ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند نکته مهم برای خریداران کم تجربه HDTV ـها

صفحه ها : 1 [2]

alex9876540
08-03-2016, 17:16
یه مدل ال جی 43میخوام با پنلipsفول اچ دی وdvb s2میتونید راهنمایی کنید

Sent from my C5302 using Tapatalk

alex9876540
21-03-2016, 12:43
پیدا کردم43lf540v

Sent from my C5302 using Tapatalk

tanha935
27-06-2016, 15:38
مبارکه دوست عزیز 43 اینچ گرفتی یا 49 از کجا و چه قیمتی؟ میشه یه رویو ازین tv بزاری؟

tanha935
27-06-2016, 15:40
سلام ما بالاخره تلویزیون پاناسونیک مدل th-cs630 رو گرفتیم.
می خواستم بدونم کسی میدونه کالیبراسیون این مدل رو چطور پیدا کنم؟

مبارکه دوست عزیز 43 اینچ گرفتی یا 49 از کجا و چه قیمتی؟ میشه یه رویو ازین tv بزاری؟

majid_306
03-07-2016, 00:21
سلام دوستان
بخاطر اینکه عجله دارم مجبور شدم پستم را در چند تاپیک کپی کنم تا زودتر به جواب برسم.
ببخشید

سلام دوستان
امشب برای من از بانه تلویزیون 49x8300 آوردند منتها در تصاویر تک رنگ که برای تست تهیه کرده بودم، چند تا لکه سفید رنگ در وسط صفحه دیده میشه که تو رنگ زرد، آبی روشن و خاکستری بیشتر به چشم میاد. ولی هنگام تماشای عکس و فیلم به چشم نمیاد.
فروشنده میگفت همه تیوی های این مدل این طورین! قرار شد صبح چند تا تلویزیون دیگه رو هم تست کنند اگر اونها مشکل نداشتند این رو مرجوع کنم.
نظر اساتید در این مورد چیه؟ بعدا ممکنه این لکه ها به پیکسل سوخته تبدیل بشه؟
لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

matinpour
03-07-2016, 13:32
سلام دوستان
بخاطر اینکه عجله دارم مجبور شدم پستم را در چند تاپیک کپی کنم تا زودتر به جواب برسم.
ببخشید

دوست عزیز
اگر بصورت هاله است مشگلی نیست ولی اگر بصورت نقطه سیاه است آن یعنی پیکسل سوخته است.

majid_306
03-07-2016, 22:03
دوست عزیز
اگر بصورت هاله است مشگلی نیست ولی اگر بصورت نقطه سیاه است آن یعنی پیکسل سوخته است.
نه سیاه نیستند (پیکسل سوخته نیست) به صورت لکه البته غیر یکنواخت دیده میشه.
به نظرتون از چی میتونه باشه. آیا صفحه نمایش تو اون قسمت تحت فشار بوده یا ضربه خورده؟

Cheric1986
21-09-2016, 00:49
بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسته عزیز اگه ممکنه لینک عکسارو مجدد اپلود کنید نیاز فوری دارم ممنون

Cheric1986
21-09-2016, 15:22
4رنگ اصلیو میخوام برای چک کردن پیکسل سوخته تلوزیون سونی w800b 55 خواهشا یکی برام اپلود کنه با رزولیشن این tv

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

skull_avatar
21-09-2016, 16:11
4رنگ اصلیو میخوام برای چک کردن پیکسل سوخته تلوزیون سونی w800b 55 خواهشا یکی برام اپلود کنه با رزولیشن این tv

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

تست پیکسل سوخته:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

skull_avatar
21-09-2016, 16:27
پیکسل سوخته به پیکسلی میگن که رنگش ثابت مونده باشه و عوض نشه.بر خلاف گفته دوستمون پیکسل سوخته الزاما قرمز رنگ نیست اما چون رنگش ثابت میمونه اگه بتونین به هر طریقی صفحه رو بصورت یک دست با رنگ های اصلی بپوشونین به راحتی پیداش میکنین.
نرم افزار معرفی شده بر مبنای همین تئوری ساخته شده اما برای استفاده در کامپیوتر هست.
پیشنهاد من اینه که با توجه به رزولوشن تلویزیونی که قصد خریدش رو دارید در نرم افزار paint ویندوز عکسهایی با رنگ یکنواخت و با رزولوشن tv بسازید بزنید رو یک فلش مموری موقع خرید از usb تلویزیون عکس ها رو بزنید بصورت اسلاید نمایش داده بشن و با دقت تمام صفحه رو نگاه کنید بالاخره تو یکی از رنگها خودش رو نشون میده.

نکته مهم1:ادوستانی که فکر می کنن یکی دو تا پیکسل سوخته چیزی نیست و خودش رو نشون نمیده باید بگم که اشتباه می کنن.

نکته مهم 2:رنگ هایی که باید استفاده کنید تا راحت پیکسل سوخته رو پیدا کنید اینا هستن:
مشکی سفید آبی قرمز زرد سبز

پ.ن 1:این پست رو توی اون یکی تاپیک که مهم شده "چند نکته مهم برای خریداران کم تجربه HDTV ـها" هم میزنم تا اگه این یکی تاپیک بره پایین راحت پیدا بشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این که مسئله مهمی هست اما کمتر دیدم تو این انجمن بهش پرداخته شده باشه.

پ.ن2:اگه حوصله ساخت عکس ها رو ندارید من عکس هایی که خودم ساختم رو براتون در یک فایل rar ضمیمه کردم با حجم بسیار اندک 5 کیلوبایت.
رزولوشن عکسها 1980 در 1080 هست (منطبق با استاندارد تلویزیون های full hd مثله همین b690 سامسونگ)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکسارو من دوباره آپلود کردم
واسه تلویزیون فول اچ دی
رزولوشن 1080*1920
لینک دانلود:
پیکو فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دراپ باکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوگل درایو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Alireza13255
22-09-2016, 13:47
دوستان من یهtv الجی مدلuh651 دارم
چرا فیلم های کیفیت full hd و بلوری با pc اجرا میکنم کیفیتشون خیلی کمه؟