مشاهده نسخه کامل
: دسترسی کاربران از خارج کشور
SevenART
04-04-2010, 20:40
سلام ... می بخشید برام سواله که آیا کار بران می تونن مثلا در آمریکای جنوبی باشن و به این فروم دسترسی داشته باشن یا خیر؟:10:
sina1415
04-04-2010, 20:56
اره چرا نشه
مثلا من که تو ایرانم نمی تونم به سایت yahoo دسترسی داشته باشم
هيچ گونه محدوديتي براي دسترسي کاربران خارج از کشور در اين انجمن ايجاد نشده، کاربران زيادي هستند که همانند شما از خارج از کشور به انجمن دسترسي دارند و فعاليت ميکنند.
سلام
فکر نکنم یه کم مشکلات داره
سیستمشون با ابزار آلات تنظیم نمیشه و سایت به صورت به هم ریخته دیده میشه
یکی از نزدیکان من در اوهایو هستند نمیتوانند راحت در این سایت بیایند.
البته سیستم کاملا امریکایی هست. شاید سیستم رو از ایران میبردند میشد!
ardalan_zapata
04-04-2010, 21:50
سلام
فکر نکنم یه کم مشکلات داره
سیستمشون با ابزار آلات تنظیم نمیشه و سایت به صورت به هم ریخته دیده میشه
یکی از نزدیکان من در اوهایو هستند نمیتوانند راحت در این سایت بیایند.
البته سیستم کاملا امریکایی هست. شاید سیستم رو از ایران میبردند میشد!
منظور چیه سیستم کاملا آمریکایی هست ؟
مگر اینکه از ویندوز 98 استفاده کردند که فونت فارسی نداشتند :31:
شما یه بار ویندوز رو نصب کن کاملا انگلیسی اصلا فارسی انتخاب نکن
بعد بیا تو این سایت ببین نشون میده یا نه !!!
منظور چیه سیستم کاملا آمریکایی هست ؟
مگر اینکه از ویندوز 98 استفاده کردند که فونت فارسی نداشتند :31:
شما یه بار ویندوز رو نصب کن کاملا انگلیسی اصلا فارسی انتخاب نکن
بعد بیا تو این سایت ببین نشون میده یا نه !!!
چه میدونم!
خب وقتی میگه نمیشه و اینجا انگار در شهر به هم ریخته پا گذاشتی
ما هم میگیم باشه :31: راحت باش :20:
من ایرانم با چکش هم میتونم وارد بشم:46:
SevenART
04-04-2010, 22:04
عزیزان دعوا نکنید :دی
اره چرا نشه
مثلا من که تو ایرانم نمی تونم به سایت yahoo دسترسی داشته باشم
اولا یاهو با پی سی ورلد فرق داره از این جهت که اینجا ایرانه و مرکز پی سی ورلد ولی یاهو یه سایت جهانیه .. ok
هيچ گونه محدوديتي براي دسترسي کاربران خارج از کشور در اين انجمن ايجاد نشده، کاربران زيادي هستند که همانند شما از خارج از کشور به انجمن دسترسي دارند و فعاليت ميکنند.
کلا خواهش می کنم ولی من که تو ایرانم .. اصفهون .... یکی از دوستان مشکل پیدا کرده ...
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
بعد من حرف هیچ کس را جز مدیران محترم قبول نمی کنم ... بی خودی پست ندید ... با تشکر ...
S@nti@go_s&k
04-04-2010, 22:21
بعد من حرف هیچ کس را جز مدیران محترم قبول نمی کنم ... بی خودی پست ندید ... با تشکر ... بله شما لطف دارید واقعا:دی
این صفحه وبگذرش که پسوورد میخواد (ادمین خودش گذاشته )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اگر پسورد نمیخواست میدیدی که از کشورهای دیگه هم مثه ایران بازدید کننده داره
(الان یه وبلاگ زپرتی از 5000 تا بازدیدش 500 تاش واسه خارج از کشور دیگه این .........)
اینم رتبه پیسی تو دنیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alexa Traffic Rank: 1,873
اینم رتبه در ایران عزیزمون :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Traffic Rank in IR: 22
اینم سایتهای لینک دهنده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب با این تفاسیر این سایت نه در ایران بلکه در جهان هم رتبه بالایی داره هم اینکه بازدیدش هم بالاست
I arrived !
04-04-2010, 22:40
نمی دونم میشه یا نمیشه! می خوام پیغام خصوصی بزنم ، باید 10 تا مطلب بفرستم.گفتم تو یه تاپیکی باشه که خیر و ضرری نداره!
بعد من حرف هیچ کس را جز مدیران محترم قبول نمی کنم ... بی خودی پست ندید ... با تشکر ...
دوست عزيز با اين حرفتون شخصيت خودتون رو زير سوال برديد !
اين جواب افرادي نيست که براتون وقت ميگذارند !
ميتونستيند به جاي ايجاد تاپيک در قسمت عمومي به يک مدير ارشد پيام خصوصي بديد .
H a m e e d
04-04-2010, 23:06
این جواب شما واقعا جای تشکر داشت:40:
اولین بار نیست می بینیم بعضیا تایپیکهای الکی تو این بخش ایجاد میکنن و هدفی جز جلب توجه ندارن.
sina1415
04-04-2010, 23:18
می خوای مارو قبول داشته باش می خوای نداشته باش ........
من داداشم تو کره زندگی می کنه الان باهاش چت می کردم ادرس رو بهش دادم بره تو سایت گفت مشکلی نداره... ناسلامتی شبکه جهانی اینترنته ......مگه میشه یه جا واشه یه جا نشه ....
یه کم واسه دیگران ..................... بی خیال .. بای
SevenART
04-04-2010, 23:27
ببخشید نمی دونم چرا بعضی اوقات یه حرفهایی می زنم که این شخصیته مشکل پیدا می کنه .. ای بابا ... این هم یه شوخی بود به خدا ...
بعد هم از همه تشکر ....
آخه می دونی چرا اینا گفتم این یکی از مشکلات یکی از دوستام بود بعد گفتم اگه مدیرها جواب بدن خیلی بهتر می شه ...
در کل از همه ممنونم ... :40:
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
این جواب شما واقعا جای تشکر داشت:40:
اولین بار نیست می بینیم بعضیا تایپیکهای الکی تو این بخش ایجاد میکنن و هدفی جز جلب توجه ندارن.
من داداشم تو کره زندگی می کنه الان باهاش چت می کردم ادرس رو بهش دادم بره تو سایت گفت مشکلی نداره... ناسلامتی شبکه جهانی اینترنته ......مگه میشه یه جا واشه یه جا نشه ....
یه کم واسه دیگران ..................... بی خیال .. بای
ای بابا چه آبرو ریزی ای شد تو این تاپیک ... عجب غلطی کردما ...
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
غلط کردم ... غلط کردم .. غلط کردم .... غلط کردم ... غلط کردم ... غلط کردم .... خوبه یا باز هم بگم ....
غلط کردم ... و در آخر غلط کردم .....
S@nti@go_s&k
04-04-2010, 23:32
غلط کردم .... خوبه یا باز هم بگم
نه دیگه خوبه :31:
اگر کسی از دوستان نمیتونه به فروم یا سایت دسترسی داشته باشه لازمه ip اش رو برای ما ایمیل کنه که مشکل بررسی و حل بشه
Forum [@] p30world.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.