ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : aql server 2005مشکل در نصب(مهم)

samiraaaaaa
17-03-2010, 17:04
من 2 مشکل در نصب این نرم افزار دارم، یکی اینکه نصب ایننرم افزار چند مرحله جلو میره به جایی میرسه که مجوز ادمین میخواد ، یه username,password,domain
یا اینکه میتونیم ئسترسی رو local بزاریم . من چون نمیدونستم اون یوزر و پسورد رو از کجا باید بیارم دسترسی محلی یعنی local رو زدم، اما در مرحله آخر تو نصب sql reporting ، error میده ونصبش نمیکنه و در نتیجه من اصلا نمیتونم محیط sql رو باز کنم.لطفا راهنماییم کنید

bad_boy_2007
17-03-2010, 23:06
من 2 مشکل در نصب این نرم افزار دارم، یکی اینکه نصب ایننرم افزار چند مرحله جلو میره به جایی میرسه که مجوز ادمین میخواد ، یه username,password,domain
یا اینکه میتونیم ئسترسی رو local بزاریم . من چون نمیدونستم اون یوزر و پسورد رو از کجا باید بیارم دسترسی محلی یعنی local رو زدم، اما در مرحله آخر تو نصب sql reporting ، error میده ونصبش نمیکنه و در نتیجه من اصلا نمیتونم محیط sql رو باز کنم.لطفا راهنماییم کنید

reporting Service به دردتان نمیخورد که تیک نصب آنرا هم زده اید ، اگر میخواهید ساده و سریع SQL را نصب کنید نسخه Express را نصب کنید .

samiraaaaaa
18-03-2010, 11:46
ممنون

نسخه express رو بگیرم در زمان نصب دیگه یوزر و پسورد نمیخواد؟

اگه میخوادمیشه بگید این یوزر پسوردی که میخواد چیه ، همان کاربری هست که تو ویندوز ایجاد میکنیم یا نه؟

samiraaaaaa
18-03-2010, 18:21
راستی من sql server 2005 رو میخوام، sql server 2000 را نمی خوام

نسخه experess در 2005 هم هست ؟

bad_boy_2007
18-03-2010, 23:27
اگر بصورت عادی نصب کنید (فکر میکنم اگر گزینه Advanced) را نزنید بدون User و Pass نصب میکند .

نسخه 2005 و 2008 هر دو نسخه Express Edition دارند که 2008 کمی سنگین تر و پیچیده است ، بهتر است همان 2005 را دنلود و نصب کنید .

سپس از سایت مایکروسافت برنامه SQL Managment Studio 2005 Exprees Edition را هم دانلود کنید که بتوانید در یک محیط گرافیکی با Engin اس کیو ال ارتباط برقرار نمایید .