مشاهده نسخه کامل
: مشکل با HD 4670
دوستان من امروز این کارت گرافیک رو خریدم وقتی دارم فیلم میبینم هیو تصویر قاطی میکنه و رنگا قاطی میشه یا یه رنگ تک میشه که مجبورم ریستارت کنم! به نظرتون با آپدیت درست میشه؟ لطفا لینک دانلود بزارین ممنون
SADEGH 7
27-03-2010, 12:27
شما از این لینک می تونی آخرین ورژن درایورش رو دانلود کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی:11:
دوست عزیز کدومو باید دانلود کنم؟ بعد اینکه ویندوز رو انتخاب میکنی تو صفحه بعدش ۴-۵ تا دانلود نوشته کدومو باید بگیرم؟
mamadjavad
27-03-2010, 19:39
جالبه . من هم تازگیا یه 4670 گرفتم. دقیق تر radeon 4670 1gb با مارک powercolor
توی بازیها مشکل شما رو دارم. گاهی اوقات تصویر بازی میره و صفحه تک رنگ می شه. نمی دونم مشکل از چی بود. مجبور شدم بازی رو تو پنجره که تمام صفحه نباشه بازی کنم. بعد از اون دیگه اینجوری نشد. پاور هم از 400 کردم 1000 گفتم شاید مشکل از پاور و برق باشه. درایورش رو هم کردم اخرین نسخه.
ولی در کل اگه بخواد هر از گاهی تک رنگ بشه و همینجور خرج بندازه رو دستم به خود کارت گرافیک باید شک کرد!
در ضمن مونیتورم هم انگار ریست بشه هی تق تق موقع تک رنگ شدن چراغش خاموش روشن میشه و صفحه هم گاهی کلا سیاه میشه
مونیتورم stioworks 775e هست. نمی دونم می تونه از مونیتور باشه یا نه. ولی وقتی تو حالت غیر فول اسکرین تصویر تک رنگ نشه به نظرم میاد مشکل از جای دیگه باشه. نظر کارشناسا چیه؟
SADEGH 7
28-03-2010, 13:03
دوست عزیز کدومو باید دانلود کنم؟ بعد اینکه ویندوز رو انتخاب میکنی تو صفحه بعدش ۴-۵ تا دانلود نوشته کدومو باید بگیرم؟
شما مسیر زیر رو دنبال کنید:
windows-->Radeon-->Radeon HD 4xxx Series PCIe
وقتی مسیر زیر رو دنبال کنید و دکمه ی Go رو بزنید صفحه ی جدیدی باز می شه که توش لینک دانلود درایور برای ویندوز انتخاب شده وجود داره. مثلا برای ویندوز 7 32بیتی این لینک رو می ده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو صفحه ی باز شده فایل های مختلفی برای دانلود وجود داره که شما باید اولین دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنی.
موفق باشی:11:
من آخرین ورژن درایورشو دانلود کردم و نصب کردم ولی الان یه مشکل هست که مثلا وقتی تو سایت ها صفحه رو scroll میکنم به بالا و پایین تو صفحه برش میفته و تصویر پله ای بالا پایین میشه! مشکل از چیه؟ لطفا کمکم کنید
MAGIDIYUM
29-03-2010, 14:09
خوب این یعنی اینکه درایور درست نصب نشده و هنوز کامل شناخته نشده.
شما کاملا درایو قبلی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.در داخل سی دیه 4670 شما علاوه بر درایور باید برنامه های دیگری هم باشه.به غیر درایوری که داخل سی دی است بقیه ی برنامه ها رو نصب کنید و درایورتون رو همونی که دانلود کردید نصب کنید.
فقط مطمئن شید درایور و برنامه های گرافیکی قبلی از سیستم کاملا پاک شده و بعد دوباره درایور و برنامه ها رو نصب کنید.
برند گرافیکتون چی بود؟
albatron دوست عزیز چطوره؟ تو device manager شناخته. نوشته ati radeon hd 4600 series
مانیتور و کابل گرافیک رو چک کنید
بعد برید سراغ گرافیک با یه گرافیک دیگه تست کنید ببینید مشکل از مینه یا گرافیک ممکنه گرافیک با مین سازگار نباشه میتونه
از دمای بالای گرافیک هم باشه
mamadjavad
01-04-2010, 13:12
من با کارت گرافیک 4670 توی بازیها یه مشکل بدجور دارم. گاهی اوقات و توی همه بازی ها تصویر کاملا میره و صفحه به صورت خط های عمودی با پس زمینه سفید میشه! ولی صدای بازی میاد. هیچ کاری به جز ریست کردن هم نمیشه کرد. درایور رو هم آپدیت کردم و پاور هم عوض کردم ولی هنوز تو بازیها به این مشکل برمی خورم. می دونید مشکل از چیه؟
alborz_k
01-04-2010, 13:52
من با کارت گرافیک 4670 توی بازیها یه مشکل بدجور دارم. گاهی اوقات و توی همه بازی ها تصویر کاملا میره و صفحه به صورت خط های عمودی با پس زمینه سفید میشه! ولی صدای بازی میاد. هیچ کاری به جز ریست کردن هم نمیشه کرد. درایور رو هم آپدیت کردم و پاور هم عوض کردم ولی هنوز تو بازیها به این مشکل برمی خورم. می دونید مشکل از چیه؟
مدل دقیقق کارتتون چیه؟ آیا کارت رو اورکلاک کردین؟ فن کارت کار می کنه؟ دمای کارت رو چک کنید .
بهرته که یک عکس از صفحات gpu-z هم قرار بدین.
mamadjavad
01-04-2010, 15:40
مدل دقیقق کارتتون چیه؟ آیا کارت رو اورکلاک کردین؟ فن کارت کار می کنه؟ دمای کارت رو چک کنید .
بهرته که یک عکس از صفحات gpu-z هم قرار بدین.
مدل کارتم : radeon hd 4670 1gb powercolor
از اورکلاک کردن فقط اسمشو شنیدم. اصلا اورکلاک کردن بلد نیستم. اخه شنیدم کار همه کس نیست.
اره کیس رو باز کردم و نگاه کردم فن کار می کنه. الان برنامه کاتلیست ورژن 10 نصبه دما رو 40 نشون میده
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دیگه صفحه مونیتور کامل سیاه میشه! ولی کامپیوتر هنگ نیست و صدای محیط ویندوز میاد!
یه نفر ما رو دریابه :41:
mamadjavad
03-04-2010, 23:00
آقا این روم قرار بود واسه کمک باشه. کسی نیست بگه مشکل من از کجا آب می خوره؟
تو همه بازیها گاهی صفحه کامل سفید یا کامل سیاه میشه ولی کامپیوتر هنگ نیست و صدای بازی میاد. ولی نمیشه هیچ کاری کرد. یکی کمک کنه :19:
این بار تو بازی برای اولین بار تو دو هفته ای که خریدم بعد از ریست شدن مونیتور این پیام اومد. البته بازی قطع نشد.
سلام
داداش شما اون پانل کلید رو کلیک کن ببین درجه memory clock تغییر میکنه؟ موقع بازی درجه حرارت کارت به چند میرسه؟
ببین vpu recover تیکش فعال هست؟ درایور گرافیکو آپدیت کن اگه بازی جدید داری. اگه بازم درست نشد ممکنه گرافیکتون نقص فنی داشته باشه یا میتونه خطای رم کامپیوترتون باشه
mamadjavad
04-04-2010, 10:39
نرم افزار کاتالیست که عکسش رو گذاشتم که می گه خنکه. تو بازیا از 45 درجه بالاتر نمی ره که فکر نکنم دمای بالایی باشه. دو تا رم وصل کردم 512 کنیگستون و 1 گیگابایت کینگمکس. می تونه علتش از رم باشه؟
ess_1362
04-04-2010, 11:15
نرم افزار کاتالیست که عکسش رو گذاشتم که می گه خنکه. تو بازیا از 45 درجه بالاتر نمی ره که فکر نکنم دمای بالایی باشه. دو تا رم وصل کردم 512 کنیگستون و 1 گیگابایت کینگمکس. می تونه علتش از رم باشه؟
خیر
مشکل از کارت گرافیک هست
اگر گارانتی داره باید ببرید برای تعویض
mamadjavad
05-04-2010, 00:13
خیر
مشکل از کارت گرافیک هست
اگر گارانتی داره باید ببرید برای تعویض
والا از شانس خوبم گارانتی داره! ولی زیر بار می رن که تعویض کنن؟ یعنی چطوری بهشون بفهمونم؟ اومدیم جلو چشمم گذاشتن رو یه کامپیوتر و ویندوز رو باهاش اوردن بالا! بگن بیا اقا مشکل نداره! تازه یه بازی هم ران کنن. منتظر واینمیسن ببینن این کی می خواد ارور بده. موندم چطور بهشون حالی کنم و زیر بار برن!؟
SADEGH 7
05-04-2010, 09:10
دوستان یه سوال داشتم:
من دکمه ی آنلاک رو زدم، حالا چجوری می تونم دوباره لاکش کنم؟ (البته تو عکس مشخصه که کدوم قسمت رو می گم):
ess_1362
05-04-2010, 13:00
والا از شانس خوبم گارانتی داره! ولی زیر بار می رن که تعویض کنن؟ یعنی چطوری بهشون بفهمونم؟ اومدیم جلو چشمم گذاشتن رو یه کامپیوتر و ویندوز رو باهاش اوردن بالا! بگن بیا اقا مشکل نداره! تازه یه بازی هم ران کنن. منتظر واینمیسن ببینن این کی می خواد ارور بده. موندم چطور بهشون حالی کنم و زیر بار برن!؟
نهایتش کیس را بردار ببر خدمت آقای فروشنده تا روی سیستم شما ببینه
آقا تو همه بازیا مشکل داره یا فقط چندتاشون؟ اگه با همه بازیا مشکل داره حتما ببرش گارانتی شک به خودت راه نده!
و اون پانلو بزار همین جوری بمونه . چه فرقی میکنه؟ ( بهتره از رم یکسان تو کامپیوتر استفاده کنی)
ess_1362
06-04-2010, 18:42
مطمئنا در همه بازی ها مشکل داره
من خودم قبلا با یک 9600 یک همچین مشکلی داشتم ولی علتش این بود که صاحب سیستم که یکی از دوستام بود کارت را غیر علمی اورکلاک کرده بود و به چیپ ستش آسیب رسیده بود که گارانتی کارت را تعوض کرد
mamadjavad
07-04-2010, 15:43
به سایتهای مختلفی در مورد این مشکل سر زدم. علت اینکه تو همه بازیها کارت گرافیک فریز میشه و صفحه سفید و یا سیاه میشه و مونیتور و ریست می کنه مشخص نیست. هیچ کس درست علتشو نمی دونه. و ممکنه علتهای مختلفی داشته باشه و برای خیلی ها این مشکل پیش اومده. البته من هنوز وقت نکردم کارتمو رو یک کامپیوتر دیگه تست کنم.
mostafa akbari
07-04-2010, 16:41
این مشکل vpu error را من با 2 تا کارت powercolor 4670 داشتم که هر دو تا کارت را دارم میفرستم برا تعویض. اگر شما هم همین مشکل را دارید باید کارتتون را ببرید گارانتی تا برتون تعویض کنند اگر کارتتون گارانتی نداره تنها راه حلش اینه که فرکانس gpu را بیارید پایین تا مشکل حل بشه مثلا من از 750 آوردم رو 720 و مشکل حل شد.
mojtaba3430
24-08-2010, 14:37
این مشکل vpu error را من با 2 تا کارت powercolor 4670 داشتم که هر دو تا کارت را دارم میفرستم برا تعویض. اگر شما هم همین مشکل را دارید باید کارتتون را ببرید گارانتی تا برتون تعویض کنند اگر کارتتون گارانتی نداره تنها راه حلش اینه که فرکانس gpu را بیارید پایین تا مشکل حل بشه مثلا من از 750 آوردم رو 720 و مشکل حل شد.
سلام
اقا اين gpu رو چجوري ميشه تغييرش داد؟
mojtaba3430
24-08-2010, 14:41
اين gpu رو چجوري ميشه تغييرش داد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.