مشاهده نسخه کامل
: سلام من یک کول دیسک 32 گیگ خریدم میخواهم بدونم چطور میتونم بفهم که 32 گیگ اصل یا تقلبیه از اینترنت یا توی سایتی میتونی ببینم
سلام من یک کول دیسک 32 گیگ خریدم میخواهم بدونم چطور میتونم بفهم که 32 گیگ اصل یا تقلبیه از اینترنت یا توی سایتی میتونی ببینم چطور میشه فهمید که تقلبیه:40:
amd>intel
05-04-2010, 14:14
باید 32 گیگ رو پر کنید .
سلام من یک کول دیسک 32 گیگ خریدم میخواهم بدونم چطور میتونم بفهم که 32 گیگ اصل یا تقلبیه از اینترنت یا توی سایتی میتونی ببینم چطور میشه فهمید که تقلبیه:40:
اگر مارک معتبر و معروف و با گارانتیه که اصله / اگر نه که معلومه تقلبیه/ اگر احساس میکنی به کندی کار میکنه و فایلهات ناپدید میشه این از عوارض فلش های تقلبی است
:40::40::40:
ProGamer
06-04-2010, 12:44
اصولا كول ديسك تقلبي 32 گيگ دومدلن
1- اونايي كه اگر 2 MEG اطلاعات هم توش بريزي بعد از سيستم جداش كني و دوباره وصل كني اطلاعاتش پاك ميشه
2- اونايي كه تا 500 MEG هم پر كني پاك نميشه ولي هر چي بيشتر اطلاعات بريزي ، اون اطلاعات اضافي بيشتر از 500 MEG رو خودش با اجازه خودش پاك ميكنه
حالا شما كول ديسكتو وصل كن به PC، اطلاعات بريز 8 گيگ اينطورا بعد در بيار و دوباره وصل كن ببين چه بلايي سرش اومده
ببین کاملا پر میشه یا نه... خوب از کجا خریدی...؟
نمایندگی که پشتشه ؛ خیلی مهمه...!
بعدشم اگه خیلی ارزون هم بخری یعنی این که..............
vafa1353
12-04-2010, 21:42
يكي از همكاران هم يه 32 از كيش خريد 10 تومن مارك هم معروف بود ....داد براش تست كنم من 4 گيگ انتقال دادم روش....اولا سرعت بسيار كند بود و همگي پوشه ها رو كپي كرد ولي داخل بعضي از پوشه ها خالي بود و اونهايي هم كه پر بود فايلهاش غير قابل اجرا....حالا شما هم 4 گيگ كپي كن اگر سرعت بالا بود و تمامي فايلها بدون نقص كپي شد كه اصله...
alireza fatemi
12-04-2010, 21:52
از رو قیمت و محل خرید هم تا حدودی میشه حدس زد:دی ولی بهترین راه اینه که ازش کار بکشی و سرعتش رو تست کنی
miladhzz
24-05-2010, 00:51
با نرم افزار usbDeview میتونی چکش کنی سرعتش اگه از 3 MB پایین تر بود قطعا تقلبه . بعد از تست اطلاعاتو میتونی به سایت بفرستی و نتایج رو ببینی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.