مشاهده نسخه کامل
: پاك شدن ويندوز7 اورجينال
shah1360
17-04-2010, 15:52
سلام
من لب تاپ VAIO cw1nfx/b دارم روی لب تاپم windows 7 نصب بود اما من بدونه گرفتن بك آپ پاكش كردم.
حالا چيكار كنم؟ ويندوزي كه دوباره نصب كردم امكانات ويندوزاورجينال رونداره.
يعني لب تاب من مثل روز اولش مي شه:13:
ممنون
سلام:5:
به سایت کمپانیش وصل شو با ذکر مشخصات سیستم احتمالا کمکت میکنه
در برند hp که این کار عملی بود:7:
راستی اگه ویندوزت 7 64بیتی هست کلا بیخیال شو که اصلا ساپورت نرم افزاری نداره:4:
سلام
من لب تاپ VAIO cw1nfx/b دارم روی لب تاپم windows 7 نصب بود اما من بدونه گرفتن بك آپ پاكش كردم.
ممنون
دوباره ویندوز بریز و خیالت راحت که همه امکانات ویندوز اورجینالو داره. همه درایوراشم میتونی از سایت سونی بگیری
shah1360
22-04-2010, 18:02
سلام بچه ها ازراهنمايي تون ممنون:11:
ویندوزم 7 64 بیتیهfile:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png :4: :31:
به سایت کمپانیش وصل شدم همه درایورهاشو داره .
Sony eSupport - VPCCW1NFX/B - Software Updates & Drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم خودم دوباره ویندوز ريختم هم دادم دوباره شركت نرم افزاري دوباره ویندوز ريخت اما همه امکانات ویندوز اورجینالو نداره يه windows 7 ساده هست امکاناتي ویندوز اورجینال كه روز اول نصب بود رو نداره.
مثلا تو ویندوز اورجینالش تو منوي start\ allprogram برنامه هاي زيادي بود كه تو windows 7جديدي كه ريختم نيست.
البته اون برنامه هافكر كنم اكثرشون برنامه هاي جانبي خيلي جالب بود.حتي وقت نكردم همشونو ببينم:sad::37:
يه سري عكس وفيلم توMy Pictures بود
حالا نميدونم يعني لب تاب من مثل روز اولش مي شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DariushGreat
23-04-2010, 17:17
ویندوزم 7 64 بیتیهfile:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png :4: :31:
Sony eSupport - VPCCW1NFX/B - Software Updates & Drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم خودم دوباره ویندوز ريختم هم دادم دوباره شركت نرم افزاري دوباره ویندوز ريخت اما همه امکانات ویندوز اورجینالو نداره يه windows 7 ساده هست امکاناتي ویندوز اورجینال كه روز اول نصب بود رو نداره.
مثلا تو ویندوز اورجینالش تو منوي start\ allprogram برنامه هاي زيادي بود كه تو windows 7جديدي كه ريختم نيست.
البته اون برنامه هافكر كنم اكثرشون برنامه هاي جانبي خيلي جالب بود.حتي وقت نكردم همشونو ببينم:sad::37:
حالا نميدونم يعني لب تاب من مثل روز اولش مي شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عیب نداره... انشالله هنگامی که لپ تاپ نو خریدی حتما دیسک ریکاوری تهیه می کنی. باز هم مهم نیست... :10:
بخند دیگه... :دی
shah1360
25-04-2010, 19:13
سلام
از همدردیتون ممنون.
مهم نیست . اونا یه مشت نرم افزار به دردنخوره.همون بهتر که پاک شد.
DariushGreat
26-05-2010, 10:37
فکر کنم یه راه برای برگردوندن ویندوز اصلت باشه...
چندی پیش خواستم ویندوزم رو ریکاوری کنم. منتظر شدم که ازم دیسک ریکاوری بخواد... در کمال شگفتی درایو C رو کامل فرمت کرد، ویندوز ریخت، درایوراش و برنامه های ضروریش ( دقت کن ضروریش ) رو هم دونه به دونه نصبید! دست آخر هم ری استارت کرد و ویندوز مانند پر کاه بالا اومد! حتی یه بار هم دیسک ریکاوری نخواست!!! :دی
برای رفتن به بخش ریکاوری، درهنگام آغازبکار دستگاه کلید F10 رو بگیر تا بره به ریکاوری سیستم.
شاد و سبز باشین :دی:8:
mohammadi4net
26-05-2010, 11:33
راه اول استفاده از پارتیشن ریکاوریه
سریال ویندوز اورجینال بصورت یه برچسب زیر لبتاب چسبوندن می تونی از اون استفاده کنی البته اگه هنوز سرجاش باشه.
خیلی خودتون رو ناراحت نکنید
یه سری از برنامه هایی که روی لپ تاپ میریزن چرت و پرته و زیاد بدرد نمیخوره
اگه درایور ها و برنامه های اصلی رو از سایت sony گرفتید بقیش خیلی مهم نیست
mohammadi4net
26-05-2010, 13:04
خیلی خودتون رو ناراحت نکنید
یه سری از برنامه هایی که روی لپ تاپ میریزن چرت و پرته و زیاد بدرد نمیخوره
اگه درایور ها و برنامه های اصلی رو از سایت sony گرفتید بقیش خیلی مهم نیست
دوست عزیز شما وقتی لبتاب سونی می خری پول ویندوز اورجیتال رو هم پرداخت می کنی، همه کاربرهای ایرانی یکی از کارهای ماهانه شون پیدا کرده کرک ویندوز 7 هست، اونوقت کسی که پول ویندوز اورجینال رو پرداخته کرده بی خیال بشه ؟؟!
دوست عزیز شما وقتی لبتاب سونی می خری پول ویندوز اورجیتال رو هم پرداخت می کنی، همه کاربرهای ایرانی یکی از کارهای ماهانه شون پیدا کرده کرک ویندوز 7 هست، اونوقت کسی که پول ویندوز اورجینال رو پرداخته کرده بی خیال بشه ؟؟!
درست میگید ولی من برنامه های اضافی که وایو از پیش روی لپتاپ میریزه رو گفتم نه ویندوز اوریجینال رو.
بچه ها سلام,من dv6 2190 دارم ,من ریکاوری گرفتم 3تا دی وی دی شد,,الان ویندوزم سر یه داستانی ویروسی شده,,الان میخوام با اونا ویندوز بریزم ؛و ویندوزمو مثل روز اول کنم؛ببخشید سوالم مبتدی بود یا که جاش اینجا تبود..
چطور باید با این دی وی دی ها کار کنم؟
راه حلشو پیدا کردم...مرسیییییییییییییییی یی
akbarnet
09-06-2010, 18:43
دوست عزیز چ راهی به منم یاد بده؟؟ آخه منم مشکل یو را داشتم ویندوز اورجینال نیافتم مگرنه با سریال لب تابم میتونستم بنسبم:20:
لپ تاپ که ریستارت کردی,تنظیمات بایوسو روی دی وی دی رایترت ok کن,بعد دوباره ریستارت کن و F11 بزن..بعد دبگه خودش دی وی دیهارو میخواد که بزاری,,عملیات نصب تموم میشه,,:27:به همین راحتی,,
فــــــــــقــــــــــــط قبلش از چیزایی که میخوای یه نسخه بردار چون همش پاک میشه]:11:
akbarnet
13-06-2010, 20:39
xp بود سون نیست
faraji.reza
16-06-2010, 14:27
ویندوز 7 اورجینال یا غیر اورجینال فرقی نمیکنه چیزی اضافه تر از معمول نداره محتویات my picture و ویدئو ها و برنامه ها هم ربطی به ویندوز اورجینال ندارند.
در صورت اصل بودن ویندوز خریداری شده همراه لپ تاپ ، برای ریکاوری از امکانات پشتیبان موجود روی لپ تاپ سونی خود بهره ببرید.
DariushGreat
17-06-2010, 21:49
ویندوز 7 اورجینال یا غیر اورجینال فرقی نمیکنه چیزی اضافه تر از معمول نداره محتویات my picture و ویدئو ها و برنامه ها هم ربطی به ویندوز اورجینال ندارند.
در صورت اصل بودن ویندوز خریداری شده همراه لپ تاپ ، برای ریکاوری از امکانات پشتیبان موجود روی لپ تاپ سونی خود بهره ببرید.
کی گفته؟
همین که ویندوز بدون درد سر آپدیت می شه و دم به دقیقه هی پیغام نمیاد که شما این نگارش ویندوز را دزدیدید. هم اکنون آن را بخرید!!!! و پایداری و ثباتش بیشتره... این هاست تفاوت ویندوز اصل و غیر اصل...
برای اون رفیقمون هم گفتم؛ ویندوز به طور اریجینال در یه درایور مخفی در لپ تاپ وجود داره. در هنگام آغاز کار کلید F10 رو بزنه و برو توی ریکاوری تولز. اگه نشد یه بار یه ویندوز کپی رایتی بریزه؛ سپس این کار رو بکنه تا بتونه دوباره ریکاوری کنه.
شاد باشین :دی
afshin-434
19-06-2010, 10:11
با سلام
دوست گرامی من خودم با این مشکل مواجه شدم یک راهنمایی بهت میکنم اگر نتیجه درست باشه میشه ویندوز رو برگردوند
1 - روی my computer کلیکسمت راست کن و بعد manage بعد وارد پنجره computer managment
و بعد در قسمت storage و وبعد disk manegment رو انتخاب کن که مشخصات درایوهای لب تاب رو نشون میده شما در اونجا باید یک درایو به نام ریکاوری داشته باشی که مقداری اطلاعات داخل درایو هست
اگر درست بود
از سایت سونی برنامه ریکاوری رو دانلود کن بعد نصب کن و بعد شروع به ریکاوری کن
DariushGreat
19-06-2010, 11:08
با سلام
دوست گرامی من خودم با این مشکل مواجه شدم یک راهنمایی بهت میکنم اگر نتیجه درست باشه میشه ویندوز رو برگردوند
1 - روی my computer کلیکسمت راست کن و بعد manage بعد وارد پنجره computer managment
و بعد در قسمت storage و وبعد disk manegment رو انتخاب کن که مشخصات درایوهای لب تاب رو نشون میده شما در اونجا باید یک درایو به نام ریکاوری داشته باشی که مقداری اطلاعات داخل درایو هست
اگر درست بود
از سایت سونی برنامه ریکاوری رو دانلود کن بعد نصب کن و بعد شروع به ریکاوری کن
سلام
به تالارهای گفتگوی پی 30 ورلد خوش اومدی :46:
انشالله مدیر شدنت رو ببینم. :10:
عزیز این چیزی که گفتی یه جورایی حرف من هم بود. با این تفاوت که من گفتم توی نمایش پست اسکرین دگمه F10 رو بزنه می ره توی ریکاوری تولز. اما شرطش اینه که حتما درایورهای ویندوز اوریجینال برای هارد قابل شناسایی باشه که متاسفانه و معمولا این گونه نیست. راهش هم اینه که یه ویندوز دیگه کپی رایتی از همون بریزه و سپس ریکاوری کنه.
اما شما یه شیوه تازه معرفی کردین که تازه به گوشم خورده. برنامه ریکاوری که از سایت سونی می بایست دانلود کنیم. می شه بیشتر دربارش توضیح بدی و لینک دانلود برامون بگذاری؟
سپاس
شاد و سلامت باشین :دی
سلام
ممنون
دوست عزیز نگران نباش.
شما برو و کاری رو که بهت میگم انجام بده.
ویندوز لپ تاپت هر چی که بود برو و یک سی دی از اون رو تهیه کن که کرک نشده باشه. یعنی فقط خود ویندوز بدون دستکاری باشه. احتمال میدم ویندوزت Windows 7 Home Premium بوده باشه.
سی دی ویندوز رو که تهیه کردی ویندوز رو بدون دادن شماره سریال و یا کرک نصب کن.
بعد درایو ها و برنامه ایی که در سایت سونی برای لپ تاپت وجود داره رو نصب کن و بعد از اون ویندوز را آپدیت کت تا بقیه درایو ها و چیزهایی رو که لازم داره دانلود و نصب کن.
حالا برو توی قسمت اکتیویشن ویندوز در کنترل پنل و بازش کن. دقت کن که به اینترنت وصل باشی. بعد ازت یک شماره سریال جهت اکتیو شدن میخواد. زیر لپ تاپ رو نگاه کن یک برچسب Windows Home Premium وجود داره که شماره سریال هم زیرش نوشته شده. همین شماره سریال رو بهش بده و ویندوز رو اکتیو کن.
اگر آنلاین اکتیو نشد در همون صفحه اکتیو شدن قسمت Active by phone را انتخاب کن و کشور و زبانی را که با اون آشنایی داری و متوجه میشی را انتخاب کن. مثلا اگر انگلیسیت خوبه انگلیس یا امریکا را انتخاب کن و اگر ترکی بلدی ترکیه و یا آذربایجان را انتخاب کن. بعد از انتخاب کشور مورد نظر یک شماره تلفن بهت میده که یکیش مجانیه. به اون مجانیه زنگ بزن و کدی رو که در اون صفحه فکر کنم از A تا H وجود داره رو با تلفن و با زدن شماره ها بهش میدی و اونها هم کد اکتیو شدن ویندوز رو کامیوتری بهت میدن.
موقع گرفتن کد سعی کن در خونه های خالی تایپ نکنی بلکه اول کد رو جایی یادداشت کن تا اشتباه نکنی و بعد سر فرصت اون رو تایپ کن.
بعد از اکتیو شدن ویندوزت توسط ریکاوری سونی و یا خود ویندوز یک بک آپ بگیر.
سی دی های بک آپ ویندوز اکتیو شده با نصب همه درایو ها خواهد بود و هر موقع خواستی فرمت کنی کافیه سی دی اول رو بزاری توی درایو.
اگر با اکتیو کردن از طریق تلفن مشکل داشتی بهم پیغام خصوصی بده تا کد اکتیو کردن ویندوزت رو از مایکروسافت بگیرم. این کد فقط به درد خودت میخوره و پشیزی واسه من و یا کس دیگه ای ارزش نداره. فقط مواظب شماره سریال پشت لپ تاپت باش همین. :31::46:
afshin-434
19-06-2010, 23:04
سلام
به تالارهای گفتگوی پی 30 ورلد خوش اومدی :46:
انشالله مدیر شدنت رو ببینم. :10:
عزیز این چیزی که گفتی یه جورایی حرف من هم بود. با این تفاوت که من گفتم توی نمایش پست اسکرین دگمه F10 رو بزنه می ره توی ریکاوری تولز. اما شرطش اینه که حتما درایورهای ویندوز اوریجینال برای هارد قابل شناسایی باشه که متاسفانه و معمولا این گونه نیست. راهش هم اینه که یه ویندوز دیگه کپی رایتی از همون بریزه و سپس ریکاوری کنه.
اما شما یه شیوه تازه معرفی کردین که تازه به گوشم خورده. برنامه ریکاوری که از سایت سونی می بایست دانلود کنیم. می شه بیشتر دربارش توضیح بدی و لینک دانلود برامون بگذاری؟
سپاس
شاد و سلامت باشین :دی
با سلام
دوست گرامی من dell 3500 دارم و باهمین مشکل روبرو شدم و با اون روش که گفتم مشکلم حل شد
برنامه ریکاوری در cd همراه لب تاب هست و در سایت سازنده هم در قسمت ساپورت و با تعیین مدل لب تاب میشه دانلود کرد
*hamedkhatar*
19-06-2010, 23:19
کی گفته؟
همین که ویندوز بدون درد سر آپدیت می شه و دم به دقیقه هی پیغام نمیاد که شما این نگارش ویندوز را دزدیدید. هم اکنون آن را بخرید!!!! و پایداری و ثباتش بیشتره... این هاست تفاوت ویندوز اصل و غیر اصل...
برای اون رفیقمون هم گفتم؛ ویندوز به طور اریجینال در یه درایور مخفی در لپ تاپ وجود داره. در هنگام آغاز کار کلید F10 رو بزنه و برو توی ریکاوری تولز. اگه نشد یه بار یه ویندوز کپی رایتی بریزه؛ سپس این کار رو بکنه تا بتونه دوباره ریکاوری کنه.
شاد باشین :دی
والا ما که نسخه دزدی استفاده میکنیم یک بار هم بیشتر تا حالا اکتیوش نکردم هر چند روز یک بار هم دارم آپدیتش میکنم
خیلی هم از ویندوز راضیم
تازه تا اونجایی که من دیدم هیچوقت روی نوت بوک ها ویندوز 7 Ultimate نیسن اکثرا یا Home Premium هستند یا یه چیز دیگه که اصلا نه ضاهر زیبا Ultimate رو دارند و نه تمام امکانات ویندوز رو
کلا از نوت بوک بدم میاد مخصوصا از ویندوز اورجینالش
به کسی بر نخوره همیشه نظرم همین بوده
والا ما که نسخه دزدی استفاده میکنیم یک بار هم بیشتر تا حالا اکتیوش نکردم هر چند روز یک بار هم دارم آپدیتش میکنم
خیلی هم از ویندوز راضیم
تازه تا اونجایی که من دیدم هیچوقت روی نوت بوک ها ویندوز 7 Ultimate نیسن اکثرا یا Home Premium هستند یا یه چیز دیگه که اصلا نه ضاهر زیبا Ultimate رو دارند و نه تمام امکانات ویندوز رو
کلا از نوت بوک بدم میاد مخصوصا از ویندوز اورجینالش
به کسی بر نخوره همیشه نظرم همین بوده
به شما ميگن كاربر حرفه اي!!! :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.