ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیات شما در یاد گرفتن زبان انگلیسی

صفحه ها : 1 [2]

M O H A MM A D
29-11-2013, 16:02
!bawshe
dear pro_translator
in the vicinity of the city ,i saw a gallant man who has a dog with a keen of smells.coming from jungle,stranger man was able to abandon his sinister plot very easy at a moment.he took an oath to remainbachelor.he tempted dog to shriek in the jungle! but dog was unable because he became numb.the man reclined to the tree and just smoking...

farzan311
29-11-2013, 17:16
الان یه چند وقتیه شروع کردم Tehran Times میخونم نسخه PDF اش تو سایتش هست که میتونید رایگان بگیرید اگر هم دوست دارید با 500 تومن میتونید بخرید
البته همش جالب نیست و من فقط مقاله های سه چهار صفحه اش رو میخونم مخصوصا اونهایی که از منابع معتبره چون مشکلی نگارشی ندارند
یه سایت خوب برای یادگیری هم Duolingo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست البته فعلا فارسی به انگلیسی نداره ولی میتونید زبان های اسپانیایی فرانسه، المانی، پرتغالی و ایتالیایی باهاش یاد بگیرید در اینده فارسی هم بهش احتمالا اضافه بشه درس هاش از سطح آسون شروع میشه پس در شروع خسته تون نمیکنه و بسیار تکرار میشه براتون پس چیزی از یادتون نمیره

pro_translator
29-11-2013, 17:59
!bawshe
dear pro_translator
In the vicinity of the city, I saw a gallant man who had a dog with a keen of smells. Coming from [the?] jungle, [a/the?] stranger man was able to abandon his sinister plot very easy at the moment. He took an oath to remain [a?] bachelor. He tempted [the/his] dog to shriek in the jungle! But [the/his] dog was unable because he [had become] numb. The man reclined to the tree [and just?] smoking...

Just for the sake of correction... No offense...

:n16:

M O H A MM A D
29-11-2013, 19:27
Just for the sake of correction... No offense...

:n16:

I know, Thanks :n12:

mhk.khm
21-05-2014, 21:29
سلام.
من براى تقویت لغت بايد چه کار کنم آيا نرم افزار يا کتابى هست براى تقویت لغت؟؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-05-2014, 23:09
سلام.

سلام .
خلاصه ی مطلب اینکه باید غرق بشین در انگلیسی و هر روز چند ساعت انگلیسی بخونین و بشنوین و حرف بزنین ( گاهی باید با خودتون حرف بزنین تا عضلات صورت و حنجره و زبان برای تلفظ کلمات انگلیسی برنامه ریزی بشه )
تکرار , تکرار تکرار
یادمه وقتی اولین بار در درس شیمی جدول مندلیف رو دیدیم از معلممون پرسیدیم باید از حفظش کنیم ؟
گفت نیازی به حفظ کردن نیست . اونقدر تکرار میشه که خود به خود همه رو ازحفظ میشین .
همینطور هم شد .

اگر گرامر زبان فارسی و انگلیسی رو خوب بلدین پس فقط به دو چیز نیاز دارین :
1- لغت .
2- اصطلاحات .
الان اینترنت و کانالهای مــاهواره ا ی بهترین جا برای یادگیری لغت و اصطلاحات هست .
با توجه به علاقتون و تخصصتون میتونید برید توی فرومهای مورد علاقتون و به سرعت پیشرفت کنین .
فقط مراقب باشین اشتباهی نرید توی فرومهای کشورهائی مثل بنغلادش و چین و هند و دیگر کشورهائی که زبانِ مادریشون انگلیسی نیست وگرنه خیلی چیزها رو غلط غلوط یاد میگیرید .
فرومهای امریکائی و بریتانیائی از همه بهتره .

در بیشتر موارد اصلاً نیازی به دیکشنری ندارید چون از خود جملات میشه معانی کلمات رو ابتدا حدس زد و کم کم یقین پیدا کرد که معنیش چیه .
اما اگر خواستین , اینترنت پر هست از دیکشنری های آنلاین انگلیسی به انگلیسی . گوگل ترجمه هم هست که تلفظ رو هم بهتون یاد میده .
اینترنت پر هست از فرومهای تخصصی
با یک سرچ ساده میشه بهترینهاش رو پیدا کرد و خوند و دنبال کرد .
کانالهای مـــاهوا ره ای هم که در شبانه روز دهها فیلم و مستند و برنامه به زبان انگلیسی پخش میکنند .
خصوصاً در کانالهای اخباری که همینطور که گوینده داره اخبار رو میخونه , زیرنویس هم میشه .
یا برنامه های کودکان که بسیار ساده و شمرده حرف میزنند و برای مبتدیها خیلی مفید هست .
یا برنامه های علمی و یا تخصصی که برای تقویت زبان در یک رشته ی معین خیلی مفید هست .

اگر هم کلمه ای یا اصطلاحی شنیدین یا خوندین که معنیش رو پیدا نکردین , کافیه توی گوگل بنویسید :
what is meaning .......
دهها جواب پیدا میکنین .

راههای فراگیری بدون معلم و کتاب خیلی زیاده
اولین قدم در یادگیری یک زبانِ بیگانه , یادگیریِ دستور زبان فارسی هست .
سپس دستور زبانی که میخوایم یاد بگیریم ( قواعد و قانونها و قالبها )
سپس کلمات
سپس اصطلاحات
سپس سخن گفتن و نوشتن برای برنامه ریزی عضلات بدن برای درست نوشتن و درست تلفظ کردن .

mhk.khm
22-05-2014, 11:04
سلام.
من براى ياد گيرى زبان انگليسى اول بايد لغت ياد بگیرم يا گرامر؟؟؟
بهترين کتاب براى ياد گيرى آن چيست؟؟؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-05-2014, 11:56
سلام.
من براى ياد گيرى زبان انگليسى اول بايد لغت ياد بگیرم يا گرامر؟؟؟
بهترين کتاب براى ياد گيرى آن چيست؟؟؟

سلام .
1- فراگیری دستور زبان فارسی . کتاب دستور زبان فارسی 5 استاد کتاب خوبی هست .
کسی که دستور زبان مادریش و مفاهیم کلماتی مثل قید , صفت , فعل , اسم , ضمیر , معلوم و مجهول و غیره رو درک نکرده , در فراگیریِ دستور زبان بیگانه چندان موفق نیست یا با سختی و رنج یاد میگیره
گرامر یعنی فراگیری قالبها
ستون فقرات یک زبان همان گرامر یا قالبها هست
قالبهای مهم زبان انگلیسی حدود 300 تا 400 تا هست .

2- دستور زبان انگلیسی .
بنده کتاب دستور زبان انگلیسی اکسفورد رو توصیه میکنم که توسط یک استاد توانا به فارسی ترجمه شده .
متاسفانه اسم مترجم یادم نیست
عجب کتابی بود
از نحوه ی قلم دست گرفتن و نوشتن انواع حروف انگلیسی رو یاد داده بود تاااا حرفه ای ترین چیزها .
به درد کسی میخورد که هیچی هیچی از زبان انگلیسی بلد نیست اما دستور زبان مادریش رو خوب بلده و پر از عشق و علاقه هست برای یادگیری زبان انگلیسی .

شاید توی گوگل بشه پیداش کرد یا دوستان با تجربه اسم دقیقش رو بدونند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d8%a7%d9%86%20%d8%a7%d9%86%da%af%d9%84%db%8c%d8%b3 %db%8c%20%d8%a7%da%a9%d8%b3%d9%81%d9%88%d8%b1%d8%a f%20%d8%aa%d8%b1%d8%ac%d9%85%d9%87%20%d8%a7%d8%b3% d8%aa%d8%a7%d8%af
برای فراگیری لغات و لهجه و اصطلاحات هم در پست قبلی در حد اطلاعاتم و ترجمه ام مطلبی نوشتم .

8nights&7days
27-05-2014, 10:23
سلام.

بستگی داره به استفاده ای که از زبان دارید.
اگر برای استفاده ی روزمره می خواید یاد بگیرید بهتره 70 تا 80 درصد لغت و جمله سازی و 20 تا 30 درصد گرامر یاد بگیرید.
اگر هم کار های تخصصی مثلا تحصیل در خارج از گشور بهتره در کلاس های پیشرفته ثبت نام کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من خودم نه هیچ کلاسی رفتم نه هرگز معلمی داشتم و تونستم خودم انگلیسی رو فرا بگیرم. بیشتر لغت می خوندم و فیلم های زبان اصلی با زیرنویس انگلیسی نگاه می کردم.
روش نسبتا خوبی بود.
موفق باشید

Переклад не
27-05-2014, 11:01
من بعد از 7 سال آزگار دوباره رفتم کلاس زبان.جالب اینجاست که با اینکه زیاد خودآموزی کرده بودم اما باز از سطحی که قبلا ترکش کرده بودم قبول شدم.خودآموزی خیالیس باطل.واقعا کسی که ادعاشم میشه خودآموزی میکنه و زبانش پیشرفت کرده داره خودشو سرکار میذاره.تاثیرش فقط تو اینه که قدرت یادگیریت رو بالا میبره و الا تاثیری نداره
فقط کلاس

arash59b
27-05-2014, 11:19
من بعد از 7 سال آزگار دوباره رفتم کلاس زبان.جالب اینجاست که با اینکه زیاد خودآموزی کرده بودم اما باز از سطحی که قبلا ترکش کرده بودم قبول شدم.خودآموزی خیالیس باطل.واقعا کسی که ادعاشم میشه خودآموزی میکنه و زبانش پیشرفت کرده داره خودشو سرکار میذاره.تاثیرش فقط تو اینه که قدرت یادگیریت رو بالا میبره و الا تاثیری نداره
فقط کلاس

قبول دارم سطح مطالبی که تو کلاس گفته میشه اصلا قابل مقایسه با خوداموزی نیست ولی کلاس های زبان هم فقط دونبال منافع مالی خودشون هستند باز بعد از ازمون حداقل ۲-۳ پله پایین تر از سطح واقعی خودتون میزارنتون.
استدلال های مزخرف خودشون رو دارند

Sent from my iPhone using Tapatalk

mhk.khm
27-05-2014, 16:24
بستگی داره به استفاده ای که از زبان دارید.
اگر برای استفاده ی روزمره می خواید یاد بگیرید بهتره 70 تا 80 درصد لغت و جمله سازی و 20 تا 30 درصد گرامر یاد بگیرید.
اگر هم کار های تخصصی مثلا تحصیل در خارج از گشور بهتره در کلاس های پیشرفته ثبت نام کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من خودم نه هیچ کلاسی رفتم نه هرگز معلمی داشتم و تونستم خودم انگلیسی رو فرا بگیرم. بیشتر لغت می خوندم و فیلم های زبان اصلی با زیرنویس انگلیسی نگاه می کردم.
روش نسبتا خوبی بود.
موفق باشید

من براى خواندن مقاله هاى انگليسى به زبان نياز دارم شما پيشنهاد ميدهيد چه کتاب هايى مطالعه کنم؟؟؟

Переклад не
27-05-2014, 18:12
قبول دارم سطح مطالبی که تو کلاس گفته میشه اصلا قابل مقایسه با خوداموزی نیست ولی کلاس های زبان هم فقط دونبال منافع مالی خودشون هستند باز بعد از ازمون حداقل ۲-۳ پله پایین تر از سطح واقعی خودتون میزارنتون.

زیاد بدبین نباشید.به نظر من علم آموزی قیمت نداره.حالا این علم زبان باشه یا هر چیزه بدردبخوره دیگه ای

arash59b
27-05-2014, 20:06
زیاد بدبین نباشید.به نظر من علم آموزی قیمت نداره.حالا این علم زبان باشه یا هر چیزه بدردبخوره دیگه ای

درسته که علم اموزی قیمت نداره ولی وقت و زمان ماهم قیمتش بالاتر از اون هست که صرف منافع مالی و پول دراوردن دیگران بشه
حالا هم که باز ابش رو زیاد کردن و یک کتاب رو میکنن دو ترم ۳ ماهه

arash59b
27-05-2014, 20:11
من براى خواندن مقاله هاى انگليسى به زبان نياز دارم شما پيشنهاد ميدهيد چه کتاب هايى مطالعه کنم؟؟؟

برای مطالعه و ترجمه بیشتر باید لغت و یمقداری گرامر و زمان های جملات رو بلد باشی
اتفاقا یه موردی که میشه خوداموز روش کار کرد همین مورد هست هرچند که شنیدم دوره اموزشی هم میزارن
من که تو دوران ارشد از بس کتاب زبان اصلی و و مقاله ترجمه کردم خودبخود و مجبوری این موارد رو یادگرفتم

Reza31001
27-05-2014, 20:20
فقط کلاس

تجربه من:
مثل دوستمون بعد از 4-5 سال به اصطلاح خودآموزی(!) رفتم کلاس
تا الان از مهر پارسال به این طرف حدود 110-120 ساعت رفتم
به جرئت میگم نسبت به پارسال 40-50% پیشرفت داشتم اونم در حالی که تو خونه به طور کامل روی تمرینات و ... کلاس تمرکز نکردم

به نظر من هم خودآموزی هم کلاس شمشیر دو لبه هستن

برای خودآموزی دو مشکل مهم داریم: یکی اینکه پشتکار میخواد،
سر خودمون رو که قرار نیست کلاه بذاریم! خودآموزی داریم تا خودآموزی! (هر از چندگاهی یه کتاب زبان دست گرفتن اسمش خودآموزی نیست)
بحث دوم اینه که منِ نوعی که نشستم تو خونه قراره چی بخونم؟ از کجا بخونم؟ نرم افزارها و موارد آموزشی تو اینترنت فراوون و مبهمه
تازه ماها (خودمو می گم) میشینیم دو تا فیلم با زیرنویس انگلیسی می بینیم بر میگردیم میگیم خودآموزی!
نتیجه: خودآموزی به شرطی میتونه مفید باشه که:

حداقل هفته ای 10 ساعت برای زبان وقت اختصاصی بذاریم
از یه نفر آگاه (ترجیحا معلم زبان) خم و چم کار رو بپرسیم به این صورت که اول هدف مشخص بشه که قراره چی یاد بگیریم؟ هدف مکالمس؟ یا تافل و آیلتس؟ یا ... بعد یه برنامه ریزی با مشاوره داشته باشیم
به برنامه پایبند باشیم

اما کلاس:
کلاس هم ویژگی های خودش رو داره
منم دقیقا مثل دوستمون پارسال اول رفتم به کلاس زبان قدیمیم یه تست دادم و بهم گفتن بـــــــله؛ از همون سطحی که زبان رو رها کردین لطف می کنید و ادامه می دین:n02:
دیدم این طوری باید 2-3 سال دیگه وقت بذارم تا تازه برسم به سطحی که بتونم تافل بدم!
با یکم پرس و جو کلاس های نیمه خصوصی (4-5 نفر) پیدا کردم و با چند تا از دوستام رفتم اونجا
از لحاظ زمان و هزینه این طور بود که ظرف 7-8 ماه به همون سطحی که کلاس زبان قبلی تضمین می کرد میرسیم + هزینه مشابه
شانس مهمی که آوردم اینکه که معلمی که موسسه برامون تعیین کرد واقعا معلمه یعنی هم زبان بلده و هم بلده چه طور دانشش رو منتقل کنه
البته ما تصمیم گرفتیم برای اینکه بازده پایین نیاد یه ساله دوره رو بگذرونیم
خوب سفت گرفتیم و تا اینجا 120 ساعت ظرف 6-7 ماه کلاس داشتیم که بازده فوق العاده ای هم داشته
حالا در کنار این کلاس یاد گرفتم که برای خودآموزی هم باید چه کتابی بخونم، چه ترک های آموزشی گوش بدم و ...

ابن بود تجربه من:n06:

mhk.khm
27-05-2014, 20:30
برای مطالعه و ترجمه بیشتر باید لغت و یمقداری گرامر و زمان های جملات رو بلد باشی
اتفاقا یه موردی که میشه خوداموز روش کار کرد همین مورد هست هرچند که شنیدم دوره اموزشی هم میزارن
من که تو دوران ارشد از بس کتاب زبان اصلی و و مقاله ترجمه کردم خودبخود و مجبوری این موارد رو یادگرفتم

چه کتاب هايى رو براى اين کار پيشنهاد ميکنيد؟؟؟

hamidchi
27-05-2014, 21:27
چه کتاب هايى رو براى اين کار پيشنهاد ميکنيد؟؟؟
بهتره کتاب هایی رو بخونید که مربوط به ریدینگ میشه . چون شما قراره یه مقاله انگلیسی بخونید و لازمه برای درک معنی و مفهوم جملات ، فرم کلی و همچنین اصطلاحات رایج در متون انگلیسی رو بلد باشین . به طور مثال میتونین به سایت انتشارات جنگل مراجعه کنید و کتاب های زبان در زمینه ریدینگ رو اونجا ببینید
در کنارش بایذ سعی کنید دایره لغات خود رو گسترش دهید . بخشی از لغات جنبه عمومی دارن و در هر متنی ممکن است به کار رود که برای یادگیری اونها کتاب زیاد هست ، مثه 504 ، 601 ، لغات تافل و ...
بخشی هم که تخصصی هستند برمیگرده به مقاله هایی که شما قرار هست بخونید . که باز اونا هم کتاب های کنکوری و دانشگاهی مربوط به خودش رو داره
در آخر هم گرامر رو در دستور کار خودتون بذارید واسه اون هم کتاب گرامر زیاد هست نمونش grammar in use

befermatooo
27-05-2014, 22:00
سلام .

یکی از بستگان قصد یادگیری زبان بصورت خوداموزی رو داره و باب کتاب " انگلیسی در سفر ( حسن اشرف الکتابی ) " شروع کرده .

به نظر من کتاب جالبی هست اما آیا میتونه با همین روش ادامه بده ؟ میانگین هفته ای 20 ساعت وقت میذاره و تلاشش زیاده.

mhk.khm
27-05-2014, 22:24
بهتره کتاب هایی رو بخونید که مربوط به ریدینگ میشه . چون شما قراره یه مقاله انگلیسی بخونید و لازمه برای درک معنی و مفهوم جملات ، فرم کلی و همچنین اصطلاحات رایج در متون انگلیسی رو بلد باشین . به طور مثال میتونین به سایت انتشارات جنگل مراجعه کنید و کتاب های زبان در زمینه ریدینگ رو اونجا ببینید
در کنارش بایذ سعی کنید دایره لغات خود رو گسترش دهید . بخشی از لغات جنبه عمومی دارن و در هر متنی ممکن است به کار رود که برای یادگیری اونها کتاب زیاد هست ، مثه 504 ، 601 ، لغات تافل و ...
بخشی هم که تخصصی هستند برمیگرده به مقاله هایی که شما قرار هست بخونید . که باز اونا هم کتاب های کنکوری و دانشگاهی مربوط به خودش رو داره
در آخر هم گرامر رو در دستور کار خودتون بذارید واسه اون هم کتاب گرامر زیاد هست نمونش grammar in use

کتاب advanced reading power خوب هست؟؟؟

karimz
27-05-2014, 22:37
آیا برای یادگیری زبان انگلیسی پایانی وجود دارد؟ مثلاً کسی بگوید 8هزار لغت یاد گرفتم و تمام کل انگلیسی را بلدم یا نه مثل فارسی لهجه ها و اصطلاحات زیادی را باید آموخت و انتهایی برایش نیست

Mr.Pooya
27-05-2014, 22:49
آیا برای یادگیری زبان انگلیسی پایانی وجود دارد؟ مثلاً کسی بگوید 8هزار لغت یاد گرفتم و تمام کل انگلیسی را بلدم یا نه مثل فارسی لهجه ها و اصطلاحات زیادی را باید آموخت و انتهایی برایش نیست

دقیقا مثل فارسی هست. شما میری انقدر درس می خونی انقدر می خونی دکترای ادبیات فارسی هم می گیری واسه خودت کسی میشی توی جهان ولی هنوز هم خیلی چیز ها توی زبان فارسی هست که باید یاد بگیری.

دقیقا انگلیسی هم همینطور هست حتی کسایی هم که زبان مادریشون انگلیسی هست انگلیسی رو کامل بلد نیستند. اون ها کامل بلدن بخونن و بنویسن گوش کنن حرف بزنند ولی دلیل بر این نمیشه که انگلیسی رو کامل بلد باشند.

مثال می زنم براتون تا حالا حتما شده که شما با دوستتون صحبت می کنید یکدفعه یک کلمه خیلی ادبی بکار می برید و دوستتون از شما می پرسه یعنی چی این کلمه ای که گفتی ؟ پس معلوم میشه که ما خودمون هم زبان خودمون رو کامل بلد نیستیم فقط کامل حرف زدن و شنیدن و ... بلدیم انگلیسی هم دقیقا همینجوره.

Mr.Pooya
27-05-2014, 23:02
سلام .

یکی از بستگان قصد یادگیری زبان بصورت خوداموزی رو داره و باب کتاب " انگلیسی در سفر ( حسن اشرف الکتابی ) " شروع کرده .

به نظر من کتاب جالبی هست اما آیا میتونه با همین روش ادامه بده ؟ میانگین هفته ای 20 ساعت وقت میذاره و تلاشش زیاده.

به نظر من بدترین روش اینه که بیای از کتاب انگلیسی در سفر شروع کنی و بخوای دونه دونه حفظش کنی.

به نظر من برای یادگیری زبان باید از همون زبان استفاده کنی. منظورم اینه که نباید به زبان فارسی انگلیسی رو یاد بگیری و راه درست اینه که زبان انگلیسی رو به زبان انگلیسی یاد بگیری.

هر چند نظریه های خیلی زیادی در مورد استفاده از زبان اول موقع یادگیری زبان دوم وجود داره ولی من به شخصه فکر می کنم اگر هم واقعا نیاز باشه استفاده بشه فقط در سطوح پایین و در سطح های بالا اصلا نباید از زبان فارسی استفاده کنی.

مورد بعدی اینکه وقتی به این روش یک جمله بخونی و حفظش کنی این جمله به بخش Passive دایره لغت اضافه می شه و شاید شما هر بار که این جمله رو می بینی کامل معنیش رو بفهمی و متوجه بشی ولی وقتی بخوای استفادش کنی می بینی واقعا توی ذهنت نمیاد. برای یاد گرفتن یک کلمه یکی از راه های درست اینه که کلمه رو توی متن یاد بگیری ببینی چطور استفاده میشه چه کاربرد هایی داره و ... و باید مداوم اون رو توی حرف زدنت (انگلیسی) استفاده کنی تا واقعا یادش بگیری و هر وقت خواستی ازش استفاده کنی نوک زبونت باشه.

باز هم تاکید می کنم این روش من بود خیلی ها شاید با حرف های من کاملا مخالف باشند

mhk.khm
28-05-2014, 05:48

اگر ميشود چند کتاب براى ريدينگ نام ببريد؟؟؟

PSA-XU
28-05-2014, 15:02
از کتابهای سری Readers استفاده کنید برای شروع خوب هستند.
برای یادگیری گرامر هم از این کتاب استفاده کنید:
Essential Grammar in Use

لغت هم حفظ نکنید تو متن و Context یاد بگیرید.

karimz
28-05-2014, 22:15
جایی تبلیغی دیدم راجب یادگیری انگیلسی در خواب آیا همچین چیزی صحت داره کسی هست تونسته باشه توی خواب زبان یاد بگیره؟ اصن داریم؟

hermione
28-05-2014, 23:14
سلام به دوستان و اساتید :n12:

من میخوام که توی یک دوره 2-3 ساله به سطح خوبی در زبان برای امتحان IELTS و همچنین سطح قابل قبولی در مکالمه داشته باشم .

تا الان هر چیزی که از زبان بلدم بیشتر از طریق خوندن مطالب ( مربوط به درسم ) و کمی هم گوش دادن به برنامه های انگلیسی زبان بوده .

و reading بهتری دارم و بقیه skills ها تقریباً صفره .

برای شروع باید چه نوع کلاس زبانی برم آیا دوره های فشرده ای دارن ؟

MR.CART
29-05-2014, 19:50
ببخشید خوندن و یادگرفتن کتابهایenglish grammer in use intermediate @ advanced برای کنکور تخصصی زبان کافیه؟اگه کافی نیست چه کتابای دیگه هم باید خوند؟

hamidchi
29-05-2014, 21:58
کتاب advanced reading power خوب هست؟؟؟

اگر ميشود چند کتاب براى ريدينگ نام ببريد؟؟؟
کتاب در زمینه ریدینگ نمیدونم چیا خوب هست ، چون کتاب با محوریت ریدینگ یادم نمیاد خونده باشم . کتاب زیاد هست میتونید تو سایتای فروش کتاب سرچ کنید بعد کتاب هایی رو که تو سایت پیدا کردید راجه بهشون تحقیق کنید که کدوم بهتره و مناسب شما هست

hamidchi
29-05-2014, 22:11
سلام به دوستان و اساتید :n12:

من میخوام که توی یک دوره 2-3 ساله به سطح خوبی در زبان برای امتحان IELTS و همچنین سطح قابل قبولی در مکالمه داشته باشم .

تا الان هر چیزی که از زبان بلدم بیشتر از طریق خوندن مطالب ( مربوط به درسم ) و کمی هم گوش دادن به برنامه های انگلیسی زبان بوده .

و reading بهتری دارم و بقیه skills ها تقریباً صفره .

برای شروع باید چه نوع کلاس زبانی برم آیا دوره های فشرده ای دارن ؟
دوره های مخصوص آزمون آیلتس در آموزشگاه ها برگزار میشه . که خب واقعا نکته ها و ترفند هایی رو میگن که خیلی به درد آزمون میخوره
ولی اول تصمیمتون رو بگیرید دقیقا چه زمانی میخاهید در آزمون شرکت کنید . اگه دایره لغات و کلا سطح زبان پایین باشه به نظرم چون قصد دارید 2 - 3 سال دیگه آزمون بدید بهتره اول در کلاس های ترمی شرکت کنید و همراه با کلاس در منزل هم وقت بگذارید و زیاد تر کار کنید . کلاس های ترمی اگه اصولی و با برنامه ریزی کار بشه واقعا عالی هست
بعد از چند ترم با روند کار آشنا خواهید شد و میتونید خودتون هم بدون کلاس بخونید البته صد در صد با کلاس بهتره . اگه سعی کنید مطالعه زبان را مداوم جلو ببرید بعد از 1 تا 1.5 سال به سطح خوبی خواهید رسید که با فراگیری نکات آیلتس مطمئن باشید نمره خوبی رو در آزمون کسب خواهید کرد

Mr.Pooya
01-06-2014, 21:33
جایی تبلیغی دیدم راجب یادگیری انگیلسی در خواب آیا همچین چیزی صحت داره کسی هست تونسته باشه توی خواب زبان یاد بگیره؟ اصن داریم؟

از داشتن که زیاد هستند این چنین مجموعه هایی. اما من تا حالا امتحان نکردم و نخواهم کرد. من بهش اعتقاد ندارم که شما شب بخوابی صبح بیدار شی ببینی زبان بلدی. به نظر من همش الکی هست. اگر واقعا می خواهید زبان یاد بگیرید باید تلاش کنید.

Mr.World.Wide
02-06-2014, 09:07
سلام و خسته نباشید
آیا برای یادگیری زبان شما نرم افزار رو پیشنهاد میکنید؟؟
میشه یک نرم افزار حال خیلی عالی رو جایگزین کلاس کرد؟؟
من راستش کلاس ثبت نام کردم ولی سطحش خیلی خیلی پایینه
به عبارتی خب من قبلا زبان رو خودآموزی خوندم تا به الان
و من یه فیلم باز حرفه ای هستم
ولی برای کلاس من رو در سطح های خیلی پایین ثبت نام میکنند
و اونجا سر کلاس میرم خیلی خسته میشم و اصلا حوصله تحملش رو ندارم
میشه آیا نرم افزاری باشه که جایگزین کلاس درس بشه؟؟

Mr.Pooya
02-06-2014, 12:18
سلام و خسته نباشید
آیا برای یادگیری زبان شما نرم افزار رو پیشنهاد میکنید؟؟
میشه یک نرم افزار حال خیلی عالی رو جایگزین کلاس کرد؟؟
من راستش کلاس ثبت نام کردم ولی سطحش خیلی خیلی پایینه
به عبارتی خب من قبلا زبان رو خودآموزی خوندم تا به الان
و من یه فیلم باز حرفه ای هستم
ولی برای کلاس من رو در سطح های خیلی پایین ثبت نام میکنند
و اونجا سر کلاس میرم خیلی خسته میشم و اصلا حوصله تحملش رو ندارم
میشه آیا نرم افزاری باشه که جایگزین کلاس درس بشه؟؟

سلام

نرم افزار زیاد هست ولی اینکه جایگزین کلاس بشه اصلا من توصیه نمی کنم.

ولی در کنار کلاس می تونید Rosetta Stone رو کار کنید باهاش خیلی نرم افزار عالی هست. در ضمن می تونید با مدیریت آموزشگاه صحبت کنید سطحتون رو ببره بالاتر یا اگر سطح تدریس آموزشگاه پایین هست آموزشگاه تون رو عوض کنید

Mr.World.Wide
02-06-2014, 12:42
سلام

نرم افزار زیاد هست ولی اینکه جایگزین کلاس بشه اصلا من توصیه نمی کنم.

ولی در کنار کلاس می تونید Rosetta Stone رو کار کنید باهاش خیلی نرم افزار عالی هست. در ضمن می تونید با مدیریت آموزشگاه صحبت کنید سطحتون رو ببره بالاتر یا اگر سطح تدریس آموزشگاه پایین هست آموزشگاه تون رو عوض کنید

خیلی ممنون
مزیت کلاس چیه نسبت به نرم افزار؟؟
فقط تمرین؟؟
خب کلاس نمیدونم
حال اگر من واقعا وقت بذارم و تلاش کنم ایا میشه با یه نرم افزار کامل به نتیجه دلخواه برسم؟
من زبان رو در حد مکالمه و درک مطلب میخوام
یعنی الان چطور فارسی صحبت میکنم و فیلم های اموزشی فارسی رو گوش میدم؟
من برای اموزش نرم افزار های جلوه های ویژه نیاز به فهمیدن دارم
نمیخوام تافل
یا مترجمی

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

Mr.Pooya
02-06-2014, 12:52
خیلی ممنون
مزیت کلاس چیه نسبت به نرم افزار؟؟
فقط تمرین؟؟
خب کلاس نمیدونم
حال اگر من واقعا وقت بذارم و تلاش کنم ایا میشه با یه نرم افزار کامل به نتیجه دلخواه برسم؟
من زبان رو در حد مکالمه و درک مطلب میخوام
یعنی الان چطور فارسی صحبت میکنم و فیلم های اموزشی فارسی رو گوش میدم؟
من برای اموزش نرم افزار های جلوه های ویژه نیاز به فهمیدن دارم
نمیخوام تافل
یا مترجمی

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

خواهش می کنم

ببینید کلاس خوبی که داره اینه که شما صحبت می کنی تو کلاس. با نرم افزار Rosetta Stone هم می تونی صحبت کنی ولی اون یک جمله های مشخص شده رو میگه شما هم باید تکرار کنید ولی تو کلاس شما مجبور میشی که جمله های جدید بسازی یعنی در لحظه باید فکر کنی و جمله بسازی و همین باعث میشه که حرف زدن انگلیسی یاد بگیرید و کمک زیادی به Fluency می کنه. برای Listening باز دست آدم باز تره که خودش تمرین کنه چون تقریبا همش به تمرین و شنیدن انگلیسی بر می گرده.

شما ( منظورم کلی هست ) برای مکالمه یاد گرفتن باید مکالمه کنید وگرنه حتی هزار تا کتاب مربوط به مکالمه هم بخونید ولی یک جمله جدید نسازید بهتون قول میدم که حتی ابتدایی ترین جمله ها رو هم نمی تونید بسازید و حرف بزنید

mhk.khm
10-06-2014, 16:14
سلام .
من میخواهم زبان را برای خواندن و نوشتن یاد بگیرم.
شما چه کتاب هایی را پیشنهاد میکنید؟؟؟
(من کلاس زبان هم میروم)
ممنون../

Mr.Pooya
10-06-2014, 20:28
سلام .
من میخواهم زبان را برای خواندن و نوشتن یاد بگیرم.
شما چه کتاب هایی را پیشنهاد میکنید؟؟؟
(من کلاس زبان هم میروم)
ممنون../

سلام

دوست عزیز شما چه سطحی هستید ؟ تا سطح تون رو نگید نمی تونیم کتابی بهتون معرفی کنیم.

سطحی که درس می خونید تو آموزشگاه سطحی که خودتون فکر می کنید هستید و از همه مهمتر سطح Reading و Writing تون چون نمیشه گفت کسی که داره به فرض Advanced می خونه، همه مهارت ها رو هم در سطح Advanced هست.

موفق باشید

mhk.khm
23-06-2014, 15:00
سلام‌‌.اگه میشه در مورد کتاب interchange توضیح بدهید و بگویید بیشتر چه مهارتی را یاد میدهد؟

Mr.Pooya
26-06-2014, 21:30
سلام‌‌.اگه میشه در مورد کتاب interchange توضیح بدهید و بگویید بیشتر چه مهارتی را یاد میدهد؟

سلام

Interchange کتاب خیلی خوبیه و جامع هست یعنی ۴ مهارت رو آموزش میده و میشه گفت همه بخش هاش رو خیلی خوب آموزش میده. بخش رایتینگ رو زیاد روش تاکید نداره و اگر در کلاس می خونید این کتاب رو باید معلم تون رایتینگ درس بده بهتون ولی در کل کتاب خوبی هست Interchange و سطح های بالاترش Passage.

موفق باشید

setarejallab
28-06-2014, 18:25
اینم یه مقاله خوب در مورد آموزش زبان انگلیسی
زبان انگلیسی و یا آموزش زبان انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به درد می خورد؟؟
زبان انگلیسی مهم‌ترین زبان دنیا در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی، صنعتی، فرهنگی و علمی در روابط بین‌الملل به شمار می‌آید , بنابر این یادگیری آن برای موفقیت ضروری است .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آیا هیچ فکر کرده‌اید که دسترسی به اطلاعاتی که دیگران از آن بی‌بهره‌اند، چقدر می‌تواند جالب باشد؟ یا صحبت کردن با افراد جالبی که دیگران نمی‌توانند با آنها ارتباط برقرار کنند؟ یا تحت تأثیر قرار دادن اطرافیانتان هر موقع که دهانتان را باز می‌کنید؟ و یا پشت سر گذاشتن دیگران با جهش‌های بزرگی که در شغل‌تان برمی‌دارید؟

شما به چه چيزي علاقمند هستيد؟ علوم؟ موسيقي؟ کامپيوتـر؟ سلامتي؟ تجـارت؟ ورزش؟ رسانه‌هـاي امروز – از قبيـل اينترنت، تلويزيون و مطبوعـات – دسترسي تقريباً نامحدودي را به اطلاعات پيرامون موضوعات مورد علاقه‌تان فراهم کرده است. فراموش نکنيد که ما در عصر اطلاعات زندگي مي‌کنيم
تنها يک مشکل وجود دارد: بيشتر اين اطلاعات به زبان انگليسي است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1بيشتر صفحات وب. بيش از يک ميليارد (1.000.000.000) صفحه اطلاعات در اينترنت وجود دارد! اين شگفت‌انگيز است که تنها با ياد گرفتن يک زبان، به خيل عظيمي از اطلاعات در پهنه اينترنت دسترسي پيدا مي‌کنيد.
2کتابها – در هر موضوعي، از سرتاسر جهان. شما مي‌توانيد کتابهايي با نويسندگان آمريکايي يا بريتانيايي بخوانيد، و نيز کتابهاي ترجمه شده از زبانهاي ديگر. به هر موضوعي که علاقمند باشيد، مي‌توانيد چيزي به انگليسي درباره آن پيدا کنيد.
3مطبوعات. فقط مجله‌ها و روزنامه‌هاي انگليسي زبان هستند که به راحتي در هر کجاي جهان يافت مي‌شوند. شما براي پيدا کردن مجله‌هايي مانند تايم يا نيوزويک مجبور نيستيد خيلي وقت صرف کنيد.
4علوم. زبان انگليسي کليـد دنيـاي علم و فن‌آوري است. حـدود 95% مقـالات علمي منتشر شده، به زبان انگليسي است کـه تنها حدود 50% از آنها مربوط بـه کشورهاي انگليسي‌زبان (مانند آمريکا و انگلستان) مي‌باشد.
5گزارشات خبري. شبکه‌هاي تلويزيوني بين‌المللي از جمله BBC و CNN را در نظر بگيريد. آنها خبرها را بسيار سريع‌تر و حرفه‌اي‌تر منتشر مي‌کنند. در هر کجاي دنيا شما مي‌توانيد به آنها دسترسي داشته باشيد.
اگر شما بتوانید با آموزش زبان انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صحبت کنید، قادر خواهید بود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
****با مردمان سراسر جهان ارتباط برقرار کنید. مثلاً می‌توانید عقاید و نظراتتان را در گروه‌های تبادل نظر اینترنتی بیان کنید. به افراد مورد علاقه‌تان ایمیل ارسال کنید و درباره زندگی و فرهنگشان اطلاعات کسب کنید.
****راحت‌تر سفر کنید. به هر کجا که سفر می‌کنید می‌توانید با دیگران ارتباط برقرار کنید – انگلیسی در بیش از ۱۰۰کشور جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. می‌توانید آدرس بپرسید، با افراد مکالمه کنید، یا… کمک بخواهید. کسی چه می‌داند، شاید روزی زبان انگلیسی جان شما را نجات دهد
****موقعیت و مهارت شغلی خودتان را افزایش دهید چرا که خیلی منابع اموزش ناب به زبان انگلیسی هست

befermatooo
29-06-2014, 10:06
سلام

دوستان مجموعه english today برای یادگیری چطوره ؟

یکی از دوستان میگفت میتونه یه معلم سرخونه باشه و کاسبی خیلی ها رو تخته کرده .

به نظرتون میشه بدون استاد اینو یاد گرفت ؟

خیلی تعریفشو میکنن .

Mr.Pooya
29-06-2014, 12:53
سلام

دوستان مجموعه english today برای یادگیری چطوره ؟

یکی از دوستان میگفت میتونه یه معلم سرخونه باشه و کاسبی خیلی ها رو تخته کرده .

به نظرتون میشه بدون استاد اینو یاد گرفت ؟

خیلی تعریفشو میکنن .

سلام
خیلی مجموعه خوبی هست ولی اینطور نیست که فقط به همین اکتفا کنید باید با منابع دیگه همراه باشه ولی در کل خیلی عالیه.

موفق باشید

befermatooo
01-07-2014, 08:28
سلام
خیلی مجموعه خوبی هست ولی اینطور نیست که فقط به همین اکتفا کنید باید با منابع دیگه همراه باشه ولی در کل خیلی عالیه.

موفق باشید

طریقه کار با english toady به چه شکیلیه ؟

من دانلودش کردم که 27 قسمته ! و هر قسمت به موضوعی میپردازه اما همش فیلم هست ! یعنی من باید از رو فیلم یاد بگیرم ؟ حالا لغاتی را که نمیدونم معنیشو باید از لغتنامه بکشم بیرون ؟

آیا خود نرم افزار اصلیش که بیرون بالای 50 تومن قیمت داره متفاوته ؟

Mr.Pooya
05-07-2014, 18:56
طریقه کار با english toady به چه شکیلیه ؟

من دانلودش کردم که 27 قسمته ! و هر قسمت به موضوعی میپردازه اما همش فیلم هست ! یعنی من باید از رو فیلم یاد بگیرم ؟ حالا لغاتی را که نمیدونم معنیشو باید از لغتنامه بکشم بیرون ؟

آیا خود نرم افزار اصلیش که بیرون بالای 50 تومن قیمت داره متفاوته ؟

27 قسمت ؟ مجموعه اصلی 26 تا DVD هست که در هر کدوم حدود 6 تا بخش مختلف هست از جمله معرفی دی وی دی و آموزش !

این مجموعه نرم افزار نداره فقط فیلم هست. بله باید از روی فیلم یاد بگیرید. ببینید خودش خیلی خوب توضیح میده همون خانمی که درس می دن ولی اگر کلمه ای رو متوجه نشدید بله باید برید از دیکشنری نگاه کنید.

متد اموزش این مجموعه یادگیری انگلیسی با فیلم هست که هر قسمت معلم توضیح میده و بعد کلیپ 4-5 دقیقه ای می بینید شما.

نه اگر از نت دانلود کنید با بیرون هیچ فرقی نداره. در ضمن بیرون اصل نمی فروشند بلکه به اسم اصل می فروشند چون فکر می کنم مجموعه اصلیش چیزی حدود 90$ قیمت داشته باشه البته دقیق نمی دونم. ولی خب از بیرون هم می خواهید تهیه کنید بیشتر از 10-15 هزار تومان پول ندید براش ولی اگر از اینترنت کامل دانلودش کردید که چه بهتر.

موفق باشید

siahkamar
05-09-2014, 15:20
سلام

22 سالمه و از زبان هیچی نمیدونم
اما وقت و انگیزه زیادی دارم ولی کلاس به هیچ وجه نمیتونم برم
راهی دارین که با تلاش خودم زبان و از مبتدی یاد بگیرم؟
سپاس

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-09-2014, 16:51
سلام

22 سالمه و از زبان هیچی نمیدونم
اما وقت و انگیزه زیادی دارم ولی کلاس به هیچ وجه نمیتونم برم
راهی دارین که با تلاش خودم زبان و از مبتدی یاد بگیرم؟
سپاس

سلام
خلاصه ی مطلب :
غرور و همّت و شوق و علاقه و دستور زبان فارسی و دستور زبان انگلیسی و غرق شدن در انگلیسی .
اطلاعات بیشتر :

.
چند چیز رو باید ملکه ی ذهنتون کنید :
1- هیچ چیز در این دنیا مجانی نیست و برای به دست آوردنش و حفظ کردنش باید زحمت کشی, , تلاش کرد , وقت صرف کرد , پول صرف کرد
2- باید صبر داشته باشید . صبر خردمندانه
3- آهسته و پیوسته رفتن بهتر از تندروی و توقف
رهرو آن نیست که گه تند و گه آهسته رود , رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود
یعنی توقع یک نتیجه ی بزرگ در یک زمان کوتاه رو نداشته باشید .
زبان رو یاد بگیرین برای لذت و تفریح . خودبخود بعد از مدتی , وقتی به پشتِ سرتون نگاه میکنین ( گذشته ) میبینین که خیلی بالا اومدین و لذت میبرین از پیشرفتتون اما مبادا قانع بشین و کفایت کنین ( بسنده کنین ) وگرنه پیشرفتتون متوقف میشه .

4- اگر دستور زبان فارسی رو خوب بلدید و غرور تکبر مثبت دارید , عشق و علاقه دارید , بقیه اش ساده هست .
یک کتاب دستور زبان انگلیسی بخرید که از حروفِ الفبای انگلیسی و صداهاشون و طرز نوشتنشون شروع کرده تاااااا برسه به پیچیده ترین جملات و نکاتِ گرامری .

اگر دستور زبان فارسی خوب بلد نیستید بهتره اول یکی دو ماه فقط یک کتاب مثل دستور زبان فارسی 5 استاد بخونید یا هر کتابی که بهتر از اون باشه .
اگر دستورزبان فارسی رو خوب بلد نباشید , در یادگیریِ زبانِ دیگه دچار مشکل میشید و سختی و رنجش زیاد میشه و لنگ میزنید .
زبان فقط سه چیزه :
گرامر ( قالبها ) - کلمات - اصطلاحات ) .
البته لهجه ها هم هست .
تا میتونین فیلم ببینین . خصوصاً برنامه های مخصوص بچه ها و کارتونها چون ساده و واضح حرف میزنند .
تکرار هم بسیار مهم هست برای همینه که حتی بعضی از بی سوادها هم میدونند i love you یعنی چی .
باید تا میتونین غرق بشین در انگلیسی انگار که خارج زندگی میکنید .
هر چی اطرافتون هست اسمش رو به انگلیسی یاد بگیرین .
امروزه هم که هزار جور دیکشنری ( لغتنامه برای موبایل و کامپیوتر یا آن لاین ( اینترنتی ) درسته شده .
پس همه ی منابع در خدمت شماست
فقط باید همت و شوق و علاقه و غرور به کار بیافته تا روز به روز حرکت کنین به سمت بهتر شدن .

یک مسئله ی دیگه هم هست که خیلی خیلی کمک میکنه به پیشرفت :
وقتی کلمه ای یا جمله ای به فارسی میگین , باید انگلیسیش رو هم همون لحظه از ذهنتون بگذرونین
اینطوری کم کم میرسید به جائی که هر چی به فارسی میدونید , انگلیسیش رو هم بلدید
حُسنِ دیگرش اینه که فراموش نمیکنید چون فراموشی آفتِ دانستن هست و اطلاعات رو میخوره و محو میکنه .
پس با روش از ذهن گذراندن , شما دتنسته هاتون رو دائماً تکرار میکنین و پلِ ارتباطیشون در مغز از بین نمیره چون مغز هم مثل کامپیوتر دسته بندی میکنه و در جای مخصوص خودش ذخیره میکنه .
مثال
pen و قلم
با تکرار کردن , پل ارتباطی این دو کلمه با هم همیشه سالم میمونه و هر وقت میگین pen اون یکی کلمه هم به یادتون میاد ( قلم )
گاهی باید با خودتون حرف بزنین تا مغزتون و عضلاتی که در سخن گفتن دخالت دارند , برنامه ریزی بشند برای درست تلفظ کردنِ کلمات و جملات
به همین علت هست که انسانِ ناشنوا حتماً لال میشه یا خیلی بد و پر از اشتباه کلمات رو ادا میکنه

siahkamar
05-09-2014, 22:15
کتاب و برنامه و فیلم و ... برای شروع یک فرد مبتدی چی پیشنهاد دارین غیر از مواردی که بالا گفتین؟
سپاس

niofar
26-10-2014, 20:01
سلام بر دوستای عزیز
تو پستای اول این تاپیک دیدم یکی از کاربرای محترم (kurosh) کتاب مفید longman language activator رو معرفی کرده بود ولی متاسفانه نتونستم از لینکی که داده بود دانلود کنم
نیاز مبرمی به این کتاب دارم لطفا دوستای محترم اگه میوتونن کمک کنن تا بتونم به یه صورتی این کتابو دانلود کنم

خیلی خیلی ممنون

Kurosh
04-11-2014, 05:29
سلام بر دوستای عزیز
تو پستای اول این تاپیک دیدم یکی از کاربرای محترم (kurosh) کتاب مفید longman language activator رو معرفی کرده بود ولی متاسفانه نتونستم از لینکی که داده بود دانلود کنم
نیاز مبرمی به این کتاب دارم لطفا دوستای محترم اگه میوتونن کمک کنن تا بتونم به یه صورتی این کتابو دانلود کنم

خیلی خیلی ممنون
سلام دوست عزیز

لینک جدید و دائمی به پست اضافه شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-02-2015, 02:42
سلام دوستان
ساده ترین راه برایِ پی بردن به مواردِ استفاده ی یک کلمه
توی گوگل بنویسید:
...... In sentences
به جای ...... , اون کلمه رو بنویسید
مثال
so in sentences
نتيجه:
يکی از سایتها:

LetitLoad.com
26-04-2015, 05:10
نرم افزار های لایتنر خیلی بهم کمک کردن تا سریعتر بتونم تعداد زیادی لغت رو یاد بگیرم، توصیه میکنم اگه از این تکنیک تا بحال استفاده نکردین حتما یکبار امتحان کنین، بنظرم بهترین نرم افزار لایتنر هم این نرم افزاره که کاملا رایگانه و امکاناتش هم فوق العاده ست:

دانلود از سایت سازنده:

saeed13558524
20-07-2015, 21:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ژ
به نظر من بهترين سايت اموزشه بريد يه سر بزنيد ضرر نداره من دارم فيض ميبرم

saeed13558524
20-07-2015, 21:57
به نظر من بهترين سايت اموزشه بريد يه سر بزنيد ضرر نداره من دارم فيض ميبرم

Jack Wilder
13-09-2016, 13:56
من که خودم دیدن فیلم با زبان انگلیسی رو موثر میدونم.
کسایی که تازه شروع میکنن، به نظرم بهتره با زیرنویس انگلیسی نگاه کنن

| SoRoush 8K |
13-09-2016, 14:17
من بشخصه هرچی از زبان بلدم رو در وحله اول از گیم ها ( مخصوصا گیم های نقش آفرینی مثل Mass Effect که چون ابتدایی بودم تک تک جملاتی رو که باید انتخاب میکردمو میرفتم از تو دیکشنری پیدا میکردم و همینجوری تو ذهنم ثبت شد بدون اینکه کلاس زبان خاصی برم ! ) و در وحله دوم هم فیلم ها که گوش کردن به زبان انگلیسیشون و خوندن زیرنویس میتونه باعث یادگیری بشه .

dvb55
13-09-2016, 14:42
نام کانال English club TV

کانال غیر رایگان قابل بازگشایی با سیسیکم

ماهواره Astra 4 A/ Ses-5 @ 4.8 East

فرکانس
12073
H
27500

سایت کانال جهت اطلاع از زمان و سطح آموزش برنامه ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

longmaan
13-10-2016, 13:17
این سایت هم خیلی خوبه. انگلیسی رو با ویدیو یاد می‌گیرید.
englishcentral.com

mehrdadkey2
17-12-2016, 19:01
با سلام و تشکر از دوست گرامی
مطالب بسیار زیادی از شما یاد گرفتم.
به نظر بنده اولین و مهم ترین گام، داشتن انگیزه کافی و احساس نیاز به یادگیری زبان انگلیسی است. ممکن است علاقه شما به درک گفت و گوی گردشگران خارجی شما را به سمت یادگیری زبان انگلیسی ببرد و یا علاقه شما به فوتبال باعث شود پا به دنیای یادگیری زبان انگلیسی بگذارید. بنابراین واضحه که انگیزه برای یادگیری زبان انگلیسی و در عین حال تقویت آن، می تواند پیشرفت ما در یادگیری زبان های خارجی دیگر را نیز به همراه داشته باشد.
با آرزوی موفقیت

mehrdadkey2
18-12-2016, 11:15
هر بار که جوابهای شما را میخونم یک چیز جدید یاد می گیرم. تو اینترنت جستجو کردم و یکسری ویدیو فارسی و رایگان در خصوص در خصوص چگونه زبان انگلیسی رو یادبگیریم پیدا کردم که به نظرم عالی بود. تو هر فیلم که بین 3 تا 5 دقیقه است و مجموعا ده تاست یکی میاد جلوی دوربین و تکنیکهایی رو برای یادگیری زبان انگلیسی آموزش میده. تو اینترنت "آموزش هفته سایت زبان رمزی" رو جستجو کنید پیداش میکنید.
یا از اینجا ببینید
آموزش زبان انگلیسی با تکنیک جادویی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چگونه یادگیری زبان انگلیسی را شروع کنیم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali_softcenter
08-10-2017, 10:52
سلام دوستان

من میخوام شروع کنم خودآموز زبان بخونم ..بعد که یه کم سطحم رفت بالا برم کلاس های پری آیلتس!

دنبال یه مجموعه کتاب های زبان خوب هستم از اینا که سری هست مثلا ۱ تا ۵ داره و از سطج پایین تا قبل از پری آبلتس یا پری تافل رو پوشش میده!

مثل آمریکن انگلیش فایل و ....

میخوام بهم پیشنهاد بدید....میخوام کتاب ها هر سه بحث ریدینگ و رایتینگ و لیسنیگ رو داشته باشه..

به من northstar , speak now معرفی شده.

آیا اینا از آمریکن انگلیش فایل بهترن؟

Hamidreza foroutan
28-10-2017, 20:14
بچه ها سلام. چندتا سوال مهم داشتم ازتون

- 1مهمترین خواسته ها و آرزوهاتون وقتی صحبت از یادگیری زبان میشه چیا هستن؟

- 2بزرگترین ترس- موانع و مشکلات شما در یادگیری زبان چیا هستن؟

پیشاپیش از جوابهاتون خیلیم ممنون :)

denzelmovie
03-01-2018, 02:31
دوستان عزیز توو یک سایت تست دادم سطح زبانم متوسط بود از صد درصد 62 درصد گرفتم
تقریبا متوسط به بالا هستم میخوام سطح زبانم رو خیلی بالاتر ببرم ممنون میشم کتاب یا روش عالی معرفی کنید
فقط کلاس پیشنهاد ندین چون شرایطش جور نیست فعلا، خودم میتونم یاد بگیرم همینقدرم که بلدم خودم از طریق نت و فیلم و موزیک و ... یاد گرفتم

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-01-2018, 15:57
دوستان عزیز توو یک سایت تست دادم سطح زبانم متوسط بود از صد درصد 62 درصد گرفتم
تقریبا متوسط به بالا هستم میخوام سطح زبانم رو خیلی بالاتر ببرم
ممنون میشم کتاب یا روش عالی معرفی کنید
فقط کلاس پیشنهاد ندین چون شرایطش جور نیست فعلا،
خودم میتونم یاد بگیرم
همینقدرم که بلدم خودم از طریق نت و فیلم و موزیک و ... یاد گرفتمسلام علیکم

مطلب بنده در این صفحه رو بخونید و سعی کنید تا جایی که ممکنه همه رو اجرا کنید
نتیجه ی خوبی میگیرید إن شاء الله

denzelmovie
05-01-2018, 12:36
سلام علیکم

مطلب بنده در این صفحه رو بخونید و سعی کنید تا جایی که ممکنه همه رو اجرا کنید
نتیجه ی خوبی میگیرید إن شاء الله

سلام، خیلی ممنون دوست عزیز دنبال کتاب یا مجموعه آموزش هستم که زبانم رو تقویت کنم
بقیه دوستان اگه کتاب یا کلا آموزشی سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-01-2018, 18:30
سلام،
خیلی ممنون دوست عزیز
دنبال کتاب یا مجموعه آموزش هستم که زبانم رو تقویت کنم
بقیه دوستان اگه کتاب یا کلا آموزشی سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
مهمترین چیز گرامر هست یا همون قالبها
کتابهای زیادی هست که از حروف الفبا انگلیسی وتلفظشون شروع کرده تا حرفه ای ترین نکات گرامری . اسمش رو اگر یادم اومد بهتون میگم
دوستان دیگه هم حتماً کتابهای خوبی میشناسند
کلمات هم خیلی مهمه که در همون کتاب گرامر خیلی از پر کاربردها هست
خودتون هم با خواندن مقالات مورد علاقتون و مورد نیازتون و استفاده از دیکشنری گوگل و غیره میتونین روزانه دهها کلمه ی پر کاربرد جدید یاد بگیرین

vahid03
23-01-2018, 23:34
من برای خود آموز از مجموعه زیر استفاده میکنم نظرتون در مورد این مجموعه چیه اگه مجموعه خوبی سراغ دارید بگید جایگزین کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویرایش-دوم-کتاب-های-امریکن-انگلیش-فایل/