مشاهده نسخه کامل
: یه سوال کوچولو در مورد مراحل ساخت کاراکتر
p30worldapm
06-04-2010, 09:08
سلام دوستان
یه سوال مبتدی دیگه
من یه کاراکتر تو مکس ساختم بعد اون رو اکسپورت کردم برای zbrush با پسوند obj.
بعد توی زی براش سعی کردم بهش جزئیات بدم(از همونایی که همیشه بد در میومد و می گفتین برو تپولوژی یادبگیر و من هم هنوز یاد نگرفتم) بعد از اینکه جزئیاتش کامل شد حالا باید چی کار کنم؟
وقتی میارمش تو مکس انقدر سنگینه هیچ کاری نمی تونم روش انجام بدم.
می خوام ببینم الآن باید دوباره روی این کاراکتر رو بسازم (فکر کنم اسمش "ری توپولوژی" بود، درسته؟)
یا باید مدل اولیم رو تو مکس داشته باشم و روی اون (فکر کنم) نرمال مپ بندازم؟ یعنی اگه این کار رو بکنم تمام جزئیات تو محیط مکس میاد؟ یا فقط تو رندر میاد؟
حالا یه سوال مبتدی تر، توی منوی تولز زیبراش و توی نرمال مپ، گزینه کرییت نرمال مپ رو می زنم... بعد باید چی کار کنم که نرمال مپ ساخته بشه؟ بعد اون نرمال مپ رو چه جوری باید تو مکس وارد کنم و چه جوری بدمش به کاراکتر؟
کسی وقت داره برام توضیح بده؟
اگه کسی وقت کنه که خیلی خوب می شه. ولی اگه نشد یه فیلم آموزشی بدین که شاید در یک ماه آینده بتونم دانلودش کنم.
ببین تو دو راه داری یک اینکه خب ریمش کنی مدلتو
و یکی دیگه اینکه وقتی مدلتو کامل تو مکس زدی وارد زیبراش کنی ( مدلی که UV شده) و جزییات بدی در نهایت بصورت
ِDisplace یا نرمال وارد مکس کنی ینی مپ بدی
بعد اگه مث من حسش نیستو برا فریم میخوای میتونی توسط خوده زیبراش مپ بدی و رندر کنی
اخر هم تو فتوشاپ لایر ها رو رویه هم بندازی و یه سری تکسچر هم کار کنی
موفق باشی
p30worldapm
07-04-2010, 09:04
خیلی خیلی ممنون ولی انتظار جواب خیلی کامل تری رو داشتم. فیلمی نبود؟ مثلا یه توپ رو از مکس ببره تو زیبراش و جزئیات بهش بده و بعد جوری ببره تو مکس که بشه متحرک سازیش کرد.
در نهایت بصورت Displace یا نرمال وارد مکس کنی ینی مپ بدی
خب دقیقا من این یه تیکه رو نمی دونم دیگه!:31:
می شه این جا رو کامل توضیح بدین؟ هم تو زی براش و هم تومکس.
اون ری توپولوژی که من گفتم غلط بود؟ فکر کنم یه جایی این کلمه رو خونده بودم!:31: ریمش درسته؟
خوب بحث سنگینیه این بستگی به خدت دارهکه چه قدر وارد باشی
اولین چیزی که باید چک کنی اینه که مدلت آیا تغییراتش کلی بوده (دگرگون شده ) یا نه فقط فرم کلی حفظ شده؟
اگه تغیرات کلی باشه باید مدل رو ریمش یا ریتوپولوژی کنی ( جفتشون شبیه همند )
اگه هم که تغییرات زیاد و بنیادی نبوده که نیازی به ریمش نیست
خوب در هر صورت کاری که الان باید انجام داد گرفتن نرمال بامپ از مدل هست.
برای این کار برو روی پایینترین level از divide ت و مدل رو اکسپورت کن به مکس توی مکس که آوردیش حالا باید مدل لو پلیت رو UV کنی ( توصیه میکنم واسه این کار از Unwrella استفاده کنی )
بعد از یو وی کردن دوباره مدل لو پلی رو اکسپرت کن و همونطور که توی زیبراش روی پایینترین Divide level هستی از Tool مدل یو وی شده رو ایمپورت کن(خودش بدون هیچ اشکالی جایگزین میشه و Level های بالاتر هم باقی میمونند اما اگه توی مکس تغییری روی تعداد ورتکسها یا شماره اونها انجام داده باشی به مشکل بر میخوری مثلا اگه سیمتری کنی توی زیبراش نمیتونی جایگزین کنی )
حالا کافیه با زیبراش Normal bump رو بگیری و مدل لو پلی رو برگردونی مکس و اونو اعمال کنی
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
راستی فرهاد نیازی نیست مدل یو وی شده باشه بعد از دیتایل دادن هم فرصت واسه این کار هست ( همونطور که بالا گفتم )
p30worldapm
07-04-2010, 20:44
حالا کافیه با زیبراش Normal bump رو بگیری و مدل لو پلی رو برگردونی مکس و اونو اعمال کنی
این جمله رو که دیدم گریم گرفت.:19: دو بار گفتم که دقیقا همین یه تیکه رو می خوام.
چه جوری با زیبراش نرمال مپ رو بگیرم؟ من اصلا نمی دونم نرمال مپ چیه؟ یعنی چی مدل لوپولی رو برگردونم مکس؟ اون که تو مکس بود. یعنی دوباره اکسپورت کنم؟ بعد دقیقا باید چی کار کنم؟ چه جوری نرمال مپ روبدم به کاراکتر؟
اون اول قبل از اینکه برای اولین بار ببرمش تو زی براش احتیاجی به یو وی نداره؟
p30worldapm
08-04-2010, 23:57
این جمله رو که دیدم گریم گرفت.:19: دو بار گفتم که دقیقا همین یه تیکه رو می خوام.
چه جوری با زیبراش نرمال مپ رو بگیرم؟ من اصلا نمی دونم نرمال مپ چیه؟ یعنی چی مدل لوپولی رو برگردونم مکس؟ اون که تو مکس بود. یعنی دوباره اکسپورت کنم؟ بعد دقیقا باید چی کار کنم؟ چه جوری نرمال مپ روبدم به کاراکتر؟
اون اول قبل از اینکه برای اولین بار ببرمش تو زی براش احتیاجی به یو وی نداره؟
می شه یکی به این جواب بده؟ کارم نصفه مونده!
p30worldapm
11-04-2010, 12:26
اینترنتم آزاد شده.:20: اگه نمی خواین توضیح بدین، اگه می شه فیلم آموزشی این کار رو بدین دانلود می کنم.:sad:
هیشکی من رو دوست نداره!:37:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.