ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت صدای Asus

Reventon
22-03-2010, 20:33
سلام
کسی جایی رو سراغ نداره کارت صدای ایسوز بفروشن؟ Xonar D2X رو میگم. Xfi ها مشکل دارن و با آنبرد هم صدای Z5500 اصلا در نمیاد
ممنون

shahramcat
23-03-2010, 12:41
کی به شما گفته کارتهای سری Xfi مشکل دارن ؟!

کارت صدای asus تو ایران نیست باید سفارش بدی ... خواستی بگو راهنماییت کنم برای سفارش .

Reventon
23-03-2010, 13:39
XFI داشتم تو XP مشکل نداشتن از وقتی VISTA , 7 اومدن و صدا از DIRECT SOUND به OPENAL تغیر پیدا کرد اینها هم دچار مشکل شدن و با یه نرم افزار واسطه ALCHEMY باید کار بدن. البته یه مشکلی هم که همه و من داشتم وجود NOISE , CRACK تو خروجی بود حالا نمیدونم اونش حل شد یا نه دیگه نمیخوام ریسک کنم و ASUS میگیرم.
راهنمایی هم کنید که لطف کردین

shahramcat
23-03-2010, 16:19
من خودم الان مدل Extreme Gamer دارم کاملا راضی هستم ویندوز 7 64 بیت هم نصب کردم .... نرم افزار Alchemy برای بازیها کاربرد داره و تو خود ویندوز کاری انجام نمیده ....

به هر حال شما برای خرید کارت صدای ایسوز باید اقدام به سفارش از سایتهایی مثل NewEgg بدی و یکی برات از اونها بخره در خارج و بفرسته .... یک راه دیگه هم هست که البته من راه حل و کسانی رو که از هر دو روش این کار رو برات انجام میدن با پیغام خصوصی میگم بهت .

Reventon
24-03-2010, 11:18
من خودم الان مدل Extreme Gamer دارم کاملا راضی هستم ویندوز 7 64 بیت هم نصب کردم .... نرم افزار Alchemy برای بازیها کاربرد داره و تو خود ویندوز کاری انجام نمیده ....

به هر حال شما برای خرید کارت صدای ایسوز باید اقدام به سفارش از سایتهایی مثل NewEgg بدی و یکی برات از اونها بخره در خارج و بفرسته .... یک راه دیگه هم هست که البته من راه حل و کسانی رو که از هر دو روش این کار رو برات انجام میدن با پیغام خصوصی میگم بهت .

دوست عزیز الان تو خود ویندوز صدای شما stereo هست؟ آخه اون زمان من داشتم حتی با روشن کردن CMSS upmix صدام فقط از 2 تا اسپیکر در می اومد. و اینکه مثلا تو ویندوزین و کاری انجام نمیدین گاهی اوقات از اسپیکر صدای چرق چروق نمیاد؟
ممنون

shahramcat
24-03-2010, 23:07
دوست عزیز الان تو خود ویندوز صدای شما stereo هست؟ آخه اون زمان من داشتم حتی با روشن کردن CMSS upmix صدام فقط از 2 تا اسپیکر در می اومد. و اینکه مثلا تو ویندوزین و کاری انجام نمیدین گاهی اوقات از اسپیکر صدای چرق چروق نمیاد؟
ممنون

من 5.1 دارم و کاملا صدا عالی و مچ هست مشکلی نیست .... شما تو قسمت CMSS باید Stereo Envelopment رو بیارید وسط تا از همه 5باند به طور مساوی صدابیاد !

صدای تق تق برایمن از برق هست ! مثلا وقتی کلید اتاق رو میزنم صدای تق از اسپیکر میاد !

mahddi
24-03-2010, 23:26
ببخشید این Alchemy به چه درد می خوره؟