مشاهده نسخه کامل
: نظرسنجی (Zbrush یا Mudbox)
سلام دوستای عزیزم
اگه میشه منو برای این انتخاب راهنمائی کنید ====>>> zbrush یا Mudbox
ملاکها واولویتهای انتخاب:
1. کیفیت کار برای game
2. یادگیری سریع و آموزشهای کافی (اینترفیس خوب)
3. آینده نرم افزار
4. همگامی با 3ds max
اگه لطف کنید و در مورد گزینه ها (ملاکها و اولویت های تعیین شده) هم توضیح بدید ممنون میشم.
Borhan72
13-04-2010, 16:05
فقط Z-Brush....
البته من با Mud Box كار نكردم ولی اگه كار كرده بودم هم ميگفتم Z-Brush
:10:
مدلسازی ZBrush بهتره...
texture ...واسه MUDBOX....البته فقط از 2010 به بعد....
من خودم جفتش رو کار میکنم...
یادمه یک ماه پیش هم همین سوال رو پرسیده بودی،اگه همون موقع شروع به کار کرده بودی الان یادشون گرفته بودی.
این دو نرم افزار کارشون شبیه به هم هست.همون طور که دوستان گفتم MUDBOX برای تکسچرینگ و ZBrush رو برای مدلسازی.
البته ZBrush تو تکسچرینگ هیچی از MUDBOX کم نداره.اگه میخوای هردوتا رو یاد بگیری تو اون دوتا زمینه یادشون بگیر،اگه میخوای یکی رو یاد بگیری ZBrush رو یاد بگیر.
mudbox رو من فول بلدم اصلا چیز بدرد بخوری نداره مخصوصا که زبراش جدید تو راهه
یادم رفت،این ویدیو رو هم ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mudbox رو من فول بلدم اصلا چیز بدرد بخوری نداره مخصوصا که زبراش جدید تو راهه
age full balad budi in harfo nemizadi ...
البته ZBrush تو تکسچرینگ هیچی از MUDBOX کم نداره.
PCLORD jan , man khodam roo ZBrush ta'assob dashtam , bavar nadari az farhado , akbaro ina bepors, vali ye chizi didam ke migam dige....
chizi ke migam be khatere ine ke , ZBrush texturingesh polypainte , vali mudbox az versione 2010 be bad texture paint shode , yani too ZBrush bayad dividet ro kheyli bebari bala ta betuni texture daghig dar biari , vali mud box intor nist , mesle bodypaint mituni roo divide aval ham texture koni modelo....
age be in demoi ke jadidan az Zbrush jadid be dastetun reside ham nega konin , un khunei ke dare texture mikone , dividesh roo levele 12e....
yani inke age bekhay ye hamchin texturi dar biari bayd unghad divide bedi...
sorry farsi nadashtam ....
امید جان اشتباه نشه،MUDBOX رو در حالی که باهاش کار نکردم،اما چند دمویی که ازش دیدم خیلی قبولش دارم مخصوصا برای تکسچرینگ، و بیشتر بچه ها که ازم سوال کرده بودن MUDBOX رو بهشون پیشنهاد دادم.تازه آتودسک میخواد بزرگترین و قدرتمندترین شرکت ساخت نرمافزار 3D بشه و MUDBOX هم که این شرکت ساخته و مطمئن باش از زیبراش خیلی جلو میزنه.اما زیبراش یه نرمافزار قدمت دار هست و روی سیستم های ضعیف هم میشه به خوبی باهاش کار کرد، کاربراش هم زیاد هستن و بیشترشون اگه برنامه قویتر از زیبراش هم بیاد باز هم با زیبراش کار میکنن.نسخه جدید این برنامه هم در راه هست،مطمئنا برای این که MUDBOX ازش جلو نزنه قدرتش خیلی بیشتر شده و بیشتر هم خواهد شد.
خودم هم تا ماه آینده که سیستم جدید گرفتم کار با MUDBOX رو شروع میکنم.
امید جان اشتباه نشه،MUDBOX رو در حالی که باهاش کار نکردم،اما چند دمویی که ازش دیدم خیلی قبولش دارم مخصوصا برای تکسچرینگ، و بیشتر بچه ها که ازم سوال کرده بودن MUDBOX رو بهشون پیشنهاد دادم.تازه آتودسک میخواد بزرگترین و قدرتمندترین شرکت ساخت نرمافزار 3D بشه و MUDBOX هم که این شرکت ساخته و مطمئن باش از زیبراش خیلی جلو میزنه.اما زیبراش یه نرمافزار قدمت دار هست و روی سیستم های ضعیف هم میشه به خوبی باهاش کار کرد، کاربراش هم زیاد هستن و بیشترشون اگه برنامه قویتر از زیبراش هم بیاد باز هم با زیبراش کار میکنن.نسخه جدید این برنامه هم در راه هست،مطمئنا برای این که MUDBOX ازش جلو نزنه قدرتش خیلی بیشتر شده و بیشتر هم خواهد شد.
خودم هم تا ماه آینده که سیستم جدید گرفتم کار با MUDBOX رو شروع میکنم.
mosalame ke Zbrush too versione 4 kheyli chiza ezafe mikone , manam nagoftam ke MUDBOX az versione badie Zbrush texturesh ghavi tare , man goftam dar hale hazer texturing ba mudbox behtare , albate ba Zbrush ham mishe khooroojie texture khafan gereft mosalaman in hast va kolli ham khurujie khafan azash didim hamegi...
vali darde saresh bishtare nesbat be MUDBOX...albate too zamineye texturing....
bad in demoi ke didin jadidan az versione badie Zbrush , vase ghabl az umadane versione 3.5 bud...
az un moghe ta alan 100000% interface ham terkundan , shayadam terkunde budano too in demo roo nakardan...
vali ta Zbrush ghazieye polypaintesh ro radif nakone , man mudbox ro baraye texture va Zbrush ro baraye modeling pishnahad mikonam , chon too mudbox ba systeme zaif ham mituni texture khub begiri vali too Zbrush aziat mishi....
sorry farsi nadaram
RezaTayebiJ
13-04-2010, 23:40
هر دو نرم افزار خیلی خوبن.
یادگیری و درک mudbox خیلی راحته و اگر قبلا با نرم افزار اسکالپ کار کرده باشی یادگیری mudbox دو سه ساعت هم طول نمی کشه.
zbrush یادگیریش زمان بیشتری می بره اما توی مدلسازی برتری هایی نسبت به mudbox داره.
اگر می خوای سریع یاد بگیری برو سراغ mudbox اما اگر برنامه بلند مدت داری zbrush گزینه بسیار خوبیه
age full balad budi in harfo nemizadi ...
sorry farsi nadashtam ....
اولا می گفتم این چرا انقدر بچه بازی در میاره الان ملتفتم جریان چیه :31:
شوخی کردماااا:31: ...
mudbox رو من کامل فولم پسرم بگو چشم علاوه بر مستر کلس هاش 2 سری کامل دیگه tutor دیدم براش از تکسچر و ... همش رو فولم :10:ولی بازم می گم مفت نمی ارزه :27: اندازه bodypaint مطلب نداره ....
خب خب بذارین مایم یه چیز بگیم
میخوام مخه همتونو بزنم :دی
اصن ابزار مهم نیس
مهم خلاقیت ادمه
این و باید آویزونه گوشتون کنید
مگه چند سال پیش که نرم افزاری مث ZB یا Mod box نبود
کم کاره قدرتمند داشتیم ؟!
فک میکنم تو سال 1998 تا 2003 بود که ما ارباب حلقه ها رو داریم
که شد محبوب ترین فیلم دنیا
ولی اینم باید بگم ما تو ایران مصرف کنننده ی نرم افزاریم نه تولید کننده
پس اینم هست که اگه اونو چندینو چند ساله پیش کارایی با این قدرت میزدن
شاید واقعا به اون ابزارها دسترسی داشته بودن
ولی قبل از اینکه ZB کاری برا نرمال بکنه
نرمال رو با فتوشاپ و فیلتر Nvidia نمی دونم چی تهیه میکردن
اینه که میگم تکیه به ابزار نکنید و فقط و فقط خلاقیت
من هنوز از مکس 2008 استفاده میکنم
و دلیلی به ارتقای نرم افزارم نمیبینم
هر چند در بعضی از ورژنای نرم افزار ها قدرت یه سری چیزها بالا رفته
مث رندر در مکس های 2010 و ...
من هنوز از مکس 2008 استفاده میکنم
و دلیلی به ارتقای نرم افزارم نمیبینم
میمردی این جمله رو نمی گفتی ؟
واقعاً گند زد به کل حرفهات :دی
من هم قبول دارم که خلاقیت ، اصل قضیس...ولی وقتی الآن بحث راحت تر رسیدن به هدفه....
آدم وقتی میبینه یه برنامه ای تو یه زمینه ای خروجی راحت تر با کیفیت بهتر میده ، احمق که نیست با software قبلی بشینه اون رو دربیاره.....
در کل حرفهات رو قبول دارم . ولی اینجا جای این قضیه که گفتی نیست....
نه امید راس می گه فرهاد جون ... باگهای ورژن های بعدی خیلی کم تره هم برنامه کمتر کرش می کنه هم روون تره حداقل ... البت خودم با 2009 کار می کنم:31: به خاطر پلاگینا
بخاطر نظرهای همه دوستان ممنونم.
نتیجه گیری:
مدلسازی ZBrush بهتره...
mudbox az versione 2010 be bad texture paint shode
آتودسک میخواد بزرگترین و قدرتمندترین شرکت ساخت نرمافزار 3D بشه و MUDBOX هم که این شرکت ساخته و مطمئن باش از زیبراش خیلی جلو میزنه.
یادگیری و درک mudbox خیلی راحته
راستی یکی از دوستان گفتن که این سوال رو قبلا هم پرسیده بودم:
سوال من انتخاب بین این دو تا نبود انتخاب بین چند تا نرم افزار بود که متاسفانه اون موقع هم به خاطر تعصب خیلیها انتخاب برام مشکل شده بود تا اینکه به این دو تا رسیدم و حالا خوشحالم که خیلی از دوستانی که با جفت نرم افزارها کار کرده بودند بهم کمک کردند. بازم ممنون.
بخاطر نظرهای همه دوستان ممنونم.
نتیجه گیری:
مدلسازی ZBrush بهتره...
mudbox az versione 2010 be bad texture paint shode
آتودسک میخواد بزرگترین و قدرتمندترین شرکت ساخت نرمافزار 3D بشه و MUDBOX هم که این شرکت ساخته و مطمئن باش از زیبراش خیلی جلو میزنه.
یادگیری و درک mudbox خیلی راحته
راستی یکی از دوستان گفتن که این سوال رو قبلا هم پرسیده بودم:
سوال من انتخاب بین این دو تا نبود انتخاب بین چند تا نرم افزار بود که متاسفانه اون موقع هم به خاطر تعصب خیلیها انتخاب برام مشکل شده بود تا اینکه به این دو تا رسیدم و حالا خوشحالم که خیلی از دوستانی که با جفت نرم افزارها کار کرده بودند بهم کمک کردند. بازم ممنون.
فقط یه نکته رو نگفتی که زبراش 4 بیاد تو تکسچر هم mudbox هم bodypaint هم خود مکس همرو می خوره ه ه ه
فقط یه نکته رو نگفتی که زبراش 4 بیاد تو تکسچر هم mudbox هم bodypaint هم خود مکس همرو می خوره ه ه ه
اما بچه ها در حال حاضر mudbox رو توی تکسچر بیشتر قبول دارند و مطمئنا autodesk برای mudbox بیکار نمیشینه البته در آینده mudbox خیلی پیشرفت داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.