ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا فیلم در ادیوس سبز می شود ؟

lider9001
22-03-2010, 16:01
بسمه تعالی
اینجانب به هیچ گروه سیاسی وابستگی ندارم
از قدیم هم طرفدار صنعت نفت آبادان بودم
و یه مدتی هم نیوکاسل که البته به سن ِ بعضی هاتون قد نمی ده
یه تعدادی فیلم دادم برام کپچر کردن الان می ذارم تو ادیوس سبز میشه.. چیکار باید بکنم؟ باور کنید من اصلا شناسنامه هم ندارم.
از مهندیسین و تکنسین های محترمی که توی این انجمن ریش سفیدن تقاضا دارم یه کاری کنن مشکل من حل شه... به امید روزی که فیلم هیچ تدوینگری سبز نشود. نکته رو داشته باشید هاا.. تدوینگر. و اما بعد
آقا جان اینجانب بنده زاده (بابام میگه) از این لوس بازی ها خوشم نمی آد. اما انصافا این پی سی ورد کلا سایت و دم و دستگاه با شرفیه... یعنی اینکه حرفه ایه... رئیس مایکروسافت الان کلی حال کرده چون من برای اولین بار از این حرفا میزنم تو کل شبکه ی جهانی نت... رئیس گوگل هم خدا رحمتش کنه از شدت تعجب و شادی... خدا اموات شمارم بیامرزه.. اینو عرض نکردم که من بذارم... عرض کردم که عمق این باور و شدت این محبت رو به پی سی ورد عرض رسونده باشم... یه ! چند! تا عکس قلب و اینا هم یادم بدین بعد بذارم دور و بر این نوشته ... از بس که عاشقم. راستی طهماسبی کیه؟ آفرین. مطالب خوبی گذاشته... چند تا عزیز دیکه هم بودن که در یک فرصت مقتضی به نوبه خودم ازشون تقدیر خواهم کرد. (متفاوت بودن این نوشته تعمدی است به جهت نوروزِ عزیز) عیدتون مبارک. من میتونم ایمیلم رو اینجا بنویسم؟ اگه ایراد داشت دوستان از طرف من اجازه دارن پاک کنن. همین
kianpoor9001@gmail.com

m2338036
22-03-2010, 17:36
با سلام فکر میکنم اگر شما یک codec نصب کنید مشکلتون حل میشود

zartosht 2008
11-04-2010, 11:10
توی یک برنامه دیگه هم تست کن ببین چجوریه اوضاع مثلا تو اوید یا پیناکل ببین باز رنگی میشه یا نه

Mr Andersson
12-04-2010, 01:49
درود;
بجای یه پست پائین دادن اینو اصلاح میکنم! نمیدونم اشکال از کجاست؟ ولی هر از چندگاهی اینطوری میشه که دو تا دو تا پست میکنه!

خوب حالا مشکل از کجا بود؟ اینو بگم که ممکنه مشکل حل نشده باشه و فقط با یه تغییر تو تنظیمات برای یه مدت بره و بعد دوباره برگرده اونوقت شما دوباره اون تنظیمات رو به حالت اول بر میگردونید و...... درست میشه!!!

.......

Mr Andersson
12-04-2010, 01:50
درود;

شما هر روز صبح یک پرس کله و پاچه مخصوص میخورید مطمئنم!:31:

کلا همش سبزه یا پرش های سبز داره؟ فقط تو ادیوس سبزه؟ با مدیا پلیر که پخش میکنید سالم هستند؟
من این مشکل رو داشتم اما موقع خروجی گرفتن رو DV . فکر کنم یه ارتباطی با کارت گرافیکت داره. رو یه سیستم دیگه امتحان کن. بعد خبر بده...

.......

lider9001
12-04-2010, 16:44
آقا سبزه ... آقا لامصب سبزه... آقا این سبز ملتو بیچاره کرده ... ای داد از این سبزی... سلام عرض شود... که مشکل با codec و اینا دست کم واسه من حل نشد... راه حلی دیگر یافتم که... خودمم نمی دونم چطوری توضیحش بدم... در کل ور رفتن با ادیوس خوبه... اینقد حال میده... مخصوصا بعد که نتیجه دلخاهتو گرفتی ... ما بریم کله پاچه بار بذاریم واسه فرداصب!. درود

علي طهماسبي
15-04-2010, 19:35
با سلام
اولا از اون كلامت كه پر از كلمات كتابي هست خيلي خوشم اومده و توضيح كاملت در مورد مشكلاتت
دوما از اينكه از مطالب ما خوشت اومده ممنونم و به اميد خدا ادامه خواهم داد
دوست عزيز من هم قبلا چنين مشكلي برام پيش اومده بود دقيقا نفهميدم در هنگام كپچره يا شايد از سخت افزار ها و شايد هم از ويندوز باشه يا شايد هم در موقع كپچر از نرم افزار هاي ديگه استفاده كردي فقط اينو مي دونم بايد با پرو كدر يكبار اونو تبديل كني موفق باشي

rahesabzm
15-08-2010, 02:10
Go To:
Settings ==> Plug-in Settings ==> Mpeg Importer ==> Don't use PTS is Ticked

ma4nafar
16-08-2010, 20:45
Go To:

من این روش شما را رفتم نتیجه نداد :41:

نمیدونم چرا فیلمهایی که با فرمت mpg4 از سایت یوتوب دانلود میکنم گاهی نشون میده و بعضی هاشون را ســـــــــــــــــــبز ؟؟

در حالی که فرمت همشون یکیه :13:

Mr Andersson
18-08-2010, 23:59
درود;

کمرسور فرق میکنه احتمالا با پرو کودر به فرمت canopus Dv تبدیلش کن احتمالا درست شه.

.......

kamalm
22-09-2010, 17:29
من این مشکل رو داشتم
با یه کلک تونستم کلکشو بکنم!
شما کافیه یه پلیر دیگه باز کنی یه چیزی پخش کنه
یادم نیست اول باید نرم افزار باز کرد بعد پلیر رو یا برعکس
هر دو رو تست کنید انشا الله حله.:46:

rezakf
30-10-2010, 12:35
Go To:

مدتها بود اين مشكل منو كلافه كرده بود ومن همش فايلها رو رندر ميكردم كه اين راهنمايي تونست مشكل منو حل كنه و ديگه فايلهايي رو كه با هندي كم گرفتم و ميارم تو اديوس سبز نشون نميده و كارم راه افتاد:11: