مشاهده نسخه کامل
: چند نکته مهم برای خریداران کم تجربه HDTV ـها
*Alucard*
10-04-2010, 02:01
اخیرا چندتا مقاله علمی بر روی اینترنت دیدم که توسط سایتهای اسم و رسم دار و خوبی منتشر شدن که نکات خوبی رو مطرح کرده برای همین بعضی نکات مطرح شده در اون مقالات رو به طور خلاصه اینجا قرار میدم تا شاید کمک خوبی برای دوستان باشه.
نکته اول:چگونه نور فروشگاهها خریداری TV رو به اشتباه میندازه.
شاید هر کسی ندونه که نور فروشگاهها و مغازه ها در بیشتر مواقع تا 50 برابر بالاتر و بشتر از نور محیط خونه هست این مسئله باعث میشه که تصویر TV زیر نور مغازه با چیزی که در خونه قابل مشاهده هست تفاوت داشته باشه.
امروزه فروشگاههای بزرگ در آمریکا و اروپا اتاقهای مخصوصی رو که در اونها نور محیط به اندازه نور منازل شبیه سازی شده برای نمایش پنلها در نظر میگیرن تا خریدارهای پنلها بتونن مقایسه کامل و درستی بسته به نیاز واقعیشون و با توجه به محیط زندگیشون داشته باشن.
تحقیقات نشون میدن که نور اندازه گیری شده در بیشتر مغازه ها شدتی برابر با 1000 lux در بیشترین حالت و 350 lux در کمترین حالت داشتن این در حالیه که نور یک منزل مسکونی بین 110 تا 20 lux از نظر شدت درخشش متفاوت هست.
با توجه به این نکته بد نیست به عکس زیر که مقایسه یک پنل LCD در زیر نور شبیه سازی شده یک منزل با شدت 50 lux هست در مقابل نور شبیه سازی شده مغازه ای با درخشش 500 lux نگاهی بکنیم:
مکان با نور متعارف:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکان پرنور:
همونطور که میبینید تفاوت زیادی بین این دو عکس وجود داره با وجود اینکه هر دو پنل تنظیمات یکسانی دارند.
این مسئله باعث میشه که افرادی که تجربه کمتری دارن به دنبال پنلهایی با درخشش بالاتر در زیر نور مغازه ها باشن و به میزان نور محیط در خونه توجه نداشته باشن چون نور مغازه ها میتونه یک ماسک خوب برای بازتولید مشکی عمیق باشه.
نکته دوم:کنتراست و چشم انسان
قبل از هر چیز یک تعریف ساده از کنتراست در TV ـها میکنم:
به تفاوت بین براقترین سفید و عمیق ترین مشکی که یک پنل میتونه نمایش بده کنتراست اون پنل میگن.
انواع کنتراست:
کنتراست داینامیک:
به تفاوت بین براقترین سفید و عمیقترین مشکی در یک پنل بدون در نظر گرفتن زمان کنتراست داینامیک گفته میشه.(یعنی زمانی که یک تصویر یا کاملا سفید باشه یا کاملا مشکی به عبارتی پنل یا یک تصویر کاملا سفید رو نمایش بده یا یک تصویر کاملا مشکی)
کنتراست واقعی:
به تفاوت براقترین سفید و عمیقترین مشکی در یک پنل در یک زمان واحد کنتراست واقعی گفته میشه.(یعنی زمانی که در تصویر نقاط مشکی و سفید در کنار هم وجود داشته باشه که اصطلاحا به اون نمای کامپلکس هم میگن مثل خیلی از صحنه هایی که در یک بازی کامپیوتری و یا فیلم دیده میشه)
مطابق با تعاریف بالا هر چقدر میزان درخشش و سطح عمق مشکی پنل بالاتر باشه پنل کنتراست بالاتری پیدا میکنه ولی توجه به این نکته ضروری هست که چشم انسان در تشخیص کنتراست محدود هست این محدودیت برای چشم انسان برابر با نسبت 300 به 1 هست.
به عنوان مثال اگر شما یک نمایشگر داشته باشن که میزان درخشش اون برابر با 150 کاندلا بر متر مربع (واحدی برای اندازه گیری میزان شدت نور) و میزان بازتولید مشکی اون 0.05 کاندلا بر متر مربع باشه کنتراست این پنل 300 به یک هست که برای چشم انسان بالاترین رقم برای تشخیص کنتراست هست یعنی چشم شما به طور همزمان نمیتونه تفاوتی بین کنتراست 300 به 1 با 1000 به 1 ببینه.
نکته سوم: عمر پنل
اول از همه یک تعریف از عمر پنل:
عمر پنل اصطلاحا به مقدار زمانی میگن که یک پنل به میزان نصف درخشش اولیه خودش میرسه بعضی وقتها به اون نیمه عمر پنل هم میگن.
بیشتر پنلها در زیر نور مغازه ها برای اغوای خریداران بر روی مد Vivid و یا داینامیک قرار میگیرن که اصطلاحا به اون Torch mode هم گفته میشه در این مد تصویری سعی میشه که بیشترین میزان Brightness یا همون شدت درخشش از پنلها گرفته بشه که از مقدار عمر پنل به شدت کم میکنه.
در تکنولوژیهای مختلف این میزان افت متفاوت هست بد نیست بدونید که میزان نیمه عمر پنلهای LCD با بک لایت معمولی برابر با 12 تا 15 هزار ساعت بر روی حالت Dynamic و VIVID هست یعنی اگر به طور متوسط شما روزی 10 ساعت از پنل استفاده کنید مدت زمانی در حدود 3.3 تا 4.1 سال طول میکشه تا درخشش پنل نصف میزان اولیه بشه توجه به این نکته برای خریدارهای LCD خیلی مهم هست چون معمولا بازتولید مشکی LCD پنلها پائین هست با کم شدن میزان درخشش اونها با سرعت بیشتری از کنتراست اونها کم میشه که ممکنه کنتراست رو به نقطه بهرانی یعنی زیر 250 به 1 برسونه.
در مورد سایر تکنولوژیها مثل LCDهایی با بک لایت LED و Plasma پنلها هم این نکته وجود داره ولی شدت افت درخشش اونها از LCD های با بک لایت CCFL کمتر هست.
[/CENTER]
capitanrayan
10-04-2010, 08:21
در تکنولوژیهای مختلف این میزان افت متفاوت هست بد نیست بدونید که میزان نیمه عمر پنلهای LCD با بک لایت معمولی برابر با 12 تا 15 هزار ساعت بر روی حالت Dynamic و VIVID هست یعنی اگر به طور متوسط شما روزی 10 ساعت از پنل استفاده کنید مدت زمانی در حدود 3.3 تا 4.1 سال طول میکشه تا درخشش پنل نصف میزان اولیه بشه توجه به این نکته برای خریدارهای LCD خیلی مهم هست چون معمولا بازتولید مشکی LCD پنلها پائین هست با کم شدن میزان درخشش اونها با سرعت بیشتری از کنتراست اونها کم میشه که ممکنه کنتراست رو به نقطه بهرانی یعنی زیر 250 به 1 برسونه.
پس این حرفهایی که در مورد 60000 ساعت میزنن دروغه؟؟؟؟
کنتراستشونم که دروغی هست!
واقعا ادم چی رو باید باور کنه؟
*Alucard*
10-04-2010, 09:22
پس این حرفهایی که در مورد 60000 ساعت میزنن دروغه؟؟؟؟
کنتراستشونم که دروغی هست!
واقعا ادم چی رو باید باور کنه؟
نمیشه کاملا گفت دروغه چون معمولا سازنده ها بهترین سناریو رو در نظر میگیرن مثلا در مورد نیمه عمر 60 هزار ساعت زمانی که شما از حالت سینما مد یا استاندارد مد که برایتنس خیلی کمتری نسبت به مدهای داینامیک داره استفاده کنی ممکنه قابل دسترسی باشه.
راجب کنتراست هم چون واحد مشخصی نداره که استاندارد مورد پذیرش بین همه برندها باشه برای همین مشخص نیست اعداد و ارقام رو سازنده ها بر چه مبنایی اعلام میکنن ضمن اینکه بازهم بهترین سناریو ممکن رو در نظر میگیرن.
با سلام خدمت اقای alucard محترم
ضمن تشکر از راهنمایی خوب شما میخواهم بدانم با توجه به عدم صداقت در کار برخی از فروشندگان مخصوصا" لوازم برقی
والکترونیکی . برای خرید تلویزیون از هر برند ومدل مورد نظر ـ چطور میشود فهمید کارکرده یا دست دوم و یا نمایشگاهی نیست
خارج از تعارف. با توجه به همه حقه بازیها وکلک هایی که میزنند ـ ایا راهی یا وسیله ای برای ازمایش ساعت کارکرد انها هست
vatanema
17-04-2010, 10:32
این دوستمون سوال خوبی رو مطرح کردند...برای من همین سوال پیش اومده،فروشگاه های مختلف،دستگاه هایی رو که واسه نمایش و تست صدا و تصویر گذاشته اند و مدتی توی فروشگاه ازشون استفاده شده در نهایت چه بلایی سرشون میارند؟
با سلام خدمت اقای alucard محترم
ضمن تشکر از راهنمایی خوب شما میخواهم بدانم با توجه به عدم صداقت در کار برخی از فروشندگان مخصوصا" لوازم برقی
والکترونیکی . برای خرید تلویزیون از هر برند ومدل مورد نظر ـ چطور میشود فهمید کارکرده یا دست دوم و یا نمایشگاهی نیست
خارج از تعارف. با توجه به همه حقه بازیها وکلک هایی که میزنند ـ ایا راهی یا وسیله ای برای ازمایش ساعت کارکرد انها هست
توي منوي مخفي امكان مشاهده ميزان كاركرد هست. حالا نميدونم اين مقدار قابل ريست شدن هست يا نه
skull_avatar
17-04-2010, 19:24
پیکسل سوخته به پیکسلی میگن که رنگش ثابت مونده باشه و عوض نشه.بر خلاف گفته دوستمون پیکسل سوخته الزاما قرمز رنگ نیست اما چون رنگش ثابت میمونه اگه بتونین به هر طریقی صفحه رو بصورت یک دست با رنگ های اصلی بپوشونین به راحتی پیداش میکنین.
نرم افزار معرفی شده بر مبنای همین تئوری ساخته شده اما برای استفاده در کامپیوتر هست.
پیشنهاد من اینه که با توجه به رزولوشن تلویزیونی که قصد خریدش رو دارید در نرم افزار paint ویندوز عکسهایی با رنگ یکنواخت و با رزولوشن tv بسازید بزنید رو یک فلش مموری موقع خرید از usb تلویزیون عکس ها رو بزنید بصورت اسلاید نمایش داده بشن و با دقت تمام صفحه رو نگاه کنید بالاخره تو یکی از رنگها خودش رو نشون میده.
نکته مهم1:ادوستانی که فکر می کنن یکی دو تا پیکسل سوخته چیزی نیست و خودش رو نشون نمیده باید بگم که اشتباه می کنن.
نکته مهم 2:رنگ هایی که باید استفاده کنید تا راحت پیکسل سوخته رو پیدا کنید اینا هستن:
مشکی سفید آبی قرمز زرد سبز
پ.ن 1:این پست رو توی اون یکی تاپیک که مهم شده "چند نکته مهم برای خریداران کم تجربه HDTV ـها" هم میزنم تا اگه این یکی تاپیک بره پایین راحت پیدا بشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این که مسئله مهمی هست اما کمتر دیدم تو این انجمن بهش پرداخته شده باشه.
پ.ن2:اگه حوصله ساخت عکس ها رو ندارید من عکس هایی که خودم ساختم رو براتون در یک فایل rar ضمیمه کردم با حجم بسیار اندک 5 کیلوبایت.
رزولوشن عکسها 1980 در 1080 هست (منطبق با استاندارد تلویزیون های full hd مثله همین b690 سامسونگ)
آیا در کل لامپی ها بهتر نبود
اين سايت فرمولي داره كه كساني كه تو انتخاب سايز lcd موندن بهشون كمك شاياني ميشه
vahidpsr
28-04-2010, 17:59
دقيقا مشكل اكثر lcd ها افت شديد شدت روشنايي پس از 2 تا 3 سه سال و مصرف روزانه حدود 10 ساعت است (به مرور از سال اول به بعد شروع به افت تدريجي روشنايي مي كنه تا سال چهارم به وضوح افت روشنايي داره) اين قضيه در لامپهاي كم مصرف هم كه تشبيهي ساده از درخشندگي ccfl هستند كاملا ديده ميشه. اگه كسي از اين لامپها در خانه يا مغازه استفاده مي كنه به راحتي متوجه ميشه وقتي يك لامپ نو مي خره و كنار يك لامپ قديمي مي گذاره چقدر درخشندگي بيشتر داره.
Nikonian
28-04-2010, 18:40
این دوستمون سوال خوبی رو مطرح کردند...برای من همین سوال پیش اومده،فروشگاه های مختلف،دستگاه هایی رو که واسه نمایش و تست صدا و تصویر گذاشته اند و مدتی توی فروشگاه ازشون استفاده شده در نهایت چه بلایی سرشون میارند؟
تلویزیون های نمایشگاهی یا هر نوع لوازم صوتی تصویری که برای ویترین استفاده میشه بطور معمول حداقل 40% تخفیف برای مغازه داران عزیز تخفیف داره !و اصطلاحا به اونا Display گفته میشه !
شما فکر میکنید این تلویزیون ها نهایتا به چه سرنوشتی دچار میشوند ؟
1- به شرکت مرجوع میشوند ؟ 2-دور انداخته میشوند ؟ 3- یا اینکه مثل روز اول که از کارتن در آورده بودند ، دوباره داخل کارتن گذاشته میشوند و بدون هیچگونه تخفیفی به مشتری بدبخت از همه جا بی خبر فروخته میشود ! بی دردسرترین و پرسودترین راه برای فروشنده همینه !
بله این داستان Display بود !
آیا می شه لامپ تصویر این تلویزیونهای ال سی دی یا ال ای دی رو عوض کرد؟
اگه می شه چقدر خرج داره برای تعویض لامپ تصویر؟
afshin b
28-04-2010, 21:19
آیا می شه لامپ تصویر این تلویزیونهای ال سی دی یا ال ای دی رو عوض کرد؟
اگه می شه چقدر خرج داره برای تعویض لامپ تصویر؟
اينا كه اصلا چيزي به نام لامپ تصوير ندارن (دارن؟:18:)
mehrdad8086
28-04-2010, 21:59
بسیار جالب بود
به شخصه با تصویر بسیاری از LCD ها مشکل دارم و اشک از چشمام سرازیر می شه:41:
خصوصا اگر مدت زیادی نگاه کنم و شدت نور هم کمی زیاد باشه که دیگه واویلا!!!!!
جالبه با پلاسما پنل ها راحت ترم......شاید تشبیه درستی نباشه اما احساس می کنم شبیه همین TVهای لامپی هستن .تصویر نرمتر حرکت می کنه و رنگ هاشون به واقعیت نزدیکتره:20:
t_tanhayam
09-05-2010, 22:44
بسیار جالب بود
به شخصه با تصویر بسیاری از LCD ها مشکل دارم و اشک از چشمام سرازیر می شه:41:
خصوصا اگر مدت زیادی نگاه کنم و شدت نور هم کمی زیاد باشه که دیگه واویلا!!!!!
جالبه با پلاسما پنل ها راحت ترم......شاید تشبیه درستی نباشه اما احساس می کنم شبیه همین TVهای لامپی هستن .تصویر نرمتر حرکت می کنه و رنگ هاشون به واقعیت نزدیکتره:20:
حرفتون درسته تا حدودي بيشتر بخاطر برايتنس بالاي ال سي دي هاست با بك لايت ccfl
در مورد ال سي دي ها خوب بك لايت ccfl دارند و يكجورايي لامپ دارند وقابل تعويض
Sorena_777
01-06-2010, 08:21
از دوستان و اساتید محترم خواهش میکنم به این تایپک سر بزنید و منو راهنمایی بفرمایید:46:
maziar_dr
01-06-2010, 09:49
سلام به دوستان
ميخوام lcd يا led بخرم 46 اينچ تا حد 3.5 ميليون
اما اصلا نميدونم چه مدل و برندي
ميشه راهنماييم كنييد؟
واقعا بي تجربم
pooriya_hp
08-06-2010, 12:21
سلام
lcd بنده مدلش LG LH200 هست
که کنار اون نوشته HD rady،حالا سوالم این هست که:
1. lcd بنده hd هست؟
2. full hd با hd rady چه تفوتی داره؟
3. میتونم فیلم های hd رو با فریم بالا نگاه کنم؟
4. دستگاهی وجود داره که این3فیش ها رو به hdmi تبدیل کنه؟
t_tanhayam
08-06-2010, 12:41
سلام
lcd بنده مدلش LG LH200 هست
که کنار اون نوشته HD rady،حالا سوالم این هست که:
1. lcd بنده hd هست؟
2. full hd با hd rady چه تفوتی داره؟
3. میتونم فیلم های hd رو با فریم بالا نگاه کنم؟
4. دستگاهی وجود داره که این3فیش ها رو به hdmi تبدیل کنه؟
1.ال سي دي شما full hd نيست رزولوشنش فكر ميكنم 1366 در 768 باشه
2.فول اچ دي بر ميگرده به رزولوشن پانل و تصوير كه به رزولوشن 1920 در 1080 ميگن ومعمولا دستگاهايي كه رابط hdmi دارن hd ready ميگن چون ميتونند تا حدودي سورس هاي hdتا حدودي پذيرا باشند
3.ديدن قيلم با فريم بالا ربطي به تلويزيونتون نداره به دستگاهي كه پخش ميكنه مربوطه البته شما نهايتا ميتونيد به اندازه رزولوشنتون تعداد پيكسل داشته باشيد
بله مبدلش موجود ولي چون سورستون 3 فيش انالوگ تبديل كردنش تاثيري در كيفيت تصوير نداره
pooriya_hp
08-06-2010, 13:19
خیلی ممنون بابت جواب ها
چندتا سوال دیگم داشتم:
1. رزولیشن لپ تاپ بنده 1280x800 هست،آیا hd هست؟
2. قابلیت دیدن فیلم با فریم بالا رو داره؟ (( cpu: amd truine 64 x2))
3. صفحه نمایش led رو با lcd چه جوری تشخیص میدین؟ (( لپ تاپ ها))
4. در مورد اون مبدل بگم من قصد دارم 3فیش ----- رو به hdmi تبدیل کنم،آیا وجود داره؟؟ و تاثیرش چه جوری هست؟
t_tanhayam
08-06-2010, 14:05
خیلی ممنون بابت جواب ها
چندتا سوال دیگم داشتم:
1. رزولیشن لپ تاپ بنده 1280x800 هست،آیا hd هست؟
2. قابلیت دیدن فیلم با فریم بالا رو داره؟ (( cpu: amd truine 64 x2))
3. صفحه نمایش led رو با lcd چه جوری تشخیص میدین؟ (( لپ تاپ ها))
4. در مورد اون مبدل بگم من قصد دارم 3فیش ----- رو به hdmi تبدیل کنم،آیا وجود داره؟؟ و تاثیرش چه جوری هست؟
ببين دوست من هر فيلمي با رزولوشن بالا رو كه كيفيت خوبي داشته باشه به اصطلاح(HD(HIGH DEFINITION
ميگويند حالا باز تقسيم بندي ميشه 480.720.1080
مثلا 1080 رو FULLHD ميگن كه رزولوشنش 1920*1080
720 رو هم گاها نيمه اچ دي عنوان ميكنند كه رزولوشنش 1280*720
با توجه به اين مطلب لپ تاپ شما ميتونه تا رزولوشن 720 يا نيمه اچ دي رو ساپورت كنه يهني بدون از دست دادن جزئيات تصوير نشون بده
لپ تاپ شما فول اچ دي رو هم نشون ميده منتها يك مقدار از جزئيات تصوير رو از دست خواهيد داد بخاطر همون رزولوشن پايين تر DISPLAYE لپ تاپتون
در مورد نوع تشخيص خوب تبلوترين چيزش نازك بودنش هست LEDهايي كه من توي لپ تاپ ها ديدم صفحاتشون نازكتر وغناي رنگيشون بالاتر اگه روشن ببينيد و يكمي ماتتر از نظر برايتنس
من فكر ميكنم ديدم وجود داره
ولي تغييري توي كيفيت نميبينيد چون گفتم شما داريد سورس انالوگ ميگيريد با همون 3 فيش
بايد خروجي DVI يا HDMI ديجيتال داشته باشيد تا كيفيت متفاوت تر باشه
pooriya_hp
08-06-2010, 14:29
خیلی ممنون،لطف کردید
پس لپ تاپ بنده 720 هست/
فیلم های HD با فریم بالا رو می تونم ببینم؟؟
حجم یه فیلم HD چقدر است؟؟ و از کجا می تونم تهیه کنم؟؟؟؟
صفحه نمایشگر من نازک،یه جورایی مات و تصویر رو منعکس میکنه و ضدخش هم هست با این مشخصات
LED هست یا LCD ؟؟؟ (( سال تولید لپ تاپ : آخرای 2007 ))
t_tanhayam
08-06-2010, 14:32
بخاطر اينكه از عنوان تاپيك منحرف نشيم بنده در پ.خ جوابتون رو خواهم داد :46:
سلام دوستان.
من یه lcd مدل la52b550k1r سامسونگ سری 5 از دبی خریدم.میخواستم ببینم کسی قیمت اینجاشو میدونه؟
بعد میخواستم بپرسم اون قسمت قرمزی که زیر قاب هست چراغ داره؟اگه داره چه جوری روشن میشه؟انگار خیلی تاریکه معلوم نیست قرمزیش.
09-06-2010, 19:33
سلام دوست عزيز توي تاپيك قيمت هاي بانه مطرح كن شايد بدونند
اون قسمت چراغي تعبيه نشده وهمونطوره تاريك
سلام دوست عزيز توي تاپيك قيمت هاي بانه مطرح كن شايد بدونند
اون قسمت چراغي تعبيه نشده وهمونطوره تاريك
دمت گرم مرسی.
پس با این حساب این عکسایی که تو اینترنت مثل انار قرمزه خالی بندیه.درسته؟
t_tanhayam
09-06-2010, 20:18
دمت گرم مرسی.
پس با این حساب این عکسایی که تو اینترنت مثل انار قرمزه خالی بندیه.درسته؟
والا يك جورايي به قول شما خالي بنديه ولي توي محيط پرنور كاملا قرمز ديده ميشه تا حدي :46:
sia-saketi
10-06-2010, 05:56
سلام، این HD های 1080p یا 1080i چه فرقی دارن؟ اصلا اینا 1080i یعنی چی؟!!!
t_tanhayam
10-06-2010, 08:45
سلام، این HD های 1080p یا 1080i چه فرقی دارن؟ اصلا اینا 1080i یعنی چی؟!!!
سلام دوست عزيز چند نكته اي رو براتون توضح ميدم :
HD چیست ؟
High Definition Videoیا HD Video به سیستم ویدئویی گفته میشود که وضوح تصویر بالاتری نسبت به سیستم های استاندارد ویدئویی که Standard Definition نامیده میشوند دارند. سیستم های ویدیویی استاندارد شامل PAL - NTSC - SECAM که حتما نام آنها را روی تلویزیون خود دیده اید دارای وضوح تصویر 486 خط هستند. در حالی که ویدئو های HD دارای 720 یا 1080 خط میباشند و این به معنای کیفیت بالاتر تصاویر است.
به طور کلی فرمت تصویر و تلویزیون ها به سه گروه اصلی تقسیم بندی میشوند:
1-فرمت استاندارد: در این حالت تصاویر از دقت 720 پیکسل به صورت افقی و حداکثر 576 پیکسل به صورت عمودی برخوردارند که معمولا در تلویزیون های استاندارد دیده میشود.
این همان کیفیت فیلمهای dvd موجود در بازار است. این گونه دیسکها را چه با کابل HDMI و چه با کابل S-VIDEO وصل کنیم یک کیفیت را به ما ارائه میدهند.
2-فرمت HD: در فرمت HD کاربر قادر خواهد بود تصاویر را با دقت 1280 پیکسل به صورت افقی و 720 پیکسل به صورت عمودی مشاهده کند که در این صورت کیفیت قابل مشاهده بهبود فراوانی می یابد.این فرمت را تحت عنوان HD Ready نیز می شناسند.
3--فرمت Full HD: در فرمت Full HD کیفیت تصویر به بهترین حد خود می رسد و کاربر قادر خواهد بود کوچکترین جزئیات تصویر را به راحتی مشاهده کند. در این فرمت تصویر حداکثر 1920 پیکسل به صورت افقی و 1080 پیکسل به صورت عمودی قابل مشاهده خواهد بود. پس به همین علت به این نوع فرمت 1080 نیز اطلاق میشود که در کل نشان دهنده حداکثر پیکسل های تصویر در حالت عمودی است.
مقايسه وضوح تصوير با قالب هاي استاندارد
به طور کلی فرمت HD به دو گروه اساسی تقسیم بندی میشود:
1-فرمت i: این حرف که از ابتدای کلمه interlace گرفته شده نشان دهنده این موضوع است که در این فرمت تمام پیکسل ها و خطوط در یک زمان پرداازش نمیشوند بلکه در ابتدا تعدادی از پیکسل ها پردازش می شود و در مدت زمان اندکی بقیه پیکسلهای باقی مانده پردازش میشود. به عنوان مثال 6 پیکسل را تصور کنید که هر کدام یک عدد مشخص از 1 تا 6 دارند. حال میخواهیم این 6 پیکسل را در حالت interlace پردازش کنیم. پس در این روش ابتدا پیکسلهای زوج را پردازش میکنیم، یعنی 2، 4 و 6. بعد از این موضوع دقیقا پیکسل های فرد 1، 3 و 5 مورد پردازش قرار میگیرند. با این روش تمام پیکسل ها با اختلاف زمان کمتری نسبت به یکدیگر پردازش میشوند. البته این روش یک مشکل دارد و آن هم ایجاد لرزش تصویر یا Flicker در هنگام افزایش اندازه تصویر وسرعت تعویض فریم ها است.
2-فرمت p: این فرمت نوع توسعه یافته فرمت i است که امروزه در بعضی از تلویزیون های جدید مشاهده میشود. در بیان ساده می توان بزرگترین تفاوت فرمت p با i را در نحوه پردازش پیکسل ها و خطوط دانست. به طور کلی در فرمت progressive تمام خطوط و پیکسل ها در یک زمان پردازش می شود. پس به همین علت تصاویری که براساس این فرمت ساخته میشود فاقد هرگونه لرزش یا Flicker خواهد بود.
تعداد و نوع ورودي هاي ويدئوئي كه در تلويزيون وجود دارد مشخص مي كند كه شما مي توانيد چه دستگاهاي ديگري را به تلويزيون خود اتصال دهيد.بهترین نوع اتصال در حاضر رابط HDMI می باشد. انواع اين ورودي ها به شرح زير مي باشند:
كامپوزيت: اين نوع ورودي داراي پايين ترين كيفيت اما بالاترين رنج سازگاري است. هر دستگاهي كه داراي ورودي ويدئو باشد، حتماً شامل ورودي كامپوزيت هم هست. دستگاه مورد نظر را مي توانيد با استفاده از يك سيم رابط 75 اهمي با جك RCA به تلويزيون متصل كنيد.( Capable of SDTV at 480i )
S – ويدئو: اين سيستم ورودي، كيفيت بالاتري را ايجاد مي كند و اغلب دستگاهها بجز سيستم هاي VCR شامل اين ورودي مي باشند. براي اتصال داراي يك سيم مخصوص بخود مي باشد و با استفاده از سوكت هاي مولتي پين قابليت اتصال را پيدا مي كند. ( SDTV at 480i and EDTV at 480p )
كامپوننت: اين ورودي براي اتصال رسيورهاي ماهواره اي، دستگاه DVD، و بلو ري (Blue Ray) كاربرد دارد كه با يك سيم سه سر 75 اهمي به تلويزيون متصل مي شود. ( Capable of SDTV at 480i, EDTV at 480p, HDTV at 720p, 1080i & 1080p )
VGA (آرايه گرافيك تصوير)
سيستم اتصال آنالوگ RGB كه در ابتدا در ساخت كامپيوتر ها مورد مصرف قرار مي گرفت.( Capable of SDTV at 480i, EDTV at 480p, HDTV at 720p, 1080i & 1080p )
DVI (آرايه تصويري ديجيتال)
يكي از پر كيفيت ترين انواع ورودي هاست. اين سيستم اتصال ديجيتالي تصاوير مي تواند تنها با كمك يك آدابپتور به سيستم هايي كه داراي خروجي HDMI هستند متصل گردد. همچنين مي توان از آن براي اتصال تلويزيون به كامپيوتر نيز كمك گرفت كه به اين منظور يك سيم مخصوص به انضمام سوكت مولتي پين مورد نياز است. ( Capable of SDTV at 480i, EDTV at 480p, HDTV at 720p, 1080i & 1080p )
HDMI (آرايه كيفي مولتي مديا)
مي توان گفت اين مشخصه همان سيستم DVI است با اين تفاوت كه صداي ديجيتال و لينك كنترل هم به آن اضافه شده و در شمار اصلي ترين مشخصه هاي تلويزيون هاي نسل جديد قرار مي گيرد. براي اتصال Blue-Ray به تلويزيون نيز از همين مورد استفاده مي شود. بايد موقع خريد به اين مطلب توجه كنيد كه تلويزيون منتخب شما داراي چند ورودي HDMI مي باشد. سعي كنيد حداقل 3 تا 4 ورودي HDMI داشته باشد تا بتوانيد در آن واحد دستگاههاي مختلفي را به آن متصل نماييد. ( Capable of SDTV at 480i, EDTV at 480p, HDTV at 720p, 1080i & 1080p )
.
.
.
maziar_dr
16-06-2010, 09:16
ديروز رفتم جمهوري دنبال سامسونگ b8000
هر چي گشتم پيدا نكردم
با توجه به بودجه 3.5 ميليوني نظرتون راجع به c7000 چيه؟
يا چيز ديگه اي پيشنهاد ميكنيد
t_tanhayam
16-06-2010, 13:37
ديروز رفتم جمهوري دنبال سامسونگ b8000
هر چي گشتم پيدا نكردم
با توجه به بودجه 3.5 ميليوني نظرتون راجع به c7000 چيه؟
يا چيز ديگه اي پيشنهاد ميكنيد
اقا مازيار گل B8000 تصوير خيلي معركه اي داره البته به نظر من اگه ميتوني حتما گير بيار به C7000 فكر نكن هر چند گرينه خيلي خوبيه ولي B8000 واقعا چيزي كم نداره
afshin0914
01-07-2010, 12:14
b6000خوبه نسبت به قیمتش
t_tanhayam
01-07-2010, 17:49
[QUOTE=afshin0914;5131456]b6000خوبه نسبت به قیمتش[/QUOTE
افشين جان b6000 انتخاب معقولي نيست با توجه به اينكه b7000 هست :46:
Sacrament
02-07-2010, 06:25
اقا مازيار گل B8000 تصوير خيلي معركه اي داره البته به نظر من اگه ميتوني حتما گير بيار به C7000 فكر نكن هر چند گرينه خيلي خوبيه ولي B8000 واقعا چيزي كم نداره
این b6000 و 7000 و 8000 به جز رفرش ریتو امکانات اضافه چه فرقه دیگه ای با هم دارن؟
t_tanhayam
02-07-2010, 09:10
این b6000 و 7000 و 8000 به جز رفرش ریتو امکانات اضافه چه فرقه دیگه ای با هم دارن؟
sacrament عزيز
بيشتر اين تفاوت ها مربوط ميشه به همون امكانات جانبي و HZ بالاتر و كنتراست
B6000:
120HZ
USB 1.0
4MS
B7000:
120HZ
USB 2.0
4MS
B8000:
240HZ
USB 2.0
2MS
IEE 802.3
البته ناگفته نمونه كه اين اختلاف ها باعث ايجاد اختلاف در تصوير اين سري ها هم شده تا حدودي :46:
دیروز رفتم تلویزیونها را نگاه کردم . توی مارک سامسونگ سری 8 واقعا کیفیت عالی داشت البته قیمتش هم عالی بود :13:
ال جی که تلویزیوناش خاموش بود .
پاناسونیک v10 را نداشت ، g10 رو با کیفیت معمولی گذاشته بود که اصلا خوب نبود (من نمیدونم مشهد که مثلا یک شهر بزرگیه فقط باید یک نمایندگی پاناسونیک(دستمالچیان) داشته باشه اونم به این شکل . اگه بازم هست بهم بگین )
سونی را در اخر رفتم دیدم یک مدل بود nx700 که با بقیه زمین تا اسمون فرق داشت البته قیمتشم کذایی بود ولی این تصویر کجا بقیه کجا
t_tanhayam
02-07-2010, 09:49
دیروز رفتم تلویزیونها را نگاه کردم . توی مارک سامسونگ سری 8 واقعا کیفیت عالی داشت البته قیمتش هم عالی بود :13:
ال جی که تلویزیوناش خاموش بود .
پاناسونیک v10 را نداشت ، g10 رو با کیفیت معمولی گذاشته بود که اصلا خوب نبود (من نمیدونم مشهد که مثلا یک شهر بزرگیه فقط باید یک نمایندگی پاناسونیک(دستمالچیان) داشته باشه اونم به این شکل . اگه بازم هست بهم بگین )
سونی را در اخر رفتم دیدم یک مدل بود nx700 که با بقیه زمین تا اسمون فرق داشت البته قیمتشم کذایی بود ولی این تصویر کجا بقیه کجا
سلام به همشهري گل خودم :10::46:
مشهد ديگه سخت نگير دستمالچيان با اون تصاوير SDو افتضاح توقع داره پانا بفروشه :13:
بله در مورد سري 8 واقعا همينطوره تصوير خيلي قابل قبولي داره
در مورد NX700 هم خوب ديگه قربونش برم سوني ديگه :46:
سلام به همشهري گل خودم :10::46:
مشهد ديگه سخت نگير دستمالچيان با اون تصاوير SDو افتضاح توقع داره پانا بفروشه :13:
بله در مورد سري 8 واقعا همينطوره تصوير خيلي قابل قبولي داره
در مورد NX700 هم خوب ديگه قربونش برم سوني ديگه :46:
مخلص شما هستیم :20:
پاناسونیک دیگه نمایندگی تو مشهد نداره ؟
t_tanhayam
02-07-2010, 13:34
مخلص شما هستیم :20:
پاناسونیک دیگه نمایندگی تو مشهد نداره ؟
اختيار داري علي جان
من نديدم البته تك و توكي توي سناباد هست ولي مثل دستمالچيان نيست
يادم اومد يكي توي 3راه ادبيات داشت :46:
t_tanhayam
04-07-2010, 11:10
مطلبي هست اينجا ميگزارم در مورد روشنايي يا Luminance :
واحد سنجش روشنایی یک مانیتور/تلویزیون کاندلا بر متر مربع Cd/m2 است
یکنواختی نور - Brightness Uniformity
با توجه به محدودیتهای ساخت، نور زمینه LCD بصورت کاملا یکنواخت در صفحه توزیع نمی شود و به همین
دلیل معیاری به نام Brightness Uniformity ، این مساله را برای مانیتور های مختلف اندازه گیری و مقایسه
می کنند.
روش محاسبه:
در نقاط مشخصی از صفحه، لومینانس را اندازه گرفته و کمترین مقدار را تقسیم بر بیشترین مقدار می کنند
عدد بدست آمده برحسب درصد بیانگر یکنواختی نور خواهد شد.
معمولا بیشترین لومینانس در مرکز تصویر و کمترین مقدار در گوشه ها است و یکی از موارد چالش برانگیز در
طراحی سیستم نور زمینه ماژول ( Module Backlight ) رعایت یکنواختی روشنایی است:
چند تا عكس از back light هاي مختلف:
یک Backlight CCFL معمولی در مقابل local-dimming LED backlight
این عکس یک CCFL Backligh رو نشون میده که در اون از لامپهای فلورسنتی CCFL به عنوان نور پشتی استفاده شده:
به ترتیب از چپ به راست LCD و ***** یکنواخت کننده شدت نور و لامپهای CCFL رو مشاهده میکنید.[/
نمای نزدیکتر از لامپهای CCFL:
لامپهای CCFL در داخل کابینت پنل
این عکس یک LED Backlight رو نشون میده که LED ها به شکل مربعهای کوچک در اون مشخص هستن و روی اونها ***** یکدست کننده شدت نور قرار میگیره:
یک عکس استثنایی از یک LED Backlight در حال کار کردن البته این LED از نوع Local-dimming هست که بسته به نیاز هر قسمت از تصویر شدت نور متفاوتی ارائه میکنه:
در سمت چپ LED Backlight رو میبینید که به وسیله ***** یکنواخت کننده شدت نور پوشیده شده و در هر منطقه از تصویر به اندازه نیاز اون منطقه به نور شدت متفاوتی از نور رو ارائه میکنه
مقایسه اثر Local-dimming سمت چپ با Backlight معمولی سمت راست
baby27784
13-08-2010, 01:02
سلام
من یه سوالی برام پیش اومده و اینکه با توجه به طول عمر پانل lcd که بعد از 3 تا 4 سال دچار افت روشنایی میشه و معمولا tv ها 5 سال یا 10 سال یا بیشتر استفاده میشوند پس چرا خریدار داره؟
سلام
من یه سوالی برام پیش اومده و اینکه با توجه به طول عمر پانل lcd که بعد از 3 تا 4 سال دچار افت روشنایی میشه و معمولا tv ها 5 سال یا 10 سال یا بیشتر استفاده میشوند پس چرا خریدار داره؟
واسه اینکه روشناییش افت میکنه از کار که نمیوفته
baby27784
13-08-2010, 18:27
واسه اینکه روشناییش افت میکنه از کار که نمیوفته
بله ولی اگه اینقدر افت کنه که تو دیدن مشکل ایجاد کنه فرقی با از کار افتادن نداره و ایا امکان دارد که در طی سالهای بعد افت روشنایی انقدر زیاد بشه که اصلا نشه دید؟
t_tanhayam
13-08-2010, 19:43
بله ولی اگه اینقدر افت کنه که تو دیدن مشکل ایجاد کنه فرقی با از کار افتادن نداره و ایا امکان دارد که در طی سالهای بعد افت روشنایی انقدر زیاد بشه که اصلا نشه دید؟
-دوست عزيز عمر مفيدي كه براي پنلها ذكر ميشه د رمورد ال سي دي ها بين 60000-100000 ساعت
وبراي پلاسماها هم 60000 ساعت هست
- اين زماني هست تقريبا قبلا از دست دادن نصف روشنايي خودشون در بهترين حالت استاندارد
-يعني چيزي حدود 20 سال با مصرف روزي 8 ساعت
-اين چيزي هست كه خود برندها اعلام كردند
-ديگه درست وغلطش با اون هايي كه 20 سال :46:استفاده كردند
Sacrament
13-08-2010, 19:51
پلاسماهای پاناسونیک که 100 هزار ساعت برایتنسشون گارانتی داره تا نصف بشه بقیه برندا هم همینطور lcd بعد از 60 هزارساعت لامپ بک لایتشون باید عوض بشه توجه کنید باید تعویض بشه !!! بعد از 12 هزار ساعت برایتنسش نصف میشه led بعد از 100 هزار ساعت led بک لایتش باید عوض بشه 30 هزار ساعت طول میکشه تا برایتنسش نصف بشه.
بله ولی اگه اینقدر افت کنه که تو دیدن مشکل ایجاد کنه فرقی با از کار افتادن نداره و ایا امکان دارد که در طی سالهای بعد افت روشنایی انقدر زیاد بشه که اصلا نشه دید؟ نه هیچ وقت اینطوری نمیشه که اصلا نشه دید شما همین الان برو برایتنس یه lcd یو بزار روی 50 درصد ببین چقدر فرق میکنه بعد از 4-5 سال تازه در همون حد از برایتنسش کم میشه بعدش میدونی تا 60 هزار ساعت یعنی چقدر طول میکشه تا اون موقع دیگه tv فسیل شده نهایتش باید بک لایتشو عوض کنی که الان برای یه lcd که 800 هزار تومنه قیمت لامپاش 150 هزار تومنه حالا ببین تا 20 سال دیگه اگه کسی زنده بود فکر کنم TV یو ببری نمایندگی برای موزه ازت بگیرن یه دونه مدل جدیدشو بهت بدن.
marshal2600
26-08-2010, 17:09
جونت سالم باشه
خيلي به اين چيزهاش گير ندين !
alilosting
28-08-2010, 14:22
تا اون موقع دیگه tv فسیل شده نهایتش باید بک لایتشو عوض کنی که الان برای یه lcd که 800 هزار تومنه قیمت لامپاش 150 هزار تومنه حالا ببین تا 20 سال دیگه اگه کسی زنده بود فکر کنم TV یو ببری نمایندگی برای موزه ازت بگیرن یه دونه مدل جدیدشو بهت بدن.
اين قسمتش عالي بود . مردم از خنده:11:
تا سه چهار سال یگه ممکنه اینقدر تکنولوژی های جدید بیاد ال سی دیت اون موقع بشه در حد سی ار تی های الان، قبل اینکه خراب بشه خودت میری یه جدیدش رو میگیری :20:.
سلام
من سوالمو اينجا مطرح كردم، چون جزوه خريدارانه كم تجربه ام، اميد است راهنمايي بفرماييد...!!!
قراره يه lcd به مامانينا معرفي كنم، راهنماييم كنيد لطفا
خوب من اصلا اطلاعات ندارم در اين زمينه، البته تو اين يكي دو هفته خودمو ارتقا ميدم، كه ضايع نشم جلوشون، ولي احتياج به كمك دارم
ميگم چي ميخوام، بگين چي بخرم
* LCD يا LED رو هنوز تصميم نگرفتم
* مامان بابامن فقط، بيشترم TVنگاه ميكنن...
* ترجيحا 42
*بين 1.5 تا 2 باشه بهتره، ديگه 1.5 باشه كه خيلي خوبه :46:
نظرتون چيه؟
:13:
يكي دريابه سوال مارو...
amirvania
12-09-2010, 07:59
بین ال ای دی و ال سی دی من ال سی دی C650 سامسونگ رو پیشنهاد میکنم . تصویر تاپی داره .
سپاس :10:
samira_googleOne
21-09-2010, 10:23
افت كيفيت بسيار كمه
سلام
من سوالمو اينجا مطرح كردم، چون جزوه خريدارانه كم تجربه ام، اميد است راهنمايي بفرماييد...!!!
قراره يه lcd به مامانينا معرفي كنم، راهنماييم كنيد لطفا
خوب من اصلا اطلاعات ندارم در اين زمينه، البته تو اين يكي دو هفته خودمو ارتقا ميدم، كه ضايع نشم جلوشون، ولي احتياج به كمك دارم
ميگم چي ميخوام، بگين چي بخرم
* LCD يا LED رو هنوز تصميم نگرفتم
* مامان بابامن فقط، بيشترم TVنگاه ميكنن...
* ترجيحا 42
*بين 1.5 تا 2 باشه بهتره، ديگه 1.5 باشه كه خيلي خوبه :46:
نظرتون چيه؟
سلام دوست عزيز
شما ميتوني با 1.5 هم ال اي دي بگيري هم پلاسما
در حال حاضر پلاسماهاي پاناسونيك خيلي كيفيت خوبي دارن . نسبت به همه كيفيتشوون بهتره
شما ميتوني G10 پاناسونيك بگيري . هم 42 هم 50 اينچش به هزينه شما ميخوره. كيفيتش واقعا عاليه
اگر در مورد پلاسما هاي پاناسونيك مطلب خواستي اين لينك رو ببين
(من G10 رو ديدم تصويرشو . حرف نداره. فقط مشكلش وزن زيادشه . يه مقدار سنگينه)
قيمتش كمتر از 2 تومنه 42 اينچش.
در مورد ال اي دي ميتوني مدل LE700 بگيري از برند شارپ. اين مدل فقط 40 اينچ داره. قيمتش هم بسيار مناسبه :1 مليون و 650 تومن
به طور كلي ال اي دي ها دو دسته هستن: يك مدل ال اي دي EDge يا حاشيه و يك كدل Full LED
در نوع اول ال ايدي دور پنل چيده شده و در نوع دوم پشت پنل كامل ال اي دي وجود داره. ال اي دي شارپ از نوع دومه و پنلش ژاپنيه. بر عكس ال اي دي هاي ساسونگ كه همشون Edge هستن
اگر در مورد LE700 شارپ بيشتر اطلاعات خواستي اين لينك رو ببينك
از ال اي دي هاي برند ساسونگ : سري c الان جديده و هم قيمت سوني و پاناسونيك و شارپه. براي همين بهت توصيه نمي كنم وقتي ميتوني با هزينه كم جنس ژاپني يخري، همون هزينه رو بدي و سامسونگ بگيري.
t_tanhayam
10-10-2010, 16:10
-نميدونم جاي اين پست اينجا هست يا نه ؟ پيشاپيش از اقا مهدي عذر ميخوام
-عده اي از دوستان در مورد فرمتها وقالب هاي فيلمها سوالاتي كرده بودن گفتم چون مربوط ميشه به HDTV ها به نحوي البته :46: مطالبي رو براتون عنوان كنم كم و زياد ويا خطاهاي احتمالي رو ببخشين
t_tanhayam
10-10-2010, 16:20
CAM
این نوع فیلم ها معمولا توسط یک دوربین ویدیویی دیجیتال در سالن سینماهای آمریکا ضبط می شوند .
گاهی از یک سه پایه برای ثابت کردن دوربین در محل استفاده می شود ، ولی اکثرا استفاده از سه پایه ممکن نیست و در طول فیلم لرزش دوربین کاملا احساس می شود .
حتی بعضی اوقات محل نشستن فرد فیلم بردار ثابت نیست و قسمتهایی از فیلم از زوایای دیگر فیلم برداری می گردد ! . این فیلم ها معمولا Crop شده اند و هنگامی که نوشته ای روی پرده نمایش داده شود ، این حالت مشخص می گردد (مثلا نیمی از نوشته دیده نمی شود) .
صدا از طریق میکروفون خود دوربین ضبط می شود و خصوصا در فیلم های کمدی ، صدای خنده تماشاگران شنیده می شود .
عمدتا کیفیت صدا و تصویر این ریلیز بسیار پایین است ولی گاهی در صورت خالی بودن سالن سینما ، صدای مفهوم تری ضبط می گردد . این ریلیز معمولا یک یا دو روز پس از اکران فیلم بر روی شبکه قرار می گیرد .
TeleSync یا TS
این نوع ریلیز از لحاظ کیفیت تصویر تقریبا شبیه CAM بوده لیکن صدای آن ، از یک منبع خارجی ضبط شده است (این منبع معمولا Jack خروجی هدفون در صندلی مخصوص افراد با شنوایی ضعیف در سینماهاست) .
در صورت ضبط مستقیم صدا توسط دوربین به دلیل وجود نویز زیاد در محیط ، کیفیت نهایی قابل قبول نخواهد بود .
اکثر اوقات این ریلیز در یک سالن خالی سینما با از پنجره اتاقک آپاراتچی سینما و به وسیله دوربین های حرفه ای تر گرفته می شود ، در نتیجه کیفیت تصویر اندکی بهبود می یابد . دقت کنید که خیلی از لینک هایی که در نام آنها TS دیده می شود ، در حقیقت CAM هستند و تنها عنوانشان عوض شده است پس در صورت وجود Sample برای فیلم ، قبل از دانلود کامل حتما نمونه را چک کنید .
TeleCine یا TC
یک دستگاه "تله سینه" ، از روی نوار Positive فیلم (همان نوار آپارات در سینما) یک نسخه دیجیتالی ایجاد می کند .
از لحاظ تئوری کیفیت صدا و تصویر این ریلیز باید خوب باشد ، ولی بسته به نوع دستگاه TeleCine و مهارت فردی که با دستگاه کار می کند ، عموما کیفیت ها نوسان دارد .
در این نوع ریلیز ، نسبت طول به عرض (Aspect Ratio) کاملا صحیح است ( و فیلم کشیده شده یا Crop شده نیست) . مخفف TC را نباید با TimeCode اشتباه کرد . TimeCode شمارش گر زمانی است که در گوشه بعضی فیلم ها دیده می شود .
Screener یا SCR
معمولا پیش از اکران عمومی فیلم ها ، نسخه ای از فیلم بر روی نوار VHS ، به فروشگاه های ویدیویی و یا مراکز فرهنگی جهت کارهای تبلیغاتی و یا بررسی و نقد فیلم فرستاده می شود .
نسبت ابعادی (Aspect Ration) این فیلم ها ، همواره 4:3 است (به صورت تمام صفحه) . یکی از مشکلات این نوع ریلیز ، پیغام هشداری است که بر روی این فیلم ها درج می گردد . این پیغام حاوی اطلاعات کپی رایت فیلم و پیگیری کپی برداری غیرقانونی از فیلم است .
این پیغام معمولا در فواصل زمانی مشخص و برای چند ثانیه به نمایش در می آید (در مواردی در کل زمان فیلم نیز وجود دارد) .
بسته به کیفیت و کارآیی ابزارآلات استفاده شده برای تهیه نسخه SCR ، فیلم ممکن است کیفیت خیلی خوب (کپی از نسخه Master) و یا کیفیت بسیار ضعیف داشته باشد .
این فیلم ها عموما به صورت VCD یا حداکثر SVCD در آمده و روی شبکه قرار می گیرند .
DVD-Screener یا DVDSCR
این ریلیز ویژگیهایی شبیه Screener دارد اما نکته این است که در دو سه سال اخیر ، نسخه های پیش نمایش به صورت DVD (ولی یک DVD بدون اضافات و پشت صحنه ها و ...) ارائه می شوند . در این نوع نیز اکثرا پیغام Ticker یا همان هشدار دهنده کپی رایت وجود دارد . DVDSCR ها ، اکثرا به صورت SVCD یا Xvid و DivX تبدیل شده و سپس روی شبکه قرار می گیرند .
DVD-Rip
یک کپی از نسخه DVD نهایی است که به بازار ارائه شده است . این ریلیز معمولا با اندکی فاصله از پایان اکران فیلم در سینماها ، در اینترنت پخش می گردد . اکثر DVD-Rip ها ، به صورت DivX یا Xvid تبدیل و ارائه می گردند .
R5
R5 مخفف Region 5 است . می دانید که در ریلیز DVD ها در جهان ، کل دنیا به 5-6 ناحیه تقسیم بندی شده است .
به عنوان مثال Region 1 شامل کشورهای آمریکای شمالی ، Region 2 شامل اروپا و خاورمیانه و غیره . Region 5 هم کشور روسیه و کشورهای اروپای شرقی را شامل می گردد .
یک تفاوت DVD ها در نواحی مختلف در Rating آنهاست ، مثلا صحنه های دارای خشونت یا Nudity در ناحیه خاورمیانه حذف می گردند .
تفاوت دیگر زبان فیلم و زبان زیرنویس DVD است . در Region 5 ، همیشه DVD ها چند هفته زودتر به بازار می آیند (چون در این منطقه عموما اکران سینمایی همزمان با جهان وجود ندارد) .
پس R5 از نظر کیفیت تصویر همانند یک DVD-Rip است ، ولی چون زبان دی وی دی های ناحیه 5 ، انگلیسی نیست ، در ریلیز R5 ، صدای انگلیسی از یک منبع خارجی گرفته شده و روی فیلم سینک می گردد .
VHS-Rip
معمولا فیلم های ورزشی ، فیلم های اسکیت سواری و فیلم های P.O.R.N بر روی نوار VHS وارد بازار می شوند . این ریلیز نسخه دیجیتالی همان نوارهای VHS است .
TV-Rip
عبارت است از اپیزودهای مختلف سریال های تلویزیونی که توسط دستگاههای DVD ماهواره ای و یا از شبکه های کابلی آمریکا ضبط می گردند .
در برخی از این نوع فیلم ها ، مثل مسابقات کشتی کج (یا کچ !!) ، در انتهای هر اپیزود ، مصاحبه ها ، پشت صحنه ها و حتی مسابقات غیر رسمی نیز نمایش داده می شود .
واژه PDTV در لینک مربوط به سریال ها بسیار مشاهده می گردد . PDTV ها از طریق یک کارت کپچر دیجیتال در کامپیوتر ، به طور مستقیم دریافت و ذخیره می گردند ، لذا معمولا بهترین کیفیت را دارند .
این ریلیز هم به صورت SVCD و هم به صورت Divx/Xvid یافت می شود .
WorkPrint یا WP
این ریلیز ، یک نسخه از فیلمی است که هنوز مراحل Post Production آن به پایان نرسیده است .
در این نوع ، ممکن است برخی از صحنه ها و یا موسیقی ها و صداها موجود نباشند و کیفیت تصویر نیز از خیلی ضعیف تا بسیار عالی متغیر است .
برخی از WP ها ، با نسخه نهایی تفاوتهای زیادی دارند (به عنوان مثال در نسخه WP فیلم مردان سیاهپوش 2 ، به جای تمام هیولاها ، بازیگر با لباس تمام آبی قرار دارد !) .
این ریلیز ، تنها برای کسانی مناسب است ، که حوصله منتظر ماندن برای نسخه کامل فیلم را ندارند و یا تشنه دیدن فیلم خاصی هستند .
Divx Re-Enc
این نوع فیلم ها ، در واقع حاصل تبدیل VCD اریجینال فیلم ، به یک فایل با حجم پایین (150 الی 250 مگابایت) از نوع Divx/Xvid هستند .
عموما ، لینک های این ریلیز ، در فروم ها با ظاهری شبیه Film.Name.Group.1of2 دیده می شوند .
دو گروه مشهور که Divx Re-Enc را تهیه و در شبکه پخش می کنند عبارتند از SMR و TND .
این ریلیز اصولا ارزش دانلود کردن ندارد ، مگر اینکه شما بر داشتن فیلم ، با حجم پایین ، ولی با بهترین کیفیت ممکن اصرار داشته باشید .
Watermarks
بسیاری از فیلم هایی که از طریق بلاگرهای آسیای شرقی در شبکه گسترش می یابند (که به Asian Silvers یا PDVD معروفند) ، در گوشه ای از تصویرشان ، نام گروه مسئول در خرید و پخش غیرقانونی فیلم به صورت یک حرف یا یک عبارت درج شده است . مشهورترین این عبارت ها ، Globe است که در گوشه اکثر ریلیزهای TV-Rip دیده می شود .
.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
انواع فرمت ها
معرفی WMV
فایلهای WMV مختصر کلمات Windows Media Video می باشد که روشی برای کد گذاری ویدئو ها توسط مایکروسافت به وجود آمده است . WMV از تکنو لوژی ASF یا Advanced System Format استفاده می کند و توسط نرم افزارهای M Player یا Windows Media Player در سیستم عامل های Windows و Macintosh قابل اجرا و دیدن هستند . WMV می تواند در داخل فرمت های ASF و AVI قرار گیرد . صدا در آن به صورت فرمت WMA ذخیره می شود . WMA دارای ویرایش های مختلفی می باشد که مهمترین آنها ویرایش های 7 و 8 و 9 می باشند البته ویرایش 7 و 8 براساس Mpeg4 ایجاد شده اند و در سازمان SMPTE ثبت شده اند اما ویرایش 9 که بهترین آنها میباشد دارای کد گذاری مخصوص به خود بوده و به صورت یک استاندارد بین المللی شناخته می شود
معرفی Mpeg – 1
Mpeg -1 ترکیبی از کد گذاری و فشرده سازی های صوت و ویدئو می باشد . عموما از Mpeg -1 برای Video CD استفاده می شود و کمتر پیش می آید که از آن برای DVD استفاده کنند زیرا که کیفیت و سرعت انتقال داده آن برابر با نوارهای VHS است . اصولا Mpeg -1 برای انتقال دادن 5/1 مگا بیت در ثانیه طراحی شده است .
با این مقدار می توان ویدئو هایی با کیفیت 240 * 352 – 97/29 فریم در ثانیه یا 288 * 325 و 25 فریم در ثانیه بدست آورد . از معایب بزرگ Mpeg -1 این است که تصاویر را به صورت پشت سر هم کد گذاری می کند و توان ترکیب پیچیده آنها را ندارد . بنابر این قابلیت فشرد ه سازی آن کم است .
معرفی Mpeg -2
Mpeg -2 استاندارد پیشرفته تر Mpeg -1 می باشد Mpeg -2 استفاده گسترده ای در تلویزیونهای دیجیتال کابلی ، آنتنی یا ماهواره ای دارد . هم چنین فرمت اصلی فیلمهای DVD نیز می باشد . Mpeg -2 توانایی الحاق متن یا برنامه های راهنما برای پخش کننده را همراه صوت و تصویر دارد . یک فایل Mpeg -2 از چندین بخش تشکیل شده است یک بخش آن برنامه پخش نام دارد که با توجه به پخش کننده اطلاعات را بطور مناسب انتقال می دهد . بخش دیگر Video Part نام دارد که مشابه Mpeg -1 می باشد با این تفاوت که توان فشرده سازی تصاویر به صورت ترکیبی را دارد . هم چنین Mpeg -2 قادر به انتقال اطلاعات کمتر از مگا بیت در ثانیه نمی باشد . اطلاعات صوتی Mpeg -2 مشابه با Mpeg -1 می باشد با این تفاوت که به دو کانال استریو محدود نمی باشد و می تواند صوت را به صورت دالبی ذخیره کند .
معرفی Mpeg -4
استاندارد Mpeg -4 در سال 1998 معرفی شد و کاربرد بسیاری در وب ، CD ، تلفن های تصویری ، و پخش تلویزیونی پیدا کرد . Mpeg -4 ترکیبی از استاندارد های Mpeg -1 و Mpeg -2 می باشد بعلاوه چندین قابلیت دیگر از جمله : VRML برای رندر کردن تصاویر سه بعدی ، شی گرا بودن استفاده از فرمت AAC برای صوت و غیره . بخاطر شی گرا بودن این استاندارد می توان تعیین کرد که فایل ما دارای کدام قابلیت ها باشد بنابراین تمامی فایلهای Mpeg -4 یکسان و تحت یک استاندارد نیستند از دیگر مزایای Mpeg -4 این است که می تواند رابطه ای دو جانبه با کاربر برقرار کند و با توجه به نیازهای کار خواصی را فعال یا غیر فعال کند این مزیت کاربرد بسیاری در وب و شبکه ها دارد .
معرفی 3GP
3GP یک فرمت ساده شده از Mpeg -4 می باشد و طوری بهینه سازی شده است تا مناسب پهنای باند و سایز کم باشد و عمده کاربرد آن در تلفن های موبایل می باشد . 3GP دارای دو نوع فرمت اصلی است . 3GPP که مناسب موبایل هایی با تکنولوژی GSM است پسوند این فرمت 3GP است . فرمت دیگر 3GPP2 است که مناسب موبایل هایی با تکنولوژی CDMA است و پسوند فایلهای آن 3G2 است . اکثر موبایل های امروزی قادر به پخش 3GP می باشد ضمن اینکه ذخیره تصاویر ویدئویی توسط دوربین های موبایل نیز در همین فرمت انجام می شود .
معرفی MOV
Quick Time یک چارچوب برای فرمت های مولتی مدیا از طرف شرکت Apple می باشد . Quick Time می تواند شامل صوت ، فیلم ، متن ، انیمیشن های تعاملی و غیره باشد . در صورتی که از Quick Time برای تصاویر ویدئویی استفاده شود آنرا در فایلی با پسوند MOV ذخیره می کنند . برای مشاهده MOV نیاز به Quick Time Player می باشد . از سال 1991 که اپل اولین ویرایش Quick Time را ارائه کرد تاکنون چندین ویرایش برای سیستم عامل های Macintosh و Windows ارائه شده است که آخرین آنها ویرایش VX می باشد .
معرفی AVI
AVI مخفف کلمات Audio Video Interleave می باشد و در نوامبر 1992 توسط مایکروسافت عرضه شد و به دلیل انعطاف پذیری در اغلب دستگاه ها قابل استفاده است . هم چنین در 1996 گروه Matrix Open DML توسعه ای در این فرمت داد که اغلب به عنوان AVI 2.0 شناخته می شود . به دلیل این که فرمت AVI قدیمی می باشد وقتی در آن از کد گذاری پیشرفته ای مانند Mpeg -4 استفاده می کنیم حجم و پرو سس کار به طور غیر ضروری افزایش می یابد . بنابراین در بعضی امور مانند اشتراک فایل مشکلاتی به وجود %D);"> آنرا نصب کرد . این Plug – in به صورت رایگان �);">DIVX را معرفی کرد که تلفیقی موفقیت آمیز از AVI و DIVX بود .
معرفی SWF
SWF فرمت فایل های نرم افزار Flash می باشد . نرم افزار Flash متعلق به شرکت Adobe می باشد که قبل از این در اختیار شرکت Macro Media بود . اصولا SWF برای ایجاد انیمیشن های کم حجم می باشد که کاربرد زیادی در Web ، منوی DVD ها و آگهی های بازرگانی دارد . تفاوت عمده ای که SWF با دیگر فرمت های ویدئویی دارد این است که فرمت های دیگر اطلاعات تصویر را به صورت Pixel به Pixel ذخیره می کنند اما SWF تصاویر را به صورت فرمولهای ریاضی تعریف می کند و این باعث کاهش اندازه فایل می شود . به همین دلیل SWF بیشتر برای انیمیشن ها و متون کاربرد دارد .
برای مشاهده فایلهای فلش باید Plug – in آنرا نصب کرد . این Plug – in به صورت رایگان در سایت Adobe موجود می باشد .
معرفی VOB
VOB مخفف کلمات DVD – Video Object Base است و شامل اطلاعات ویدئویی ، متن و منو برای یک DVD می باشد . فرمت VOB بسیار به Mpeg – 2 نزدیک است به طوری که اگر پسوند فایل را از VOB به Mpeg تغییر دهیم هم چنان قابل استفاده و اجرا است . برای ساخت DVD با استفاده از VOB باید اطلاعات دیگری به آن اضافه شود که این کار به راحتی توسط Nero یا Roxon انجام می شود . در نهایت فرمت VOB قابل استفاده در تمامی سیستم های عامل می باشد .
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
CONTAINER :
به ان دسته از فايل ها گفته ميشود كه چند فايل و چند نوع داده همزمان در يك فايل قرار داده شده باشد
مثل فايل هاي ZIP ويا DLL ويندوز
يكي از اين كانتينر ها ابر كانتينر MKV هست كه ميتونه بيشمار فايل صدا و يا زير نويس زو به همراه خودش وقت اجرا داشته باشه
و البته MKV قابليت STREAMING رو هم داره يعني ميتونيد هنگام دانلود از اينترنت فيلم رو هم نگاه كنيد
يعني نيازي به تكميل فايل نيست و تمامي قسمتي كه دانلود شده رو ميتونيد نگاه كنيد
به طور مثال در مورد عكس JPG اين قابليت رو داره ولي BTMP اين قابليت رو نداره
MKV :
از واژه انگليسي MATORASKA كه از واژه روسي ماتروشكا گرفته شده است مخفف شده
ماتروشكا يك اسباب بازي بچه گانه به شكل تخم مرغ هست وقتي بازش ميكنيد ميبينيد وسطش باز يك تخم مرغ ديگر هست و همينطور تا 7-8 بار
در مورد فايل هاي MKV هم همينطور ميتويند چندين صدا و چندين زير نويس داشته باشين
3 دسته هستند :
MKV : فايل هاي ويدئويي
MKA : تنها كانتينر فايل هاي صوتي
MKS : كانتينر فايل هاي زير نويس -ساب-تايتل هستند
یه سوال کاملا مبتدیانه داشتم
چه کنتراستی خوب هست ؟
اگه چشم ما نمی تونه تفاوت بین 300 به 1 و 1000 به 1 رو تشخیص بده فرقی نمی کنه کنتراست چی باشه ؟ مثلا این کنتراست 60000 به 1 که می گن جریانش چیه ؟
t_tanhayam
12-10-2010, 15:50
چه کنتراستی خوب هست ؟
اگه چشم ما نمی تونه تفاوت بین 300 به 1 و 1000 به 1 رو تشخیص بده فرقی نمی کنه کنتراست چی باشه ؟ مثلا این کنتراست 60000 به 1 که می گن جریانش چیه ؟
-خوب قاعدتا هر چه بيشتر بهتر
-بايد دقت كنيد شايد چشم نتونه تشخيص بده تفاوت در اعداد و ارقام رو
- ولي كنتراست كه بيشترين وجهش بر ميگرده به تضاد بين رنگ سياه وسفيد ميتونه مستقيما ملموس باشه با ديدن رنگ هاي مشكي و بازتوليد اين رنگ در پنل ها
samira_googleOne
16-10-2010, 09:51
چه کنتراستی خوب هست ؟
دوست عزيز
كنتراست هايي كه شركت ها اعلام مي كنن واقعي نيستن. ولي هر چه كنتراست بالاتر باشه كيفيت پنل بيشتره
اين كنتراست ها با هم فرق داره . مثلا كنتراست 50.000 ساموسنگ مثل كنتراست 15.000 سونيه.
براي همين پيشنهاد مي كنم به كنتراست دقت نكنين
من به شما شارپ LE700 رو پيشنهاد مي كنم كه هم قيمت مناسبي داره و هم كيفيت خوبي داره و هم كنتراست عالي
ضمنا پنلش هم ژاپنيه
اين هم لينكشه:
dadashi05
16-10-2010, 10:30
سلام
من یه سوال دارم در مورد کابل کاپوننت....
من یه ----- دارم با خروجی کامپوننت .
برای وردی تی وی همون کامپوننت بهتره یا RGB
کیفیت کدوم بالاتره
تی وی EX500 Sony که یه ورودی صدا برای کامپیوترش داره
t_tanhayam
16-10-2010, 10:39
سلام
من یه سوال دارم در مورد کابل کاپوننت....
من یه ----- دارم با خروجی کامپوننت .
برای وردی تی وی همون کامپوننت بهتره یا RGB
کیفیت کدوم بالاتره
تی وی EX500 Sony که یه ورودی صدا برای کامپیوترش داره
-كامپوننت به مراتب تصوير بهتري بهتون ميده تا RGB
Milo.Metallboy
16-10-2010, 10:42
سلام به همه ی دوستان
من یک lED بسیار خوب میخوام که هم full led باشه هم full hd باشه هم اون تکنولوژی که از طریق wifi میتونی بهش تصویر رو منتقل کنی داشته باشه
t_tanhayam
16-10-2010, 10:54
سلام به همه ی دوستان
من یک lED بسیار خوب میخوام که هم full led باشه هم full hd باشه هم اون تکنولوژی که از طریق wifi میتونی بهش تصویر رو منتقل کنی داشته باشه
-فعلا در رنج قيمتي مناسب SHARP LE700 ميتونه گزينه خوبي در FULL LED ها باشه كه دوستمون SAMIRA.. هم در پست بالا لينك دادند
-در مورد واي -فاي خوب بيشتر HDTV ها اين قابليت رو ندارند مگر موارد خاصي
-ميتونيد از دانكل واي فاي كه به صورت مجزا تهيه ميشه هم استفاده كنيد براي HDTV مورد نظرتون
godfather_mk
16-10-2010, 19:59
با سلام خدمت دوستان.
قصد خرید ال سی دی را دارم هدف استفاده xbox 360 و فیلم Hd ، توی انتخاب سایز ال سی دی مشکل دارم.از این جهت گفتم از تجربه شخصی دوستان استفاده کنم ، با توجه به حداکثر فاصله من از تلویزیون که 3 متر میباشد. دوستان 37 اینچ پیشنهاد میکنند یا 42 اینچ ، بحث پولش نیست . راستش خودم 42 دوست دارم ولی میترسم تو فاصله 3 متر چشم هام رو اذیت کنه.بنابر این دوستان لطف کنند و تجارب شخصی خودشون رو راجع به اینچ مناسب برای فاصله 3 متر اعلام کنند.
با تشکر.
t_tanhayam
16-10-2010, 20:18
با سلام خدمت دوستان.
قصد خرید ال سی دی را دارم هدف استفاده xbox 360 و فیلم Hd ، توی انتخاب سایز ال سی دی مشکل دارم.از این جهت گفتم از تجربه شخصی دوستان استفاده کنم ، با توجه به حداکثر فاصله من از تلویزیون که 3 متر میباشد. دوستان 37 اینچ پیشنهاد میکنند یا 42 اینچ ، بحث پولش نیست . راستش خودم 42 دوست دارم ولی میترسم تو فاصله 3 متر چشم هام رو اذیت کنه.بنابر این دوستان لطف کنند و تجارب شخصی خودشون رو راجع به اینچ مناسب برای فاصله 3 متر اعلام کنند.
با تشکر.
-والا بارها صحبت اندازه گيري وفاصله هاي استاندارد در فروم شد
-منتها باز هماين قضيه سليقه اي هست
-به نظر من 42 گزينه مناسب تري هست با توجه به فاصله و اينكه گيمر هستين
samira_googleOne
17-10-2010, 14:29
با سلام خدمت دوستان.
با تشکر.
سلام به شما دوست عزيز
بنده هم با tanha موافقم ولي اگر اجازه بدين بيشتر براتون توضيح مي دم
داخل لينك زير نوشته شده كه اگر فاصله شما 3 متر باشه و بخوايد تصاوير و فيلم هاي HD ببنيد (كيفيت 1080) ميتونيد تلويزيون 76 اينچي هم بگيريد و مشكلي براتون پيش نمياد
ولي اگر تصاوير شما مثلا 720P هستند بهتره تلوزيون شما حدود 40 تا 42 اينچ باشه. در هر دو حالت 37 اينچ خيلي كوچيكه
پس من هم 42 بهتون پيشنهاد مي كنم (با توجه به اينكه مصرف عمدتون بازي و فيلم HD هست)
در مورد مدل: بنده تلويزيون هاي جديد Quattron مدل LE820 رو پيشنهاد مي كنم. قيمت اين تلويزيون ها (چون كامل از ژاپن وارد ميشه) حدود 2 ميليون هست ولي اگر بحث قيمت براتون خيلي مطرح نيست پيشنهاد مي كنم اين لينك رو مطالعه بفرماييد
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
سلام به همه ی دوستان
اگر فول ال اي دي ميخواين بهتون LE700 رو پشنهاد مي كنم و اگر امكانات براتون مهمه اين لينك رو لطفا مشاهده كنيد.
اين تلويزيون جديد هست و كيفيتش فوق العادست. تعداد كمي ازش وارد شده
هر مدلي كه ميخوايد تا گرون نشده تهيه كنيد دوست عزيز
jupiterx
14-11-2010, 17:09
سلام به همه من میخام یک ال سی دی یا پلاسما بخرم در مورد پلاسما های پاناسونیک سری v که الان مدل v20 تو بازار هست خیلی شنیدم اینکه از نظر کیفیت تصویر بهتر از ال سی دی ها هستش البته من دیشب از نمایندگی پرسیدم در مورد مصرف برق و حرارت تولی د شده توسط این مدل که اقاهه گفت مصرف برقشون برابر ال سی دی هستش و همجنین جرارت تولید شده توسط اون . که فکر میکنم همیطوری یک چیزی گفت. میخام بدونم که پاناسوینک مدل وی 20 سایز 42 با قیمت 1800که نمایندگی گفت میارزه؟؟البته واسه من بیشتر کیفیت تصویر اهمیت داره ؟؟به نظر شما این مدل خوبه یا برم دنبال ال سی دی؟؟البته من شنیدم که مدل وی پاناسونیک سال گذشته جزو مدل سال بوده درسته؟؟اگه میشه منو راهنمایی کنید.
در ضمن از از نمایندگی خیابان راهنمایی مشهد قیمت گرفتم نمیدونم تو شهرهای دیگه چنده>>
jupiterx
14-11-2010, 17:20
سلام
من در مورد پلاسماهای پاناسونیک خیلی شنیدم بخصوص مدل v که الان مدل وی 20 در بازار هستش البته شنیدم که مدل وی سال گذشته جزو مدلهای سال بوده . میخام بدونم به نظر شما خرید این مدل با توجه به قیمت 1800 خوبه؟؟و البته میخام بدونم که نظر شما در مورد کیفیت تصویر این مدل سایز 42 چیه؟؟ایا واقعا کیفیتش تعریفی هست؟؟یا اینکه برم سراغ ال سی دی ؟؟من دیشب از نمایندگی در مورد مصرف برق و حرارتی که پلاسما تولید میکنه پرسیدم میگفت این مربوط به تولیدات قبل 2008 هستش و الان مصرف برق برابری میکنه با مدلهای ال سی دی و از نظر تولید حرارت نیز؟؟؟اییا صحت داره؟؟در ضمن من این قیمت رو از نمایندگی مشهد تو راهنمایی پرسیدم نمیدونم بقیه شهرها قیمتش چنده؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید چون واسه من کیفیت و البته مصرف برق مهمه
با تشکر
t_tanhayam
14-11-2010, 18:05
سلام
من در مورد پلاسماهای پاناسونیک خیلی شنیدم بخصوص مدل v که الان مدل وی 20 در بازار هستش البته شنیدم که مدل وی سال گذشته جزو مدلهای سال بوده . میخام بدونم به نظر شما خرید این مدل با توجه به قیمت 1800 خوبه؟؟و البته میخام بدونم که نظر شما در مورد کیفیت تصویر این مدل سایز 42 چیه؟؟ایا واقعا کیفیتش تعریفی هست؟؟یا اینکه برم سراغ ال سی دی ؟؟من دیشب از نمایندگی در مورد مصرف برق و حرارتی که پلاسما تولید میکنه پرسیدم میگفت این مربوط به تولیدات قبل 2008 هستش و الان مصرف برق برابری میکنه با مدلهای ال سی دی و از نظر تولید حرارت نیز؟؟؟اییا صحت داره؟؟در ضمن من این قیمت رو از نمایندگی مشهد تو راهنمایی پرسیدم نمیدونم بقیه شهرها قیمتش چنده؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید چون واسه من کیفیت و البته مصرف برق مهمه
با تشکر
-سلام دوست عزيز در مورد قيمت كمي نسبت به تهران مشهد گرونتر هست متاسفانه
-در مورد مدل مورد نظر وانتخابتون بله گزينه بسيار خوبيه توي تاپيك v20 به حد كافي در موردش صحبت شده
jupiterx
14-11-2010, 20:57
سلام ممنون که جواب دادین اما میخام بدونم کلا به نظر شما خرید پلاسما بهتر از ال سی دی هست؟؟و البته در مورد بحث مصرف انرزی و تولید حرارت نظرتون چیه؟؟ایا هنوز بالاست؟؟یا اصلاح شده؟؟
امشب رفته بودم نمایندگی سونی تو سناباد فروشنده یک حرف جالبی زد که کلی خندم گرفت میگفت پلاسما منسوخ شده :18:
t_tanhayam
15-11-2010, 00:41
سلام ممنون که جواب دادین اما میخام بدونم کلا به نظر شما خرید پلاسما بهتر از ال سی دی هست؟؟و البته در مورد بحث مصرف انرزی و تولید حرارت نظرتون چیه؟؟ایا هنوز بالاست؟؟یا اصلاح شده؟؟
امشب رفته بودم نمایندگی سونی تو سناباد فروشنده یک حرف جالبی زد که کلی خندم گرفت میگفت پلاسما منسوخ شده :18:
-در مورد انتخاب بين پلاسما وال سي دي كاملا سليقه اي هست عزيز
-خيلي ها روني تصوير پلاسماها رو به برايتنس پنل ال سي دي ترجيح ميدن وبر عكس
-توصيه ميكنم حتما از نزديك مقايسه اي داشته باشين وبعد انتخاب كنيد
-در مورد مصرف انرژي توي سري هاي جديد NEO PDP هاي پانا مخصوصا V20 خوب كارهاي خوبي شده ودر حالت نرمال 140 وات مصرف داره نه بيشتر
-خوب سري هاي پر مصرفي هم داريم كه البته روز به روز در حال ارتقا وبهبود هستند
-در مورد حرف فروشنده هاي بي اطلاع كه متاسفانه باعث گمراه شدن خيلي از يوزرهاي خونگي هم ميشه بايد گفت خدا هدايتشون كنه :46:
jupiterx
16-11-2010, 10:07
سلام به همه من میخام یک ال سی دی یا پلاسما بخرم در مورد پلاسما های پاناسونیک سری v که الان مدل v20 تو بازار هست خیلی شنیدم اینکه از نظر کیفیت تصویر بهتر از ال سی دی ها هستش البته من دیشب از نمایندگی پرسیدم در مورد مصرف برق و حرارت تولی د شده توسط این مدل که اقاهه گفت مصرف برقشون برابر ال سی دی هستش و همجنین جرارت تولید شده توسط اون . که فکر میکنم همیطوری یک چیزی گفت. میخام بدونم که پاناسوینک مدل وی 20 سایز 42 با قیمت 1800که نمایندگی گفت میارزه؟؟البته واسه من بیشتر کیفیت تصویر اهمیت داره ؟؟به نظر شما این مدل خوبه یا برم دنبال ال سی دی؟؟البته من شنیدم که مدل وی پاناسونیک سال گذشته جزو مدل سال بوده درسته؟؟اگه میشه منو راهنمایی کنید.
در ضمن از از نمایندگی خیابان راهنمایی مشهد قیمت گرفتم نمیدونم تو شهرهای دیگه چنده>>
اگه امکانش هست اقای آلوکارد هم نظرشون رو بگن ممنون میشم .ضمن تشکر از دوست خوبمون که جواب منو دادن
*Alucard*
16-11-2010, 11:04
مصرف برق این پلاسما تقریبا با LCD ـهای دو سه سال پیش برابری میکنه ولی تقریبا دو برابر LED ـها برق مصرف میکنه به صورت کلی مصرف این پنل به نظر من نگران کننده نیست و در حد قابل قبولی هست از نظر تولید حرارت به صورت تجربی از 60 الی 70 درصد LCD ـها حرارت بیشتری تولید میکنه ولی نسبت به بعضی حرارت کمتر و یا مساوی داره.
از نظر کیفیت تصویر این پنل برتری های عمومی پلاسما پنلها رو نسبت به LCD ـها داره یعنی مشکل زاویه دید و موشن بلور نداره و نور هم در سطح پنل به طور یکنواخت پخش میشه و کنتراست بالایی هم داره که زیر نور منزل تصاویر با عمق بیشتر و زیباتری تولید میکنه و البته نسبت به نسلهای قبل پلاسما پنلها برایتنس بالاتری داره که قابل مقایسه با LCD ـها هست در کنار اون ضعفهایی هم داره مثلا مجموعا برق بیشتری مصرف میکنه و مستعد Image retention هم هست ضمنا بعضی افراد در تصاویر بعضی پلاسماها متوجه سو سو زدن تصویر در نواحی روشن میشن به هر حال شما میتونید این مورد آخر رو در فروشگاه بررسی کنید.
در کل این پنل به نظر من با توجه به قیمت خوبی که داره یک انتخاب عالی هست من بازی Call of duty BO رو روی این پنل تجربه کردم و در قیاس با LCD ای که قبلا بازی رو روی اون تجربه کرده بودم کیفیت و عمق بازی به طرز جالب توجهی جهش پیدا کرده بود (نظر و تجربه شخصی) که برای من خیلی جالب بود.
اگه امکانش هست اقای آلوکارد هم نظرشون رو بگن ممنون میشم .ضمن تشکر از دوست خوبمون که جواب منو دادن
jupiterx
16-11-2010, 13:34
مصرف برق این پلاسما تقریبا با LCD ـهای دو سه سال پیش برابری میکنه ولی تقریبا دو برابر LED ـها برق مصرف میکنه به صورت کلی مصرف این پنل به نظر من نگران کننده نیست و در حد قابل قبولی هست از نظر تولید حرارت به صورت تجربی از 60 الی 70 درصد LCD ـها حرارت بیشتری تولید میکنه ولی نسبت به بعضی حرارت کمتر و یا مساوی داره.
از نظر کیفیت تصویر این پنل برتری های عمومی پلاسما پنلها رو نسبت به LCD ـها داره یعنی مشکل زاویه دید و موشن بلور نداره و نور هم در سطح پنل به طور یکنواخت پخش میشه و کنتراست بالایی هم داره که زیر نور منزل تصاویر با عمق بیشتر و زیباتری تولید میکنه و البته نسبت به نسلهای قبل پلاسما پنلها برایتنس بالاتری داره که قابل مقایسه با LCD ـها هست در کنار اون ضعفهایی هم داره مثلا مجموعا برق بیشتری مصرف میکنه و مستعد Image retention هم هست ضمنا بعضی افراد در تصاویر بعضی پلاسماها متوجه سو سو زدن تصویر در نواحی روشن میشن به هر حال شما میتونید این مورد آخر رو در فروشگاه بررسی کنید.
در کل این پنل به نظر من با توجه به قیمت خوبی که داره یک انتخاب عالی هست من بازی Call of duty BO رو روی این پنل تجربه کردم و در قیاس با LCD ای که قبلا بازی رو روی اون تجربه کرده بودم کیفیت و عمق بازی به طرز جالب توجهی جهش پیدا کرده بود (نظر و تجربه شخصی) که برای من خیلی جالب بود.
ممنون جناب آلوکارد(میبخشید با این اسم میگم چون اسمتون رو نمیدونم)
چند سوال دیگه اقای الوکارد
در حالت میانگین مصرف برق ال سی دی و پلاسما و ال ای دی چقدر است؟؟
اینکه این پلاسما بیش 60 یا 70 درصد ال سی دیها حرارت بیشتری تولید میکنه به نظر شما نگران کننده نیست ؟؟ یعنی در مصارف طولانی یا طی استفاده چند ساله مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
البته من شنیدم برای کاهش حرارت در این مدل وی 20 یک سری فن پشت تی وی تعبیه شده که خود این فنها تولید صدا هم میکنه ایا این مسئله درسته؟؟شما که تجربه استفاده از این پنل رو دارید نظرتون چیه در این مورد؟؟از طرفی اگه دارای فن باشه ایا ممکنه در اثر گذر زمان این فنها خاک به خودش بگیره و دقیقا مثل فن کامپیوتر که پس از مدتی خاک میگیره و تولید صدای بدی میکنه و باید خاکگیری بشه این اتفاق واسه این فن ها هم بیفته؟؟ اگه اینطوری باشه باید چیکار کرد؟؟
البته من نظر قطعی رو ال سی دی یا پلاسما ندارم و فقط و فقط کیفیت تصویر واسم مهمه میخام نظر شما رو بدونم که به نظر شما از نظر کیفیت تصویر کدوم یکی بر دیگری ارجحیت داره؟؟و به قولی بر دیگری میچربه؟؟
اگه نظر شما ال سی دی هست چه مدلی و اگه پلاسما یا ال ای دی هست چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
البته من میخام حداکثر 2 تومان هزینه کنم
ممنون میشم اگه در این مورد هم نظر بدین.
سوال اخر اینکه از اونجایی که من فعلا تا هفت یا هشت ماه اینده از این تلویزیون استفاده نخواهم کرد میخام بدونم از نظر شما اصلا معقولانه هست که من الان اقدام به خرید بکنم یا اینکه بهتر همون زمانی که میخام استفاده بکنم اقدام به خرید بکنم ؟؟/ممکنه از نظر تکنولوزی و قیمت تا هفت هشت ماه اینده تغییری ایجاد بشه در زمینه تی وی ؟؟ اگه میشه بر اساس اطلاعات عمومیتون به این سوال هم جواب بدید
بازم ممنون از پاسخی که خواهید داد
jupiterx
18-11-2010, 18:55
ممنون جناب آلوکارد(میبخشید با این اسم میگم چون اسمتون رو نمیدونم)
چند سوال دیگه اقای الوکارد
در حالت میانگین مصرف برق ال سی دی و پلاسما و ال ای دی چقدر است؟؟
اینکه این پلاسما بیش 60 یا 70 درصد ال سی دیها حرارت بیشتری تولید میکنه به نظر شما نگران کننده نیست ؟؟ یعنی در مصارف طولانی یا طی استفاده چند ساله مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
البته من شنیدم برای کاهش حرارت در این مدل وی 20 یک سری فن پشت تی وی تعبیه شده که خود این فنها تولید صدا هم میکنه ایا این مسئله درسته؟؟شما که تجربه استفاده از این پنل رو دارید نظرتون چیه در این مورد؟؟از طرفی اگه دارای فن باشه ایا ممکنه در اثر گذر زمان این فنها خاک به خودش بگیره و دقیقا مثل فن کامپیوتر که پس از مدتی خاک میگیره و تولید صدای بدی میکنه و باید خاکگیری بشه این اتفاق واسه این فن ها هم بیفته؟؟ اگه اینطوری باشه باید چیکار کرد؟؟
البته من نظر قطعی رو ال سی دی یا پلاسما ندارم و فقط و فقط کیفیت تصویر واسم مهمه میخام نظر شما رو بدونم که به نظر شما از نظر کیفیت تصویر کدوم یکی بر دیگری ارجحیت داره؟؟و به قولی بر دیگری میچربه؟؟
اگه نظر شما ال سی دی هست چه مدلی و اگه پلاسما یا ال ای دی هست چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
البته من میخام حداکثر 2 تومان هزینه کنم
ممنون میشم اگه در این مورد هم نظر بدین.
سوال اخر اینکه از اونجایی که من فعلا تا هفت یا هشت ماه اینده از این تلویزیون استفاده نخواهم کرد میخام بدونم از نظر شما اصلا معقولانه هست که من الان اقدام به خرید بکنم یا اینکه بهتر همون زمانی که میخام استفاده بکنم اقدام به خرید بکنم ؟؟/ممکنه از نظر تکنولوزی و قیمت تا هفت هشت ماه اینده تغییری ایجاد بشه در زمینه تی وی ؟؟ اگه میشه بر اساس اطلاعات عمومیتون به این سوال هم جواب بدید
بازم ممنون از پاسخی که خواهید داد
من هنوز منتظر پاسختون هستم اقای الوکارد
البته یک سوال دیگه هم دارم
با توجه به گسترش انواع و اقسام ویروسها که از طریق کابل شبکه و wifiو به خصوص از طریق یو اس بی منتقل میشه میخام بدونم اگر به هرشکلی ویروس به تلویزیون منتقل بشه چه اتفاقاتی ممکنه بیفته واسه تلویزیون؟؟؟
اصلا ممکنه که ویروس از این طریق به تلویزیون منتقل بشه؟؟
ممنون
*Alucard*
20-11-2010, 15:31
مصرف برق پلاسماها با توجه به محتویات مورد نمایش متغیر هست ولی پلاسماهای جدید پاناسونیک (سایز 42 اینچ) متوسط به صورت تقریبی بین 150 تا 220 وات برق مصرف میکنن LCD ـهای هم سایز از برندهای مختلف و مدلهای مختلف بین 140 تا 180 وات و LED ـهای هم سایز بین 90 تا 120 وات.
از نظر حرارت با توجه به اینکه شرکت سازنده 100 درصد حرارت رو محاسبه و با علم به این موضوع پنل رو گارانتی و ضمانت کرده فکر نمیکنم جای نگرانی وجود داشته باشه.
از نظر تولید صدا , صدای فنها از فاصله 40 الی 50 سانتیمتری به بعد توی یک اتاق کاملا ساکت زمانیکه صدای TV هم Mute بود برای من قابل شنیدن نیست.
با توجه به ادعای سازنده تکنولوژی به کار رفته در این فنها به شکلی هست که به صدا نمیوفتن و ... (حالا این ادعا در عمل چقدر صحت داشته باشه خدا میدونه ولی به هر حال پاناسونیک برند خوش نامی هست)
عوامل موثر در کیفیت تصویر مثل کنتراست بالاتر و موارد دیگه در پلاسماها همچنان برتر هستن و من از این برتریها لذت میبرم ولی پلاسماها به دلیل نوع تکنولوژِی و مواد به کار رفته در ساختشون زیر نور مغازه ها چندان نمیتوننن قدرت واقعیشون رو نمایش بدن.
پلاسما V20 و LCD C650 سامسونگ بین پلاسماها و ال سی دیهای مطرح بازار به نظر من مناسب تر هستن.
برای خریدن لوازم الکترونیکی هر چقدر که شما صبر کنید محصولات نسل به نسل پیشرفت میکنن ولی اینجا ایران هست و تقریبا کسی از آینده اقتصادی یک ربع بعد هم خبر نداره.
ویروسهای کامپیوتری با توجه به بستر محدود سخت افزاری و نرم افزاری پنلهای فعلی بعید هست که مشکل جدی ایجاد کنن.
درود دوستان.
شما یک تلویزیون فول اچ دی دارید و یک پخش کننده با دو خروجی: YCbCr , RGB
حال کدام یک از این خروجی ها دارای کیفیت بهتری می باشد.
با سپاس.
t_tanhayam
22-11-2010, 17:20
درود دوستان.
شما یک تلویزیون فول اچ دی دارید و یک پخش کننده با دو خروجی: YCbCr , RGB
حال کدام یک از این خروجی ها دارای کیفیت بهتری می باشد.
با سپاس.
-سلام دوست خوبم
مسلما خروجی ycbcr کیفیت بهتری داره تقریبا مشابه hdmi
samira_googleOne
27-11-2010, 21:43
خريد يك HDTV مناسب در ميان تعداد زيادي مدل و برند و تكنولوژي مي تواند چندين روز وقت شما را بگيرد. هر روز هم يك تكنولوژي جديد به بازار رقابت اضافه مي شود و امكانات تلويزيون ها بالاتر مي رود. انتخاب نيز هر بار سخت تر مي شود. ولي آيا همه اين امكانات در خريد شما تاثير دارند؟ اين مقاله براي محدود كردن انتخاب هاي شما و انجام يك خريد راحت فراهم شده است.
اگر هزينه تلويزيون براي شما اهميت ندارد، مي خواهيد يك تلويزيون داشته باشيد كه عملكرد بسيار عالي داشته باشد و از مشاهده تصاوير و رنگ هاي آن لذت ببريد. لذا به شما توصيه مي كنيم، تلويزيون سه بعدي بخريد، البته به شرطي كه نمي خواهيد در آن تصاوير سه بعدي ببينيد! از آنجايي كه اين تلويزيون ها بايد بتوانند در هر لحظه براي هر چشم يك تصوير مجزا توليد كنند، بنابراين بايد پنل هاي با كيفيت و پر سرعتي داشته باشند. هر تلويزيون سه بعدي داراي يك پنل بسيار قوي تر نسبت به بهترين مدل دو بعدي است.
تا اينجا مطمئن هستيم كه تلويزيون هاي سه بعدي داراي پنل هاي با كيفيت تري نسبت به تلويزيون هاي معمولي دو بعدي هستند. ولي آيا اين پنل ها آنقدر قوي هستند كه بتوانند تصاوير سه بعدي را به خوبي نمايش دهند؟
مقايسه پلاسما و LCD
از لحاظ مالي، تلويزيون پلاسما نسبت به LCD برنده هستند. پلاسما يك تصوير بسيار خوب ارائه مي كند، رنگ سياه عميقي را نمايش مي دهد و كنتراست و رزولوشن بهتري نيز نسبت به LCD دارد.(البته LED هاي امروزي هم رنگ مشكي عميقي دارند) از نقاط ضعف تلويزيون هاي پلاسما مي توان مصرف برق بيشتر و Brightness كمتر نسبت به LCD ها را نام برد. (لازم به ذكر است كه اين تلويزيون هاي جديد پلاسما مصرف برق كمتري نسبت به مدل هاي قديمي دارند ولي همچنان مصرف برق آن ها با LCD و خصوصا LED ها متفاوت است)
نتيجتا به شما توصيه مي كنيم: اگر قصد خريد تلويزيون HD زير 42 اينچ داريد : LCD تهيه كنيد و اگر سايز بالاي 42 مد نظر شماست، تلويزيون پلاسما بخريد(تلويزيون هاي پلاسما در سايز پايين موجود نيستند). لازم به ذكر است تلويزيون هاي پلاسما ....
ادامه مطلب را در منبع بخوانید
tabriz-info
28-11-2010, 00:03
سلام
دوروبر 800 تومن
lcd يا led ?
samsung يا lg ?
گيج شدم والا نميدونم كدومو انتخاب كنم
t_tanhayam
28-11-2010, 00:15
سلام
دوروبر 800 تومن
lcd يا led ?
samsung يا lg ?
گيج شدم والا نميدونم كدومو انتخاب كنم
-اينجا مطرح كنيد بزرگوار :
ابی جان،
فیلم فول اچ دی رو میشه با پنل اچ دی دید؟
یا مثلا فیلم فول اچ رو رو با مانیتور اچ دی؟
t_tanhayam
28-11-2010, 15:30
ابی جان،
فیلم فول اچ دی رو میشه با پنل اچ دی دید؟
یا مثلا فیلم فول اچ رو رو با مانیتور اچ دی؟
-اره مشكلي نداره شما فقط يك سري از جزئيات تصوير رو از دست ميدين كه البته براي پنل هاي كوچيك اصلا به چشم نمياد فقط توي سايز هاي بزرگ ممكن متوجه از دست دادن مقداري از جزئيات تصوير بشين
narnia1363
06-12-2010, 13:28
سلام
یه سوال اینکه من اصلا نمیدونم کدوم مدل این شرکتهایی که lcdمیزنن بالاتره
مثلا توی سونیs بالاتره یاvیاw
لطفا برای sony ,panasonic, sumsung اینوبا یه راهنمایی برامن مشخص کنید
t_tanhayam
07-12-2010, 10:03
سلام
یه سوال اینکه من اصلا نمیدونم کدوم مدل این شرکتهایی که lcdمیزنن بالاتره
مثلا توی سونیs بالاتره یاvیاw
لطفا برای sony ,panasonic, sumsung اینوبا یه راهنمایی برامن مشخص کنید
-دوست عزيز ميشه گفت فرمول خاصي نداردند
-البته ميشه گفت قيمت بهتون ميگه كدوم مدل بالاتر هست (البته عموميت نداره)
-ميتونيد در تاپيك هاي 2010 مربوط به هر برند ببينيد مدل هاي جديد رو
narnia1363
07-12-2010, 13:48
سلام
دوست عزیز ممنون از جوابتون
ولی من مدل 2010نمیخوام چون حتما قیمتهاش خیلی بالاس فعلا
ولی اگه میتونین منوکمک کنید تا یه سونی 37 اینچ بخرم که اولاfull hdباشه و در ثانی کنتراست1به 1000000باشه و رزلوشن بالایی داشه باشه
قیمتش هم تا 1 میلیون مشکلی نیست
چه پیشنهادی دارین
t_tanhayam
08-12-2010, 11:08
سلام
دوست عزیز ممنون از جوابتون
ولی من مدل 2010نمیخوام چون حتما قیمتهاش خیلی بالاس فعلا
ولی اگه میتونین منوکمک کنید تا یه سونی 37 اینچ بخرم که اولاfull hdباشه و در ثانی کنتراست1به 1000000باشه و رزلوشن بالایی داشه باشه
قیمتش هم تا 1 میلیون مشکلی نیست
چه پیشنهادی دارین
-والا با این اندازه واین مشخصات نمیدونم
- من بهتون ex500 رو ÷یشنهاد میکنم
persian_m
10-12-2010, 11:23
ex500 با این شرایط واقعا گزینه خوبی هست
mojtaba2321
15-12-2010, 14:48
-والا بارها صحبت اندازه گيري وفاصله هاي استاندارد در فروم شد
-منتها باز هماين قضيه سليقه اي هست
-به نظر من 42 گزينه مناسب تري هست با توجه به فاصله و اينكه گيمر هستين
موارد استاندارد اندازه رو میشه لینک بدید؟
t_tanhayam
15-12-2010, 17:07
موارد استاندارد اندازه رو میشه لینک بدید؟
-نرم افزاري هم خود سايت داره براي محاسبه اينچ مورد نظرتون البته سايت هاي متعدد ديگري هم هستند :
starpars
29-01-2011, 18:01
من روي يه پنل چند تا رنگ اصلي كه توي صفحه اول هست رو واسه پيدا كردن پيكسل سوخته تست كردم هيچ مشكلي نداشت اما بعد از 1 دقيقه كه داشتم نگاه ميكردم يه نقطه روي صفحه ظاهر شد بعد كه ديدم بله توي چند تا از عكس ها مثل سفيد و زرد هست و توي بقيه نيست .
يعني به خاطر همين عكسها اين مشكل بوجود اومد؟
فكر كنم نبايد اين كارو ميكردم
t_tanhayam
29-01-2011, 21:56
من روي يه پنل چند تا رنگ اصلي كه توي صفحه اول هست رو واسه پيدا كردن پيكسل سوخته تست كردم هيچ مشكلي نداشت اما بعد از 1 دقيقه كه داشتم نگاه ميكردم يه نقطه روي صفحه ظاهر شد بعد كه ديدم بله توي چند تا از عكس ها مثل سفيد و زرد هست و توي بقيه نيست .
يعني به خاطر همين عكسها اين مشكل بوجود اومد؟
فكر كنم نبايد اين كارو ميكردم
-منظورتون پيكسل هاي روشن هستند كه به رنگ هاي مختلفي و معمولا سبز رنگ ديده ميشه ؟
ربطي به نشون دادن اين رنگ ها نداره عزيز
ایا تفاوت تلویزیون های 100 هرتز با 200 هرتز برای چشم انسان قابل درک است؟
t_tanhayam
04-02-2011, 12:44
ایا تفاوت تلویزیون های 100 هرتز با 200 هرتز برای چشم انسان قابل درک است؟
-بهيچ وجه چشم انسان قابليت تشخيص بين اين دو رو نداره
سلام به همه.من کل این 10 صفحه رو خوندم.واقعا عالی بود.الان احساس میکنم یه چیزایی بلدم.مرسی از همه.
من دارم راجع به Philips فکر میکنم.تو این جا اصلا صحبتی نشده.دوستان کسی تجربه ای نداره راهنمایی کنه؟تو تاپیکشم سر زدم.متاسفانه زیاد اطلاعاتی نداشت.
تا 3.5-3 تومن چی بگیرم؟بهترین پیشنهاد چیه؟
راجع به sharpزیاد نمیدونم.
t_tanhayam
05-02-2011, 00:51
سلام به همه.من کل این 10 صفحه رو خوندم.واقعا عالی بود.الان احساس میکنم یه چیزایی بلدم.مرسی از همه.
من دارم راجع به Philips فکر میکنم.تو این جا اصلا صحبتی نشده.دوستان کسی تجربه ای نداره راهنمایی کنه؟تو تاپیکشم سر زدم.متاسفانه زیاد اطلاعاتی نداشت.
تا 3.5-3 تومن چی بگیرم؟بهترین پیشنهاد چیه؟
راجع به sharpزیاد نمیدونم.
-بسيار عالي
-در مورد فيليپس هم در تاپيك خودش دوستاني مدل هايي تهيه كردند
-من پيشنهاد ميدم سراغ 9705 برين ميتونه بهترين گزينه باشه
-براي ادامه بحث هم توي تاپيك خودش دنبال كنيد عزير
-اين هم تاپيك شارپ :
aliahmadi22
09-02-2011, 12:30
من تازه قصد خرید LED دارم ولی یک سوال داشتم
می خواستم بدونم فرق بین یه تلویزیون که کنتراست 1:9.000.000 با یکی دیگه که 1:5.000.000 هست خیلی تفاوت داره؟
در ضمن میخواستم بدونم بهترین برند موجود در بازار از لحاظ کیفیت و کارایی کدومه؟(قیمن بین 1 میلیون هشتصد تا دو میلون دویست)
t_tanhayam
09-02-2011, 22:05
من تازه قصد خرید LED دارم ولی یک سوال داشتم
می خواستم بدونم فرق بین یه تلویزیون که کنتراست 1:9.000.000 با یکی دیگه که 1:5.000.000 هست خیلی تفاوت داره؟
در ضمن میخواستم بدونم بهترین برند موجود در بازار از لحاظ کیفیت و کارایی کدومه؟(قیمن بین 1 میلیون هشتصد تا دو میلون دویست)
-در واقع تباين بين سياه ترين سياه و سفيدترين سفيد رو كه با يك عدد مشخص ميشه كنتراست ميگن هر چقدر مقدار بيشتر باشه يعني پنل ميتونه مشكي بهتري بهتون بده
-در مورد اين اعداد وارقام هم اكثرا جنبه تبليغاتي دارند و شركت هاي مختلف به روش هاي مختلفي اون رو اندازه گيري ميكنند كه جنبه تبليغاتي داره تا عملي
-در ضمن تفاوت بين اين اعداد با چشم شايد اصلا به نظر نرسه
-با اين حال بهترين مشكي ها رو در پنل هاي neo pdp داريم
aliahmadi22
10-02-2011, 11:38
ممنون از توضیحاتتون ولی من هنوز جواب دومی رو نگرفتم
الان در این حدود قیمتی که گفتم بهترین انتخابمو میتونید بهم بگید که هم کیفیت بالیی داشته باشه و هم امکانات خوبی
بازم ممنون
t_tanhayam
10-02-2011, 11:49
ممنون از توضیحاتتون ولی من هنوز جواب دومی رو نگرفتم
الان در این حدود قیمتی که گفتم بهترین انتخابمو میتونید بهم بگید که هم کیفیت بالیی داشته باشه و هم امکانات خوبی
بازم ممنون
meisam317
27-02-2011, 19:38
میخاستم بدونم قابلیت انطباق هرتز کلا چیه : و چقدر تو کیفیت تصویر موثره
مثلا مدلهای با قابلیت انطباق هرتز 600 و 50 چه فرقی دارند ؟:11:
t_tanhayam
27-02-2011, 20:07
میخاستم بدونم قابلیت انطباق هرتز کلا چیه : و چقدر تو کیفیت تصویر موثره
مثلا مدلهای با قابلیت انطباق هرتز 600 و 50 چه فرقی دارند ؟:11:
mojtaba2321
28-02-2011, 12:47
در هنگام خرید تا چه تعداد پیکسل سوخته بود میتونیم بگیم پنل رو عوض کنن؟
t_tanhayam
28-02-2011, 14:11
در هنگام خرید تا چه تعداد پیکسل سوخته بود میتونیم بگیم پنل رو عوض کنن؟
-در هر برندي متفاوت هست (اطلاع از تعداد ندارم)
-در كل اگر با پيكسل سوخته مواجه شدين حتما تعويض كنيد جون به مرور زمان امكان فراگيري اين پيكسل ها در پنل هست
t_tanhayam
01-03-2011, 17:23
-نر افزاري كارامد براي اندازه گيري فضاي مورد نياز وتناسب اندازه hdtv با محيط منزل :
ashekofeh
01-03-2011, 23:09
-نر افزاري كارامد براي اندازه گيري فضاي مورد نياز وتناسب اندازه hdtv با محيط منزل :
ماکه چیزی ندیدیم
t_tanhayam
02-03-2011, 00:04
ماکه چیزی ندیدیم
-چرا چيزي نديدين بزرگوار؟مشكل كجاست ؟
sound.vision
02-03-2011, 00:57
-چرا چيزي نديدين بزرگوار؟مشكل كجاست ؟
دمت گرم ابی جان این نرم افزار خیلی بکار میاد... دارم لینکی که دادی رو باز می کنم بلکه بتونم این نرم افزار رو پیدا و دانلودش کنم.
Injaneb2
02-03-2011, 08:32
ماکه چیزی ندیدیم
اخیرا بعضی از ISP ها فلش ها را نشون نمی دهند.
t_tanhayam
10-04-2011, 15:48
t_tanhayam
13-04-2011, 12:09
-در اين مورد دوستان زياد سوال ميپرسند
البته قبلا هم اين پست رو نوشته بودم منتها خاطرم نيست كجا دوباره replay ميكنم :
-audio return chanells
مسير برگشت صدا منتها مطمئن نيستم گويا 2 كانال هست و البته همه وسيله هاي بايد اين كارايي رو داشته باشند
- كانال Ethernet
سيستمي كه بر ميگرده به هماهنگ ويكي كردن ويدئو و صدا وديتا بوسيله يك كابل hdmi والبته از طريق اينترنت
با سرعت عالي 100mb/s
-4k*2k
ساپورت رزولوشن بالي وتقريبا 4 برابر 1080p و نزديك 4096 پيكسل افقي و 2160 پيكسل عمودي
كه دو فرمت تعريف شده براش :
3840 pixels wide by 2160 pixels high
4096 pixels wide by 2160 pixels high
والبته بايد دستگاههاتون 4k رو و hdmi high speed رو داشته باشند
3d:
ميتونه هر 3 روش و متود نمايش 3dرو ساپورت كند
Frame, line, or field alternative methods
Side by side methods (full and half)
2D plus depth methods
Content Type:
ميتونه محتواي ورودي و بهترين حالت رو تشخيص بده مثل game.movei.text...
HDMI Micro Connector
تعريف يك كانكتور و در واقع micro كه براي اتصال به لوازم بيشتر پرتابل استفاده ميشه مثل pmp ها و pocket pc و...
و تا 1080p رو ساپورت ميكنه و 50% تقريبا كوچيكتر از سايز معمول hdmi هست و TYPE D
Additional Color Spaces
3 حالت مختلف و جديد رو در باز ه گاموت رنگهاو استاندارد (RGB.X.V.COLOR) تعريف كرد ه براي دقت بيشتر در رنگها
sYCC601 color
Adobe RGB color
Adobe YCC601 color
Automotive Connection System
براي داخل ماشينها كانكتور جديدي ارائه شده با توجه به حركت موتور ولرزش هاي داخل ماشين و در واقع از TYPE E استفاده شده
وهمينطور سرعت تبادل وجابجايي اطلاعات كه بحثش مفصل ميشه ديگه ;)
و البته نا گفته نماند كه 1.4a و ورژن هاي ديگه اي هم اومده كه تفاوت هايي داره باز
اين هم جدول مقايسه اي براي ساپورت رزولوشن ها و امكانات انواع ورژن ها :
mehrdad_ati
20-04-2011, 13:05
اینم نرم افزار کارامد برای تست پیکسل سوخته که خودش تصاویر تک رنگ رو آماده داره و به تناوب پخش میکنه.
با سلام به دوستان محترم
lcd sony ex500دارم دیروز وقتی روشنش کردم تصور خطهای افقی توش بود که کیفیت تصویر رو پایین میاورد
با تغییر اندازه تصویر هم رفع نشد-تعویض کانال روهم زدم - خاموش و روشن هم کردم اما باز هم نشد
دوشاخه رو از پریز کشیدم و روشن کردم درست شد
دوستان اطلاعاتی دارند؟
ممنون میشم
t_tanhayam
03-05-2011, 18:55
با سلام به دوستان محترم
lcd sony ex500دارم دیروز وقتی روشنش کردم تصور خطهای افقی توش بود که کیفیت تصویر رو پایین میاورد
با تغییر اندازه تصویر هم رفع نشد-تعویض کانال روهم زدم - خاموش و روشن هم کردم اما باز هم نشد
دوشاخه رو از پریز کشیدم و روشن کردم درست شد
دوستان اطلاعاتی دارند؟
ممنون میشم
-خوب ممكن از منبع تغذيه و يا انتن هوايي بوده باشه
-اگر تكرار شد بايد كمي نگران شد نه با يك دفعه
انتن هوایی ندارم وفقط به ----- وصله
mehrdad_ati
04-05-2011, 20:13
شاید banding بوده که توی بعضی از صحنه ها کمو بیش برای همه ی led/lcd ها پیش میاد .
t_tanhayam
04-05-2011, 22:23
انتن هوایی ندارم وفقط به ----- وصله
-علت هاي مختلفي ممكن داشته باشه
-منبع تغذيه -كابل ها و رابط ها -تنظيمات خروجي رسيور و....
sezareta
19-05-2011, 11:35
سلام
90% استفاده عوام از شبکه های تلویزیونی معمولی و فیلم های SD هست و این همه توضیحات که راجع به FULL HD بودنشون یا پیکسلشون و یا رفرش تایم های بالای 120 هرتز و .... از این ها میدند خیلی جنبه کاربردی در ایران نداره
راستش میخواستم کمک کنیدخیلی ساده بشه تلویزیون مورد نظر رو انتخاب کرد
سوال اول : چه برندی و چه مدلی کیفیت قطعاتش بهتر هست و دیرتر خراب میشند
سوال دوم : خدمات پس از فروش کدام برند تو ایران بهتر هست
سوال سوم : صدای کدوم تلوزیون بهتر هست چون برخلاف کیفیت تصویر که این همه توضیحات تخصصی براش داده شده و در ایران از بخش خیلی کمی از امکاناتش میشه استفاده کرد در مورد کیفیت صدا زیاد توضیحی داده نشده با توجه به اینکه کیفیت صدا در حرف زدن و حالت سخنرانی دارای اهمیت بیشتری نسبت به گوش دادن به موسیقی هست
سوال چهارم : این همه زحمتتون دادم برای این آخرین سوال دنبال یه تلویزیون LED و یا FULL LED و یا پلاسما مدل پاناسونیک هستم که نه تو ایران نه 3 بعدی بودنش برام مهم هست و نه اینترنت داشتن و از این چیزا
عمرا یه فیلم 2مگا پیکسل گیرم بیاد که تلویزیون های با مگاپیکسل بالا خیلی برام مهم باشه
رفرش تایم های بالای 120 هرتز هم عملا با چشم انسان قابل تشخیص نیست و برای همین توی انتخاب تلویزیون دیگه از 120 هرتز پایین تر نباشه و اگر بالاترهم باشه فقط پول رو هدر دادم
حتی الامکان فلش بخوره و از همه مهمتر امروز خریدیم پس فردا نبریم نمایندگی برا تعمیر
و یه نکته دیگه خواهشا اگه کسی بلد بود یه رتبه بندی هم بکنه
مثلا :
مثلا بگه بهترین مدل 40 اینچ LG از بهترین مدل 40 اینچ سامسونگ بهتر هست و دلیل و اسم مدلش رو بگه
یا اینکه بهترین مدل 40 اینچ LG با بهترین مدل 40 اینچ ایکس ویژن فرقی نداره
راستش توی مدل های متوسط بین LG و سامسونگ و ایکس ویژن شک دارم
و در مدل های بهتر بین پاناسونیک و شارپ و سونی
خواهشا اگر هر اطلاعاتی دارید دریغ نکنید
siamak_kh
19-05-2011, 17:22
ما قصد خريد يك 46inch led 6202 از سامسونگ رو داريم.....اما تو سايت تعريف پلاسماي v20 پاناسونيك رو زياد ديدم...حالا يكم دودل شدم....به نظر شما كدوم tv مناسب تره......اكثرا استفاده ما ديدن فيلم و سريال هاي رسيور (شبكه هاي معمولي) و ديدن فيلم از رو فلش، هست.....كيفيت تصوير و عمر دستگاه، بيشترين اهميت رو باسم داره....
omid.pari
21-05-2011, 18:57
اینم نرم افزار کارامد برای تست پیکسل سوخته که خودش تصاویر تک رنگ رو آماده داره و به تناوب پخش میکنه.
سلام
با تشکر
طرز کار این نرم افزار چگونه هستش؟
mehrdad_ati
22-05-2011, 21:55
نر م افزار را باز میکنی . و گزینه ی loop رو انتخاب میکنی . در حالی که با کابل hdmi به tv وصلی . بعد چند تا تصویر تک رنگ پشت سر هم نمایش داده میشه و اگر پیگسل سوخته وجود داشته بشه راحت مشخص میشه (رنگش عوض نمیشه )
infernal_a
23-05-2011, 08:05
ما قصد خريد يك 46inch led 6202 از سامسونگ رو داريم.....اما تو سايت تعريف پلاسماي v20 پاناسونيك رو زياد ديدم...حالا يكم دودل شدم....به نظر شما كدوم tv مناسب تره......اكثرا استفاده ما ديدن فيلم و سريال هاي رسيور (شبكه هاي معمولي) و ديدن فيلم از رو فلش، هست.....كيفيت تصوير و عمر دستگاه، بيشترين اهميت رو باسم داره....
سلام .
خوب عزيز من بخاطر اينه كه V20 .. King of Plasma 2010 و بهترين HD TV سال 2010 معرفي شده .
ولي در نظر داشته باش كه V20 فرمتاي زيادي رو از Usb پشتيباني نميكنه (يعني اينكه بقلش يا بايد يه HD player بگيري يا يه DVD يا سينماي خانگي
سلام دوستان من مي خوام يه ال اي دي تو مايه هاي 1200000 تا 1300000 بگيرم دوستان چه ماركي و از كدوم مدل پيشنهاد مي دن؟ ممنون مي شم كمكم كنين.
persian_m
25-05-2011, 00:55
سلام دوستان من مي خوام يه ال اي دي تو مايه هاي 1200000 تا 1300000 بگيرم دوستان چه ماركي و از كدوم مدل پيشنهاد مي دن؟ ممنون مي شم كمكم كنين.
اگه بالای 40 اینچ میخوای به نظر من با این مبلغ ال سی دی بهتر جواب میده
سامسونگ c650/695
ال جی LCD660
ولی اگه 32 منظورت هست
6960سامسونگ
5600 ال جی گزینه های مناسبی هستن
Mohammad Yek110
26-05-2011, 06:02
این نرم افزار باید تو کامپیوتر اجرا بشه و با hdmiبه tvوصل بشه یا رو فلاش رم نصب بشه و تو tv اجرا بشه
نمیشه تصاویر تک رنگ روی فلش رایت کرد بعد باtv دید اگه میشه تصاویر کدام رنگها را رایت کنیم
mehrdad_ati
26-05-2011, 07:05
قرمز - سبز - آبی - سیاه - سفید
amirkhan_0o0
08-06-2011, 14:12
بچه ها درسته که گفته می شه سونی ال سی دی ها و ال ای دی هاش رو تضمین می کنه که تا 15 سال کیفیتشون تغییر نکنه؟؟
t_tanhayam
09-06-2011, 23:50
بچه ها درسته که گفته می شه سونی ال سی دی ها و ال ای دی هاش رو تضمین می کنه که تا 15 سال کیفیتشون تغییر نکنه؟؟
-نه دوست عزيز
شما هم زياد به اين گفته هاي برندهاي مختلف توجه نكنيد
سلام راهنماییهای خوبی بود.
سلام منوی مخفی hx800 سونی کدش چی هست؟
سلام منوی مخفی hx800 سونی کدش چی هست؟
سلام
اینو امتحان کن :
سلام
اینو امتحان کن :
سلام نشد هم از چپ به راست زدم هم از راست به چپ کمک کنین
fouad-pes
16-07-2011, 17:26
سلام نشد هم از چپ به راست زدم هم از راست به چپ کمک کنین
منم سونی دارم.
اول تلویزیون رو خاموش کن بعد از چپ براست سریع بزن
منم سونی دارم.
اول تلویزیون رو خاموش کن بعد از چپ براست سریع بزن
آقا ساعت کارکرد تلویزیون هم توش زده؟
fouad-pes
16-07-2011, 18:38
آقا ساعت کارکرد تلویزیون هم توش زده؟
یه سری اطلاعات بود. مثل pack، program و... ولی نفهمیدم کدومش مربوط به ساعت کارکرده
همه عدد ها رو یادداشت کردم و بعد از حدود 2 ساعت چک کردم ولی تغییری توی عددها ندیدم. پس مشخص میشه که هیچکدوم ساعت کارکرد رو نشون نمیدادن:13:
پس ساعت کارکرد رواز کجا باید ببینیم؟
amaranth_silent
22-07-2011, 20:35
ببخشید ایجا میپرسم ...چون اینجا فعالترن ....من تو این تابیک جاییو پیدا نمیکنم که بحث جامع راج به sumsong led 40c5550 داشته باشه میشه ادرسشو برام بزارید ممنون...باز ببخشید
chaker2007
15-08-2011, 12:08
چند سوال خدمت دوستان داشتم:
1- در سایت سامسونگ امکانی را معرفی کرده بنام قابلیت Medi@2.0 در ایران قابل استفاده است باخیر و اگر جواب مثبت است در کدام مدل ها؟
2- از طریق پورت usb تلویزیون امکان پخش فیلم 3D , HD( با فرمت mkv) با وصل کردن هارد اکسترنال وجود دارد تا چه حجمی در چه مدل هایی؟
manaminjamkharam
26-08-2011, 23:33
رفلکس نور توی تلویزیون های پلاسمای جدید کمتر از تلویزیون های لامپ تصویرقدیم (اگه اشتباه نکنم crt) هست؟
manaminjamkharam
27-08-2011, 00:44
کسی در مورد تلویزیون های نسل بعد که با فناوری لیزر هست چیزی می دونه؟
خیر هنوز در مرحله تحقیقات تکمیلی هستند چون فعلا از لحاظ اقتصادی به صرفه نیستند.
businessmanint
24-09-2011, 22:44
من یه LED 3D samsung 46D6940 خریدم اما واقعاً تصویر افتضاحه که!!! میخوام بدونم واقعاً تصویر همه LED ها تو خونه که میاد همینه یا این اینجوریه؟! پس این همه که میگن تصویر full HD رنگ های زنده تصویر فلان , پس چی شد؟ والا من اگه اینجوری باشه تلویزیون فلترون 400 500 تومنیم که بینهایت بار تصویرش بهتر از این LED بود!! کانال های ماهواره و فیلم های دی وی دی میگرفت ماه! پس بیخودی 3میلیون پول رو ریختم دور؟!!!
businessmanint
24-09-2011, 22:50
حالا یه سوال دیگه اینکه من سینمای خانگی رو با HDMI به LED وصل کردم و الان میخوام رسیورم رو چون معمولی هست و خروجی HDMI نداره به سینمای خانگی وصل کنم و از طریق سینمای خانگی تصویر بگیرم. اما چطوریش رو نمیدونم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین چون تصویری که از طریق پورت AV از ----- میگیرم افتضاحه.
من یه LED 3D samsung 46D6940 خریدم اما واقعاً تصویر افتضاحه که!!! میخوام بدونم واقعاً تصویر همه LED ها تو خونه که میاد همینه یا این اینجوریه؟! پس این همه که میگن تصویر full HD رنگ های زنده تصویر فلان , پس چی شد؟ والا من اگه اینجوری باشه تلویزیون فلترون 400 500 تومنیم که بینهایت بار تصویرش بهتر از این LED بود!! کانال های ماهواره و فیلم های دی وی دی میگرفت ماه! پس بیخودی 3میلیون پول رو ریختم دور؟!!!
شما کیفیت دستگاه تلویزیون خونت رو بالا بردی اما شبکه ها درهمون حد قبلی و بی کیفیت هستند.
اشکال ار تلویزیون نیست. تلویزیون Full HD در اصل برای پخش فیلمهای Full HD هست.
اگه ----- Full HD بگیری تصویر شبکه های معمولی یه مقداری بهتر میشن ولی نه مثل تلویزیون قبلی که داشتی.
برو شبکه Hd ها و فیلمهای 1080 رو ببین تا ببینی کیفیت تلویزیون یعنی چی.
حالا یه سوال دیگه اینکه من سینمای خانگی رو با HDMI به LED وصل کردم و الان میخوام رسیورم رو چون معمولی هست و خروجی HDMI نداره به سینمای خانگی وصل کنم و از طریق سینمای خانگی تصویر بگیرم. اما چطوریش رو نمیدونم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین چون تصویری که از طریق پورت AV از ----- میگیرم افتضاحه.
اگه هم بشه وصلشون کنی تو کیفیت تاثیر نداره. باید ----- رو عوض کنی.
hossein_542
25-09-2011, 14:02
وصل كردن فلش مموري به تلويزيون اگر ويروسي باشد مشكي پيش مياد؟
CAPITAN MAC
14-10-2011, 22:21
شما تو استان فارس زنگی نمیکنی؟
aftab_azad20
14-10-2011, 22:38
نه مشکلی نیست،ولی خب سعی کنید از فلشتون مطمئن باشید
heidary_sh
06-11-2011, 08:45
سلام ما 4 سال پيش يه سامسونگ 46 خريديم تا آورد خونه ديدم پر گرد و خاك و... خلاصه پشت ويتريني بود كه تا زنگ زدم اومدن عوض كردن ديشب هم براي اتاق خواب يه 32d585 خريدم كه باز تحويل نداد گفت فردا شب مياريم رايگان حالا ميخوام اون كد كه كاركرد تلويزيون رو ميگه بدونم تا تست كنم دوباره كاركرده بهم ندن .ممنون
kia.Tahamtan
01-12-2011, 22:21
سلام میخوام بدونم تلویزیونم پشت ویترینی نباشه از کجا بفهمم؟
مدل LE700M-Sharp
ghafas man
02-12-2011, 18:41
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنین آیا هنوز خرید hx800 بصرفه هست یا نه ،البته با توجه به امکانات تی وی های جدید؟
kia.Tahamtan
11-12-2011, 21:47
اخیرا چندتا مقاله علمی بر روی اینترنت دیدم که توسط سایتهای اسم و رسم دار و خوبی منتشر شدن که نکات خوبی رو مطرح کرده برای همین بعضی نکات مطرح شده در اون مقالات رو به طور خلاصه اینجا قرار میدم تا شاید کمک خوبی برای دوستان باشه.
نکته اول:چگونه نور فروشگاهها خریداری TV رو به اشتباه میندازه.
شاید هر کسی ندونه که نور فروشگاهها و مغازه ها در بیشتر مواقع تا 50 برابر بالاتر و بشتر از نور محیط خونه هست این مسئله باعث میشه که تصویر TV زیر نور مغازه با چیزی که در خونه قابل مشاهده هست تفاوت داشته باشه.
امروزه فروشگاههای بزرگ در آمریکا و اروپا اتاقهای مخصوصی رو که در اونها نور محیط به اندازه نور منازل شبیه سازی شده برای نمایش پنلها در نظر میگیرن تا خریدارهای پنلها بتونن مقایسه کامل و درستی بسته به نیاز واقعیشون و با توجه به محیط زندگیشون داشته باشن.
تحقیقات نشون میدن که نور اندازه گیری شده در بیشتر مغازه ها شدتی برابر با 1000 lux در بیشترین حالت و 350 lux در کمترین حالت داشتن این در حالیه که نور یک منزل مسکونی بین 110 تا 20 lux از نظر شدت درخشش متفاوت هست.
با توجه به این نکته بد نیست به عکس زیر که مقایسه یک پنل LCD در زیر نور شبیه سازی شده یک منزل با شدت 50 lux هست در مقابل نور شبیه سازی شده مغازه ای با درخشش 500 lux نگاهی بکنیم:
همونطور که میبینید تفاوت زیادی بین این دو عکس وجود داره با وجود اینکه هر دو پنل تنظیمات یکسانی دارند.
این مسئله باعث میشه که افرادی که تجربه کمتری دارن به دنبال پنلهایی با درخشش بالاتر در زیر نور مغازه ها باشن و به میزان نور محیط در خونه توجه نداشته باشن چون نور مغازه ها میتونه یک ماسک خوب برای بازتولید مشکی عمیق باشه.
نکته دوم:کنتراست و چشم انسان
قبل از هر چیز یک تعریف ساده از کنتراست در TV ـها میکنم:
به تفاوت بین براقترین سفید و عمیق ترین مشکی که یک پنل میتونه نمایش بده کنتراست اون پنل میگن.
انواع کنتراست:
کنتراست داینامیک:
به تفاوت بین براقترین سفید و عمیقترین مشکی در یک پنل بدون در نظر گرفتن زمان کنتراست داینامیک گفته میشه.(یعنی زمانی که یک تصویر یا کاملا سفید باشه یا کاملا مشکی به عبارتی پنل یا یک تصویر کاملا سفید رو نمایش بده یا یک تصویر کاملا مشکی)
کنتراست واقعی:
به تفاوت براقترین سفید و عمیقترین مشکی در یک پنل در یک زمان واحد کنتراست واقعی گفته میشه.(یعنی زمانی که در تصویر نقاط مشکی و سفید در کنار هم وجود داشته باشه که اصطلاحا به اون نمای کامپلکس هم میگن مثل خیلی از صحنه هایی که در یک بازی کامپیوتری و یا فیلم دیده میشه)
مطابق با تعاریف بالا هر چقدر میزان درخشش و سطح عمق مشکی پنل بالاتر باشه پنل کنتراست بالاتری پیدا میکنه ولی توجه به این نکته ضروری هست که چشم انسان در تشخیص کنتراست محدود هست این محدودیت برای چشم انسان برابر با نسبت 300 به 1 هست.
به عنوان مثال اگر شما یک نمایشگر داشته باشن که میزان درخشش اون برابر با 150 کاندلا بر متر مربع (واحدی برای اندازه گیری میزان شدت نور) و میزان بازتولید مشکی اون 0.05 کاندلا بر متر مربع باشه کنتراست این پنل 300 به یک هست که برای چشم انسان بالاترین رقم برای تشخیص کنتراست هست یعنی چشم شما به طور همزمان نمیتونه تفاوتی بین کنتراست 300 به 1 با 1000 به 1 ببینه.
نکته سوم: عمر پنل
اول از همه یک تعریف از عمر پنل:
عمر پنل اصطلاحا به مقدار زمانی میگن که یک پنل به میزان نصف درخشش اولیه خودش میرسه بعضی وقتها به اون نیمه عمر پنل هم میگن.
بیشتر پنلها در زیر نور مغازه ها برای اغوای خریداران بر روی مد Vivid و یا داینامیک قرار میگیرن که اصطلاحا به اون Torch mode هم گفته میشه در این مد تصویری سعی میشه که بیشترین میزان Brightness یا همون شدت درخشش از پنلها گرفته بشه که از مقدار عمر پنل به شدت کم میکنه.
در مورد سایر تکنولوژیها مثل LCDهایی با بک لایت LED و Plasma پنلها هم این نکته وجود داره ولی شدت افت درخشش اونها از LCD های با بک لایت CCFL کمتر هست.
سلام دوست عزیز Alucard.
بابت راهنمایی های خوبتون سپاسگذارم.
یه سری سوال برام پیش اومده
با توجه به اینکه شبکه های ایران و بسیاری از کانال های م هواره SD هستن تلویزیون های Full HD از هر نوع برندی در پخش تصاویر این شبکه ها کیفیت تصویر مناسبی ارائه نمیدن.درسته؟ یا بسته به برند TV این مسئله کمرنگ میشه؟
آیا ----t ها از نظر کیفیت پخش نسبت به رسیورها برای پخش کانال های ایران مناسبترن؟ یا تفاوتی ندارن؟
david-ebi
19-12-2011, 11:35
سوالی دارم. روی بعضی ال ای دیها زده کنتراست دینامیک مثلا فلان قدر و روی بعضی دیگه زده کنتراست مگا فلان قدر. فرق بین این دو کنتراست چی؟ و این اعدادی هم که تولید کنندگان برای کنتراست محصولشان میزنند بر چه اساسی است؟ آیا واقعی است؟
سلام دوست عزیز Alucard.
بابت راهنمایی های خوبتون سپاسگذارم.
یه سری سوال برام پیش اومده
با توجه به اینکه شبکه های ایران و بسیاری از کانال های م هواره SD هستن تلویزیون های Full HD از هر نوع برندی در پخش تصاویر این شبکه ها کیفیت تصویر مناسبی ارائه نمیدن.درسته؟ یا بسته به برند TV این مسئله کمرنگ میشه؟
آیا ----t ها از نظر کیفیت پخش نسبت به رسیورها برای پخش کانال های ایران مناسبترن؟ یا تفاوتی ندارن؟
حتما از گیرندهای SD بهتر است.
ولی در کل چون از واسط فیزیکی مثل کابل RCA , HDMI استفاده نمی شه تصویره بهتری بدست مایید.
و مهمتر اینکه شما با یک Remote ، تلویزیون و گیرند دیجیتالی داخلی رو کنترل می کنی و از شر چند ریموت خلاص میشی.
david-ebi
19-12-2011, 22:57
سوالی دارم. روی بعضی ال ای دیها زده کنتراست دینامیک مثلا فلان قدر و روی بعضی دیگه زده کنتراست مگا فلان قدر. فرق بین این دو کنتراست چی؟ و این اعدادی هم که تولید کنندگان برای کنتراست محصولشان میزنند بر چه اساسی است؟ آیا واقعی است؟
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
وقتی میگه مگا یعنی میلیون. منظورش اینه کنتراست دینامیکش زیاده.
عددهایی که شرکت ها اعلام می کنند بیشتر تبلیغاتی هست.
چند سال قبل روی این اعداد زیاد تاکید می شد اما حالا چون خیلی از مردم می دونند عددها الکی اند، دیگه تاکید روش نیست.
david-ebi
21-12-2011, 00:27
وقتی میگه مگا یعنی میلیون. منظورش اینه کنتراست دینامیکش زیاده.
عددهایی که شرکت ها اعلام می کنند بیشتر تبلیغاتی هست.
چند سال قبل روی این اعداد زیاد تاکید می شد اما حالا چون خیلی از مردم می دونند عددها الکی اند، دیگه تاکید روش نیست.
خوب دوست عزیز این جریان کنتراست دینامیک چی؟ چون من خودم دیدم که روی یک مدل از ال ای دیهای فلان برند زده بود کنتراست مگا 1:5000000 و روی ال سی دی همون برند زده بود کنتراست دینامیک 1:120000 اینجا بود که برام این سوال پیش اومد که چه فرقی بین کنتراست مگا و دینامیک هست؟ و درضمن کنتراست مگا یعنی ملیون منظورتون اینه که کنتراستش از یک میلیون بالاتر هست؟ و دقیقا معلوم نیست که چه عددی است؟
david-ebi
22-12-2011, 14:59
خوب دوست عزیز این جریان کنتراست دینامیک چی؟ چون من خودم دیدم که روی یک مدل از ال ای دیهای فلان برند زده بود کنتراست مگا 1:5000000 و روی ال سی دی همون برند زده بود کنتراست دینامیک 1:120000 اینجا بود که برام این سوال پیش اومد که چه فرقی بین کنتراست مگا و دینامیک هست؟ و درضمن کنتراست مگا یعنی ملیون منظورتون اینه که کنتراستش از یک میلیون بالاتر هست؟ و دقیقا معلوم نیست که چه عددی است؟
خواهشا یکی جواب بده. دوستان کمک کنند.:20:
این دو تا کنتراست که دیدید هر دو دینامیک بوده.
کلاً دو تا کنتراست داریم :
1.دینامیک : با کم و زیاد کردن نور پس زمینه کنتراست ایجاد می کنه.
2. واقعی یا Native : مربوط به کنتراست پنل هست.
این عددهای دینامیک همش کشکه.
شما کنتراست خوب میخوای پلاسما بگیر.
david-ebi
23-12-2011, 15:30
این دو تا کنتراست که دیدید هر دو دینامیک بوده.
کلاً دو تا کنتراست داریم :
1.دینامیک : با کم و زیاد کردن نور پس زمینه کنتراست ایجاد می کنه.
2. واقعی یا Native : مربوط به کنتراست پنل هست.
این عددهای دینامیک همش کشکه.
شما کنتراست خوب میخوای پلاسما بگیر.
ممنون دوست عزیز. آخه من دیده بودم که جدیدا دیگه فروشنده ها وقتی ازشون میپرسی کنتراستش چند میگن اینا دیگه همشون کنتراستشون مگا هست و خودشون هم دقیقا نمیدونن که کنتراست مگا یعنی چی؟
arash_a59
24-12-2011, 03:29
ممنون دوست عزیز. آخه من دیده بودم که جدیدا دیگه فروشنده ها وقتی ازشون میپرسی کنتراستش چند میگن اینا دیگه همشون کنتراستشون مگا هست و خودشون هم دقیقا نمیدونن که کنتراست مگا یعنی چی؟
دوست خوبم جناب poonel جواب دادن که، مگا یعنی میلیون
یک مگا = یک میلیون
دو مگا = دومیلیون و...
همونجور که دوست خوبمون گفتن این کنتراست ها اکثرا جنبه تبلیغاتی داره و 100 درصد قابل اعتماد نیستند
شماهم زیاد به این اعداد اهمیت ندید و انتخابتون رو روی این اعداد نذارید که مثلا تلوزیونی که نوشته روش کنتراست یک به هفت میلیون بهتر از اونیه که نوشته یک به پنج میلیون و اگه دقت کرده باشید سونی روی tv هاش کنتراست نمینویسه!
mehdi speed 700
09-02-2012, 16:20
تاپیک جدید:
بحث و بررسی در مورد تکنولوژی های جدید tv{تمام برند ها}
امیدورام که شرکت کنید
*Alucard*
24-02-2012, 18:51
پست اول تاپیک با تصاویر جدیدتر آپدیت شد .
mohammadehm
11-05-2012, 16:55
be manam komak konid lotfan
New-P30world
11-05-2012, 18:29
be manam komak konid lotfan
چه کمکی..!!؟؟؟ :23:
ما كه اخرش نفهميديم ال اي دي بهتره يا پلاسما انقدر تو تاپيكا به طرف خودشون حق دادن
شما ميتوني كمك كنيد؟
ال اي دي شارپ كواترون يا سوني يا پلاسما vt30
3دي باشه و با كيفيت پنل فول اچ دي
ما كه اخرش نفهميديم ال اي دي بهتره يا پلاسما انقدر تو تاپيكا به طرف خودشون حق دادن
شما ميتوني كمك كنيد؟
دوست عزیز هر سه مورد خوبن و به نظر من به همین ترتیبی که خودت نوشتی اولویت انتخابت باشه:
1- شارپ کواترون
2- سونی
3 - پلاسما
فقط یه نصیحت ، مثل اینکه ساکن کرمانشاه هستی ، یه موقع سراغ خرید جنس قاچاق نری که مثل تخم مرغ شانسی میمونه ، گارانتی دار بخر خیالت راحته .
دوست عزیز هر سه مورد خوبن و به نظر من به همین ترتیبی که خودت نوشتی اولویت انتخابت باشه:
1- شارپ کواترون
2- سونی
3 - پلاسما
فقط یه نصیحت ، مثل اینکه ساکن کرمانشاه هستی ، یه موقع سراغ خرید جنس قاچاق نری که مثل تخم مرغ شانسی میمونه ، گارانتی دار بخر خیالت راحته .
سلام دوست عزيز
اشنا دارم.ازنظر قيمتي و اين مسائل مشكل ندارم.فقط بحث سر اينه كه كدوم بهتره.پنل فول اچ دي ميخوام كه مدل sony nx720 يا sharp le8300x از پنل edg استفاده ميكنه.مرسي اگه راهنمايي تخصصي كسي كنه
parham511
14-05-2012, 16:23
شما ميتوني كمك كنيد؟
امین جان به نظر من اگه به دیدن 3بعدی علاقه داری فناوری passive ال جی مناسبتره واسه 3D دیدن،
گرچه شاید کیفیت ساخت پاناسونیکو نداشته باشه.
واسه 2 بعدی دیدن که تی وی زیاده، پلاسما VT30 تصویرش خارق العادس حاجی ولی به شرط اینکه تو نور کم نگاه کنی.
تو نور زیاد تصویرش معمولی میشه.
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
اگه می خوای بدون گارانتی بخری هم سونی بدون گارانتی هاش بهتره از برندای دیگه.
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
در ضمن Full lit هام یه سری مشکلات دارنا
تنها خوبیشون مشکی عمیقتره ولی مشکلات خاص خودشونم دارن.
behzad habib
14-05-2012, 18:05
خدمت دوست عزیز آقای aminamz.
اگر خودتان در این چند سال تصاویر انواع hdtv با هر تکنولوژی را تجربه کردید یا در منزل دوستان و فامیل اونها رو دیدید میتونید براحتی یک مدل را انتخاب کنید که بحثی نیست ولی اگر تجربه کافی ندارید با وارد شدن به این تاپیکها ممکنه دچار سردرگمی بشید چون هر کاربری یکی از این مدلها رو دارا بوده و دلایل خاص خودشو برای برند خودش میاره و اونو بهترین میدونه و تنها راه منطقی اعتماد به چشماتونه یا استناد به تحلیلهای سایتهای معتبر.
برای اندازه گیری توانایی یک hdtv ابتدا کالیبره کردن با دیسک dve با یک bd پلیر و کابل خوب باید فراهم بشه و اندازه گیری دقیق با فوتو متر و سایر ادوات برای نشان دادن تعداد خطوط قابل نمایش و ...
در این چندسال اخیر بیشتر تحلیلگران به پلاسماهای پاناسونیک امتیازات خوبی دادن و خودم تا به حال pv60,py800,v20,vt30 را خریداری کردم و کاملا راضی بودم و جای هیچ شکی نیست که تصاویر vt30,st30 در منزل شما را راضی خواهد کرد چه در fhd یا hd یا sd و از خرید اونها پشیمون نمیشید.
باز هم میگم هیچ بهترینی وجود نداره و بهترین تصویر اونیه که به چشم شما زیبا بیاد و سایرین و خودم فقط تجربه ی استفاده رو انتقال میدیم.
parham511
14-05-2012, 18:27
به نظر منم ایشون بهتره ملاکهای مهمشونو مشخص کنن تا بهتر جواب بگیرن،
کاربریشون چیه؟
3 بعدی مهمه یا نه،
نور منرلشون چقدره،
بودجه و سایز TV که می خوان چقدره
و...
مسئله برند نیست، مسئله امکانات مورد نظره.
هر TV واسه یه افراد خاص، با کاربری خاص و تو شرایط خاص میتونه بهترین نتیجه رو بده.
بعضی زمان ها ممکنه پول زیاد دادن واسه فن آوری هایی که در ایران کارایی ندارن یا تصاویری هرچند بسیار خوب که با سورس SD دیجیتال ایران و چشم غیرمسلح اصلا قابل تشخیص نیستن که آدم بخواد بخاطرشون 3-4 میلیون بیشتر هزینه کنه می تونه ضرر هم باشه!
منم این حرفتون تایید می کنم که ایشون بهتره خودشون تصویر رو از نزدیک ببینن و با خوندن review ها و یه بررسی قیمت و شرایط منبع تصویری که تماشا میکنن و نور منزلشون مناسب ترین گزینه رو انتخاب کنن.
دقيقا بهزاد جان.هر تاپيك با تعصب كامل از برند مورد نظرش دفاع ميكنه و واسه همين باعث سردرگمي همه ي كاربرايي ميشه كه اطلاعات ندارن و واقعا ادمو خسته ميكنه به جاي اينكه كمك كنه.
پرهام جان از شما هم ممنون هستم
samira_googleOne
15-05-2012, 11:32
شما ميتوني كمك كنيد؟
ببین پلاسمای vt30 یکی از بهترین پلاسماهای بازاره و کیفیت تصویر خیلی خوبی داره و پنلش ژاپنی هست ولی به نظر من اگه در کنار کیفیت تصویر خوب ، دوام تلویزیون هم برات مهمه و میخوای یه تلویزیون با دوام و با کیفیت داشته باشی که از تکنولوژی های جدید هم استفاده کرده باشه یه تلویزیون led خوب پنل ژاپنی بخر تا هم از کیفیت تصویرش لذت ببری و هم خیالت از دوام و مرغوبیت و هزینه ای که کردی راحت باشه .
پلاسما هنوز 2مشكل داره.يكي مصرف بالاتر و ديگري سايه انداختن به مرور زمان هستش.
چرا همه ي فروشنده ها پلاسما رو رد ميكنن , اينقدر مظلومه:41:؟
پلاسما وي تي30 هم مشكل سايه انداختن داره؟
با انتن ديجيتال ميخوام كار كنم نه از اون يكي دستگاه ها.با اينم خوب كار ميكنن؟
Full-array یا Full-LED با تاریکی موضعی(با Local Dimming) بهتره مدل هاي tv يا پلاسما(vt 30)؟
توي يه فروشگاه يه پلاسما بود فكر كنم ut 50 بود يا ut20.در كنار ا LED Sony nx720...واقعا سوني برتر بود.واقعا
حالا مدل پلاسما قديمي بود يا اينكه واقعا همينه.بدجوري رفته تو مغزم كيفيت بد اون پلاسما.
بعد اينكه من كيفيت واسم مهمه و عمر دستگاه نه اينكه فقط 1 سال كيفيت داشته باشه (خدايي vt30 امكاناتي كم نداره كه چشمگير باشه)
جريان اين زير نويس پلاسما چيه كه ميگن مشكل داره؟
اين ها الان برترين هاي كيفيت هستند اينطور كه خوندم مطالب رو تا الان
panasonic plasma vt30
quatrun sharp - le8300x
تلويزيون هايي كه داراي اين نوع پنل هستند Full-array یا Full-LED با تاریکی موضعی(با Local Dimming)
----------------------------------------------
samira_googleOne
15-05-2012, 13:33
Full-array یا Full-LED با تاریکی موضعی(با Local Dimming) بهتره مدل هاي tv يا پلاسما(vt 30)؟
توي يه فروشگاه يه پلاسما بود فكر كنم ut 50 بود يا ut20.در كنار ا LED Sony nx720...واقعا سوني برتر بود.واقعا
حالا مدل پلاسما قديمي بود يا اينكه واقعا همينه.بدجوري رفته تو مغزم كيفيت بد اون پلاسما.
بعد اينكه من كيفيت واسم مهمه و عمر دستگاه نه اينكه فقط 1 سال كيفيت داشته باشه (خدايي vt30 امكاناتي كم نداره كه چشمگير باشه)
panasonic plasma vt30
quatrun sharp - le8300x
تلويزيون هايي كه داراي اين نوع پنل هستند Full-array یا Full-LED با تاریکی موضعی(با Local Dimming)
هر سه مدل پلاسمای vt30 panasonic و le8300x sharp و nx720 sony کیفیت تصویر و پنلهای خوب و مرغوبی دارن.
به نظر من کیفیت تصویر هر سه مدل رو از نزدیک با هم مقایسه کن و بر حسب علاقت تصمیم گیری کن .
من خودم قبلا" کیفیت تصویر vt30 رو دوست داشتم ولی با توجه به ضرر زیادی که پاناسونیک در فروش نرفتن تلویزیونهای پلاسما داشته ، الان داره خط تولید پلاسما رو متوقف می کنه . حالا فکرش رو کن که اینهمه هزینه کنی و پلاسما بخری ولی چند وقت دیگه که تلویزیونت به مشکل برخورد ، قطعاتش پیدا نشه .
من با وجود اینکه کیفیت تصویر nx720 رو هم می پسنم ولی به دلیل ضعفی که سونی توی امکانات جانبی داره و با توجه به تکنولوژی کواترون تلویزیونهای شارپ که باعث به وجود آوردن تصاویری با رنگهای زنده و طبیعی شده و پنلش هم ژاپنی هست و تقریبا" اکثر فرمتها رو با usb اش پخش میکنه و سایر ویژگیهای خوبش le8300x رو پیشنهاد میکنم.
*Alucard*
16-05-2012, 14:28
panasonic plasma vt30
quatrun sharp - le8300x
مصرف برق پلاسما حدودا سه برابر ال ای دی هست ولی تاثیر نهاییش روی پولی که پرداخت میکنی زیاد نیست میتونید به این تاپیک مراجعه کنید:
همه پلاسماها مشکل IR (مخفف Image retention ) دارن یعنی اگر یک تصویر ثابت رو مدت طولانی نمایش بدین هاله اون تصویر به صورت کم رنگ برای چند ثانیه باقی میمونه البته فقط روی بک گراندهای تیره مثل مشکی یا رنگ سفید دیده میشه برای همین خیلی وقتها شما متوجه IR نمیشید ولی به هر حال پدیده ای هست که وجود داره IR به مرور زمان بر روی پنل پلاسما کمتر و مدت زمانی که طول میکشه تا از بین بره کوتاه تر میشه برای کمتر کردن IR صد ساعت اول که پلاسما میخرید میتونید تصاویر Break in رو روی پنل نمایش بدین بعد از 1000 ساعت اول تقریبا مشکل IR خیلی کمتر پیش میاد.
پنلهایی که DBVT داخلی دارن سیگنالهای دیجیتال رو میتونن دریافت و پخش کنن برای همین نوع آنتن اهمیتی نداره و آنتن معمولی کفایت میکنه با این حال مدل آنتهایی الان تو بازار هستن که برای دریافت سیگنالهای دیجیتال بهتر هستن برای داشتن تصویر خوب از آنتن هوایی , کابل و نوع اتصالات اهمیت داره چون در HDTV ها به دلیل بالا بودن رزولوشن و شارپ بودن تصویر نویز بیشتر به چشم میاد.
ال ای دی های Local dimm نوردهی منطقه ای دارن برای همین صفحه نمایش رو به مناطقی برای نوردهی تقسیم میکنن ولی چون تعداد این مناطق با تعداد پیکسلهای TV هماهنگی نداره (دو میلیون پیکسل در مقابل معمولا 100 الی 250 منطقه برای نوردهی) مشکلاتی ایجاد میکنن مخصوصا اگر شما روی مدهای پرنور مثل داینامیک و در محیط کم نور تی وی تماشا کنید ممکنه با پدیده ای مثل Halo یا Black crush روبرو بشین البته این پدیده ها بین برندها و مدلهای مختلف تفاوت داره ولی معمولا اگر شما نخواین تی وی رو کالیبره کنید و روی مدهای پر نور تی وی تماشا کنید با اونها مواجه میشید.
هالو افکت به ایجاد هاله نور اطراف اجسام روشن بر روی بک گراندهای تیره گفته میشه و Black Crush به پدیده ای که بالا بردن عمق رنگ مشکی در اون به حدی میرسه که از جزئیات تصویر مخصوصا در رنگهای نزدیک به مشکی کم میکنه.
شارپ LE8300 پنل خوبی هست اگر محیط خونه شما پرنور باشه مثل اغلب ال ای دی ها در محیط های پر نور کنتراست بالایی داره ولی در نور کم بازتولید رنگ مشکی اون زیاد جالب نیست و رنگ مشکی در اون تمایل به آبی داره با کالیبره کردن تصویر میتونید مقداری از این مشکل رو حل کنید ولی باید شدت تابش بک لایت و درخشش تصویر رو به مقدار زیادی کاهش بدین.
در مورد پلاسمای VT30 این قضیه دقیقا برعکس صادق هست تصویر در نور زیاد دچار افت کنتراست میشه ولی در محیط کم نور و تاریک کنتراست و عمق فوق العاده ای داره و چون شدت درخشش در اون وابستگی به بک لایت نداره حتی در مد داینامیک میتونه مشکی عمیق و قابل قبولی ارائه بده.
در مورد UT20 و UT50 تفاوت بین این دو پنل زیاد هست UT20 هیلی قدیمی هست و UT50 هم یک پلاسمای درجه 4 هست کلا سری U فیلتر کنتراست مخصوصا مکانهای پرنور ندارن به همین دلیل تصویر اونها زیر نور زیاد و حتی متعارف کمی Washed out یا کم رمق میشه.
در کل شما باید شرایط و محیط خونتون رو در نظر بگیرید اگر منزل شما پر نور هست و خانواده شما در خلال روز و یا موقع شب زیر نور زیاد تی وی تماشا میکنن بهتره برید به سمت یک LED ترجیحا NX720 تصویر دو بعدی بهتری نسبت به شارپ LE8300 داره مگر اینکه بخوای فیلم 3d زیاد تماشا کنی ولی اگر در خلال شب و یا در محیط کم نور و با شدت نوری که حداکثر سه تا چهار تا لامپ 100 وات تولید میکنه تی وی تماشا میکنید پلاسمای VT30 میتونه گزینه خوبی باشه.
آقا من این منوی مخفی رو میخوام تو تلویزیون ex720 سونی . ممنون میشم زود بهم جواب بدید .
فکرنمیکنم بتونی کارکردشو چک کنی...
panther99
01-06-2012, 23:02
خب چه جوری باید چک کرد ؟؟؟ فردا واسم بیاره از کجا بدونم پشت ویترینی نباشه ؟؟؟!!!
منم واسه یکی از نزدیکان خریدم خواستم چک کنم نتونستم. ولی 1راهش اینه که وقتی میزنه به برق میخواد روشن کنه باید رو منو انتخاب منطقه و زبان بیاد بالا...
panther99
02-06-2012, 10:37
خب وقتی بدون گارانتی میخری که قبلش روشن شده دیگه !! راه دیگه ای بجز این نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دمتون گرم کمک کنید !یکی جواب بده ممنون .فردا برم قیمت بگیرم از نمایندگی ببینم این دوست بانهای چقد کمتر داره میده بهم ای تلویزیون رو...... شما که راضی هستید از تلویزیون نه؟؟؟
سلام مجدد
یه سوال داشتم....میخواستم بدونم آیا مدل D6960 همون D6600 هستش....اگه آره چرا تو سایتهای معتبر چیزی ازش نگفته؟؟؟
سلام خوبید من یه مانیتور ال ای دی 19اینچ دارم مانیتورم پورت dvi و vga داره من یه تبدیل dvi to hdmi وصل کردم الانم با hdmi اکس باکسمو به مانیتورم وصل کردم واسه صدا هم از اون روشی استفاده کردم که a/v رو هم وصل میکنیم بعد یه قسمت از اونو میبریم تا hdmi جاشه میدونید چی میکم دیگه a/v منظورم همون کابلیه که جدا میخریم واسه مانیتورهای vga کا دوتا خروجی صدا هم داره الان چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.همون طور که گفتم led هستش چرا تو قسمت های تاریک یا سیاه رنگ های سیاه یه جوری میشه خیلی تاریک؟
2.الان که رفتم تو تنظیمات disply خیلی رزولوشن نوشته از جمله 1080p 780p,1366*768,1280*768,1280*1024 و... رو کدومشون بزارم گرافیکش از همه بالاتره؟
3.احساس میکنم اگه رو 1280*1024 بزارم از همه بالاتره اره؟
فک کنم رزولیشن مانیتورم 768*1366 باشه.
pandora7
04-08-2012, 18:07
سلام دوستان
من میخوام یه تلویزیون بگیرم تا قیمت 800.000 تومن. حالا پلاسما باشه یا ال سی دی خیلی اطلاعات ندارم. میخواستم راهنمایی کنید چه مارک و مدلی بگیرم هم عمر بهتری داره هم کیفیت بهتری . ممنون
smhsh121
04-08-2012, 19:16
سلام مجدد
یه سوال داشتم....میخواستم بدونم آیا مدل D6960 همون D6600 هستش....اگه آره چرا تو سایتهای معتبر چیزی ازش نگفته؟؟؟
بله این مدل توی کشورهای آسیایی 6600 هست ولی چون ما تافته جدا بافته ایم! تو کشور ما به 6960 مشهوره که اگر بری توی منوی مخفیش می بینی همون 6600 نوشته بنابراین فقط یه تغییر نام الکی هست.
سلام دوستان
من میخوام یه تلویزیون بگیرم تا قیمت 800.000 تومن. حالا پلاسما باشه یا ال سی دی خیلی اطلاعات ندارم. میخواستم راهنمایی کنید چه مارک و مدلی بگیرم هم عمر بهتری داره هم کیفیت بهتری . ممنون
دوستم دو هفته پیش 32L4600X شارپ خرید 630 تومن . با هم رفیتم خرید . کیفیت تصویرشو توی مغازه دیدیم خوب بود .
3 تا ورودی HDMI و گیرنده دیجیتال داخلی داره .
ژاپنی هم هست .
اینم تصویرشه از اینترنت برات پیدا کردم :
asdfgh9600
12-08-2012, 16:17
بین ال ای دی و ال سی دی از نظر کیفیت و امکانات تفاوتی وجود داره؟ که به تفاوت قیمتش بصرفه ---- مثلا ال ای دی تعداد فرمت های بیشتری را ساپورت کند؟
اگه تفاوت محسوسی وجود داره به تفاوت قیمت میارزه یا نه؟
smhsh121
12-08-2012, 16:41
بین ال ای دی و ال سی دی از نظر کیفیت و امکانات تفاوتی وجود داره؟ که به تفاوت قیمتش بصرفه ---- مثلا ال ای دی تعداد فرمت های بیشتری را ساپورت کند؟
اگه تفاوت محسوسی وجود داره به تفاوت قیمت میارزه یا نه؟
مسلما LED چون می تونه به فرکانس های پالاتری برای رفرش تصویر دست پیدا کنه نسبت به LCD مزیت داره و به همین علت هم استفاده از تکنولوژی سه بعدی به علت نیاز به هرتز دو برابر معمول توی LCD امکان نداره. ضمن اینکه نیمه عمر نور دیودهای نورانی که در پنل های LED استفاده میشه نسبت به لامپ فلوروسنت توی پنل های LCD بیشتره و دیرتر نور پس زمینه LED ها کم نور میشه.
asdfgh9600
12-08-2012, 17:02
مسلما LED چون می تونه به فرکانس های پالاتری برای رفرش تصویر دست پیدا کنه نسبت به LCD مزیت داره و به همین علت هم استفاده از تکنولوژی سه بعدی به علت نیاز به هرتز دو برابر معمول توی LCD امکان نداره. ضمن اینکه نیمه عمر نور دیودهای نورانی که در پنل های LED استفاده میشه نسبت به لامپ فلوروسنت توی پنل های LCD بیشتره و دیرتر نور پس زمینه LED ها کم نور میشه.
ممنون دوست عزیز که خیلی سریع جواب دادید من تو بازار قیمتها نیستم میخوام یه تلویزیون حالا ال سی دی یا ال ای دی بگیرم چون نمیخوام زیاد خرج کنم یه 32 اینچ میخوام بگیرم
که فقطم کیفیت تصویر و طول عمرش مهمه بیشتره
فقط کیفیت مهمه چند روزه هم تو نت هم تو پی سی ورد میگردم گیج شدم هی میگن پنل این خوبه پنل اون خوبه
بیشتر بره فیلم نگاه کردنه چه به عنوان تلویزیون چه فیلم روی فلش اصلا باهاش بازی نمیخوام بکنم
فول اچ دی مهم نیست
32 اینچ هم کافیه
اسمارت بودن مهم نیست
پورت یو اس بی و اچ دی ام ای هر کدام یکی داشته باشه کافیه
انواع فرمت ها رو بخونه که بهتر
3 دی بودن اصلا مهم نیست ( 2 دی هم به زور نگاه میکنم )
تیونر دیجیتال داخلی داشته باشه
از نظر جدید بودن جدیدتر باشه بهتره! ( مثلا از مدلای 2013 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینترنت و پورت لن و وای فای مهم نیست ولی اگه بشه به کامپیوتر وصلش کرد یا با وای فای که از فیلمای لب تاب یا پی سی باهاش فیلم پخش کرد چه بهتر
هر چه ارزان تر بهتر
smhsh121
12-08-2012, 17:12
ممنون دوست عزیز که خیلی سریع جواب دادید من تو بازار قیمتها نیستم میخوام یه تلویزیون حالا ال سی دی یا ال ای دی بگیرم چون نمیخوام زیاد خرج کنم یه 32 اینچ میخوام بگیرم
فقط کیفیت مهمه چند روزه هم تو نت هم تو پی سی ورد میگردم گیج شدم هی میگن پنل این خوبه پنل اون خوبه
بیشتر بره فیلم نگاه کردنه چه به عنوان تلویزیون چه فیلم روی فلش اصلا باهاش بازی نمیخوام بکنم
فول اچ دی مهم نیست
32 اینچ هم کافیه
اسمارت بودن مهم نیست
از نظر جدید بودن جدیدتر باشه بهتره! ( مثلا از مدلای 2013 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینترنت و پورت لن و وای فای مهم نیست ولی اگه بشه به کامپیوتر وصلش کرد یا با وای فای که از فیلمای لب تاب یا پی سی باهاش فیلم پخش کرد چه بهتر
هر چه ارزان تر بهتر
اگر می خوای فرمت های تصویری زیادی رو ساپورت کنه به همراه زیرنویس فارسی سامسونگ و ال جی بگیر. البته فکر کنم سامسونگ های 2012 نسبت به ال جی های 2012 ساپورت فرمت های تصویریشون یه خورده بهتر باشه. شما یه دوری توی این دو سایت زیر بزن ببین نسبت به قیمت ها و مشخصات کدوم برات مناسبتره:
lgcenter.ir
samsungcenter.ir
با سلام
این حرف B و C و D که بعد از سایز تو مدل نوشته میشه چه معانی داره و کدومشون بهتره؟
من چشمم UE46C8705 را گرفته. نظرتون چیه؟
smhsh121
01-09-2012, 10:35
با سلام
این حرف B و C و D که بعد از سایز تو مدل نوشته میشه چه معانی داره و کدومشون بهتره؟
من چشمم UE46C8705 را گرفته. نظرتون چیه؟
تو تلویزیون های سامسونگ اون حروف میانی به معنای سال ساخته: A یعنی 2008، B یعنی 2009، C یعنی 2010 و ...
اون UE اولش هم یعنی مدل اروپایی هست. UA به معنای آسیایی و UN هم مال آمریکای شمالی هست.
alilosting
04-09-2012, 13:11
فول اچ دی مهم نیست
32 اینچ هم کافیه
اسمارت بودن مهم نیست
هر چه ارزان تر بهتر
اگه میتونی تا 750 تومان هزینه کنی میتونی یکی از led های جدید ایکس ویژن مدل 32KD20 بخری و خیالت از پخش انواع فرمتها توسط usb راحت باشه . گیرنده دیجیتال داخلی هم داره . کلا" امکانات خیلی خوب و کاملی داره .
مجهز به پانل LED ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با درجه کیفی +A
داراي --- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])-T داخلي با كيفيت HD
قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه
روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير
قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني PVR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حتي در حالت آماده به كار(استندباي)
مجهز به ماشين زمان
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,JPE,PNG,BMP
قابليت پخش صدا با فرمت: MP3,WMA,AAC
قابليت پخش تصوير با فرمت DIVX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]),MPG,MPEG,MP4,MOV,MKV
moh1331147
08-09-2012, 23:34
نه چون کنتراست خوبی ندارند نور پنل کم است و و فول اچ دی نبودنند از نزدیک راه راه دیده میشد
سلام
تا 1400000 یه تی وی میخوام زیره 40 اینچ نباشه چی پیشتهاد میذدین؟ پلاسما بگیرم یا ال سی دی (فکر کنم با این پول نتونم ال ای دی بگیرم)
من تهرانم تی وی هم مرتب روشن نیست
ممنون
smhsh121
10-09-2012, 11:25
سلام
تا 1400000 یه تی وی میخوام زیره 40 اینچ نباشه چی پیشتهاد میذدین؟ پلاسما بگیرم یا ال سی دی (فکر کنم با این پول نتونم ال ای دی بگیرم)
من تهرانم تی وی هم مرتب روشن نیست
ممنون
با این بودجه می تونی ال ای دی 42 اینچ اکس ویژن بگیری مدل های KD20 یا KD30.
اقا ممنون
به نظر شما این پلاسما ها بهتر نیستن؟
saeed afshar
11-09-2012, 08:34
منم 42KD30 xvision دارم . مدل خوبیه . توی تصاویر اکشن هم کم نمیاره چون فرکانسش 120 هرتز هست .
کلا" مشخصات خوبی داره . dvbt داخلی داره - انواع فرمتها رو با usbاش تست کردم ، تقریبا" اکثر فرمتها رو راحت پخش میکنه با usb - میشه برنامه های تلویزیونی مورد علاقه خودتو باش ضبط کنی ، ماه رمضون هم چند تا از سریالها رو باهاش ضبط کردم . به نظرم با توجه به امکاناتی که داره قیمتشم خوب بود .
brilliant1
11-09-2012, 10:00
دنبال 46اينچ معمولي سامسونگ هستم،اكثر فروشنده ها منتظر افزايش قيمت شركت هستند و حتي با وجود موجود بودن جنس در انبار از فروش آن خودداري مي كنند،اگر كسي 46 اينج معمولي سامسونگ در تهران تا دو ميليون را در فروشگاهي سراغ دارد معرفي نمايد.
بعضي فروشنده ها علنا هم مي گويند داريم اما نمي فروشيم،منتظر افزايش قيمت جديديم
akbarahmadabadi
11-09-2012, 21:14
با سلام
خدمت دوستان من فکر کنم الان وقت خوبی برای خرید نباشه چون قیمت ها خیلی به خاطر دلار بالا رفته متاسفانه تلویزیون من پلانو سامسونگ بود حدود 8 سال کار کرده بود و یک دفعه سوخت و روشن نمی شه البته روز های قبل نیز کمی تصویر مشکل داشت دیگه دیگه ..
الان قیمت گرفتم UA46ES8880 سامسونگ 5.2 قیمت داده ممنون می شم راهنمایی فرماید اگر برند دیگه ای هست در این حد و اندازه ممنون می شم کمک فرمائید بعد در صفحات قبل کدی را دوستان فرمودند که میزان کارکرد را می گه امکان دارد ان را بگید ممنون و برای فقط سامسونگ هست ؟
بازم تشکر از همه دوستان امیدوارم دلی شاد و تنی سالم در کنار خانواده هایتون باشید
شب خوش
سلام دوستان و اساتید
می خوام یه شارپ 40 اینچ مدل8300بخرم.البته سامسونگ مدل 6950 هم مدنظرم هست.تصویر سه بعدی و دوبعدی شارپ رو دیدم.مشکی با عمق خوبه داشت.صدای خوبی داشت.اما جایی خووندم شارپ هوشمند نیست و از لحاظ اینترنت ضعیفه.لطفا راهنمایی بفرمایین
parham511
27-11-2012, 03:09
راهنمای خرید تلویزیون: بهترین کیفیت تصویر از ۳۲ تا ۶۵ اینچ
نقل از نارنجی:
هنگام خرید تلویزیون معمولا اولین گزینه مورد توجه ما کیفیت تصویر و پس از آن قیمت محصول است. اما گاهی چنان کیفیت تصویر برای مان مهم است که حاضریم کمی از اندازه تلویزیون کم کنیم تا کیفیت تصویر مورد نظرمان با حال و هوای جیب مان سازگار گردد. لیستی که در اینجا می بینید، بدون توجه به قیمت محصول، بهترین کیفیت تصویر در اندازه های مختلف صفحه نمایش تلویزیون های امروزی را شامل می شود.
البته در این راهنما به قابلیت ها و طراحی هم کمتر توجه شده، هرچند که در میان تلویزیون های روز بازار، معمولا همگی امکانات نسبتا مناسب و یکسانی داشته و تفاوت چندانی میان آنها نمی توان یافت.
امروزه تلویزیون سازها چندان میلی به ارائه بهترین کیفیت ممکن در کوچکترین و ارزان ترین تلویزیون های شان ندارند. اما معمولا از اندازه ۴۶ اینچ به بالا می توانید آخرین تکنولوژی تجاری شده هر تلویزیون ساز را مشاهده کنید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا بهترین انتخاب از نظر کیفیت تصویر در میان مارک های مختلف تا ۶۵ اینچ را بشناسیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ۳۲ اینچی ها: 32C120U توشیبا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته امروزه میان تلویزیون های باریک اندام ال سی دی و ال ای دی، مدل های ۳۲ اینچی چندان جذابیتی برای کاربران خانگی ندارند و مشتری غالب آنها شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی هستند. اما برای یک کاربر خانگی هم می توان در کنار مدل های گرانقیمتی چون UN32ES6500 سامسونگ، گزینه های ارزان قیمت و بسیار با کیفیتی چون Toshiba 32C120U را یافت. این تلویزیون LCD با قیمت ۲۴۰ دلار، بسیار خوش قیمت است و در کنار آن از نظر عمق رنگ سیاه و کیفیت تصویر در نور معمول اتاق، بالاتر از دیگر محصولات بازار قرار می گیرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ۴۰ تا ۴۳ اینچی ها:PN43E450 سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاید سری E450 پلاسمای سامسونگ یک انتخاب عالی نباشد. اما با توجه به عدم تولید گزینه های برتری همچون TC-P42UT50 پاناسونیک، در میان مدل های باقی مانده یک سر و گردن از همه بالاتر است. مطمئنا در میان تلویزیون های ۴۰ تا ۴۳ اینچی هیچ مدلی را پیدا نخواهید کرد که چنین کیفیت تصویری داشته باشد. با پرداخت ۳۷۷ دلار، تلویزیونی را در اختیار دارید که بهترین عمق رنگ سیاه و همچنین جزئیات سایه ها را در میان هم گروهی های خود دارد. اشباع رنگ و مصرف کمتر انرژی نسبت به دیگر پلاسماهای ۴۲ اینچی، از نکات قوت سری E450 سامسونگ هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ۴۶ و۴۷ اینچی ها:KDL-46HX850 سونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر به سایت هایی همچون سی نت سر زده باشید، احتمالا نام سری HX850 سونی را به عنوان بهترین LED TVهای سال ۲۰۱۲ مشاهده کرده اید. در میان تلویزیون های ال سی دی ۴۶ و ۴۷ اینچی، این مدل سونی کیفیت تصویری عالی و رنگ سیاه عمیقی را در کنار جزئیات فراوان سایه ها در برابر چشمان تان قرار می دهد. استفاده از گوریلا گلاس بر روی آن، علاوه بر استحکام بسیار زیاد، ظاهر زیبایی هم به این تلویزیون ۱۴۵۰ دلاری بخشیده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ۵۰ و ۵۱ اینچی ها:TC-P50ST50 پاناسونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمونه ۵۰ اینچی سری ST50، هنگامی که قیمت را هم لحاظ کنیم، بهترین تلویزیون صفحه عریض سال می تواند باشد. و حتی هنگامی که قیمت، مساله چندان مهمی نباشد، مطمئنا باز هم این تلویزیون انتخابی برتر در عرصه ۵۰ اینچی ها است. در این تلویزیون، علاوه بر کیفیت تصویر بسیار برجسته، چیزی که بیش از همه چشم را می نوازد، عمق رنگ سیاه بسیار زیادی دارد که با جزئیات سایه عالی همراه شده اند. رنگ هایی دقیق و کارایی چشمگیر در نور عادی اتاق آن را به گزینه ای دلخواه تبدیل کرده اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ۵۵ تا ۶۵ اینچی ها:سری TC-PVT50 پاناسونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاید بتوان VT50 را از نظر کارایی بهترین تلویزیون سال ۲۰۱۲ و شاید یکی از بهترین تلویزیون های همیشه دانست. این سری تلویزیون یکی از بهترین تصاویر ممکن در تاریخ تلویزیون ها را به نمایش می گذارند: رنگ های کاملا دقیق، عمق رنگ سیاه خارق العاده و زاویه دید بسیار خوب. این سری از پلاسماهای پاناسونیک در نور عمومی اتاق هم بهتر از همه پلاسماهای موجود عمل می کنند. و مهمتر از همه اینکه از نظر قیمت، نسبت به LED یا OLEDهای رقیب قیمت بسیار پایین تری دارند.
سلام دوستان
من بين مدل هاي سامسونگ6980 و الجي76100 و همچنين ايكسويژن 3d100 ردد موندم كيفيت تصوير واينكه پخش سه بعدي و پشتيباني از زيرنويس هم واسم مهمه.لطفا راهنمايي كنيد.
سلام دوستان !
من می خوام تلویزیون بخرم ! چند روزه هر چی گشتم بین سونی و سامسونگ هر کس یه چیزی می گه ! من امروز یادم اومد که ایکس ویژن هم تلویزیون داره ! دوستانی که تجربش را دارن لطفا بفرمایید که میشه روی ایکس ویژن و شارپ حساب کرد ؟ اصلا قابل مقایسه با سامسونگ و سونی هستن ؟
یک سایت آنلاین برای خرید یا قیمت گرفتن این دو مدل سراق دارین ؟
ممنون میشم سریع جواب بدین .
با تشکر
Soroush-S
10-12-2012, 21:41
من می خوام تلویزیون بخرم ! چند روزه هر چی گشتم بین سونی و سامسونگ هر کس یه چیزی می گه ! من امروز یادم اومد که ایکس ویژن هم تلویزیون داره ! دوستانی که تجربش را دارن لطفا بفرمایید که میشه روی ایکس ویژن و شارپ حساب کرد ؟ اصلا قابل مقایسه با سامسونگ و سونی هستن ؟
من دیروز ال ای دی 42 اینچ x.vision مدل KD30 قیمت کردم 1950000 - بعدنمایندگی اسنوا هم سر زدم- اسنوا 42 اینچ قیمت کردم 2350000 !!! برام جالب چرا اسنوا گرونتره . از فروشنده پرسیدم که گفت اسنوا پنل ضدضربه داره بعدبا مشت 2 تاضربه محکم به پنل تلویزیون زد که تلویزیون هیچ تغییری توی تصویرش ایجاد نشد:n04:
من دیروز ال ای دی 42 اینچ x.vision مدل KD30 قیمت کردم 1950000 - بعدنمایندگی اسنوا هم سر زدم- اسنوا 42 اینچ قیمت کردم 2350000 !!! برام جالب چرا اسنوا گرونتره . از فروشنده پرسیدم که گفت اسنوا پنل ضدضربه داره بعدبا مشت 2 تاضربه محکم به پنل تلویزیون زد که تلویزیون هیچ تغییری توی تصویرش ایجاد نشد:n04:
مگه تلویزیون قراره ضربه بخوره یا هر روز پرتاپ بشه؟ مگه لپ تاپه؟ به نظرم چرت گفته
در مورد کیفیت ایکس ویژن خودشو از نظر کیفیت واقعا آورده بالا و به نظرم با اسنوا و صنام و اینا فرق داره یه مقدار
سلام دوستان !
ممنون میشم سریع جواب بدین .
با تشکر
سلام
ببین االان یه سری تلویزیون رو کلب با هم مقایسه کردی
به نظر من شارپ و سونی که ژاپنی هستن کیفیتاشون تو یه مایست . بستگی به قیمتی که داره انتخاب کن
بین شارپ و سامسونگ حتما شارپ بهتره
بین سونی و سامسونگ ، سوتی بهتره
بین ساکسونگ و ایکس ویژن ، فرقی داره ولی سامسونگ گرونتره
Soroush-S
17-12-2012, 11:18
مگه تلویزیون قراره ضربه بخوره یا هر روز پرتاپ بشه؟ مگه لپ تاپه؟ به نظرم چرت گفته
در مورد کیفیت ایکس ویژن خودشو از نظر کیفیت واقعا آورده بالا و به نظرم با اسنوا و صنام و اینا فرق داره یه مقدار
آره نظر منم همینه - شرکتهای ایرانی توانایی رقابت با پنل کره ای مرغوب x.vision ندارن در برندهای خارجی هم فکر نکنم شرکتی توانایی رقابت با شارپ داشته باشه . چون فقط شارپ از پنل مرغوب ژاپنی استفاده میکنه - ولی میگن پنل VT50 ممکنه در حد شارپ باشه ولی بازم من بعید میدونم!!!
LiveTime
30-12-2012, 15:17
سلام
ببین االان یه سری تلویزیون رو کلب با هم مقایسه کردی
به نظر من شارپ و سونی که ژاپنی هستن کیفیتاشون تو یه مایست . بستگی به قیمتی که داره انتخاب کن
بین شارپ و سامسونگ حتما شارپ بهتره
بین سونی و سامسونگ ، سوتی بهتره
بین ساکسونگ و ایکس ویژن ، فرقی داره ولی سامسونگ گرونتره
دیگه بگو سامسونگ از همه بدتره و خیال خودتو راحت کن
الان سامسونگ بهترینه
سعيد نهاوندي
07-04-2013, 00:24
پیکسل سوخته به پیکسلی میگن که رنگش ثابت مونده باشه و عوض نشه.بر خلاف گفته دوستمون پیکسل سوخته الزاما قرمز رنگ نیست اما چون رنگش ثابت میمونه اگه بتونین به هر طریقی صفحه رو بصورت یک دست با رنگ های اصلی بپوشونین به راحتی پیداش میکنین.
نرم افزار معرفی شده بر مبنای همین تئوری ساخته شده اما برای استفاده در کامپیوتر هست.
پیشنهاد من اینه که با توجه به رزولوشن تلویزیونی که قصد خریدش رو دارید در نرم افزار paint ویندوز عکسهایی با رنگ یکنواخت و با رزولوشن tv بسازید بزنید رو یک فلش مموری موقع خرید از usb تلویزیون عکس ها رو بزنید بصورت اسلاید نمایش داده بشن و با دقت تمام صفحه رو نگاه کنید بالاخره تو یکی از رنگها خودش رو نشون میده.
نکته مهم1:ادوستانی که فکر می کنن یکی دو تا پیکسل سوخته چیزی نیست و خودش رو نشون نمیده باید بگم که اشتباه می کنن.
نکته مهم 2:رنگ هایی که باید استفاده کنید تا راحت پیکسل سوخته رو پیدا کنید اینا هستن:
پ.ن 1:این پست رو توی اون یکی تاپیک که مهم شده "چند نکته مهم برای خریداران کم تجربه HDTV ـها" هم میزنم تا اگه این یکی تاپیک بره پایین راحت پیدا بشه.
پ.ن2:اگه حوصله ساخت عکس ها رو ندارید من عکس هایی که خودم ساختم رو براتون در یک فایل rar ضمیمه کردم با حجم بسیار اندک 5 کیلوبایت.
رزولوشن عکسها 1980 در 1080 هست (منطبق با استاندارد تلویزیون های full hd مثله همین b690 سامسونگ)
اگه میشه لینک دانلود عکسهایی که برای تست پیکسل سوخته گذاشتین رو اصلاح کنین تا قابل استفاده باشه
دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون اما
Soroush-S
07-04-2013, 00:48
اگه میشه لینک دانلود عکسهایی که برای تست پیکسل سوخته گذاشتین رو اصلاح کنین تا قابل استفاده باشه
داخل اینترنت سرچ کن عکسها پیدا میشه
بفرما:
سلام دوستان نمیدونم سوالمو جای درستی پرسیدم یا نه
مدتیه دنبال یه تی وی میگردم برای کامپیوتر پی اس تری و ایکس باکس
اینو پیدا کردم
LG 32LM66900 32Inches
همه چی داره تی وی خوبیه هستش نظرتون در مورد این چیه ؟
بعد تو این مایه ها برندهای دیگه ای دارن میشه یه سایتی معرفی کنین بگردم این مدلها رو البته تو ایرانم باشه
میگن هرتز بالا برای انجام بازی هایی مثل فوتبال خوبه
این خودش 400 هرتزه هرتز بالاتر از اینم هست آیا ؟
مثل این میشه تی وی معرفی کنین دو سه تا حد اقل 2 تا اچ دی ام ای ورودی دی وی ای و تمام ورودی های لازم برای پی سی و پی اس 3 و ایکس باکس داشته باشه 32 باشه
بعد به نظرتون صبر کنم پایین میاد قیمت ها یا بگیرم تا بدتر نشده
ممنون
داداش کسی نیست یه مدد بده به ما ثواب داره ماه مبارکه ثواب کنین
در حال خریدم فقط موندم به مدلش اگر سایتی هم هست معرفی کنین خودم میگردم زحمت نمیدم زیاد
matinpour
15-07-2013, 18:01
داداش کسی نیست یه مدد بده به ما ثواب داره ماه مبارکه ثواب کنین
در حال خریدم فقط موندم به مدلش اگر سایتی هم هست معرفی کنین خودم میگردم زحمت نمیدم زیاد
دوست عزیز
سامسونگ هم این مدل را دارد
نام تجاری محصول
32ES6950
اندازه صفحه
32inch
کنترل از طریق حرکت دست و صدا
ندارد
جستجوی هوشمند
دارد
مرورگر صفحات وب
دارد
SMART هوشمند
دارد
قابلیت ارتقاء از طریق کیت هوشمند
ندارد
قابلیت 3D
دارد
تنظیم دقیق نور
ندارد
انطباق تصویر
400HZ
WIFI
BULT.IN
ریموت کنترل هوشمند
ندارد
ارتباط بی سیم با سایر دستگاه ها
دارد
وضوح تصویر
FHD
پردازنده دو هسته ای
ندارد
صدای سه بعدی
ندارد
صدای فراگیر
دارد
گیرنده دیجیتال
دارد
امکان تصویر در تصویر
فقط با ورودی HDMI و Component
USB پخش عکس و موزیک
دارد
USB پخش فیلم
دارد
تعداد ورودی AV
یکعدد مشترک با Component
تعداد ورودی COMPONENT
یکعدد مشترک با AV
تعداد ورودی HDMI
سه عدد
ورودی PC/DIV Audio In
دارد
ورودی مانیتور(VGA)
ندارد
ورودی LAN
دارد
خروجی Digital Audio Out
دارد
خروجی هدفون
دارد
خروجی صدا Audio Out
دارد
ارتفاع با پایه رومیزی
50cm
ارتفاع بدون پایه رومیزی
44cm
عمق با پایه رومیزی
20cm
عمق بدون پایه رومیزی
2.5cm
عرض
74cm
وزن
10kg
مصرف برق
77watt
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Roy Jackson
07-08-2013, 10:36
سامسونگ حیف مثل اینکه 46 اینچ نداره سری 8، از 55 شروع شده :n15:
راستی این سری F پلاسماس یا LED؟
matinpour
07-08-2013, 10:46
سامسونگ حیف مثل اینکه 46 اینچ نداره سری 8، از 55 شروع شده :n15:
راستی این سری F پلاسماس یا LED؟
دوست عزیز
هم پلاسما دارد هم led
Roy Jackson
10-08-2013, 18:56
دوست عزیز
هم پلاسما دارد هم led
میدونم که سری F هم پلاسما داره هم LED منظورم این بود که این عکسی که دوستمون گذاشتن مربوط پلاسماهای سامسونگه یا LED هاش
matinpour
10-08-2013, 19:57
میدونم که سری F هم پلاسما داره هم LED منظورم این بود که این عکسی که دوستمون گذاشتن مربوط پلاسماهای سامسونگه یا LED هاش
دوست عزیز
پلاسمای سامسونگ F8500 و led F8880 است که در تصویز بالا می بینید.
پلاسمای سامسونگ F8500
led F8880
jabi7joon
24-12-2013, 18:18
سلام.. دوستان تا 1.5 میلیون می خوام TV بگیرم.. چی بخرم؟ 42 و به بالاتر باشه که بهتر.. دیگه ما کارگرا بیشتر زورمون نمی رسه..
saeid_61u
24-12-2013, 19:54
سلام.. دوستان تا 1.5 میلیون می خوام TV بگیرم.. چی بخرم؟ 42 و به بالاتر باشه که بهتر.. دیگه ما کارگرا بیشتر زورمون نمی رسه..
بالاتر از 42 اینچ نمیتونی بگیری با این پول! با این حدودا میتونی این دو مدل پلاسما رو بگیری، سایز 42 اینچ:
LG pa4500 / Samsung f4850
roohi_rsh
16-01-2014, 00:11
دوستان من میخوام 3 تا 3.200 هزینه کنم به نظرت چی پیشنهاد میدید .البته نمیدونم چه برندی بگیرم و چ چیزی یعنی ال ای دی یا پلاسما کدوم بگیرم بهتره .مصرفش پایین و کیفیت صفحه خوبی داره
سلام
من این فایل زیپ رو چطوری میتونم دانلود کنم؟ چرا لینک بصورت نقطه چین افتاده؟
mostafa_rsx
19-03-2014, 20:05
دوستانی که tv سری F سامسونگ را خریداری کرده اند آیا با زیرنویس فارسی از روی هارد کامپیوتر و فلش مموری مشکلی ندارند ؟؟؟؟
من امروز می خواستم سری F مدل 5590 را بخرم اما فلش که زدم دیدم زیرنویس فارسی خرچنگ قورباغه نشان می داد و در تنظیمات زیرنویس که رفتم زبان عربی وجود نداشت بزارم تا زیرنویس را درست نشان دهد
آیا با آپگرد tv از طریق اینترنت گزینه عربی اضافه میشه یا نه ؟؟؟
مرسی
matinpour
20-03-2014, 01:16
دوستانی که tv سری F سامسونگ را خریداری کرده اند آیا با زیرنویس فارسی از روی هارد کامپیوتر و فلش مموری مشکلی ندارند ؟؟؟؟
من امروز می خواستم سری F مدل 5590 را بخرم اما فلش که زدم دیدم زیرنویس فارسی خرچنگ قورباغه نشان می داد و در تنظیمات زیرنویس که رفتم زبان عربی وجود نداشت بزارم تا زیرنویس را درست نشان دهد
آیا با آپگرد tv از طریق اینترنت گزینه عربی اضافه میشه یا نه ؟؟؟
مرسی
دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
mostafa_rsx
20-03-2014, 07:55
دوست عزیز
از این مطلب استفاده کنید
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
این نرم افزار میاد encoding زیرنویس را به utf-8 تبدیل می کند که با notepad هم میشه اینکار را انجام داد
اما شما مطمئن هستید با تغییر encoding به utf-8 مشکل زیرنویس فارسی در سری F سامسونگ حل می شود ؟؟؟
آخه سری F زبان عربی را نداره ها
ase_pase
20-03-2014, 11:57
سلام
با حدود 7 تومن چه برند و چه مدلي مناسب هست براي خريد ؟
50 تا 60 اينچ و واسه خونه هم هست.
دوستان تا 4 تومن بهترین تلوزیونی که میشه خرید چیه؟
سایز 47
mostafa_rsx
20-03-2014, 15:41
دوستان می خوام تلویزیون پلاسما الجی مدل
42PN45000
بخرم به قیمت 1.500 نظرتون چیه خوبه یا بد ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان شما اگر میتونستید تلویزیون LG 42LA66100 رو با تخفیف خوب بخرید این کارو میکردید یا صبر میکردید تا بودجه تون برسه و تلویزیون Sony KDL-42W804 رو میخریدید؟
در کل بین این دو برند و دو مدل کدوم بهتره و انتخاب میکردید؟
پیشاپیش سپاسگذارم.
سلام
دوستان با بودجه 2200 میخوام ال ای دی 40 اینچ بگیرم
پیشنهادتون با این مبلغ چیه؟
خودم الان نظرم روf6450 سامسونگ
البته f6350 هم دیدم که 300 تومن ارزونتر فقط 200 هرتز و اسمارت نیست
حالا مثلا برای دیدن فوتبال با ----- اچدی این اختلاف 400 هرتز با 200 هرتز محسوس و ارزش داره بیشتر هزینه کنم یا نه؟
در ضمن اگه تو این رنج قیمت 4650 بهترین انتخاب نیست لطفا پیشنهادتون بدید
ممنون اگه راهنمائی کنید چون امروز یا نهایت فردا میخوام خرید کنم
Mehrdad.R201
15-10-2014, 11:05
میخواستم ببینم این تصویر و کلیپ های که برای تست خرید تلویزیون هست رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
حقیقتش قصد خرید تی وی داشتم میخواستم موقع خرید نکاتی مثل پیکسل سوخته و ... رو بررسی کنم.
ehsan3dm
27-10-2014, 21:19
قصد خریدled سامسونگ سری h رو دارم میخوام بدونم با گارانتی و بدون گارانتی اما اصلی یه مدل از لحاظ کیفیت تصویر با هم فرق دارن
alishirmardi
14-12-2014, 11:36
با سلام
اولا بايد بگم كه اسمارت توي ايران با اينترنتي كه داره بي معني دوما اون هرتز كه بهش اشاره كردي براي فيلمهاي اكشن خاصيت داره يا تصاويري كه سرعت زيادي دارن و به نظر من بازم زياد مهم نيست (بازم ميگم اسمارت تو ايران بي معني)
alishirmardi
14-12-2014, 11:40
سلام
براي تست پنل و پيكسل سوخته سه رنگ اصلي قرمز -آبي -سبز را با نرم افزار پاينت كامپيوتر به صورت اسلايد و رزلوشن تلويزيون درست كن و بريز روي فلش و پنل تلويزيون را تست كن ببين آيا پيكسل سوخته داره يا نه (رنگ سفيد و مشكي هم باشه خوبه)
matinpour
14-12-2014, 12:27
دوستان شما اگر میتونستید تلویزیون LG 42LA66100 رو با تخفیف خوب بخرید این کارو میکردید یا صبر میکردید تا بودجه تون برسه و تلویزیون Sony KDL-42W804 رو میخریدید؟
در کل بین این دو برند و دو مدل کدوم بهتره و انتخاب میکردید؟
پیشاپیش سپاسگذارم.
دوست عزیز
در موقع خرید هر وسیله اول باید کاربردهای را که نیاز دارید و آن وسیله می تواند نیازتان را برآورد اطلاعات مربوط به آن را پیدا کنید.
و بعد دنبال برندی که از لحاظ کمی و کیفی در آن وسیله اعمال کرده بهترین آن را انتخاب کنید که این اول برمی گردد به اطلاعات درست آن برند و سپس سلیقه شخصی خریدار و یا کاربر آن وسیله ممکن است یک برند در بکار گیری یک سیستم و یا یک عملکرد نسبت به دیگران بهتر عمل کرده باشد. پس شما باید ببینید که چه عملکرد و یا سیستمی در درجه اول اولویت برای شما را دارد آن را انتخاب و از آن سیستم و برند بهره ببرید.
لازم بذکر است مشورت بگیرید ولی صرف مشورت دلیل بر انتخاب نیست و شما بدون اطلاعات کافی و مقایسه هیچ انتخابی را انجام ندهید.
hmohammadi1367
09-02-2015, 18:32
سلام من میخواستم یک LED بخرم ولی هیچ اطلاعی از انواع اون ندارم خیلی ممنون میشم اگه یکی بگه چی بخرم
بودجه حدود 2.5
hasan1896
13-02-2015, 00:38
دقيقا مشكل اكثر lcd ها افت شديد شدت روشنايي پس از 2 تا 3 سه سال و مصرف روزانه حدود 10 ساعت است (به مرور از سال اول به بعد شروع به افت تدريجي روشنايي مي كنه تا سال چهارم به وضوح افت روشنايي داره) اين قضيه در لامپهاي كم مصرف هم كه تشبيهي ساده از درخشندگي ccfl هستند كاملا ديده ميشه. اگه كسي از اين لامپها در خانه يا مغازه استفاده مي كنه به راحتي متوجه ميشه وقتي يك لامپ نو مي خره و كنار يك لامپ قديمي مي گذاره چقدر درخشندگي بيشتر داره.
با این پول میتونی به سونی فکر کنی. مدل 48w605 میتونه گزینه مناسبی باشه. این مدل رسیوردار هم هست. الجی جدیدا خیلی خوب داره کار میکنه و اکثر مردم به خاطر کیفیت ساخت بسیار خوب و امکانات عالی و قیمت مناسب به سمت اون میرن. جدیدا سری 6520 رو معرفی کرده که 3D داره و اسمارت هست. میتونی یه 47 اینچش رو به راحتی با این پول بخری.
hasan1896
13-02-2015, 00:40
دوستان سلام.
اینجا کسی تجربه کار با تلویزیون الجی مدل 42LB552v رو داره؟ این مدل ----- داره. میخام ببینم کسانی که داشتن راضی هستن یا نه؟ قیمتش چقدره؟
سلام به همه دوستان
من میخوام یه تلویزیون بخرم با بودجه حدود 3 تا 3/7 میلیون . کسی میتونه بهم کمک کنه چی بگیرم ؟ ترجیحاً:
LED 3D باشه / سایز 47 تا 50 / برند های سونی و سامسونگ بیشتر مد نظرمند مخصوصا سونی / تعداد و تنوع ورودی ها کم نباشه/ کنتراستش خوب باشه/ هوشمند/ DVBT آنتن داخلی تلویزیون دیجیتال/ قابل نصب رو دیوار/ فول HD/ امکاناتش متوسط به بالا باشه و...
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه . الان با این بودجه میشه یه همچین چیزی تو بازار تهران با گارانتی پیدا کرد ؟
مثلا دیدم که مدل Sony LED 3D 50W800B چیز خوبی هست . یا 48H6490 سامسونگ . کدوما بهترند؟
پیشاپیش خیلی متشکرم ! :n16:
سلام به همه دوستان
من میخوام یه تلویزیون بخرم با بودجه حدود 3 تا 3/7 میلیون . کسی میتونه بهم کمک کنه چی بگیرم ؟ ترجیحاً:
LED 3D باشه / سایز 47 تا 50 / برند های سونی و سامسونگ بیشتر مد نظرمند مخصوصا سونی / تعداد و تنوع ورودی ها کم نباشه/ کنتراستش خوب باشه/ هوشمند/ DVBT آنتن داخلی تلویزیون دیجیتال/ قابل نصب رو دیوار/ فول HD/ امکاناتش متوسط به بالا باشه و...
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه . الان با این بودجه میشه یه همچین چیزی تو بازار تهران با گارانتی پیدا کرد ؟
مثلا دیدم که مدل Sony LED 3D 50W800B چیز خوبی هست . یا 48H6490 سامسونگ . کدوما بهترند؟
پیشاپیش خیلی متشکرم ! :n16:
سوال بالا نیز برای اینجانب هم وجود دارد.
ممنون خواهم شد اگر دوستان اگاه جواب گویند.
babakgol70
20-11-2015, 22:46
دوستان من پيشنهاد ميكنم قبل از خريد حتما در اينترنت در مورد مشكل dse مطالعه كنيد.
و ويديو هاي مخصوص تست اين مشكل رو از يوتيو.ب بگيريد و بريزيد روي فلش و از فروشنده بخواهيد كه اون فيلم رو اجرا كنه تا شما ببينيد كه اين مدل اين مشكل رو داره يا نه.
هر چند درون يك مدل ممكنه يك تلويزيون مشكلش كم باشه يكي زياد.
اگر بدون گارانتي بخريد بهتره.چون همونجا توي مغازه تست ميكنيد تلوزيونتون رو.
ولي گارانتي دار ها ميارن خونه و اين مشكل رو هم جز گارانتي قبول ندارن.مخصوصا گلديران كه از ما قبول نكرد.
مشكل dse يعني همون حالت كثيفي هاي روي پنل تلويزيون.البته داخل هست و نميشود پاكشون كرد.
اين لكه هاي سياهي بيشتر موقع فوتبال معلومه.
و در سري جديد تلويزيون هاي ال جي بسيار شديد شده.
نام اين مشكل
dirty screen effect يا dse
يا
gray uniformity است.
در يوتيو.ب سرچ كنيد: dse video test
#####
در مورد مشكلات
clouding
back light bleeding
banding
هم مطالعه و تحقيق كنيد.
irajchevelle
08-12-2015, 14:47
سلام خدمت دوستان و اساتید
تی وی میخوام تو رنج 48 تا 50 اینچ تری دی نداشته باشه وای فا و اسمارت هم مهم نیست. فقط تصویر دو بعدی عالیمیخوام با عمق رنگ مشکی عالی و سرعت تصویر بالا تا برای تماشای تصاویر سریع مثل فوتبال و غیره چشمو اذیت نکه. در ضمن تعداد یو اس بی و اچ دی ام ای حداقل هر کدوم سه تا داشته باشه و حتما زیر نویس و فرمتهای رایج مثل ام کا وی رو ساپورت کنه.
پیشنهاد شما چه مدلیه.
با تشکر...
mehrabooni
31-12-2015, 10:37
دوستان من پيشنهاد ميكنم قبل از خريد حتما در اينترنت در مورد مشكل dse مطالعه كنيد.
و ويديو هاي مخصوص تست اين مشكل رو از يوتيو.ب بگيريد و بريزيد روي فلش و از فروشنده بخواهيد كه اون فيلم رو اجرا كنه تا شما ببينيد كه اين مدل اين مشكل رو داره يا نه.
هر چند درون يك مدل ممكنه يك تلويزيون مشكلش كم باشه يكي زياد.
اگر بدون گارانتي بخريد بهتره.چون همونجا توي مغازه تست ميكنيد تلوزيونتون رو.
ولي گارانتي دار ها ميارن خونه و اين مشكل رو هم جز گارانتي قبول ندارن.مخصوصا گلديران كه از ما قبول نكرد.
مشكل dse يعني همون حالت كثيفي هاي روي پنل تلويزيون.البته داخل هست و نميشود پاكشون كرد.
اين لكه هاي سياهي بيشتر موقع فوتبال معلومه.
و در سري جديد تلويزيون هاي ال جي بسيار شديد شده.
نام اين مشكل
dirty screen effect يا dse
يا
gray uniformity است.
در يوتيو.ب سرچ كنيد: dse video test
#####
در مورد مشكلات
clouding
back light bleeding
banding
هم مطالعه و تحقيق كنيد.
Samsung JU7100 Review (UN40JU7100, UN50JU7100, UN55JU7100, UN60JU7100, UN65JU7100, UN75JU7100, UN85JU7100) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amazon.com: Samsung UN40JU7100 40-Inch 4K Ultra HD Smart LED TV (2015 Model): Electronics ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Samsung J6200 Review (UN40J6200, UN50J6200, UN55J6200, UN60J6200, UN65J6200) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Samsung J6300 Review (UN32J6300, UN40J6300, UN48J6300, UN50J6300, UN55J6300, UN60J6300, UN65J6300, UN75J6300) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amazon.com: Samsung UN50J6300 50-Inch 1080p Smart LED TV (2015 Model): Electronics ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony W800C Review (KDL50W800C, KDL55W800C) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سه بعدی نیاز ندارم ( داشته باشه عیب نداره ولی مطمئنم اصلا استفاده نمیکنم )
اسمارت هم نیاز ندارم
استفاده ام گیم هست ( PES FIFA )
خیلی زیاد سریال میبینم
تا حداکثر 2500 چه تلویزیونی پیشنهاد میدی
لطفا یه تلویزیون خوب معرفی کنید
nilofar69
08-01-2016, 22:53
سلام ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
من یه تلویزیون ساده میخوام توو سایز 49 یا 50. 3ِِِD هم نداشته باشه.4K نـباشه! فقط تلویزیون ایران رو می بینیم.
توی تحقیقاتم به دو تا تلویزیون رسیدم.
1-ال ای دی پاناسونیک مدل--> TH-49CS630
2-ال ای دی توشیبا مدل--> 2550
برام کیفیت ساخت و تصویر مهمه.از بین این دو کدوم بهتر هستن؟
کنتراست تصویر کدوم پنل بیشتره؟با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
ممنون
amir_t6262
08-01-2016, 23:11
سلام ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
من یه تلویزیون ساده میخوام توو سایز 49 یا 50. 3ِِِD هم نداشته باشه.4K نـباشه! فقط تلویزیون ایران رو می بینیم.
توی تحقیقاتم به دو تا تلویزیون رسیدم.
1-ال ای دی پاناسونیک مدل--> TH-49CS630
2-ال ای دی توشیبا مدل--> 2550
برام کیفیت ساخت و تصویر مهمه.از بین این دو کدوم بهتر هستن؟
کنتراست تصویر کدوم پنل بیشتره؟با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟
ممنون
فقط تلویزیون ایران؟
فکر میکنم با توجه به کیفیت پایین تصویر شبکه های تلویزیون داخل ( البته بغیر از شبکه HD) حتی اگر شما بهترین تلویزیون را هم بخرید، باز هم لذت چندانی از تصاویرش نخواهید برد. خصوصا وقتی که سایز تلویزیون بزرگ باشه.
nilofar69
08-01-2016, 23:20
فقط تلویزیون ایران؟
فکر میکنم با توجه به کیفیت پایین تصویر شبکه های تلویزیون داخل ( البته بغیر از شبکه HD) حتی اگر شما بهترین تلویزیون را هم بخرید، باز هم لذت چندانی از تصاویرش نخواهید برد. خصوصا وقتی که سایز تلویزیون بزرگ باشه.
اگه با ----- ماهواره کانال های خودمون رو بگیریم،تفاوتی میکنه با گیرنده دیجیتال داخلیش؟
حالا بین اون دو تا کدوم بهترن؟
alex9876540
09-01-2016, 00:50
اگه کیفیت خوبی میخواهید باید تصویر فول اچ دی هم داشته باشید که شبکه های ایران ندارن پاناسونیک حرف نداره
Sent from my C5302 using Tapatalk
nilofar69
17-01-2016, 19:37
سلام ما بالاخره تلویزیون پاناسونیک مدل th-cs630 رو گرفتیم.
می خواستم بدونم کسی میدونه کالیبراسیون این مدل رو چطور پیدا کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.