مشاهده نسخه کامل
: The Witcher 2: Assassins of Kings
babak2002
29-05-2011, 22:26
دوستان اون قسمت To THE Temple که باید یک راهی به کوچه پشتی پیدا کنی چطوری ؟ چطوری باید برم ؟
راه با یک کالسکه بستن تو شهر
یه جا هست که مامور ها جمع شدن و مردم رو گرفتن کمی اون ور تر مردمی که ایستادن یه جنازه افتاده کنار جنازه بایستی یه تکه چوبی جلوت هست با استفاده از نیروی Arad اون چوب رو بزن بره کنار بعد باید بری جلو تا یه چاه ببینی از چاه می ری پایین و ادامه ماجرا
Soul Eater
29-05-2011, 22:47
بازیش چطوریه؟
اکشنه یا مثل دارگونه؟
Soul Eater
30-05-2011, 20:23
بازیش خیلی خوب شروع میشه.انتظار نداشتم خوب باشه.راضی کننده
معجون سازی چطوریه؟ ماموریت ها کجان؟
بچه ها من گیج شدم توی این بازی...چرا وسط دیالوگها از من نظر میخواد...هرچی هم میگم طرف کار خودش رو میکنه...نمیشه بدون دعوا و جنگ باشون کنار اومد؟دی:
سلام ممنون از دوستان اقا این بازی Hel نداره یعنی با خوردنش خونت پرشه تو این نبرد واقعا شدیدا خون میاد پایین اصلا نمیشه درست مبارزه کرد
پچ این بازی نیومد که مشکلاتش رو حل کنه؟
hamed_dij
01-06-2011, 14:13
سلام دوستان
بازی مثل dragon age سخت هست و به زبان انگلیسی بستگی داره؟
چند ساعت گیم پلی داره؟
گرافیک بازی چطور هست؟
کلا میصرفه بازی رو بگیرم هنوز بازیهای rpg بازی نکردم؟
یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
marmolak kocholo
01-06-2011, 14:22
سلام ممنون از دوستان اقا این بازی Hel نداره یعنی با خوردنش خونت پرشه تو این نبرد واقعا شدیدا خون میاد پایین اصلا نمیشه درست مبارزه کرد
شما این پست من رو ببینید، شاید کمکتون بکنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ این بازی نیومد که مشکلاتش رو حل کنه؟
یک پچ از بازی اومده با حجم 16 مگابایت، تو پست اول تاپیک مشکلات گذاشتم...
یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
دوست عزیز شما پست اول رو اصلا نگاه کردی؟ 5 دقیقه وقت بزار، پست اول رو بخون جواب همه ی سوالاتو می گیری!
1. سبک بازی مثل دراگون ایج هست، حالا نمی دونم منظور شما از سخت چی می تونه باشه!
2. بازی 16 تا پایان مختلف داره! اگه تمام ساید کوئیست هارو بری 6 یا 7 روز طول می کشه(ساعت نمی تونم بگم چون تایم نگرفتم)
3. در مورد گرافیک می تونی صفحات قبل رو نگاه کنی ببینی در موردش چی گفتن، یا اینکه بری تاپیک "تصاویر جالب" تو بخش اخبار من تو آخرین صفحه چندتا ازش عکس گذاشتم. در کل می تونم بگم گرافیکش از شاهکار چیزی کم نداره!
4. به نظر من برای شروع بازی های RPG این عنوان می تونه بهترین گزینه باشه.
Soul Eater
01-06-2011, 21:41
جایی نیس که لیست همه کوئست ها رو داشته باشه؟
marmolak kocholo
01-06-2011, 22:22
جایی نیس که لیست همه کوئست ها رو داشته باشه؟
شما می تونید از لینک زیر استفاده کنید، کلا تو این سایت هرچی اطلاعات از بازی بخواید پیدا میشه.
اگه کوئیستی هم توش گیر کردید حتما اسمشو بگید راهنماییتون می کنم.
Soul Eater
02-06-2011, 10:38
ممنون از راهنمایی
من بیشتر منظورم این بود که یه راهنمایی باشه که کجا مامورت های فرعی داده میشه بدون لو رفتن داستان
amaranth_silent
02-06-2011, 13:19
دوستان من تنها بازیه rpg که انجام دادم ffxiii بود که خداییش خیلی سخت بود یعنی از سبک بازی خوشم اومد ولی فوق العاده سخت بود و واسه اپگرید کردن 1000 تا اپشن داشت نمیدونستی چی به درد چی میخوره حالا میخوام بدونم این بازی در مقایسه با ffxiii چه جوریاست مثل اون شلوغ کاریش زیاده که نفهمی چی به چیه در ضمن یه مقایسه هم کنید با ffxiii ممنون میشم
دوستان پچ ورژن 1.2 این بازی هم عرضه شد، حجمش هم 68MB :
Soul Eater
03-06-2011, 19:42
هنوزم مشکل RAM حل نشده
با اینم باز با اون کرش ها مواجه میشم
هنوز مشکل نرخ فریم حل نشده!
ArashNAM
04-06-2011, 15:55
من وقتی اولین بار با اون موجودات روبه رو می شیم موجودات جادویی که تو چاه اولین بار باشون روبرو میشیم وارد یه جا بزرگ میشه بعد کامپیوترم اونجا خاموش میشه نمیدونین واسه چی؟
star2009
04-06-2011, 16:04
یا علی این دیگه چیه؟ 15 تا صفحه فقط تنظیمات گرافیک داره:18::18::18:
خیلی خوفه
david071
04-06-2011, 18:15
چطوری میشه توی بازی بدویی من از این بر نقشه بخوام برم اون بر شب شده:31:
papillon11
04-06-2011, 19:16
چطوری میشه توی بازی بدویی من از این بر نقشه بخوام برم اون بر شب شده:31:
caps lock بزنی می دوهه
ali_ranger22
04-06-2011, 20:06
همین الان تموم شد
شاهکار بود
واقعا عالی
star2009
05-06-2011, 00:03
همین الان تموم شد
شاهکار بود
واقعا عالی
چه جوری تمومش کردی؟؟؟؟؟ من هنوز هنوز شروع نکردم تو تموم کردی؟؟؟؟؟!!:18::18::18:
Soul Eater
05-06-2011, 02:06
چه جوری تمومش کردی؟؟؟؟؟ من هنوز هنوز شروع نکردم تو تموم کردی؟؟؟؟؟!.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
دوست عزیز
الان خیلیا دارن بازیو دوباره و با تصمیمات دیگه میرن
star2009
05-06-2011, 18:21
آره میدونم کلا چند ساعت گیم پلی داره؟
Soul Eater
05-06-2011, 20:48
فکر کنم یه 30 تایی باشه
papillon11
05-06-2011, 23:58
سلام دوستان . این ملکه ی عقربها تو بخش اولو چطوری میشه کشت خیلی سگ جونن
marmolak kocholo
06-06-2011, 00:25
سلام دوستان . این ملکه ی عقربها تو بخش اولو چطوری میشه کشت خیلی سگ جونن
منظورت Queen Of Endrega ـه ؟
اگه منظورت Queen Of Endrega هست، من این شکلی کشتمش:
اول یه Quen بزن رو خودت، که اگه بهت حمله کرد چیزیت نشه، بعد، ازش فاصله بگیر و سر راهش Yrden بکار، با این کار وقتی می خواد بیاد سمتت می خوره به Yrden و Stun میشه، تو این لحظه باید بری پشتش و بهش اتک بدی، از جلو هم این کارو می تونی بکنی ولی از عقب بیشتر ازش جون کم میشه، این وسطا هم تا نیروهات پر بشه می تونی از سم یا بمب مثل Grapeshot استفاده کنی... این کار رو چندبار تکرار کن، بعدش میمیره! یادت باشه از Silver Sword برای کشتنش استفاده کن...
MILAD2799
06-06-2011, 08:41
دوستان تو چپتر 3 اونجایی که فیلیپا تلپرت میکنه و اون اژدها میاد توی برجه . چطوری اونو بکشم ؟ خودمو ترکوندم یه ذره از جونش کم شد :)
khabgard7
06-06-2011, 10:12
دوستان کسی می دونه از کجا میشه فهمید چه وقتی از روز ؟ تو چپتر یک یه side quest داره گفته بعد از ظهر باید انجام شه حالا من هرچی میگردم هیچ ساعتی تو بازی پیدا نمی کنم
دوستان کسی می دونه از کجا میشه فهمید چه وقتی از روز ؟ تو چپتر یک یه side quest داره گفته بعد از ظهر باید انجام شه حالا من هرچی میگردم هیچ ساعتی تو بازی پیدا نمی کنم
ctrl رو نگه دار برو تو meditation(وسطی) و بعد meditate و حالا ساعت رو انتخاب کن
برای این کوئست ساعت رو بعد میدنایت بذار مثلا 1 نصفه شب
marmolak kocholo
06-06-2011, 11:54
دوستان تو چپتر 3 اونجایی که فیلیپا تلپرت میکنه و اون اژدها میاد توی برجه . چطوری اونو بکشم ؟ خودمو ترکوندم یه ذره از جونش کم شد :)
عزیز لطف کن بزار تو اسپویل تا یه نفر که بازی رو تموم نکرده نیاد ببینه !!!
------
اول چون تو برج هستید و فضا کمه، یکم سخته رد کردنش، شما اول یه Quenبزن رو خودت، بعد هر موقع خواست بهت حمله کنه یا جا خالی بده یا بزار بخوره بهت، چون Quen داری چیزیت نمیشه،(سعی کن همیشه Quen رو داشته باشی)، لزومی نداره با شمشیر بکشیش، می تونی از Axii استفاده کنی(همونی که آتیش میده)... همین طوری هی جا خالی بده هی Axii بزن تا جونش نصب بشه، بعد اینکه جونش نصف شد میره بالای برج، اونجا فضا بازتره، آدم راحت تر می تونه بهش حمله کنه... اونجا هم از همین روش استفاده کن، هی بپر این ور اونور و جاخالی بده...
خواستی اونجا که میره بالای برج رو بیشتر بهت توضیح بدم.
Soul Eater
06-06-2011, 19:52
دوسته عزیز منو خیلیا دیگه هنوز بازیو تموم نکردیم
شما با این کارت بخشی از داستانو لو دادی :41:
Zibehzad
06-06-2011, 22:41
از یه شمشیر دیگه استفاده کن چون تاثیرش متفاوته منم 1 ساعت وقتمو تلف کردم وقتی شمشیرو رو عوض کردم سریع کشتمش
Angel Of Darkness
08-06-2011, 11:50
سلام
تا آخر بازی همون مرده تو بازی قبلیو کنترل میکنیم ؟ نمیشه پلیرو عوض کرد ؟
سبک مبارزش مثل قبلیه ؟
تنهایی یا کسیم همراهیت میکنه ؟
bahman.pdf
09-06-2011, 09:42
سلام
بازی به طور غیرقابل تحمل فراماسونری!!
جملات ونمادهای بازی که دیگه افتضاحه
به نظر من این همه سرو صدای gamespot برای تبلیغ بازی فقط به خاطر شاهکار بودن بازی نیست!!!!
I3 E L O \/ E D
09-06-2011, 11:54
سلام
به نظر من این همه سرو صدای gamespot برای تبلیغ بازی فقط به خاطر شاهکار بودن بازی نیست!!!!
واه واه من بازی کردم فراماسونر شدم!!!
یکی منو بگیره نرم تو آتیش!!! :27:
سلام
اگه چیزی در مورد فراماسونری میدونی و بازی رو هم کامل انجام دادی باید بیای توضیحات کامل بدی ، نه اینکه بیای نیش و کنایه بزنی ، همه بهت بخندن . این بازی از همون نسخه ی 1 هم بازی غیراخلاقی بود . موقعی که vader (یه گروه بلک متال معروف) براش آهنگ ساخته دیگه اوضاعش معلومه . اکثر بچه ها هم این چیزها رو میدونن .
احتیاجی به جملات کوتاه و طعنه آمیز شما نیست . راستی میگم چرا نمیری بنیاد بازیهای رایانه ای استخدام شی ، بازیها رو ممنوع کنی :31:.
دوستان من هنوز این بازی رو(چه نسخه_ی یک چه دو)رو نگرفتم...البته زیاد هم طرفدار بازیهای rpg نیستم و به غیر از2 mass effect بازی دیگه ای از این سبک رو انجام ندادم چون من طرفدار بازیهای اکشن هستم و اعتقاد دارم توی اینجور بازیها اکشن بازی حول سبک بازی گم میشه!
حالا میخواستم بپرسم با توجه به اینکه نافرم خوردم به کنسی بازی:31:آیا این بازی اکشن و کمبوهای تمیزی داره که به درد کسی مثل من که بیشتر اهل بازیهای اکشن هست بخوره؟؟
Hapoofesgeli
12-06-2011, 20:15
دوستان چرکار باید بکنم؟اون نفر چهارم رو پیدا نمیکنم :41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
marmolak kocholo
12-06-2011, 20:22
دوستان من هنوز این بازی رو(چه نسخه_ی یک چه دو)رو نگرفتم...البته زیاد هم طرفدار بازیهای rpg نیستم و به غیر از2 mass effect بازی دیگه ای از این سبک رو انجام ندادم چون من طرفدار بازیهای اکشن هستم و اعتقاد دارم توی اینجور بازیها اکشن بازی حول سبک بازی گم میشه!
حالا میخواستم بپرسم با توجه به اینکه نافرم خوردم به کنسی بازی:31:آیا این بازی اکشن و کمبوهای تمیزی داره که به درد کسی مثل من که بیشتر اهل بازیهای اکشن هست بخوره؟؟
مهدی جان به نظر شک نکن و بگیر، به هیچ عنوان ضرر نمی کنی!!!
دوستان چرکار باید بکنم؟اون نفر چهارم رو پیدا نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یادت باشه یکی از درهای Flotsom ختم می شد به جایی که یک چندتا قایق بود و یک نفر هم داشت با چکش رو قایقا می کوبوند! یه پسر جوونی هم هست که مادرشم نزدیکشه، باید بری با اون مچ بندازی!! اگه پیدا نکردی بگو عکس بگیرم برات...
مهدی برا شروع یک بازی RPG بهترین گزینه هستش...اون مس افکت 2 یه چیزی داشت اونم اکشنش بود که جذب میکرد ادمو ولی این خب اون رو نداره از اون مدل بخوای روش حساب باز کنی بهتره بیخیالیش بشی:31:
aramesh_61
13-06-2011, 22:59
آقا این غوله فکر کنم اسمش kayran هستش رو چجوری بکشم؟ اولین غولیه که باهاش مواجه شدم؟ اول بازوهاشو قطع میکنم ولی وقتی شروع میکنه به پرتاب سنگ دیگه نمیدونم چکار کنم، ممنون میشم کمک کنید
marmolak kocholo
13-06-2011, 23:24
آقا این غوله فکر کنم اسمش kayran هستش رو چجوری بکشم؟ اولین غولیه که باهاش مواجه شدم؟ اول بازوهاشو قطع میکنم ولی وقتی شروع میکنه به پرتاب سنگ دیگه نمیدونم چکار کنم، ممنون میشم کمک کنید
بله اولین غولی هست که باهاش مواجه میشید.
اونجا که سنگ پرت می کنه شما میری پشت اون تخته سنگه، یدونه Quen رو خودت میزنی تا اگه سنگ خورد پرت کرد بهت چیزیت نشه! بعد از سمت چپ میری بالای تخته سنگ ها و بعدش Karyan رو می کشی...
aramesh_61
14-06-2011, 20:36
آقا این cedrik جنازش کجاست؟؟ همه جارو گذشتم پیدا نکردم خسته شدم! چرا اینجوریه ماموریتاش
marmolak kocholo
14-06-2011, 21:21
آقا این cedrik جنازش کجاست؟؟ همه جارو گذشتم پیدا نکردم خسته شدم! چرا اینجوریه ماموریتاش
عزیز اگه ممکنه این جور سوال هارو بزار داخل SPOIL، اگه کسی بازی رو تا اینجا نرفته باشه، داستان براش لو میره!!!! خواهش می کنم رعایت کنید...
شما از اونجایی که هستی باید رد خون رو دنبال کنی تا به Cedric برسی، اتفاقاً از این ماموریت من خیلی خوشم اومد، وسط راه هم آدم های دیگه کشته شدن، باید برگردی و راه درست رو دنبال کنی!!
به هر حال، عکس زیر رو نگاه کن، (عکس از این بهتر پیدا نکردم، خودش این شکلی بود) Cedric تو شماره 7 هست اگه اشتباه نکرده باشم! اپه شماره 7 نبود، کنار شماره ی 23 یه راهی هست، باید اونجا باشه
اینم بگم کلا بازی های آر پی جی همین ـن!! باید رو تک تک ماموریت ها، صحنه ها و همه چیز وقت بزاری و ازش لذت ببری...
عجب پایان بی مزه ای داشت .
سلام آقایون من تو CHAPERT1 بعد از این که اون دو تا اعدامی را نجات میدم یک علامت تعجب میاد میرم طرف دو تا از سربازا که دم در قلعه هستن به هاشون حرف میزنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته کمک کنید لطفا
david071
15-06-2011, 23:02
سلام آقایون من تو CHAPERT1 بعد از این که اون دو تا اعدامی را نجات میدم یک علامت تعجب میاد میرم طرف دو تا از سربازا که دم در قلعه هستن به هاشون حرف میزنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته کمک کنید لطفا
باید آب و هوا رو به شب تبدیل کنید.
باید آب و هوا رو به شب تبدیل کنید.
چجوری شب کنم؟
aran khan95
16-06-2011, 14:07
این بازی گیم پلیش به چه شکله؟
شبیه DA هست؟
و این که تو ESRB زده مسائل ---- داره، در چه حده؟زیاده؟
papillon11
16-06-2011, 14:41
سلام دوستان . از اون جایی که spoil پیدا نکردم با فونت سفید مینویسم (خط پایینی )
تو ماموریت انتخاب ،میشه بگید طرف الف را بگیرم تاثیرش تو اکت 2 چیه ؟
marmolak kocholo
16-06-2011, 15:36
سلام دوستان . از اون جایی که spoil پیدا نکردم با فونت سفید مینویسم (خط پایینی )
تو ماموریت انتخاب ،میشه بگید طرف الف را بگیرم تاثیرش تو اکت 2 چیه ؟
شما اگه طرف الف هارو بگیرید به سرزمین کوتوله ها میرید که جای قشنگیه از یه طرف هم با یه دختر جدید آشنا میشید...
در کل انتخاب شما تو این کوئیست باعث میشه به 2 منطقه ی کاملا مجزا برید و داستان هم به طبع تقریبا عوض میشه!!
من خودم طرف الف هارو گرفتم، الان که دارم برای بار دوم میرم می خوام طرف روچ رو بگیرم ببینم چی میشه.
راستی برای استفاده از Spoil باید برید تو "حالت پیشرفته" و پست بدید!!(روی آیکون "SP" کلیک کنید)
بعد از انتظار طولانی برای یک بازی ار پی جی بالاخره امروز این بازی رو گرفتم و دارم بازی میکنم خیلی زیباست:27:
سلام من به یک مر حله ای رسیدم مینویسه:
THE KAYRAN:OSTMURK
prepare the mongoose potion
mongoose potion:0/1
نمیدونم چکار کنم کمک کنید؟
amirpers
17-06-2011, 18:13
دوستان
من چون زبان انگلیسی قوی ای ندارم ، علی رغم اینکه خیلی بازی های RPG رو دوست دارم اما همیشه باهاشون مشکل دارم.
چند تا سوال دارم در مورد ویچر 2 که اگه کمک کنید ممنون میشم.
1) چرا اینقدر زود وزن اجناسی که همراهمونه زیاد میشه و راه رفتن مشکل ؟ آخه می ترسم یه چیزی رو بندازم پایین و از شانس بد من اون جنس مربوط به یکی از مراحل باشه و بعد بیا و درستش کن.
2)اینکه برای اسلحه ها می نویسه مثلا Damage با عدد 11-8 یا 9-5 یعنی چی ؟
3)مراحل اصلی بازی کدوما هستند و آیا میشه به یه مرحله که مثلا تو چپتر 1 بوده و انجام نشده دوباره برگشت ؟(در صورتی که تو چپترهای بالاتر باشیم)
4)خیلی از مراحل هیچ چیزی رو نقشه ندارند و گذروندن اونها سخته . باید چکارشون کرد ؟
ممنون از همه
squall12
17-06-2011, 18:20
باید بری شرق نقشه.می رسی به یه دریاچه همونجا که ابشار هست.توی ابشار یه غاره میری تو غار .اخراش که برسی ostmurk پیدا میشه.
marmolak kocholo
17-06-2011, 18:32
شما اول از تو نقشه دریاچه ای که تو جنگل هست رو پیدا کن، در اونجا یه غار داخل یک آبشار هست که باید Ostmurk رو پیدا کنید.
بعد از اون کلید Ctrl رو نگه دار روی آیکون وسطی کلیک کن، بعد برو تو قسمت Alchemy و Mangoose Potion رو بساز...
دوستان
من چون زبان انگلیسی قوی ای ندارم ، علی رغم اینکه خیلی بازی های RPG رو دوست دارم اما همیشه باهاشون مشکل دارم.
چند تا سوال دارم در مورد ویچر 2 که اگه کمک کنید ممنون میشم.
1) چرا اینقدر زود وزن اجناسی که همراهمونه زیاد میشه و راه رفتن مشکل ؟ آخه می ترسم یه چیزی رو بندازم پایین و از شانس بد من اون جنس مربوط به یکی از مراحل باشه و بعد بیا و درستش کن.
2)اینکه برای اسلحه ها می نویسه مثلا Damage با عدد 11-8 یا 9-5 یعنی چی ؟
3)مراحل اصلی بازی کدوما هستند و آیا میشه به یه مرحله که مثلا تو چپتر 1 بوده و انجام نشده دوباره برگشت ؟(در صورتی که تو چپترهای بالاتر باشیم)
4)خیلی از مراحل هیچ چیزی رو نقشه ندارند و گذروندن اونها سخته . باید چکارشون کرد ؟
ممنون از همه
1. بیشتر وزرن وسایل شما مربوط میشه به شمشیر، شلوار، زره و از این قبیل اشیا. اغلب مواقع سعی کن این وسایل رو بریزی بیرون یا بفروشی، چون به قول شما ممکنه اشیای دیگه مثل گیاه ها و آیتم هایی که جمع می کنید در آینده نیازتون بشه. در ضمن تو فهرست وسایلی که دارید وزن هر وسیله رو ذکر کرده و شما هم تا سقف 250 کیلو می تونید اشیا حمل کنید.
2. اون به اصطلاح پایه ی قدرت اسلحتون هست که هرچی بالاتر باشه بهتره، مثلا 11-8 از 9-5 بهتره، البته فاکتورهای دیگه هم وجود داره!
3. شما با زدن کلید J می تونید لیست ماموریت هاتون رو ببینید،ماموریت هایی که در کنارشون یه چندضلعی هست ماموریت های اصلی هستن. بعضی از ساید کوئیست ها یا ماموریت های فرعی رو میشه در ادامه ی بازی انجام داد، یعنی شما یه کوئیست تو چپتر اول می گیرید و تو چپتر دوم تمومش می کنید! ولی نمیشه دوباره برگردید به جایی که تو چپتر اول بودید و کوئیست رو برید.
4. متاسفانه یا خوشبختانه این قسمت نیاز به زبان انگلیسی داره، شما باید کلید J رو بزنید و متن مربوط به اون کوئیست رو بخوند، مثلا نوشته برای پیدا کردن فرد مورد نظر خون هارو دنبال کن، یا به غاری که در نزدیکی روستا هست برو یا کسی که در حال تعمیر قایق هست رو پیدا کن و ...
peyman_nn
18-06-2011, 11:40
پستی نداریم که در مورد اپشن های موجود در بازی و کنترل بازی و مخصوصا جادو ها صحبت کرده باشه ؟؟؟
من تازه شروع کردم و خیلی ضعیفم مخصوصا تو جنگیدن
همش با کلیک کردن میجنگم
اوایلش چرا اینقدر بی روحه ؟ قشنگتر میشه ؟؟
مخصوصا
Knight.comix
18-06-2011, 11:42
واقآ نفهمیدم این همه سرو صدا واسه چی بود
من همیشه آر جی بی بازی میکنم
همیشه هم تو کف بازی های افسانه ای و جادوییم
یادش خیر Blood omen 2
اصلآ این بازی چرت کجا هو مس افکت کجا!!! اگه به مس افکت بدم 10 به این میدم 0
گرافیک ...می و گیم پلی ...می تر
اصلآ جذب نکرد... اصلآ ارزش نقد هنری نداشت
یادش خیر Blood omen 2
اصلا شما چیزی درباره ی بازیها میدونید که میخواید امتیاز بدید و با بازی های دیگه مقایسه کنید برید از یک فردی که تخصص داره سوال کنید تا بگه این بازی چقدر خوب هست و ببینید چه امتیازی میده
peyman_nn
18-06-2011, 16:14
خواهشا پست 308 رو جواب بدید
زیر این دعواها له نشه
Soul Eater
18-06-2011, 20:30
اصلا شما چیزی درباره ی بازیها میدونید که میخواید امتیاز بدید و با بازی های دیگه مقایسه کنید برید از یک فردی که تخصص داره سوال کنید تا بگه این بازی چقدر خوب هست و ببینید چه امتیازی میده
دوست عزیز
اصلا لازم نیس کسی جواب این جور کاربرا رو بده :11:
(نظر همه محترمه ولی فقط در صورتی که منظقی باشه)
دوست عزیز
اصلا لازم نیس کسی جواب این جور کاربرا رو بده :11:
(نظر همه محترمه ولی فقط در صورتی که منظقی باشه)
چرا نباید جواب این جور کاربرا را داد اگه اینجوریه من از فردا میرم تو تایپک بازی های خوب بیخودی از خودم نظر میدم میگم فلان بازی یک افتضاح کامل بود در صورتی که اون بازی بازیه عالی هست پس نباید هر کاربری از خودش نظر بده اگه تخصص داره و همه ی بچه ها قبولش دارن بیاد یک نظر خوب و درست وحسابی بده.:exclamati:exclamati
Soul Eater
18-06-2011, 23:23
چرا نباید جواب این جور کاربرا را داد اگه اینجوریه من از فردا میرم تو تایپک بازی های خوب بیخودی از خودم نظر میدم میگم فلان بازی یک افتضاح کامل بود در صورتی که اون بازی بازیه عالی هست پس نباید هر کاربری از خودش نظر بده اگه تخصص داره و همه ی بچه ها قبولش دارن بیاد یک نظر خوب و درست وحسابی بده.:exclamati:exclamati
حرف شما درسته دوست عزیزم :11:
من فقط میگم لازم نیس خودتونو ناراحت کنین بابت این جور افراد
همه میدونن که قضیه از چه قراره،اصلا نباید بهشون توجه کرد
happyfeat
19-06-2011, 11:35
دوستان یه مقداری در مورد این بازی کمی توضیح میدید که چه جوری هستش
من دیروز این بازی رو نصب کردم و وقتی بازی شروع میشه و از پله ها میره پایین وقتی اون 3 نفر رو می کشی تو درگیری دوم که افراد زیادی هستن زود آدم میمیره
کلا به نظرم بازی یکم سخت اومد یا شاید هم قلق داره اما در کل چون خسته بودم زیاد بازی نکردم .
از دوستانی که بازی رو انجام دادن یه نظری و راهنمایی بدن ممنون میشم
بازی واقعاً عالیه همون چیزی که انتظار داشتم، فقط یه ایراد میتونم به بازی بگیرم اونم اینه که از نظر سختی در مبارزات به نظر اوایلش خوب شروع میشه حتی کمی سخته ولی هرچی جلو میره به جای اینکه بازی سخت تر بشه انگار ساده تر میشه، من اول بازی رو با درجه سختی متوسط شروع کردم و خیلی جاها واقعاً با دردسر بازی رو رد میکردم ولی الان با درجه سختی سخت بازی میکنم ولی بازم به نظرم سختی بازی معمولیه. مشکل دیگه بازی هم باگ های ریز و درشته بازیه که تا حدی با پچ ها رفع میشه ولی بازم مشکلات دیده میشه.
amirpers
20-06-2011, 22:54
دوستان من هنوز به بازی مسلط نشدم. این غول اول (Kayran) رو چه جوری باید کشت ؟ آخه بازوهاش رو از بس تکون میخوره نمیتونم بزنم تا قطع شه.
sam_sali
20-06-2011, 23:17
یادش خیر Blood omen 2
شما همیشه RPG بازی میکنی و بعد مینویسی RGB!؟ این چیه؟:13:
همیشه RPG بازی میکنی بعد میگی یادش بخیر Blood Omen 2؟ یعنی RPG بود این؟:18:
شما تو همون چند خط اول سطح گیمر بودنت مشخص شد بقیه نظراتت مهم نیست!!!!
ninja_reot
22-06-2011, 00:07
سلام بچه ها من در کبچر اول یک ماموریت هست نمیتونم پیداش کنم نوشته find melinaولی رو نقشه نشون نمیده کجاست میشه دقیق راهنمایی کنید
Alex merccer
22-06-2011, 00:37
سلام به همه ی دوستان
من توی این تیکه ای که باید با قاتل شاه بجنگی تو کف موندم.چجوری باید طرف رو کشت؟
کسی می دونه کلید اون صندوقی که توی اتاق اون یارویی که توی همون شهر اول می گه بعد از ظهر بیا ببینمت کجاست؟
آخه ازش نور های نارنجی میاد یعنی چیز مهمی توشه.
The Rover
22-06-2011, 11:24
سلام به همه ی دوستان
من توی این تیکه ای که باید با قاتل شاه بجنگی تو کف موندم.چجوری باید طرف رو کشت؟
کسی می دونه کلید اون صندوقی که توی اتاق اون یارویی که توی همون شهر اول می گه بعد از ظهر بیا ببینمت کجاست؟
آخه ازش نور های نارنجی میاد یعنی چیز مهمی توشه.
این بستگی به تصمیمات شما داره
اگه بعدن به این قسمت برسین خودتون متوجه میشین
saeedblack
22-06-2011, 16:12
ببخشید چجوری میشه از این mutagen ها استفاده کرد؟ضمنا در قسمت تنظیم دکمه ها دوتا هست یکی Adrenaline اون یکی special action که دکمه f هست هر چی این دکمه ها رو فشار میدم اتفاقی نمیفته لطفا منو کمک کنید کارم خیلی گیره.
m.hitforc
23-06-2011, 11:17
سلام دوستان. میشه کمک کنید و بگین چجوری میشه قاتل شاه کشت.
ممنون میشم.
ninja_reot
23-06-2011, 14:32
سلام دوستان میشه بگین من این ابجکتو چطوری رد کنم تو کپچر اول یه ابجکت هست نوشته find cedric where is triss merigold?لطفا کمک کنید خواهش میکنم زود جواب بدین
marmolak kocholo
23-06-2011, 14:54
سلام دوستان میشه بگین من این ابجکتو چطوری رد کنم تو کپچر اول یه ابجکت هست نوشته find cedric where is triss merigold?لطفا کمک کنید خواهش میکنم زود جواب بدین
عزیز شما این پست رو نگاه کن:
سلام بچه ها من در کبچر اول یک ماموریت هست نمیتونم پیداش کنم نوشته find melinaولی رو نقشه نشون نمیده کجاست میشه دقیق راهنمایی کنید
ملینا توی جنگله البته داخل یک جای مخروبه نزدیک نزدیکی های ابشار سمت راست بک فرعی پیدا میکنی که به یک سربالای یا تپه میره که همونخرابه هم بالای تپه است باید کمی دقیق باشی زیاد سخت نیست
m.hitforc
23-06-2011, 22:17
کسی نمیدونه چجور میشه قاتل شاه کشت.خواهش می کنم کمکم کنید
sherlock_Holmes
23-06-2011, 22:43
دوستان يه سوالي دارم
من تا حالا فقط يك بازي نقش آفريني بازي كردم و خيلي حال كردم اونم fallout 3 بود. ميخوام ببينم اينم مثل همونه يا قشنگتره؟
بايد شماره يكش رو هم بازي كرده باشيم تا سر در بياريم؟
دوستان يه سوالي دارم
من تا حالا فقط يك بازي نقش آفريني بازي كردم و خيلي حال كردم اونم fallout 3 بود. ميخوام ببينم اينم مثل همونه يا قشنگتره؟
بايد شماره يكش رو هم بازي كرده باشيم تا سر در بياريم؟
بله؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RPG بازی نکردین بازی نکردین رفتین انگشتتون رو رویه یک RPG گزاشتین که جزوه سنگین ترین RPG ها محسوب میشه :دی
کلا اگه از سبک زجر آور و دهن سرویس کنی مثله Fallout خوشتون اومده :دی از بیشتر RPG ها خوشتون میاد ولی یک مشکل هست ... اونم اینکه این بازی ماله زمانه قدیمه و کاملا Realistic طراحی شده... اما اگه از شمشیر و Boss و ... خوشتون میاد بدردتون میخوره.
من یکی که شدید پیشنهاد میکنم هرچند که این بازی المان هایه یک RPG سنگین ( مثله همون Fallout یا Dragon Age : Origins یا Oblivion و... ) رو نداره ولی بسیار عالی هست. به نسخه ی یک هم نه نیازی ندارید ( مگر اینکه عاشقه بازی بشین! )
هنگ کردم یک لحظه :دی آخه چجوری یک فردی که RPG اصلا بازی نکرده یکدفعه دستشو بزاره رو Fallout خوشش بیاد! اول یک Mass Effect ای چیزی :دی
papillon11
24-06-2011, 03:18
سلام دوستان . کسی از mutagen استفاده کرده ، چطور باید آنلاکشون کرد
The Rover
24-06-2011, 09:17
سلام دوستان . کسی از mutagen استفاده کرده ، چطور باید آنلاکشون کرد
بعضی از Ability ـهایی که باز می کنید یه دایره ی کوچیک کنارشون داره
که وقتی انتخابشون کنید گزینه "Mutate" براشون هست که اجازه میده mutagen مورد نظرتونو انتخاب کنید
و این کار دائمیه و فکر نکنم قابل بازگشت باشه واسه همین باید درست انتخاب کنید
sherlock_Holmes
24-06-2011, 11:01
بله؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RPG بازی نکردین بازی نکردین رفتین انگشتتون رو رویه یک RPG گزاشتین که جزوه سنگین ترین RPG ها محسوب میشه :دی
کلا اگه از سبک زجر آور و دهن سرویس کنی مثله Fallout خوشتون اومده :دی از بیشتر RPG ها خوشتون میاد ولی یک مشکل هست ... اونم اینکه این بازی ماله زمانه قدیمه و کاملا Realistic طراحی شده... اما اگه از شمشیر و Boss و ... خوشتون میاد بدردتون میخوره.
من یکی که شدید پیشنهاد میکنم هرچند که این بازی المان هایه یک RPG سنگین ( مثله همون Fallout یا Dragon Age : Origins یا Oblivion و... ) رو نداره ولی بسیار عالی هست. به نسخه ی یک هم نه نیازی ندارید ( مگر اینکه عاشقه بازی بشین! )
هنگ کردم یک لحظه :دی آخه چجوری یک فردی که RPG اصلا بازی نکرده یکدفعه دستشو بزاره رو Fallout خوشش بیاد! اول یک Mass Effect ای چیزی :دی
نه والا راست ميگم! :31:
اينقدر حال كردم كه نگو..!
اولاش نميفهميدم جريان چيه! چرا اينجوريه بازي! هي جالب شد هي جالب شد تا وقتي تمام شد حالم اساسي گرفته شد.
البته خيلي چيزاش رو سر در نمياوردم و هنوزم نفهميدم يعضي قابليتهاش براي چي بود. اما كلا عالي بود. برا همين ميخواستم بين اين بازي كه اينجا معرفي شده يا fallout new vegas كه جديد اومده تقريبا يكي رو انتخاب كنم. حالا برم ببينم اين چجوريه.
بازم ممنون.
papillon11
24-06-2011, 14:16
بعضی از Ability ـهایی که باز می کنید یه دایره ی کوچیک کنارشون داره
که وقتی انتخابشون کنید گزینه "Mutate" براشون هست که اجازه میده mutagen مورد نظرتونو انتخاب کنید
و این کار دائمیه و فکر نکنم قابل بازگشت باشه واسه همین باید درست انتخاب کنید
منظورتون همون درختهای مجیک و شمشیر و ... هست میدونی کدوما mutagenدارن ؟
تو مرحله prologue چجوري بايد قسمت returning memories و the assassins of king تيك بخوره (البته توي چپتر 1 وقتي j رو ميزنم)
لطفا كمك كنيد
Akbar"22"
24-06-2011, 14:34
این بازی ترینر داره اگه داره معرفی کنید ما هم ازش استفاده کنیم ... OK
m.hitforc
24-06-2011, 15:20
کسی راهنمییم نمی کنه جحور قاتل شاه بکشم
saeed.news
25-06-2011, 00:34
سلام، در چپتر2 من با عبور از یک پادگان وارد غاری در کنار دریا شدم همه موجودهای داخل غارم کشتم اما اونجایی که نوشته where is trissgold؟ هیچی پیدا نمیکنم.
این بازی ترینر داره اگه داره معرفی کنید ما هم ازش استفاده کنیم ... OK
تو مرحله prologue چجوري بايد قسمت returning memories و the assassins of king تيك بخوره (البته توي چپتر 1 وقتي j رو ميزنم)
لطفا كمك كنيد
يكي منو راهنمايي كنه
m.hitforc
25-06-2011, 12:44
کسی کمکم نمی کنه که چجوری قاتل شاه بکشم. اخه چرا کسی جوابمو نمیده
Alex merccer
25-06-2011, 19:21
سلام، در چپتر2 من با عبور از یک پادگان وارد غاری در کنار دریا شدم همه موجودهای داخل غارم کشتم اما اونجایی که نوشته where is trissgold؟ هیچی پیدا نمیکنم.
باید از انتهای غار سمت راست بری بیرون.جایی که باید بری در واقع بالا سرته:31:
يكي منو راهنمايي كنه
این دو تا کوئست های اصلی بازی هستن و تا آخر بازی تیک نمی خورن.شما بقیه کوئست هارو برو
ehsan_r_77
26-06-2011, 16:50
سلام دوستان کسی جای سراغ داره نسخه اورجینال بفروشن؟
ادرس اینترنتی یا هرچی! برام پ خ کنید
مرسی
behrad66
26-06-2011, 22:33
کسی کمکم نمی کنه که چجوری قاتل شاه بکشم. اخه چرا کسی جوابمو نمیده
به نظر من مبارزه با این مرتیکه از جنگ با کایران که همه گفتن سختترین جنگ بازیه هم سختتره.
تا وقتی Quinn ـش اکتیوه فقط فرار کن از دستش (دکمه Space)
همینکه Quinn ـش تموم شد سریع بهش یه Aard بزن
بعد سریع یه ضربه سنگین (دکمه راست)
بعد یکی دو تا ضربه سبک (دکمه چپ)
بلافاصله دوباره Space رو بزن و ازش فاصله بگیر
فاصله که گرفتی یه بار دیگه Aard بزن و بقیه ماجرا
انقدر این کار رو انجام بده تا............... (نمیگم که بیمزه نشه!) :دی
فقط عجله نکن. اگه یک کم دیر جاخالی بدی دخلت اومده. انقدر گردن کلفته با اون هیکلش
که اگه یه ضرب بهت بزنه نصف جونت رفته.
من کلی جنگیدم باهاش تا راهشو فهمیدم. اگه قبل از جنگ یه Swallow هم بخوری بد نیست.
The Rover
26-06-2011, 22:41
کیرن سخترین بود؟ :18:
کی گفته؟ اون که حتی تله هم داشت
میشد حتی بدون ضربه خوردن بکشیش
اما لتو آدمو تو فضای یه وجبی گیر میندازه و :31:
mf.designing
26-06-2011, 22:42
دوستان ببخشید بعد از درایور جدید با کارت 460 روی بهترین تنظیمات چند فریم میشه گرفت ؟
behrad66
26-06-2011, 22:47
کیرن سخترین بود؟ :18:
کی گفته؟ اون که حتی تله هم داشت
میشد حتی بدون ضربه خوردن بکشیش
اما لتو آدمو تو فضای یه وجبی گیر میندازه و :31:
رو نت نوشته بودن کایران سختترین جنگ کل بازیه.
منم ردش که کردم گفتم چقدر راحت بود.
ولی خودمونیما...
این کایران هم اگه راهشو بلد نباشی مرخصی...
من یه چند دفعه ای مردم که گرفتم باید چیکار کنم.
بعد از 7-8 بار مردن بالاخره ردش کردم ولی اعصاب خورد کن نبود.
این نره خر نزدیک بود باعث آنینستال شدن بازی بشه.
دیگه داشتم ناامید میشدم.
البته فکر کنم اشتباه از خودم بود.
اصلا ساین هامو آپگرید نکرده بودم.
مرتیکه یه Aard میزد انگار طوفانه... Quinn ـش هم که فکر کنم آخرین آپگریده... دست بهش میزدم انگار میزنم به سنگ
خلاصه تقریبا سه ربعی معطلش بودم.
وقتی ردش کردم یه ده دفعه ای F5 رو زدم :دی
با سلام
تو مرحله 1 بايد يك كويست faild بشه يا نه؟
و كويست mystic river كه مرحله يك ميگيرم رو بايد مرحله 2 برم؟
با تشكر
marmolak kocholo
28-06-2011, 22:03
والا اگه اشتباه نکنم من لتو رو تو دفعه ی اول یا دوم کشتم!(فکر کنم همون دفعه ی اول بود که کشتمش!)
کیرن هم اگه راهشو بلد نباشه خیلی اذیتت می کنه، ولی در کل اونم آسون بود...
با سلام
تو مرحله 1 بايد يك كويست faild بشه يا نه؟
و كويست mystic river كه مرحله يك ميگيرم رو بايد مرحله 2 برم؟
با تشكر
نه عزیزم، شما نباید کوئیست ناتموم داشته باشی تو چپتر اول!
Mystic River هم تو چپتر دوم کامل میشه...
m.hitforc
29-06-2011, 12:27
شرمنده بجه ها شما درس میگین . من چون بازی رو روی سخت گذاشته بودم نمیشد غاتل شاه بکشی . حالا که آسون ترش کردم راحت زدمش
از کمکتونم ممنون:31::11:
یکی بگه این بازی چه جوریه ؟
گرافیکش خوبه ؟
گیم پلی ش چطور ؟
من تریلر بازی رو دیدم خیلی افسانه ایه :41:
mohammad1350
29-06-2011, 13:57
سلام ببخشید من تو مرحله blood of his blood ( اگه درست نوشته باشم ) موقعی که با شاه میرم و یه اژدها میاد گیر کردم چکار باید بکنم که اژدها بهم نخوره لطفا راهنمایی کنین
یکی بگه این بازی چه جوریه ؟
از همه نظر عالی. یک RPG درجه یک.
گرافیکش خوبه ؟
بهترین RPG ساهته شده تا به حال.
یکی از بهترین گیم ها.
گیم پلی ش چطور ؟
عالی... هم مبارزات زیبا هستن و هم سیستم دیالوگ ها.
من تریلر بازی رو دیدم خیلی افسانه ایه
واقعا افسانه ای هست! اگه با سبک RPG مشکلی ندارین واقعا اشتباه کردین که هنوز انجامش ندادین:46:
والا اگه اشتباه نکنم من لتو رو تو دفعه ی اول یا دوم کشتم!(فکر کنم همون دفعه ی اول بود که کشتمش!)
اخه تو مرحله يك 2 تا كويست ميده اگه با roche بري قسمت iorveth ضربدر ميخوره و اگه با iorveth بري قسمت roche ضرب در ميخوره
درسته؟
واقعا افسانه ای هست! اگه با سبک RPG مشکلی ندارین واقعا اشتباه کردین که هنوز انجامش ندادین
ببخشید یه سوال خیلی ضایع :31:
RPG همون نقش آفرینیه یا یه چیز دیگه س ؟ :44:
اخه اگه با roche بري قسمت iorveth ضربدر ميخوره اگه با iorveth بري قسمت roche ضربدر ميخوره
درسته؟
توي چپتر 1 دو كويست ميده به نام at a crossroads: scoiatael و يكي ديگه به نام at a crossroads :vernon roche
اگه با كويست اولي بري دومي ضربدر ميخوره اگه با دومي بري اولي ضربدر ميخوره
درسته؟
با تشكر
marmolak kocholo
29-06-2011, 16:19
بله عزیز، نگران نباشید! یکی از اون 2 تا کوئیست ضربدر می خوره!
در واقع شما تو این قسمت طرف یکی از این دو رو می گیرید و با این کار به کل چپتر سوم تغییر می کنه...
ببخشید یه سوال خیلی ضایع
RPG همون نقش آفرینیه یا یه چیز دیگه س ؟
بله. Role Playing Game یا همون نقش آفرینی.:46:
michael jackson
29-06-2011, 21:02
من سیستمم قویه ولی نمیتونم رو High با بالاتر از 23 فریم بازی کنم ! به نظر شما دلیل چیه ! فکر نمیکرم اینقدر گرافیکش بالا باشه!
GPU : ATI Radeon Mobility 5870 HD 1 GB
CPU : Intel Core i7 720 QM
RAM : 8 GB DDR3
marmolak kocholo
29-06-2011, 21:19
من سیستمم قویه ولی نمیتونم رو High با بالاتر از 23 فریم بازی کنم ! به نظر شما دلیل چیه ! فکر نمیکرم اینقدر گرافیکش بالا باشه!
GPU : ATI Radeon Mobility 5870 HD 1 GB
CPU : Intel Core i7 720 QM
RAM : 8 GB DDR3
UberSampling رو از تنظیمات بازی Disable کنید...
mohammad1350
30-06-2011, 12:42
ببخشید چجوری میشه موجودات داخل غار رو کشت هرکاری میکنم نمیشه اگه میشه راهنماییم کنین
aran khan95
30-06-2011, 13:43
دوستان من این بازی رو دانلود کردم
نسحش روسیه:دی
اجرا هم نمی شه
می شه انگلیسیش کرد؟
mohammad1350
30-06-2011, 18:53
ببخشید چجوری میشه موجودات داخل غار رو کشت هرکاری میکنم نمیشه اگه میشه راهنماییم کنین خواهش میکنم بدجوری گیرم
دوستان من این بازی رو دانلود کردم
نسحش روسیه:دی
اجرا هم نمی شه
می شه انگلیسیش کرد؟
سلام ارمان...خوبی...؟
فکر نمی کنم بشه کاریش کرد. نسخه ی انگلیسی رو بگیر! چون این نسخه ای هم که گرفتی یکم برای نصب پج هم اذیت میشی... باید موقع دانلود دقت میکردی.
behrad66
30-06-2011, 23:02
ببخشید چجوری میشه موجودات داخل غار رو کشت هرکاری میکنم نمیشه اگه میشه راهنماییم کنین خواهش میکنم بدجوری گیرم
کدوم غار؟
کلا یه نکته داره جنگ این بازی. با اینکه ویچر هستی اما ابر قهرمان که نیستی.
منم اول میرفتم لای دشمنا همه رو از دم تیغ میگذروندم
ولی تا میومدم بگم نفس کش
پهن زمین میشدم.
تو این بازی اگه از پشت سر ضرب بخوری 2 برابر دمیج میخوری (البته اگه لول بگیری و آپگرید کنی فرق میکنه)
برای همین نباید لای دشمنا بری
تا میتونی از جمعیتشون فاصله بگیر
یکی رو بزن بعد در برو...
بهترین روش در رفتن هم Space ـه.
تا زمانیکه آپگرید نکردی زیاد از E استفاده نکن.
بخاطر اینکه یه سری چیزا مثل خوردن بطری رو باید قبل از جنگ انجام بدی
خیلیا یادشون میره چقدر مهمه
قبل از جنگای سخت حتما بطری بخور
بمب آماده کن
تله بذار
خلاصه این بازی یه بازی اکشن بزن و برویی نیست...
حالا اگه اون غاری رو میگی که زن الفه کنار اسکله میگه
تعداد دشمنات خیلی زیادن.
این جونورا (فکر کنم اسمشون Nekker ـه) از تو زمین تونل میزنن یه دفعه میپرن بیرون
تا میتونی جاخالی بده و بمب بنداز و یه ضرب بزن بعد با space فرار کن و دوباره همینجور...
باسلام
من يه سوال داشتم
كويست faith symbolyzed و courage symbolyzed رو چجوري ميشه رفت؟
كجا بايد رفت؟
Khan gholi
02-07-2011, 14:54
زبان انگلیسی در چه حد میخواد؟از اینا که در مورد اتم تا کهکشان راه شیری صحبت میکنه یا صحبت هاش عادی هست کلمه قلمبه سلبمه کم داره؟
باسلام
من يه سوال داشتم
كويست faith symbolyzed و courage symbolyzed رو چجوري ميشه رفت؟
كجا بايد رفت؟
يكي كمك كنه.
اين دو تا كويست جزو كويست هاي اصليه.
يكي كمك كنه.
اين دو تا كويست جزو كويست هاي اصليه.
سلام.
به اون شهر Vergan رسیدین؟شهری که دوارف ها توش هستن...؟
سلام.
به اون شهر Vergan رسیدین؟شهری که دوارف ها توش هستن...؟
بله رسيدم ولي اونجا فكر كنم 2 تا artfact فقط ميشه گرفت.
اگه از اون شهر هم بيام بيرون ديگه نموتنم واردش بشم درسته؟
اون ست دان بنر(فکر میکنم اسمش این بود) رو در یه غار میتونید پیدا کنید... بالای شهر هست. گه لازمه عکسشو بزارم...؟
اون ست دان بنر(فکر میکنم اسمش این بود) رو در یه غار میتونید پیدا کنید... بالای شهر هست. گه لازمه عکسشو بزارم...؟
اگه ميشه عكسشو بزاريد تو نقشه مي تونيد مشخص كنيد.
اگه ميشه عكسشو بزاريد تو نقشه مي تونيد مشخص كنيد.
بفرمایید:
پسر تو چه قدمتي داري ؟ 2004 ؟ يا مولا !!!! سابقه ات از موسسين اين فروم بيشتره كه
Killzone2
04-07-2011, 15:40
The Witcher 2: Assassins of Kings Review
پادشاهی برای قاتلین و نبردی بزرگ برای واقعیت
اگر با سبک نقش آفرینی آاشنا باشید حتما به عنوان های نعروف این سبک اشاره میکنید و اینکه این عناوین از زیباترین های تاریخ گیم به حساب می آیند حال دلیل این همه محبوبیت و قدرت بین طرفداران چی هست؟ عنصر و هسته بازی بسیار مهم هست و همینطور محتوی بازی که با ایجاد فضایی درخور توجه مخاطب را بسیار درگیر میکند و حال استودیو لهستانی CD PROJECT RED با انتشار شماره اول و محبوب ویچر در سال 2007 نشان داد یک عنوان تا چه حد میتواند زیبا باشد و این عنوان برنده جوایزی هم شد و از نظر منتقدان عنوان خوبی هم به نظر میرسید و همینطور هم بود.
حال شماره دوم و یک شاهکار دیگر در این سبک باز هم میخواهد تا همه را شگفت زده کند و با وجود تمامی جنبه های گوناگون شما محو بازی خواهید شد.انجین قدرتمند بازی محیط ها را واقعا زیبا جلوه میدهد.شخصیت اصلی داستان Geralt of Rivia است او چهره به خصوص خود را داد و با موی سفید خود معروف هست به گرگ سفید و همینطور یک witcher مرموز است.در رابطه با سیستم مبارزات هم دچار تغییراتی نسبت به شماره اول شده است.
داستان:
Witcher 2 بعد از اتفاقات شماره اول روی میدهد و در شماره اول متوجه شدید که Geralt برای پادشاه Foltest خدمت میکند که او به دنبال یک سری موارد بود و از جمله نفرینی که دختر پادشاه گرفتار آن شده بود باید مورد بررسی قرار میداد.حال در Witcher 2 شما دو هدف مهم دارید و ماموریت ها هم رو همین دو مورد است.
یکی گشتن دنبال یک elf به نام Lorveth که شخصیت منفی و خیانت کار به حساب می آید همینطور بر ضد انسان ها هست و مقاصد بدی را میخواهد به اجرا در آورد و Geralt جلوی او را میگرد.هدف دوم شخصی به نام Kingslayer است که کارش کشتن پادشاه است و او کارش از قبل از وقایع در بازی هم انجام میداد.Kingslayer گرالت رو میشناسد و یک بار هم سعی در کشتن Geralt داشت. او به همراه Lorveth در اوایل بازی با هم دوست میشوند که تیمی از گروه بد به حساب می آیند.
بعد از نشان دادن یک سری جزئیات شما Geralt به بندرگاه اولین محل مهم بازی شهر کوچک قرون وسطایی Flotsam که بین مرز Temeria و کشور همسایه Aedim قرار دارد وارد می شود. بعد از آن شما با Triss Merigold جادوگر مو قرمز که در شماره اول با آن آشنا شدید و همینطور او مهارت بالای در استفاده از جادو ها دارد و Vernon Roche شخصیتی عجیب از نیروهای نظامی Flotsam که به منظور کمک به Geralt برای نشان دادن مناطق مختلف با او به قسمت های مختلف میرود.
بعد از طی موارد و مسائل مختلف با ورود به جنگلی زیبا در بین راه ناگهان صدای فلوت به گوش می رسد Roche متوجه حضور یک elf در آن دور و اطراف است ملاقات با Lorveth همان elf منفور قسمتی از آشنایی شما با او است و بعد از صحبت هایی با روچ معلوم شد Roche و Lorveth قبلاً با هم آشنا شده بودند.بعد از این موارد با Kingslayer روبرو میشوبد و به مبارزه مبپردازید و هیمنطور در ادامه با موارد و صحنه های ناگهانی و شیوه روایت داستان شگقت زده میشوید.
شما در طول بازی با گقتگو های مختلفی روبرو میشوید و اینکه هر انتخاب شما روی داستان تاثیر دارد و قبول کردن درخواست یا رد درخواست میتونه برای شما هم خوب و هم بد باشه و اینکه شما تا پایان درگیر داستان پر محتوی بازی خواهید بود و همینطور شاخ و برگ داشتن داستان باز هم بیشتر شما را به خود جلب میکند و در کل داستان بازی یکی از زیباترین های Witcher 2 است.
گیم پلی و سیستم مبارزات :
گیم پلی بازی با توجه به سیستم مبارزات میشود مورد بررسی قرار داد.وجود باس های بزرگ از جمله موارد مهم و تاثیر گزار در گیم پلی است که شما با هر بار مبارزه بیشتر میخواهید تا مبارزه کنید زیرا حالت اکشن بازی با زمینه نقش آفرینی بع صورت هنرمندانه ای ترکیب شده و این اکشن بودن از کیفیت نقش آفرینی بودن بازی چیزی کم نمیکنه بلکه زیبا تر هم میشود.
شما در بازی یک سیستم ارتقا هم دارید که level خود را بالا میبرید که چیزی شبیه به تار عنکبوت است و شامل چهار گروه است و این چهار گروه یکی برای مبارزه دیگره برای استفاده از سلاح و یکی دیگر برای ساخت دارو است و در کل میشه گفت خیلی خوب از آب در آمده است این بخش و نقصی در آن دیده نمیشود و بلکه با بالا بردن درست توانایی ها میتوانید با دشمنان خود بهتر مبارزه کنید و باس ها را شکست دهید.
همچنین در مبارزه شما چند بخش برای جنگیدن دارید . یکی از این موارد استفاده از جادو ها است که در آسیب رساندن به دشمنان مفید است همینطور فروشگاه ها در بازی به شما امکان خرید وسایل قدرتمند تر را میدهد که شامل شمشیر و لباس و بمب و چاقو و بمب را خریداری میکنید و این موارد خیلی بازی را در بخش مبارزه جزاب میکند و اینکه شما با شمشیر بجنگبد یا با هر چیز دیگر به انتخاب شما ربط دارد.
گرافیک :
زیبا ترین و هنرمندانه ترین بخش در بازی با وجود انجین پیشرفته بازی به شما این امکان را میدهد تا بهترین و هنری ترین گرافیک را چه در این سبک و یا هر سبک دیگر ببینید.از همان اول شما محو جزئیات گرفیکی بازی میشوید و اینکه حس قرار گرفتن در یک سیاه چال در اول بازی برای شما به صورا باور نکردنی القا میشود و همینطور کلا محیط های بسته بسیار زیبا هست
با ورود به محیط های باز و افک های زیبا باز بیشتر شگفت زده میشوید ... مثلا روستای قرن 15 میلادی به طوری شگفت انگیزی واقعی بنا شده است که نورپردازی هنر مندانه باز هم بازی را جزاب میکند و وقتی نور خورشید از لا به لای درختان عبور میکند بسیار زیباست و بعد از آن با ورود به جنگل متوجه گسترده بودن میشوید و اینکه شما جنگلی با این زیبایی را در بازی دییگر ندیده اید و در کنار آن صدا گذاری بسیاز حرفه ای خیلی زیبایی خاصی به باز میدهد.
شما در هر قسمت با گرافیک زیبایی روبرو میشوید حتی در بخش کمپ که حاشیه محل را دربا فرا گرفته همراه با جنگل های کوتاه و درون کمپ هم زیبا تر از آن شده است.در کل بیشتر جزئیات در بازی وجود دارد که گرافیک بازی رو متمایز میکند و نشان میدهد کیفیت تا چه حد میتواند خوب و زیبا باشد.
صدا گذاری و موسیقی :
بخش مهم و جالب دیگر در Witcher 2 همین صدا و موسیقی است که با انتخاب یک سری از بهترین گروه موسیقی و اجرا آن در بازی شاهد زیبایی آن خواهید بود و شگفت زده میشوید شما در هر محیط موسیقی را میشنوید این نوع حال در محیط های تاریک شکل ترسناک به خود میگیرد و در میحط های روستا حس در کنار مردم بودن را برایتان نمایش میدهد و در حومه شهر که تنها هستید موسیقی بازی شما را محو خود میکند.
صدا گذاری بدون نقص بازی هم از دیگر موارد است!!! صدای آب و راه رفتن رو سنگ و چوب و ... هر کدام به زیبایی خاصی در Witcher 2 وجود دارد.همینطور صدای عبود باد در مناطق کوه وار مانند و حرکت علف ها با صدا هایی که تولید میکنند هر کدارم یک زیبایی خاصی به بازی میدهد.
نتیجه گیری کلی :
The Witcher 2: Assassins of Kings باز هم موفقیت شماره اول را دارد و البته خیلی فراتر از این موارد موفق شد و نظر مخاطبان را جلب کرد و این موارد با وجود تیم موفق و استفاده از افکت ها و آبجکت های متونع توانست خود را به یک نقش آفرینی برتر دیگر برای همه نشنان دهد.
امتیاز (نمرات بر مبنای 10 است) :
داستان : 9.5
گرافیک : 10
صداگذاری : 9.5
موسیقی : 10
سایر موارد(هوش مصنوعی و آبجکت ها) : 9.5
امتیاز کل : 9.5 از 10
H M R 0 0 7
05-07-2011, 07:42
سلام
این بازی رو گرفتم و دارم باز میکنه
تاز رسیدم به شهر Flotsam
ولی این بازی خیلی موئلفه و چیز میز داره
جایی هست که راهنمایی خوبی در مورد ایتم های بازی بده؟
The Witcher 2: Assassins of Kings Review
پادشاهی برای قاتلین و نبردی بزرگ برای واقعیت
سهیل جان ممنون از نقد عالی...!:10::8:
mohammadaliarmin
05-07-2011, 11:52
دوستان یه سوال
کسی ک اهل بازی های نقش آفرینی نیست میتونه برای شروع این
رو بازی کنه یا خیلی سخت و پیچیدس ؟
این سخت تره یا فابل 3
بفرمایید:
با سلام ببخشيد چجوري بايد به اون قسمت رفت
اخه هيچ راهي نداره
ميشه از دود هاي سبز رد شد
اگه ميشه راهشو به من بگيد
با سلام ببخشيد چجوري بايد به اون قسمت رفت
اخه هيچ راهي نداره
ميشه از دود هاي سبز رد شد
اگه ميشه راهشو به من بگيدپس شما هنوز از دود سبز رد نشدید...
خوب باید میشن Blood Curse رو جلو ببرید تا بتونید رد شید.
از Dethmold یه مدال خواهید گرفت که نسبت به ارواح دود سبز مقاومتون میکنه.
دوستان یه سوال
کسی ک اهل بازی های نقش آفرینی نیست میتونه برای شروع این
رو بازی کنه یا خیلی سخت و پیچیدس ؟
این سخت تره یا فابل 3
میتونید بازی کنید ولی خوب براتون بعضی چیزها ناآشنا هستن... ولی کم کم یاد میگیرید و براتون واقعا دلنشین میشه.
براش شروع هم فکر کنم Fable III بهتر باشه. چون المان های نقش آفرینی خیلی کمتری داره.
با سلام
من مرحله blood curse رو تموم كردم.مدال هم گرفتم ولي هر چي ميرم تو دود هاي سبز بازم ميرم تو mist
با سلام
من مرحله blood curse رو تموم كردم.مدال هم گرفتم ولي هر چي ميرم تو دود هاي سبز بازم ميرم تو mist
خوب دیگه میرید توی Mist . ولی دیگه با یکی دو اتک دشمنا نمیمیرید.
حالا که وارد Mist میشید باید راهتون رو ادامه بدید (با دشمنای توی Mist کاری نداشته باشید. Quen بزنید و در برید) تا از طرف دیگش خارج بشید. بعد میرسید به شهر Vergen.
Cris9 ripper
05-07-2011, 23:08
ای بابا پستای من چرا پاک شد؟
بچه ها تورو خدا یکی یه راه واسه باز کردن CONFIGURATOR پیشنهاد بده:41:
marmolak kocholo
05-07-2011, 23:58
ای بابا پستای من چرا پاک شد؟
بچه ها تورو خدا یکی یه راه واسه باز کردن CONFIGURATOR پیشنهاد بده:41:
عزیز من، دوست عزیز.... ما برای هر بازی سعی می کنیم یک تاپیک جدا برای مشکلات بزنیم که تاپیک اصلی بحثش منحرف نشه!!
شما هم خب یکم دقت کن! ماشالله تاپیک مشکلات این بازی هم جلو چشمتون هست و مهم هم هست!!
دقیقا همین سوال رو یکی اون جا پرسید بنده جوابشونو دادم...
خوشبختانه پست ها هم با ذکر دلیل پاک میشه! پس دقت کنین خواهشاً.
ممنون...
Cris9 ripper
06-07-2011, 10:59
عزیز من، دوست عزیز.... ما برای هر بازی سعی می کنیم یک تاپیک جدا برای مشکلات بزنیم که تاپیک اصلی بحثش منحرف نشه!!
شما هم خب یکم دقت کن! ماشالله تاپیک مشکلات این بازی هم جلو چشمتون هست و مهم هم هست!!
دقیقا همین سوال رو یکی اون جا پرسید بنده جوابشونو دادم...
خوشبختانه پست ها هم با ذکر دلیل پاک میشه! پس دقت کنین خواهشاً.
ممنون...
اتفاقا من چون سوالم مربوط به اونجا نیست اینجا پرسیدم!
اونجا تاپیک حل مشکلات <<اجرا و نصب>> بازیه.
من بازیم نصب و اجرا شد ولی مشکل کانفیگ دارم..(یعنی بر اساس قوانین یا باید تاپیک جدید بزنم یا اینجا بپرسم که یه تاپیک کلی تره!)
به هر حال ..حالا اگه شما میگید اونجا پپرسم اونجا هم میپرسم.:46:
سلام به دوستان
ببخشید راهنمای فارسی این بازی هست؟یا انگلیسی
و مرحله اول اونجایی که تو دموی بازی یه چیزی از تو اب مثل هیولایی میاد بیرون و اون زنه با جادو میزنش بعد یه
نشونه میده و با یکی صحبت میکنه و بعدش دیگه چیزی نمیده و روی نقشه هیچ ماموریتی نیست ؟باید چیکار کرد؟
دوستان یه سوال شدیدا مبتدی، من چطور میتونم از Potion های بازی استفاده کنم؟ مثل Cat Potion ؟
marmolak kocholo
07-07-2011, 12:29
دوستان یه سوال شدیدا مبتدی، من چطور میتونم از Potion های بازی استفاده کنم؟ مثل Cat Potion ؟
Q رو بزن، آیکون وسطی رو انتخاب کن و بعد به قسمت Drink برو...
Q رو بزن، آیکون وسطی رو انتخاب کن و بعد به قسمت Drink برو...
خیلی ممنون. :11:
میگم کاش یکی از بچه ها یه آموزش جامع در مورد منو ها و آپگریدها و چیزهای دیگه این بازی می نوشت!
دوستان اونجایی که با یه جادو گر میری تو جنگل بعد یه هشت پای بزرگ میاد و هی پاهاشو به زمین میزنه ما باید
چطوری این هیولا رو بکشیم؟؟
Akbar"22"
07-07-2011, 18:59
okk529 : دوستان اونجایی که با یه جادو گر میری تو جنگل بعد یه هشت پای بزرگ میاد و هی پاهاشو به زمین میزنه ما باید
چطوری این هیولا رو بکشیم؟؟
من که این مرحله رو خیلی وقت رد کردم دقیقا یادم نیست ولی به اصل موضوع اشاره میکنم .
با نگه داشتن دکمه ی Ctrl و انتخاب حالت YRDEN در زمان مبارزه با هشت باید در گوشه ها باید بایستی و قبل از ضرب زدن هشت پا دکمه ی Q رو فشار بدیی تا جرقه ای ایجاد بشه که با برخورد هشت پا با اون تو بتونی ضرب وارد کنی . :20:
دوستان برای کشتن این هشت پا این yrden رو از کجا گیر بیارم ؟اصلا چی هست؟
لظفا یه ترینر خوب هم معرفی کنید که کار کنه.......
دوستان برای کشتن این هشت پا این yrden رو از کجا گیر بیارم ؟اصلا چی هست؟
کنترل رو نگه دارید... سمت چپ 6 تا جادو به نمایش در میان... یکیشون Yrden هست که مانند تله عمل میکنه. باید Yrden بکارین تا پاهای هیولا رو گیر بندازین.
با تشکر از دوستان
اونجا که با دختره تریس میریم که از بالای ابشار یه گل رز برداریم بعد یه دمویی نشون میده و میوفته تو یه
غار که یه حوض با گل های قرمز توش بود حالا وقتی با تریس صحبت کردیم چه جوری از اونجا بریم بیرون
یه جایی مثل شاخه و برگ روی دیوار هست ولی نمیدونم چه جوری باین نابودشون کنیم ؟؟
باید چیکار کرد؟؟
یه ترینر خوب هم بدین که کار کنه؟
سلام
دوستان میگم چطوریه کلید های رزمی که من هنوز همون اولش میخوام برم سمت منجنیق موندم هی میمیرم
سلام
دوستان من همش همون اول بازی که مریم سمت منجنیقا میمیرم چطوریه مبارزاتش؟تو رو خودا کمکم کنین 50 بار رفتم بدجور رفته رو اعصابم
سلام
بچه ها کسی نیست ما رو راهنمائی کنه؟
سلام
بچه ها کسی نیست ما رو راهنمائی کنه؟
سیستم Fighting این بازی یه کم طول میکشه تا بهش عادت کنید... کنترل رو بگیرید و مجیک Quen رو انتخاب کنید تا دیر تر هلتتون کم بشه...
سعی کنید از پشت اتک نخورید چون 2 برابر اثر میکنه...
i am dead
11-07-2011, 14:05
سلام دوستان ببخشید توی اون قسمت بازی که میریم بالای یه پل و داریم میرم
به طرف یه برج یه دفعه اژدها به طرفمون حمله میکنه و یکی از همراهامون میفته
و ما هم پادشاه رو بلند میکنیم تا همراه خودمون ببریم،هر کاری میکنم اژدها سریع
من رو میکشه،باید چی کار کنم؟
لطفا کمک کنید.
خوب دیگه میرید توی Mist . ولی دیگه با یکی دو اتک دشمنا نمیمیرید.
حالا که وارد Mist میشید باید راهتون رو ادامه بدید (با دشمنای توی Mist کاری نداشته باشید. Quen بزنید و در برید) تا از طرف دیگش خارج بشید. بعد میرسید به شهر Vergen.
من خیلی وقته به شهر vergan رسیدم دو تا سمبل رو از اونجا برداشتم و رفتم از vergan بیرون حالا هرچی می خوام برگردم
نمیشه چی کار باید کرد
راستی تو mist اتک دشمنام هم خیلی قوی و زود میمیرم.
اسم مدال medallion هست؟که باید gadwal potion رو خورد و پیش dethmold رفت.
من خیلی وقته به شهر vergan رسیدم دو تا سمبل رو از اونجا برداشتم و رفتم از vergan بیرون حالا هرچی می خوام برگردم
نمیشه چی کار باید کرد
راستی تو mist اتک دشمنام هم خیلی قوی و زود میمیرم.
اسم مدال medallion هست؟که باید gadwal potion رو خورد و پیش dethmold رفت.
والا دقیق یادم نمیاد... الآن Mission اصلیتون چیه؟ به کجا رسیده...؟ گدوال رو درست کردید؟
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
اگه عکس بزارید بهتر میشه گفت...
i am dead
11-07-2011, 18:17
سلام دوستان ببخشید یه جای بازی هست که روچ میره سر
یه نگهبان رو گرم میکنه تا ما مخفیانه بریم و به حرفهای یه نفر گوش بدیم.
سر راه دوتا نگهبان هستن،چطور باید مخفیانه ازشون رد شد؟
سلام دوستان ببخشید یه جای بازی هست که روچ میره سر
یه نگهبان رو گرم میکنه تا ما مخفیانه بریم و به حرفهای یه نفر گوش بدیم.
سر راه دوتا نگهبان هستن،چطور باید مخفیانه ازشون رد شد؟
سلام.
یا یواشکی ازشون رد شید و برید...
یا از پشت سر بهشون نزدیک شید و وقتی اون پایین نوشت Right Click کنید.
موفق باشید.
H M R 0 0 7
11-07-2011, 22:23
سلام
چه جوری میشه اون دو تا خط طلسم رو بیشتر کرد؟
دوستانی که بازی رو تموم کرده یا تو مراحل اخرن میان پست میدن اما یه زحمتم نمیکشن دوستاشون رو راهنمائی کنن
ممنون میشم من رو هم راهنمائی کنین
1- راهنمای فارسی براش پیدا میشه؟
2- این پول و معجون ها که بعد کشتن هر سرباز میگیریم چیه؟
3- مثلا اگ بهخوایم یه معجون رو بخوریم برا مثلا ارتقا ...... از کجا و کدوم گزینه باید وارد بشیم که بتونیم بخوریم یکم دقیق تر راهنمائی میکنین در این مورد
4- از کدوم قسمت میریم برا خرید با اون سکه ها که گرفتیم
سلام
چه جوری میشه اون دو تا خط طلسم رو بیشتر کرد؟
سلام.
منظورتون انرژی(مانا) هست؟ با گرفتن مجیک های شاخه سمت چپ به یه مجیک میرسید که اضافه میکنه... اگه لازمه عکس بزارم..؟
دوستانی که بازی رو تموم کرده یا تو مراحل اخرن میان پست میدن اما یه زحمتم نمیکشن دوستاشون رو راهنمائی کنن
شما صفحات قبلو ببین من چند تا پست راهنمایی زدم... واقعا زشته این طور بدون دقت حرف زدن.:13:
2- این پول و معجون ها که بعد کشتن هر سرباز میگیریم چیه؟
یه سری آیتم هستن که بعضی هاشون بدرد میخورن...
3- مثلا اگ بهخوایم یه معجون رو بخوریم برا مثلا ارتقا ...... از کجا و کدوم گزینه باید وارد بشیم که بتونیم بخوریم یکم دقیق تر راهنمائی میکنین در این مورد
باید کنترل رو نگه دارید و وارد گزینه Alchemy بشید برای ساخت معجون.
و وارد گزینه Drink Potion برای نوشیدن معجون... در حین نبرد هم این کار انجام پذیر نیست.
4- از کدوم قسمت میریم برا خرید با اون سکه ها که گرفتیم
از افراد درون شهر ها که روی نقشه به شکل کیسه پول هستند... اون ها مغازه هستند و میتونید باهاشون خرید و فروش کنید.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
من منظورم شما نبودین و اگه خودتون دقت کنین میبینین که هیچ کس این کارو غیر شما نمیکنه
مثلا پست 401 میگه فلان جا رسیدم اما دو پست قبلیش رو که میتونه جواب بده چون رد کرده رو جواب نمیده
بازم از دوستانی که زحمت میکشن ممنونیم و شرمنده اگه منظورم رو بد گفتم
سلام دوست عزیز
من منظورم شما نبودین و اگه خودتون دقت کنین میبینین که هیچ کس این کارو غیر شما نمیکنه
مثلا پست 401 میگه فلان جا رسیدم اما دو پست قبلیش رو که میتونه جواب بده چون رد کرده رو جواب نمیده
بازم از دوستانی که زحمت میکشن ممنونیم و شرمنده اگه منظورم رو بد گفتم
به هر حال, دوستان دیگه ای هم هستن که کمک میکنن , و توجه داشته باشید این جا کسی موظف به پست دادن و کمک کردن به دیگران نیست.:46:
موفق باشید.
دوستان چپتر 2 اونجایی که میریم پیش بالتیمور و داخل خونه یه دیوار هست خراب میکنیم و از درون صندوق یه دستور العمل برمیداریم
و میگه باید از روی همین عمل کنیم و دیگه هیچ نشانه ای روی نقشه نیست و اسم ماموریتشم نوشته
زیر نقشه سمت راست
baltimore nightmare
follow the clues from baltimore notes:
باید چیکار کرد؟؟؟
Keyvan2139
12-07-2011, 17:46
دوستان چپتر 2 اونجایی که میریم پیش بالتیمور و داخل خونه یه دیوار هست خراب میکنیم و از درون صندوق یه دستور العمل برمیداریم
و میگه باید از روی همین عمل کنیم و دیگه هیچ نشانه ای روی نقشه نیست و اسم ماموریتشم نوشته
زیر نقشه سمت راست
baltimore nightmare
follow the clues from baltimore notes:
باید چیکار کرد؟؟؟
باید بری خارج شهر... همون جایی که یه در منتهی میشد به اون سنگ که وسطش کریستال میذاشتی...
بالای در ورودی یه صندوقچه هست اونو باز کن... محتویاتش رو بردار برو دم اون کشتی شکسته
روبروش یه در مخفیه.... پشت درختها رو میگم... برو اون تو یکی دو نفر رو میکشی و تمام
H M R 0 0 7
12-07-2011, 19:06
سلام.
منظورتون انرژی(مانا) هست؟ با گرفتن مجیک های شاخه سمت چپ به یه مجیک میرسید که اضافه میکنه... اگه لازمه عکس بزارم..؟
آره فکر کنم همونه
همونایی که میتونی اون 5 تا طلسم رو باهاشون استفاده کنی(نارنجی)
اگه تونستی آیکن اون مجیک رو بزار
ممنون
باید بری خارج شهر... همون جایی که یه در منتهی میشد به اون سنگ که وسطش کریستال میذاشتی...
بالای در ورودی یه صندوقچه هست اونو باز کن... محتویاتش رو بردار برو دم اون کشتی شکسته
روبروش یه در مخفیه.... پشت درختها رو میگم... برو اون تو یکی دو نفر رو میکشی و تمام
ممنون عزیز این مرحله رو رفتم ...ولی بعد از این هیچ ماموریتی نداریم و روی نقشه چیزی نیست باید چیکار کرد؟؟ یا باید خودمون از روی کلید j ماموریتی شانسی انتخاب کنیم؟؟
سلام
اقا برا نوشیدن این موادی که بعضی جاها بدست میاریم عارف جان گفتن این گزینه رو بزن با نگه داشتن کلید کنترلAlchemy
اما من کنترل رو میگیرم گزینه ای به این نام Alchemy نیستش
تو مرحله که از زندان فرار میکنه از تو جیب سربازها کلید ورمیداره اینا بدرد کجا می خورن؟؟؟
Keyvan2139
12-07-2011, 22:58
ممنون عزیز این مرحله رو رفتم ...ولی بعد از این هیچ ماموریتی نداریم و روی نقشه چیزی نیست باید چیکار کرد؟؟ یا باید خودمون از روی کلید j ماموریتی شانسی انتخاب کنیم؟؟
ماموریتهایی که به شکل سپر هستند ماموریتهای اصلی بازین... بخوای نخوای باید ردشون کنی
ولی اونایی که بدون شکل هستن فرعی محسوب میشن
اگه اهل رد کردن همه ماموریتها باشی،به نظر من اول بری سراغ فرعی ها بهتره... چون با رد کردن ماموریتهای اصلی و جلو رفتن روال بازی، بعضی از ماموریتهای فرعی "که بعضاً پول خوبی هم توشه !!!" Feild میشه و روش X میخوره
بعضی از ماموریتها هم پیش نیاز بعضی دیگه هستن
کلید j رو بزن و هر کدوم رو میخوای انتخاب کن
سلام
اقا برا نوشیدن این موادی که بعضی جاها بدست میاریم عارف جان گفتن این گزینه رو بزن با نگه داشتن کلید کنترلAlchemy
اما من کنترل رو میگیرم گزینه ای به این نام Alchemy نیستش
کلید Ctrl رو که زدی رو Meditation کلیک کن بعد برو به Alchemy
دوستان تو چپتر 3 اولین ماموریت که از بین خرابه ها میریم و چند تا غول رو هم میکشیم بعد یه جا میره پایین و اونجا 4 تا علامت روی دیوار و زمین هست که خاموششون می کنیم و در صندوق باز میشه و محتویاتشو
بر میدارم بعد که میام بیرون ماموریت پشته دیواره اینجا باید چه جوری رد کرد؟؟هیچ راهی نیست
اسم ماموریتم نوشته:
for a higher causel
reach the impisoned philippa through
the sewers,orget arrested
دوستان تو چپتر 3 اولین ماموریت که از بین خرابه ها میریم و چند تا غول رو هم میکشیم بعد یه جا میره پایین و اونجا 4 تا علامت روی دیوار و زمین هست که خاموششون می کنیم و در صندوق باز میشه و محتویاتشو
بر میدارم بعد که میام بیرون ماموریت پشته دیواره اینجا باید چه جوری رد کرد؟؟هیچ راهی نیست
اسم ماموریتم نوشته:
for a higher causel
reach the impisoned philippa through
the sewers,orget arrested
دقیقا یادم نیست که آلان کجایی توی زندان رفتی یا نه، اگه نرفتی:
برای اینکه بری زندان دو راه داری یا از کانالهای فاضلاب راهتو پیدا کنی یا اینکه اسیر بشی. دومی راحت تره
( میری پیش سربازهای میدون اصلی و مشغول مبارزه میشی فقط بزاری شکستت بدن، نترس گیم اور نمیشی. وقتی یکم جونت کم بشه خودش اسلحش رو میندازه و تسلیم میشه.)
Keyvan2139
13-07-2011, 21:50
یه راه دیگه هم هست
کنار کافه یه عده مشغول پوکر هستن... باهاشون صحبت که بکنی یکیشون باهات درگیر میشه
بعد از مبارزه وقتی شکستش میدی... میان میگیرنت و بقیه ماجرا......
قدرتمندترین زره ویچر رو میتونید تو چپتر سوم پیدا کنید... یا بهتر بگم درست کنید !
یکی از درهای ورودی به مسیر زیرزمین ( یه کم بالاتر از نگهبانانها ) رو وقتی وارد میشی، گوشه دیوار لای علفها یه صندوقچه هست که توش کلی خرت و پرته همراه با یه زره با قدرت 28+
این زره رو با فرمولی که کنارش هست میتونید تبدیل کنید به یه زره فوق العاده قوی با درصد Protect های بالای 70 و قدرت 30.... ( با Enchant های دیگه تا 35 هم بالا میره )
البته یه سری Object میخواد و یه 2000 تایی مایه
ولی نمیدونم چرا یه همچین زرهی رو درست آخر بازی میده
آدم حیفش میاد !!!! :13:
سلام
دوستان من مردم از بس تو این مرحله که شاه کشته میشه و تو زندانم میخوام بیام بیرون از زندان هی میمیرم و دوباره از اونجائی که غول به شاهو من و یکی دیگه رو دیوار قلعه حمله میکنه بر میگردم
حتی ترینر هم این قسمت رو جواب نمیده هزار بار مردم به خدا
چطوری رد کنم این قسمت رو؟
سوال بعدیمم ااینه که این قسمت چپتر چنده چون من تاحالا ندیدم چپتر یک یا دو نوشته باشه؟
و سوال اخرمم اینه که این ماموریت های فرعی رو که تو صفحه قبل نوشتین و گفتین کلیدj رو بزن و یکی رو انتخاب کن یعنی چی؟چطوری انتخاب میشه؟همون لحظه ادامه بازی میره برا ماموریت چطوریه ممنون میشم راهنمائیم کنین؟
شرمنده زیاد شده بازم از همتون ممنونم
دوستان من مردم از بس تو این مرحله که شاه کشته میشه و تو زندانم میخوام بیام بیرون از زندان هی میمیرم و دوباره از اونجائی که غول به شاهو من و یکی دیگه رو دیوار قلعه حمله میکنه بر میگردم
با f5 سیوش کن...
من وقتی از زندان خارج میشم صبح شده دو تا نگهبان دم در هستند روشون بطرف من میان می کشنم چکار کنم؟؟؟
reza1281
14-07-2011, 09:52
بازی جالبی هست
با f5 سیوش کن...
من وقتی از زندان خارج میشم صبح شده دو تا نگهبان دم در هستند روشون بطرف من میان می کشنم چکار کنم؟؟؟
اره میدونم جالبه که تو این مرحله سیوم نمیشه و میگه نمیتونی سیو کنی
چرا از 4قسمتی که میشه شخصیت بازی را اپگرید کرد فقط یکیش بازه؟
lordcena
14-07-2011, 13:48
اره میدونم جالبه که تو این مرحله سیوم نمیشه و میگه نمیتونی سیو کنی
شاید داری رو درجه سختیه Insanse می ری ، رو این درجه سیو نمیشه بازی.
بهترین گزینه normal هست.
Keyvan2139
15-07-2011, 14:45
چرا از 4قسمتی که میشه شخصیت بازی را اپگرید کرد فقط یکیش بازه؟
همون قسمت اول رو که سه چهار بار آپگرید کنی بقیه هم باز میشه
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
منظورت همون اول بازیه که King Slayer جلوی چشم بچه ها شاه رو میکشه و در میره..... بعد میان میگیرنت؟؟ اگه همونه که بگو تا راهنماییت کنم !
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
این ماموریت های فرعی رو که تو صفحه قبل نوشتین و گفتین کلیدj رو بزن و یکی رو انتخاب کن یعنی چی؟چطوری انتخاب میشه؟همون لحظه ادامه بازی میره برا ماموریت چطوریه ممنون میشم راهنمائیم کنین؟
کلید j رو که میزنی، تو لیست ماموریت ها هر کدوم که تیک نخورده یعنی انجام نشده
با دابل کلیک کردن روی هر کدوم، اون ماموریت فعال میشه... و. احتمالا روی Map مسیر رو بهت نشون میده
البته بعضیاش رو باید خودت راهشو پیدا کنی و هیچ نشانی تو Map ازش نیست
اونایی که علامت سپر روشه ماموریت اصلی و بقیه فرعی هستن
وقتی داری میجنگی بغیر از چپ کلیک و راست کلیک باید چکار کنی؟؟؟
behrad66
15-07-2011, 17:07
وقتی داری میجنگی بغیر از چپ کلیک و راست کلیک باید چکار کنی؟؟؟
اینو بخون:
Keyvan2139
15-07-2011, 19:07
چجوری تله بذارم؟؟
کلید Ctrl رو نگه دار و تله رو انتخاب کن....
بعد واسه تله گذاشتن از کلید R استفاده کن
همون قسمت اول رو که سه چهار بار آپگرید کنی بقیه هم باز میشه
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
منظورت همون اول بازیه که King Slayer جلوی چشم بچه ها شاه رو میکشه و در میره..... بعد میان میگیرنت؟؟ اگه همونه که بگو تا راهنماییت کنم !
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
سلام کیوان جان دقیقا همون هستش؟ اینجا چپتر چنده؟من تاحالا چپتر ندیدم
والا من که هنوزم نتونستم اینجا رو رد کنم
کدوم غار؟
کلا یه نکته داره جنگ این بازی. با اینکه ویچر هستی اما ابر قهرمان که نیستی.
منم اول میرفتم لای دشمنا همه رو از دم تیغ میگذروندم
ولی تا میومدم بگم نفس کش
پهن زمین میشدم.
تو این بازی اگه از پشت سر ضرب بخوری 2 برابر دمیج میخوری (البته اگه لول بگیری و آپگرید کنی فرق میکنه)
برای همین نباید لای دشمنا بری
تا میتونی از جمعیتشون فاصله بگیر
یکی رو بزن بعد در برو...
بهترین روش در رفتن هم Space ـه.
تا زمانیکه آپگرید نکردی زیاد از E استفاده نکن.
بخاطر اینکه یه سری چیزا مثل خوردن بطری رو باید قبل از جنگ انجام بدی
خیلیا یادشون میره چقدر مهمه
قبل از جنگای سخت حتما بطری بخور
بمب آماده کن
تله بذار
خلاصه این بازی یه بازی اکشن بزن و برویی نیست...
حالا اگه اون غاری رو میگی که زن الفه کنار اسکله میگه
تعداد دشمنات خیلی زیادن.
این جونورا (فکر کنم اسمشون Nekker ـه) از تو زمین تونل میزنن یه دفعه میپرن بیرون
تا میتونی جاخالی بده و بمب بنداز و یه ضرب بزن بعد با space فرار کن و دوباره همینجور...
دوست عزیز ممنون بابت راهنمائیتون
دوستان میشه یکی دقیق توضیح بده که چطوری بنوشیم و چطوری بمب درست کنیم و با چه دکمهای منفجر کنیم در حین مبارزه
اخه دوستان یکم ما ناشیم و این که میگین کلید کنترل رو بگیر و برعد بنوش یا بمب بساز رو متوجه نمیشیم ممنون میشیم یکم دقیق و قدم به قدم یادمون بدین
الهی خیر ببینین
پست بالا تایید میشه از کجا بمب بیارم
اون غولی که وسط مرداب میپره رو باید چطوری کشت؟؟؟
Keyvan2139
16-07-2011, 15:27
پست بالا تایید میشه از کجا بمب بیارم
اون غولی که وسط مرداب میپره رو باید چطوری کشت؟؟؟
بین صفحات 20 تا 30 دوستان نحوه کشتن آقا غوله !! یا همون Kayran رو مفصل توضیح دادن !
سلام کیوان جان دقیقا همون هستش؟ اینجا چپتر چنده؟من تاحالا چپتر ندیدم
والا من که هنوزم نتونستم اینجا رو رد کنم
ABAN عزیز... شما هنوز وارد چپتر 1 نشدی
بعد از خروج از زندان و سوار شدن به کشتی Chapter 1 تازه شروع میشه
کشتن اون نگهبانها هم بعد از خروج از زندان واقعا راحته... همون دو تا رو که بکشی Triss راهنماییت میکنه و میبرتت تو کشتی
تو محوطه زندان گوشه یکی از اتاقها یه دریچه هست. از اونجا که بری پایین، یه چوب خاردار پیدا میکنی که قدرت بالایی تو از پا درآوردن نگهبانا داره. فکر کنم Damage اون حدود 15 .... 16 تا باشه
اگه اونو گیر بیاری تا حدود زیادی کارت راحت میشه
این جایی که گیر کردی اول راهه و جدا آب خوردنه...!!! به Kayran برسی میخوای چیکار کنی !!!!؟ :27:
ABAN عزیز... شما هنوز وارد چپتر 1 نشدی
بعد از خروج از زندان و سوار شدن به کشتی Chapter 1 تازه شروع میشه
کشتن اون نگهبانها هم بعد از خروج از زندان واقعا راحته... همون دو تا رو که بکشی Triss راهنماییت میکنه و میبرتت تو کشتی
تو محوطه زندان گوشه یکی از اتاقها یه دریچه هست. از اونجا که بری پایین، یه چوب خاردار پیدا میکنی که قدرت بالایی تو از پا درآوردن نگهبانا داره. فکر کنم Damage اون حدود 15 .... 16 تا باشه
اگه اونو گیر بیاری تا حدود زیادی کارت راحت میشه
این جایی که گیر کردی اول راهه و جدا آب خوردنه...!!! به Kayran برسی میخوای چیکار کنی !!!!؟ :27:
تک تک اتقاها رو بگردم دیگه نه
دقیقا یادت نیست کدوم اتاقه اون چوبه؟
Keyvan2139
16-07-2011, 18:56
تک تک اتقاها رو بگردم دیگه نه
دقیقا یادت نیست کدوم اتاقه اون چوبه؟
تا اونجایی که یادمه اون اتاق اول که توش زندانی بودی رو مستقیم که بیای بالا... میرسی به تقاطع (همون جایی که یه سری نگهبانها از بالای پله میان و یه سری دیگه از پایین)
روبرو یه در هست که اولش باز نمیشه...
کلیدش تو جیب یکی از همون نگهبانهاست
بعد از کشتن غوله دیگه شمشیر نداشت من رفتم خریدم اما استفاده نمی کنه چرا؟
الان تو اون مرحلهای هستم که با دختره از شهر خارج میشن و عقربا دارن ادم میخورن...
sima_6600
18-07-2011, 07:30
سلام من از زندان در امدیم چپتر یک هم شروع شد وارد اون شهره کوچیک شدم و یک موجودی به کشتی حمله کرد و ... حالا من تو شهر باید چه کنم با همه حرف میزنم یا مسابقه میدیده یا نیاز های اولیه رو تامین میکنه:31:.برای رد شدن از این مرحله چه باید کرد راستی من تا همین مرحله نمیدونستم میشه نارنجک ساخت اپگرید کرد همین جوری امدم.:دی
سلام من از زندان در امدیم چپتر یک هم شروع شد وارد اون شهره کوچیک شدم و یک موجودی به کشتی حمله کرد و ... حالا من تو شهر باید چه کنم با همه حرف میزنم یا مسابقه میدیده یا نیاز های اولیه رو تامین میکنه:31:.برای رد شدن از این مرحله چه باید کرد راستی من تا همین مرحله نمیدونستم میشه نارنجک ساخت اپگرید کرد همین جوری امدم.:دی
اینجا باید شما 200 تا سکه داشته باشین تا از نگهبانان دمه رودخانه که کنار یه در ایستادن پول رو بهشون
بدی و رد شی که میری یه جا تو جنگل و اونجا ماموریت بهت میده.
دوستان تو بازی همیشه اپگرید های شمشیرهاتون رو بگیرید چون دشمنانتون خیلی راحت تر میمیرن
مثلا من اژدها رو خیلی راحت کشتم یا قاتل پادشاه رو کنار شمشیرها قدرتشون رو زده مثلا 2 تا دایره تو خالی
یا 3 تا که میتونید 3 تا دایره رو پر کنید با اپگرید کردن..
behrad66
18-07-2011, 19:37
خوب... امروز من این بازی رو تموم کردم... :20:
عجب بازی باحالیه... :40:
این سری تمام آپگریدامو دادم به شاخه شمشیر. خیلی قوی شده بودم. این آدرنالینشم خیلی قوی بود.
بهترین شمشیرا و زره و آپگریدا رو داشتم.
ولی روی هیچکدوم دیگه مثل تله و بمب و ساین سرمایه گذاری نکردم. فقط شمشیر و زره... :6:
تو دیالوگا هم سعی کردم خیلی مثبت و مهربون باشم!
حالا سری دوم رو شروع میکنم ولی این بار میخوام تمام آپگریدای ساین رو بدم و تصمیم های خشن بگیرم. :31:
چون دفعه دوم هم هست که میرم خیلی بهتر میتونم آیتم بخرم و آپگرید کنم چون میدونم چی به چیه.
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
بعد از کشتن غوله دیگه شمشیر نداشت من رفتم خریدم اما استفاده نمی کنه چرا؟
الان تو اون مرحلهای هستم که با دختره از شهر خارج میشن و عقربا دارن ادم میخورن...
اونجا که شمشیر خود یارو میفته رو زمین. ورش میداشتی دیگه. بدک هم نیست شمشیرش.
باید I رو بزنی و آیتم هایی رو که میخوای استفاده کنی بذاری تو جاهایی که مشخص کرده.
از زره و شمشیر و غنیمت های جنگی (trophy) گرفته تا بمب و چاقوهای پرنده و تله...
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
دکمه J رو که بزنی ماموریت هایی رو که داری میبینی.
یکیشو که میخوای ادامه بدی روش دوبار کلیک کن یا سلکتش کن بعد space بزن تا اکتیو بشه.
بعد روی نقشه محلشو نشون میده.
البته یه سری از ماموریت ها محل خاصی نداره و خودت باید بری دنبالش و پیداش کنی.
راستی دکمه M رو هم یادت نره. این دکمه نقشه رو نشون میده...
Keyvan2139
18-07-2011, 23:50
منم یه چند روزی میشه که سری دوم بازی رو شروع کردم.
ایندفعه تو چپتر اول با Rouch همراه شدم... کلا بازی رفت یه جای دیگه
واقعا حال کردم... الان تو چپتر دوم تو گروه اونایی هستم که سری قبل مقابلشون بودم... به جای شهر Dwarf ها ایدفعه رفتم تو یه کمپ نظامی، با ماموریتهای کاملا متمایز و جدید
فکر نمیکردم انقدر بازی روالش تغییر کنه، من که احساس میکنم یه بازی جدید رو میرم !!
خلاقیت تو داستان و GamePlay یعنی این !!!!
H M R 0 0 7
19-07-2011, 12:51
من الان تو شهر کوتوله ها هستم
همون شهری که بعد از عبور از مه یه رفیق کوتولم رفتم.
بعد از انجام چندتا ماموریت دیگه هیچ ماموریتی نیست توی نقشه. کل مپ هم زیرو رو کردم نبود که نبود
وقتی هم دوباره میرم تو مه تنها راه خروج همون راهی که واردش شدم ، همون که منو هدایت میکنه به شهر کوتوله ها
چیکار کنم؟
behrad66
19-07-2011, 19:29
بعد از انجام چندتا ماموریت دیگه هیچ ماموریتی نیست توی نقشه. کل مپ هم زیرو رو کردم نبود که نبود
وقتی هم دوباره میرم تو مه تنها راه خروج همون راهی که واردش شدم ، همون که منو هدایت میکنه به شهر کوتوله ها
چیکار کنم؟
J رو که بزنی ماموریتات رو نشون میده.
حتما ماموریت داری که انجام بدی
چون یه سری از این ماموریت ها دنباله دارن و تا وقتی ماموریت اصلی این شهر رو انجام ندی
نمیتونی اونا رو هم تکمیل کنی.
مثلا ماموریت هارپی ها یا مسموم شدن ساسکیا
فقط فکر کنم تو هم مثل من بخاطر اینکه خونه فیلیپا رو پیدا نکردی
خیلی از ماموریت هات نصفه نیمه مونده و دیگه کاری واسه انجام دادن نداری
خونه فیلیپا دقیقا کنار جاییه که آهنگر شهر قرار داره. همونجاییکه یه مجسمه بزرگ هست.
وقتی رسیدی به جاییکه آهنگر ایستاده سمت چپ یه سری پله ـس که میرسه به خونه فیلیپا
چیکار کنم؟
ببین دوست عزیز با اینکه روی نقشه علامتی نیست زیر نقشه سمت راست اسم
ماموریت بعدی رو همیشه مینویسه.
H M R 0 0 7
21-07-2011, 12:50
J رو که بزنی ماموریتات رو نشون میده.
حتما ماموریت داری که انجام بدی
چون یه سری از این ماموریت ها دنباله دارن و تا وقتی ماموریت اصلی این شهر رو انجام ندی
نمیتونی اونا رو هم تکمیل کنی.
مثلا ماموریت هارپی ها یا مسموم شدن ساسکیا
فقط فکر کنم تو هم مثل من بخاطر اینکه خونه فیلیپا رو پیدا نکردی
خیلی از ماموریت هات نصفه نیمه مونده و دیگه کاری واسه انجام دادن نداری
خونه فیلیپا دقیقا کنار جاییه که آهنگر شهر قرار داره. همونجاییکه یه مجسمه بزرگ هست.
وقتی رسیدی به جاییکه آهنگر ایستاده سمت چپ یه سری پله ـس که میرسه به خونه فیلیپا
ببین دوست عزیز با اینکه روی نقشه علامتی نیست زیر نقشه سمت راست اسم
ماموریت بعدی رو همیشه مینویسه.
ممنون دوستان
مشکل این بود که باید با Dethmold باید صحبت میکردم و توی مه میرفتم و The Eternal Battle رو انجام میدادم
چه قدر دور خودم چرخیدما!!
از اونجا به بعدش رو تخته گاز رفتم Chapter3 . فکر نمیکردم اینقدر کوتاه باشه این چپتر
و بالاخره بازی رو تمومش کردم :27:
در کل راهنمایی های خوبی از این سایت گرفتم:
از سمت راستش میتونید توضیحات هر ماموریت رو قدم به قدم با عکس ببینید
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
امتیاز من به این بازی 9.5 از 10
خیلی بازی قشنگی بود
با اینکه از سبک نقش آفرینی خوشم نمیومد ولی از این بازی خوش اومد
فقط بدیش اینه که اولش بازی کن گیج میشه با این همه مولفه ای که جلوش هست...
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
اینم راهنمای بازی بر اساس انتخاب هایی که مسیر اصلی بازی رو تغییر میده و باعث میشه پایان بازی هم تغییر کنه (چند پایان) :
behrad66
22-07-2011, 08:44
و بالاخره بازی رو تمومش کردم :27:
حتما یه بار دیگه برو.
فقط تصمیماتتو با شاخه آپگرید رو (مثلا بجای شمشیر ساین رو بده) عوض کن.
انقدر مسیر بازی عوض میشه که انگار یه بازی جدید داری میری. :46:
راستی من نمیدونستم آدرنالین هر کدوم از مسیرها با هم فرق دارن.
سری قبل که با شمشیر رفتم همه رو نفله میکرد ولی مثل اینکه تو شاخه ساین یه ساین جدید بهت اضافه میشه! :18:
behrad66
22-07-2011, 08:49
امتیاز من به این بازی 9.5 از 10
خیلی بازی قشنگی بود
با اینکه از سبک نقش آفرینی خوشم نمیومد ولی از این بازی خوش اومد
فقط بدیش اینه که اولش بازی کن گیج میشه با این همه مولفه ای که جلوش هست...
دقیقا...
منم بهش 9.5 از 10 میدم.
حالا برعکس من عاشق سبک RPG ـم و تقریبا تمام بازیای این سبک رو رفتم.
واقعا میتونم بگم هیچ کدومشون به اندازه ویچر بهم حال نداد...
مهمترین چیزی که تو این بازی خیلی خوشم اومد این بود که تقریبا تو تمام تصمیم گیریا خودت تصمیم میگرفتی چی کار کنی نه اینکه بازی مجبورت کنه
گرافیکش هم حرف نداره
چیز دیگه ای که خیلی حال کردم جنگاش بود
بیشتر بازیای جنگ سرد که با شمشیر و اینا باید جنگید شدیدا ضعف دارن
و خیلی اعصابم رو به هم میریختن
میگن ویچر 2 رو رفتن تو آلمان با سیمولیت کردن شمشیربازهای حرفه ای حرکاتشو طراحی کردن
بنظر من هم همینطوره
چون خیلی حرکاتش با شمشیر واقعیه
یعنی فقط وای نمیسته که شمشیر رو بچرخونه
حرکات تن و بدنش موقع شمشیر زدن خیلی حرفه ای طراحی شده
مثلا آبلیویون که دیگه آخرش بود. هر وقت میخواستم با شمشیر بجنگم
یا به سپر طرف میخورد و یه ربع طول میکشید تا بتونه ضربه بعدی رو بزنه
یا مثلا به حیوونی چیزی میومد سمتت انقدر پشت سر هم بهت حمله میکرد
که اصلا فرصت ضربه زدن نداشتی و میمردی!!
دم ویچر گرم... هم با یکش حال کردم هم با دو
این ورژنش که دیگه محشر بود...
واقعا هیچ عیب یا باگی توش ندیدم. :40:
خوب بالاخره بعد از این همه وقت، من هم این بازی رو تموم کردم، فقط میتونم بگم که از همه نظر عالی بود و کم و کسری نداشت غیر از یکسری باگ ها...
امتیازش هم... به طور کلی 9/5 از 10 از من میگیره...
اگه وقت شد یه بررسی کوتاه مینویسم.
موفق باشید.
shamsoddin
22-07-2011, 12:50
دوستان RPG باز... یعنی میگین از DARGON AGE:ORIGINS هم قشنگتر بوده اخه من تا حالا امتحانش نکردم ...
اگه اینجوریه یرم بخرم :31::31::31:
babak_eivazi
22-07-2011, 17:32
یه دو هفته ای می شه تمومش کردم جز کمی تکراری شدن محیط بازی از act 2 به بعد و نشون دادن بعضی صحنه های نا مناسب نمیشه ایرادی به بازی گرفت و گرافیک و طراحی هنری بازی مخصوصا تو بخش روستا وجنگل های اطراف اون واقعا بی نظیر بود من مدت ها به مناظر اطراف خیره می شدم و واقعا لذت می بردم تو کمتر بازی ای این همه دقت تو طراحی دیده میشه واقعا هر صحنه ی بازی مثل یه تابلو نقاشی بود سیستم مبارزات بازی هم که تو rpg هایی که از صلاح سرد استفاده میکنن یه چیز جدیدی هست که کاملا به بهتر شدن بازی کمک کرده و از سیستم مبارزه ی مرسوم و خشک غیر قابل تحمل این بازی ها فاصله گرفته که مبارزه با دشمن ها رو خیلی دلپذیر میکنه در کل هر کسی rpg باز و یا غیر rpg باز این بازی رو از دست بده کلی ضرر کرده انجام این بازی رو شدیدا به همه توصیه میکنم (rpg شمشیر زنی بهتر از این نمیشه ساخت)
دوستان RPG باز... یعنی میگین از DARGON AGE:ORIGINS هم قشنگتر بوده اخه من تا حالا امتحانش نکردم ...
اگه اینجوریه یرم بخرم :31::31::31:
از این بازی که گفتین خیلی قشنگ تر هست به نظر من حتما امتحانش کنید :46:
Arrowtic
22-07-2011, 19:43
برای فهمیدن داستان باید نسخه یکم بازی کرده باشیم؟؟
نه اصلا ربطی به نسخه یکم نداره کلا یه داستان دیگست
من خودم هم نسخه یک بازی نکردم
H M R 0 0 7
24-07-2011, 07:23
منم یک رو بازی نکردم ولی فکر کنم توی همین نسخه دو چند تا فلاش بک جالب داره که یاداوری میکنه نسخه یک رو
آخه تو نسخه دو گرلت(شخصیت اصلی) حافظش رو از دست داده و کم کم یه چیزای یادش میاد
behrad66
24-07-2011, 22:09
من یک رو بازی کرده بودم ولی تا نصفه هاش...
متاسفانه با اینکه دو تا از ورژن 1 رو خریدم ولی هر جفتش به یه جایی که میرسید
از بازی میپرید بیرون که مال کرکش بود.
داستانش ربطی به ورژن 1 نداره ولی بقول HMR یکی دو جا تو یادآوری های گرالت که بصورت انیمی نشون میده
یه چیزایی از داستان یک و نامزدش یعنی ینفر رو میگه.
ولی در طول بازی بغیر از اسم ینفر (Yenefer) که چند بار گفته میشه و
اسم سالاماندر (Salamander) که تو یکی از ماموریت ها میگه
هیچ چیز دیگه ای از ورژن یک وجود نداره...
پس با خیال راحت بهترین بازی RPG حال حاضر دنیای بازیهای کامپیوتری رو بخرین و حالشو ببرین... :8:
راستی واسه اونایی که ورژن یک رو بازی نکردن
یه چیز جالب بگم
گروه اصلی که باید دنبالشون میکردید و ظاهرا دشمنای اصلیتون بودن
اسمشون Eternal Fire (آتش جاودان) بود
و یکی از گردن کلفتاشون که قیافه شدیدا ایرانی داشت
اسمش آذر جاوید (به همون معنی eternal fire) بود
این موضوع خیلی واسم جالب بود که یه همچین اسم اصیل پارسی رو
یه گروه بازی ساز تازه کار و لهستانی تو بازیشون جا داده بودن... :10:
Cris9 ripper
25-07-2011, 00:17
دوستان بعد از اون قسمت که گرلت میره دوستشو از اعدام شدن نجات مده-تو جنگل- وقتی با اون موجودا رو به رو میشم نمیتونم بکشمشون..تا 2 تا دست میخوره میمیره...چطوره جریانش؟ نمیشه دفاع کرد مثل اساسین کانتر اتک کرد؟
دوست ندارم از ترینر استفاده کنم اگه کسی راهی بلده بگه :)
ممنون:10:
NINJA0098
26-07-2011, 21:35
دوستان بعد از اون قسمت که گرلت میره دوستشو از اعدام شدن نجات مده-تو جنگل- وقتی با اون موجودا رو به رو میشم نمیتونم بکشمشون..تا 2 تا دست میخوره میمیره...چطوره جریانش؟ نمیشه دفاع کرد مثل اساسین کانتر اتک کرد؟
دوست ندارم از ترینر استفاده کنم اگه کسی راهی بلده بگه
میتونی E رو نگهداری تا حمله های روبرو رو دفاع کنی مدام با space اینور اونور بری تا فاصلتو حفظ کنی.....
behrad66
28-07-2011, 18:15
دوست ندارم از ترینر استفاده کنم اگه کسی راهی بلده بگه :)
ممنون:10:
اگه میخوای تو جنگا راحتتر باشی و اذیت نشی
حتما این پست رو بخون...
کانتر اتک هم داره ولی بشرطی که آپگرید کنی. اتفاقا خیلی هم جالبه اگه بتونی باهاش کار کنی.
یکی از آپگریدهای اولیه قسمت شمشیرشه.
وقتی آپگرید کردی کافیه E رو نگه داری و تا اومد حمله کنه (یه علامت شمشیر نشون داده میشه)
دکمه چپ ماوس رو میزنی.
ولی در کل هیچوقت Space رو فراموش نکن. :46:
Keyser Söze
28-07-2011, 21:43
سلام دوستان
من هر چي گشتم جواب سوالم رو تو تاپيك پيدا نكردم...
چطوري ميشه از تله ها ، بمب ها ، خنجر ها و... استفاده كرد؟ من وسايل رو در جاي مشخصشون قرار ميدم ولي نميدونم توي بازي بايد كدوم كليد رو زد كه ازشون استفاده بشه.
سلام دوستان
من هر چي گشتم جواب سوالم رو تو تاپيك پيدا نكردم...
چطوري ميشه از تله ها ، بمب ها ، خنجر ها و... استفاده كرد؟ من وسايل رو در جاي مشخصشون قرار ميدم ولي نميدونم توي بازي بايد كدوم كليد رو زد كه ازشون استفاده بشه.
اینا رو میتونی با عدد 4 بالای کیبورد عوض کنی و با R میتونی کارشون بزاری یا بمب ها رو پرت کنی
باید R رو ثابت بگیری تا انجام بده برای جادو ها هم که با عدد 3 عوض میکنه و با Q استفاده.
michael jackson
30-07-2011, 22:31
من الان بازی رو تموم کردم . به نظرم گیم پلی و گرافیک بازی نقاط قوت اصلیشن . اما پایان به نظرم در حد داستان بازی نبود . هر چند که بازی 16 تا پایان داره. مثل فیلم های ایرانی یه دفعه سر و ته همه چیو هم آوردن .
اما خیلی بازی قشنگی بود واقعا . تبریک میگم به CD Project Red
من به بازی 8.5 میدم از 10 .
من دوبار بازی رو تموم کردم ولی تصمیم گرفتم اژدها رو نکشتم
اگه بکشیمش چی میشه؟؟
دیلوگ بعدشو اگه میتونین بنویسین:20:
از بی بازی ای دارم بازیش میکنم:31:
ولی واقعا داره بهم میچسبه بازی.داره ازش خیلی خوشم میاد.اولین rpgای هست که منو مجذوب خودش داره میکنه
به نظر من که خیلی جالب نیست ولی از هیچی بهتره.
شما Dragon Age 1 رو بازی کردی؟ اگه نکردی حتما بگیرش.
dragon هم بازی کردم ولی اصلا ازش خوشم نیومد.این خیلی بهتر از dragonه.
صحنه های جالب و هیجانی ای داره
The Rover
03-08-2011, 04:12
به نظر من که خیلی جالب نیست ولی از هیچی بهتره.
آره
اصلا جالب نیس
Prince_M
03-08-2011, 19:21
آره
اصلا جالب نیس
سازندگان بازی گفته اند: بسیاری از بازیبازان کم سن وسال قادر به برقراری ارتباط با داستان بازی نخواهند بود و آنها برای اینکه بازی برای طیف وسیع تری قابل درک و فهم باشد آنرا ساده و کودکانه نساخته اند و با صراحت گفته اند که برای کودکان 14 ساله ای که تحت تاثیر هورمون هایشان فکر میکنند بازی نمی سازند! Witcher 2 داستانی با کیفیت بالا برای بزرگسالان دارد و این ویژگی است که سازندگان به ان می بالند.
سازندگان بازی گفته اند: بسیاری از بازیبازان کم سن وسال قادر به برقراری ارتباط با داستان بازی نخواهند بود و آنها برای اینکه بازی برای طیف وسیع تری قابل درک و فهم باشد آنرا ساده و کودکانه نساخته اند و با صراحت گفته اند که برای کودکان 14 ساله ای که تحت تاثیر هورمون هایشان فکر میکنند بازی نمی سازند! Witcher 2 داستانی با کیفیت بالا برای بزرگسالان دارد و این ویژگی است که سازندگان به ان می بالند.
تایید میشه:33: این بازی وافعا از کیفیت بالایی برخوردار بود ...
من نمیدونم این دوستان از چی بازی خوششون نیومده شایدم
حرف شما درسته ...:23:
smm_shire
04-08-2011, 11:49
یه سوال داشتم واسه این بازی dlc وجود داره؟
The Rover
04-08-2011, 21:21
یه سوال داشتم واسه این بازی dlc وجود داره؟
پچ بازیو نصب کنید،dlc های رایگان توشه
+
این بازی اصلا جالب نیس،اون "هیچی" که دوستمون گفت خیلی ازین بهتره ;)
shab_2008
04-08-2011, 23:09
سلام
این بازی پدره مارو دراورد !!:31:
چرا همچینیه آخه !!؟
بعضی وقتا یه دفعه با یه ضرب میمیریم!! هر چی ترینرم بود اجرا کردیم ولی باز بعضی وقتا با یه ضرب میمیریم!
اعصابم داغونه!!
بعد کلی وقت یه بازی اومد که مارو به قول فرنگیا on top of the world کنه که همچین شد!
ولی خداییش بازیش خیلی توپه !! کاری به گرافیک و گیم پلیش ندارم ، فقط داستانو موسیقیش منو بد جوری درگیر کرده ! مخصوصا داستانش ایشالا اگه این مشکل مردنمون حل بشه داستانشو از اول تا آخرش رو میامو قرار میدم توی تاپیک (البته اگه بتونم تمومش کنم!):31:
matinone
04-08-2011, 23:31
یه کم زیادی پیچیدش کردن. اون فورمولهایی که میگیره که مثلا نوشته 20% armor یا ... چطوری کار میکنه؟ داشته باشیش توموه یا باید کار خاصی انجام بدی؟ اون حالت مدیتیشنش کی میاد ؛ من یه بار اوردمش دیگه نیومد:31:
اصلا باید چیکار کنم اون علامته هدف گاهی هست گاهی نیست اصلا اینا واسه من مبهمه:
کلی فرمول داره
باید معجون درست کنی
اپگریدای عجیب غریب داره
روش مبارزه خیلی سخته
نمیدونی دشمن کیه دوست کیه
باید کاملا انگلیسی بلد باشی
یهو یه چیزی میخوری تصویر سیا سفید میشه
یکی دیکه میخوری میمیری!!!:18:
یه راهنمای درستو حسابی نداره؟
اگه من witcher 1 رو بازی کنم درست میشه ؟
سلام بچه ها من عضو جدیدم ببینم هنوز تو نصب پچ مشکل دارید بگید رازش تو دست منه:10:
michael jackson
05-08-2011, 15:26
یه کم زیادی پیچیدش کردن. اون فورمولهایی که میگیره که مثلا نوشته 20% armor یا ... چطوری کار میکنه؟ داشته باشیش توموه یا باید کار خاصی انجام بدی؟ اون حالت مدیتیشنش کی میاد ؛ من یه بار اوردمش دیگه نیومد:31:
اصلا باید چیکار کنم اون علامته هدف گاهی هست گاهی نیست اصلا اینا واسه من مبهمه:
کلی فرمول داره
باید معجون درست کنی
اپگریدای عجیب غریب داره
روش مبارزه خیلی سخته
نمیدونی دشمن کیه دوست کیه
باید کاملا انگلیسی بلد باشی
یهو یه چیزی میخوری تصویر سیا سفید میشه
یکی دیکه میخوری میمیری!!!:18:
یه راهنمای درستو حسابی نداره؟
اگه من witcher 1 رو بازی کنم درست میشه ؟
شما Left Control رو اگه بگیری یه دایره میاد که توش میتونی شمشیر هات یا جادو هات رو انتخاب کنی اون دایره ی کوچکتری که وسط قرار داره حالت مدیتیشن هست که توش میتونی معجون درست کنی , معجون بخوری , کاراکتر رو آپگرید کنی و Meditate کنی که تو حالت مدیتیت میتونی یه ساعتی رو انتخاب کنی و تا اون موقع زمان خیلی سریع میگذره در واقع مثل دکمه ی Forward میمونه !
برای داشتن علامت هدف باید دکمه ی J رو بگیری تا ژورنال باز بشه حالا میتونی آبجکتیو های مختلف رو دو بار روش کلیک کنی تا روی نقشه ظاهر بشن ! البته بعضی هاشون علامت ندارن و توضیح کاری که باید انجام بدی با رنگ زرد توی ژورنال و زیره نقشه میاد.
بله کلی فرمول داره اما لازم نیست از همشون استفاده کنی و معجون بسازی !
آپگرید هاش عجیب غریبه ؟ منظورت رو نمیفهمم.
میتونی روی درجه ی Easy بازی کنی .
دشمن و دوست کاملا مشخصه !
آره , قبول دارم که باید انگلیسی قوی داشته باشی !
اون چیزی که شما خوری تصویر سیاه سفید شده : معجونی هست که تو جاهای تاریک استفاده میشه و میتونی پشت دیوار ها و دشمنات رو ببینی .
هر کدوم از معجون ها عوارض و مزایای خاصی داری . بعضی هاشون ممکنه جون و قدرت رو کم کنن و شدت جادو رو زیاد کنن . در کل عوارض ها و خوبی ها ی هر معجون رو هم توی فرمول ها یا قسمت Drink Potions تو حالت مدیتیشن میتونی ببینی.
Witcher 1 رو هم بازی کنی فرقی نداره .
ali_disslove
05-08-2011, 16:48
من همون اول بازی که دارند دروازه شهرو میشکونند به مشکل خوردم میگه یه راهی پیدا کن به نمیدونم کجا
منم راهی پیدا نمیکنم
راستی راهنمایی بازی هست ؟
و اینکه چرا بازی این قدر گرافیک میکشه ؟به نظر من موتور گرافیکش مشکل داره آخه نه از cpu استفاده میکنه و نه از رم
از کرایسیس 2 هم داره بیشتر گرافیک میکشه در صورتی که گرافیک آنچنانی هم نداره
matinone
05-08-2011, 21:36
شما Left Control رو اگه بگیری یه دایره میاد که توش میتونی شمشیر هات یا جادو هات رو انتخاب کنی اون دایره ی کوچکتری که وسط قرار داره حالت مدیتیشن هست که توش میتونی معجون درست کنی , معجون بخوری , کاراکتر رو آپگرید کنی و Meditate کنی که تو حالت مدیتیت میتونی یه ساعتی رو انتخاب کنی و تا اون موقع زمان خیلی سریع میگذره در واقع مثل دکمه ی Forward میمونه !
برای داشتن علامت هدف باید دکمه ی J رو بگیری تا ژورنال باز بشه حالا میتونی آبجکتیو های مختلف رو دو بار روش کلیک کنی تا روی نقشه ظاهر بشن ! البته بعضی هاشون علامت ندارن و توضیح کاری که باید انجام بدی با رنگ زرد توی ژورنال و زیره نقشه میاد.
بله کلی فرمول داره اما لازم نیست از همشون استفاده کنی و معجون بسازی !
آپگرید هاش عجیب غریبه ؟ منظورت رو نمیفهمم.
میتونی روی درجه ی Easy بازی کنی .
دشمن و دوست کاملا مشخصه !
آره , قبول دارم که باید انگلیسی قوی داشته باشی !
اون چیزی که شما خوری تصویر سیاه سفید شده : معجونی هست که تو جاهای تاریک استفاده میشه و میتونی پشت دیوار ها و دشمنات رو ببینی .
هر کدوم از معجون ها عوارض و مزایای خاصی داری . بعضی هاشون ممکنه جون و قدرت رو کم کنن و شدت جادو رو زیاد کنن . در کل عوارض ها و خوبی ها ی هر معجون رو هم توی فرمول ها یا قسمت Drink Potions تو حالت مدیتیشن میتونی ببینی.
Witcher 1 رو هم بازی کنی فرقی نداره .
از کجا بدونم کدوم معجون واسه چه کاربردیه؟خود بازی موقع لازم راهنمایی میکنه؟ مثلا اگه من نمیدونستم که اون معجونی که تصویر رو سیاه سفید میکنه واسه چی کاربرد داره خو هیچ وقت ازش استفاده نمیکردم!
راستی چرا هیچ تنظیمات گرافیکی وجود نداره؟ واسه من فقط روشنایی بازی قابل تنظیمه!!
arash1995
05-08-2011, 21:47
من همون اول بازی که دارند دروازه شهرو میشکونند به مشکل خوردم میگه یه راهی پیدا کن به نمیدونم کجا
منم راهی پیدا نمیکنم
راستی راهنمایی بازی هست ؟
و اینکه چرا بازی این قدر گرافیک میکشه ؟به نظر من موتور گرافیکش مشکل داره آخه نه از cpu استفاده میکنه و نه از رم
از کرایسیس 2 هم داره بیشتر گرافیک میکشه در صورتی که گرافیک آنچنانی هم نداره
داداش شما برو تو شهر از پیش پادشاه برو به سمت راست بعد به پایین برو اونجا شهره
بعد سربازا یه سری از مردم و سربازای دشمنو دستگیر کردن سمت چپ اونا یه قسمت هست که یه سرباز افتاده مرده کنارش یه در چوبی هست البته نه در خونه درو با جادویی که آبی رنگه بشکون میری اون تو سه تا سرباز میکشی بعد یه چاه آبه از اون میری پایین:31:
michael jackson
06-08-2011, 15:28
از کجا بدونم کدوم معجون واسه چه کاربردیه؟خود بازی موقع لازم راهنمایی میکنه؟ مثلا اگه من نمیدونستم که اون معجونی که تصویر رو سیاه سفید میکنه واسه چی کاربرد داره خو هیچ وقت ازش استفاده نمیکردم!
راستی چرا هیچ تنظیمات گرافیکی وجود نداره؟ واسه من فقط روشنایی بازی قابل تنظیمه!!
کاردبرد معجون ها تو توضیحاتش خودشون هست . نوشته مثلا : Vitality +20%
برای تنضیمات گرافیکی برو محل نصب بازی توی پوشه ی bin فایل Configurator رو اجرا کن
amirpers
07-08-2011, 22:33
دوستان تو این نقشه از قسمت 1 وارد میشم ولی ظاهرا از قسمت 2 باید خارج بشم اما نمیدونم چجوری. اینجا همونجاییه که همه دارند با هم میجنگند.
چه جوری خارج بشم. هیچ مه و دود رنگی هم تو نقطه 2 نیست که بشه ازش خارج شد.
amirpers
08-08-2011, 18:19
دوستان لطفا کمک کنید. اینجا تو Act II هستش. چرا اون دود آبی رنگ که محل خروجه ، ناپدید میشه و من نمی تونم از این جایی که نقشه اش رو گذاشتم بیام بیرون.
واقعا به کسانی که از سبک نقش افرینی بدشون میاد ولی بنا به دلایلی میخوان اینو بازی کنن پیشنهاد میکنم این کارو نکنن:31:
من رفتم خریدمش پشیمون شدم شدییییید.......role-playing سنگینیه....:2:
michael jackson
08-08-2011, 23:28
واقعا به کسانی که از سبک نقش افرینی بدشون میاد ولی بنا به دلایلی میخوان اینو بازی کنن پیشنهاد میکنم این کارو نکنن:31:
من رفتم خریدمش پشیمون شدم شدییییید.......role-playing سنگینیه....:2:
کاملا مخالفم ! من خودم همیشه هر RPG میخریدم نمیتونستم تحمل کنم و سریع پاکش میکردم . اما Witcher 2 فوق العاده هست ! به همه پیشنهاد میکنم بازیش کنن !
کاملا مخالفم ! من خودم همیشه هر RPG میخریدم نمیتونستم تحمل کنم و سریع پاکش میکردم . اما Witcher 2 فوق العاده هست ! به همه پیشنهاد میکنم بازیش کنن !
داداش چرا به زور بازی به مردم تحمیل می کنی؟؟!
من فقط نظر خودمو گفتم.همین
به نظر من کسانی که با سبک های actione سریع و ---- & slash سرو کار دارن بازیای rpg اعصابشونو خورد میکنه:31:این بازی اگر روند و گیم پلی سریع تری داشت بهتر بود...:41:چون از گرافیکش خیلی خوشم اومد
ولی حیییییییییییف........................ ...
The Rover
09-08-2011, 00:52
به نظر من کسانی که با سبک های actione سریع و ---- & slash سرو کار دارن بازیای rpg اعصابشونو خورد میکنه:31:این بازی اگر روند و گیم پلی سریع تری داشت بهتر بود...:41:چون از گرافیکش خیلی خوشم اومد
اینارو بیخیال
فقط امینم :40:
amirpers
09-08-2011, 06:37
جالبه . يعني كسايي كه اين بازي رو انجام دادن ، Act II رو بازي نكردن تا اين مرحله رو رد كرده باشتن ؟
michael jackson
09-08-2011, 20:30
اگه به نظر شما من دارم تحمیل میکنم بازیرو ؛ خودت هم داری تحمیل میکنی که بازی نکنن !
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
جالبه . يعني كسايي كه اين بازي رو انجام دادن ، Act II رو بازي نكردن تا اين مرحله رو رد كرده باشتن ؟
آخه شما Roche رو انتخاب کردی و با اون رفتی ، من Iorveth رو انتخاب کردم .
سلام کسی سیو بازی را تا اون مرحله که غول اول هست را داره.
amirpers
10-08-2011, 10:24
آخه شما Roche رو انتخاب کردی و با اون رفتی ، من Iorveth رو انتخاب کردم .
من الان سه روزه گير كردم تو اين مرحله نميدونم چكار كنم.
اون دود سبز رنگي كه بايد از اونجا خارج بشم ، قسمتي وروديش دود جابجا ميشه و بعضي وقتها جاش عوض ميشه اما قسمت خروجي كه تو نقشه نشون دادم ، هيچ دودي وجود نداره و من گير كردم و نميتونم برم اونطرف تا برم سمت اون شهرك. اون وسط هم كه همه در حال جنگيدن هستند و حمله مي كنند به من.
sima_6600
10-08-2011, 10:32
سلام اگه ممکنه Cheat این بازی رو بزارید دیگه انقدر سخت شده که هیچ جوری نمیشه ردش کرد
mohammad1350
12-08-2011, 00:19
سلام ببخشید میشه راهنماییم کنین یه آیتمی است که میگه یک رز برای یادگاری پیداکنین نمی دونم کجاست لطفااگه میشه :41:
lAsThErO
13-08-2011, 08:13
سلام
آقا کجا میتونم لیست کنترلای این بازی رو ببینم؟
من تازه بازی رو گرفتم که شروع کنم
تا حالا هم نزدیک 6 ساعت بازی کردم ولی هنوز دکمه های بازی رو نشناختم:27:
تو بازی فک نکنم چیزی پیدا بشه
اگه کسی لیستی یا سایتی که توش لیستش باشه بذاره متشکر میشم:31:
H M R 0 0 7
15-08-2011, 07:55
دوستان تو این نقشه از قسمت 1 وارد میشم ولی ظاهرا از قسمت 2 باید خارج بشم اما نمیدونم چجوری. اینجا همونجاییه که همه دارند با هم میجنگند.
چه جوری خارج بشم. هیچ مه و دود رنگی هم تو نقطه 2 نیست که بشه ازش خارج شد.
اینجا به طور عادی خارج نمیشی . باید ماموریت اصلی رو انجام بدی تا خودش به صورت اتوماتیک انور مه ببردت
ویرایش : البته این واسه بر عکسشه :
منم اینجا رو گیر کرده بودم
تو یه ماموریت نا تمام داری که باید برگردی توی کمپ انجامش بدی
دقیق یادم نیس
ولی فکر کنم با ماشور پادشاه باید صحبت کنی و اعلام آمادگی برای جنگ با غولی که توی مه هست کنی و بعدش بری تو مه
amirpers
15-08-2011, 09:50
اینجا به طور عادی خارج نمیشی . باید ماموریت اصلی رو انجام بدی تا خودش به صورت اتوماتیک انور مه ببردت
ویرایش : البته این واسه بر عکسشه :
منم اینجا رو گیر کرده بودم
تو یه ماموریت نا تمام داری که باید برگردی توی کمپ انجامش بدی
دقیق یادم نیس
ولی فکر کنم با ماشور پادشاه باید صحبت کنی و اعلام آمادگی برای جنگ با غولی که توی مه هست کنی و بعدش بری تو مه
ممنون دوست من . درسته همينطور بود. بالاخره چند روز پيش تونستم ردش كنم.
سلام.من بالاخره امروز بازی رو گرفتم...فعلا عالی بوده...
گرافیکش هم خوب بوده...ولی من حس میکنم کیفیت بافت ها پایینه...مخصوصا اولش که بدنمون زخمی خیلی بی کیفیت...
واقعا بافت هاش اینقدر ضعیفه یا من مشکل دارم؟؟
ممنون
mobin_eshghe pro
16-08-2011, 23:14
آقا چطوری میشه اون آیتم ها رو که برای اضافه کردن به armor به دست میاری استفاده کرد.اصطلاحش چی بود؟!اینچانت بود؟!
چطوری مشه اینکارو کرد؟!
devilboys
18-08-2011, 17:58
اقایان من توی اون مرحله که شهر به آتش میکشند و بعد ماموریت اینه که cedric رو پیدا کنیم که با هم triss رو پیدا کنیم هر چی دنبال cedric میگردم پیداش نمیکنم لطفا کمک کنید؟
Howard24
19-08-2011, 17:13
سلام.من بالاخره امروز بازی رو گرفتم...فعلا عالی بوده...
گرافیکش هم خوب بوده...ولی من حس میکنم کیفیت بافت ها پایینه...مخصوصا اولش که بدنمون زخمی خیلی بی کیفیت...
واقعا بافت هاش اینقدر ضعیفه یا من مشکل دارم؟؟
ممنون
Texture Downscaling کیفیت بافت ها رو میاره پایین، اگر از نظر سیستم مشکلی ندارید رو Off قرار بدید ...
اقایان من توی اون مرحله که شهر به آتش میکشند و بعد ماموریت اینه که cedric رو پیدا کنیم که با هم triss رو پیدا کنیم هر چی دنبال cedric میگردم پیداش نمیکنم لطفا کمک کنید؟
درست یادم نیست ولی cedric تو همون چپتر یک کنار ابشاری هست که با لتو جنگیدم
دقیقا پایین ابشار سمت راست زیر یک درخت افتاده.
devilboys
21-08-2011, 18:16
بچه ها یه نفر لطفا توضیح بده سیستم مبارزات و آپگرید بازی رو با اینکه من روی easy دارم میرم ولی خیلی سخته و هی میمیرم اعصابم خورد شده یه نفر بگه چه جوری میشه راحت تر بازی رو تموم کرد؟
ای امان از پیری
دیگه حوصله بازی ندارم میرم بازی میخرم و لی حس نصب کردنشم ندارم چه برسه به بازی کردن
devilboys
22-08-2011, 16:04
بچه ها لطفا یه نفر یه TRAINER از بازی بزاره که ما بتونیم بازی رو تموم کنیم
ali_disslove
23-08-2011, 01:09
آقا ما یه جا دیگش گیر کردیم
بد از 15 دقیقه که بازی رو شروع کردم حال رفتم پشت همون دروازه که همه دارند تبر میزنند دیگه نمیدونم باید چی کار کنم فقط یه در هست که اونم میگه احتیاج به کلید داری
این کلیدشو از کجا بیارم ؟هر چی گشتم کلید نبود
حالا چی کار کنم ؟
سلام
کسی میدونه هیولا روو تو قسمت دوم چطوری باید کشت..؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.