ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مجلس با "دو فوریت" ، درباره‌ی واردات خودرو در سال 89 احتمالا تجدید نظر می کند



Life24
31-03-2010, 11:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سخنان اخیر مقام معظم رهبری که در بازدید ایشان از خط تولید موتور ملی بیان شد ، موضع دولت در زمینه تعرفه واردات خودرو را تقویت کرد و مجلسی ها که در زمستان گذشته ، به شدت از کاهش 20درصدی تعرفه واردات خودرو دفاع می کردند را در وضعیت تجدید نظر قرار داد.

به گزارش عصرایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، تا پایان سال گذشته ، تعرفه واردات خودروی خارجی 90 درصد بود ؛ بدین معنا که هر خودروی خارجی ، به محض عبور از گمرک ایران ، قیمتش برای مصرف کننده داخلی در همان بدو امر دو برابر می شد.
موافقان این میزان از تعرفه ، معتقد بودند که با بالا بودن تعرفه واردات خودرو و در نتیجه گران بودن خودروهای خارجی ، مردم ایران ، رو به خودروهای داخلی می آورند و بدین ترتیب ، چرخ صنعت خودروسازی در ایران همچنان می چرخد و امنیت شغلی صدها هزار نفری که در این صنعت اشتغال دارند ، حفظ می شود.

مخالفان اما ، حمایت تعرفه ای از خودروسازان را باعث تنبلی و بی انگیزگی آنها در ارتقای سطح کیفی تولیدات و کاهش بهای تمام شده می دانستند و معتقد بودند که باید با کاهش تعرفه واردات ، زمینه را برای رقابت نزدیک تر خودروسازان داخلی و خارجی فراهم کرد تا در نهایت داخلی ها برای حفظ بازار ، بهبود کیفیت را جدی بگیرند.

این نزاع تاریخی ، در واپسین ماه های سال 1388 و در فصل تدوین بودجه به مجلس رسید و نهایتاً مجلسی ها با کاهش 20 درصدی تعرفه موافقت کردند و این در حالی بود که دولت به شدت از این امر ناراضی بود به گونه ای که فراتر از خودروسازان و وزارت صنایع و معادن ، شخص رئیس جمهور نیز در این باره موضع گیری کرد ، تصمیم مجلس را نکوهید و نمایندگان را متهم کرد که با این کار خود "موانعي را بر سر راه پيشرفت كشور ايجاد كرده اند" .

احمدی نژاد اواخر اسفند ماه در این باره گفت: "من اهل گله‌گذاري نيستم ولي براي محصولات روزمره افزايش تعرفه واردات تثبيت مي‌شود ولي براي واردات خودرو كه خودمان آن را داريم با كاهش تعرفه‌ها مواجه هستيم. آنچه كه مرغداري‌ها و گاوداري‌‌هاي ما نياز دارند و كشاورزي نيار دارد بايد با تعرفه پائين‌تر وارد شود تا موادغذايي افزايش قيمت پيدا نكند ولي ما شاهد كاهش تعرفه واردات خودرو هستيم كه اين كار چه حاصلي براي ملت دارد؟ اگر قرار است صنعت اصلاح شود راهش ارزان بودن خودروهاي وارداتي نيست. اين گونه تصميم‌گيري‌ها ازمجلس نشان مي‌دهد كه برخي از نمايندگان مجلس با ارائه برخي طرح ها موانعي را بر سر راه پيشرفت كشور ايجاد كرده اند. "

به هر حال ، مجلس برنظر خود اصرار ورزید تا این که نهم فروردین 89 ، رهبر معظم انقلاب بعد از یک بازدید سه ساعته از خط تولید موتور ملی و نمایشگاه صنعت خودروسازی ، صراحتاً از "سياست‌هاي واردات خودرو و بعضي از تصميماتي كه در اين زمينه گرفته شده است" ابراز ناخرسندی کردند و افزودند: "فراوانی و ارزانی خوب است اما از آن مهم تر رشد صنعت داخلی است و نباید به استناد دلایل عمدتاً واهی دروازه را به روی واردات باز کرد...عموماً فلسفه و منطقی که برای افزایش واردات مطرح می شود، بالا بردن کیفیت محصولات داخلی است اما برای این هدف گزینه های بهتری هم وجود دارد که یکی از آنها اعمال سیاستها و ضوابطی برای بالا بردن کیفیت محصولات داخلی است."

بدین ترتیب رهبر معظم انقلاب ، موضع خویش را درباره واردات خودرو ، به نفع صنایع داخلی بیان کردند و البته در عین حال تاکید کردند که باید سیاست ها و ضوابطی اعمال شود تا کیفیت محصولات داخلی بالا رود.

با این اوصاف ، نمایندگانی که در فصل تدوین بودجه مخالف کاهش تعرفه بودند ، بعد از پایان تعطیلات ، فرصت را مغتنم خواهند شمرد و طرحی برای افزایش مجدد تعرفه واردات خودرو ارائه خواهند داد. دیگر نمایندگان نیز که بارها بر لزوم تبعیت از دیدگاه های رهبر معظم انقلاب تاکید و تصریح داشته اند ، قاعدتاً از نظر ایشان پیروی خواهند کرد و رأی به افزایش تعرفه خواهند داد ، کما این که "مهدی کوچک زاده ، نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی در این باره می گوید:"نمايندگان مخالف با كاهش تعرفه، بايستي به نظر رهبري كه خيرخواهانه و عالمانه است، احترام بگذارند و آن را ترجيح دهند."

در همین باره سيد مهدي صادق ،رئيس كميته صنعت مجلس از احتمال ارائه طرح دو فوريتي براي كاهش تعرفه واردات خودرو خبر می دهدن و می گوید: "نظر مقام معظم رهبري برتمام نظرات ارجح است. زماني كه ايشان كاهش تعرفه واردات خودرو را به ضرر صنعت خودرو مي‌دانند بايستي همه بپذيرند و براي حل شدن اين موضوع قدم بردارند. بينش عميق و اصولي مقام معظم رهبري ما را به اين نتيجه رساند كه كاهش تعرفه واردات خودرو در شرايط فعلي به نفع توليد و اقتصاد كشور
نيست. "

هر چند که خودروسازان داخلی حتماً از این روند خرسند هستند اما باید بدانند که افزایش تعرفه برای استمرار حمایت از صنعت داخلی تنها یک وجه ماجراست و روی دیگر آن ، اتخاذ سیاست ها و ضوابطی است که آنها را ناگزیر از حرکت به سمت اهداف سه گانه ای کند که رهبر معظم انقلاب بدان ها تصریح داشته اند: کیفیت ، فراوانی و ارزانی.

به بیان دیگر ، دولت و مجلس باید به تمام جنبه های فرامین رهبری توجه داشته باشند و در کنار اصلاح تعرفه واردات ، سیاست ها و ضوابط جدیدی را برای نیل به اهداف سه گانه مذکور تدوین و با جدیت تمام اجرا کنند.
لذا انتظار می رود خودروسازان و حامیان آنها در مجلس و دولت ، تنها به آن بخش که به سود خودروسازی است بسنده نکنند و از مسؤولیت هایی که رهبری بر دوش آنها گذارده تا خودروسازی کشور به سمت ارتقای کیفیت و ارزانی و فراوانی برود نیز تبعیت کامل نمایند.

Contractor
31-03-2010, 11:12
این بار اول نیستش که خودروسازها به دولت فشار میارند تا واردات محدود شه
راههای مختلفی را امتحان کردند.از راه نماینده های مجلس از راه وزیر و اینبار از راه رهبری.البته یه حدودی هم حق دارند.تحریمها باعث شده نتوانند با شرکای خارجیشون خوب کار کنند و محدودیتهای زیادی برایشون ایجاد شده
دهها هزار نفر از مردم دارند توی بخش خصوصی قطعه ساز و داخل خود کارخونه ها کار میکنند و اگه بیکار بشوند خدا بداد مملکت برسه
نمیدونم والا چکار کنیم

Life24
31-03-2010, 11:28
این بار اول نیستش که خودروسازها به دولت فشار میارند تا واردات محدود شه
راههای مختلفی را امتحان کردند.از راه نماینده های مجلس از راه وزیر و اینبار از راه رهبری.البته یه حدودی هم حق دارند.تحریمها باعث شده نتوانند با شرکای خارجیشون خوب کار کنند و محدودیتهای زیادی برایشون ایجاد شده
دهها هزار نفر از مردم دارند توی بخش خصوصی قطعه ساز و داخل خود کارخونه ها کار میکنند و اگه بیکار بشوند خدا بداد مملکت برسه
نمیدونم والا چکار کنیم
نه آقا
مثلا صندلی ماشین از کمپانی میخری شل هست و قابل نشستن نیست
یا ماشین از همه جاش آب میده
یا آتیش میگیره
اصلا بلد نیستن اسمبل کنن ماشین رو
ربطی به تحریم نداره
وقتی نمایندگی دزدی میکنه و کار نمیکنه
کودم تحریم

rami_hemi
31-03-2010, 12:29
مشکل کلا توی خط مونتاژ دارن
من همون موقع که خبر بازدید رو شنیدم بو بردم اینا میخوان بازم فشار بیارن واسه واردات .
این صنعت حتی با تعرفه 70 درصدی هم احساس خطر میکنه .
مجلس نباید زیر بار بره
باید از یه جایی دست یه عده رو از این صنعت قطع کرد و یه کاری کنیم تا عقب موندگی جبران بشه
این احساس خطر باید باید کاری کنه که از خواب بیدار بشن .
همین که تعرفه میاد پایینتر خودش یه قدم مثبت هستش .

DAVOOD24
31-03-2010, 13:10
کسی اگه پول داشته باشه خرید خودرو داخلی اشتباهه . این ماشینای اشغالشونو به زور میدن به دست ملت .مردم هم به عشق داشتن ماشین و پوز دادن به اطرافیان صداشون در نمیاد وگرنه همه میدونن که سوار شدن زانتیا و پرشیا افتخار نیست بلکه از سر ناچاریه .

:41:

AmiRreZA_RAcEr
31-03-2010, 13:16
من نمیدونم این همه کشته توی تصادفات رو بعضی ها نمیبینن که میان دفاع میکنن ؟! آخه ایران رو چه به خودروسازی ؟! هزارجای دیگه برای کار داره ایران این همه معدن و سرمایه های عظیم ! چه گیری دادن به خودرو سازی ! تا 1 سال دیگه اصلا توی خیابونها نمیشه رانندگی کرد از بس شلوغ میشه ...

shahab_f
31-03-2010, 13:42
دهها هزار نفر از مردم دارند توی بخش خصوصی قطعه ساز و داخل خود کارخونه ها کار میکنند و اگه بیکار بشوند خدا بداد مملکت برسه
نمیدونم والا چکار کنیم
میشه اینجوری در نظر گرفت که یه سری از کارگر ها فقط تغییر کار میدن ، مثلا از ایران خودرو به بخش نمایندگی و تعمیرات خودرو ساز خارجی . بالاخره اون خودروی وارداتی هم به کارگر احتیاج داره.
حتی اگه یه سری هم این وسط شغلشون رو از دست بدن به نظرم جون مردم (به خاطر ایمنی ماشین ها) و سلامتیشون (به خاطر آلایندگی ماشین ها) اهمیتش خیلی بالاتره

Terova
31-03-2010, 14:08
دیدی گفتم عمرا بگزار تعرفه کم بشه..

در کل خوشم میاد با اینکه فشار مردمی هم رو دارن تحمل میکنن باز هم نمیگزارن مردم یکم خوشحال باشن..

milad22
31-03-2010, 22:59
دیروز یه 141 گرفتم
دوتا درش مشکل داشت!
البته هنوز به خاطر نداشتن پلاک نتونستم سوارش بشم. خدا میدونه چه ایرادات دیگه ای داره
همه مسئولین رو با پول می خرن!!

Contractor
01-04-2010, 10:37
قيمت پرايد بايد به 14ميليون مي‌رسيد:18:
ايراني‌ها، پرايد را به عنوان خودرويي ارزان‌قيمت در بازار مي‌شناسند و با اين وجود برخي كارشناسان قيمت واقعي اين محصول را كمتر از حد فعلي نيز مي‌دانند. اين در حالي است كه مديرعامل سايپا اعتقاد دارد با توجه به تورم، قيمت پرايد بايد تا به امروز به 14ميليون تومان مي‌رسيد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

REZAt1980
01-04-2010, 18:44
به نظر من هم پایین آوردن تعرفه کار درستی نبود.

چرا که کیفیت پایین تولیدات ما ، از جای دیگه آب میخوره و یقین بدونید اگر هم این تعرفه 70% رو برای 89 نگه دارند، باز هم کیفیت بهتر نمیشه. شایدم باعث افت بشه . به خاطر مسائل اقتصادی که براشون ممکنه پیش بیاد.

راه بالا بردن کیفیت محصولات خودروی ما یه هیچ وجه پایین آوردن تعرفه واردات نیست. این رو تو سال آینده خواهید دید.

هشت بهشت
01-04-2010, 19:03
وقتی رئیس پلیس راه نمایی و رانندگی تهران تو تلویزیون میگه تا وقتی خوردوسازی تو ایران دولتی باشه کیفیت ماشین ها بهتر نمیشه ، و وقتی با بالا نگهداشتن تعرفه ها دست خودرو ساز باز گذاشته میشه تا برای افزایش کیفیت تلاشی نکنه ، این بازدید رهبری از صنایع خودروسازی دیگه یه جور تایید رفتار خودروساز محسوب میشه .

masud-000000
01-04-2010, 19:26
من نمیدونم این فقط واردات خودرو هست که باعث میشه ملت از کار بیکار بشن؟؟؟؟.. اونوقت این واردات بی رویه و غیر اصولی کالا (بهتره بگم بنجل‌جات) از کشور دوست و برادر چـــین هیچ دخلی به بیکاری جوونای ما نداره؟؟؟

پ.ن:یعنی میشه یه روز برسه ما پورشه/فراری/بنز سوار شیم؟:45:...

_LOVE_CODER_
01-04-2010, 19:57
به نظر من هم پایین آوردن تعرفه کار درستی نبود.

چرا که کیفیت پایین تولیدات ما ، از جای دیگه آب میخوره و یقین بدونید اگر هم این تعرفه 70% رو برای 89 نگه دارند، باز هم کیفیت بهتر نمیشه. شایدم باعث افت بشه . به خاطر مسائل اقتصادی که براشون ممکنه پیش بیاد.

راه بالا بردن کیفیت محصولات خودروی ما یه هیچ وجه پایین آوردن تعرفه واردات نیست. این رو تو سال آینده خواهید دید.
ابن همه سال داره این سیستم تعرفه اجرا میشه چی شد ؟ چقدر کیفیت رشد کرد ؟

اینها یک پاپاسی برای جون من و خانواده ام و شما و خانواده تون قائل نیستند اگر خدای نکرده یک روز تو ماشینتون نشسته بودید همراه خانوادتون و ماشین آتیش میگرفت و زند زنده جزغاله می شدید بازم این حرف روز میزدید (خودتون بهتر از این مسائل اگاه هستید)

از چند تا از این خانواده ها که مردم ماشینشون اتیش گرفته / باز نشدن ایربگ / نگرفتن ترمز و .... که خسارت مادی و جانی دادن دلجوی شده ؟ چقدر سعی کردن که این مشکلات رو بر طرف کنن ؟ اینا رو دیدید شرکت تویوتا رو هم ببینید

نگید تو رو خدا این حرف ها رو ما که جونمون رو از سر راه نیاوردیم که بکنیم خودمون رو موش ازمایشگاهی اینها !

اینها که سنگشون رو به سینه میزند کاری که انجام میدن جز ضرر (در خیلی از مسائل) چیزی برای کشور نداره

هر کسی را بهر کاری ساختند

BBNHFAK
01-04-2010, 22:58
من نمیدونم این همه کشته توی تصادفات رو بعضی ها نمیبینن که میان دفاع میکنن ؟! آخه ایران رو چه به خودروسازی ؟! هزارجای دیگه برای کار داره ایران این همه معدن و سرمایه های عظیم ! چه گیری دادن به خودرو سازی ! تا 1 سال دیگه اصلا توی خیابونها نمیشه رانندگی کرد از بس شلوغ میشه ...
واقعا حرف درستیه
اثباتش هم اینه که:
سایپا ( سال تاسیس = 1966)
آخرین دستاورد : Saipa SABA
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیوندای (سال تاسیس = 1967)
آخرین دستاورد:Hyundai Equus
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

REZAt1980
02-04-2010, 18:30
ابن همه سال داره این سیستم تعرفه اجرا میشه چی شد ؟ چقدر کیفیت رشد کرد ؟

اینها یک پاپاسی برای جون من و خانواده ام و شما و خانواده تون قائل نیستند اگر خدای نکرده یک روز تو ماشینتون نشسته بودید همراه خانوادتون و ماشین آتیش میگرفت و زند زنده جزغاله می شدید بازم این حرف روز میزدید (خودتون بهتر از این مسائل اگاه هستید)

از چند تا از این خانواده ها که مردم ماشینشون اتیش گرفته / باز نشدن ایربگ / نگرفتن ترمز و .... که خسارت مادی و جانی دادن دلجوی شده ؟ چقدر سعی کردن که این مشکلات رو بر طرف کنن ؟ اینا رو دیدید شرکت تویوتا رو هم ببینید

نگید تو رو خدا این حرف ها رو ما که جونمون رو از سر راه نیاوردیم که بکنیم خودمون رو موش ازمایشگاهی اینها !

اینها که سنگشون رو به سینه میزند کاری که انجام میدن جز ضرر (در خیلی از مسائل) چیزی برای کشور نداره

هر کسی را بهر کاری ساختند

شما متوجه نشدید من چی گفتم.

نمیگم که کیفیت خودروهای ما خوبه. من هم میدونم که چقدر پژو آتیش گرفت.
کسی منکر اینها نشده.

من میگم که راه بالا بردن کیفیت ، کاهش تعرفه نیست. همین.

همین کره جنوبی که سریع با ایران مقایسه اش میکنن، به هیچ وجه از راه محدود نبودن واردات و تشويق صادرات

به اینجا نرسیده.

در جامعه کره جنوبی، در هر زمینه ای ، مصرف کنندگان کالای خارجی را خائن تلقی میکنند، آن هم نه در وضعیت امروزی بلکه در زمانی که کره جنوبی ابتدای مسیر بود و کیفیت کالاهایش، مناسب نبود و اصلا با نمونه های خارجی قابل مقایسه نبود.

در سال 1995 کل خودروهای وارداتی به کره جنوبی 1900 دستگاه بوده، در حالی که تولید داخلی در کره جنوبی 2 میلیون دستگاه بوده که امریکا 20% آن را وارد کرده.

کسی منکر کیفیت پایین خودروهای داخلی نیست، این که واضحه. بلکه بحث بر سر شیوه ی ارتقای کیفیت هست. که نظر من اینه که کاهش تعرفه واردات به هیچ وجه به ارتقای کیفیت منجر نمیشه.

بنده هم سنگ کسی رو به سینه نمیزنم. من هم در ابتدا اگر بحث شخصی باشه، از خدامه که تعرفه پایین بیاد. اما انسان باید همه جوانب رو در نظر بگیره.

به نظر من یکی از راه های ارتقای کیفیت، خصوصی سازی رد مالکیت در مرحله ی اول و سپس خصوصی سازی در مدیریت در مرحله ی بعد هست که در فضای اقتصادی امروز کشور و به خصوص فضای اقتصادی ایران خودرو این اتفاق چند سال طول میکشه.

REZAt1980
03-04-2010, 15:07
حالا دلیلش رو متوجه شدید


دلیل چی رو متوجه بشم؟

من نظرم رو گفتم و ایشون هم یه جمله ای گفتند، مگه من سوالی کردم که دلیلش رو متوجه بشم؟

اما به شخصه با ایشون موافق نیستم.

mdmehry
03-04-2010, 19:06
حمایت از صنعت به اصطلاح نوزاد خودروسازی به چه بهایی. واقعا جای تاسف داره.

sise
03-04-2010, 19:27
شما متوجه نشدید من چی گفتم.

نمیگم که کیفیت خودروهای ما خوبه. من هم میدونم که چقدر پژو آتیش گرفت.
کسی منکر اینها نشده.

من میگم که راه بالا بردن کیفیت ، کاهش تعرفه نیست. همین.

همین کره جنوبی که سریع با ایران مقایسه اش میکنن، به هیچ وجه از راه محدود نبودن واردات و تشويق صادرات

به اینجا نرسیده.

در جامعه کره جنوبی، در هر زمینه ای ، مصرف کنندگان کالای خارجی را خائن تلقی میکنند، آن هم نه در وضعیت امروزی بلکه در زمانی که کره جنوبی ابتدای مسیر بود و کیفیت کالاهایش، مناسب نبود و اصلا با نمونه های خارجی قابل مقایسه نبود.

در سال 1995 کل خودروهای وارداتی به کره جنوبی 1900 دستگاه بوده، در حالی که تولید داخلی در کره جنوبی 2 میلیون دستگاه بوده که امریکا 20% آن را وارد کرده.

کسی منکر کیفیت پایین خودروهای داخلی نیست، این که واضحه. بلکه بحث بر سر شیوه ی ارتقای کیفیت هست. که نظر من اینه که کاهش تعرفه واردات به هیچ وجه به ارتقای کیفیت منجر نمیشه.

بنده هم سنگ کسی رو به سینه نمیزنم. من هم در ابتدا اگر بحث شخصی باشه، از خدامه که تعرفه پایین بیاد. اما انسان باید همه جوانب رو در نظر بگیره.

به نظر من یکی از راه های ارتقای کیفیت، خصوصی سازی رد مالکیت در مرحله ی اول و سپس خصوصی سازی در مدیریت در مرحله ی بعد هست که در فضای اقتصادی امروز کشور و به خصوص فضای اقتصادی ایران خودرو این اتفاق چند سال طول میکشه.

خصوصی سازی وقتی به درد میخوره که رقابت در میون باشه. وگرنه وقتی تعرفه ها بالا باشه و ماشین وارداتی گرون در بیاد و خودرو ساز داخلی با این گرونی تضمین داشته باشه که خودرو اش به فروش میره دیگه چه فزقی میکنه دست کی باشه؟ خصوصی باشه یا دولتی؟

کاهش تعرفه اتفاقا کار خوبیه. اگر کلا تعرفه ها برداشته بشن خب دیگه کلا صنعت خودرو سازی(؟) کشور میخوابه.
اما اگه مثل الان مثلا ده درصد کمتر کنند باعث میشه که خودرو سازحواسشو بیشتر جمع کنه و به خیال اینکه هر چی بده فروش میره جنس سمبل کاری شده به خورد ملت نده.

REZAt1980
03-04-2010, 20:12
خصوصی سازی وقتی به درد میخوره که رقابت در میون باشه. وگرنه وقتی تعرفه ها بالا باشه و ماشین وارداتی گرون در بیاد و خودرو ساز داخلی با این گرونی تضمین داشته باشه که خودرو اش به فروش میره دیگه چه فزقی میکنه دست کی باشه؟ خصوصی باشه یا دولتی؟

کاهش تعرفه اتفاقا کار خوبیه. اگر کلا تعرفه ها برداشته بشن خب دیگه کلا صنعت خودرو سازی(؟) کشور میخوابه.
اما اگه مثل الان مثلا ده درصد کمتر کنند باعث میشه که خودرو سازحواسشو بیشتر جمع کنه و به خیال اینکه هر چی بده فروش میره جنس سمبل کاری شده به خورد ملت نده.

اتفاقا زمانی رقابت ایجاد میشه که مالکیت خصوصی بشه . زمانی که خصوصی نیست به این معناست که مالک آن یعنی دولت ، موظف است که تمام مخارج و حتی ضرر دهی اون رو جبران کنه.
زمانی که مالکیت خصوصی بشه، مجبور میشن که برای جلوگیری از ضرر ، اقدامات مشتری محور انجام بدن ( مثل ارتقای کیفیت و خدمات پس از فروش) .

در حالتی که شرکتی خصوصی هست ، به دلیل این که پشتیبانی نامحدود مثل دولت نداره، مجبور به ارتقای کیفیت میشه، اما زمانی که دولتی هست، چندان عزمی بر مشتری محوری وجود ندارد.


ما اگه مثل الان مثلا ده درصد کمتر کنند باعث میشه که خودرو سازحواسشو بیشتر جمع کنه و به خیال اینکه هر چی بده فروش میره جنس سمبل کاری شده به خورد ملت نده.[

این که همون توجیه دوستان بود.
موضوع اینه که همه چیز به این راحتی نیست که بله خودروساز حواسش رو جمع میکنه.
مدیریت خصوصی برای همین جاست که تا نشه، به قول شما خودروساز حواسش رو جمع نمیکنه.

farzad02
03-04-2010, 20:22
حميدرضا مقدم‌فر، كاهش تعرفه واردات خودرو از سوي مجلس را اقدامي سوال برانگيز دانست و با اشاره به لطمه‌هاي اقتصادي ـ فرهنگي، بازكردن درهاي كشور بر روي خودروهاي لوكس خارجي اين كار را به نفع كشورهايي دانست كه در خط مقدم تحريم عليه ايران هستند.


به گزارش سرويس "فضاي مجازي " خبرگزاري فارس، حميدرضا مقدم‌فر مدير عامل خبرگزاري فارس در گفت‌وگو با رسالت با اشاره به اظهارات اخير مقام معظم رهبري در جمع مديران و كارشناسان صنعت خودروسازي كشور و انتقاد ايشان از باز كردن دروازه واردات به استناد دلايل عمدتاً واهي تاكيد كرد: هر چند نمايندگان مجلس با توجيه بالابردن كيفيت خودروهاي توليد داخل و افزايش رقابت‌پذيري تعرفه واردات خودرو را به 70 درصد كاهش دادند، ولي همانطور كه مقام معظم رهبري اشاره كردند، بالابردن كيفيت خودروهاي توليد داخل روش‌هاي موثرتري هم دارد كه يكي از آنها اعمال سياست‌ها و ضوابط اصولي براي اين امر است.
وي كاهش تعرفه واردات خودرو را اقدامي سوال برانگيز از سوي دنبال كنندگان آن دانست و تاكيد كرد: به نظر مي‌رسد دست‌هايي كه سود سرشاري از واردات خودروهاي لوكس و چند ده ميليوني به جيب مي‌زنند، در كار است تا هم به صنعت داخل صدمه بزند و هم با ترويج اشرافي‌گري لطمه فرهنگي وارد كند كه لازم است نمايندگان مجلس و مسئولان دولتي مراقب باشند در راستاي اهداف سودجويانه اين افراد قدمي برندارند.
مقدم‌فر اولين صدمه ورود خودروهاي چند ده ميليوني و حتي چند صد ميليوني را متوجه فرهنگ اين مرز و بوم دانست و آن را موجب ترويج اشرافي‌گري در كشور ارزيابي كرد.
وي درباره صدمات اقتصادي كاهش تعرفه واردات خودرو با تاكيد بر اين كه ايران دوازدهمين توليدكننده خودرو در جهان است، به ركود شديد بازار جهاني خودرو اشاره كرد و گفت: در شرايط فعلي كه كشورهاي صنعتي تمام توان خود را براي حمايت از خودروسازان خود به كار گرفتند تا مانع ورشكستگي آنها شوند، كاهش تعرفه واردات خودرو به معني سپردن بازار خودروهاي توليد داخل به شركت‌هاي خارجي است.
وي گفت: در حال حاضر حتي كشورهايي كه ادعاي اقتصاد آزاد در دنيا دارند براي جلوگيري از ورشكستگي صنايع داخلي خود براي برخي از اقلام وارداتي تعرفه سنگيني وضع كردند.
مقدم‌فر اين مصوبه مجلس را كمك به كشورهاي صنعتي تحريم كننده ايران دانست و گفت: در شرايطي كه صنعت ما فشار سنگين تحريم‌هاي يك جانبه غرب را تحمل مي‌كند، كاهش20 درصدي تعرفه واردات خودرو كمك به شركت‌هاي خودروسازي وابسته به كشورهايي است كه در خط مقدم تحريم عليه ايران قرار دارند و ما با اين كار بازار آنها را داغ مي‌كنيم و به خودمان لطمه مي زنيم.
مدير عامل خبرگزاري فارس با اشاره به اينكه بازار داخلي با توجه به توليدات خودروسازان كشور نيازي به واردات ندارد و با هيچ كمبودي مواجه نيست، گفت: كاهش20 درصدي تعرفه واردات خودرو به كشور باعث تضعيف صنايع داخلي مي‌شود و انگيزه‌اي براي توليد در داخل وجود نخواهد داشت.
مقدم‌فر در ادامه به اشتغال مستقيم بيش از 500 هزار نفري در صنعت خودروسازي كشور اشاره و تاكيد كرد: كاهش تعرفه‌هاي واردات خودرو موجب بيكاري قشر عظيمي از كارگران كه به طور مستقيم و غير‌مستقيم در اين صنعت مشغول به كار هستند مي‌شود و كارشناسان معتقدند كه با ورود هر خودرو دو فرصت شغلي در صنعت كشور از بين خواهد رفت چرا كه ركود درصنعت خودرو بسياري از صنايع مادر از جمله فولاد، آلومينيوم و پتروشيمي را تحت تاثير قرار خواهد داد و به تبع آن صنايع پايين دستي نيز تعطيل خواهند شد.
وي با تاكيد بر اين مسئله كه بايد ديد از كاهش تعرفه واردات در واقع چه كساني نفع مي‌برند، گفت: در صورتي كه تعرفه واردات خودرو كاهش يابد، در خروج ارز از كشور و همچنين بخش اشتغال با مشكلات جدي رو به رو خواهيم شد و در واقع كاهش تعرفه واردات خودرو تشويقي براي واردكنندگان محسوب مي‌شود.

sise
03-04-2010, 22:44
اتفاقا زمانی رقابت ایجاد میشه که مالکیت خصوصی بشه . زمانی که خصوصی نیست به این معناست که مالک آن یعنی دولت ، موظف است که تمام مخارج و حتی ضرر دهی اون رو جبران کنه.
زمانی که مالکیت خصوصی بشه، مجبور میشن که برای جلوگیری از ضرر ، اقدامات مشتری محور انجام بدن ( مثل ارتقای کیفیت و خدمات پس از فروش) .

در حالتی که شرکتی خصوصی هست ، به دلیل این که پشتیبانی نامحدود مثل دولت نداره، مجبور به ارتقای کیفیت میشه، اما زمانی که دولتی هست، چندان عزمی بر مشتری محوری وجود ندارد.



مسئله اینه که در حال حاضر اصلا ضرر نداره. چنان سودی داره که دولت عمرا به خصوصی واگذار کنه. رقابت کی شکل میگیره؟ شما تنها تولید کننده یه محصول هستید و ملت مجبورن همون را بخرن. اونوقت چطور رقابت ایجاد میشه؟
این خصوصی سازی ای که شما میگین درسته منتها وقتی که بستر رقابت ایجاد بشه.
این رقابت وقتی ایجاد میشه که طرف یا طرفهای دیگری هم باشند. این "دیگران" همان خودروهای خارجی هستن.
باید خودروی خارجی وارد بشه تا طرف فکر کنه که یکی دیگر هم هست. این میشه رقابت.

_LOVE_CODER_
04-04-2010, 08:04
دلیل چی رو متوجه بشم؟

من نظرم رو گفتم و ایشون هم یه جمله ای گفتند، مگه من سوالی کردم که دلیلش رو متوجه بشم؟

اما به شخصه با ایشون موافق نیستم.

این جمله دوستمون پاسخ من به شما رو کامل می کرد


من میگم که راه بالا بردن کیفیت ، کاهش تعرفه نیست. همین.

من هم میگم ایران خودرو اصلا خودرو ساز نیست این یک دکان هست که باز کردن
که خیلی ها دارن از کنارش میخورن برای همین سریع تا قانونی تصویب میشه به نفع مردم (مثل ایربگ) خیلی ها صداشون در میاد

گاوی شیرده رو کسی نمیفروشه .
شما فکر می کنی ایران خودرو فروخته میشه مطمعنا تا زمانی که پول خوبی توش باشه محاله .

اگر هم یک روزی به بخش خصوصی فروخته بشه قضیه کارخونه فولاد میشه که وقتی به اقای(اسمشون یادم نیست) و پسر عموها فروخته (خصوصی) شد درهای مملکت بروی فولاد باز شد تا جای که الان می خوان شرکت فولاد رو پس بدن

ما خودمون تو این مملکت بزرگ شدیم از خارج نیومدیم که ندونیم تو این مملکت چه خبره

به اندازه کافی هم دلایل کافی و منطقی برای اثبات اینکه ما این وسط بازی خورده و داریم می خوریم اورده شده

این حق مردم هست که انتخاب کنند با شرایط برابر !

به هر حال این قصه سر دراز دارد



به نظر مي‌رسد دست‌هايي كه سود سرشاري از واردات خودروهاي لوكس و چند ده ميليوني به جيب مي‌زنند، در كار است تا هم به صنعت داخل صدمه بزند و هم با ترويج اشرافي‌گري لطمه فرهنگي وارد كند كه لازم است نمايندگان مجلس و مسئولان دولتي مراقب باشند در راستاي اهداف سودجويانه اين افراد قدمي برندارند.
اگر راست میگن خوب تعرفه واردات خودرو های لوکس رو بالا نگه دارن و برای ماشین های زیر 20هزار دلار (20 میلیون) تعرفه رو پایین بیارن اینجوری جلوی اشرافگرایی (؟؟) هم گرفته میشه لطمه فرهنگی (؟؟) به کشور نمیخوره

Aamoo
04-04-2010, 09:08
بنشينيم تا صبح دولتمان بدمد

shifter
04-04-2010, 09:29
ه نظر مي‌رسد دست‌هايي كه سود سرشاري از واردات خودروهاي لوكس و چند ده ميليوني به جيب مي‌زنند، در كار است تا هم به صنعت داخل صدمه بزند و هم با ترويج اشرافي‌گري لطمه فرهنگي وارد كند كه لازم است نمايندگان مجلس و مسئولان دولتي مراقب باشند در راستاي اهداف سودجويانه اين افراد قدمي برندارند.
ادمي[ البته من خودم شك دارم كه ادم باشه] كه اينو گفته بايد يك گاو به تمام معني باشه....!
جاي تعجب نداره كه ايران ا س ل ا م ي در زمره ي با فلاكت ترين كشور هاي دنياس...:2:
منو بگو كه تو عيد نشستم حساي كردم ببينم با 20 درصد كاهش تعرفه چقدر از تويوتا كمري كم ميشه كه بتونيم چند سال ديگه! بخريمش اما نگو همه اين كارا فيلم بوده....!:19::13:

AmiRreZA_RAcEr
05-04-2010, 13:03
حميدرضا مقدم‌فر، كاهش تعرفه واردات خودرو از سوي مجلس را اقدامي سوال برانگيز دانست و با اشاره به لطمه‌هاي اقتصادي ـ فرهنگي، بازكردن درهاي كشور بر روي خودروهاي لوكس خارجي اين كار را به نفع كشورهايي دانست كه در خط مقدم تحريم عليه ايران هستند.


به گزارش سرويس "فضاي مجازي " خبرگزاري فارس، حميدرضا مقدم‌فر مدير عامل خبرگزاري فارس در گفت‌وگو با رسالت با اشاره به اظهارات اخير مقام معظم رهبري در جمع مديران و كارشناسان صنعت خودروسازي كشور و انتقاد ايشان از باز كردن دروازه واردات به استناد دلايل عمدتاً واهي تاكيد كرد: هر چند نمايندگان مجلس با توجيه بالابردن كيفيت خودروهاي توليد داخل و افزايش رقابت‌پذيري تعرفه واردات خودرو را به 70 درصد كاهش دادند، ولي همانطور كه مقام معظم رهبري اشاره كردند، بالابردن كيفيت خودروهاي توليد داخل روش‌هاي موثرتري هم دارد كه يكي از آنها اعمال سياست‌ها و ضوابط اصولي براي اين امر است.
وي كاهش تعرفه واردات خودرو را اقدامي سوال برانگيز از سوي دنبال كنندگان آن دانست و تاكيد كرد: به نظر مي‌رسد دست‌هايي كه سود سرشاري از واردات خودروهاي لوكس و چند ده ميليوني به جيب مي‌زنند، در كار است تا هم به صنعت داخل صدمه بزند و هم با ترويج اشرافي‌گري لطمه فرهنگي وارد كند كه لازم است نمايندگان مجلس و مسئولان دولتي مراقب باشند در راستاي اهداف سودجويانه اين افراد قدمي برندارند.
مقدم‌فر اولين صدمه ورود خودروهاي چند ده ميليوني و حتي چند صد ميليوني را متوجه فرهنگ اين مرز و بوم دانست و آن را موجب ترويج اشرافي‌گري در كشور ارزيابي كرد.
وي درباره صدمات اقتصادي كاهش تعرفه واردات خودرو با تاكيد بر اين كه ايران دوازدهمين توليدكننده خودرو در جهان است، به ركود شديد بازار جهاني خودرو اشاره كرد و گفت: در شرايط فعلي كه كشورهاي صنعتي تمام توان خود را براي حمايت از خودروسازان خود به كار گرفتند تا مانع ورشكستگي آنها شوند، كاهش تعرفه واردات خودرو به معني سپردن بازار خودروهاي توليد داخل به شركت‌هاي خارجي است.
وي گفت: در حال حاضر حتي كشورهايي كه ادعاي اقتصاد آزاد در دنيا دارند براي جلوگيري از ورشكستگي صنايع داخلي خود براي برخي از اقلام وارداتي تعرفه سنگيني وضع كردند.
مقدم‌فر اين مصوبه مجلس را كمك به كشورهاي صنعتي تحريم كننده ايران دانست و گفت: در شرايطي كه صنعت ما فشار سنگين تحريم‌هاي يك جانبه غرب را تحمل مي‌كند، كاهش20 درصدي تعرفه واردات خودرو كمك به شركت‌هاي خودروسازي وابسته به كشورهايي است كه در خط مقدم تحريم عليه ايران قرار دارند و ما با اين كار بازار آنها را داغ مي‌كنيم و به خودمان لطمه مي زنيم.
مدير عامل خبرگزاري فارس با اشاره به اينكه بازار داخلي با توجه به توليدات خودروسازان كشور نيازي به واردات ندارد و با هيچ كمبودي مواجه نيست، گفت: كاهش20 درصدي تعرفه واردات خودرو به كشور باعث تضعيف صنايع داخلي مي‌شود و انگيزه‌اي براي توليد در داخل وجود نخواهد داشت.
مقدم‌فر در ادامه به اشتغال مستقيم بيش از 500 هزار نفري در صنعت خودروسازي كشور اشاره و تاكيد كرد: كاهش تعرفه‌هاي واردات خودرو موجب بيكاري قشر عظيمي از كارگران كه به طور مستقيم و غير‌مستقيم در اين صنعت مشغول به كار هستند مي‌شود و كارشناسان معتقدند كه با ورود هر خودرو دو فرصت شغلي در صنعت كشور از بين خواهد رفت چرا كه ركود درصنعت خودرو بسياري از صنايع مادر از جمله فولاد، آلومينيوم و پتروشيمي را تحت تاثير قرار خواهد داد و به تبع آن صنايع پايين دستي نيز تعطيل خواهند شد.
وي با تاكيد بر اين مسئله كه بايد ديد از كاهش تعرفه واردات در واقع چه كساني نفع مي‌برند، گفت: در صورتي كه تعرفه واردات خودرو كاهش يابد، در خروج ارز از كشور و همچنين بخش اشتغال با مشكلات جدي رو به رو خواهيم شد و در واقع كاهش تعرفه واردات خودرو تشويقي براي واردكنندگان محسوب مي‌شود.

معلومه وقتی خودش با پول دزدی بی ام دبلیو زیر پاشه میاد این حرفارو میزنه دیگه!!!!
بد وضعیتی شده انگار !!

wichidika
11-04-2010, 17:59
كاهش ميانگين تعرفه واردات خودرو به 70 درصد در سال 89 !!!؟؟؟
این تاپیک راهم بخونید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید