ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد لاجيتك Z5500

prance666
16-03-2010, 22:58
سلام دوستان من اسپيكر لاجيتك Z5500 خريدم و الان دارم از اون كابل هاي معمولي كه سبز و زرد و مشكي هستند استفاده ميكنم يا به عبارتي DIRECT والا من ميخواستم از وردي كواكسيال و اپتيكال هم استفاده كنم دوستان من كارت صدايي ندارم به نظرتون آيا خيلي فرق بين اين خروجي ها هست و آيا من با اين اسپيكر بايد كارت صدايي بگيرم آيا كارت صدا تاثير آنچناني داره يا نه يا نه شما چه كارت صدايي پيشنهاد ميكنيد البته نميخام بالاي 30 تومان باشه كه ورودي اپتيكال و كواكس داشته باشه

MAGIDIYUM
18-03-2010, 00:00
مینتون چیه؟

prance666
18-03-2010, 18:39
msi k9n neo
اسلات pci فقط يه دونه داره اونم كارت گرافيك روشه و براي صدا هم 6 تا خروجي داره

byebye
18-03-2010, 21:06
خوب مسلما در کنار همچین اسپیکری باید یه کارت خوب که بتونه انواع کدکهای صدا رو دیکد کنه پیشنهاد میشه ///
روی پیکان که نمیشه موتور بنز گذاشت بزاری هم حداکثر توانو نمیتونی داشته باشی .
باز اساتید نظر بدن خوبه ....
راستی چند خریدی ؟؟

prance666
19-03-2010, 01:12
510 تومان
..........

pejmanzq91sh
28-04-2010, 22:52
حتما باید یه کارت صدای توپ بخری تا بفهمی این چه هیولاییه
سعیکن یه کارت صدایی بگیری که خروجی اپتیکال داشته باشه

sasan816
08-05-2010, 12:05
z -5500
به شفافيت واقعيت، به وضوح تصوير و به كيفيت ماوراءِ تصور

داراي استانداردTHX فن آوري منحصربفرد لاجيتك از دنياي ديجيتال و Dolby Digital نسخه ديجيتال ارائه شده از خانواده دالبي و بهره مند از سخت افزار DTS صداي تئاتر گونه ديجيتالي، جهت ايجاد صداي فراگير 5.1 كانال ديجيتال.
اسپيكري بي رقيب و استثنائي با قابليت خروجي 500 وات RMS (317 وات RMS توان مجموع بلندگوها، 62*2 مقابل، 62*2 پشت و 69 وات مركزي) و بهره گيري از يك ساب ووفر 25.4 سانتي متري (10 اينچ قطر دهانه و 188 وات RMS توان ساب ووفر)، جهت توليد صدائي فاقد اختلال و آشفتگي و بسيار دقيق و واضح و قابليت اتصال با 6 منبع صوتي (رايانه هاي شخصي، CD، DVD، كنسول هاي بازي، MP3 Players و Optical)، پيشرفته ترين اسپيكر دنيا را در بالاترين سطح كيفيت، به كشف صداهاي Dolby Digital، Dolby Prologic II نسخه نهائي ارائه شده از خانواده دالبي، Dolby Sorrund نسخه شبيه ساز فراگير ارائه شده از دالبي، DTS و DTS 96/24 شبيه ساز صداي استوديوئي (96 كيلوهرتز بر 24 بيت صداي ديجيتال) و در نهايت PCM (صداي استريوي فشرده نشده 44.1 كيلوهرتز بر 16 بيت) توانمند ساخته است. در اين پديده استثنائي، ورودي اپتيكال اين امكان را ايجاد مي كند كه صدائي فاقد هرگونه زوائد و نويز را جهت رسيدن به بالاترين حد لذت از حجم و كيفيت صداها خلق نمايد.
و اين معناي شناور بودن بر سطح امواج صوتي است.
همچنين ادغام عملگر دوگانهTweeter و Mid-Range در يك بلندگوي خاص با روكش خاص آلومينيومي با جديدترين فن آوري توليد و طراحي، ارائه صدائي شفاف و لطيف را با هر حجمي امكان پذير مي نمايد. مركز كنترل ديجيتال SoundTouch در اين ربات خارق العاده، اين امكان را ايجاد مي كند، كه علاوه بر كنترل حجم و كيفيت صداي خروجي، تمامي دستگاه هاي ورودي تان را نيز با راحت ترين حالت مديريت نمائيد. LCD تعبيه شده در مركز كنترل با رنگ دلنشين آبي فام، زيبائي اين اسپيكر را چندين برابر نموده است. بلندگوهاي اقماري قابل نصب بر روي ديوار و يا استقرار روي ميز، با طراحي ويژه و تغيير پذير، هدايت امواج صوتي را در ساده ترين وضعيت در اختيارتان قرار مي دهد. جك ورودي چندكاره و انحصاري اين مجموعه بي نظير، جهت هماهنگي با تمامي دستگاه هاي ورودي آنالوگ و ريموت كنترل بي سيم، جهت مديريت از راه دور صدائي كه دوستش داريد، ويژگي خاص ديگري از خصوصيات پديده لاجيتك است.

شهنام89
26-09-2010, 22:33
سلام
ديروز از باساز ايران منم 5500خريدم 520قيمت داد 480خريدم
البته كارت صداي من حرفه ايي
M-AUDIO Revolution7.1
ببخشيد موبايلم ويندوز عربي حروف فارسي نداره!

sattar83
28-09-2010, 00:55
دوست من اسپیکری که دارید جزو بهترین های رده خود محسوب میشه
می تونی با همان کابل های آنالوگ صدا از این اسپیکر استفاده کنی اما در این صورت از افکت های ویژه صدای Surround تقریبا بی بهره میشی مانند افکت دالبی دیجیتال در فیلم ها(اما چرا تقریبا؟چون بعضی نرم افزارها و کارت های صوتی می توانند این افکت را تولید و توسط همان کابل های آنالوگ سنتی پشتیبانی کنند)
در ضمن مزیت ورودی های دیجیتال کواکسیال یا اپتیکال کیفیت صدای نسبتا بالاتر و جمع وجور بودن نسبت به دیگر کابل ها است(در حالت5.1 فقط یک کابل استفاده خواهی کرد نه 6کابل 12 سوکت)
پیشنهاد می کنم برای بهره بردن از حداکثر کیفیت این بلنگوها از کارت صدای با کیفیت مانند CREATIVE - Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنی که کیفیت مناسبی هم دارد

rudbari
05-10-2010, 17:31
حتما باید یه کارت خوب بخری ولی نه 30 هزار تومنی، 30 هزار تومن رو هزینه نکنی خیلی بهتره، برای یه تفاوت محسوس حداقل باید 100000 تومان رو خرج کنی،
می دونی چند وقت پیش یکی تو پاساژ ایران نزدیک بود به خاطر این اسپیکر بمیره!!!

H.Operator
07-10-2010, 18:09
حتما باید یه کارت خوب بخری ولی نه 30 هزار تومنی، 30 هزار تومن رو هزینه نکنی خیلی بهتره، برای یه تفاوت محسوس حداقل باید 100000 تومان رو خرج کنی،
می دونی چند وقت پیش یکی تو پاساژ ایران نزدیک بود به خاطر این اسپیکر بمیره!!!
خوب داستان مردنش واسه چی بود:13:؟