ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کله فضایی

MB3d
06-04-2010, 20:37
سام علیک ... گفتم یه دستگرمی قبل تکمیل انگل برم ..... دیگه می خوام برم تا ته جزییات .. البته این مدل کلیاتشم هنوز مشکل داره
زمان : 15 دقیقه

Borhan72
06-04-2010, 20:43
ايول مهام....
خيلی شاسگوله....
آفرين....
تنشو نميسازی؟؟؟

MB3d
06-04-2010, 20:54
نه اینو فقط کله می خوام برم با جزییات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MB3d
06-04-2010, 21:16
دیگه خرگوش شد ......

SevenART
07-04-2010, 00:32
مهام خیلی قشنگ شده این یکی ... می گما یه مشکل داره نمی دونم به خاطر اینه که پلاش کمه یا نه کلا اینطوریه که چیزه این چین و چروکاش چین و چروک نیس یه جواریی مثل مجسمه شده .... یعنی تراشیدنش .... ولی خوب مجسمه هم مدله ...

ZOHAA
07-04-2010, 09:43
خیلی جالب شده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم تو رندر آخری گوشاشو زیادی بلند کردی
فکری واسه تنش کردی؟

OM3D
07-04-2010, 09:57
مهام به نظر من به جای اینکه 10 تا کار با این کبفیت بزنی بشین 1 کار خفن بزن....ارزشش بیشتره....
دیگه خود دانی...

hrgh2
07-04-2010, 10:44
ایول مهام
مثل همیشه کارت درسته
از این فرم فعلیش خیلی خوشم نیومد
به پیش برو ببینم چه میکنی

MB3d
07-04-2010, 12:45
مهام خیلی قشنگ شده این یکی ... می گما یه مشکل داره نمی دونم به خاطر اینه که پلاش کمه یا نه کلا اینطوریه که چیزه این چین و چروکاش چین و چروک نیس یه جواریی مثل مجسمه شده .... یعنی تراشیدنش .... ولی خوب مجسمه هم مدله ...
مرسی داش ... آره این یه روش رو تو زبراش سنترال کشف کردم ... یارو اول با clay tube کل کار رو در میاره بعد با smooth اکثرش رو اسموت می کنه اما یه جاهایی رو می زاره باشه اینجوری مفتی مفتی کار جزییات دار می شه ... استفاده کن حال کن نوش جونت

خیلی جالب شده...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم تو رندر آخری گوشاشو زیادی بلند کردی
فکری واسه تنش کردی؟
مرسی ... آره اگه ببرمش تو مکس رندر بگیرم یه کت تنش می کنم

مهام به نظر من به جای اینکه 10 تا کار با این کبفیت بزنی بشین 1 کار خفن بزن....ارزشش بیشتره....
دیگه خود دانی...
مرسی ..آره راست می گی ... اما اینا اکثرا تمرینه ... ما ها کلا فعلا خیلی جا واسه تمرین داریم تا کار خفن بزنیم ... اما اون کار خفنی که تو منظورته که با کار زیاد رو مدل بدست میاد هم می شه شاید رو همین زیاد تر کار کردم :10:

ایول مهام
مثل همیشه کارت درسته
از این فرم فعلیش خیلی خوشم نیومد
به پیش برو ببینم چه میکنی
مرسی .... کار درستی از خودته:31::10: ...

--------------------------------------------
ادامه

pclord
07-04-2010, 13:28
مثل همیشه عالی شده.بیست بیست.
فقط میبینم هر چند روز یه بار یه کار جدید میزاری،این یکی رو دیگه تا آخر برو و تموم کن بعد برو برا بعدی.

موفق باشی.

shirin_CG
07-04-2010, 13:54
خیلی جالب شده
مرحبا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]