مشاهده نسخه کامل
: کمک :" مشکل در بایوس asus
masouddr
20-03-2010, 16:21
سلام به همۀ دوستان عزیز .
دوستان من تازگی یه سیستم بستم با این مشخصات :
cpu : core i5 750
mb : asus p7p55d
ram : giel 2gb
vga : 4670 ati
hdd : samsung 500 sata
power : 500 w sonic
سیستم در حالت عادی مشکلی نداره فقط وقتی مدت طولانی خاموش هستش مثل شب و صبح روشنش میکنم مادربردش بالا نمیاد و مینویسه که بایوس رو آپدیت کن و من هم آخرین ورژن بایوسش رو از سایت اسوس دانلود کردم و سرش ریختم اما بازم این مشکل برطرف نشده و برای حلش ریست فایده ای نداره و باید حتما سیستم رو روشن خاموش کرد که درست بشه . در حالت عادی تصویر اول آبی هستش و مدل مادربرد رو مینویسه و بعد ویندوز بالا میاد اما در مواقع یذ عادی که ارز کردم صفحه آبی نمیاد و یک صفحۀ سیاه میاد که نوشته شده بایوس رو آپدیت کنید و شمارش معکوس رو نشون میده و وقتی اینتر رو میزنم صفحه کاملا سیاه میشه .
اگه ممکنه مشکل سیستمم رو بهم بگین که از کجا مشکل داره و برای حلش باید چی کار کنم .
لازم به ذکر که دوباره بگم وقتی مدت طولانی خاموش هست و روشن میکنم به این مشکل بر میخورم .
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .
با ساس فراوان از لطف شما .
Kharg Island
21-03-2010, 14:39
سلام به همۀ دوستان عزیز .
دوستان من تازگی یه سیستم بستم با این مشخصات :
cpu : core i5 750
mb : asus p7p55d
ram : giel 2gb
vga : 4670 ati
hdd : samsung 500 sata
power : 500 w sonic
سیستم در حالت عادی مشکلی نداره فقط وقتی مدت طولانی خاموش هستش مثل شب و صبح روشنش میکنم مادربردش بالا نمیاد و مینویسه که بایوس رو آپدیت کن و من هم آخرین ورژن بایوسش رو از سایت اسوس دانلود کردم و سرش ریختم اما بازم این مشکل برطرف نشده و برای حلش ریست فایده ای نداره و باید حتما سیستم رو روشن خاموش کرد که درست بشه . در حالت عادی تصویر اول آبی هستش و مدل مادربرد رو مینویسه و بعد ویندوز بالا میاد اما در مواقع یذ عادی که ارز کردم صفحه آبی نمیاد و یک صفحۀ سیاه میاد که نوشته شده بایوس رو آپدیت کنید و شمارش معکوس رو نشون میده و وقتی اینتر رو میزنم صفحه کاملا سیاه میشه .
اگه ممکنه مشکل سیستمم رو بهم بگین که از کجا مشکل داره و برای حلش باید چی کار کنم .
لازم به ذکر که دوباره بگم وقتی مدت طولانی خاموش هست و روشن میکنم به این مشکل بر میخورم .
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .
با ساس فراوان از لطف شما .
به سیستمتون ADSL وصل کردید؟؟؟؟
HASHEM289
21-03-2010, 15:21
از بایوس قبلی اگر بکاپ داری اونو نصب کن اگر هم میخوای آپدیت کنی از نرم افزار استفاده کن بصورت خودکار آپدیت بشه
masouddr
21-03-2010, 17:32
به سیستمتون ADSL وصل کردید؟؟؟؟
آره اما چه ارتباطی میتونه داشته باشه؟
masouddr
21-03-2010, 17:40
از بایوس قبلی اگر بکاپ داری اونو نصب کن اگر هم میخوای آپدیت کنی از نرم افزار استفاده کن بصورت خودکار آپدیت بشه
بایوس قبلی هم همینطوری بود ، ازش بکاپ ندارم من توی سایت اسوس رفتم و آخرین بایوسش رو دانلود کردم و با استفاده از ez flash(موقع بوت شدن با زدن دکه های alt+f2 ) بایوسش رو آپدیت کردم و بازم مشکلش پا برجاست حتی بایوس قبلی هم از اینترنت دانلود کردم و سرش نصب کردم اما بازم مشکلش حل نشد .
وقتی صفحه سیاه میاد و شمارش معکوس رو شروع میکنه یک جمله رو مینویسه ب عنوان : to unleash this cpu,s full power ,please update bios
شما راه حل بهتری رو برای آپدیت کردن سراغ دارین یعنی اینطوری آپدیت نشده ؟
ممنون .
HASHEM289
22-03-2010, 14:14
به نظر من شما تنها راهی که داری تک تک قطعاتتو چک کنی برای این کار از کیس یکی از دوستات استفاده کن البته اگه اسمبل بلد
هستی
masouddr
22-03-2010, 15:32
به نظر من شما تنها راهی که داری تک تک قطعاتتو چک کنی برای این کار از کیس یکی از دوستات استفاده کن البته اگه اسمبل بلد
هستی
این که دیگه کاره آخره ، اگر تا به حال به همچین مشکلی بر خوردین یا میدونید مشکل توی کدوم قسمته بهم بگین و الا این که همۀ قطعانشو جدا جدا با یه کیس دیگه چک کنم که کلی زمان میبره و باید یه کیسی که ddr3 مثل خودم باشه رو کلی بگردمو جور کنم کلی دردسر داره .
Kharg Island
22-03-2010, 20:13
آره اما چه ارتباطی میتونه داشته باشه؟
رفتم پیش یه خدماتی بهم گفت adsl وقتی به سیستم وصله اتوماتیک bios رو چک میکنه برای آپدیت. گفت می تونی از طریق تنظیمات بایوس غیر فعالش کنی که میخواستم از زیر زبونش بکشم بیرون چه طوری میشه تنظیمش کرد ...ولی نامرد خودشو می زد به این راهو اون راه.
نگران نباش آخر میفهمم و بهت میگم.:31:
masouddr
22-03-2010, 22:46
رفتم پیش یه خدماتی بهم گفت adsl وقتی به سیستم وصله اتوماتیک bios رو چک میکنه برای آپدیت. گفت می تونی از طریق تنظیمات بایوس غیر فعالش کنی که میخواستم از زیر زبونش بکشم بیرون چه طوری میشه تنظیمش کرد ...ولی نامرد خودشو می زد به این راهو اون راه.
نگران نباش آخر میفهمم و بهت میگم.:31:
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون .
اما من وقتی سیستمو روشن میکنم مودمم خاموشه
masouddr
26-03-2010, 22:19
تصویری که وقتی نمیاد بالا این هستش و متنی هم که مینویسه رو دورش کادره قرمز کشیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.