مشاهده نسخه کامل
: گل - sd v8 - پارس يا L90
ERFAN VW
09-04-2010, 15:06
سلام
گل - sd v8 - پارس يا L90 ؟
با 17 تومن كدوم يكي از اين ماشين ها بهتره ؟؟ (قيافه داشته باشه-امكانات كامل باشه-مصرف هم كم باشه)
:41:
نظر خودم رو گل هستش !
rami_hemi
09-04-2010, 18:41
آگه نظر شما روی گل هستش من همون رو توصیه میکنم ولی بهترین گزینه بین این ماشینا تندر فول هستش
ولی بنا به نظر شما باید بگم 206 اس دی بهتر از گل هستش .
البته این با توجه به انتظارات شما بود در کل گل ماشین جالبی هستش ولی خب یه هاچبک اگه کار شما رو حل میکنه و با قیافه نسبتا ساده ولی زباش میتونید راه بیاید ماشین خوبی هستش .این ماشین بر اسا پلتفرم نسل قبلی فولکس پولو طراحی شده (از گلف کوچیکتر هستش) ماشین خوش دستی هستش ولی خب بازار دست دوم چندان جالبی نداره .
حس در اختیار داشتن یک فولکس واگن حتی آلمانی الاصل هم نباشه در بین کلی فرانسوی خیلی جالب هستش
pooria.rio
09-04-2010, 18:45
عزیز شما بگید چی میخواید از ماشین ،چون تقریبا هرکدوم از اینها یه ویژگی منحصر بفرد داره که اون یکی نداره
total_overdose
09-04-2010, 18:46
سلام:31:
1: اس دی وی 8
2:تندر فول
3:پارس
4:گل
آخه گل چی داره که آدم پول باباتش بده.
MehranVB
09-04-2010, 20:21
اگه مصرف کم میخوای پارس رو باید حذف کنی.
مصرف V8 از همه کمتره (6.6) و بعد از اون هم گل (7.2) و لوگان (7.6)
موتور گل یه موتور قدیمیه 8 سوپاپه و قدرت زیاد بالایی هم نداره. از نظر موتور 206 و بعد از اون لوگان از بقیه سرن.
قیافه هم یه چیز سلیقه ایه اما عموماً میگن که لوگان ماشین زیاد خشگلی نیست و SD هم به دلیل صندوقش مورد نکوهش بعضی افراد قرار میگیره!
پس با این اوصاف به نظر من:
1- 206
2- لوگان
3- گل
4- پارس
ERFAN VW
09-04-2010, 21:07
عزیز شما بگید چی میخواید از ماشین ،چون تقریبا هرکدوم از اینها یه ویژگی منحصر بفرد داره که اون یکی نداره
قيافش و اصالتش مهمه - مصرف كم و موتوري در حد قابل قبول داشته باشه
ميشه ويژگي منحصر به فرد گل رو بگيد ؟؟؟
من پارسال يه گل 85 گرفتم 12 تومن ولي الان تو خرج افتاده البته دليلش استفاده تقريبا ناشيانه نفر قبلي از اون بود اما شنيدم صفرش عروسه !!!
اما وقتي خواستم صفر بگيرم بين اين 4 تا گير افتادم !
HASHEM289
09-04-2010, 22:17
1- L90
2- گل
3- 206
پارس اصلا پیشنهاد نمی کنم
MoHaMaD ZaNd
09-04-2010, 22:50
پس با این اوصاف به نظر من:
1- 206
2- لوگان
3- گل
4- پارس
كاملا موافقم !!!
آرنولد بابام زینگر
10-04-2010, 20:53
206 sd v8
pooria.rio
10-04-2010, 21:39
هرکسی که توی لیستش ال 90 هست،بدونه :دی
بچه های اینجا حتی بین بنز و ال 90 هم نظرشون روی ال 90 ئه :دی
گل رو کلاً بیخیال شو الان دیگه ارزش خرید نداره، تولیدشم متوقف شده.
بین لوگان و SD هم خوب SD بدون شک امکانات بهتر و بیشتری داره از نظر موتوری خیلی فرقی ندارن از نظر فضا ولی عقب لوگان جادارتره، کلاً یه SD V8 سفارشی واقعاً ماشین دلنشینتری هستش، کلاً من از قیافیه جعبهای و مربعی لوگان خوشم نمیاد 206 بهتره.
farshad bugatti
11-04-2010, 08:57
منم نظرم همینه
بین لوگان و SD هم خوب SD بدون شک امکانات بهتر و بیشتری داره از نظر موتوری خیلی فرقی ندارن از نظر فضا ولی عقب لوگان جادارتره، کلاً یه SD V8 سفارشی واقعاً ماشین دلنشینتری هستش، کلاً من از قیافیه جعبهای و مربعی لوگان خوشم نمیاد 206 بهتره.
به نظر من که پارس و گل به ویژه پارس اصلا ارزش خرید نداره!
دلیلش هم اینکه هم کیفیت ساختشون نسبت به سالهای قبل خیلی پایین اومده هم موتورشون قدیمیه و هم امکانات رفاهی و ایمنیشون نسبت به تندر و 206 کمتره.قیافه هم که بحث سلیقه ای هستش من هم لیستم اینه:
1- 206 sd
2- تندر 90
3- ریو
4- 405 SLX
ERFAN VW
11-04-2010, 12:21
توليد گل از كي متوقف شده ؟؟؟:18:
از sd بدم نمياد ولي شنيدم كه صندلي عقب و صندوق چون كار ايرانه كيفيت جالبي نداره و اينكه لذت رانندگي يه 206 معمولي رو هم نميده !
HASHEM289
11-04-2010, 15:15
:31:
از کی تا حالا قیافه شده جزء امکانات
خوب یه مورد از امکانات رو شما نام بردی که اونم گفتی لوگان جادار تره
اما اگه قیافه ماشین منظورتونه منم موافقم sd خوشگلتره
hacker021
11-04-2010, 18:48
سلام
گل - sd v8 - پارس يا L90 ؟
با 17 تومن كدوم يكي از اين ماشين ها بهتره ؟؟ (قيافه داشته باشه-امكانات كامل باشه-مصرف هم كم باشه)
:41:
نظر خودم رو گل هستش !
sd v8
به نظرم بهتر باشه.
ERFAN VW
12-04-2010, 07:04
توليد گل از كي متوقف شده ؟؟؟:18:
از sd بدم نمياد ولي شنيدم كه صندلي عقب و صندوق چون كار ايرانه كيفيت جالبي نداره و اينكه لذت رانندگي يه 206 معمولي رو هم نميده !
از همه دوستان ممنون ! ولي لطفا يكي جواب سوالمو بده !
farshad bugatti
13-04-2010, 00:08
من که پرسیدم گفتن تولیدش قطع نشده و قیمتش هم هفته پیش تو تهران دیدم 18/700 زده بود.
ERFAN VW
13-04-2010, 07:11
sd v8 سفارشي چه چيزايي بيشتر داره و تفاوت قيمتش چقدره ؟
spiring water
13-04-2010, 22:41
دوست عزیز نظر من گل است.
یکی از دوستان میتونه بگه ایراد گل چیه؟ (لطفا نظرش حرفه ای و کارشناسانه باشه تا بتونم از نظرش استفاده کنم.)
ممنون.
D r i v e r
13-04-2010, 22:51
دوست عزیز نظر من گل است.
یکی از دوستان میتونه بگه ایراد گل چیه؟ (لطفا نظرش حرفه ای و کارشناسانه باشه تا بتونم از نظرش استفاده کنم.)
ممنون.
مصرف متوسط به بالا
کمبود امکانات نسبت به قیمت
تکنولوژی پایین موتور و قدیمی بودنش
و قیمت نسبتا زیادش
total_overdose
13-04-2010, 22:52
دوست عزیز نظر من گل است.
ممنون.
1:قیمت بالا.
2:ظاهر نه چندان جدید و مدل روز.
3:اکثر قطعات مونتاژ برزیله.
4:موتور پر مصرف نسبت به قدرت تولیدی و
تکنولوژی موتور پایین به دلیل به روز نبودن ماشین.
5:نداشتن صندوق عقب و قیمتی در محدوده ماشین های صندوق دار.
6:نداشتن امکانات ایمنی خوب و به روز.
طرف گل نرو تا اونجا که من میدونم برزیلی هست و دیگه تولید نمیشه .
بین L90 و SD من نظر خاصی ندارم اما همین رو بگم رنو ناظر کیفیت محصولاتش هست اما پژو ......... .
در ضمن کلا مقایسه sd و L90 اشتباه هست چون تکتولوژی ساخت این ماشین ها سال ها با هم فرق داره :5: .
total_overdose
14-04-2010, 00:10
طرف گل نرو تا اونجا که من میدونم برزیلی هست و دیگه تولید نمیشه .
بین L90 و SD من نظر خاصی ندارم اما همین رو بگم رنو ناظر کیفیت محصولاتش هست اما پژو ......... .
در ضمن کلا مقایسه sd و L90 اشتباه هست چون تکتولوژی ساخت این ماشین ها سال ها با هم فرق داره :5: .
سلام:31:
دوست عزیز یه 2 مورد هست باید اضاف کنم.
اول که اتفاقا پژو هم خوبه.شما این 405 اینارو که میگی پژو اصلا براش مهم نیس.میدونی ماله کی هست.:31:رنو هم بود همین میشد.
شما همین ال90 هم ببین تا 3 سال دیگه به دست مبارک ایرانیا چی میشه.کما که هم حالا هم کم کم دارن شروع میکنن.:31:
بعد اتفاقا ال90 و sd باید باهم مقایسه بشن.آن چنان تفاوت سال ساختی ندارن .
حتی تو بعضی موارد مثل تکنولوزی سیم کشی مولتی پلکس اتومبیل 206 کاملا مدرن تره وبروز تر از ال 90 هست.
البته منظورم برتری نیست فقط خواستم بگم که قابل مقایسه هستن.:46:
spiring water
14-04-2010, 00:31
مصرف متوسط به بالا
کمبود امکانات نسبت به قیمت
تکنولوژی پایین موتور و قدیمی بودنش
و قیمت نسبتا زیادش
1) این قبول.
2)منظورت امکانات ماشینه یا خدماتی که کمپانی تولید کننده ی ماشین میده؟
3)سر در نمیارم!:43:
4)نسبتا قبول دارم.
شما کسی رو میشناسید که از خرید گل (صفر) ناراضی باشه؟
(اگه جوابت مثبت بود >> دلیل نارضایتیش چی بوده؟
چون منم در آینده می خوام گل بخرم:40:
ممنون.
spiring water
14-04-2010, 00:38
1:قیمت بالا.
2:ظاهر نه چندان جدید و مدل روز.
3:اکثر قطعات مونتاژ برزیله.
4:موتور پر مصرف نسبت به قدرت تولیدی و
تکنولوژی موتور پایین به دلیل به روز نبودن ماشین.
5:نداشتن صندوق عقب و قیمتی در محدوده ماشین های صندوق دار.
6:نداشتن امکانات ایمنی خوب و به روز.
1) ok
2)به خدا نسبت به سایر گزینه هایی که تو این رنج قیمت میشه خرید خییلی خشگل تره!!(نظر شخصی)
3)ok
4)ok
5)این همون گزینه ی یکه!
6)مگه بقییه چه چیزایی دارن که گل نداره؟
ممنون
ERFAN VW
14-04-2010, 06:58
من گل 85 دارم و اونو با يه صفر (ماشين رفيقم) مقايسه كردم و از لحاظ كيفيت تفاوت زيادي نداره . خوشگلي گل بخاطر نداشتن صندوق عقب(نظر شخصي). و امكاناتش از ماشيناي هم قيمتش خيلي بهتره (البته بجز sd v8) .از لحاظ موتوري هم چيزي بجز 16 سوپاپ بودن كم نداره من باهاش l90 و پارس رو لوله كردم . البته 18 تومن براي ماشين هاچ بك زياديه ولي اگه عاشق vw هستي 20 تومن هم شد بگير:31:
اساتيد محترم ميشه بگيد فرق sd v8 با مدل شفارشي چي هست و چقدر قيمتاش فرق مي كنه ؟؟
xerxes again
15-04-2010, 14:37
اگه برای خانواده میخوای لوگان بهتر از اس دی هست.
اتاق اس دی واقعاَ کوچیکه. به یه نفر دیگه ام اینو گفتم گفت مگه چقدر فرق میکنه؟
بعدش که ماشینو گرفت گفت من که جلو میشینم و صندلیو میدم عقب اصلاَ عقب جا نمیمونه. آخرم ماشینو 200 تا کار نکرده فروخت.
ولی از نظر موتور واقعاَ خوبه که میتونی سمندTU5 LX هم به گزینه ها اضافه کنی که موتور اس دی هست با گیربکس PCU قوی تر که امکانات بیشتری نسبت به لوگان هم داره. حتی امکاناتش از sd در بعضی موارد بهتره مثل صندلی برقی، فرمون تلسکوپی، کمربند پیش کشنده. کیسه هوای راننده هم داره.
sd گزینه خوبیه ولی اون بخش تهتهانی (که برادران هم وطن بهش اضافه کردن) اصلاَ جالب نیست و برای تایر های 14 و اتاق و یه ماشین مثل 206 و برای یه سدان مناسب نیست.
ess_1362
15-04-2010, 16:55
ببینید موتور گل یک نکته خیلی ظریف داره اون هم اینکه تنها اتومبیل این رده هست (منظور محور جلو) که موتور بصورت طولی قرار گرفته که اصلا مرسوم نیست
کوچکترین ضربه در تصادفات مستقیما به موتور وارد میشه که هزینه تعمیرش به شدت میره بالا البته همه این اتومبیل ها اگر ضربه بخورن دیگه اتومبیل نیستند
البته من روی هیچ کدوم از این برندها و مدلها تعصبی ندارم بجز پژو پارس که همه را از خریدش منصرف می کنم
parham lord
21-04-2010, 22:49
فقط پارس.از لحاظ مانور و هندلينگ ماشين تو اين رنج قيمت رو دستش نيست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.