مشاهده نسخه کامل
: DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Server
p30worldtizhosh
12-01-2013, 00:04
درود
من هر کاری کردم نتونستم زیرنویس رو بیارم
ممنون مبشم راهنمائیم کنید.
سپاس
REDALERT
12-01-2013, 00:24
درود
سپاس
شما هم زیرنویس رو با پسوند sub و هم با پسوند srt در یک فولدر به همراه فیلمتون ذخیره کنید به این صورت(حتما نام فیلم و زیرنویس باید یکی باشه):
Taken 2 2012 _ 1080p.mkv
Taken 2 2012 _ 1080p.srt
Taken 2 2012 _ 1080p.sub
p30worldtizhosh
12-01-2013, 12:15
درود
سپاس
ممنون از راهنمائیتون ولی خودم حلش کردم.
اینم لینکش برای دوستانی که مثل من این مشکل رو دارند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی نمیدونم چرا بعضی از فیلم ها با پسوند MKV رو پخش نمی کنه.
vahid172002
13-01-2013, 10:53
با سلام
دوستان من چندتا سوال داشتم یه خورده گیج شدم میشه راهنماییم بکنید
من تبلت تلوزیون led سامسونگ و کامپیتور و مودم وایرلس دارم تلوزیون از طریق کابل به مودم وصل هست و چند وقت پیش هم اپدیتش کردم همه این دستگاه با برنامه all share سامسونگ به هم وصل هستند البته این برناه منو خیلی اذیت میکنه اولن پسنود های 3gp و بعضی از فایل های mp4 رو ساپورت نمیکنه برای تبلتمم که سامسونگ هست همین مشکل رو دارم
حالا سوال ها
1) الان این کاری که من کردم با تکنولوژی DLNA چه فرقی داره؟
2) من نمیتونم تبلتم به دستگاه های غیر سامسونگ وصل کنم آیا با این تکنولوژی میشه و باید چه برنامه ای رو برای تبلتم دانلود کنم؟؟
3) این سوال یکم بی ربط هست ولی تا حالا نتونستم حلش کنم وقتی دستگاهامو روشن میکنم همشه آخرین دستگاهی که میخواد کانکت بشه ارور میده و میگه نمیتونه کانت بشه و محدودیت داره در صورتی که من هیچ محدودیتی تو تنظیمات مودم ندادم چه جوری باید این مشکل حل کنم؟؟
4) آیا PS3 رو میشه شبکه کرد؟؟ باید کابل وصل بشه یا با وایرلس خود دستگاه هم میشه؟؟ از کپی خور بودن نمیپره؟؟؟؟
5) فرق مودم وایرلس با روتر چی هست؟؟؟
p30worldtizhosh
13-01-2013, 16:07
کسی نیست ؟؟
EB00LI 5IAH
13-01-2013, 16:09
داااش این راه که خیلی داگ داره :n03::n21:
hassantakno
22-01-2013, 13:49
سلام
چه جوری میشه با استفاده از فناوری DLNA فایل های توی موبایل رو روی تی وی نگاه کرد؟ اگر آموزش کامل رو بگین ممنون میشم.
تلویزیون اسمارت سامسونگ با گوشی Xperia U
با تشکر
amir_82111
26-01-2013, 08:18
سلام
من Transcoding profile رو در Wild Media Server روی Movie TsMuxer تنظیم کردم ولی با LG LM62000 نمیتونیم فیلم ها رو عقب و جلو کنم.چرا؟
سلام
اگه می خواین از ورژن انگلیسی وایلد نا محدود استفاده کنین برین از برنامه Time Stopper استفاده کنین البته وایلدتون هم باید ورژن قدیمی باشه من با 1.02 الان چند ساله راحت کار میکنم
با برنامه Time Stopper میتونین زمان برنامه رو رو هر زمانی که میخواین قفل کنین
با سلام من یه ال ای دی ال جی مدل 67100 دارم با وایرلس داخلی و یه مودم وایرلس دار و یه گوشی نوکیا n8 مجهز به dlna چه طور می تونم با گوشی شاره کنم آیا مودم تنظیماتی داره لطفا راهنمایی کنید
من یک سوال دارم
من می خوام تصویر اسمارت تی وی را روی لپ تاپم بیارم و ظبطش کنم با شبکه خانگی قبلا از طریق وای فای به سادگی فایلهای کلمپ را روی تی وی دیدم
تلویزیونم ال جی است
delmajid
22-03-2013, 10:43
سلام
من یه تبلت آندرویدی دارم و میخوام ویه مودم وایرلس با 4 پورت خروجی
یه خروجی رو وصل کردم به تلویزیونم (50st30) پاناسونیک
برنامه ای برای آندروید هست که من این کارو با اندروید انجام بدم
ممنونم از همه اساتید
delmajid
24-03-2013, 06:36
سلام
من یه تبلت آندرویدی دارم و میخوام ویه مودم وایرلس با 4 پورت خروجی
یه خروجی رو وصل کردم به تلویزیونم (50st30) پاناسونیک
برنامه ای برای آندروید هست که من این کارو با اندروید انجام بدم
ممنونم از همه اساتید
سلام کسی نیست به ما کمک کنه؟
من برنامه ای میخوام که همینکارو روی تبلت آندرویدی بکنه
در ضمن تی وی من این سیستم رو داره و ساپورت میکنه
Kopolpda
29-03-2013, 02:29
ببین شما الان 2 تا دی ال ان ای داری پس کارت خیلی خیلی راحته!!! فقط باید یک شبکه دست و پا کنی ، نظرم اینه که حالا که حدود 3.5 خرج کردی 100 تومن بده یه مودم 300N بگیر که خیالت تخت تخت شه ، مستقیم هم فکر می کنم بتونی بفرستی من با تب 7.7 سامسونگ راحت می اندازم روی NX720 sony حالا البته من مودم دارم که همیشه تب بهش وصله ی بار باید بی مودم امتحان کنم البته تا 1 ماه دیگه نمیتونم ؛؛؛ شما خودت بدون مودم امتحان کن نتیجه رو اطلاع بده ؛ مودم خواستی بگیری بگو من راهنماییت کنمبا عرض خسته نباشید خدمت شما بنده 27 صفحه خوندم همش در مورد کامپیوتر و تلویزیون بود دیدم شما تنها کسی هستی که با تبلت وصل شدی که آندروییده بنده یک گوشی گالکسی اس3 دارم یک تلویزیون ex520یک مودم wifi مدل br100 سونی که مخصوص تلویزیون های سونی هست هم گرفتم لطفا در این مورد بنده رو راهنمایی کنیدکه چطوری گوشیم و tv رو شبکه کنم نحوه دادن ip به گوشی و تلویزیون رو توضیح بدید هر کار میکنم وصل نشد
delmajid
06-04-2013, 10:48
با عرض خسته نباشید خدمت شما بنده 27 صفحه خوندم همش در مورد کامپیوتر و تلویزیون بود دیدم شما تنها کسی هستی که با تبلت وصل شدی که آندروییده بنده یک گوشی گالکسی اس3 دارم یک تلویزیون ex520یک مودم wifi مدل br100 سونی که مخصوص تلویزیون های سونی هست هم گرفتم لطفا در این مورد بنده رو راهنمایی کنیدکه چطوری گوشیم و tv رو شبکه کنم نحوه دادن ip به گوشی و تلویزیون رو توضیح بدید هر کار میکنم وصل نشد
والا من هم همین درخواست رو داشتم ولی کسی نیست جواب بده
نمیدونم این تاپیک چرا اینجوریه؟:n13:
منم واسه تبلت آندرویدی میخواستم
delmajid
14-04-2013, 17:26
دوستان عزیزی که دستگاه آندرویدی دارند و میخوان با dlna به تی وی وصل بشن!!!
من برنامه مخصوص رو گیر آوردم
این برنامه را دانلود کنید وصل بشید به تی وی فقط کافیه یه مودم وایرلس داشته باشید که به تی وی وصل باشه
من خودم روی panasonic 50st30m تست زدم و کاملا جواب داد و فیلم هم نگاه کردم.
این اسم برنامه هستش من هر کار کردم با این سرعت اینترنت نتونستم آپلود کنم.
در ضمن این کار رو از هرکی تو این سایت پرسیدم جواب نداد خودم از سایت دیگری گرفتم
BubbleUPnP 1.6.5
اگه سوالی بود در خدمتم
sajadi.ali
14-05-2013, 20:21
سلام
من همه نرم افزارهارو تست کردم
WildMediaServer خیلی خوبه ولی رو فایلایی که حجمشون خیلی بالاست گیر می کنه و اعصاب خورد می کنه :n27:
Mezzmo خیلی بهترتره چون تو حجم بالا ککشم نمی گزه،اما یه مشکل دارم باهاش...زیرنویس فارسی
ANSI و UTF-8 گذاشتم ... درست میشه اما کلمات پس و پیش می شن
(مثلآ:به جای *ایران فیلم تقدیم می کند*مینویسه*می فیلم تقدیم کند ایران*)
خوب آخه این دیگه چه مشکلیه؟:n13:
...ALI...
19-05-2013, 19:25
سلام به همه.
من چطوری می تونم از طریق کابل شبکه و یک مودم که به پی سیم وصبه و 4 تا خورجی lan هم داره به tv panasonc فیلم پخش کنم؟
MHEBRAHIMI
20-05-2013, 06:49
سلام به همه.
من چطوری می تونم از طریق کابل شبکه و یک مودم که به پی سیم وصبه و 4 تا خورجی lan هم داره به tv panasonc فیلم پخش کنم؟
سلام
حتما منظورت اتصال لپتاپ به tv از طریق مودم بی سیم می باشد.
برای این کار لپتاپ و tv را از طریق کابل یا بی سیم بهم ارتباط می دهی و بعد برنامه mezzmo را روی لپتاپ نصب و اجرای میکنی. در زمان اجرای برنامه باید بطور اتوماتیک tv را بشناسد وقتی که tv شناسایی شد فیلمی را که می خواهید در tv نمایش داده شود انتخاب می کنی . در tv هم باید در قسمتی که av یا hdmi را انتخاب می کنی نام و یا آرم mezzmo آمده باشد که با انتخاب آن باید فیلم نمایش داده شود.
نرم افزار Mezzmo با حجم حدودا 25 مگابایت (در نسخههای مختلف متفاوت است) را از این زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت سازنده نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هر تلویزیونی که wifi (پورت LAN) داشته باشه از این امکانات میشه استفاده کنه ؟؟؟
تو رسیو*ر ها هم میشه از این امکان استفاده کرد ؟؟
Excel-VB
02-06-2013, 13:31
سلام دوستان
من تقريباً اكثر پست هاي اين تاپيك را مطالعه كردم اما چيزي در مورد سوالات زير نيافتم .. دوستان اگر محبت كنند راهنمايي بفرمايند سپاسگزار خواهم بود.
1- چگونه مي توانم فيلم ها و عكس هاي روي موبايل را بر روي TV پخش كنم .. هر دو DLNA و WiFi دارند. آيا بصورت مستقيم و بدون نياز به مودم و روتر امكان پذير نيست؟ بنابراين گزينه Direct Lan در TV چه كاره است؟
2- چگونه مي توانم لپ تاپ و موبايل و TV را با هم شبكه كنم البته بدون مودم و روتر و سيم؟ آيا مي توان لپ تاپ را بصورت access point وايرلسي تعريف كرد و بقيه را به لپ تاپ وصل كرد؟!
3- چگونه مي توان به موبايل، IP دستي داد؟
4- موبايل توسط WiFi خودش بصورت اتوماتيك به TV كانكت مي شود ولي امكان ارسال فيلم و عكس بر روي TV نمي باشد و روي موبايل ارور مي دهد.
5- چگونه مي توانم با وايمكس خود و از طريق شبكه كردن لپ تاپ و موبايل، بر روي موبايل اينترنت استفاده كرد؟
از كليه دوستاني كه پاسخ مي دهند پيشاپيش تشكر مي كنم
homedhonarmand
07-06-2013, 22:09
سلام عکس هایی که گذاشتید رو نشون نمیده انگار پاک کردید میشه بررسی کنید
REDALERT
14-06-2013, 15:25
سلام دوستان
من تقريباً اكثر پست هاي اين تاپيك را مطالعه كردم اما چيزي در مورد سوالات زير نيافتم .. دوستان اگر محبت كنند راهنمايي بفرمايند سپاسگزار خواهم بود.
1- چگونه مي توانم فيلم ها و عكس هاي روي موبايل را بر روي TV پخش كنم .. هر دو DLNA و WiFi دارند. آيا بصورت مستقيم و بدون نياز به مودم و روتر امكان پذير نيست؟ بنابراين گزينه Direct Lan در TV چه كاره است؟
2- چگونه مي توانم لپ تاپ و موبايل و TV را با هم شبكه كنم البته بدون مودم و روتر و سيم؟ آيا مي توان لپ تاپ را بصورت access point وايرلسي تعريف كرد و بقيه را به لپ تاپ وصل كرد؟!
3- چگونه مي توان به موبايل، IP دستي داد؟
4- موبايل توسط WiFi خودش بصورت اتوماتيك به TV كانكت مي شود ولي امكان ارسال فيلم و عكس بر روي TV نمي باشد و روي موبايل ارور مي دهد.
5- چگونه مي توانم با وايمكس خود و از طريق شبكه كردن لپ تاپ و موبايل، بر روي موبايل اينترنت استفاده كرد؟
از كليه دوستاني كه پاسخ مي دهند پيشاپيش تشكر مي كنم
سلام
شما کافیه روی موبایلت یک نرم افزار شیرینگ نصب کنی تو اندروید و گوشی های سامسونگ allshare معروف هست و روی خودش داره ، و دیگه نیازی به وصل شدن اصلا نیست ، فقط 1-وای فای هر دو دستگاه (تلوزیون،موبایل) رو روشن می کنی. 2-وارد نرم افزار ذکر شده میشی 3- تمام پوشه های فایل منیجرت هست میتونی هر جا که هست انتخابش کنی 4- وقتی روش کلیک کنی سرچ میکنه و دنبال دستگاه می گرده 5-دستگاه که پیدا شد روش کلیک می کنی.
همین 5 مرحله کافی هست که بتونی فایل های مولتی مدیا رو از طریق گوشی رو تی وی پخش کنی ، باقی سوالاتت رو بعدا پاسخ میدم
با سلام
چطوری میشه بین یه تبلت سامسونگ با قابلیت DLNA و یه تلویزیون اسمارت LG که همین قابلیت رو داره بطور مستقیم رابطه برقرار کرد؟؟؟؟؟؟
میخوام بدون استفاده از رابط و واسطه مثل مودم اینکارو بکنم روی گوشی نرمافزار خاصی نیاز دارم؟؟؟/
یه آموزش کامل برای کار با تبلت های اندرویدی واسه استفاده از DLNA میخواستم.
saeed682
11-08-2013, 12:51
دست شما آقا مهران درد نکنه عالی بود.
تونستم با این روش تلویزیون سونی مدل HX750 رو راه اندازی کنم فقط یه مشکل داره اونم پخش نکردن و یا بر عکس نوشتن زیر نویس های فارسی داره اگه بتونی راهنمائی کنی ممنونتم.
از شما سپاس گذارم.:n02::n12::n11::n19::n20::n26::n16::n04 :
PARS1990
14-08-2013, 12:41
سلام خدمت بزرگواران
من خودم از برنامه uninersal media server استفاده میکنم
فایل های mkv رو با زیر نویس در تلویزیون سونی مشاهده میکنم و هیچ مشکلی تا حالا نداشتم.
به شما هم پیشنهاد میکنم استفاده کنید.
saeed682
15-08-2013, 11:24
با درود
اگه امکانش هست لینک دانلود برنامه رو بذار .
با سپاس
:n02:
saeed682
17-08-2013, 08:20
سلام خدمت بزرگواران
من خودم از برنامه uninersal media server استفاده میکنم
فایل های mkv رو با زیر نویس در تلویزیون سونی مشاهده میکنم و هیچ مشکلی تا حالا نداشتم.
به شما هم پیشنهاد میکنم استفاده کنید.
با درود
اگه امکانش هست لینک دانلود برنامه رو بذار .
با سپاس
:n02:
چی میشد یه روزی فیلم 3d با زیرنویس تو تلوزونمون ببینم !!
هر کاری کردم جواب نداد.
من 3 ماه شاید یک بار فیلم سه بعدی ببینم سر همین قضیه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
saeed682
18-08-2013, 09:08
هر کاری کردم جواب نداد.
با درود
برنامه
Universal Media serverرا از لینک زیر بگیر قولیه واسه خودش زیر نویس ها رو هم پخش میکنه
l ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed682
18-08-2013, 09:13
هر کاری کردم جواب نداد.
برنامه
Universal Media server رو از لینک زیر بگیر خیلی غوله
اینم تنظیم برنامه واسه پخش زیر نویس فیلمها تمام زیر نویسهای همراه فیلم رو که در حالت عادی وجود خارجی ندارن رو که فکر کنم ضمیمه خود فیلم میباشند رو به راحتی نمایش میده که باید تک تک انتخاب کنی تا زیر نویس فارسی رو پیدا کنی
در ضمن روی هما ساب تایتلها که کلیک کنی فیلم رو نمایش میده خیلی باحاله دوستان دیگه هم میتونن از این برنامه استفاده کنن من خودم دیشب امتحان کردم بسیار زیبا جواب داد.
سلام بروبچ باحال:n19:
tv:sony nx720
بهترین نرم افزاری که میدونید میشه باهاش بیشتر فرمت ها از جمله mkv رو با زیر نویس و بدون ریپ پخش کرد معرفی کنین.یه توضیحات مختصر واسه کار باهاشم بهم بدین بعدم دیگه چاکریم !:n12::n12:
راسنی ارزششو داره بگردم اخرین ورژنشو بگیرم یعنی رو کاراییش خیلی تاثیر داره ؟
تاکییییییییییییییییییید میکنم من تشخیص نمیدم الف گرده یا درازه پس خوب جواب بدین !
hamidreza_4u
22-08-2013, 18:40
با عرض خسته نباشید خدمت شما بنده 27 صفحه خوندم همش در مورد کامپیوتر و تلویزیون بود دیدم شما تنها کسی هستی که با تبلت وصل شدی که آندروییده بنده یک گوشی گالکسی اس3 دارم یک تلویزیون ex520یک مودم wifi مدل br100 سونی که مخصوص تلویزیون های سونی هست هم گرفتم لطفا در این مورد بنده رو راهنمایی کنیدکه چطوری گوشیم و tv رو شبکه کنم نحوه دادن ip به گوشی و تلویزیون رو توضیح بدید هر کار میکنم وصل نشد
شما با یه اندروید 4.0.4 ساده میتونید بدون هیچ نرم افزاری تبلت یا گوشی رو به تی وی متصل کنید فقط کافیه برید تومنوی wireless & networks ---->Media server settings و دستگاهی رو که میخاین باهاش مرتبط بشین رو انتخاب میکنین :26:
با سلام
دوست عزیز عکس اصلا مشخص نیست
اگه اموزش کامل برنامه Universal Media server رو لطف کنی ممنون میشم
با تشکر
saeed682
26-08-2013, 13:51
با سلام
دوست عزیز عکس اصلا مشخص نیست
اگه اموزش کامل برنامه Universal Media server رو لطف کنی ممنون میشم
با تشکر
با درود
اگه یه ایمیل واسم بذاری ترتیبشو میدم چون اونرو از تو یه سایت دیگه گرفتم میخوام یه دفعه مشکل ساز نشه.
با سپاس
دوست عزیز ایمیلو دادم چک کن اگه مشکلی بود در خدمتم
با تشکر
saeed682
27-08-2013, 13:01
دوست عزیز ایمیلو دادم چک کن اگه مشکلی بود در خدمتم
با تشکر
با درود
دوست گرامی مطالب رو واست ایمیل زدم امیدوارم به کارت بیاد.
با سلام و تشکر
دوست عزیز من هر کاری میکنم نمی تونم حتی با این نرم افزار ارتباطو با تی وی بر قرار کنم
توی قسمت شبکه تی وی . ای پی رو این طور میشناسه 192.168.1.3 ولی وقتی نرم افزار رو باز میکنم اصلا راه نمیده .از خود تی وی هم فولدرامو تشخیص نمیده حتی با سرچ کردن
زنگ زدم نمایندگی گفت باید با ویندوز مدیا پلیر شر کنی.
طبق اموزشای ناقصی که مربوط به ویندوز مدیا پلیر میشه پیش رفتم ولی بازم نتونستم شر کنم
در ضمن من کابلم حدود 20 متره این مسئله که تاثیر گذار نیست؟ بخصوص با تشخیص ای پی؟ و انتی ویروسمم که غیر فعالش کردم نود 32 هستش
کلا نظر من اینه که ی بار برای همیشه اونم به صورت تصویری و جز به جز اگه اموزشش قرار بگیره .هم من راحت میشم هم بقییه دوستان
با تشکر
hamidreza_4u
30-08-2013, 23:27
دوست عزیز با برنامه serviio هم تست کردی یانه؟؟؟؟؟؟
با سلام
تست کردم عزیز .ولی بازم متاسفانه موفق نشدم. من خودم شکم به طول کابلم هستش.البته شاید
احمد1379
31-08-2013, 09:30
از نرم افزار wild media server استفاده کن نیاز به هیچ تنظیمی هم نداره خودش تلویزیون را پیدا میکنه
عزیز من از این نرم افزارم استفاده کردم .من تو ال سی دیم این ip رو تشخیص میده که نمیدونم مربوط به چی هستش؟ 192.168.1.3
ولی با نرم افزار wild media server که اسکن میکنم چن تا ip متفرقه پیدا میکنه الا مال ای سی دیمو........... واقعا توش موندم که مشکل از کجاست؟ حتی فایروالمم غیر فعال کردم. همنطور انتی ویروسمو که نود 32 هستش
من خودم شکم تو طول کابل البته اگه موثر باشه ؟ حدود 20 متره
نمیدونم کجای کار ایراد داره؟
saeed682
31-08-2013, 12:11
عزیز من از این نرم افزارم استفاده کردم .من تو ال سی دیم این ip رو تشخیص میده که نمیدونم مربوط به چی هستش؟ 192.168.1.3
ولی با نرم افزار wild media server که اسکن میکنم چن تا ip متفرقه پیدا میکنه الا مال ای سی دیمو........... واقعا توش موندم که مشکل از کجاست؟ حتی فایروالمم غیر فعال کردم. همنطور انتی ویروسمو که نود 32 هستش
من خودم شکم تو طول کابل البته اگه موثر باشه ؟ حدود 20 متره
نمیدونم کجای کار ایراد داره؟
با درود
من هم مثل خودت هستم ولی به کمک تصاویر داده شده و توضیحاتی که برات ایمیل زدم تونستم سیستمم را هم با ویندوز مدیا پلیر هم با مزمو و هم با برنامه یونیورسال مدیا سرور راه اندازی کنم
در ضمن ال ای دی من وای فای داره و از کابل استفاده نکردم شاید به احتمال زیاد هم از طول زیاد کابل باشه که فکر میکنم بدون شک بی تاثیر نباشه. البته تو ستینگ تلویزیون یه قسمتی هستش
که کانتکت رو چک میکنه که مال من دقیقا مشخصات روتور خودم رو شناخت فکر کنم اگه بتونی بصورت وایرلس اقدام کنی بهتر بتونی جواب بگیری چون خودم هم با کابل تست کردم نتونستم جواب بگیرم
اما با وایر لس تونستم مشکل رو حل کنم.
پیروز باشید.
FeelGood
31-08-2013, 13:31
سلام دوستان عزیز
مادربورد من ایسوس p8z77 هست که dlna داره تی وی هم hx750 هست اما قدرت سیگنالی که به تی وی میرسه خیلی کم هست فاصله حدود 30متری میشه
اگر یه مودم روتر بگیرم مشکل dlna حل میشه؟
ممنون
با سلام و تشکر
دوست عزیز مدل من 8300 هستش و وای فای نداره .ولی میشه وایرلس بهش زد.ولی توش موندم که حتما باید مدل شارپ باشه .یا از این معمولیا هم میشه؟ اگه با معمولیم میشه که وایرلس کنم چه مدلی استفاده کنم؟
از طرفی تلویزیونم ی ip میشناسه به این مشخصات 192.168.1.3 در حالیکه که ip مودمم 192.1681.1 هستش و وسیله دیگه ای هم به سیستمم وصل نکردم .خیلی برام این موضوع عجیبه؟
ممنون میشم تو این زمینه کمکم کنی
با تشکر
با سلام .اینم چن تا عکس که هم تمام وسایل سیستمم رو تقریبا نشون میده
و هم ip ال سی دی
و هم ip مودممو رو
مشکل من این که مک تلویزیونم رو برنامه های معرفی شده توسط دوستان رو تشخیص نمیدن همونایی رو که تو عکس با فلش نشون دادم
و مشکل اساسی من این که چطور مکی رو که تو قسمت لن مودمم هست رو با تی وی یکی کنم تا نرم افزارای پیشنهاد شده مک مودمم رو تشخیص بده
با تشکر
سلام من تلويزيون ال جي مدل47ln5700-tb دارم كسي مت:n13:ونه راهنمايي كند كامپيوتر به اون وصل كنم مودم وايرلس دارم واينترنت هم دارم
hamidreza_4u
02-09-2013, 17:41
سلام دوستان عزیز
مادربورد من ایسوس p8z77 هست که dlna داره تی وی هم hx750 هست اما قدرت سیگنالی که به تی وی میرسه خیلی کم هست فاصله حدود 30متری میشه
اگر یه مودم روتر بگیرم مشکل dlna حل میشه؟
ممنون
مگه الان با چه مودمی کار میکنید؟
وای فای داره دیگه؟
اگه بین مودم و تی وی موانع زیاد باشه مخصوصا دیوار بتونی باشه قدرت سیگنال کم میشه فقط اگه مودو یا روتر 150 یا 300 تهیه کنید میتونید بهتر جواب بگیرید
hamidreza_4u
02-09-2013, 17:51
با سلام و تشکر
دوست عزیز مدل من 8300 هستش و وای فای نداره .ولی میشه وایرلس بهش زد.ولی توش موندم که حتما باید مدل شارپ باشه .یا از این معمولیا هم میشه؟ اگه با معمولیم میشه که وایرلس کنم چه مدلی استفاده کنم؟
از طرفی تلویزیونم ی ip میشناسه به این مشخصات 192.168.1.3 در حالیکه که ip مودمم 192.1681.1 هستش و وسیله دیگه ای هم به سیستمم وصل نکردم .خیلی برام این موضوع عجیبه؟
ممنون میشم تو این زمینه کمکم کنی
با تشکر
درمورد دانگل باید عرض کنم فقط میتونید از دانگل خود شارپ استفاده کنید کنید(این مورد روی سامسونگ و سونی قطعی است)
ولی باتوجه به عکسهایی که آپ کرده بودین مودم شما 8901G با سرعت 54 مگ هستش که کمی واسه این ارتباط ضعیفه بهتره حداقل از مدل W8951 N که سرعتش 150 مگ هست استفاده کنی
آی پی اصلی مودم 192.168.1.1 هستش که بقیه دستگاهها از شماره 2 به بعد آی پی میگیرین
شما آی پی دستی بدین به تی وی مثلا 10 مشکلتون حل میشه
در ضمن من حدود 6 تا برنامه مدیا سرور رو تست کردم بهترین و راحت ترینش Serviio هستش که اونم ابتدا واسه من چندا پسوندو اجرا نمی کرد که با یه تنظیمات خاصی که خودم پیدا کردم تونستم مشکلو حل کنم الانم بدون هیچ مشکلی دارم استفاده میکنم
سوالی بود در خدمتم
با سلام و تشکر ویژه از شما
راسش دوست عزیز من دستی هم ip دادم ولی فایده نداشته .اگه شما توی تصاویر دقت کرده باشی مک تی وی و مودم یکی هستش
ولی نرم افزارای معرفی شده... هر مدل مک و ip رو تشخیص میدن الا این مک و ip رو که تو تصاویر بهش اشاره کردم
همینطور منظور شما اینه که فقط ای پی رو دستی بدم به تی وی .. یا مکم باید بدم؟ چون من توی مودم که میبینم دوتا مک هستش
نمیدونم باید چه کنم؟
و ممنون میشم در مورد تنظیمات و روش کار کردن با برنامه Serviio رو هم کاملا برام توضیح بدید.بخصوص اگه همراه با تصویر باشه
با تشکر
FeelGood
03-09-2013, 01:39
مگه الان با چه مودمی کار میکنید؟
وای فای داره دیگه؟
اگه بین مودم و تی وی موانع زیاد باشه مخصوصا دیوار بتونی باشه قدرت سیگنال کم میشه فقط اگه مودو یا روتر 150 یا 300 تهیه کنید میتونید بهتر جواب بگیرید
ممنون بخاطر جواب...
مودمم وای فای نداره!! ظاهرا باید یه مودم تهیه کنم حالا اگه مودم 300 با هزینه زیاد بگیرم آیا تی وی این پهنای باندو داره یا نه؟
الان با یه مودم TP-LINK8901G امتحان کردم وصل شد اما خیلی طول کشید تا یه موزیک فقط اجرا کنه فیلم HD پیشکش....
چه کار کنم من؟راهنمایی لطفا
hamidreza_4u
03-09-2013, 22:58
با سلام و تشکر ویژه از شما
راسش دوست عزیز من دستی هم ip دادم ولی فایده نداشته .اگه شما توی تصاویر دقت کرده باشی مک تی وی و مودم یکی هستش
ولی نرم افزارای معرفی شده... هر مدل مک و ip رو تشخیص میدن الا این مک و ip رو که تو تصاویر بهش اشاره کردم
همینطور منظور شما اینه که فقط ای پی رو دستی بدم به تی وی .. یا مکم باید بدم؟ چون من توی مودم که میبینم دوتا مک هستش
نمیدونم باید چه کنم؟
و ممنون میشم در مورد تنظیمات و روش کار کردن با برنامه Serviio رو هم کاملا برام توضیح بدید.بخصوص اگه همراه با تصویر باشه
با تشکر
شما به ایـــــــــــــــــــــــ ــــــــــن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک مراجعه کن حتما جواب میگیری البته از صفحه اول پست مطالعه کن
در ضمن فقط کافیه به تی وی آی پی بدین نیازی به مک نیست خودش اونو میگیره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم تجربه من از تنظیمات شخصی این برنامه برای اجرای بهتر همه فایلها
hamidreza_4u
03-09-2013, 23:16
ممنون بخاطر جواب...
مودمم وای فای نداره!! ظاهرا باید یه مودم تهیه کنم حالا اگه مودم 300 با هزینه زیاد بگیرم آیا تی وی این پهنای باندو داره یا نه؟
الان با یه مودم TP-LINK8901G امتحان کردم وصل شد اما خیلی طول کشید تا یه موزیک فقط اجرا کنه فیلم HD پیشکش....
چه کار کنم من؟راهنمایی لطفا
بله مشکلی نیست خیلی هم عالیه
8901G سرعتش 54Mb هست و واسه این منظور ضعیفه
پست قبلی رو دنبال کن با ایـــــن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تنظیمات شخصی که حاصل تجربه خودمه
دوست عزیز فکر کنم لینک مشکل داره .نتونستم دان کنم؟
hamidreza_4u
04-09-2013, 20:17
نه عزیز چک کردم مشکلی نداره با ف ی ل ت ر ش ک ن نمیتونی دانلود کنی ها!!!!!!! توجه داشته باش
FeelGood
07-09-2013, 18:30
بله مشکلی نیست خیلی هم عالیه
8901G سرعتش 54Mb هست و واسه این منظور ضعیفه
پست قبلی رو دنبال کن با ایـــــن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تنظیمات شخصی که حاصل تجربه خودمه
آقا من یه روتر قویtp-link 2543 هم گرفتم که سرعتش یا همون پهنای باندش 450Mb هست و سری N هم هست اما فرقی نکرد!!!؟
دیگه نمیدونم چکار باید بکنم...با سیم هم بخام وصل بشم حداقل30متر کابل کشی داره که دوستان دیدم نتیجه مطلوبی نگرفتن...
لطفا راهنمایی کنید
p30worldtizhosh
09-09-2013, 15:25
درود
دوست عزیز لینک دانلود serviio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و wild media server رو میخواستم .
سپاس
hamidreza_4u
10-09-2013, 18:57
آقا من یه روتر قویtp-link 2543 هم گرفتم که سرعتش یا همون پهنای باندش 450Mb هست و سری N هم هست اما فرقی نکرد!!!؟
دیگه نمیدونم چکار باید بکنم...با سیم هم بخام وصل بشم حداقل30متر کابل کشی داره که دوستان دیدم نتیجه مطلوبی نگرفتن...
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز من خودم الان چند روزی هست که با serviio به مشکل خوردم نصف فیلمو عالی نشون میده ما بقی رو ریپ میزنه.....نمیدونم مشکل از کجاس
در هر صورت باید با برنامه های متفاوت کار کرد
ولی بنظر من Windows media player از همه بهتره ولی بزرگترین عیبش اینه که نمیشه فیلمو seek کرد یعنی عقب جلو برد
hamidreza_4u
10-09-2013, 19:15
درود
دوست عزیز لینک دانلود serviio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و wild media server رو میخواستم .
سپاس
serviio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
wild media server ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
p30worldtizhosh
11-09-2013, 19:46
درود
چطور میتونم زبان برنامه Home Media Server رو از روسی به انگلیسی تغییر بدم ؟؟
ضمناً لطفاً لینک دانلود wild media server رو لطف کنید .
p30worldtizhosh
12-09-2013, 12:34
کسی نیست ؟؟
احمد1379
12-09-2013, 16:53
درود
بفرمایید خدمت شما 40 مگ
ورژن 1.78 همراه با کرک
p30worldtizhosh
13-09-2013, 15:12
دوستان چجوری با Wild Media Server میشه زیرنویس رو لود کرد ؟؟
احمد1379
13-09-2013, 17:29
زیرنویس را همنام کن با فیلم اتوماتیک پخش میشه
p30worldtizhosh
14-09-2013, 19:59
دوستان چجوری با Wild Media Server میشه زیرنویس رو لود کرد ؟؟
بهترین روش رو توی فروم خود برنامه توضیح داده :
سلام
تلوزیون من DLNA و وایرلس نداره ولی پورت شبکه داره یه مودم وایرلس D-Link هم دارم تلوزیون و کامپیوتر رو به مودم وصل کردم . برنامه Mezzmo دو تا IP رو به عنوان دیوایس های متصل نشون میده ولی در عمل هیچ فایلی رو نمیتونم بفرستم به تلوزیون.. الان مدتهاست که این موضوع منو مشغول کرده تا اینکه سایت شما رو دیدم خواهش میکنم منو راهنمائی کنید
مرسی
احمد1379
20-09-2013, 21:37
سلام
تلوزیون من DLNA و وایرلس نداره ولی پورت شبکه داره یه مودم وایرلس D-Link هم دارم تلوزیون و کامپیوتر رو به مودم وصل کردم . برنامه Mezzmo دو تا IP رو به عنوان دیوایس های متصل نشون میده ولی در عمل هیچ فایلی رو نمیتونم بفرستم به تلوزیون.. الان مدتهاست که این موضوع منو مشغول کرده تا اینکه سایت شما رو دیدم خواهش میکنم منو راهنمائی کنید
مرسی
از برنامه Wild Media Server استفاده کن ببین درست میشه
از برنامه Wild Media Server استفاده کن ببین درست میشه
این برنامه تلوزیون رو تو دیوایساش نمی آره...... تلوزیون هم منویسه شبکه سیمی متصل هست و این اطلاعات رو هم میآره ( آدرس MAC آدرس IP پوشش زیر شبکه دروازه و سرور DNS)
اگه امکان داره کمکم کنید... مرسی
سلام
من گوشیمو شبکه کردم، ویدئو ها رو میآره ولی Play نمیکنه.. هر ویدئو با هر فرمتی رو که میخوام اجرا کنم پیغام میآد File format not supported.
خواهش میکنم دوستان راهنمائی بکنن.. مرسی
REDALERT
11-10-2013, 11:40
درود
سلام
این کار امکان پذیر نیست چون نسخه روسی رایگان و نسخه انگلیسی پولی هست و اگر بشه روسی رو به انگلیسی تغییر داد دیگه نسخه انگلیسی پولی معنی نمیده!
REDALERT
11-10-2013, 11:47
راحت ترین راه برای آوردن زیرنویس به صورت خودکار این مراحل هست:
1) فایل زیرنویس رو به صورت srt ذخیره کنید
2) از همون فایل زیرنویس ، save as از file انتخاب و با پسوند sub ذخیره کنید
3) هر دو فایلی که ذخیره کردین دقیقا هم اسم فایل تصویری مورد نظرتون باشه
4) Encoding هر دو فایل روی UTF-8 قرار بدین برای اینکار در نوت پد این مراحل رو طی کنید ؛ File ---> Save as در پایین کنار نوشته ی Encoding یک نوار هست که روش کلیک کنید چند گزینه داره که برای زبان فارسی UTF-8 رو انتخاب کنید
دقت داشته باشین که هر دو فایل زیرنویس و فایل تصویری در یک فولدر باشن.
موفق باشید
REDALERT
11-10-2013, 11:50
سلام
من گوشیمو شبکه کردم، ویدئو ها رو میآره ولی Play نمیکنه.. هر ویدئو با هر فرمتی رو که میخوام اجرا کنم پیغام میآد File format not supported.
خواهش میکنم دوستان راهنمائی بکنن.. مرسی
دوست عزیز وقتی شما فایل هاتون رو از روی گوشی روی تی وی شیر میکنید تلوزیون فقط فرمت های قابل پشتیبانی خودش رو میتونه پخش کنه! برای اینکه تمامی فرمت ها قابل پخش باشن شما باید از قابلیت DLNA گوشی خودتون استفاده کنید و به اصطلاح فایل توسط گوشی پخش و روی تی وی نمایش داده بشن.
حالا اگر بگین مدل گوشیتون رو من می گم این قابلیت رو داره یا نه که حتما باید داشته باشه
موفق باشید
REDALERT
11-10-2013, 11:55
تنها مشکلی که بنده در حال حاظر دارم لگ زدن فیلم هاست ، آیا تنظیماتی یافت کردن دوستان برای استفاده از حداکثر سرعت؟ مودم و دانگل بنده هر دو N300 هستن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط sharpy[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر کاری کردم جواب نداد.
برنامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم تنظیم برنامه واسه پخش زیر نویس فیلمها تمام زیر نویسهای همراه فیلم رو که در حالت عادی وجود خارجی ندارن رو که فکر کنم ضمیمه خود فیلم میباشند رو به راحتی نمایش میده که باید تک تک انتخاب کنی تا زیر نویس فارسی رو پیدا کنی
در ضمن روی هما ساب تایتلها که کلیک کنی فیلم رو نمایش میده خیلی باحاله دوستان دیگه هم میتونن از این برنامه استفاده کنن من خودم دیشب امتحان کردم بسیار زیبا جواب داد.
Last edited by saeed682; 18-08-2013 at 10:19.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جواب بصورت نقل قول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست عزیز تعریفات دل مارا برد اموزش یه جور بزارید ماهم بتونیم استفاده کنیم
دست مریزاد
تشکر از کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط sharpy[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر کاری کردم جواب نداد.
برنامه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جواب بصورت نقل قول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست عزیز تعریفات دل مارا برد اموزش یه جور بزارید ماهم بتونیم استفاده کنیم
دست مریزاد
تشکر از کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای اتصال TV به PC باید برای PC کارت شبکه وایرلس خاصی بگیرم ؟
هر کاری کردم جواب نداد.
برنامه
دست مریزاد
تشکر از کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جناب جواب مارا ندادید.
afshin b
26-10-2013, 12:19
برای اتصال TV به PC باید برای PC کارت شبکه وایرلس خاصی بگیرم ؟
خیر
من لپتاپم رو با وایرلس به مودم وصل کردم و تی وی رو با کابل لن به مودم وصل کردم.
شما میتونین هر دو اتصال رو با کابل لن انجام بدین. اینطوری تازه سریعتر هم هست.
خیر
من لپتاپم رو با وایرلس به مودم وصل کردم و تی وی رو با کابل لن به مودم وصل کردم.
شما میتونین هر دو اتصال رو با کابل لن انجام بدین. اینطوری تازه سریعتر هم هست.
من نمیخوام از کابل استفاده کنم. فقط وایرلس.
:n13::n13: باتوجه به شرایط زیر ، اساتید محترم بفرمایید ارتباط بین کامپیوتر و تی وی برقرار می شود از طریق dlna ؟
مودم وایرلس دار که از طریق کابل به کامپیوتر وصل باشد.
مودم وایرلس دار که از طریق کابل به تی وی وصل باشد.
به عبارتی با استفاده از دو عدد مودم وایرلس دار که هرکدام جداگانه از طریق کابل lan به کامپیوتر و تی وی اتصال دارند می توانند ارتباط شبکه ای باهم برقرار کنند؟
اگر امکانپذیر هست لطفا بفرمایید مودم چه قابلیتی داشته باشد؟و اینکه از این طریق اینترنت هم دراختیار مودم متصل به تی وی خواهد بود یا خیر؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط azama[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر کاری کردم جواب نداد.
برنامه
دست مریزاد
جناب جواب مارا ندادید.
اساتیت محترم پاسخ سوال مارا فراموش نفرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ويرايش پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جواب بصورت نقل قول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تشکر از کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
26-10-2013, 12:19#329 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
afshin b ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشاهده مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آخرین ارسالی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پيغام خصوصي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افزودن به لیست دوستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آخر فروم باز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تاريخ عضويت Aug 2009محل سكونت ساریپست ها 1,650
FeelGood
14-11-2013, 15:54
سلام دوستان
کدوم یکی از برنامه ها از اکثر فرمتهای صوتی تصویری پشتیبانی میکنه؟؟
:n13::n13: باتوجه به شرایط زیر ، اساتید محترم بفرمایید ارتباط بین کامپیوتر و تی وی برقرار می شود از طریق dlna ؟
مودم وایرلس دار که از طریق کابل به کامپیوتر وصل باشد.
مودم وایرلس دار که از طریق کابل به تی وی وصل باشد.
به عبارتی با استفاده از دو عدد مودم وایرلس دار که هرکدام جداگانه از طریق کابل lan به کامپیوتر و تی وی اتصال دارند می توانند ارتباط شبکه ای باهم برقرار کنند؟
اگر امکانپذیر هست لطفا بفرمایید مودم چه قابلیتی داشته باشد؟و اینکه از این طریق اینترنت هم دراختیار مودم متصل به تی وی خواهد بود یا خیر؟
هر دو دیوایس باید در یک شبکه موجود باشند تا قابل دیده شدن توسط همدیگه باشند به عبارتی دیوایس ها باید به یک مودم متصل شده باشند تا بدون دردسر کار انجام بشه که در این صورت برای اتصال به اینترنت دیوایس ها هم مشکلی نیست.
هر دو دیوایس باید در یک شبکه موجود باشند تا قابل دیده شدن توسط همدیگه باشند به عبارتی دیوایس ها باید به یک مودم متصل شده باشند تا بدون دردسر کار انجام بشه که در این صورت برای اتصال به اینترنت دیوایس ها هم مشکلی نیست.
دقیقا نکته همینجاست که آیا دو عدد مودم وایرلسدار از طریق بیسیم می توانند شبکه ایجاد کنند؟مانند حالتی که جهت توسعه ، دو مودم(قابلیت روتر هم داشته باشند) را با کابل لن بهم متصل کنیم.آیا درحالت بیسیم هم اینکار امکانپذیر است؟
forbidddden
16-11-2013, 23:52
سلام!
من تلوزیون هوشمند دارم و وای فای هم ساپورت میکنه!
الان هم یه مودم وایرلس خریدم!
حالا سوال اینه که من لب تاپ و تلوزینو رو جچوری به مودم وصل کنم!
اگه میشه کامل توضیخ بدید! مرسی
سلام دوستان بهتری نرم افزار dlna که بسیار عالی زیر نویس فارسی جواب میده کدومه
تو تنظیمات تلویزیون سونی ex650 چطوری باید فلدر شیر شده رو پیدا کنم ؟
afshin b
09-01-2014, 18:24
سلام دوستان بهتری نرم افزار dlna که بسیار عالی زیر نویس فارسی جواب میده کدومه
تو تنظیمات تلویزیون سونی ex650 چطوری باید فلدر شیر شده رو پیدا کنم ؟
من از خود ویندوز میدیا پلیر ویندوز 7 استفاده میکنم. برنامه PS3 Media Server هم برنامه خوبیه.
در مورد تلویزیون شما دقیق نمیدونم اما پاناسونیک یه قسمت داره به نام media server
من با نرم افزار Universal Media Server خیلی راحت هر فایلی بخوام در TV اجراش میکنم. اما موفق به اجرای زیرنویس فارسی نشدم. کسی تنظیمات رو میدونه ؟
r0ot$harp
09-02-2014, 11:22
دوستان می خواستم بدونم آیا با استفاده از این روش کیفیت فیلم و صدا پایین نمیاد؟؟؟ منظورم نسبت به استفاده از کابل HDMI.
باتشکر
afshin b
09-02-2014, 13:02
دوستان می خواستم بدونم آیا با استفاده از این روش کیفیت فیلم و صدا پایین نمیاد؟؟؟ منظورم نسبت به استفاده از کابل HDMI.
باتشکر
میاد. HDMI بهترین کیفیت رو داره.
مثلا چون تی وی من توانایی پخش یک فایل ویدیویی رو نداره، باید سرور من ( پی سی) اون فایل رو به فرمت قابل شناسایی برای تی وی تبدیل کنه و بعد ارسال کنه. این کار کیفیت رو پایین میاره. اما اگر پخش کننده توان اجرای هر فرمتی رو داشته باشه ، دیگه فایل تغییر فرمت نمیخواد و افت کیفیت نداره.
Sent from my HUAWEI G700-U10
r0ot$harp
09-02-2014, 13:41
میاد. HDMI بهترین کیفیت رو داره.
مثلا چون تی وی من توانایی پخش یک فایل ویدیویی رو نداره، باید سرور من ( پی سی) اون فایل رو به فرمت قابل شناسایی برای تی وی تبدیل کنه و بعد ارسال کنه. این کار کیفیت رو پایین میاره. اما اگر پخش کننده توان اجرای هر فرمتی رو داشته باشه ، دیگه فایل تغییر فرمت نمیخواد و افت کیفیت نداره.
Sent from my HUAWEI G700-U10
تشکر دوست عزیز. بزرگترین مشکل من زیرنویس فارسی هست. دومین مشکلم پخش نکردن فیلم 3d روی w804 و pionner 727. نمی دونم چرا. مشخصات فیلم:
saeed682
11-02-2014, 20:00
من با نرم افزار Universal Media Server خیلی راحت هر فایلی بخوام در TV اجراش میکنم. اما موفق به اجرای زیرنویس فارسی نشدم. کسی تنظیمات رو میدونه ؟
با درود
دوست گرامی موقغی که فایلها رو تونستی از روی تی وی بخونی بر روی فایلهای ساب تایتل که کلیک کنی با زیر نویس برات پخش میکنه از اینکه اینهمه معطل شدی از شما عذر خواهی میکنم آخه من یه ----- استارست 2000ace خریدم تمامی فرمتها مخصوصا فیلمهای سه بعدی را نیز پشتیبانی میکنه .حالا هم بعد از چند وقت همینطوری یه سری به سایت زدم .حالا شما امتحان کن امیدوارم موفق بشی اگه نشد تا چند روز دیگه یه سری میزنم اگه نت.نسته بودی رو کامپیوترم برنامه رو نصب میکنم و جوابش رو واست میگذارم.
sasansarv1
17-02-2014, 19:15
بادرود.وقتی که لب تاپ وps3 و ----- باdlna به هم ارتباط دارند.درps3 در کدام قسمت باید اطلاعات ثبت شده در mezzmo درلب تاپ رو مشاهده کرد؟در ----- چطور؟ باسپاس
p30worldtizhosh
21-02-2014, 12:54
درود
هنوز یه نرم اقزار کامل با ساپورت نمامی فیلم ها و زیرنویس ها نیومده ؟؟
لطفا در مورد تلویزیونهای سونی و شیر اون با کامپیوتر هم توضیح دهید
با تشکر
afshin b
14-03-2014, 00:05
لطفا در مورد تلویزیونهای سونی و شیر اون با کامپیوتر هم توضیح دهید
با تشکر
کافیه تی وی و کامپیوترتون به مودم متصل باشن و از قسمت steam برنامه windows media player اجازه پخش فایل رو به تلویزیون بدین. بعد از طریق تی وی میتونید فایل های موجود در کامپیوتر رو مرور کنین وپخش کنین.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
fandogh141
15-03-2014, 10:11
سلام چگونه فایل فیلم رو به زیر نویس پیوست کنیم.یک سوال دیگه من قبلا از نرم افزار wild media server استفاده میکردم یک مدتی خوب بود وزیر نویس فارسی رو هم عالی ساپورت میکرد .یک مدت ازش استفاده نمیکردم .دیروز زدم تلویزیون میشناستش استارت که میزنم هیچ فایلی رو اصلا نمیشناسه. کمک کنید یک بار هم نصبش کردم دوباره. سامسونگ سری 5 led .مدم چهار پورت tp.link. هستش
fandogh141
15-03-2014, 21:21
کسینیست جواب بده.
mehrdad7288
19-03-2014, 16:36
سلام دوستان من ی اسمارت تی وی دارم وقتی به مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وایرالس وصل میشم و گوشی رو هم به مودم وصل میکنم نمیتونم از قابلیت all share یا smart remote و نرم افزار های مشابه اشتراک گذاری فایل استفاده کنم.ولی وقتی اینترنت رو با لپ تاپ توسط نرم افزارconnectify استفاده میکنم وگوشی و تلویزیون رو به اینترنت نرم افزارconnectify وصل میکنم تمام قابلیت های بالا رو میتونم انجام بدم.با این حال مشکل از تنظیمات مودمه که نمیدونم چطور باید تنظیمشو درس کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
mehdi_vsgh
31-03-2014, 09:15
سلام...اقا من همه کارها رو برای انتقال اطلاعات از کامپیوتر به تلویزیون انجام دادم...به عنوان مثال تصاویرم رو میخوام روی تلویزیون پخش کنم...همه کارها هم درست انجام دادم یعنی تلویزیون به خوبی اطلاعاتی که share کردم رو به صورت thumbnail میاره ولی وقتی روش کلیک میکنم که عکس یا فیلم رو پخش کنه میگه "فایل با این فرمت پشتیبانی نمی شود" همه تصاویر و فیلمها دقیقا همین پیغام رو میده....چرا؟؟؟؟ درصورتیکه اگه همین عکس یا فیلم رو به صورت فلش وصل کنم به تلویزیون به خوبی پخش میکنه
سلام من تلويزيون شارپ دارم كه با لن وصلش كزدم به موذم و با نرم افزار ps3 mediaserver دي ال ان ا رو راه انداختم اما مشكل اينه كه ايفون رو برنامه نميشناسه تا با نرم افزار imedia share اهنگام رو اجرا كنم كسي ميدونه مشكل چيه؟
ضمناً گوشي هم به همون وايرلس وصله
سلام به همگی
من یه کامپیوتر دسکتاپ و یک گوشی سامسونگ گلکسی ایس2 به همراه یک مودم dlink 2750u سفید رنگ دارم
میخواستم که فیلم های داخل کامپیونرو استریم کنم به گوشی ولی با هر برنامه ای سعی کردم نمیشه (برنامه های mezzmo , wild media server و خود ویندوز مدیا پلیر ویندوز 7 )
خواشا" راهنمایی کامل بفرمایید (حتی به من بگید کدام قسمت از گوشی برم برای دیدن فیلم و عکس و...
گوشی دارای dlna هست و بجز برنامه های پیش فرض خودشبای اینکار برنامه دیگه ای روش نصب نکردم اگه لازمه حتما بگید تا نصب کنم
:n14::n14::n14::n14::n30:
afshin b
03-04-2014, 19:46
سلام به همگی
من یه کامپیوتر دسکتاپ و یک گوشی سامسونگ گلکسی ایس2 به همراه یک مودم dlink 2750u سفید رنگ دارم
میخواستم که فیلم های داخل کامپیونرو استریم کنم به گوشی ولی با هر برنامه ای سعی کردم نمیشه (برنامه های mezzmo , wild media server و خود ویندوز مدیا پلیر ویندوز 7 )
خواشا" راهنمایی کامل بفرمایید (حتی به من بگید کدام قسمت از گوشی برم برای دیدن فیلم و عکس و...
گوشی دارای dlna هست و بجز برنامه های پیش فرض خودشبای اینکار برنامه دیگه ای روش نصب نکردم اگه لازمه حتما بگید تا نصب کنم
:n14::n14::n14::n14::n30:
عزیز من اینجا دو روش رو گغتم.
عزیز من اینجا دو روش رو گغتم.
دستت درد نکنه فقط من میخواستم که این فیلم و... توی کامپیوتر اجرا بشه و فقط توی گوشی نمایش داده بشه (این گوشی برای پخش کردن فول اچ دی یه خورده ضعیفه)
اگه از روش اول که گفتی استفاده کنم اینطور که گفتم اجرا میشه؟
hamidreza_4u
03-04-2014, 21:49
سلام چگونه فایل فیلم رو به زیر نویس پیوست کنیم.یک سوال دیگه من قبلا از نرم افزار wild media server استفاده میکردم یک مدتی خوب بود وزیر نویس فارسی رو هم عالی ساپورت میکرد .یک مدت ازش استفاده نمیکردم .دیروز زدم تلویزیون میشناستش استارت که میزنم هیچ فایلی رو اصلا نمیشناسه. کمک کنید یک بار هم نصبش کردم دوباره. سامسونگ سری 5 led .مدم چهار پورت tp.link. هستش
کافیه فایل زیر نویس داخل چوشه فیلم و دقیقا هم نام با فیلم باشه
یه نرم افزار بدون دردسر و راحت بهت پیشنهاد میکنم استفاده کن..Samsung Allshare 2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
afshin b
04-04-2014, 21:07
دستت درد نکنه فقط من میخواستم که این فیلم و... توی کامپیوتر اجرا بشه و فقط توی گوشی نمایش داده بشه (این گوشی برای پخش کردن فول اچ دی یه خورده ضعیفه)
اگه از روش اول که گفتی استفاده کنم اینطور که گفتم اجرا میشه؟
روش bubbleupnp گمون کنم همینطوره. ویندوز میدیا پلیر فایل رو اجرا میکنه در واقع.
saghatisaghati
05-04-2014, 18:06
با سلام
دوستان من یک لبتاپ مک بوک + یک SONY google tv nsz-gs7 دارم .
بیشتر نرم افزارها رو امتحان کردم . متاسفانه از روی لبتاپ نمیتونم فیلمی رو پخش کنم و در تلویزیون اجرا بشه . امکان دیدن فایل های لبتاپ از داخل تلویزیون هست اما امکان پخش فیلم ها از لبتاپ به تلویزیون نیست .
میشه لطفا بگید از چه نرم افزاری استفاده بکنم ؟ ( بیشترشون رو تست کردم و جواب نداد )
ممنون
majidgolizadeh
10-04-2014, 14:19
من از برنامه Mezzmo استفاده میکنم.
TV: Sony42- w800A
Modem:Linlsys w120N
Laptop:ASUS N61VN
ارتباط مودم رو با کابل شبکه به تلویزیون وصل کردم چون وقتی WiFi خود تلویزیون رو روشن میکردم دائما" مشکل در ارتباط داشت و IP تلویزیون تغییر میکرد و ارتباط بین کامپیوتر و تلویزیون قطع و وصل میشد.
خیلی راحت ارتباط بین کامپیوتر و تلویزیون بصورت وایرلس برقراره و این برنامه راحت کار میکنه.
زیرنویس فارسی رو خوب و کامل نشون میده با هر فرمتی البته بیشتر فیلمهای من بلو ری با حجم 1 گیگ و فرمت MKVهستi(تنظیمات Subtitle رو بصورت زیر انجام بدین:
tools--options---subtitles--Global settings
بعد در قسمت Language انرا روی Persian قرار بدین و Code page را روی
1256ANSI-Arabic
قرار بدین.Font Face روی یک فونت فارسی و Font Size را روی 36 بذارین.)
مشکل اینجاست که اگر بخواهی فیلم رو یه کم جلو ببری قطع میشه و روی تلویزیون میزنه قادر به انجام این کار نیست.من فکر کنم قدرت استریم این نرم افزار کمه( البته مودم من سرعت انتفالش 150 N یعنی 150مگابایت بر ثانیه نه که300N)که میشه 300 مگابایت بر ثانیه.
در ضمن هنگام پخش فیلم در این حالت ظاهرا" گرافیک یا CPU لپ تاپ بد جور ی درگیر این پخش و ارسال میشه چون دائم فن لپ تاپ روشنه.
ایا این نرم افزار جایی داره که سرعت استریم رو بصورت دستی بالا ببریم؟
ایا با مودم 300N استریم سریعتر خواهد بود؟
hamidreza_4u
11-04-2014, 19:57
ایا این نرم افزار جایی داره که سرعت استریم رو بصورت دستی بالا ببریم؟
ایا با مودم 300N استریم سریعتر خواهد بود؟
نخیر سرعت استریم فقط به cpu و سرعت مودم بستگی داره......با 300N صددرصد سریعتر خواهد شد
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
shapooragha
19-04-2014, 23:05
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
تلویزیون سونی 47w804 دارم با برنامه Mezzmo کلیه فیلمهای 2 بعدی را با زیر نویس فارسی بدون مشکل اجرا می کنم ولی برای 3 بعدیها فیلم و زیر نویس رو دارم فقط نصف اول زیر نویس به سمت چپ صفحه چسبیده و نصفه دوم زیر نویس درسمت راست صفحه قرار میگیرد . به شکل داخل پرانتز (وری خوبی؟ سلام جورج چط) میخواستم ببینم این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه و راه حلش چیه . از کمکی که میکنید بسیار متشکرم . موفق باشید و سرفراز
saeed682
20-04-2014, 13:04
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
تلویزیون سونی 47w804 دارم با برنامه Mezzmo کلیه فیلمهای 2 بعدی را با زیر نویس فارسی بدون مشکل اجرا می کنم ولی برای 3 بعدیها فیلم و زیر نویس رو دارم فقط نصف اول زیر نویس به سمت چپ صفحه چسبیده و نصفه دوم زیر نویس درسمت راست صفحه قرار میگیرد . به شکل داخل پرانتز (وری خوبی؟ سلام جورج چط) میخواستم ببینم این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه و راه حلش چیه . از کمکی که میکنید بسیار متشکرم . موفق باشید و سرفراز
با درود
با این برنامه کارکن شاید نتیجه بگیری چون خودم باهر دو برنامه فیلم 3بعدی بدون زیر نویس دیدم.:n12:
silver.stone
01-05-2014, 15:22
سلام دوستان
با توجه به توضیحات دوس عزیزمون در پست 361 من یک مشکل دارم اینکه حروف فارسی رو از چپ به راست و جدا ازهم نشون میده :n03:
خواهشا یکی کمکم کنه مدل تی وی سونی w670
یه دنیا ممنون میشم
jack_of_space
05-05-2014, 01:48
سلام به دوستان عزیز. میخواستم بدونم با نرم افزار plex کسی کار کرده و اگه آره کار کردن باهاش چطوره؟ :n13: من یه tv ال جی la66000 دارم که برای share میخوام از plex استفاده کنم. accunt هم ساختم تو plex یه بارم به صورت اتفاقی تو لیست input device تلویزیون plex اومد وفیلمی که توش share کرده بودمو تونستم ببینم!!!:n01: ولی بعد اون هر کاری کردم دیگه نتونستم بیارمش... لطفا اگه کسی کار کرده با این نرم افزار جواب بده. ممنون:n16:
من مودم vadaofon که قابلیت dlnaداره وریسیور سولو که این قابلیت رو داره ولن میخوره ولی تلویزیونم نه لن میخوره نه وای فای حالا میخواستم ببینم میتونم این ارتباط رو برقرار کنم ورو ریسیورم نگاه کنم
jack_of_space
05-05-2014, 17:59
سلام به دوستان عزیز. میخواستم بدونم با نرم افزار plex کسی کار کرده و اگه آره کار کردن باهاش چطوره؟ :n13: من یه tv ال جی la66000 دارم که برای share میخوام از plex استفاده کنم. accunt هم ساختم تو plex یه بارم به صورت اتفاقی تو لیست input device تلویزیون plex اومد وفیلمی که توش share کرده بودمو تونستم ببینم!!!:n01: ولی بعد اون هر کاری کردم دیگه نتونستم بیارمش... لطفا اگه کسی کار کرده با این نرم افزار جواب بده. ممنون:n16:
اگه کسی میدونه لطفا جواب منو بده..
hamidreza_4u
06-05-2014, 21:28
اگه کسی میدونه لطفا جواب منو بده..
دوست من خوب بعید میدونم کسی با این برنامه کار کرده باشه که بخاد جوابتو بده ولی من خودم از چندین برنامه متفاوت استفاده کردم بهترینش همون allshare از سامسونگ هست
Sent from my LT18i using Tapatalk
meysam6222
08-05-2014, 15:57
سلام اقا من یه مودم وایمکس ایرانسل مدل FMM_130 دارم که دیگه از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم و یه مودم adsl مدل tplink-8811 دارم که یه پورت لن و یه پورت یو اس بی برای اتصال به کامیوتر داره و قبلا خودم دوتا مودمو با کابل لن بهم وصل میکردم و مودم رو با کابل یو اس بی به کامپیوتر و اینترنت وایمکسو راحت به اشتراک میذاشتم حالا میخوام بدونم میتونم اینکارو برعکسشو انجام بدم یعنی اینترنت adsl رو بدم به وایمکس بعد از وای فای وایمکس برا دستگاهای دیگه استفاده کنم لطفا راهنمایی بفرم:n16:ایید
hamidreza_4u
08-05-2014, 17:22
سلام اقا من یه مودم وایمکس ایرانسل مدل FMM_130 دارم که دیگه از اینترنت ایرانسل استفاده نمیکنم و یه مودم adsl مدل tplink-8811 دارم که یه پورت لن و یه پورت یو اس بی برای اتصال به کامیوتر داره و قبلا خودم دوتا مودمو با کابل لن بهم وصل میکردم و مودم رو با کابل یو اس بی به کامپیوتر و اینترنت وایمکسو راحت به اشتراک میذاشتم حالا میخوام بدونم میتونم اینکارو برعکسشو انجام بدم یعنی اینترنت adsl رو بدم به وایمکس بعد از وای فای وایمکس برا دستگاهای دیگه استفاده کنم لطفا راهنمایی بفرم:n16:ایید
دوست عزیز اگر مودم وایمکس شما فقط رووتر باشد بله امکان این کار هست
majidgolizadeh
15-05-2014, 16:55
سلام من برنامه Serviio رو از سایتش داتلود کردم.
ازبرنامه Mezzmo سرعت بیشتر داره چون به راحتی میشه فیلم رو عقب و جلو کرد و اصلا" ریپ و کندی وجود نداره
مشکل اینجاست که این برنامه 14 روزه است و بعد از اون از کار می افتد.ایا کرک یا سریالی براش وجود داره؟
البته بعد از 14 روز یه جورایی مجانی میشه.
بعد اینکه من نتونستم سابتایتلش رو فعال کنم و بتونم سابتایتل فارسی رو روی تلویزیونم ببینم.
ایا میشه تنظیمات این برنامه رو اموزش بدین
ممنون
majidgolizadeh
16-05-2014, 17:31
یکی جواب منو بده بدر همه میخوره
اصلا" این برنامه زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه
من تا الان هر بلایی که بگین سرش اوردم ولی زیرنویس فارسی رو نتونستم رو صفحه تلویزیون بیارم.
خیلی عالی استریم میکنه ولی یه راهی در مورد زیرنویس فارسیش باید پیدا کرد
hamidreza_4u
16-05-2014, 19:56
یکی جواب منو بده بدر همه میخوره
اصلا" این برنامه زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه
من تا الان هر بلایی که بگین سرش اوردم ولی زیرنویس فارسی رو نتونستم رو صفحه تلویزیون بیارم.
خیلی عالی استریم میکنه ولی یه راهی در مورد زیرنویس فارسیش باید پیدا کرد
داداش زیرنویسو ساپورت میکنه مطمئن باش..... تست میکنم خبرشو میدم
majidgolizadeh
17-05-2014, 00:20
داداش زیرنویسو ساپورت میکنه مطمئن باش..... تست میکنم خبرشو میدم
منتظرم دست درد نکنه
hamidreza_4u
17-05-2014, 19:48
منتظرم دست درد نکنه
داداشی چک کردم فقط کافیه اسم فایل زیرنویس دقیقا عین اسم فایل فیلمت باشه....درضمن اکثر زیرنویسای فارسی رو عجغ وجغ نشون ميده..... پیشنهاد میکنم از برنامه allshare سامسونگ استفاده کنی بلافاصله بعداز چک کردن serviio با allshare چک کردم بدون هیچ مشکلی پخشش کرد همون فیلمی رو که serviio پخش نکرد
majidgolizadeh
17-05-2014, 22:31
ممنون زحمت کشیدی.خود من هم تمام فیلمهام با فایل زیرنویسش همنامه وگرنه که تو کامپیوتر نمیتونستم فیلم با زیر نویس ببینم.
در مورد نشان دادن فایل نمیدونم چیکار کردی چون من خرچنگ غورباقه اش رو هم نشون نداد.تو قسمت Delivery/Subtitle تنظیماتی داره که من هر دست کاری کردم موفق نشدم.ایمیل هم به سایتشون زدم جواب ندادن.
در مورد اینکه گفتی از برنامه AllShare استفده کنم باید بگو من تلویزیونم سونی هست.ایا با سونی کار میکنه و اگر میکنه لینک دانلود برای ویندوزش رو بذار ممنون
hamidreza_4u
17-05-2014, 22:48
بفرما داداش داخل این پست لینک دانلودش رو گذاشتم
majidgolizadeh
20-05-2014, 19:30
اگر ما یه روتر داشته باشیم که USB3.0 ساپورت کنه و از طریق فلش و یا هارد اکسترنال فیلم رو بندازیم روی تلویزیون ایا زیر نویس فارسی رو نشون می ده یا نه؟
روتر
Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi Wireless Routeتلویزیون SONY KDL-W800A
hamidreza_4u
20-05-2014, 20:08
اگر ما یه روتر داشته باشیم که USB3.0 ساپورت کنه و از طریق فلش و یا هارد اکسترنال فیلم رو بندازیم روی تلویزیون ایا زیر نویس فارسی رو نشون می ده یا نه؟
روتر
Linksys EA6900 AC1900 Smart Wi-Fi Wireless Routeتلویزیون SONY KDL-W800A
خوب چه کاریه شما فلش یا هارد اکسترنالتو مستقیم وصل کن به تی وی باخیال راحت فیلمو با زیرنویسش ببین ولی با روتر usb چک نکردم ولی به اگر فقط بعنوان رابط عمل کنه حتما میشه
....Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk....
majidgolizadeh
21-05-2014, 13:22
خوب چه کاریه شما فلش یا هارد اکسترنالتو مستقیم وصل کن به تی وی باخیال راحت فیلمو با زیرنویسش ببین ولی با روتر usb چک نکردم ولی به اگر فقط بعنوان رابط عمل کنه حتما میشه
ممنون از راهنماییت من اینو خودم میدونم.مشکل سر زیرنویسه وگرنه تلویزیون من اکثر فرمتها مخصوصا" MKV رو مثل ماه نشون میده.
hamidreza_4u
21-05-2014, 18:26
ممنون از راهنماییت من اینو خودم میدونم.مشکل سر زیرنویسه وگرنه تلویزیون من اکثر فرمتها مخصوصا" MKV رو مثل ماه نشون میده.
اصلا شما تونستی از طریق dlna فیلمو با زیرنویس حالا هرچند خرچنگ قورباغه ببینی یانه؟
توجه داشته باش تنظیمات زیرنویس تی وی هم باید فعال باشه ها؟
majidgolizadeh
21-05-2014, 20:41
نه عزیز جان تلویزیون SONY KDL-W800A دارم که کلا" سونی با زیر نویس فارسی مشکل داره و تنظیمات Subtitle تو تلویزیونهای سونی نیست و مودم روتر linksys 120N با سرعت انتقال 150 مگابایت در ثانیه
با برنامه Mezzmo میتونم فیلم رو رو تلویزیون با زیر نویس فاریس ببینم ولی ریپ میزنه اصلا" نمیتونی فیلم رو عقب و جلو کنی و قطعی داره.فکر کردم از لپ تابم باشه با cpu دو هسته ای 2.66 و چهار گیگ رم DDR1066
اما وقتی برنامه Serviio روی لپ تابم ریختم نظرم عوض شد و متوجه شدم اصلا" مشکل از مودم روتر linksys 120N یا سخت افزار لپ تابم نیست. فیلم فول اچ دی 1.5 گیگ با فرمت MKV که با برنامه Mezzmo ریپ میزد با برنامهServiio براحتی تو تلویزیونم پخش میشه و ریپ نمیزنه و حتی میتونی فیلم رو هر چقدر خواستی عقب و جلو کنی و مشکلی به هیچ عنوان نداره.
این نشون میده که برنامه Mezzmo سرعت استریم پایینی داره وServiio سرعت استریم بالا و غیر قابل تصور
اما مشکل از جایی شروع میشه که میخواهی زیرنویس فیلم رو ببینی.با تنظیمات بسیار خوب برنامه Mezzmo زیر نویس فارسی رو براحتی میتونی همراه فیلم می ببینی ولـــــــــــــــــــــــ ــــــی تو برنامه Serviio با تنظیمات ضعیف (یا اینکه من نتونستم کاری با هاش انجام بدم) نمیتونی زیر نویس رو بیاری. هر کاری بود تو تنظیمات Subtitle این برنامه انجام دادم و موفق نشدم.حتی تو قسمت Subtitle Character Encoding: بنا به توصیه سایت([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای نشون دادن زیرنویس عربی روی cp1256 گذاشتم و بازم موفق نشدم.
دو بار بهشون در اینباره ایمیل زدم که تا الان جواب ندادند.
خوب با این تفاسیر بگو من چیکار بکنم تمام راهها رو رفتم.این برنامه Serviio یه راهی برای نشون دادن زیرنویس داره و حتما" داره ولی تا اینجا من موفق نشدم.اگر برو بچ رو این برنامه فوکوس کنند کار خیلی ها راه میافته ضمن اینکه این برنامه مجانیه .
دوست دارم یکی این وسط کمک کنه واین مسئله رو با همفکری حلش کنیم.
ممنون
hamidreza_4u
22-05-2014, 00:12
نه عزیز جان تلویزیون SONY KDL-W800A دارم که کلا" سونی با زیر نویس فارسی مشکل داره و تنظیمات Subtitle تو تلویزیونهای سونی نیست و مودم روتر linksys 120N با سرعت انتقال 150 مگابایت در ثانیه
با برنامه Mezzmo میتونم فیلم رو رو تلویزیون با زیر نویس فاریس ببینم ولی ریپ میزنه اصلا" نمیتونی فیلم رو عقب و جلو کنی و قطعی داره.فکر کردم از لپ تابم باشه با cpu دو هسته ای 2.66 و چهار گیگ رم DDR1066
اما وقتی برنامه Serviio روی لپ تابم ریختم نظرم عوض شد و متوجه شدم اصلا" مشکل از مودم روتر linksys 120N یا سخت افزار لپ تابم نیست. فیلم فول اچ دی 1.5 گیگ با فرمت MKV که با برنامه Mezzmo ریپ میزد با برنامهServiio براحتی تو تلویزیونم پخش میشه و ریپ نمیزنه و حتی میتونی فیلم رو هر چقدر خواستی عقب و جلو کنی و مشکلی به هیچ عنوان نداره.
این نشون میده که برنامه Mezzmo سرعت استریم پایینی داره وServiio سرعت استریم بالا و غیر قابل تصور
اما مشکل از جایی شروع میشه که میخواهی زیرنویس فیلم رو ببینی.با تنظیمات بسیار خوب برنامه Mezzmo زیر نویس فارسی رو براحتی میتونی همراه فیلم می ببینی ولـــــــــــــــــــــــ ــــــی تو برنامه Serviio با تنظیمات ضعیف (یا اینکه من نتونستم کاری با هاش انجام بدم) نمیتونی زیر نویس رو بیاری. هر کاری بود تو تنظیمات Subtitle این برنامه انجام دادم و موفق نشدم.حتی تو قسمت Subtitle Character Encoding: بنا به توصیه سایت([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای نشون دادن زیرنویس عربی روی cp1256 گذاشتم و بازم موفق نشدم.
دو بار بهشون در اینباره ایمیل زدم که تا الان جواب ندادند.
خوب با این تفاسیر بگو من چیکار بکنم تمام راهها رو رفتم.این برنامه Serviio یه راهی برای نشون دادن زیرنویس داره و حتما" داره ولی تا اینجا من موفق نشدم.اگر برو بچ رو این برنامه فوکوس کنند کار خیلی ها راه میافته ضمن اینکه این برنامه مجانیه .
دوست دارم یکی این وسط کمک کنه واین مسئله رو با همفکری حلش کنیم.
ممنون
از برنامه allshare استفاده کردی یا نه ببینی مشکلتو حل میکنه یا نه؟
majidgolizadeh
22-05-2014, 07:47
نصب کردم ولی نتونست تلویزیونم رو پیدا کنه ظاهرا فقط برای "تلویزیون سامسونگه
نصب کردم ولی نتونست تلویزیونم رو پیدا کنه ظاهرا فقط برای "تلویزیون سامسونگه
برای حل مشکل زیرنویس اینو امتحان کن:
encoding خود فایل srt رو تغییر بده بوسیله ی notepad++ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
فایل رو باز کن با notepad++ .برو به منوی encoding و Convert to UTF-8 without BOM رو انتخاب و Save کن فایل رو.
داخل مدیا سرور هم encoding رو برگردون به پیش فرض یا بزار utf-8 .
در ضمن دلیل کندی Mezzmo نسبت به اون یکی شاید اینه که Mezzmo تبدیل میکنه فیلم رو ولی Serviio مستقیم ارسال میکنه.
majidgolizadeh
23-05-2014, 21:00
خوب یه خبر خوب بدم.
بالاخره تونستم با نرم افزار Serviio زیرنویس فارسی رو هم ببینم
برین توقسمت Delivery/Subtitle و جای سه گزینه رو مارک کنید
تو قسمت Subtitle Character Encoding هر چی هست رو پاک کنید و چیزی ننویسید.خالی خالی
تو قسمت Preferred Language هم بزنید FA و بعد Save کنید .براحتی میتونید با این نرم افزار قوی زیر نویس فارسی رو روی تلویزیونتون ببینید
اما و اما
یه مشکلی هست که دارم روش کار میکنم بلکه این هم حل بشه
وقتی شما قسمت Enable Burned-in subtitles رو تیک یا مارک میزنین هنگام پخش تو تلویزیون تصویر از حالت Full screen خارج میشه
اگر کسی تونست این مشکله حل کنه خبر بده.
توجه: این نرم افزار بصورت پیش فرض Pro نصب میشه و 15 روزه هست .طی اون چیزی که تو سایتش نوشته در صورت نخریدن لایسنس و فعال کردن اون بعد از 15 روز از حالت Pro در میاد و Free میشه.
ظاهرا" تفاوت Pro و Free در وارد کردن و استفاده کردن در ادرسهای اینترنتی که روی صفحه تلویزیون نمایش داده میشه هست مانن youtube و....
FeelGood
24-05-2014, 18:12
خوب یه خبر خوب بدم.
بالاخره تونستم با نرم افزار Serviio زیرنویس فارسی رو هم ببینم
برین توقسمت Delivery/Subtitle و جای سه گزینه رو مارک کنید
تو قسمت Subtitle Character Encoding هر چی هست رو پاک کنید و چیزی ننویسید.خالی خالی
تو قسمت Preferred Language هم بزنید FA و بعد Save کنید .براحتی میتونید با این نرم افزار قوی زیر نویس فارسی رو روی تلویزیونتون ببینید
اما و اما
یه مشکلی هست که دارم روش کار میکنم بلکه این هم حل بشه
وقتی شما قسمت Enable Burned-in subtitles رو تیک یا مارک میزنین هنگام پخش تو تلویزیون تصویر از حالت Full screen خارج میشه
اگر کسی تونست این مشکله حل کنه خبر بده.
توجه: این نرم افزار بصورت پیش فرض Pro نصب میشه و 15 روزه هست .طی اون چیزی که تو سایتش نوشته در صورت نخریدن لایسنس و فعال کردن اون بعد از 15 روز از حالت Pro در میاد و Free میشه.
ظاهرا" تفاوت Pro و Free در وارد کردن و استفاده کردن در ادرسهای اینترنتی که روی صفحه تلویزیون نمایش داده میشه هست مانن youtube و....
سلام لطفا یه آموزش واسه وارد کردن پوشه مدیا به نرم افزار بزارین
hamidreza_4u
24-05-2014, 18:35
سلام لطفا یه آموزش واسه وارد کردن پوشه مدیا به نرم افزار بزارین
از قسمت library تب shared folders رو انتخاب و add local رو میزنیم بعد پوشه مربوطه رو انتخاب میکنی و بسته محتوای پوشه که عکس یا فیلم یا موسیقی باشه تیک مربوطه رو میزنی...میتونی واسه همه پوشه ها هم همه تیک ها رو بزنی تفاوتی نمیکنه بعد ۳تا تیک اون زیر هست میزنی و در نهایت force refresh و save...... تموم شد
Sent from my LT18i
من تعداد زیادی DLNA Media Server برای پخش مدیا در تلویزیون سامسونگ امتحان کردم.
به نظرم بهترین ها اونایی اند که دارای اپلیکیشن کلاینت اند و محدود نیستند به امکانات پایین DLNA .
Plex ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه اپ کلاینت داره واسه سامسونگ و من ترجیح میدم اش به بقیه مدیا سرورها.
هم رایگانه ، هم امکاناتش بالاس و هم زیبا و خوشگله.
majidgolizadeh
24-05-2014, 21:43
سلام دوست گرامی Yi Yi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من Plex رو نصب کردم و تونستم تو تلویزیونم که Sony KDL-W800A هست فیلم از روی کامپیوترم ببینم.برنامه فوق العاده و خوبی با امکانات زیاد.
سرعت استریمش هم بد نیست و خوبه.
من تو قسمت Setting رفتم Subtitle رو ی فارسی گذاشتم ولی در نهایت زیرنویس فارسی رو تو تلویزیون نشون نداد.
اایا شما فیلمهاتون رو که با فرمت MKV و زیرنویسsrt. میباشند زیر نویس رو ،تو تلویزیونتون دارین؟ و اگر دارین راهنمایی کنید تا ما هم استفاده کنیم.
ممنون از این برنامه
منتظر جوابتون هستم
سلام دوست گرامی Yi Yi
من Plex رو نصب کردم و تونستم تو تلویزیونم که Sony KDL-W800A هست فیلم از روی کامپیوترم ببینم.برنامه فوق العاده و خوبی با امکانات زیاد.
سرعت استریمش هم بد نیست و خوبه.
من تو قسمت Setting رفتم Subtitle رو ی فارسی گذاشتم ولی در نهایت زیرنویس فارسی رو تو تلویزیون نشون نداد.
اایا شما فیلمهاتون رو که با فرمت MKV و زیرنویسsrt. میباشند زیر نویس رو ،تو تلویزیونتون دارین؟ و اگر دارین راهنمایی کنید تا ما هم استفاده کنیم.
ممنون از این برنامه
منتظر جوابتون هستم
آیا اپلیکیشن plex رو هم در خود تلویزیون نصب کردید؟
تا اونجا که من میدونم فقط lg و سامسونگ اپلیکیشن اش رو دارند.
در مورد زیرنویس:
بله نشون میده زیرنویس srt فارسی mkv رو. به شرطی که انکودینگ فایل زیرنویس utf-8 باشه و اسم فایل هم نام اسم فیلم باشه.
البته فقط داخل اپلیکیشن نصب شده در تلویزیون نشون میده.
سامسونگ بدون نصب اپ، سرور plex رو مثل هر مدیا سرور دیگه ای تشخیص میده. ولی امکاناتش کمه و پر ایراده. زیرنویس رو هم فکر نکنم نشون بده.
در سامسونگ برای استفاده از حداکثر امکانات و زیرنویس و غیره، باید علاوه بر نصب Plex media server در کامپیوتر ، اپلیکیشن اش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم در تلویزیون نصب کرد.
majidgolizadeh
25-05-2014, 00:01
تو تلویزیون سونی فقط نرم افزار رو روی لپ تاپ نصب میکنی و تمام.بعد تو قسمت connected devises ایکن این برنامه میاد و از این طریق میتونی فیلم رو ببینی.
در ضمن با نت پد فایل زیر نویس رو هم به utf-8 تغییر دادم ولی بازم نشون نداد
تو تلویزیون سونی فقط نرم افزار رو روی لپ تاپ نصب میکنی و تمام.بعد تو قسمت connected devises ایکن این برنامه میاد و از این طریق میتونی فیلم رو ببینی.
در ضمن با نت پد فایل زیر نویس رو هم به utf-8 تغییر دادم ولی بازم نشون نداد
این کافی نیست. باید حتما اپ اش رو هم نصب کنی. که سونی نداره.
Plex بدون نصب اپ اش چنگی به دل تمیزنه.
فایل جدا برای زیرنویس جزو استاندارد DLNA نیست.
بدون اپ، تلویزیون، پلکس رو به عنوان مدیاسرور DLNA تشخیص میده و مطابق استاندارد، فایل زیرنویس فرستاده نمیشه واسش.
majidgolizadeh
27-05-2014, 18:18
ممنون از معرفی نرم افزار Plex
خیلی عالی و خوبه با امکانات شیک و کافی .من تو تلویزیونم که سونی میتونم با هاش کار کنم فیلم و عکس و موزیک رو داشته باشم .دیگه چی میخوام؟
ولی و اما ولی هنوز نتونستم زیر نویس فارسی رو با اینکه فرمتهاشو هم تغییر دادم رو تلویزیون ببینم .البته تا الان که من اکثر این نرم افزار های DLNA رو تست کردم مشکل زیر نویس فارسی داره به جز Mezzmo.که سرعت استریمش کمه و فیلم رو جلو عقب نمیشه کرد.
در حقیقت Plex منویی جهت انتخاب و استفاده انواع فرمت Subtitle نداره مثل اکثر نرم افزارهای DLNA دیگه.ولی خوبیش اینه که مجانییه و محیط گرافیکی زیبایی داره .
در کل این حقیقت رو بگم که تلویزونهای جدید از تمام فرمتهای فیلم و عکس و موزیک از طریق USB پشتیبانی میکنه و نیاز به این برنامه ها تقریبا" نیست
اما مشکل بزرگ اینه
که ما ایرونی ها نیاز داریم زیر نویس فارسی رو برای تماشای فیلم داشته باشیم که از طریق USB میسر تقریبا" نیست (البته ممکنه در اینده و تلویزیونهای جدید یا آپدیتهای جدید تلویزیون این امکان رو میسر کنه)
بنا بر این رو اوردیم به این بر نامه ها که فیلم و عکس و موزیک رو اجرا میکنه و فقط مشکل در اجرای زیر نویس فیلم ها با فرمت Srt. هست.که امیدواریم تو ورژنهای بعدی این نرم افزار ها حل بشه انشالله.
راه دیگه که میشه پیشنهاد داد و هزینه هم داره استفاده از روتر هایی هست که دارای پورت USB هستند که میشه فیلم رو روی تلویزون ببینم اما نمیدونم از فرمت srt. پشتیبانی میکنه و اصلا" با چه پلیری میخواد فیلم و زیرنویس رو نشون بده.اگر قرار باشه با پلیر تلویزیون نشون بده که دوباره مشکل زیر نویس برقراره..من در این مورد اطلاعاتم کمه.
البته از طریق usb ، سامسونگ و الجی مشکلی ندارند در نمایش زیرنویس فارسی srt .
در سونی راه حل اش تبدیل فایل زیرنویس و ادغام اش با فایل فیلمه که در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اموزش داده شده.
مشکل فایل زیرنویس در DLNA ، همون طور که گفتم از استاندارده و حتی زیرنویس انگلیسی هم ارسال نمیشه.
Plex محدودیت های dlna رو با ساخت اپلیکیشن برای تلویزیون و موبایل و تبلت حل کرده.
در نبود اپلیکیشن، به سرور Plex میتونید بوسیله ی مرورگر تلویزیون و تبلت و غیره هم دسترسی داشته باشید.
کافیه در ادرس بار مرورگر تلویزیون تایپ کنید:
که 192.168.1.2 رو باید تغییر بدید به ip کامپیوتری که plex server نصب شده در اون.
majidgolizadeh
30-05-2014, 13:06
خوب بعد مدتی کار کردن با برنامه های متفاوت میتونم تجربیاتم رو در اختیارتون بذارم که بتونید با کامپیوترتان فیلم با زیر نویس فارسی تو تلویزیونتان ببینید.
در این کار ما از برنامه Serviio استفاده میکنیم که استریم عالی داره در عقب و جلو بردن فیلم کم نمیاره.
نکته: توی هر برنامه که فایل srt. رو اضافه کنین و بخواهین زیرنویس فارسی رو ببینین سرعت استریم ودر نهایت عقب و جلو کردن فیلم رو پایین میاره و در بعضی برنامه ها اصلا" نمیشه.مثل برنامه Mezzmo
ابتدا برنامه Sh.Persian.Subtitle.Fixer.1.0 رو از سایت های ایرانی دانلود کنید.حجم کمی داره فکر کنم زیر 50 کیلو بایته و پرتاله یعنی نیاز به نصب نداره
برنامه رو اجرا کنید و زیر نویس فیلم رو که با فرمت srt. هست رو بکشید داخل برنامه اجرا شده.بصورت اتوماتیک یک فایل دیگه با فرمت srt.که کلمه Edited رو بهمراه خودش داره در کنار زیر نویس قبلی ایجاد میشه.
زیر نویس قبلی رو پاک کنید و زیرنویس جدید رو با فیلم همنام کنید.
در حقیقت این برنامه زیر نویس جدید رو به فرمت UTF-8 بر میگردونه.که در همین حالت هم مثل قبل روی کامپیوتر تون میتونین فیلم رو با زیر نویس فارسی ببینید.
خوب الان فولدر فیلم رو در برنامه Serviio از مسیرlibrary/shared folders/add local وارد کنید و چهار گزینه زیر فیلم رو تیک بزنید.
به قسمت Delivery/Subtitle برین و سه گزینه موجود رو تیک بزنید و در قسمت Subtitle Character Encoding فرمت UTF-8 رو وارد کنید و در پایین کادر Save رو بزنید.اگر ارتباتتون با تلویزیون برقرار باشه و لوگو برنامه رو روی تلویزیونتون داشته باشین وارد برنامه میشین و فیلم رو اجرا میکنید و شروع به نمایش میکنه.
اگر هنگام شروع فیلم کادر فیلم Full screen نبود در اینجا با تنظیمات تلویزیون کادر فیلم رو در حالت اسکرین روی Full بذارین و فیلم مورد نظرتون رو با زیرنویس فارسی ببینید
نکته: سایز و رنگ زیر نویس رو نمیتونید تغییر بدین
فیلم رو با کلید های روی ریموت تلویزیون فقط میتونین در حالت 1x و 2x عقب و جلو ببرین .سعی نکنید یک دفعه 10 دقیقه فیلم رو جلو ببرین که فیلم متوقف میشه.
در هر صورت در قسمت Delivery/Subtitle/Enable Burned-in Subtitle تیک رو بردارین سرعت عقب و جلو کردن فیلم عالی میشه ولی و اما ولی دیگه زیر نویس فارسی ندارین
این برنامه بعد از 15 روز مجانی میشه.
من با این وسایل امتحان کردم
SONY KDL-42W800A
Linksys WAG120N
ASUS N61VN
توضیح اینکه سرعت روتر و لپ تاب من 150N هست ودر صورت استفاده از مودم روتر یا روتر و لپ تاپ با سرعت 300N و یا بیشتر ممکنه سرعت عقب و جلو کردن فیلم افزایش پیدا کنه
تلویزیون من Wifi داخل خودش داره و من تو تنظیمات خاموشش کردم و از طریق کابل شبکه و در گاه پشت تلویزیون Linksys WAG120N وصل کرده ام.البته این امر شخصیه و شما میتونیین از Wifi خود تلویزیون نیز بهره ببرین.
لپ تاپ من دو هسته ای و2.66 با 4 گیگ رم DDR3 1066 سرعت داره.با کامپیوتر دسک تاپم که 4 هسته ای و 3.1 سرعت داره هم امتحان کردم سرعت جلو و عقب کردن فرقی نکرد
**با نرم افزار Plex که البته نرم افزار خوبیه به طریق بالا فیلم رو با زیر نویس UTF-8 شده تست کردم که مشکلات زیر وجود داره:
تما م زیر نویس رو از چپ به راست نشون میده
حروف فارسی رو بصورت جدا جدا نشون میده(مثلا" فردا بیا رو بصورت "ای ب ا د ر ف" نمایش میده)
سرع عقب و جلو کردن فیلم در همین حالت افت چشمگیری پیدا میکنه.
امیدوارم این اموزش مورد توجه شما قرار بگیره
plex با مرورگر کامپیوتر هم زیرنویس فارسی رو جدا جدا و خراب نشون میده.
دلیل کاهش سرعت هنگام نمایش زیرنویس در اغلب مدیا سرورها اینه که فیلم رو دارن در هر لحظه تبدیل میکنن به فیلم جدیدی که زیرنویس حک شده روی هر صحنه. burn in .
که cpu زیادی مصرف میشه.
ولی plex زیرنویس رو فقط در مرورگرها حک میکنه و در اپ تلویزیون زیرنویس رو مثل پلیرهای کامپیوتر نشون میده.
یعنی زیرنویس فقط لایه ای است جلوی فیلم.
majidgolizadeh
30-05-2014, 15:16
دلیل کاهش سرعت هنگام نمایش زیرنویس در اغلب مدیا سرورها اینه که فیلم رو دارن در هر لحظه تبدیل میکنن به فیلم جدیدی که زیرنویس حک شده روی هر صحنه. burn in .
که cpu زیادی مصرف میشه.
ولی plex زیرنویس رو فقط در مرورگرها حک میکنه و در اپ تلویزیون زیرنویس رو مثل پلیرهای کامپیوتر نشون میده.
ممنون ایا درباره Plex میتونی زیرنویسش رو فکری براش بکنی.؟
من سعی خواهم کرد برای این برنامه هم راه حلی رو پیدا کنم اگر موفق بشم.برنامه جالبی
که cpu زیادی مصرف میشه.
سلام
دوست عزیز اپ پلکس برای تی وی های سامسونگ نه از اپ استور سامسونگ و نه از داخل اسمارت هاب قابل دانلود نیست.راهی برای نصبش روی تی وی سراغ دارید؟اگر دارید خود اپ رو هم جایی آپ کنید یا لینک قابل داونلود بدید.
در ضمن اپ نرم افزار Mezzmo بهترین اپی بود که من دیدم. میتونه به صورت ریموت از روی دیوایس اندرویدی فایل های شر شده از روی مدیا سرور رو روی تی وی اجرا کنه و به راحتی هم میتونید هر نقطه ای از حتی سنگین ترین فیلم ها رو هم جلو عقب کنید در حالیکه در موارد دیگه همچین آپشنی نیست.
من از این اپ در ترکیب با مدیا سرور سامسونگ لینک بر روی پی سی استفاده کردم و نه مشکل زیر نویس داره نه افت کیفیت و سرعت.
فقط اپ 4 دلار قیمتشه و ترایلش هم 15 روز بیشتر نیست.
کسی راهی داره برای خرید دایمی این اپ یا داون نسخه کرک شده یا نسخه مشابه همچین چیزی که حالت ریموت کنترل برای مدیا سرور رو داشته باشه؟
که cpu زیادی مصرف میشه.
سلام
دوست عزیز اپ پلکس برای تی وی های سامسونگ نه از اپ استور سامسونگ و نه از داخل اسمارت هاب قابل دانلود نیست.راهی برای نصبش روی تی وی سراغ دارید؟اگر دارید خود اپ رو هم جایی آپ کنید یا لینک قابل داونلود بدید.
در ضمن اپ نرم افزار Mezzmo بهترین اپی بود که من دیدم. میتونه به صورت ریموت از روی دیوایس اندرویدی فایل های شر شده از روی مدیا سرور رو روی تی وی اجرا کنه و به راحتی هم میتونید هر نقطه ای از حتی سنگین ترین فیلم ها رو هم جلو عقب کنید در حالیکه در موارد دیگه همچین آپشنی نیست.
من از این اپ در ترکیب با مدیا سرور سامسونگ لینک بر روی پی سی استفاده کردم و نه مشکل زیر نویس داره نه افت کیفیت و سرعت.
کسی راهی داره برای خرید دایمی این اپ یا داون نسخه کرک شده یا نسخه مشابه همچین چیزی که حالت ریموت کنترل برای مدیا سرور رو داشته باشه؟
majidgolizadeh
27-06-2014, 19:36
سلام
با servii کار کن مجانی و میتونی زیر نویس فارسی رو با یه اموزش کوچیک رو تلویزیونت داشته باشی اموزش هم اگر اشتباه نکنم تو پستهای قبلی کامل گذاشتم
با servii کار کن مجانی و میتونی زیر نویس فارسی رو با یه اموزش کوچیک رو تلویزیونت داشته باشی اموزش هم اگر اشتباه نکنم تو پستهای قبلی کامل گذاشتم
عزیز مشکلی با زیر نویس ندارم. با سامسونگ لینک همه چیز خیلی عالی و اوکیه.فقط دنبال یه اپ ریموت آندرویدی مثل متزمو هستم.
ممنون
hamidreza_4u
29-06-2014, 19:59
عزیز مشکلی با زیر نویس ندارم. با سامسونگ لینک همه چیز خیلی عالی و اوکیه.فقط دنبال یه اپ ریموت آندرویدی مثل متزمو هستم.
ممنون
سامسونگ لینک ی برنامه مدیاسرور هست دوستان؟
لطفا لینک دانلود بدین
ممنون
Sent from my LT18i
سامسونگ لینک ی برنامه مدیاسرور هست دوستان؟
لطفا لینک دانلود بدین
ممنون
Sent from my LT18i
از نظر من بهترین مدیا سروره برای تی وی های سامسونگ.
من با اپ اندرویدی bubbleupnp هم به عنوان ریموتش استفاده میکنم حرف نداره واقعا
hamidreza_4u
01-07-2014, 03:33
از نظر من بهترین مدیا سروره برای تی وی های سامسونگ.
من با اپ اندرویدی bubbleupnp هم به عنوان ریموتش استفاده میکنم حرف نداره واقعا
بعنوان ریموت توصیه میکنم از Samsung remote control استفاده کنی که دقیقا ریموت سامسونگه در سه حالت game, media control و full control
Sent from my LT18i
بعنوان ریموت توصیه میکنم از Samsung remote control استفاده کنی که دقیقا ریموت سامسونگه در سه حالت game, media control و full control
Sent from my LT18i
کنترلی که شما فرمودید برای تی وی خوبه.من کنترلی میخوام که مدیا سرور رو کنترل کنه.مثلا به فایلی که در حال استریمه دستور بده بره به آخر فایل یا بیاد وسطش .یا فایل رو انتخاب و روی رندرر که در اینجا تی وی هستش پخش کنه و از این قبیل.
کاری به کنترل بیسیک برای تی وی ندارم.برای اون اپ زیاده .یکیش همین که فرمودید شما
sorena_hi
03-07-2014, 10:39
با سلام
اگه تیوی پورت لن داره ولی امکان dlna نداره بازم میشه این دو رو با هم مشترک کرد توسط لن و همون کیفیت dlna رو داره. فرقشون تو چیه؟ غیر از امکان اتصال بیسیم؟
امکان تصویر در تصویر یعنی چی؟ به چه دردی میخوره؟
اگه مثلا کانال یک باشی و بخوای بدون تعویض کانال از محتویات کانالهای دیگه با خبر شی امکانی هست که تصویر کوچکی از باقی کانالها رو همون کانال فعال داشته باشی؟
sorena_hi
03-07-2014, 10:40
سلام
من میخوام با توجه به راهنمایی شما تلویزیون بخرم. تلویزیون f5570 سامسونگو میخواستم بخرم.
تلویزیون f5570 سامسونگ پورت لن داره ولی اتصال وای فایش از طریق دانگل wifi هستش منم میخوام یه تیوی ارزان بخرم که کیفیت صدا و تصویرش خوب باشه و امکان dlna داشته باشه واسه دیدن فیلمهام توی تیوی ولی امکان اتصال به اینترنت و سه بعدی و بقیه اش واسم مهم نیس. دانگل حدود 80 تومنه و اصلا نمیدونم چی هست؟
کامپیوترم هم مال 7سال پیشه معمولیه و رم 2 گیگم بیشتر نداره الان ویندوز 8.1 روش نصبیدم ظاهرا باید واسه استفاده از امکان dlna کامپیوتر قویتر باشه. حالا نمیدونم باید کجای سیستممو ارتقا بدم؟
یه دستگاه هاب دارم که dlink des-100sd هستش که دو تا پورت لن خالی داره و یه مودم معمولی هم دارم که به دستگاه هاب وصله که با این هاب پدرم و من از اینترنت مشترک استفاده میکنیم.
حالا به نظرتون اگه این تیوی رو بخرم میتونم با کابل لن، تیوی و پی سی رو با هم مشترک کنم؟ اصلا اگه تیوی و پی سی با لن به هم متصل شن ولی تیوی امکان dlna نداشته باشه این اشتراک انجام میشه؟ این تیوی این امکان رو داره؟ یا به گزینه دیگه ای فکر کنم که وای فای بدون دانگل داشته باشه؟ شما بگین مثل چی؟ که همین رنج قیمت باشه.
یه سوال مهم اگه با امکان dlna فیلمی رو روی تیوی فرستادیم مثلا یه کارتون که بچه ها ببینن اونوقت همزمان میشه خودمون با پی سی فیلم نبینیم و کار دیگه ای انجام بدیم یا در حالت اشتراک باید همه سیستمهای درگیر همون مورد مشترک رو ببینن؟
کابلی وجود داره که یه سرش سر usb و سر دیگه اش فرم hdmi باشه که یه سرش به کیس یا هارد اکسترنال و سر دیگه اش به پورت hdmi تیوی وصل شه اینطوری اگه تیوی امکان وای فای و dlna نداشته باشه میشه بازم فایلهای توی کامپیوترو توی تیوی دید؟ این کار عاقلانه هست؟ اونوقت میشه فیلمو از طریق تیوی جلو عقب برد یا باید پی سی این کارو بکنه؟ و اونوقت میشه یکی با تیوی فیلم ببینه و یکی با پی سی کار دیگه ای انجام بده.
میدونم سوالام مبتدی، متعدد و زیاد شد ببخشید.
گیج موندم واسه خرید تیوی. :n03:
لطفا راهنمایی کنید. دعاگوتون هستم.
ممنونم:n01:
سلام
من میخوام با توجه به راهنمایی شما تلویزیون بخرم. تلویزیون f5570 سامسونگو میخواستم بخرم.
تلویزیون f5570 سامسونگ پورت لن داره ولی اتصال وای فایش از طریق دانگل wifi هستش منم میخوام یه تیوی ارزان بخرم که کیفیت صدا و تصویرش خوب باشه و امکان dlna داشته باشه واسه دیدن فیلمهام توی تیوی ولی امکان اتصال به اینترنت و سه بعدی و بقیه اش واسم مهم نیس. دانگل حدود 80 تومنه و اصلا نمیدونم چی هست؟
کامپیوترم هم مال 7سال پیشه معمولیه و رم 2 گیگم بیشتر نداره الان ویندوز 8.1 روش نصبیدم ظاهرا باید واسه استفاده از امکان dlna کامپیوتر قویتر باشه. حالا نمیدونم باید کجای سیستممو ارتقا بدم؟
یه دستگاه هاب دارم که dlink des-100sd هستش که دو تا پورت لن خالی داره و یه مودم معمولی هم دارم که به دستگاه هاب وصله که با این هاب پدرم و من از اینترنت مشترک استفاده میکنیم.
حالا به نظرتون اگه این تیوی رو بخرم میتونم با کابل لن، تیوی و پی سی رو با هم مشترک کنم؟ اصلا اگه تیوی و پی سی با لن به هم متصل شن ولی تیوی امکان dlna نداشته باشه این اشتراک انجام میشه؟ این تیوی این امکان رو داره؟ یا به گزینه دیگه ای فکر کنم که وای فای بدون دانگل داشته باشه؟ شما بگین مثل چی؟ که همین رنج قیمت باشه.
یه سوال مهم اگه با امکان dlna فیلمی رو روی تیوی فرستادیم مثلا یه کارتون که بچه ها ببینن اونوقت همزمان میشه خودمون با پی سی فیلم نبینیم و کار دیگه ای انجام بدیم یا در حالت اشتراک باید همه سیستمهای درگیر همون مورد مشترک رو ببینن؟
کابلی وجود داره که یه سرش سر usb و سر دیگه اش فرم hdmi باشه که یه سرش به کیس یا هارد اکسترنال و سر دیگه اش به پورت hdmi تیوی وصل شه اینطوری اگه تیوی امکان وای فای و dlna نداشته باشه میشه بازم فایلهای توی کامپیوترو توی تیوی دید؟ این کار عاقلانه هست؟ اونوقت میشه فیلمو از طریق تیوی جلو عقب برد یا باید پی سی این کارو بکنه؟ و اونوقت میشه یکی با تیوی فیلم ببینه و یکی با پی سی کار دیگه ای انجام بده.
شما یه 6450 سامسونگ بگیر.تفاوت قیمتش اون همه نیست از سری 5 که نیارزه.در مورد دی ال ان ای و سیستم تا ترانسکودینگ و پست پراسسینگ لازم نباشه روی سیستم فشاری نمیاد.یعنی اگر خود تی وی فرمت ها رو پشتیبانی کنه که سری 6 های سامی تقریبا همه چی رو پخش می کنن مشکلی نیست ولی اگر نیاز به ترانسکودینگ باشه سخت میشه.کلا هم ترانسکودینگ درد سره و کیفیت هم جالب نمیشه نسبتا.کنترل فرمت ورودی راحت تره تا تبدیل.
اتصال بین تی وی و مودم با کابل لم باشه شدیدا سرغت بهتری دارید.پخش به صورت سکند اسکرین رو هم توصیه نمیکنم چون کیفیت پایین تر و معطل شدن هر دو سیستم رو دارید.
سلام
شما یه 6450 سامسونگ بگیر.تفاوت قیمتش اون همه نیست از سری 5 که نیارزه.در مورد دی ال ان ای و سیستم تا ترانسکودینگ و پست پراسسینگ لازم نباشه روی سیستم فشاری نمیاد.یعنی اگر خود تی وی فرمت ها رو پشتیبانی کنه که سری 6 های سامی تقریبا همه چی رو پخش می کنن مشکلی نیست ولی اگر نیاز به ترانسکودینگ باشه سخت میشه.کلا هم ترانسکودینگ درد سره و کیفیت هم جالب نمیشه نسبتا.کنترل فرمت ورودی راحت تره تا تبدیل.
اتصال بین تی وی و مودم با کابل لم باشه شدیدا سرغت بهتری دارید.پخش به صورت سکند اسکرین رو هم توصیه نمیکنم چون کیفیت پایین تر و معطل شدن هر دو سیستم رو دارید.
sorena_hi
05-07-2014, 10:47
خدا خیرتون بده بعد دو روز بالاخره یکی جواب مارو داد.
ترانسکودینگ و پست پراسسینگ و سکند اسکرین یعنی چی؟
لطفا این جا رو ببینید.
تو گوشه سمت چپ بالا هم نوشته مدلهای پشتیبانی شده که تو تصویر ال ایدی های سری 7 به بالا رو نشون میده حالا منظورش اینه که امکان dlna واسه سری 7 به بالاس؟ یا امکان medi 2؟
اگه توضیحات مدل 5590 رو ببینید نوشته امکان allshare داره و وای فای داخلی هم داره بازم واسه این کار نیاز به دانگل هست؟
اگه هاب و مودم معمولی داشته باشیم میشه تی وی و پی سی رو با کابل لن به هم متصل کنیم و هردو رو به هاب وصل کنیم اونوقت بازم نیاز به روتر هست؟
روتر چه فرقی با مودم وایرلس داره؟
حتی در صورت داشتن وای فای داخلی تیوی بازم اگه اتصال تیوی و پی سی با کابل لن باشه سرعت بالاتره تا اتصال از طریق آداپتور لن بیسیم یا همون دانگل به تیوی و اتصال روتر به پی سی؟
نظرتون رو راجع به تلویزیونهای شارپ نگفتین؟
فیلمهای با پسوند ایزو رو که ایمیج گرفتیم رو هیچ تیوی ای پخش میکنه؟
بسیار ممنونم.
hamidreza_4u
05-07-2014, 16:29
خدا خیرتون بده بعد دو روز بالاخره یکی جواب مارو داد.
ترانسکودینگ و پست پراسسینگ و سکند اسکرین یعنی چی؟
لطفا این جا رو ببینید.
تو گوشه سمت چپ بالا هم نوشته مدلهای پشتیبانی شده که تو تصویر ال ایدی های سری 7 به بالا رو نشون میده حالا منظورش اینه که امکان dlna واسه سری 7 به بالاس؟ یا امکان medi 2؟
اگه توضیحات مدل 5590 رو ببینید نوشته امکان allshare داره و وای فای داخلی هم داره بازم واسه این کار نیاز به دانگل هست؟
اگه هاب و مودم معمولی داشته باشیم میشه تی وی و پی سی رو با کابل لن به هم متصل کنیم و هردو رو به هاب وصل کنیم اونوقت بازم نیاز به روتر هست؟
روتر چه فرقی با مودم وایرلس داره؟
حتی در صورت داشتن وای فای داخلی تیوی بازم اگه اتصال تیوی و پی سی با کابل لن باشه سرعت بالاتره تا اتصال از طریق آداپتور لن بیسیم یا همون دانگل به تیوی و اتصال روتر به پی سی؟
نظرتون رو راجع به تلویزیونهای شارپ نگفتین؟
فیلمهای با پسوند ایزو رو که ایمیج گرفتیم رو هیچ تیوی ای پخش میکنه؟
بسیار ممنونم.
اگه TV دانگل داخلی داشته باشه با ی مودم WiFi باحداقل سرعت 150mb کارتون راه میوفته و درحین ترانسکدینگ فیلم روی tv میتونید از pc استفاده دیگه بکنید چون اصلاmedia transcoding در بکگراند انجام میشه وشما چیزی نمیبینید و فقط فشار روی cpu و رم هستش
ولی چون مودم سرعت بالا یعنی 300mb گرون قیمت هست بهتره مودمو با کابل لن به. Tv وصل کنید که برای اینکار حداقل ی مودم adsl با 4 پورت میخایین که بهش میگن روتر
واسه خرید tv پیشنهاد میکنم ی مودل 6960 بردارین که کامله از همه نظر....هم سه بعدی هم دانگل داخلی و هم پشتیبانی از خیلی از پسوندها
درضمن پسوند iso رو هیچ تلویزیونی پشتیبانی نمیکنه
Sent from my LT18i
sorena_hi
05-07-2014, 17:10
ممنونم
دانگل داخلی یعنی وای فای داخلی؟ یا با هم فرق دارن؟ چون ظاهرا تمام تلویزیونهای سامسونگ حتی اسمارتهای رده بالا باید یه دانگل به صورت فلش بهشون وصل شه. خب با این حساب چه فرقی بین تی وی 5570 که وای فای داخلی نداره و 6960 که وای فای داخلی داره هست به هرحال که هردو نیاز به اتصال به دانگل دارن؟
من یه مودم معمولی دارم و یه هاب میتونم با همینا کارمو راه بندازم یا باید مودمم وایرلس باشه؟
اصلا این امکان dlna واقعا چقدر کاربردیه؟
hamidreza_4u
05-07-2014, 19:07
ممنونم
دانگل داخلی یعنی وای فای داخلی؟ یا با هم فرق دارن؟ چون ظاهرا تمام تلویزیونهای سامسونگ حتی اسمارتهای رده بالا باید یه دانگل به صورت فلش بهشون وصل شه. خب با این حساب چه فرقی بین تی وی 5570 که وای فای داخلی نداره و 6960 که وای فای داخلی داره هست به هرحال که هردو نیاز به اتصال به دانگل دارن؟
من یه مودم معمولی دارم و یه هاب میتونم با همینا کارمو راه بندازم یا باید مودمم وایرلس باشه؟
اصلا این امکان dlna واقعا چقدر کاربردیه؟
1) دانگل داخلی همون گیرنده وای فای هستش
2) نه تمام سری ها نیاز به وصل دانگل ندارن نمونش tv خود من همون D6960 که کافیه فقط ی مودم وایرلس داشته باشی تا بتونی به اینترنت و شبکه خانگی وصل بشی
3) اگه بخاین با Lan وصل بشین و بین tv و pc کابل کشی بکنین و مشکلی با این قضیه ندارین همونا کارتونو راه میندازه
4) امکان dlna کلا بد نیست میتونی هرچی روی pc داری روی tv یا بطور کل شبکه خانگینون ببین(کلا میتونین وسایل صوتی تصویری تونو بهم متصل کنین) ببینین ولی خیلی بستگی به سرعت شبکه و سرعت پردازش وسایلتون داره
Sent from my LT18i
aberavan
11-07-2014, 06:57
سلام اقای امجد سوالی داشتم ممنون میشم ج منو بدین من لب تاپ z510 دارم ووقتی HDMIرا به تلوزیون هوشمند ال جی LG 47LA66100 وصل میکنم تصویر میاد ولی صدا از تلوزیون نمیاد و فقط و فقط از لب تاپ میاد..همه کار کردم حتی تصویر را فقط در تلوزیون انتخاب کردم ولی باز هم صدا از لب تاپ میاد..چکار کنم...و سوال دیگه که چگونه من اورکلاک کنم لب تاب را آیا از بایس لبتاپ باید آور کنم یا نرم افزار خاصی هست برای این کار..ممنون میشم ج منو بدین به ایمیلم Aberavani@yahoo.com با سپاس فراوان از شما دوست عزیزم
aberavan
11-07-2014, 07:07
آقا لبتاپ من Z510 لنوو هستش آیا Dlna داره یا نرم افزاره خاصی باید نصب کنم که بتونم به تلوزیون وصل بشم خواهشا کمکم کنید..ایمیلم Aberavani@yahoo.com هستش سپاسگذارتونم
hamidreza_4u
11-07-2014, 09:02
آقا لبتاپ من Z510 لنوو هستش آیا Dlna داره یا نرم افزاره خاصی باید نصب کنم که بتونم به تلوزیون وصل بشم خواهشا کمکم کنید..ایمیلم Aberavani@yahoo.com هستش سپاسگذارتونم
دوست عزیز لپتاپ dlna ندارد چون همه راههای ارتباطی را یکجا دارد ولی جهت ارتباط با tv حتما باید از نرم افزار media server یا همون stream استفاده کرد...بسته به tv میتونید از allshare, serviio,Samsung link وخود مدیا پلیر ویندوز استفاده کنید
Sent from my LT18i
اقا یکی کامل توضیح بده dlna چیه جریان ترانسکدینگ چیه چه کار میشه کرد من اصلا تا حالا نشنیده بودم فایده ، مزایا ؟:n26:
hamidreza_4u
11-07-2014, 09:30
اقا یکی کامل توضیح بده dlna چیه جریان ترانسکدینگ چیه چه کار میشه کرد من اصلا تا حالا نشنیده بودم فایده ، مزایا ؟:n26:
خلاصه و مفید میتونی همه وسایل خونتونو بهم متصل کنی موبایل لپتاپ pc تبلت tv, blue ray
Sent from my LT18i
خلاصه و مفید میتونی همه وسایل خونتونو بهم متصل کنی موبایل لپتاپ pc تبلت tv, blue ray
Sent from my LT18i
برای tv چه فایده ای داره ؟ با این سرعت زپرتی اینترنت ایران یک فیلم از اینترنت مساوی یک سال
hamidreza_4u
11-07-2014, 10:23
برای tv چه فایده ای داره ؟ با این سرعت زپرتی اینترنت ایران یک فیلم از اینترنت مساوی یک سال
نشد اشتباه نکن....این قضیه ربطی به اینترنت tv نداره...واسه dlna اصلا نیازی نیست مودم شما به اینترنت وصل باشه کافیه همگی اون دستگاهها به ی شبکه متصل باشن.... دیگه سرعت بستگی به مودمت داره
Sent from my LT18i
albertxx
12-07-2014, 00:53
یه سوال فنی
مگه خودم تلویزیونی که DLNA داره
پس باید خودش قابلیت ارسال و دریافت رو داشته باشه !!
پس واسه چی باید مودم بهش وصل کنم ؟؟
یه تبلت note سامسونگ دارم
و یه تلویزیون F6400 سامسونگ
واسه اتصال این 2 به هم حتما باید مودم باشه ؟؟
خودشون نمیتونن با هم ارتباط داشته باشن ؟؟
حتما باید به مودم وایرلس وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
hamidreza_4u
12-07-2014, 16:08
یه سوال فنی
تلویزیون فقط ی گیرندس در ضمن dlna وسیله یا ابزار نیست که جایی تعبیه شده باشه یجور امکان برقراری ارتباط داخلیه حالا ی چیزی این وسط باید این ارتباطو ایجاد کنه مثل ابر الکترونی، WiFi، بلوتوث یا کابل
همین که تبلت شما WiFi داره یعنی الکی باید متصل باشه....به کجا آخه؟؟؟!!!
Sent from my LT18i
afshin b
12-07-2014, 16:14
یه سوال فنی
میتونین بدون نیاز به مودم، وسایلتون رو به هم وصل کنین.
مثلا با تی وی از قسمت WiFi direct یک کانکشن ایجاد میکنین و بقیه وسایل بهش وصل میشن. با خود گوشی یا تبلت و لپتاپ هم میشه این کانکشن رو ایجاد کرد.
hamidreza_4u
12-07-2014, 20:16
میتونین بدون نیاز به مودم، وسایلتون رو به هم وصل کنین.
مثلا با تی وی از قسمت WiFi direct یک کانکشن ایجاد میکنین و بقیه وسایل بهش وصل میشن. با خود گوشی یا تبلت و لپتاپ هم میشه این کانکشن رو ایجاد کرد.
من که داخل tv گزینه WiFi direct ندیدم در ضمن با WiFi Hotspot گوشی تست کردم نشد.... متاسفانه گوشیم WiFi directنداره
Sent from my LT18i
من وسایل دیگه رو وصل کردم ولی لپ تاپ رو نمیدونم چطوری وصل کنم
نرم افزار ها رو هم امتحان کردم ولی از تلویزیون پخش نمیشه
afshin b
12-07-2014, 21:13
من که داخل tv گزینه WiFi direct ندیدم در ضمن با WiFi Hotspot گوشی تست کردم نشد.... متاسفانه گوشیم WiFi directنداره
Sent from my LT18i
من رو تلویزیون سامسونگ دوستم دیدم ولی مدل دقیق تی وی یادم نیست. با گوشی هم نباید مشکلی باشه
سلام
plex در فروشگاه ایران وجود نداره. باید رجین اسمارت هاب تلویزیون رو تغییر بدی به مثلا usa.
سئوالی از دوستان دارم لب تاب وtv sony hx750 هر دو wifi دارند باwild media server نصب کردم اول پیدا کرد tv sony را وفیلم فرستادم منتها الان هر کاری میکنم برنامه استارت میکنم tvرا پیدا نمیکنه به تلویزیون دست نزدم
خواهشا از دوستان میخواهم مرا راهنمائی کنند چه چیزی باعث میشود مانع عدم ارتباط وشناسائی دستگاههای دارای wifi دار درwild media server در لب تاب که خود مجهز به wifi میباشد شود
وtv هم wifi دارد اول که نصب کردم همه چیز میزان بود ولی بعدا هر چه تلاش بی فایده است
afshin b
29-08-2014, 17:15
خواهشا از دوستان میخواهم مرا راهنمائی کنند چه چیزی باعث میشود مانع عدم ارتباط وشناسائی دستگاههای دارای wifi دار درwild media server در لب تاب که خود مجهز به wifi میباشد شود
وtv هم wifi دارد اول که نصب کردم همه چیز میزان بود ولی بعدا هر چه تلاش بی فایده است
من متوجه نمیشم مشکل کجاست.
شما نرم افزار دیگه ای مثل ps3 media server تست کردید؟ اصلا بدون نرم افزار تلویزیون شما میتونه از هارد کامپیوتر فایل اجرا کنه؟
اول از شما تشکر بابت جوابگویی واقعیت شب این برنامهwild media server را نصب کردم بدون هیچ مشگلی همه چی ردیف شد ولی فردا هر کاری کردم در renderer list نه تنها تلویزیون ورسیور را نشان نمیدهد شب با هر دو امتحان کردم الان با کامپیوتر ارتباط برقرار میشود تجهیزات ضعیفی دارد ولی منظورم با لب تاب است نمیدانم مشگل ازفایروال است یا تنظیمات اینترنت اکسپلور
استادان مشگل از firwalبود الان مشگل قطع ووصل تصویر میباشد فیلم hdمیباشد چطور تنطیم کنم wild media server را
afshin b
31-08-2014, 09:09
استادان مشگل از firwalبود الان مشگل قطع ووصل تصویر میباشد فیلم hdمیباشد چطور تنطیم کنم wild media server را
لپتاپ و تی وی با مودم به هم وصل هستن؟ اگر اره، لپتاپ با وایرلس و تی وی با کابل لن به مودم وصله؟
برای اینکه مشکل قطع و وصل شدن حل بشه دوتا کار باید انجام بدین
۱) تی وی رو حتما با لن به مودم وصل کنین. اگر لپتاپ رو هم با لن وصل کنین که دیگه مشکل کاملا حل میشه
۲) اگر میخواین بصورت وایرلس وصل باشن باید هم مودم و هم لپتاپ یا تی وی از وایرلس سری n پشتیبانی کنن که سرعت بالایی داره
مودم 20 تومنی وایرلس دیگه چیه ؟
وجود داره اصلأ ؟
afshin b
25-09-2014, 14:39
مودم 20 تومنی وایرلس دیگه چیه ؟
وجود داره اصلأ ؟
نه وجود نداره.
اگر در پست اول خوندید، مال ۴ سال پیش هست و شاید اون موقع بود! (البته تاجایی که من یادمه هیچ وقت ۲۰ تومن نبود)
سلام دوستان
یک lg 42la620 دارم که dlna و هم پشتیبانی می کنه یک مودم وایرلس tp-link دارم من هر کار می کنم نمی تونم تصاویر و فیلم رو از لب تابم توی تی وی پخش کنم؟
برای این کار باید access point بخرم یا با همون مودم tp-link میشه ولی من بلد نیستم در ضمن مودم tp-link من قابلیت wds رو داره
ممنون که پاسخ بدید
سلام دوستان
من بتازگی یک KDL-42W800 خریدم و با اینکه به wifi خونه وصله و به اینترنت هم وصل شدم اما سرور های DLNA را نمیشناسه و سرورها هم اونو در لیست نمی بینند در حالیکه گوشیها و یک تلویزیون EX700 سونی هم که دارم توسط DLNA سرورها شناخته میشن و بخوبی کارمیکنند. اگه بتونید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
سلام دوستان
من بتازگی یک KDL-42W800 خریدم و با اینکه به wifi خونه وصله و به اینترنت هم وصل شدم اما سرور های DLNA را نمیشناسه و سرورها هم اونو در لیست نمی بینند در حالیکه گوشیها و یک تلویزیون EX700 سونی هم که دارم توسط DLNA سرورها شناخته میشن و بخوبی کارمیکنند. اگه بتونید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
mohammadreza091
09-04-2015, 22:20
سلام
ما یه تلوزیون سامسونگ مدل h6490 smart tv داریم و میخواستم از قابلیت dlna استفاده کنم و الان یه مودم معمولی تی پی لینک در حال حاضر از این معمولی ها که با استفاده ازکابل وصل میشه دارم
الان سوالم از شما اینکه گفتتین با مودم معمولی هم میشه این کار روکرد که تلوزیون رو به مودم وصل میکنید و کامپتوتر رو از طریق سیم کشی یا کارت شبکه وایرلس خب اگر حالت مودم بیسیم نباشه چه میتنونه کارت شبکه مودم معمولی که به تلوزیون وصل شده است رو بشناسه در رابطه با سیم کشی کامپیوتر هم یه سری توضیحات بدید
سوال بعدییم اینکه ایا dlna قابلیت این رو داره که کل صفحه کامپیوتر رو به تلوزیون فرستاد یعنی یه جورایی کنترل کامپیوتر از طریق تلوزیون
amahdavi2004
22-04-2015, 10:34
برنامه PS3 Media Server را روی لپتاپ وایو نصب کردم ولی هر کاری کردم sony w800b به مودم وصل نشد و خطا می گیرد اگر هم وصل می شود مدیا سرور را نمی شناسد کسی می داند چطوری باید تی وی sony w800b را به مودم وصل کرد؟
سلام
روی تلویزیون از این مدیا چه استفاده ای می تونیم داشته باشیم؟
siamak5561
03-05-2015, 13:35
سلام دوستان
بهترین و کامل ترین برنامه DLNA که زیرنویس پارسی رو هم بدون مشکل پخش کنه چیه؟
shapooragha
15-05-2015, 00:36
سلام دوستان
من با وابلد مدیا سرور فیلم و زیر نویس رو به تی وی میفرستم و مشکلی ندارم فقط در فیلمهای3 بعدی زیر نویس بصورت دو تکه نمایش داده میشه یه قسمت اول سمت چپ و قسمت دوم سمت راست تی وی مشاهده میشه .میخواستم ببینم راه حلی هست که در فیلمهای 3D زیر نویس درست نمایش داده بشه.ازلطفتون متشکرم پاینده باشید و سرفراز
akbar291
17-08-2015, 01:47
سلام دوستان
من با وابلد مدیا سرور فیلم و زیر نویس رو به تی وی میفرستم و مشکلی ندارم فقط در فیلمهای3 بعدی زیر نویس بصورت دو تکه نمایش داده میشه یه قسمت اول سمت چپ و قسمت دوم سمت راست تی وی مشاهده میشه .میخواستم ببینم راه حلی هست که در فیلمهای 3D زیر نویس درست نمایش داده بشه.ازلطفتون متشکرم پاینده باشید و سرفراز
باید زیرنوس رو برای 3D آماده کنی با برنامه 3Dsubtitler یا srt23Dass البته آنلاین هم میشه سایتش اینه:
اینم اضافه کنم که Wild Media Server بهترینه.
توی تنظیمات زیرنویس عالیه.
تنها مشکلش Trail بودشه که بعد از 15 روز از کار میوفنه
که خودم از ورژن Wild Media Server 1.78 استفاده میکنم که کرکش کاملا کار میکنه.
- - - Updated - - -
سلام دوستان
باید زیرنوس رو برای 3D آماده کنی با برنامه 3Dsubtitler یا srt23Dass البته آنلاین هم میشه سایتش اینه:
اینم اضافه کنم که Wild Media Server بهترینه.
توی تنظیمات زیرنویس عالیه.
تنها مشکلش Trail بودشه که بعد از 15 روز از کار میوفنه
که خودم از ورژن Wild Media Server 1.78 استفاده میکنم که کرکش کاملا کار میکنه.
DaRiOuShJh
06-09-2015, 14:24
ممنون از دوستان گرامی
امکانش هست dlna رو با kmplayer و نمایش زیر نویسش همزمان فعال کرد؟
akbar291
21-12-2015, 12:07
کرک wild media server 1.78
سلام
منم خیلی دنبال کرکش گشتم ولی فقط ورژن 1.78 کرک شده
کرک رو برات آپلود کردم
آنزیپ کن و در محل نصب کپی و پیست کن
حدو 6 مگه
wms
فقط چند تا نکته:
1. ورژن 1.78 از کدک X265 پشتیبانی نمیکنه اگه ویدیو هات X265 باشه بهتره به 1.79.1 آپدیت کنی کرک ازبین نمیره تا 1.80.1 میتونی آپدیتش کنی و کرک از بین نمیره
2. اگه می خواهی زیرنویس 3 بعدی هم داشته باشی این ویژگی در ورژن 2.12 و بالاتر 2.53 هست که PGSSUB رو هم ساپورت میکنه
موفق باشی
سلام دوستان
من نیاز به یک مدیا سروری دارم که از ویدیوها لینک بده..چون ما توی شبکه شرکتمون سیستم هاست اسپات داریم هر کی با موبایلش به اکسس پوینت شرکت وصل بشه Login page هات اسپات باز میشه من میخوام این صفحه رو ادیت کنم و داخلش لینک ویدیوهایی که میخوام رو بزارم و طرف روی پوششیش ویدیوها رو ببینه..چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
ممنون
tajrobenik
29-12-2015, 07:47
سلام دوستان
من نیاز به یک مدیا سروری دارم که از ویدیوها لینک بده..چون ما توی شبکه شرکتمون سیستم هاست اسپات داریم هر کی با موبایلش به اکسس پوینت شرکت وصل بشه Login page هات اسپات باز میشه من میخوام این صفحه رو ادیت کنم و داخلش لینک ویدیوهایی که میخوام رو بزارم و طرف روی پوششیش ویدیوها رو ببینه..چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
ممنون
فایل داخل حافظه ی هات اسپات بریزید و لینک بدید.
فایل داخل حافظه ی هات اسپات بریزید و لینک بدید.
هیچ مدیا سروی نیست که لینک بده از فایلها؟
masuods70
30-12-2015, 14:46
سلام
برای پخش فیلم با زیرنویسش روی تلویزیون از برنامه های km player و potplayer هم میشه استفاده کرد؟ اگه اره چطوریه مخصوصا تو پات پلیر
مثلا با مدیاپلیر ویندوز با قابلیت استریم فایل و فرستادم رو تی وی متاسفانه زیرنویس رو نمیخوند اما تو پات پلیر همچین قابلیتی ندیدم که بشه به اشتراک گذاشت
akbar291
12-02-2016, 01:44
سلام
بله میشه اگه پورت hdmi داشته باشی یا از دانگلهای استریم استفاده کنی ولی در این حالتها نهایت کیفیت را نخواهی داشت بهرین روش استفاده از روش dlna هست خودم از wild media server استفاده می کنم
parazit10
19-02-2016, 19:02
تلویزیون های ال جی برنامه اسمارت شیر روشون هست که نسخه کامپیوترشم میتونید دانلود کنید از سایت ال جی بعد خیلی راحت فیلمای کامپیوتر رو با زیرنویس فارسی میتونید تو تی وی ببینید هیچکدوم از این گرفتاریا رو هم نداره سرعت استریمشم عالیه
amirdiba
19-02-2016, 20:27
من قبلا که مودم تی پی لینگ داشتم که شبکه dlna رو بدون دردسر ساپورت میکرد. من کار خاصی نکرده بودم. چون همه وسایلمم وصل بود راحت از تو موبایل ها و لپتاب و pc میتونستم همه چیز رو play کنم و رو تلووزیون ببینم. الان ی مودم جدید خریدم دی لینک 2750u همه چیزش اوکیه اینترنتش و اتصالاتش. حتی امکانات اینترنتی تلوزیون هم خوب کار میکنه. تنظیمات شبکه رو موبایل و کامپیوترهاا هم فکر کنم اوکی باشه . چون با اون مودم کار میکنه.اجازه مدیا پلیر داده شده پسور د هم برداشتم رو حالت تنطیمات شبه. ولی نمیشه نه رو ویندوز ایکنش تو راست کلیک هست و نه موبایل میتونه پیدا کنه. چه کنم؟
amirdiba
20-02-2016, 16:34
من قبلا که مودم تی پی لینگ داشتم که شبکه dlna رو بدون دردسر ساپورت میکرد. من کار خاصی نکرده بودم. چون همه وسایلمم وصل بود راحت از تو موبایل ها و لپتاب و pc میتونستم همه چیز رو play کنم و رو تلووزیون ببینم. الان ی مودم جدید خریدم دی لینک 2750u همه چیزش اوکیه اینترنتش و اتصالاتش. حتی امکانات اینترنتی تلوزیون هم خوب کار میکنه. تنظیمات شبکه رو موبایل و کامپیوترهاا هم فکر کنم اوکی باشه . چون با اون مودم کار میکنه.اجازه مدیا پلیر داده شده پسور د هم برداشتم رو حالت تنطیمات شبه. ولی نمیشه نه رو ویندوز ایکنش تو راست کلیک هست و نه موبایل میتونه پیدا کنه. چه کنم؟
کسی نمیدونه؟
amirdiba
28-02-2016, 15:01
ای بابا
اطلاعاتتونو به اشتراک بزارین:n13:
masiha1984
25-03-2016, 02:37
سلام
بله میشه اگه پورت hdmi داشته باشی یا از دانگلهای استریم استفاده کنی ولی در این حالتها نهایت کیفیت را نخواهی داشت بهرین روش استفاده از روش dlna هست خودم از wild media server استفاده می کنم
دوست عزیز: wild media server برای من منقضی شده. آیا نسخه سالم و دائمی از اون رو دارید؟ سپاسگزارم.
با سلام
امکان این هست که بتونیم DVD-Rom کامپیوتر رو هم با تلویزیون به اشتراک بذاریم، چون یه سری فیلمها روی دی وی دی هستن
amirdiba
05-08-2016, 01:56
یکی بگه dlna رو با مودم 2750 چطور راه اندازی کنم؟ قبلا ی تی پی لینک معمولی داشتم همین که وصل بود تجهیزات بهش به راحتی فقط کافی بود فیلم و یا مدیا رو از تو موبایل یا لپتاپ پلی کرد و پخش میشد. ولی این مودم هرکار میکنم نمیشه تنظیم خاصی داره؟؟؟؟؟
amirdiba
05-08-2016, 02:18
بالاخره بعد دو سال همین امشب تو همین فروم مشکل حل شد . اونم خودم پیدا کردم
اگه کسی خواست جوابش اینه
جوابش تو این تاپیکه
virgo0ol
16-10-2016, 02:41
اگه مکانش هست طریقه راه اندازی DLNA از طریق لپ تاپ توسط نرم افزار wild media server را توضیح دهید. در ضمن ساکن کیان پارس هستم :n01:
- - - Updated - - -
virgo0ol
16-10-2016, 03:05
سلام ، دوست عزیز اگه مقدوره طریقه راه اندازی DNLA از طریق لپ تاپ توسط نرم افزار wild media server را به طور کامل توضیح دهید. در ضمن ساکن کیان پارس هستم :n01: با تشکر
soran1360
10-02-2017, 21:54
سلام سعید خان . لطف میکنین آموزش برنامه
Universal Media Server رو برای بنده هم ایمیل بزنین؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
با سلام من از این mezzmo استفاده میکنم ولی هر وقت بخوام فلش رو به تی وی بزنم نمیتونم فیلم یا عکس نگاه کنم بهتر بگم فلش هیچی نشون نمیده و فقط آرم سبز رنگ mezzmo و هر بار که بخوام فیلم نگاه کنم حتما باید از mezzmo استفاده کنم راهنمایی کنید که چطوری حذف کنم این mezzmo رو از تی وی ممنون میشم
با سلام من از برنامه mezzmo استفاه میکنم و برای نگاه کردن فیلم نمیتونم مستقیما از فلش مموری استفاده کنم راهنمایی کنید که چطور میشه این برنامه mezzmo رو از تی وی حذف کرد و دیگه استفاده نکنیم
barton2500
27-07-2017, 20:24
من فیلم با فرمت X265 که به طور معمول با فلش روی تلویزیون سامسونگ نشون نمیده رو خواستم با برنامه wild Media Server و شبکه و این حرفها از روی لپ تاپ پخش کنم که هر کار کردم پیغام عدم پشتیبانی از فرمت زد!! خسته نباشی! این برنامه فقط فایل ها رو برای تلویزیون شبکه میکنه. یعنی فرمت ویدئو مد نظرتون رو تلویزیون ذاتاً باید بتونه مثلاً از روی فلش پخش کنه. نه اینکه هر چی روی صفحه اش بود نشون بده یا فرمت تبدیل و برای تلویزیون بفرسته.
خلاصه برای اینجور فرمت ها همچنان باید لپ تاپ بیاریم در جوار تلویزیون محترم و کابل HDMI لعنتی وصل کنیم و مکافات!:n24:
barton2500
27-07-2017, 23:02
پیرو پیام قبلی اصلاح کنم که تو پوشه هایی که تو تلویزیون برای سرور شبکه نمایش داده میشه، غیر از فایل اصلی فیلم یک جای دیگه هم فایل های تبدیل شده وجود داره که با علامت (T) کنارشون مشخض شدن. اون فایل رو که اجرا کنید پخش میشه. فقط الان به مشکل زیرنویس می رسیم که فعلاً نمایش داده نمیشه در این حالت.
barton2500
27-07-2017, 23:47
خب مشکل زیرنویس هم حل شد ولی نمیدونم چرا زیرنویس دوتایی داره نشون میده! یک فایل زیرنویس فارسی بیشتر نیست ولی 2 تا نشون میده!
barton2500
28-07-2017, 20:53
مشکل زیرنویس هم حل شد. یک جایی تو منوهای برنامه تیک زیرنویس رو برداشتم حل شد (زیرنویس ها یکیش از طرف تلویزیون پخش می شد یکیش هم از طرف برنامه روی تلویزیون فرستاده می شد)
الان که با برنامه کم کم آشنا شدم دارم به قدرتش پی می برم. در کل به نظر فوق العادست فقط یک عیب بزرگ داره اونم 15 روزه بودنش! نسخه روسی 2.29 که مجانی هستش دانلود کردم برای اون روز. دوستان هم که راهنمایی کردن نسخه اصلی که از کار افتاده نگه داریم و نسخه روسی اضافه نصب. چون منوهای روسی نمیشه خوند میشه از نسخه اصلی کمک گرفت.
الان آخرین ویرایش برنامه wild Media Server در حال حاضر (مرداد 1396) 3.03 هست. این چند تا پیام از تجربه خودم گفتم شاید در آینده دور به درد بنده خدایی بخوره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.