ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Server

صفحه ها : [1] 2

M E H R A N
22-03-2010, 20:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DLNA چیست؟

DLNA مخفف Digital Living Network Alliance که به معنای فارسی اتصال شبکه دنیای دیجیتالی به هم می باشد یک استاندارد جهانی مورد استفاده بین شرکت های سازنده لوازم الکترونیکی است.

که اجازه می دهد تمام لوازم الکترونیکی منزل مثل کامپیوتر - لپ تاپ - پرینتر - موبایل - تلویزیون و حتی دستگاه های صوتی اطلاعات درونی خود را داخل یک شبکه داخلی خانه به اشتراک گذاشته و هر یک از این وسایل با هم در ارتباط باشند.

دستگاههایی که از DLNA پشتیبانی می کردند اولین بار در سال 2004 به بازار عرضه شدند
گفته می شود در سال 2008 بیش از 200 میلیون نوع از دستگاه هایی که از این تکنولوژی برخوردارند در سراسر جهان به فروش رفته است.

DLNA مشکلات ارتباط دستگاه دیجیتالی بسیاری را حل کرد به طور مثال در حال حاضر تلویزیون هایی با برخورداری از این تکنولوژی می توانند موزیک یا فایل تصویری به اشتراک گذاشته یک کامپیوتر یا لپ تاپ را نشان دهند و باهم ارتباط برقرار کنند این تلویزیون ها که دارای یک پورت کابل RJ45 شبکه هستند قابلیت اتصال به شبکه های خانگی را دارند
البته باید یادآوری کرد تمامی دستگاهها باید با از این تکنولوژی برخوردار باشند مانند لپ تاپ های جدید سونی که این قابلیت را دارند و برای کامپیوتر های شخصی نیز برنامه های مورد تایید این سازمان موجود می باشد تا ارتباط بین دستگاه های صوتی و تصویری منزل را برقرار کند به طور مثال Windows Player 12 از DLNA پشتیبانی می کند که در ویندوز 7 موجود می باشد.

تنها در حال حاضر شرکت های زیر از این تکنولوژی در محصولات تولیدی خود استفاده می کنند :
HP - Intel - LG - Motorola - Nokia - Panasonic - Philips - Pioneer - Microsoft - Samsung - Sharp - Sony - Cisco - Ericsson - Huawei - Toshiba - Buffalo - D-link - Dell - ASUS

و شرکت های بزرگی که از این تکنولوژی استفاده می کنند :
کمپانی بزرگ BMW
AT&T
شرکت بزرگ Belkin
شرکت بزرگ Canon
Yahoo در ژاپن
و بیش از 300 شرکت بزرگ بین المللی دیگر.

اما مهمترین برتری DLNA پشتیبانی از ارتباط وایرلس یا بی سیم می باشد که به راحتی می تواند تمامی وسایل الکترونیکی شما را به هم وصل کرده و اطلاعات درون آنها را با امنیت بینظیر به اشتراک بگذارد.

به طور مثال با این تکنولوژِی شما قادر خواهید بود که عکس های خود را از یک دوربین دیجیتالی به یک کامیپوتر در خانه ارسال کنید یا یک موزیک دلخواه خود را از کامیپوتر یا لپ تاپ خود به موبایل خود منتقل وذخیره کنید یا اینکه فایل های صوتی یا تصویری خود را از یک کامپیوتر یا مدیا سرور به تلویزیون خود منتقل کرده و تماشا کنید.

شاید در نظر اول فکر کنید که تمامی به راحتی امکان پذیر بوده و احتیاجی به این تکنولوژی نیست ولی موضوع اصلی اینجاست که شما همیشه به همه چیز در همه جا دسترسی ندارید مثلا شما در طبقه پائین منزل نشسته اید و قصد دارید یک فیلم داخل هارد کامیپوتر خودرا تماشا کنید شما درهمان با تلویزیونی که از این تکنولوژی پشتیبانی می کند و به شبکه خانگی شما وصل است می توانید فیلم را تماشا کنید و یا در هر جای خانه با موبایل خود موزیک یا فایل مورد نظر درون خود را از کامپیوتر خود گرفته و ذخیره کنید یا حتی می توانید فایل های صوتی و تصویری درون موبایلتان را در تلویزیون به نمایش بگذارید و یا عکس درون موبایلتان را با یک پرینتر وایرلسی که از این تکنولوژِی پشتیبانی می کند پرینت بگیرید در موارد عادی شما باید موبایل خود را به یک کامپیوتر وصل کرده و از طریق کامیپوتر خود که به پرینتر وصل است پرینت بگیرید.

به خودی خود تلویزیون ها و دستگاه های صوتی قادر به تشخیص فایل های به اشتراک گذاشته در شبکه نیستند ولی با این تکنولوژی می توانند به اون اطلاعات دسترسی پیدا کنند
تکنولوژی DLNA بیشتر برای مصارف خانگی و استفاده راحت و بدون دردسر عرضه شده است و بیشتر مورد استفاده کسانی است که می خواهند تمامی اطلاعات دستگاههای خودرا به راحتی اشتراک گذاشته و در همه جای خانه بدون کوچکترین جابه جائی دستگاهها و آمد و رفت و زحمت های فراوان به تمامی اطلاعات صوتی و تصویری دسترسی داشته باشند.

اکنون اگر به قدرت این تکنولوژِی پی برده اید

باید گفت به زندگی دیجیتالی خوش آمدید

.متن بالا برگرفته از سایت homeserver.ir است.

حالا که معنی و مفهموم DLNA را فهمیدیم باید بدانیم که کدامیک از دستگاه هایی که داریم از این نکنولوژی استفاده میکنند. جهت فهمیدن این موضوع راه های مختلفی وجود داره, مثلا با دیدن لوگوی dlna بر روی تلویزیون, سینمای خانگی و یا انواع وسایل صوتی و تصویری میشه از وجود آن در دستگاه مطلع شد.

اگر لوگوی DLNA بر روی دستگاه شما مانند Play Station3, Xbox360 و غیره وجود نداشت کافیه به کاتالوگ آن مراجعه کنید و با خواندن مشخصات دستگاه و همچنین طرز راه اندازی و یا فعال کردن آن اطلاعات بیشتری کسب کنید. اما اگر به هر دلیلی دسترسی به کاتالوگ دستگاه مورد نظرتون نداشتید میتونید با یک جستجوی ساده در اینترنت اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

برای نمونه میشه به بعضی از گوشی های مبایل که از dlna پشتیبانی میکنند اشاره کرد...

Nokia N79
Nokia N82
Nokia N95
Nokia N95 8GB
Nokia N96
Sony Ericsson W705
Sony Ericsson C905
Samsung Omnia
Nokia N900
Samsung B7610 Omnia Pro
Samsung I8000 Omnia II
Samsung S800 JET
Sony Ericsson Xperia X2
Sony Ericsson Satio - Idou
Sony Ericsson Xperia X10
و غیره...

برای راه اندازی این سرویس و به اشتراک گذاشتن فایل های صوتی و تصویری از طریق کامپیوتر میتونید از برنامه هایی مانند Mezzmo, Tversity,TwonKyMedia, Windows Media Player استفاده کنید. Tversity و Mezzmo تقریبا امکاناتی شبیه به هم را دارند با این تفاوت که Tversity امکان پشتیانی از سایت های آنلاین تصویری مانند Youtube را هم داره و از طرفی هم میشه در آن از RSS هم استفاده کرد. نسخه رایگان Tversity را میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن مدتی از Tversity استفاده کردم اما به دلیل Beta بودن فعلی این نرم افزار باگ هایی را داشت و به همین دلیل به دنبال نرم افزار دیگه ای گشتم تا اینکه Mezzmo را پیدا کردم.کرکی که برای Mezzmo نسخه 2.3.1.0 وجود داشت اولش خوب کار میکرد اما بعد از 15 روز متوجه شدم که این نرم افزار در اصل کرک نشده و بعد از 15 روز در PS3 من تمام فایل هایی را که به اشتراک گذاشته بودن با عنوان Your 15 day trial is expired جایگزین شده, تا اینکه نسخه 2.1.4.0 یعنی آخرین نسخه ی این نرم افزار را همراه با پچی که وجود داشت پیدا کردم. این پچ فعلا کار میکنه و به مشکلی بر نخورده. باید دید که بعد از گذشت 15 روز هم به روند خودش ادامه میده یا نه.

حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب Mezzmo طبق سایت خودش...

Windows 7 (32-bit and 64-bit), Windows Vista (32-bit and 64-bit), Windows XP (32-bit and 64-bit), Windows Server 2008, Windows Server 2003, Windows Home Server (WHS)

Minimum of 512MB RAM

Minimum of 50MB free hard disk space

Minimum of 1024x768, 24 bit resolution display

CD/DVD writer (recommended)

Internet connection (recommended)

Transcoding: Minimum 2.4GHz CPU and 1GB RAM is required. Dual Core, Quad Core or higher CPU with 2GB RAM or higher is recommended.

من متوجه نشدم که در مشخصات نصب این برنامه داشتن اینترنت را پیشنهاد کرده؟ یعنی بدون ارتباط اینترنتی و فقط با داشتن یک مودم خانگی میشه از Mezzmo استفاده کرد؟ این سوالات رو بعدا دوستانی که آزمایش کردند بهتر میتونند جواب بدند چون من خودم از طریق Wireless لپ تاپ رو به PS3 وصل کردم و امکان آزمایش از طریق کابل کشی را ندارم.

Conceiva Mezzmo 3.4.4.0 ابزاری برای DLNA [لینک تصحیح شد]
منبع لینک : ------ . ir

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد فايل فشرده : ------ . ir

مراحل نصب برنامه که تمام شد آنرا اجرا نکنید, پچی را که داخلش وجود داره به داخل پوشه ای که فایل های نصب برنامه در آنجا قرار دارند کپی کنید و پچ را آنجا اجرا کنید.

حالا برنامه را اجرا کنید. بعد از اجرا کردن برنامه اگر یوزری که از آن استفاده میکنید پسورد داشته باشد از شما درخواست وارد کردن پسورد ادمین را میکند. شما هم با وارد کردن پسورد ادمین و یا یوزری که اختیارات یک ادمین را دارد, پنچره ی باز شده را OK کنید.

بعد از آن پنجره ای برای شما باز میشه به اسم Setup Your Mezzmo Library. شما در این قسمت تمام فولدر هایی را که دوست دارید با دستگاه مورد نظرتون به اشتراک بگذارید وارد میکنید. محتوای این فولدرها میتونه عکس, فایل های تصویری یا موسیقی باشه.

برای وارد کردن فولدر هایی که دوست دارید مث عکس زیر بر روی Add کلیک کنید.

و بعد فولدر مورد نظرتون رو پیدا کرده و از منوی بالا محتوای آن فولدر را هم تعیین کنید. مثلا اگر پوشه ی انتخابی شما فقط فایل های صوتی توش داره در منو فقط Music Files را انتخاب کنید و اگر پوشه ای انتخابی شما هم فایل های تصویری و هم صوتی و هم عکس داخل وجود داره میتونید All Media Files را انتخاب کنید.

بعد از انتخاب تمام پوشه ها آنها را دوباره چک کنید. اگر دیدید جایی را اشتباه وارد کردید میتونید با انتخاب دوباره آن پوشه و کلیک بر روی Edit آنرا تغییر دهید. البته تمام این تغییرات را بعدا میشه دوباره تغییر داد و جای نگرانی وجود نداره.

با کلیک کردن بر روی OK بعد از تمام شدن کارهای بالا Mezzmo شروع میکنه به وارد کردن تمام فایل ها و پوشه های انتخابی شما در کتابخانه ی خودش.

منتظر بمونید تا در قسمت Status چیزی باقی نمونه و همه فایل ها در کتابخانه ی Mezzmo ثبت و وارد بشند.

تا اینجای کار Media Server شما راه اندازی شد. در گوشه سمت راست قسمت پایین برنامه Mezzmo هم از راه اندازی شدن و در حال اجرا بودن Media Server خبر میده.

پس شما تا الان تونستید که فولدر هایی را که دوست داشتید از طریق Mezzmo به اشتراک بگذارید و مشکلی هم تا اینجا وجود نداشته. البته بعضی تنظیمات وجود داره بعدا به آنها اشاره خواهم کرد.

حالا باید DLNA یا Media Server دستگاه مورد نظرتون رو که میخواهید فولدر های وارد شده در Mezzmo را نشون بده فعال کنید. معمولا بصورت پیش فرض DLNA یا Media Server را در این دستگاه های برای راحتی کار کاربران بصورت فعال قرار میدند اما برای اینکه از فعال بودن آن اطمینان حاصل کنید به منو و یا تنظیمات آن مراجعه کنید.

البته قبل از آن شما باید دستگاه مورد نظرتون رو از طریقی شبکه کرده باشید. مثلا من از قبل PS3 را به مودم از طریق Wireless وصل کرده بودم. شما هم چه از طریق کابلی و چه از طریق بی سیم اول باید دستگاهتون رو در شبکه ای که دارید وصل کرده باشید وگرنه نمیتونه Media Server را که توسط Mezzmo را انداختید تشخیص بده چون هیچ ارتباطی بین کامپیوتر شما و دستگاهتون وجود نداره. پس اول شما باید از طریقی این دو را به به هم وصل کرده باشید.

فعال کردن Media Server در Play Station 3

مسیر Network Settings -> Media Server Connection را طری کنید و آنرا بر روی Enable قرار دهید.

بعد از فعال کردن DLNA یا Media Server در دستگاه خود, اتوماتیک آنرا تشیص میده. اگر دستگاهتون Media Server را پیدا نکرد در داخل Mezzmo روی Media Devices کلیک کنید و مطمئن بشید که دو گزینه ای که در عکس زیر نشون دادم تیک خورده باشند.

بعد از اینکه دستگاه های خودتون رو مانند گوشی مبایل, تلویزیون, کنسول های بازی و غیره را در لیست بالا اد کردید بهتره که برای امنیت بیشتر تیک Allow all new device to connect Mezzmo را بردارید تا اگر از طریق Wireless شبکه را اینجاد کردید همسایه ها نتونند ازش استفاده کنید. هر وقت دوست داشتید دستگاه دیگه ای را وصل کنید کافیه اولش این قسمت را دوباره فعال کنید.

اگر بعد از پخش کردن یک فایل تصویری متوجه شدید که اون فایل زیاد قطع و وصل میشه و خوب نشون داده نمیشه دلایل مختلفی زمیتونه داشته باشه. یکیش اینکه شما اون تصویر را با حداکثر کیفیت دارید از طریق کامپیوتر خودتون ارسال میکنید و یکیش هم اینکه عمل transcode کردن چندین فایل تصویری با هم در کامپیوتر شما نمیتونه توسط سی پی یو انجام بشه پس بهتره که عمل transcode کردن را نسبت به سی پی یویی که دارید تعیین کنید.

در صورت داشتن همچین مشکلی کارهای زیر را انجام بدید.

از منوی بالا وارد قسمت Media SErver>>> Media Devices بشید. روی دستگاهی که به Mezzmo وصل کردید و مشکل پخش داره کلیک کنید تا انتخاب بشه و بعد Edit را بزنید و در پنجره ی باز شده وارد Performance بشید.

همانطور که از عکس بالا هم معلومه در این قسمت شما میتونید حداکثر رزولوشنی را که دستگاه شما ساپورت میکنه را تعیین کنید.اگر Maximum Video Size تیک نداشته باشه در این صورت شما هر فایل تصویری که داخل کامپیوتر داشته باشید با همان رزولوشن و Bitrate به دستگاه شما transcode میشه. اما با فعال کردن Maximum Video Size میتونید حداکثر Bitrate و اندازه تصویر را تعیین کنید تا در کیفیت پخش آن تاثیر گذار باشد و تصویر قطع و وصلی نداشته باشد.

اگر هم وقع پخش یک فایل تصویری مصرف CPU در کامپیوترتون زیاد بود برید به Media Server>> Transcoding Settings .

قسمت را که با فلش قرمز نشون دادم یعنی جایی که نوشته Maximum number of audio/video transcoders بر روی 8 بصورت پیشفرض قرار داره و ممکنه این تعداد برای سی پی یوی شما زیاد باشه. اگر از CPU های 1 هسته ای استفاده میکنید اونو به 1 تغییر بدید و اگر از سی پی یو های دو هسته ای استفاده میکنید عدد 2 را وارد کنید و اگر از سی پی یو های 4 هسته ای استفاده میکنید بهتره آنرا بر روی 3 یا 4 قرار بدید. بعد پنجره ی باز شده را OK کنید.

متاسفانه چون من نمیتونم فعال کردن DLNA را برای همه دستگاه ها دونه به دونه بگم امیدوارم که خودتون و یا با همکاری دوستان دیگه بتونیم دستگاه های دیگه ای را هم مانند PS3 به لیست اضافه کنیم. چون من فقط TV , PS3 رو دارم که از DLNA پشتیبانی کنه و PS3 را برای شبکه کردن با کامپیوتر بهتر تشخیص دادم.

امیدوارم که این برنامه و توضیحات تونسته باشه تا حدی بهتون کمک کنه. اگر سوالی داشتید که از عهده جواب دادنش بر بیام حتما بعدا به سوالات هم جواب خواهم داد. اما خب اگر من هم نتونستم سوالتون رو مطرح کنید حتما دوستانی که با موضوع آشنایی بهتری دارند بهتون جواب خواهند داد و شما را راهنمایی خواهند کرد.

سایت Mezzmo برای دریافت اطلاعات بیشتر.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش راه اندازی DLNA از طریق Samsung PC Media Share. اگر با Mezzmo موفق به راه اندازی نشدید طبق آموزش زیر عمل کنید. برای تلویزیونهای سامسونگ.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش راه اندازی DLNA از طریق Windows 7 در تلوزیونهای سامسونگ با پشتیبانی DLNA.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش راه اندازی و به اشتراک گذاشتن فایل به PS3 در ویندوز های XP و Vista و همچنین Macintosh بصورت تصویری.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش تصویری دیگه ای برای PS3 و XBox360

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید:10:

mortezadj
23-08-2010, 11:57
سلام دوست عزیز من ویندوزم 7 هست و یک تلویزیون led هم خریدم که دارای dlna هست میخوام فایل هامو از کامپیوتر بفرستم به تلویزیون و تماشا کنم. مدل تلویزیونم هم 32led5600 ال جی هست. آیا باید مودم یا وسیله ای بخرم که بتونم این ارتباط رو بر قرار کنم پشت تلویزیون یه ورودی داره به نام وایرلسس و رو خود تلویزیون بلوتوث هم هست. من باید برای کامپیوتر چی بخرم؟؟؟ مودم adsl دارم ولی lan آیا با من هم میتونم با تلویزیون فایل هامو اشتراک بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alilithium
01-11-2010, 20:55
و گوشی ؟؟ (SATIO) ، میگم ارتباط با کامپیوترش بلوتوثی میشه ؟؟؟
چه جوریییی

F_C_B
02-11-2010, 15:29
آقا من هم به تی وی وصل کردم هم به کنسول واقعا عالی بود...

فقط ورژن جدید این برنامه 2.11.0 عرضه شده. کرک این ورژن رو ندارید؟

Pedram_IR
05-11-2010, 04:58
سلام دوست عزیز من ویندوزم 7 هست و یک تلویزیون led هم خریدم که دارای dlna هست میخوام فایل هامو از کامپیوتر بفرستم به تلویزیون و تماشا کنم. مدل تلویزیونم هم 32led5600 ال جی هست. آیا باید مودم یا وسیله ای بخرم که بتونم این ارتباط رو بر قرار کنم پشت تلویزیون یه ورودی داره به نام وایرلسس و رو خود تلویزیون بلوتوث هم هست. من باید برای کامپیوتر چی بخرم؟؟؟ مودم adsl دارم ولی lan آیا با من هم میتونم با تلویزیون فایل هامو اشتراک بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سوال منم هست،چطوری چه وسیله ای برای کامپیوتر باید بخرم تا بتونم فیلمها رو به LCD بفرستم؟

F_C_B
06-11-2010, 11:02
این سوال منم هست،چطوری چه وسیله ای برای کامپیوتر باید بخرم تا بتونم فیلمها رو به LCD بفرستم؟

بله شما احتیاج به یک مودم روتر دارید.

مثلا کامپیوتر - موبایل - تلویزیون همه را به مودم وصل میکنید بعد ای پی میدید. همشون به هم وصل میشن.

مودم روتر هم از 20 تومن هست تا 70 تومن.

من شخصا 8960N تی پی لینک رو بتون پیشنهاد میکنم

Pedram_IR
06-11-2010, 17:54
بله شما احتیاج به یک مودم روتر دارید.

مثلا کامپیوتر - موبایل - تلویزیون همه را به مودم وصل میکنید بعد ای پی میدید. همشون به هم وصل میشن.

مودم روتر هم از 20 تومن هست تا 70 تومن.

من شخصا 8960N تی پی لینک رو بتون پیشنهاد میکنم
اول اینکه متشکرم از اینکه به سوالم پاسخ دادید ، این سوال رو من چندین جای دیگه هم مطرح کردم ولی فقط شما پاسخ من رو دادید.
دوم اینکه اگر من یه مودم روتر بخرم با فناوری WIFI به تلویزیون وصل میشم یا DLNA؟ یعنی اگر تلویزیون WIFI نداشته باشه و فقط DLNA داشته باشه باز هم وصل میشه؟ و اینکه آیا تصاویر HD رو به راحتی می تونم به TV انتقال بدم و فریز نداره؟ مثلا این مودم بیست هزار تومنی که فرمودید رو اگر بخرم سرعتش فرقی داره با مودم 8960N تی پی لینک؟

F_C_B
07-11-2010, 22:59
اول اینکه متشکرم از اینکه به سوالم پاسخ دادید ، این سوال رو من چندین جای دیگه هم مطرح کردم ولی فقط شما پاسخ من رو دادید.
دوم اینکه اگر من یه مودم روتر بخرم با فناوری WIFI به تلویزیون وصل میشم یا DLNA؟ یعنی اگر تلویزیون WIFI نداشته باشه و فقط DLNA داشته باشه باز هم وصل میشه؟ و اینکه آیا تصاویر HD رو به راحتی می تونم به TV انتقال بدم و فریز نداره؟ مثلا این مودم بیست هزار تومنی که فرمودید رو اگر بخرم سرعتش فرقی داره با مودم 8960N تی پی لینک؟

خواهش میکنم
فرض را بر این میگیریم که تلویزیونتون wifi نداره.

در این صورت باید مودم را بذارید کنار تلویزیون ، و تلویزیون را با کابل لن به مودم وصل کنید.

واسه کامپیوتر هم هم میتونید سیم کشی کنید تا مودم و بش وصل کنید هم میتونید یه کارت وایرلس که قیمت بسیار پایینی داره واسه کامپیوترتون بخرید تا کامپیوتر را به صورت بدون سیم به مودم وصل کنید...

در کل بگم باید هم تلویزیون هم کامپیوتر به ومودم وصل بشن حالا هم میتونید با سیم وصل کنید هم بی سیم.

راجع به مودم هم بله تاثیر زیادی داره من با یه دی لینک تست کردم رو فیلم فول اچ دی کمی ریپ میزد.

اما با این مودم فیلم فول اچ دی با صدای دالبی و فرمت ام کا وی + زیرنویس راحت استریم میکنم.

کامپیوترون هم نباید ضعیف باشه وگرنه کم میاره.

در حدل 3-4 گیگ رم. یه سی پی یو 2.8 2 هسته .. ... نباید زیاد ضعیف باشه.

در ضمن شخصا wild media را بتون پیشنهاد میکنم. بهتر از این برنامه است. واسه کرک و ... ش هم بعد از کرک از کار می افته که اگه تصمیمتون قطعی شد بگید بتون میگم واسه اون برنامه چکار کنید

Pedram_IR
09-11-2010, 00:16
خواهش میکنم
فرض را بر این میگیریم که تلویزیونتون wifi نداره.

در این صورت باید مودم را بذارید کنار تلویزیون ، و تلویزیون را با کابل لن به مودم وصل کنید.

واسه کامپیوتر هم هم میتونید سیم کشی کنید تا مودم و بش وصل کنید هم میتونید یه کارت وایرلس که قیمت بسیار پایینی داره واسه کامپیوترتون بخرید تا کامپیوتر را به صورت بدون سیم به مودم وصل کنید...

در کل بگم باید هم تلویزیون هم کامپیوتر به ومودم وصل بشن حالا هم میتونید با سیم وصل کنید هم بی سیم.

راجع به مودم هم بله تاثیر زیادی داره من با یه دی لینک تست کردم رو فیلم فول اچ دی کمی ریپ میزد.

اما با این مودم فیلم فول اچ دی با صدای دالبی و فرمت ام کا وی + زیرنویس راحت استریم میکنم.

کامپیوترون هم نباید ضعیف باشه وگرنه کم میاره.

در حدل 3-4 گیگ رم. یه سی پی یو 2.8 2 هسته .. ... نباید زیاد ضعیف باشه.

در ضمن شخصا wild media را بتون پیشنهاد میکنم. بهتر از این برنامه است. واسه کرک و ... ش هم بعد از کرک از کار می افته که اگه تصمیمتون قطعی شد بگید بتون میگم واسه اون برنامه چکار کنید
اگر لب تاب یا موبایل داشته باشم و اونها DLNA داشته باشن چطور باید به تلویزیون وصل بشم؟ آیا باز هم به مودم نیاز هست؟

F_C_B
09-11-2010, 11:09
اگر لب تاب یا موبایل داشته باشم و اونها DLNA داشته باشن چطور باید به تلویزیون وصل بشم؟ آیا باز هم به مودم نیاز هست؟

اگر لپ تاپ داشته باشید شرایط فرقی نمیمیکنه. مودم رو وصل میکنید به تلویزیون و لپ تاپ رو هم به صورت بدون سیم (وایرلس) وصل میکنید به مودم.
نرم افزار رو هم روی لپ تاپ نصب میکند.

کلا همه وصیلهایی که میخواین توی تلویزیون داشته باشید باید به مودم وصل باشن.. خودم تلویزیون هم باید به مودم وصل باشه. دیگه اینجا مودم کار روتر رو انجام میده و همه وصلیه ها رو خودش به هم وصل میکنه. شما هم نرم افزار را باز کنید خودکار همه وصیله های نصب شده رو شناسائی میکنه.

پیشنهاد میکنم اول مودم وایرلس یکی از دوستان را بگیرید تست کنید تا دستتون بیاد که چقدر کیفیت مودم روی استریم کردن مهمه. شاید دیدید با یه مودم 20 تومنی هیچ مشکلی واسه استریم نداشتید

Pedram_IR
09-11-2010, 14:08
اگر لپ تاپ داشته باشید شرایط فرقی نمیمیکنه. مودم رو وصل میکنید به تلویزیون و لپ تاپ رو هم به صورت بدون سیم (وایرلس) وصل میکنید به مودم.
نرم افزار رو هم روی لپ تاپ نصب میکند.

کلا همه وصیلهایی که میخواین توی تلویزیون داشته باشید باید به مودم وصل باشن.. خودم تلویزیون هم باید به مودم وصل باشه. دیگه اینجا مودم کار روتر رو انجام میده و همه وصلیه ها رو خودش به هم وصل میکنه. شما هم نرم افزار را باز کنید خودکار همه وصیله های نصب شده رو شناسائی میکنه.

پیشنهاد میکنم اول مودم وایرلس یکی از دوستان را بگیرید تست کنید تا دستتون بیاد که چقدر کیفیت مودم روی استریم کردن مهمه. شاید دیدید با یه مودم 20 تومنی هیچ مشکلی واسه استریم نداشتید
من فکر می کردم که DLNA یه چیزی مثل بلوتوثه و اگر دو دستگاه DLNA داشته باشن دیگه نیازی به مودم نیست، پس با این حساب اگر هیچکدوم از دستگاهها DLNA نداشته باشن و فقط WIFI رو ساپورت کنن همه دستگاهها به هم وصل میشن و DLNA استفاده ای ازش نمیشه.

F_C_B
09-11-2010, 17:24
من فکر می کردم که DLNA یه چیزی مثل بلوتوثه و اگر دو دستگاه DLNA داشته باشن دیگه نیازی به مودم نیست، پس با این حساب اگر هیچکدوم از دستگاهها DLNA نداشته باشن و فقط WIFI رو ساپورت کنن همه دستگاهها به هم وصل میشن و DLNA استفاده ای ازش نمیشه.

ببینید شما مثلا دوتا کامپیوتر رو به هم وصل میکنید. الان دوتا کامپیوتر را شبکه کردید. (واسه این کار احتیاج به مودم نیست)

شما بدون خرید مودم هم میتونید این کار را انجام بدید. به این صورت که یه سیم لن از کامپیوتر بکشید تا تلویزیون... فقط در این صورته که بدون خرید مودم میتونید انجام بدید

مودمی که روتر داشته باشه کار رو راحت میکنه . مثلا شما اگر از کامپیوتر سیم بکشید تا تلویزیون بعد پورت لن کامپیوترتون پر میشه و دیگه نمیتونید کامپیوتر را وصل کنید به یه کامپیوتر دیگه. مودم روتر دار این مشکل را حل میکنه. اگه شما فقط میخواهید کامپیوتر را به تلویزیون وصل کنید یه سیم لن از پشت کامپیوتر بکشید تا پشت تلویزیون. به مودم هم احتیاجی نیست

Pedram_IR
09-11-2010, 22:59
ببینید شما مثلا دوتا کامپیوتر رو به هم وصل میکنید. الان دوتا کامپیوتر را شبکه کردید. (واسه این کار احتیاج به مودم نیست)

شما بدون خرید مودم هم میتونید این کار را انجام بدید. به این صورت که یه سیم لن از کامپیوتر بکشید تا تلویزیون... فقط در این صورته که بدون خرید مودم میتونید انجام بدید

مودمی که روتر داشته باشه کار رو راحت میکنه . مثلا شما اگر از کامپیوتر سیم بکشید تا تلویزیون بعد پورت لن کامپیوترتون پر میشه و دیگه نمیتونید کامپیوتر را وصل کنید به یه کامپیوتر دیگه. مودم روتر دار این مشکل را حل میکنه. اگه شما فقط میخواهید کامپیوتر را به تلویزیون وصل کنید یه سیم لن از پشت کامپیوتر بکشید تا پشت تلویزیون. به مودم هم احتیاجی نیست
منظور از DLNA پورت لن پشت تلویزیونه؟

F_C_B
09-11-2010, 23:44
منظور از DLNA پورت لن پشت تلویزیونه؟

نه ربطی به اون نداره. یه تکنولوژی هستش...

شما یه سیم از کامپیوتر بکش بزن به تلویزیون همه چی حله. بدون مودم روتر هم میشه راحت انجام داد

Pedram_IR
10-11-2010, 00:20
نه ربطی به اون نداره. یه تکنولوژی هستش...

شما یه سیم از کامپیوتر بکش بزن به تلویزیون همه چی حله. بدون مودم روتر هم میشه راحت انجام داد
خوب منم دقیقا منظورم همینه، مثلا من یک لب تاپ با تکنولوژی DLNA دارم، تلویزیون هم DLNA داره ولی WIFI و WIRELESS نیست پورت لن هم نداره ، آیا میشه بدون روتر و همین طور بدون سیم این دو رو به هم وصل کرد؟ اینجا چطوری از تکنولوژی DLNA استفاده میشه؟ مثلا دو تا موبایل که بلوتوث دارن راحت و بدون سیم و یا تجهیزات اضافی و فقط با بلوتوث به هم وصل میشن، در مورد DLNA چطور دو تا وسیله که هر دو DLNA هستن ولی هیچکدوم WIFI و WIRELESS ندارن میشه بدون سیم به هم وصلشون کرد؟

(امیدوارم خسته تون نکرده باشم)

F_C_B
10-11-2010, 04:21
خوب منم دقیقا منظورم همینه، مثلا من یک لب تاپ با تکنولوژی DLNA دارم، تلویزیون هم DLNA داره ولی WIFI و WIRELESS نیست پورت لن هم نداره ، آیا میشه بدون روتر و همین طور بدون سیم این دو رو به هم وصل کرد؟ اینجا چطوری از تکنولوژی DLNA استفاده میشه؟ مثلا دو تا موبایل که بلوتوث دارن راحت و بدون سیم و یا تجهیزات اضافی و فقط با بلوتوث به هم وصل میشن، در مورد DLNA چطور دو تا وسیله که هر دو DLNA هستن ولی هیچکدوم WIFI و WIRELESS ندارن میشه بدون سیم به هم وصلشون کرد؟

(امیدوارم خسته تون نکرده باشم)

نه اگه تلویزیون پورت لن هم نداشته باشه نمیتونی بش وصل کنی..

خودت گفتی که تو موبایل با بلوتوث وصل میشن تلویزیونتون اگه وایرلس یا لن نداره به هیچ طریقی نمیتونید از این قابلیت بهره ببرید.

راستی لپ تاپ ها اکثرا وایرلس دارن. 6-7 سالی هست که لپ تاپ بدون وایرلس ندیدم. حتما اشتباه میکنید...

نه خواهش میکنم.

amjad2
10-11-2010, 13:31
سلام

من یه پلاسمای پانا v20 دارم و میخوام که فیلمهام رو از طریق pc و بدون سیم به این پلاسما انتقال بدم.
در ضمن یه مودم dlink 2640t دارم و یک مودم وایمکس ایرانسل که هر دوتاشون وایرلس دارن. مودم وایمکسم به pc وصله
حالا توسط این دو تا مودم چطور میتونم که فیلمهامو از pc در پلاسما ببینم؟
یه اموزش دقیق بهم میدید؟

ممنون

Pedram_IR
10-11-2010, 15:03
نه اگه تلویزیون پورت لن هم نداشته باشه نمیتونی بش وصل کنی..

خودت گفتی که تو موبایل با بلوتوث وصل میشن تلویزیونتون اگه وایرلس یا لن نداره به هیچ طریقی نمیتونید از این قابلیت بهره ببرید.

راستی لپ تاپ ها اکثرا وایرلس دارن. 6-7 سالی هست که لپ تاپ بدون وایرلس ندیدم. حتما اشتباه میکنید...

نه خواهش میکنم.
لب تاپ وایرلس داره ولی خرابه، به همین خاطر می خوام ببینم که این وایرلس و dlna چه قدر به هم ربط دارن و وقتی که لب تاپ وایرلسش مشکل داره چطوری می شه با dlna به lcd وصلش کرد.
مثلا الان بلوتوث لب تاپ سالمه وبه راحتی با موبایلم ارتباط برقرار می کنم ولی الان که وایرلس ندارم چطوری با dlna به lcd وصل بشم؟
آیا dlna هم مثل بلوتوث می گرده و دستگاههای دیگه ای رو که به این فناوری مجهزن پیدا می کنه و باهاشون ارتباط برقرار میکنه؟ اگر اینطوری باشه دیگه نیاز به مودم روتر نباید باشه و اگر اینطوری نباشه پس این چه تکنولوژی ای هست که باز هم باید براش یه وسیله واسط دیگه بخری؟

F_C_B
10-11-2010, 18:05
سلام

من یه پلاسمای پانا v20 دارم و میخوام که فیلمهام رو از طریق pc و بدون سیم به این پلاسما انتقال بدم.
در ضمن یه مودم dlink 2640t دارم و یک مودم وایمکس ایرانسل که هر دوتاشون وایرلس دارن. مودم وایمکسم به pc وصله
حالا توسط این دو تا مودم چطور میتونم که فیلمهامو از pc در پلاسما ببینم؟
یه اموزش دقیق بهم میدید؟

ممنون

تلویزیونتون ورودی شبکه داره؟

لب تاپ وایرلس داره ولی خرابه، به همین خاطر می خوام ببینم که این وایرلس و dlna چه قدر به هم ربط دارن و وقتی که لب تاپ وایرلسش مشکل داره چطوری می شه با dlna به lcd وصلش کرد.
مثلا الان بلوتوث لب تاپ سالمه وبه راحتی با موبایلم ارتباط برقرار می کنم ولی الان که وایرلس ندارم چطوری با dlna به lcd وصل بشم؟
آیا dlna هم مثل بلوتوث می گرده و دستگاههای دیگه ای رو که به این فناوری مجهزن پیدا می کنه و باهاشون ارتباط برقرار میکنه؟ اگر اینطوری باشه دیگه نیاز به مودم روتر نباید باشه و اگر اینطوری نباشه پس این چه تکنولوژی ای هست که باز هم باید براش یه وسیله واسط دیگه بخری؟

نه همینجوری خودش نمیگرده پیدا کنه. باید ارتباط را برقرار کنید. شما که وایرلستون خرابه فقط باید یه کابل شبکه (لن) از لپ تاپ بزنید به تلویزیون. (مودم هم لازم ندارید)

باید ارتباطشون را برقرار کنید سپس بش وصل بشید.

واسه برقرار کردن ارتباط هم برای تلویزیون فقط از طریق وایرلس و کابل لن میشه که شما وایرلستون خرابه. واسه همین باید از کابل لن استفاده کنید.

مودم هم احتیاجی نبست

amjad2
10-11-2010, 20:45
تلویزیونتون ورودی شبکه داره؟

بله ورودی شبکه داره
راستی حالا اگر ارتباط برقرار بشه اونوقت خود tv فیلمها رو اجرا میکنه یا pc اجرا میکنه و فقط در tv نمایش داده میشه؟
یعنی مثل اینکه بجای مانیتور , tv رو به pc وصل کنیم؟ اگه اینطور باشه میشه که یه کابل hdmi از کامپیوتر به tv بزنیم.

F_C_B
10-11-2010, 21:40
بله ورودی شبکه داره
راستی حالا اگر ارتباط برقرار بشه اونوقت خود tv فیلمها رو اجرا میکنه یا pc اجرا میکنه و فقط در tv نمایش داده میشه؟
یعنی مثل اینکه بجای مانیتور , tv رو به pc وصل کنیم؟ اگه اینطور باشه میشه که یه کابل hdmi از کامپیوتر به tv بزنیم.

نه نه.

خود تی وی فیلم ها را اجرا میکنه. فقط شما توی نرم افزار فیلم ها را ادد میکنید. دیگه توی کامپیوتر پخش نمیشن.

amjad2
10-11-2010, 22:21
خوب اونوقت ممکنه که تی وی نتونه بعضی از فرمتها رو پخش کنه درسته؟
حالا به نظر شما بهتره که تی وی رو شبکه کنم و یا اینکه با یک کابل hdmi اونها را به هم وصل کنم؟
لطفا نحوه شبکه کردن رو هم اگه میتونید با توجه به اون مودمهایی که قبلا گفتم توضیح بدید.

مرسی

F_C_B
11-11-2010, 14:30
خوب اونوقت ممکنه که تی وی نتونه بعضی از فرمتها رو پخش کنه درسته؟
حالا به نظر شما بهتره که تی وی رو شبکه کنم و یا اینکه با یک کابل hdmi اونها را به هم وصل کنم؟
لطفا نحوه شبکه کردن رو هم اگه میتونید با توجه به اون مودمهایی که قبلا گفتم توضیح بدید.

مرسی

نه همه فرمت ها را پخش میکنه . چون از مدیا سرور ها استفاده میکنه. تقریبا همه فرمت های رایج رو به راحتی پخش میکنه.. مثل حالت فلش دیسک نیست که فقط ام پی 4 پخش کنه.

نحوه شبکه کردن هم بسیار اسونه. فقط شما باید به کامپیوتر و تی وی آی پی بدید. فاروال رو هم خاموش کنید. دیگه راحت اتصال برقرار میشه.

با کابل اچ دی ام ای وصل کنی باید همش با لپ تاپ کار کنی واسه جلو زدن فیلم . یا تعویض و... اما شبکه کنی تمام کارها را با کنترل خود تلویزیون انجام میدی

amjad2
12-11-2010, 03:46
نه همه فرمت ها را پخش میکنه . چون از مدیا سرور ها استفاده میکنه. تقریبا همه فرمت های رایج رو به راحتی پخش میکنه.. مثل حالت فلش دیسک نیست که فقط ام پی 4 پخش کنه.

نحوه شبکه کردن هم بسیار اسونه. فقط شما باید به کامپیوتر و تی وی آی پی بدید. فاروال رو هم خاموش کنید. دیگه راحت اتصال برقرار میشه.

با کابل اچ دی ام ای وصل کنی باید همش با لپ تاپ کار کنی واسه جلو زدن فیلم . یا تعویض و... اما شبکه کنی تمام کارها را با کنترل خود تلویزیون انجام میدی

آره اینطور که شما میگی شبکه کرنشون خیلی بهتره ولی چطور اینکار رو بکنم؟
چطوری باید بهشون ای پی بدم؟

F_C_B
12-11-2010, 14:46
آره اینطور که شما میگی شبکه کرنشون خیلی بهتره ولی چطور اینکار رو بکنم؟
چطوری باید بهشون ای پی بدم؟

به سادگی. شما اگه مودم روتر داشته باشید . مثلا به کامپیوتر این ای پی را میدید.

ip : 192.168.1.10
sub : 255.255.255.0
geteway : 192.168.1.1

dns : 192.168.1.1

توی تلویزیون میرید و این ای پی رو میدید

ip : 192.168.1.11
sub : 255.255.255.0
geteway : 192.168.1.1

dns : 192.168.1.1

تازه بیشتر وقتا رو اتوماتیک هم بذارید به هم وصل میشن. ای پی دستی بدید راحت تره.

واسه ای پی دادن هم میرید تو نتورک کامپیوترتون روی کانکشن کارت شبکه میرید و properties رو انتخاب میکنید سپس پرتکل 4 را اننتخاب میکنید. اونحا ای پی میدید. مشکلی بود با عکس بتون نشون میدم که چه کنید

amjad2
12-11-2010, 23:02
سلام

بالاخره تونستم نلویزیون رو شبکه کنم. با دو تا کابل لن تلویزیون و پی سی رو زدم به یه مودم و شبکه شدن ولی متوجه شدم که اینکار برای پخش فیلمهای فول اچ دی و با کیفیت بالا مناسب نیست!! مثلا فیلم آواتار رو که با کیفیت خیلی بالا داشتم پخش کردم ولی نه زیرنویس رو پخش کرد و نه صدای فیلم رو , و در عین حال کیفیت تصویر هم خیلی پایین اومده بود.

به هرحال تصمیم گرفتم که یه کابل اچ دی ام آی و یه موس وایرلس بگیرم. برای پخش با کیفیت بالا این بهتره

F_C_B
13-11-2010, 17:43
سلام

بالاخره تونستم نلویزیون رو شبکه کنم. با دو تا کابل لن تلویزیون و پی سی رو زدم به یه مودم و شبکه شدن ولی متوجه شدم که اینکار برای پخش فیلمهای فول اچ دی و با کیفیت بالا مناسب نیست!! مثلا فیلم آواتار رو که با کیفیت خیلی بالا داشتم پخش کردم ولی نه زیرنویس رو پخش کرد و نه صدای فیلم رو , و در عین حال کیفیت تصویر هم خیلی پایین اومده بود.

به هرحال تصمیم گرفتم که یه کابل اچ دی ام آی و یه موس وایرلس بگیرم. برای پخش با کیفیت بالا این بهتره

اگه از wild media server استفاده کنید زیرنویس میاد... احتمالا تو استریم هم بهتر میشه.

اما مودم خیلی تاثیر داره. من الان مودم ان دارم. فول اچ با صدای دالبی + زیرنویس راحت راحت استریم میکنم. تازه بیسیم هم وصلم

F_C_B
14-11-2010, 17:47
اضافه کنم از ورژن کرک شده استفاده نکنید. آخرین ورژن رو از سایت خودش دانلود کنید 15 روزه است. بعد از 15 روز روش دارم که تایمرش رو دوباره بیارید روی 15 روز

golmohammadi
02-12-2010, 15:11
سلام
من گوشی ویواز را تونستم به کامپیوتر (با برنامه Mezzmo ) وصل کنم
و فایلهای مدیا داخلی گوشی را در کامپیوتر مشاهده کنم
منتها اشکالش اینه که فیلمهای گوشی را نیاورده
حالا نمیدونم اینم باز تنظیمی چیزی داره یا نه
راستی من یه بار با موردم وایرلس روتر اینکارو کردم
و یه بار با تک وایرلس کامپیوتر
یعنی نیاز نیست حتما مودم روتر داشته باشین

عکس از محیط برنامه :

par joon
12-12-2010, 13:47
با سلام
اموزش ویلد مدیا سرور نمیشه بزارید ؟
اخه ایم اموزشی که شما گذاشتید از همه نرمافزارهای(مزمو .....) گفته بجز ویلد مدیا سرور
ممنونم

mnaderpour
22-12-2010, 23:45
با سلام
اموزش ویلد مدیا سرور نمیشه بزارید ؟
اخه ایم اموزشی که شما گذاشتید از همه نرمافزارهای(مزمو .....) گفته بجز ویلد مدیا سرور
ممنونم

سلام
من هم همین خواهش رو دارم
من هرچه با نرم افزار wild media server سعی کردم نتونستم !!!
یه آموزش تصویری از این هم بزارید ممنون میشم

mssm
26-12-2010, 22:43
سلام

mishe manam rahnamei konin

malekifreeair
09-01-2011, 01:33
سلام لطفا طریقه اتصال گوشی های موبایل از طریق dlna بصورت مستقیم به تی وی توضیح بدید گوشی من vivaz هستش و برای متصل کردن مستقیم به تی وی نیاز به چه وسایلی میباشد؟. متشکرم

mnaderpour
20-01-2011, 00:27
سلام
من واقعا دارم عصبی میشم

رفتم گوشی HTC Desire HDخریدم DLNA داره . TV Sony 46ex700 خریدم که اون هم DLNA داره . مودم ADSL linksys 120n گرفتم که سری N باشه ولی به هر دری میزنم این DLNA لعنتی راه نمی افته ؟؟!!! خسته شدم .

نمیدونم تو تنظیمات تی وی مشکل دارم ؟؟؟

کلی هم تو سایتهای مختلف گشتم ولی چیزی پیدا نکردم . آموزشی که تو همین تاپیک هست برای Mezzmo رو هم گام به گام رفتم و نشد . نرم افزار WILD Media Server رو هم نصب کردم !!! نشد .

کسی اینجا یه سایت یه آدرسی چیزی نداره که بتونه به من کمک کنه ؟؟
توی اکثر سایت ها در مورد برنامه های media Server توضیح داده ولی در مورد تنظیمات تلوزیون هی چی !!!!؟؟؟!!!!
ممنون میشم یکی کمک کنه

اینجاست که دیگه دارم به امضای خودم شک میکنم . این درب قفل داره ولی ظاهرا قرار نیست باز بشه !!!

pckiller
21-01-2011, 19:31
سلام دوستان عزیز

من مودم TP_LINK 8960N دارم و یک گوشی پاکت پیسی دارم که DLNA داره .

میخواستم ببیم میشه با استفاده از مودم که به کامپیوتر متصل هست بیت گوشی شبکه ایجاد کنم تا فایل های مثلا درایو E من در گوشی در دسترس باشه ؟

خواهش میکنم اگر کسی میدونه دریغ نکنه :40:

lucky_luke
26-01-2011, 09:39
لینک رپید برای mezzmo
شاید به در د کسی خورد

par joon
06-02-2011, 07:30
با سلام
ex700 دارم و نرمافزار ویلد مدیا سرور میخاستم
یه بار نصب کردم 15 روزه تمام شد حالا هرچی دوباره نصب میکنم دیگه میزنه اکسپایر شده و نمیشه.

mana341
26-02-2011, 20:29
اضافه کنم از ورژن کرک شده استفاده نکنید. آخرین ورژن رو از سایت خودش دانلود کنید 15 روزه است. بعد از 15 روز روش دارم که تایمرش رو دوباره بیارید روی 15 روز

-باسلام
اول اگه میشه در مورد روشی که گفتین توضیح بدین تا همه استفاده کنن و بتونن بعد از 15 روز نرم افزار رو دوباره بکار بگیرند
-دوم : من یه گوشی سامسونگ i8910 HD دارم با یه htc Diamond2 که هردو dlna دارن.البته منظور نظرم بیشتر روی سامسونگه .سوالم اینه که چطوری میتونم با تلویزیون که اونم سامسونگه و مدلش C6900 هست از طریق dlna ارتباطشون بدم؟مودم من وایرلس G با مارک Pin Avid هست.
مودم روشنه ولی هرکاری میکنم گوشی نمیتونه پیداش کنه اگه میشه کمکم کنین
ارادت : ناصر:11:

F_C_B
27-02-2011, 00:39
ببخشید نمیدونستم این تاپیک اومده بالا. وگرنه زودتر جواب میدادم.

توضیح:

برنامه رو اصلا کرک نکنید و همیشه آخرین ورژنش رو دانلود و نصب کنید.

نکته : اصلا به ساعت و تاریخ ویندوز دست نزنید که اگه دست بزنید ریجستر میپره.

با این برنامه که آپلود کردم بعد از 15 روز به طور کامل پاکش کنید. با این برنامه تو قسمت unistall میزارید رو advance و کامل ریجستری رو میگرده و از بن بیخ پاکش میکنه. بعد مجدد نصبش کنید تایمرش از اول شروع میشه..

بازم میگم کرک و اینا ریختید روش برنامه درست کار نمیکنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن الان فیلم 15 گیگابایت با فرمت mkv و صدالی دالبی DTS به صورت وایرلس با مودم tp link 8910n راااحت استریم میکنم. بدون هیچ تاخیر یا معطل شدنی.

فاصله مودم تا کامپیوتر هم حدود 60 متر است. تلویزیون هم ex700 ه

Injaneb2
27-02-2011, 10:18

ممکنه لطفا به سوال بالا که سوال من هم هست پاسخ دهید؟

با تشکر

F_C_B
27-02-2011, 11:11
ممکنه لطفا به سوال بالا که سوال من هم هست پاسخ دهید؟

با تشکر

تمامی پردازش های لازمه رو کامپیوتر انجام میده. مثلا cpu کامپیوتر میره روی 20 و تلویزیون فقط استریم میکنه. (در کامیپوتر چیزی نشون داده نمیشه - کامپیوتر فقط پردازش های لازمه رو انجام میده و تلویزیون هم دریافت و پخش میکنه).

بله شما میتونید یه کابل HDMI وصل کنید و استفاده کنید.

اما با این برنامه شما وقتی برنامه رو اجرا کردید دیگه احتیاجی به کامپیوتر ندارید. با کنترل تلویزیون توی فایلهایی که share کردید میگردید ، پخش میکنید - فیلمو عوض میکنید. ( دیگه کاری به کامپیوتر ندارید. کامپیوتر فقط روشنه و برنامه اجرا) اما اگه با اچ دی ام ای باشه ، تعویض فیلم - جلو زدن فیلم و ... رو باید با خود کامپیوتر انجام بدید.

Injaneb2
27-02-2011, 17:13
با تشکر
خیلی جالبه!
برای یک PC معمولی چکاری باید کرد تا قابلیت DLNA پیدا کند؟ آیا نیاز به سخت افزار خاصی هست یا با یک نرم افزار خاص می توان چنین قابلیتی به پورت شبکه آن داد؟

F_C_B
27-02-2011, 21:23
با تشکر
خیلی جالبه!
برای یک PC معمولی چکاری باید کرد تا قابلیت DLNA پیدا کند؟ آیا نیاز به سخت افزار خاصی هست یا با یک نرم افزار خاص می توان چنین قابلیتی به پورت شبکه آن داد؟

اره. با یه نرم افزار ساده مثل wild media server میتونید این کار رو به راحتی هرچه تمام تر انجام بدید. (فقط باید کابل شبکه بکشید تا پشت تلویزیون)

اگر هم کابل کشی و اینا رو حوصلش رو ندارید میتونید یه کارت وایرلس برای کامپیوترتون بخرید. قیمتش هم از 20ت تا به بالا هست

Injaneb2
27-02-2011, 22:57
خیلی ممنونم از راهنمایی های ارزشمندتون.
ظاهرا اضافه کردن DLNA به PC از طریق نرم افزار windows media Player ورژن 11 هم به سادگی در XP و ویستا امکان پذیر است:

F_C_B
27-02-2011, 23:31
خیلی ممنونم از راهنمایی های ارزشمندتون.
ظاهرا اضافه کردن DLNA به PC از طریق نرم افزار windows media Player ورژن 11 هم به سادگی در XP و ویستا امکان پذیر است:

خواهش میکنم.
بله. اما افتضاحهه.

این wild media server فوق العادس. من همه برنامه های مدیا سروی رو چک کردم. هیچ کدوم وایلد نشد. هم سرعتش خوبه. هم پشتیبانی فرمت های تصویری و صوتی خیلی زیاااادی داره- هم اینکه زیرنویس فارسی دایویکس رو بدون هیچ مشکلی میخونه - هم اینکه مشکل تاخیر صدا و تصویر که توی اکثر برنامه ها هست رو نداره

Injaneb2
28-02-2011, 20:54
ببخشید که من باز می پرسم:11::
با استفاده از DLNA ، با ریموت TV می شه مثلا KMplayer را روی PC کنترول کرد؟
یا اینکه باید از player ی استفاده کرد که DLNA را ساپورت کند؟

mnaderpour
28-02-2011, 20:57
سلام
من ارتباطم برقرار شده . فقط من 2 تا فیلم دارم با پسوند MKV و 1080P هستش . روی کامپیوتر نشون میده ولی رو تلوزیون که میزنم پیغام Playback Not Avalable میزنه ؟؟؟

مگه فایل MKV باید مشخصات خاصی داشته باشه ؟؟؟
مرسی

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

سلام
من ارتباطم برقرار شده . فقط من 2 تا فیلم دارم با پسوند MKV و 1080P هستش . روی کامپیوتر نشون میده ولی رو تلوزیون که میزنم پیغام Playback Not Avalable میزنه ؟؟؟

مرسی

miladpeiky
28-02-2011, 23:59
ببخشید که من باز می پرسم:11::
با استفاده از DLNA ، با ریموت TV می شه مثلا KMplayer را روی PC کنترول کرد؟
یا اینکه باید از player ی استفاده کرد که DLNA را ساپورت کند؟

فایل هاتون رو تی وی اجرا میکنه و پی سی تنها او نارو به اشتراک میزاره بنابر این به هیچ پلیری نیاز ندارین و تمام کنترل با تیوی انجام میشه

سلام

مرسی

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

سلام

مرسی

فایل هاتون رو تی وی اجرا میکنه و پی سی تنها او نارو به اشتراک میزاره بنابر این اگه تی وی تون mkv رو ساپورت نکنه نمیتونه پخش کنه
مگر با استفاده از برنامه هایی نظیر Wild Media Server که میتونه همزمان هم به فورمت دلخواه تبدیل و هم ارسال کنه

F_C_B
01-03-2011, 00:17
سلام

مرسی

سلام

مرسی

دقت کنید حتما k-lite رو روی سیستمتون نصب کرده باشید.

لینک دانلود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

با وایلد مدیا سرور بعضی اوقات این مشکل پیش میاد شما تو تنظیمات وایلد یه جا هست حالت استریم رو تغییر میده اونجا رو تی ایکس .... بزاری عالی کار میکنه.. ( اسمش درست یادم نیس. نتونستید پیدا کنید بگید با عکس نشون میدم ).

mnaderpour
01-03-2011, 13:50
دقت کنید حتما k-lite رو روی سیستمتون نصب کرده باشید.

لینک دانلود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.

با وایلد مدیا سرور بعضی اوقات این مشکل پیش میاد شما تو تنظیمات وایلد یه جا هست حالت استریم رو تغییر میده اونجا رو تی ایکس .... بزاری عالی کار میکنه.. ( اسمش درست یادم نیس. نتونستید پیدا کنید بگید با عکس نشون میدم ).

سلام
مرسی ولی من اون منو که گفتی رو پیدا نکردم
لطفا عکسشو بزار
ممنون

hossein61
01-03-2011, 16:12
با سلام
من با استفاده از Wild Media Server فیلم روی V20 استریم میکنم.اما چند تا مشکل کوچیک باهاش دارم:
اولا روش دقیق پخش زیرنویس با فیلمهای MKV چیه؟ آیا زیرنویس فارسی رو هم ساپورت میکنه؟
ثانیا بعضی از فیلما مثل آواتار 1080 که حجمش حدود 20 گیگ هست موقع پخش گیر داره (البته من PC و TV رو با کابل شبکه کردم و مشکل از سرعت شبکه نیست) آیا برای پخش فیلمهای سنگین تنظیمات خاصی باید روی WMS اعمال کرد تا کار پردازش بهتر انجام بشه ؟
موقعی که یک فیلم DVD رو با استفاده از ایمیجش پخش میکنم فایلهای VOB رو به صورت جدا باید پخش کرد و آیا نمیشه کل فیلم DVD رو به صورت یک تیکه پخش کرد ؟
با تشکر فراوان

par joon
01-03-2011, 17:52
با سلام
من ترم افزار ویلد مدیا رو بعد از 15 روز نصب کردم کامل ولی متاسفانه تو تلویزیون نمیتونم فایلها رو ببینم میشه روش تنظیمات تو تلویزیون و pc با کابل البته رو برام بزارید واقعا کلافه شدم بار اول براحتی نصب واجرا شد ولی برنامه رو کانل پاک کردم و دوباره نصب میکنم ارتباطه برقرار نمیشه

ALIREZA740
01-03-2011, 23:58
با درود روش نصب روی lg660 را هم توضیح دهید

F_C_B
02-03-2011, 13:57
با سلام
من ترم افزار ویلد مدیا رو بعد از 15 روز نصب کردم کامل ولی متاسفانه تو تلویزیون نمیتونم فایلها رو ببینم میشه روش تنظیمات تو تلویزیون و pc با کابل البته رو برام بزارید واقعا کلافه شدم بار اول براحتی نصب واجرا شد ولی برنامه رو کانل پاک کردم و دوباره نصب میکنم ارتباطه برقرار نمیشه

مودم رو روتر دارید؟
شما ip ها رو دستی بدید . فایروال رو هم خاموش کنید. حتما درست میشه.

با سلام
من با استفاده از Wild Media Server فیلم روی V20 استریم میکنم.اما چند تا مشکل کوچیک باهاش دارم:
اولا روش دقیق پخش زیرنویس با فیلمهای MKV چیه؟ آیا زیرنویس فارسی رو هم ساپورت میکنه؟
ثانیا بعضی از فیلما مثل آواتار 1080 که حجمش حدود 20 گیگ هست موقع پخش گیر داره (البته من PC و TV رو با کابل شبکه کردم و مشکل از سرعت شبکه نیست) آیا برای پخش فیلمهای سنگین تنظیمات خاصی باید روی WMS اعمال کرد تا کار پردازش بهتر انجام بشه ؟
موقعی که یک فیلم DVD رو با استفاده از ایمیجش پخش میکنم فایلهای VOB رو به صورت جدا باید پخش کرد و آیا نمیشه کل فیلم DVD رو به صورت یک تیکه پخش کرد ؟
با تشکر فراوان

زیرنویس رو دقیقا هم اسم خود فیلم کن ، بزارش کنار فیلم. خود برنامه تشخیص میده و میاردش.
----
به سرعت کامپیوترتون هم بستگی داره، اما اگه دیدید نمیکشه با کنترل تلویزیون فیلم رو یک دقیقه pause کنید و سپس play رو بزنید ، تا مشکل برطرف شه. توی عکس زیر هم قسمت priority رو روی high قرار بدید.
---

wild کارش واسه دایویکسه بیشتر ، فیلم هایی که خودشون dvd هستن رو درست تشخیص نمیده و باید جدا جدا روی فایل های .vob بزنید و ببینید

سلام
مرسی ولی من اون منو که گفتی رو پیدا نکردم
لطفا عکسشو بزار
ممنون

hossein61
02-03-2011, 19:02
مودم رو روتر دارید؟
شما ip ها رو دستی بدید . فایروال رو هم خاموش کنید. حتما درست میشه.

زیرنویس رو دقیقا هم اسم خود فیلم کن ، بزارش کنار فیلم. خود برنامه تشخیص میده و میاردش.
----
به سرعت کامپیوترتون هم بستگی داره، اما اگه دیدید نمیکشه با کنترل تلویزیون فیلم رو یک دقیقه pause کنید و سپس play رو بزنید ، تا مشکل برطرف شه. توی عکس زیر هم قسمت priority رو روی high قرار بدید.
---

wild کارش واسه دایویکسه بیشتر ، فیلم هایی که خودشون dvd هستن رو درست تشخیص نمیده و باید جدا جدا روی فایل های .vob بزنید و ببینید

یک دنیا ممنون از راهنماییتون ، فقط ظاهرا زیرنویس فارسی با فرمت SRT رو درست پخش نمیکنه ؟ نه؟
با زیرنویسهای SUB فارسی مشکلی نداره ؟

Injaneb2
02-03-2011, 21:31
من چند سوال دارم:
1- برنامه Wild Media Server را چگونه می تونم تهیه کنم (البته در صورت لزوم کرک و ... میخوام)؟

2- من برای اتصال مودم روتردار به TV نیاز به حدود 15 متر کابل شبکه دارم. باید چه کابلی بخرم یعنی دقیقا باید بگم چی میخوام؟ آیا 15 متر جواب می دهد و نیازی به چیز دیگری (هاب؟) نیست؟ قیمتش حدودا چقدر می شود؟

3- آیا در نهایت می توانم فایلهای MKV-720p را با زیر نویس SRT فارسی ببینم؟

با تشکر از دوستان که افقهای تازه ای را باز کردند:33:.

ALIREZA740
02-03-2011, 23:51
با سلام
یک نفر نیست که در راه اندازی dlna درlcd 660 ال جی آموزش یا توضیح بفرماید

F_C_B
03-03-2011, 01:07
من چند سوال دارم:
1- برنامه Wild Media Server را چگونه می تونم تهیه کنم (البته در صورت لزوم کرک و ... میخوام)؟

2- من برای اتصال مودم روتردار به TV نیاز به حدود 15 متر کابل شبکه دارم. باید چه کابلی بخرم یعنی دقیقا باید بگم چی میخوام؟ آیا 15 متر جواب می دهد و نیازی به چیز دیگری (هاب؟) نیست؟ قیمتش حدودا چقدر می شود؟

3- آیا در نهایت می توانم فایلهای MKV-720p را با زیر نویس SRT فارسی ببینم؟

با تشکر از دوستان که افقهای تازه ای را باز کردند:33:.

1- از اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک های موجود برنامه رو از کار میندازن. باید از ورژن 15 روزه استفاده کنید و بعد از آن اقدام به حذف کامل از ریجستری ویندوز و نصب مجدد آن کنید (چند پست عقب تر)

2- بهتر نیست مودم رو ببرید کنار تلویزیون و با کامپیوتر به صورت بی سیم اتصال برقرار کنید تا مودم؟؟ اما اگه به هرحال خواستید کابل کشی کنید. برید بگید 20 متر کابل شبکه میخوام. بتون میده. هاب و اینا هم نه براچیتونه.

3- من که شخصا فیلم با حجم 35 گیگ ( فول اچ دی - دالبی دی تی اس + زیرنویس اس ار تی فارسی) رو با اتصال بدون سیم راحت استریم کردم. فقط بهتره روترتون N باشه تا استریم سریع انجام بشه.

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

با سلام
یک نفر نیست که در راه اندازی dlna درlcd 660 ال جی آموزش یا توضیح بفرماید
تلویزیونتون dlna رو ساپورت میکنه؟؟

اگر ساپورت میکنه شما همین وایلد رو بگیر بعد بزارش روی بلوری پلیر اچ دی یا اینکه بزار روی dlna 720 یا اصلا روی custom device . کلا چندتاشو تست کن تا جواب بگیری. نرم افزار پست اول تاپیک هم خوبه اگه وایلد کارتو راه ننداخت

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

یک دنیا ممنون از راهنماییتون ، فقط ظاهرا زیرنویس فارسی با فرمت SRT رو درست پخش نمیکنه ؟ نه؟
با زیرنویسهای SUB فارسی مشکلی نداره ؟

خواهش میکنم.
اصلا اینطور نیست...

هم sub هم srt رو بدون هیچ مشکلییی نمایش میده ( با فونت فارسی) اگه کسی مشکل داشته قطعا ویندوزش رو روی persian نذاشته یا اینکه از ورژن های قدیمی برنامه استفاده کرده

par joon
03-03-2011, 07:16
با سلم
ضمن تشکر ولی من حتی دستی هم ip رو وارد کردم و هم لوکال اکسس شد وهم اینترنت اکسس شد یعنی ارتباطه برقراره ولی تو tv وقتی میرم رو فایلهای عکس ویا موزیک چیزی نمیاد و فعال نشده

F_C_B
03-03-2011, 09:32
با سلم
ضمن تشکر ولی من حتی دستی هم ip رو وارد کردم و هم لوکال اکسس شد وهم اینترنت اکسس شد یعنی ارتباطه برقراره ولی تو tv وقتی میرم رو فایلهای عکس ویا موزیک چیزی نمیاد و فعال نشده

اها اگه اتصال برقراره ولی فایل ها رو نیست حتما تو share کردن یه جای کار ایراد داره. ( پیشنهاد میکنم کامل برنامه رو پاک کن دوباره نصب و کن و فایل ها رو ادد کن توش. (اول یه فیلم ادد کن وقتی دیدی اومدش بقیه رو ادد کن)

تاریخ expired شدن برنامه رو هم نگاه کن. چونکه وقتی expired میشه هیچ اروری نمیده ، فقط مثل همیشه تاریخ expired رو پایین مینویسه

hossein61
03-03-2011, 23:23
با سلام مجدد
من از WMS کرک شده استفاده میکردم که به توصیه شما با نرم افزاری که آپلود کرده بودین اونو Uninstall کردم و ورژن Trial اونو از سایتش داونلود و نصب کردم ، الان زمانی که اجراش میکنم پیغام میده که 15 روز دیگه Expire میشه و ظاهرا مشکلی وجود نداره.
اما من دیگه نمی تونم با TV بهش وصل بشم و روی TV پیغام میده که نمی تونه به سرور وصل بشه !!
و جالبه که وقتی توی Setting نرم افزار توی قسمت Server\The list of authorized client devices تلویزیون رو Add می کنم و میخوام با TV به WMS وصل بشم ، میبینم که توی قسمت Message Log پیغام میده که Trial time مربوط به این device تموم شده که نشون میده به طور کامل Uninstall نشده و احتمالا به همین خاطر دیگه با TV نمیشه بهش وصل شد.
پیشنهاد شما برای رفع این مشکل چیه؟
با تشکر

F_C_B
04-03-2011, 16:07
با سلام مجدد
من از WMS کرک شده استفاده میکردم که به توصیه شما با نرم افزاری که آپلود کرده بودین اونو Uninstall کردم و ورژن Trial اونو از سایتش داونلود و نصب کردم ، الان زمانی که اجراش میکنم پیغام میده که 15 روز دیگه Expire میشه و ظاهرا مشکلی وجود نداره.
اما من دیگه نمی تونم با TV بهش وصل بشم و روی TV پیغام میده که نمی تونه به سرور وصل بشه !!
و جالبه که وقتی توی Setting نرم افزار توی قسمت Server\The list of authorized client devices تلویزیون رو Add می کنم و میخوام با TV به WMS وصل بشم ، میبینم که توی قسمت Message Log پیغام میده که Trial time مربوط به این device تموم شده که نشون میده به طور کامل Uninstall نشده و احتمالا به همین خاطر دیگه با TV نمیشه بهش وصل شد.
پیشنهاد شما برای رفع این مشکل چیه؟
با تشکر

از تو خود تلویزیون کامل برید device ها رو پاک کنید. اگه سونیه تو ستینگش هستن . همه رو پاک کن.

موقع unistall برنامه تیک رو روی advance گذاشتی که کامل سرچ کنه؟ بعد که سرچ کرد select all بعد delete را باید بزنید. ( این برنامه فایلها رو نمایش میده شما خودتون باید انتخاب و remove رو بزنید ) یه ریست هم کنید. یه سری ای پی دیگه هم به کامپیوتر و تلویزیون بدید. واسه احتیاط فایروال رو هم خاموش کنید. ببینید چطور میشه.

edris01
09-03-2011, 20:10
کسی نرم افزاری داره که دسکتاپ یه پی سی رو بشه رو ال سی دی سامسونگ که لن شبکه داره فرستاد؟

F_C_B
10-03-2011, 16:16
کسی نرم افزاری داره که دسکتاپ یه پی سی رو بشه رو ال سی دی سامسونگ که لن شبکه داره فرستاد؟

نرم افزار هست - مثل نت ساپورت منیجر و ...اما تلویزیون ها چنین قابلیتی رو ندارن. فقط و فقط اتصال با کابل اچ دی ام ای.

mehjam
15-03-2011, 23:53
برنامه رو اصلا کرک نکنید و همیشه آخرین ورژنش رو دانلود و نصب کنید.

نکته : اصلا به ساعت و تاریخ ویندوز دست نزنید که اگه دست بزنید ریجستر میپره.

با این برنامه که آپلود کردم بعد از 15 روز به طور کامل پاکش کنید. با این برنامه تو قسمت unistall میزارید رو advance و کامل ریجستری رو میگرده و از بن بیخ پاکش میکنه. بعد مجدد نصبش کنید تایمرش از اول شروع میشه..

بازم میگم کرک و اینا ریختید روش برنامه درست کار نمیکنه.

من هم یه بار کرک کردم هم تغییر تاریخ ویندوز
الان با برنامه خوبی که گفتید پاکش میکنم ولی بازهم حل نمیشه.
راهی نیست؟

F_C_B
16-03-2011, 10:48
من هم یه بار کرک کردم هم تغییر تاریخ ویندوز
الان با برنامه خوبی که گفتید پاکش میکنم ولی بازهم حل نمیشه.
راهی نیست؟

معمولا کسایی که به تاریخ ویندوز دست زدن بعد حذف هم مشکل داشتن ، راه حلی ندارم براتون اما با advance unistall pro پاکش کن ، شاید درست شد

mehjam
18-03-2011, 18:03
من با mezzmo هم مشکل دارم برای همه فایلها "not supported file format" میده.
کسی به این مساله برخورد کرده؟

miladpeiky
29-03-2011, 15:12
به دوستان پیشنهاد میکنم که برنامه Nero MediaHome 4 هم حتما یه امتحان بکنن چون کار باهاش بسیار بسیار اسون تر از بقیه هستش و من ازش کاملا راضیم

ALIREZA740
30-03-2011, 12:44
با درود
من با Wild Media Server ال جی 660 را شبکه کردم ولی کلا فایل هایی را باز می کنه که دقیقا همون فرمت ها را خودش از usb قابلیت پخش آنهارا دارد آیا تنظیمات خواصی دارد تا فرمت های بیشتری را باز کنه

mehdy55
07-05-2011, 19:03
سلام و عصر به خیر

چون بحث streaming فایلهای ویدیویی از روی کامپیوتر و تماشای اون در تی وی به نظرم خیلی مهمه این تاپیک رو اوردم بالا تا اگر دوستان در این مورد اطلاعات جدیدتری دارند مطرح کنند, مثلا نرم افزار جدیدی که فرمتهای متنوع تری رو ساپورت کنه و یا در اجرا کردن فایلها حجیم راحتر باشه و یا....

لطفا اطلاعاتتون در این موارد رو در اختیار سایر دوستان بگذارید:20:

haeydis
09-05-2011, 07:33
سلام بچه ها
میشه بکید فرق upnp با DLNA چی هست
آخه تکنولوزی UPnp هم به وسیله وای فای بین چندتاسیستم ارتباط برقرار میکنه

online_2007
20-05-2011, 11:39
فایل هاتون رو تی وی اجرا میکنه و پی سی تنها او نارو به اشتراک میزاره بنابر این اگه تی وی تون mkv رو ساپورت نکنه نمیتونه پخش کنه
مگر با استفاده از برنامه هایی نظیر Wild Media Server که میتونه همزمان هم به فورمت دلخواه تبدیل و هم ارسال کنه
کدام قسمت این برنامه عمل تبدیل را انجام میده

esyo
20-05-2011, 12:14
من از برنامه network magic استفاده می کنم روی مودم لینک سیس
خیلی هم راضی هستم
در واقع فقط شیر کردن رو به این سپردم

یک کاریهم میخوام اینجا بکنم نمی دونم جواب میده یا نه؟
اگر دوستان بتونن امتحان بکنند خیلی عالی میشه

online_2007
20-05-2011, 23:47
کدام قسمت این برنامه عمل تبدیل را انجام میده
کسی نمی دونه

Mohammad Yek110
29-05-2011, 13:31
دوستان تمام این آموزشها به دردsamsung 6960 میخوره یانه

Mohammad Yek110
29-05-2011, 16:31

دوستان من مبتدی هستم پس:
1- تی وی من ساسونگ6960 وپی سی من دارای گرافیک gt220گیگابایت با رم 1gig مادربرد p35ds3l و سی پی یوcore 2 e7400 و رم سیستم 2gigabyte تا حالا سیستم حله اگه کم و کسری داره بگید؟
2-تا حالا از این 8 صفحه یا پست متوجه شدم که به دو شکل میتونم به tvوpc ارتباط بدم 1-کابل لن2-مودم روتر مثلا فلان که شما معرفی میکنید و در کنار تی وی به شکل بیسیم به پی سی وصل میشه(بگید کدام مدل بی سیم بهتره بخریم قیمت مهم نیست)
3-نرم افزار wms که معلوم شد از کجا دانلود کنیم اما اموزش قدم به قدمش برا نصب نبود گفتم امثال ما مبتدی ها زیادیم حتی یکی دیگه هم خواسته بود میشه اموزش تصویری کامل pdf(فقط بخش راه اندازی شبکه ارتباط tvوpcرا) بگذارید

4-ارتباط بین تی وی و پی سی با کابل لن بهتره یا مودم کدام یک از دو روش سرعت بهتر دارند و در کیفیت فیلمهای فول اچ دی کمتر تاثیر منفی دارند(خیلی مهم)؟ارتباط کابلی یا مودم بیسیمی؟
5-لطفا اموزش ها را مرحله به مرحله با شماره گذاری بگید مثل من که سوالها را با شماره1.2.34......گفتم ادم میدونه بعد از هر مرحله چه کار کنه.
6-کل وسایل لازم جهت اینکار جداگانه برای هر دو روش ذکر شود .
7-اگر بخواهیم از امکان تلویزیون اینترنتی استفاده کنیم کار ما در این روشها چگونه است؟
با تشکر عبادت به جز خدمت خلق نیست

behrooz.shie
07-06-2011, 15:39

بله میخوره :31:

a_fotovat
28-06-2011, 18:41
با سلام
2تا سوال داشتم
1-من چنتا فیلم دارم که وقتی رو فلش می ریزم و به تلویزیون میزنم اونو نمی تونه پخش کنه (فرمتشو ساپورت میکنه وتو pc پخش میشه)
حالا با این روش میتونم این فیلما رو ببینم؟
2-این نرم افزارها را که گفتین زیرنویس با فرمت sub /idx ساپورت می کنه؟
با تشکر فراوان

farshidn900
05-09-2011, 22:06
با سلام خدمت همه اساتید دوستان لطف میکنن بگن چطوری منبا این برنامه DLNA نوکیا n900 رو فعال کنم

hovo
14-09-2011, 18:33
سلام
خیلی تاپیک محشریه من کلا خیلی با زیر نویس مشکل داشتم که این تاپیک به طور کامل مشکلم رو حل کرد
اما الان با آومدن فیلم های با کیفیت بالا مثل 1080p , 720p مشکل پیدا کردم من از واید مدیا سرور برای شیر استفاده میکنم
اون جایی که سرعت رو باید تنظیم کنی از 40000 دیگه بیشتر ش نمیشه کرد با اینکه تا 51200میشه تایپ کرد
نتیجه حد اکثر 4 مگ بر ثانیه ترنسفر میکنه
حالا این مشکل ماله وایرلس نوت بوک منه یا ماله نرم افزار نمیدونم
و اون وقت نمیتونه فیلم با اون کیفیت رو به طور یک سره و بدون تیک نشون بده
مودم وایرلس تی پی لینک 8961nd و 300 مگ ترنسفرشه
و نوت بوک هم ایسر

حالا پیشنهادتون چیه که بتونم این دوتا کیفیت رو هم بدون تیک و درست ببینم

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

اضافه کنم من480i, 1080i , 576i هیچ مشکلی ندارم مشل از p به بعد شروع میشه!

hovo
14-09-2011, 18:49
ممنون برگشتم عقب یه چند صفحه خوندم
راه حلش اینجاست

hovo
14-09-2011, 21:40
اون priority رو روی high قرار بدید. بهتر شد اما خوب نه و کاملا حل نشد باز هم هر دو سه دقیقه یک بار گیر میکنه و بعد از 10 دقیقه کلا میایسته
اما

اون ts رو کردم مشکل حل شد اما با افت کیفیت شدید نه این راه حلش نیست

دوستان یه راه حل دیگه من با 1080p مشکل اساسی دارم

hovo
16-09-2011, 20:16
دنبال یه نرم افزار جایگزینم امروز
پاور دیوی دی 11 رو امتحان کردم یه بخش به خصوص (تب) برای dlna داره اما فعلا مخصوص موبایل طراحی شده و تیوی رو پیدا نمی کنه
امروز J. River Media Center 16.0.86 Final رو پیدا کردم امشب دان میکنم فردا خبر هاش رو می نویسم امیدوارم مشکل فول اچ دی رو حل کنه

hovo
17-09-2011, 07:39
TVersity Media Server Pro Edtion 1.6
این رو پیدا کردم نصب کردم ولی هنوز تستش نکردم تست میکنم با فول اچ دی نتیجشو میزارم
J. River Media Center 16.0.86 Final رو هم دان لود کردم نصب کردم تست که شد نتیجشو میزارم
عجب تایپی دارم من

hovo
19-09-2011, 22:14
هرچی با این J. River Media Center 16.0.86 Final ور رفتم نشد که نشد نتونستم حتی تیوی رو کانکت کنم

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

با TVersity Media Server Pro Edtion 1.6 هم هنوز نتونستم کاری بکنم البته میشه متوجه شد چه جوریکار میکنه مثله بالایی نیست که اصلا از هیچیش سر درنیاری
ولی هنوز کانکتش نکردم

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

راستی با ویندوز مدیا پلیر 11 هم میشه ولی اون رو هنوز امتحان نکردم

اگه میشد یه راه حلی پیدا کنم که 1080p رویبدون گیر بفرستم چه قدرعالی میشد؟

hovo
21-09-2011, 06:05
TVersity Media Server Pro Edtion 1.6 هم نتونست کاری بکنه
اما خبر خوب
با Mezzmo 2.4.3.0 به راحتی کانکت شدم البته ریجیستر نیست و 15 روزه است داخل ستینگ یه گزینه داره واسه استریم فیلمهای 1080p اون رو امتحان میکنم نتیجش رو میگم

راستی اون واید مدیا سرور بعد از سه بار نصب کردن و آن اینستال با ریو دیگه نصب نمیشه و همون ارور ریجیستری ور بعد از شیر کردن میده یعنی خلاص
امید وارم مزمو این جوری نباشه چون ازش خیلی راضیم

hovo
21-09-2011, 20:58
Mezzmo 2.4.3.0 رو هم امتحان کردم واسه یه لی تاب کور تو دو به درد نمیخوره شاید با i7 بشه به راحتی ولی با یه چهار هسته ای ساده که چنگی به دل نمیزنه

فعلا فقط همون واید مدیا یه جورایی کار رو نصف و نیمه راه میندازه
تا ببینیم چیزی میشه گیر آورد
من شدیدا دنبالشم دارم فرم های اون ور آب رو میخونم به نظرم این ور کسی دنبالش نکرده
هر کدوم از دوستان که مشتاقن بگن با هم کار کنیم

hovo
22-09-2011, 16:21
نرو مدیا هاب رو هم امتحان کردم برای موبالیه برای پیسی و تیوی چیزی نداشت

hovo
22-09-2011, 23:36
واید مدیا سرور دیگه نصب نمیشه دست به تاریخ نزده بودم
تا حالا سه بار پاک کرده بودم و دوباره نصب کردم کار میکرد الان دیگه اصلا کار نمیکنه و همون صفحه اکس پایر دیت رو میزنه
مزمو هم که افتضاحه اصلا جلو عقب نمیشه بزنی
خدا کنه یه فرجی بشه

Pejvak61
18-10-2011, 17:03
من يه سئوالي برام پيش اومده. آيا از طريق فناوري DLNA ميشه ويدئو پروجكتور رو حذف كرد و به جاش از يك LED سوني با پشتيباني از اين فناوري استفاده كرد و تصوير Screen يك لپ تاپ مثلاً در حين آموزش نرم افزار Word رو به تلويزيون فرستاد و از ويدئو پروجكتور بي نياز شد؟
ميتونيد مزايا و معايب اين روش رو در مقايسه با استفاده از Video Projector برام بنويسين؟

arashp30world
22-10-2011, 12:12
آیا نمیشه با نرم افزارهای ریست مدت زمان ( 15 روزه یا 30 روزه ) با یکی از نرم افزارها که فقط مشکل رجیستر پیدا میکنه را حل کرد؟
چون تا اونجا که من متوجه شدم یک نرم افزار بدون ایراد برای DLNA پیدا نشده هنوز؟ البته برای ما ایرانی ها.
به هر حال من خیلی مشتاقم که بشنوم نرم افزار فلان هست که جواب داده. لطفا اگه موردی هست که مشکل نداشته باشه بفرمائین. البته من امروز این نرم افزار مدیا سرورکه لینک دانلودش را گذاشته اید دانلود کردم ولی نمی دونم تا چه اندازه کارم راه می افته باهاش. باید تستش کنم .

Pejvak61
24-10-2011, 07:52
من يه سئوالي برام پيش اومده. آيا از طريق فناوري DLNA ميشه ويدئو پروجكتور رو حذف كرد و به جاش از يك LED سوني با پشتيباني از اين فناوري استفاده كرد و تصوير Screen يك لپ تاپ مثلاً در حين آموزش نرم افزار Word رو به تلويزيون فرستاد و از ويدئو پروجكتور بي نياز شد؟
ميتونيد مزايا و معايب اين روش رو در مقايسه با استفاده از Video Projector برام بنويسين؟

جوابش خیلی برام مهمه. اگه ممکنه راهنماییم کنین.:11:

hovo
29-10-2011, 07:30

دوست خوبم تا اونجا که من متوجه شدم این قابلیت برای ارائه مولتی مدیا است یعنی فیلم و عکس و آهنگ
این یعنی شما نمیتونید با این نرم افزار های توی این تاپیک و با این قابلیت DLNA تصویر اسکرین خودتون رو با وایرلس یا پورت شبکه به تی وی بفرستید.
تنها راه حل ارسال به تیوی برای ارسال دسکتاپ همون کابل اچ دی ام ای 1.4 یا1.5 هست که کیفیت بی نظیری هم داره (البته پورت vga هم هست که صدا نداره)
البته این فقط سواد منه ممکنه کسی از بچه ها روش دیگه ای بلد باشه

hovo
30-10-2011, 22:49
استریم بی سیم تصاویر از کامپیوتر روی تلویزیون

ست StreamHD

ارسال تصاویر تمام اچ دی به صورت بی سیم از روی لپ تاپ روی تلویزیون خانه چیزی است که هنوز در دسترس هر کسی نیست. اما با داشتن این ست StreamHD می توانید با صرف ۱۳۰ دلار این امکان را داشته باشید.

با خرید آن یک قطعه یو اس بی به لپ تاپ یا کامپیوتر خانگی شما متصل می شود و در طرف دیگر یک گیرنده است که خروجی HDMI دارد و به تلویزیون متصل می شود. حالا همه چیز آماده پخش مستقیم ویدیو از روی کامپیوتر روی تلویزیون خانگی است بدون هیچ گونه سیم کشی اضافه ای.

در حال حاضر این تقریبا ارزان ترین روش برای انتقال بی سیم تصاویر با کیفیت 1080p به تلویزیون به حساب می آید و Warpia شرکت سازنده می گوید برد آن تا ۹ متر می رسد.

اگر فیلم زیاد نگاه می کنید یا یک کامپیوتر رومیزی مخصوص دانلود و نگهداری فیلم ها در اتاق کنار تلویزیون دارید، شاید این یک راه حل عالی برای پخش فیلم هایتان باشد.
منبع علی اصغر هنرمند

matrex63
31-10-2011, 00:44
دوستان سلام من میخوام ریسیورم به کامپیوتر وصل کنم واز این طریق تو کامپیوتر تماشا کنم کسی میدونه به چه صورت و از چه برنامه ای استفاده کنم ریسیور م هم ایکس کروز 400

hovo
02-11-2011, 23:36
خسته نباشی
120 تومن بده یه دی×وی×بی×کارت بخر هم دانلود آفلاین داشته باشی هم ری×سی×ور روی پی سی
چه جوریش رو دیگه شرمنده قوانین سایت اجازه نمیده

Masoud.Neshat
04-11-2011, 12:25
نرم افزار فوق العاده برای استفاده از DLNA تلویزیون EX520 :
1- مجانی هستش
2 - ترانسکدینگش به طرز عجیبی سریع و بدون وقفست؛ فایل mkv فول اچ دی 4.37 گیگا بایتی با یه CPU عهد قرقره میرزا Intel E2160 1.8GHz
3 - عملا هیچ تنظیمی لازم نداره
4 - ساب تایتل رو هم نشون میده!
5 - لازم نیست شاخه ای رو براش معرفی کنی، کل کامپیوتر رو میشناسه
6 - راحت میشه به هرجای فیلم که خواستین عقب و جلو کنین
بعد از ساعتها ور رفتن با انواع نرم افزارای پولی و مجانی دیگه این رو از همه بهتر دیدم:

PS3 Media Server
برای دانلود در صفحه زیر روی آیکون ویندوز یا اگر مک دارید مک یا لینوکس کلیک کنین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان توجه داشته باشید که در این تکنولوژی اساسا CPU کاملا درگیر میشه و اگر قصد دارین خیلی ازین روش فیلم ببینید نهایتا استفاده از thin client یا پلیر درست و درمون یا HDMI Wireless transmitter مثل Asus WiCast که تو بازار موجوده راه حل بهتریه، خلاصه فکر این باشین که یه سیستم حداقل 500 600 تومنی رو روشن گذاشتین با این وضع پول برق، فول لود کار کنه که شما فیلم ببینی! میخوام که نبینی!

اینم یه thin client بعنوان نمونه - 140 تومنه!

hovo
05-11-2011, 10:10
نرم افزار فوق العاده برای استفاده از DLNA :
1- مجانی هستش
2 - ترانسکدینگش به طرز عجیبی سریع و بدون وقفست؛ فایل mkv فول اچ دی 4.37 گیگا بایتی با یه CPU عهد قرقره میرزا Intel E2160 1.8GHz
3 - عملا هیچ تنظیمی لازم نداره
4 - ساب تایتل رو هم نشون میده!
5 - لازم نیست شاخه ای رو براش معرفی کنی، کل کامپیوتر رو میشناسه
6 - راحت میشه به هرجای فیلم که خواستین عقب و جلو کنین
بعد از ساعتها ور رفتن با انواع نرم افزارای پولی و مجانی دیگه این رو از همه بهتر دیدم:

دمت گرم خیلی خوشحالم کردی بیش از حد اما یکم دیر شد!!!!
وقت گذاشتم دارم تاپیکک میزنم باقلوا
حل مشکل یو اس بی و زیر نویس فارسی و پخش با کیفیت اچ دی

اما شما یه لطفی بکن لینک دانلود هم بزار که دیگه همهچی تموم بشه
بازم ممنون دمت گرم منتظر لینک دانلود هستیم

hovo
05-11-2011, 23:13
با تشکر فراوان
از اون جایی که گوگل نا محترم ایران و ای پی های ایرانی رو تحریم کرده و این روز ها چیز *وی*چیز*ان هم دیگه فعلا خیلی خوب جواب نمیده
یه لینک خوب برای دانلود براتون میزارم امید وارم استفاده کنید.

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

لینک دانلود مستقیم

البته مطمئن نیستم خوب جواب بده

bineshan
06-11-2011, 08:47
با سلام خدمت اقایون علما
من یه مولایل htc که dlna رو ساپورت میکنه می خوام به یه tv هم از dlna پشتیبانی میکنه فایل های تصویریمو و ویدیو ها رو نگاه کنم
بدون نرم افزاری چیزی امکان پذیره؟
دوستان اگه یه راهنمایی کامل کنن ممنون میشم

hovo
06-11-2011, 10:16
PS3 Media Server
زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه

متاسفانه با زیر نویس فارسی هماهنگ نیست و فقط خرچنگ قورباغه نشون میده

hovo
09-11-2011, 14:19
با سلام خدمت دوستان گرامی
مطلع شدم جدیدا کمپانی asus دستگاه ی به نام asus oplay air تولید کرده که تصاویر و صدا رو میتوان با لپ تاپ به صورت بیسیم روی تلویزیون هایی که قابلیت وایرلس دارند با کیفیت فول اچ دی منتقل کرد و با اکثر فرمت های کامپیوتری هم سازگار هست و پخش میکنه در حال حاضر هم در تهران موجود هست البته قیمت دقیق ندارم فقط میدونم قیمتش زیر 200 هزار تومن هست عکس و اطلاعات کامل رو توو لینک زیر مشاهده بفرمائید.

با تشکر از دوست خوبمون nimaamin28

ali_kazemi
11-11-2011, 15:34
دوستان لطف میکنید به منم کمک کنید !
هر کاری میکنم وصل نمیشه !
چندتا ورژن مختلف رو تست کردم اررور زیر رو میده
پسورد هم هر چی میزنم قبول نمیکنه !

ali_kazemi
12-11-2011, 16:18
چه جوریش رو نمیدونم !
ولی مشکلم حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایروال ها رو خاموش کرده بودم...
چون مودمم رو روتر کرده بودم ، گفتم بدونه فایروال یه وقت...
خلاصه فایروال رو روشن کردم ، یه چند ساعتی کار کرد ، بعد قطع شد !
الان هر کاری میکنم DLNA تلوزیونمون روشن نمیشه که نمیشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تمام برنامه های DLNA فقط فایل ها رو شیر میکنن ؟
نمیشه تصویر پی سی رو توی تلوزیون ببینم؟
الان با کابل RGB وصل هست ولی کیس رو اوردم توی حال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با DLNA که وصل کرده بودم ، فایل های تصویری رو 16:9 نشون نمی داد ! دور تا دوره تصویر مشکی بود !
تلوزیونمون قابلیت وصل شدن به اینترنت رو داره...
اگه بشه با کابل کراس هم از اینترنت توی تلوزیون استفاده کرد و هم یه جوری بشه تصویر کامپیوتر رو توی تلوزیون ببینم خیلی عالی میشه ! البته صدا و تصویر با هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این کار شدنی هست ؟

مدل تلوزیون : LG 47LW57000
مدل مودمم : Dlink 2640U

behrooz.shie
16-11-2011, 23:00
سلام اینو چه جوری میشه توی روتر راه اندازی کرد ؟
توی روتر های میکروتیک

hovo
30-11-2011, 15:34
چه جوریش رو نمیدونم !
ولی مشکلم حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایروال ها رو خاموش کرده بودم...
چون مودمم رو روتر کرده بودم ، گفتم بدونه فایروال یه وقت...
خلاصه فایروال رو روشن کردم ، یه چند ساعتی کار کرد ، بعد قطع شد !
الان هر کاری میکنم DLNA تلوزیونمون روشن نمیشه که نمیشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تمام برنامه های DLNA فقط فایل ها رو شیر میکنن ؟
نمیشه تصویر پی سی رو توی تلوزیون ببینم؟
الان با کابل RGB وصل هست ولی کیس رو اوردم توی حال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با DLNA که وصل کرده بودم ، فایل های تصویری رو 16:9 نشون نمی داد ! دور تا دوره تصویر مشکی بود !
تلوزیونمون قابلیت وصل شدن به اینترنت رو داره...
اگه بشه با کابل کراس هم از اینترنت توی تلوزیون استفاده کرد و هم یه جوری بشه تصویر کامپیوتر رو توی تلوزیون ببینم خیلی عالی میشه ! البته صدا و تصویر با هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این کار شدنی هست ؟

مدل تلوزیون : LG 47LW57000
مدل مودمم : Dlink 2640U

برای dlna تی وی رو ریست کن از ست آپ
برای تصویر هم والا فکر نکنم تا حالا که همچین نرم افزاری نبوده چون اساس این تکنولوژی بر اساس مدیا است فیلم عکس موسیقی ...
یه دکمه واسه تنظیم هست روش یه چهار خونه و یه ضربدر کشیده از اون استفاده کن تا مشکل تصویرت حل بشه فول بهترنشه
اینترنت هم بله خروجی ای دی اسال رو بزن به پورت لن تی وی
داداش اون ÷ورت لن که میبینی فقط کارش شبکه کردنه مهم نیست براش چی عبور میده مشکل فریمور تی وی هست که نمیتونه از اون پورت تصویر خروجی بده خوب مسلما سونی همچین کاری هم نخواهد کرد

سلام اینو چه جوری میشه توی روتر راه اندازی کرد ؟
توی روتر های میکروتیک
والا ما که نگرفتیم چی شد؟
یه طرف باید پی سی باشه یه طرف تیوی حالا وسطش میتونه روتر باشه یا مودم روتر یا سوئئچ یا نمیدونم هر چی

mehhhhhhhdi
16-12-2011, 16:56
ps3 media server زیرنویس فارسی رو نشون میده ولی مشکلات دیگه ای داره
مثل هماهنگ نبودن صداو تصویر و کندبودن و ...

hovo
16-12-2011, 20:03
ps3 media server زیرنویس فارسی رو نشون میده ولی مشکلات دیگه ای داره
مثل هماهنگ نبودن صداو تصویر و کندبودن و ...
سلام رفیق از کدوم ورژن استفاده می کنی هرچی تست کردم زیر نویس ساپورت نمیکنه

moama
03-01-2012, 00:13
با سلام
من نرم افزار Wild Media Server ورژن 1.12.1 رو نصب کردم خیلی هم قشنگ داشت کار میکرد ولی بعد از 15 روز از کار افتاد . کسی از دوستان کرک با سریالشو نداره؟ ممنون میشم اگه یکی از دوستان مشکل من رو حل کنه:11::40::11:

moama
08-01-2012, 00:22
ورژن مجانی و نامحدود رو بعد از کلی شخم زدن اینترنت پیدا کردم
همچنین از راهنمایی و جوابهای راهگشای شما دوستان متخصص ممنون و سپاسگذارم :27::31:

armin389
09-01-2012, 10:12
ورژن مجانی و نامحدود رو بعد از کلی شخم زدن اینترنت پیدا کردم
همچنین از راهنمایی و جوابهای راهگشای شما دوستان متخصص ممنون و سپاسگذارم :27::31:
خوب اگه آدرسشو لطف کنی که ما هم استفاده کنیم خوبه
البته آدرس ورژن مجانی و نامحدود روسیش اینه:

moama
16-01-2012, 02:26
خوب اگه آدرسشو لطف کنی که ما هم استفاده کنیم خوبه
البته آدرس ورژن مجانی و نامحدود روسیش اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.ru%2Fpage10.php)

خب منم همون ورژن رو پیدا کردم
ورژن انگلیسی رو که مهلتش تمام شده رو رو سیستم دارم و ورژن روسی رو هم نصب کردم.هر جا از منوهای ورژن روسی سر در نیاوردم از منوی انگلیسی کمک میگیرم:46:
-- یه سوال ؟؟
میشه از یه پورت لن مودم یه دو راهی زد و دو تا دستگاه رو بهش وصل کرد ؟ یعنی از یه پورت مودم برا دو تا دستگاه استفاده کرد؟

siruskabir
16-01-2012, 09:36
سلام به همگی دوستان
من تازه مشتری این تایپیک شدم و یه سئوال از حرفه ای های این نرم افزار داشتم!
لطفا" من رو راهنمایی کنید که چه تنضیماتی رو باید انجام بدم تا هنگام تماشای فیلم هر ربع ساعت یا بیست دقیقه سرور قطع نشه و با خیال راحت تا آخر فیلم رو ببینم؟ متشکرم

smhasanizadeh
16-01-2012, 17:27
من یک لپ تاپ دارای وایرلس، مودم TP-link مدل TD-W8101 و گوشی موبایل گالاکسی فیت دارم. و قصد خرید تلوزیون سامسونگ مدل D6940 که فاقد وای فای درونی است، را دارم.

سوال1: آیا می توانم تمام این دستگاهها را بطور بی سیم به هم وصل کنم؟ یعنی لپ تاپ، اینرنت(ADSL) و تلوزیون

سوال2: اگر این امکان وجود ندارد آیا عمل ذکر شده با تلوزیون D6960 که دارای وای فای درونی است امکان پذیر هست؟

سوال3: در صورتی که پاسخ دو سوال قبل منفی است، آیا باید مودم جدیدی بخرم؟ (روی مودم نوشته شده: ADSL2+ MODEM ROUTER

سوال4: تمام لپ تاپ های دارای وایرلس قابلیت DLNA رو دارند؟
ببخشید مزاحم شدم.

behrooz.shie
17-01-2012, 03:58
شما فقط به یک شبکه نیاز دارید حالا میخواد وایرلس باشه میخاد کابلی باشه !

smhasanizadeh
17-01-2012, 09:53
شما فقط به یک شبکه نیاز دارید حالا میخواد وایرلس باشه میخاد کابلی باشه !
اگر منظورتان با بنده بود، این را که خودم می دانم، فقط می خواهم بدانم با این امکاناتی که دارم، و دو مدل تلوزیون ذکر شده آیا می توانم شبکه بی سیم بین دستگاههایم برقرار کنم یا خیر؟

siruskabir
17-01-2012, 14:28
باز هم سلام
یه لوطی پیدا نمیشه که جواب سئوال من رو بلد باشه و راهنمایی کنه!
سئوالم این بود که در تنضیمات wild media server جایی هست که بشه تغییرش داد تا هنگام تماشای فیلم هر ربع ساعت یا بیست دقیقه مرتب سرور قطع نشه؟
پیشاپیش متشکرم

moama
17-01-2012, 23:47
باز هم سلام
سئوالم این بود که در تنضیمات wild media server جایی هست که بشه تغییرش داد تا هنگام تماشای فیلم هر ربع ساعت یا بیست دقیقه مرتب سرور قطع نشه؟
پیشاپیش متشکرم

دوست عزیز تو حالت عادی و پیشفرض همچین چیزی اتفاق نمیافته. شما احتمالا تنظیماتش رو دست زدی .
یا برنامه رو پاک کن و دوباره نصب کن یا برو تو تنظیمات و همه رو ریستور کن.

moama
17-01-2012, 23:52
باز هم سلام
پیشاپیش متشکرم

تو حالت عادی و پیشفرض این اتفاق نمیافته.
شما یه بار نرم افزار رو پاککن و دوباره نصب کن یا برو تو تنظیمات همش رو ریستور کن.

REDALERT
18-01-2012, 14:06
ووووووووووای چقدر حال می ده :))))))))))))))
خیلی حس قشنگیه وقتی ویدئو هاتو شیر می کنی
نسخه روسی رو لطف کنید لینک بدین که این رجیسترش پرید اونو نصب کنم
با تشکر

moama
20-01-2012, 00:28
ووووووووووای چقدر حال می ده :))))))))))))))
خیلی حس قشنگیه وقتی ویدئو هاتو شیر می کنی
نسخه روسی رو لطف کنید لینک بدین که این رجیسترش پرید اونو نصب کنم
با تشکر

smhasanizadeh
21-01-2012, 09:54
اگر منظورتان با بنده بود، این را که خودم می دانم، فقط می خواهم بدانم با این امکاناتی که دارم، و دو مدل تلوزیون ذکر شده آیا می توانم شبکه بی سیم بین دستگاههایم برقرار کنم یا خیر؟

کسی جواب من رو نمیده؟ :41:

REDALERT
21-01-2012, 10:41
کسی جواب من رو نمیده؟ :41:

بین اصلا ربطی به قابلیت سیستم یا لپ تاپ نداره!!! همه چی به این نرم افزار بسته هست ؛ ولی گوشی گالکسی فیت فکر نکنم DLNA داشته باشه
تلوزیون هم سامسونگ رو اطلاعی ندارم ولی تا اونجا که می دونم اگر بشه بهش دانگل وصل کرد می شه عمل شیر رو انجام داد و در مورد مودمت باید بگم که چون نتوع g هست احتمالا روی فایل های 720 به بالا مشکل داری واسه اجرا ، من که فقط چون دانگل سیستمم g هست این مشکل رو دارم چه برسه به شما که شاهراه ارتباطیت g هست؛ نوع N بگیری خیلی بهتره البته خوب خیلی هم قیمتا بالا رفته الان 8960N فکر کنم 100 تا 120 قیمتش باشه
موفق باشی

siruskabir
22-01-2012, 19:23
بازهم سلام
متاسفانه بازهم مشکل من برطرف نشده و حتی الان هم که از نسخه روسی استفاده میکنم و اصلا" هم به تنضیمات اون دست نزدم موقع تماشای فیلم چند بار سرور قطع میشه؟!!!!

jeghly
25-01-2012, 06:23
دوستان من یک مودم tplink 8901G دارم که روتر هم دارد تلوزیون هم lg lw65100 است که وای فای داخلی ندارد ولی لن دارد
می خواستم ببینم کارت وایرلس برای پی سی بگیرم می تونم dlna تلوزیون را راه اندازی کنم و فیلم های hd را روی اون ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:

majid84
25-01-2012, 10:12
دوستان جه جور شبكه بين تلويزيون و كامپيوتر بوسليه كابل LAN را راه اندازي كنيم تا بتونيم از DLNA استفاده كنيم. من هر كاري ميكنم نميشه

saeedkabiri
29-01-2012, 12:42
آقای esyo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من هم مودم من یک دستگاه تلویزیون سونی NX720 + سینما سونی 985 دارم و همگی اینها را از طریق یک کابل Lan به مودم
ADSL Linksys Wireless-N WAG120N که دارای روتر و 4 ورودی LAn می‌باشد وصل کرده‌ام
ولی برنامه Network Magic را TV نمی‌شناسد و اصلا سرور را نمی‌تواند پیدا کند ممنون می‌شوم مرا راهنمایی نمایید

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

خیلی هم راضی هستم

آقای esyo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من هم مودم من یک دستگاه تلویزیون سونی NX720 + سینما سونی 985 دارم و همگی اینها را از طریق یک کابل Lan به مودم
ولی برنامه Network Magic را TV نمی‌شناسد و اصلا سرور را نمی‌تواند پیدا کند ممنون می‌شوم مرا راهنمایی نمایید

saeedka57@yahoo.com

---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

خیلی هم راضی هستم

saeedka57@yahoo.com

siruskabir
07-02-2012, 22:17
کاربر عزیز جناب hovo
با سلام
از اون جایی که جنابعالی رو فردی پیگیر یافتم و مشاهده میکنم در بیشتر بحثها حضوری فعال دارید،خواهشمندم به این مشکل من هم پاسخ دهید،البته قبلا" هم پرسیدم ولی متاسفانه کسی جواب نداد.
اما سئوال:من از نسخه روسی wild media server استفاده میکنم و اصلا" هم تنضیماتش رو دستکاری نکردم ولی موقع تماشای فیلم چند بار قطع میشود، به نظر شما مشکل از کجاست؟!

hovo
07-02-2012, 23:48
کاربر عزیز جناب hovo
با سلام
از اون جایی که جنابعالی رو فردی پیگیر یافتم و مشاهده میکنم در بیشتر بحثها حضوری فعال دارید،خواهشمندم به این مشکل من هم پاسخ دهید،البته قبلا" هم پرسیدم ولی متاسفانه کسی جواب نداد.
اما سئوال:من از نسخه روسی wild media server استفاده میکنم و اصلا" هم تنضیماتش رو دستکاری نکردم ولی موقع تماشای فیلم چند بار قطع میشود، به نظر شما مشکل از کجاست؟!

farshad_4017
17-02-2012, 13:12
من led somsung دارم
هر کاری می کنم مودم نیمشناسه !
چیکار کنم !

hovo
18-02-2012, 15:53
من led somsung دارم
هر کاری می کنم مودم نیمشناسه !
چیکار کنم !
با کدوم نرم افزار
برای چه کاری
تا کجا پیشرفت کردی؟

farshad_4017
18-02-2012, 23:11
بعد این پستم کلی گشتم
دیدم نرم ازفار می خواد
البت مثل اینکه میشه از توی ویندوز 7 هم فعال کرد
ولی نه داخل لپتاپک، نه pc
خیچکدوم چیزی برای این تلویزیون نشناخت !
نرم افزار چی خوبه برای led somsung

hovo
20-02-2012, 06:54
بعد این پستم کلی گشتم
دیدم نرم ازفار می خواد
البت مثل اینکه میشه از توی ویندوز 7 هم فعال کرد
ولی نه داخل لپتاپک، نه pc
خیچکدوم چیزی برای این تلویزیون نشناخت !
نرم افزار چی خوبه برای led somsung
فعلا ps3
با خود ویندوز هم میشه ولی من هم نتونستم

untitled
04-03-2012, 14:17
سلام
میخواستم ببینم میشه وقتی که کامپیوتر به تلوزیون و مانیتور وصله ، از تلوزیون فیلم پخش کرد و با مانیتور به کارای دیگه پرداخت
باتشکر

mjd323232
04-03-2012, 17:04
سلام
میخواستم ببینم میشه وقتی که کامپیوتر به تلوزیون و مانیتور وصله ، از تلوزیون فیلم پخش کرد و با مانیتور به کارای دیگه پرداخت
باتشکر

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد فقط باید کارهایی انجام بدیم که زیاد سی پی یو رو اشغال نکنه تا توی رندر کردن تصویر مشکلی پیش نیاد
موفق باشین

untitled
04-03-2012, 22:33
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد فقط باید کارهایی انجام بدیم که زیاد سی پی یو رو اشغال نکنه تا توی رندر کردن تصویر مشکلی پیش نیاد
موفق باشین
سلام
دمت گرم ، میخواستم ببینم چجوری این کار را انجام بدم

matin_vv
05-03-2012, 08:17
دوستان سلام.
ببخشید اگر سوالم ناشیانه است.
من یک تلویزیون LED خریدم که DLNA داره. الان به صورت وایرلس به مودمم که مدل Linksys WAG 120N هست متصله و فایلهای روی کامپیوترم و همینطور موبایلم رو میتونم روی تلویزیون مشاهده کنم.
حالا از کجا میتونم بفهمم که این شبکه ای که ایجاد شده DLNA هست، یا شبکه بی سیمی که قبلاً هم توی خونه داشتم و با مودم/روتر ایجاد کرده بودم؟

یک سوال دیگه هم این که موقع پخش فایل تصویری که روی کامپیوتر قرار داده، تلویزیون هی بافر میکنه. یعنی که وسط پخش متوقف میشه و شروع به لود کردن باقی فیلم میکنه. من اگر بخوام این مشکل برطرف شه باید چیکار کنم؟ میتونه مربوط به مودم باشه؟
مودم از استاندارد N هم پشتیبانی میکنه، و من گذاشتمش روی حالت G. ممکنه اگر روی N بگذارم این مشکل حل بشه؟

ممنون.

REDALERT
07-03-2012, 01:38
دوستان سلام.
ببخشید اگر سوالم ناشیانه است.
من یک تلویزیون LED خریدم که DLNA داره. الان به صورت وایرلس به مودمم که مدل Linksys WAG 120N هست متصله و فایلهای روی کامپیوترم و همینطور موبایلم رو میتونم روی تلویزیون مشاهده کنم.
حالا از کجا میتونم بفهمم که این شبکه ای که ایجاد شده DLNA هست، یا شبکه بی سیمی که قبلاً هم توی خونه داشتم و با مودم/روتر ایجاد کرده بودم؟

یک سوال دیگه هم این که موقع پخش فایل تصویری که روی کامپیوتر قرار داده، تلویزیون هی بافر میکنه. یعنی که وسط پخش متوقف میشه و شروع به لود کردن باقی فیلم میکنه. من اگر بخوام این مشکل برطرف شه باید چیکار کنم؟ میتونه مربوط به مودم باشه؟
مودم از استاندارد N هم پشتیبانی میکنه، و من گذاشتمش روی حالت G. ممکنه اگر روی N بگذارم این مشکل حل بشه؟

ممنون.

سلام
اگر تلوزیون تمامی فرمت ها را پخش می کند ، بله شما موفق به اتصال DLNA شده اید
مشکل بافر کردن یا اسلو شدن تصویر هم بله مشکل از همون G هست و روی N البته 300Mb مشکل حل میشه و البته روی 150Mb هم تا کیفیت 720p فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.(شما مودم رو بذار روی همه حالت ها ، خوب چه کاریه فقط G ? )

به زودی آموزش DLNA ویندوز رو براتون آپ می کنم در همین تاپیک ، 17 اسفند تا 11-12 ظهر احتمالا ردیفش می کنم

milligator
07-03-2012, 09:10
سلام
من dlna را با نرم افزار serviio راه اندازی کردم.جواب داد.
ولی بازم فایل های mkv را پلی نمیکنه.من سونی دارم.
اول با کابل مستقیم به لپ تاپ وصل کردم و شبکه ساختم ولی چون شبکه را پابلیک تشخیص داد و نتونستم نوع شبکه را به home تغییر بدم کار نکرد.بعد که به مودم وصلش کردم درست شد.

milligator
08-03-2012, 19:07
سلام
من dlna را با نرم افزار serviio راه اندازی کردم.جواب داد.
ولی بازم فایل های mkv را پلی نمیکنه.من سونی دارم.
اول با کابل مستقیم به لپ تاپ وصل کردم و شبکه ساختم ولی چون شبکه را پابلیک تشخیص داد و نتونستم نوع شبکه را به home تغییر بدم کار نکرد.بعد که به مودم وصلش کردم درست شد.

بالاخره موفق شدم فایل های mkv را از طریق شبکه روی تلویزبون سونی پخش کنم :10: :8:
با نرم افزار serviio سرور را ایجاد کردم و قسمت هایی را که فیلمام داخلش بود را به نرم افزار معرفی کردم.
بعد از اینکه اون دایرکتوری ها را scsn کرد تمام دایرکتوری های فیلم را نمایش داد و همه را پلی کرد :40:
راحت شدم

hovo
09-03-2012, 22:18
بالاخره موفق شدم فایل های mkv را از طریق شبکه روی تلویزبون سونی پخش کنم :10: :8:
با نرم افزار serviio سرور را ایجاد کردم و قسمت هایی را که فیلمام داخلش بود را به نرم افزار معرفی کردم.
بعد از اینکه اون دایرکتوری ها را scsn کرد تمام دایرکتوری های فیلم را نمایش داد و همه را پلی کرد :40:
راحت شدم

زیر نویس فارسی رو هم ساپورت میکنه؟
وایر لس هم امتحانش کردید؟
یه لینک از دانلود نرم افزار به ما هم میدید؟

milligator
10-03-2012, 08:52
زیر نویس فارسی رو هم ساپورت میکنه؟
وایر لس هم امتحانش کردید؟
یه لینک از دانلود نرم افزار به ما هم میدید؟

سلام
من هیچکدوم از فیلمام زیرنویس ندارن.نمیدونم ساپورت میکنه یا نه.
ولی از لحاظ درگیر کردن منابع کامپیوتر چیزی احساس نکردم. حتی task manager را که باز کردم مثل همیشه بود.
فقط پس از نصب و معرفی دایرکتوری هایی که میخواین باید در تب library دکمه show status را هم بزنید تا آنها را جستجو کند.اگه نزنی چیزی بهت نشون نمیده.
من تلویزیون را با کابل وصل کردم و لپتاپ را با وایرلس.اون موقع چون دکمه را نزده بودم چیزی بهم نشون نداد.فقط یه مشت فایل موزیک.
روز بعد لپتاپ را هم با کابل وصل کردم و دکمه را هم شانسی زدم و همه چیز را نشون داد.دوباره با وایرلس باید تستش کنم
فکر نمیکنم پولی باشه.تا حالا که چیزی نخواسته

Amir&taha
12-03-2012, 08:26
سلام خسته نباشين دمتون گرم خيلي باحال بود

REDALERT
21-03-2012, 01:44
سلام
ولی از لحاظ درگیر کردن منابع کامپیوتر چیزی احساس نکردم. حتی task manager را که باز کردم مثل همیشه بود.
فقط پس از نصب و معرفی دایرکتوری هایی که میخواین باید در تب library دکمه show status را هم بزنید تا آنها را جستجو کند.اگه نزنی چیزی بهت نشون نمیده.
من تلویزیون را با کابل وصل کردم و لپتاپ را با وایرلس.اون موقع چون دکمه را نزده بودم چیزی بهم نشون نداد.فقط یه مشت فایل موزیک.
روز بعد لپتاپ را هم با کابل وصل کردم و دکمه را هم شانسی زدم و همه چیز را نشون داد.دوباره با وایرلس باید تستش کنم

زیر نویست رو هم اسم فیلمت کن ، filme.mkv فایل فیلم filme.sub فایل زیرنویس اینطوری باید درست بشه

online_2007
24-03-2012, 14:59
کسی با پلاگین youtube برنامه serviio کار کرده البته من کار کردم همه چی تو تلویزیون قشنگ نشان میده فقط مشکل بزرگی که دارم اینه که 2 دقیقه که میگذره از شبکه dlna قطع میشه اگر نرم افزاری مشابه این دارید که youtube پشتیبانی کنه معرفی کنید

hovo
25-03-2012, 12:50
کسی با پلاگین youtube برنامه serviio کار کرده البته من کار کردم همه چی تو تلویزیون قشنگ نشان میده فقط مشکل بزرگی که دارم اینه که 2 دقیقه که میگذره از شبکه dlna قطع میشه اگر نرم افزاری مشابه این دارید که youtube پشتیبانی کنه معرفی کنید

ashkan1360
26-03-2012, 01:39

يعني من ميتونم فايل هاي mkv رو كه LED هاي سوني نميخونن از تو كامپيوترم بخونم باهاش ؟
با كيفت full HD ? و زير نويس ؟
هم شبكه معمولي دارم هم بيسيم ؟
با كدوم وصل بشم ؟
فكر كنم با سيم سرعت بهتري بده
نه ؟

hovo
27-03-2012, 14:29
يعني من ميتونم فايل هاي mkv رو كه LED هاي سوني نميخونن از تو كامپيوترم بخونم باهاش ؟
با كيفت full HD ? و زير نويس ؟
هم شبكه معمولي دارم هم بيسيم ؟
با كدوم وصل بشم ؟
فكر كنم با سيم سرعت بهتري بده
نه ؟
لینک پست بالایی رو بخون
عالیه
همه کاری باهاش میتونی بکنی
هاردت میشه استوریج مدیا
درجه یک
هم فارسی هم بلوری همه چی
وایر لس و باسیمش اگه وایرلست 150 به بالا ترسفرش (سرعتش )باشه یکی هستن و مشکلی نداری سیم هم دست و پاگیره

ashkan1360
27-03-2012, 18:56
با wild چجوری تلویزیون رو بشناسم از تو خود تلویزیون کامپیوتر رو بشناسم یا بالعکس ؟
تی وی sony 46ex520

ashkan1360
27-03-2012, 23:56
جواب داد عالی
فقط هنوز زیر نویس رو نمیاره
هم اسم فایل هم هست

ashkan1360
28-03-2012, 00:21
سلام

لینک خرابه
کسی چک کرده این برنامه رو ؟
زیرنویس رو جواب میده ؟

ashkan1360
28-03-2012, 21:55
با ps3 جواب داد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ashkan1360
01-04-2012, 01:41
اگه از wild media server استفاده کنید زیرنویس میاد... احتمالا تو استریم هم بهتر میشه.

اما مودم خیلی تاثیر داره. من الان مودم ان دارم. فول اچ با صدای دالبی + زیرنویس راحت راحت استریم میکنم. تازه بیسیم هم وصلم

سلام
من هر کاری می کنم با wild زیر نویس نمیاره
زیر نویس هم اسمه
همین فیلم رو ps3 به راحتی زیر نویسش رو نشون میده ولی تو نمایش یه کم گیر میکنه
تو wild همه تنظیمات زیرنویس رو طبق فایل help اش هم انجام دادم ولی هر کاری میکنم نمیاد

hovo
01-04-2012, 18:43
سلام
من هر کاری می کنم با wild زیر نویس نمیاره
زیر نویس هم اسمه
همین فیلم رو ps3 به راحتی زیر نویسش رو نشون میده ولی تو نمایش یه کم گیر میکنه
تو wild همه تنظیمات زیرنویس رو طبق فایل help اش هم انجام دادم ولی هر کاری میکنم نمیاد

wildرو فراموش کنید
فقط سه تا 15 روز بهتون جواب میده بعدش دیگه به هیچ عنوان نمی تونید ازش استفاده کنید بهترین راه حل ps3 هست نه چیز دیگه دضمن من به هیچ عنوان در گیری با سی پی یو ازش ندیدم
فعلا کارش درسته

ashkan1360
01-04-2012, 20:42
wildرو فراموش کنید
فقط سه تا 15 روز بهتون جواب میده بعدش دیگه به هیچ عنوان نمی تونید ازش استفاده کنید بهترین راه حل ps3 هست نه چیز دیگه دضمن من به هیچ عنوان در گیری با سی پی یو ازش ندیدم
فعلا کارش درسته
من هم با ps3 خیلی بیش از بقیشون حال کردم
ولی روی بعضی فایل ها گیر پیدا می کنه بعضی رو هم نمی خونه
ولی wild روی همون فایل ها خوب عمل میکنه ولی زیرنویس که برای من نداره بده

noskhah
02-04-2012, 10:50
با سلام و مبارک باد خدمت دوستان
بنده یک تلویزیون سونی 46ex720 دارم همینطور مبایل arc s و لپتاپ سونی 134fx خداوکیلی یه راهنمایی دقیق در مورد DLNA و طریقه اتصال اینها رو بهم بگین و آیا به دانگل br100 (وای فای مخصوی این ال ای دی ) یا چیز دیگه ای نیاز هست، بنده که واقعاً گیج شدم و هیچ جوری نتونستم این کار رو انجام بدم واتصال بقرارکنم.واقعا ممنون میشم کسی راهنماییم کنه .
متشکر

ashkan1360
02-04-2012, 13:30
با سلام و مبارک باد خدمت دوستان
بنده یک تلویزیون سونی 46ex720 دارم همینطور مبایل arc s و لپتاپ سونی 134fx خداوکیلی یه راهنمایی دقیق در مورد DLNA و طریقه اتصال اینها رو بهم بگین و آیا به دانگل br100 (وای فای مخصوی این ال ای دی ) یا چیز دیگه ای نیاز هست، بنده که واقعاً گیج شدم و هیچ جوری نتونستم این کار رو انجام بدم واتصال بقرارکنم.واقعا ممنون میشم کسی راهنماییم کنه .
متشکر

پست های قبل رو بخونی دوست عزیز متوجه میشی چیکار کنی
این رو هم بخون اگه باز نشد دقیقتر بگو کجاشو متوجه نمیشی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

noskhah
03-04-2012, 08:55
با تشکر از آقای اشکان
لطفا بفرمائید آیا برای اجرای DLNA نیاز به سخت افزار اضافی هست یانه؟

ashkan1360
03-04-2012, 14:21
با تشکر از آقای اشکان
لطفا بفرمائید آیا برای اجرای DLNA نیاز به سخت افزار اضافی هست یانه؟

نه
فقط بايد يه شبكه ايجاد كني
يا با هاب
يا وايرلس
يا مستقيم

noskhah
04-04-2012, 07:35
شرمنده جناب اشکان
من با توضیحات بالا نتونستم وایو رو به 720 متصل کنم اگه لطف کنید یکبار دیگه برای ارتباط ال ای دی سونی و لپ تاپ سونی از طریق DLNA توضیح بفرمائید بسیار سپاسگذار میشم.:wub::sad:

siamak_mu
04-04-2012, 21:51
کدوم یکی از برنامه ها میتونه همزمان که تو یه دیوایس فیلم رو پخش توی کامپیوتر هم پخش کنه؟ آخه من هدفون هدفون بیسیم با دانگل USB دارم فقط روی ویندوز کار میکنه میخوام با اون فیلم ببینم. ساپورت فرمت و زیرنویس اینا مهم نیست.
Wild Media Server خیلی برنامه کاملی بود. فقط حیف اینکارو نمیکنه. با پخش رندوم ویدئوهاش خیلی حال کردم. جون میده برای موزیک ویدئو.
اینجا لیست کامل تمام برنامه های مدیا سرور هست.

ashkan1360
05-04-2012, 06:39
شرمنده جناب اشکان
من با توضیحات بالا نتونستم وایو رو به 720 متصل کنم اگه لطف کنید یکبار دیگه برای ارتباط ال ای دی سونی و لپ تاپ سونی از طریق DLNA توضیح بفرمائید بسیار سپاسگذار میشم.:wub::sad:

اول بگو مودم داري يا هاب يا وايرلس ؟
بعد هم تونستي شبكه ات رو برقرار كني ؟
تو تي وي كه ميري شبكه رو تشخيص ميده ؟
آي پي ها رو بهت ميده ؟

noskhah
05-04-2012, 09:05
با تشکر آقای اشکان
ببین من یک ال ای دی sony 46 ex720 دارم که DLNA داره همینطور لپتاپ سونی 134 fx که اونم DLNA رو ساپورت می کنه.
دیگه هیچ چی ندارم.
بعد هم شبکه رو نتونستم برقرار کنم.
تو تی وی خطا میده .
حدسم اینه که نیاز به دانگل سونی داشته باشه .(شاید نمی دونم!!)

ashkan1360
05-04-2012, 16:08
با تشکر آقای اشکان
ببین من یک ال ای دی sony 46 ex720 دارم که DLNA داره همینطور لپتاپ سونی 134 fx که اونم DLNA رو ساپورت می کنه.
دیگه هیچ چی ندارم.
تو تی وی خطا میده .

خوب
من به اين نتيجه رسيدم كه شما نه مودمداري نه هاب
پس مياي يه سيم شبكه از سوكت شبكه لپتاپ ات به سوكت تي وي ميزني (فكر كنم نياز به كابل cross نباشه همون لن معمولي جواب بده)
بعد دو تا آي پي پشت سر هم مثلا" 192.168.200.201 و 192.168.200.202 به دو تا دستگاه ميدي و ...
بايد انجام بشه
اگه تي وي ات يو اس بي wifi هم روشه همين كارها رو بدون سيم ميتوني انجام بده با يه كانكشن ad hoc

noskhah
07-04-2012, 07:34
با تشکر آقای اشکان
خوب پس برای برقراری DLNA یا باید با کابل شبکه بشه یا با وایرلس انجام بشه و در هر صورت باید هردو یه جوری با هم شبکه بشن.
متشکرم و ممنون

homo2121
07-04-2012, 20:34
سلام دوستان
من هم یک 46ex720 دارم میشه دقیقا ومرحله به مرحله بگید چکار کنم مودم هم tplink8951 هستش منوی tv کجا برم چون توی سرچ تی وی وایرلس هیچی پیدا نمکینه.فاصله نهایتا بین تی وی ومودم چقدر میتونه باشه؟

REDALERT
07-04-2012, 22:07
جواب داد عالی
فقط هنوز زیر نویس رو نمیاره
هم اسم فایل هم هست

زیر نویست رو حتما با پسوند sub. اجرا بگیر
همچنین فرمتت باید UTF-8 باشه برای این کار زیر نویس رو با نودپد باز کن File --> Save As بعد اون پائین یک گزینست به اسم Encoding که احتمالا پیشفرض روی ASNI قرار داره ، عوضش کن و بذار روی UTF-8 بعد اوکی بعد یس ، همه مراحل رو درست بری ب احتمال 100 در 100 باید درست بشه

REDALERT
07-04-2012, 22:14
با تشکر آقای اشکان
دیگه هیچ چی ندارم.
تو تی وی خطا میده .

ببین شما الان 2 تا دی ال ان ای داری پس کارت خیلی خیلی راحته!!! فقط باید یک شبکه دست و پا کنی ، نظرم اینه که حالا که حدود 3.5 خرج کردی 100 تومن بده یه مودم 300N بگیر که خیالت تخت تخت شه ، مستقیم هم فکر می کنم بتونی بفرستی من با تب 7.7 سامسونگ راحت می اندازم روی NX720 sony حالا البته من مودم دارم که همیشه تب بهش وصله ی بار باید بی مودم امتحان کنم البته تا 1 ماه دیگه نمیتونم ؛؛؛ شما خودت بدون مودم امتحان کن نتیجه رو اطلاع بده ؛ مودم خواستی بگیری بگو من راهنماییت کنم

noskhah
08-04-2012, 07:53
با تشکر از اقای REDALERT
بفرماپید چه مودمی بگیرم؟
البیته دانگل br100 خودسونی چجوریه؟

REDALERT
08-04-2012, 11:02
قیمتش خیلی بالاست ، همیشه اعتقاد دارم حتی اگه اینقدر پول داشتی که کل دنیا رو بخری بگرد ببین کی ارزونتر میفروشه،
نظر من روی TP-LINK TD-W8960N هست که سرعت 300 رو براتون فراهم می کنه با قیمت حدود 100 هزار تومان
راستی من نپرسیدم که شما تلوزیونتون وای فای داخلی داره؟ یا باید دانگل بهش وصل بشه؟
اگر وای فای داره و میتونه اطلاعات رو بدون دانگل رد و بدل کنه که هیچ و اگر نه که میریم برای مدل W300kit باز هم از برند تی پی لینک که دارای مدمی که بالا ذکر کردم هست و یک دانگل 821N هم داره که میتونی دانگل رو وصل کنی به تی وی و با مودم لپ تاپ . تی وی رو شبکه کنی؛

hovo
15-04-2012, 22:00
قیمتش خیلی بالاست ، همیشه اعتقاد دارم حتی اگه اینقدر پول داشتی که کل دنیا رو بخری بگرد ببین کی ارزونتر میفروشه،
نظر من روی TP-LINK TD-W8960N هست که سرعت 300 رو براتون فراهم می کنه با قیمت حدود 100 هزار تومان
راستی من نپرسیدم که شما تلوزیونتون وای فای داخلی داره؟ یا باید دانگل بهش وصل بشه؟
اگر وای فای داره و میتونه اطلاعات رو بدون دانگل رد و بدل کنه که هیچ و اگر نه که میریم برای مدل W300kit باز هم از برند تی پی لینک که دارای مدمی که بالا ذکر کردم هست و یک دانگل 821N هم داره که میتونی دانگل رو وصل کنی به تی وی و با مودم لپ تاپ . تی وی رو شبکه کنی؛
عمرا
به هیچ عنوان نمیشه یه دانگل وای فای رو با یواس بی با مارکی به غیر از سونی و با مدلی به غیر از اون مدل ارائه شده داخل سایت سونی متصل کرد
خودت رو خسته نکن نمیشه
دلیلش هم اینه که اون دانگل وای فای تی÷ی لینک فقط تحت ویندوز کار میکنه درایور داره که تو ویندوز شناخته میشه
ولی این دانگل سونی فقط برای فریمور سونی ساخته شده و فقط توی تی وی شناخته میشه(البته من خودم روی ویندوز امتحانش نکردم)
ok
در مورد وای فای داخلی هم nx720 به بالا دارن دیگه همشون
در مورد استریم هم من شخصا مودم 300 سری ان تی پی لینک8961nd رو دارم داره فیلم فول اچ دی رو مثه باقلوا می خوره با زیر نویس بدون لحظه ای گیر کردن

REDALERT
15-04-2012, 23:02
عمرا
به هیچ عنوان نمیشه یه دانگل وای فای رو با یواس بی با مارکی به غیر از سونی و با مدلی به غیر از اون مدل ارائه شده داخل سایت سونی متصل کرد
خودت رو خسته نکن نمیشه
دلیلش هم اینه که اون دانگل وای فای تی÷ی لینک فقط تحت ویندوز کار میکنه درایور داره که تو ویندوز شناخته میشه
ولی این دانگل سونی فقط برای فریمور سونی ساخته شده و فقط توی تی وی شناخته میشه(البته من خودم روی ویندوز امتحانش نکردم)
ok
در مورد استریم هم من شخصا مودم 300 سری ان تی پی لینک8961nd رو دارم داره فیلم فول اچ دی رو مثه باقلوا می خوره با زیر نویس بدون لحظه ای گیر کردن

خوب بله من اینجاشو بو نکرده بودم ؛ چون 720 خودش وای فایداخلی داره ، مودم هم من 8960 دارم و 60 و 61 مثل هم هستن فکر کنم فقط شکل ظاهریشون با هم فرق داره

adeeb
17-04-2012, 11:49
سلام دوستان روز به خير:
ايا از دوستاني كه اين led 57000 رو دارن با روشي كه تو كاتالوگ دستگاه هست تونستن با DLNA كار كنن؟
توي كاتالوگش اسم 2 تا برنامه هست به نام nero4 , plex media server كه تو كاتالوگ نوشته شده اونو تو سيستم نصب كنيد فايل ها رو به اشتراك بذاريد از LED در قسمت smart share اون رو انتخاب كنيد و فايل هاي share shode رو ببينيد
ولي من ديشب هر كاري كردم نتونستم اونو راه بندازم ارتباط كامپيوتر و LED با كابل شبكه ADSL هست كه به مودم ZYXEL روي يكي از پورت ها وصل شده
ارتباط اينترنت به LED برقرار شده باهاش نرم افزار LED رو بروز رساني ميكنم اخبار رو ميخونم و... ولي زماني كه ميرم رو Smart share اصلا برنامه nero4 , plex media server رو نداره و نميشناسه
خواهش ميكنم اگه تجربه اي دارين كمكم كنيد
يا علي- اديب

ashkan1360
19-04-2012, 21:37
الان عملا" هیچ کدوم از این برنامه ها برای 1080p با زیر نویس فارسی جواب نمیده به من

hovo
20-04-2012, 04:51
حذف شود...........

REDALERT
20-04-2012, 22:02
چی حذف شود؟ :)

ashkan1360
21-04-2012, 05:29
الان عملا" هیچ کدوم از این برنامه ها برای 1080p با زیر نویس فارسی جواب نمیده به من

wild روسی داره جواب میده بهم
هم زیرنویس هم نداشتن مشکل تو 1080p

homo2121
01-05-2012, 09:56
عمرا
خودت رو خسته نکن نمیشه
ok

سلام دوستان

من با سیم(مودم tplink8951) و نرم افزار wild media server راحت تی وی (46ex720) وکامپیوتر رو شبکه کردم وبه همه پوشه های دسترسی داشتم زیرنویسا همه درست بودن
حالا سوالم اینه این مدل تی وی 46ex720 بدون دانگل هم میتونه وایرلس شبکه بشه یا حتما دانگل میخاد قیمت دانگلش چنده؟
زمانی که میری توی قسمت نتورک--> وایرلس بدون هیچ سرچی فقط پیغام میده که یه چیزی باید توی usb وصل بشه ومیمونه در حالی که وقتی سیم وصله سریع آی پی ها رو میشناسه وکانکت میشه
ممنون

REDALERT
03-05-2012, 17:33
سلام دوستان

من با سیم(مودم tplink8951) و نرم افزار wild media server راحت تی وی (46ex720) وکامپیوتر رو شبکه کردم وبه همه پوشه های دسترسی داشتم زیرنویسا همه درست بودن
حالا سوالم اینه این مدل تی وی 46ex720 بدون دانگل هم میتونه وایرلس شبکه بشه یا حتما دانگل میخاد قیمت دانگلش چنده؟
زمانی که میری توی قسمت نتورک--> وایرلس بدون هیچ سرچی فقط پیغام میده که یه چیزی باید توی usb وصل بشه ومیمونه در حالی که وقتی سیم وصله سریع آی پی ها رو میشناسه وکانکت میشه
ممنون

سلام
برو تو تنظیمات شبکه اگر تنظیمات شبکه بی سیم بود که خودش وایرلس داره (شاید روشن نیست!!!) اگرم که نداره دانگل می خواد

homo2121
05-05-2012, 10:29
سلام
برو تو تنظیمات شبکه اگر تنظیمات شبکه بی سیم بود که خودش وایرلس داره (شاید روشن نیست!!!) اگرم که نداره دانگل می خواد

ممنون از جوابتون
چجوری میشه روشن کرد هیچ گزینه ای ندیدم

هیچدوم از دوستان 46ex720 نداشته که تست کرده باشه؟

REDALERT
06-05-2012, 22:56
ممنون از جوابتون

خواهش می کنم
برا ی روشن کردنش روی تلوزیون ما که اینطوریه (NX 720):
منو > تنظیمات > شبکه > بعدش گزینه روشن کردن شبکه داخلی Lan رو انتخاب می کنی و همونجا وقتی میری داخل گزینه تنظیمات شبکه باید تنظیم به صورت بی سیم رو داشته باشه اگه داره که تنظیم کن اگه نه که باید دانگل بگیری؛ موفق باشی

fery_lion
09-05-2012, 00:44
سلام .. من دو تا مودم وای فای دارم .. یک تلویزیون که ورودی lan داره و یه پی سی .. از طریق اون دو مودم .. میتونم تصویر رو به تلویزیون انتقال بدم؟! ممنون

REDALERT
11-05-2012, 01:51
سلام .. من دو تا مودم وای فای دارم .. یک تلویزیون که ورودی lan داره و یه پی سی .. از طریق اون دو مودم .. میتونم تصویر رو به تلویزیون انتقال بدم؟! ممنون

سلام
مدل تلوزیون شما چی هست؟

fery_lion
11-05-2012, 10:13
سلام
مدل تلوزیون شما چی هست؟
samsung c630

REDALERT
11-05-2012, 10:43
samsung c630

خوب طبق نوشته های این صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلوزیون شما مودم داخلی بی سیم نداره و باید جداگانه تهیه کنید!
ولی اگر برات کابل کشی Lan موردی نداره انجامش بده ، بعدش دیگه فقط باید نرم افزار Wild Media Server رو نصب کنی ، البته اول نسخه انگلیسی رو نصب کن که تنظیماتش دستت بیاد که بعد از 15 رو لایسنس می خواد ازت ، بعدش می تونی نسخه روسی رو نصب کنی که نیاز به لایسنس نداره و خودم هم در حال حاظر دارم ازش استفاده می کنم.
موفق باشی

fery_lion
11-05-2012, 21:54
ممنون .. ولی حالا من دو تا مودم وای فای حی و حاضر دارم .. منظورم از همین dsl router ها هستش .. یعنی با اینام کارم را میوفته .. یا یه نوع مودم دیگه منظورتونه؟

REDALERT
11-05-2012, 23:38
ممنون .. ولی حالا من دو تا مودم وای فای حی و حاضر دارم .. منظورم از همین dsl router ها هستش .. یعنی با اینام کارم را میوفته .. یا یه نوع مودم دیگه منظورتونه؟

خواهش می کنم
خیر این با روتر حل نمیشه شما یک سَری به نمایندگی سامسونگ شهرتون بزن و مدل تی ویت رو بگو ببین دانگل بهش می خوره یا نه ، احتمالا قیمت بین 100-120 داشته باشه

moh72
12-05-2012, 18:35
میشه بگید anynet چجوری کار میکنه؟

REDALERT
12-05-2012, 21:46
میشه بگید anynet چجوری کار میکنه؟

فکر کنم این بتونه کمکت کنه:

ghafouri_mr
28-05-2012, 11:55
ممنون از جوابتون

46ex720 شبكه وايرلس داخلي نداره و بايد يا يك مودم شبكه وايرلس usb (دانگل) بهش وصل كني و يا اگه مودم َ وايرلس براي كامپيوترت داري اونو‌ با سيم بهش وصل كني. موفق باشي.
تو سايت سوني ايران هم ترجمه اونو نوشته :
"سازگاری با LAN بی سیم و ارتباط مستقیم Wi-Fi (آداپتور Wi-Fi مدل UWA-BR100 مورد نیاز است) "

Arman.r
03-06-2012, 21:06
سلام
میخواستم ببینم برای دیدین فیلمها با پسوند MKV از طریق فناوری DLNA روی تلویزیون LG مدل LW57000 SMART TV
به غیر از مودم وایرلس احتیاجی به دانگل اینترنت بیسیم برای تلویزیون هست؟

ramin511
04-06-2012, 23:10
خیلی تجربه خوبی بود ممنون از اطلاعات ارزنده.
یه سوال آیا از این طریق میشه صفحه ویندوز رو هم از tv دید؟ یعنی tv تبدیل به مونیتور بشه؟

REDALERT
05-06-2012, 08:48
سلام
میخواستم ببینم برای دیدین فیلمها با پسوند MKV از طریق فناوری DLNA روی تلویزیون LG مدل LW57000 SMART TV
به غیر از مودم وایرلس احتیاجی به دانگل اینترنت بیسیم برای تلویزیون هست؟

سلام
اگر تلوزیون شما شبکه وایرلس داخلی ندارد باید برای تلوزیون یک دانگل تهیه کنید و با نرم افزار Wild Media Server اصلا دیگه پسوند مهم نیست شما تمامیه فرمت ها رو میتونید پخش کنید!

REDALERT
05-06-2012, 08:50
خیلی تجربه خوبی بود ممنون از اطلاعات ارزنده.
یه سوال آیا از این طریق میشه صفحه ویندوز رو هم از tv دید؟ یعنی tv تبدیل به مونیتور بشه؟

خیر ؛ به این دلیل که نرم افزار Wild Media Server ارسال فایل رو به تلوزیون بر عهده داره و تا اونجا که من دیدم گزینه ای برای این کار وجود ندارد.

ashkan1360
05-06-2012, 18:06
سلام
من از wild media اون ورژن روسی اش استفاده میکنم ولی تازگی یه مشکلی دارم که کمتر از یک ثانیه صدا با تصویر و زیرنویس نمیخونه
اگه لب خونی کنی مشکل داره یا صدای ضربه و تیر و ... رو میشه فهمید که مچ نیستند
چیکار کنم ؟

Arman.r
08-06-2012, 11:57
سلام
اگر تلوزیون شما شبکه وایرلس داخلی ندارد باید برای تلوزیون یک دانگل تهیه کنید و با نرم افزار Wild Media Server اصلا دیگه پسوند مهم نیست شما تمامیه فرمت ها رو میتونید پخش کنید!
جای خاصی هست که بتونم متوجه بشم شبکه وایلرس داخلی داره؟
با این نرم افزاری که معرفی کردید مثل km player میشه زیر نویس فارسی هم روی فیلم دید؟
اگه نمیشه نرم افزار دیگه ای هم هست برای این کار؟
ممنون از راهنماییت

saeedrasooly
08-06-2012, 15:04
سلام گوشی من One x است (اندرویدم) میخواستم بدونم چجوری مستقیم به تلویزیون پاناسونیک (Veria Link و DLN ) دار وصل شم (چه مودمی پیشنهاد میدید که هم Wifi داشته باشه DLN باشه)

یک سوال دیگه شما میگید کابل شبکه مستقیم به تلویزیون وصل کنید (نوع کابل Cross باشه یا Straight ) ممنون

سوال اول برام مهم

پیشاپیش تشکر

7918+khoram
10-06-2012, 01:25
سلام
میشه لطف کنید بگید من برای تنظیم تلوزیونم باید چیکار کنم مدل تلوزیون من NX710 هست همچنین یک دستگاه پخش بلو ری هم دارم مدل S480
لازم به ذکر است که مودم adsl من dlink می باشد.
با تشکر

7918+khoram
10-06-2012, 01:26
سلام
میشه لطف کنید بگید من برای تنظیم تلوزیونم باید چیکار کنم مدل تلوزیون من سونی NX710 هست همچنین یک دستگاه پخش بلو ری هم دارم مدل سونی S480
با تشکر

REDALERT
10-06-2012, 11:45
سلام
من از wild media اون ورژن روسی اش استفاده میکنم ولی تازگی یه مشکلی دارم که کمتر از یک ثانیه صدا با تصویر و زیرنویس نمیخونه
اگه لب خونی کنی مشکل داره یا صدای ضربه و تیر و ... رو میشه فهمید که مچ نیستند
چیکار کنم ؟

شما یک بار نرم افزار رو آنیستال و دوباره اینستال کن برای خودم هم این مشکل نه و اصلا دیگه تی وی رو نمیشناخت دوباره اینستال کردمو درست شد

REDALERT
10-06-2012, 11:50
جای خاصی هست که بتونم متوجه بشم شبکه وایلرس داخلی داره؟
با این نرم افزاری که معرفی کردید مثل km player میشه زیر نویس فارسی هم روی فیلم دید؟
اگه نمیشه نرم افزار دیگه ای هم هست برای این کار؟
ممنون از راهنماییت
شما برو تو تنظیمات تلوزیون و دنبال تنظیمات شبکه بگرد ببین جایی هست که تنظیمات بی سیم رو نوشته باشه، اگه نداشته باشه که باید دانگل بگیری برای این کارم بری نمایندگی خود ال جی و بپرسی چه مدلی مناسب هست بهتره؛ چون احتمال زیاد هر شرکت مخصوص به خودش رو داره ، واسه سونی که اینطوریه.

REDALERT
10-06-2012, 11:54
سلام گوشی من One x است (اندرویدم) میخواستم بدونم چجوری مستقیم به تلویزیون پاناسونیک (Veria Link و DLN ) دار وصل شم (چه مودمی پیشنهاد میدید که هم Wifi داشته باشه DLN باشه)

یک سوال دیگه شما میگید کابل شبکه مستقیم به تلویزیون وصل کنید (نوع کابل Cross باشه یا Straight ) ممنون

سوال اول برام مهم

پیشاپیش تشکر

سلام ؛ برای اینکار گوشی شما که خودش DLNA داره! میمونه تی وی که راستش من در مورد دانگل نمیتونم نظری بدم ولی برای مودم با بودجه زیر 100 تومن TP-LINK 8960N رو پیشنهاد میدم ولی اگر بودجه بالاتری داری بگو تا من مدل های جدید تر رو پیشنهاد بدم.(راستی خاصیت DLNA اصلا واسه مودم وایرلس مهم نیست چون تقریبا کار ترمینال رو انجام میده ، فقط دستگاه ارسال کننده و دریافت کننده باید قابلیت DLNA رو داشته باشن)

REDALERT
10-06-2012, 11:56
سلام
میشه لطف کنید بگید من برای تنظیم تلوزیونم باید چیکار کنم مدل تلوزیون من سونی NX710 هست همچنین یک دستگاه پخش بلو ری هم دارم مدل سونی S480
با تشکر

سلام
لطفا مدل مودم رو ذکر کنید ؛ بعدش شما نیاز به هیچ گونه تنضیمات خاصی روی تلوزیون ندارید ، فقط باید شبکه وایرلستون رو روی تلوزیون روشن کنید و باقی تنظیمات توسط نرم افزار انجام میشه که روی سیستم باید نصب کنید که توضیحاتش در صفحات ابتدایی همین فروم اومده توسط دوستان.

hovo
22-06-2012, 15:26

siranoushr
23-06-2012, 16:11
دوستان من مودمم Dlink 2640u هستش و وایرلسی که پشت ----- xcruiser 400hd plus وصله هم وایرلس Dlink wireless 150 Usb هست.
آیا منم می تونم با این نرم افزارها dlna راه اندازی کنم. خیلی تلاش کردم اما نمیدونم سیتمش رو ندارم و یا نمی تونم تنظیم کنم.
سیستم من هم ویندوز سونه.
هم mezmo رو نصب کردم و هم wild media رو.
بخدا طبق عکس ها پیش رفتم ولی جواب نمیگیرم. فایروال رو هم خاموش کردم.
خواهشا منو راهنمایی کنید.

siavashb
04-07-2012, 12:09
سلام
مي خواستم بدونم چطوري ميشه از ps3 به عنوان مديا سرور استفاده كرد ؟ يعني بشه فيلم روي ps3 ريخت و از تلويزيوني كه واي فاي داره و dlan رو ساپورت ميكنه نگاره كرد ؟
ممنون ميشم اگر جواب بدين مهمه برام

pixel_i8
06-07-2012, 23:33
با درود فراوان.من تمام مراحل نصب و تنضیمات برنامه Mezzmo رو انجام دادم و Home Theatre رو هم شناسایی کردم چطور میتونم Stream کنم؟ممنون میشم پاسخ بدید.

amehsany
16-07-2012, 07:09
سلام

مودم Dlink 2730u که سرعتش 150Mbps هست یابه عبارتی مودمهای دارای سرعت 150Mbps جوابگوی این ترانسفر هستندیا اینکه حتما باید مودمی باسرعت 300Mbps تهیه کرد؟

amehsany
17-07-2012, 10:33
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟

ashkan1360
17-07-2012, 19:03
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟

سلام

مودم Dlink 2730u که سرعتش 150Mbps هست یابه عبارتی مودمهای دارای سرعت 150Mbps جوابگوی این ترانسفر هستندیا اینکه حتما باید مودمی باسرعت 300Mbps تهیه کرد؟
زياد هم هست

azmt2006
21-07-2012, 18:32
سلام من یه تلوزیون ال جی ال ام96000دارم که wifiداره اگه بخوام کامپیوترخونگی رو به تلوزیون بدون سیم وصل کنم با خرید یه کارت wi fi می تونم این کارروبکنم ؟ضمنا می خوام ازتصاویرفول اچ دی درکامپیوتراستفاده کنم لطف کنیدراهنمایی بفرمائید

amehsany
22-07-2012, 05:47
سلام من یه تلوزیون ال جی ال ام96000دارم که wifiداره اگه بخوام کامپیوترخونگی رو به تلوزیون بدون سیم وصل کنم با خرید یه کارت wi fi می تونم این کارروبکنم ؟ضمنا می خوام ازتصاویرفول اچ دی درکامپیوتراستفاده کنم لطف کنیدراهنمایی بفرمائید

شما این دوتا پست رو بخونی به طورکامل یادمیگیری.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saeedkabiri
25-07-2012, 21:50
چطوری باید این کار و کرد
من آخرین ورژنش رو دانلود کردم و ورژن قبلی رو با برنامه RevoUninstaller بصورت ریشه ای پاک کردم بعد جدیده رو نصب کردم ولی باز هم expired شده

morgheshgh
27-07-2012, 10:26
برای من مفید بود میرم پیاده کنم

hovo
04-08-2012, 05:22
سلام دوستان
وقتتون رو با این نرم افزار ها تلف نکنین حرص هم نخورین
با آل شیر سامسونگ میتونید به راحتی مشکل رو حل کنید خودم روی سونی تست کردم
زبان فارسی هم داره
راحتم هست
بی خیال مدیا سرور روسی و نمیدونم مزمو اینها بشید
کاشکی تاپیکها تمیز میشدن
به نظر من که اصلا نیازی به نرم افزار دیگه ای نیست

jesus11077
06-08-2012, 03:40
سلام دوستان
وقتتون رو با این نرم افزار ها تلف نکنین حرص هم نخورین
با آل شیر سامسونگ میتونید به راحتی مشکل رو حل کنید خودم روی سونی تست کردم
زبان فارسی هم داره
راحتم هست
بی خیال مدیا سرور روسی و نمیدونم مزمو اینها بشید
کاشکی تاپیکها تمیز میشدن
به نظر من که اصلا نیازی به نرم افزار دیگه ای نیست

با سلام خدمت شما دوست عزیز
من اکثر نرم افزارهای سرور رو امتحان کردم و به پیشنهاد شما allshare رو هم دان کردم و نصبیدم اما نتونستم ازش استفاده کنم برای سونی 40EX710...
تلوزیون رو میشناسه اما ویدیوها رو نمیاره توی لیست تلوزیون و بزرگترین ایرادش اینه که باید حتما فایلی که میخوای ببینی رو کپی یا کات کنی به محلی که میگه...
شاید من نتونستم باهاش کار کنم اگه اینطوره راهنمایی کنید لطفا...
با تشکر

jesus11077
06-08-2012, 03:52
دوستانی که از Wild Media Server استفاده کردن راهنمایی کنن چرا من نمیتونم زیرنویس رو فعال کنم؟
اسم زیرنویس و فیلم رو یکی کردم و تنظیمات رو همه جوره تست کردم اما نشد، به نظرتون ایراد کجاست؟
اینم بگم Wild Media Server در برابر بقیه نرم افزارهای سرور خدا حساب میشه باور کنید... هیچی کم نداره غیر از زیرنویس که اونم داره ولی من نمیتونم بیارمش.
ممنون

hovo
14-08-2012, 17:38
رفیق توی تاپیک خودش همه راهنمایی هاش هست
شما میتونی بهش مسیر بدی و نیازی به کات و کپی اجباری نیست
به محض شیر شدن میتونید تو آخرین گزینه هوم ببنینید
مشکلی نداشته برخلاف بقیه نرم افزار ها بسیار راحت تره
و بدون گیر کار میکنه
من با مودم سری g هم تست کردم به راحتی آپلود ودانلود میکنه

foad deris
18-08-2012, 00:46
با سلام
من یک lm67100 دارم که wifi هم داره
چطور با گوشیم xperia arc تصویر رو روی تلویزیون به اشتراگ بگزارم با وای فای ؟
اگه نرم افزار خاصی باید روی گوشیم نصب کنم معرفی کنید
ممنون

hovo
20-08-2012, 00:38
با سلام خدمت شما دوست عزیز
من اکثر نرم افزارهای سرور رو امتحان کردم و به پیشنهاد شما allshare رو هم دان کردم و نصبیدم اما نتونستم ازش استفاده کنم برای سونی 40EX710...
تلوزیون رو میشناسه اما ویدیوها رو نمیاره توی لیست تلوزیون و بزرگترین ایرادش اینه که باید حتما فایلی که میخوای ببینی رو کپی یا کات کنی به محلی که میگه...
شاید من نتونستم باهاش کار کنم اگه اینطوره راهنمایی کنید لطفا...
با تشکر

alibazi
31-08-2012, 16:59
سلام من کوشی n8 دارم.
تازگیا نوکیا تو آخرین آپ دیت این گوشی dlna گزاشته
به راهنمایی این پیج من نرم افزار Mezzmo نصب کردم
اما اصلا این دو همدیگرو پیدا نمیکنن ؟؟!!!
لطفا راهنماییم کنید ؟

wolf9653
10-09-2012, 17:01
سلام من کوشی n8 دارم.
لطفا راهنماییم کنید ؟

به نظر من برنامه WILD MEDIA SERVER رو نصب کن دیگه هیچ مشکلی با اینجور کارها نخواهی داشت
فقط یه بار امتحان کن

hovo
18-09-2012, 20:07
سلام من کوشی n8 دارم.
لطفا راهنماییم کنید ؟
allshare سامسونگ

mnr1459
30-09-2012, 13:07
با سلام
من یه lcd پاناسونسک دارم با قابلیتdlna و یک لب تاپ dell کلاً باید چکار کنم تا از این قابلیت استفاده کنم؟ و چه چیزایی لازمه ؟
یه توضیح کامل میخام؟

van123
01-10-2012, 17:22
سلام من تازه با این مطلب آشنا شدم من مودم وایرلس دارم ADSL تلویزیونم هم قابلیت بیسیم و باسیم رو داره اما نمیخام کابل کشی کنم ولی وقتی میرم رو بی سیم نوشته USB بیسیم رو وصل کنید منظورش چیه؟

ashkan1360
02-10-2012, 12:22
سلام من تازه با این مطلب آشنا شدم من مودم وایرلس دارم ADSL تلویزیونم هم قابلیت بیسیم و باسیم رو داره اما نمیخام کابل کشی کنم ولی وقتی میرم رو بی سیم نوشته USB بیسیم رو وصل کنید منظورش چیه؟

یعنی wireless ready هستو شما میتونی حدود 200 تومن یه دانگل بخری و وایرلس دار بشی :-)

somayeh21
02-10-2012, 16:23
سلام دوستان:31:

من برای درس "شیوه ارائه مطالب "موضوع dlna را انتخاب کردم ولی متاسفانه کتاب معتبر و مطالب معتبر پیدا نکردم . یه سری مقاله که تو نت بود پیدا کردم.
میشه ازتون خواهش کنم اگه کسی ebook در رابطه با این موضوع داره برای دانلو بزاره .
وگرنه موضوع رو عوض کنم.:45::23:
خیلی ممنون..

van123
03-10-2012, 00:14
یعنی wireless ready هستو شما میتونی حدود 200 تومن یه دانگل بخری و وایرلس دار بشی :-)merCلطفا با جزئیات بشتر راهنمایی کنید روش کار و نحوی خرید دانگل و یا وسایل پیشرفته ترو آبا راه میانبر هم داره؟اصلا همراه TV نیس؟

van123
17-10-2012, 11:00
سلام
لطفا من رو رو راهنمایی کن راجب DLAN
من sony hx800 دارم
تو تنظیماتش نوشته اتصلال بی سیم و باسیم
پورت RJ 45 هم داره و لی میخام بی سیم ارتباط برقرار کنم
اما واسه اتصال بی سیم مینویسه USB بیسیم را وارد کنید
منظورش چیه؟
مگه خودش این قابلیت بیسیم رو نداره؟
خلاصه من چه کار هایی باید انجام بدم؟
چه قطعاتی باید بخرم؟
واسه ارتباط بین PC & TV & LapTop
من مودم وایرلس هم دارم
لطفا توضیحات لازم رو بهم بدین
بعضیا میگن که دانگل احتیاج نداره که

majid-jjjj
26-10-2012, 19:21
دوستان یکی کار با این برنامه wild media رو لطفاً توضیح بده

majid-jjjj
27-10-2012, 11:18
آقا جون مادرتون یکی بیاد بگه این برنامه wild media چجوری زیرنویس فارسی رو نشون میده پدرمون دراومد هرکارش میکنیک نمیشه که نمیشه فایلهای بالای 10 گیگ رو هم ریپ میزنه مثل فیلم فول اچدی با حجم بالای 10 گیگ جون هرکی دوست دارید تصویری اموزش بزارید که گیج نشیم .

majid-jjjj
28-10-2012, 14:27
مشکل زیرنویسم حل شد فقط مونده مشکل فیلمهای بالای 10 گیگ که ریپ میزنه

cactuskhan
29-10-2012, 01:21
مشکل زیرنویسم حل شد فقط مونده مشکل فیلمهای بالای 10 گیگ که ریپ میزنه

چطوری مشکل زیر نویس رو حل کردی ؟ من یه بار این کار کردم ولی اینقدر ور رفته بودم خودم هم نمی دونستم چطوری درست شد ! الان باز نمی تونم درسستش کنم ! لطفا اگه میشه با عکس راهنمایی بکن !

sei_pm
09-11-2012, 20:27
سلام
لطفا من رو رو راهنمایی کن راجب DLAN
من sony hx800 دارم
تو تنظیماتش نوشته اتصلال بی سیم و باسیم
پورت RJ 45 هم داره و لی میخام بی سیم ارتباط برقرار کنم
اما واسه اتصال بی سیم مینویسه USB بیسیم را وارد کنید
منظورش چیه؟
مگه خودش این قابلیت بیسیم رو نداره؟
خلاصه من چه کار هایی باید انجام بدم؟
چه قطعاتی باید بخرم؟
واسه ارتباط بین PC & TV & LapTop
من مودم وایرلس هم دارم
لطفا توضیحات لازم رو بهم بدین
بعضیا میگن که دانگل احتیاج نداره که

باید دانگل وایرلس بخرید که مدل اصلیش Sony UWA-BR100 البته شاید مدلهایی که چیپست مشابه داشته باشند و ارزانتر هم باشند هم بتونید پیدا کنید.

PARS1990
12-12-2012, 17:33
سلام
من میخوام فایل ام کی وی با زیرنویس رو در تی وی پخش کنم و نمیخام واسه پخش مجبورشم فایل رو کانورت کنم چه برنامه ای باید نصب کنم

jesus11077
13-12-2012, 21:39
سلام
من میخوام فایل ام کی وی با زیرنویس رو در تی وی پخش کنم و نمیخام واسه پخش مجبورشم فایل رو کانورت کنم چه برنامه ای باید نصب کنم

سلام
اول از همه تلوزیون شما باید DLNA رو ساپورت کنه....
دوم اینکه شما یکی از نرم افزارهای مدیا سرور ( به نظر من بهترینش wild media server هستش ) رو روی کامپیوتر نصب میکنید...
سوم شما تلوزیون رو با کابل شبکه یا بصورت بیسیم به کامپیوترتون وصل میکنین...
حالا وقت تنظیماته: برنامه wild media server رو باز میکنید و اجازه میدید تا تلوزیون رو با آی پی بشناسه و بقیه تنظیمات دست خودتونه...
برید سراغ تلوریونتون و با کنترلش برید به قسمت DLNA ( توی برندهای مختلف متفاوته مثلا توی سونی وقتی برید روی media اسم کامپیوترتون رو میاره ) و ok کید...
حلا هارد ششما رو مشناسه و با همون کنترل تلوزیون میتونید هر فایلی که خواستی اجرا کنید.
طولانی شد اما خیلی آسونه.

jesus11077
13-12-2012, 21:54
چطوری مشکل زیر نویس رو حل کردی ؟ من یه بار این کار کردم ولی اینقدر ور رفته بودم خودم هم نمی دونستم چطوری درست شد ! الان باز نمی تونم درسستش کنم ! لطفا اگه میشه با عکس راهنمایی بکن !

دوست عزیز من سه تا فایل میزارم و به ترتیب برید به قسمتهایی که میگم و Load کنید درست میشه ( اینا تنظیمات خودمه برای تلوزیون سونی 40EX710)
1. WMS Device setting رو در قسمت setting >> device >> setting >> load
2. WMS EX710 setting رو در قسمت setting >> your telvision name >> setting >> load ( اسم تلوزیونتون یا مدلش رو میاره روش دو بار کلیک کنید setting رو میاره)
3. WMS MARI setting رو در قسمت setting >> your computer name >> setting >> load ( اسم کامپیوترتون رو میاره روش دو بار کلیک کنید setting رو میاره)
یادتون باشه حتما حتما یونیکد زیرنویستون روی Unicode big endien باشه.

jesus11077
13-12-2012, 21:58
سلا دوستان
تا حالا کسی تونسته فایل mkv با دو زبان رو با wild media server استریم کنه و بتونه زبان رو عوض کنه ؟ اگه کرده چطوری؟
من فایلهای 1080p رو نمیتونم پخش کنم و فقط صدا داره به نظر شما مشکل از کجاست؟
فایلهای TS رو هم همینطور.
با تشکر

jesus11077
13-12-2012, 23:42

دوست عزیز من سه تا فایل میزارم و به ترتیب برید به قسمتهایی که میگه و Load کنید درست میشه ( اینا تنظیمات خودمه برای تلوزیون سونی 40EX710)
1. WMS Device setting رو در قسمت setting >> device >> setting >> load
2. WMS EX710 setting رو در قسمت setting >> your telvision name >> setting >> load ( اسم تلوزیونتون یا مدلش رو میاره روش دو بار کلیک کنید setting رو میاره)
3. WMS MARI setting رو در قسمت setting >> your computer name >> setting >> load ( اسم کامپیوترتون رو میاره روش دو بار کلیک کنید setting رو میاره)
یادتون باشه حتما حتما یونیکد زیرنویستون روی Unicode big endien باشه.

mahyarSAMSUNG
15-12-2012, 12:51
تلوزیون LED 7000 سامسونگ دارم ولی هرجا سرچ میکنم درباره DLNA همش میگه باید ویرلس اداپتور داشته باشم .. پس این کابل لن که پشتشه به چه درد میخوره ؟ من اینو وصل کردم به مودم و آی پی ها رو هم وارد کردم ولی چطوری باید از لپ تاپ که به همون مودم وصله تصویر و صدا و عکس پخش کنم ؟ :n14:

Amir&taha
16-12-2012, 11:27
سلام
من نرم افزارWild Media Server قبل نصب كردم باهش مشكلي نداشتم والي الن كه نصب مي كنم نمي تونم از تو tv فايلهاي شير شد رو ببنم
ممنون مي شم راهنمايي كنيد

jesus11077
16-12-2012, 12:05
تلوزیون LED 7000 سامسونگ دارم ولی هرجا سرچ میکنم درباره DLNA همش میگه باید ویرلس اداپتور داشته باشم .. پس این کابل لن که پشتشه به چه درد میخوره ؟ من اینو وصل کردم به مودم و آی پی ها رو هم وارد کردم ولی چطوری باید از لپ تاپ که به همون مودم وصله تصویر و صدا و عکس پخش کنم ؟ :n14:

دوست عزیز من سامسونگ ندارم اما این سیستم DLNA توی محصولات سامسونگ به اسم All share شناخته میشه و شما بعد از نصب و اجرای wild media server اون رو تنظیم میکنی روی auto detect خودش تلوزیون رو پیدا میکنه بهدش میای توی تلوزیون با کنترل میای روی All share میزنی mycomputer رو میاره بعدش میتونی هر چی خواستی پخش کنی.

mahyarSAMSUNG
16-12-2012, 23:18
دوست عزیز من سامسونگ ندارم اما این سیستم DLNA توی محصولات سامسونگ به اسم All share شناخته میشه و شما بعد از نصب و اجرای wild media server اون رو تنظیم میکنی روی auto detect خودش تلوزیون رو پیدا میکنه بهدش میای توی تلوزیون با کنترل میای روی All share میزنی mycomputer رو میاره بعدش میتونی هر چی خواستی پخش کنی.

خوب همون چون تی وی سامسونگ نداری نمیدونید دیگه .. چون این سری که من گفتم ال شیر نداره اگه داشت که دیگه مشکلی نداشتم .. من لپ تاپم آل شیر داره مشکلی ندارم باهاش فقط تی وی مون که اینو نداره و باید از طریق کابلا لن و هزار جور راهی که نمیدونم چطوریه فعالش کرد .. از دی ال ان ای توی این تلوزیون فقط ما اسمشو دیدیم .. :n15:

osmaan
17-12-2012, 00:32
خوب همون چون تی وی سامسونگ نداری نمیدونید دیگه .. چون این سری که من گفتم ال شیر نداره اگه داشت که دیگه مشکلی نداشتم .. من لپ تاپم آل شیر داره مشکلی ندارم باهاش فقط تی وی مون که اینو نداره و باید از طریق کابلا لن و هزار جور راهی که نمیدونم چطوریه فعالش کرد .. از دی ال ان ای توی این تلوزیون فقط ما اسمشو دیدیم .. :n15:
مهیار جان شما باید بری تو بازار دنبال کارت شبکه سامسونگ مخصوص تلویزیون باشی خیلی کمیابه و فکر کنم چیزی بین 50 تومن یا 100 تومن باشه

mahyarSAMSUNG
17-12-2012, 03:30
یعنی به نظر شما با مودم و لن نمیشه ؟ پس لن که روشه ب چه درد میخوره ؟

osmaan
17-12-2012, 10:51
یعنی به نظر شما با مودم و لن نمیشه ؟ پس لن که روشه ب چه درد میخوره ؟

مگه لن برای اینترنت نیست؟
dlna برای مدیا استریم هست فکر کنم بیشتر

mahyarSAMSUNG
17-12-2012, 19:01
مگه لن برای اینترنت نیست؟
dlna برای مدیا استریم هست فکر کنم بیشتر

ولی من شنیدم تلوزین به یک access point وصل باشه میشه اینکارو کرد .. من لپ تاپمو به صورت وایرلس به مودم وصل میکنم همینطور گوشمو هم با وایرلس وصل میکنم از اونجایی که هم لپ تاپ و هم گوشیم aal share داره بدون هیچ مشکلی فیلم رو از گوشی رو لپ تاپم نشون میدم یا عکس و صدا و ... ولی تلوزیونمون که all share نداره توی گوشیم به عنوان یه پلیر پیدا نمیشه ... ما که قیدشو زدیم انشالله پول دستمون اومد یه all share دارشو میگیرم :n03:

nemat_d
01-01-2013, 22:32
سلام دوستان
من تلويزيون پاناسونيك فول HD مدل HT-L42U30S دارم با كابل كراس به PC وصلش كردم نرم افزار
Media Server را هم نصب كردم ولي فيلمها را كه به اشتراك گزاشته ام نمي بينم وهمش پيغام NOT SERVER مياد كسي مي تون كمكم كن

REDALERT
09-01-2013, 19:32

سلام دوست عزیز
شما نیازی نیست که تو دی ان ال ای تTV چیزی وارد کنی ، برو قسمت شبکه ، ببین کابل وصل هست و شبکه شناسایی شده یا نه!
بعد که اوکی شد برو تو قسمتی که فلش میزنی عکس و فیلم میبینی! همونجا باید سیستمت رو بشناسه ، برای ما سونیه و من البته با وایرلس این کارو کردم، امتحان کن اگه نشد بگو چی کار کردی بازم اگه سر درآوردم بهت میگم

REDALERT
09-01-2013, 19:37
سلام دوستان
من تلويزيون پاناسونيك فول HD مدل HT-L42U30S دارم با كابل كراس به PC وصلش كردم نرم افزار
Media Server را هم نصب كردم ولي فيلمها را كه به اشتراك گزاشته ام نمي بينم وهمش پيغام NOT SERVER مياد كسي مي تون كمكم كن

سلام دوست عزیز
شما تنظیمات رو به درستی اوکی کردی؟
یعنی تلوزیون تو نرم افزار شناسایی شده؟ و شما تلوزیون رو ادد کردی در قسمت Devices نرم افزار؟