مشاهده نسخه کامل
: (مشكل)نمايش سياه وسفيدفيلم در media player
saeed pm
18-03-2010, 15:37
سلام دوستان:
مديا پليرم فيلمهارو بصورت سياه وسفيد نمايش ميده نمدونم اين اتفاق از كي افتاده چون بعدازنصب ويندوزم باهاش كار نكردم،با تنظيماتش هم ور رفتم ولي فايده نداشت،k-lite رو هم نصب كردم ولي باز هم نشد ونتونستم مشكل رو حل كنم البته اينو بگم كه playerهاي ديگم هيچ مشكلي ندارن وبصورت رنگي پخش ميكنن ،دوستان هركس ميدونه مشكل كجاست كمك كنه ممنون ميشم....
سلام دوستان:
مديا پليرم فيلمهارو بصورت سياه وسفيد نمايش ميده نمدونم اين اتفاق از كي افتاده چون بعدازنصب ويندوزم باهاش كار نكردم،با تنظيماتش هم ور رفتم ولي فايده نداشت،k-lite رو هم نصب كردم ولي باز هم نشد ونتونستم مشكل رو حل كنم البته اينو بگم كه playerهاي ديگم هيچ مشكلي ندارن وبصورت رنگي پخش ميكنن ،دوستان هركس ميدونه مشكل كجاست كمك كنه ممنون ميشم....
Media Player رو باز کن، از منوی View گزینه ی Enhancements رو بزن و Video Settings رو انتخاب کن. در قسمتی که پایین صفحه ظاهر میشه، روی Reset کلیک کن.
saeed pm
18-03-2010, 21:50
Media Player رو باز کن، از منوی View گزینه ی Enhancements رو بزن و Video Settings رو انتخاب کن. در قسمتی که پایین صفحه ظاهر میشه، روی Reset کلیک کن.
سلام دوست عزيز:
ازپاسخت خيلي ممنونم ولي من اين راه رو صد بار رفتم ولي نشدكه نشد:41:اگه راه حلي غير ازاين هست ممنون ميشم...
سلام دوست عزيز:
ازپاسخت خيلي ممنونم ولي من اين راه رو صد بار رفتم ولي نشدكه نشد:41:اگه راه حلي غير ازاين هست ممنون ميشم...
این کارها رو انجام بده :
از منوی Tools گزینه ی Options رو انتخاب کن. زبانه Performance رو باز کن و دکمه ی Advanced رو بزن. یک پنجره به نام Video Acceleration Settings باز میشه. تیک های Use YUV flipping و Use RGB flipping رو بزن و تیک Use high quality mode رو بردار و در صورت نیاز، سیستم رو Restart کن.
بعد از اون، پیشنهاد می کنم جدیدترین ورژن DivX رو دانلود و نصب کنی و برای پخش فیلم ها از نرم افزار KM Player استفاده کنی. موفق باشی. :20:
saeed pm
18-03-2010, 23:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:درست شد بالاخره.... حالا چطوري؟يك آهنگ صوتي گذاشتم بعد با نورپردازيش ور رفتم درست شد.....آخ كه چقدر با تنظيمات ور رفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چندبار نصب وحذف كردم اگه ميدونستم اين مشكل بيخود بودكه........:19:از شما دوست عزيزم هم واقعا ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستي سال نو رو هم به شما وهم به خونواده محترمت تبريك ميگمhfj جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.