مشاهده نسخه کامل
: مشکل در انتخاب پاور بالای 1000 وات
تا چند روز پیش میخواستم بین سه مدل پاور بالای 1000 وات یکی رو انتخاب کنم که این سه مدل رو در نظر گرفته بودم :
Corsair HX-1000w
green GP-1235b
Cooler Master 1250w pro
اما دیروز که داشتم پاور کولر مستر 1250 وات رو برسی میکردم متوجه شدم که این پاور ماژولار نیست و یه جورایی دلمو زد اخه مرتب بودن فضای داخلی کیس برام اهمیت داره و میخوام یه پاور ماژولار داشته باشم از اون گذشته نیازی ندارم که از تمام کابلای پاور استفاده کنم پس پاور ماژولار برام بهتره واسه همین از گزینه سوم صرفه نظر کردم و به جاش یه پاور دیگه رو از سری Silent pro کولر مستر به لیست انتخابم اضافه کردم از دوستان و اساتید میخوام که از نظر فنی منو در خرید بهترین پاور از بین این سه گزینه زیر راهنمایی کنن کیفیت ساخت ، دوام ، امکانات و صدای پایین فن واسم اهمیت داره قیمت مهم نیست :
Corsair HX-1000w
green GP-1235b
Cooler Master Silent Pro M 1000W
دوستان چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه ؟ خواهش میکنم بیاین نظرهاتونو بگین بلکه از جمع بندی نظرها یه چیزی در بیاریم .
سلام دوست عزیز...
قطعات شما ؟!
به نظر من Green GP1035B میتونه انتخاب خوبی باشه..
کلا سری جدید پاور ها Green (1035 & 1235)s پاور ها کاملا بی صدایی هستند......
اگر قیمت قطعه براتون مهم نیست من به شما پیشنهاد های بهری میدم مثل 85 + Antec 1200W OC / Enermax Revulotion 1250W
اگر هم از گزینه بالا بدون در نظر گرفتن قیمت من Corsair HX1000W رو انتخاب میکنم.....
سلام دوست عزیز...
قطعات شما ؟!
اگر قیمت قطعه براتون مهم نیست من به شما پیشنهاد های بهری میدم مثل 85 + Antec 1200W OC / Enermax Revulotion 1250W
اگر هم از گزینه بالا بدون در نظر گرفتن قیمت من Corsair HX1000W رو انتخاب میکنم.....
سلام
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز خودمم بیشتر به همین گزینه (Corsair HX1000W) فکر میکردم ولی اطلاع ندارم فنش بی صدا هست یا نه اگه راجع به این هم اطلاع دارین خواهش میکنم بیشتر راهنماییم کنین و اگه لطف کنین مزایا و معایبشو نسبت به دو مدل قبلی بگین هم ممنون میشم .
alpha007
28-03-2010, 14:47
تا چند روز پیش میخواستم بین سه مدل پاور بالای 1000 وات یکی رو انتخاب کنم که این سه مدل رو در نظر گرفته بودم :
Corsair HX-1000w
green GP-1235b
Cooler Master 1250w pro
اما دیروز که داشتم پاور کولر مستر 1250 وات رو برسی میکردم متوجه شدم که این پاور ماژولار نیست و یه جورایی دلمو زد اخه مرتب بودن فضای داخلی کیس برام اهمیت داره و میخوام یه پاور ماژولار داشته باشم از اون گذشته نیازی ندارم که از تمام کابلای پاور استفاده کنم پس پاور ماژولار برام بهتره واسه همین از گزینه سوم صرفه نظر کردم و به جاش یه پاور دیگه رو از سری Silent pro کولر مستر به لیست انتخابم اضافه کردم از دوستان و اساتید میخوام که از نظر فنی منو در خرید بهترین پاور از بین این سه گزینه زیر راهنمایی کنن کیفیت ساخت ، دوام ، امکانات و صدای پایین فن واسم اهمیت داره قیمت مهم نیست :
Corsair HX-1000w
green GP-1235b
شما این پاوره 1250 کولرمستر رو از نزدیک بررسی کردی یا از نت؟
من خودم دنبال پاور خوبم تا اینکه رسیدم به این پاور
خودم از نزدیک بررسیش نکردم
سایت کولرمستر میگه ماژولار نیست ولی دریا کامپیوتر میگه فقط واسه ما ماژولار میزنه!!!!!!
شما این پاوره 1250 کولرمستر رو از نزدیک بررسی کردی یا از نت؟
من خودم دنبال پاور خوبم تا اینکه رسیدم به این پاور
خودم از نزدیک بررسیش نکردم
سایت کولرمستر میگه ماژولار نیست ولی دریا کامپیوتر میگه فقط واسه ما ماژولار میزنه!!!!!!
سلام دوست عزیز
من اولین بار که این پاورو توی نت دیدم فکر میکردم ماژولاره ولی بعد ار بررسی دیدم جز سری استاندارد هستش ولی همونطوری که دوستان گفتن دریا کامپیوتر ادعا میکنه که این پاور ماژولاره ولی من روز چهارشنبه هفته گذشته این پاور رو در بازار بزرگ کامپیوتر اهواز دیدم که قیمتش هم 280,000 تومان بود متاسفانه ماژولار نیست البته باید اینو هم اضافه کنم این پاور 5 سال خدمات پس از فروش کولر مستر داشت و نه لیبل گارانتی دریا کامپیوتر ! حالا اینکه شما میگین دریا کامپیوتر میگه که کولر مستر واسه اونا ماژولار میزنه واقعا باعث تعجبه ! اخه همونطوری که می دونید سری Silent Pro کولر مستره که پاور های ماژولار داره حالا به نظر شما اگر کولر مستر همچین کاری بکنه و سری Real Pro پاور های خودشو به کابل کشی ماژولار مجهز کنه درصد فروش پاورهای Silent Pro با تو جه به اینکه سری Real Pro جدید تر هم هستن و البته توان بالاتری هم داره و اختلاف قیمت انچنانی هم ندارن پایین نمیاد ؟ اصلا سیاست های طراحی و قیمت گذاری یه شرکت بین المللی مثل کولر مستر اجازه چنین کاری رو بهش میده که با دست خودش فروش سری Silent رو پایین بیاره ؟ البته این ادعاهای دریا کامپیوتر همیشه جای بحث داشته ولی اگه پاورهاشون ماژولاره چرا به هیچ کس اجازه بررسی پاورها رو نمیدن ؟ در ضمن باید اینو بگم که شرکت کولر مستر این پاور رو با قیمت 219 دلار به بازار های جهانی عرضه میکنه ولی فکر میکنم دریا کامپیوتر به خاطر گارانتی محصولاتش قیمت خیلی بیشتری واسش در نظر گرفته اگر قیمت دقیق دریا کامپوتر رو داری ممنون میشم خبرم کنی و اگه مطمئن شدی پاوراشون واقعا ماژولاره مارو بی خبر نزار در هر صورت تا قبل از مطمئن شدن از ماژولار بودن یا نبودن پاور دریا کامپیوتر از نظر من Silent pro 1000w و یا Corsair HX-1000w قطعا انتخاب های مطمئن تری هستن .
alpha007
29-03-2010, 08:22
سلام دوست عزیز
من اولین بار که این پاورو توی نت دیدم فکر میکردم ماژولاره ولی بعد ار بررسی دیدم جز سری استاندارد هستش ولی همونطوری که دوستان گفتن دریا کامپیوتر ادعا میکنه که این پاور ماژولاره ولی من روز چهارشنبه هفته گذشته این پاور رو در بازار بزرگ کامپیوتر اهواز دیدم که قیمتش هم 280,000 تومان بود متاسفانه ماژولار نیست البته باید اینو هم اضافه کنم این پاور 5 سال خدمات پس از فروش کولر مستر داشت و نه لیبل گارانتی دریا کامپیوتر ! حالا اینکه شما میگین دریا کامپیوتر میگه که کولر مستر واسه اونا ماژولار میزنه واقعا باعث تعجبه ! اخه همونطوری که می دونید سری Silent Pro کولر مستره که پاور های ماژولار داره حالا به نظر شما اگر کولر مستر همچین کاری بکنه و سری Real Pro پاور های خودشو به کابل کشی ماژولار مجهز کنه درصد فروش پاورهای Silent Pro با تو جه به اینکه سری Real Pro جدید تر هم هستن و البته توان بالاتری هم داره و اختلاف قیمت انچنانی هم ندارن پایین نمیاد ؟ اصلا سیاست های طراحی و قیمت گذاری یه شرکت بین المللی مثل کولر مستر اجازه چنین کاری رو بهش میده که با دست خودش فروش سری Silent رو پایین بیاره ؟ البته این ادعاهای دریا کامپیوتر همیشه جای بحث داشته ولی اگه پاورهاشون ماژولاره چرا به هیچ کس اجازه بررسی پاورها رو نمیدن ؟ در ضمن باید اینو بگم که شرکت کولر مستر این پاور رو با قیمت 219 دلار به بازار های جهانی عرضه میکنه ولی فکر میکنم دریا کامپیوتر به خاطر گارانتی محصولاتش قیمت خیلی بیشتری واسش در نظر گرفته اگر قیمت دقیق دریا کامپوتر رو داری ممنون میشم خبرم کنی و اگه مطمئن شدی پاوراشون واقعا ماژولاره مارو بی خبر نزار در هر صورت تا قبل از مطمئن شدن از ماژولار بودن یا نبودن پاور دریا کامپیوتر از نظر من Silent pro 1000w و یا Corsair HX-1000w قطعا انتخاب های مطمئن تری هستن .
سلام
من در نهایت این پاور رو انتخاب کردم و خریدم
real powe m1000
این پاور تو نت ریویوهای متعدد داره و شناخته شده و کاملا قدرتمنده
درباره ماژولار بودن یا نبودن پاور 1250 وات کولرمستر اگه پست های قبلی منو تو همین تاپیک بخونید متوجه میشید که من سر موضوع بررسی کردن این پاور از نزدیک، با عامل فروش دریا کامپیوتر درگیر شدم و آخرش هم قیدشو زدم
زورشون میومد پک رو از انبارشون بیارن و باز کنن!
در هر حال من که قیدشو زدم و m1000 خریدم
گرین و کورسیر و ترمالتیک و اینا رو فراموش کردم.......
هر کس یه تجربه ای از برندهای مختلف داره ، تجربه منم از گرین خوب نبوده تا الان
راستی قیمت روز 1250 کولر 290 تومانه،نمیدونم این قیمت میتونه قیمته یه پاوره 1250 ماژولار باشه یا نه؟
چون ترمالتیک 1000 واتش که 300 تومانه ؛ مارکهای دیگه هم همینطور. ولی 290 تومان اگه ماژولار باشه جای سوال داره!
در ضمن خرید silent pro اصلا به صرفه نیست چون از m1000 یا مدلهای 1000 وات مشابه خیلی بالاتره
MAGIDIYUM
29-03-2010, 09:00
Corsair HX-1000w
green GP-1235b
Cooler Master 1250w pro
Corsair HX-1000w
green GP-1235b
دوست عزیز پیشنهاد میکنم مدل 1000 وات گرین که تازه عرضه شده رو بگیری که دارای تاییدیه معتبر EPRI است و دارای درجه ی 80 پلاس گولد میباشد و بی صدا ترین پاور دنیا محسوب میشود و ماژولار هم هست فوق العاده پاور با کیفیتی است و کامل ترین محصول گرین محسوب میشود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MAGIDIYUM
29-03-2010, 09:07
این پاور دارای ضمانت و گارانتیه 50 ماهه از سوی گرین است و برخی از ویژگیهاش واقعا منحصر به فرد است.
دوست عزیز پیشنهاد میکنم مدل 1000 وات گرین که تازه عرضه شده رو بگیری که دارای تاییدیه معتبر EPRI است و دارای درجه ی 80 پلاس گولد میباشد و بی صدا ترین پاور دنیا محسوب میشود و ماژولار هم هست فوق العاده پاور با کیفیتی است و کامل ترین محصول گرین محسوب میشود:
سلام
دوست خوبم GP-1000B Gold که توی Coming Soon بود قرار بود اوریل عرضه بشه ! مگه این پاور توی بازار هست یعنی گرین زود تر این مدل رو به بازار ایران عرضه کرده ؟ اگه توی بازار هست قیمتشو دارین ؟
alpha007
29-03-2010, 10:23
بعد از تعطیلات یا نهایتا تا اردیبهشت ماه میاد بیرون
باید بیاد تا ببینیم چه جور پاوریه
سلام
من در نهایت این پاور رو انتخاب کردم و خریدم
real powe m1000
این پاور تو نت ریویوهای متعدد داره و شناخته شده و کاملا قدرتمنده
درباره ماژولار بودن یا نبودن پاور 1250 وات کولرمستر اگه پست های قبلی منو تو همین تاپیک بخونید متوجه میشید که من سر موضوع بررسی کردن این پاور از نزدیک، با عامل فروش دریا کامپیوتر درگیر شدم و آخرش هم قیدشو زدم
زورشون میومد پک رو از انبارشون بیارن و باز کنن!
در هر حال من که قیدشو زدم و m1000 خریدم
گرین و کورسیر و ترمالتیک و اینا رو فراموش کردم.......
هر کس یه تجربه ای از برندهای مختلف داره ، تجربه منم از گرین خوب نبوده تا الان
راستی قیمت روز 1250 کولر 290 تومانه،نمیدونم این قیمت میتونه قیمته یه پاوره 1250 ماژولار باشه یا نه؟
چون ترمالتیک 1000 واتش که 300 تومانه ؛ مارکهای دیگه هم همینطور. ولی 290 تومان اگه ماژولار باشه جای سوال داره!
در ضمن خرید silent pro اصلا به صرفه نیست چون از m1000 یا مدلهای 1000 وات مشابه خیلی بالاتره
سلام
real powe m1000 رو توی نت دیدم انتخاب خوبی کردی دوست عزیز مبارک باشه ولی چند تا سوال دارم اولیش اینکه قیمتشو بهم نگفتی ! این پاور تا حدودی شبیه همون مدل 1250 واته . سرو صدای فنش چطوره ؟ سایلنته ؟ چرا 1000وات سایلنت پرو به صرفه نیست مگه قیمتش چقدره ؟ راستی چرا کورسیر 1000 وات نخریدی ؟ اخه این مدلم جز مدل های پر طرفداره من از نزدیک ندیدمش ولی بهش میاد خیلی توپ باشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[
alpha007
29-03-2010, 11:12
سلام
real powe m1000 رو توی نت دیدم انتخاب خوبی کردی دوست عزیز مبارک باشه ولی چند تا سوال دارم اولیش اینکه قیمتشو بهم نگفتی ! این پاور تا حدودی شبیه همون مدل 1250 واته . سرو صدای فنش چطوره ؟ سایلنته ؟ چرا 1000وات سایلنت پرو به صرفه نیست مگه قیمتش چقدره ؟ راستی چرا کورسیر 1000 وات نخریدی ؟ اخه این مدلم جز مدل های پر طرفداره من از نزدیک ندیدمش ولی بهش میاد خیلی توپ باشه .
[
قیمتش 270 تومان
سلام دوست عزیز...
قطعات شما ؟!
سلام
یکی دیگه از دوستان تحقیق کردن و میگن که Corsair حرارت زیادی تولید میکنه پس با توجه به استاندارد نبودن کیس من فکر نمیکنم Corsair HX 1000w انتخاب مناسبی باشه .
ممنون از راهنماییتون
ali.sholug
03-04-2010, 18:45
کول مستر خودش جزو سازندگان فن هستش پس میشه اینطور نتیجه گرفت که اگر جنبه سایلنت بودن مطرح باشه کول مستر خوبه توی کیفیت هم در حد متوسط هست
اکبل که گفتم تایوانیش رو اگر پیدا کنید خیلی خوبه اکبل تامین کننده پاور سرور برای برندهای معروف هم هست که معمولا چندین سال بدون وقفه کارمیکنن
اگر قیمت زیاد براتون اهمیت نداره درباره اکبل هم کمی تحقیق کنید
سلام
دیروز داشتم به سایت OCZ یه نگاهی می انداختم که این مدل رو پیدا کردم OCZ Z SERIES 1000W به نظر میاد از نظر کیفیت ساخت و دوام از گرین و کولر مستر و یا حتی کرسیر خیلی بهتر باشه جدای از این موضوع این پاور جز پاورهایی هست که نشان GOLD PLUS 80 رو اخذ کرده.
کسی درباره میزان نویز و صدایی که فن پاورهای OCZ ایجاد می کنه اطلاع داره ؟ و اینکه میزان حرارتی که این پاور ها تولید میکنن در حد نرمال هست یا مثل کرسر حرارت خارج شده توسط فنش زیاده (طبق گفته یکی از دوستان ، خودم اطلاع دقیقی راجع به کرسیر ندارم ولی میگن حرارت زیادی تولید میکنه) ؟ اگه اطلاع دارین راهنماییم کنین ممنون میشم میخوام بخرمش ولی اطلاعات دقیقی راجع بشه ندارم خواهش میکنم کمکم کنین .
اینم یه مدل دیگه از برند بین المللی و بسیار بسیار معتبر Enermax
شرکت Enermax جز بزرگترین تولید کنندگان پاور ، کیس و فن کولر در دنیاست و جز برند های پر طرفدار بشمار میره این شرکت 9 سری پاور مختلف تولید میکنه . نکته جالب دیگه اینه Enermax Technology Corporation در حال حاظر با 17 مدل پاور دارنده گواهینامه GOLD PLUS 80 دارای بیشتر تعداد پاور دارنده این گواهینامه در دنیاست . پاوری که پایین تصاویرش رو گذاشتم MODU87+ 900W از سری+MODU87 هستش که پاورهای این سری 7 مدل هستند و از 500 وات تا 1100 وات هستند .
راستی یه چیز خیلی عجیب دیگه اینکه میزان نویز تولید شده توسط فن این پاورها در راندمان کاری نرمال بین 1-2 db هست فن پاورهای گرین و کولر مستر حداقل 16 db نویز تولید میکنه .
خواهش میکنم نظرتون رو درباره مدل های معرفی شده بگین .
سلام
مشخصات دقیق تر از پاور های Enermax و سری +MODU87 که شرکت مهندسی عقیق رایانه تک وارد کننده این برند در ایران هستش .
ویژگی ها :
- دارای نسخه 2.3 ، ATX 12V ، سازگار با جدیدترین استاندارد پاورهای PC
- دارای بازده 88 %
- کاهش مصرف قابل توجه انرژی به دلیل دریافت نشان برنز 80 PLUS از موسسه بین المللی تست پاور در آمریکا که در نهایت منجر به کاهش هزینه مصرف برق
می گردد
- طراحی کانکتورهای 12 پینی برای نسل جدید CPU ها و کانکتورهای 10 یا 12 پینی برای کارت های گرافیک جدید
7 روز هفته 24 ساعته در دمای 40 درجه سانتیگراد!!!
مناسب برای عملکردهای صنعتی بدون وقفه در محدوده دمای 40 درجه سانتیگراد یا 104 درجه فارنهایت
- قابلیت DXX برایPCI Express 2.0 و تولیدات آینده کارت های گرافیک با دارا بودن کانکتورهای 6+8P )2P) پینی PCI-E
آماده برای بازی!
نسخه 2.3 ATX12V از آخرین سری پردازنده های Intel یعنی core 2 Due/Quad/Extreme/i7 و AMD یعنی Athlon 64x2& Phenom X3/X4 و
تکنولوژی SLI یا CrossFire X.3 پشتیبانی می نماید.
- قابلیت Active PFC
- پشتیبانی از استاندارد EMC فیلترینگ کامل امواج الکترو مغناطیسی جهت محافظت از سیستم در مقابل امواج و پرتو و دارای استاندارد ROHS برای حفاظت از
محیط زیست
AirGuard
– با داشتن طراحی دینامیکی مطلوب پره های فن ، منجر به کاهش نویز هوا می گردد.
SafeGuard
– دارای شش مدار محافظ صنعتی برای محافظت از سیستم شامل :
محافظت در برابر افزایش شدت جریان \ OCP
محافظت در برابر افزایش سطح ولتاژ \ OVP
محافظت در برابر کاهش سطح ولتاژ \ UVP
محافظت در برابر افزایش میزان بار \ OPP
محافظت در برابر افزایش درجه حرارت \ OTP
محافظت در برابر وقوع اتصال کوتاه \ SCP
SpeedGuard
– دارای منطق فازی منحصر به فرد و پیشرفته برای کنترل سرعت فن جهت خنک شدن مطلوب و حداقل نویز
-ریل های سه گانه 12 ولتی- بهترین طراحی ریل برای این کلاس PSU جهت داشتن ماکزیمم امنیت و سازگاری
-دارای خارن های الکترولیتی 100% ژاپنی و استاندارد های بالای اجزا به منظور داشتن بالاترین طول عمر کارکرد
alpha007
05-04-2010, 18:17
پاورهای تو رنج 1000 وات رو من خودم بررسیشون کردم:
گرین1035
کولرمستر 1000 ماژول و غیر ماژولش
ترمالتیک
کورسیر
حرارت کورسیر که نسبت به بقیه مخصوصا کولرمستر تا حدودی میشه گفت بیشتره
ترمالتیک و گرین هم که طول نسبتا زیادی دارن
گرین 22 و ترمال باز کمتر 19 سانت
که گرین تو سری های جدید داره این موضوع طول پاور رو لحاظ میکنه
تنها گزینه مقبول برای من کولر مستر بود که با کیسهای خودش هم کاملا مچ میشه
icute عجت پاوریه < تو قیافه که تکه مخصوصا سری تیتانیوم
فعلا از قیافه بگم تا بعد در مورد فنی
بدنش از استیل عجب برقی میزنه . فنش هم واقعا زیباترین و بزرگترین فن پاوریه که تا حالا دیدم (14 سانت) جالب بدونید از 11 پره تیز استفاده میکنه که کاملا بیصدا هستند
اینم عکساش که از زاویه مختلف گرفتم
یه دسمال داخلش داره منقش به نام icute
تمام کابلها با روکش توری آبی
اون عقبیه هم کیس خودمه
سلام
کاش ماژولار بود !
یه ذره راجع به مشخصات فنیش هم مینوشتی .
900 وات همین مدل ماژولاره
برای اطمینان از این پاور همین بس که تنها پاور لایف تایم گارانتیه . مشخصات کامل فنیشو از 80 plus بخونید
اینم تاییدیه بزرگترین مرجع پاور
سلام
قیمت 1050W Pro (ماژولار) چنده ؟
راجع بهش تحقیق کردم . کاش از نزدیک دیده بودمش تا یه نظر مطمئن راجع بهش پیدا میکردم ولی کلا بگم چیز بدی نیست .
سلام
بالاخره GP1000B-GOLD وارد بازار ایران شد و با قیمت 240000 تومان :31:
این پاور با 1235 وات گرین از نظر فنی تفاوت خاصی نداره تازه اون 235 وات توانش بیشتره :31:
دوستان به نظر شما گرین جدا چه فکری کرده که همچین قیمتی واسش در نظر گرفته ؟ Gold Plus 80 داره که داره همچین قیمتی واسه گرین اصلا نمی ارزه اونم 1000 وات.
شما چی فکر میکند ؟
alpha007
07-04-2010, 17:48
این قیمت واسه گرین تقریبا تقریبا خوبه (نه کاملا)
چون این پاور همون پاور 1000 وات OCZ ه
amin_caragt2
12-04-2010, 13:51
PLUS 80 GOLD
این نشان فقط برای بازدهی بیش از 90 درصد نیست یعنی پاور خیلی قدر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.