ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكلات عجيب و غريب من با سون روي لپ تاپم!

AdriftSlave
28-03-2010, 15:24
وقتي لپ تاپم رو خريدم روش يه ويستا بيسيك نصب بود كه بخاطر مشكلات فراوون جاش 7 ريختم، اما مشكلات جديدي بوجود اومد:
1- از لحظه اولي كه ويندوز بالا اومد با سي دي رام مشكل داشت كه تو تماسي كه با گارانتي گرفتم گفت بخاطر ريليز 7 هست و اگه يه ورژن ديگه نصب كنم درست ميشه كه البته درست هم گفته بود چون بعد اينكه يه Virtual Drive نصب كردم مشكل تا حدي حل شد اما مشكلات ديگه اي بوجود اومد!
2- وقتي سيستم عامل ميخواد فايلاي اپديت دانلود شده رو نصب كنه در مرحله آخر ريست گير ميكنه و بعد از حدود 5 دقيقه ارور دامپينگ ميده(ارور صفحه آبيBlue Screen) بعضي وقت ها موقع هايبرنيت هم اينطور ميشه.
3- وقتي سيستم رو از هايبرنيت خارج مي كنم گاهي اوقات هرچي پسورد رو وارد مي كنم ميگه اشتباهه كه اين بخاطر اينه كه چينش دكمه هاي صفحه كليد بطور مستمر تغيير مي كنه و اينو با كمك On-screen kb فهميدم!براي حل مشكل يا بايد ري استارت كنم يا چند دقيقه صبر كنم تا خود سيستم حالش جا بياد!
و اين بود مشكلاتم با سيستم عامل سون و لپ تاپ دل 1545 من! اصلا برام ممكن نيست ويندوز جديد نصب كنم و هنوزم از گارانتي لپ تاپم چند ماهي مونده.
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم;-)، چيكار كنم ؟

ebicross
28-03-2010, 18:36
اینهارو بگو تا بشه کمک کرد:

1- ویندوزت چیه؟ یعنی سون چی؟ 32 بیته؟ کدوم نسخه؟ چه بیلدی؟
2- درایورهات همون قدیمی ها هستن. یعنی همونهای مربوط به ویستا؟
3- مشکلات فراوانت با ویندوز ویستا چی بود؟
4- ارور صفحه آبی فقط در این حالت میده؟ سیستمت هنگ بکنه BSOD نمیده؟ یا وقتی داری بازی میکنی؟
5- چینش دکمه های صفحه کلید هم میتونه از ویروس باشه و هم اینکه کلی زبون نصب باشه روی سیستم. ببین بعضی زبونها که نصب باشند درسته که حروف انگلیسی هستند ولی جاشون تو صفحه کلید فرق میکنه.
6- چرا امکان نصب ویندوز جدید نداری؟ این خیلی مهمه ها :31:

en-com
28-03-2010, 19:47
آقا بهترین کاری که می تونم بهت توصیه کنم آپدیت بایوسه
اگه مشکلت حل شد که هیچی وگرنه یه قطعه مهم سخت افزاریت داره بازی در میاره که اونم احتمالا یا یه قطعه هماهنگ کنندست. یا هارده که صدمه ای چیزی دیده=> هارد باید تعویض شه و ویندوزت که هیچ اطلاعاتتم ممکنه از دست بدی. یه راهشم بردن به گارانتی برای چک آپه. البته خودتم یه چکاپ کنی بد نیست. سی دی مخصوص درایواتو موقع بالا اومدن لپ تاپت بذار تا بوت بشه بعد از بین گزینه ها Diagnostic Error یا یه همچین چیزی که مربوط به عیب یابی دستگاهه رو پیدا کن بد روش کلیک کن بذار کارش که تموم شد ببین مشکلی رو اعلام میکنه یا نه. اگه کرد که ===>> گارانتی . اگه نکرد ====>> بازم گارانتی

AdriftSlave
30-03-2010, 01:14
اینهارو بگو تا بشه کمک کرد:

1- ویندوزت چیه؟ یعنی سون چی؟ 32 بیته؟ کدوم نسخه؟ چه بیلدی؟
2- درایورهات همون قدیمی ها هستن. یعنی همونهای مربوط به ویستا؟
3- مشکلات فراوانت با ویندوز ویستا چی بود؟
4- ارور صفحه آبی فقط در این حالت میده؟ سیستمت هنگ بکنه BSOD نمیده؟ یا وقتی داری بازی میکنی؟
5- چینش دکمه های صفحه کلید هم میتونه از ویروس باشه و هم اینکه کلی زبون نصب باشه روی سیستم. ببین بعضی زبونها که نصب باشند درسته که حروف انگلیسی هستند ولی جاشون تو صفحه کلید فرق میکنه.
6- چرا امکان نصب ویندوز جدید نداری؟ این خیلی مهمه ها :31:

سلام
1-32 بيتي اما حقيقتش نمي دونم چه بيلديه:31:
2-نه، درايورهاي سون رو از دانلود كردم.
3-هايبرنيت نميشد!به اينترنت وصل نمي شد!و ...
4-فقط موقع هايبرنيت كردن . گاهي هم وقتي از روي اسليپ خاموش مي شه انگار شبيه به اين مشكل براش پيش اومده چون ديگه ريزم نميده و ميگه يه شات دون اتفاق افتاده!BSOD هم نميدونم چيه:31:
5-نه اقا ؛ما فارسيش هم از روي ناچاري نصب كرديم !
6- براي اينكه بايد حداقل 42 ساعت كاري وقت بذارم تا سيستمي بشه كه بدردم بخوره!:46:

بدترين اتفاق ممكن ديروز افتاد!يه مقاله انگليسي رو با فاكسيت بازكرده بودم ، هايلايت كرده بودم و بخاطر سيو نكردن و هايبرنيت زحمت 3 ساعتم پريد!
به شدت منتظر كمكتون هستم.

AdriftSlave
30-03-2010, 01:27
اگه مشکلت حل شد که هیچی وگرنه یه قطعه مهم سخت افزاریت داره بازی در میاره که اونم احتمالا یا یه قطعه هماهنگ کنندست. یا هارده که صدمه ای چیزی دیده=> هارد باید تعویض شه و ویندوزت که هیچ اطلاعاتتم ممکنه از دست بدی. یه راهشم بردن به گارانتی برای چک آپه. البته خودتم یه چکاپ کنی بد نیست. سی دی مخصوص درایواتو موقع بالا اومدن لپ تاپت بذار تا بوت بشه بعد از بین گزینه ها Diagnostic Error یا یه همچین چیزی که مربوط به عیب یابی دستگاهه رو پیدا کن بد روش کلیک کن بذار کارش که تموم شد ببین مشکلی رو اعلام میکنه یا نه. اگه کرد که ===>> گارانتی . اگه نکرد ====>> بازم گارانتی
رفيق موافقي كلا لپ تاپمو بندازم دور يدونه نو شو بخرم؟!

AdriftSlave
30-03-2010, 01:28
رفيق موافقي كلا لپ تاپمو بندازم دور يدونه نو شو بخرم؟!

Y@var
30-03-2010, 01:39
گفتم بگم شاید یه کمکی بشه.:20:
اولا لپ تاب منم 1545ه!و هیچ مشکلی با 7 نداره:5:
2- پیشنهاد میشه حتما برین و آخرین ورژن 7 رو بخرین و بنصبین.منم نسخه ی قبلی 7 واسم مشکل ایچاد کرده بود:46:

ebicross
30-03-2010, 12:27
سلام
1-32 بيتي اما حقيقتش نمي دونم چه بيلديه:31:
2-نه، درايورهاي سون رو از دانلود كردم.
3-هايبرنيت نميشد!به اينترنت وصل نمي شد!و ...
4-فقط موقع هايبرنيت كردن . گاهي هم وقتي از روي اسليپ خاموش مي شه انگار شبيه به اين مشكل براش پيش اومده چون ديگه ريزم نميده و ميگه يه شات دون اتفاق افتاده!BSOD هم نميدونم چيه:31:
5-نه اقا ؛ما فارسيش هم از روي ناچاري نصب كرديم !
6- براي اينكه بايد حداقل 42 ساعت كاري وقت بذارم تا سيستمي بشه كه بدردم بخوره!:46:

بدترين اتفاق ممكن ديروز افتاد!يه مقاله انگليسي رو با فاكسيت بازكرده بودم ، هايلايت كرده بودم و بخاطر سيو نكردن و هايبرنيت زحمت 3 ساعتم پريد!
به شدت منتظر كمكتون هستم.
ببین BSOD همون صفحه ی آبیه خودمونه. اسم اجنوی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خلاصش میشه BSOD یا همون Blue Screen Of Death
Build ویندوز هم توی Properties مای کامپیوتر نوشته.
در ضمن مشکل Hibernate ویندوز ویستا همه گیر بود و یا بک فایل کوچولو حل میشد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

آقا میگم شما یه کار خیری کن تو یه روزه... ;)
این لپتابتو Hibernate نکن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاموشش کن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی جدی حالا یه سوال مهم دیگه.
وقتی روی باطری باشه این مشکل هست یا وقتی با برقه و یا هر دو؟

یه چیز دیگه. سوالتو توی انجمن لپ تاب بپرس. برادران فوق حرفه ای لپ تاب اونجا هستند که نیم نگاهی هم به اینجا نمیندازن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AdriftSlave
30-03-2010, 15:51
پس لطفا منتقلش كن.