ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دارم گیج میشم !!! C#

ha2006
01-04-2010, 13:01
سلام !! :20:
من کلا خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم !! اما هر دفعه تو یه جا گیر می کنم !! :41:
کتاب C# قومی رو گرفتم و تا نصفش خوندم !! اما تا به کلاس ها رسیدم دیگه نفهمیدم !! یعنی می فهمم ها چه جوری کار می کنه !! اما فکر نکنم بتونم خودم بنویسم !! !! :19:
به فکر این افتادم که برم کلاس !! نمی دونم کدوم کلاس خوبه واسه C# اصلا برم کلاس ؟
لطفا یکی من رو راهنمایی کنه !! مر30 :10::11:
راستی تو دانشگاه هم c رو تا توابع درس دادن و خودم هم VB هم خوندم !! پیتون هم به مقدارکی بلدم (واسه برنامه نویسی موبایل) !! دیگه همین ها یادمه !! مر30 !! اهان C++ هم که تو این ترم دارن یاد میدن !! !! بازم مر30

عــــلی
01-04-2010, 16:25
سلام دوست من....خسته نباشید..
سال نو هم مبارک ایشالله سال خوب و سر شار از موفقیت داشته باشید.

دوست من، منم بودم با خوندن کتاب اونم برنامه سازی چیزی نمیفهمیدم.
پیشنهاد میکنم که حتماً نرم افزار رو تهیه کنید و کار رو عملی انجام بدید.
اینجوری همون کتاب هم میتونه کافی باشه و نیازی به کلاس نداره البته بستگی به علاقه شما هم داره.
موفق باشید.

ha2006
01-04-2010, 16:38
سلام دوست من....خسته نباشید..
سال نو هم مبارک ایشالله سال خوب و سر شار از موفقیت داشته باشید.

دوست من، منم بودم با خوندن کتاب اونم برنامه سازی چیزی نمیفهمیدم.
پیشنهاد میکنم که حتماً نرم افزار رو تهیه کنید و کار رو عملی انجام بدید.
اینجوری همون کتاب هم میتونه کافی باشه و نیازی به کلاس نداره البته بستگی به علاقه شما هم داره.
موفق باشید.

نه دیگه !! انقدر می فهم که باید بشینم برنامه هارو بنویسم !! من تقریبا همه ی برنامه های کتاب و نوشتم !! یعنی همون تمریناش رو !!
بابا ما که علاقه داشتیم این شدیم !! حالا علاقه نداشتم اون موقع :18:
راستی !! تواد عید شما هم مبارک !!:11:

عــــلی
01-04-2010, 17:52
من علاقه داشتم....بدون کتاب و آموزش الان راحت یه نرم افزار حساب داری و امنیتی مینویسم...
باید کار کنی دوست من..
از خودت ایده بده.....

Mehran NZ
01-04-2010, 19:17
سلام عزیز
کاملا عادیه تا شی گرایی بیاد دستت یکم طول می کشه
بنظر من فعلا سی شارپ و بزار کنار شی گرایی رو توی سی ++ یاد بگیر بعد دوباره وقت هست بیای توش منم همین مشکل و داشتم بعد از خوندن چندین کتاب در مورد c++ و گذروندن تعدادی از واحدهای دانشگاهی مهم مثل ساختمان داده ها و..... الان که دوباره اومدم توش اصلا مشکلی ندارم:46:
اگرم نمی خوای بزاری کنار و کتاب خوب می خوای که Microsoft Press.Microsoft Visual C# 2008 Step by Step کتابی خارق العادست خیلی زیبا مفاهیم و بهت توضیح میده تضمین شدست پیش من 100% ولی باز هم می گم برو دنبال C++ تا برنامه نویست کنه :5:

ha2006
03-04-2010, 14:59
سلام عزیز
کاملا عادیه تا شی گرایی بیاد دستت یکم طول می کشه
بنظر من فعلا سی شارپ و بزار کنار شی گرایی رو توی سی ++ یاد بگیر بعد دوباره وقت هست بیای توش منم همین مشکل و داشتم بعد از خوندن چندین کتاب در مورد c++ و گذروندن تعدادی از واحدهای دانشگاهی مهم مثل ساختمان داده ها و..... الان که دوباره اومدم توش اصلا مشکلی ندارم:46:
اگرم نمی خوای بزاری کنار و کتاب خوب می خوای که Microsoft Press.Microsoft Visual C# 2008 Step by Step کتابی خارق العادست خیلی زیبا مفاهیم و بهت توضیح میده تضمین شدست پیش من 100% ولی باز هم می گم برو دنبال C++ تا برنامه نویست کنه :5:

خوب سی پلاس پلاس که تو یونی درس میدن دیگه !! یعنی می گی بیخیال سی شارپ شم !!:13:

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

من علاقه داشتم....بدون کتاب و آموزش الان راحت یه نرم افزار حساب داری و امنیتی مینویسم...
باید کار کنی دوست من..
از خودت ایده بده.....

اخه چه جوری بدون منبع یاد گرفتین !! اصلا اگه میشه بگین چی خوندین !! یعنی از اول چی کار کردین ؟:10:

Mehran NZ
03-04-2010, 15:34
خوب سی پلاس پلاس که تو یونی درس میدن دیگه !! یعنی می گی بیخیال سی شارپ شم !!
بله دقیقا همین رو می گم! وقتی که یه چیزی رو نمی فهمین -مخصوصا تو علم کامپیوتر -کلا دو حالت بیشتر نداره یا اینکه منبعتون درست و حسابی نیست یا اینکه در حدش نیستین و باید یه سری چیزهای پایه رو یاد بگیرین
الان با این توضیحاتی که دادین کاملا واضحه که در حد سی شارپ کار کردن نیستین چون اصلا سی ++ بلد نیستن و تو مفاهیم اولیه موندین(البته منبعتون هم چی بگم والا بعضی از کتابای جناب جهفر نژاد خوب در میاد ولی اکثرا ......)
در مورد دانشگاه هم که فرمودین هم فوقش یه کتاب و نصفه و نیمه درس بدن شما باید چندیدن کتاب سی ++ رو تموم کنید ولی فقط ANSI بخونید و فعلا سراغ برنامه نویسی ویندوز در سی ++ نرین چون کتابخونه هایی مثل MFC رو دیگه کسی کار نمی کنه و منبع اموزشی هم براش گیر نمیاد و کار باهاشون بسیار سخته کلا می شه گفت مال همون دهه نود هستند و برای الان کاربردی ندارند برای ویژوال کار کردن همون C++.Net رو می شه استفاده کرد البته الان ممکنه اصلا نفمین من چی دارم می گم ولی بعدا خودتون اینها رو کامل خواهید فهمید و بهشون خواهید رسید!
در مورد اون کتابی هم که معرفی کردم (ممکنه شما یا دیگر دوستان بخوان دانلود کنن) به سی دیش نیاز خواهید داشت که می تونید از اینجا دانلودش کنید که حجم کلش 7 مگ هم نمی شه(البته نسخه 2010 هم تازه اومده ولی من همین و دارم می خونم و مطمئن نیستم لینک 2010 ش فعلا وجود داشته باشه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

misoft
04-04-2010, 18:25
سلام
ولی نظر من این نیست
منم کامل سی شارپ بلد نیستم اما بلدم که کم نیارم.
میترسم بری سی پلاس یاد بگیری بعد وسطش حوصله ات نکشه کلا برنامه نویسی رو بگذاری کنار.
همانطور که دوستمون گفت منبع مطالعه خیلی مهمه . اگر میبینی پیشرفتی نداری یا سرعتت پایینه یه کتاب دیگه از یه نویسنده دیگه تهیه کن.
هرجا هم به مشکل برخوردی بیا همین جا مطرح کن ، دوستانی هستند که برای رضای خدا زکات علمشون رو به ما بدهند.
با تشکر از همشون.

Mehran NZ
04-04-2010, 19:01
سلام
ولی نظر من این نیست
منم کامل سی شارپ بلد نیستم اما بلدم که کم نیارم.
میترسم بری سی پلاس یاد بگیری بعد وسطش حوصله ات نکشه کلا برنامه نویسی رو بگذاری کنار.
همانطور که دوستمون گفت منبع مطالعه خیلی مهمه . اگر میبینی پیشرفتی نداری یا سرعتت پایینه یه کتاب دیگه از یه نویسنده دیگه تهیه کن.
هرجا هم به مشکل برخوردی بیا همین جا مطرح کن ، دوستانی هستند که برای رضای خدا زکات علمشون رو به ما بدهند.
با تشکر از همشون.
رهرو آنیست نیست که گه تند و گهی خسته رود**** رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود
البته واقعا در حق C++ بی انصافی کردیم که بگیم یاد گرفتنش آهسته راه رفتنه چون دات نت بجز ویندوز و سیستمهای مایکروسافت بدرد هیچ سیستم دیگه ای نمی خوره ولی c++ همیشه با ادم می مونه و همیشه ساپورت خودش و داره حالا ویندوز و لینوکس و مک نداریم! کتابهای علمی هم اکثرا با c++ کد نویسیهای خودشون رو بعنوان یک استاندارد انجام می دن بنظر من آدم هر چقدر هم بخواد سر این زبان وقت بذاره ارزش داره!

ha2006
04-04-2010, 19:10
رهرو آنیست نیست که گه تند و گهی خسته رود**** رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود
البته واقعا در حق C++ بی انصافی کردیم که بگیم یاد گرفتنش آهسته راه رفتنه چون دات نت بجز ویندوز و سیستمهای مایکروسافت بدرد هیچ سیستم دیگه ای نمی خوره ولی c++ همیشه با ادم می مونه و همیشه ساپورت خودش و داره حالا ویندوز و لینوکس و مک نداریم! کتابهای علمی هم اکثرا با c++ کد نویسیهای خودشون رو بعنوان یک استاندارد انجام می دن بنظر من آدم هر چقدر هم بخواد سر این زبان وقت بذاره ارزش داره!

مر30 از جوابتون !! با 3 بار خوندن مطلب کلاس های سی شارپ اخرش فهمیدم !! اما این تور که شما می گیند بهتر سی پلاس پلاس رو یاد بگیرم !! چون هم به درد دانشگاه می خوره و هم فکر کنم واسه یاد گرفتن بقیه ی زبان ها به درد بخوره !!
اما الان یه مشکلی هست !! از چه کتابی بخونم ؟ قومی ؟ بازم مر30 خیلی زیاد !! :10::31:

Mehran NZ
04-04-2010, 19:47
سلام عزیز
ببینید من این کار و کردم که هر ترمی یک کتاب غیر دانشگاهی در مورد برنامه نویسی خوندم در این صورت تضمین می کنید که در سال بتونید سه تا کتاب بخونید دو کتاب در پاییز و بهار یه دونه هم تابستون که این خیلی خوبه کلا سعی کنید برنامه ریزی داشته باشین و بهشون برسید تا خسته نشین و حتی تعداد صفحاتی که در هر روز می خواین بخونید رو مشخص کنید!
شما زبانتون در چه حدی هست می تونید انگلیسی بخونید؟ اگه آره که من به ترتیب این و پیشنهاد می کنم
1-کتاب C++ پیام نور+حل کیه تمریناتش که هم کتابش و هم جواباش در اینترنت هست
C++ How to Program, Fifth Edition-2
Wrox Ivor Hortons Beginning Visual C Plus Plus 2008-3
که هر دوش لینکهای دانلود دارن
و بعد در حدی خواهید بود 100% که هر زبانی رو که دوست داشتین بدون هیچ مشکلی انتخاب کنید
ولی ببینید این چیزی هستش که من می گم و قرار نیست که برای شما بهترین باشه اگه شما زبانتون قوی هست مشکل چندانی توی انتخاب منبع ندارین مثلا وقتی می خواین در مورد یک موضوعی مطالعه کنید چندین کتاب رو در مورد اون موضوع دانلود کنید(اگه از این dvd هایی که ارشیو کتاب هستن داشتید که چه بهتر) و همه رو یکم بخونید تا ببینید کدوم بیشتر چشمتون و می گیره به همین راحتی! ولی اگه انگلیسیتون قوی نیست از الان تا آخر عمرتون مشکل منبع خواهید داشت بهترین کاری که به ذهن من می رسه اینه که قبل از خرید کتاب برین کتاب خونه و کتابهای اونجا رو در مورد اون موضوع کامل بررسی کنید و از همین فردا برین در یک آموزشگاه زیان اسم نویسی کنید
در مورد کتاب جعفر نژاد هم من تا نصف خوندمش کتاب خوبی بود و توی بورلند هم کدهاش و اجرا می کرد که می تونه بهتون کمک کنه که زیاد وابسته به ویژوال استادیو نشین و محیطهای دیگه رو هم بشناسید
آزاد باشید

ha2006
04-04-2010, 20:30
سلام عزیز
ببینید من این کار و کردم که هر ترمی یک کتاب غیر دانشگاهی در مورد برنامه نویسی خوندم در این صورت تضمین می کنید که در سال بتونید سه تا کتاب بخونید دو کتاب در پاییز و بهار یه دونه هم تابستون که این خیلی خوبه کلا سعی کنید برنامه ریزی داشته باشین و بهشون برسید تا خسته نشین و حتی تعداد صفحاتی که در هر روز می خواین بخونید رو مشخص کنید!
شما زبانتون در چه حدی هست می تونید انگلیسی بخونید؟ اگه آره که من به ترتیب این و پیشنهاد می کنم
1-کتاب C++ پیام نور+حل کیه تمریناتش که هم کتابش و هم جواباش در اینترنت هست
C++ How to Program, Fifth Edition-2
Wrox Ivor Hortons Beginning Visual C Plus Plus 2008-3
که هر دوش لینکهای دانلود دارن
و بعد در حدی خواهید بود 100% که هر زبانی رو که دوست داشتین بدون هیچ مشکلی انتخاب کنید
ولی ببینید این چیزی هستش که من می گم و قرار نیست که برای شما بهترین باشه اگه شما زبانتون قوی هست مشکل چندانی توی انتخاب منبع ندارین مثلا وقتی می خواین در مورد یک موضوعی مطالعه کنید چندین کتاب رو در مورد اون موضوع دانلود کنید(اگه از این dvd هایی که ارشیو کتاب هستن داشتید که چه بهتر) و همه رو یکم بخونید تا ببینید کدوم بیشتر چشمتون و می گیره به همین راحتی! ولی اگه انگلیسیتون قوی نیست از الان تا آخر عمرتون مشکل منبع خواهید داشت بهترین کاری که به ذهن من می رسه اینه که قبل از خرید کتاب برین کتاب خونه و کتابهای اونجا رو در مورد اون موضوع کامل بررسی کنید و از همین فردا برین در یک آموزشگاه زیان اسم نویسی کنید
در مورد کتاب جعفر نژاد هم من تا نصف خوندمش کتاب خوبی بود و توی بورلند هم کدهاش و اجرا می کرد که می تونه بهتون کمک کنه که زیاد وابسته به ویژوال استادیو نشین و محیطهای دیگه رو هم بشناسید
آزاد باشید
زبان که مشکلی ندارم !! (البته فکر کنم) !! !! اما به نظرم ادم وقتی داره یه زبان یاد می گیره بهتره اوین کتابش فارسی باشه !! !! نمی دونم نظر خودم هست ها !! !!
این کتاب C++ پیام نور باید بخرم یاد دانلود کنم !! بقیه ی کتاب هارو هم دارم !! کلا E-Book زیاد دارم واسه برنامه نویسی !! :46:
پس شما می گین که سی شارپ رو بیخیال شم ؟ بچسبم به سی پلاس پلاس ؟

Mehran NZ
04-04-2010, 20:46
زبان که مشکلی ندارم !! (البته فکر کنم) !! !! اما به نظرم ادم وقتی داره یه زبان یاد می گیره بهتره اوین کتابش فارسی باشه !! !! نمی دونم نظر خودم هست ها !! !!
این کتاب C++ پیام نور باید بخرم یاد دانلود کنم !! بقیه ی کتاب هارو هم دارم !! کلا E-Book زیاد دارم واسه برنامه نویسی !! :46:
پس شما می گین که سی شارپ رو بیخیال شم ؟ بچسبم به سی پلاس پلاس ؟
اون کتاب پیام نور همون طور که گفتم لینک دانلودش هست تو نت اگرم نسخه کاغذی می خواین که می تونید بخرید(همون خلاصه شده دیتل هست که برای تازه کارها بنظرم خیلی خوبه)
در مورد اینکه بذارین کنار تصمیم گیرنده خود شمایین باید ببینید چه نوع برنامه نویسی می خواین بشین (حرفه ای یا ...) حالا اگه خیلی شک دارین یکم دیگه برین جلو ببنید به مشکل بر می خورید یا نه ولی من حرفام و زدم دیگه هرگز هم به یه تازه کار c# رو پیشنهاد نمی کنم

Guts
04-04-2010, 21:01
ببخشید پابرهنه وسط بحث میام ولی اگر زبانت اونقدری خوبه که کتاب انگلیسی بخونی اصلاً سمت فارسی هم نرو مخصوصاً اینجور کتابا.

ha2006
04-04-2010, 21:16
اون کتاب پیام نور همون طور که گفتم لینک دانلودش هست تو نت اگرم نسخه کاغذی می خواین که می تونید بخرید(همون خلاصه شده دیتل هست که برای تازه کارها بنظرم خیلی خوبه)
در مورد اینکه بذارین کنار تصمیم گیرنده خود شمایین باید ببینید چه نوع برنامه نویسی می خواین بشین (حرفه ای یا ...) حالا اگه خیلی شک دارین یکم دیگه برین جلو ببنید به مشکل بر می خورید یا نه ولی من حرفام و زدم دیگه هرگز هم به یه تازه کار c# رو پیشنهاد نمی کنم

ببخشید ها زیاد سوال می پرسم !!
این سی پلاس پلاس چقدر طول می کشه یاد گرفتنش !! ؟:19:
اینه دیگه کتاب !!

Mehran NZ
04-04-2010, 21:42
ببخشید ها زیاد سوال می پرسم !!
این سی پلاس پلاس چقدر طول می کشه یاد گرفتنش !! ؟:19:
اینه دیگه کتاب !!

زیاد طول می کشه ذهنتون و باید آماده کنید که حالا حالاها برنامه نویسی برای محیطهای گرافیکی رو از سر باید بیرون کنید(در برنامه نویسی راه میان بر وجود نداره باید تلاش کرد)
آره همینه اینجارم ببین خودم تمریناش و تا 8 فصل حل کرده بودم ولی تو اینترنت اگه درست یادم مونده باشه دیده بودم مثل اینکه کاملش هم حل شده بود فقط یه مقدار سرچ نیاز داره

عــــلی
07-04-2010, 20:41
سلام.

اخه چه جوری بدون منبع یاد گرفتین !! اصلا اگه میشه بگین چی خوندین !! یعنی از اول چی کار کردین ؟
خوب من برنامه نویسی ویژوال بیسیک 6 یکم بلد بودم.
کلاً تو برنامه گیر که میکردم برنامه رو حتی به صورت گوسفندی!! هم مینوشتم منظورم اینه به جای حلقه تمام متغیر ها رو یکی یکی تعریف میکردم.چیزی که برام مهم بود تمام شدن برنامه بود.
بعد رفتم سراغ سی شارپ و یه کتاب از آقای هاشمیان گرفتم و تا صفحه 100 خوندم و دیگه نخوندم بقیه رو هم از سورس کد های همین دوستان پی سی و سایت Codeproject.com و مخصوصاً آقای _H2_ داش حسن خودم که خیلی بهم کمک کرد یاد گرفتم.
موفق و سر بلند باشید.

rootail
11-04-2010, 10:18
salam
be nazare man ketab o narm afzar ba ham khaili komaket mikonan man ham daram to uni c# mikhonam ostadam khob ni ama ketabe ghomi khaili komakam mikone
movafagh bashi