مشاهده نسخه کامل
: Medal of Honor - نسخه PC
کسی نسخه اریج خریده؟
کرک نیومده واسه آنلاینش؟ آخه حالش به آنلاین بازی کردنشه
ILLIDAN-D
17-10-2010, 00:02
نمی دونم چرا همه به EA توهین می کنن ؟ :31:
بابا EA ناشره به DICE توهین کنین
نقدی کوتاه و کاملآ شخصی از بازی :
بازی خیلی بی روح و کلآ به نوعی بی سر و ته آغاز میشه...در نگاه اول به گرافیک بازی احساس خشک بودن تصاویر و نداشتن جلوه های گرد و غبار و تصنعی بودن اجسام شما رو کاملآ نا امید می کنن ولی چه فایده که اسم بازی و سازنده به نوعی بزرگه و نمیشه همون اول ازش دست کشید..!گیم پلی در وحله اول متوسط رو به پایین نشون میده و نرمی و راحتی که سری بازیهای cod دارن رو نداره(شاید بهتره بگیم گیم پلی یه چیزی تو مایه های cod2).شروع بازی به نوعی نیست که گیمر با هیجان قصد دنبال کردن داستان رو داشته باشه(شاید به خاطر انتخاب مرحله اول در شب باشه).مطمئنن اشتباه سازنده همینجاست که با اینکه اکثر شرکتهای بازیسازی مرحله یا چپتر اول رو به نوعی پیش میبرن که گیمر جذب بازی بشه ولی اینجا همه چیز بر عکس تصورات شماست و هر چه از بازی پیش میروید لحظه به لحظه به هیجان و جذابیتش افزوده میشه(حالا خودمونیم یکی خیلی کم صبر یاشه همون اول remove میکنه بازیو از تو سیستم)!!:31:اما از امتیازات بازی که من به شخصه خیلی لذت بردم صدای تیر اندازی و انفجارهای اطراف شماست...به قدری صداها شبیه به واقعیت هست که آدم احساس می کنه واقعآ تو محیط جنگی هست!(هنر EA)و(البته کسانی که خدمت رفتن اینو بهتر احساس می کنن)!!!lol
مرحله به مرحله که از بازی میگذره داستان از خامی و بی روح بودن در میاد و با شخصیتهای بازی خیلی مچ تر از قبل میشوید..شخصیت dusty که در واقع همون فرد روی کاور بازی هست هم در نوع خودش جالب توجه هست...(عینک آفتابی تو شب!!!شاید عینک دید در شب هست ما اشتباه قضاوت می کنیم)!در قسمتهایی از بازی شما کاملآ نظرتون راجب گرافیک کلی بازی عوض میشه!گرافیک محیط بازی در روز کاملآ شما رو مجذوب خودش می کنه با تمام سادگیی که تو خودش داره.رنگها شفاف و با وضوح بالا کمی خاطرات mw2 رو زنده می کنه ولی خب گرافیک این کجا و آن کجا...!
در نهایت دوستان بازی مدال افتخار سرگرمیه خوبیست برای انتظار تا cod black ops...و البته اینم بد نیست بگم نباید از بازی که تازه اول راه و آماده رقابت با cod هست انتظاری بیشتر از اینی که الان هست رو داشت...ولی ای کاش بهتر میبود
گرافیک:8/10
گیم پلی:7/10
صداگذاری:9/10
داستان پردازی:7/10
نظرات کاملآ شخصی بود.
موفق باشید
hobgoblin
17-10-2010, 07:51
به نظر من هم كسايي كه مي خوان بازي رو بخرن اشتباه كردن اگه اينكارو نكنن
بازي به خوبي شاهكاري مثل COD MW2 نيست ولي اونقدرها هم بد نيست. من كه لذت بردم.
شايد اگه MW2 انقدر انتظار ها رو بالا نبرده بود الان اين بازي خيلي موفق تر بود.
به هر حال به كسايي كه هنوز بازي نكردن ميگم برين بازي كنين و حالشو ببرين
================================================== =========
آقا يه سوال
توي اون مرحله كه شبه و با رفيقش ميرن بالاي يه تپه و رفيقش همونجا ميشينه و هيچ كاري نمي كنه بايد چيكار كرد؟
همون مرحله كه تمام اسلحه ها صدا خفه كن داره و رو به رو يه ديواره كه نميشه ازش رد شد
AlexMercer
17-10-2010, 08:56
آقا يه سوال
توي اون مرحله كه شبه و با رفيقش ميرن بالاي يه تپه و رفيقش همونجا ميشينه و هيچ كاري نمي كنه بايد چيكار كرد؟
همون مرحله كه تمام اسلحه ها صدا خفه كن داره و رو به رو يه ديواره كه نميشه ازش رد شد
h رو بزن ببین کجا باید بری احتمالا باید با اسنایپ کسی رو بکشی تا برین جلو.
اونقدر ها هم mw2 شاهکار نبود ها!:46:
به نظر من نباید با هم مقایسشون کرد چون ARMA شبیه سازی جنگه
حق با شماست من منظورم گرافیک ، صدا گذاری ونورپردازی واین جور چیزابود وگرنه هم arma وهم ofp هردو شبیه ساز جنگ بودند .
من خودم دیشب بازی رو گرفتم بازی بدی هم نیست بازی رو تنظیمات گرافیکی بالا خوب اجرا میشه البته گرافیک بازی خیلی خوب نیست.قدرت تخریب نارنجک ها به نظر من اصلا طبیعی نیست .ازبازی COD زیاد کپی برداری شده .یک مشکل تو بازی دارم اونم اینه که اسلحه ام دیده نمیشه انگار شیشه ای تو اینترنت گشتم ظاهرا سری های قبلی این بازی هم همچین مشکلی رو داشتند ولی هنوز راه حلی واسش پیدا نکردم.(fix weapon glitch)
سلام
بازی من بعضی جاها هنگ میکنه. مشکل از کجاست ؟ از کرک میتونه باشه ؟ من کرک جدید رو ریختم.
حق با شماست من منظورم گرافیک ، صدا گذاری ونورپردازی واین جور چیزابود وگرنه هم arma وهم ofp هردو شبیه ساز جنگ بودند .
من خودم دیشب بازی رو گرفتم بازی بدی هم نیست بازی رو تنظیمات گرافیکی بالا خوب اجرا میشه البته گرافیک بازی خیلی خوب نیست.قدرت تخریب نارنجک ها به نظر من اصلا طبیعی نیست .ازبازی COD زیاد کپی برداری شده .یک مشکل تو بازی دارم اونم اینه که اسلحه ام دیده نمیشه انگار شیشه ای تو اینترنت گشتم ظاهرا سری های قبلی این بازی هم همچین مشکلی رو داشتند ولی هنوز راه حلی واسش پیدا نکردم.(fix weapon glitch)
من واسه مشکل خودم یه راه حلی پیدا کردم ولی هنوز امتحانش نکردم
OK, update to this problem (gun/arm textures mirror effect - fading to white blur).
The problem seems to have fixed itself. Initially, I had reinstalled the current drivers for my GTX 260 and the problem persisted. However, after a few reboots, I then went into my NVIDIA Control Panel and reset 3D settings to how I normally have them.
Started up the campaign, and it worked. Gun tex's look fine.
Here are the NVIDIA 3D settings that seem to have it working for reference:
Anisotropic filtering: App controlled
Antialiasing - Gamma correction: On
Antialiasing Mode: App controlled
The Rover
17-10-2010, 13:35
نمی دونم چرا همه به EA توهین می کنن ؟ :31:
بابا EA ناشره به DICE توهین کنین
به DICE هم نباید توهین کرد اون بیچاره ها multiplayer بازی رو ساختن :31:
سازنده بخش تکنفره EA LA هستش!
AlexMercer
17-10-2010, 13:40
به DICE هم نباید توهین کرد اون بیچاره ها multiplayer بازی رو ساختن :31:
سازنده بخش تکنفره EA LA هستش!
بازی محصول danger zone production هست:46:
GAM3-OV3R
17-10-2010, 16:28
سلام
بچه ها من تو اون مرحله گیر کردم که باید با 3 تا از همرزمان اون طالبانی که پشت دوشکا نشسته و مدام تیراندازی می کنه هر چی با تیر نارنجک میزنمش کاریش نمیشه که.چکار کنم؟خودم حدس میزنم مشکل از کرک هست
خیلی بازی باحال و پر هیجانی هست البته نه در حد mw1,2 .کسانی که از بازی بد میگن بشینن وقت بزارن تا آخرش برن ببینین چقدر نسبت به اول بازی تغییر می کنه
AlexMercer
17-10-2010, 16:34
سلام
بچه ها من تو اون مرحله گیر کردم که باید با 3 تا از همرزمان اون طالبانی که پشت دوشکا نشسته و مدام تیراندازی می کنه هر چی با تیر نارنجک میزنمش کاریش نمیشه که.چکار کنم؟خودم حدس میزنم مشکل از کرک هست
شما دوبار با چنین چیزی مواجه میشی. یکبار باید بری با اون دوربین اون فرد رو هدف گذاری کنی تا بمباران شه. یک بار هم که طرف محافظ درست حسابی نداره شما باید بکشیش تا یارات برن جلو و اونها روی اون منطقه از این فشفشه قرمزها:31: بندازن تا بمباران شه!
The Rover
17-10-2010, 18:46
بازی محصول danger zone production هست:46:
نخیر بیشتر دقت کن
gigi_alex
17-10-2010, 19:35
یه کرک سالم میزارید . ماله ما که داخل بازی نمیره با این کرک داخل dvd
نخیر بیشتر دقت کن
بازی single player اش رو Danger Close ساخته که یکی از استودیو های EA هست:46:
The Rover
17-10-2010, 20:08
بازی single player اش رو Danger Close ساخته که یکی از استودیو های EA هست:46:
خب دیگه نکته محوریش همین جاست :31: اسم اصلیه این استدیو EA LA هست!
البته نظر شما هم درسته! در کل چه فرقی میکنه :31:
AlexMercer
17-10-2010, 20:28
خب دیگه نکته محوریش همین جاست :31: اسم اصلیه این استدیو EA LA هست!
البته نظر شما هم درسته! در کل چه فرقی میکنه :31:
در کا اینکه انقدر ها که شما تو سر ea میزنید بد نیست!فعلا که شاهکارهایی مثلmass effect . crysis . deadspace توسط این شرکت منتشر میشه! البته استودیو سازنده این بازی ها متفاوته! از یوبی سافت حداقل بهتره!
The Rover
17-10-2010, 21:04
در کا اینکه انقدر ها که شما تو سر ea میزنید بد نیست!فعلا که شاهکارهایی مثلmass effect . crysis . deadspace توسط این شرکت منتشر میشه! البته استودیو سازنده این بازی ها متفاوته! از یوبی سافت حداقل بهتره!
قبول دارم
ولی هیشکی کونامی نمیشه!
AlexMercer
17-10-2010, 21:20
قبول دارم
ولی هیشکی کونامی نمیشه!
مطمئنی؟:18:
Arrowtic
17-10-2010, 21:31
تمومش كردم.جالب تموم نشد ولي در كل براي يه بار بازي كردن مي ارزيد.
سلام
کم کم داره هیجان به بازی تزریق میشه . تا اینجا که خوب بود اما جای کاره زیادی داره . بازم به قول دوستمون برا یه بار بازی کردن میارزه . راستی این بازی چند ساعت گیم پلی داره؟ من الان حدود 4 ساعتی یه ضرب رفتم .
ma4nafar
17-10-2010, 23:26
خیلی داستانش کوتاه بود فکر کنم در کل 6 ساعت طول کشید تا تموم شد .
amin n & i series
17-10-2010, 23:46
سلام
بازی خوب و جالبی بود.
ولی نمیدونم چرا اینقدر زود تموم شد
تازه داشت از بازی خوشمون میومد یهو تیتر اخر بازی اومد
بد جوری تو ذوقم خورد:41:
GAM3-OV3R
18-10-2010, 00:11
یک بار هم که طرف محافظ درست حسابی نداره شما باید بکشیش تا یارات برن جلو و اونها روی اون منطقه از این فشفشه قرمزها:31: بندازن تا بمباران شه!
عزیز مرسی.فکر کنم اینجا درست باشه(بالا سرش یک چادر هست و تنهای تنها هم هست).ولی یک مشکلی هست!من هر چی تیر میزنم طرف نمیمیره!اصلآ انگار تیر از تو بدنش رد میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تازه دوستام هم نقش برگ چغندر دارن تو اون صحنه و جرآت نمی کنن برن جلو!
دوستان یک کرک آدم وار بزارید اعصاب نموند واسمون با این همه باگ.:41:
LARAMAHDICRAFT
18-10-2010, 02:37
اینو ببینین.خودم عکس گرفتم:27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاهاش تو سنگه بدنش تو دیوار :31::31::31:
The Rover
18-10-2010, 09:42
اینجور حوادث تو جنگ طبیعیه :31:
hobgoblin
18-10-2010, 10:19
البته انصافا بافتها رو خيلي طبيعي كار كرده . نور پردازيشم خوبه
ولي نمي دونم اين دست و پا ها چرا اينجوري تو هم ميرن
عزیز مرسی.فکر کنم اینجا درست باشه(بالا سرش یک چادر هست و تنهای تنها هم هست).ولی یک مشکلی هست!من هر چی تیر میزنم طرف نمیمیره!اصلآ انگار تیر از تو بدنش رد میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تازه دوستام هم نقش برگ چغندر دارن تو اون صحنه و جرآت نمی کنن برن جلو!
با سلام
دوست عزیز اگر منظور شما همون مراحل اول دوم هست ،اگر شما بمدت یک شبانه روز هم به رگبار ببندینش نمی میره چون قرار نیست اون شکلی بمیره باید از یک راهی بهش نزدیک بشید وبعد بکشیدش،همون مراحل اول یه جا هست شبه و از بالای بلندی با تیربار تیراندازی میشه ،سمت چپ یه در هست که میره میرسه به محل همون تیربار. در کل تو هر مرحله ای ازاین موارد براتون پیش اومد سعی کنید به هدف نزدیک بشید.
قبول دارم
ولی هیشکی کونامی نمیشه!
میشه بگید کدوم بازی های کونامی رو بازی کردید:13:
توی این بازی ما از همه قد کوتاه تر هستیم یا اینکه معلولیت جسمی داریم؟؟؟
آخه وقتی از جایی میخواند برن بالا همه خودشون میرن و ما هستیم که یکی دستمون را میگیره و کمکمون میکنه از صخره یا ارتفاعی بریم بالا.اما بقیه به راحتی خودشون میرن بالا.
قد که کوتاه نیست ولی معلولیت جسمی امکانش هست ،عوضش دشمن معلولیت ذهنی داره...:27:
سلام
بازی رو تموم کردم. پایانش چندان دلچسب نبود. اما خوب بود. ولی فکر کنم این یه بازی انتقادی به جنگ افغانستان بود. افرادی که مردن و نهایتا چیزی نصیب ما نشد به جز یه مبارزه طولانی و فرار از مهلکه با هلیکوپتر. آخرشم که همه خوش و خورم تو افغانستان حال میکردن. پس معنیش یه جنگ بی فایده و بدون هیچ دستاوردی . به نظر من که بازی انتقادی بود.
مشكل از كرك نيست.منم همين مشكلو داشتم.يكبار مرحلرو از اول برو يعني restart mission كن.بعدش كه به اون جا رسيدي پشت همون ديوار اوليه كه ميري شروع كن به تيرزدن به اون رگباره.چند بار كه تيرباره افتاد يارات كم كم ميرن جلو و اونجارو نورافشاني ميكنن تا منفجر بشه.
mahammad_reza
18-10-2010, 13:25
سلام من این بازی رو دانلود کردم ولی زبانش روسی است کسی میتونه فایل های انگلیسی بازی رو به من بده؟
shahabprince
18-10-2010, 13:45
سلام
بازی رو تموم کردم. پایانش چندان دلچسب نبود. اما خوب بود. ولی فکر کنم این یه بازی انتقادی به جنگ افغانستان بود. افرادی که مردن و نهایتا چیزی نصیب ما نشد به جز یه مبارزه طولانی و فرار از مهلکه با هلیکوپتر. آخرشم که همه خوش و خورم تو افغانستان حال میکردن. پس معنیش یه جنگ بی فایده و بدون هیچ دستاوردی . به نظر من که بازی انتقادی بود.
ببخشید ولی شما که از ما بهتر میدونید که نباید داستان بازی رو لو داد حداقل تو اسپویلر مینوشتی که من نمیخوندمش اخه بازی رو هنوز تموم نکردم.
ببخشید ولی شما که از ما بهتر میدونید که نباید داستان بازی رو لو داد حداقل تو اسپویلر مینوشتی که من نمیخوندمش اخه بازی رو هنوز تموم نکردم.
معذرت معذرت اصلا حواسم نبود. ببخشید. درستش کردم شما هم تو نقل قول یه تغییری بده .
ممنون
The Rover
18-10-2010, 19:06
میشه بگید کدوم بازی های کونامی رو بازی کردید:13:
خیلی جدی میگیرید حالا ما یه شوخی کردیم
ولی مگه میشه بازیهاشو کسی نکرده باشه؟ :18:
Arrowtic
18-10-2010, 19:13
از نظر من بازي ادامه داره چون آخرش گفت هنوز تموم نشده!
از نظر من بازي ادامه داره چون آخرش گفت هنوز تموم نشده!
میخوام صد سال سیاه ادامه نداشته باشه:2::2::2:
دیگه حتی ادامه داشتنش رو هم از COD تقلید میکنن؟:27::27::27:
نکنه بعدا EA میخواد دو قسمت بشه و یک سری از MOH هارو یک قسمت بسازه و بقیه رو یه قسمت دیگه؟:27::27::27::27:
Arrowtic
18-10-2010, 19:44
اين قدر هم كه تو سرش مي زنيد بد نبودا!!
از نظر من يه بازي معمولي بود كه فقط يه بار ارزش بازي كردن داشت!(فقط يه بار نه بيشتر!)
The Rover
18-10-2010, 21:12
اين قدر هم كه تو سرش مي زنيد بد نبودا!!
از نظر من يه بازي معمولي بود كه فقط يه بار ارزش بازي كردن داشت!(فقط يه بار نه بيشتر!)
به نظر من اگه کسی بیشترم بازی کرد بد نیست
تورو خدا اگه کسی میدونه چجوری نصب میشه بگه چون من بعد از نصب و ریختن کرک در محل نصب بازی نمیاد به من بگید چی کار کنم فیزیکس هم نصب نمیشود یه ارور میده ولی برای مایا نصب شد بگید زودتر
Mehdi.ss
18-10-2010, 23:46
سلام
من اینجا گیر کردم
باید چیکار کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
،عوضش دشمن معلولیت ذهنی داره...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
دقیقآ...هوش مصنوعی خیلی فاجعه بود تو بعضی از مراحل...(پیشنهاد میشه کسانی که هنوز بازی رو می خوان شروع کنن روی هارد آغاز کنن که بازی بی نهایت آسونه)!
میخوام صد سال سیاه ادامه نداشته باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
البته شما اینو به حساب اولین مدال افتخار بزار که قراره اگر سریهای بعدی داشته باشه بعدآ پیشرفتهاش بهتر و بیشتری ازش ببینیم...(به نظر من که بازی خوب بود یعنی نه فاجعه و نه عالی فقط در حد جنگهای پیشرفته خیلی جالب بود بعضی قسمتهاش)
سلام
من اینجا گیر کردم
باید چیکار کنم
انصافآ تا جایی که یادم میاد اینجا اون دوستتون در رو باز می کرد و وارد یک محیط باز میشدید!
The Rover
19-10-2010, 01:31
سلام
من اینجا گیر کردم
باید چیکار کنم
درسته. درو بازمیکنه
Mehdi.ss
19-10-2010, 01:36
انصافآ تا جایی که یادم میاد اینجا اون دوستتون در رو باز می کرد و وارد یک محیط باز میشدید!
درسته. درو بازمیکنه
ولی باز نمی کنه
وقتی اف رو نگه می دارم او دوتا چولمنگا یه چیزایی میگن و دوباره این نوشته میاد
ما این بازی رو نگرفتیم هنوز و داریم همچنان آن لاین MW2 رو بازی می کنیم .........آیا با نگرفتن این بازی چیزی از دست می دهیم ( یعنی بازیش ارزش داره که به خاطرش قید آن لاین MW2 رو بزنم و وقتم رو با مدال افتخار پر کنم ) ؟!!!!!!!!!!
S@nti@go_s&k
19-10-2010, 01:49
ما این بازی رو نگرفتیم هنوز و داریم همچنان آن لاین MW2 رو بازی می کنیم .........آیا با نگرفتن این بازی چیزی از دست می دهیم ( یعنی بازیش ارزش داره که به خاطرش قید آن لاین MW2 رو بزنم و وقتم رو با مدال افتخار پر کنم ) ؟!!!!!!!!!!
سلام
نظر شخصی این بازی جزو بازیهای خوبی بود که تا حالا بازی کرده بودم (تقریبا هر بازی معروف یا ..... و جدیدی میاد بازی میکنم )
از نظر مراحل که خیلی خوب کار شده بود کلا یه سریا اومدن با بد گفتن از این بازی خیلیارو بدبین کردن (فاز منفی دادن )
حتی منم فاز منفیرو یه کمی گرفتم ولی دیدم نه نمیشه الکی از یه بازی ایراد گرفت
(البته من نسخه کنسولو بازی کردم )
mInI_ClockEr
19-10-2010, 02:45
سلام
نظر شخصی این بازی جزو بازیهای خوبی بود که تا حالا بازی کرده بودم (تقریبا هر بازی معروف یا ..... و جدیدی میاد بازی میکنم )
از نظر مراحل که خیلی خوب کار شده بود کلا یه سریا اومدن با بد گفتن از این بازی خیلیارو بدبین کردن (فاز منفی دادن )
(البته من نسخه کنسولو بازی کردم )
منم تا حدودی با نظر دوستمون موافقم
اما من اصلا از سری بازی هایCOD حوشم نمیاد
به نظر من برو همون آن لاین بازی کن
ولی باز نمی کنه
دوست عزیز بعضی از قسمتهای این بازی به دلایلی که هنوز معلوم نیست دچار همچین مشکلاتی میشه که البته مشکل از کرک هم نیست و شما باید همون مرحله رو دوباره از اول بری تا این مشکل دیگه نباشه...
چیزی که از دست نمیدی فقط امتحانش که ضرر نداره..شما که به بازیهای سبک شوتر اول شخص و جنگی علاقه داری و به cod وفادار بودی اینم یک تست بزن ضرر نمی کنی...(فقط بازی رو سعی کن تا وسطاش نرسیدی ازش انتقاد نکنی چون همه چیز از اواسط بازی خودشو نشون میده...به جرآت تو بعضی از صحنه ها گرافیکش نسبت به mw2 خیلی سرتر نمایش داده میشه(به شرطی که رو حداکثر تنظیمات باشه)
کاملآ حرفای این دوستمون هم تایید میشه...
نقاط ضعفش هوش مصنوعی پایین و تنوع سلاح خیلی کمه
سلام دوستان من یک مشکلی پیدا کردم تو 360 اینکه وقتی بازی تازه شروع میشه و ماشین دنده عقب میره
تفنگ به دسن میگیری یه گزینه اومد من yes زدم حالا حرکت بالا و پائیین اسلحه که میخوام دید بگیرم برعکس شده
چیکار کنم تا درست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اینکه نشونه گیری وقتی حرکت دسته ببرم بالا پایئین نمیاد . همینطور برعکس
کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4daneshjo
19-10-2010, 08:01
سلام
من اینجا گیر کردم هرچی اون افغانی ها رو کشتم تموم نمیشه !!!20 دقیقه
S@nti@go_s&k
19-10-2010, 08:56
سلام
سلام شما اینجا با هلیکوپتر با تیر اون آدم هارو میکشین احتمالا ولی اینکارو نباید بکنین اون کادر سفید که بعضی وقتا شطرنجی
میشه همون خمپاره اندازه هستش که من تو کنسول ایکس باکس با نگه داشتن (2_3 ثانیه) دکمه LB یه موشک روش قفل میشد
وقتی LB رو ول میکردم موشک میرفت میخورد به خمپاره اندازا (3 تا خمپاره انداز تو صفحه هست یکیش همونه
دیگری پایین چپ اون یکی هم وسط راست البته صفحه بزرگی نیست بچرخی پیدا میکنی (البته فکر میکنم خودت میدونی :دی)
حالا رو کیبرد اون دکمه LB نمیدونم چیه ولی یادت باشه
(2_3 ثانیه)
باید نگه داری تا خطش پر بشه :46:
The Rover
19-10-2010, 09:00
ولی باز نمی کنه
این F برای درخواست مهماته
این جا باید کنار بری تا بکی از دوستان درو باز کنه برای من که اینکارو کرد
S@nti@go_s&k
19-10-2010, 09:02
سلام دوستان من یک مشکلی پیدا کردم تو 360 اینکه وقتی بازی تازه شروع میشه و ماشین دنده عقب میره
تفنگ به دسن میگیری یه گزینه اومد من yes زدم حالا حرکت بالا و پائیین اسلحه که میخوام دید بگیرم برعکس شده
چیکار کنم تا درست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی اینکه نشونه گیری وقتی حرکت دسته ببرم بالا پایئین نمیاد . همینطور برعکس
کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
شما برو تو options بعد قسمت game play بعدش invert y رو تغییر بده
در مورد جواب اون دوستمون اون دکمه LB تو کامپیوتر اسمش peek_lean هستش بگرد ببین دکمش رو کیبرد چیه
سلام
سلام
روی اون خمپاره اندازا که 3 تا هستن برای چند ثانیه 4 رو نگه دار . یه کادر سفید پر میشه و توپ خونه اونجا رو میزنه شما برای هرسه باید این کار رو بکنید.
4daneshjo
19-10-2010, 09:33
سلام
روی اون خمپاره اندازا که 3 تا هستن برای چند ثانیه 4 رو نگه دار . یه کادر سفید پر میشه و توپ خونه اونجا رو میزنه شما برای هرسه باید این کار رو بکنید.
مرسی همین 4 کار ساز بود هرچی راست کلیک رو نگه میداشتم قفل نمیکرد !!!!
درود بر همه دوستان
این بازی اونقدر که ازش بد تعریف کردند ،بد نبود که هیچ ،به نظر من خیلی بازی خوبی هم بود .گرافیک بازی عالی نبود ولی خوب بود،صدا گذاریش عالی فقط دیالوگ ها یه کم ضعف داشت ،نور پردازی عالی، لوکیشن ها جدید وجالب بود به نسبت سری COD درمورد داستان هم که بازی جنگی بود ویک طرف جنگ امریکا ،اون هم که جنگ هاش رو بدون داستان شروع میکنه ،آخرش هم معلوم نمیشه جنگ سر چی بود.ازباگ های بازی هم میشه چشم پوشی کرد (من کردم ).در کل بازی خوبیه وارزش یک بار بیشتر بازی کردن رو هم داره.(نظر شخصی)
تورو خدا اگه کسی میدونه چجوری نصب میشه بگه چون من بعد از نصب و ریختن کرک در محل نصب بازی نمیاد به من بگید چی کار کنم فیزیکس هم نصب نمیشود یه ارور میده ولی برای مایا نصب شد بگید زودتر
بدون هیچ اروری بازی اجرا نمیشه؟
ارور فیزیکس چیه شاید نسخه جدیدتراز اونی که میخوای نصب کنی ،نصبه رو سیستمت اگر نسخه جدید تر نصبه نیازی به نصب فیزیکس ندارین.
درود بر همه دوستان
این بازی اونقدر که ازش بد تعریف کردند ،بد نبود که هیچ ،به نظر من خیلی بازی خوبی هم بود .گرافیک بازی عالی نبود ولی خوب بود،صدا گذاریش عالی فقط دیالوگ ها یه کم ضعف داشت ،نور پردازی عالی، لوکیشن ها جدید وجالب بود به نسبت سری COD درمورد داستان هم که بازی جنگی بود ویک طرف جنگ امریکا ،اون هم که جنگ هاش رو بدون داستان شروع میکنه ،آخرش هم معلوم نمیشه جنگ سر چی بود.ازباگ های بازی هم میشه چشم پوشی کرد (من کردم ).در کل بازی خوبیه وارزش یک بار بیشتر بازی کردن رو هم داره.(نظر شخصی)
منم گفته های دوستمون رو تایید میکنم...:11:
mehdi30nema
19-10-2010, 10:35
بچه ها بازی چند مرحله داره ؟
بچه ها بازی چند مرحله داره ؟
سلام
زیاد نیست نهایتا 6 ساعت روی درجه نرمال وققتتو بگیره. یه چیزی تو همون مایه های BC یا6 COD
4daneshjo
19-10-2010, 11:18
من که هنوز تمومش نکردم ولی انصافا از cod و خیلی از بازی های دیگه بهتر بود من خیلی گرفته !!!!
xeNociDe
19-10-2010, 11:36
سلام...
بازي بسيار مسخره و گرافيك كم...
گيم پلي 90% تقليد از روي COD ...
داستان رو هم كه سياسي ترين موضوع ممكن بود.
باز هم براي پر كردن وقت خوب بود...
با تشكر:20:
4daneshjo
19-10-2010, 11:54
این بازی ها جدیدا چه قدر زود تموم میشه تازه ادم میخواد بره تو بازی یهو میبینی تموم شد
مرحله هاشون خیلی کم
سلام...
بازي بسيار مسخره و گرافيك كم...
گيم پلي 90% تقليد از روي COD ...
داستان رو هم كه سياسي ترين موضوع ممكن بود.
باز هم براي پر كردن وقت خوب بود...
با تشكر:20:
همشهری معذرت میخوام ولی شما از یک بازی چه انتظاری دارید جزاینکه شما رو سرگرم کنه،گرافیک بازی هم که قبلا گفتم عالی نیست ولی خوبه حداقل به خاطر نورپردازی خوب بازی ،درمورد گیم پلی باید چکار میکردند؟ قابلیت مبارزه با شمشیر میذاشتن واسش تا با COD فرق کنه،باز به همون 10% باقیموندش امیدی هست وداستان جنگ هم که همیشه سیاسی بوده هست وخواهد بود.بازهم از شما معذرت میخوام
worldclass
19-10-2010, 14:23
سلام
من تو اون مرحله که باید از راه دور ماشین ها و تانک ها و ارپی جی زن ها رو با ساپورت هوائی بزنی گیر کردم و مهماتم دائم تموم میشه!
میخوام بدونم این باگ هست یا خیر؟
اگه مرحله 2 باید بازی رو ریست و از اول مرحله 2 دوباره بازی کنی/.
The Rover
19-10-2010, 15:42
من که هنوز تمومش نکردم ولی انصافا از cod و خیلی از بازی های دیگه بهتر بود من خیلی گرفته !!!!
شما هم داری شکسته نفسی میکنی! دیگه cod کجا این کجا! :31:
mehdi30nema
19-10-2010, 19:54
بچه ها من یک جا گیر کردم :
توی مرحله پنجم اونجا که تو بیابون هستیم وسط های مرحله به یه جا میرسیم که روبرو یه نفر پشت تیربار نشسته و تیر میزنه . دو سه نفر را میکشیم و بعد هر کاری میکنیم اون یارو پشت تیر بارو نمیشه زد .
هم تیمی ها هم که هیچی فقط یه جا وای مین و میگن we need to move together . چی کار باید بکنم ؟
worldclass
19-10-2010, 21:44
اگه مرحله 2 باید بازی رو ریست و از اول مرحله 2 دوباره بازی کنی/.
مطمئنید؟
برای خودتون پیش اومده ؟
The Rover
19-10-2010, 21:57
توی مرحله پنجم اونجا که تو بیابون هستیم وسط های مرحله به یه جا میرسیم که روبرو یه نفر پشت تیربار نشسته و تیر میزنه . دو سه نفر را میکشیم و بعد هر کاری میکنیم اون یارو پشت تیر بارو نمیشه زد .
هم تیمی ها هم که هیچی فقط یه جا وای مین و میگن we need to move together . چی کار باید بکنم ؟
طبق صحبت یارات و هدف بازی(tab) باید با شلیک دشمنو به خودت مشغول کنی و تحت فشار قرار بدی تا بقیه به کارشون برسن و تا وقتی این کار درست انجام نشه یارو تو کاور میمونه و تکون نمیخوره
دوست عزیز شما هم مشکل عده ای از دوستان رو دارید..پس بهترین پیشنهاد همون مرحله را از اول برید ( نهایت 5 دقیقه وقتتو بگیره)
خود من هم این مشکل رو داشتم و کاملآ حل شد.البته این باگ به خود بازی مربوط میشه و نه به کرک
Hojjat07
20-10-2010, 01:08
با اینکه این بازی مشکلات ریز و درشتی داشت ولی موسیقی ، صدا گذاری ، نوع روایت داستان ، طراحی کارکترها و جو بازی عالی بود ...
مطمئنید؟
برای خودتون پیش اومده ؟
برای خودم پیش نیومده ولی از نزدیک دیدم مرحله رو یک بار ریست کن دوباره بری اونجا حل می شه . کلا هم هرجا فهمیدی باگ داره و نمی شه رفت از اول همون مرحله برو
---------- Post added at 07:50 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
واقعا بازی جالبی بود من دیروز ردش کردم واقعا جزئ معدود بازی های بود که توی تقلید از codmw عالی عملکرده بود.
ولی واقعا می گم به نظر من دو چیز این بازی واقعا از codmw سرتر و عالی تر بود یکی صدا گذاری . دومی صحنه های سینماتیک و دمو ها . یکی از دمو هایی که واقعا خوشم اومد همون بود که داخل هواپیما هستند که هواپیما تیر می خوره و توی دمو همه دارن به در و دیوار می خورن واقعا عالی بود.
سلام
من تو اون مرحله که باید از راه دور ماشین ها و تانک ها و ارپی جی زن ها رو با ساپورت هوائی بزنی گیر کردم و مهماتم دائم تموم میشه!
میخوام بدونم این باگ هست یا خیر؟
منم همین مشکل رو دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم؟
hoomi_gta
20-10-2010, 10:37
عجب بازی توپیه خداییش. مراحلش خیلی تنوع داره هیجان بازی هم بالاس. از هوش مصنوعی ضایع دشمنا و باگ هیا بازی که بگذریم بازی فوق العاده ای است.
AlexMercer
20-10-2010, 10:41
عجب بازی توپیه خداییش. مراحلش خیلی تنوع داره هیجان بازی هم بالاس. از هوش مصنوعی ضایع دشمنا و باگ های بازی که بگذریم بازی فوق العاده ای است.
دیگه چی موند برای بازی:31:
hoomi_gta
20-10-2010, 11:21
دیگه چی موند برای بازی:31:
راستش گرافیک بالای بازی، دمو های فوق العاده، تنوع مراحل ، سرعت بالای مراحل، صدا گزاری خفن ، دیگه برات بگم اسلحه های پیشرفته و جدید، خلاصه فاکتور های مثبتی هم داره.
میگم اون مرحله ای که باید در نقش تالبان بازی کنیم و حذف کردن؟
eimanpaladin
20-10-2010, 11:56
از cod 6 کپی زدن
اصلا تفاوتی نداره ،انگاری داری cod بازی میکنی (حدالقل یکم ایده جدید به بازی میدان معلوم نمیشد کپی هست )
:2:
تمام بازی که گرافیک نشد
ILLIDAN-D
20-10-2010, 18:09
مگه جنگ مدرن ایده ی دیگه ای هم میشه براش داد که همه ادعاشون اینه که از COD کپی زده ؟
یکم فکر کن ببین ایده و Gameplay دیگه ای به ذهنت میرسه که یکم هم شبیه COD نباشه ؟ :13:
Arrowtic
20-10-2010, 18:15
شما فكر ميكني قبل از COD جنگ مدرن ديگه اي نبود؟خوب بود ديگه پس چرا COD متفاوت بود؟چون Gameplay متفاوتي داشت!Soldiers Of Fortune هم جنگ مدرن بود ولي مثل COD در زمان خودش سر و صدا نكرد.هر دو جنگ مدرن بودن ولي COD ايده جديدي داشت.براي اين بازي هم ميتونستن همچين كاريو بكنن.
Arrowtic
20-10-2010, 18:22
بعدشم يكم شبيه باشه مشكل نداره ولي اگه يه كپي باشه مشكل داره.
Darkness Inside
20-10-2010, 18:31
من با اجرای بازی هنوز مشکل دارم. کرک رو که نصب می کنم. بازی رو هم که اجرا می کنم اجرا نمیشه حتی یه پیغام هم نمیده که آدم
بفهمه مشکل از کجاست.
اون کاره CMD رو هم کردم.
xeNociDe
20-10-2010, 20:59
پایان غم انگیزی داشت:دی
جمله پایانیشم خوب بود ( امضام:دی)
+
از پایان بازی مشخص بود که این داستان ادامه دارد...
Mehdi.ss
20-10-2010, 23:18
این F برای درخواست مهماته
این جا باید کنار بری تا بکی از دوستان درو باز کنه برای من که اینکارو کرد
نه مثل اینکه کرک مشکل داره
من سیستمو ریست کردم درست شد
Milad4171
20-10-2010, 23:56
شرمنده. سوالم شاید تکراری باشه.
بازی در چه سبکی هست؟
چطوریه؟
یه نگاه کلی از بازی رو میخوام و اینکه شما اینو شبیه چه بازی می دونین؟؟
EngineeR EhsaN
21-10-2010, 00:00
شرمنده. سوالم شاید تکراری باشه.
بازی در چه سبکی هست؟
چطوریه؟
یه نگاه کلی از بازی رو میخوام و اینکه شما اینو شبیه چه بازی می دونین؟؟
Call of duty
farhad07
21-10-2010, 00:30
هرچی باشه بازیش خیلی باحاله و ادمو خسته نمیکنه مثل بیشتر بازی ها که زودتر میخوام تمومش کنی بره به نظر من که تنوع مراحلش از cod 6 خیلی بیشتره و اگه بد بود تو صدر جدول فروش بازی های انگلیس قرار نمیگرفت.
درضمن یه سوال داشتم اسم شخصیتی که ما باهاش بازی میکنیم چیه ؟
mInI_ClockEr
21-10-2010, 00:45
مگه جنگ مدرن ایده ی دیگه ای هم میشه براش داد که همه ادعاشون اینه که از COD کپی زده ؟
یکم فکر کن ببین ایده و Gameplay دیگه ای به ذهنت میرسه که یکم هم شبیه COD نباشه ؟ :13:
آقایون اینقدر که تو تاپیک COD COD کردید یاد هد هد افتادم باید بگم که اونموقعی که مدال اومد سازنده های cod دماغشون رو نمیتونستن بالا بکشن حالا هم اگه اینجوری شده بخاطر پول هست دیگه زیاد نباید از بازی ها انتظار داشت امیدوارم تا نسخه بعدیش بهتر بشه
من که تا حالا نتونستم سری مزخرف کد رو هیچکدومشون حتی با رمز بخاطر گیم پلی مزخرف مزخرف مزخرف تموم کنم مجبور شدم اینقدر بد بگم تا تو تاپیک مدال از Cod چیزی نگید
htotti2006
21-10-2010, 01:01
با سلام.
چرا گرافیک بازی اینقدر پایینه و چجوری باید سطح anti aliasing رو تو بازی بالا برد چون برای من فقط on , off داره.آخه همه گوشه ها و لبه ها خیلی بد فرم هستند واصلاً انگار بازی واسه 5 سال پیشه نه الان.
Bobby Sands
21-10-2010, 10:52
دوستان دیگه اونقدرها هم که شما میگین بد نیست. مشکل اینجاست که همه میخوان با CODمقایسه کنن. خب درسته یه چیزایی کم داره نسبت به اون ولی این بازی هم به نوبه خودش زیباییهایی داره. بهتر بجای بحث کردن الکی از بازی کردن لذت ببریم :31:
سلام. بازي رو كه ميخوام اجرا كنم اول ميزنه كه براي كد بايد به اينترنت وصل باشي زماني كه وصل ميشم يه اپديت مياد پر ميشه. اينو ميگم.
اپديت كه پر شد يه كد ميده و زماني كه روي done كليك ميكنم دوباره همين كده مياد.
بايد چيكار كنم؟؟
mehdiporbaba
21-10-2010, 13:12
این بازی پر از باگه
اصلا ارزش بازی کردن نداره خداییش شماره های قبلش فوق العاده بود اما این یکی باز هم قربانی ریاده خواهی و پول پرستی و جاه طلبی های بی مورد ea شد
هوش مصنوعیش واقعا افتضاحه
گرافیکش بد نیست
محیطش متنوعه
باگ بسیار زیاد داره
در مجموع 6/10 با ارفاق
من که حال نکردم ، به یه باگ اساسی خوردم تو مرحله ای که Motor Teams ها رو باید بکشی ، هرکاری میکنم باز همونجا گیر میکنه
گیم پلی و خیلی چیزها رو هم از COD 6 کپ زدن .
باز Battle Field 2 خیلی بهتر و جذابتر بود .
چرا گرافیک بازی اینقدر پایینه
به نظر شما پایینه ؟!
گرافیکش تو بعضی از مراحل فوق العادست و من نمونشو رو هیچ بازی دیگه ای ندیدم...(شاید شما اوایل بازی هستید)
مشکل اینجاست که همه میخوان با CODمقایسه کنن
اینو جدآ راست گفتی...مشکل اصلی اینجاست که همه از دید cod به بازی نگاه می کنن(انگار cod از اول در حد و اندازه mw2 بوده که حالا همه این moh بیچاره رو با mw2 مقایسه می کنن و توقع دارن در همین اول راه فکشو به خاک بماله!!!)
این بازی پر از باگه
اصلا ارزش بازی کردن نداره خداییش شماره های قبلش فوق العاده بود اما این یکی باز هم قربانی ریاده خواهی و پول پرستی و جاه طلبی های بی مورد ea شد
هوش مصنوعیش واقعا افتضاحه
گرافیکش بد نیست
محیطش متنوعه
باگ بسیار زیاد داره
در مجموع 6/10 با ارفاق
باگ که تو اکثر بازیهای pc هست...پس بهتره بهش عادت کنید(جاهایی که به باگ برخورد کردید حتمآ همون مرحله را از اول برید تا درست شه)
هوش مصنوعیش رو خودمم قبول دارم خیلی پایینه ولی باز رو هارد بازی رو انجام بدید خیلی بهتر میشه
به یه باگ اساسی خوردم تو مرحله ای که Motor Teams ها رو باید بکشی ، هرکاری میکنم باز همونجا گیر میکنه
دوست عزیز شما هم همون مرحله رو دوباره انجام بدبد مشکلتون 100% حل میشه
موفق باشید
سلام. بازي رو كه ميخوام اجرا كنم اول ميزنه كه براي كد بايد به اينترنت وصل باشي زماني كه وصل ميشم يه اپديت مياد پر ميشه. اينو ميگم.
اپديت كه پر شد يه كد ميده و زماني كه روي done كليك ميكنم دوباره همين كده مياد.
بايد چيكار كنم؟؟
يه نفر به ما كمك نميكنه؟؟؟:19:
سلام
دوستان به این بدی هم که میگن این بازی نیست
الان بازی رو نصب کردم و دارم بازی میکنم
ولی یه بار وسط بازی هنگید و ضد حال زد
saman3230
21-10-2010, 17:41
بچه ها به نظره من این بازی بازیه جذابیه و دوستان یه مقداری نسبت بهش کم لطفن
مخصوصا وقتی هدشات می کنید
با انتقادهای شدیدی که دوستان صاحب نظر از این بازی کرده بودند من گفتم با یه بازی فوق العاده مزخرف طرف هستم اما وقتی بازی کردم از همه چیز این بازی خوشم اومد (البه شاید به دید اماتور من اینجوری بیاد)
اما به نظره من بازی مثل COD , MOH بهتره همون سبک کلاسیک خودشون (جنگ جهانی) حفظ کنند چون اینجوری (مدرن) زیاد جذاب نیست !
راستی همه سری بازی های moh اسم داشتن
air borne,rising sun,..... این چررا اینجوری نیست
يه نفر به ما كمك نميكنه؟؟؟:19:
اون مال زمانیه که شما نسخه اصلی بازی رو دارین ،اگه نسخه شما کرک شده است اینترنت خودتون رو قطع کنید وکرک بازی رو در محل نصب بریزید بعد هم بازی رو اجرا کنید
سلام
دوستان 2 تا مشکل دارم
1-این بازی برا من وقتی اجرا میشه تمامه صفحه دکستاپ رو نمیپوشونه.چیکار کنم که کاملا فول اسکرین بشه...تو آپشن گزینه ای هم پیدا نکردم
2-زیاد هنگ میکنه...و مثلا مرحله بعد نمیره...کرک جدید که این مشکلا رو نداشته باشه نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید ممنون میشم
اون مال زمانیه که شما نسخه اصلی بازی رو دارین ،اگه نسخه شما کرک شده است اینترنت خودتون رو قطع کنید وکرک بازی رو در محل نصب بریزید بعد هم بازی رو اجرا کنید
سلام. يه كرك خود بازي داشت كه اونو ريختم ولي زماني كه ميخوام اجرا كنم ميزنه بايد به اينترنت وصل بشي براي كد رجيستري. حالا يكي از دوستان يه لينك كرك داده كه 14 و خورده اي حجمشه دارم اونو دانلود ميكنم ببينم اجرا ميشه يا نه.
اگر براي رفع مشكلات بازي و باگها كركي هست لطف كنيد همين اول بازي بهم بدين كه بعد به مشكل نخورم؟:27:
اين كركم
دانلود كردم ولي باز بازي اجرا نشد و اين ارورو داد. حالا ميگين چيكار كنم؟؟؟؟
rezadevilmaycry
21-10-2010, 21:12
سلام دوستان...
من این مدال جدید گرفتم نصب کردم کرک هم کردم حالا وقتی میخوام بازی اجرا کنم این ارور میده:
اگر کسی میدونه کمکم کنه تا من بازی اجرا کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن کرک جدید هم از گیم فیکس دانلود کردم ولی بازم همینطوری بود..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان...
من این مدال جدید گرفتم نصب کردم کرک هم کردم حالا وقتی میخوام بازی اجرا کنم این ارور میده:
اگر کسی میدونه کمکم کنه تا من بازی اجرا کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن کرک جدید هم از گیم فیکس دانلود کردم ولی بازم همینطوری بود..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم به جز کرک باید یه سری تغییرات در Startup ویندوز هم ایجاد کنی چند صفحه قبل توضیحاتش هست !
rezadevilmaycry
21-10-2010, 21:46
فکر کنم به جز کرک باید یه سری تغییرات در Startup ویندوز هم ایجاد کنی چند صفحه قبل توضیحاتش هست !
نمیدونم من تا صفحه ی 23 عقب رفتم ولی توضیحی ندیدم راجبش:41:
اگر کسی توضیحات چیزایی که باید تغییر بدم میدونه لطفا کمک کنه
نمیدونم من تا صفحه ی 23 عقب رفتم ولی توضیحی ندیدم راجبش:41:
اگر کسی توضیحات چیزایی که باید تغییر بدم میدونه لطفا کمک کنه
1.Start-Run-cmd (open the CMD)
2. bcdedit.exe/set nx AlwaysOff
3.enter
4.reboot
5.Play
اين كركم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود كردم ولي باز بازي اجرا نشد و اين ارورو داد. حالا ميگين چيكار كنم؟؟؟؟
براي رضاي خدا يكي هم به ما كمك كنه. ثواب داره تو اين شب جمعه اي.:27:
براي رضاي خدا يكي هم به ما كمك كنه. ثواب داره تو اين شب جمعه اي.:27:
این تغییرات رو انجام بده احتمالا جواب میگیری !
Start-Run-cmd (open the CMD)
3.enter
4.reboot
5.Play
samyar_red
21-10-2010, 22:12
سلام دوستان
من موقع احرا بازی medal of honor که رزلیشن بازی دستکاری میکنم بازی میاد تو یه پنجره کوچیکی تو دسکتاپ قرار میگیره و از حال و هوای بازی بیرون میاد. یعنی من رزلیشن lcd ام که 1920*1080 هستش وقتی مال بازی رو میزارم رو 1024*768 این مشکل پیش میاد. البته میرم تو propertiec دسکتاپ و از اونجا رزلیشن و هم اندازه بازی میکنم اما باز اون نوار آبی رنگه و اینا بالای بازی هست که یکم رو اعصابه و از حس بازی بیرون میبره ادمو.
باید چیکار کنم به نظرتون؟ ممنون پیشاپیش
rezadevilmaycry
21-10-2010, 22:19
1.Start-Run-cmd (open the CMD)
3.enter
4.reboot
5.Play
نخیر اینم کار نکردش:41:
ویندوزم xpro هستش فکرکنم این تغییرات فقط برروی 7 کارمیکنن
و وقتی میزنم bcdedit.exe کار نمیکنه و میگه دستور اشتباهه:
(کلش هم باهم زدم ولی کار نکرد)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(کلش هم باهم زدم ولی کار نکرد)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این کرک استفاده میکنی ؟
rezadevilmaycry
21-10-2010, 22:31
از این کرک استفاده میکنی ؟
کرک هم همینو دانلود کرده بودم و ریختم ریستارت کردم و بازم همینطور بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تغییرات رو انجام بده احتمالا جواب میگیری !
Start-Run-cmd (open the CMD)
3.enter
4.reboot
5.Play
نه اينم كار نكرد و باز ارور قبلي رو داد.:41:
air borne,rising sun,..... این چررا اینجوری نیست
والا تا جایی که میدونم این سری مدال با نام Medal Of Honor:Anaconda بوده...(بازم دقیق مطمئن نیستم)
1-این بازی برا من وقتی اجرا میشه تمامه صفحه دکستاپ رو نمیپوشونه.چیکار کنم که کاملا فول اسکرین بشه...تو آپشن گزینه ای هم پیدا نکردم
من موقع احرا بازی medal of honor که رزلیشن بازی دستکاری میکنم بازی میاد تو یه پنجره کوچیکی تو دسکتاپ قرار میگیره و از حال و هوای بازی بیرون میاد.
دوستان عزیز...
شما گزینه windowed رو از داخل منوی video باید off کنید تا درست شه
amin n & i series
22-10-2010, 00:47
سلام دوستان
من موقع احرا بازی medal of honor که رزلیشن بازی دستکاری میکنم بازی میاد تو یه پنجره کوچیکی تو دسکتاپ قرار میگیره و از حال و هوای بازی بیرون میاد. یعنی من رزلیشن lcd ام که 1920*1080 هستش وقتی مال بازی رو میزارم رو 1024*768 این مشکل پیش میاد. البته میرم تو propertiec دسکتاپ و از اونجا رزلیشن و هم اندازه بازی میکنم اما باز اون نوار آبی رنگه و اینا بالای بازی هست که یکم رو اعصابه و از حس بازی بیرون میبره ادمو.
باید چیکار کنم به نظرتون؟ ممنون پیشاپیش
سلام
شما دکمه alt+enter رو داخل بازی یزن دوباره فول اسکیرین میشه نوار ابی میره:10:
The Rover
22-10-2010, 01:41
این کد فقط رو 7 نبازه حتما برای شما دلیل دیگه ای داره
بعضیا میگن اگه paul.dll رو پاک کنی ارور نمیده.حالا راست و دروغش پای خودشون
اين كركم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود كردم ولي باز بازي اجرا نشد و اين ارورو داد. حالا ميگين چيكار كنم؟؟؟؟
يه نفرم به ما كمك كنه. اين همه ادم متخصص اينجاست يكي نميتونه مشكل منو حل كنه؟؟؟؟:41::41:
rezadevilmaycry
22-10-2010, 10:58
این کد فقط رو 7 نبازه حتما برای شما دلیل دیگه ای داره
بعضیا میگن اگه paul.dll رو پاک کنی ارور نمیده.حالا راست و دروغش پای خودشون
میدونم منم تو هلپش همینو خوندم نوشته بود اون شیوه فقط رو 7 کار میکنه...
درضمن اونم فایل هم پاک کردم و تست کرده بودم که بازم کار نکرده بود دیگه نمیدونم مشکل از کجایه
کسی میدونه راهه حلی لطفا کمک کنه
سلام دوستان...
mehdi30nema
22-10-2010, 11:22
تو اون مرحله که باید با هلیکوپتر بعضی جاها را بمباران کنیم ، یه جا با آرپی چی به هلیکوپتر ما شلیک میکنن ( اونجا که خط سلامت هلیکوپتر از 100 به 63 میرسه ) که بعد ما باید اونجا رو بمباران کنیم . ولی من چند بار که تیراندازی میکنم میگه mission failed .
چی کار کنم ؟
ali_ranger22
22-10-2010, 11:31
آقا این نسخه ی پی سی چه باگایی داره
اون قسمت که باید با دوربین دشمنایی که میان رو با تیر و موشک و این چیزا بترکونیم، برای من سمت راست که کلا کار نمی کرد! آخر شانسی Q رو نگه داشتم دیدم اینطوری میشه سمت راست هم شلیک کرد !
حالا اون مرحله که باید خمپاره انداز ها رو بترکونیم میگه hellfire شلیک کن و وقتی کلیک راست می کنم میگه نداری hellfire ! عجب مسخره بازی شده
Arrowtic
22-10-2010, 12:54
4 رو بايد نگه داري تا Hellfire شليك كنه.
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
البته اگه درست يادم باشه!!!
The Rover
22-10-2010, 13:45
ولی من اصلا گیر نکردم و حتی مجبور نشدم یه بارم restart mission کنم
اصلا باگ تابلویی هم ندیدم فقط یه بار تو شب ماه از پشت ساختمون معلوم بود
rezadevilmaycry
22-10-2010, 14:20
دوستان لطفا باگ هارو بیخیال بشید وقتی خودتون ردش کردید اگر مشکلی دارید یا جواب سوالی میدونین پست بدین یا توضیحی از بازی دیگه لازم نیست اینجا بگید به فلان باگ برخوردید که هم دوستان از خرید بازی ناامید بشن و هم بزارید پستای کسانی که در اجرای بازی مشکل داشتن بالا باشه تا بقیه دوستان ببینن و شاید یکی جواب سوال مارو میدونست و یک کمکی به ماهم کرد تا بازی ما هم بتونیم اجرا کنیم یا مشکلات کسانی که گیر کردن رفع بشه و ....
بهرحال من دوباره پستمو میارم بالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان...
samyar_red
22-10-2010, 15:42
به نظر من اسم این بازی و میذاشتن sooti of honor بهتر بود!
خیلی بازی قشنگتری میتونست باشه
اين كركم
اي بابا خوب يه نفرم به ما كمك كنه دوروزه همش دارم ميام ميگم ولي كسي كمك نميكنه. خودتون بازي رو بازي كردين ديگه بي خيال ماها شدين. خوب بگين تا منم بتونم بازي كنم.:41:
masoodbr
22-10-2010, 18:57
دوستان من به دلیل اینکه در جنوبی ترین نقطه ایرانم ایا این بازی اومده ؟گرافیکش چطوره ؟ایا به call of 6 میرسه؟
darBdarII
22-10-2010, 20:05
دوستان من به دلیل اینکه در جنوبی ترین نقطه ایرانم ایا این بازی اومده ؟گرافیکش چطوره ؟ایا به call of 6 میرسه؟
شما کجایی؟(جنوب ایران ماشالا یه وجب ،دو وجب نیست)
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
دوستان تو اون مرحله که یه طالبانی پشت تیربار نشسته و تیر میزنه گیر کردم
هر چی تیر میزنم نمیمیره ،یارام هم هیچ کاری نمیکنن
این مرحله رو 2 بار از اول شروع کردم ولی تاثیری نداشت !
حالا اون مرحله که باید خمپاره انداز ها رو بترکونیم میگه hellfire شلیک کن و وقتی کلیک راست می کنم میگه نداری hellfire ! عجب مسخره بازی شده
دقیقا مشکلی که برای من پیش اومده و با Restart کردن مرحله هم درست نمیشه ! این بازی پر باگ هست تا الان یه 10 تا باگ پیدا کردم خودم !
شما کجایی؟(جنوب ایران ماشالا یه وجب ،دو وجب نیست)
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
دوستان تو اون مرحله که یه طالبانی پشت تیربار نشسته و تیر میزنه گیر کردم
هر چی تیر میزنم نمیمیره ،یارام هم هیچ کاری نمیکنن
این مرحله رو 2 بار از اول شروع کردم ولی تاثیری نداشت !
سلام
اونجا برا منم همین مشکل رو داشت همونجا که یارامون میگم پوشش بده. یه کاری کن کلا از بازی بیا بیرون و دوباره برو از همون مرحله که اومد شما به سمت تیر بار شلیک کن بعد از شلیک کردن اون تیربارچیه متوقف میشه در این لحظه دوستان میرن جلو باید این کار رو چند بار تکرار کنید تا اینکه دوستات بو اون تیر بار برسن و یه منور قرمز بندازن تا یه موشک بیاد و بفرستتش هوا.
آقا این نسخه ی پی سی چه باگایی داره
اون قسمت که باید با دوربین دشمنایی که میان رو با تیر و موشک و این چیزا بترکونیم، برای من سمت راست که کلا کار نمی کرد! آخر شانسی Q رو نگه داشتم دیدم اینطوری میشه سمت راست هم شلیک کرد !
سلام
علی جان شما باید شماره 4 رو برای هر سه خمپاره انداز نگه داری یه 3 ثانیه نگه داری حله و موشک قفل میشه و شلیک میکنه.
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
دقیقا مشکلی که برای من پیش اومده و با Restart کردن مرحله هم درست نمیشه ! این بازی پر باگ هست تا الان یه 10 تا باگ پیدا کردم خودم !
سلام
شما هم میتونی را حل مشکلت تو پاسخ پست ali_ranger پیدا کنی. در واقع این باگ نیست واینجا نباید کلیک موس رو زد باید شماره 4 رو فشار داد.
داخل بازي يه خط از اين طرف مانيتور اومده رفته اون طرف. چيكار كنم خطه از بين بره.؟؟
دوستان لطفا باگ هارو بیخیال بشید وقتی خودتون ردش کردید اگر مشکلی دارید یا جواب سوالی میدونین پست بدین یا توضیحی از بازی دیگه لازم نیست اینجا بگید به فلان باگ برخوردید که هم دوستان از خرید بازی ناامید بشن و هم بزارید پستای کسانی که در اجرای بازی مشکل داشتن بالا باشه تا بقیه دوستان ببینن و شاید یکی جواب سوال مارو میدونست و یک کمکی به ماهم کرد تا بازی ما هم بتونیم اجرا کنیم یا مشکلات کسانی که گیر کردن رفع بشه و ....
بهرحال من دوباره پستمو میارم بالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چیزی که مسلمه مشکل شما زا کرک هست. شما اینو دانلود کن . من خودم با همین کرک تا آخر بازی رفتم بدون مشکل ( البته با همون باگ هایی که شما میگین ازشون حرفی نزنیم) . حجمش حدود 16 مگه و فقط کافیه محتویات داخل فایل Rar رو در دایرکتوری بازی کپی کنید. اینم بگم که دایرکتوری بازی شامل پوشه binery میشه.
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
اي بابا خوب يه نفرم به ما كمك كنه دوروزه همش دارم ميام ميگم ولي كسي كمك نميكنه. خودتون بازي رو بازي كردين ديگه بي خيال ماها شدين. خوب بگين تا منم بتونم بازي كنم.:41:
سلام
مشکل شما هم شاید با کرکی که تو پست قبل گذاشتم حل بشه. امیدوارم.
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
داخل بازي يه خط از اين طرف مانيتور اومده رفته اون طرف. چيكار كنم خطه از بين بره.؟؟
سلام
عزیز جان دو حالت وجود داره یا مونیتور دچار مشکل شده یا کارت گرافیکت اگه تو محیط ویندوز اون خط نیست پس کارت گرافیک شما در حین انجام این بازی دچار مشکل میشه. که اونم شاید بشه با کم کردن جزییات گرافیکی حل کرد.
ali_ranger22
22-10-2010, 22:41
علی جان شما باید شماره 4 رو برای هر سه خمپاره انداز نگه داری یه 3 ثانیه نگه داری حله و موشک قفل میشه و شلیک میکنه.
آره این بود ... ولی همینو هم من یکی از مشکلات بازی می دونم
علم غیب که نداریم بفهمیم 4 رو باید بزنیم ! برای اولین بار وقتی همچین چیزی میاد باید راهنمایی داشته باشه
بازی هم تموم شد، یه اکشن معمولی همونطور که پیش بینی می کردم
تقلید ار MW2 اکثر جاها دیده میشه
در کل منو که جذب نکرد
علم غیب که نداریم بفهمیم 4 رو باید بزنیم ! برای اولین بار وقتی همچین چیزی میاد باید راهنمایی داشته باشه
بازی هم تموم شد، یه اکشن معمولی همونطور که پیش بینی می کردم
تقلید ار MW2 اکثر جاها دیده میشه
در کل منو که جذب نکرد
سلام
دقیقا بازی یه تقلید کورکورانه ناموفق صرف بود که هیچ جذابیتی نداشت. منم صرفا به خاطر اسم مدال بازی کردم. که به نظر من بزرگی اسمه مدال رو خدشه دار کرده.
kurosh08
23-10-2010, 11:26
خب منم این بازی رو تهیه کردم و نصبیدم. الان مرحله 3 هستم:
1- گرافیک بازی بد نیست و راضی کننده هستش. ولی تا گرافیک COD خیلی کار داره.
2- گیم پلی بازی بدک نیست. باگ خیلی داره. میتونستن بیشتر روش کار کنن.
3- داستان بازی هم که زیاد برام مهم نیست.
4- صدا گذاری عالیه.
5- تنوع مراحل میشه گفت خوبه.
در کل امتیاز من به این بازی 7 از 10 هستش. از این بهتر هم میتونستن درستش کنن. فعلاً که ما مرحله 3 هستیم. ببینم بقیه بازی چطوری میشه.
در کل حساب کنیم فقط میخواستم از روی COD تقلید کنن. این COD 7 کی میاد؟؟؟؟؟
سلام. اون مرحله اي كه بايد با دوربين مختصات چنتا ماشين كه دارن با تير بار ميزننمون رو بديم كه ما بالاي يه ساختمونيم و از اون بالا به تمام صحرا ديد داريم. دوتا ماشين سمت راستو ميزنه ولي روي 2 تا ماشين سمت چپ قفل نميشه و اصلا كار نميكنه چيكار كنم؟؟؟
سلام. اون مرحله اي كه بايد با دوربين مختصات چنتا ماشين كه دارن با تير بار ميزننمون رو بديم كه ما بالاي يه ساختمونيم و از اون بالا به تمام صحرا ديد داريم. دوتا ماشين سمت راستو ميزنه ولي روي 2 تا ماشين سمت چپ قفل نميشه و اصلا كار نميكنه چيكار كنم؟؟؟
اونجا که قفل کردنی نیست شما باید یه چند متر جلوتر ماشین ها رو گرا بدی که بعد از 4 ثانیه که هواپیما تیر بار میزنه دقیقا بشون بخوره. نمی خواد رو ماشین ها قفل کنید فقط ادرس یا همون گرا رو بدید.
shahramcat
23-10-2010, 12:59
سلام
به نظر من بازی در کل خوب بود نکته خیلی خوب بازی صداگذاری واقعا عالی کار شده بود و این نکته که همه اشاره کردن یک کپی نسبتا خوب از COD MW هست .
hoomi_gta
23-10-2010, 15:57
خوب بازی تموم شد خیلی هم فاز داد . به نظرم نسخه 2 هم داره.
به نظرم نسخه 2 هم داره.
100% ... شک نکن
The Rover
23-10-2010, 16:37
علم غیب که نداریم بفهمیم 4 رو باید بزنیم ! برای اولین بار وقتی همچین چیزی میاد باید راهنمایی داشته باش
ولی برای من که نوشت فلان دکمه رو بزنید شاید شما در گیر مبارزه بودی و ندیدی
اونجا که قفل کردنی نیست شما باید یه چند متر جلوتر ماشین ها رو گرا بدی که بعد از 4 ثانیه که هواپیما تیر بار میزنه دقیقا بشون بخوره. نمی خواد رو ماشین ها قفل کنید فقط ادرس یا همون گرا رو بدید.
سلام. اونجا دو نوع اسلحه داريم. يكيش كه بايد قفل كنيم و يكيشم همون تير باره. من دكمه e رو كه ميگيرم يه نور قرمز مثل ليزر مياد ولي زماني كه ميرم سمت چپ تصوير هيچكدوم از بمبا و اون خط قرمزه و كلا هيچي كار نميكنه.:19::19:
happyfeat
23-10-2010, 20:40
سلام به همه
من تو مرحله ای که هلی کوپتر رو میزنن و دوستم از هلی کوپتر پرت میشه پایین و بعد من می افتم پایین گیر کردم
تو اون مرحله میرم یه تفنگ پیدا می کنم و از لای شکاف تو تا صخره میرم تو و یه آدمه را می کشم اما نمی تونم از اون صخره رد بشم برم بازی رو ادامه بدم چاره کار چی هستش میشه راهنمایی کنید
ممنون از همه
xeNociDe
23-10-2010, 21:35
سلام به همه
من تو مرحله ای که هلی کوپتر رو میزنن و دوستم از هلی کوپتر پرت میشه پایین و بعد من می افتم پایین گیر کردم
تو اون مرحله میرم یه تفنگ پیدا می کنم و از لای شکاف تو تا صخره میرم تو و یه آدمه را می کشم اما نمی تونم از اون صخره رد بشم برم بازی رو ادامه بدم چاره کار چی هستش میشه راهنمایی کنید
ممنون از همه
شما H رو بزن مسیرتو نشون میده... اگر به همون سمت بود و نرفت که باگه وگر نه که از راه دیگه که مسیر شماست برید.
happyfeat
23-10-2010, 22:32
شما H رو بزن مسیرتو نشون میده... اگر به همون سمت بود و نرفت که باگه وگر نه که از راه دیگه که مسیر شماست برید.
به نظر من هم باگ هستش
اما این مرحله را نمی تونم رد کنم
با کرک صفحه قبل هم امتحان کردم نشد
با restart mission هم درست نشد
دکمه h را هم که میزنم همین جایی که هستم را نشون میده
مشکلم هم باز می ذارم اگه دوستان تونستن کمک کنند
به نظر من هم باگ هستش
اما این مرحله را نمی تونم رد کنم
با کرک صفحه قبل هم امتحان کردم نشد
با restart mission هم درست نشد
دکمه h را هم که میزنم همین جایی که هستم را نشون میده
مشکلم هم باز می ذارم اگه دوستان تونستن کمک کنند
دوست عزیز راه خاص دیگه ای نداره به جز اینکه شما بعد از اونکه اون شخص رو کشتید میرید و اسلحه رو بر میدارید و ادامه میدید. البته یه نکته وجود داره که وضعیت شما باید به حالت خوابیده باشه که بازدن دوبار کنترل میشه به حالت دراز کش ( خواببیده ) رفت. برا من بعضی جاها با وجود اینکه با نشسته هم میشد رد شد اما حتما باید به حالت خوابیده میرفتم تا رد میشد.
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
سلام. اونجا دو نوع اسلحه داريم. يكيش كه بايد قفل كنيم و يكيشم همون تير باره. من دكمه e رو كه ميگيرم يه نور قرمز مثل ليزر مياد ولي زماني كه ميرم سمت چپ تصوير هيچكدوم از بمبا و اون خط قرمزه و كلا هيچي كار نميكنه.:19::19:
سلام
به هیچ وجه نیاز نیست از تیر بار استفاده کنید و از اون اسلحه لیزری باید استفاده کنید و رو هدف و یا منطقه ای که میخوایید بمباران بشه قفل کنید. اگه نمیشه که باگه باید چاره ای دیگه کنید مثلا رستارت کل بازی.
salam
یکی لطف کنه این کرکو برای ویندوز 7 بذاره
ممنون میشم:20:
silent-assassin
24-10-2010, 15:58
بچه ها آخر این بازیlan داره یا نه؟
میشه شبکه بازی کرد؟
hiradjaguar
24-10-2010, 16:46
آقایون به نظزتون قسمت tier 1 mod چیه قضیش؟ کسی تونسته آنلاین بازی کنه؟
برا من سریال خواست که با این سریا اجرا نشد 2NH9-37LE-TV6K-M2YS-VJB8
امروز بازیشو گرفتم.رو 7 نصب کردم اجرا نشد رفتم تو XP ران شد
کسی کرکه 7 و داره؟
راستی من از بازیش خوشم اومد.بچه ها انقدر از بازی بد گفته بودند که من اصلا رغبت نداشتم بازیشو بخرم.
ولی انصافا بازیش خوبه .فقط یه چیزی چرا انقدر یواش میدود؟(ادبی شد:31:)
کاش ویبره داشت تا اون انفجارهارو بیشتر درک میکردیم.
راستی با جواستیک میشه بازیش کرد؟
Senator_Offline
24-10-2010, 18:03
بفرما
دستت درد نکنه
دانلودش کردم بریزم تو فولدره بازی بعد بازی تو 7 ران میشه؟؟؟بعد تو xpهم ران میشه؟
آخه من بازیو که تو 7 نصب کردم تو xp ران شد
سلام. مرحله بعد از هليكوپتري كه با اون ريشيه يه دوربين دار دستمونه و دوتا از رفيقامونم جلوتر از ما روز يه كوه هستن. اونجا بايد چيكار كرد؟؟؟ خودش مختصات داد كه دونفر بودن كنار ابشاره كه كشتمشون بعدش بايد چيكار كرد؟؟؟
فقط یه چیزی چرا انقدر یواش میدود؟(ادبی شد:دی)
احتمالآ رو ویلچره...شایدم داره با عصا میدود(تو جنگ تحمیلی مجروح شده)!!! : دی
بابا امید جان تو دیگه چرا...!
انصافآ خوب میدود بنده خدا...من که فرق زیادی با دویدن cod ندیدم
خودش مختصات داد كه دونفر بودن كنار ابشاره كه كشتمشون بعدش بايد چيكار كرد؟؟؟
h رو بزن بهت نشون میده مختصات بعدی رو ( تک تیرانداز دشمن رو باید بزنی....یکم دقت میخواد)
soranstar
25-10-2010, 10:38
دوست عزيز جند ثانيه طول ميكشه تا دوباره فعال بشه واسه تيراندازي .
بهترين راهش اينه كه همون موقع كه از بالاي كوه ميان و هنوز از هم جدا نشدن بهش جهت بدي و منفجرشون كني . البته تانكاش يواشتر ميرن و زدنشون راحت تره .
من تو مرحله ای که باید با هلکوپتر 3 تا خمپاره انداز رو بزنی گیر افتادم هر چی می زنم بازم آدم می آد یکی بگه چی کار کنم؟
alireza661299
25-10-2010, 12:12
من تو مرحله ای که باید با هلکوپتر 3 تا خمپاره انداز رو بزنی گیر افتادم هر چی می زنم بازم آدم می آد یکی بگه چی کار کنم؟
باید با hipfire بزنی. باید 4 رو نگهداری.
کسی سریال نامبر این بازیو داره؟؟؟برای مالتی پلیر بازی کردن
soranstar
26-10-2010, 10:31
سلام خدمت دوستان
یه مرحله هستش که با هلیکوپتر باید بهشون حمله کنی .
یه جایی مثل غار و انبار مهماته و با یه مستطیل مشخص میکنه و سه تا هستن . من تو سومی هرچی میزنم و منفجرشون میکنم گیم اور میده .
باید چکار کنم . . . ؟
سلام خدمت دوستان
یه مرحله هستش که با هلیکوپتر باید بهشون حمله کنی .
یه جایی مثل غار و انبار مهماته و با یه مستطیل مشخص میکنه و سه تا هستن . من تو سومی هرچی میزنم و منفجرشون میکنم گیم اور میده .
باید چکار کنم . . . ؟
اگر اول مرحله رو میگید که باید دکمه 4 رو نگه دارید(که احتمالا این کار رو میکنید) تا اون نوار سفید رنگ پر بشه و...اگر اون جایی رو که از روی تپه با ارپی جی بهتون حمله میشه رو میگید ،که دوتا ضد هوایی دو طرف غار هست اول اونا رو بزنید چون اونا شما رو میزنن گیم اور میده .
hoomi_gta
26-10-2010, 11:07
بیشترین چیزی که توی بازی رو اعصابم بود این بود که هم رزمام مثل هلو از در و دیوار و صخره میرفتن بالا بعد ما حتما باید با کمک اونا از صخره ها میرفتیم بالا تازه همرزما کلی هم قیافه ی مرام و معرفت میگرفتن!
بیشترین چیزی که توی بازی رو اعصابم بود این بود که هم رزمام مثل هلو از در و دیوار و صخره میرفتن بالا بعد ما حتما باید با کمک اونا از صخره ها میرفتیم بالا تازه همرزما کلی هم قیافه ی مرام و معرفت میگرفتن!
البته جاهایی هم بودکه (البته کم )اونا جاپا میگرفتن ما میرفتیم بالا وبعد ما دست اونا رو میگرفتیم تا بیان بالا ولی کلا ما تواین بازی مشکل قوای جسمی داشتیم ،هم رزما ودشمنا مشکل قوای فکری:5:
دوستان گلم من این بازیو تو سون نصب کردم بازی خیلی کنده و گیر داره کارت گرافیکم هم 1 گیگ و رمم دو گیگ هست ایا پچی کرکی نیست من بزنم بهش بازی احت اجرا بشه فدای دوستان
soranstar
26-10-2010, 12:13
[/COLOR]
اگر اول مرحله رو میگید که باید دکمه 4 رو نگه دارید(که احتمالا این کار رو میکنید) تا اون نوار سفید رنگ پر بشه و...اگر اون جایی رو که از روی تپه با ارپی جی بهتون حمله میشه رو میگید ،که دوتا ضد هوایی دو طرف غار هست اول اونا رو بزنید چون اونا شما رو میزنن گیم اور میده .
اینی که من دارم میگم بعد اون مرحله است .
بعد اینکه اون ده رو بمباران میکنی میاد .
ضد هوایی نداره که منو بزنه خودش گیم اور میده .
دو تا دور میزنه و گیم اور میده .
Gune Baxan
26-10-2010, 13:21
دوستان گلم من این بازیو تو سون نصب کردم بازی خیلی کنده و گیر داره کارت گرافیکم هم 1 گیگ و رمم دو گیگ هست ایا پچی کرکی نیست من بزنم بهش بازی احت اجرا بشه فدای دوستان
من با کارت گرافیکی 9400GT و رم 2 گیگ رو ویندوز سون نصب کردم و مشکلی هم ندارم، بازی به صورت روون اجرا میشه.
البته چیزی که متوجه شدم به شدت از CPU استفاده میکنه که در مورد بازیهای دیگه اینجوری نبوده تا حالا.
Alex Fera
26-10-2010, 13:40
کسی سریال نامبر این بازیو داره؟؟؟برای مالتی پلیر بازی کردن
ببین کار میکنن یا نه؟
Big-Boss
26-10-2010, 13:42
[/COLOR]
این از اون مراحل عجیب بازیه.نمیدونم به حساب باگ هست که اینقدر جون سختن یا نه.من خودم رو XBOX360 بعد از کلی Game Overشدن ردش کردم.
شما وقتی کوه رو دور زدی برگشتی نزدیک بشی اول سمت راست یه پناهگاه هست اون رو با موشک قفل شونده بزن بعدش همونجور به بقیه طالبان شلیک کن مخصوصا اون دو تا ماشینشون.
این جا اصل کار هست که چند تو غار هستند باید با دفت اونا رو بزنی اگه سریع نزدی و رد بازی تموم میشه باید از چکپوینت بیای دوباره.
ببین کار میکنن یا نه؟
دستت دردنکنه داداش ولی سریال نامبر برای مالتی پلیر بازی کردنش تو هر باکسش 4 تا حرف بیشتر نمیتونی بنویسی.اینایی که دادی بیشتر از 4 تا هست
kavehj4488
26-10-2010, 16:17
سلام من یه مشکل دارم . تو بازی اسلحه کاراکتر شفاف یا کاملا سیاه میشه! به نظر شما مشکل چیه؟:41:
[/COLOR]
منم همون مرحله بعداز ده رو میگم داری میری از بالای تپه یهو با آرپی جی میزننت یه غار هست یه ماشین جلوش، دو تا توپ 23 میلیمتری ضد هوایی دو طرف غار هست با کلی پیاده آرپی جی زن ،همه رو باید بزنی.هوش مصنوعی بازی که ماشاءالله پایینه، رو درجه سختش سه سوت طول میکشه:31:
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
سلام من یه مشکل دارم . تو بازی اسلحه کاراکتر شفاف یا کاملا سیاه میشه! به نظر شما مشکل چیه؟:41:
احتمالا کارت گرافیک شما nvidia نیست؟ اگه هست باید برید تو قسمت nvidia control panel تو 3d settings این تنظیمات رو انجام بدید
Anisotropic filtering: App controlled
Antialiasing - Gamma correction: On
Antialiasing Mode: App controlled
واسه من کارکرد امیدوارم واسه شماهم کارکنه
system1000
26-10-2010, 17:57
به نظر من بازیش در کل بدک نبود.فقط نمیدونم چرا بدون هیجان زیاد و تو یه مرحله معمولی بازی یهو تموم شد.تازگیا اکثر بازیا چه خوب چه بد آخرشون مثل فیلمای ایرانی بی سر و ته تموم میشه و درست اون جایی که اصلا انتظارش رو نداری, بازی تموم و آدم دلسرد میشه. 7.5 میدم بهش.
offlineinternet
26-10-2010, 20:24
سلام
من امروز این بازی رو خریدم ریختم کرکشم کپی کردم ولی تو بازی نمیره اصلا نه پیغامی میده نه چیزی
کسی هست کمک کنه
popowoody
26-10-2010, 20:33
منم مشکل رو داشتم اول برید تو فولدر PhyscLocal بعد محتواشو بریزید تو فولدر Binaries ( فولدر PhyscLocal توی Binaries ) بعد فایل MohUpdater رو اجرا کنید
armin_1242000
26-10-2010, 21:19
با سلام
بازی medal of honor را نصب کردم با کرک ولی حالا پیغام میدهد وصل شوم به اینترنت من می خوام بازی را بصورت آفلاین انجام دهم باید چه کار کنم ؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
*hamedkhatar*
26-10-2010, 22:04
سلام
من الان بازی رو نصب کردم کرک هم کردم ولی هر چی روی آیکون بازی میزنم اون عکسه که برای آپدیت هست میاد پر میشه بعد بسته میشه اتفاقی هم نمیفته
مشکل از کجاست؟ از کرک؟
چیز خاصی باید روی سیستم نصب باشه؟
ممنون
EngineeR EhsaN
26-10-2010, 22:09
بچه ها راهي نيست بشه سرعت موس رو آورد پايين؟
بچه ها راهي نيست بشه سرعت موس رو آورد پايين؟
تو تنظیماتش هست دیگه
چرا بدون هیجان زیاد و تو یه مرحله معمولی بازی یهو تموم شد
اینو قبول دارم...بازی ها تازگیها خیلی بی سر و ته تموم میشن...(البته خودش نوید اینو میده که قسمت بعد داشته باشه)
من الان بازی رو نصب کردم کرک هم کردم ولی هر چی روی آیکون بازی میزنم اون عکسه که برای آپدیت هست میاد پر میشه بعد بسته میشه اتفاقی هم نمیفته
مشکل از کجاست؟ از کرک؟
بازی medal of honor را نصب کردم با کرک ولی حالا پیغام میدهد وصل شوم به اینترنت من می خوام بازی را بصورت آفلاین انجام دهم باید چه کار کنم ؟
کرک شما باید 39 mb حجم داشته باشه..در غیر این صورت مطمئنن مشکل از کرک هست
offlineinternet
27-10-2010, 09:30
منم مشکل رو داشتم اول برید تو فولدر PhyscLocal بعد محتواشو بریزید تو فولدر Binaries ( فولدر PhyscLocal توی Binaries ) بعد فایل MohUpdater رو اجرا کنید
سلام
من این کارو کردم وان آبدیت اومد پر شد ولی اتفاقی نیفتاد
یه کرک دیکه هم گرفتم از اینترنت بازم فرقی نکرد
هر دو کرک ۳۹ مگ خورده ای هست:31:
راستی من کارت گرافیکم ati مدل ۵۸۵۰ فکر نمیکنید مشکل از اون باشه
soranstar
27-10-2010, 10:02
سلام
مشکل از کجاست؟ از کرک؟
چیز خاصی باید روی سیستم نصب باشه؟
ممنون
دوستان من بازیو نصب کردم ولی نه کرک داشت و نه چیز دیگه ای !
ولی خیلی زود تموم میشه . بعد ازاد کردن اون اسیرا , دلمو خوش کرده بودم که بازی از الان به بعد دیگه جالب میشه
که یهو دیدم تموم شد . . . :19:
hoomi_gta
27-10-2010, 13:07
من یچیزیو نگرفتم ، یکسری سرباز بودن که قیافشون به افغانی ها نمیخورد و حرفه ای تر و مجهز تر هم بودن ویجا همرزممون هم میگه these are serious guys. اینا کی بودن بالاخره؟ نفهمیدم برای کدوم کشور بودن و برای چی با آمریکایی ها میجنگیدن
popowoody
27-10-2010, 16:48
برای من تو بازی Medal Of Honor شدیدا سرعت بالا پایین میشه چکار کنم اینم سیستمم :
Operating System : Windows 7 Ultimate - 32 Bit ( X86 )
Ram ( Memory ) : 3 GB
Graphic : Nvidia GeForce GT 240
Cpu : Intel Pentium D 3.0 GHz ( 2 Cpus )
DirectX Version : 11
Graphic Driver Version : 8.17.11.9713
Steps-Rap
27-10-2010, 18:44
بازیش قشنگه؟؟؟؟
من از دوستم قعلا گرفتم.نسبش بکنم ؟؟ می ارزه؟؟
armin_1242000
27-10-2010, 18:50
سلام به همه گی. دوستان من بازی رو نصب کردم اما بالا نمیاره میگه باید به اینترنت وصل بشی اما ای دی اس ال ندارم. لطفا یه پتچ برای -- کردن و بالا آوردنش برام بزارید.
ممنون.
Steps-Rap
27-10-2010, 20:38
دوستان من بازی رو نصب کردم.کرکشم زدم.pc ؤیست شد و اومد بالا بعد که خواستم بازی رو اجرا کنم ارور میاد (ویندوز 7- clos the program)
چه کار کنم؟؟
ATA FARZADI
27-10-2010, 21:32
فکر کنم کرک مشکل داره شایدم ++c
L.A.M.P.A.R.D
27-10-2010, 21:34
اقا این مرحله که سوار هلکوپتر هستیم رو باید چه کنیم ؟
این مرحلش خیلی باگ داره...
چند بار هدفی رو که باید میزدم رو مشخص نکرد مجبور شدم برم تو منو بعد دوباره بازی رو ادامه بدم تا درست شه...
سلام
بالاخره این بازی هم تموم شد...من که باهاش حال کردم...به اون بدی که دوستان میگفتن اصلا نبود...به امیده نسخه بعدیش...
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
سلام
روی هدف که قرار گرفتی...بعد کلید شماره 4 رو بزن...همین...کارشون تمومه
سلام
دقیقا کجا؟ اولش که باید 3 تا خمپاره اندازه با نگه داشتن کلید 4 و قفل کردن رو هدف نابود کنید. بعد از اون سراغ یه توپ خونه میرید که اون رو هم به همین نحو رد میکنید. بعد نوبت میرسه به یه منطقه رو قله ی یه کوه که دوتا توپ شما رو هدف گرفتن. و باید هر دو رو نابود کنید. بهتر سریع عمل کنید چونکه شما رو مورد اصابت قرار میدن.
دوستان من بازی رو نصب کردم.کرکشم زدم.pc ؤیست شد و اومد بالا بعد که خواستم بازی رو اجرا کنم ارور میاد (ویندوز 7- clos the program)
چه کار کنم؟؟
کسانیکه رو ویندوز 7 نمیتونن ران کنن اینو دانلود کنن حل میشه:
ZARABAN21
28-10-2010, 00:14
سلام بچه ها
من بازی را نصب کردم مولتی پلیرش مشکلی نداره وارد بازی میشه ولی سینگل پلیر میگه باید وصل شی به اینترنت خواهشن یه راه وچاهی پیش پای ما بگذارید ممنون:2:
سلام بچه ها
من بازی را نصب کردم مولتی پلیرش مشکلی نداره وارد بازی میشه ولی سینگل پلیر میگه باید وصل شی به اینترنت خواهشن یه راه وچاهی پیش پای ما بگذارید ممنون:2:
مالتیشو چطوری وصل شدی که مشکلی نداشت؟یعنی سریال نامبر زدی براش؟به منم میدی سریا ل نامبرو؟با هم یه دست آنلاین بزنیم.
اما در مورد آفلاین،برو تو show all connection و از اونجا local area connectionو اگه فعاله غیر فعال کن و برعکس
منتظر سریال نامبر برای آنلاینش هستم.tnx
ZARABAN21
28-10-2010, 01:09
سریال نامبری که ما استفاده کردیم اینه 8MBT 66ON U5PA RTRI VIUM ولی انترنتی که ما داریم دراون حدی نیست که بشه مولتی پلیر بازی کرد!:46:
Steps-Rap
28-10-2010, 14:34
کسانیکه رو ویندوز 7 نمیتونن ران کنن اینو دانلود کنن حل میشه:
دمت گرم.اومدش.
دوستان اگه میبینید با اینکه رمو کارت گرافیکتون بالاست ولی بازی گیر میکنه مورد از اخر بودن سی پی یو یوسیج هست که یکی از دوستان هم گفته بود
ATA FARZADI
28-10-2010, 19:10
به نظر شما این بازی خیلی زود تموم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن چقدر تفنگی که تو مرحله اول داره ضایع هستش؟؟؟؟؟
سلام دوستان...
آقا من تو اين چند ساله غير از سري COD چيزي تو اين ژانر بازي نكردم...
به نظرتون ارزش دارم اين بازي رو بگيرم ؟
Zaghan_13
28-10-2010, 19:48
یجا هست که یکی از این رگبارایی که زره مره داره از یه بالایی بطرفت تیراندازی میکنه دوستات جلو نمیرن من جلو رفتم ,نارجک پرتاب کردم,کلی به طرفش تیراندازی کردم اما هنوز نمیدونم باید چکار کنم یه چیزی هم تومایه های DShKمینویسه یعنی چی؟
لطفا کمک:41:
به نظر شما این بازی خیلی زود تموم نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن چقدر تفنگی که تو مرحله اول داره ضایع هستش؟؟؟؟؟
بله مثل اکثر بازی های امروزی...زود تموم میشه...و اسلحه ها هم که کلا اما جالبی نداشتند.
سلام دوستان...
آقا من تو اين چند ساله غير از سري COD چيزي تو اين ژانر بازي نكردم...
به نظرتون ارزش دارم اين بازي رو بگيرم ؟
100 درصد بازی هستش که نباید بازی کردنشو از دست داد..ارزش داره بخر..
یجا هست که یکی از این رگبارایی که زره مره داره از یه بالایی بطرفت تیراندازی میکنه دوستات جلو نمیرن من جلو رفتم ,نارجک پرتاب کردم,کلی به طرفش تیراندازی کردم اما هنوز نمیدونم باید چکار کنم یه چیزی هم تومایه های DShKمینویسه یعنی چی؟
لطفا کمک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اونجا باید مقاومت کنید و تا اونجایی که م یتونی خودت رو به تیربار نزدیک کنی.
دقت کن که کاور گیری هم داشته باشی....
انقدر باید اون تیربار رو بزنی تا هی اون شکله روش بیاد تا این که یه دود قرمز رنگ اونجا میندازن و
اونجا رو با موشک می زنن...شما فقط تیربار رو بزن و مقاومت کن.
دمت گرم.اومدش.
خواهش میکنم رفیق
سریال نامبری که ما استفاده کردیم اینه 8MBT 66ON U5PA RTRI VIUM ولی انترنتی که ما داریم دراون حدی نیست که بشه مولتی پلیر بازی کرد!:46:
مرسی داداش ولی این کار نمیکنه و میگه اشتباهه:41::41:
Zaghan_13
28-10-2010, 23:42
شما اونجا باید مقاومت کنید و تا اونجایی که م یتونی خودت رو به تیربار نزدیک کنی.
دقت کن که کاور گیری هم داشته باشی....
انقدر باید اون تیربار رو بزنی تا هی اون شکله روش بیاد تا این که یه دود قرمز رنگ اونجا میندازن و
اونجا رو با موشک می زنن...شما فقط تیربار رو بزن و مقاومت کن.
ممنون,من تا پایین اون که تیراندازی میکنه هم رفتم خیلی هم به طرفش تیراندازی کردم حالا دوباره میرم,ولی خیلی طول میکشه اون شکله بیاد؟چون خیلی صبر کردم:41:
ZARABAN21
29-10-2010, 00:31
بچه ها جون مشکل ما چیه که بازی بالا نمیاد؟هی میگه می خواهد وصل شه به اینترنت توی ویندوز7 هم بازی نصبه تو را خدا کمکم کنید!!
عزیز شما مشکل منو پیدا کردین متاسفانه...تنها راهش اینه که همون مرحله رو از اول بری و وقتی به اون قسمت رسیدی از همون جایی که دوستانتون هستن بدون امان به سمت دوشکاچی شلیک کنید تا دوستانتون به سمت جلو حرکت کنن(این یه باگه که واسه اکثر دوستان به وجود اومده)
H.Operator
29-10-2010, 01:20
مرسی داداش ولی این کار نمیکنه و میگه اشتباهه:41::41:
اینو امتحان کن(من با این نصبش کردم):
بچه ها جون مشکل ما چیه که بازی بالا نمیاد؟هی میگه می خواهد وصل شه به اینترنت توی ویندوز7 هم بازی نصبه تو را خدا کمکم کنید!!
اون کرکی که گذاشتم صفحه ی قبلو بریز ببین درست میشه.
راستی تو ویندوز 7 گفتی هستی؟خب برو اینجا که میگم:
open network and sharing center بعد change adapter setting تو ستون سمت چپ و بعدش local area connection تو اگه فعاله غیر فعالش کن و یا برعکس
اینو امتحان کن(من با این نصبش کردم):
ممنون ولی اینم کار نکرد:41:
من این سریال نامبرو برای مالتی پلیر میخواما؟؟
Steps-Rap
29-10-2010, 11:13
آقا این سریال نامبری که میگید واسه چیه؟؟؟
مگه این بازی به سریال احتیاج داشت اصلا؟؟
برای مالتی پلیر میخوام.کسی داره؟؟؟
ممنون,من تا پایین اون که تیراندازی میکنه هم رفتم خیلی هم به طرفش تیراندازی کردم حالا دوباره میرم,ولی خیلی طول میکشه اون شکله بیاد؟چون خیلی صبر کردم:41:
حالا تنها راهش همینه خیلی هم جلو نرو...اون اواسط سنگر هستش اونجا وایسا همین که دیدی تیربار راه افتاد
بزنش فرصت نده که شلیک کنه تا دوستامون برن جلو و اون نقطه رو علامت گذاری کنن بعد میبینی که موشک میخوره بوم میره رو هوا.
در ضمن اون دوشکا نیستش...تیربار سبک گرینوف هستش.:31:
در ضمن اون دوشکا نیستش...تیربار سبک گرینوف هستش
والا تو خود بازی میگه دوشکا(dhks)درست و غلطش به بزرگی خودتون ببخشید!:31:ولی انصافآ یه جا به زبون میاره کلمه دوشکا رو...
کی بازی رو تموم کرده؟ اخرش طالبان کلا از بین مییره؟ چی میشه البته کامل توضیح ندید مزه اش میپره یه نمور ه بگید فقط دستمون بیاد من اخر هاش هستم. و اگه میشه بگه حدودا چند اسعته تمومش کرد ؟ و در کدام سطحش؟
کی بازی رو تموم کرده؟ اخرش طالبان کلا از بین مییره؟ چی میشه البته کامل توضیح ندید مزه اش میپره یه نمور ه بگید فقط دستمون بیاد من اخر هاش هستم. و اگه میشه بگه حدودا چند اسعته تمومش کرد ؟ و در کدام سطحش؟
طالبان مگر یک نفره که به این راحتی از بین بره!؟!!نه طالبان همچنان هست بعد از پایان بازی..
من 4 ساعته تمومش کردم و رو نرمال...
Arrowtic
29-10-2010, 22:10
منم همون 4 ساعتا طول كشيد واسم.(رو Normal)
برا Hard يه 6 ساعتي شد.
تموم شد بالاخره در کل بازی قشنگی بود و البته پر از باگ
به نظر من دوستان نسبت به این بازی خیلی کم لطفی کردن اون قدر ها هم بد نبود (شاید به خاطر بالا رفتن توقعات از مدال )
گرافیک خوب نور پردازی عالی دیالوگ و صدا گذاری معرکه و داستان قابل قبول
در ضمن دوستانی که میگن از cod تقلید کرده بود بد نیست یه بار دیگه mw2 رو بازی کنن تا یادشون بیاد چی بوده
فعلا تا بعد :11:
Alex merccer
29-10-2010, 22:35
برای مالتی پلیر میخوام.کسی داره؟؟؟
از من میشنوی بیخیالش شو من رو xbox مولتی بازی کردم به مفت نمی ارزه.هر کیتش کلا 4 تا تفنگ داره 3 تا کیت هم هست لول دهی هم که در حد تیم ملی.یک لول بخوای بگیری پدرت در میاد.کلا من با اینکه 800 ساعتی mw2 بازی کردم و الان خیلی برام تکراریه بازم mw2 رو به این ترجیح میدم.
The Rover
29-10-2010, 23:36
والا تو خود بازی میگه دوشکا(dhks)درست و غلطش به بزرگی خودتون ببخشید!:31:ولی انصافآ یه جا به زبون میاره کلمه دوشکا رو...
نه اتفاقا حرف شما درسته! منم هم دوشکا رو شنیدم و هم دیدم
این دوستمون که اطلاعات نظامیش قویه میتونه با سازندگان بازی در میون بزاره تا تو بازی بعدیشون از این اشتباهات پیش نیاد :46:
بچه ها اوايل بازي اونجا كه يارو از دور تو تيرباره داره هي تير ميزنه چيكار كنم ؟
يارام قايم شدن و منم كه ميرم نفله ميشم :31:
بچه ها اوايل بازي اونجا كه يارو از دور تو تيرباره داره هي تير ميزنه چيكار كنم ؟
يارام قايم شدن و منم كه ميرم نفله ميشم :دی
یک صفحه قبل جواب داده شده به این مشکل
hoomi_gta
30-10-2010, 11:50
نگفتید کسی نفهمید اون سرباز های دشمن که افغانی نبودن و حرفه ای تر هم بودند با یونیفرم های متفاوت کی بودن؟
Bobby Sands
30-10-2010, 12:12
فکر کنم ایرانیا اگه خودشونو دست کم نگیرن و امکانات داشته باشن بتونن تو چند سال اینده همچین بازیی بسازن.:31:
:11: بازی جزابی بود ولی حیف که میمیری
HADI ONLY
30-10-2010, 16:45
فکر کنم ایرانیا اگه خودشونو دست کم نگیرن و امکانات داشته باشن بتونن تو چند سال اینده همچین بازیی بسازن.:31:
تا اون زمان خارجی ها بازی های فوق طبیعی می سازن ایران به بازی های 128 گرافیکی می رسه :31:
Steps-Rap
30-10-2010, 19:42
بازیش خیلی تکراری و تقلیدیه.
به نظر من که اصلا جاب در نیومده...
popowoody
30-10-2010, 20:03
دقیقا هوش مصنوعی ضعیف داشت و گرافیک پر باگ و تقلید گیم پلی از Mw 2
امروز من بازیشو تموم کردم. بازیش ارزش یک بار بازی کردن رو داشت و باگ هاشم خیلی آزار دهنده نبود ، تنها ایراد اساسی بازی ساده بودن بازی و کمبود بیش از اندازه هیجان بازی بود.
Gune Baxan
31-10-2010, 12:47
من هم همین الان تمومش کردم، ولی چه مظلوم نمایی کردن تو این بازی، حالمو به هم زدن.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی میدونستید آهنگ ساز بازی رامین جوادی، آهنگ ساز ایرانی الاصل آلمانی هست که موسیقی متن سریال فرار از زندان و فیلم Iron Man رو ساخته؟
ته هوش مصنوعیش Patrol و هدف مشابهه. هیچی نداره بازی. EA یه سالی هست هر آشغالی گیرش میاد میده بیرون:13:
hellbrain666
31-10-2010, 18:39
سلام
اون مرحله که ما تو هلیکوپتر باید اون سه هدف رو بزنیم دقیقه چه باید کرد؟
مشکل پایین بودن فریم ریت بازی هیچ راه حلی نداره!؟
سلام
اون مرحله که ما تو هلیکوپتر باید اون سه هدف رو بزنیم دقیقه چه باید کرد؟
سلام
این چندین بار که توضیح داده میشه . شما باید با استفاده از کلید 4 روی هدف ها ( خمپار اندازه ها ) قفل می کنید و بعد شلیک میشه . چند ثانیه که نگه داری درست میشه.
amirardallan
31-10-2010, 20:08
سلام دوستان عزیز
ببخشید مزاحم شدم
بازی MOD جدیدی رو گرفتم بعد از نصب بازی نمیره تو بازی هر کاری میکنم ! میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه!
ممنون
popowoody
31-10-2010, 20:57
اروری چیزی میده ؟؟ یا هیچی نمیشه ؟؟ فایل moh updater رو هم یه بار اجرا کن .
Amin.P30
31-10-2010, 21:17
کرک ریلودد برا بازی اومده.
احتمال داره با این کرک باگ ها برطرف بشه اگر باگ از خود بازی نباشه!!!
سلام دوستان
نظر در مورد بازی :
بازیش کپی برداری از روی modern Warfar 2 هستش !
گیم پلی اش خیلی خوبه ! اما گرافیکش به COD نمیرسه !
فرقش با COD کشور و گرافیکش هست ! (COD عشق عراق داره ولی این اولین بار افغانستان رو هدف گرفته )
کلا بد نبود !
مگر اینکه با فیلمها و بازی هاشون نشون بدن چقدر قوی هستن ! 7، 8 ساله توی بگرام گیر کردن ! :D
Bobby Sands
01-11-2010, 12:41
سلام دوستان
نظر در مورد بازی :
بازیش کپی برداری از روی modern Warfar 2 هستش !
گیم پلی اش خیلی خوبه ! اما گرافیکش به COD نمیرسه !
فرقش با COD کشور و گرافیکش هست ! (COD عشق عراق داره ولی این اولین بار افغانستان رو هدف گرفته )
کلا بد نبود !
مگر اینکه با فیلمها و بازی هاشون نشون بدن چقدر قوی هستن ! 7، 8 ساله توی بگرام گیر کردن ! :D
باید اینو هم اضافه کرد . بقول دوستمون فقط !!!kill me! kill me please :31:
resident_evil
01-11-2010, 12:44
من مال کنسول رو پیدا نکردم اینجا میگم
بازی متوسطی بود گرافیک خوبی نداشت خیلی خشک بود بازی انفجارها افتضاح بود . کلا خیلی خشک و مصنوعی بود . پر از باگ های مسخره و آزار دهنده هم بود اما ارزش 1 بار تموم کردن رو داشت ازونجایی که عاشقانه عاشق FPS هستم !
در آخر به نظرم از بازی های هم سبک خودش مثل MW , BC خیلی فاصله داشت .
ATA FARZADI
01-11-2010, 12:54
به نظر من که اولش فوق العاده افتضاح بود.........
((گرافیک))
یکم که جلو رفتم گیم پلیش یکم ننگ رو پشوند
منم میگم همون ارزش یک بار بازی کردن رو داشت
ali_disslove
01-11-2010, 21:44
حالا من بازی زیباترین بازی دنیا هم که باشه یا زشت ترین فقط یه بار بازیش میکنم اون بازیو
به نظر بازی خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی قشنگ بود واقعا حال کردم و فقط و فقط 2تا مشکل داشت
1-گرافیک جالب نبود
2-خیلی کوتااه بود
اما صداگذاری عالی آهنگ توپ داستان خیلیییی قشنگ فیلم های بازی واقعا گرافیکی و اوجه واقیعت --گیم پلی عالی فقط یه چندتا باگ داشت مثلا یارو رفت بالا دست منو نگرفت که برم و هر کار کردم دیدم نمیره دیگه از بای اومدم بیرون رفتم تو خوب شد 3 بار از این قبیل مشکلات پیش اومد که با بیرون رفتن از بازی و اجرای دوباره خوب شد اونم شاید از کرکش بوده
در کل من خیلی حال کردم مراحل متنوعی داشت و به اونایی که بازی نکردن پیشنهادش میدم
arash2006
02-11-2010, 02:33
من بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه موقع نصب دایرکتس به مشکل خورد و نصب نکرد نمیدونم چرا همون پیغام ارور DX1O نیست رو میده... چیکار کنم؟
من بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه موقع نصب دایرکتس به مشکل خورد و نصب نکرد نمیدونم چرا همون پیغام ارور DX1O نیست رو میده... چیکار کنم؟
سلام
اگه میتونید خودتون به صورت جدا و دستی دایرکس رو نصب کنید شاید درست بشه در غیر این صورت یبار دیگه کلا به اقدام به نصب کنید.
arash2006
02-11-2010, 12:17
داداش دایرکتس اصلا نصب نمیشه نمیدونم چرا؟ َ دستی چطوری باید نصب کنم؟
EngineeR EhsaN
02-11-2010, 15:56
داداش دایرکتس اصلا نصب نمیشه نمیدونم چرا؟ َ دستی چطوری باید نصب کنم؟
اگه فايل ستاپ دايركتس رو داري نصبش كن
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
ولي خداييش بازيه قشنگيه مخصوصا آخراي بازي ، اولاش يكم بيمزه بود :31:
arash2006
03-11-2010, 01:13
ممنون بازی رو اجرا کردم فقط منو روسیه چیکار کنم؟
MOH.Repack_Epidemz اینو دانلود کردم
پچی چیزی هست که انگیلیسیش کنه
ZARABAN21
03-11-2010, 01:18
رفیقaha2012 کارت خیلی درسته این کرکی که گذاشتی جواب داد مرسی
بچه ها یه لطفی کنید اون جریان گرا دادن به توپخانه رو یه توضیحی بدین:
اولیا رو میشه زد قشنگ گرا میده و میزنه ولی سری دوم ماشینا که میان اصلا هیچ گرایی در کار نیست!
ریست هم کردم اما درست نشد!
miladddd
03-11-2010, 14:53
من یه جا تو فصل day 1 قسمت سومش گیر کردم
یه تیر بار چی نشسته پشت تیربار تا میتونه میزنه
با نارنجک و تیر هم نمیمیره
باید چکارش کرد؟!
رفیقaha2012 کارت خیلی درسته این کرکی که گذاشتی جواب داد مرسی
خواهش میکنم داداش.امیدوارم تا آخر بازی مشکلی نداشته باشی.البته نخواهی داشت:20::46:
بچه ها یه لطفی کنید اون جریان گرا دادن به توپخانه رو یه توضیحی بدین:
اولیا رو میشه زد قشنگ گرا میده و میزنه ولی سری دوم ماشینا که میان اصلا هیچ گرایی در کار نیست!
ریست هم کردم اما درست نشد!
آقا یه بار که از اول مرحله رفتم حل شد ولی خوب باختم یعنی هر بار ببازم باید کل مرحله رو از اول برم؟ عجبا!
سلام دوستان. من مدال افتخار رو نصب کردم اما این دو تا ارور رو میده چی کار کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.