مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد موتور بازی سازی UDK Unreal Engine III
hamid_axel
27-03-2010, 07:11
سلام ببخشید من میخوام موتور بازی سازی UDK Unreal Engine III رو از اینترنت دانلود کنم اما حجمش زیاده میخوام ببینم ارزش دانلود داره یا نه . یه سری سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که میدونند جواب بدند .
1 این موتور بازی سازی فقط برای بازی های اول شخصه ؟ یا بازی های سوم شخص یا استراتژیک هم میشه باهاش ساخت ؟
2 این نرم افزار نیازی به مکمل هم داره ؟ یا همه نیاز های ساخت یک بازی رو بر آورده میکنه ؟
3 برای کد نویسی باید از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنیم ؟
eagle1995
27-03-2010, 09:40
سلام
من خودم دانلودش کردم و بهت میگم که اگر تو کار بازی سازی هستی و با 3d game و یا گیم میکر کار کردی و کلی حرصت داده، حتما این موتور رو امتحان کن
ج1. بله، بازی های اول شخص و سوم شخص رو ساپورت میکنه ولی در مورد بازی های استراتژیک شک دارم
ج2. فکر میکنم برای مکمل باید یه نرم افزار از nvidia دانلود کنی که البته زیاد به کار کسایی که اماتورن نمیاد، اگر حرفه ای هستی باید دانلودش کنی
ج3. از زبان c استفاده میکنه(c# یا c++) بین این دو تا شک دارم، ولی یکیشون رو ساپورت میکنه
قربون اقا
hamid_axel
28-03-2010, 10:53
خیلی ممنون
ehsan_wwe
28-03-2010, 13:29
بعد از دانلود تو كامپيوتري كه مي خواهي نصب كني بازم بايد فايل هنگام نصب دانلود كنه
tovamohammad
05-04-2010, 01:36
سلام ببخشید من میخوام موتور بازی سازی UDK Unreal Engine III رو از اینترنت دانلود کنم اما حجمش زیاده میخوام ببینم ارزش دانلود داره یا نه . یه سری سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که میدونند جواب بدند .
1 این موتور بازی سازی فقط برای بازی های اول شخصه ؟ یا بازی های سوم شخص یا استراتژیک هم میشه باهاش ساخت ؟
2 این نرم افزار نیازی به مکمل هم داره ؟ یا همه نیاز های ساخت یک بازی رو بر آورده میکنه ؟
سلام
1. با این موتور تقریبا هر سبک بازی می تونی بسازی. البته به صورت پیش فرض موتور روی FPS و TPS تنظیم شده و لی در کل هر بازی از جملی استراتژی می شه باش ساخت. من خودم دارم یه TowerDefence باش درست می کنم که یه جور استراتژی سادست.
2. اگه منظورت اینه که نیاز به پیش نیازی چیزی داره، بله، به Net Framework 3.5 sp1. نیاز داره. ولی اگه خودت نصبش کنی یا ویندوز 7 داشته باش قبوله و دیگه دانلود نمی کنه. پیش نیاز دیگه ای نمی خواد. ولی اگه منظورت اینه که آیا می تونی UDK رو باز کنی و یه بازی از صفر رو تموم کنی، خوب معلومه که نه، هیچ موتوری با این مشخصه وجود نداره، شما برای ساخت بازی غیر از موتور به یه نرم افزار مدلینگ مثل 3Ds Max یا Maya، یه نرم افزار طراحی دوبعدی مثل Photoshop و یه سری نرم افزار دیگه هم احتیاج داری. اینا هر کدوم کارشون یه چیزیه. البته خود UDK یه سری مدل و تکسچر و یه سری Content آماده ی دیگه داره ولی نمی شه با اینا یه بازی کامل درآورد، مخصوصا اگه بخوای پول ازش در بیاری که حتا اجازه نداری از این ها استفاده کنی.
در مورد برآورده کردن نیاز ها هم بلی تمامی امکاناتی که یه موتور بازی سازی باید داشته باشه رو بلکه یه مقدار بیشتر هم داره.
3.کد نویسی اصلیش به زبان Unreal Script هست که سینتکسی شبیه به ++C و Java داره، ولی با ++C هم می تونی براش کد بنویسی البته یه مقدار پیچیده تره.
امیدوارم جوابتو گرفته باشی.:8:
tovamohammad
05-04-2010, 01:48
سلام
1. با این موتور تقریبا هر سبک بازی می تونی بسازی. البته به صورت پیش فرض موتور روی FPS و TPS تنظیم شده و لی در کل هر بازی از جملی استراتژی می شه باش ساخت. من خودم دارم یه TowerDefence باش درست می کنم که یه جور استراتژی سادست.
2. اگه منظورت اینه که نیاز به پیش نیازی چیزی داره، بله، به Net Framework 3.5 sp1. نیاز داره. ولی اگه خودت نصبش کنی یا ویندوز 7 داشته باش قبوله و دیگه دانلود نمی کنه. پیش نیاز دیگه ای نمی خواد. ولی اگه منظورت اینه که آیا می تونی UDK رو باز کنی و یه بازی از صفر رو تموم کنی، خوب معلومه که نه، هیچ موتوری با این مشخصه وجود نداره، شما برای ساخت بازی غیر از موتور به یه نرم افزار مدلینگ مثل 3Ds Max یا Maya، یه نرم افزار طراحی دوبعدی مثل Photoshop و یه سری نرم افزار دیگه هم احتیاج داری. اینا هر کدوم کارشون یه چیزیه. البته خود UDK یه سری مدل و تکسچر و یه سری Content آماده ی دیگه داره ولی نمی شه با اینا یه بازی کامل درآورد، مخصوصا اگه بخوای پول ازش در بیاری که حتا اجازه نداری از این ها استفاده کنی.
در مورد برآورده کردن نیاز ها هم بلی تمامی امکاناتی که یه موتور بازی سازی باید داشته باشه رو بلکه یه مقدار بیشتر هم داره.
3.کد نویسی اصلیش به زبان Unreal Script هست که سینتکسی شبیه به ++C و Java داره، ولی با ++C هم می تونی براش کد بنویسی البته یه مقدار پیچیده تره.
امیدوارم جوابتو گرفته باشی.:8:
AMIR REZAs
05-04-2010, 12:40
ببخشید اینNet Framework 3.5 sp1. رو باید از کجا دانلود کنم؟ (البته به غیر از توسط خود آنریل)
tovamohammad
05-04-2010, 12:47
ببخشید اینNet Framework 3.5 sp1. رو باید از کجا دانلود کنم؟ (البته به غیر از توسط خود آنریل)
خواهش می کنم.
توی پست زیر آدرسشو گذاشتم. البته تعجب می کنم، چون شما زیرش تشکر کردی، حالا چطوری ندیدی، نمیدونم:18: .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینکایی که دادم مال مایکروسافته و ربطی به UDK نداره.
AMIR REZAs
05-04-2010, 12:54
خواهش می کنم.
توی پست زیر آدرسشو گذاشتم. البته تعجب می کنم، چون شما زیرش تشکر کردی، حالا چطوری ندیدی، نمیدونم:18: .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینکایی که دادم مال مایکروسافته و ربطی به UDK نداره.
آخه هر کاری کردم این برنامه رو پیدا نکردم!!!
لطفا لینک مستقیم بدید....
tovamohammad
05-04-2010, 13:05
آخه هر کاری کردم این برنامه رو پیدا نکردم!!!
لطفا لینک مستقیم بدید....
متوجه نمی شم. یعنی چی پیدا نکردی. لینکه مستقیمه دیگه . از این مستقیم تر باید بشینی پشت سرور مایکروسافت.:13:
شما همین لینکو بده به یه دانلودر، 3 ثانیه بعدش شروع می کنه به دانلود.:5: اگه هم نداری بده خود بروزر برات می گیره.
ولی هنوز نمی فهمم، مگه مستقیم تر هم می شه؟؟:18:
AMIR REZAs
05-04-2010, 13:08
متوجه نمی شم. یعنی چی پیدا نکردی. لینکه مستقیمه دیگه . از این مستقیم تر باید بشینی پشت سرور مایکروسافت.:13:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما همین لینکو بده به یه دانلودر، 3 ثانیه بعدش شروع می کنه به دانلود.:5: اگه هم نداری بده خود بروزر برات می گیره.
ولی هنوز نمی فهمم، مگه مستقیم تر هم می شه؟؟:18:
خیلی ممنون ، الان تازه داره دانلود میشه......
tovamohammad
08-04-2010, 13:01
خیلی ممنون ، الان تازه داره دانلود میشه......
خواهش می کنم قابلی نداشت، اگه سوالی واسه خود انجین داشتی توی تاپیک زیر بپرس:
تا بعد.:8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.