مشاهده نسخه کامل
: سیستم فوق حرفه ای با سرعت پایین Corei 7 930/ASUS P6T Deluxe V2
Mehrangz
15-04-2010, 23:37
سلام دوستان
من سیستم خیلی قوی امروز اسمبل کردم.
CPU: Corei 7 930
Main: Asus P6T Deluxث V2
Ram: Crusial 6 GB Triple Channel
Hdd: 1 Tb Western 64 MB
Power: 850 w Seasonic
Vga:5770 Asus
ولی سرعتش خیلی کمه. با نرم افزار Cpuz چند تا عکس گرفتم. حتی تو نصب ویندوز هم سرعتش خیلی پایینه.
اساتید لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
دوست عزیز شما ابتدا به تنظیمات Bios برو و تنظیمات Ram (فرکانس/تایمینگ) رو به حالت درست به توجه به رم برگردونید.
در حال حاضر رم های در فرکانس 1066MHZ در تایمینگ 8-8-8-20 1T در حال کار هستند که واقعا افت Performance قابل توجهی داره!
شما یک بار دیگه ویندوز رو عوض کنید و آخرین درایور هارو دانلود کنید و نصب کنید.در صورت امکان از Win Se7en استفاده کنید.
موفق باشید.
TREASURES
17-04-2010, 09:45
فرکانس رمت چند بود؟ تایمینگ شم نگاه کن بعد چرا ولتاژ سی پی یوت اینقدر پایینه؟
ess_1362
17-04-2010, 12:48
رم شما فرکانسش 1333 با تایمینگ CL9 هست که باید از درون بایاس مالتیپلایر رم را اصلاح کنی یا تنظیمات را بصورت دستی روی 1333 بذاری
ضمنا اینکه ویندوز دیر نصب میشه عمده دلیلش میتون این باشه که شما پورتهای ساتا مربوط به هارد و دی وی دی درایو را درست نصب نکردی
همونطور که در شکل هم می بینید دو تا از پورتها به رنگ دیگه هستند که با چیپ جانبی به دستگاه اضافه شدن. سعی کنید هارد را به اون دو تا پورت متصل نکنید
ضمنا حتما درایور های مربوط به مادربرد را نصب کنید مخصوصا درایور مربوط به چیپ ست ها
amir hesam-s
23-04-2010, 20:26
سلام دوست عزیز به نظر من هم اول bios رو آپدیت کن بعد ویندوز 7 نصب کن . در ضمن اگر هاردت وسترن گرین هستش بهت بگم که یه خورده این مشکل عادی می شه و کندیش هم معقول می شه اما بهتره این کارایی که بهت گفتمو انجام بدی تا انشالله بهتر شه.
Farshid72
07-05-2010, 10:11
سلام
مادربرد من asus-rampage II extreme هست ولی سیستم من 6GB رمم رو ساپورت نمی کنه.
من تک تک رم ها رو گذاشتم و سیستم بالا اومد.رم هام مشکل نداره چون وقتی سه تا رو می زارم و تو BIOS می زنه 4GB ولی در همون حال وقتی با برنامه CPU-Z نگاه می کنی می نویسه که 6GB رم رو مادر برد هست.
من مادربردم هم آپ دیت کردم ولی این دفه توBIOS زد 2GB ولی بازم تو برنامه CPU-Z می زنه 6GB رم رو مادربرد هست.
با Overclock می شه مقدار رم رو در ویندوز 64-bit به 4GB افزایش داد و تا حالا نتونستم به مقدار 6GB برسونم چون وقتی مقدار DRAM رو روی 2000 قرار می دم سیستم خاموش می شه یعنی با این مقدار DRAM سیستم کانفلینگ می ده.
آپ دیت BIOS من 2010 هست و رمم هم Kingstone tripple channel (3*2) با باس 2000 و hyper هم هست.
با تشکر
Mehrangz
25-06-2010, 16:38
سلام
مادربرد من asus-rampage II extreme هست ولی سیستم من 6GB رمم رو ساپورت نمی کنه.
من تک تک رم ها رو گذاشتم و سیستم بالا اومد.رم هام مشکل نداره چون وقتی سه تا رو می زارم و تو BIOS می زنه 4GB ولی در همون حال وقتی با برنامه CPU-Z نگاه می کنی می نویسه که 6GB رم رو مادر برد هست.
من مادربردم هم آپ دیت کردم ولی این دفه توBIOS زد 2GB ولی بازم تو برنامه CPU-Z می زنه 6GB رم رو مادربرد هست.
با Overclock می شه مقدار رم رو در ویندوز 64-bit به 4GB افزایش داد و تا حالا نتونستم به مقدار 6GB برسونم چون وقتی مقدار DRAM رو روی 2000 قرار می دم سیستم خاموش می شه یعنی با این مقدار DRAM سیستم کانفلینگ می ده.
آپ دیت BIOS من 2010 هست و رمم هم Kingstone tripple channel (3*2) با باس 2000 و hyper هم هست.
با تشکر
به خاطر ویندوزت هست. ویندوز های 32 بیتی فکر کنم تا 3GB بیشتر رم ساپورت نمی کنه و 64 بیت هم به نظرم 4GB.
این هاردهای Green وسترن همه رو شاکی کرده.
m.m010011
28-06-2010, 19:46
فکانس رمت مشکل داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.