مشاهده نسخه کامل
: The Witcher 2: Assassins of Kings
آقا ما یه جا دیگش گیر کردیم
بد از 15 دقیقه که بازی رو شروع کردم حال رفتم پشت همون دروازه که همه دارند تبر میزنند دیگه نمیدونم باید چی کار کنم فقط یه در هست که اونم میگه احتیاج به کلید داری
این کلیدشو از کجا بیارم ؟هر چی گشتم کلید نبود
حالا چی کار کنم ؟
اونجا از همون پشت سر از پله ها میری پایین تو شهر یه جا یه تعداد سرباز با مردم ایستادن میری
جلو چند متر جلوتر یه سرباز افتاده پای در میری جلو یه در چوبی هست که با جادو میزنی
خرده ش میکنی و......
سلام
کسی میدونه هیولا روو تو قسمت دوم چطوری باید کشت..؟
کدوم هیولا رو میگی ؟؟
کدوم هیولا رو میگی ؟؟
تو قسمت دوم هیولای دریاچه 8 پا اصلا نمیزاره بهش نزدیک بشم..
تو قسمت دوم هیولای دریاچه 8 پا اصلا نمیزاره بهش نزدیک بشم..
اونجا باید با جادو کار کنی یه جادو هست به اسم yrden که مثل یه جرقه زرد رنگ روی زمین
میمونه تو باید تو مسیری که دست هاشو میاره پاین کار بذاری تا دست هاش گیر کنه بعد
میری جلو و روی دستاش اون جاهای قرمز رنگ رو میزنی تا دستاش جدا بشه به همین ترتیب
بعد وقتی دستاشو قطع کردی اون تکه سنگ افتاد روش سریع میری بالا از روی سنگ
و میای بالای سرش...........
ali_disslove
24-08-2011, 18:45
اونجا از همون پشت سر از پله ها میری پایین تو شهر یه جا یه تعداد سرباز با مردم ایستادن میری
جلو چند متر جلوتر یه سرباز افتاده پای در میری جلو یه در چوبی هست که با جادو میزنی
خرده ش میکنی و......
مر30 نه منظورم اونجا نبود که
یه 15 دیقیقه بعد از این جایی که میگی هستم
رفتم پشته همون دره که تا بازی شروع شد بودم
یه کلید میخواد میگه بده تا در باز شه نمیدونم شایدم اصلا جای دیگه باید برم و کاری به این دره نداره
کسی نمیدونه؟؟؟؟
یه کلید میخواد میگه بده تا در باز شه نمیدونم شایدم اصلا جای دیگه باید برم و کاری به این دره نداره
کسی نمیدونه؟؟؟؟
خب الان من یادم نمیاد اینجایی که شما میگی ببین زیر نقشه سمت راست اسم
ماموریت رو نوشته.........
کسی نمیدونه؟؟؟؟
نمیدونم همون جاست یا نه...ولی اگه چند تا سرباز ها رو کشتی روبه رو در....اون سرباز بزگه کلید داره...
loot کن و برو در رو باز کن تا در اصلی رو باز کنی...
Mohammad_es66
25-08-2011, 15:36
سلام کسی اموزش قدم به قدم این بازی رو نداره (فارسی)
arash1995
26-08-2011, 12:26
کسی نمیدونه؟؟؟؟
اون قسمتی که پشت در سربازارو کشتی کلیدو از اون سرباز گنده وردار بعد بر گرد تو سمت دری که وارد اونجا شدی یه در قفس مانند هست با کلید اونو باز کن بعد یه چیزی هست میکشی در باز میشه
سلام...
به چه صورت میشه یه سلاح رو انچانت کرد؟؟؟
من چند تا انچانت گیر اوردی ولی نمیدونم چخ جوری میشه استفاده کرد...
ممنون
masoodbr
29-08-2011, 20:55
سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟
سلام دوستان
بله بازی خیلی جذابی هست هرکس بازی کرده راضی بوده
شما هم از دست ندهید ....
alimehraeew
31-08-2011, 01:06
این mutagenها تو بازی چه استفادهای دارند؟؟؟؟؟؟؟؟
ali_disslove
31-08-2011, 18:02
اقا ما یه نیم ساعت بازی کردیم اما یک هفتس همین جا گیر کردیم قبلا هم پرسیدم اما گفتند باید سربازه رو بکشی و کلید در رو ور داری
من الان پشت همون دروازه هستم که اول بازی دارند میزنند توش سرباز رو هم کشتم اما کلیدی پیدا نکردم
موندم باید چی کار کنم میگه برو گیت رو باز کن یه در هم هست که قفله ومیگه کلید لازمه
چی کار کنم ؟یعنی همین جا بعد از یه ربع بازی دیگه بازی رو ول کنم ؟یکی یه راهنمایی تپل بکنه ممنون میشم
ali_disslove
31-08-2011, 23:29
اون قسمتی که پشت در سربازارو کشتی کلیدو از اون سرباز گنده وردار بعد بر گرد تو سمت دری که وارد اونجا شدی یه در قفس مانند هست با کلید اونو باز کن بعد یه چیزی هست میکشی در باز میشه
من که یادم نمیاد کلیدی رو ورداشته باشم
اما حالا اگه داشته باشمش کدوم دکمه رو بزنم که با کلید در رو باز کنه ؟
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
نمیدونم همون جاست یا نه...ولی اگه چند تا سرباز ها رو کشتی روبه رو در....اون سرباز بزگه کلید داره...
loot کن و برو در رو باز کن تا در اصلی رو باز کنی...
یعنی چی لوت کنم ؟با کدوم دکمه ؟
شرمنده من کلا تو بازیا یه کم گیچ میزنم مثله اینکه توی این بازی دیگه خیلی گیج میزنم
سلام
من یه جا گیر کردم : یه جا هست 5 تا شمع قرار داره که باید یکی یکی روشن بشه کسی میدونه باید به چه ترتیب روشن بشه..؟
سلام دوستان
بسیار بسیار بازی مزخرفی هست
گیم پلی بازی در حد اولین بازی های سه بعدی هست حرکات کاراکتر اصلا با محیط و مثل اساسینز کرید نرم نیست و دقیقا مثل بازی های دهه 90 کاراکتر حرکت می کنه (مثلا شما دکمه حرکت رو نگه می داری یه انیمیت دویدن لود می شه و همینجوری لوپ هست حالا به دیوار بخوری به رودخونه بخوری همینجوری یارو داره می دوه )
(رو ترین بازی هم هیچ جا نمی تونین برین و فقط روی همون مسیری که از قبل در نظر گرفته شده می تونین جرکت کنین حالا سوال اینه که چرا همون مسیر رو باید طی کرد و وقت خودمون رو تلف کنیم )
... نبرد ها بازی کاملا افتظاح و ابدا دینامیک نیست و سازنده خواسته با زیاد کردن انواع جادو که فرقشون فقط رنگ جادو هست نبرد رو باحال کنه که اونم خیلی افتضاح هست نبرد های فیزیکی که واقعا گریه دار هستند
داستان بازی جالبه اما اگه کسی دنبال داستان هست می تونه بره کتاب بخونه
در کل من فکر می کنم اینجور بازی ها با پارتی و پول معروف می شن و امتیاز الکی می گیرن و سر وصدا می کنن
ملت چرا هیچی نمی گن که ما نریم الکی 14 گیگ رو دانلود کنیم ...
در کل من نمره 1 می دم از 10
در ضمن من اول اومدم همینجا خوندم که نوشته بودین بازی خوبیه من رفتم 14 گیگ دان کردم ..............
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Killzone2
03-09-2011, 11:18
ارزش خریدن داره ؟
اره دوست عزیز یکی از زیبا ترین عنوان های نقش آفرینیه البته برای اینکه بیشتر با روند داستان و شخصیت ها آشنا بشید شماره اول رو بازی کنید بعد شماره دوم رو که هر دو ارزش بازی کردن رو داره!
موفق باشید!
من شماره یکشو بازی نکرده بودم
امروز شروع کردم شماره دوش رو
سیستم مبارزاتیش سخته،2تا ضربه میخوری نصف خونت میره
افسونا هر کدوم دقیقا به چه دردی میخورن؟
blackbird25
05-09-2011, 23:20
راستش مدل بازی شخصیت سازی هست (تصمیم هایی که بین بازی میگیرید مهمه و تو روند بازی خیلی تاثیر داره)
حتی میتونید سیو نسخه یکشو تو نسخه دو تاثیر بدین
blackbird25
05-09-2011, 23:22
من شماره یکشو بازی نکرده بودم
امروز شروع کردم شماره دوش رو
سیستم مبارزاتیش سخته،2تا ضربه میخوری نصف خونت میره
افسونا هر کدوم دقیقا به چه دردی میخورن؟
سلام
برای دفاع میتونید با زدن سپیس جاخالی بدین یا با زدن دکمه E دفاع کنی(که راه دوم راحت تره :31: )
ALI&SOAP
11-09-2011, 16:41
کسی راهی بلد نیست این پرنده های ادمخوار رو بکشیم به خدا قسم کشتن غوله از اونا راحت تر بود:41:
marmolak kocholo
11-09-2011, 18:18
کسی راهی بلد نیست این پرنده های ادمخوار رو بکشیم به خدا قسم کشتن قوله از اونا راحت تر بود:41:
خـــــــیلی راحت عزیز!!
شما اول صبر کنید پرنده ها جمع بشن بعد سریع از اسپل Quen استفاده کنید، این طوری وقتی پرنده ها بهتون میخرن پرت میشن اون ور و یکم هم دمیج میخورن، در همین حین هم شما با شمشیر بزنیدشون... ( Silver Sword )!
این ویدئو هم اگه تونستی بگیر ( از همین پرنده ها گرفتم )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه کلا تو مبارزات مشکل داری این پست هم یه نگاه بنداز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلا...
ALI&SOAP
11-09-2011, 20:05
خـــــــیلی راحت عزیز!!
شما اول صبر کنید پرنده ها جمع بشن بعد سریع از اسپل Quen استفاده کنید، این طوری وقتی پرنده ها بهتون میخرن پرت میشن اون ور و یکم هم دمیج میخورن، در همین حین هم شما با شمشیر بزنیدشون... ( Silver Sword )!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه کلا تو مبارزات مشکل داری این پست هم یه نگاه بنداز:
داداش برا معجونا هر چیزی رونمیشه خورد من 3 تا رو باهم خوردم صفحه سیاه وسفید شد صدای ضربان قلب گرالت میومد
لطف کنی بگی هر معجونی به چه دردی میخوره؟
marmolak kocholo
11-09-2011, 21:05
داداش برا معجونا هر چیزی رونمیشه خورد من 3 تا رو باهم خوردم صفحه سیاه وسفید شد صدای ضربان قلب گرالت میومد
لطف کنی بگی هر معجونی به چه دردی میخوره؟
اونی که شما خوردی معجون Cat هست که دید شمارو تو شب تقویت می کنه ! ( مخصوصا چپتر 2 تو غار !)
تمام معجونا قابل استفادن، اگه قابل استفاده نبودن که معجون نمیشد!
کسی راهی بلد نیست این پرنده های ادمخوار رو بکشیم به خدا قسم کشتن غوله از اونا راحت تر بود:41:
دوست عزیز منم بار اول بازی کردم همین مشکل رو داشتم ببین راحت ترین کار اپگرید کردن
وسایلت هست مثل شمشیر ها و جادوهات اون غول هارو باید با شمشیر سیلور اسوورد کشت برای اطلاع
اگه با استیل اسوورد بزنی فایده نداره چون این شمشیر فقط ماله کشتن ادماست اون دایرهای خالی کنار شمشیرها
قدرت شون رو نشون میده توپر یا خالی بعد راحت میتونی هر 20 تا رو بکشی مهم اپگرید هست......
ALI&SOAP
11-09-2011, 21:55
خـــــــیلی راحت عزیز!!
ممنون داداش مشکل همون شمشیر بود اخه من سیلور رو نداشتم
sin2x=2sinxcosx
13-09-2011, 13:34
سلام
آقا تو همین مقدمه چجوری از آتیش های اژدها فرار کنم ؟
همون اوله اول هستم ...
IvIoI-IsEn
13-09-2011, 16:54
چجوری از آتیش های اژدها فرار کنم ؟
فکر کنم با راست کلیک بود که پشت دیوار قایم می شد که اتیش نکشتش :20:
sin2x=2sinxcosx
13-09-2011, 17:47
فکر کنم با راست کلیک بود که پشت دیوار قایم می شد که اتیش نکشتش :20:
نه اینجا نه ...
همون اول
که میگه Take Cover. to the hoardings,
چهار نفر هستیم .
آتیش می گیره می میره
سلام
آقا تو همین مقدمه چجوری از آتیش های اژدها فرار کنم ؟
همون اوله اول هستم ...
اونجا شما که میری جلو بهترین کاری که میتونی بکنی با space سریع خودتو جابجا کنی و از وسط حرکت کن
وقتی اون دو تا سرباز اولی رو کشتی همراه بقیه سریع به جلو برو و space هم بزن تا به دیوار اون اخر برسی بعد دیگه
یه چند نفری رو میکشی میری جلو.......
IvIoI-IsEn
14-09-2011, 10:27
نه اینجا نه
همون اولبعضی از قسمت های بازی به صورت یک قطعه نمایش هست که در حین اتفاق افتادن بازی به شما یک کلید یا کلیک (روی کیبورد یا موس ) رو نشون میده که باید سریع اون کلید رو بزنید این حالت در بعضی از قسمت های بازی تا اخر وجود داره فقط دقت کنید وقتی این منظر ها رو نمایش میده این کلید ها هم ظاهر میشن حالا یا به صورت راست کلیک که یک مستطیل رو باید پرکنید یا دکمه های a s d w برای جنگ های تن به تن مثل مشت بازی :31: یادم هست وقتی اژدها نزدیکمون میشد من فقط میدیدم که اواتارم و پادشاه با اون راحبه و سرباز اتیش میگیرن و بازی تموم میشه ولی یک دکمه همون موقع ظاهر میشد (اگه اشتبا ه نکنم یادم نیست) که باید اون رو سری می زدید :20: دقت کنید به وسط صفحه کلیدی ظاهر نمی شه ؟
sin2x=2sinxcosx
14-09-2011, 16:45
اونجا شما که میری جلو بهترین کاری که میتونی بکنی با space سریع خودتو جابجا کنی و از وسط حرکت کن
وقتی اون دو تا سرباز اولی رو کشتی همراه بقیه سریع به جلو برو و space هم بزن تا به دیوار اون اخر برسی بعد دیگه
یه چند نفری رو میکشی میری جلو.......
انصافا گیم مضخرفیه :41:
ممنون دوست عزیز .
بالاخره به هر طریق بود رفتم .
بعضی از قسمت های بازی به صورت یک قطعه نمایش هست که در حین اتفاق افتادن بازی به شما یک کلید یا کلیک (روی کیبورد یا موس ) رو نشون میده که باید سریع اون کلید رو بزنید این حالت در بعضی از قسمت های بازی تا اخر وجود داره فقط دقت کنید وقتی این منظر ها رو نمایش میده این کلید ها هم ظاهر میشن حالا یا به صورت راست کلیک که یک مستطیل رو باید پرکنید یا دکمه های a s d w برای جنگ های تن به تن مثل مشت بازی :31: یادم هست وقتی اژدها نزدیکمون میشد من فقط میدیدم که اواتارم و پادشاه با اون راحبه و سرباز اتیش میگیرن و بازی تموم میشه ولی یک دکمه همون موقع ظاهر میشد (اگه اشتبا ه نکنم یادم نیست) که باید اون رو سری می زدید :20: دقت کنید به وسط صفحه کلیدی ظاهر نمی شه ؟
چقدر مبتذل :31:
مثل داوینچی کد ؟
اه اه ...
مبارزه هاش منو یاد پرنس آف پرشیای اون قدیما می اندازه !
نه همجین دکمه ای ظاهر نمیشه .
من این بازی رو خریدم ولی هنوز وقت نکردم بازیش کنم
این بازی مثل قبلیه چیز :21:هم داره:31:
IvIoI-IsEn
14-09-2011, 20:15
چیز هم داره
تا دلت بخواد :20: تازه وقتی میری اونجا میتونی از بینشون هر کدومشونو که بخوای انتخاب کنی تو هر مر حله ای هم که میری یکی از اون کمپ ها اونجاست غیر از قسمت اخر بازی :41:
peyman_nn
15-09-2011, 12:04
سلام
کمی از بازی رو جلو رفته ام
الان اونجا هستم که از دست اون دراگون ( اون پرندههه ) در رفته ایم
جلوی یک در ایستاده ام و 2 نفر دارن به در میکوبن و باز نمیشه . در ت.ریه و بقیه دوستان اونجا موندن منتظر
نوشته یک راه دیگه پیدا کن
کلی اون مسیر رو رفتم و داخل اون محوطه گشتم ولی چیزی پیدا نشد
شما الان متوجه شدید من کجام ؟؟ چی کار کنم ؟؟؟
IvIoI-IsEn
15-09-2011, 13:12
ک راه دیگه پیدا کنتو محوطه دنبال یک در به اینصورت فکر کنم می گشتید و بعد باید با ard ساین بشکنیش :20:
IvIoI-IsEn
15-09-2011, 13:58
در نهایت وقتی وارد قلعه شدید در اخر با 6 تا سرباز یکجا روبرو میشید که کلید دست یکی از اونهاست از راهی که اومدید برگردید
در اونجا یک دروازه هست که با کلید بازش میکنید و بعد باید چرخ دنده رو بچر خونید (با زدن سریع کلیک سمت چپ موس) (چرخ دنده و اون دروازه کنار هم هستن تو همون دری که به واسطه اون وارد حیاط میشدید و با 6 سرباز در گیر شدید ) :20:
mohammad1350
17-09-2011, 16:29
سلام ببخشید میشه راهنماییم کنین یه آیتمی است که میگه یک رز برای یادگاری پیداکنین نمی دونم کجاست لطفااگه میشه بدجوری توش گیرم :41::41:
IvIoI-IsEn
17-09-2011, 17:21
آیتمی است که میگه یک رز برای یادگاری پیداکنین
از داخل جنگل به جنوب به سمت elven ruins برید در راه بعد از رسیدن به ابشار کنارش یک راه هست اون راه رو طی کنید و در نهایت بعد از بالا رفتن به یک باغ میرسید که از اونجا rose of remembrance از زیر مجسمه بر میدارید
Dark Soul
07-12-2011, 19:20
چشمام درد گرفت از بس دارم اینو بازی میکنم مثل نسخه ی قبلیش اصلا نمی تونم از پای کامپیوتر بلند شم، بگذریم.....
+++++
در Act III کوئست Mystic River میگه باید یک اهنگر که جادوگر باشه پیدا کنم تا زره Vran رو برام بسازه .
خب مسئله ای نیست هم می دونم منظورش کیه و هم تمام وسیله ها رو برای ساخت زره دارم اما مورد مشکوک برام اینه که بقیه اهنگرا هم اینو می سازن و همه با قیمت 2000 سکه.
می خواسنم ببینم درسته؟چون به نظرم یا بقیه نباید یتونند بسازنش یا این یارو باید ارزونتر بسازدش؟
CD Projekt RED پنجشنبه این هفته برابر با 26 ژانویه کنفرانس زنده ای برای نمایش نسخه ی Xbox 360 بازی The Witcher 2: Assassins of Kings خواهد داشت.
سازنده بازی قول را داده است تا در طول کنفرانس تاریخ انتشار و ویژگی های مخصوص این نسخه را مشخص و به علاوه تریلری نیز از بازی پخش کند.
این کنفرانس 27 ژانویه روز پنجشنبه ساعت 6:00 PM GMT برگزار می شود.
CD Projekt RED این بازی که یکی از موفق ترین بازی های RPG سال پیش بود را تنها یک پرت ساده نمی بیند بلکه آن را یک اقتباس و تکامل توصیف می کند.
منبع:
Alireza.M67
24-01-2012, 17:44
CD Projekt RED پنجشنبه این هفته برابر با 26 ژانویه کنفرانس زنده ای برای نمایش نسخه ی Xbox 360 بازی The Witcher 2: Assassins of Kings خواهد داشت.
سازنده بازی قول را داده است تا در طول کنفرانس تاریخ انتشار و ویژگی های مخصوص این نسخه را مشخص و به علاوه تریلری نیز از بازی پخش کند.
این کنفرانس 27 ژانویه روز پنجشنبه ساعت 6:00 PM GMT برگزار می شود.
CD Projekt RED این بازی که یکی از موفق ترین بازی های RPG سال پیش بود را تنها یک پرت ساده نمی بیند بلکه آن را یک اقتباس و تکامل توصیف می کند.
منبع:
چه عجب بابا !
چشممون به صفحات اینترنت خشک شد ازبس انتظار کشیدیم .
خداکنه همین یکی دو ماهه منتشرش کنن دیگه طولش ندن !
اینم از انحصاریه PC !!!!!!!!
Alireza.M67
26-01-2012, 23:17
Witcher II برای Xbox 360 در تاریخ 17 آپریل عرضه می شود :
این بازی سال گذشته برای کامپیوتر عرضه شد و نسخه کنسولی اون که 17 آپریل عرضه میشه شما 3 ساعت ماموریت جدید در Act 3 از بازیه و سه کاراکتر جدید که برای کامپیوتر هم قابل دانلوده !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-229218
Leon-117
28-01-2012, 15:47
نسخه Dark Edition برای بازی تایید شد.
این پک شامل آرت بوک 200 صفحه ای،گردنبند گرالت،سی دی soundtrack های بازی و چند تا محصول دیگه میشه.
قیمj این پک هم 79.99 دلار اعلام شده که با توجه به محتویاتش واقعا قیمت خوبی ـه.
لینک ویدئو:
The Witcher 2: Assassins of Kings Dark Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] v%2FWBAVgLQmMD8%3Fhd%3D1%26modestbranding%3D1)
+
این بازی سال گذشته برای کامپیوتر عرضه شد و نسخه کنسولی اون که 17 آپریل عرضه میشه شما 3 ساعت ماموریت جدید در Act 3 از بازیه و سه کاراکتر جدید که برای کامپیوتر هم قابل دانلوده !
اضافه کنم که نسخه Xbox 360 بازی شمال همه ی DLC های منتشر شده برای بازی و سینماتیک های جدید هم میشه.........
marmolak kocholo
29-01-2012, 00:39
هرچی واسه دانلود گذاشتید بزارید کنار!! این تریلر رو هرچه سریعتر دانلود کنید تا از دست نرفته!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تریلر CG فوق العاده از CD Projekt که مربوط به بازی Witcher 2 میشه! واقعا فوق العادست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نبینید نصف عمرتون بر فناست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود تریلر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload_the_witcher_2_assassins_of_kings_cgi_intro-25603_en.html)
الان من این تریلر رو دیدم این شکلی شدم ~> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم ببینید بگید چه شکلی شدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arashpr9
29-01-2012, 01:58
هرچی واسه دانلود گذاشتید بزارید کنار!! این تریلر رو هرچه سریعتر دانلود کنید تا از دست نرفته!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تریلر CG فوق العاده از CD Projekt که مربوط به بازی Witcher 2 میشه! واقعا فوق العادست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نبینید نصف عمرتون بر فناست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود تریلر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload_the_witcher_2_assassins_of_kings_cgi_intro-25603_en.html)
الان من این تریلر رو دیدم این شکلی شدم ~> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم ببینید بگید چه شکلی شدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اقا ارین عزیز
اگه میشه نسخه کم حجمترشو قرار بده .
+
امروز هم IMDB صفحه اولش تیزر مخصوص نسخه 360 رو گذاشته بود
marmolak kocholo
29-01-2012, 16:03
ممنون اقا ارین عزیز
اگه میشه نسخه کم حجمترشو قرار بده .
+
امروز هم IMDB صفحه اولش تیزر مخصوص نسخه 360 رو گذاشته بود
خواهش می کنم آرش جان،
به نظرم این تریلر رو حتماً باید با نهایت کیفیتش دید! کم حجم شدش به مراتب کیفیت پایینی داره.
ولی در هر صورت این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o-25605_en.html) هم هست که حجمش کمتره و حدود 88 مگابایت هست.
اگه باز دوستان کیفیت کمتر داشتن قرار بدن.
این هم بدونید که این تریلر 4 دقیقه است.
arashpr9
29-01-2012, 17:56
خواهش می کنم آرش جان،
به نظرم این تریلر رو حتماً باید با نهایت کیفیتش دید! کم حجم شدش به مراتب کیفیت پایینی داره.
ولی در هر صورت این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o-25605_en.html) هم هست که حجمش کمتره و حدود 88 مگابایت هست.
اگه باز دوستان کیفیت کمتر داشتن قرار بدن.
این هم بدونید که این تریلر 4 دقیقه است.
ممنون
وای خدا فقط میتونم بگم ایول عجب چیزیه . دوستان حتما دانلودش کنید
اینم کیفیت 360 اش با حجم 21 مگ
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +1&q=480p)
Killzone2
07-02-2012, 18:51
The Witcher II Enhanced and Dark Editions
CD Projekt تصاویری از نسخه Enhanced Edition عنوان The Witcher II برای دو پلتفرم PC and Xbox 360 منتشر کرد که Dark Edition برای Xbox 360 و نسخه Enhanced Edition برای PC هست که در این نسخه مواردی مثل همه cut-scenes و همینطور اظافه شدن بخش داستانی بازی هست که هر دو نسخه در April منتشر میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2F2659EN_PEGI_TW2_PC_visua l_EE_NOPRE-ORDER.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2F2660NAMCO_TW2_PC_2D_Boxs hot.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2F2661NAMCO_TW2_PC_3D_Boxs hot.jpg)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2F2662EN_PEGI_TW2_X360_vis ual_DE_NOPRE-ORDER.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2F2663EN_PEGI_TW2_X360_vis ual_EE_NOPRE-ORDER.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2F2664NAMCO_TW2_X360_2D_Bo xshot.jpg) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fcurrent%2F%2F2012%2F02%2F2665NAMCO_TW2_X360_3D_Bo xshot.jpg)
vahidgame
11-02-2012, 05:49
تیزر نسخه Xbox 360 رو می تونید از اینجا ببینید:
طبیعیه از نظر بصری نسبت به نسخه پی سی فاصله داره ولی همین هم کیفیت خیلی خوبی داره
به نظرتون من که یه سیستم معمولی دارم صبر کنم بازی واسه 360 بیاد یا اینکه همین نسخه pc خوبه؟
بعدش بازی واسه pc پچ و آپدیت این چیزا میخواد؟یه سوال دیگه اینکه واسه 360 مراحل اضافه داره؟
mahyarSAMSUNG
12-02-2012, 23:14
بهش میاد یه چی تو مایه های mass effect باشه ... از همونهایی که باید زیان انگلیسی رو فول باشی تا بفهمدی بازی چیه ... درسته ؟
بهش میاد یه چی تو مایه های mass effect باشه ... از همونهایی که باید زیان انگلیسی رو فول باشی تا بفهمدی بازی چیه ... درسته ؟
حتما....فول بودن زبان باعث میشه که از داستان سر در بیاری ولی باز کمی زبان بلد باشی میشه بازی رو رفت
در کل به همه توصیه میکنم این بازی عظیم رو که روی PC تجربه نکردن حتما روی کنسول برن که فوق العادست
Amir Hossein
13-02-2012, 00:00
سلام
من تاپیک مشکلات این بازی رو پیدا نکردم
دوستان میتونن فایل لانچر بازی رو آپ کنن؟
برای من ایراد داره
برای همین رزولیشن و تنظیمات گرافیک رو نمیتونم انجام بدم
majid322
16-02-2012, 12:37
بچه ها چپتر 1 کشتن kayran چجوریه؟
من تا سه تا بازوشو میزنم بعد میفته زیر تخته سنگ بزرگ بعد هی سنگ پرت میکنه اونجا باید چیکار کرد اخرای جونشه..
marmolak kocholo
16-02-2012, 13:13
بچه ها چپتر 1 کشتن kayran چجوریه؟
من تا سه تا بازوشو میزنم بعد میفته زیر تخته سنگ بزرگ بعد هی سنگ پرت میکنه اونجا باید چیکار کرد اخرای جونشه..
بعد از اینکه 3 تا بازو رو زدی پشت اون تخت سنگ قایم شو و رو خودت یه Quen بزن، بعد تو یه موقعیت مناسب بدو سمت تخت سنگ بزرگتری که جلوت افتاده، از اونجا برو روی هیولا و کارو تموم کن ; )
majid322
16-02-2012, 13:21
ممنون همین الان ردش کردم :31:
Khan gholi
18-02-2012, 15:19
چقدر داستان بازی طول میکشه؟برای هر ماموریت مسافت زیادی رو باید بریم؟نوع سختی بازی چطوری هست؟گرافیک سنگینی داره؟
majid322
18-02-2012, 16:15
من بازی رو تموم نکردم ولی میگن 30 ساعت گیم پلی داره..
نه اونجوری نیست که خیلی بخوای مسافت زیاد بری...
درجه ی سختی بازی تقریبا زیاده حتی روی حالت مدیوم..
گرافیکش بله سنگینه و سیستم تقریبا قوی میخواد..
ذوست عزیز من این تریلر رو برای دانلود گذاشتم ولی 50 درصد که رفته دیگه جلوتر نمیره میگه لینک expire شد
هر دو تا لینک تو اون صفحه رو من امتحان کردم ....
از جایی دیگه نداریش برای دانلود؟؟با همین حجم
arashpr9
18-02-2012, 20:34
ذوست عزیز من این تریلر رو برای دانلود گذاشتم ولی 50 درصد که رفته دیگه جلوتر نمیره میگه لینک expire شد
هر دو تا لینک تو اون صفحه رو من امتحان کردم ....
از جایی دیگه نداریش برای دانلود؟؟با همین حجم
کیفیت 1080 هیچ جور ریموت یا لیچ نمیشد ولی لینک زیر یه 720 با کیفیت هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلر جدید :
vahidgame
05-04-2012, 15:19
ویدئوی جدیدی از بازی که در مورد مقایسه نسخه Xbox 360 با PC هستش:
Alireza.M67
05-04-2012, 20:58
یه خبر خوب ...
بازی لیک شد :
arashpr9
05-04-2012, 21:21
The Witcher 2: Enhanced Edition Story Recap Trailer
HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp4)
SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p4)
arashpr9
07-04-2012, 12:38
The Witcher 2: Enhanced Edition NEW TRAILER
SD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x360_1200_m30.mp4)
HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0x720_3500_h32.mp4)
vahidgame
14-04-2012, 15:06
نسخه 360 بازی هم چند روزیه که منتشر شده که احتمالا کسانی که توی پی سی نتونستن اونو بازی کنن از دستش نمیدن
امتیازهای بازی هم به این صورته که فعلا خیلی خوب بوده و حتی از نظر میانگین امتیاز از نسخه پی سی هم بالاتره:
Eurogamer Italy 10
Meristation 9.6
Game Informer 9.5
Vandal Online 9.4
Multiplayer.it 9.4
XGN 9.3
3DJuegos 9.3
GamingXP 9.0
IncGamers 9.0
Strategy Informer 9.0
GamesRadar 9.0
VideoGamer 9.0
Eurogamer 9.0
Official Xbox Magazine UK 9.0
Official Xbox Magazine 8.5
IGN 8.5
بازی واکنش های خوبی داشته و بعضی از منتقدها اونو یکی از بهترین بازی های تاریخ 360 دونستن
نکته جالب اینه که Game Informer که به نسخه پی سی 9.3 داده بود به این نسخه 9.5 داده و اشاره کرده که حتی این نسخه بهتر هم هست
ولی در عین حال IGN به این نسخه امتیاز پایینتری داده و مقایسه اونو در زیر می بینید:
PC:
8.5 Presentation
Issues with the menus, but a great story and characters to keep you entertained
9.5 Graphics
The Witcher 2 is one of the prettiest games you can play
8.0 Sound
Strong music and generally good voice acting alongside some solid sound effects to bring battles to life
9.0 Gameplay
Excellent quest variety and opportunities for meaningful decision making. The combat is fast, fun and rewarding
8.5 Lasting Appeal
More so than most role-playing games, The Witcher 2 demands to be replayed to see how decisions can affect quests and characters
Overall 9.0
Xbox 360 :
9.0 Presentation
The Witcher 2 presents a unique and believable world, smeared with blood and grime
8.0 Graphics
Tearing and texture pop-in are occasional problems, but this is still an excellent-looking game
9.0 Sound
The score is fitting, and good voice acting supports a charismatic script
8.5 Gameplay
It's got one of the best sword combat systems around, but some other elements are finicky
8.5 Lasting Appeal
35 hours is a conservative estimate - importantly, you'll want to play to the end
Overall 8.5
Abolfazl3007
14-04-2012, 19:38
خوب خدا رو شکر اینجور که معلومه تو نسخه xbox360 سنگ تموم گذاشتن .
---- بازی الان به دستم رسید - گرافیک فوقالعاده ! از نسخه PC بهتر نباشه به هیچ وجه کم نمیاره .
Alireza.M67
14-04-2012, 22:40
بازی فوق العادست .
خیلی خوب کار کردن ، گرافیک برای کنسول باور نکردنیه .
سیستم مبارزات سریع ، هیجانی و چالش برانگیزه .
شخصیت پردازی که اصلا حرف نداره .
دیگه اصلا موندم چی بگم !!!
هنوز واقعا در تعجبم که اسکایریم چطور بهترین بازی و بهترین نقش آفرینی سال گذشته شد !!!!؟
manuelcalavera
19-04-2012, 00:27
بازی فوق العادست .
خیلی خوب کار کردن ، گرافیک برای کنسول باور نکردنیه .
سیستم مبارزات سریع ، هیجانی و چالش برانگیزه .
شخصیت پردازی که اصلا حرف نداره .
دیگه اصلا موندم چی بگم !!!
هنوز واقعا در تعجبم که اسکایریم چطور بهترین بازی و بهترین نقش آفرینی سال گذشته شد !!!!؟
به نظر من داستان ویچر در مقابل اسکایریم خطی به نظر میاد اصن ! و اسکایریم یک دنیای دیگه س و خیییییییلی گسترده.
ولی مسئله اینه که شما با شخصیت اصلی ویچر ارتباط برقرار میکنی چون شخصیت پردازی شده. اما اسکایریم متاسفانه خیلی تهی هست در این زمینه.
sasanjfr
19-04-2012, 16:52
به نظر من داستان ویچر در مقابل اسکایریم خطی به نظر میاد اصن ! و اسکایریم یک دنیای دیگه س و خیییییییلی گسترده.
ولی مسئله اینه که شما با شخصیت اصلی ویچر ارتباط برقرار میکنی چون شخصیت پردازی شده. اما اسکایریم متاسفانه خیلی تهی هست در این زمینه.
داستان Witcher دربرابر Skyrim خطیه؟!اصلاً Skyrim داستانی داره؟تاجایی که یادم میاد Bethesda از Morrowind داره همین داستان تکراری رو به خورد ما میده.
با نظر اون دوستمون که گفته بود Skyrim چطوری تونست بهترین بازی و بهترین نقش آفرینی پارسال بشه شدیداً موافقم؛چیزی خیلی بیشتر ار فشردن یک کلید تشکر!
Killzone2
20-04-2012, 13:45
کلا این بازی از RPG های خاص هست که هیچ چیزی نمیتونه باهاش رقابت کنه اگر یه بازی بهترین باشه تو این سبک ویچر خیلی فراتر از بهترینه واقعا شاهکاره! واقعا باید به تیم بازی ساز تبریک گفت که رو کنسول هم تونستن کیفیت خوب رو به نمایش در بیارن! نمرات بازی هم رو PC و هم رو کنسول عالی بود و ویچر باز هم نشون داد که چقدر یه بازی میتونه زیبا و داستان پر محتوی داشته باشه!
به غیر از داستان و اینا گرافیک خیره کننده اون رو PC باز چیز دیگری هست به نظر من اون جنگل و ابشار در ویچر 2 چیز دیگه ای بود! دیالوگ ها کیفیت بالا و البته باس های بازی بخصوص اون اژدها! :31:
به نظرم دوستان درست میگن این بازی برای بهترین شدن بیشتر مناسب بود من به شخصه شخصیت پردازی واقعا قوی و همینطور داستان پر محتوی ویچر رو خیلی بالا تر از عنوان های دیگه دیدم البته Dark Souls هم هیولایی بود تو 2011 واقعا این دو تو بازی باید برترین میشدن نظر شخصی من که اینه! :31:
دوستان بین این بازی و و بازی اسکای ریم کدوم رو پیشنهاد میدیدن ؟ خداییش کدوم قشنگتره ؟ من نمیخوام زیاد گسترده باشه و گیج بشم که الان کدوم کارو انجام بدم، از نظر باگ داشتن کدوم جلوتره ؟
Killzone2
22-04-2012, 14:03
دوستان بین این بازی و و بازی اسکای ریم کدوم رو پیشنهاد میدیدن ؟ خداییش کدوم قشنگتره ؟ من نمیخوام زیاد گسترده باشه و گیج بشم که الان کدوم کارو انجام بدم، از نظر باگ داشتن کدوم جلوتره ؟
هر دو عنوان های بزرگی هستن ولی ویچر 2 واقعا زیبا تر و داستان خیلی پر محتوی و شخصیت پردازی عالی داره همینطور باس های بازی هر کدوم خیلی خوب کار شدن...
اسکایریم محیط بسیار بزرگ و البته زیبا همراه با تنوع بالا در سلاح ها و محیط و... داره البته نسبت به ویچر 2 به نظر خودم نمیتونه بهتر باشه بلکه ویچر 2 خیلی بهتر از اسکایریم هست.
هر دو عنوان های بزرگی هستن ولی ویچر 2 واقعا زیبا تر و داستان خیلی پر محتوی و شخصیت پردازی عالی داره همینطور باس های بازی هر کدوم خیلی خوب کار شدن...
اسکایریم محیط بسیار بزرگ و البته زیبا همراه با تنوع بالا در سلاح ها و محیط و... داره البته نسبت به ویچر 2 به نظر خودم نمیتونه بهتر باشه بلکه ویچر 2 خیلی بهتر از اسکایریم هست.
با موارد بالا موافقم ... البته به نظرم سن و سالشون خیلی می تونه تعیین کننده باشه ... فکر نمی کنم از نظر رده بندی های سنی لازم برای انجام بازی ها توی عناوین چند سال اخیر عنوانی به پای ویچر 2 برسه.
به جز مورد بالا , اگه به دنبال بازی هستین که ساعت ها سرتون را گرم کنه اسکایریم گزینه ی مناسبی هست ولی اگه به دنبال درگیری با یک داستان قوی هستین مسلما ویچر 2 !
aramesh_61
22-04-2012, 17:42
دوستان من توی چپتر 2 هستم، بعضی از ماموریت ها رو که انتخاب میکنم یه نقطه ای رو روی مپ علامت میذاره، ولی هر راهی که بیرون شهر vergen (یا یه همچین اسمی!) میرم به راههای مه آلود ختم میشه که وقتی میرم توش میره توی یه جایی که همش آتیشه و با سربازا دارن با هم میجنگن و به تو هم حمله میکنن! با دو ضربه هم میمیرم! کسی میدونه قضیه ی اینا چیه؟ آیا راه دیگه ای وجود داره که من پیدا نمیکنم؟
ممنون
دوستان کسی میدونه نسخه جدید Enhanced Edition چه تفاوت هایی با نسخه اصلی داره؟؟
marmolak kocholo
23-04-2012, 22:55
دوستان کسی میدونه نسخه جدید Enhanced Edition چه تفاوت هایی با نسخه اصلی داره؟؟
موارد اضافه که در نسخه EE وجود داره:
Additional hours of gameplay: New major adventures set in previously unseen locations, expanding the story and introducing new characters, mysteries and monsters
New Game Introduction and cinematics: All new animations and cut scenes, including a new, three and a half minute pre-rendered cinematic depicting the assassination of King Demavend of Aedirn
Arena Mode – an arcade mode that allows players to fight against endless waves of enemies and test their combat skills. Players can share their results with their friends by uploading high scores to the forums or to Facebook
Dark Mode – a difficulty level designed for hardcore players, with unique dark-themed items. At this difficulty level, even greater emphasis is placed on battle preparation, defensive maneuvers and opportunistic attacking
به طور خلاصه موارد بالا به بازی اضافه شده، اسپویلر زیر هم شامل توضیحات کامل تر + اصلاحات این نسخه هست.
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
a. New Quests in Chapter 3. Two quests related to the core storyline and representing up to 4 additional hours of gameplay have been added in Chapter 3.
1) Lilies and Vipers
Brigida Papebrock, a lady-in-waiting at King Foltest’s court, was recruited by Vernon Roche. Her mission - to seduce the two most powerful Temerian nobles and simultaneously keep a an eye on the assassinated monarch’s bastard children. In this capacity, she discovered the mystery behind Boussy's death and thus became an inconvenient witness, a hunted animal. Who sought to get rid of Boussy? Are Count Maravel and Baron Kimbolt involved? The truth about Foltest's last male heir is hidden somewhere within the rich web of schemes and accusations these characters spin.
2) The Secrets of Loc Muinne
The witcher is reunited with the sorceress Cynthia, who can lead him straight to the laboratory of the mysterious Aep Dearhenna, a mage who allegedly discovered the secret behind the downfall of the ancient Vran civilization. Will the witcher dare to work with the sorceress again, who managed to fool Philippa Eilhart herself, and who has revealed herself to be a young, ambitious Nilfgaardian agent? What does the Nilfgaardian Intelligence Service hope to find in the caverns beneath Loc Muinne? What did Aep Dearhenna actually discover? If they embark on the expedition, the witcher and Cynthia face numerous challenges in the monster infested and booby trapped corridors under the city.
b. New Transitional Cinematics. These short in-game movies, summarizing each chapter upon its completion, provide a smooth transition into each subsequent chapter and are designed to inform players of their current geographical position in the game world.
c. Final Boards. These video sequences, composed of procedurally combined short movies, summarize players’ in-game choices. The movies have been crafted from game levels, characters and assets, using a variety of effects and camera shots. A total of 12 movies illustrate alternative states of the game world as determined by player choices. Upon completing the game, players see most of their key in-game decisions reflected in five 30-second movies arrayed variously depending on their individual playthrough. Set to an original composition recorded using a live choir, the ‘Final Boards’ constitute a 2’30” game summary upon completion.
d. New Movie – ‘Witchers’. Designed for players new to The Witcher franchise, this movie was built using hand-drawn 2D art animated in Flash, in the same style as the ‘Flashbacks’ and ‘Memories’ in The Witcher 2. It describes witchers in some detail.
e. New Game Intro. This 3.5 minute, pre-rendered cinematic (CG), directed by BAFTA Award winner and Academy Award nominee Tomasz Bagiński, depicts the assassination of King Demavend, a key historical event occurring shortly before the beginning of The Witcher 2.
f. New Game Outro. This new 1.5 minute, engine-rendered cut scene appears at the end of the game and serves as teaser for what’s to come. An ordinary man witnesses a Nilfgaardian army assembling to march. Requiring extensive post-processing and featuring original environments, lighting and assets, this high quality sequence serves as a cliff hanger, building player anticipation for the next installment in the Witcher series.
g. New Locations. Fresh locations were produced for the significant new quests now available in Chapter 3. These includes a system of underground chambers beneath Loc Muinne and a temperate coniferous forest with a secret cave passage in the mountains surrounding the ancient city.
h. Additional Cut Scenes. Eleven new rendered cut scenes have been added at various junctures to enrich in-game events. Created using a new set of motion-captured animations, these additions include 3 engine-rendered cut scenes illustrating the events that transpire in Loc Muinne when Geralt is engaged elsewhere. Each movie is made of 3 fully animated and rendered scenes that required extensive post production.
i. Dolby* Digital Support. The game is presented in Dolby® Digital surround sound. Connect your PC with Dolby Digital Live technology to a sound system with Dolby Digital decoding using a S/PDIF digital audio cable. Make sure that your PC is configured properly to deliver Dolby Digital audio during gameplay to experience the excitement of surround sound.
Additionally, The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition includes all features previously added under Version 2.0.
1. Arena
‘Arena’ is a new gameplay mode that is separate from the main adventure and narrative of The Witcher 2. In this mode, Geralt of Rivia duels a variety of foes to the death in a gladiatorial arena located in an unnamed town somewhere in the Northern Kingdoms. In addition to winning gold and valuable items, players also receive points for their wins. They can then post their point totals on-line to compare their achievements against those of other blood sport enthusiasts around the world. Geralt can encounter both foes and allies in the arena. He can recruit the latter for a fee to assist him during his most challenging clashes.To post your point totals to the forum, you must be registered and have a forum account! Register and establish your account directly through the game launcher or go to The Witcher� 2: Assassins of Kings Enhanced Edition. You can then log in to your account via the launcher. IMPORTANT: Players using mods to alter their character attributes and statistics will not be able to post their point totals from the Arena to the server. This is a necessary precaution to prevent any attempts at distorting competition or misrepresenting player achievements.
2. Tutorial
The game tutorial takes the form of a brief adventure during which players learn how to use a range of game mechanics and functionalities. Assuming the role of game protagonist Geralt of Rivia, players save a wounded knight named Bolton of Ironford while learning game controls as well as the basics of combat and alchemy. This transpires step by step as the tutorial guides players through a series of minor missions. Upon completion, based on demonstrated abilities, the tutorial recommends the difficulty level which the player should choose in embarking on the main adventure of The Witcher 2.
3. Dark Difficulty
The ‘Dark’ difficulty setting is the most demanding difficulty level in gameplay terms. Under this setting, each and every foe represents a significant challenge. In addition to raising the difficulty bar, the module includes several new sets of equipment/items that are linked through a dark legend detailed in the Journal. Once all their components have been collected and donned, the Blasphemer’s, Oathbreaker’s and Kinslayer’s outfits provide great advantages in combat. The swords included in the outfits strip opponents of Vitality while supplementing the witcher’s. However, given that they are cursed, the swords provide no benefit and harm Geralt by sapping him of Vitality as long as the outfits to which they belong remain incomplete.
-------------------------------------------------------------------
4) The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition Corrections/Amendments (April 17, 2012)
1. Launcher now includes an option to toggle DLCs off and on.
2. Assorted animals have been added to the game.
3. New werewolf trophy has been added in Chapter 3.
4. New, randomly dispersed swords have been added.
5. Fixed error in potions_time_bonus value at level 2 of ‘Specialization: Potions’ ability.
6. Fixed description of 'Control over the Power' ability.
7. Fixed incorrect description of ‘Alchemist’ ability.
8. Fixed incorrect description of ‘Amplification’ ability at level 2.
9. Fixed incorrect description of ‘Energy Flow’ ability at level 2.
10. Fixed incorrect description of ‘Control over the Power’ ability at level 2.
11. Fixed incorrect description of ‘Synthesis’ ability at level 2.
12. Fixed incorrect description of ‘Combat Acumen’ ability.
13. Fixed incorrect description of Gadwall potion.
14. Fixed the balance of the ‘Position’ ability at level 2.
15. Fixed incorrect damage calculation for ‘Whirl’ ability.
16. Fixed spark FX and no damage taken when rolling while being attacked by foe.
17. Fixed incorrect notification when using Axii Sign on golems.
18. Mahakam Rune Sihil sword is now imported from TW1 game saves to New Game.
19. Parry and Signs are now improved when Geralt has increased Vigor.
20. Parry bug has been fixed. Players can no longer parry for 0 damage.
21. Quen Sign has been significantly nerfed. It now wears off after one or two hits.
22. Adrenaline no longer loads during boss fights.
23. Fixed bug that caused Igni to deal no damage when used right after a sword hit.
24. Fixed incorrect game behavior when saving game while casting bombs.
25. Kayran now casts fewer stones at end of fight.
26. Fixed bug allowing potions to be consumed with Toxicity at 100%.
27. Finisher performed on rotfiends no longer adds additional weapon.
28. Redanian soldiers in Chapter 3 now spawn correctly.
29. Fire now removes Quen Sign during dragon boss fight in Chapter 3.
30. Fixed targeting on dragon in Chapter 3.
31. Added new statistics for NPCs to correct game balance in Chapter 3.
32. Cat potion effect now disappears during dialogue sequences and cut scenes.
33. Target marker and enemy names have been removed from fist fights.
34. Fixed display name for wraiths.
35. Small fixes introduced in NPC taunt behavior during fights.
36. Fixed NPC behavior after combat.
37. All critical effects dealt to player are canceled before any scene starts.
38. Fixed unusual behavior of clothing when using Heliotrope Sign.
39. Small fixes introduced in Dice Poker mini-game.
40. Several fixes introduced in mini-maps.
41. Fixed several camera shots in dialogue sequences.
42. Fixed dialogue camera in ‘Blood Curse’ quest.
43. Walkmesh fixed in Roche’s tent.
44. Walkmesh fixed in Chapter 3 sewers.
45. Walkmesh fixed when following Roche on Chapter 3.
46. Walkmesh fixed in central square of Loc Muinne.
47. Walkmesh fixed near Nilfgaardian camp in Chapter 3.
48. Fixed several camera collisions.
49. Fixed tent roof collisions in Chapter 3.
50. Fixed collisions in butcher’s house in Flotsam.
51. Fixed collisions on Roche’s ship.
52. Fixed chest collision on ship in Chapter 2.
53. Fixed broken poster at Flotsam gate.
54. Fixed Temerian flag collision.
55. Fixed several locations, decorations, walkmeshes and occluders.
56. Small fixes made in environment blending.
57. Assorted fixes made in character lighting.
58. Fixed flying meshes in Prologue.
59. Fixed blinking trees in Chapter 3.
60. Fixed blinking grass on Draug location.
61. Fixed low detail texture on rock in camp of the Order of the Flaming Rose.
62. Fixed Wild Hunt graphics in Chapter 3.
63. Fixed clock in Meditation panel.
64. Fixed broken texture during Meditation in UI.
65. Fixed spyglass icon in Inventory.
66. Added mages’ banner to Epilogue in Loc Muinne.
67. Added Nilfgaardian flags in Chapter 3.
68. Added new FX for magic in Epilogue.
69. Fixed trade stalls in Flotsam so they close at night.
70. Fixed Geralt’s head on cut scene in Prologue.
71. Fixed Golem’s facial expressions.
72. Fixed ragdoll effect on Golem’s body.
73. Fixed ragdoll effect on nekkers.
74. Fixed distortions on Saskia’s voice in cut scene in Chapter 2.
75. ‘Sneak’ mode music is now saved and reappears when a game is loaded.
76. Several fixes introduced in cut scene audio.
77. Fixed cut-scene sound synchronization.
78. Missing sounds supplemented in Chapter 3 cut scenes.
79. Balance of sound and music fixed in Epilogue.
80. Fixed problems with music playback in Epilogue.
81. Fixed reverb in sewers in Chapter 3.
82. Fixed mage teleport sound effect.
83. Fixed crowd in amphitheatre in Chapter 3.
84. Fixed waypoint for Geralt’s death cut scene in Loc Muinne.
85. Fixed situation whereby Geralt could tell Dethmold that he had a spearhead when this was not present in the Inventory.
86. Triss now always casts spell when interviewing wounded elf in Chapter 1.
87. Shilard now holds the Triss figurine when showing it to Assire.
88. Fixed block on Roche’s movement during fight against soldiers on the walls in Chapter 3.
89. Fixed blocker in ‘Conspiracy’ quest in Chapter 2.
90. Items collected in Prologue now appear in correct slots at the opening of Chapter 1.
91. Fixed interaction with Síle’s megascope in Chapter 3.
92. Fixed highlight effect on doors when using Medallion in Chapter 3.
93. Chest can now be looted after fight with Letho in Chapter 1.
94. Added loot to Dethmold’s chest.
95. Fixed loot in containers in Chapter 3.
96. Fixed Letho’s gestures in dialogue sequence in Chapter 3.
97. Fixed a number of inconsistent Journal entries.
98. Fixed Dethmold’s grimoire so it appears in ‘Quest Item’ category in Inventory.
99. Fixed instances where ‘Esc Menu’ could not be accessed.
100. Game can now be saved while walking through the forest with Anezka.
101. Assorted fixes made in game saving functionality and associated menus.
102. Assorted localization improvements have been made.
aramesh_61
24-04-2012, 17:09
دوستان من توی چپتر 2 هستم، بعضی از ماموریت ها رو که انتخاب میکنم یه نقطه ای رو روی مپ علامت میذاره، ولی هر راهی که بیرون شهر vergen (یا یه همچین اسمی!) میرم به راههای مه آلود ختم میشه که وقتی میرم توش میره توی یه جایی که همش آتیشه و با سربازا دارن با هم میجنگن و به تو هم حمله میکنن! با دو ضربه هم میمیرم! کسی میدونه قضیه ی اینا چیه؟ آیا راه دیگه ای وجود داره که من پیدا نمیکنم؟
ممنون
کسی نمیتونه کمکی کنه؟ اسم ماموریتش هم Hunt Magic هستش
marmolak kocholo
24-04-2012, 18:52
کسی نمیتونه کمکی کنه؟ اسم ماموریتش هم Hunt Magic هستش
آها ! حالا شد! دقیق اگه میگفتی تو کدوم ماموریت هستی همون موقع کمکت میکردم.
تو این ماموریت وقتی از شهر خارج میشی به یه دریاچه بزرگ میرسی، اونجا چند نفر هستند که باهات مبارزه میکنن، اونهارو بکش،
بعد، از طرف راست دریاچه حرکت کن، ادامه بده تا جایی که آب سطحش کم میشه، وقتی رسیدی به اون طرف دریاچه همینطور به سمت راست برو،
یه راه هست به سمت بالا، اونو ادامه بده از روی چندتا شکاف بپر میرسی به جایی که باید magical crystal رو بگیری....
اگه مشکل دیگه ای داشتی بگو تا برات توضیح بدم.
سلام
کسی اینجا هست که این بازی رو هم رو PC بازی کرده باشه هم رو Xbox360 ؟گرافیکشون چه قدر تفاوت داره و رو کدوم بیشتره؟
اخه موندم برای PC بگیرم یا برا کنسول!!
با تشکر
marmolak kocholo
24-04-2012, 21:03
سلام
کسی اینجا هست که این بازی رو هم رو PC بازی کرده باشه هم رو Xbox360 ؟گرافیکشون چه قدر تفاوت داره و رو کدوم بیشتره؟
اخه موندم برای PC بگیرم یا برا کنسول!!
با تشکر
اگه می تونی نسخه The Witcher 2: Enhanced Edition رو برای PC گیر بیاری که خیلی عالی میشه.
گرافیک نسخه کنسول تقریباً مساوی با تنظیمات Medium پی سی هست.
اگه اولویت برات گرافیکه و سیستم خوبی هم داری توصیه میشه نسخه PC رو تهیه کنی در غیر این صورت برو سراغ کنسول...
اگه می تونی نسخه The Witcher 2: Enhanced Edition رو برای PC گیر بیاری که خیلی عالی میشه.
گرافیک نسخه کنسول تقریباً مساوی با تنظیمات Medium پی سی هست.
اگه اولویت برات گرافیکه و سیستم خوبی هم داری توصیه میشه نسخه PC رو تهیه کنی در غیر این صورت برو سراغ کنسول...
مگه Enhanced Edition برای PC هم هست؟
با چه سیستمی میتونم این بازی رو رو PC مدیوم Medium بازی کنم؟
marmolak kocholo
25-04-2012, 09:43
مگه Enhanced Edition برای PC هم هست؟
با چه سیستمی میتونم این بازی رو رو PC مدیوم Medium بازی کنم؟
بله، 15 گیگ هم حجم داره
شما سیستمتون رو بگید تا بهتون بگم میتونید بازی کنید یا نه.
mrbahram
25-04-2012, 14:41
sسلام دوستان من این witcher 2 enhanced رواز سایت اصلی گرفتم ولی موقع نصب ارور pack0.dzip رو میده تو سایت که نوشته پارت 1و2 رو دوبازه دان کن ولی بازم نشد کسی میتونه از سایتش یه اطلاعاتی بگیره ممنون میشم من انگلیسیم اونقدر خوب نیست
marmolak kocholo
25-04-2012, 15:42
sسلام دوستان من این witcher 2 enhanced رواز سایت اصلی گرفتم ولی موقع نصب ارور pack0.dzip رو میده تو سایت که نوشته پارت 1و2 رو دوبازه دان کن ولی بازم نشد کسی میتونه از سایتش یه اطلاعاتی بگیره ممنون میشم من انگلیسیم اونقدر خوب نیست
از این [لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] دانلود کردید؟
تو اون لینک نوشته:
1. اطمینان حاصل کنید که فضای خالی تو هاردتون دارید، پچ شامل چندین فایل نصبی هست که بستگی به تعداد زبان هایی که میخواید داشته باشید داره. از حدود 11 گیگابایت تا 15 گیگابایت، حجم پچ متغییر هست.
2. از اینکه Firewall و Antivirus ـتون در دانلود فایل ها تداخل ایجاد نمی کنند، اطمینان حاصل کنید.
3. زمانی که دانلود فایل ها به اتمام رسید، از اینکه تمام فایل ها درون یک پوشه قرار گرفته اند اطمینان حاصل کنید و سپس فایل Setup.exe را اجرا کنید.
این بحث هارو سعی کنید در تاپیک [مشکلات نصب و اجرا - The Witcher 2: Assassins of Kings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] عنوان کنید.
ممنون...
crazymohamad
30-04-2012, 16:24
نسخه Enhanded یا پیشرفته برای pc بلافاصله توسط گروه بلک باکس فشرده شد!!!! (ONLY 7GB!!!!!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fmodules.php%3Fname%3DNews%26file%3Darticle%26sid %3D5516)
تو لینکی که دادید نوشته Enhanced Edition English Language Pack - 5 links میشه اینو دان کرد بعد رو ویچر 2 نصب کرد ؟
farzan311
02-05-2012, 18:44
نسخه Enhanded یا پیشرفته برای pc بلافاصله توسط گروه بلک باکس فشرده شد!!!! (ONLY 7GB!!!!!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fmodules.php%3Fname%3DNews%26file%3Darticle%26sid %3D5516)
کیفیت ویدیو ها پایین اومده غیر از چند تاشون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aramesh_61
03-05-2012, 10:18
سلام، آقا این Triss رو چرا به صورت مجسمه ی کوچک! در آوردن ؟ من این قضیه شو نفهمیدم. این جادوگره Cycthia دستیار Phillipia چرا اینکارو کرد؟
ممنون
Amir Hossein
31-05-2012, 22:38
سلام/لانچر من مورد داره.../اجرا نمیشه/میشه برای دانلود بذارین/mer30
سلام دوستان!
من هی جونم در طول بازی تموم میشه :(
چطوری میطونم ی معجون برای پر شدن جونم درست کنم؟؟
چه فرمولی رو باید بخرم؟؟
ممنون :)
یک سوال میپرسم فقط بهم نخندید :دی
جواب هایی ک میدی رو شخصیتمون تو بازی تاثیر داره؟؟
مثل فیبل یا فا اوت؟؟ که آدم ایول یا گوود میشدیم!
اگه آره از کجا باید بفهمم ک خوبم یا بد؟؟ :دی
نخند ;)
Dark Soul
20-08-2012, 09:05
سلام دوستان!
چه فرمولی رو باید بخرم؟؟
سلام
معجونی نیست که جونو به یکباره پر کنه فقط معجون هایی هستن که بازیابی را تسریع می کنه مثل Healing Brew ,Swallow (البته اینا بدون اثار جانبی هستن)
سلام دوستان!
چه فرمولی رو باید بخرم؟؟
سلام
برای اینکه Healthـتون زود تموم نشه باید به دو مورد خیلی توجه کنید
یکی اینکه مرتب از Dodge استفاده کنین و مورد دوم استفاده از Quen هست , در اولین فرصت همه ی Perk های مربوط به Quen را بگیرید و قبل از هر مبارزه از اون استفاده کنین تا Damage نبینید.
با توجه به اینکه معجون ها در حین مبارزه قابل استفاده نیستن فقط می تونید قبل از مبارزه از معجون هایی که Health Regenerationـتون را بالا می برن استفاده کتید که باز هم توصیه نمی کنم!
اگه اون دو مورد بالا رو به دقت رعایت کنید هیچ وقت به مشکلی بر نمی خورید ...
جواب هایی ک میدی رو شخصیتمون تو بازی تاثیر داره؟؟
مثل فیبل یا فا اوت؟؟ که آدم ایول یا گوود میشدیم!
اگه آره از کجا باید بفهمم ک خوبم یا بد؟؟ :دی
انتخاب هایی که در طول بازی انجام میدید روی اتفاقاتی که در قسمت های بعدی بازی براتون پیش میاد و روی پایان بازی تاثیر می گذاره ولی چیزی به اسم شخصیت به اون شکلی که گفتید (خوب یا بد) وجود نداره...
سلام من تو این مرحله گیر کردم ممنون میشم اگه کمکم کنید FROM A BYGONE ERA the notes were sold to dethmold
vahidgame
14-02-2014, 18:27
توی استیم Enhanced Edition این شماره و همین طور The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut رو تا یکشنبه میشه به طور رایگان دانلود کرد!
همین طور تا آخر سه شنبه 18 فوریه شماره یک و شماره دو به ترتیب با 2 و 4 دلار میشه تهیه کرد
یعنی یه تخفیف 80 درصدی و برای کسانی که می خوان بازی رو اورجینال تهیه کنن فرصت خوبیه
مزیتش هم اینه که هر دو ، نسخه نهایی هستن که یه سری تغییرات نسبت به نسخه اصلی اونا داشتن...
سلام هر کس فایلهای ارجینال witcher2.exe و paul.dll ورژن 1 یا 1.1 داره لطفا برام ایمیل کنه ممنون
farshad.hemmati1360@yahoo.com
:n40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.