مشاهده نسخه کامل
: Medal of Honor - نسخه PC
سلام دوستان. من مدال افتخار رو نصب کردم اما این دو تا ارور رو میده چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اول برای نصب نبود و پیدا نشدن یه فایل physx هست که به کارت گرافیک مربوط میشه ؛ اگر physx داری روی سیستمت پاکش کن و دوباره نسب کن برای اجرای بازی ها همیشه علاوه بر نصب درایور کارت گرافیک باید physx که مخصوص کارت های nvidia هست همیشه نصب باشه.
مشکل دوم مربوط میشه به پیدا نشدن چند تا فایل بازی که احتمالاً توی اجرا مهم هستن و باید باشن که با توجه به error مربوطه پیدا نیستند ؛ احتمال داره مشکل از دی وی دی و ناقص نصب شدن بازی باشه.
پیشنهاد من اینه که اول بازی رو به طور کامل پاک کنی ، بعد physx رو نصب کنی (از nvidia.com دانلود کن) ، و در آخر دوباره بازی رو نصب کنی تا ببینی مشکل حل میشه یا ...
miladddd
04-11-2010, 19:33
من یه جا تو فصل day 1 قسمت سومش گیر کردم
یه تیر بار چی نشسته پشت تیربار تا میتونه میزنه
با نارنجک و تیر هم نمیمیره
باید چکارش کرد؟!
لطفا یکی راهنمایی کنه
popowoody
04-11-2010, 20:06
توی بازی شدیدا لگ می زنه ! چی کار کنم
Amir_Ariamehr2003
04-11-2010, 20:53
بعد از اجراي بازي به اين مشكلات بر ميخورم و تا الان2-3 تا كرك هم دانلود كردم ولي بازم همون مشكلات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم هر سه عكس در يك فايل فشرده
Amin.P30
04-11-2010, 21:10
بعد از اجراي بازي به اين مشكلات بر ميخورم و تا الان2-3 تا كرك هم دانلود كردم ولي بازم همون مشكلات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم هر سه عكس در يك فايل فشرده
کرک ریلودد رو تست کردید؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
ببین دوست من اصولآ واسه اکثرآ 2 قسمت از بازی این اتفاق افتاده که کلآ باگ از خود بازی هست..
یکی اون قسمت هست که داخل فرودگاه مخروبه هست و یکی دیگه هم طرف زیر یک چادر نشسته...
حالا هر دو مشکل یک راه حل ساده داره:20:
شما همون مرحله رو از اول برو درست میشه(تو مورد دوم سعی کن جلو نری و از همون پشت اولین دیوار به طرف امان ندی تا یارات زود برن جلو)
arash2006
05-11-2010, 02:01
میشه یکی بگه کجا میشه زبان بازی روانگلیسی کرد از کدوم قسمت منو خواهشا بگید دیگه منوی من روسیه هیچی نمیدونم !!!
arash2006
05-11-2010, 02:02
میشه یکی بگه کجا میشه زبان بازی روانگلیسی کرد از کدوم قسمت منو خواهشا بگید دیگه منوی من روسیه هیچی نمیدونم !!!
Steps-Rap
05-11-2010, 13:08
دوستان تو اون مرحله ای که تو هلیکوپتریم
که با یه دوربین سیاه سفید (تقریبا به سبزی هم میخوره) داه نشون میده که باید یه دونه از این دستگاه هایه تیر انداز رو بزنیم.
من هر چی رو تیر میزنم چیزی نمیشه...
چی کار باید کرد؟؟
دوستان تو اون مرحله ای که تو هلیکوپتریم
که با یه دوربین سیاه سفید (تقریبا به سبزی هم میخوره) داه نشون میده که باید یه دونه از این دستگاه هایه تیر انداز رو بزنیم.
من هر چی رو تیر میزنم چیزی نمیشه...
چی کار باید کرد؟؟
باید دکمه ی 4 رو نگه داری تا رو هدف قفل بشه و بعدش 4 رو ول کن.همین:46:
Steps-Rap
05-11-2010, 13:48
باید دکمه ی 4 رو نگه داری تا رو هدف قفل بشه و بعدش 4 رو ول کن.همین:46:
دمت گرم :10:
اقا این بازیو من هر کاری میکنم گیر میکنه یعنی گیر داره بازی هر کرکیم بود اجرا کردم ولی خلاصه الان تا اونجااییم که بالای برج دیده بانی باید ماشینا و تانکهای دشمنو بزنم ایا اینجا هدفگیری اتوماتیک نداره که خودش قفل بشه؟
Steps-Rap
05-11-2010, 15:42
اقا این بازیو من هر کاری میکنم گیر میکنه یعنی گیر داره بازی هر کرکیم بود اجرا کردم ولی خلاصه الان تا اونجااییم که بالای برج دیده بانی باید ماشینا و تانکهای دشمنو بزنم ایا اینجا هدفگیری اتوماتیک نداره که خودش قفل بشه؟
فک کنم اون قسمتی رو میگی که بهت 5-4 نوع هدف گیری میده...
یادمه خودمم اینجا اعصابم بهم ریخته بود..هر کار میکردم رد نمیشد ولی...شما رو حدفتون 4 رو نگه دار چند ثانیه
در ضمن برای نابود کردن تانکها شما باید از توپ 105 میلیمتری که در پایین صفحه در اختیار دارید استفاده کنید(با چرخوندن قلتک موس نوع سلاحتون عوض میشه اگر درست یادم باشه)
امروز برای سومین بار هم بازیو تموم کردم! بسی حال داد!( اصلا هم حال نداد! همین جوری گفتم تا جمله قشنگ تموم شه)
CHEGUEVARA.
05-11-2010, 20:41
سلام
بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه..!!
چرا.......!!؟؟
کرک یا چیز دیگه ای داره....؟
ممنون:10:
نظر شخصیم در مورد این بازی این بود که مشکلات زیادی در طراحی اون وجود داره، خیلی کوتاه ساخته شده و جذابیتهاش تا حد ممکن حذف شده؛ حذف شده که نه اصلا جذابیتی برای بازی در نظر گرفته نشده!
اگه به هوش مصنوعی دشمنا 1 از 10 نمره بدم خیلی به EA حال دادم!
این بازی روی Hard اینطوری بود! اگه ارزشش رو داشت امتحان میکردم که ببینم روی Easy چطوریه!
منم این بازی رو دو رو پیش خریدم :13:
اصلا اون چیزی که توقع داشتم نبود ... به نظر من بازیش خیلی تکراری و کسل کننده س ...
فضای بازی هایی مثل COD5 توش تکرار میشه ... جذابیت نداره.
گرافیکشم که خیلی عادیه :13:
گیم پلی تکراری ...
فقط وقتی به در لگد میزنم حال میده :31:
CHEGUEVARA.
06-11-2010, 10:49
سلام
بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه..!!
چرا.......!!؟؟
کرک یا چیز دیگه ای داره....؟
ممنون:10:خواهش میکنم کمکم کنید....:19:
خواهش میکنم کمکم کنید....:19:
خب ارور میده ؟ چه اروری میده ؟ :20:
راستی اولش دیدی که چک میکنه واسه آپدیت بازی فکر کنم اگه اون وقت اینترنت باشی حتما باید آپدیت کنی وگرنه نمیره تو بازی ولی اگه دیسکانکت باشی ازت میپرسه آپدیت پیدا نشد همینو میخوای بازی کنی تو هم میزنی یستردی :31:
یکی از بزرگ ترین مشکل های این بازی کمبود هیجان بود. من همیشه کاور می گرفتم و خودشون همه رو می کشتن! اصلا هیچ استرسی نداره بازیش!
shervin0311
06-11-2010, 17:15
دوستان پس از نصب بازی این ارور می یاد میشکل از چیه ؟
همه جور کرکی هم ریختن اما نشد ؟
دوستان پس از نصب بازی این ارور می یاد میشکل از چیه ؟
همه جور کرکی هم ریختن اما نشد ؟
بابا این سایت که حتما باید عضوش شی تا بشه توش چیزی دید!!
اون مرحله كه تو هلكوپتره و بايد آدمايي كه از غار خارج ميشن رو كشت
من هر كاري كردم مرحله بعدش نرفت
اون مرحله كه تو هلكوپتره و بايد آدمايي كه از غار خارج ميشن رو كشت
من هر كاري كردم مرحله بعدش نرفت
باید 4 رو نگه داری تا رو هدف قفل بشه بعد ولش کن.همین:20:
یک نکنه جالب در مورد این بازی(شاید رکورد من جالب بوده)!: دی
بازی رو حالت HARD فقط 3 ساعت و 25 دقیقه طول میکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا بگیم خیلی نوبره یا جالبه ؟!!!! : دی
(یک نفر از خود گذشتگی کنه رو حالت EASY هم تمومش کنه تایم بزاره ببینیم این درجه سختی بازی واقعیه یا نه!
bijan666
07-11-2010, 15:48
سلام
اقا من تو این مرحله از بازی medal گیر کردم هر چی میکشم هی آدم میاد نمیدونم باید چه کار کنم
این medal هم دیگه شورشو در آورده هی باید بشینی معما های حل نشدنی حل کنی
اقا من تو این مرحله از بازی medal گیر کردم هر چی میکشم هی آدم میاد نمیدونم باید چه کار کنم
این medal هم دیگه شورشو در آورده هی باید بشینی معما های حل نشدنی حل کنی
بعضی از مراحل بازی یکم وقتگیر هست دیگه...با اینکه من تصویری که گذاشتین رو ندیدم ولی حدس میزنم کجا باید باشین و مطمئن باشید کمی صبور باشید تموم میشه
نظر شخصی:(بار دوم که نشستم بازی رو تا آخر رفتم خیلی نظرم عوض شد و کاری به تقلیدهایی که از cod کرده ندارم ولی انصافآ بعضی قسمتهاش رو من تو هیچ بازیه دیگه ای ندیده بودم...دموهای بازی هم مخصوصآ اون صحنه ای که تو هلی کوپتر هستین و تیراندازی میشه و سربازهای دیگه همگی رو هوا به صورت اسلوموشن دارن تیر می خورن فوق العاده زیبا بود)
bijan666
07-11-2010, 16:27
بعضی از مراحل بازی یکم وقتگیر هست دیگه...با اینکه من تصویری که گذاشتین رو ندیدم ولی حدس میزنم کجا باید باشین و مطمئن باشید کمی صبور باشید تموم میشه
نظر شخصی:(بار دوم که نشستم بازی رو تا آخر رفتم خیلی نظرم عوض شد و کاری به تقلیدهایی که از cod کرده ندارم ولی انصافآ بعضی قسمتهاش رو من تو هیچ بازیه دیگه ای ندیده بودم...دموهای بازی هم مخصوصآ اون صحنه ای که تو هلی کوپتر هستین و تیراندازی میشه و سربازهای دیگه همگی رو هوا به صورت اسلوموشن دارن تیر می خورن فوق العاده زیبا بود)
عکس رو عوض کردم
یه نگاه بنداز ببین یادت میاد باید تو این مرحله چه کار کنی ؟
اونجا بعد مدت یکه تیراندازی می کنی..و ..ملتی رو که هدف نشون میده میزنی ..
باید بلند شی و بری دنبال رفیقمون...صبر کنی به صورت ابجکت نشون میده...چی کا رکنی.
bijan666
07-11-2010, 19:15
اونجا بعد مدت یکه تیراندازی می کنی..و ..ملتی رو که هدف نشون میده میزنی ..
باید بلند شی و بری دنبال رفیقمون...صبر کنی به صورت ابجکت نشون میده...چی کا رکنی.
خوب من همشونو میزنم بعد به جایی میرسه که دیگه صدای شلیک هم به گوش نمیرسه و شروع میکنه به پخش موزیک گیم و همچنان هر چی آدم میکشم باز جایگزین میشه
هیچ اتفاق خاصی هم رخ نمیده
:19:
Saeed System
07-11-2010, 19:16
دوستان بازی رو نصب کردم...2 تا کرک هم تویه dvdــیش داشت ..
هر کدوم رو دونه به دونه امتحان کردم اما بازی بالا نیامد...
ببینید اول بازی گفت باید وصل بشی به اینترنت منم دفع بعد وصل شدم اما وقتی بازی رو باز میکنم میگه ورژن جدیدش هست
فکر کنم گفت 76 و ماله شما 75 آیا میخاهید آپدیت کنم...منم که حجم دانلود اضافی ندارم و امکان خراب شدن بازی و احتیاج به
کرک جدیدتر پیداکردن....دکمه no رو میزنم که آپدیت نکنه اما کلا بازی رو میبنده...
چه طور میشه رفت داخل بازی؟؟
bijan666
07-11-2010, 19:27
دوستان بازی رو نصب کردم...2 تا کرک هم تویه dvdــیش داشت ..
هر کدوم رو دونه به دونه امتحان کردم اما بازی بالا نیامد...
ببینید اول بازی گفت باید وصل بشی به اینترنت منم دفع بعد وصل شدم اما وقتی بازی رو باز میکنم میگه ورژن جدیدش هست
فکر کنم گفت 76 و ماله شما 75 آیا میخاهید آپدیت کنم...منم که حجم دانلود اضافی ندارم و امکان خراب شدن بازی و احتیاج به
کرک جدیدتر پیداکردن....دکمه no رو میزنم که آپدیت نکنه اما کلا بازی رو میبنده...
چه طور میشه رفت داخل بازی؟؟
شما اینترنت رو قطع کن بعد دکمه yes رو بزن میره تو گیم
Saeed System
07-11-2010, 19:39
شما اینترنت رو قطع کن بعد دکمه yes رو بزن میره تو گیم
بازم نرفت تو بازی :41:
yes رو زدم بعد ز قطع شدن گفتش که سرور خابید دسترسی قطع شد می خواهید old version رو بازی
کنید منم زدم yes اما هیچی ....هارد 3 4- بار چشمک 3 ثانیه ای زد و هیچ اتفاقی نیفتاد...
فکر کنم به یک کرک احتیاج دارم لطفا کمک کنید :11:
شما احتمالا انویدیا تون جدیدتر است مخصوصا اگه قبلا مافیا 2 را نصب کرده باشید قبلی رو انیستال کنید و اینی که توفایل سیدی است رو نصب کنید میاد اگه نشد یه عکس از چیزی که میگه بگید.
bijan666
07-11-2010, 19:49
بازم نرفت تو بازی :41:
yes رو زدم بعد ز قطع شدن گفتش که سرور خابید دسترسی قطع شد می خواهید old version رو بازی
کنید منم زدم yes اما هیچی ....هارد 3 4- بار چشمک 3 ثانیه ای زد و هیچ اتفاقی نیفتاد...
فکر کنم به یک کرک احتیاج دارم لطفا کمک کنید :11:
قبل از اینکه بازی رو اجرا کنید اینترنت رو قطع کن
ماله منم همینطوره با همین روش بازی میکنم
Saeed System
07-11-2010, 19:58
قبل از اینکه بازی رو اجرا کنید اینترنت رو قطع کن
ماله منم همینطوره با همین روش بازی میکنم
اینکارو کردم ...هیچ اتفاقی نمیفته .... فقط هارد چشمک میزنه و هیچی..
شما احتمالا انویدیا تون جدیدتر است مخصوصا اگه قبلا مافیا 2 را نصب کرده باشید قبلی رو انیستال کنید و اینی که توفایل سیدی است رو نصب کنید میاد اگه نشد یه عکس از چیزی که میگه بگید.
آره دقیقا قبلا مافیا 2 رو بازی کردم.....
این بازی phisix تویه dvdــش از ماله من قدیمی تر بود.....
الان باید چکار کنم؟؟
alpha007
07-11-2010, 20:24
متاسفانه ظاهرا مشکل حادتر از اینهاست...
منم کرک رو اجرا کردم ریبوت شد ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه
نمیدونم مشکلش چیه؟!
آره دقیقا قبلا مافیا 2 رو بازی کردم.....
این بازی phisix تویه dvdــش از ماله من قدیمی تر بود.....
الان باید چکار کنم؟؟
هیچ کاری لازم نیست بکنی....
+
متاسفانه ظاهرا مشکل حادتر از اینهاست...
منم کرک رو اجرا کردم ریبوت شد ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه
نمیدونم مشکلش چیه؟!
هر دوی شما کرکتون مشکل داره این کرک(16.5MB) رو دانلود و امتحان کنید:
Saeed System
07-11-2010, 22:11
هیچ کاری لازم نیست بکنی....
+
هر دوی شما کرکتون مشکل داره این کرک(16.5MB) رو دانلود و امتحان کنید:
این کرکم ریختم ..کرکی خوبی به نظر میومد گفتم 100% درست میشه...
تمام فایلها رو دونه به دونه طبق مسیرشون تو جای مقرر کپی کردم و با فایلهای default جایگزین..
اما هیچ فرقی نکرد :41:
به نظر شما آپدیت کنم بازی رو به ورژن 76 درست نمیشه؟
Saeed System
07-11-2010, 22:29
یه چیزی رو الان فهمیدم..
وقتی تو محل نصب بازی رویه آیکان moh کلیک میکنم ... ارور میده
بازی رو هم آپدیت کردم اما نتونست آپدیت رو نصب کنه و ارور داد..
داخل Multiplayer میره!!!
عکس:
این کرکم ریختم ..کرکی خوبی به نظر میومد گفتم 100% درست میشه...
تمام فایلها رو دونه به دونه طبق مسیرشون تو جای مقرر کپی کردم و با فایلهای default جایگزین..
اما هیچ فرقی نکرد :41:
به نظر شما آپدیت کنم بازی رو به ورژن 76 درست نمیشه؟
بیا این کرک رو دیگه خودم هم تست کردم جواب داد:
یه چیزی رو الان فهمیدم..
وقتی تو محل نصب بازی رویه آیکان moh کلیک میکنم ... ارور میده
بازی رو هم آپدیت کردم اما نتونست آپدیت رو نصب کنه و ارور داد..
داخل Multiplayer میره!!!
واسه من 2 تا کرک مجزا داشت..یکی واسه luncher و یک واسه moh .. شما باید کرک هر کدوم رو درست تو فایل خودش کپی کنی.منم همین مشکل رو داشتم..فکر کردم کرک خرابه ولی تازه متوجه شدم 2 قسمت باید کرک کپی کنم
Saeed System
08-11-2010, 07:07
بیا این کرک رو دیگه خودم هم تست کردم جواب داد:
بالاخره درست شد :31::8:
مشکلش رو فهمیدم از چی بود!!!! تمام کرکهایی که گذاشتید سالم بوده! بخاطر کاسپراسکای بود که اجازه نمیداد بازی اجرا بشه..
آخه همین کرک که الان گذاشتید رو ریختم دوباره بازی اجرا نشد...بعد یه لحظه گفتم نکنه کسپر داره جلوی اجرای بازی رو میگیره ...کسپر رو خاموش کردم بازی اجرا شد...
ممنونم ازت مهدی جان (mehdy.z) :11:
و با تشکر از همه..:10:
bijan666
08-11-2010, 16:02
خوب من همشونو میزنم بعد به جایی میرسه که دیگه صدای شلیک هم به گوش نمیرسه و شروع میکنه به پخش موزیک گیم و همچنان هر چی آدم میکشم باز جایگزین میشه
هیچ اتفاق خاصی هم رخ نمیده
:19:
کسی نسیت یه راهنمایی کنه :13:
Reza Azimy_RW
08-11-2010, 17:59
سلام دوستان . بازی رو امروز نصب کردم . کرک رو هم کپی کردم ولی وقتی میخواد وارد بشه پیغام Close The Program میده . چه کنم ؟ زده حال بهم زد
کسی نسیت یه راهنمایی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
خب دوست عزیز مشخصه دیگه مشکل از کرکتون هست...مهدی جان زحمت کشیدن 2-3تا کرک سالم up کردن واسه دوستان منجمله شما..
خوب من یه کم از این بازی رو رفتم(دو مرحله)...و دیگه یه ماه بعد از اومدن بازی(خدا بگم این Darksiders رو چی کار کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و نقدهای خوب دوستان چیز خاصی نمیگم:20:
ولی لااقل من یکی اعتقاد دارم بعضی از دوستان واقعا توی حق این بازی اجحاف کردند!
به نظر من که بازی خیلی خوبیه و نکته_ی منفی خیلی خاصی نداره(فقط مشکلش اینه که فریم در طول بازی به شدت متغیره ولی لاقل برای من تقریبا هیچ جا زیر 30 نرفت:20:)...البته طبق تحقیقاتی که من کردم این بازی با گرافیک خیلی مشکل نداره و بیشتر خوره_ی سی پی یو هست! و دلیل اصلی افت فریم توی اکثر صحنه_های شلوغ و پردرگیری همین مشکل پردازش سی پی یو ست!
البته واقعا این رو هم نمیشه انکار کرد که اینجا اساسی خر موتور unreal رو جویدن و یه بازی خوش بافت وگرافیک دادن بیرون...حالا چه گیریه که دوستان دوباره به گرافیک این بازی دادند من یکی که موندم!!
هوش مصنوعی هم درسته در بعضی جاها دشمنا یه کم قاط میزنند:31:(البته برای من که خیلی کم پیش اومد)ولی این رو هم انکار نمیشه کرد که اعضای تیم ما هم در طول بازی بعضی جاها واقعا هوشمندانه رفتار میکنند و توی برخی صحنه_ها اگه اعمال وگفتارشون رو زیر نظر داشته باشید میبینید که واقعا حرفه_ای کار میکنند...
حالا باید صبر کرد تا دید که Black ops در مقابل این بازی چی از آب در میاد(البته شکی نیست که اون خیلی بهتر خواهد بود)
ولی در کل به نظر من یکی اگه کسی این بازی رو نگیره واقعا ضرر کرده چون من که واقعا دارم ازش لذت میبرم...
تا بعد:46:
ولی لااقل من یکی اعتقاد دارم بعضی از دوستان واقعا توی حق این بازی اجحاف کردند!
حالا ما که فعلآ دستمون از cod black ops کوتاهه: دی ولی این بازی هم در نوع خودش خیلی جالب بود و به نظرم سایه سابقه و کارنامه کاریه سری بازیهای cod رو این بازی بود و نمیزاشت کسی حتی بازی اگر هم خوبی داشت دیده بشه!
حالا چه گیریه که دوستان دوباره به گرافیک این بازی دادند من یکی که موندم!!
منم موندم یکم..: دی شاید بیشتر انتفادها به خاطر انفجارهای مصنوعی باشه و الی من که هیچ کم و کسری تو گرافیکش ندیدم
در کل به نظر من یکی اگه کسی این بازی رو نگیره واقعا ضرر کرده
کاملآ تایید میشه و به نظرم حتی اگر کسی اول black ops رو بازی کرد و بعد موند که اینو بازی کنه یا نه 100% پیشنهاد میشه اینم برای تجربه بازی کنه
Reza Azimy_RW
10-11-2010, 10:30
منم مشکل از کرک بازی بود . بازی اجرا شد
به نظر بازی عالی میاد . حالا شاید بعدا نظرم عوض شه ولی شروعش که عالی بود . با اون سلاح های خفن .
سلام
یه جا گیر کردم،وقتی طالبان داره خمپاره میزنه و من سواره هلیکوپتر دارم بهشون تیر میزنم و هر چی تیر میزنم هی از تو غار در میان.
باید چه کار کرد؟
سلام
یه جا گیر کردم،وقتی طالبان داره خمپاره میزنه و من سواره هلیکوپتر دارم بهشون تیر میزنم و هر چی تیر میزنم هی از تو غار در میان.
باید چه کار کرد؟
باید 4 رو نگه داری تا رو هدف قفل بشه بعد دیگه حله و میره مرحله بعدی:20:
Steps-Rap
10-11-2010, 22:30
بالاخره اینو هم تموم کردی.
ولی من نفهمیدم این تیکه آخرش چی شد؟
ما مرده بدیم یا نه؟ :31:
خیلی کم بود بازیش....
aminrafael3
11-11-2010, 16:20
سلام من الان بازیو نصب کردم کرک سالم رو هم ریختم وقتی میخوام اجرا کنم این ارور رو میده
وقتی هم ok میکنم stop working میاد کسی هست منو راهنمائی کنه؟
ممنون
popowoody
11-11-2010, 17:10
سلام من الان بازیو نصب کردم کرک سالم رو هم ریختم وقتی میخوام اجرا کنم این ارور رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی هم ok میکنم stop working میاد کسی هست منو راهنمائی کنه؟
ممنون
از صفحه زیر روی Download ... .DLL کلیک کنید و بزارید فایل دانلود بشه بعد محتوای فایل فشزده رو بریزید تو فولدر بازی :
سلام دوستان.من یه مشکلی دارم برا نصب این بازی.قسمت Multiplayer رو میاره و وارد بازی میشه اما وقتی moh رو می زنم که وارد بازی بشه گیر میده که dvd رو بزار .یه کرک هم که چند صفحه قبل یکی از دوستان گذاشته بود (حجم 16.5 مگ) رو هم ریختم که فرقی نکرد.یه پیغام آپدیت می داد که آپدیت هم کردم.بعضی موقع ها هم این پیغام رو میده
this application has failed to start because physXEXtensions.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem
ممنون میشم کمک کنین
kiarash3500
12-11-2010, 10:18
در کل بازی قشنگ و جالبی بود و لی حیف که کوتاه بود...
Old_Chater
12-11-2010, 10:19
من مال پلي يك رو بازي كردم خيلي بازي نازي بود
kiarash3500
12-11-2010, 10:41
من مال پلي يك رو بازي كردم خيلي بازي نازي بود
اون اصلا مال جنگ جهانی دوم بود بعد گرافیک چندانی نداشت اما این مال جنگ افغانستانه با گرافیک زنده...:46:
Old_Chater
12-11-2010, 10:46
خوب بلاخره نظر بازي خوراي مث شما بيشتر ملاكه من بيشتر بازي هاي پلي يك رو بازي ميكردم چون يه سادگي و جذابيت خاصي داشتن
alex_love
12-11-2010, 21:59
سلام خدمت دوستان ... من یه جای بازی بد جور گیر کردم یه 3-4 روزی میشه ... یه جایی هست که چند نفر به همراه یه نفر که رگبار میزنه !! همون تیربار!! شایدم مسلسل بزرگ!! یه همچین چیزی ... خیلی راحت اون چند نفر رو میکشم ولی اون تیر انداز کشته نمیشه هرچی میزنم بهش هیچ فرقی نمیکنه ...این رفیقامون هم کاری نمیکنن ... دوستان لطفا کمک کنیید ...ممنون ...
سلام خدمت دوستان ... من یه جای بازی بد جور گیر کردم یه 3-4 روزی میشه ... یه جایی هست که چند نفر به همراه یه نفر که رگبار میزنه !! همون تیربار!! شایدم مسلسل بزرگ!! یه همچین چیزی ... خیلی راحت اون چند نفر رو میکشم ولی اون تیر انداز کشته نمیشه هرچی میزنم بهش هیچ فرقی نمیکنه ...این رفیقامون هم کاری نمیکنن ... دوستان لطفا کمک کنیید ...ممنون ...
شما باید اونجا کاورت رو حفظ کنی و فقط بهش شلیک کنی تا به نوعی توجهش رو جلب کنی و یکی از اعضای گروهت خودش و به اون برسونه و بتونه با انداختن flare محل اون رو برای اسکانداران هوایی مشخص کنه تا بتونند بهش شلیک کنند.....
star_1000
12-11-2010, 23:57
سلام
دوستان بعد چند مرحله واسم یه eror میاد و دیگه وارد بازی نمیشه؟؟؟!!!
چیکار باید بکنم؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
فکر کنم این همون صحنه باگ بازی باشه..
دوست عزیز اگر هر چی تیر زدید و طرف نمرد حتمآ باید مرحله رو از اول برید(5 دقیقه طول میکشه)تا درست شه..هیچ راه دیگه ای هم نداره!مهدی جان هم کاملآ درست میگه..فقط کاورت رو حفظ کن و مدام به تیربارچی شلیک کن تا رفیقات منور رو روشن کنن...
سلام
دوستان بعد چند مرحله واسم یه eror میاد و دیگه وارد بازی نمیشه؟؟؟!!!
چیکار باید بکنم؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
شما بگرد دنبال فایلی به اسم PhysX تو محل نصب بازی...بعدش نصبش کن درست میشه
star_1000
13-11-2010, 00:47
فکر کنم این همون صحنه باگ بازی باشه..
دوست عزیز اگر هر چی تیر زدید و طرف نمرد حتمآ باید مرحله رو از اول برید(5 دقیقه طول میکشه)تا درست شه..هیچ راه دیگه ای هم نداره!مهدی جان هم کاملآ درست میگه..فقط کاورت رو حفظ کن و مدام به تیربارچی شلیک کن تا رفیقات منور رو روشن کنن...
شما بگرد دنبال فایلی به اسم PhysX تو محل نصب بازی...بعدش نصبش کن درست میشه
محل نصب شدن بازی یا سی دی بازی؟
چیز خاصی پیدا نکردم؟؟
سلام دوستان.من یه مشکلی دارم برا نصب این بازی.قسمت Multiplayer رو میاره و وارد بازی میشه اما وقتی moh رو می زنم که وارد بازی بشه گیر میده که dvd رو بزار .یه کرک هم که چند صفحه قبل یکی از دوستان گذاشته بود (حجم 16.5 مگ) رو هم ریختم که فرقی نکرد.یه پیغام آپدیت می داد که آپدیت هم کردم.بعضی موقع ها هم این پیغام رو میده
this application has failed to start because physXEXtensions.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem
ممنون میشم کمک کنین
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید تا این مشکل حل بشه
در مورد اون ارور هم که بالا گفتم تو قسمت physx که میرم و نصب می کنم این رو میگه
the currently installed version of the drivers is newer than what you are trying to install,aborting the installation
پس فکر هم نکنم مشکل از اون باشه.چی کار کنم؟
masoud_bn
13-11-2010, 12:36
سلام
من با این بازی مشکل دارم وقتی دارم بازی می کنم هر جایی که چک پویینت میشه شخصیت بازی دور خودش می چرخه
اگه چیزی در مورد این می دونید لطف کنید بگبن تا من هم با خیال راحت این بازی رو تموم بدم
محل نصب شدن بازی یا سی دی بازی؟
چیز خاصی پیدا نکردم؟؟
اگر بازی شما 2 مرحله نصب داره..پس در جایی که مرحله اول رو نصب کردید...
اگر این فایل برای شما وجود نداره پس بازی ناقص هست(اصولآ بازیهایی که نیاز به این عمل دارن حتمآ فایل physx تو محل نصب بازی رو دارن ولی مثل اینکه واسه شما نداره)
سلام
من با این بازی مشکل دارم وقتی دارم بازی می کنم هر جایی که چک پویینت میشه شخصیت بازی دور خودش می چرخه
اگه چیزی در مورد این می دونید لطف کنید بگبن تا من هم با خیال راحت این بازی رو تموم بدم
سلام
مشکل از کرکتون هست...تو همین صفحات قبل 2-3 مورد از کرکهای سالم بازی لینک شده
star_1000
13-11-2010, 21:16
[QUOTE=b3st1;5607653]اگر بازی شما 2 مرحله نصب داره..پس در جایی که مرحله اول رو نصب کردید...
اگر این فایل برای شما وجود نداره پس بازی ناقص هست(اصولآ بازیهایی که نیاز به این عمل دارن حتمآ فایل physx تو محل نصب بازی رو دارن ولی مثل اینکه واسه شما نداره)
================================================== ================================================== ==============
من physxرو از سایت Nvidia دانلود هم کردم دوباره نصب کردم باز هم همون eror میاد
ممنون از راهنمای های که دادین شاید باید پاکش کنم دوباره نصبش کنم:41:
Steps-Rap
13-11-2010, 21:39
دوستان کسی از شماها میتونه این بازی رو نقد کنه؟؟؟
اگه آره یه پی ام بهم بده.
دست گلتون درد نکنه....
من physxرو از سایت Nvidia دانلود هم کردم دوباره نصب کردم باز هم همون eror میاد
این برنامه چند ورژن داره ..یکی نیستااا!!!
در هر صورت من فعلآ adsl قطعه و الی واستون ورژن این برنامه رو واستون up می کیردم!باز هم اگر بچه های دیگه واسشون مقدوره این کارو کنن جای دوری نمیره...
دوستان کسی از شماها میتونه این بازی رو نقد کنه؟؟؟
اگه آره یه پی ام بهم بده.
دست گلتون درد نکنه....
شما تو همین تاپیک رو خوب بگردی انواع و اقسام نقد این بازی رو می بینی...
Angel Of Darkness
13-11-2010, 23:31
به گرد پای COD هم نمیرسه تو جنگای مدرن چه گرافیک چه گیم پلی
Steps-Rap
13-11-2010, 23:59
این برنامه چند ورژن داره ..یکی نیستااا!!!
در هر صورت من فعلآ adsl قطعه و الی واستون ورژن این برنامه رو واستون up می کیردم!باز هم اگر بچه های دیگه واسشون مقدوره این کارو کنن جای دوری نمیره...
شما تو همین تاپیک رو خوب بگردی انواع و اقسام نقد این بازی رو می بینی...
منظورم نقد کامله ها ...
نه این که نظرات کاربرا در مورد بازی ...
ینی تو این تاپیک نقد کل بازی هست؟؟
منظورم نقد کامله ها ...
نه این که نظرات کاربرا در مورد بازی ...
ینی تو این تاپیک نقد کل بازی هست؟؟
خب حالا یه چیزی...اگر می گفتی یکی cod رو نقد کنه الان همه داوطلب میشدن ولی این moh طفلک مظلوم واقع شده این وسط...کسی حال نداره حتی نظرش رو راجب بازی بگه چه برسه نقد مفصل کنه!!!!!!
+
نقد کامل بازی فکر نکنم تو این فروم پیدا کنی مگر تو فرومهای سایتهای دیگه به جایی برسی...
KAHAKDAM
14-11-2010, 13:20
سلام بچه ها
یه سوال داشتم.
ایا میشه این بازی رو مولتی بازی کرد؟یعنی به صورت LAN؟
ممنون میشم...
mahdi_ctr
15-11-2010, 15:56
سلام
آقایون من بازی رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی هم نمی افته
ویندوزم 7 هست
گرافیک 5850
رم 4
به نظرتون چرا نمیره توی بازی؟
mahdi_ctr
15-11-2010, 23:27
من بالاخره تونستم که وارد بازی بشم ولی یه جا گیر کردم
الان باید کجا برم؟
همه جا بسته هست!
راستی چرا گرافیک بازی اینقدر مزخرف هست؟
اصلا به پای COD نمیرسه
من آخرین باری که مدال بازی کردم توی PS1 بود و بعد از اون دیگه بازی نکردم و زدم تو نخ COD ولی امروز نصبش کردم ببینم چیه که اینجوری به مشکل خوردم!
من بالاخره تونستم که وارد بازی بشم ولی یه جا گیر کردم
اونجا خوب باید بری پیش بقیه گروه که روبروت وایسادن تا در رو باز کنند و بتونی به بازی ادامه بدی....
mahdi_ctr
16-11-2010, 08:16
خوب من میرم پیششون و هر کاری میکنم درو باز نمیکنند!
troy200489
16-11-2010, 12:20
خوب من میرم پیششون و هر کاری میکنم درو باز نمیکنند!
دوست عزیز تو سمت راستیت یه توپ هس باید اون نابود کنی بعد بری پایین پیش دوستات اون درو بازکنن
سمت راست عکس میشه
Steps-Rap
16-11-2010, 15:51
آقا این رفیق من دهنمو ... کرده.یه سایت زده میخوادد نقد بازی هارو توش بزاره.به من گیر داده نقد کنم بازیو..منم که نقد خیلی بلدد نیستم.
اگه کسی از شما ها میتونه تو نقد این بازی یه کوچولو به من کمک کنه خیلی ممنونش میشم...
M . Sayid
16-11-2010, 17:59
چرا روی آیکون بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته ؟؟
mahdi_ctr
16-11-2010, 18:14
کرک رو بریز
توی صفحات قبل بگردی پیدا میشه
من کرک 16 مگی رو گرفتم درست شد
mahdi_ctr
16-11-2010, 18:49
دوست عزیز تو سمت راستیت یه توپ هس باید اون نابود کنی بعد بری پایین پیش دوستات اون درو بازکنن
سمت راست عکس میشه
منظور شما اینه؟
من که هرچی تیر داشتم روش خالی کردم و هرچی نارنجک هم بود زدم ولی چیزی نشد!
والا تا جایی که یادم میاد اینجا با کشتن همون 2 تا از نیروهای طالبان چکپوینت میداد و بازی سیو میشد...بعدشم ادامه بازی.
حالا اگر غیر از این برای شما اتفاق میوفته ضرر نداره همین مرحله رو از اول برید(بعضی باگهای بازی با یکبار ریستارت کردن مرحله درست میشه)
موفق باشید
منظور شما اینه؟
دوستمون درست میگه مرحله رو از اول برو احتمالا درشت میشه...فقط برای اطمینان کرکت رو عوض کنی ضرر نداره:46::
peyman_nn
17-11-2010, 11:15
کرک جدید برایش نیومده ؟؟؟
من نتونستم تمومش کنم
mahdi_ctr
17-11-2010, 20:02
دوستمون درست میگه مرحله رو از اول برو احتمالا درشت میشه...فقط برای اطمینان کرکت رو عوض کنی ضرر نداره:46::
من کرک 16 مگی رو گرفته بودم
حالا یه بار بازی رو از اول برم ببینم اگه نشد 14 مگی رو دان میکنم
ممنون از دوستان
خوب تموم شد:20:
در مورد خود بازی که دیگه چیزی نمیگم ولی داستانش با اینکه در کل چیز زیادی برای گفتن نداشت ولی آخرش منو به شدت گرفت تا چند دقیقه تو کفش بودم!:31:
دقیقآ...داستانش یک جوری شروع و تموم میشه که انگار قرار نیست شماره بعدیش ساخته بشه!کلآ هر جورم با خودت کلنجار بری میبینی با عقل جور در نمیاد ادامه سازیش...آخه چه داستانی می خوان واسه بعدیش سر هم کنن!!!نمیتونن که moh 1,2,3 بسازن همه تو موضوع جنگ با طالبان!بسیار تکراری و خسته کننده خواهد شد
Arrowtic
18-11-2010, 02:16
به به جماعت شب گرد P30!
شما هم بيداريد؟!درسته داستانش آدم فكر ميكنه چيزي به ذهنش نمياد ولي 100 درصد شماره بعدي هم در كار خواهد بود!
Mehran Gamer
18-11-2010, 22:28
میگم این نسخه بهتر از نسخه های قبل هستش ...
Steps-Rap
18-11-2010, 23:31
مظورتون کدوم آخرین نسخه pc هستش ؟؟؟
:18:
مظورتون کدوم آخرین نسخه pc هستش ؟؟؟
احتمالآ منظور ایشون تمام نسخه های بازی(ps1,ps2) تا به امروز بوده!
+
بله دوست عزیز بهتر از تمامی نسخه های قبل شده البته بعضی دوستان European Assault رو بهتر از این میدونن ! در کل بهتر یا بدتر بودنش یک امر سلیقه ای هست...مثلآ واسه من خوب بود این شماره ولی خیلی ها انتقاد کردن
Steps-Rap
19-11-2010, 13:59
احتمالآ منظور ایشون تمام نسخه های بازی(ps1,ps2) تا به امروز بوده!
+
بله دوست عزیز بهتر از تمامی نسخه های قبل شده البته بعضی دوستان European Assault رو بهتر از این میدونن ! در کل بهتر یا بدتر بودنش یک امر سلیقه ای هست...مثلآ واسه من خوب بود این شماره ولی خیلی ها انتقاد کردن
همون ...
اصلا نسخه های ps به نظرم واقعا مضخرف بود.من که یکی دو بار بازیشون کردم حالم داشت به هم میخورد...
miladddd
19-11-2010, 17:02
این بازی بازی خوبی بود
ولی برای رقابت با cod باید خیلی بیشتر پبشرفت کنه
به نظرم در مقابل black ops باید بره جلو بوق بزنه!
از اون روزی که بازی رو گرفتم 20 دقیقه م ننشسته بودم پاش ... چون واقعا حال نمیده :13:
امروز یه کم بازی کردم :19: شدم
اصلا هیجان نداره :2:
Mehran Gamer
19-11-2010, 20:05
یکی میگی خوبه یکی میگه بده آخر به ما بگین بخرم این بازی رو یا نه ؟
یکی میگی خوبه یکی میگه بده آخر به ما بگین بخرم این بازی رو یا نه ؟
خب بستگی به سلیقه ی خودت داره :20:
ولی به نظرم اگه COD WM2 رو بازی کردی که حتما کردی :46: این دیگه اصلا بهت نمیچسبه :2:
من که اصلا خوشم نیومد ... :13:
خیلی آسونه ... راحت میشه تمومش کرد ... هیچ هیجانی هم نداره چون مطمئنی بلاخره همه جاش رو رد میکنی :31: تازه جالب اینجاس حتی نگران اینم نمیشی که مهمات تفنگت تموم بشه چون میتونی بری پیش یارت F رو بزنی درخواست مهمات کنی :31: مهمات همه اسلحه هام داره :38:
Mehran Gamer
19-11-2010, 20:29
خب بستگی به سلیقه ی خودت داره :20:
ولی به نظرم اگه COD WM2 رو بازی کردی که حتما کردی :46: این دیگه اصلا بهت نمیچسبه :2:
من که اصلا خوشم نیومد ... :13:
خیلی آسونه ... راحت میشه تمومش کرد ... هیچ هیجانی هم نداره چون مطمئنی بلاخره همه جاش رو رد میکنی :31: تازه جالب اینجاس حتی نگران اینم نمیشی که مهمات تفنگت تموم بشه چون میتونی بری پیش یارت F رو بزنی درخواست مهمات کنی :31: مهمات همه اسلحه هام داره :38:
:18: چقدر مسخره ...
میتونی بری پیش یارت F رو بزنی درخواست مهمات کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif مهمات همه اسلحه هام داره
این نکتش واقعآ جدید و مسخره بود.یکم آدم یاد فلش پوینت می افتاد!(البته کسی که تو این بازی مهمات تموم کنه با هر نوع سلاحی واقعآ باید بره چشم پزشکی!: دی - چون به طرز عجیبی بازی ساده و راحت هست که دشمنتون با 2 الی نهایتآ 3 تیر از پا در میاد و نیازی به درخواست مهمات نیست..)
mahdi_ctr
19-11-2010, 23:06
راستی منم یه چیزی اضافه کنم که یکی از تفنگهایی که بهت میده(کلت یا هفتیر) همیشه بینهایت هست
من اصلا با این تیکه حال نکرده
اصلا به واقعیت شبیه نبود
در ضمن خیلی آسونه و خشک و بی هیجان
مدال PS1 از این بهتره!:31:
htotti2006
19-11-2010, 23:23
با سلام.
من اونجایی که هست که تصویر آبی رنگ هستش وهی 2 نفر در 3 قسمت مختلف از تو غار میان ومیرن بمب بندازن و بباید اونها رو بزنی و یه مستطیل سفید رنگ هم هستش .باید اونجا چکار کنی؟من که هر چی میزنمشون هدف انجام نمیشه.
با سلام.
من اونجایی که هست که تصویر آبی رنگ هستش وهی 2 نفر در 3 قسمت مختلف از تو غار میان ومیرن بمب بندازن و بباید اونها رو بزنی و یه مستطیل سفید رنگ هم هستش .باید اونجا چکار کنی؟من که هر چی میزنمشون هدف انجام نمیشه.
4 رو نگه دار وقتی نشونت داخل مستطیله ....
(کلت یا هفتیر) همیشه بینهایت هست
جدآ...چه جالب من اصلآ به این نکته توجه نکردم تو بازی!ولی اگر اینجوری که شما میگی بوده یک نقص و عیب بزرگ هست!!!
در کل فکر کنم دور هم بیکار بودن گفتن بشینیم یه مدال آو هانریم بسازیم :31:
در کل فکر کنم دور هم بیکار بودن گفتن بشینیم یه مدال آو هانریم بسازیم :31:
پس خداییش اونا کارشون خیلی درسته که تو بیکاری و از سر شوخی یه همچین بازی می سازن. خب Call of Duty Blag Ops هم که باگ نداشت بجاش lag داشت،هوش مصنوعیشم در حد MOH بیشتر نبود.:20:
پس خداییش اونا کارشون خیلی درسته که تو بیکاری و از سر شوخی یه همچین بازی می سازن. خب Call of Duty Blag Ops هم که باگ نداشت بجاش lag داشت،هوش مصنوعیشم در حد MOH بیشتر نبود.:20:
بله خب از یه جهت منظور منم این بود که اینا بیکار میشن همچین بازی میسازن :31: از یه جهتم این بود که قصدشون از ساخت بازی کل خوابوندن یه بازی مثل COD نبوده :11:
چند تا جهت داره کلا :31:
سلام دوستان
من بازی رو نصب میکنم درایوراشم نصب کردم اما بازی رو اجرا میکنم هیچ چی نمیشه نه اروری میاد نه چیزی
چیکار کنم؟
کسی نبود جواب بده
بازی رو با کرک جدید شروع کردم اما باید تنظیمات رو به حد پائین بیارم اونم با سیستم من نمیدونم این بازی چشه
کنترل سرعت موس نداره حرکت دست خیلی سریعه و کنترل رو دشمن برا نشانه گیری خیلی سخته
راهی برا رفع اینها نیست یا اصلا بازی همینجوریه؟
hello 021
01-12-2010, 14:43
فکرهفت تیر cod 7 هم همینطور بود بینهایت
َalireza
01-12-2010, 15:57
این دیگه چه ورژنیه!؟
چطوره که بعضیا میگن از black ops هم بهتره ولی شما میگید مضخرفه؟:20:
کسی نبود جواب بده
بازی رو با کرک جدید شروع کردم اما باید تنظیمات رو به حد پائین بیارم اونم با سیستم من نمیدونم این بازی چشه
کنترل سرعت موس نداره حرکت دست خیلی سریعه و کنترل رو دشمن برا نشانه گیری خیلی سخته
راهی برا رفع اینها نیست یا اصلا بازی همینجوریه؟
?????????????????????????
این دیگه چه ورژنیه!؟
چطوره که بعضیا میگن از black ops هم بهتره ولی شما میگید مضخرفه؟:20:
اتفاقآ هر بازی لذت و زیباییهای خودش رو داره...بعضی ها از moh خوششون اومده و بعضی ها هم cod:bo ...
این دیگه بستگی به این داره طرف چی از بازی می خواسته..در نتیجه این یک امر سلیقه ای هست
+
من خودم چون تو cod باگهای فوق تخیلی دیدم زیاد خوشم نیومد چون با توجه به تجربه ای که از سری cod دیده بودم انتظارم بالا بود ولی از moh هیچ انتظار فوق العاده ای نداشتم حتی قبل از ریلیزش..فقط می خواستم در حد اسمش ساخته شده باشه و بس که بدون اغراق این طور هم بود..من به شخصه خیلی خوشم اومد
من بازی ریختم ولی از این فایل ایراد میگیره phys xetensions.dllx
من بازی ریختم ولی از این فایل ایراد میگیره phys xetensions.dllx
خب physic و از تو دی وی دیه بازی نصب کن
این کارو کردم ولی میگه درایور تو از این بالاتر و نصب نمیکنه
این کارو کردم ولی میگه درایور تو از این بالاتر و نصب نمیکنه
شما اون physic قبلی رو پاک کن و ورژن این بازی رو نصب کن درست میشه..
SA.JJ.AD
04-12-2010, 04:25
تاالان وقت نشده بود که اینو بازی کنم اما بالاخره شروعش کردم - واقعا خیلی کیف کردم اصلا انتظار همچین چیزه با حالی رو نداشتم - هم از گیم پلی و هم از گرافیکش که حد اقل من از استیل گرافیکیه بازی خوشم اومد - فقط یه مشکل وجود دارهاینه که من از تنظیمات سرعت موس رو تا ته کم میکنم اما بازم یکم سریعه !!! (مخصوصا با موس 1600dpi) برا همه اینطوریه ؟!! یه جوریه !! - به قول اون دوستمون تو چند پست بالایی انگار کنترل سرعت موس نداره !!! ولی بازیه بیستیه ! اول میخوام اینو برم بعد cod - تا الان که از نظرم خیلی از باتلفیلد سر تر بوده !!
تاالان وقت نشده بود که اینو بازی کنم اما بالاخره شروعش کردم - واقعا خیلی کیف کردم اصلا انتظار همچین چیزه با حالی رو نداشتم - هم از گیم پلی و هم از گرافیکش که حد اقل من از استیل گرافیکیه بازی خوشم اومد - فقط یه مشکل وجود دارهاینه که من از تنظیمات سرعت موس رو تا ته کم میکنم اما بازم یکم سریعه !!! (مخصوصا با موس 1600dpi) برا همه اینطوریه ؟!! یه جوریه !! - به قول اون دوستمون تو چند پست بالایی انگار کنترل سرعت موس نداره !!! ولی بازیه بیستیه ! اول میخوام اینو برم بعد cod - تا الان که از نظرم خیلی از باتلفیلد سر تر بوده !!
البته من چنین مشکلی نداشتم ولی شما اگه واقعا ین مشکل اذیتت میکنه میتونی از توی خود ویندوز سرعت موس رو کم کنی تا بهتر بشه کنترلش کرد:46:
amirpers
04-12-2010, 20:13
دوستان اون مرحله ای که سوار موتور (که شبیه ماشینه) میشیم و دو نفری میریم اونجایی که باید وارد یه جایی بشیم ، یکی رو با تفنگ دوربین دار می کشیم . بعد میگه دنبالم بیا اما هیچ جا نمیره و همه جا هم بسته است رو چه جوری باید رد کرد ؟
دوستان اون مرحله ای که سوار موتور (که شبیه ماشینه) میشیم و دو نفری میریم اونجایی که باید وارد یه جایی بشیم ، یکی رو با تفنگ دوربین دار می کشیم . بعد میگه دنبالم بیا اما هیچ جا نمیره و همه جا هم بسته است رو چه جوری باید رد کرد ؟
منم همین جا رو گیر کردم ،بعد یه بار دیگه از اول مرحله رو رفتم درست شد.
بله اینجا یه جور باگه که گاهی پیش میاد!!
همنیطور که دوستمون گفتند از بازی خارج شو و دوباره برو توی بازی احتمالا درست میشه...
بله اینجا یه جور باگه که گاهی پیش میاد!!
همنیطور که دوستمون گفتند از بازی خارج شو و دوباره برو توی بازی احتمالا درست میشه...
مشکل چیه که واسه خیلی ها از این قبیل مشکلات بوجود میاد ولی من که سه بار بازی رو تموم کردم حتی یه بار هم از این جور باگ ها نداشتم،بعضی وقتا فکر میکنم مشکل از خود کاربر باشه نه بازی !
مشکل چیه که واسه خیلی ها از این قبیل مشکلات بوجود میاد ولی من که سه بار بازی رو تموم کردم حتی یه بار هم از این جور باگ ها نداشتم،بعضی وقتا فکر میکنم مشکل از خود کاربر باشه نه بازی !
دوست عزیز..
یعنی چی که از خود کاربر هست؟!این از اون حرفها بوداااا...
+
این مشکل یا بستگی به ورژن بازی داره یا کرکشون مورد داره...
شما هم دوست عزیز اول همون مرحله رو از اول برید احتمالآ مشکل حل میشه اگر هم درست نشد کرکتون رو عوض کنید ...
دوست عزیز..
یعنی چی که از خود کاربر هست؟!این از اون حرفها بوداااا...
+
این مشکل یا بستگی به ورژن بازی داره یا کرکشون مورد داره...
شما هم دوست عزیز اول همون مرحله رو از اول برید احتمالآ مشکل حل میشه اگر هم درست نشد کرکتون رو عوض کنید ...
زیاد جدی نگیر، منظور هوش مصنوعی کاربر بود البته قصد بی احترامی ندارم :31: .آخه من تابازی اومد تو بازار رفتم گرفتم با همون کرک خودش هیچ مشکلی تو بازی ندیدم!! تازه 3یا 4 بار بازی رو از اول تاآخرش رفتم هیچ کجا گیر نکردم.
HoJJaT_007
06-12-2010, 18:53
بازی رو دیروز خریدم . امروز بازی کردم :دی
برای من که فقط COD بازی میکردم و اولین moh هست که بازی میکنم چیز جالبی بود . مخصوصا نوع کاور گیریش و اینکه میشه با alt نگاه کرد خیلی جالب بود .
بازی رو دیروز خریدم . امروز بازی کردم :دی
برای من که فقط COD بازی میکردم و اولین moh هست که بازی میکنم چیز جالبی بود . مخصوصا نوع کاور گیریش و اینکه میشه با alt نگاه کرد خیلی جالب بود .
به نظر منم خیلی جالب بود ،درسته گرافیکش یکم پایین بود وهمه میگفتن تقلید از COD بوده و...ولی صدا گذاری ونورپردازی که من تو این بازی دیدم نسبت به تمام سری های cod بهتربود ،لوکیشن ها و دشمناش جدید بود .تو سری بعد بهتر خواهد شد.
HoJJaT_007
07-12-2010, 15:34
گرافیکش بد نبود خوب بود . ولی باگ داره .
مثلا یارو رو میکشی میره زیر برف یا لنگاش رو هوا میمونه :دی
ولی در کل نور پردازیش عالی بود . صدا گذاریم خیلی خوب بود . تو محیطای بسته صدا قشنگ پخش میشد بر خلاف cod.
cod bo که کلا گند زده . من که نتونستم یه مرحلم بازی کنم .
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
یکی داستان کامل بازی رو بگه :دی
من نفهمیدم . فقط تا جایی میدونم که جنگ افغانستان و آمریکاست .
بعد مثل COD MW 2 تو نقش چند نفر بازی میکنی ؟ یه بار تو نقش ADAM یه بار D یه بار Rabbit یا همه یه نفرند با نیک نیم های مختلف ؟
بعد جریان مرحله سوم اونجایی که با رییس جمهور حرف میزنه (اگه رییس جمهور باشه :دی یکمی شبیه اوباما سفید پوسته :)) ) جریان اون کامیونا چیه ؟
یکی داستان کامل بازی رو بگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
من نفهمیدم . فقط تا جایی میدونم که جنگ افغانستان و آمریکاست .
بعد مثل COD MW 2 تو نقش چند نفر بازی میکنی ؟ یه بار تو نقش ADAM یه بار D یه بار Rabbit یا همه یه نفرند با نیک نیم های مختلف ؟
داستان که کاملآ مشخص بود..!
جنگ هم بین نیروهای طالبان با نیروهای ناتو و آمریکایی بود
در کل داستان بازی هم شما در هر مرحله با یک شخصیت بازی رو انجام میدادین
system1000
07-12-2010, 23:34
خوب بود بازیش اما خیلی زود تموم شد و باگ ها هم میرفت رو اعصاب آدم.
کلا انقدر بازیها پیشرفت کردن و انقدر بازیهای قشنگ ساخته میشه که این چیزا توقع نسل امروز رو خیلی بردن بالا و این باگ ها و نقص های دیگه که قدیم تو خیلی از بازیا بود و به چشم نمیومد الان خیلی راحت دیده میشه و آدم رو اذیت میکنه.
باید قبول کرد درسته که بازی سازی و کلا دانش بازی سازی به خصوص گرافیک خیلی نسبت به قبل پیشرفت کرده اما الان خیلی سخت یه بازی فکر ما رو برای مدت زیادی به خودش مشغول میکنه و خاطره ساز میشه.
مدال هم به نظرم جزء همین دسته هست.به نظر من مشکل اصلی بازی ها اینه که برای ما یکنواخت شدن نه این باگ ها یا گرافیک.بازی ساز ها باید دنبال تنوع بگردن.وگرنه moh یا cod و امثال اینا اگه هرچقدر هم گرافیک رو تو شماره های بعدی ببرن بالا و باگ ها رو هم به صفر برسونن ولی باز نوع بازی مثل شماره های قبل باشه, باز توقع بازی خور های این نسل رو برآورده نمیکنه و حس تکراری بودن اذیتشون میکنه.
HoJJaT_007
08-12-2010, 18:20
تنها چیز جالبش واسه من تا اینجا اینی بود که یه Apache رو میروندی . یعنی نمیروندی شلیک میکردی :دی پشت سر هم Click Right میزدی حال میداد
اول بازی زیاد حال نمیداد ولی از نصف Day 1 به این ور داره خیلی حال میده :31:
HoJJaT_007
09-12-2010, 18:07
آره اولاش یکم خشک بود . مثلا باید من میرفتم جلو فکر میکردم باگه . یک ساعت صبر کردم دیدم نه بابا رفتم دیدم دشمن نیستش :))
اولاش یکم ضایعست ولی مرحله های وسطش عالیه . مخصوصا اونجایی که سوار apache میشی و باید یه جایی بمباران کنی خیلی حال میده تند تدن کلیک راستو بزنی :دی
آره اولاش یکم خشک بود . مثلا باید من میرفتم جلو فکر میکردم باگه . یک ساعت صبر کردم دیدم نه بابا رفتم دیدم دشمن نیستش :))
اولاش یکم ضایعست ولی مرحله های وسطش عالیه . مخصوصا اونجایی که سوار apache میشی و باید یه جایی بمباران کنی خیلی حال میده تند تدن کلیک راستو بزنی :دی
به نظر شما این apache چندتا راکت می تونه با خودش حمل کنه ؟تو بازی هر چی میزنی تموم نمیشه:31:
به نظر شما این apache چندتا راکت می تونه با خودش حمل کنه ؟تو بازی هر چی میزنی تموم نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خب دیگه....اسمش روشه..بازی..!
از یک بازی که تازه اول راه هست نباید چیز بیشتری انتظار داشت...اصولآ نه تو این بازی بلکه خیلی ها که واسه خودشون اسم و رسمی هم دارن(البته COD:BO)اینجور مسائل زیاد دیده میشه...
فقط از یه چیزیش نسبت به کال آو بیشتر خوشم اومد :20:
توی کال آو جنازه ی یکی که رو زمین افتاده دیگه فیزیک نداره و پلایر میتونه از توش رد بشه :31: ولی این اینجوری نیست :31:
خیلی وقت بود بازی نکرده بودم، ولی امشب دیگه نیت کردم تا آخرش برم :22:
SA.JJ.AD
10-12-2010, 09:48
خیلی وقت بود بازی نکرده بودم، ولی امشب دیگه نیت کردم تا آخرش برم :22:
چه نیت خیری :31::31:-من دیشب ساعت 3.30 اونورا بود که وسط بازی سرم گیج رفت:24::24::24: . (نیدونم چم شد !) بعد که رفتم css زدم خوب شدم ! دوباره خواستم ادامه بدم بازم حالم خراب شد !!:34::34:-دلیلشو کسی میدونه ؟!! یادمه تو مدال 1 هم این حالت بهم دست داده بود ! یه جور سرم گیج میره که انگار عینک سه بعدی زدم !!:18: گمونم باید همراه با بازی moh برم پیش روان شناس :27:!! هر چی فکر میکنم نمیفههمم دلیلشو !:18:
HoJJaT_007
10-12-2010, 10:58
دلیلش اینه همراه moh یکم BO بازی کنید :دی
آدم یه بازی رو یه روز پشت سر هم بره هم از داستانش زده میشه هم کلا حالش بد میشه :دی
چه نیت خیری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من دیشب ساعت 3.30 اونورا بود که وسط بازی سرم گیج رفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . (نیدونم چم شد !) بعد که رفتم css زدم خوب شدم ! دوباره خواستم ادامه بدم بازم حالم خراب شد !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دلیلشو کسی میدونه ؟!! یادمه تو مدال 1 هم این حالت بهم دست داده بود ! یه جور سرم گیج میره که انگار عینک سه بعدی زدم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گمونم باید همراه با بازی moh برم پیش روان شناس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!! هر چی فکر میکنم نمیفههمم دلیلشو ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تو کلا میری تو خود بازی :31: اینجور ی که میگی سه بعدی که هیچ چار بعدی بازی میکنی :21:
خب وقتیم میری تو بازی فکر میکنی خودت داری میجنگی سرگیجه کاملا طبیعیه :27:
به لطف خدا به نیتم عمل کردم و دیشب بازی رو تمومش کردم :31:
SA.JJ.AD
10-12-2010, 12:59
دلیلش اینه همراه moh یکم BO بازی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم یه بازی رو یه روز پشت سر هم بره هم از داستانش زده میشه هم کلا حالش بد میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نه اتفاقا من از اونا نیستم که سریع بازیو میرن و تموم میکنن . من به معنای واقعی بازیو میخورم .و خیلی طولش میدم و اتفاقا سعی میکنم خودمو ببرم تو بازی :31:من فقط 1 ساعت بازی کرده بودم !
فکر کنم تو کلا میری تو خود بازی :31: اینجور ی که میگی سه بعدی که هیچ چار بعدی بازی میکنی :21:
خب وقتیم میری تو بازی فکر میکنی خودت داری میجنگی سرگیجه کاملا طبیعیه :27:
به لطف خدا به نیتم عمل کردم و دیشب بازی رو تمومش کردم :31:
اره همیشه سعی میکنم برم تو بازی:31:اما نمیدونم برا چی این اینجوری شد !! . اخه برق خاموش بود . کلمم چسبونده بودم به مانیتور و صدای اسپیکر رو روی 3d گذاشته بودم ! این لا مصب هم که صدا گذاریش خیلی طبیعی و با حاله و تو اون مرحله بودم که صبحه زوده ! شاید باورتون نشه اما انگار یه جاهاییو طبیعی و واقعی میدیدم !:18::18: اصلا یه حس عجیبی بود !بدون شوخی میگما !:13:الان میخوام دوباره بازی کنم . اگه دیگه پیدام نشد . حلالم کنید :27::31:
بابت بر اورده شدن نیتتم تبریک میگم . خدا ثواب بده :31::21:
SA.JJ.AD
10-12-2010, 14:35
اینجاش که یارو ان بالا پشت تیر بار نشسته و یه سره تیر میزنه باس چیکار کنم ؟! اعصابمو ریخته به هم هر چی تیر میزنم و نارنجک میندازم طوریش نمیشه ! تو یه تریلرش که از گیم پلی همین قسمت بود دیدم که بعد از یه کم تیر زدن یهو یه دود سبز اونجا نمایان میشه (که فک کنم یارام میندازنش) بعد هواپیما میاد و بمب بارانش میکنه !! حالا من هر چیو میزنم هیچی نمیشه ! یارم یه چیزای میگه اما من متوجه نمیشم ! چیکار کنم ؟
.
.
.
تو چند تا صفحه قبل دیدم که دوستی گفته بود باید کاور بگیری تا یارمون بره جلو - اما من نیم ساعت اینکارو کردم . اما از جاشون تکون نمیخورن . فقط 1 کی شون یکم میاد جلو . اما دیگه جلو نمیاد . ممکنه مشکل از کرک باشه ؟!اگه اره . لینک بهترین کرکو بزارید ممنون میشم:11:
نه دادا ش کرک چیه :31:
اونجاش یه کم سخته ... منم اول توش گیر کرده بودم، خودت باید کاور بگیری کم کم بری جلو بعد اون یارو که پشت رگباره به تیر ببندی میمیره :31: البته بعدش یکی دیگه میاد پشتش دوباره اونو باید بکشی ... خلاصه باید صبر کنی تا هواپیما بیاد روش بمب بندازه :31:
SA.JJ.AD
10-12-2010, 16:12
نه دادا ش کرک چیه :31:
اونجاش یه کم سخته ... منم اول توش گیر کرده بودم، خودت باید کاور بگیری کم کم بری جلو بعد اون یارو که پشت رگباره به تیر ببندی میمیره :31: البته بعدش یکی دیگه میاد پشتش دوباره اونو باید بکشی ... خلاصه باید صبر کنی تا هواپیما بیاد روش بمب بندازه :31:
:27:اخه خیلی واسادم تیر زدمش ! انگار مشکل داره ! شما تو نسخه pc رفتی یا کنسول ؟! اصلا نمیاد جلو ! از این کارا میکنن ادم حلش از بازی بهم میخوره دیگه ! خواستن مثلا ایده به خرج بدن:13::2:
اخه چقد تیر بزنم !! موس داغ کرد ! اون یارو هم مثه سگ تیر میزنه و اون دوشگاه رو ول نمیکنه ! !:31:
:27:اخه خیلی واسادم تیر زدمش ! انگار مشکل داره ! شما تو نسخه pc رفتی یا کنسول ؟! اصلا نمیاد جلو ! از این کارا میکنن ادم حلش از بازی بهم میخوره دیگه ! خواستن مثلا ایده به خرج بدن:13::2:
اخه چقد تیر بزنم !! موس داغ کرد ! اون یارو هم مثه سگ تیر میزنه و اون دوشگاه رو ول نمیکنه ! !:31:
دوست من...این باگ رو برای 1000مین بار توضیح میدم..
مرحله رو از اول برو بعد سعی کن از همون جایی که دوستات کاور گرفتن مدام به تیربار چی تیر اندازی کنی تا دوستات کم کم برن جلو...شما خودت هیجا نرو که باز باگه میاد...وقتی دیدی منور انداختن دیگه راحت باش!
SA.JJ.AD
10-12-2010, 17:30
دوست من...این باگ رو برای 1000مین بار توضیح میدم..
مرحله رو از اول برو بعد سعی کن از همون جایی که دوستات کاور گرفتن مدام به تیربار چی تیر اندازی کنی تا دوستات کم کم برن جلو...شما خودت هیجا نرو که باز باگه میاد...وقتی دیدی منور انداختن دیگه راحت باش!
حالا چرا میزنی داش وحید ؟!:31:
ولی خودمونیما چه باگ افتضاحی !!! یعنی یک لحظه غفلت = از اول مرحله رفتن ؟!:2::2:خوب شد بیشتر از نیم ساعت باهاش سرو کله نزدم . خسته شدم از بس تیر زدم !!!:13:اما دوست عزیزمون جناب مجید میخواست منو اغفال کنه و میگه برو اینقد تیر بزن تا منور بندازن . به عبارت دیگه گفت = اینقد تیر بزن تا جونت در بیاد:31::27: =:10:
HoJJaT_007
10-12-2010, 17:48
من که به تیربار چی تیر نزدم . حتی یدونه . فقط افغانیایی که میومدنو میزدم خودشون رفتن :دی
حالا چرا میزنی داش وحید ؟!:31:
ولی خودمونیما چه باگ افتضاحی !!! یعنی یک لحظه غفلت = از اول مرحله رفتن ؟!:2::2:خوب شد بیشتر از نیم ساعت باهاش سرو کله نزدم . خسته شدم از بس تیر زدم !!!:13:اما دوست عزیزمون جناب مجید میخواست منو اغفال کنه و میگه برو اینقد تیر بزن تا منور بندازن . به عبارت دیگه گفت = اینقد تیر بزن تا جونت در بیاد:31::27: =:10:
یعنی اینقدر عصبانی دیده شدم تو این پست؟!!! : دی
+
بله دیگه بازی یک سری باگهای خودش رو داره که بر میگرده به ورژن بازی که گرفتیم...
تو بازیهای اول شخص فقط این مدل باگهای عجیب دیده میشه..
HoJJaT_007
11-12-2010, 21:45
بازی تموم شد.
تهش خیلی غمگین و قشنگ بودش :( Rabbit مردش .
دقت کردید هیچ وقت Adams و Rabbit و D رو نشون نداد ؟ همش یا اول شخص بود یا یکی جلوشونو گرفته بود.
بازیش خوب بود . قشنگ بود مخصوصا نوع کاور گیری با ALT . تنها ایرادش کوتاه بودن و یه سری باگ بود
بازی تموم شد.
تهش خیلی غمگین و قشنگ بودش :(....................................
دقت کردید هیچ وقت Adams و Rabbit و D رو نشون نداد ؟ همش یا اول شخص بود یا یکی جلوشونو گرفته بود.
بازیش خوب بود . قشنگ بود مخصوصا نوع کاور گیری با ALT . تنها ایرادش کوتاه بودن و یه سری باگ بود
داداش من اسپویلر فراموش نشه که شده
شاید یکی هنوز بازیو تموم نکرده
لطفا پستتو بنداز تو اسپویلر
HoJJaT_007
11-12-2010, 22:53
برادر این sp رو توی پاسخ سریع نذاشتن من هی یادم میره اینو بزنم . شرمنده :دی
قشنگ بود مخصوصا نوع کاور گیری با ALT . تنها ایرادش کوتاه بودن و یه سری باگ بود
من بازی رو تا تهش رفتم ولی هیچ وقت با Alt کاور نگرفتم :18:
اینجوری چه جوری کاور میگرفت :41:
همین الانم بازی رو پاک کردم دیگه نمیتونم امتحان کنم :31:
ولی من یادم نیست جایی گفته باشه با alt کاور بگیر :10:
SA.JJ.AD
12-12-2010, 00:06
اره اره این قضیش چیه ؟! من تو همین تاپیک پست بعضی از دوستان رو دیدم که میگفتن با Alt کاور گرفتنش خیلی جالبه !! اما تو بازی که تست میکنم اصلا Alt هیچ کاری انجام نمیده . فقط یه جور کاور گرفتن ما چشیدیم اونم این بود که مثلا یه جا هستی میخوای بری جلو و پشت یه صخره دیگه باید شیفت رو گرفت و تند که داره میدووه ! بعد C رو میزنی سر میده خودشو :31: و سریع میرسونه طرف خودشو به پشت سنگر . همین ! وگرنه ALT که هیج کاری نمیکنه !
یه بار دستم خورد به Alt و دیدم طرف سریع سرشو آورد از پشت سنگر بالا تا ببینه چی به چیه
ولی بعد از اون هیچوقت نتونستم با Alt این کارو کنم
hoomi_gta
12-12-2010, 11:54
بعد از بازی کردن COD BO به نظرم Medal خیلی زیبا تر بود به من که بیشتر چسبید
HoJJaT_007
12-12-2010, 13:28
Alt باید با یه کلید بگیرید . مثلا کلید W سرشو میاره بالا ببینه چه خبره . اگه تیر خوردید سری ول میکنید میاره پایین . بهتر از اینه که مثل COD پاشید تیر بزنید دوباره بشینید !
با D و A هم میشه اینور اونور میبره سرشو .
این کاور گیری واقعآ یک وجه تمایز نسبت به سایر هم طرازان این بازی بود که خیلی باهاش حال کردم..
+
گرفتن مهمات از یاراتون و همینطور سر خوردن روی زمین و بلافاصله کاور گیری هم خیلی حرفه ای کار شده بود...
HoJJaT_007
12-12-2010, 14:24
گرفتن مهمات از یارا یکم بازی رو آسون کرده بود . البته فرقی نکرد . اینجا اسلحه ای که شما دارید مثل cod دشمنا ندارن که رو زمین پر باشه و همش مهمات پر باشه . به جاش از دوستان میگیرید . مرحله آخر که واقعا مهمات نیاز بود :دی
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
این کاور گیری واقعآ یک وجه تمایز نسبت به سایر هم طرازان این بازی بود که خیلی باهاش حال کردم..
اگه اینو cod داشت به نظرم خیلی قشنگ میشد . یا همون سر خوردن رو زمین .
hojjatinho
12-12-2010, 15:04
سلام
من الان بازی رو نصب کردم بازی که شروع می شه ما با یک افغانی:31: فکر کنم توی ماشینیم بعد یه مقدار که جلو می ره از بازی می پره بیرون و کلی اخطار می ده !! به نظرتون مشکل از کجاست؟
یعنی اینقدر کاور گیریش باحاله :41:
منو باش بازی رو تا تهش رفتم یه بار اینجوری کاور نگرفتم :41:
Nico-SMY
12-12-2010, 18:59
من یک جای بازی گیر کردم .
مرحله بعر از اون که سوار موتور می شی, با سه یا چهار نفر تو کوهستان هستین .یک جایی بعد از اینکه نیروهای طالبان رو می کشین نبروهاتون از یک بلندی که جلوشونه می پرن بالا , ولی من هر کاری کردم نتونستم از اونجا بالا برم و اونا هم به من کمک نمی کنن که بتونم برم بالا , اینجا باید چیکار کنم؟
SA.JJ.AD
12-12-2010, 20:28
یعنی اینقدر کاور گیریش باحاله :41:
منو باش بازی رو تا تهش رفتم یه بار اینجوری کاور نگرفتم :41:
خدارو شکر من تازه نصف بازیو رفتم . بقیشو با کاور گرفتن میرم :31:
HoJJaT_007
12-12-2010, 23:16
مرحله بعر از اون که سوار موتور می شی, با سه یا چهار نفر تو کوهستان هستین .یک جایی بعد از اینکه نیروهای طالبان رو می کشین نبروهاتون از یک بلندی که جلوشونه می پرن بالا , ولی من هر کاری کردم نتونستم از اونجا بالا برم و اونا هم به من کمک نمی کنن که بتونم برم بالا , اینجا باید چیکار کنم؟
شاید شما از یه راه دیگه باید برید ؟
صد درصد اینطوریه . شایدم باید صبر کنید . آهان همونجا که یه نفر به نام Deuce پیشته ؟ باید اونجا بری جلو دشمنا رو بکشی از جلوی خونه بری بالا :دی
---------
کاورگیریش خدایی باحاله . جون میده واسه Multiplayer :دی
اینقدر از کاور گیریش تعریف نکنید میرم دوباره بازی رو نصب میکنمو :41::31:
Alex Fera
13-12-2010, 14:21
سلام به مدال بازا آقا شما از چه کرکی استفاده میکنید؟ ما که نتونستیم این بازیو کرک کنیم هر کی بلده به ما هم یاد بده
سلام به مدال بازا آقا شما از چه کرکی استفاده میکنید؟ ما که نتونستیم این بازیو کرک کنیم هر کی بلده به ما هم یاد بده
از این کرک:
hojjatinho
13-12-2010, 16:32
سلام
من الان بازی رو نصب کردم بازی که شروع می شه ما با یک افغانی:31: فکر کنم توی ماشینیم بعد یه مقدار که جلو می ره از بازی می پره بیرون و کلی اخطار می ده !! به نظرتون مشکل از کجاست؟
دوستان کسی راه حلی نداره اول اخطار dont send بعدشم این دو تا رو میده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی راه حلی نداره اول اخطار dont send بعدشم این دو تا رو میده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال داره از کرک باشه از کرکی که دوستمون توی پست بالا آدرسش رو داده استفاده کن...
َalireza
19-12-2010, 17:47
چه نیت خیری :31::31:-من دیشب ساعت 3.30 اونورا بود که وسط بازی سرم گیج رفت:24::24::24: . (نیدونم چم شد !) بعد که رفتم css زدم خوب شدم ! دوباره خواستم ادامه بدم بازم حالم خراب شد !!:34::34:-دلیلشو کسی میدونه ؟!! یادمه تو مدال 1 هم این حالت بهم دست داده بود ! یه جور سرم گیج میره که انگار عینک سه بعدی زدم !!:18: گمونم باید همراه با بازی moh برم پیش روان شناس :27:!! هر چی فکر میکنم نمیفههمم دلیلشو !:18:
من بازی نکردم اما درکت میکنم چون توی بازی transformers war for cybertron هم این حالت به من دست میداد
شاید حرکت دوربین تو بازی زیاده!:31:احتمالا مشکل اینه!
SA.JJ.AD
19-12-2010, 19:22
:18::18::18::18::18:بازی واقعا تموم شد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا اینطوری شد ؟!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وقتی نوشته های اخر بازی اومد . شاخ در اوردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از تعجب !! چرا ایقد سریع تموم شد ؟!ا وقتی تو اون مرحله ی اخری که داشتم بازی میکردم فکر میکردم تازه وسطای بازی هستم !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هنوزم باور نمیشه !!! دوستان بازی من مشکل داشت یا اینطوری بود ؟!! این که از MW2 هم کوتاه تر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واقعا تموم شد ؟!! بزنم بازیو پاک کنم یا ادامه داره ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Shahroozs2
19-12-2010, 19:45
:18::18::18::18::18:بازی واقعا تموم شد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا اینطوری شد ؟!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وقتی نوشته های اخر بازی اومد . شاخ در اوردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از تعجب !! چرا ایقد سریع تموم شد ؟!ا وقتی تو اون مرحله ی اخری که داشتم بازی میکردم فکر میکردم تازه وسطای بازی هستم !!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هنوزم باور نمیشه !!! دوستان بازی من مشکل داشت یا اینطوری بود ؟!! این که از MW2 هم کوتاه تر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واقعا تموم شد ؟!! بزنم بازیو پاک کنم یا ادامه داره ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیادم بازیش کوتاه نبود!!!
طولانی بودنش در حد نرمال بود.
َalireza
19-12-2010, 20:16
کسی با cpu دو هسته ای 1.8 این بازی رو انجام داده؟
کار میکنه؟:دی
چقدر تیکه تیکه میشه؟
SA.JJ.AD
19-12-2010, 21:42
زیادم بازیش کوتاه نبود!!!
طولانی بودنش در حد نرمال بود.
نه والا خیلی کوتاه بود !!1 درصد هم احتمال نمیدادم اونجا تموم شه !!:18:نمیدونم شاید چون من این بازیو 4 بعدی تجربه کردم :31:اینطوری به نظرم اومد !!:18:
َalireza
21-12-2010, 20:21
چقدر تیکه تیکه میشه؟
یکی نیست جواب بده؟
گیم پلی بازی چطوره ؟darksider بهتره یا این؟(این کجا اون کجا!)
چقدر تیکه تیکه میشه؟
اگه واقعا یه core due داری در صورتی که بقیه سیستمت بکشه نباید به مشکل خاصی بر بخوری...
یکی نیست جواب بده؟
گیم پلی بازی چطوره ؟darksider بهتره یا این؟(این کجا اون کجا!)
فرق سبک این دو بازی که شما گفتی در حد تفاوت دختر و پسره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ربطی به هم ندارن ولی اگه طرفدار بازیهایی نظیر cod هستی به احتمال زیاد ازش خوشت میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alex Fera
22-12-2010, 14:40
سلام،آقا ما اینو برای بار دوم نصب کردیم و سپس کرک را نصبیدیم،نمیدونم چرا فقطی میخوام برم تو بازی اخطار میده و اصلا تو بازی نمیره
به نظرتون مشکل از کرکه؟
اگه مشکل از کرکه یه کرک خوب معرفی کنید
سلام،آقا ما اینو برای بار دوم نصب کردیم و سپس کرک را نصبیدیم،نمیدونم چرا فقطی میخوام برم تو بازی اخطار میده و اصلا تو بازی نمیره
به نظرتون مشکل از کرکه؟
اگه مشکل از کرکه یه کرک خوب معرفی کنید
بیا کرک خوب:
golmohammadi
23-12-2010, 02:27
سلامبچه ها
منم این بازیو همین الان تموم کردم
بازی زیبایی بود و خوشم اومد
در بعضی صحنه ها از کالاو دیوتی هم بهتر بود
سیستم من بعضی جاها نمیکشید و شدیدا افت فریم داشت
رم 2 گیگ
سی پی یو دوال کور 2.2
گرافیک 8600 1 گیگ جی تی
البته جایی که افت فریم داشت ریستارت کردم و درست شد
این سی پی یو دوال کور بدرد نمیخوره و باید یه کور ای بگیرم
سلامبچه ها
منم این بازیو همین الان تموم کردم
بازی زیبایی بود و خوشم اومد
در بعضی صحنه ها از کالاو دیوتی هم بهتر بود
سیستم من بعضی جاها نمیکشید و شدیدا افت فریم داشت
رم 2 گیگ
سی پی یو دوال کور 2.2
گرافیک 8600 1 گیگ جی تی
البته جایی که افت فریم داشت ریستارت کردم و درست شد
این سی پی یو دوال کور بدرد نمیخوره و باید یه کور ای بگیرم
البته اگر سی پی یو بالاتر از 2.8 دوال باشه خیلی بهتره...
کمترش دیگه واسه گیم های امروزی و آینده مشکل ساز میشن
golmohammadi
23-12-2010, 16:16
البته اگر سی پی یو بالاتر از 2.8 دوال باشه خیلی بهتره...
کمترش دیگه واسه گیم های امروزی و آینده مشکل ساز میشن
اخه میدونی
وقتی افت فریم داشتم تسک منیجر را باز کردم
و دیدم سی پیو درصدش رو 100 هست
مصرف رم را هم نگاه کردم دیدم حدود 1 گیگ هست و کمتر
حتی تو بازی رزولیشن را نیز از 1680*1050 به 1280*800 تغییر دادم
بازم دیدم افت فریم داره
این بدین معنی هست رم و کارت گرافیکم میکشه بازیو
و فقط سی پی یو کم میاره
در کل اکثر گیمها را با رم 2 گیگ در xp میشه براحتی باز کرد
بقیه گیمهای قوی را سی پی یو و گرافیک قوی نیاز هست
برو کنار توپ منفجرهش کن با گرفتن F مهمات کار میزاره بعد که منفجر شد یارات همونجا دست دراز میکنن میکشند بالا
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
اقا کرکی که بشه انلاین زد نیومده>؟
baloteli
18-01-2011, 19:01
ویندوز من ویستا سرویس پک ۱ هست
بازی رو نصب کردم موقع که میخواد اجرا بشه یه دفعه قعط میشه و مینویسه؟
medal of honor has stopped working.
windows will close the program and notify you if a solution is available.
تا حالا چند تا كرك عوض كردم شما هم استفاده کردم ولی بازهم همون نوشته بالایی نوشت.
افا یه نقر به من کمک کنه؟
ویندوز من ویستا سرویس پک ۱ هست
بازی رو نصب کردم موقع که میخواد اجرا بشه یه دفعه قعط میشه و مینویسه؟
medal of honor has stopped working.
windows will close the program and notify you if a solution is available.
تا حالا چند تا كرك عوض كردم شما هم استفاده کردم ولی بازهم همون نوشته بالایی نوشت.
افا یه نقر به من کمک کنه؟
خوب ممکنه سیستمت ضعیف باشه!!
مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
baloteli
18-01-2011, 19:51
نه سيستم ضعيف نيست برا بار اول كه نصب مي كنم ميره تو بازي ولي وقتي بيرون ميام ديگه نميره
دوستان من در مرحله Day 2 که فقط يک چاقو دارد گير کردم، کجا بايد برم، روبروم فقط سنگ هست...
دوستان من در مرحله Day 2 که فقط يک چاقو دارد گير کردم، کجا بايد برم، روبروم فقط سنگ هست...
دوست من سنگ نیست..شما کمی برو جلوتر یک قسمتی هست که باید از داخل شکافی به یه قسمت دیگه بری.
تو نقشه هم مشخص نشده شما باید خودت دقت کنی میبینی
حامدمایا
23-01-2011, 13:35
سلام - یه سوال که شاید مصخره به نظر بیاد :46: - نقشه چطوری کنار صفحه میاد؟:19:
حامدمایا
24-01-2011, 08:37
من این مرحله رو رد کردم . کلید H رو بزن . یه قسمتی رو نشون میده که برای رسیدن به اونجا باید از یه شکاف سینه خیز رد بشی .
babak_gww
24-01-2011, 21:49
سلام ...
بازی medal of honor رو نصب کردم ( جدیدش)
بازی رو خیلی روون اجرا میکنه و بدون مشکل منتهی تفنگ تو بازی مشکل داره
یعنی تفنگ به این صورت نشون میده که یا همیشه سفیده ( سفیدِ سفید) یا اینکه تصاویر جاهای دیگه روش میمونه ... مثلا در و دیوار ...
یاید چیکار کنم تا درست بشه؟
ممنون
راستی کارتم هم 8600 هستش
babak_gww
24-01-2011, 23:14
سلام ...
بازی medal of honor رو نصب کردم ( جدیدش)
بازی رو خیلی روون اجرا میکنه و بدون مشکل منتهی تفنگ تو بازی مشکل داره
یعنی تفنگ به این صورت نشون میده که یا همیشه سفیده ( سفیدِ سفید) یا اینکه تصاویر جاهای دیگه روش میمونه ... مثلا در و دیوار ...
یاید چیکار کنم تا درست بشه؟
ممنون
راستی کارتم هم 8600 هستش
مشکل حل شد
در دسکتاپ راست کلیک و DAVIDA CONTROL PANEL رو بزنی و در قسمت تنظیمات بازی سه سمت به ترتیب
anisotropic filtering را روی Application controlled
anisotropic Gama correction را روی on
و در اخر anisotropic mod را روی Application controlled را قرار دهیم
حامدمایا
25-01-2011, 18:48
با سلام
این بازی کلا خودش زود تموم میشه یا نسخه ما مشکل داره ؟
تویه یه غار یه نفرو که به صندلی بستن آزاد میکنیم . بعدش شروع میکنه به اجرای Credit :18:
با سلام
این بازی کلا خودش زود تموم میشه یا نسخه ما مشکل داره ؟
تویه یه غار یه نفرو که به صندلی بستن آزاد میکنیم . بعدش شروع میکنه به اجرای Credit :18:
تعداد مراحلش زیاده ولی کوتاهه..
بازی شما هم مشکل نداره چون همونجا تموم میشه
حامدمایا
27-01-2011, 08:38
از یه بنده خدایی شنیدم میگفت اکه رو ویندوز ایکس پی بازی کنی ادامه داره و اونجا تموم نمیشه . راست و دروغش پای خودش .
کسی رو ایکس پی بازی کرده ؟
البته من که بعید می دونم ربطی داشته باشه .:18:
simorgh_m3
27-01-2011, 09:58
از یه بنده خدایی شنیدم میگفت اکه رو ویندوز ایکس پی بازی کنی ادامه داره و اونجا تموم نمیشه . راست و دروغش پای خودش .
البته من که بعید می دونم ربطی داشته باشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا که بی ربطه من خودم رو ایکس پی بازی کرده بودم
البته من که بعید می دونم ربطی داشته باشه .:18:
دوست عزیز چه ربطی داره با چه وینی بازی می کنی آخه!اینم از اون حرفا بوداااااآ....
اون بنده خدا هیچی بارش نبوده که این حرفو زده!بازی اگر جایی به مشکل بخوره از کرک هست نه ویندوز
پسر بازی باحالی بود ها.
اون صحنه اش که از فاصله 1500 متری با Sniper شلیک میکنی خیلی باحاله.
یک جایی خوندم توی این بازی سعی شده ماموریت ها همون طوری که در واقعیت انجام میشه توی این بازی هم انجام بشه.
توی بازی چندتا صحنه خیلی قشنگ داشت.( مثل اونجا که باید توی یک خونه خرابه دوام بیاری خشاب هات هم داره تموم میشه از رو کوهم دارن بهت حمله میکنن)
در مجموع در سطح battlefield bad company 2 قشنگ بود. (فقط به نظرم داستان Battlefield قشنگتر بود)
pooriya_hp
17-02-2011, 19:26
بازی،بازی جالبی بود اما اون طوری که انتظار می رفت نبود ....
مدال از بازی های خیلی قدیم هست و از دوران ps1 با گیمر ها بوده ....
من خودم شخصا این بازی رو خیلی دوست داشتم و واقعا بازی عالی بود ....
نسخه 2010 هم نسخه خوبی هست اما کمی ضعیف عمل شده ولی به هر صورت گیمر ها رو راضی نگه داشته ...
صدا گذاری بازی واقعا عالی بود در محیط دالبی جلوه خودش رو نشون میده ....
فیلم های میان بازی هم که دیگه جای برای صحبت نذاشته ....
گرافیک بازی هم در نوبه خودش خوب بود ...
گیم پلی هم طبق نسخه های گذشته عالی بود ....
مراحل کمی کوتاه بودن و بعضی جاها واقعا دشوار می شد ....
اسلحه ها هم خوب بودند بخصوص رگبار ...
از نظر ویبره میشه گفت ضعیف عمل کرد ....
اما امتیاز من از 10 :
صداگذاری : 9
داستان : 9
گیم پلی : 8
نوآواری : 3
گرافیک : 7
در کل مدال افتخار ارزش بازی کردن رو داره اما من بازم مدال افتخار PS1 رو ترجیح میدم ...
:40:
Dark Soul
21-02-2011, 12:32
در کل مدال افتخار ارزش بازی کردن رو داره اما من بازم مدال افتخار PS1 رو ترجیح میدم ...
واقعا یه چیز دیگه بودن .. هنوز مزه شون زیر زبونمه...
+
دلمون برای جنگ جهانی تنگ شده ....
baloteli
21-02-2011, 12:48
توی اون مرحله ای که نشتسته توی هلی کوپتر از بالا شکیک میکنه گیر کردم هرچی ادم میکشم بازم دوباره میآد باید چیکار کنم
alone_boy
25-02-2011, 18:14
خب ساعتی پیش بازی رو تمام کردم:31:
بازی قشنگی بود.اگه تنوع اسلحه ها بیشتر میشد اونوقت دیگه فوق العاده میشد
هر چند با این حال هم بازی خوبی بود
بعضی مراحل واقعا سخت و نفس گیر و بعضیا خیلی راحت بودن
در کل به نظر من ارزش بازی کردن رو داشت.اگر بازی رو با صدای بلند انجام میدادی واقعا حس بودن در افغانستان بهت دست میداد:دی
بازی هم خیلی غیرمنتظره اما بسیار زیبا تموم شد
موفق باشید:11:
pooriya_hp
01-03-2011, 12:51
واقعا یه چیز دیگه بودن .. هنوز مزه شون زیر زبونمه...
+
دلمون برای جنگ جهانی تنگ شده .... تو مدال 1 شخص بازیکنند تنها بود و هیجان رو خیلی بالا می برد ... واقعا عالی بود
+
این مورد پایه ام .... یه دفعه همه بازی ها سبک شوتر رفتن تو جنگ های مدرن
زنده باد medal of honor 1
platform : ps1
imanasgharpour
14-03-2011, 19:43
با سلام.
مشکل اینجا که بعد از نصب بازی وقتی نیو گیم میدم بازی میاد و لی صفحه سیاه و کوشه پایین سمت راست یه چیزی شبیه اصله هست انگار هیچ دمویی نشون نمیده من یه سیو ریختم رو بازی اما فقط تونستم چند ثانیه اخر بازی رو پلی کنم در ضمن چندین کرک رو هم تست کردم مشکل چیه؟؟
imanasgharpour
15-03-2011, 19:18
کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟؟
Pessimist
15-03-2011, 19:34
اصلا سری بازی های مدال به گرد پای بازی های call of duty هم نمیرسه
یادم میاد یه بار مجله دنیای بازی این دو تا رو با همدیگه مقایسه کرده بود که خیلی جالب بود.
imanasgharpour
16-03-2011, 00:56
یادم میاد یه بار مجله دنیای بازی این دو تا رو با همدیگه مقایسه کرده بود که خیلی جالب بود.
ببخشید اما این چه ربتی داشت
با سلام.
مشکل اینجا که بعد از نصب بازی وقتی نیو گیم میدم بازی میاد و لی صفحه سیاه و کوشه پایین سمت راست یه چیزی شبیه اصله هست انگار هیچ دمویی نشون نمیده من یه سیو ریختم رو بازی اما فقط تونستم چند ثانیه اخر بازی رو پلی کنم در ضمن چندین کرک رو هم تست کردم مشکل چیه؟؟ لطفا مشکل من رو حل کنید
pooriya_hp
16-03-2011, 10:33
دوست عزیز بازی medal of honor از قدیمی ترین بازی ها و شاید اولین بزای ها در سبک shoter باشه .... !!!
قبل از cod بازی مدال افتخار وجود داشت و برای خودش دورانی داشت ... !!!
ای کاش الان یه بازی مثل مدال افتخار 1 وجود داشت :41:
سلام
من اینجا گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم
ممنون میشم بگید باید چیکار کنم:
سلام
من اینجا گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم
ممنون میشم بگید باید چیکار کنم:]
بابا توروخدا یکی جواب منو بده،توکف موندما...:41:
بابا توروخدا یکی جواب منو بده،توکف موندما...:41:
قانونا اونجا باید افراد گروهتون در رو باز کنند و مرحله رو ادامه بدین....ولی از قرار معلوم شما به باگ خوردین(بعضی ها اینجا گیر کردند)به خاطر همین بهترین راه حل اینه که مرحل رو از اول برین به احتمال زیاد باید رفع شه....
قانونا اونجا باید افراد گروهتون در رو باز کنند و مرحله رو ادامه بدین....ولی از قرار معلوم شما به باگ خوردین(بعضی ها اینجا گیر کردند)به خاطر همین بهترین راه حل اینه که مرحل رو از اول برین به احتمال زیاد باید رفع شه....
ممنون
از اول رفتم درست شدش.:10::11:
IranApadana
26-03-2011, 16:30
درود
لینک آپدیت 76 بازی مدال افتخار رو میشه بذارید؟
هرچی گشتم پیدا نکردم.
سپاس
IranApadana
27-03-2011, 20:50
درود
لینک آپدیت 76 بازی مدال افتخار رو میشه بذارید؟
هرچی گشتم پیدا نکردم.
سپاس
يه سؤال ديگه هم دارم...
اون قسمتي كه با دوربين زوم ميكني رو ماشينهايي كه ميان و بايد موس رو نگه داري تا هواپيما اونجا رو بمبارون كنه...
من هركاري ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته و باز بايد دوباره برم..!!
آپديتي....پچي چيزي اگه واسه بازي اومده هم ممنون ميشم بگيد.
سپاس
يه سؤال ديگه هم دارم...
اون قسمتي كه با دوربين زوم ميكني رو ماشينهايي كه ميان و بايد موس رو نگه داري تا هواپيما اونجا رو بمبارون كنه...
من هركاري ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته و باز بايد دوباره برم..!!
آپديتي....پچي چيزي اگه واسه بازي اومده هم ممنون ميشم بگيد.
سپاس
تو اون قسمت باید مسیر ماشینا یا تانکایی که دارن میان رو تشخیص بدی باتوجه به سرعتشون و مسیرشون،کمی جلوتر رو هدف قرار بدی و وقتی که کلیک موس رو نگه داشتی،موس رو یکم تکون میدی میبینی که یه فلش رو هدفت میچرخه که اون مسیر بمباران رو نشون میده که از چه جهتی بمباران کنه تا به هدفت بخوره...
درمورد پچ اطلاعاتی ندارم
FAATEMEH
10-04-2011, 14:56
سلام .من توی اون قسمت که وارد غار میشن و کلید z رو میزنیم و بعد همرو میکشیم گیر کردم
جلوتر که میرم یه راه به بیرون داره ولی نمیشه خارج شد از غار و کسی که همراهم هست سر جاش ایستاده کاری نمیکنه
اگر نامفهوم گفتم عکس بزارم تا راهنماییم کنید
pooriya_hp
10-04-2011, 15:08
به احتمال زیاد با باگ رو به رو شده اید ( در نسخه pc خیلی زیاده )
- بازی رو یکبار دیگه برید ( منظور از آخرین checkpoint هست )
- آخرین پچ موجود رو نصب کنید !!
FAATEMEH
10-04-2011, 15:14
مورد اول رو انجام دادم و درست نشد ، پچ رو از کجا میشه بگیرم دوست عزیز
FAATEMEH
10-04-2011, 22:40
با خاموش و روشن کردن سیستم مشکل حل شد. بازی رو هم تموم کردم بازی خوبی بود ولی پایانش غیر منتظره بود کمی !
ALI&SOAP
13-04-2011, 12:24
عزیزم این چه ربطی داشت تازه بازی هم اونقدر بد نبود از airborne که خیلی بهتر شده بود:5:
سلام من یک مرحله گیر کردم که با تفنگ دوربین دار مخصوص باید آدم ها رو بکشم و یاران من هم اوجا هستند !
معنی مرحلهش یکجور میگه که راهنمایی کن جت ها رو برا بمب باران تسلیحات دشمن !
اما من فقط با تفنگ دوربین دار هستم و هرچی آدم میکشم باز جاش و پر میکنند !
سلام من یک مرحله گیر کردم که با تفنگ دوربین دار مخصوص باید آدم ها رو بکشم و یاران من هم اوجا هستند !
معنی مرحلهش یکجور میگه که راهنمایی کن جت ها رو برا بمب باران تسلیحات دشمن !
اما من فقط با تفنگ دوربین دار هستم و هرچی آدم میکشم باز جاش و پر میکنند !
احیانا اون مرحله ای نیست که تصویر سیاه سفیده و 3 تا خمپاره انداز هستند؟؟اگه اونه باید ((4)) و بزنی و با 4 نابودشون کنی
احیانا اون مرحله ای نیست که تصویر سیاه سفیده و 3 تا خمپاره انداز هستند؟؟اگه اونه باید ((4)) و بزنی و با 4 نابودشون کنی
احیانا اون که اولشه ! این چند مرحله جلو تره اون مرحله ای که تو کوه هستی همش باید با تکتیر فاصله دور بزنیم دشمنان رو بکشیم !
بیا این راهنمای بازیه.ببین کمکت میکنه:
Oracle_Eldorado
05-06-2011, 15:46
با سلام خدمت دوستان .
من توی یه مرحله گیر کردم .
یه جایی هست که یکی از این تفنگ های MG قرار داره و باید ازش عبور کنیم .
این هم تیمی ها هی میگن به اون MG تیر اندازی کن . منم هرچی تیر میزنم انگار نه انگار .
دفعه ی اول که رفتم چند تا تیر که میزدم واسه چند ثانیه تیر اندازی نمیکرد و تیم ما میرفت جلو .
اما الان دیگه اونطوری نیست .
هرچی تیر میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته . با تفنگ های مختلف هم امتحان کردم .
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
با سلام خدمت دوستان .
من توی یه مرحله گیر کردم .
یه جایی هست که یکی از این تفنگ های MG قرار داره و باید ازش عبور کنیم .
این هم تیمی ها هی میگن به اون MG تیر اندازی کن . منم هرچی تیر میزنم انگار نه انگار .
دفعه ی اول که رفتم چند تا تیر که میزدم واسه چند ثانیه تیر اندازی نمیکرد و تیم ما میرفت جلو .
اما الان دیگه اونطوری نیست .
هرچی تیر میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته . با تفنگ های مختلف هم امتحان کردم .
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
اونجا یه مدت باید یه جا کاور بگیری و همش اون MG رو بزنی دو یا سه بار ممکنه که هی بیاد پر بشه ولی شما باز بزنش تا نیروی های هوایی بیان و به کل بزننش فقط کمی معطلی داره ..سعی کن هر چه قدر میتونی نزدیک شو و اصلا فرصت نده که Mg نفر بره پشتش تا رفت بزنش..اون موقع بعد مدتی یک موشک میزندش
invisgirl
09-06-2011, 12:36
توی اون مرحله ای که نشتسته توی هلی کوپتر از بالا شکیک میکنه گیر کردم هرچی ادم میکشم بازم دوباره میآد باید چیکار کنم
منم دقیقا همین جا گیر کردم!:31:حالا باید چی کار کرد؟
invisgirl
09-06-2011, 12:59
مثه اینکه مشکلم حل شد تو صفحه های اول تاپیک نوشته که 4 بگیرم حل میشه :31: حذف پست ندارین دیگه مجبور شدم دوباره پست بدم
منم دقیقا همین جا گیر کردم!:31:حالا باید چی کار کرد؟
یه چند ثانیه بزارید انگشتتون رو دکمه بمونه یه چیزی رو نوار پایین پر میشه اون موقع کلا نابودش میکنه.
pooria_googooli
22-06-2011, 09:37
آقا شاید سوالم تکراری باشه . ممنون میشم جواب بدید . من ویندوز 7 دارم . گرافیک 1 گیگ nvidia با سی پی یو cori7 ولی موقع اجرای بازی اسلحه ها نامرئی میشه . یعنی بازی خیلی خوب اجرا میشه ولی اسلحه معلوم نیست . با چند تا کرک هم امتحان کردم جواب نداد . ممنون میشم راهنمایی کنید .
pooria_googooli
23-06-2011, 10:14
کسی نیست جواب مارو بده؟
Mool Tee
24-06-2011, 01:15
آقا شاید سوالم تکراری باشه . ممنون میشم جواب بدید . من ویندوز 7 دارم . گرافیک 1 گیگ nvidia با سی پی یو cori7 ولی موقع اجرای بازی اسلحه ها نامرئی میشه . یعنی بازی خیلی خوب اجرا میشه ولی اسلحه معلوم نیست . با چند تا کرک هم امتحان کردم جواب نداد . ممنون میشم راهنمایی کنید .
شاید مشکلتون از کارت گرافیکتون باشه!:27:
pooria_googooli
24-06-2011, 08:57
نه دوست عزیز . سیستم من بازی بیشتر از این رو راحت اجرا میکنه . این مشکل رو خیلی ها دیدم دارند ولی هیچکی هنوز مشکلش حل نشده .
نه دوست عزیز . سیستم من بازی بیشتر از این رو راحت اجرا میکنه . این مشکل رو خیلی ها دیدم دارند ولی هیچکی هنوز مشکلش حل نشده .
شما اگه گرافیکت nvidia هست در قسمت 3d setting این تغییرات رو اعمال کن:
anisotropic filtering رو در حالت Application controlled قرار بده....
anisotropic Gama correction رو on کن...
anisotropic mode رو در حالت Application controlled قرار بده...
ببین درست میشه:46:
mehraboun1985
18-01-2012, 10:42
چقدر بازی بیمزه و مسخره و سرکاری بود. دیروز بعد از کلی وقت یادم افتاد بازی رو خریده بودم و نصب کردم. به 5 ساعت نکشیده تموم شد. بعد هم چقدرررررررررررررررررررررر بیخود بود.
از مشکلات فنی و گرافیکی و اینهاش بگدریم، داستان بازی مزخرف بود.
آدم COD یا BF رو بازی میکنه اصلا حال میکنه. من COD MW2 رو 20 بار بازی کردم فقط واسه اینکه اون ویدئوهای وسط مرحله هاش رو دوباره ببینم انقدر قشنگ بود.یا موزیکش یا داستانش یا ....
این بازی واقعا بیخود بود.
FOURTH RETURN
21-10-2013, 21:57
چقدر بازی بیمزه و مسخره و سرکاری بود. دیروز بعد از کلی وقت یادم افتاد بازی رو خریده بودم و نصب کردم. به 5 ساعت نکشیده تموم شد. بعد هم چقدرررررررررررررررررررررر بیخود بود.
از مشکلات فنی و گرافیکی و اینهاش بگدریم، داستان بازی مزخرف بود.
آدم COD یا BF رو بازی میکنه اصلا حال میکنه. من COD MW2 رو 20 بار بازی کردم فقط واسه اینکه اون ویدئوهای وسط مرحله هاش رو دوباره ببینم انقدر قشنگ بود.یا موزیکش یا داستانش یا ....
این بازی واقعا بیخود بود. تایید میشه این یکی از آشغالترین moh ها بود الببته بقیشون خوب بودن این واقعا آشغال بود
mohsen_dva
23-03-2015, 19:44
سلام به همه دوستان عزیزم
من تو نصب بازی به این مشکلی که عکسشو گذاشتم بر خوردم
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
خیلی ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.