ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Deus Ex: Human Revolution

صفحه ها : 1 2 [3]

king 2009
23-12-2011, 23:43
من که نصبش کردم گرافیکش زد تو ذوقم

احتمالا به بازی دیگه رو نصب کردی!

بازی رو خیلی بهتر میتونستند در بیارند .ولی با این حال هم بازی خیلی خوبی بود.من لذت بردم بازی کردم.

گرافیک هم عالی نبود ولی در حد خیلی خوب بود.بخصوص در کات سنس ها.قیافه نقشه اول با صداش هنوز تو ذهنم هست. ولی اسمش نه :دی که همین نشون میده یه چیزایی کم داشته.

حالا اسم طرف چی بود؟

3Dmajid
24-12-2011, 00:21
احتمالا به بازی دیگه رو نصب کردی!

بازی رو خیلی بهتر میتونستند در بیارند .ولی با این حال هم بازی خیلی خوبی بود.من لذت بردم بازی کردم.

گرافیک هم عالی نبود ولی در حد خیلی خوب بود.بخصوص در کات سنس ها.قیافه نقشه اول با صداش هنوز تو ذهنم هست. ولی اسمش نه :دی که همین نشون میده یه چیزایی کم داشته.

حالا اسم طرف چی بود؟

منظورت شخصیت اصلی بازیه ؟
جانسون بود دیگه :31:

NIMA 36
24-12-2011, 01:30
منظورت شخصیت اصلی بازیه ؟
جانسون بود دیگه :31:
جانسون؟:31:
از نظر من که شخصیت سال ادم جنسن بود.(Adam Jensen)
خیلی باهاش حال میکنم به شخصه.
کلا شخصیت کاریزماتیکی داره.

king 2009
24-12-2011, 01:41
آره همین جنسون.:دی

بخصوص صداش خیلی خوب بود.کلا شخصیتش خیلی با کلاس بود.

p3yman_xl
25-12-2011, 21:02
یکی از زیباترین و به یاد موندنی ترین بازی هایی بود که انجام دادم.
هنوز بازی رو تموم نکردم و الان به دلیل مبارزه با Namir و شکست ناپذیری این کارکتر مجبور شدم فعلا بازی رو بذارم کنار.
دوستان اگر راه حلی برای از بین بردن ایشون بلدن به من کمک کنن.

hosseincode2008
25-12-2011, 21:57
واقعا تو اين انجمن در حق اين بازي كم لطفي شد و اين مسئله واقعا منو دلسرد كرد! ديالوگ هاي پاياني بازي تك تكشون تامل برانگيزن ولي عوض اينكه درمورد اينجور چيزها بحث بشه بحث سر گرافيك هست.
بازي مشكلاتي داشت ولي خوبيهاش اينقدر بود كه به جرات ميتونم بگم بهترين rpg بود كه امسال بازي كردم (البته ويچر2 رو بازي نكردم).
هنوزم دارم به اين ميخندم كه چطور گيم اسپات اين بازي رو بين بازيهاي اكشن ادونچر دسته بندي كرده!!

در مورد غول آخرها هم بازي كمي بد عمل كرده بود. من اينقدر مهمات براي دو boss آخري نگه داشته بودم كه نصف اينونتوريم سلاح هاي سنگين بودن و نصف نصف باقيمونده هم گلوله هاي اونها! ولي با سه تا شليك grenade luncher غوله مرد! البته يه دو سه تا اشتباه انتخابي هم تو ديالوگ ها و ماموريت ها كردم كه گذاشتم تو play through دوم همه رو جبران كنم. شايدم اول missing link رو برم بعد دوباره از اول.

3Dmajid
25-12-2011, 22:30
هنوز بازی رو تموم نکردم و الان به دلیل مبارزه با Namir و شکست ناپذیری این کارکتر مجبور شدم فعلا بازی رو بذارم کنار.

Namir کدوم بود ؟
والا اینجور که از اسمش معلومه "نمیر" یعنی هر کاری کنی نمیمیره :31:

Layken
25-12-2011, 22:53

بستگی به مهماتی که داری داره و این که اپدیت هات چطور بوده...
اگر تو دم دست EMP داری که تو محیط هم هست استفاده کن ....اگه مهمات کمبود داشته باشی یه چک پوینت قبلشو برو تو چند تا کمدا یادم هست فشنگ کلت بود
کلا کلت خیلی خوبه قدرتیه.....

دفعه بعد بری راحت رد میکنی.....
من بیشتر رو اون دختره کم میاوردم سخت عذابم داد...: دی

mehdy.z
26-12-2011, 02:26
بستگی به مهماتی که داری داره و این که اپدیت هات چطور بوده...
اگر تو دم دست EMP داری که تو محیط هم هست استفاده کن ....اگه مهمات کمبود داشته باشی یه چک پوینت قبلشو برو تو چند تا کمدا یادم هست فشنگ کلت بود
کلا کلت خیلی خوبه قدرتیه.....

دفعه بعد بری راحت رد میکنی.....
من بیشتر رو اون دختره کم میاوردم سخت عذابم داد...: دی
:31:
اتفاقا هر کدوم قلق خاص خودشون رو داشتند اون یا رو دختره هم باید سیستم شوک خودت رو آپدیت مکیردی (اسمش رو یادم نیست)بعد با سه تا EMP راحت میشد کلکش رو کند:31:

MILAD2799
26-12-2011, 08:38
:31:
اتفاقا هر کدوم قلق خاص خودشون رو داشتند اون یا رو دختره هم باید سیستم شوک خودت رو آپدیت مکیردی (اسمش رو یادم نیست):31:

تایفون بود اسمش یا همون طوفانه خودمون . با 2 بار زدن تایفون باسه کارش تموم بود

Dark Soul
26-12-2011, 16:23
بازیش خیلی ساده بود ،
من همش فشنگ جمع می کردم از اون طرف دوباره می ریختمشون بیرون ،خیلی راحت همه رو مخفیانه یا با کلت می کشتم.
رئیسها رو هم اگه سلاح مناسب داشته باشد 3 سوته، برای ه.ک کردن هم اگه اپدیت کرده باشید 3 سوته.

ess_1362
26-12-2011, 21:02
در نسخه اول بازی در قسمتی که شما در هنگ کنگ تشکیلات universal constructor را نابود می کنید اشاره ای به آدام جنسون میشه بوسیله دکتر تانگ
ظاهرا میگه این تشکیلات قرار بود آدام این تشکیلات را در گذشته نابود کنه ولی نکرده
حالا چطور در بازی که 10 سال پیش عرضه شده یک چنین خط داستانی وجود داشته برای من کاملا جای سوال هست؟

Layken
26-12-2011, 21:04
در نسخه اول بازی در قسمتی که شما در هنگ کنگ تشکیلات universal constructor را نابود می کنید اشاره ای به آدام جنسون میشه بوسیله دکتر تانگ
ظاهرا میگه این تشکیلات قرار بود آدام این تشکیلات را در گذشته نابود کنه ولی نکرده
حالا چطور در بازی که 10 سال پیش عرضه شده یک چنین خط داستانی وجود داشته برای من کاملا جای سوال هست؟

برای این که خط داستانی این بازی و جریانش 25 سال قبل از قسمت اول رخ میده...

ess_1362
26-12-2011, 21:10
درسته ولی چطور چند خط دیالوگ مربوط به نسخه اول بازی می تونه داستان اصلی و کلی بازی باشه
مثلا می تونستند از سایر شخصیت های سری اول استفاده کنند
مورد دیگه ای که در بازی بود جوزف مندرلی هست که در نسخه اول بازی رییس unatco هست و در نسخه سوم یک افسر پلیس هست
من هر چی در بازی به دنبال این شخصیت گشتم پیداش نکردم!!
فکر می کردم همون افسر پلیسی هست که در مراحل اول باز یاید مجابش کنید که به شما اجازه ورود به اداره پلیس را بده ولی بنظرم اسمش فرق می کرد
اگر کسی موردی از رویت شدن جوزف مندرلی در نسخه سوم دیده به من هم گزارش بده!

Layken
26-12-2011, 21:22
بین شخصیت های اصلی که اسمی از جوزف نیست...
اما اون پلیسه که میگی هم نمی تونه باشه ...اسمش فرق داشت...

مورد دیگه ای که در بازی بود جوزف مندرلی هست که در نسخه اول بازی رییس unatco هست و در نسخه سوم یک افسر پلیس هست

این حرفتون رو متوجه نشدم..؟ یعنی جوزفی که در قسمت اول بود در قسمت سوم پلیس شده..؟

ess_1362
26-12-2011, 21:35
جوزف در داستان اول بازی یک پیرمردبود که در ابتدای بازی به عنوان رییس jc denton و رییس unatco بود
اما در این نسخه ظاهرا به عنوان یک افسر پلیس خدمت می کنه
متاسفانه من نتونستم اثری از این شخص پیدا کنم ولی در بعضی دیالوگ ها اسمش بود

Layken
26-12-2011, 21:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم هر چه قدر فکر میکنم نمیتونه جوزف حضور نداشته باشه در قسمت سوم...
یا ما ندیدیم یا سازندگان بی دقتی کردن
یا داستان بازی کلا در ارتباط با جوزف نمیتونست باشه

ess_1362
26-12-2011, 21:51
خوشبختانه هر سه نسخه را دارم
یکم سرم خلوت تر بشه بررسی هر سه نسخه از لحاظ داستانی+عکس ها و کلیپ هاشو میذارم

Layken
26-12-2011, 22:00
مرسی حتما استفاده میکنیم...

+

من هر سه نسخرو هم بازی کردم حالا خلاف نظر خودم از دید منتقدان و این صنعت قسمت اول خیلی عالی و متفاوت بود
کلا م داستانش نسبت به اون زمان سنگین بود البته الان هم همون داستان سنگینه هم لوکیشن های خاصی داره

ess_1362
04-01-2012, 18:25
سلام
خوب قول داده بودم که شات های سه نسخه را بذارم که خوب متاسفانه نشد
اما من نسخه آخر را بررسی کردم
در قسمتی از بازی که مادر مگان از شما درخواست می کنه که بررسی مدارک و شواهد مربوط به مرگ یا ناپدید شدن مگان برید پس از بررسی متوجه میشید که شخصی به نام manderly در یک پست دولتی مدارک را کاملا مخدوش و منحرف کرده
این شخص از گردانندگان fema هست!!
که تازه داره شکل می گیره.به هر حال من هر چی بررسی می کنم نمی تونم در نسخه آخر بازی اثری از ایشون پیدا کنم ولی مشخص هست که ایشون که یک مقام بالای دولتی داره در حمله به تاسیسات sarif دست داشته.
-----------------------------------------------------------------------
اما نسخه اول :
اون مورد بود که می گفتم tracer tong در باره شخصی به نام adam jenson صحبت می کنه!!
متاسفانه یک شخص دیگه بود که فقط اسمش adam هست و فامیلش یک چیز دیگه بود
ولی هنوز ارتباط خاصی بین نسخه اول و دوم بازی پیدا نکردم!!
----------------------------------------
شات ها را گرفتم ولی در نسخه اول وقتی با fraps شات می گیرم تصویرش سیاه میشه و وسطش مینویسه save!!!

silent-assassin
29-01-2012, 20:39
سلام دوستان

میگم من هرکاری میکنم فریده را زنده نگهش دارم نمیشه

باید چطوری زنده نگهش داشت؟(البته ترجیحا با مخفیانه عمل کردن!!!!!!)

+
داستان این بازی خیلی قویه
دوستانی که زبانشون قوی هست چه خوبه اگه وقت کردند یه توضیح مفصلی بدن در مورد خط داستانی بازی

با تشکر از راهنمایی دوستان عزیز اون قسمت را با موفقیت ردش کردم!
فقط باید سریع بود. شایدم خیلی سریع!

arashpr9
04-02-2012, 00:24
ببخشید تاپیک رو میکشم بالا ولی هیچکی طرفدار این بازی نیست . دوستان چند تا پایان داره این بازی؟
+
امشب تمومش کردم واقعا شاهکار بود با اون پایان های مختلفش .

silent-assassin
04-02-2012, 08:05
ببخشید تاپیک رو میکشم بالا ولی هیچکی طرفدار این بازی نیست . دوستان چند تا پایان داره این بازی؟
+
امشب تمومش کردم واقعا شاهکار بود با اون پایان های مختلفش .

4تا پایان داشت

البته 2تاش را در صورتی که با 2 نفر تو مرحله آخر ملاقات کنی میبینی

کسی فهمید آخرش مگان رفت سمت کی؟چه گروهی؟

arashpr9
04-02-2012, 08:41
4تا پایان داشت

البته 2تاش را در صورتی که با 2 نفر تو مرحله آخر ملاقات کنی میبینی

کسی فهمید آخرش مگان رفت سمت کی؟چه گروهی؟

واسه من که فقط دو تا بود . که با دو تا دکمه تموم میشد . یکیش فرستادن پیام به داروو بود یکیش هم نابود کردن منطقه بود. مگان هم به ادام خیانت کرده بود و سمت هیو داروو بود از DNA ادام واسه Biochip استفاده کرده بود
+
یه چیزیش خوب حالیم نشد وقتی دکمه destruct رو زد اون منطقه نابود شد یا تموم دنیا ؟

silent-assassin
04-02-2012, 09:40
واسه من که فقط دو تا بود . که با دو تا دکمه تموم میشد . یکیش فرستادن پیام به داروو بود یکیش هم نابود کردن منطقه بود. مگان هم به ادام خیانت کرده بود و سمت هیو داروو بود از DNA ادام واسه Biochip استفاده کرده بود
+
یه چیزیش خوب حالیم نشد وقتی دکمه destruct رو زد اون منطقه نابود شد یا تموم دنیا ؟

خب ظاهرا شما تیتراژ بازی را تا انتها نگاه نکردید! اگه تیتراژ را تا آخرش ادامه بدید یه فیلم کوتاه هم در مورد مگان رید نشون میده و سرنوشتش در ادامه

توی همون مرحله آخر اگه دیوید سریف و اون که اسمش یادم نیست!(سیاستمدار بود فکر کنم) را پیداشون میکردید و باهاشون صحبت میکردید میتونستید پیامهای اونا را هم به دنیا مخابره کنید و در اصل میشد 4تا انتخاب

تو پایان نابودی هم فقط همون منطقه نابود میشه و آدمهای ماشینی داخلش. همین
در اصل اون پایان نیست. خود آدام جنسن هم میگه

نکته جالبش این بود که تو بی منطق ترین پایان ها هم حرفها و دلایل منطقی میزد! البته من زبانم خوب نیست ولی در این حد حالیم شد

3Dmajid
04-02-2012, 09:41
ببخشید تاپیک رو میکشم بالا ولی هیچکی طرفدار این بازی نیست
کی گفته نیس ؟
خیلی وقته بچه ها سر این بازی با هم بحث کردن.
الان دیگه همه تموم کردن.
خیلی بازی قشنگی بود.
منم فک کنم 2 تا پایان داشت.

arashpr9
04-02-2012, 12:21
خب ظاهرا شما تیتراژ بازی را تا انتها نگاه نکردید! اگه تیتراژ را تا آخرش ادامه بدید یه فیلم کوتاه هم در مورد مگان رید نشون میده و سرنوشتش در ادامه

توی همون مرحله آخر اگه دیوید سریف و اون که اسمش یادم نیست!(سیاستمدار بود فکر کنم) را پیداشون میکردید و باهاشون صحبت میکردید میتونستید پیامهای اونا را هم به دنیا مخابره کنید و در اصل میشد 4تا انتخاب

تو پایان نابودی هم فقط همون منطقه نابود میشه و آدمهای ماشینی داخلش. همین
در اصل اون پایان نیست. خود آدام جنسن هم میگه

نکته جالبش این بود که تو بی منطق ترین پایان ها هم حرفها و دلایل منطقی میزد! البته من زبانم خوب نیست ولی در این حد حالیم شد

دو تا پایان هر کدومش واسه خودش یه کات سین داره اولین پایانش که به داروو پیام میفرسته از اونجا شروع میشه که از انشتین نقل قول میکنه و اون یکی کات سین دیگه هم ازادی مردم حرف میزنه و بعدش تموم و Credits رو میاره واسه من اصلا در مورد مگان چیزی نیاورد
+
من اصلا دیوید ساریف رو تو Panchea ندیدم احتمال داره از جلوش رد شده باشم؟ اگه اینطور باشه اون دوتا پایان دیگه مربوط به ساریف میشه .
من توی بازی اصلا عکس های زیر رو ندیدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کی گفته نیس ؟
خیلی وقته بچه ها سر این بازی با هم بحث کردن.
الان دیگه همه تموم کردن.
خیلی بازی قشنگی بود.
منم فک کنم 2 تا پایان داشت

نه اقا مجید منظورم این بود که تو انجمن طرفدار action rpg تو زمینه sci fi کمه . مثلا بازی LA NOIRE نزدیک 1 یا 2 ماه از این بازی زودتر اومد از اینم زمان گیم پلیش کمتر بود ولی برو تو تاپیکش هنوز که هنوزه در موردش بحث هست

silent-assassin
04-02-2012, 17:18
دو تا پایان هر کدومش واسه خودش یه کات سین داره اولین پایانش که به داروو پیام میفرسته از اونجا شروع میشه که از انشتین نقل قول میکنه و اون یکی کات سین دیگه هم ازادی مردم حرف میزنه و بعدش تموم و Credits رو میاره واسه من اصلا در مورد مگان چیزی نیاورد
+
من اصلا دیوید ساریف رو تو Panchea ندیدم احتمال داره از جلوش رد شده باشم؟ اگه اینطور باشه اون دوتا پایان دیگه مربوط به ساریف میشه .
من توی بازی اصلا عکس های زیر رو ندیدم

نه اقا مجید منظورم این بود که تو انجمن طرفدار action rpg تو زمینه sci fi کمه . مثلا بازی LA NOIRE نزدیک 1 یا 2 ماه از این بازی زودتر اومد از اینم زمان گیم پلیش کمتر بود ولی برو تو تاپیکش هنوز که هنوزه در موردش بحث هست

دیوید سریف و اون شخص دیگه که اسمش یادم نیست هر کدومشون تو یه جای مخصوصی (تقریبا دور از دسترس در حالت عادی) قایم شدن!

سریف را یادمه قبل از ورود به قسمت انتهایی بازیی و اون پلی که منتهی میشد به آسانسور آخر بازی یه آسانسور عادی بود. وقتی میرفتی توش چندیدن طبقه میرفت پایین. سریف را تو اون منطقه میتونید پیدا کنید. اون سیستمداره هم قبل از سریف هستش

یعنی اولویت ملاقات با اینا میشه اینطوری
اول با دارو ملاقات میکنید
بعد اون سیاستمداره و بعدش سریف 0این 2تا اختیاری هست و هر دو قایم شدن)

راستی اون پیامها را ما به یه نفر نمیفرستیم! در اصل به دنیا مخابره میکنیم نه دارو یا هر شخص دیگه

و درنهایت شما اجازه بدید تیتراژ بازی خودش تموم بشه(1ربع صبر کنید) آخرش یه کات سنس در مورد مگان میبینید

arashpr9
05-02-2012, 12:39
ببخشید دوستان من تاگرت رو پیدا کردم ولی هر کاری میکنم دیوید سریف پیدا نمیشه ؟ کسی جاشو بلده؟اگه ممکنه از جای سریف توی نقشه یه عکس واسم بزارید

-------------------------------------------

دوستان جریان این Bell Tower چیه؟ یه سایت مربوط به این موضوع وجود داره

سایت :

اگه روی اون چشم کلیک کنی یوزر و پسوورد میخواد که اخر بازی خودش بهت میده .

username: uluru

password: 11m13clinic

silent-assassin
05-02-2012, 21:35
ببخشید دوستان من تاگرت رو پیدا کردم ولی هر کاری میکنم دیوید سریف پیدا نمیشه ؟ کسی جاشو بلده؟اگه ممکنه از جای سریف توی نقشه یه عکس واسم بزارید

-------------------------------------------

دوستان جریان این Bell Tower چیه؟ یه سایت مربوط به این موضوع وجود داره

سایت :

اگه روی اون چشم کلیک کنی یوزر و پسوورد میخواد که اخر بازی خودش بهت میده .

username: uluru

password: 11m13clinic

Bell Tower را نمیدونم

این صفحه را ببین:
راهنمایی کاملی همراه با عکس بهت میکنه

CRIS Joon CR7
06-02-2012, 23:47
خب گفتیم یه پست بدیم تاپیک بیاد بالا:27::31:
نه بابا شوخی کردم :31:
زندگینامه آدام جانسن:
ادام جنسن شخصیت اصلی بازی Deus Ex:Human Revolution است که بازیکنان در طول بازی کنترل او را به دست می گیرد ادام از جمله شخصیت های است که در زندگی سختی زیادی داشته است او در سن کودکی پدر و مادرش را از دست می دهد و از ان به بعد یتیم می شود در سال ۲۰۱۴ و در سن ۲۱ سالگی به نیروهای پلیس شهر دیترویت ملحق می شود و چهار سال به طور داوطلبانه به قسمت نیروهای ضربت ملحق می شود در یکی از نبرد ها فرمانده وی مجروح می شود و او جایگزین وی می شود اوضاع به شکل دلخواه جنسن پیش نمی رود در سال ۲۰۲۷ در حالی ادام برنامه ای جدید برای محافظت از سازمان تحقیقاتی Sarif طراحی کره است که این سازمان موزد حمله نیروهای مخفی قرار می گیرد و دانشمندان مهم ان کشته و همچنین چند نفری زخمی می شوند که یکی از ان ها جنسن رییس کمپانی تصیمی می گیرد جنسن را مداوا که وی به شدت اسیب دیده است و از قطعه مکانیکی و پیشرفته برای بدن او در نظر می گیرد جنسن مداوا می شود و حالا داری دست اهنین و قدرتمندی است که باعث کشته شدن می شود که باعث شده است او به انسانی کامل و تکامل یافته تبدیل شود.

من خودم به شخصه با تیپش خیلی حال میکنم
خیلی خوش تیپه
منبع DBAZI

kamivh1
08-03-2012, 22:05
سلام من چند تا سوال دارم. من این بازی رو تازه شروع کردم اشنایی ندارم.

برای اینکه بتونم هکهایی که رتبه مثلا دو یا سه دارن و اجازه نمیده رو انجام بدم چیکار کنم؟؟

چطور مهمات زیاد داشته باشم ؟؟ خیلی زود مهمات تموم میشه!

Khan gholi
10-03-2012, 20:18
سلام من چند تا سوال دارم. من این بازی رو تازه شروع کردم اشنایی ندارم.

برای اینکه بتونم هکهایی که رتبه مثلا دو یا سه دارن و اجازه نمیده رو انجام بدم چیکار کنم؟؟

چطور مهمات زیاد داشته باشم ؟؟ خیلی زود مهمات تموم میشه!

با اپگریتشو بگیری میتونی تا قفل های سطح پنج رو باز کنی
سبک بازی مخفی کاری هست و روند بازی طوری طراحی شده که زیاد از اسلحه استفاده نکنید

ess_1362
29-03-2014, 21:30
خوب نمی دونم بالا کشیدن این تاپیک بعد از 2 سال کار جالبی هست یا نه؟!!
دو تا DLC جدید به بازی اضافه شده که در قالب یک نسخه اصلاح شده از بازی به نام Director cut عرضه شده
داستان اولین DLC زمانی آغاز میشه که آدام برای رسیدن به محل نگهداری دانشمندان گم شده وارد کپسول میشه و بعدش توسط عده ای زندانی و شکنجه میشه
کلا اتفاقات جالبی در این DLC می افته و اگر نسخه اول را بازی کرده باشید یکسری شخصیت های کلیدی نسخه اول در این DLC حضور دارند و نقش پر رنگی هم دارند(از جمله اونها دکتر Gary savage و دخترش Tiffany )
کلا فکر می کنم لینک اتصال این نسخه به نسخه سال 2000 همین دو DLC باشه
ضمنا حجم این نسخه بسیار بالاست و حدود 14 گیگابایت هست

pharm
30-03-2014, 00:44
واقعا بازیش حرف نداره عالیه