مشاهده نسخه کامل
: LCD برای بازی
ehsan7156
15-04-2010, 21:34
سلام دوستان من lcd 42 میخواستم بگیرم و میخوام تو بازی pes 2010 به هیچ عنوان تیک نزنه باید چه مشخصاتی داشته باشه برند sumsung سری 5 مد نظرمه راهنمایی کنید ببخشید ولی عجله داشتم :20:
A.M.D.D.E.V.I.L
15-04-2010, 21:36
42 اینچ!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا کلا قاطی میزنه
سلام
احسان جان در برند سامسونگ سایز بندی در lcd که به سایز مد نظرت یعنی 42 باشه وجود نداره یعنی 42 اینچ پلاسما است که دارای طلق محافظ بر روی لامپ فلوروسنت است که این امر مسبب افت کیفیت تصویر می شود و این برند در lcd دارای سایزهای:32-37-40-46-52و70اینچ می باشد با توجه به سایز مورد نظرت در این برند مدل lb-580 که 40 اینچ است بهترین گزینه می باشد اصلا lb-570 با اینکه ارزون تر است را نخرید:11:
hummer_1990
16-04-2010, 00:32
سلام دوستان من lcd 42 میخواستم بگیرم و میخوام تو بازی pes 2010 به هیچ عنوان تیک نزنه باید چه مشخصاتی داشته باشه برند sumsung سری 5 مد نظرمه راهنمایی کنید ببخشید ولی عجله داشتم :20:
پلاسما تصویر روون تری داره و برای گیم مناسبتره.(ریفرش ریت بالایی داره)
فکر میکنم یه پلاسمای خوب بگیری بهتر باشه.
ehsan7156
16-04-2010, 11:07
با تشکر از دوستان ممنون میشم اگر یه راهنمایی کاملتر کنید چونمن خیلی حساسم اگر تصویر عقب بمونه یا تیک بزنه هم خودم وهم بچه ها اذیت میشیم 40 هم کافییه خواهش میکنم یه کمک خوب کنید چون بعد از خرید راه برگشتی نیست راستی من گیم نت دارم واز اینکه بچه ها همش بگن که سیستم نمیکشه یا خرابه عصبی میشم یا میزنم یه بچه میکشم یا LCD رو خورد میکنم شما با راهنمایی خوبتون از یه جنایت جلوگیری میکنید
hummer_1990
16-04-2010, 14:14
از اینکه بچه ها همش بگن که سیستم نمیکشه یا خرابه عصبی میشم یا میزنم یه بچه میکشم یا LCD رو خورد میکنم شما با راهنمایی خوبتون از یه جنایت جلوگیری میکنید
:18:
عجب!!
عزیز من پس شما 100% رو همون پلاسما حساب کن.
واسه گیم نت میخوای تلویزیون 40 اینچ به این گرونی بخری!!؟
ehsan7156
16-04-2010, 19:17
من عجله داشتم به نتیجه برسم خدا رو شکر تا فردا ازیه LCD 100HZ SONY تست میگیرم وشما رو هم در جرییان میذارم و یه تست کامل از LCD میگیرم
LeiliBaManAst
17-04-2010, 10:16
من عجله داشتم به نتیجه برسم خدا رو شکر تا فردا ازیه LCD 100HZ SONY تست میگیرم وشما رو هم در جرییان میذارم و یه تست کامل از LCD میگیرم
كاش ميتونستي شارپ رو هم تست بگيري. من شنيدم يه سري شركتا براي تست گرفتن ، از LED شارپ استفاده ميكنن. مثلا تو اين عكس كه براي پارس آنلاين هست. الته مصرفش با مال شما فرق داره. ولي چون كيفيتش خيلي خوبه ميگن براي بيشتر كارايي كه ميخوان تست بگيرن استفاده ميكنن. در ضمن ، پلاسما از همه چي بيشتر تصوير رو جا ميندازه. حتي بهترينشون كه پلاسماي پاناسونيكه از اين قاعده مثتسنا نيست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_nnn13
17-04-2010, 13:47
كاش ميتونستي شارپ رو هم تست بگيري. من شنيدم يه سري شركتا براي تست گرفتن ، از LED شارپ استفاده ميكنن. مثلا تو اين عكس كه براي پارس آنلاين هست. الته مصرفش با مال شما فرق داره. ولي چون كيفيتش خيلي خوبه ميگن براي بيشتر كارايي كه ميخوان تست بگيرن استفاده ميكنن. در ضمن ، پلاسما از همه چي بيشتر تصوير رو جا ميندازه. حتي بهترينشون كه پلاسماي پاناسونيكه از اين قاعده مثتسنا نيست:
سلام دوست عزیز...
LED شارپ سرعت پاسخگویی سریع تری نسبت به پلاسما داره ؟
منبعی دارین که این رو ثابت کنه ؟
تا جایی که من ریویو های معتبر رو خوندم و توی همین سایت خودمون اساتید و کاربرای عزیز تست ها روگزارش دادند ، هیچ LCD و LED هنوز نتونسته به پای Plasma از نظر سرعت پاسخگویی برسه !
دیگه اکثر دوستان میدونند که پلاسما برای گیم خیلی خیلی بهتر از LCD هستش !
--------------------------------
متن زیر رو از دوست عزیمون جناب Ami R 940 نقل قول میکنم:
راستی ! تکنولوژی LED ها که ال سی دی هست و فقط نور دهی فرق میکنه بعضی کمپانی ها در راس اون شارپ و ال جی و سامسونگ دارن بهترین سناریو رو واسش در نظر می گیرند و از عدم آگاهی مصرف کنده ها سو استفاده می کنند به خصوص در کشور های جهان سوم یک تکنولوژی که در اصل ال سی دی هست با تغییر نام ازش یک تکنولوژی جدید و مدرن نام می برند ! اون چیزی که کاملا متفاوت با ال سی دی هست oled هست و تا یکی دو سال دیگه نسل جدید پنل ها رو تشکیل میده و کاملا متفاوت باچیزی هست که الان به اسم led می شنویم.
در کشورهای اروپایی و آمریکایی و بعضا جهان اول بر روی واردات نظارت هست و مصرف کننده حق داره کلیه اطلاعات مرتبط با چیزی که میخره رو در نظر داشته باشه و دولت موضف بر روی کلیه کالاهایی هست که وارد کشور میشه.
چند وقت پیش در بریتانیا و چند کشور دیگه فروش کلیه پنل هایی که اسم led رو یدک می کشند ممنوع شده و هر کمپانی که تلویزیون های ال سی دی رو با نام led عرضه کند پرداخت به غرامت و جمع آوری هست,دلیل این کار عوام فریبی مردم توسط کمپانی ها ذکر شده هست .
متن خبر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کشور انگلستان پنل le700 به اسم lcd tv با نور دهی لامپ led عرضه میشه,و در کشور جهان سومی مثل ایران با نام full led tv !!!! بیشتر قشر مردم کشور های جهان سوم از عدم آگاهی و نظارت بی بهره هستن و متاسفانه در دام کمپانی ها می افتند.
--------------------------------
بهتره یه نگاهی به تاپیک های زیر بندازیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق و شاد و سلامت باشید...:11:
ehsan7156
18-04-2010, 11:02
من sony 100 hz سری w رو تست گرفتم تو بازی pes 2010 مثل یه lcd pc 22 جواب میداد برای من خوبه ولی 60hz مثل 100hz جواب میده روی رزولیشن 1080p 1920 بیشتر از 60hz فکر نکنم جواب بده توی تنظیمات دکستاپ بیشتر که نداره شما چی فکر میکنید ایا با سری 5 sumsung قابل مقایسه هست
*Alucard*
18-04-2010, 12:14
LCD ـهای شارپ مشکل Input lag کمتری نسبت به بقیه LCD ـهای هم قیمت خودشون دارن که باعث میشه برای بازیهای مولتی پلیر لذت بخش باشن ولی به صورت کلی همه LCD ها حتی بهترینشون هم مشکل رسپانس تایم رو دارن و تو بازیهای اسپرت و FPS ممکنه زیاد خوب عمل نکنن.
پلاسما پنلها مشکل زاویه دید و رسپانس تایم ندارن و Input lag کمتری هم ایجاد میکنن ولی ممکنه Image retention (بیشتر تو برندهای کره ای مثل LG و SAMSUNG دیده میشه) پیدا کنن که اثر موقتی تصویر هست البته این به معنی نیست که LCD ـها هیچ مشکلی از این بابت ندارن چون اگر یه تصویر ثابت برای مدت طولانی روی یک LCD پخش بشه میتونه مشکل Image sticking به وجود بیاد که شبیه Image retention در پلاسماها هست.
راجب Image sticking میتونید اینجا مطالعه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
ehsan7156
18-04-2010, 13:17
Mega Pixel در lcd نقش مهمی داره که انتخوابو بر اون بذاریم
LeiliBaManAst
18-04-2010, 15:10
سلام دوست عزیز...
LED شارپ سرعت پاسخگویی سریع تری نسبت به پلاسما داره ؟
منبعی دارین که این رو ثابت کنه ؟
/showthread.php?p=4216557[/CODE]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق و شاد و سلامت باشید...:11:
اول اينكه: alucard عزيز در مورد مطلب اولي كه فرمودين صحبت كردن. نيازي به اثبات نيست ديگه
در مورد مطالبي كه از امير نقل قول كردين:
ايشون مطالب رو در مورد همه LED ها گفتن و ظاهرا بي خبرن كه در حال حاضر در كل دنيا به LCD كه تكنولوژي LED Backlight داره ميگن LED. و دائما در مورد اين صحبت ميكنن كه اينا LCD هستن نه LED
اگر بخوام بر طبق حرف ايشون عمل كنم بايد هربار به جاي گفتن كلمه LED بگم: LCD با LED backlight كه خيلي مسخرس
كل دنيا به جز آقا امير به LCD با بك لايت LED نيگن LED به جز ايشون
در مورد زمان پاسخ گويي پلاسما: بهتره هميشه به جاي اينكه ببينيد كودوم TV از نشر تئوري فيچر هاي بهتري داره، حرف دوستان رو هم توجه كنيد. بچه ها تو همين فروم ميگفتن كه G10 دارن ولي بعضي موقع ها تصوير جا ميمونه. همه چي هم به response time بستگي نداره و ممكنه هرتز پلاسما كمتر باشه.
اگر آقاي alucard توضيح بدن كه ممنون ميشيم
Ami R 940
18-04-2010, 22:27
اول اينكه: alucard عزيز در مورد مطلب اولي كه فرمودين صحبت كردن. نيازي به اثبات نيست ديگه
ايشون مطالب رو در مورد همه LED ها گفتن و ظاهرا بي خبرن كه در حال حاضر در كل دنيا به LCD كه تكنولوژي LED Backlight داره ميگن LED. و دائما در مورد اين صحبت ميكنن كه اينا LCD هستن نه LED
اگر بخوام بر طبق حرف ايشون عمل كنم بايد هربار به جاي گفتن كلمه LED بگم: LCD با LED backlight كه خيلي مسخرس
772,000 سایت انگلیسی زبان و ذکر نام lcd tv backlight led به جا نام تجاری led tv
البته برای خواندن سایت ها کمی وقت و تسلط به زبان انگلیسی نیاز هست دوست عزیز!
توضیحات جامع در رابطه با led back light
موفق باشید.
*Alucard*
19-04-2010, 00:16
در مورد زمان پاسخ گويي پلاسما: بهتره هميشه به جاي اينكه ببينيد كودوم TV از نشر تئوري فيچر هاي بهتري داره، حرف دوستان رو هم توجه كنيد. بچه ها تو همين فروم ميگفتن كه G10 دارن ولي بعضي موقع ها تصوير جا ميمونه. همه چي هم به response time بستگي نداره و ممكنه هرتز پلاسما كمتر باشه.
من متوجه منظور شما نشدم, من در مورد مشکل Input lag تو LCD ـها صحبت کردم دوست عزیز این مسئله ربطی به رسپانس تایم پیکسلها نداره در مورد LED TV هم تو اکثر کشورهای اروپایی و آمریکا و همینطور سایتهای اینترنتی (به جز سایتهای تبلیغاتی ) از کلمه LCD برای همه LCD ـها استفاده میشه بدون اشاره به بک لایتشون...
توی این فروم هم دوستانی که راجب جا موندن تصویر صحبت کردن منظورشون Image retention بوده نه مشکل رسپانس تایم ...
کلا مشکلاتی که یک گیمر ممکنه با TV داشته باشه شامل این مشکلات میشه:
Input lag:
به تاخیری که مابین سیگنال ورودی و تصویر نمایش داده شده از اون سیگنال بر روی TV به وجود میاد Input lag یا تاخیر ورودی گفته میشه که با رسپانس تایم یا زمان پاسخگویی پیکسلها هیچ ارتباطی نداره و به الگوریتمی که TV برای پردازش تصویر استفاده میکنه بستگی داره این تاخیر در بین LCD ـها معمولا بالا هست که علتش مربوط به نوع تکنولوژی LCD پنلها میشه.
تو شکل پائین یک ساعت دیجیتال از سورس یکسان تایم رو بر روی یک LCD و مونیتور CRT داره به طور همزمان پخش میکنه همونطور که در تصویر مشخص هست LCD به میزان 56 میلی ثانیه نسبت به CRT تاخیر داره...
Response time:
به مدت زمانی که یک پیکسل از رنگ مشکی به سفید و دوباره به مشکی تغییر رنگ میده زمان پاسخگویی پیکسل گفته میشه ( در روش محاسباتی استاندارد) این مدت زمان در LCD ـها در حد میلی ثانیه هست و در پلاسماها و CRT ـها در حد نانو ثانیه.
Image Retention:
به باقی موندن اثر تصویر بر روی پنل بعد از به نمایش در اومدن طولانی مدت یک تصویر ثابت Image retention یا احتباس موقتی تصویر گفته میشه این جا موندن اثر تصویر معمولا خود به خود و بعد از به نمایش در اومدن تصاویر دیگه از بین میره و معمولا در نواحی که یک تصویر ثابت مدت زمان طولانی به نمایش در میاد مثل لگوی شبکه های تلویزیونی و یا HUD در بازیهای کامپیوتری دیده میشه این اثر در پلاسما پنلها شایعتر از LCD ـها هست و در LCD ـها به اون Image sticking هم میگن.
شکل زیر Image retention رو بر روی یک پلاسمای LG نشون میده:
CHEGUEVARA.
19-04-2010, 09:02
سلام
به نظر من b690 هم مشخصاتش حرف نداره....
قبل خريدت يه نگاه هم به اين مدل بكن:20:
ProGamer
19-04-2010, 09:56
من متوجه منظور شما نشدم, من در مورد مشکل Input lag تو LCD ـها صحبت کردم دوست عزیز این مسئله ربطی به رسپانس تایم پیکسلها نداره در مورد LED TV هم تو اکثر کشورهای اروپایی و آمریکا و همینطور سایتهای اینترنتی (به جز سایتهای تبلیغاتی ) از کلمه LCD برای همه LCD ـها استفاده میشه بدون اشاره به بک لایتشون...
ممنون از اطلاعاتت.
1- پلاسما G10 چند هرتزه؟ علت اينكه تصوير در بازي هاي اكشن و جاهاي كه خيلي تنده توش جا ميمونه پس چيه؟؟؟
2- چرا ميگيد جا موندن تصوير به RT ربط نداره؟؟ همونطوري كه تو تصويري كه خودتون گذاشتين RT زياد باعث تار شدن تصوير شده
*Alucard*
19-04-2010, 10:17
ممنون از اطلاعاتت.
1- پلاسما G10 چند هرتزه؟ علت اينكه تصوير در بازي هاي اكشن و جاهاي كه خيلي تنده توش جا ميمونه پس چيه؟؟؟
2- چرا ميگيد جا موندن تصوير به RT ربط نداره؟؟ همونطوري كه تو تصويري كه خودتون گذاشتين RT زياد باعث تار شدن تصوير شده
پلاسمای G10 تو بازیهای اکشن جا میمونه!؟
من نمیدونم منظور شما از جا موندن چی هست!؟شاید مشکل مربوط به سورس مورد نمایش بوده...
منظور من از جا موندن تصویر این هست که یک قسمت از تصویر که مدت زمان طولانی نمایش داده شده اثرش بر روی پنل باقی بمونه مشکلی که از بایت رسپانس تایم به وجود میاد موندن اثر تصویر نیست این هست که تصویر موشن بلور ناخواسته ایجاد میکنه.
توجه داشته باشید که موشن بلور در همه سورسهای تصویری وجود داره که بیشتر مربوط به فاصله نمایش بین دو فریم در فیلمها و یا بازیهای کامپیوتری هست ولی اون چیزی که به عنوان نقص در مورد رسپانس تایم ازش صحبت میشه مربوط میشه به ایجاد بیش از حد نرمال این افکت که باعث کدری تصویر و پائین اومدن رزولوشن در نواحی پر تحرک میشه.
مثل این تصویر:
هر دوپنل در حال نمایش یک تصویر متحرک هستن که با سرعت زیاد در حال حرکت بر روی تصویر هست میبینید که رسپانس تایم پلاسما در کنار الگوریتمهایی که این پنلها برای ایجاد Motion Clarity یا وضوح حرکتی ایجاد میکنن باعث میشه که تصویر موشن بلور کمتری داشته باشه.
ali_nnn13
19-04-2010, 11:57
سلام دوست عزیز...
جناب *Alucard* عزیز توی اون پستشون در مورد چیز دیگه ای صحبت کردن و مطلبی که عنوان کردند مربوط به Response time نبود ! منم عرض کردم که تا حالا هیچ LED و LCD توی قضیه Response time به پای Plasma نرسیده ! و این قضیه ربطی به برند نداره ! اتفاقعا" من خودم برند شارپ رو خیلی خیلی دوست دارم و به کیفیتش در ساخت پنل های LCD ایمان دارم...
ولی چیزی که توی این تاپیک قراره دنبال بشه اینه که بهترین HDTV برای Game چی هستش ؟
در مورد نقل قولی که از آقا امیر توی پست قبلیم آوردم هم موضوع کاملا" روشن بود ! مطلب هم با لینک از سایت معتبر cnet بود ! بازم آقا امیر در موردش توضیج دادند...
در مورد هرتز پلاسما ، شما 600 هرتز پلاسماهای پاناسونیک رو با 240 هرتز بهترین پنل های LCD یکی میدونید ؟! یا کمتر میدونید ؟!
توی همین پست آخر جناب *Alucard* عزیز تصویر رو ببینید تا همه چیز روشن بشه !
شاید یه مطلب در مورد Response time بهتر Plasma ها نسبت به LCD ها این باشه که؛ سرعت واکنش گاز همیشه از سرعت واکنش مایع بیشتره ! این رو دیگه همه قبول دارند و مربوط به خواص شیمیایی و فیزیکی مایع و گاز هستش... (ولی خودمم نمیدونم که میتونه ربطی داشته باشه یا نه)
در آخر هم بابت توضیحات مفید جناب *Alucard* و آقا Ami R 940 عزیز تشکر میکنم...:11:
همگی موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
*Alucard*
20-04-2010, 10:09
شاید یه مطلب در مورد Response time بهتر Plasma ها نسبت به LCD ها این باشه که؛ سرعت واکنش گاز همیشه از سرعت واکنش مایع بیشتره ! این رو دیگه همه قبول دارند و مربوط به خواص شیمیایی و فیزیکی مایع و گاز هستش... (ولی خودمم نمیدونم که میتونه ربطی داشته باشه یا نه)
پلاسما پنلها از گاز برای تولید رنگ استفاده نمیکنن نقش گازها تو پلاسما پنلها مثل نقش تفنگهای الکترونی در تلوزیزنوهای CRT میمونه و کارشون بمباران الکترونی فسفرهای ساب پیکسلها هست در واقع اون چیزی که باعث میشه سرعت تغییر رنگ پیکسلها در این پنلها فوق العاده سریع باشه مربوط میشه به واکنش سریع فسفرها نسبت به تابش الکترونها.
ali_nnn13
20-04-2010, 11:47
پلاسما پنلها از گاز برای تولید رنگ استفاده نمیکنن نقش گازها تو پلاسما پنلها مثل نقش تفنگهای الکترونی در تلوزیزنوهای CRT میمونه و کارشون بمباران الکترونی فسفرهای ساب پیکسلها هست در واقع اون چیزی که باعث میشه سرعت تغییر رنگ پیکسلها در این پنلها فوق العاده سریع باشه مربوط میشه به واکنش سریع فسفرها نسبت به تابش الکترونها.
سلام جناب *Alucard* عزیز...
بابت توضیحاتتون ممنونم... پس من تا حالا اشتباه فکر میکردم... ممنونم که با اطلاعات جامعتون روشنمون میکنین...
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
کلا مشکلاتی که یک گیمر ممکنه با TV داشته باشه شامل این مشکلات میشه:
Input lag:
به تاخیری که مابین سیگنال ورودی و تصویر نمایش داده شده از اون سیگنال بر روی TV به وجود میاد Input lag یا تاخیر ورودی گفته میشه که با رسپانس تایم یا زمان پاسخگویی پیکسلها هیچ ارتباطی نداره و به الگوریتمی که TV برای پردازش تصویر استفاده میکنه بستگی داره این تاخیر در بین LCD ـها معمولا بالا هست که علتش مربوط به نوع تکنولوژی LCD پنلها میشه.
تو شکل پائین یک ساعت دیجیتال از سورس یکسان تایم رو بر روی یک LCD و مونیتور CRT داره به طور همزمان پخش میکنه همونطور که در تصویر مشخص هست LCD به میزان 56 میلی ثانیه نسبت به CRT تاخیر داره...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدResponse time:
به مدت زمانی که یک پیکسل از رنگ مشکی به سفید و دوباره به مشکی تغییر رنگ میده زمان پاسخگویی پیکسل گفته میشه ( در روش محاسباتی استاندارد) این مدت زمان در LCD ـها در حد میلی ثانیه هست و در پلاسماها و CRT ـها در حد نانو ثانیه.
Image Retention:
به باقی موندن اثر تصویر بر روی پنل بعد از به نمایش در اومدن طولانی مدت یک تصویر ثابت Image retention یا احتباس موقتی تصویر گفته میشه این جا موندن اثر تصویر معمولا خود به خود و بعد از به نمایش در اومدن تصاویر دیگه از بین میره و معمولا در نواحی که یک تصویر ثابت مدت زمان طولانی به نمایش در میاد مثل لگوی شبکه های تلویزیونی و یا HUD در بازیهای کامپیوتری دیده میشه این اثر در پلاسما پنلها شایعتر از LCD ـها هست و در LCD ـها به اون Image sticking هم میگن.
شکل زیر Image retention رو بر روی یک پلاسمای LG نشون میده:
با تشکر از جناب alucard و توضیحات کاملشون...:20:میخواستم بدونم RT بالای lcd و مشکل موشن بلور ایجاد شده تا چه حد میتونه در کیفیت بازی تاثیر بذاره؟ قابلیت motionflow در سونی تا چه حد مشکل رو برطرف میکنه؟
و اینکه کیفیت تصویر متحرک در lcd های جدید با بک لایت led چقدر پیشرفت داشته؟!
جواب این سوالت برای تمام کسانی که دنبال خرید lcd مناسب برای بازی هستن اهمیت داره...
بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*Alucard*
25-05-2010, 04:07
با تشکر از جناب alucard و توضیحات کاملشون...:20:میخواستم بدونم RT بالای lcd و مشکل موشن بلور ایجاد شده تا چه حد میتونه در کیفیت بازی تاثیر بذاره؟ قابلیت motionflow در سونی تا چه حد مشکل رو برطرف میکنه؟
و اینکه کیفیت تصویر متحرک در lcd های جدید با بک لایت led چقدر پیشرفت داشته؟!
جواب این سوالت برای تمام کسانی که دنبال خرید lcd مناسب برای بازی هستن اهمیت داره...
بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motion flow سونی هم یک الگوریتم ویژه در کنار بالا بردن رفرش ریت برای کم کردن مشکل موشن بلور در بین فریمها هست کلا اکثر محتویات نمایش داده شده بر روی TV ـها با نرخ فریمی بین 24 تا 30 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میشن این مسئله باعث میشه که بین هر فریم حدودا 30 میلی ثانیه شاتر دوربین باز بمونه که باعث به وجود اومدن موشن بلور میشه توجه کنید که 30 میلی ثانیه بالاتر از رسپانس تایم واقعی LCD ـها (در حدود 10 تا 8 میلی ثانیه به روش TrTf) هست پس این مسئله بالا بردن رفرش ریت و به کارگیری الگوریتمهای دیگه ارتباطی به رسپانس تایم نداره و صرفا برای کم کردن اثر موشن بلور ناشی از اختلاف بین فریمها هست به خصوص برای فیلمهایی که 24 فریم بر ثانیه پخش میشن.
در مورد پیشرفت تصاویر در LCD ـهایی که بک لایت LED دارن و بهشون میگن "LED TV" با LCD ـهایی معمولی میتونید داخل این لینک مطالعه کنید:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.