مشاهده نسخه کامل
: برسی انواع هدفون های فول سایز
T I G E R
16-03-2010, 08:49
هدفون یا هدست فول سایز به هدفون هایی گفته میشه که گوشی های اون کل گوش رو میپوشه و برای استفاده راحت ، حرفه ای و یا طولانی مدت طراحی شدند ...قیمت این هدفونها از چند هزار تومان تا چند صد هزار تومان هستش البته در خارج هدفونهای میلیون تومانی هم پیدا میشه
بنظرم زمان اون بود که تاپیکی رو ایجاد کنیم تا کاربران گوناگون تجربیات خودشون رواز کیفیت هدفون های فول سایزی که استفاده کردند رو به سایر کاربران منتقل کنند ... اینجوری سایر کابران هم با نقاط ضعف و قوت انواع هدفون ها آشنا میشند و در انتخاب هدفون های مدنظر خودشون بهتر عمل میکنند
البته لازم نیست حتما هدفون خوب و معروفی باشه ...هر هدفون فول سایزی که استفاده کردید حتی اگه چرند بوده اینجا بگید تا سایر کاربران هم از جنس های بد مطلع بشند
من به نوبه خودم چند تا از هدفون هایی رو که به تازگی تست کردم رو براتون اینجا معرفی میکنم
امیدوارم این تاپیک براتون مفید واقع بشه
موفق باشید
T I G E R
16-03-2010, 09:08
A4Tech HU-510
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدست 5.1 کاناله A4Tech دارای 8 بلندگو می باشد (در هر طرف گوشی آن 4 بلندگو بهمراه 1 ساب ووفر قرار دادرد)
این هدست از طریق پورت USB به سیستم نصب میشه و نیازی به کارت صدای کامپیوتر نداره
(چون خودش دارای امکانات کارت صدا در داخل هدفون هستش و بصورت خودکار به سیستم معرفی میشه)
میکروفون اون بصورت نویز کنسلینگ بوده تا کیفیت بهتری رو درهنگام چت و یا ضبط صدا ارئه کنه
دارای کلید کم و زیاد کردن صدا و یا قطع او است
همچنین دارای یک CD راه انداز هستش که با نصب اون می تونید انواع حالت پخش صدا رو شبیه سازی کنید
این هدست برای دیدن فیلم و انجام بازی کیفیت صدای نسبتا خوبی داره
قیمت این هدست در حال حاضر 20 تا 25 هزار تومانه
از مشخصاتش جالبش که بگذریم باید گفت ضعف عمده این هدست ، طراحی بسیار ضعیف اونه
بدینصورت که از یه کش برای تنظیم هدست بر روی سر استفاده شده!
یعنی خواستند کاری کنند که دیگه نیازی به تنظیم حجم هدست نباشه و بصورت خودکار بر روی سر هر کاربری مچ بشه
اما خوب نشده چون کش بر روی سر قرار میگیره و هر چی بیشتر کش میاد فشار بیشتری بر روی قسمت بالایی سر وارد میکنه
هرچند فشار زیادی نیست اما باعث تعریق میشه
از طرفی باعث شده که گوشی های هدفون کاملا بر روی گوش ها قرار نگیره و قسمت پایینی اون متمایل به عقب قرار میگیره
البته این حالت باعث میشه به گوش فشاری وارد نشه اما برای من چندان جالب نیست
البته شاید من چون در رشت زندگی میکنم زیاد به مسئله عدم ایجاد تعریق توسط هدست حساسم و انچنان هم مهم نباشه
راستی تنظیم گر صدای اون نمیدونم چرا اینقدر حرارت تولید میکنه !
در ضمن کلیه هدفون ها اِیفورتِک (A4Tech ) بصورت کاملا Open هستند و صدا از اونها کاملا درز میکنه
یعنی کسانیکه در اتاق هستند بصورت واضح هر انچه رو گوش میدید میشنوند
از طرفی چون صرفا از طریق USB وصل میشه ، صرفا در کامپیوتر میشه از اونها استفاده کرد
و برای استفاده سایر لوازم صوتی و تصویری کاربردی نداره
A4Tech HU-510
هدست 5.1 کاناله A4Tech دارای 8 بلندگو می باشد (در هر طرف گوشی آن 4 بلندگو بهمراه 1 ساب ووفر قرار دادرد)
این هدست از طریق پورت USB به سیستم نصب میشه و نیازی به کارت صدای کامپیوتر نداره
(چون خودش دارای امکانات کارت صدا در داخل هدفون هستش و بصورت خودکار به سیستم معرفی میشه)
میکروفون اون بصورت نویز کنسلینگ بوده تا کیفیت بهتری رو درهنگام چت و یا ضبط صدا ارئه کنه
دارای کلید کم و زیاد کردن صدا و یا قطع او است
همچنین دارای یک CD راه انداز هستش که با نصب اون می تونید انواع حالت پخش صدا رو شبیه سازی کنید
این هدست برای دیدن فیلم و انجام بازی کیفیت صدای نسبتا خوبی داره
قیمت این هدست در حال حاضر 20 تا 25 هزار تومانه
از مشخصاتش جالبش که بگذریم باید گفت ضعف عمده این هدست ، طراحی بسیار ضعیف اونه
بدینصورت که از یه کش برای تنظیم هدست بر روی سر استفاده شده!
یعنی خواستند کاری کنند که دیگه نیازی به تنظیم حجم هدست نباشه و بصورت خودکار بر روی سر هر کاربری مچ بشه
اما خوب نشده چون کش بر روی سر قرار میگیره و هر چی بیشتر کش میاد فشار بیشتری بر روی قسمت بالایی سر وارد میکنه
هرچند فشار زیادی نیست اما باعث تعریق میشه
از طرفی باعث شده که گوشی های هدفون کاملا بر روی گوش ها قرار نگیره و قسمت پایینی اون متمایل به عقب قرار میگیره
البته این حالت باعث میشه به گوش فشاری وارد نشه اما برای من چندان جالب نیست
البته شاید من چون در رشت زندگی میکنم زیاد به مسئله عدم ایجاد تعریق توسط هدست حساسم و انچنان هم مهم نباشه
راستی تنظیم گر صدای اون نمیدونم چرا اینقدر حرارت تولید میکنه !
در ضمن کلیه هدفون ها اِیفورتِک (A4Tech ) بصورت کاملا Open هستند و صدا از اونها کاملا درز میکنه
یعنی کسانیکه در اتاق هستند بصورت واضح هر انچه رو گوش میدید میشنوند
از طرفی چون صرفا از طریق USB وصل میشه ، صرفا در کامپیوتر میشه از اونها استفاده کرد
و برای استفاده سایر لوازم صوتی و تصویری کاربردی نداره
سلام
در مورد گرمای تنظیمگر باید بگم علتش این هست که یک کارت صدای کامل در اون قسمت تعبیه شده.
این مدل 7.1 کاناله هست(8 اسپیکر)
T I G E R
16-03-2010, 18:35
سلام
در مورد گرمای تنظیمگر باید بگم علتش این هست که یک کارت صدای کامل در اون قسمت تعبیه شده.
این مدل 7.1 کاناله هست(8 اسپیکر)
ممنون ... پس بخاطر همین اینقدر تنظیمگر گرم میشه
در مورد مدلش هم خود سایت سازنده نوشته Surround 5.1
ممنون ... پس بخاطر همین اینقدر تنظیمگر گرم میشه
در مورد مدلش هم خود سایت سازنده نوشته Surround 5.1
سلام
سایت a4tech رو نگاه نکردم ولی پشت کارتنش 7.1 surrond درج شده. قاعدتا هم باید 7.1 باشه چون 8 تا اسپیکر داره.7+1(7.1)
T I G E R
23-03-2010, 11:26
هدفون های Philips سری SHP
هدفونهای فول سایز فیلیپس سری SHP یه مزیت عمده دارند که راحتی اونها و عدم اذیت گوش در استفاده های بلندمدتش هستش
بزرگی گوشی های سری SHP و جنس پارچه روی آنها بگونه ایست که نه تنها هیچ فشاری به گوش و سر وارد نمیشود
بلکه سبب تعریق یا گرمای روی گوش هم نمی شوند
من خودم به شخصه 12 ساعت هم این سری هدفون روی سرم باشه ، اصلا احساس درد یا خستگی گوش نمی کنم
سری SHP مدلهای گوناگون داره مثل : SHP8500 - SHP5400 - SHP2700 - SHP2500 - SHP2000 و ....
مدلهای پایین سری SHP مانندمدل 2000 ، 2500 و 2700 دارای بدنه بسیار ساده و نسبتا شکننده ای هستند
برخلاف اونها مدل های بالاتر مثل 8900 بدنه با کیفیتی دارند
هدفون های سری SHP اکثرا فاقد تنظیم گر صدا هستند ... صرفا مدل 2500 دارای تنظیم گر صداست
(مزیت دیگه مدل 2500 اینه که 6 متر سیم داره تا به راحتی بتونید در طول اتاق راه برید و ازش استفاده کنید)
هدفونهای فیلیپس بصورت نیمه باز هستند یعنی در صورت بالا بودن صدا ، از گوشی ها به بیرون درز میکنند
اما بیشترین ایرادی که به گوشی های سری SHP فیلیپس وارد میشه ، کم بودن صدای اون و باسش هستش
این نقیصه بیشتردر مدلهای پایین مشهوده
البته کیفیت صدایی اونها چندان پایین نیست و با توجه به قیمت و راحتی اونها ، گوشی های بسیار خوبی هستند
البته اگه دنبال یه هدفون حرفه ای فیلیپس میگیردید که ضمن راحتی ، کیفیت کاملا حرفه ای داشته باشه
مدل SBC HD 1000 هستش که با محصولات قوی سنهایزر و AKG مقایسه میشه
SevenCity
28-03-2010, 22:17
__________________________________________________ ____
mohsen_gh1991
25-03-2011, 13:43
سلام...
یه سوال :
به نظرم صدای هدفونم بین دو گوشی چی. راست بالانس نیست.یعنی گوشی که بهش سیم اصلی وصل شده و روش ولوم صدا قرار داره صداش کمی شفاف تره از اون یکی..
این طبیعیه یا هدفونم مشکل داره؟
اگه میشه مشخصات اینم بگید آیا این مدل به ps3 & xbox360 هم وصل میشه
logitech G35 Surround Sound Gaming Headset 7.1
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.