PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادربورد ASUS P5B تا چه کارت گرافیکی رو ساپورت میکنه؟

nima_arafati
17-03-2010, 09:50
سلام به همه اساتید

من با کارت گرافیک فعلیم به مشکل خوردم یه خورده زیادی کم میاره برای بازی های خفن

مشخصاتش تو امضام هست ، تصمیم گرفتم با کمک شما یه چیز بهتر بگیرم

فقط چند تا سوال!

1- مادر بوردم ASUS P5B هست ، کارت گرافیک DDR5 هم میتونم استفاده کنم یا تا DDR3 جواب میده!؟

2- واقعا یه کارت گرافیک 512 مگابایت DDR5 قوی تر و سریعتر از DDR3 یک گیگ هست!؟

تو یه مغازه بودم دیدم فروشنده داره به طرف یه مدل MSI رو پیشنهاد میده DDR5 با 512 مگابایت و میگفت خیلی قوی تر از 1 گیگ DDR3 هست و قیمتشم حدود 100 تومن بود!

3- این کارت گرافیکم رو چند بر دارن خوبه؟

و در آخر هم یه پیشنهاد بم بدید که چه کارتی بخرم که با مادربوردم مشکلی نداشته باشه و توپ هم باشه تا 150 تومن! :11:

erno69
18-03-2010, 01:00
سلام دوست عزیز من هم همین مادربورد رو دارم مشکلی نداره DDR5 هم میتونی روش استفاده کنی.
در مورد دو هم بله تقریبا DDr5 512 قویتره!
به نظر من تو این رنج قیمت میتونی HD 4850 1GB بگیری که بهترین انتخابه! ولی اگه 20 تومن روش بزاری میتونی HD 5750 1GB بگیری که DDR5 هستش و خیلی قویتره

D3vil_A
18-03-2010, 01:22
به نظر من تو این رنج قیمت میتونی HD 4850 1GB بگیری که بهترین انتخابه! ولی اگه 20 تومن روش بزاری میتونی HD 5750 1GB بگیری که DDR5 هستش و خیلی قویتره

در این صورت PSU هم باید عوض بشه.........

H.A.M.E.D
18-03-2010, 01:38
اگه میتونید بودجه رو ببرید بالا تا 200 و پاور Green GP535A بگیرید به قیمت 50 تومن + همون گرافیکی دوستمون گفتن

sina-star
18-03-2010, 12:36
پاورت کمه عزیزم باید عوض بشه

erno69
18-03-2010, 12:43
پاورت کمه عزیزم باید عوض بشه
تایید میشه دوست عزیز. پاورت باید عوض شه

nima_arafati
18-03-2010, 15:39
از همه عزیزانی که لطف کردن و پاسخ دادن متشکرم فقط متاسفانه چند ساعت دیر جواب دادید:20:

تا امروز صبح منتظر موندم ولی خبری نشد ، خوب بگذریم

طبق جستجو های خودم نظرم رو چیپست جدید 250GTS Nvidia گرفت بعد از گشتن تو بازار و دیدن مارک های مختلف با این چیپ (xfx , gainward , msi , asus و ...) نظرم رو msi گرفت خوب البته گرون تر از همشونم بود اکثر جاها 190 و 193 میدادن
یه جا 180 بم داد کارت خودم رو هم 20 برداشت

2 سال کامل ضمانت matrix داره

در مورد پاور جالب بدونید 10 روز پیش سر جریانی این پاور رو تازه خریدم و الان واقعا پشیمونم فکر نمیکردم کارت گرافیک بخوام عوض کنم

طرف فروشنده هم گفت power کم میاره ولی همونجا با یه نماینده green که صحبت کردم گفت کم نمیاره برو خیالت راحت

خدا رو شکر فعلا هم واقعا کم نیاورده تو این چند ساعت

افت ولتاژ پاور هم فقط تو شاخه 12V از 12.249 به 12.196 بوده و بدون نوسان بقیه شاخه ها هم ثابت و عالی

حالا در مورد کارتی که خریدم نظرتون چیه!؟ خودش یه برنامه به نام بوستر داره که نصب کردم خیلی راحت میشه o.c کرد ولی دلم نمیاد باش فعلا از این کارا بکنم

بازم ممنون از همگی

ess_1362
18-03-2010, 19:29
از همه عزیزانی که لطف کردن و پاسخ دادن متشکرم فقط متاسفانه چند ساعت دیر جواب دادید:20:

تا امروز صبح منتظر موندم ولی خبری نشد ، خوب بگذریم

طبق جستجو های خودم نظرم رو چیپست جدید 250GTS Nvidia گرفت بعد از گشتن تو بازار و دیدن مارک های مختلف با این چیپ (xfx , gainward , msi , asus و ...) نظرم رو msi گرفت خوب البته گرون تر از همشونم بود اکثر جاها 190 و 193 میدادن
یه جا 180 بم داد کارت خودم رو هم 20 برداشت

2 سال کامل ضمانت matrix داره

در مورد پاور جالب بدونید 10 روز پیش سر جریانی این پاور رو تازه خریدم و الان واقعا پشیمونم فکر نمیکردم کارت گرافیک بخوام عوض کنم

طرف فروشنده هم گفت power کم میاره ولی همونجا با یه نماینده green که صحبت کردم گفت کم نمیاره برو خیالت راحت

خدا رو شکر فعلا هم واقعا کم نیاورده تو این چند ساعت

افت ولتاژ پاور هم فقط تو شاخه 12V از 12.249 به 12.196 بوده و بدون نوسان بقیه شاخه ها هم ثابت و عالی

حالا در مورد کارتی که خریدم نظرتون چیه!؟ خودش یه برنامه به نام بوستر داره که نصب کردم خیلی راحت میشه o.c کرد ولی دلم نمیاد باش فعلا از این کارا بکنم

بازم ممنون از همگی

اول که مبارک باشه انتخاب بدی نیست ولی یکم گرون خریدی

معمولا 4850 و GTS250 از نظر کارایی در یک سطح هستند ولی 250 تا حدودی قویتره که مدل های اور شده 4850 که قیمتشون بین 140-150 هست از نظر کارایی در یک سطح هستند

در کل بجز مسئله قیمت انتخاب شما خوب بود هر چند که من معتقدم که حدود 200 تومن کارتی مثل SAPHIRE HD5770 چه به لحاظ کارایی و مصرف و قیمت از تمام مدلهای بالا بهتر جواب میده

همچنین فرکانس پردازنده شما هم یکم پایین هست که با اورکلاک به راحتی جبران میشه ولی محدودیت پاور شما مانع از این کار میشه

در پایان من چندتا بنچ مارک برای شما می ذارم که خودتون انتخابتون را با این چند مدل مقایسه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nima_arafati
18-03-2010, 23:17
ممنونم از لطفت دوست من ، با این حساب کارت گرافیک آشغالیه که! :41:

در مورد قیمت ، msi ش گرون بود ، مارک gainward با همین چیپ حدود 150 اینا بود ، اصل هم همون چیپِ ولی دلم نیمد مارک متفرقه بگیرم

الان بازی های سنگین رو تو رزلوشن 1650 بدون ریپ اجرا میکنه من فکر کنم به نسبت قیمتش خیلی بد نباشه:10:

Ultra_Black
19-03-2010, 00:07
ممنونم از لطفت دوست من ، با این حساب کارت گرافیک آشغالیه که! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد قیمت ، msi ش گرون بود ، مارک gainward با همین چیپ حدود 150 اینا بود ، اصل هم همون چیپِ ولی دلم نیمد مارک متفرقه بگیرم

الان بازی های سنگین رو تو رزلوشن 1650 بدون ریپ اجرا میکنه من فکر کنم به نسبت قیمتش خیلی بد نباشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خیر کارت خیلی خوبیه و مبارکتون باشه
فقط گرون گرفتین دوست من:46:

nima_arafati
19-03-2010, 12:28
ممنونم Ultra_Black عزیز

آقا همه میگن گرون فقط ، میشه بگید از کجا باید خرید کنم که گرون نخرم!؟

این کارت رو هر جا قیمت میکردم 190 و 193 قیمت میداد کلی گشتم 180 گیر آوردم!

شما چند قیمت دارید و کجا!؟

کلا از کجا برم خرید های کامپیوتریم رو بکنم پس که گرون نخرم؟:41:

ممنون

mahdishata
19-03-2010, 15:18
سلام
اول اینکه فروشنده ها میخونن رو پیشونیت چی نوشته.بعد به قیافت نگاه میکنن یه قیمت میگن.اکثرا هم هماهنگن
پاساژ ایران جای خوبیه.البته اگه تهران تشریف داری.پایین تر از میدون ولیصر بالاتر از پاساژ رضا.یه قیمت از یکی بگیر 2% یا3% بزن زیرش تا برسی به فروشنده بعدی این کارو تا اخر ادامه بده تا مفت بشه:31:.ولی مواظب باش از جایی که ارزون میخری همه چیز اعم از سیم وغیره تو بسته باشه .سعی کن اعتماد به نفست هم زیاد باشه.:31:
یا حق

nima_arafati
19-03-2010, 19:23
ممنون

اتفاقا از بازار رضا خریدم که نزدیک ایران هست ، فکر نمیکردم ایران بهتر باشه و گرنه اونجا هم میرفتم

کلا من یا از پایتخت خرید میکنم یا از بازار رضا ولی ظاهرا اشتباه میکنم ، این دفعه یه سر اونجا هم میرم ببینم چه خبره:46:

erno69
19-03-2010, 19:43
دوست عزیز یه سوالی داشتم. شما از ویندوز 7 استفاده میکنی؟ خوبه؟
من میخوام از ایکس پی کوچ کنم به 7...
میارزه؟

nima_arafati
23-03-2010, 18:44
حتما این کار رو بکن

البته اول درایورهای همه قطعات کامپیوترت رو چک کن برای وین 7 گیر بیاد بعد

ولی کلا فوق العاده بهتر از اکس پی هست