ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

صفحه ها : 1 [2]

Ali Pacino
17-10-2008, 20:10
سلام
اگه میتونی از این قسمت عکس بزار تا کمکت کنم
فعلا رو کامپیوتر نصب نیست پاکش کردم ولی اینجا خیلی تابلو هستش
مرحله 2 می شه همون جایی که تو دموش نشون می ده یه نامه می یاد دستت بعدش سوار ماشین می شی می ری داخل هتل بعدش می یای بیرون هتل و داخل یه کوچه ایه که باید پلیسه رو بپیچونی بری داخل خونه بعدش که اینکار رو کردی باید در رو ببندی قفسه کتابا رو هل بدی جلویه دره تا پلیسه نتونه بیاد تو اما بعد اینکه او وسایل رو از گاوصندوق برداشتم پلیسه می یادش نمی دونم باید چی کار کنم؟!:19:

bayern
17-10-2008, 20:30
فعلا رو کامپیوتر نصب نیست پاکش کردم ولی اینجا خیلی تابلو هستش
مرحله 2 می شه همون جایی که تو دموش نشون می ده یه نامه می یاد دستت بعدش سوار ماشین می شی می ری داخل هتل بعدش می یای بیرون هتل و داخل یه کوچه ایه که باید پلیسه رو بپیچونی بری داخل خونه بعدش که اینکار رو کردی باید در رو ببندی قفسه کتابا رو هل بدی جلویه دره تا پلیسه نتونه بیاد تو اما بعد اینکه او وسایل رو از گاوصندوق برداشتم پلیسه می یادش نمی دونم باید چی کار کنم؟!:19:

سلام
میگم عکس بزار برای اینه خیلی وقته این بازی رو انجام دادم و یادم رفته:11: ولی اگه بازیش نکنی از کفت رفته بازی فوق العاده ایه
ولی سیوهای بازی رو دارم .خواستی بگو برات بزارم:31:

Ali Pacino
17-10-2008, 20:49
سلام
میگم عکس بزار برای اینه خیلی وقته این بازی رو انجام دادم و یادم رفته:11: ولی اگه بازیش نکنی از کفت رفته بازی فوق العاده ایه
ولی سیوهای بازی رو دارم .خواستی بگو برات بزارم:31:
اگه نصبش کردم شاید اینکار رو کردم ولی به این زودی ها وقت نمی کنم از فدا پس فردا باید شروع کنم خوندن آخه کنکور دارم
بازی فکریه همه ی قشنگیش به اینه که خودت بازی رو بری جلو و تموش کنی:46:
بازم از توجهی که کردی ممنوم:11:

mojtaba007
02-01-2009, 18:48
دوستان من تو این مرحله گیر کردم
چه طوری باید ردش کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن چه قدر مونده تا تمامش کنم

Optimus Prime
02-01-2009, 20:14
دوستان من تو این مرحله گیر کردم
چه طوری باید ردش کنم

در ضمن چه قدر مونده تا تمامش کنم
اگر اونجایی هست که وسط اتاق یه شی یاقوتی هست که می تونی حرکتش بدی باید طوری تنظیمش کتی که وقتی اشعه رو فعال می کنی بازتابش بخوره بالای در. اگر اینطور نیست یه عکس از وسط اتاق بزار نه ار مجسمه های Cthulhu و Hydra و Dagon.

mojtaba007
02-01-2009, 20:56
من اینجا گیر کردم
وقتی اون لباس قرمزه که فرار میکنه
و اون دو تای دیگه هم که میکشم
دو طرف دیوار دو تا تابلو نوشته است که روی یکیش نوشته به اردو تعظیم کن تا بتونی وارد در بشی
اون یکی هم شکسته
پشت سه تا مجسمه هم یه دکمه است
و پایین هر مجسمه یه دریجه کوچک است که سه تا علامت داره

دیگه فکر کنم کامل توضیح دادم

Optimus Prime
02-01-2009, 21:08
من اینجا گیر کردم
وقتی اون لباس قرمزه که فرار میکنه
و اون دو تای دیگه هم که میکشم
دو طرف دیوار دو تا تابلو نوشته است که روی یکیش نوشته به اردو تعظیم کن تا بتونی وارد در بشی
اون یکی هم شکسته
پشت سه تا مجسمه هم یه دکمه است
و پایین هر مجسمه یه دریجه کوچک است که سه تا علامت داره

دیگه فکر کنم کامل توضیح دادم
آهان فهمیدم.
دکمه هارو به این ترتیب فشار بده :
Dagon
Hydra
Dagon
Cthulhu
Dagon
Cthulhu
مجسمه وسطیه Cthulhu هست چپیه Dagon و راست Hydra

mojtaba007
02-01-2009, 21:25
آهان فهمیدم.
دکمه هارو به این ترتیب فشار بده :
Dagon
hydra
dagon
cthulhu
dagon
cthulhu
مجسمه وسطیه cthulhu هست چپیه dagon و راست hydra

عزیز دستت درد نکنه
ولی چه جوری باید میفهمیدیم که باید به این ترتیب دکمه ها رو فشار بدیم
البته از روی کنجکاوی میگم هاااااا

bayern
03-01-2009, 11:03
عزیز دستت درد نکنه
ولی چه جوری باید میفهمیدیم که باید به این ترتیب دکمه ها رو فشار بدیم
البته از روی کنجکاوی میگم هاااااا

سلام
اون تابلویی که روی زمین ریخته بود رو کنار هم می چیدی ترتیبش رو پیدا میکردی

mojtaba007
03-01-2009, 15:37
اتفاقا هر کار کردم تابلوی شکسته قطعاتش از روی زمین بلند نمیشد

mojtaba007
08-01-2009, 12:28
تو عرشه کشتی وقتی میگه با دوربین توپ نگاه کنم
باید چه کار کنم
هر چی نگاه میکنم چیز خاصی نمیبینم

Optimus Prime
08-01-2009, 18:04
تو عرشه کشتی وقتی میگه با دوربین توپ نگاه کنم
باید چه کار کنم
هر چی نگاه میکنم چیز خاصی نمیبینم
با دوربین توپ نگاه کن و فکر کنم 4 تا یا 6 تا نور آبی می بینی که اونارو با توپ باید بزنی ( اونا Diciple های Dagon هستند که توفان درست می کنند.)

mojtaba007
08-01-2009, 20:39
اونجایی که غول سبز رنگ بزرگی جلوی کشتی ظاهر میشه باید چه کار کنم

عجب این مرحله برای من سخت شده ها

با دوربین توپ نگاه کن و فکر کنم 4 تا یا 6 تا نور آبی می بینی که اونارو با توپ باید بزنی ( اونا diciple های dagon هستند که توفان درست می کنند.)
ایا اینجایی که غول سبزه پیداش میشه خیلی جلوتر از سیو قبلی منه

Optimus Prime
08-01-2009, 21:50

من هیچ نوری ندیدم
راست کلیک هم که میکنم تا دوربین زوم بشه باز هم نوری نمیبینم
مجبور شد یه سیوی پیدا کنم که بعد از اون مرحله باشه
نه. در حقیقت غول سبزه همون Dagon معروف هست که اتفاقا یکی از قشنگترین Boss Fight را از دست دادی. جنگیدن باهاش خیلی آسونه فقط باید مواظب باشی شخصیتت دیونه نشه که خود کشی کنه.

mojtaba007
09-01-2009, 09:50
نه عزیز اشتباه نکن من هنوز از دستش ندادم که
من الان همون مرحله ای هستم که باید با غول سبزه بجنگم
و همش خود کشی میکنم و نمیتونم رد بشم
چه طوری باید بکشمش این غوله را

اونجایی که باید با توپ نگاه کنیم به جزیره و نور های سفید را بزنیم تا اونجایی که به غول سبز میرسیم چه اتفاقاتی می افته
اخه من اون قسمت را نرفتم
یعنی بعد از اینکه نورهای سفید را با توپ زدیم چه اتفاقاتی می افته تا به غول سبزه برسم

Optimus Prime
09-01-2009, 11:17
نه عزیز اشتباه نکن من هنوز از دستش ندادم که
من الان همون مرحله ای هستم که باید با غول سبزه بجنگم
و همش خود کشی میکنم و نمیتونم رد بشم
چه طوری باید بکشمش این غوله را

اونجایی که باید با توپ نگاه کنیم به جزیره و نور های سفید را بزنیم تا اونجایی که به غول سبز میرسیم چه اتفاقاتی می افته
اخه من اون قسمت را نرفتم
یعنی بعد از اینکه نورهای سفید را با توپ زدیم چه اتفاقاتی می افته تا به غول سبزه برسم
تعداد بسیار زیادی از موجودات آبی ( نوع کوچک Dagon ) به عرشه کشتی حمله می کنند و تو باید بکشیشون و بعد دوتا افراد باقیماندرو اسکورت کنی به اونطرف کشتی و مثل مرحله های قبل هی درو پشت سرت ببندی و می رسی به کاپیتان کشتی که خودکشی می کنه و هیولاها دو نفری که اسکورتشون کردیو می کشن. تو هم باید بری پایین کشتی و یک سری کار انجام بدی و یه دستگاه جوشکاری پیدا کنی که درهای پایین غذاخوری کشتیو ببندی تا افراد نجات یافته زندهبمونن و بتونن مقاومت کنند و ....
Dagon را باید وقتی روبهروی کشتی ظاهر میشه بری سوار توپ بشی و هی با توپ شلیک کنی به سرش. زمان های دیگه باید تا می تونی حمله هاشو جاخالی بدی.

Ali Pacino
13-01-2009, 19:36
سلام
بچه ها منم الان تو کشتی هستم جریان این نور آبی چیه منم نتونستم پیداشون کنم جلوم یه جزیره هستش دور ورش هم هیچی نیست نورایه آبی نزدیک جزیره هست یا باید جای دیگه ای رو نیگا کنم ؟!
راستی رمز گاوصندوق اول و سوم چه جوری بدست می آد من خودم دومی و چهارمی رو کشف کردم اما اون 2 تا رو نتونستم، چون علم و غیب هم نداشتم تو همین تاپیک سرچیدم و پیداشون کردم !!!

Ali Pacino
14-01-2009, 13:46
خواهشا یکی از دوستان کمک کنه بد جوری گیر کردم
من تو اون جزیره جادوگر یا نور آبی نمی بینم که با توپ بزنمش این طوفانه هم که تمومی نداره آخه ؟!
ممکنه باگ شده باشه ؟!
شایدم من درست دقت نمی کنم چرا این بازی سر من بامبول در آورده !!!

Optimus Prime
14-01-2009, 14:24
خواهشا یکی از دوستان کمک کنه بد جوری گیر کردم
من تو اون جزیره جادوگر یا نور آبی نمی بینم که با توپ بزنمش این طوفانه هم که تمومی نداره آخه ؟!
ممکنه باگ شده باشه ؟!
شایدم من درست دقت نمی کنم چرا این بازی سر من بامبول در آورده !!!
باید وقتی سوار توپ میشی حتما زوم کنی تا ببینیشون.

Ali Pacino
14-01-2009, 15:10
باید وقتی سوار توپ میشی حتما زوم کنی تا ببینیشون.
با کلیک راست زوم می کنم اما جلوم یه جزیره هستش که هیچی توش معلوم نیست نه از نور آبی خبریه نه از جادوگر
می شه شما بگین این نورایه آبی چه شکلیه، منظورم اینه که بزرگه اگه تابلو باشن که باید می دیدمشون
اگه خیلی کوچیکن برم بیشتر دقت کنم ؟!
احتمالا یه کاری رو باید قبلش انجام می دادم باگ شده !!!
کسی سیو بعد این مرحله رو داره همین کشتیه یا Dangerous Voyage ؟!
فک نکنم بتونم ردش کنم چون دقتم کردم چیزی ندیدم !!!

mojtaba007
14-01-2009, 18:14
علی جان اگه دقت کنی پست بالایی را من هم همین مشکل را دارم
و مثل تو هیچ نوری را نمیبینم
فکر کنم باگ باشه
اگر ردش کردی حتما سیو اش را به من هم بده
با تشکر

Ali Pacino
14-01-2009, 18:38
علی جان اگه دقت کنی پست بالایی را من هم همین مشکل را دارم
و مثل تو هیچ نوری را نمیبینم
فکر کنم باگ باشه
اگر ردش کردی حتما سیو اش را به من هم بده
با تشکر
سلام عزیز
فک نمی کنم ردش کنم چون خودمم حدس می زنم باگ باشه
شما سیو بعد این مرحله رو از کجا آوردی اگه لطف کنی واسم آپ کنی ممنونت می شم :10:

mojtaba007
14-01-2009, 19:50
بیا عزیز
امتحان کن ببین درسته یا نه

Ali Pacino
14-01-2009, 22:08
بیا عزیز

دمت گرمه داداش ولی کار نکرد
من این فایل Progress.Data رو به این آدرسی کپی کردم :
C: Users\Documents\Bethesda\Call of Cthulhu\AutoSave
هم تو فولدر A Dangerous Voyage اما اون قسمت رد نشده بود !!!:19:

Ali Pacino
14-01-2009, 22:23
اگه کسی مرام بزاره یه اسکرین شات از اون نورایه آبی یا جادو گرا بزاره که ببینیم چه شکلین مرام گیرش می شیم

mojtaba007
14-01-2009, 23:19
عزیز این ها را امتحان کن
کل سیوهای اون مرحله است

hamidR15
15-02-2009, 23:41
سلام
دوستان این گیم همون call of duty (نسخه اول)هستش؟

hamidR15
18-02-2009, 10:14
آقايون گيمرهاي محترم،بنده رو هم دريابيد:19:اين گيم نسخه اول codهست؟

Ali Pacino
20-02-2009, 14:41
آقايون گيمرهاي محترم،بنده رو هم دريابيد:19:اين گيم نسخه اول codهست؟
سلام
نه حاجی اصلا این یه بازیه دیگه هستش که هیچ ربطی هم به cod نداهره !!!
من آخرایه بازیم بعد اینکه سطل غذا رو پر کردم و هیولا رو کشتم رفتم چکش رو برداشتم بعدشم با چکش اون سنگ سبزه رو از رو دیوار کندم حالا هم نمی دونم باید کجا برم و چی کار کنم ؟!
2 تا آیتمم بیشتر ندارم یکیش همون سنگ سبزه هستش و یکی دیگه هم یه اسپری سبز رنگ هستش که تو توضیحش زده یه ماده ی شیمیایی که قاتله علف های هرزه !!! :41:
لطفا راهنمایی کنید :11:

bayern
20-02-2009, 17:54
سلام
من آخرایه بازیم بعد اینکه سطل غذا رو پر کردم و هیولا رو کشتم رفتم چکش رو برداشتم بعدشم با چکش اون سنگ سبزه رو از رو دیوار کندم حالا هم نمی دونم باید کجا برم و چی کار کنم ؟!
2 تا آیتمم بیشتر ندارم یکیش همون سنگ سبزه هستش و یکی دیگه هم یه اسپری سبز رنگ هستش که تو توضیحش زده یه ماده ی شیمیایی که قاتله علف های هرزه !!! :41:
لطفا راهنمایی کنید :11:

سلام
اگر اشتباه نکنم شما باید بری اون درختی رو که تو همونجا بگردی پیداش میکنی رو با کمک اون اسپری ریشه اش رو بخشکونی و از اون بالا بری و الباقی بازی رو ادامه بدی

hamidR15
21-02-2009, 12:38

پس يعني cod قسمت اول نداره؟
من فهرست تاپيك بازيهارو داشتم نگاه ميكردم فكر كردم اين همون قسمت اولش هست

mehdi-p1
28-04-2009, 23:31
من میدونم کجارو میگه تویه کلیسا باید زنگارو از کوچیک به بزرگ بزنی بعد سری بیای پایین و از روی نیمکتا بپری بری تو راه پله اگه دیر بجنبی درش بسته میشه

ZOLEMAT
11-06-2009, 12:48
اقا باز نميشه اين رمز مغازه عصاب منو خورد كرده

nj.Ezrael
25-12-2009, 23:51
سلام ! دوستمون درست مي گه ! البته بايد سريع باشي!
آقا كي تونسته اين بازيو تا آخرش بره!:46:

nj.Ezrael
26-12-2009, 00:01
سلام بچه ها!
رمز گاو صندوق اول تو مغازه اينه!
از روي صفر.راست.چپ.چپ.راست به 2.چپ به 6.راست به 1.چپ به 2
اگه موفق نشدين خبر بدين!:20:

redfild
26-12-2009, 12:32
سلام ! دوستمون درست مي گه ! البته بايد سريع باشي!
آقا كي تونسته اين بازيو تا آخرش بره!:46:

من رفتم . بعد از کلی زحمت و آخرای بازی ترینر زدن و ... وقتی بازی تموم شد فقط یه سوال تو ذهنم بود که "چرا ؟!"
پایانش فوق العاده ضعیفه ولی بازی خودش مبارزات جالبی داره :11:

farzadds
01-12-2011, 18:04
سلام دوستان گرامی قربونتون برم
تو رو خدا به من سریع بگین قسمت the marsh refriny موقع برخورد با اولین غول بازی گفتین باید سریع از نردبان برم پایین ولی من از راه پله که به سمت نردبون میرم با هر سرعت ممکن نمیتونم و قبل اینکه به نردبون برسم اون بازویی که باهاش ما رو میزنه رو میاره سر راهم و سد میشه تو رو خدا بگین باید چی کار کنم میدونم این تاپیک قدیمیه ولی تو رو خدا بگین چجوری قبل بازوی اون غوله به نردبون برسم؟

farzadds
02-12-2011, 10:32
تو رو خدا جواب بدین...

farzadds
02-12-2011, 14:25
سلام دوستان و
من اونجا رو رد کردم مرسی بعد غوله که تو آسانسور میاد دنبالمون اینا رو رد کردم بعد تو یه پالایشگاه بزرگ این غوله افتاده من 4 تا لوله گاز را باز کردم بعد یه در رو کلیدش رو زدم جرقه زد غوله و پالایشگاه رفت هوا بعدش رفتم تو یه در بود باز میشد به پشت اون جایی که اولین بار غوله رو دیدم رفتم تو یه در دیگه رفت تو زیر زمین بعد وارد یه جای باستانی شد رفتم از یه در گذشتم در بسته شد دو تا حوضچه کنار اتاق هست وسطش یه راهرو وسط راهرو یه پایه هست که روش یه کریستال قرمز هست که میگه نمیتونم برش دارم جلو تر یه مجسمه شبیه عقاب هست با چشم های قرمز بقلش بعد حوضچه یه پایه سنگ هست روش یه کلید سنگی کلیدو که میزنم دو تا نور قرمز از کریستال میاد یکیش میره به چشمای مجسمه یکیش میرو به سمت در دو بار اینجا رو امتحان کردم یه بار تیر های تفنگم پر بود و چند بار که کلید رو زدم حالش بد شد چشماش نزدیک و دور میشد و آخر هم تفنگ رو گذاشت رو گیجگاهش و ماشه رو کشید و خودش رو کشت دفعه بعد تفنگم تیراش خالی بود حالش بد شد هرچی ماشه رو کشید تیر نداشت بعد حالش خیلی بد شد دستاش رو اورد جلو صورتش دستاش داشت بزرگ میشد تقریبا داشت هیولا میشد ولی یه کم بعد مرد!من اینجا باید چه کنم؟انگار یکی گفته بود وسط حوضچه وایسم تمرکز کنم...نمیدونم!شاید باید مرفین بزنم نمیدونم بهم بگین لطفا

farzadds
07-12-2011, 11:24
سلاااااااام ردش کردم آسون بود
بابا تو رو خدا به این تاپیک قدیمی سر بزنید به من در به در بگین چجوری توی کشتی وقتی خشاب و جعبه کمک برای هنسون میاریم بعدَش گفتین نور آبی تو جزیره بزنیم من خودم چیزی نمیدیدم رفتم تو یو تیوب فیلمشو دیدم تعجب کردم تمام کار های من رو میکرد ولی زوم کردنش خیلی بیشتر از من بود من فقط از دور جزیره رو با زوم میدیدم این دیگه ویرفت تا بتونه جادوگرا رو ببینه ولی مال من نمیشه یکی گفت شاید باگ شده...اصلا باگ چیه؟؟؟؟؟سیو بعدش رو هم گذاشتن ولی نمیدونم چی کار کنم تا از اون سیو برم تو رو خدا بگینننننننننننننننن نامردا به من بدبخت کمک کنین تو رو خدا

farzadds
12-12-2011, 16:25

من هیچ نوری ندیدم
راست کلیک هم که میکنم تا دوربین زوم بشه باز هم نوری نمیبینم
مجبور شد یه سیوی پیدا کنم که بعد از اون مرحله باشه
تو رو خدا به من بگو این سیوی که گذاشتی چرا مینویسه فایل نات فایند؟میشه دوباره بزاری؟:19::41:
من تو قسمت دوربینه که میگین باگ شده گیر کردم...نمیدونم باگ چیه...سیوی که با دیگان میجنگیم رو لطفا دوباره بزار:11:

farzadds
13-12-2011, 14:49
please naswer me...چرا هیشکی نمیاد به داد من برسه حیفه بازیشو ول کنم:(

farzadds
14-12-2011, 15:05
بیا عزیز

آقا جان من بیا این جا این سیوو دوباره بزار در به در موندم :19::41:
تو رو خدا به داد من برس به خدا خیلی حیف بازیه...:37::37:

Boomers
21-12-2011, 03:57
سلام من سیو اخر بازی رو میزارم منتها هنوز چند ساله گیر کردم که چجوری اون دسته های پشت مجسمه ها رو بزنم البته

تبدیل به غول هم میشم اما میرم پشت همه اون مجسمه ها میخام دسته ها رو فشار بدم نمیشه چه با دگمه S

چه با کلیک چپ موس کمک کنین توروخدا چند سال پیش من این بازی رو کردم هنوز تا الان که سال 2011 هست تمومش نکردم

Boomers
21-12-2011, 04:00
اینم عکس از بازیم لطفا کمک کنین : :41:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Boomers
21-12-2011, 20:51
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز پس از جستجوی چندین ساله در موتور مرورگرها بالاخره تونستم پک کامل سیو بازی ها رو پیدا کنم
البته به همراه ترینر بازی , ناگفته نماند فقط این که من سیو اخر بازی رو میزارم که Hydra رو کشتیم منظورم همون غولیه که تو حبابه !!!
حالشو ببرین

farzadds11
09-01-2012, 15:51
داداش خسته نباشی من این همه زار زدم حالا اومدی سیو آخر رو میزاری؟ببین جان هر کی دوس داری تو رو خدا بیا آخرین سیو کشتی رو بزار تو رو خدا

Boomers
16-01-2012, 10:46
سلام خدمت شما برادر بزرگوار:5:

من 3 قسمت مختلف کشتی (A Dangerous Voyage) رو میزارم از هر قسمتی که

دلت خواست شروع کن :18:

تشـــــــــــــــــــــــ ــــکر فراموش نشه فقط (این سیو سفارشی فرزاد جان):10:
هر کسی سیو قسمت های دیگه خواست در خدمتیم (فقط قسمت های مهم):21:

مشکلی داشتی farzad میتونی سوال کنی :27:

راستی این بازی 2 نداره ؟؟

orange.kerman
18-11-2012, 23:39
من یه 3روزه دارم بازیش میکنم عزیز این ای دی یاهو منه لطفا اد کن کارت دارم مرسی orange.kerman

orange.kerman
10-12-2012, 23:35
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من یه سوال دارم تو مرحله devil اونجا که gem سبزو برمیداره بعدش میریم یه حا که خرچنگ ها هستن بعدش باید چیکار کنیم؟؟مرسی

orange.kerman
10-12-2012, 23:46
اقا چرا کسی جوابمنو نمیده من اونجایی گیر کردم ک 2تا gem سبز وقرمز دارم همونجایی ک چند تا خرچنگ میبینم باید چیکار کنم اونجا؟؟؟این مطلب تکراری نیس بخدا...ممنون

darkest
12-12-2012, 10:12
سلام دوستان من این بازیو دانلود کردم اما زبان بازی روسی هست...چطوری عوض کنم زبانشو؟

hamed30
12-12-2012, 11:35
این تاپیک چرا اینجوریه ؟ صفحه اولش با یه سوال شروع شده من نفهمیدم این بازی چیه ؟ واسه pc هست یا کنسول ؟ سبکش چیه ؟ این چه مدلشه ؟:n24:

*Forgotten*
12-12-2012, 13:54
این تاپیک چرا اینجوریه ؟ صفحه اولش با یه سوال شروع شده من نفهمیدم این بازی چیه ؟ واسه pc هست یا کنسول ؟ سبکش چیه ؟ این چه مدلشه ؟:n24:

فکر نمیکردم بعد از این همه وقت کسی بیاد این بازی رو یبار دیگه بازی کنه

من این بازی رو چند سال پیش بازی کرده بودم

این بازی سبکش ماجراجویی ترسناک و تا حد بالایی فکری هست با داستانی بسیار وحشتناک و جذاب

از نظر گرافیکی و گیم پلی (حتی در زمان انتشارش ) هیچی برای گفتن نداره ولی از نظر داستانی ، خیلی قوی و جذب کننده و از نظر محیطی بشدت ترسناکه
بطوری که داستان و محیط بازی ، ضعف گرافیکی و گیم پلی رو میپوشونه

من این بازی رو بخاط داستان بسیار قویش دوسش دارم و این بازی رو به همه پیشنهاد میدم
همچین بازی های پرمحتوا و غیر تکراری کمتر پیدا میشه

*Forgotten*
12-12-2012, 14:12
اقا چرا کسی جوابمنو نمیده من اونجایی گیر کردم ک 2تا gem سبز وقرمز دارم همونجایی ک چند تا خرچنگ میبینم باید چیکار کنم اونجا؟؟؟این مطلب تکراری نیس بخدا...ممنون

من جزئیاتش دقیق یادم نمیاد

اونجا یه در مخفی هست که باد پیداش کنید که داخلش ابزار های لازم برای قرار دادن الماس ها رو داره

tv47
12-12-2012, 18:21
دارینوس دوبله این بازی رو داره با دفترچه راهنما

orange.kerman
14-12-2012, 00:30
تو رو خدا به من بگو این سیوی که گذاشتی چرا مینویسه فایل نات فایند؟میشه دوباره بزاری؟:19::41:
من تو قسمت دوربینه که میگین باگ شده گیر کردم...نمیدونم باگ چیه...سیوی که با دیگان میجنگیم رو لطفا دوباره بزار:11:

__________________________________________________ _______________________سلام عزیز باید کل فیل رو انتقال بدی به اون پ.شه ای ک save هات ذخیره میشه فک کنم اونجای دانلود ها هست رو کامپیوترت یه قسمت واسه بازی هست ک ذخیره ها میرن اونجا

بچه ها کسی مرحله اخرش نرسیده ????????اونجا ک تمرکز میکنه میره تو وجود غوله باید چیکار کنم؟چطوری دسته های پشت مجسمه رو حرکت بدم اب بجریان بیوفته؟؟

داداش سیو مرحله اخر بزار اونجا که باید با غول تو حباب بجنگه نمیدونم چیکار باید بکنم

orange.kerman
14-12-2012, 02:01
سلام
آقاي Rezamjir حق با شماست اگه Resolution بياريم پايين راحتتر ميشه بازي رو تمام كرد راه حل خوبيه راستي نگفتي از داستان بازي چيزي فهميدي يا نه اگه داستان بازي رو فهميدي ممنون ميشم به من هم بگي مثلا در بازي دو نوع غول بود يكي خوب كه اول وآخر بازي ميبينيمش يكي هم كه در طول بازي باهاش ميجنگيم اينا بخصوص غول اول چه نقشي در بازي داشتند و اين فرقه هدفشون چي بود و خيلي چيزاي ديگه اگه ميدوني به من هم بگو
ممنون

سلام اقا من هنوز تو مرحله باز کردن شیر فلکه واسه غول هیرا موفق نشدم بخدا همینکارارو کردم ولی دستگیره تکون نمیخوهره عصبیم کرده این سیوی هم ک گذاشتی فیلتره میشه یه جا دیگه upload کنی

orange.kerman
14-12-2012, 19:31
بچه ها ردش کردم فهمیدم ایراد کار کجا بود نباید تمرکزش بهم بخوره به محض اینکه صدای سنج تموم شه دیگه نمیشه دستگیرهو بیاریم پایین....حالا رسیدم اونجایی ک اوار میریزه سخته نمیشه ردش کرد این بازی 2 نداره؟؟؟

*Forgotten*
15-12-2012, 08:41
بچه ها ردش کردم فهمیدم ایراد کار کجا بود نباید تمرکزش بهم بخوره به محض اینکه صدای سنج تموم شه دیگه نمیشه دستگیرهو بیاریم پایین....حالا رسیدم اونجایی ک اوار میریزه سخته نمیشه ردش کرد این بازی 2 نداره؟؟؟

شماره 2 نداره
قهرمان داستان هم آخر سر از دیونه خونه سر در میاره ، هیچ کسی هم حرفشو بابت اون موجودات باور نمیکنه ، خاطراتشو مینویسه و خودشو اعدام میکنه

*Forgotten*
15-12-2012, 09:25
داستان این بازی در باره دو گروه از موجودات باستانی هستند که زیر دریا زندگی میکنند
گروهی از موجودات دریایی وزغ مانند (شما هنگام جستجو روی زمین با انسان های با قیافه های وزغ مانند روبرو میشید ) تصمیم به تصرف دنیای روی زمین میشین البته با قیافه های انسان مانند ولی کج و کوله مثل وزغ

در این بین آزمایشاتی هم انجام میدن (همون دختر کوچک توی اون خونه که داره خودش و مامانش و پدرشو نقاشی میکنه که پدرش رو مثل هیولا کشیده در واقع پدرش به یک موجود وحشی ولی مثل تمساح و وزغ تبدیل شده که زنشو میکشه ولی بعد خودشو توی اون اتاق سلول مانند زندانی میکنن )

گروه دیگر موجودات خوبی هستند با گردن های دراز که ماهیتشون مشخص نیست در واقع قهرمان داستان ما خودش از همین موجودات هستش که آخر سر میفهمه با قدرت و نیروی اونها و شکل انسان گونه (اون صحنه آخر که شما از دید دوربین اول شخص با اونها حرف میزنید و باهاشون راه میرید)

ولی ظاهرا وقتی میفرستنش دیونه خونه نمیتونه با این قضیه کنار بیاد و خودشو اعدام میکنه ولی نمیدونم چرا خودشو اعدام میکنه :n24:

farzadds
06-01-2013, 12:28
سلام بومرز جان خیلی ممنون بابت سیو ولی من دیگه همون موقع رفتم سیو اخر بازی رو گرفتم هایدرا رو کشتم و بازی رو تموم کردم حیف که یه تیکه ی زیادیش رو نتونستم بازی کنم به خاطر همون باگ بازی خیلی مشکل داشت یکی همین تو کشتی که کاریش نمیشه کرد یکی هم برا بعضیا دسته ی پشت مجسمه رو نمیزنه من خودم یه بار داشتم بازی میکردم بازی قاطی کرد دیگه ادم نمیشدم همینجور وزغ بودم ولی خوب بالاخره تمومش کردم اخرین صفحه خاطراتش خیلی غم انگیز بود کلی دلم سوخت واسش ولی الانم که سیوشو دادی ولی بازیش خیلی ترسناک بود نمیدونم چرا یه حسی دارم نمیتونم بازی کنم مثلا من هر دو نسخه ی alan wake رو با اون کیفیت توپ بازی کردم اصلا ترس نداشت ولی این بازی واقعا ترسناک و قشنگ بود وقتی هول میکردی دیگه نمیتونستی برا شلیک یا مثلا قفل کردن در تمرکز کنی خیلی باحال بود بازم ممنون بابت سیو کسی چه میدونه شاید سال های بعد زد به سرم رفتم دوباره بازی کنم ترینر هم گرفتم ولی خودمو کشتم بازم راه نیافتاد بیشتر ترینر رو واسه اخرش میخوان که فرصت کمه ولی میشه بدون ترینر هم رفت هر کی بازی نکرده پیشنهاد میدم بازی کنه محشره من black ops 2 ,ac3,farcry3 hitman 6 همه اینا رو چند بار تموم کرد ولی بهترین بازی عمرم همین call of cthulhu بوده الان نسخه جدیدش با یه نام دیگه اومده که علاوه بر قشنگی داستان کیفیتش هم در حد بازی ها امروزی شده ببینم میخرم بازم مرسی کسی کمکی خواست من حفظم بازی رو میتونید بپرسید

mozhgan...
19-06-2013, 18:13
سلام به همه
من تازه عضو شدم ولی از راهنماییهای موجود در این بحث خیلی استفاده کردم و بسیار ممنونم...
دنبال داستان کامل بازی میگردم البته به زبان فارسی. از سایت ویکی پدیا یه چیزهایی دستگیرم شد ولی بیشتر مشتاق شدم در موردش بدونم اینکه Yithian کی ویا چه کسانی بودندو سرو سرشون با پدر جک چی بوده و ...
اگه در این مورد کسی چیزی میدونه لطف کنه و بگه
بازم ممنون

حمیدرضا فروتن
31-08-2013, 17:35
سلام بایرن. من چطوری باید اون دستگاه که تو کشتی هست رو زوم کنم تو مرحله dangerous voyage

mozhgan...
30-09-2013, 20:27
سلام بایرن. من چطوری باید اون دستگاه که تو کشتی هست رو زوم کنم تو مرحله dangerous voyageدوست عزيز‏, فكر نميكنم از دوستان قديمى كسى به اين تابيك سر بزنه. من مدت زيادى نيست بازى رو تموم كردم احتمالأ بتونم كمك كنم در مورد سوالتون هم بايد بكم كه بايد برى بشت توب و كليد اكشن رو بزنى و بعد شليك كنى