PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم روشن میشه ولی هیچی بالا نمیاد ؟

aaaammmm87
28-03-2010, 13:06
سلام
سیستمم روشن میشه ولی نه بوق سلامت رو میزنه و نه تصویر میاره بالا اول فک کردم از گرافیکمه ( انبورده) مین رو عوض کردم ولی باز هم مشکل پا برجا بود الان که همه قطعات رو چک کردم پاورم مشکل داشت حالا سوالم اینه که ایا میشه پاور روشن بشه و سیستم رو راه اندازی کنه و در عین حال خراب هم باشه ؟ اخه فن سی پی یو به درستی روشن میشه و مشکلی هم نداره ولی تصویر ندارم ؟ با یه پاور دیگه تست میکنم سیستم درست میاره بالا !
main :asus p5kpl-am
power : p4-900 elegance
cpu : e8400
ram : 2x 1GB

farshidshd
28-03-2010, 13:48
سیستم منم همین مشکل رو داشت.

کارت گرافیک رو عوض کنی درست میشه.

البته ممکنه از پاور هم باشه که برق کافی نمیرسونه

MCI
29-03-2010, 11:10
شما به نظر من اگه پاورتو عوض کنی بهتره. بهتر که چه عرض کنم باید عوض کنی.
در اینده براتون مشکل ایجاد میکنه باعث سوختن قطعاتتون میشه
اگه درست حدس زده باشم مدل پاورتون اینه:
p4_900 elegance
230w real

kamranvah
09-04-2010, 09:56
برای من هم همچین مشکلی داره. من اول فکر می کردم از سی پی یو است. رفتم پماد ضد حرارتی سی پی یو خریدم. یه مدت درست کار کرد دوباره همون مشکل رو داره. یعنی چراغ سبز کیس روشن میشه اما صفحه ی مانیتور نمیاد بالا و اگه هم بالا بیاد بلاخره یک جایی تصویر می ایسته و به اصطلاح هنگ می کنه. من کامپیوترو 6 سال پیش خریدم و خب تعمیرش هم صرف نمی کنه. چهار سال که با یه پی سی یا لپ تاپ کار کردی باید بندازی دور یدونه دیگه بخری.

MCI
09-04-2010, 14:29
برای من هم همچین مشکلی داره. من اول فکر می کردم از سی پی یو است. رفتم پماد ضد حرارتی سی پی یو خریدم. یه مدت درست کار کرد دوباره همون مشکل رو داره. یعنی چراغ سبز کیس روشن میشه اما صفحه ی مانیتور نمیاد بالا و اگه هم بالا بیاد بلاخره یک جایی تصویر می ایسته و به اصطلاح هنگ می کنه. من کامپیوترو 6 سال پیش خریدم و خب تعمیرش هم صرف نمی کنه. چهار سال که با یه پی سی یا لپ تاپ کار کردی باید بندازی دور یدونه دیگه بخری.

دوست عزیز در انتخاب فونت برای نوشتتون دقت کنیدتا اگه سوالی پرسیدید زودتر به جواب برسید
با این فونتی که شما انتخاب کردی فکر نکنم کسی بخواد پست شما رو مطالعه کنه:46:

موفق باشی

TREASURES
09-04-2010, 15:24
سلام
سیستمم روشن میشه ولی نه بوق سلامت رو میزنه و نه تصویر میاره بالا اول فک کردم از گرافیکمه ( انبورده) مین رو عوض کردم ولی باز هم مشکل پا برجا بود الان که همه قطعات رو چک کردم پاورم مشکل داشت حالا سوالم اینه که ایا میشه پاور روشن بشه و سیستم رو راه اندازی کنه و در عین حال خراب هم باشه ؟ اخه فن سی پی یو به درستی روشن میشه و مشکلی هم نداره ولی تصویر ندارم ؟ با یه پاور دیگه تست میکنم سیستم درست میاره بالا !
main :asus p5kpl-am
power : p4-900 elegance
cpu : e8400
ram : 2x 1GB

شرمندم این حرف رو میزنم ولی پاور ELEGANCE رو باید بندازی تو سطل آشغال این جور پاور ها از پایه غیر استاندارد هستند تا بقیه ی قطعاتت نسوخته یه پاور استاندارد بگیر :46:

HORROR
09-04-2010, 18:49
سلام
یه پاور استاندارد بگیر و از سه راهی استفاده نکن من 3 تا پاور سوزوندم به خاطر همین کار از محافظ استفاده کن یه کم قیمتش بالاتره.اون که میگی فن میچرخه قضیهاش جداست ولی با پاور خراب اصلا سیستمو روشن نکنی بهتره:13:

angello1920
14-05-2010, 10:43
سلام دوستان.
من تقريبا مشكل مشابه دارم.
كامپيوترم هنگام كار با ويندوز خود به خود restart مي شه بعد بعضي وقت ها بالا مياد و دوباره كار مي كنم بعضي وقت ها هم ديگه بالا نمياد و پاور و همه اجزاء كار مي كنن ولي مانيتور چيزي نشون نمي ده و اين در حاليه كه چراغ مانيتور چشمك مي زنه.البته گاهي وقت ها هم بعد از restart مانيتور بعد از نشون دادن همون علامت مادربورد كه اول مياد , يه تمام صفحه ي راه راه مياره كه اكثرا به رنگ سياه و سفيده.
اولاي مشكل وقتي دوباره ويندوز رو بالا مي آوردم خطايي مي داد كه مي گفت وينوز شما با يه مشكل جدي برخورد كرده كه براي جلوگيري از صدمه جدي ري استارت كرده ويندوز رو من هم پي گيري كردم ديدم مشكل از دو تا فايل يكي توي temp بود ديگري توي windows و بعد minidump بود كه اين دو تا رو پاك كردم براي 1 هفته درست شد كامپيوتر ولي الان دوباره مثل قبل شده البته اضافه كنم كه فن پاور رو هم تميز كردم و رو غن هم زدم ولي فرقي نكرده.
نمي دونم ربطي داره يا نه جديدا توي safe mode وقتي كه داره لود مي كنه اين رو مي بينم prees Esc to cancel loading SPTD.sys.
ببخشيد كه طولاني شد.

amir hosein AS
20-05-2010, 18:12
برای منم همین مشکل بیش امده كامپيوترم هنگام كار با ويندوز خود به خود restart مي شه بعد بعضي وقت ها بالا مياد و دوباره كار مي كنم بعضي وقت ها هم ديگه بالا نمياد و پاور و همه اجزاء كار مي كنن ولي مانيتور چيزي نشون نمي ده و اين در حاليه كه چراغ مانيتور چشمك مي زنه.البته گاهي وقت ها هم بعد از restart مانيتور بعد از نشون دادن همون علامت مادربورد كه اول مياد , يه تمام صفحه ي راه راه مياره كه اكثرا به رنگ سياه و سفيده.