ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خسته شدم از بس دنبال باطری 9 یا 12 سلولی سونی گشتم

IMANOKIA
24-03-2010, 12:03
سلام

من شدیدا به دنبال باطری قوی برای لب تاپ هستم یا هر منبعی که بتونه تا مثلا 5 ساعت شارژ لب تاپم رو تامین کنه دوستانی که تهران هستند میشه راهنمایی کنن؟

آیا تو شیراز که من هستم جایی این باطری های 9 یا 12 سلولی رو داره و قیمتشون چقدره؟

منتظر جواب کارشناسانه هستم

IMANOKIA
24-03-2010, 14:27
واقعا از بچه هایی که تهران هستند بعیده که بیان این مطلب رو تماشا کنن ولی جوابی برای اون نداشته باشن حالا ما شهرستانیها که دستمون به جایی بند نیست لب تاپ هم به زور اینجاها پیدا میشه چه برسه به باطری

REGISTERED-USER
24-03-2010, 18:24
من که خودم شهرستانی هستم به 100 جا زنگ میزنم تا یکی موجودی بده یا تو لیست سفارش قرار بده تا برام بیاره .... اینطور ی نیست مثل باتری فابریک همه جا فله ای ریخته باشه !

H@mid-Vista
24-03-2010, 18:58
باطری 12 سلولی رو كه كلا در ایران فراموش كن
اما باطری 9 سلولی باید باشه
نوت بوكت چی هست؟

به سایت گارانتی نقش سر بزن ببین داره

IMANOKIA
25-03-2010, 14:30
سلام ممنون که جواب دادین ضمنا اگه در دبی هست من میرم 12 سلولی میگیرم هزینش هم مهم نیست نوتبوک سونی وایو اف دابلیو 590 هست فقط بگید کجا هست و 12 سلولی اصلا برای سونی هست ؟ اصلا منبع تغذیه دیگه ای وجود نداره؟

می دونم سوالام خیلی سخت هست ببخشید دیگه

siavash66
25-03-2010, 14:52
آقا بیخود وقت خودتونو هدر ندید اگه نوت بوک با شارژ زیاد لازم دارید acer timeline بگیرید 8ساعت شارژ نگه میداره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Green.Son
25-03-2010, 15:01
آقا بیخود وقت خودتونو هدر ندید اگه نوت بوک با شارژ زیاد لازم دارید acer timeline بگیرید 8ساعت شارژ نگه میداره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته ربطی به ایسر نداره
همه نوت بوكهایی كه پردازنده Core2Solo دارن همین طورن
ایسوس و ... هم دارن محصول مشابه

Hektor
25-03-2010, 18:48
سلام ممنون که جواب دادین ضمنا اگه در دبی هست من میرم 12 سلولی میگیرم هزینش هم مهم نیست نوتبوک سونی وایو اف دابلیو 590 هست فقط بگید کجا هست و 12 سلولی اصلا برای سونی هست ؟ اصلا منبع تغذیه دیگه ای وجود نداره؟

می دونم سوالام خیلی سخت هست ببخشید دیگه
منکه درست حسابی هدفت رو متوجه نشدم! باتری قبلیش خراب شده یا دنبال یک پرسلولی تر! اضافه هستی؟ معمولاً خود نمایندگیهای فروش بر حسب سفارش مشتری میتونند باتری قویتر وارد کنند حتی برای لپتاپهای قدیمی
خودم یک باتری 12 سل داشتم که دیگه درست شارژ و دشارژ نمیشد دادم بازار سلولهاش را عوض کرد و نو گذاشت.البته انتخاب دست خودم بود که چند سلول داخلش بذاره و میتونستم 12 یا 10 یا 9 یا 6 یا 4 بگم
میشه حتی باتری 4 سل را بدی هر چی جای اضافی داشت برات سلول بذاره مثلا تبدیل به 6 یا 8 سلولی کندش!
یک مسأله هم هست که برد الکترونیکیش بتونه سلولهای بیشتر رو بشناسه و پشتیبانی کنه که اون رو تست میکنن

IMANOKIA
30-03-2010, 11:37
منکه درست حسابی هدفت رو متوجه نشدم! باتری قبلیش خراب شده یا دنبال یک پرسلولی تر! اضافه هستی؟ معمولاً خود نمایندگیهای فروش بر حسب سفارش مشتری میتونند باتری قویتر وارد کنند حتی برای لپتاپهای قدیمی
خودم یک باتری 12 سل داشتم که دیگه درست شارژ و دشارژ نمیشد دادم بازار سلولهاش را عوض کرد و نو گذاشت.البته انتخاب دست خودم بود که چند سلول داخلش بذاره و میتونستم 12 یا 10 یا 9 یا 6 یا 4 بگم
میشه حتی باتری 4 سل را بدی هر چی جای اضافی داشت برات سلول بذاره مثلا تبدیل به 6 یا 8 سلولی کندش!
یک مسأله هم هست که برد الکترونیکیش بتونه سلولهای بیشتر رو بشناسه و پشتیبانی کنه که اون رو تست میکنن

دوست عزیز فکر کنم فقط شما بتونی به من کمک کنی که باطری 12 سلولی قبلا تهیه کردی . آره من هم شنیدم که میشه سفارش داد که 12 سلولی برات بسازن ... باطری من کاملا سالم هست ولی ما اطراف شیراز باغداریم که هنوز برق نداره و می خوام در کنار این 6 سلولی یک 12 هم داشته باشم .. امسدوارم متوجه شده باشی من لب تاپ سونی وایو دارم با برق 19.5 ولت شارز میشه و ضمنا ببین دوستان چه نظرات تاسف اوری میدن مثلا یکی از دوستان گفته برو این لب تاپ رو بزار کنار ایسر بگیر :31: این سونی وایو که گرفتم تقریبا بهترین مدل در ایران هست قط دنبال باطری هستم که بیشتر بهم برق بده یا هر راه دیگه ای که لب تاپ بیشتر برام کار کنه

راستی 12 سلولی چند سال برات کار داد و چقدر شارژ نگه می داشت؟
من 9 سلولی برای لب تاپ دل داشتم که حدود 3:30 جواب میداد.

منتظر جوابت هستم ببینم چیکار می تونی برام کنی

Hektor
30-03-2010, 15:42
دوازده سلولی مال یه لپتاپ پنتیوم4 3GHz بود که حداقل دو برابر لپتاپهای چهارهسته ایه حالا مصرف برق داشت.مقایسه کردن لپتاپ 5 سال قبل با لپتاپ حالا که درست نیستش.البته هنوزم دارمش و یسری کارها را با اون انجام میدم.باتریش فکر کنم یکسال یا دو سال بیشتر کار نداد.یروز صبح وسط کار یهو دیدم شدیداً داغ شده.تا وقتی سلولاشو عوض نکرده بودم ده دقیقه شارژ بیشتر نگه نمیداشت
یه مسآله ی دیگه.
مدل دقیق لپتاپ شما چیه؟ممکنه توی بازار یا فرشنده های آنلاین بتونی باتری آک 12 سلولشو پیدا کنی
باتریها یه برد الکترونیکی پیشرفته داخلشونه که ممکنه افزایش سلولها را پشتیبانی نکنه یا آسیب ببینه

Pami
30-03-2010, 16:41

آره من هم شنیدم که میشه سفارش داد که 12 سلولی برات بسازن ... باطری من کاملا سالم هست ولی ما اطراف شیراز باغداریم که هنوز برق نداره و می خوام در کنار این 6 سلولی یک 12 هم داشته باشم .. امسدوارم متوجه شده باشی من لب تاپ سونی وایو دارم با برق 19.5 ولت شارز میشه و ضمنا ببین دوستان چه نظرات تاسف اوری میدن مثلا یکی از دوستان گفته برو این لب تاپ رو بزار کنار ایسر بگیر :31: این سونی وایو که گرفتم تقریبا بهترین مدل در ایران هست قط دنبال باطری هستم که بیشتر بهم برق بده یا هر راه دیگه ای که لب تاپ بیشتر برام کار کنه

راستی 12 سلولی چند سال برات کار داد و چقدر شارژ نگه می داشت؟
من 9 سلولی برای لب تاپ دل داشتم که حدود 3:30 جواب میداد.

منتظر جوابت هستم ببینم چیکار می تونی برام کنی

تقریبا تمام لپ تاپ ها باتری هاشون از باتری های 1.2 ولتی ( قلمی تشکیل میشن که بهشون میگن Cell )
وقتی شما یک باتری 6 سل دارید که توش 6 تا باتری قلمی هست راهی نیست افزایش بدید ، اون فروشنده و تعمیرکاری که ادعا میکنه میتونه افزایش بده دروغ میگه و این کار عملا امکان پذیر نیست
این عکس باتری 6 سلولی - 8 سلولی - 9 سلولی ، شما بگید کجای این میشه باتری اضافه کرد ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما نیاز به شارژ بیشتر دارید باید باتری جدا تهیه کنید نه اینکه فکر دور زدن باتری باشید با افزایش تعداد سلول ها !
خلاصه بگم راهی برای افزایش داخلی سلول های باتری نیست . راه شما خرید باتری اضافه هست .
اون چیپ و برد داخلی باتری بیشتر برای کنترل مدار و جریان مصرفی هست و اینکه بتونه نوسان انرژی رو کنترل کنه
بعدش هم دوست عزیز IMANOKIA بهتره از دوستانی که به شما کمک میشه تشکر کنید نه اینکه نظراتشون رو برای خودت تاسف بار بخونی ، سعی کنید به نظرات دیگران احترام بگذارید .
هرکسی هم به شما تلقین کرده لپ تاپ شما بهترین هست سخت در اشتباهه .
این بحث هم از نظر من تموم شده هست .