مشاهده نسخه کامل
: Deus Ex: Human Revolution
blackbird25
08-09-2011, 14:59
بهتره چند تا تریلر ازش دانلود کنید که مطمئن بشید
اگه ازش یه گرافیک امروزی انتظار دارین نا امیدتون میکنه ( گرافیک خوبی نداره)
تازه کل بازی اکشن نیست و صحبت هم داره
از یه در دیگه اومدم بیرون ،پریدم پایین چند نفر دور اتیش جم شدن ،بعد یه جایی رفتم ک کفش برقی بود چجوری باید برقی بودنشو از بین ببرم ؟
milad dante
08-09-2011, 16:27
این بازی با کارت های AMD روان اجرا میشه حتی اگه 570 هم داشته باشی پت می زنه...آخه اینم شد بازی :41:
ess_1362
08-09-2011, 18:39
من با 5870 بازی کردم مشکل لگ و پت و ... نداشتم(اصلا نداشتم)
توصیه می کنم درایور کارت گرافیکتون را بروز کنید
Khan gholi
08-09-2011, 20:48
دوستانی که نسخه های قبلی رو بازی کردن صدا شخص اول رو همین فرد به عهده داشته؟چون یک مقدار زیادی صداش غمه
من با 5870 بازی کردم مشکل لگ و پت و ... نداشتم(اصلا نداشتم)
توصیه می کنم درایور کارت گرافیکتون را بروز کنید
دوست عزیز :20:
یه چیزی که توی همه ی بازی ها مورد توجه هست مخصوصا رقابتی که خیلی از انجین های بازی سازی با هم دارن همین بحث optimize ( بهینه سازی) گیم هست.
شما درسته که روی کارت گرافیک خوبی بازی رو تست کردید و اصلا این مشکل رو نداشتید ولی وظیفه ی هر بازی خوبی اینه که نسبت به گرافیکش روی سیستم های حداقل medium هم جواب خوبی بده (با تنظیمات گرافیکی بالا) مخصوصا این بازی که واقعا از نظر گرافیکی چیز خاصی نیس !
بنابراین وقتی با این گرافیک همچین پردازشی داره پس به جرعت میشه گفت این ضعف انجین بازی و سازنده های اونه.
مثل بازی gta iv اگه یادتون باشه اون اوایل که اومده بود حتی روی بهترین سیستم ها هم fps جالبی نمیداد !
تا اینکه راک استار با چندتا پچ این موضوع رو حل کرد.
منم با 5770 این بازی رو انجام میدم و مشکل لگ اونقدر زیاد نیس که مشکلی به بار بیاره !
راحت میشه بازی کرد و از بازی لذت برد.
ولی این پردازش برای این گرافیک بازی اصلا مناسب نیست :10:
در مقابلش میشه بازی های گرافیک بالا مثل :
کرایسیس 2 - بتل فیلد 2 و ...
اشاره کرد که هیچ مشکل افت فریمی هم ندارن !
leon scott kendy
08-09-2011, 21:19
از یه در دیگه اومدم بیرون ،پریدم پایین چند نفر دور اتیش جم شدن ،بعد یه جایی رفتم ک کفش برقی بود چجوری باید برقی بودنشو از بین ببرم ؟
من اونجا رو رفتماز اون ور که بقل اداره پلیس هست رو اون چیز سنگینه رو بلند کردم گذاشتم از روش پریدم ولی اگه نمی تونی چیز سنگین بلند کنی برو اداره پلیس منظورم توش برو طبقه ی دوم که یک مرده از بالا کنار نرده هی می ره میاد از کنار دو تا اتاق رد شو یک راه روی نصبتن طولانی هست برو یک در رو قبل از راه رو باز می کنی بعدش یک دوربین هم اونجا بید بعدش در ته رو قفلش رو -- کنی از بلالی اونجا سر در میاری من از این راه برگشتم و برق ها رو هنوز که هنوزه قطع نکردم و نرفتم دنبالش ببنم چه جوری بید :10:
من اونجا رو رفتماز اون ور که بقل اداره پلیس هست رو اون چیز سنگینه رو بلند کردم گذاشتم از روش پریدم ولی اگه نمی تونی چیز سنگین بلند کنی برو اداره پلیس منظورم توش برو طبقه ی دوم که یک مرده از بالا کنار نرده هی می ره میاد از کنار دو تا اتاق رد شو یک راه روی نصبتن طولانی هست برو یک در رو قبل از راه رو باز می کنی بعدش یک دوربین هم اونجا بید بعدش در ته رو قفلش رو -- کنی از بلالی اونجا سر در میاری من از این راه برگشتم و برق ها رو هنوز که هنوزه قطع نکردم و نرفتم دنبالش ببنم چه جوری بید :10:
این راهو رفتم ، دراومد بیرون ولی ازین جا به بعد باید چیکار کنم؟ پایین چن نفر دور اتیشن بعد یه درم هس که کفش برقیه ، دیگه هیچی نی...:41:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
درس شد ، چن تا جعبه کنار خیابون بود اونارو رو هم چیدم از بالای نرده پریدم:46:
یه سوال.
praxis برای آپدیت کردن آدام چه جوری میشه گرفت ؟
اصلا خودش کی بمون میده ؟
من آپدیتش کردم ولی خیلی کم praxis میده.
بقیه چیزایی که میگیریم به چه دردمون میخوره ؟
الان یه جام که یه در داره و درش ریتینگ امنیتیش 4 هست و منم praxis ندارم که یه ---- : capture بگیرمو بتونم این درو -- کنم.
خیلی هم این ور اون ور گشتم جای دیگه ای پیدا نکردم فک کنم تنها راهش -- کردن این دره.
چی کار کنم ؟ :44:
blackbird25
08-09-2011, 23:00
یه سوال.
praxis برای آپدیت کردن آدام چه جوری میشه گرفت ؟
اصلا خودش کی بمون میده ؟
من آپدیتش کردم ولی خیلی کم praxis میده.
بقیه چیزایی که میگیریم به چه دردمون میخوره ؟
الان یه جام که یه در داره و درش ریتینگ امنیتیش 4 هست و منم praxis ندارم که یه ---- : capture بگیرمو بتونم این درو -- کنم.
خیلی هم این ور اون ور گشتم جای دیگه ای پیدا نکردم فک کنم تنها راهش -- کردن این دره.
چی کار کنم ؟ :44:
1- ببین امکان این که قدرت مربوط به مسائل کامپیوتریت (چه اسمی :31: ) رو آپدیت کنی؟
2-وقتی از جایی چیزی میبر میداری یا میخونی میره تو یه قسمت از صفحه آپدیت هات، برو اونجا و اونا رو ok کن شاید پسوردشو بهت داد
3- اگه از اون دستگاه مثلثی ها هم نداشتی ودیگه هیچ راهی ترینر دانلود کن :31: (راستش من با چیت انجین praxis هامو بردم بالا :31: )
من اول یه نظری راجب بازی دادم گفتم ضعیفه الان بازی تمام شده حرفم رو پس میگیرم !: دی
نه عالی بود نه خیلی ضعیف!نکات منفیش آپشن هاش دیر آپدیت میشد طوری که من لول آخر از این آپشن ها استفاده کردم که خیلی نامردی بود!نکته منفی دیگش دیالوگهای زیاد و طولانی که خسته کننده میشد.و اینکه حالت سوم شخص اگر بود خیلی بهتر بود که نبود.
7/10 واسش بســه ..
وحید داداش چرا اینقدر سنگین به هرحال خودت یه گیمر میدونی و با بازی های rpg اشنایی داری چرا تو این مدل بازی ها دیالوگ رو که مهم هستش و رکن اصلی ،ملامتش کردی..؟
خوب ما هم بازی رو گرفتیم همچین بدک نیست یعنی خوبه فقط این دیالوگهاش دهن آدمو سرویس میکنه!!!...بعد mass effect این دومین بازی RPG هست که انجام میدم ولی این سه برابر اون دیالوگ سنگین داره که رسما فک من یکی رو پیاده کرده:31:
ولی خود بازی خوبه فقط گرافیکش یه کم پایینه یعنی خیلی خوب نیست(دیگه توی این تاپیک صحبت از سنگین بودم همین گرافیک نمیکنم) ولی گیم پلیش خوبه فقط منم مثل حسین اعتقاد دارم یکی از بزرگترین مشکلاتش اینه که silent kill _هاش یه خورده ضایس یعنی وقتی میخوای کلک طرف رو بکنی:31: نحوه_ی مات شدن دوربین طوری که آدم رو از حس و حال اینکه داری بازی میکنی خارج میکنه و یه جورایی میبره توی حالت فیلم سینمایی!!
ضمنا آپدیتهاش هم جالبه و خودش به تنهایی برای اینکه یه نیم ساعتی آدمو برای چجوری خرج کردن همین یه دونه praxis که به هزار بد بختی بدست آوردی سرگرم کنه کافیه و اینجوری که به نظر میاد(تا اینجا که من رفتم)با active کردن این توانایی ها قراره هیجان بازی بیشتر هم بشه:46:
خلاصه کنم بعد این همه مدت خماری یه بازی درست وحسابی که ما کشیدیم به نظر میاد این تا یه مدتی بتونه مورفین بدن ما رو تامین کنه:31:
موفق باشید:46:
1- ببین امکان این که قدرت مربوط به مسائل کامپیوتریت (چه اسمی ) رو آپدیت کنی؟
2-وقتی از جایی چیزی میبر میداری یا میخونی میره تو یه قسمت از صفحه آپدیت هات، برو اونجا و اونا رو ok کن شاید پسوردشو بهت داد
3- اگه از اون دستگاه مثلثی ها هم نداشتی ودیگه هیچ راهی ترینر دانلود کن (راستش من با چیت انجین praxis هامو بردم بالا )
خدا وکیلی خودت فهمیدی چی گفتی؟ :31:
نمیدونم چرا بچه های فروم جدیدا اینجوری شدن !
بابا یا جواب ندین یا میدین درست حسابی بدین !
آخه 5 خط نوشتن که کاری نداره.
هر جا سوال میپرسم طرف یه نیم خط جواب میده که خودشم نمیفهمه چی گفته بدتر آدمو گیج میکنه :13:
نتیجه گیری از پست تو : وقتی یه چیزی بر میدارم میره تو یکی از صفحه های آپدیتم برم اونجا اوکی اش کنم شاید پسوردشو بهم بده !
چی گفتی خداییش ! :18:
blackbird25
09-09-2011, 14:05
خدا وکیلی خودت فهمیدی چی گفتی؟ :31:
نمیدونم چرا بچه های فروم جدیدا اینجوری شدن !
بابا یا جواب ندین یا میدین درست حسابی بدین !
آخه 5 خط نوشتن که کاری نداره.
هر جا سوال میپرسم طرف یه نیم خط جواب میده که خودشم نمیفهمه چی گفته بدتر آدمو گیج میکنه :13:
نتیجه گیری از پست تو : وقتی یه چیزی بر میدارم میره تو یکی از صفحه های آپدیتم برم اونجا اوکی اش کنم شاید پسوردشو بهم بده !
چی گفتی خداییش ! :18:
از قرار معلوم شما هنوز منوهای بازیو نمیشناسی :31: (اگه میشناختی باید میرفتی تو قسمتی که پسورد هات سیو میشه )
من سه تا راه بهت گفتم که راه آخر از همه بیشتر بدرد میخوره :31: یعنی ترینر یا چیت انجین دانلود کن چون متاسفانه این بازی همش به کمبود پراکسیس و مهمات بر میخوره :41:
(شرمنده راهنمای هام مفید نبود، ولی سعی کردم خوب باشه :43: )
hassanshaikhi
09-09-2011, 16:22
اینم سایت شرکت سریف :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از قرار معلوم شما هنوز منوهای بازیو نمیشناسی (اگه میشناختی باید میرفتی تو قسمتی که پسورد هات سیو میشه )
من سه تا راه بهت گفتم که راه آخر از همه بیشتر بدرد میخوره یعنی ترینر یا چیت انجین دانلود کن چون متاسفانه این بازی همش به کمبود پراکسیس و مهمات بر میخوره
(شرمنده راهنمای هام مفید نبود، ولی سعی کردم خوب باشه )
حالا گیریم من نمیشناسم ! این منویی که توش پسوردا سیو میشه اسم نداره ؟ :31:
مثل این میمونه بخوای به یکی آدرس بدی ... بگی آقا برو تو اون خیابونه همون که جاده ش آسفالته خط های سفیدم روش داره ! بعد از اون بپیچ تو اون یکی خیابونه :31:
بعدشم یارو بگه نفهمیدم میگی : ببخشید شما خیابونای اینجا رو بلد نیستید :31:
نه ممنون ... چیت و ترینر و اینجور چیزا رو اصلا دوس ندارم چون هیجان بازی رو میگیره.
اون قسمتم رد کردم یه کامپیوترو -- کردم در پشتیش باز شد :31:
راستی من طرز صحبت کردنم کاملا دوستانه س فک نکنی دارم بد صحبت میکنم :31:
blackbird25
09-09-2011, 21:01
حالا گیریم من نمیشناسم ! این منویی که توش پسوردا سیو میشه اسم نداره ؟ :31:
مثل این میمونه بخوای به یکی آدرس بدی ... بگی آقا برو تو اون خیابونه همون که جاده ش آسفالته خط های سفیدم روش داره ! بعد از اون بپیچ تو اون یکی خیابونه :31:
بعدشم یارو بگه نفهمیدم میگی : ببخشید شما خیابونای اینجا رو بلد نیستید :31:
نه ممنون ... چیت و ترینر و اینجور چیزا رو اصلا دوس ندارم چون هیجان بازی رو میگیره.
اون قسمتم رد کردم یه کامپیوترو -- کردم در پشتیش باز شد :31:
راستی من طرز صحبت کردنم کاملا دوستانه س فک نکنی دارم بد صحبت میکنم :31:
نه عزیز این چه حرفیه، حق داری، راهنماییم ناجور بود و باید بهت دقیق میگفتم:31:
وحید داداش چرا اینقدر سنگین به هرحال خودت یه گیمر میدونی و با بازی های rpg اشنایی داری چرا تو این مدل بازی ها دیالوگ رو که مهم هستش و رکن اصلی ،ملامتش کردی..؟
والا خدا عالم!من rpgباز نیستم حامد:دی
خندت نگیره ولی این شاید سومین یا چهارمین rpg عمرم بود بازی کردم چون از پر حرفی تو بازیها خوشم نمیاد...حالا استثناء قائل میشم برای بعضی از انتخابهایی که می کنم.دروغم نباشه اینو گرفتم محض تبلیغات و تعریفات که ازش دیدم!
به هر حال تو این سبک مدرن وراجی کردن زیاد به مزاج گیمر خوش نمیاد (البته نظر شخصی) شاید بعضی ها دوس دارن پای بازی یه دست چرت هم بزنن!:دی
والا خدا عالم!من rpgباز نیستم حامد:دی
خندت نگیره ولی این شاید سومین یا چهارمین rpg عمرم بود بازی کردم چون از پر حرفی تو بازیها خوشم نمیاد...حالا استثناء قائل میشم برای بعضی از انتخابهایی که می کنم.دروغم نباشه اینو گرفتم محض تبلیغات و تعریفات که ازش دیدم!
به هر حال تو این سبک مدرن وراجی کردن زیاد به مزاج گیمر خوش نمیاد (البته نظر شخصی) شاید بعضی ها دوس دارن پای بازی یه دست چرت هم بزنن!:دی
اتفاقا منم RPG باز نیستم بازیشون میکنم فقط برای این که بگم بازیشون کردم ولی از RPG هایی که اکشن زیادی دارن خوشم میاد مثل مس افکت به هر حال دیالوگ هاشون بینهایت سنگین هستش اینو قبول دارم
الان هم رسیدم به اون زنه که نامرئی میشه لامصب مهمات ندارم خدا امشبو بهم کمک کنه ببینم میتونم بزنمش یا نه :31:
amirpers
09-09-2011, 22:24
من که آخرش نفهمیدم این -- کردن چه جوریه !
ایول عین خودمی :31:
من نمیدونم قضیه -- کردنش چیه ولی بلدم -- کنم :31:
خطوط یا نوار یا مسیر هایی که میبینید تو مراحل حک کردن سه تا مرحله دارن
اولا که ما عملکرد یک ویروس رو ایفا میکنیم پس انتی ویروس هایی هم وجود خواهد داشت
خانه های قرمز رنگ مثل انتی ویروس هستن و هر موقع احساس حرکتی کنن هشدار میدن
خانه ها یا گوهای سبز رنگ هم هم نتیجه کار هستن
اما روش کار این طوریه که ما باید از منبعمون انرزی هایی که با نوار ابی رنگ نشون میده با گوه هاس سبز برسونیم ولی در صورتی که مسیری به خانه قرمز رنگ منتهی نشه و مشکل ایجاد نکنه
بین خانه ها هم دقت کنی برخی مواقع با داشتن اپدیت این امکان رو میده که خانه رو بدون پر کردن ردش کرنی
پر کردن رو هم حتما دیدید
فک کنم یه جزیی گفتم چطوریه
یه جا رسیدم یه مرد گنده میاد یه تیربارم دسشه ، چجوری باید دخلشو بیارم ؟
در مورد دیالوگها منم با وحید تا حدی موافقم:20:
البته از این لحاظ که دیالوگهاش واقعا زیاد و سنگینه چون سبک روایت بازی هم تا حدی مثل فیلمهای جنایی میمونه که سنگینی داستان رو دو چندان میکنه ولی حرف حامد رو هم قبول دارم که اینجور دیالوگها توی خون این بازیهاست و مطمئنم برای گیمرهای انور آب و یا حتی کسانی که انگلیسیشون فوق العاده قویه بازی رو زیباتر هم میکنه:46:
ولی امثال من رو که رسما سرویس و دیکشنریمون رو هم اساسی جر داده:31:
AlexMercer
09-09-2011, 23:24
یه جا رسیدم یه مرد گنده میاد یه تیربارم دسشه ، چجوری باید دخلشو بیارم ؟
اول سعی کن در بری تو تیر رسش نباشی:31:
دوم:اونجا بشکه هایی قرمز رنگ هست که داخلش مواد شیمیایی قرار داره که سپر غول رو ضعیف میکنه نزدیک اونها شد بهش شلیکگ کن تا منفجر شه و بعد دخل غول رو بیار. :46:
leon scott kendy
09-09-2011, 23:43
نه عزیز این چه حرفیه، حق داری، راهنماییم ناجور بود و باید بهت دقیق میگفتم:31:
بابا چرا اینقدر سختش می کنید
پسوردا رو که سیو می کنه هر دری رو که می ری باز کنی
اون زیر کادره یا بقلش نوشته
هر دری که ندونه ننوشته هر دری رو بدونی نوشته
خوب از اون بقل بخون بزن اون تو حل می شه در باز می شه یا هر چیز دیگه ای اینقدر سختی نداره
وقتی هم هیچی نباشه یعنی تو پس اون رو نمی دونی و یا باید هکش کنی یا بیخیال از راه دیگه
خوب هم هست از 2 یا3 تا راه برای رد کردن هر جا هست
اول سعی کن در بری تو تیر رسش نباشی:31:
دوم:اونجا بشکه هایی قرمز رنگ هست که داخلش مواد شیمیایی قرار داره که سپر غول رو ضعیف میکنه نزدیک اونها شد بهش شلیکگ کن تا منفجر شه و بعد دخل غول رو بیار. :46:
راه دیگه ای نیس ؟ اینو امتحان کردم ...
AlexMercer
10-09-2011, 00:16
راه دیگشو باید از حسین فهمیده بپرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا :فرار کن تو تیرسش نباشی
دوما فقط هد شاتش کن. بعد 100 تا تیر میمیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackbird25
10-09-2011, 00:39
بابا چرا اینقدر سختش می کنید
پسوردا رو که سیو می کنه هر دری رو که می ری باز کنی
اون زیر کادره یا بقلش نوشته
هر دری که ندونه ننوشته هر دری رو بدونی نوشته
خوب از اون بقل بخون بزن اون تو حل می شه در باز می شه یا هر چیز دیگه ای اینقدر سختی نداره
وقتی هم هیچی نباشه یعنی تو پس اون رو نمی دونی و یا باید هکش کنی یا بیخیال از راه دیگه
خوب هم هست از 2 یا3 تا راه برای رد کردن هر جا هست
از راهنمایت ممنون ولی از قضیه سیو پسورد ها مطمئنم چون امتحانش کردم تا بعضی از فایل هارو نخونی پسوردشو بهت نشون نمیده :46:
یکی از بهترین راهاشم استفاده از دکمه ی g یعنی پرتاب بمب به سمت اون غوله س !
leon scott kendy
10-09-2011, 09:53
از راهنمایت ممنون ولی از قضیه سیو پسورد ها مطمئنم چون امتحانش کردم تا بعضی از فایل هارو نخونی پسوردشو بهت نشون نمیده :46:
اره هر نوع مطلبی می بینیم باید تا ته بخونیم یزی جا نمونه
یه غلطی کردیم هارد رفتیم ...پدرمون دراومد !!!
میارم رو نرمال ولی نمیشه ....
blackbird25
10-09-2011, 15:17
اره هر نوع مطلبی می بینیم باید تا ته بخونیم یزی جا نمونه
بستگی داره با چه دیدی بازی کنی (rpg یا اکشن) یا داستانش برات مهم باشه یا نه :8:
از طرفی او فایل هارو یه ok بدی حله و نیازی نیست تا ته بخونی :31:
به هر حال از هم فکریت ممنونم :20:
چجوری باید سایلنسر رو اسلحه ها بزارم ؟
AlexMercer
10-09-2011, 16:04
چجوری باید سایلنسر رو اسلحه ها بزارم ؟
روش کلیک کن combine رو بزن و بعد اسلحه دلخواهت رو انتخاب کن تا روش سوار شه:46:
روش کلیک کن combine رو بزن و بعد اسلحه دلخواهت رو انتخاب کن تا روش سوار شه
روی چی ؟ سایلنتر ؟
کجاس ؟ کوش ؟ :18:
روی چی ؟ سایلنتر ؟
کجاس ؟ کوش ؟ :18:
دکمه I رو از صفحه کلید بزن تا بری تو Inventory، بعد از تب های بالا قسمت اسلحه رو انتخاب کن، روی سایلنتر چپ کلیک کن تا یه دارپ منو باز شه، گزینه Combine رو انتخاب کن ، بعد اسلحه هایی که میشه روش سایلنتر گذشت رو بهت نشون میده، رو هرکدوم خواستی بذار.
سلام
ببخشید چه جوری میشه تو بازی اسلحه تو دستمون هست رو برداره و دست خالی بشه
من هر دکمه ای رو زدم نشد ؟؟؟
سلام
AlexMercer
10-09-2011, 21:18
سلام
H رو بزن تا holster کنه و تفنگو بزاره تو جیبش:46:
برا من combine اش فعال نیس ، چجوری باید فعالش کنم؟
leon scott kendy
10-09-2011, 22:05
برا من combine اش فعال نیس ، چجوری باید فعالش کنم؟
نگاه کن ه رکدوم اینا برای سک وع اسلحه بید اگه کمباین خاموشه یعنی اسلحه ی مورد نظر رو نداری
هر موقعه روشن بود اسلحه رو داری و وقتی می زنی فط اون اسلحه ای که بهش می خوره روشن می مونه
نگاه کن ه رکدوم اینا برای سک وع اسلحه بید اگه کمباین خاموشه یعنی اسلحه ی مورد نظر رو نداری
هر موقعه روشن بود اسلحه رو داری و وقتی می زنی فط اون اسلحه ای که بهش می خوره روشن می مونه
میشه یه بار دیگه بگی ؟ نفمیدم
amirpers
10-09-2011, 22:49
دوستان ببینید. تو ... کردن ، یه گوی آبی رنگ وجود داره و یه دونه گوی آبی . ما باید اون جریان رو از آبی به سبز برسونیم.
این وسط هم راه هایی وجود داره و روی هر کدوم از ؟؟؟ ها یه درصدی نوشته شده و وقتی روشون کلیک می کنیم یا یه علامت دست اگه اشتباه نکنم وجود دارخ و یه علامت شبیه سپر.
حالا این جوری لطفا راهنمایی کنید که دقیقا چکار باید بکنیم.
این سایلنتر به طور پیش فرض که نیست تو اینونتوری ؟
از کجا باید گرفت ؟
leon scott kendy
10-09-2011, 22:59
میشه یه بار دیگه بگی ؟ نفمیدم
اوخ شرمنده اشتباه نوشتم
منظورم اینه که نگاه کن وقتی که گزینه ی کمباین روشن نیست یعنی اسلحه ی مورد نظری که اون وصیله رو روش نصب کنی رو نداری یا اینکه رو یک اسلحه دو تا نمی تونی نصب کنی هر موقع اسلحه جدیدی گرفتی این تشکیلات برای جدیدا بید
من الان فقط روی اون مسلسل اول بازی و کلت صدا خفه کن گذاشتم و دوربین و قدرتشون رو بردم بالا و رو اسنایپم لیزر همین من کلا با اینا می روم جلو با یک شاتگان نه چیز دیگه ای اسلحه ی سنگین هم ور نمی دارم
چیزی که می خری رو باید روی اسلحه ای که بهش می خوره نصب کنی
اوخ شرمنده اشتباه نوشتم
منظورم اینه که نگاه کن وقتی که گزینه ی کمباین روشن نیست یعنی اسلحه ی مورد نظری که اون وصیله رو روش نصب کنی رو نداری یا اینکه رو یک اسلحه دو تا نمی تونی نصب کنی هر موقع اسلحه جدیدی گرفتی این تشکیلات برای جدیدا بید
من الان فقط روی اون مسلسل اول بازی و کلت صدا خفه کن گذاشتم و دوربین و قدرتشون رو بردم بالا و رو اسنایپم لیزر همین من کلا با اینا می روم جلو با یک شاتگان نه چیز دیگه ای اسلحه ی سنگین هم ور نمی دارم
چیزی که می خری رو باید روی اسلحه ای که بهش می خوره نصب کنی
خوب الان من هم کلت دارم هم مسلسل اولیرو ،اما نتونسم چیزی روشون بنصبم !!!:41:
swastika
11-09-2011, 01:05
واقعا بازیه خوبیه، کد های که تو بازی به گیمر داده میشه، رابطه ی بین شخصیت ها ، داستان بازی ، فساد پلیس همه و همه به کشش بازی اضافه کردن. با یه چیز خیلی حال کردم. اونجا که آدام واسه دفه ی اول رفت تو آپارتمانش وقتی با سکرتر حرف زد، دختره گفت که طبق درخواستتون آینه دستشویی رو عوض نکردم. وقتی رفتم بالا تو آپارتمان دیدم اینه دستشویی شیکسته، واقعا این دو تا کدای خیلی خوبین واسه اینکه گیمر بفهمه آدام دوست نداشته آوگمنتد بشه. موسیقیشم حرف نداره. مخصوصا تو آپارتمانش.
hoomi_gta
11-09-2011, 09:13
سلام
این بازی چجوریاس؟ ارزش بازی داره؟ سبکش شبیه کدوم بازیه؟
سلام
این بازی چجوریاس؟ ارزش بازی داره؟ سبکش شبیه کدوم بازیه؟
بازیه خوبیه از بیشتر سایتام 8.5 تا 9 گرفته ،اما باگ زیاد داره و ارپی جی هسش دیگه ینی زیاد میحرفن که اونم میشه اسکیپ کرد ...
Big-Boss
11-09-2011, 15:04
Deus Ex: Human Revolution is Gaming Evolution
gnews -
این زنه که غیب میشه رو چه جوری بکشم ؟ :31:
leon scott kendy
11-09-2011, 21:22
این زنه که غیب میشه رو چه جوری بکشم ؟ :31:
من میز دمش وقتی نزدیکم می شد همون q ر می زدم ازش که کتک می خوردم پشتش بهم بود گلوله هام رو روش خالی می کردم وقتی در می رفت می دویدم می رفتم همه تجیزات رو از بقلا تو کمد ها ور می داشتم دوباره از اول وقتی غیب هست از روی آب هایی که ریخته اونجا پیداش کن
راه می ره آب ها می پاشه بالا
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
خوب الان من هم کلت دارم هم مسلسل اولیرو ،اما نتونسم چیزی روشون بنصبم !!!:41:
خوب احتمالا یا اونها دارن و یا اینکه این هایی که تو داری ماه اینا نیست
مثلا مال اسلحه ی سنگین بید :10:
من میز دمش وقتی نزدیکم می شد همون q ر می زدم ازش که کتک می خوردم پشتش بهم بود گلوله هام رو روش خالی می کردم وقتی در می رفت می دویدم می رفتم همه تجیزات رو از بقلا تو کمد ها ور می داشتم دوباره از اول وقتی غیب هست از روی آب هایی که ریخته اونجا پیداش کن
مشکل همین گلوله س که ندارم :31:
دوستان اپگرید های مهم بازی کدوما هستن بیشتر کدوما بدرد میخورن؟؟
بعد چرا نمیشه خشاب زیاد برداشت تو قسمت مهمات ایا میشه اون طرف که
خالی هست رو هم باز کنیم تا جا بیشتر بشه؟؟
leon scott kendy
11-09-2011, 23:31
ببین الان حضور ذهن ندارم و اسماشون رو یادم نیست بخون خودت چندتاش خیلی مهمن مثل همون که عکس بازو داره اون کاری می کنه که هم چیزا سنگین بلند کنی هم جیبت بزرگتر می شه بعدش هم چدتا دیگه هستن که خیلی می تونن بهت کمک کنن
من خودم همشون رو نمی دونم ولی چیز های خوبی هست همش من که از هرچی گرفتم استفاده کردم تاحالا :10:
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
کشتمش چه آسون بود :18:
چه جوری زدیش همینجوری که گفتم یا ؟؟؟
چه جوری زدیش همینجوری که گفتم یا ؟؟؟
از روش تو هم استفاده کردم خوب بود :31:
ولی هر بار q رو میزنی و اون کتکت میزنه از سلامتیت کم میشه
Mool Tee
12-09-2011, 00:24
این بازی ارزش خریدن داره یا نه؟
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
خوب احتمالا یا اونها دارن و یا اینکه این هایی که تو داری ماه اینا نیست
مثلا مال اسلحه ی سنگین بید :10:
خوب من چجوری باید سایلنسر نصب کنم ؟ از کجا گیر بیارم ؟
باید بسته های آپگرید مربوطه رو انتخاب کنی، مثلا Weapon Capacity واسه بیشتر کردن خشابه.
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
خوب من چجوری باید سایلنسر نصب کنم ؟ از کجا گیر بیارم ؟
سایلنسر ها رو باید از جاهایی که مهمات هست یا جاهای مخفی که با رمز محافظت میشه گیر بیاری. برای نصبش هم باید بری روشو Combine رو بزنی بعد اسلحه ای که میخوای روش نصب شه رو انتخاب کنی.
باید بسته های آپگرید مربوطه رو انتخاب کنی، مثلا Weapon Capacity واسه بیشتر کردن خشابه.
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
سایلنسر ها رو باید از جاهایی که مهمات هست یا جاهای مخفی که با رمز محافظت میشه گیر بیاری. برای نصبش هم باید بری روشو Combine رو بزنی بعد اسلحه ای که میخوای روش نصب شه رو انتخاب کنی.
بعد از کدوم مرحله ها سایلنسر رو میشه پیدا کرد؟ ،الان من تو 5 ام فک کنم ،
الن یه جا هسم ک دو تا روبات گنده هسش اینارو باید چجوری بزنم ؟ گفته نمیدونم درارو باز کنم و همچین چیزی ....
leon scott kendy
12-09-2011, 11:44
الن یه جا هسم ک دو تا روبات گنده هسش اینارو باید چجوری بزنم ؟ گفته نمیدونم درارو باز کنم و همچین چیزی ....
خوب من هم رسیدم اونجا یم گیر کردم ببین وقتی وارد می شی روباتی که سمت راست هست بالاش یک اتاق بید دفتر کنترل
برو اون تو نارنجک مغناطیسی اونجا بید ور دار بنداز روش بعد هر چی گر اوردی روی اون خالی کن باید جفت شون رو بترکونی بعدش بری کلید رو بزنی هواپیماته چیه اون بیاد ببرتت بعدش سعی کن بری زیر وسط اونجا اونا نمی تونن بیان
خوب من هم رسیدم اونجا یم گیر کردم ببین وقتی وارد می شی روباتی که سمت راست هست بالاش یک اتاق بید دفتر کنترل
برو اون تو نارنجک مغناطیسی اونجا بید ور دار بنداز روش بعد هر چی گر اوردی روی اون خالی کن باید جفت شون رو بترکونی بعدش بری کلید رو بزنی هواپیماته چیه اون بیاد ببرتت بعدش سعی کن بری زیر وسط اونجا اونا نمی تونن بیان
من که با راکت لانچر و هوی رایفل و نارنجک EMP ترتیبشونو دادم!
بعد از کدوم مرحله ها سایلنسر رو میشه پیدا کرد؟ ،الان من تو 5 ام فک کنم ،
بای تا تالان چندتا پیدا کرده باشی، در ضمن یه سری هم به مغازه ها تو شهرها بزن.
نارنجک مغناطیسی نبود :41:
مهماتم کمه ،اگه فقط یه دونه praxi داشتم میتونسم روباتارو دیسیبل کنم ولی ندارم!
MILAD2799
12-09-2011, 20:20
یعنی شما هیچ کدومتون از تایفون استفاده نمیکنید؟؟
چرا من استفاده میکنم.
راستی تایفونم تموم شده چه جوری بازم بگیرم ؟ :31:
چرا من استفاده میکنم.
تایفونو باس اپدیت کنم تا بیاد؟
leon scott kendy
12-09-2011, 22:19
تایفونو باس اپدیت کنم تا بیاد؟
خوب اگه اونجا چیزی نیست و هیچی تو جیبت نیست فقط می تونم بگم
اونجا شهید می شی
دست خالی نمی شه اون ها رو
می تونی چند کار کنی بری لست پریویو رو بزنی و از اون لود کنی که یک لود بر می گرده عقب و همه چی رو از اونجا جمع کن و یا اینکه متاسفانه باید از ترینر استفاده کنی
و یا اینکه اونجا باید کاملا کماندویی بری :10:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
رفیق خوب نتونسته برسه اونجا از تایفون استفاده کنه خوب من خودم بعد از اینجا تایفون رو گرفتم
بعدشم دستی بکشی بیشتر حال می ده
چرا من استفاده میکنم.
خوب ببین یک چیز هایی زرد شکل بیدن از داروخونه باید بگیری اسمشون هم تایفون بید
تایفونو باس اپدیت کنم تا بیاد؟ آره باید آبدیت کنی عکسش رو می زارم
خوب اگه اونجا چیزی نیست و هیچی تو جیبت نیست فقط می تونم بگم
اونجا شهید می شی
دست خالی نمی شه اون ها رو
می تونی چند کار کنی بری لست پریویو رو بزنی و از اون لود کنی که یک لود بر می گرده عقب و همه چی رو از اونجا جمع کن و یا اینکه متاسفانه باید از ترینر استفاده کنی
و یا اینکه اونجا باید کاملا کماندویی بری :10:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
رفیق خوب نتونسته برسه اونجا از تایفون استفاده کنه خوب من خودم بعد از اینجا تایفون رو گرفتم
بعدشم دستی بکشی بیشتر حال می ده
کماندویی ک میتونم برم ولی اول مگه نباید روباتاره داغون کنم؟
باو من دو بار تایفونمو آپدیت کردم دیگه نمیشه آپدیت کرد ولی تموم شده !
یه جا یه ammo گیر اوردم یه دونه به تایفونم اضافه کرد :18:
leon scott kendy
12-09-2011, 22:59
کماندویی ک میتونم برم ولی اول مگه نباید روباتاره داغون کنم؟
منظورم از کماندویی رفتم بری از شت یک گلوله بزنی بعدش بری از اون ور یک دونه بزنی این قدر بزنی تا بترنکن
اون ها حتمی باید داغون بشن تا بتونی بری و دروازه رو باز کنی البته دره هوایی بید بالا سرت باز می شه
این جیب من بید نگاه تفنگم رو چه جوری تفنگ کردم منظورم اینه که نگاه چقدر تجهزات اضافه کردم بهش
اون چیزی که هم با سهی تایفون می خواهید اونی بید که دورش قرمز کردم یادم نیست اسمش ولی تو اسمش نوشته تایفون تو دارو خونه می فروشه زده هم هست می بینید که
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این هم که روش الان هست و دورش زرد شده همون تایفون بید و خیلی حال می ده مصرف کردنش
این یکی هم باسه ی پشت دیوار دیدنش بید همونجوری که تو دموهاش می بینه ولی من هنوز از پشت دیوار نتونستم کسی رو بترکونم
این یکی هم باسه ی قیب شدنت بید قیب می شی می ری پشت یارو می ترکونیش یا در می ری مثل دموهاش ولی یادتون باشه صدای پاتون رو می شنون ها
بچه ها سوالی بود باز هستیم :10:
maxim.360
13-09-2011, 10:35
دوستان من تو همون اول بازی گیر کردم.جریان این باز کردن در و حک کردن تو این بازی از چه قراره.لطفا راهنمایی کنید
من XBOX دارم بازی رو بادرجه سختی GIVE ME DEOS EX تموم کردم(بدون تغییر تا آخر بازی):5: . سوال دارم.
یکی اینکه آخرش که یه کلید رو باید فشار بدی. که درواقع 2 تا کلید هست(به انتخاب شما در مورد آینده
بشریت ربط داره) کلید سومی هم هست؟
و اینکه من تو بازی صدا خفه کن و لیزر پوینت پیدا نکردم کجا باید میگشتم واینکه این اسلحه بزرگ قهو ه ای و شاتگان 2 لوله کجای بازی بود و دست چه دشمنایی بود.
من فریده رو وقتی هلیکوپتر سقوط کرد (موقع برگشت از دیترویت به شانگهای) نجات دادم(تنها جایی که یکم سخت بود) کسی تونست؟ تو پایان بازی فرقی میکرد؟
راستی کلید دوم رو که بزنید تو آخر بازی یه تیکه عکس طرفدار های احمدی نژاد و بعدش 2 تا زن چادری با
شناسنامه ایرانی رو نشون میده:31:
leon scott kendy
13-09-2011, 18:54
من XBOX دارم بازی رو بادرجه سختی GIVE ME DEOS EX تموم کردم(بدون تغییر تا آخر بازی):5: . سوال دارم.
یکی اینکه آخرش که یه کلید رو باید فشار بدی. که درواقع 2 تا کلید هست(به انتخاب شما در مورد آینده
بشریت ربط داره) کلید سومی هم هست؟
و اینکه من تو بازی صدا خفه کن و لیزر پوینت پیدا نکردم کجا باید میگشتم واینکه این اسلحه بزرگ قهو ه ای و شاتگان 2 لوله کجای بازی بود و دست چه دشمنایی بود.
من فریده رو وقتی هلیکوپتر سقوط کرد (موقع برگشت از دیترویت به شانگهای) نجات دادم(تنها جایی که یکم سخت بود) کسی تونست؟ تو پایان بازی فرقی میکرد؟
راستی کلید دوم رو که بزنید تو آخر بازی یه تیکه عکس طرفدار های احمدی نژاد و بعدش 2 تا زن چادری با
شناسنامه ایرانی رو نشون میده:31:
ببین من هنوز بازی رو تموم نکردم تموم کردم آخرش رو خیلی دقت می کنم
اون وصایل رو می تونی بخری بعضی آدم ها هستن که تشکیلات می فروشن از اون ها می تونی بخری
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
دوستان من تو همون اول بازی گیر کردم.جریان این باز کردن در و حک کردن تو این بازی از چه قراره.لطفا راهنمایی کنید
امشب عکسش رو می زارم ببین رفیق تو باید یک دایره آبی رنگ کمرنک هست تو باید تو زمانی که بهت می ده و زودتر از اون قرمزه بهش باید برسی تا در باز بشه
وقتی روشون کلیک می کنی چهار جهت باز می شه بالایی برای فتح کردن یا گرفتن یا -- کردن اون فایل بید وقتی تو شروع می کنی اون انتی ویروسه هم شروع می کنه جلو تورو بگیره
علامت یک دست هم هست که شاید با سه ی تو روشن نباشه ولی روشن بود اون رو بزنی انتی ویروسه باسه ی چند ثانیه هیچ کاری نمی کنه
منظورم از کماندویی رفتم بری از شت یک گلوله بزنی بعدش بری از اون ور یک دونه بزنی این قدر بزنی تا بترنکن
اون ها حتمی باید داغون بشن تا بتونی بری و دروازه رو باز کنی البته دره هوایی بید بالا سرت باز می شه
این جیب من بید نگاه تفنگم رو چه جوری تفنگ کردم منظورم اینه که نگاه چقدر تجهزات اضافه کردم بهش
اون چیزی که هم با سهی تایفون می خواهید اونی بید که دورش قرمز کردم یادم نیست اسمش ولی تو اسمش نوشته تایفون تو دارو خونه می فروشه زده هم هست می بینید که
دوست عزیز چه جوری من کوله مهماتشو اپدیت کنم و بزرگ بشه مثل شما؟؟؟اونورشو هم بگیرم
leon scott kendy
13-09-2011, 22:26
دوست عزیز چه جوری من کوله مهماتشو اپدیت کنم و بزرگ بشه مثل شما؟؟؟اونورشو هم بگیرم
خوب نگاه کن اینی که من دورش خط قرمز کشیدم اون رو بری توش اون هایی که مثل بازو هست نه اون یکی ها رو بزنی کیفت حجمش زیاد می شه عکس دقیق ترش رو یک 30 مین دیگه که می روم بازی کنم می زارم
اون هایی که می خوان کیفش رو بزرگ کنن طبق این عکس بالایی که رفتم تو اون بازو بعدش این یکیعکس زیری میاد. اون عکسی که کیف بید رو بزنی جیبتون بزرگ می شه
خوب عکس با سه ی -- کردن نتونستم از بازی خودم بگیرم دری پیدا نشد که بتونه باز کنه همش از توانش بیشتر بود
خوب اینم از عکسی که تو اینترنت سرچ کردم پیدا کردم بچه ها نگاه اون دایره آبی رو باید بگیری اگه این دایره آبی ماله خودت هست یک دایره دیگه همچین شکلی هست باید فتحش کنی و ماله خودت کنیش
سلام ،
میگم جریان این مرحله 4 چیه ؟ باید چکار کنیم ؟ فقط چند تا ساختمون داره یه اداره پلیس که چیزی هم توش نیست !
leon scott kendy
14-09-2011, 09:50
سلام ،
میگم جریان این مرحله 4 چیه ؟ باید چکار کنیم ؟ فقط چند تا ساختمون داره یه اداره پلیس که چیزی هم توش نیست !
فکر کنم بدونم کجایی البته بازم فکر می کنم اشتب بگم باید بری ا زدر اصلی تو اداره پلیس با اون پسره که پشت شیشه نشسته حرف بزنی هر جور شده قانعش کنی بری تو و بعدش که رفتی تو برو ببین کجا میگه که یادم نیست دقیق
ولی اگه نتونستی قانعش کنی رو به روی اداره پلیسه در یک چاه هست منظورم آب و فاضلاب هست برو اون تو از اونجا برو ولی اگه اینکار رو کنی همه پلیس ها می ریزن سرت
فکر کنم بدونم کجایی البته بازم فکر می کنم اشتب بگم باید بری ا زدر اصلی تو اداره پلیس با اون پسره که پشت شیشه نشسته حرف بزنی هر جور شده قانعش کنی بری تو و بعدش که رفتی تو برو ببین کجا میگه که یادم نیست دقیق
ولی اگه نتونستی قانعش کنی رو به روی اداره پلیسه در یک چاه هست منظورم آب و فاضلاب هست برو اون تو از اونجا برو ولی اگه اینکار رو کنی همه پلیس ها می ریزن سرت
دقیقا همونجام :دي
اون یارو رو که قانع کردم ، میرم تو اداره یه قسمت هست اجازه ورود نمی دن چند تا در هم داره نمیشه -- کرد ،
اسلحه هم ندارم که ببندمشون به رگبار :دي
دیشب داشتم فایلای کامپیوترمو مرتب میکردم و فایلای اضافمو پاک میکردم.
یه فولدر نا آشنا رو تو my Documents پاک کردم و بعد اینکه کارم تموم شد رفتم بازی کنم دیدم new game داره و سیوام پاک شده :41:
مجبورم از اول بازی کنم :37:
leon scott kendy
14-09-2011, 19:29
دقیقا همونجام :دي
اون یارو رو که قانع کردم ، میرم تو اداره یه قسمت هست اجازه ورود نمی دن چند تا در هم داره نمیشه -- کرد ،
اسلحه هم ندارم که ببندمشون به رگبار :دي
خوب رفیق نگاه کن اون دورو اطراف چندتا کانال هوا هست با اون ها می تونی از پشت وارد اتاق ها بشی بدونه اینکه -- کنیدشون
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
دیشب داشتم فایلای کامپیوترمو مرتب میکردم و فایلای اضافمو پاک میکردم.
یه فولدر نا آشنا رو تو my Documents پاک کردم و بعد اینکه کارم تموم شد رفتم بازی کنم دیدم new game داره و سیوام پاک شده :41:
مجبورم از اول بازی کنم :37:
نرم افزاری با سه ی ریکاوری نداری
من نرم افزاری نمی شناسم ولی یک سرچی کن شاید پیدا کردی
خوب مراقب باش چی رو پاک می کنی
نرم افزاری با سه ی ریکاوری نداری
من نرم افزاری نمی شناسم ولی یک سرچی کن شاید پیدا کردی
خوب مراقب باش چی رو پاک می کنی
اونقدرام مهم نیس !
آخه من قصد داشتم یه بار دیگه اینو بازی کنم خب قسمت شد زودتر یه بار دیگه از اول بازی کنم :31:
آخه تا حالا بازی با این سبک بازی نکردم واسه همین سری اول تا آشنا شم با بازی یه کم طول کشید و میرفتم تو بازی سر به هوا بودم نمیدونستم باید چی کار کنم و کجا برم ! یا بعد از انجام ماموریت نمیفهمیدم الان این ماموریت رو واسه چی انجام دادم :31:
الان که بازی میکنم بیشتر دقت میکنم به دیالوگ ها و ... و واقعا برام خیلی لذت بخش تر از دفعه ی قبلیه :10:
ولی اگه کسی سیو اون مرحله که خلبانمونو میکشن داره بده ممنون میشم ؟
من بدبخت 2 3 ساعت از اون مرحله جلوتر بودم.
خیلی ظلمه بخوام از اول برم :31:
اینم که با سیو کردنش گند زده به بازیم :41:
درست وقتی نگهبانا فهمیدن من هستم و بهم شلیک میکنن اتوسیو کرده ...
حالا فقط یه کوئیک سیو واسه مونده که اونم وقتیه خیلی تابلو بازی در اوردم رفتم جلو باید با یه ایل آدم بجنگم !
اتوسیو قبلیمم همینطوریه :31:
میشن سلکت هم که نداره ... یعنی دوباره باید از اول برم ؟
نمیدونم بخندم یا گریه کنم :27:
leon scott kendy
14-09-2011, 21:19
اونقدرام مهم نیس !
آخه من قصد داشتم یه بار دیگه اینو بازی کنم خب قسمت شد زودتر یه بار دیگه از اول بازی کنم :31:
آخه تا حالا بازی با این سبک بازی نکردم واسه همین سری اول تا آشنا شم با بازی یه کم طول کشید و میرفتم تو بازی سر به هوا بودم نمیدونستم باید چی کار کنم و کجا برم ! یا بعد از انجام ماموریت نمیفهمیدم الان این ماموریت رو واسه چی انجام دادم :31:
الان که بازی میکنم بیشتر دقت میکنم به دیالوگ ها و ... و واقعا برام خیلی لذت بخش تر از دفعه ی قبلیه :10:
ولی اگه کسی سیو اون مرحله که خلبانمونو میکشن داره بده ممنون میشم ؟
من بدبخت 2 3 ساعت از اون مرحله جلوتر بودم.
خیلی ظلمه بخوام از اول برم :31:
اینم که با سیو کردنش گند زده به بازیم :41:
درست وقتی نگهبانا فهمیدن من هستم و بهم شلیک میکنن اتوسیو کرده ...
حالا فقط یه کوئیک سیو واسه مونده که اونم وقتیه خیلی تابلو بازی در اوردم رفتم جلو باید با یه ایل آدم بجنگم !
اتوسیو قبلیمم همینطوریه :31:
میشن سلکت هم که نداره ... یعنی دوباره باید از اول برم ؟
نمیدونم بخندم یا گریه کنم :27:
بابا چه سخت می گیری بزن برو دیگه
من هم از این کارا کردم مثلا یک جا بروم جلو بعد همه رو خبر دار کنم بعد بفهم وای نباید می کردم ولی من همونجوری ادامه دادم و همه رو سر می بریدم
خوب من دوست ندارم همیشه ساکت بروم جلو :31:
من هم از این کارا کردم مثلا یک جا بروم جلو بعد همه رو خبر دار کنم بعد بفهم وای نباید می کردم ولی من همونجوری ادامه دادم و همه رو سر می بریدم
آخه مشکل اینجاس الان دم در police station م همون اولای بازی !
بعد اونجا نهگبانا ریختن سرم و همینجوری شلیک میکنن !
اینم برداشته اتو سیو کرده هیچ کاری نمیتونم کنم :31:
اون یاروهه که تو police station باید اجازه میداد بزارن از در برم تو سری پیش گذاشت ولی این سری قلدر بازی در اوردم بد جوابشو دادم ناراحت شد گفت برو دیگه نیا اینجا :31:
یکی از دوستای قدیمی آدام جانسنه که خاطره ی خوبی ازش نداره.
حالا این نمیزاره من برم تو منم موندم از کجا برم توش !
پشت بی سیم رئیس میگه از در پشتی برو ولی من هر چی گشتم در پشتی پیدا نکردم :31:
واسه همین قاطی کردم زدم همه رو داغون کردم !
اینم قاطی کرد سیو کرد :31:
leon scott kendy
14-09-2011, 21:56
آخه مشکل اینجاس الان دم در police station م همون اولای بازی !
بعد اونجا نهگبانا ریختن سرم و همینجوری شلیک میکنن !
اینم برداشته اتو سیو کرده هیچ کاری نمیتونم کنم :31:
اون یاروهه که تو police station باید اجازه میداد بزارن از در برم تو سری پیش گذاشت ولی این سری قلدر بازی در اوردم بد جوابشو دادم ناراحت شد گفت برو دیگه نیا اینجا :31:
یکی از دوستای قدیمی آدام جانسنه که خاطره ی خوبی ازش نداره.
حالا این نمیزاره من برم تو منم موندم از کجا برم توش !
پشت بی سیم رئیس میگه از در پشتی برو ولی من هر چی گشتم در پشتی پیدا نکردم :31:
واسه همین قاطی کردم زدم همه رو داغون کردم !
اینم قاطی کرد سیو کرد :31:
نگاه کن خوب گوش نمی دی باسه ی همین دوزاری نمی افته می گه طف های ساختمان پلیس یک راه زیر زمینی هست از اونجا یک راه به در پشتی بید از اداره پلیس بیا بیرون برو بگرد یک زیر زمین پیدا م یکنی از اونجا برو جلو برو تو همه رو بکش کارت رو انجام بده شاید مثل بقیه بعد از اون ماموریت همه رفیقت بشن ولی کم بکش آروم آروم برو اگه حال داری از اول بازی کن چون از اول تا اونجا راهی نیست :10:
منم همینطور !همش ک نمیشه ساکت رف ! تو لول هارد بضی جاهارو اصن نمیشه ساکت رف
دوستان چه جوری میشه جاهایی که سکوریتی شون level2 یا بالا تر هست رو -- کرد چون یه مرحله گیر کردم که باید یه دکل رو -- کنم که سکوریتیش level 2 هست
دوستان چه جوری میشه جاهایی که سکوریتی شون level2 یا بالا تر هست رو -- کرد چون یه مرحله گیر کردم که باید یه دکل رو -- کنم که سکوریتیش level 2 هست
اینجور که معلومه اصلا سری به آپدیت کردن آدام نزدی :31:
اونجا باید گزینه ی -----Capture رو آپدیت کنی.:19:
بالاخره بازیو گرفتم
گیم پلی بازی چرا اینجوریه؟خیلی خشکه.گرافیک هم مال سال 2006 به قبله
تیر اندازی و لودینگ بازی هم که نگو
تنها چیزی که ازش خوشم اومد همین کمبو هاشه
چرا؟؟؟
بالاخره بازیو گرفتم
گیم پلی بازی چرا اینجوریه؟خیلی خشکه.گرافیک هم مال سال 2006 به قبله
تیر اندازی و لودینگ بازی هم که نگو
تنها چیزی که ازش خوشم اومد همین کمبو هاشه
چرا؟؟؟
آها جان راستش من اون اول که بازی رو گرفتم همچین نظری داشتم ولی الان با این بازی خو گرفتم و ازش خوشم اومده :31: با اینکه ضعف های زیادیم داره. ولی در کل تا به یه بازی عادت نکنی شاید زیاد باش حال نکنی.
ضعف های این بازی از نظر من :
- گرافیک ضعیف
- گیم پلی بازی اول شخص
- لود طولانی و بهینه سازی نشدن بازی
- سینماتیک بازی ( شاید خیلیا خوششون بیاد ولی به نظر من جو بازی رو کلا عوض میکنه ! )
و ...
در کل این بازی میتونست خیلی قشنگتر از این حرفا باشه ! :10:
دوستان اینجا کسی هست که تمام ماموریت های اضافی بازی رو هم رد کنه ؟
یه کم حال و حوصله میخواد.
چه فایده ای داره ؟
فقط xp زیاد میکنه ؟
چه فایده ای داره ؟
فقط xp زیاد میکنه ؟
من که معتادش شدم رفته پی کارش...با همه_ی اهل خونه سر این بازی دعوام شده:31:
هر ماموریت فرعی هم که دستم میاد تا آخرش میرم فقط اینکه مثل mass effect توی شخصیت شما تاثیر بگذاره یا نه رو خبر ندارم چون توی اونجا شما با انجام هر ماموریت فرعی مقداری paragon یا renegade بدست میاوردی که حتی توی پایان بازی هم تاثیر داشت ولی توی این بازی من چیزی شبیه به این ندیدم فقط همینطور که شما گفتی شما با انجام ماموریتهای فرعی XP بدست میاری....
blackbird25
15-09-2011, 21:09
آها جان راستش من اون اول که بازی رو گرفتم همچین نظری داشتم ولی الان با این بازی خو گرفتم و ازش خوشم اومده :31: با اینکه ضعف های زیادیم داره. ولی در کل تا به یه بازی عادت نکنی شاید زیاد باش حال نکنی.
ضعف های این بازی از نظر من :
- گرافیک ضعیف
- گیم پلی بازی اول شخص
- لود طولانی و بهینه سازی نشدن بازی
- سینماتیک بازی ( شاید خیلیا خوششون بیاد ولی به نظر من جو بازی رو کلا عوض میکنه ! )
و ...
در کل این بازی میتونست خیلی قشنگتر از این حرفا باشه ! :10:
چه فایده ای داره ؟
فقط xp زیاد میکنه ؟
من این بازی رو تموم کردم و هیچ تصمیمی تو آخر بازی تاثیر نداره
آخرش 4 تا دکمه هست که اگه قبل از زدنشون سیو کنی میتونی هر 4 تا پایان بازی رو ببینی
یکی سیو اون مرحله که دوستمون خلبانه رو میکشن نداره ؟
یعنی باید از اول برم ؟ :18:
leon scott kendy
15-09-2011, 22:13
من که معتادش شدم رفته پی کارش...با همه_ی اهل خونه سر این بازی دعوام شده:31:
هر ماموریت فرعی هم که دستم میاد تا آخرش میرم فقط اینکه مثل mass effect توی شخصیت شما تاثیر بگذاره یا نه رو خبر ندارم چون توی اونجا شما با انجام هر ماموریت فرعی مقداری paragon یا renegade بدست میاوردی که حتی توی پایان بازی هم تاثیر داشت ولی توی این بازی من چیزی شبیه به این ندیدم فقط همینطور که شما گفتی شما با انجام ماموریتهای فرعی XP بدست میاری....
هر ماموریت فرعی یکم اطلاعات از گذشته و یا همون ماموریتی که اصلی هست می خواهی بری می ده
بیشتر ماموریت فرعی داستان رو کامل شرح می دن که چه خبره
اگه کسی حال داستان نداره نره
ولی کسی که مثل منه هر دیلوگ رو گوش می کنه و با بازی حال می کنه حتمی ببنه
من از هه چی این بازی خوشم میاد
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
من جلو ترم خلی اونجایی که می خواهی بری توی کشتی جلوی درش از زیر میایی بیرون
اونجام الان وقت ندارم اصلا بازی نمی کنم ولی دوست دارم بشینم بازی کنم
Khan gholi
17-09-2011, 00:52
اولش که من شروع کردم کلا گفتم چقدر داغونه. این صدا پیشه کی گذاشتند ?چون اموزشیش خسته کننده بود و هنوز هیچ بازی نکردی کلی داستان میگفت بعد که جلو میری معتادش میشی.همین الان خیلی دوست دارم با همین وضعیت کلی این نسخه , نسخه های قبلیش رو هم بسازند. کلا بعد از Double Agent بازی تو این سبک ندیدم که مجبورت کنه از فکرت استفاده کنی
دو تا مشکل که به نظر میشه به این بازی گرفت اینکه غول های اخر بازی روانه ی تیمارستانت میکنند تا ریغ رحمت رو سر بکشن و بعضی جاها مکالمه ها خیلی سریعه به حدی که نصفش از دست میره.مثلا اون تیکه که داشت درباره چگونگی بوجود امدن اون دختر هوش مصنوعی میگفت نصفش از دستم در رفت.کسی فهمید به منم بگه
سلام
توی این بازی میشه تفنگاروهم ارتقاع داد اگه میشه چجوریباید این کارو بکنم
Khan gholi
17-09-2011, 13:19
سلام
توی این بازی میشه تفنگاروهم ارتقاع داد اگه میشه چجوریباید این کارو بکنم
یک سری جعبه ها تو بازی پیدا می کنی که باعث میشه بتونی تفنگت ارتقا بدی.وقتی میاد تو ذخیره ات(Inventory) بالاش کلیک کنی گزینه Combine رو بزنی اسلحه ات ارتقا داده میشه.ولی زیاد از این جعبه ها نیست
من به شخصه میگم پوست نامرئی , شارژ شدن سریع باتری , شکستن دیوار , فرود امدن به صدمه خوردن رو بگیرید
Gamemaster
17-09-2011, 13:35
آقا این منظورش اینکه کسیرو نکشم یا اینکه با دست کسیرو نکشم ؟
گیج شدم:31:
Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights don't count.)
تروفی علی جان..؟ :31:
اره فکر کنم منظورش اینه که کل بازی رو مخفی بری کسی رو نکشی همینه منظورش (البته به غیر از باس فایتاش )
Khan gholi
17-09-2011, 14:40
مسیر سو بازی تو ویندوز XP S3 کجاست من الان سیو اونجا دارم
عمرا بتوی زنده نگه داری چون این ربات میاد هیجوری نمیشه کشتش.تو مسیر داستان بازی خیلی فرق میکنه زنده بودن یا نمودنش؟
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
آقا این منظورش اینکه کسیرو نکشم یا اینکه با دست کسیرو نکشم ؟
گیج شدم:31:
Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights don't count.)
به نظر من یعنی کسی رو به وسیله دستت نکشی چون محبور نبود که لقمه رو توی دهنش بچرخونه میگفت Dont kill anyone except boss.فکر کنم با اسلحه مشکلی نداره
مسیر سو بازی تو ویندوز XP S3 کجاست من الان سیو اونجا دارم
The drive letter:\Steam\userdata\id\28050\remote
یادمه همچین فولدری رو پاک کردم نمیدونستم سیو بازیه :41:
خواهشا اگه داری بزار واسم حال ندارم از اول تا اونجا دوباره برم :41:
بازی رو تموم کردم ولی 2 تا پایان فقط داشت اون دوستی میگفت 4 تا پایان داره چه جوری میگفت؟
یکی از تصاویر پایانیش از ایران هم نشون میداد ...
blackbird25
17-09-2011, 23:08
بازی رو تموم کردم ولی 2 تا پایان فقط داشت اون دوستی میگفت 4 تا پایان داره چه جوری میگفت؟
درسته من 4 تا پایان از بازی دیدم
توی اون اتاق که دکمه ها قرار داره 3تا دکمه رو به روم بود و یه دکمه هم تو یه راه رو که همون جاست (وقتی رو به روی مانیتور ها وایسادی اون راه رو میشه سمت چپت )
البته من اون خلبان رو زنده نگه داشتم، یعنی اون تاثیر داشت؟! :18:
sam_sali
17-09-2011, 23:13
شما خیلی بازی رو به دقت تموم کردی!!!!
آخر بازی 3 تا دکمه جلوت هست که 3 تا پایانه و اگه از راهروی سمت چپت بری هم یه دکمه دیگه هست که پایان چهارمه
.ولی احتمالا یه ذره قبل از پایان بازی،قبل از اونجا که با یه آسانسور بزرگ میری پایین،ماموریت هایی رو که میگه Sarif و اون یارو روانشناسه (اسمش یادم نیست) رو پیدا کن و باهاشون صحبت کن(که اختیاریه) انجام ندادی و دو تا پایان مربوط به اون دو تا رو از دست دادی!
البته من اون خلبان رو زنده نگه داشتم، یعنی اون تاثیر داشت؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه اسپویل کردی ولی میگم زنده نگه داشتن خلبانه به پایان های بازی ربط نداره!
کسی نیست نحوه دقیق -- درهارو بگه؟؟؟لطفا"
leon scott kendy
18-09-2011, 14:03
خوب اینم از نحوه ی دقیق کاری که باید انجام بدین تا در ها باز بشه
خوب وقتی شما روی دری یااون دستگاه می زنید تا هکش کنید یک صفحه ی اینجوری میاد
اونی رو که مربع قرمز هست رو باید بگیرید یک جورایی مثل شطرنج ولی هلی دیگه سرعت عمل می خواد
اون هایی که به علامت نارنجی هستن و جهت رو نشون می دن دارن می گن فقط از اون طرف می تونی اون فایل ها رو بگیری
اونی که دورش آبی هست انتی ویروس هست اون تا موقعی که شما کاری نکردین کاری نمی کنه وقتی می فهمه که شما شروع کردین شروع می کنه شما باید زود تر از اون و در زمانی که گاهی اوقات بالا ی صفحه نوشته می شه اونی رو که مربع قرمز رو داره تسخیر کنین
اون سبزه هم خوب خودتون بیدین جایی که به سیستم وصل شدین هست
خوب وقتی چیزی رو م یخواهید بگیرید روش کلیک کنید و یک چیزی که چهار جهت داره مانند عکس زیر باز می شه
برای تسخیر و گرفتن اون قسمت روی اونی که مربع قرمز هست رو بزنید تا شروع به -- کردن کنید
اونی که علامت دست داره رو وقتی بزنید انتی ویروس می هنگه و تو مدت زمانی کار نمی کنه و زمان قفل می شه و شما چند ثانیه ای وقت دارین سری کارتون رو بکنید
و علامت سپره هم برای محکم کاری بید می شه گفت کند کننده هست
و اون سمت چپی که هنوز نمی دونم شکلش چیه اون رو وقتی بزنی بدونه اینکه دستکاه رو تسخیر کنید می تونید ازش رد بشین بدون مکس زمانی
و آخر کاری هم که دیگه دارین به اون آبی می رسین دیگه درصدش داره پور می ه راحت بشینین تا درصد پر بشه بعدش شما برنده شدین منظورم اینه که موفق به -- کردن شدین
خوب عکس ها رو کم حجم کردن ولی باز سنگین هستی دایل آپی ها یکم طول می کشه ولی امیدوارم لذت ببرین از بازی
بازم سوالی بود در خدمتیم:10:
مشکل من اینه که وقتی دکمه -- رو میزنم.اصلا" این شکلهای که شما گفتید نمیان؟!؟؟
فقط چند سطر نوشته تتند تند رد میشه و میگه نتونستید -- کنید!
leon scott kendy
18-09-2011, 18:11
مشکل من اینه که وقتی دکمه -- رو میزنم.اصلا" این شکلهای که شما گفتید نمیان؟!؟؟
فقط چند سطر نوشته تتند تند رد میشه و میگه نتونستید -- کنید!
خوب شما دو کار باید انجام بدین که دیگه این چیز ها رو نشون نده یکیش دلبخواهی و دیگری همون لول آپ بید اگه خودتون رو آبدیت نکنید نمی تونید در ها رو باز کنید امشب باز عکس از روش -- کردن براتون می زارم منظورم همون لول آپ کردن خودتون و آبدیت بید
فققط الان بگم همین که می ری تو بازی تو جیبت می ری تو اون عکسه که شبیح دی ان ای بید اونجا اونایی که عکس های کامپیوتری دارن رو بزنی قدرت -- کردنت زیاد می شه
footballist
18-09-2011, 18:16
سلام
بازی اصلی چند DVD هست؟باتشکر
leon scott kendy
18-09-2011, 19:08
سلام
من از اینترنت دانلود کردم و حجم 6.3 گیگ رو داره اگه از بیرون بخر یاحتمالا 2 یا 3 تا دیویدی بهت می دن
.ولی احتمالا یه ذره قبل از پایان بازی،قبل از اونجا که با یه آسانسور بزرگ میری پایین،ماموریت هایی رو که میگه Sarif و اون یارو روانشناسه (اسمش یادم نیست) رو پیدا کن و باهاشون صحبت کن(که اختیاریه) انجام ندادی و دو تا پایان مربوط به اون دو تا رو از دست دادی!
میدونی من فقط روند بازی رو طی کردم همون اصلیهاشو و اصلا فرعی ها رو نرفتم
شایدم ماله همینی که شما گفتی باشه که 2 تا پایان داشت......
footballist
18-09-2011, 23:10
من از اینترنت دانلود کردم و حجم 6.3 گیگ رو داره اگه از بیرون بخر یاحتمالا 2 یا 3 تا دیویدی بهت می دن
کسی دقیق نمیدونه؟نمیخوام بهم قالب کنن.تجربه بدی سر کرایسیس 2 داشتم:41:.
marmolak kocholo
19-09-2011, 00:00
بالاخره امروز بعد از مدتی وقت و حوصله پیدا کردم و بازی رو با پایان رسوندم، برای من این بازی یکی از زیباترین عناوین سال 2011 بود که واقعا از همه چیزش لذت بردم. یه بازی بی نقص و بی نظیر که تو این دوره خیلی کم شده!
داستان فوق العاده زیبایی که لذت بازی رو چندین و چند برابر میکنه جوری که آدم تا آخر بازی میخکوب میمونه، در حین بازی هم با چندین اتفاق جالب مواجه میشیم که هر کدوم به نوبه خودش جذابیت بازی رو دو چندان میکنه. ساید کوئیست ها هم واقعا عالی بودن و از کیفیت بالایی برخوردار بودن، ایمیل ها، بوک ها هم بعضاً دارای نکات جالب و شندینی بودند که آدم رو برای بهتر دونستن داستان کمک می کرد، انتهای بازی هم با یک کات سنس فوق العاده و حرف های شنیدنی آدام به همراه تصاویر دیدنی به پایان میرسه که برام یکی از زیباترین لحظه ها در حین انجام این بازی بود.
امتیاز من 10/10
گیم پلی هم فوق العاده زیبا و دیدنی ساخته شده، تقریبا تو تمام مراحل شما 3 روش برای از بین بردن دشمناتون دارید، که از نظر من لذت بخش ترینش مخفی کاری هست که به طور وحشتناکی قشنگ ساخته شده، من تا آخر بازی سعی کردم عنوان خطیر Ghost رو کسب کنم که یه کیف خاصی بعد از اتمام هر مرحه به آدم میده! روش های دیگه هم از جمله رامبو بازی و اسنایپر هم جالبه که به شخصه از اسنایپ هم برای کشتن افراد استفاده می کردم.سیستم آپگرید با استفاده از Praxis هم عالی بود، آپگرید ها کاملا به نیاز بودن و تو پیشروی مراحل خیلی کمک می کردن! هوش مصنوعی هم فکر می کنم مشکل خاصی نداشت ولی من یه جا یه سوتی ازش دیدم! سیستم -- هم در نوع خودش دیدنی بود!
امتیاز من 9.5/10
گرافیک خوب بازی که به هیچ عنوان از نظر خودم کم و کسری نداشت و واقعا برای چنین سبکی مناسب و ایده آل هست، این رو هم باید در نظر داشت که این بازی بیشتر بر مبنای داستان و گیم پلی ساخته شده و عنوانی RPG هست که نیاز به گرافیک آن چنانی نداره. ولی باز هم با این شرایط خیلی خوب کار شده، انیمشن ها واقعا زیبا ساخته شدن، اگه به انیمشن دشمن ها توجه کرده باشید کاملا مشخص هست که چه قدر روش کار شده! انیمشن صورت هم فوق العاده بود، چندین جا حالات صورت ها منو یاد بازی ال ای نو آر انداخت، در صورتی که تکنولوژی به کار برده شده تو دو تا بازی کاملا متفاوته! به جز صورت چندتا شخصیت بقیه واقعا زیبا درست شده بودن.
امتیاز من 9/10
قسمت صداگذاری بازی هم از جمله موسیقی، یکی از فوق العاده ترین و بی نظرین ترین قسمت ها نه تنها در این بازی بلکه در بین تمام بازی ها بود، واقعا جای نقدی این قسمت نداشته، فقط میشه گفت فوق العاده بود. از موسیقی شنیدنی و شاهکار بازی بگذریم صداگذاری محیط، اسلحه ها و ... هم عالی بودن. صدای شخصیت ها هم خوب انتخاب شده بود مخصوصاً شخصیت اول که واقعا صدای خوبی داشت.
امتیاز من 9.5/10
در آخر هم باید با جمله ای که شروع کردم به پایان برسونم، Deus Ex:HR واقعا عنوانی زیبا با داستان و گیم پلی عالی و سرشار از مفاهیم سیاسی و فلسفی بود تا به این لحظه یکی از زیباترین تجربه هارو در سال 2011 برام رغم زد و خیلی ازش راضیم، امیدوارم شما هم به اندازه من از این بازی لذت برده باشید.
امتیاز نهایی من 9.5/10
...
--------------------------------
ساند ترک های بازی رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید.
Deus Ex: Human Revolution Soundtrack (Augmented Edition by Michael McCann)l
Genre: Score
Date: 2011
Country: USA
Audio codec: MP3
Quality: 320 kbps
Playtime: 29:06
01. Icarus - Main Theme (3:44)
02. Opening Credits (2:14)
03. Main Menu (1:50)
04. Barret Boss Fight (2:48)
05. Detroit City Ambient Part 1 (2:02)
06. And Away We Go (1:17)
07. Lower Hengsha Ambient Part 1 (2:16)
08. Return To Hengsha (2:27)
09. HongHua Brothel (1:55)
10. Everybody Lies (4:42)
11. LIMB Clinic (1:41)
12. Endings (2:10a)l
--------------------------------
پچ جدید بازی که به تازگی منتشر شده رو هم می تونید از لینک زیر دانلود کنید
من خودم دیدم بعضی جاها 5 تا بعضی جاها هم 4 دی وی دی میفروشند
ALI&SOAP
19-09-2011, 00:06
کسی دقیق نمیدونه؟نمیخوام بهم قالب کنن.تجربه بدی سر کرایسیس 2 داشتم:41:.
اگه میخوای بهت قالب نکنن از دو dvd بیشتر نخر
blackbird25
19-09-2011, 00:57
sam_saliعزیز از توضیحت ممنون ولی منظورت از اسپویلواسم واضح نیست...
بالاخره نسخه اسکیدروی بازی منتشر شد.
سلام
2تا ! یا یه DVD 9
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
Marmolak ....یه نمه اغراق کردین ولی خوب بود،این پچا چی اضافه میکنن به بازی ؟
eziosaman
19-09-2011, 17:07
دستت درد نکنه
تمومش کردم !
ب نظر من :
گیم پلی:8
داستان:9
گرافیک:7.5
صداگزاری:9.5
در کل :8.5
Khan gholi
20-09-2011, 20:58
این گروه کالجی که اخرای بازی هستند توی اتاق سرور گیر کردن کجا هستند پیر شدم خداییش اینا رو پیدا نکردم
Gamemaster
20-09-2011, 22:25
یکی قرار بود روش ه ک بگه چی شد
منتظریم
علی چند صفحه قبل توضیح داده بودم اونارو با کمی اضافات باز میذارم اینجا
اما روش کار این طوریه که ما باید از منبعمون انرزی هایی که با نوار ابی رنگ نشون میده با گوه هاس سبز برسونیم ولی در صورتی که مسیری به خانه قرمز رنگ منتهی نشه و مشکل ایجاد نکنه
بین خانه ها هم دقت کنی برخی مواقع با داشتن اپدیت این امکان رو میده که خانه رو بدون پر کردن ردش کرنی
پر کردن رو هم حتما دیدید
همیشه کوتاهترین مسیر رو بهتره انتخاب کنیم و برخی مسیر ها هم جهت هایی رو دارن که مسیر تایین شده مارو مشخص میکنه به اونا هم باید دقت کنیم
Gamemaster
21-09-2011, 01:08
علی چند صفحه قبل توضیح داده بودم اونارو با کمی اضافات باز میذارم اینجا
پر کردن رو هم حتما دیدید
همیشه کوتاهترین مسیر رو بهتره انتخاب کنیم و برخی مسیر ها هم جهت هایی رو دارن که مسیر تایین شده مارو مشخص میکنه به اونا هم باید دقت کنیم
اگه اون دستگاه قبلیت -- از دست بده اصن میشه کد پیدا کرد تا اون بازبشه؟
پس همیشه قرمزه شروع بکار میکنه درسته؟(یا چون ما اشتباه میریم شروع میشه)
اون سبزه همون مثل کره هستن دیگه آره؟
باعضیها مثل چرخن و بعضیها فایل- اون عدد که کنار شونه چین؟
(یعنی این میره رو اعصاب Guide ندادن بیرون هنوز )
:19:
ِ مشکل بتر این که گفت:
Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms.
حالا وقتی یکی منو از دور میبینه کنار مینویسه alarm اینم چزو اونه (اگه آره که دوباره از نو):41:
bleu2u4u
21-09-2011, 05:27
دوستان بازی برای کسایی که با rpg حال نمیکنن توصیه میشه؟
اگه اون دستگاه قبلیت -- از دست بده اصن میشه کد پیدا کرد تا اون بازبشه؟
پس همیشه قرمزه شروع بکار میکنه درسته؟(یا چون ما اشتباه میریم شروع میشه)
اون سبزه همون مثل کره هستن دیگه آره؟
باعضیها مثل چرخن و بعضیها فایل- اون عدد که کنار شونه چین؟
(یعنی این میره رو اعصاب Guide ندادن بیرون هنوز )
:19:
ِ مشکل بتر این که گفت:
حالا وقتی یکی منو از دور میبینه کنار مینویسه alarm اینم چزو اونه (اگه آره که دوباره از نو):41:
اره چون ما مسیر رو اشتباه میریم اون قرمزه شروع به کار میکنه
ولی بعضی جاها هستش که شروع به کار کردن قرمزه اجتناب ناپذیره برا همین سریع باید مسیر رو ادامه بدیم تا اون گوها پر بشن اون موقع دیگه تا نوار قرمز رنگ به منبع اصلی ما برسه ما حک رو انجام دادیم
اره اون سبزا منظورم همون کره ها هستن :31:
چرخها رو میتونی رد کنی بعضی وقتها دقت کنی میبینی روی دکمه اصلی کنار یه پرچم مانند میاد اونو بزنی اونو رد میکنه و نوار براش پر نمیشه که این یه ایتم مثبته
:31: این پلت هم دردسره ها من چند وقت پیش GOW3 رو پلت کردم کمبو داشت 1000 تا ....شدم :31:
ولی این واقعا سخته درواقع می تونم بگم غیر ممکنه. چون بعضی حک ها هستن من شخصا نمیتونم بدون الارم ردش کنم که میزنه خراب میکنه
راستی رباط های اطراف الارم رو زودتر میفهمن و میرسونن خودشون رو به محل.
در کل با نوشتن ادم نمیتوه بگه چجوریه داستان :31:
Khan gholi
21-09-2011, 14:29
دوستان بازی برای کسایی که با rpg حال نمیکنن توصیه میشه؟
فکر نکنم بازی RPG باشه چون محیط زیاد بزرگ نیست و جای ماموریت ها مشخصه.درست میان پرده زیاد داره ولی شما می تونید ردش کنید.بازی مخفی کاری هست تا ارپی جی
دوستانی که 4 تا پایان رو دیدن به سوال منم جواب بدن.من الان 3تاشو دیدم چهارمی به اون بستگی داره
Gamemaster
21-09-2011, 17:22
اره چون ما مسیر رو اشتباه میریم اون قرمزه شروع به کار میکنه
ولی بعضی جاها هستش که شروع به کار کردن قرمزه اجتناب ناپذیره برا همین سریع باید مسیر رو ادامه بدیم تا اون گوها پر بشن اون موقع دیگه تا نوار قرمز رنگ به منبع اصلی ما برسه ما حک رو انجام دادیم
اره اون سبزا منظورم همون کره ها هستن :31:
چرخها رو میتونی رد کنی بعضی وقتها دقت کنی میبینی روی دکمه اصلی کنار یه پرچم مانند میاد اونو بزنی اونو رد میکنه و نوار براش پر نمیشه که این یه ایتم مثبته
:31: این پلت هم دردسره ها من چند وقت پیش GOW3 رو پلت کردم کمبو داشت 1000 تا ....شدم :31:
ولی این واقعا سخته درواقع می تونم بگم غیر ممکنه. چون بعضی حک ها هستن من شخصا نمیتونم بدون الارم ردش کنم که میزنه خراب میکنه
راستی رباط های اطراف الارم رو زودتر میفهمن و میرسونن خودشون رو به محل.
در کل با نوشتن ادم نمیتوه بگه چجوریه داستان :31:
خوب اون مسیر چطوریه؟:13:
اینو دوستمون گذاشته بود الان شروع از کیه ۰ یا ۱؟
MG4 هم اینو داشت اگه اونو گرفته باشی اینم مثل اونه فقط باید بفهمیم چی به چی:31:
leon scott kendy
21-09-2011, 19:15
خوب اون مسیر چطوریه؟:13:
اینو دوستمون گذاشته بود الان شروع از کیه ۰ یا ۱؟
MG4 هم اینو داشت اگه اونو گرفته باشی اینم مثل اونه فقط باید بفهمیم چی به چی:31:
خوب رفیق تو از اون پایین پایینی هستی
باید از اون پاینی شروع کنی من که عکس ها رو به ترتیب گذاشتم از اولی ببنی می فهمی :10:
Gamemaster
21-09-2011, 19:40
الان مشکله اینجاست:
اول باید چرخ دندهرو بگیرم یا اون مکعب؟
یک نکته در مورد chapter 13 :
من دیدم بسیاری از دوستان توی این مرحله که به هواپیمای ما حمله میشه دچار اشتباه شدند و دستی دستی خلبان رو به کشتن دادند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط خواستم بگم که امکان نجات دادن جون خلبان وجود داره و شما اگه بخواین وسرعت عمل داشته باشید می تونید جون اون رو نجات بدین!
این نکته رو گفتم نه به خاطر اینکه دوست ندارم یه دخمل توی بازی من بمیره نــــــــــه!!!....فقط محض انسان دوستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hoomi_gta
21-09-2011, 23:10
بازی جالبی به نظر میاد. داستان اولش منو یاد فیلم روبوکاپ انداخت! :دی . توی اون فیلم هم پلیسه اول فیلم میمیره و بعد تبدیلش می کنن به روبوکاپ !
الان مشکله اینجاست:
اول باید چرخ دندهرو بگیرم یا اون مکعب؟
هدف اون توپس ،خوب هر چ سریتر بهتر ! مکعب رو بگیر
خب تو این مسیر که راحته تو عکس مشخص کردم بزن با این ترتیب بری جلو
با اون چرخ دنده ها هم کاری نداشته باش. وقتی که تو مسیرت نیستن کاریشون نداشته باش
Gamemaster
22-09-2011, 11:58
اون عدد کنار مربوط به چی؟)کنار آبیها(:31:
نگفتین که اول چیرو آپدیت کنم که در اولویت باشه
ممنون
دوستان ه.ک کردن که اصلا مشکل نیست فقط لازمه توی قسمت hacking:stealth با آپدیت احتمال شناسایی شدن رو کاهش بدین خود من با کمک این روش تقریبا چیزی توی بازی نبوده که ه.ک نکنم:31:
matrix_3s
22-09-2011, 13:08
دوستان چرا این اسلحه هاش نشونه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:3 1:
بدون نشونه تومخی میزنم.................:31:
یکی راهنمایی کنه کلا اینجوریه یا فقط واسه من اینطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Gamemaster
22-09-2011, 14:31
تو Hive با طرف بد صحبت کردم آدرس نداد حالا چیکار کنم(یا کلا نمید؟)
Khan gholi
22-09-2011, 15:01
من دیدم بسیاری از دوستان توی این مرحله که به هواپیمای ما حمله میشه دچار اشتباه شدند و دستی دستی خلبان رو به کشتن دادند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط خواستم بگم که امکان نجات دادن جون خلبان وجود داره و شما اگه بخواین وسرعت عمل داشته باشید می تونید جون اون رو نجات بدین!
این نکته رو گفتم نه به خاطر اینکه دوست ندارم یه دخمل توی بازی من بمیره نــــــــــه!!!....فقط محض انسان دوستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ولی فکر نمی کنم امکان پذیر باشه.شما چطوری نجات پیدا کردید؟تاهم میای نصف ادم ها رو بکشی سر کله دوست عظیم جسته ربات پیدا میشه
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
دوستان چرا این اسلحه هاش نشونه نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:3 1:
بدون نشونه تومخی میزنم.................:31:
یکی راهنمایی کنه کلا اینجوریه یا فقط واسه من اینطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نشونه دکه اسکرول موس بود برای من شما برای توی تنظیمات ببین برای شما چیه؟
Gamemaster
22-09-2011, 15:35
منظورت این طرف:اگه آره که میشه نجات دادش:31:
Faridah Malik's
Good Soul
Against all odds, you saved Faridah Malik's life.
سیو بازی کجاست میخوام ویندوز عوض کنم !!!
Khan gholi
22-09-2011, 18:20
سیو بازی کجاست میخوام ویندوز عوض کنم !!!
C:\Documents and Settings\My Documents\ALI213
شرمنده ولی فکر نمی کنم امکان پذیر باشه.شما چطوری نجات پیدا کردید؟تاهم میای نصف ادم ها رو بکشی سر کله دوست عظیم جسته ربات پیدا میشه
برای اون نره غول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما به یه EMP GRENADE نیاز دارید البته فکر کنم بشه با heavy gun هم حرفش شد ولی تو اون شیر تو شیر یه خورده کارتون مشکل میشه....ضمنا سرعت عمل اونجا خیلی اهمیت داره!
leon scott kendy
22-09-2011, 23:03
برای اون نره غول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما به یه EMP GRENADE نیاز دارید البته فکر کنم بشه با heavy gun هم حرفش شد ولی تو اون شیر تو شیر یه خورده کارتون مشکل میشه....ضمنا سرعت عمل اونجا خیلی اهمیت داره!
خوب رفیقمون باید سرعتش خوب باشه باید رباته رو گیج کنی و بعد دونه دونه از آدم ها رو بکشی البته اگه رباته فهمیده بود :8:
Gamemaster
24-09-2011, 17:48
بالاخره تمومه شد اونم با این ترف که جسبید :27:
meganبیشعور هم که با mr.page ریخت روحم دوباره project d آغاز شد
حالا نوبت اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Read all 29 unique XP books within a single playthrough.
کسی جاشونو نمیدونه؟
Captain Sj
24-09-2011, 18:13
بازیه گشنگیه من یه هفته پیش خریدمش یک کلتی دارم با هر تیرش یک آدم می کشم به غیر از اونایی که دوشکا دارن.
hoomi_gta
26-09-2011, 09:07
بازی خیلی زیبا و جذابی هست. به نظرم دونستن زبان انگلیسی بازی و خیلی جذاب تر می کنه. همون مرحله 1 وقتی تونستم با حرف زدن با اون یارو گروگان و آزاد کنم خیلی فار داد! البته نمیدونم تو شرایط دیگه چی میشد ولی به هر حال اینکه میشه به شکل های مختلفی بازی و ادامه داد خیلی جالبه
footballist
26-09-2011, 14:18
سلام دوستان
چجوری میشه از تایفون استفاده کرد؟کلید استفاده از اون تو بازی چیه؟باتشکر
leon scott kendy
26-09-2011, 14:20
سلام دوستان
چجوری میشه از تایفون استفاده کرد؟کلید استفاده از اون تو بازی چیه؟باتشکر
می تونی از کلید F2 استفاده کنی :10:
Gamemaster
26-09-2011, 14:28
آقا اینطرف کجاست من پیداش نمیکنم؟
Pritchard tells you to visit an Ex-Detective named Brent Radford
footballist
26-09-2011, 14:48
می تونی از کلید F2 استفاده کنی :10:
من رفتم پیشه کامپیوتره(همون خبرنگار) و الان تو مبارزه با اون زنه هستم.چقدر دیگه تا پایان بازی مونده؟
Khan gholi
26-09-2011, 14:51
[/COLOR]
من رفتم پیشه کامپیوتره(همون خبرنگار) و الان تو مبارزه با اون زنه هستم.چقدر دیگه تا پایان بازی مونده؟
نصف بیشتر بازی رو رفتی
footballist
26-09-2011, 15:06
من نمیدونم چجوری از تایفون استفاده کنم.F2 رو که میزنم یه منوی کوچیکی میاد که سمت راستش 8 تا تایفون رو نشون میده اما نمیدونم چجوری استفاده کنم با وجود اینکه انرژی هم دارم.چی کار کنم؟
Gamemaster
26-09-2011, 15:13
اونایی که مثل جبی کوچیکن مگه نمیگی ؟
تو فرشگهم میفروشه
راستی footballist کسی که جواب مارو نداد تو بده لاقل:
Pritchard tells you to visit an Ex-Detective named
Khan gholi
26-09-2011, 17:13
من نمیدونم چجوری از تایفون استفاده کنم.F2 رو که میزنم یه منوی کوچیکی میاد که سمت راستش 8 تا تایفون رو نشون میده اما نمیدونم چجوری استفاده کنم با وجود اینکه انرژی هم دارم.چی کار کنم؟
برای استفاده تایفون باید ابتدا این قابلیت رو ازقسمت اپگریت هات بگیری که زیاد جالبم نیست.هر کی در فاصله یک متری باشه میمیره.بیشتر بدرد اخرای بازی میخوره
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
اونایی که مثل جبی کوچیکن مگه نمیگی ؟
تو فرشگهم میفروشه
راستی footballist کسی که جواب مارو نداد تو بده لاقل:
Pritchard tells you to visit an Ex-Detective named
از این سوال ها نپرس که اینجا داده نمیشه.من یک سوال یک هفته پیش کردم هیچی کی جواب نداد.
بعد اخه معلوم نیست کدوم میگی شما.من فقط توی کل بازی با یک کارگاه اشنا شدم که اونم اولای بازی بود برای تحقیق مادر دوست دخترتون.اگر همون اولا بازی هستی و این مامورت فرعی هست که این بنده خدا جای مرز بالا شهر و پایین شهر بین نزدیک اسلحه فروش و محل بستکبال نشسته تو اتاقی اگه نه باز بگو شاید تونستم راهنمایی کنم
از اخر همین الان که این متن رو ویرایش می کنم تونستم جواب وسال خودم که این بیل تاگرت کجاست رو پیدا کردم
Gamemaster
26-09-2011, 18:08
میذاشتی من100% میکردم بدن بهت میگفتم
آره فریی مال اولاهم هستش
اسمس مموریتش هم اینه:
Acquaintances Forgotten
Follow Pritchard's lead to uncover the truth.
footballist
26-09-2011, 18:13
برای استفاده تایفون باید ابتدا این قابلیت رو ازقسمت اپگریت هات بگیری که زیاد جالبم نیست.هر کی در فاصله یک متری باشه میمیره.بیشتر بدرد اخرای بازی میخوره
اپگرید کردم اما نمیتونم استفاده کنم.شما بلد هستید چجوری میشه استفاده کرد؟
آره فریی مال اولاهم هستش
اسمس مموریتش هم اینه:
Acquaintances Forgotten
Follow Pritchard's lead to uncover the truth.
توی نقشتون نگاه کنید،هر جا علامت زرد بود دنبالش بروید تا بتونید ماموریت رو انجام بدید.به جملات پرچرد هم دقت کنید.توی صحبتاش یه سری اطلاعاتی از طرف میده که کجا میتونید گیرش بیارید.موفق باشید
Gamemaster
26-09-2011, 18:16
مشکل اینکه اصلا علامت آبی نزد حالا یا من اشتباه کردم جأیرو یا bug داره یا خودم باید پیداشت کنم:41:
زرد مال اصلی آبی برای فری
footballist
26-09-2011, 18:32
مشکل اینکه اصلا علامت آبی نزد حالا یا من اشتباه کردم جأیرو یا bug داره یا خودم باید پیداشت کنم:41:
زرد مال اصلی آبی برای فری
در همه مرحله ها،اونجایی که باید بری رو نقشه مشخص میشه.به صحبتهای پرچرد بیشتر دقت کنید.اگر هم میتونید اطلاعات از مرحله ای که توش هستید بزارید شاید دوستان بدونن.راستی کسی نمیدونه چطوری از تایفون استفاده کنم؟:41:
Gamemaster
26-09-2011, 18:43
دقیقا بعداز برگشتن از پاسگاه پلیس و برگشتن به سمت محل کار
اینم بگم این مرحله مخفی باید کار بکنمی تا باز بشه حالا اونارو انجام دادم ولی خبری نشد:41:
Khan gholi
26-09-2011, 19:15
بالاخره پایان 4 بازی رو هم دیدم
پایان اول از سمت راست من به هیچ انتخاب نمیکنم که قدرت تمام رو بدست دولت مردها بسپاریم..اینکه بدلیل ازادی زیاد باعث شورش و هرج ومرج میشه 100 درصد اشتباه همیشه توی جهان سوم از این حرفا زده میشه که اخر هم همیشه منجر به دیکتاتوری میشه.هیچ وقت دولت مردها به فکر ملت نبودند وهمیشه مردم باید طی اظهار قدرتشون به دولت حقشون رو حتی به مقدار کم گرفتند.درسته که توی این بازی میگه کنترل و کنترل با قدرت فرق داره ولی همیشه تاریخ نشون داده کنترل توسط دولت بدون داخل ملت میشه همون قدرت پس گزینه یک که هیچی(بدترین گزینه اش همینه)
پایان دوم بازم به نظر من اشتباهه.این اصلا معنی نمیده که شما یک اختراع رو از بین ببری بخاطر اینکه استفاده هایی بدی ازش خواهد شد.همیونطرو که خودش میگه ما وقتی سردمون میشه اتیش درست میکنیم و همینطور وقتی یک جسم رو میخوایم ببریم با چاقو انجامش میدیم حال چون سالانه چند هزار نفر به خاطر همین چاقو کشته میشند هر چی چاقو هست از بین ببریم.هر چیزی رو باید تولید کرد ولی قوانین رو هم باید خیلی جدی اجرا کرد.درو یک ادم افسرده است و ار نظر من عقلش رو از دست داده.
پایان چهارم بازی که از همه جداست.کاملا مشخصه که حتی عوامل بازی هم اینو بی منطق میدونند . از سه تا گزینه منطقی یک گزینه بی منطق بزاری و برای همین از بقیه گزینه ها جداش کردند .همه راس هرم رو نابود کنیکه انتخاب رو بدی دست مردم.مردم همش به دنبال یک قهرمان و رهبر بودند که ازش راهنمایی بگیرند و گاهی وقتا به هر دلیلی دنبال رو یک شیاد می شوند که اینم از روی نااگاهی شون و سادگیشون هست(میتونم برای هر کدوم از این ها مثال بزنم ولی سیاسی میشه).من این رو هم نمی تونم انتخاب کنم.
پایان سوم انتخاب من هست از روی مجبوری.اینکه افراد بزرگ اشتباه بزرگ انجام می دهند ولی بخاطر یک هدف بزرگ باید رهاشون کرد رو اصلا قبول ندارمو همچنین اصلا قبول ندارم به خاطر خوبی مردم باید بهشون دروغ گفت.یعنی اصلا قبول ندارم هدف وسیله رو توجیه میکنه بلکه همیشه باید ابتدا وسیله در نظر داشت.این گزینه رو انتخاب کردم چون هم این تکنولوژی باقی میمونه هم اینکه خدا به بنده هاش حق انتخاب داد چرا ما ندیم.همون طور که اتم ساخته شد و دو تا بمب هم ساخته شد و کل جمعیت رو نابود کرد ولی چقدر بشر از این اشتباهش عبرت گرفت؟! طوری که باعث شد از این عامل تخریبیش فقط به عنوان یک عامل دفاعی اتسفاده کنن
Khan gholi
26-09-2011, 19:23
دقیقا بعداز برگشتن از پاسگاه پلیس و برگشتن به سمت محل کار
اینم بگم این مرحله مخفی باید کار بکنمی تا باز بشه حالا اونارو انجام دادم ولی خبری نشد:41:
بهت گفتم یک کارگاه هست اونجا.باز یک کارگاه هست دم در که بخوای باهاش صحبت کنی باهات بد حرف میرنه مگه اینگه بری کامپیوترش رو -- کنی و اصلاعات رو از توش در بیاری و بعد میتونی بری دم در باهاش صحبت کنی.کارگاه دیگه یادم نمیاد
برای استفاده تایفو وقتی اپگریت رو گرفتی نزدیک رفقا که وایستی , مهمات تایفو رو هم داشتی باشی یک F2 بزنی حله
Gamemaster
26-09-2011, 19:35
گفتم که بعداز اینا
پیرزنرو و جسد که حل میکنی میری پیش رئیست که میگه برو چین
Khan gholi
26-09-2011, 19:52
گفتم که بعداز اینا
پیرزنرو و جسد که حل میکنی میری پیش رئیست که میگه برو چین
وقتی میری چین که خوب یادم نیست. ولی میرفتی پیش یک طرف تو یک جایی تریپ مسافر خونه طبقه سوم توی یک جای خواب که درش بسته خوابیده
یعنی الان توی مپت هیچ مثلثی یا ضبدر با کیلومتری در کار نیست؟!
Gamemaster
26-09-2011, 20:01
مرحله تو خود دیترید یعنی قبل رفتن به چین باید انجام بشه
نه هیچ مارکی
Khan gholi
27-09-2011, 01:59
مرحله تو خود دیترید یعنی قبل رفتن به چین باید انجام بشه
نه هیچ مارکی
اگر میخوای یک جا سیوت رو اپ کن ببینم برای من هم همینطور باگه
شما اخرین اپدیت و کرک نهایی رو دارید؟
Gamemaster
27-09-2011, 10:56
من با کنسلم.........
M-I-L-A-D
27-09-2011, 16:19
خیلی اینجا پست کم داده شده!
این تاپیکو اگه جستجو نمی کردم به هیچ وجه پیدا نمیشد : دی
به این بازی من خیلی امیدوارم. به نظر من بازی فوق العاده ای هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر جدید از بازی منتشر شده که در زیر می تونید اونارو ببینید:
خوب تمومش کردم:20:
اســــــــــــاسی بهم حال داد:8:....هم نوع گیم پلی بازی و هم اکشن ترکیبی با مخفی کاریش خیلی قشنگ بود این سیستم آپگریدش هم برای خودش داستانی داشت و اگه درست ازش استفاده میکردی میتونست لذت بازی رو(مخصوصا در حالت مخفی کری) دو چندان کنه داستانش هم با اینکه فوق العاده نبود ولی نسبتا زیبا و البته تا حدودی مرموز بود و یه جورایی تا آخر بازی آدم هنوز توی شک بود که قراره آخرش چی بشه....
فقط یه چیز که کم موندم توش اونم اینه که من قبلا یه تریلر از این بازی دیدم که توی اون کیفیت بازی فوق العاده بالا بود ولی جالبیش اینجاست که نه من صحنه های این تریلر رو توی بازی دیدم و نه کیفیت حتی دموهای بازی در حد و اندازه اون نبود برای نمونه هم چند تا عکس ازش میگذارم:
ولی در کل این بازی رو به همه_ِی RPG بازها یا لااقل اونهایی که از سبک اکشن مخفی کاری خوششون میاد شدیدا توصیه میکنم:46:
سبک جدید و نوعی بود در بازیها و خیلی جالب که واقعا حال داد امیدوارم سری دومشم بیاد
Gamemaster
27-09-2011, 23:31
خوب تمومش کردم:20:
اســــــــــــاسی بهم حال داد:8:....هم نوع گیم پلی بازی و هم اکشن ترکیبی با مخفی کاریش خیلی قشنگ بود این سیستم آپگریدش هم برای خودش داستانی داشت و اگه درست ازش استفاده میکردی میتونست لذت بازی رو(مخصوصا در حالت مخفی کری) دو چندان کنه داستانش هم با اینکه فوق العاده نبود ولی نسبتا زیبا و البته تا حدودی مرموز بود و یه جورایی تا آخر بازی آدم هنوز توی شک بود که قراره آخرش چی بشه....
فقط یه چیز که کم موندم توش اونم اینه که من قبلا یه تریلر از این بازی دیدم که توی اون کیفیت بازی فوق العاده بالا بود ولی جالبیش اینجاست که نه من صحنه های این تریلر رو توی بازی دیدم و نه کیفیت حتی دموهای بازی در حد و اندازه اون نبود برای نمونه هم چند تا عکس ازش میگذارم:
[CENTER]
ولی در کل این بازی رو به همه_ِی RPG بازها یا لااقل اونهایی که از سبک اکشن مخفی کاری خوششون میاد شدیدا توصیه میکنم:46:
مثل این عکس:
Khan gholi
28-09-2011, 06:24
این بازی از یک چیز اساسی بهره میبرد اهنگ هایی بود به خود بازی میخورد
چیز دیگه که نظرم رو جلب کرد چهره صدا پیشه ادم جنسن بود که خیلی شبیه خودشه
یک چیز خیلی جالب دیگه اینکه صدای پیشه ادم با صدا پیشه مگان ازداوج کردند
یک چیز جالب دیگه تمام دوربین های امنیتی برچسب برادر بزرگتر خوردند که این اسم تو کتاب 1984 خیلی استفاده شده(خیلی کتاب جالبی هست حتما بخونید)
ادم بعضی وقت فکر میکنه رس بازی رو در اورده بعد میره تحقیق میکنه میفهمه خودش هیچی از بازی درک نکرده
daniyal2007
28-09-2011, 11:47
دوستان
من تو مرحله چهارمه فکر کنم ، رفتم تو اداره پلیس
من راه نمیداد برم تو ، هر کار میکردم باز گیر میداد و دست آخرم دیگه جوابمو نمیدادن
منم از یک کنار همشونو کشتم
طبقه های بالاو پایینم رفتم و هر جنبنده ای اونجا بود کشتم ، حالا هیچ علامت ماموریتی تو نقشه نیست که برم
باید چه کار کنم که این مرحله تموم بشه؟
ess_1362
28-09-2011, 13:30
سبک جدید و نوعی بود در بازیها و خیلی جالب که واقعا حال داد امیدوارم سری دومشم بیاد
این نسخه سومش هست
من با نسخه اولش اساسی حال کردم
حتما اون را هم بازی کنید
daniyal2007
28-09-2011, 13:56
این نسخه سومش هست
من با نسخه اولش اساسی حال کردم
حتما اون را هم بازی کنید
دوست من
بهتر نبود جواب من رو هم میداد ، که منم بتونم از این بازی زیبا لذت ببرم
Gamemaster
28-09-2011, 14:17
دوستان
من تو مرحله چهارمه فکر کنم ، رفتم تو اداره پلیس
من راه نمیداد برم تو ، هر کار میکردم باز گیر میداد و دست آخرم دیگه جوابمو نمیدادن
منم از یک کنار همشونو کشتم
طبقه های بالاو پایینم رفتم و هر جنبنده ای اونجا بود کشتم ، حالا هیچ علامت ماموریتی تو نقشه نیست که برم
باید چه کار کنم که این مرحله تموم بشه؟
اگه میخوای کسی بهت گیر نده باید از( hass )تو کلمات پیروز بشی
اگه نشدی میتونی از پشت ساختمن بری داخل
سمت راست اداره پلیس پشت نردهها
باید بری تو سرد خونه طبقی اخر
daniyal2007
28-09-2011, 14:35
ممنون از جوابت
کار از گیر دادن و این حرف ها گذشته :31:
رفتم تو ساختمون ، همه رو هم کشتم
تو سرد خونه هم رفتم ، دوتا جنازه بود - دکتره همش میگفت اینجا رو ترک کن ، اونم فرستادم اون دنیا
ولی نمیدونم باید چی کار کنم
-
یک مشکل دیگه هم دارم که ممنون میشم راهنماییم کنی
من هر چی میتونستم قدرت کارکتر رو آپدیت کردم و حالا که میخوام اون قسمتی رو آپدیت کنم که بتونه کامپیوتر هایی با درجه سختی 2 رو هم -- کنه
میگه امکان پذیر نیست ، میدونی باید چی کار کنم؟
Gamemaster
28-09-2011, 14:41
خوب دیگه اون جنازی سمت چپ از تو کلهاشِ چیپ اونو وردار
برای آپدیت باید Praxis داشته باشی
daniyal2007
28-09-2011, 14:48
ببخش که باز سوال میکنم
تو سرش هیچی نیست!، شایدم قبلا برداشتم :41:
Gamemaster
28-09-2011, 14:49
خوب اگه ورداشتی که بهت میگه کجا بری؟ نمیگه؟
daniyal2007
28-09-2011, 14:51
نه
تو نقشه نه علامتی هست نه هیچ چیز دیگه
Gamemaster
28-09-2011, 14:54
برو تو اینجا ببین ماموریت active or inactive?
missions log
daniyal2007
28-09-2011, 14:59
آقا دمت گرم
رفتم سه تا گزینه داشت و هر سه تا رو
active
کردم و 3 تا علامت تو نقشه اومد :8:
برم ببینم چیه ، ممنون
آقا دمت گرم
رفتم سه تا گزینه داشت و هر سه تا رو
active
کردم و 3 تا علامت تو نقشه اومد :8:
برم ببینم چیه ، ممنون
با اجازه جان Gamemaster جان:20:
فقط یادت باشه که اونهایی که با رنگ زرد مشخص شده ماموریت اصلی هستند و سبزها فقط ماموریتهای فرعیند که معمولا برای افزایش proxies و credit هستند و تقریبا به خط داستانی بازی مربوط نمیشند ولی انجام دادنشون خالی از لطف نیست ویه جورایی هر کدوم برای خودشون داستان مستقلی دارند:46:
daniyal2007
28-09-2011, 21:30
از راهنمایی همه دوستان ممنونم
یه نکته جالب در مورد این بازی بگم
من بعد از 4 مرحله که اومدم ، تازه فهمیدم باید مخفی کاری میکردم:31:
من از یک کنار همه رو میکشتم و میرفتم جلو ، حالا فهمیدم باید دنبال ماموریت برم و هر بدبختی رو دیدم نکشم
:20:
از راهنمایی همه دوستان ممنونم
یه نکته جالب در مورد این بازی بگم
من بعد از 4 مرحله که اومدم ، تازه فهمیدم باید مخفی کاری میکردم:31:
من از یک کنار همه رو میکشتم و میرفتم جلو ، حالا فهمیدم باید دنبال ماموریت برم و هر بدبختی رو دیدم نکشم
:20:
اتفاقا میتونم بگم من در طول بازی یک نفر هم(البته از سربازهای توی ماموریتها نه انسانهای عادی) رو زنده نگذاشتم:31:
ولی نکته_ی جالبش اینجاست که تقریبا همه رو با مخفی کاری کشتم و به جز یکی دو جا که اجتناب ناپذیر بود دیگه در طول بازی اصلا درگیری نداشتم:5:
daniyal2007
29-09-2011, 06:51
اتفاقا میتونم بگم من در طول بازی یک نفر هم(البته از سربازهای توی ماموریتها نه انسانهای عادی) رو زنده نگذاشتم:31:
ولی نکته_ی جالبش اینجاست که تقریبا همه رو با مخفی کاری کشتم و به جز یکی دو جا که اجتناب ناپذیر بود دیگه در طول بازی اصلا درگیری نداشتم:5:
پس شما هم مثل منی ، با این تفاوت که من بیشتر آدم های عادی رو هم میکشم
در مرود مخفی یه انتقاد کوچولو از بازی دارم ،اونم اینه که خیلی جاها از کنار پای سرباز ها رد میشم و منو نمیبینن
منم حرصم میگیره که هوش مصنوعی بازی ضعیفه :19: ، بلند میشم همه رو به گلوله میبندم :27:
Khan gholi
29-09-2011, 07:38
پس شما هم مثل منی ، با این تفاوت که من بیشتر آدم های عادی رو هم میکشم
در مرود مخفی یه انتقاد کوچولو از بازی دارم ،اونم اینه که خیلی جاها از کنار پای سرباز ها رد میشم و منو نمیبینن
منم حرصم میگیره که هوش مصنوعی بازی ضعیفه :19: ، بلند میشم همه رو به گلوله میبندم :27:
ببخشید دارم اینو میگم ولی هوش مصنوعی بازی زیاد هم بد نیست.اگر اینکه شما از کنارشون رد میشید اونا نمیفهمند خیلی چیز طبیعی که اگر قابلیت شعاع دید دشمن ها رو بگیرید متوجه میشید کجا رو نگاه می کنن.اگر بخوایم ایراد بگیریم اینکه گارد ها از یک منطقه خاصی جلوتر نمیان مثلا وقتی میرییک جاهای بخصوص که حتی چند قدمی گارد باشن نمیان چک کنن.مثلا توی مرحله که توی چین بود و میخواستید فرار کنید(دوستانی که تموم کردند مفهمند کجا رو میگم)اگر بمب اتم هم هم از توی راه پله ها شلیک کنید و گوشه ایستگاه های راه پله بایستید هیچ گاردی نمیاد اونجا؟!یک ایراد دیگه هم اینکه غول یک و دو بازی به شدت سخت کشته میشن .از اونایی که تا 100 سالگیت یادت میمونه
برای بدست اوردن موفقیت توی گفتگو فقط لحن صحبت افراد رو چک کنید.مثلا توی اداره پلیس وقتی همکار قبلیتون داره همش از شما به خاطر رفتارتون ایراد میگیره و کار شما گیره پیشش مجبورید چی کار کنید فقط احساس همدردی یا وقتی گروگانگیره همش داره به خاطر دلیل حرف میرنه شما باید عقلانی جوابشو بدید.
daniyal2007
29-09-2011, 08:48
ببخشید دارم اینو میگم ولی هوش مصنوعی بازی زیاد هم بد نیست.اگر اینکه شما از کنارشون رد میشید اونا نمیفهمند خیلی چیز طبیعی که اگر قابلیت شعاع دید دشمن ها رو بگیرید متوجه میشید کجا رو نگاه می کنن.اگر بخوایم ایراد بگیریم اینکه گارد ها از یک منطقه خاصی جلوتر نمیان مثلا وقتی میرییک جاهای بخصوص که حتی چند قدمی گارد باشن نمیان چک کنن.مثلا توی مرحله که توی چین بود و میخواستید فرار کنید(دوستانی که تموم کردند مفهمند کجا رو میگم)اگر بمب اتم هم هم از توی راه پله ها شلیک کنید و گوشه ایستگاه های راه پله بایستید هیچ گاردی نمیاد اونجا؟!یک ایراد دیگه هم اینکه غول یک و دو بازی به شدت سخت کشته میشن .از اونایی که تا 100 سالگیت یادت میمونه
برای بدست اوردن موفقیت توی گفتگو فقط لحن صحبت افراد رو چک کنید.مثلا توی اداره پلیس وقتی همکار قبلیتون داره همش از شما به خاطر رفتارتون ایراد میگیره و کار شما گیره پیشش مجبورید چی کار کنید فقط احساس همدردی یا وقتی گروگانگیره همش داره به خاطر دلیل حرف میرنه شما باید عقلانی جوابشو بدید.
با تشکر از مطلب خوبتون
در مورد زاویه دید حرف شما درسته
اما دیگه از یک بازی به این بزرگی ، انتظار میره صدای راه رفتن رو هم در نظر میگرفتن و کمی سرباز های دشمن دقیق تر دنبال شما بگردن و ...
با تمام این حرف ها یکی از زیبا ترین بازی هایی هست که انجام دادم
من بازی رو نصب کردم ولی نمیشه بازیش کرد چون به شدت باگ داره.مشکل از سیستم منه؟
اگه راه حلی برای این مشکل دارید ممنون میشم بگید.
تشکر.
leon scott kendy
29-09-2011, 23:08
با تشکر از مطلب خوبتون
در مورد زاویه دید حرف شما درسته
اما دیگه از یک بازی به این بزرگی ، انتظار میره صدای راه رفتن رو هم در نظر میگرفتن و کمی سرباز های دشمن دقیق تر دنبال شما بگردن و ...
با تمام این حرف ها یکی از زیبا ترین بازی هایی هست که انجام دادم
اگه شما دقت کنید صدای راه رفتن شما هم خیلی آروم بید
اگه شما هم تو بازی قسمت عضلانی پاتون رو آبدیت کنید عملا تبدیل به یک چیز خیلی بی صدا می شه
من اول های بازی کنارشون راه می رفتن و صدام رو می شنیدن به محیط شک می کردن و یکم اون دورو ورا رو نگاه می کردن و می رفتن
من هم عاشق بازیش بیدم :10:
ashk1377
29-09-2011, 23:19
یه تریلر بدین لطفا
Gamemaster
30-09-2011, 22:22
بالاخره100% کردم :42:
اون مرهلرم از youtube دیدم یاد گرفتم
باید از china برمیگشتم تا باز میشد :16:
حالا بریم alice 100% کنیم :31:
علی دمت گرم...خدایی من یکی بهت ایمان اوردم داشتم ولی تضمین شد :31:
hoomi_gta
01-10-2011, 14:34
رفقا چجوری میشه تو این بازی فشنگ و اسلحه خرید؟؟ من خیلی مشکل مهمات دارم!
evrin1941
01-10-2011, 14:56
منم خیلی مشکل مهمات دارم.شدید کم میارم :31:
hoomi_gta
01-10-2011, 15:13
آره بابا خیلی ناجوره! نا سلامتی این همه تکنولوژی به خودش وصل کرده بعد اسلحه درست حسابی و فشنگ نداره! من که خسته شدم بس که هر کی و زدم برای 2 تا دونه فشنگ گشتمش! :دی
این تایفون چجوری فعال میشه؟
منم خیلی مشکل مهمات دارم.شدید کم میارم :31:
آره بابا خیلی ناجوره! نا سلامتی این همه تکنولوژی به خودش وصل کرده بعد اسلحه درست حسابی و فشنگ نداره! من که خسته شدم بس که هر کی و زدم برای 2 تا دونه فشنگ گشتمش! :دی
این تایفون چجوری فعال میشه؟
این بازی اساسش مخفی کاریه!
به نحوی که خود من اینقدر توی بازی مهمات اضافه میاوردم که همیشه_ی خدا در حال فروختنشون بودم و هیچ وقت هم این inventory_یم جا برای پر کاه هم نداشت:31:
اتفاقا خیلی از گیمرها به سازنده بازی به همین موضوع گیر داده بودن و به این مشکل که چرا توی بازی اینقدر مهمات کمه اعتراض کرده بودند که اونها هم توی این بیانه اعلام کردند که هدف ما استفاده گیمرها از قدرت خلاقیتشون هست نه انجام یک بازی اکشن محض که میتونید اینجا بخونید:
خلاصه اگه بازی رو طبق روال خودش برید هرگز به کمبود مهمات برنمیخورید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولویت با مخفی کاریه ،میشه چن نفر رو با مخفی کاری کشت بعد سلاح و مهماتشونو برداش...
اولویت با مخفی کاریه ،میشه چن نفر رو با مخفی کاری کشت بعد سلاح و مهماتشونو برداش...
بله میشه اصلا اصل کیف کشتن تو همین مخفی کاریه
منتظر میمونی تا برگرده قلبت داره میکوبه تو یه لحظه که برگشت میری نزدیکش خلاص
بعضی مرحله هاش خیلی سخته ، تو کل بازی شاید چندان به اسلحه نیاز نداشته باشی ولی آخرش که میرسه جبران میکنه ، مثل نجات دادن خلبانه ، من الان مهمات ندارم تو مرحله کشتن اون یارو نمیر گیر کردم ، دیگه هم حوصله ندارم برم :دی ،
بعد از این چند تا مرحله دیگه داره ؟
hoomi_gta
02-10-2011, 09:31
ببینم کجا باید فشنگ خرید و فروش کرد؟
بازی به نظر من ناامید کننده بود مخصوصا اگه dx invisible war بازی کرده باشین
ماموریت های جانبیش از 10تا بالا تر نبود با این حال به نظرم خیلی تکراری بودن
قابلیت ها خیلی ناقص قابلیت فوق سری تایفون فوق العاده بی مصرف بود و همین طور شارج نشدن کامل انرزی خیلی از توانایی هارو بدرد نخور میکرد من هیچ موقع تو بازی حس یه فوق انسان بهم دست نداد
داستان بازی خوب شروع شد ولی خیلی بد و ناتموم به اتمام رسید ضد حال ترین لحظه بازی وقتی بود که به دوست دخترت می زسی با اون همه دراما که اول بازی بود خیلی ساده در حد چند جمله قضیه تموم میشه واسه همینه که فقط بازی های bioware و jrpg همیشه انتخاب من هستن
leon scott kendy
03-10-2011, 10:04
ببینم کجا باید فشنگ خرید و فروش کرد؟
اون جاهایی هم که تو بازی هست فشنگ های زیادی ندارن
ولی تو اول بازی از دم مترو که این ور تر میایی یک خونه خرابه بید که از پشتش راه داره به کوچه پس کوچه اون تو یک مرده هست چیز میز می فروشه
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
اره من این قدر که باتریش زود خالی می شد بیزار بودم ولی یاد می گرفتم چه جور مخفی بروم و همه رو بکشم
وقتی بازی رو تموم کردم رفتم یک تررینر گرفتم و اون قسمت بازی بودش که یک عالمه آدم ریخته دیونه شدن اونجا رو لود کردم و باتریک رو زدم رو بی نهایت و هیچ وقت خالی نشه وای چه حالی می داد فقط با q کار می کردم
چه حرکت هایی قشنگی داشت بعضی هاشو تاحالا ندیده بودم
خیلی دوست داشتم از اول شروع کنم ولی وقت نمی شه :10:
اون جاهایی هم که تو بازی هست فشنگ های زیادی ندارن
ولی تو اول بازی از دم مترو که این ور تر میایی یک خونه خرابه بید که از پشتش راه داره به کوچه پس کوچه اون تو یک مرده هست چیز میز می فروشه
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
اره من این قدر که باتریش زود خالی می شد بیزار بودم ولی یاد می گرفتم چه جور مخفی بروم و همه رو بکشم
وقتی بازی رو تموم کردم رفتم یک تررینر گرفتم و اون قسمت بازی بودش که یک عالمه آدم ریخته دیونه شدن اونجا رو لود کردم و باتریک رو زدم رو بی نهایت و هیچ وقت خالی نشه وای چه حالی می داد فقط با q کار می کردم
چه حرکت هایی قشنگی داشت بعضی هاشو تاحالا ندیده بودم
خیلی دوست داشتم از اول شروع کنم ولی وقت نمی شه :10:
من اصلا با شرو دوباره ی یه بازیی ک تموم شده موافق نیسم ! هر چن بهترین باشه !(فقط یه Hitman Blood Money رو دوبار تموم کردم)
hoomi_gta
03-10-2011, 12:17
بازی به نظر من ناامید کننده بود مخصوصا اگه dx invisible war بازی کرده باشین
ماموریت های جانبیش از 10تا بالا تر نبود با این حال به نظرم خیلی تکراری بودن
قابلیت ها خیلی ناقص قابلیت فوق سری تایفون فوق العاده بی مصرف بود و همین طور شارج نشدن کامل انرزی خیلی از توانایی هارو بدرد نخور میکرد من هیچ موقع تو بازی حس یه فوق انسان بهم دست نداد
داستان بازی خوب شروع شد ولی خیلی بد و ناتموم به اتمام رسید ضد حال ترین لحظه بازی وقتی بود که به دوست دخترت می زسی با اون همه دراما که اول بازی بود خیلی ساده در حد چند جمله قضیه تموم میشه واسه همینه که فقط بازی های bioware و jrpg همیشه انتخاب من هستن
موافقم. نقص هایی داره بازی که اگه نداشت خیلی جذاب تر میشد. انرژیش واقعا ضعفش هست چون فقط یک خطش پر میشه . البته برای من قابلیت نا مرئی شدن خیلی جاها بکارم اومد. کلا اگه سرعت شارژ شدن انرژی و زیاد کنی خوب میشه از نامرئی شدن استفاده کرد. در کل میشد اکشن بازی و بهتر ساخت با بیشتر شدن اسلحه ها و بهتر بودن قابلیت های ابرانسانی ولی خوب در کل بازی خوبیه
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
این ترینری که انرژی خالی نشه و از کجا میشه گرفت؟ میشه لینک بدی؟
بازیش چرا رو اعصابه؟
یه تیر میخوری به دیار باقی میری
اصلا با گیم پلی بازی حال نمیکنم.خیلی خشکه.
تیر اندازیش هم که دیکه نگو.افتضاح
شماها چطوری از بازی خوشتون اومده؟بگید شاید ما هم خوشمون اومد
واقعا به این بازی امید داشتم که گند زد توش:20:
بازیش چرا رو اعصابه؟
یه تیر میخوری به دیار باقی میری
اصلا با گیم پلی بازی حال نمیکنم.خیلی خشکه.
تیر اندازیش هم که دیکه نگو.افتضاح
شماها چطوری از بازی خوشتون اومده؟بگید شاید ما هم خوشمون اومد
واقعا به این بازی امید داشتم که گند زد توش:20:
این پست رو بخون دوست من:
این پست رو بخون دوست من:
مرسی مهدی جان
من خودم عاشق مخفی کاری هستم.ولی این واقعا یه نمه مسخرس.قبول داری؟
گیم پلی بازی واقعا خشکه و لودینگ بازی هم که رو اعصابه.اگه همین مخفی کاریش نبود هیچ وقت سمتش نمیرفتم
به هر حال...........................دمت گرم:5::20:
Khan gholi
06-10-2011, 17:59
مرسی مهدی جان
من خودم عاشق مخفی کاری هستم.ولی این واقعا یه نمه مسخرس.قبول داری؟
گیم پلی بازی واقعا خشکه و لودینگ بازی هم که رو اعصابه.اگه همین مخفی کاریش نبود هیچ وقت سمتش نمیرفتم
به هر حال...........................دمت گرم:5::20:
چقدر شو رو بازی کردید؟
بازیش خشکه چون میخواد دنیا ماشینی رو نشونه بده(نمونه اش تو دنیا فیلم ماتریکس).من نمیدونم چرا واقعا از این بازی بدتون اومد.
چقدر شو رو بازی کردید؟
بازیش خشکه چون میخواد دنیا ماشینی رو نشونه بده(نمونه اش تو دنیا فیلم ماتریکس).من نمیدونم چرا واقعا از این بازی بدتون اومد.
یه ذره از بازیو رفتم:31::31::31::31:
خب مگه بازیهای دیگه که میخوان دنیای ماشینی شدنو نشون بدن انقدر خشکه؟؟نمونش همین enslaved و.........
به هر حال یه چیزی بگو از بازی خوشم بیاد.الکی نشه این همه پولشو دادم خریدمش:31::31:
ببینم چی میگی در موردشا..............................؟:31:
underworld
06-10-2011, 21:02
سلام
بچه ها من توی اون باس فایت بازی گیر کردم که موقع ای که میخوای دانشمند ها رو نجات بدی
یه زنه چینیه میاد یه دکمه رو فشار میده که سیستم کامپیوتریت قاتی میکنه همه چیرو درهم نشون میده...بعدش باید با یکی بجنگی که بدنش کلا رباته و بدنش شبیه بافت ماهیچهو عضلانی بدنه
من هرچی بهش تیر میزنم , نارنجک میندازم بیخیال نمیشه...ولی اون دوتا تیر میزنه من جمع میشم!
میخواستم بپرسم مثل بقیه باس فایتها قلق خاصی نداره؟
Khan gholi
07-10-2011, 05:20
یه ذره از بازیو رفتم:31::31::31::31:
خب مگه بازیهای دیگه که میخوان دنیای ماشینی شدنو نشون بدن انقدر خشکه؟؟نمونش همین enslaved و.........
به هر حال یه چیزی بگو از بازی خوشم بیاد.الکی نشه این همه پولشو دادم خریدمش:31::31:
ببینم چی میگی در موردشا..............................؟:31:
این بازی خیلی جذابه چون خیلی متنوعه.روند بازی خشکه چون صرفا مخفی کاریه.خشک بودن رو اینجوری درست کردن چون یک نگاه به زندگی شهری در شهر های بزرگ با زندگی های شهر های کوچیک مقایسه کن .این فرد مرده بود دوباره زنده کردنش در صورتی ترجیح میداده زندش نکنند.فردی هست که از اول تا اخر بازی باید یک معما رو حل کنه در حالی همش دارند بازیش میدن و همیشه تصمیم گیری هاش طوری باشه که دیگران صدمه نبیننند.پس نمیتونند یک صدا پیشه با صدا پر حرارت که همیشه حرف های خنده دار میزنه تو بازی بیارند(تفاوت اول).یک از دلایلی که احساس میکنی کنده چون دوربین از دیدگاه سوم شخص نیست برای همین یک سنت شکنی. اولین بازی هست که بعد از چند سال هوش مصنوعیش به چشم میاد مثلا وقتی یک نفر رو با سر و صدا بکشی بقیه نمیاند یک چک بکنن برن انگار هیچی نشده(تفاوت دوم).قسمت اپگرید واقعا توی روند بازی کارامده و فقط برای جذاب کردن بازی نیست با توجه به گزینه های توی این قسمت میکنی معلوم میکنی که دوست داری چجوری بازی رو بری(تفاوت چهارم).داستان و ماموریت های بازی الکی توی بازی چپونده نشده و دوست دارید ببنید در ادامه چی میشه.اهنگ بازی بشدت به خود بازی و مراحل بازی میاد.کلا خیلی سعی شده شبیه واقعی در بیارن که اگر یکم گرافیک رو میبردند بالا و یکم دیگه هوش مصنوعی ارتقا میدادند عالی میشد
من نمیدونم دیگه چی باید بگم شما اعتراضت رو بگو تا من دفاع کنم.کلا توصیه میکنم ماموریت یک رو کامل کنید حال نکردید پاکش کنید چون من همین حس شما رو داشتم ماموریت یک تمام کردم حسم عوض شد.یک چند وقتی بود داشت حالم از بازی بهم میخورد که این بازی(مخفی کاری) , Dead Space 2 (ترسناک)و Portal 2 (معمایی)اومدن سه تا حس جدید دادند به دنیای تکراری بازی امیداوار شدم
---------- Post added at 05:20 AM ---------- Previous post was at 05:15 AM ----------
سلام
بچه ها من توی اون باس فایت بازی گیر کردم که موقع ای که میخوای دانشمند ها رو نجات بدی
یه زنه چینیه میاد یه دکمه رو فشار میده که سیستم کامپیوتریت قاتی میکنه همه چیرو درهم نشون میده...بعدش باید با یکی بجنگی که بدنش کلا رباته و بدنش شبیه بافت ماهیچهو عضلانی بدنه
من هرچی بهش تیر میزنم , نارنجک میندازم بیخیال نمیشه...ولی اون دوتا تیر میزنه من جمع میشم!
میخواستم بپرسم مثل بقیه باس فایتها قلق خاصی نداره؟
راحترین غول بازی هست به شرطی نارنجک انداز رو داشته باشی .4 تا 5 تیر بزنی طرف مرده
یه ذره از بازیو رفتم
به هر حال یه چیزی بگو از بازی خوشم بیاد.الکی نشه این همه پولشو دادم خریدمش
ببینم چی میگی در موردشا..............................؟
آها جان تو زود داری قضاوت میکنی.
یه کم رفتی بازی کردی حال نکردی و میگی بازیش بده.
من دوباره دارم از اول بازی میکنم :31:
منم قبول دارم بازیش ضعف داره ولی دلیل نمیشه بگیم بازی بدیه.
سر دیالوگاشون حوصله م سر میره نمیفهمم چی میگن :31:
راستی یه پچی هست که میگن لود بازی رو کمتر میکنه اگه کسی داره بزاره :11:
hoomi_gta
10-10-2011, 15:26
به نظر من هم glameplay بازی بعد از مدتی یکنواخت و خسته کننده میشه کلا خیلی میشد بهتر بسازن این بازیو. لود های طولانی بازی هم خیلی روی اعصاب میرن!
shahramcat
10-10-2011, 20:32
سلام
یکی از دوستان نحوه H a c k رو یک توضیح کوچیکی به من میده ؟!
کلا باید چی رو به کجا برسونیم تا H a c k بشه ؟!
چند تا شکل کامپیوتر هست و دایره و ..... کلا باید چطور عمل کرد ؟
ممنون
Captain Sj
10-10-2011, 20:36
اقا مرحله اخرش باید چیکار کنیم؟اونجا کا zhaoرومی کشی بعدش اونایی رو که تو دستگاهن باید چیکار کنم؟
سلام
یکی از دوستان نحوه H a c k رو یک توضیح کوچیکی به من میده ؟!
کلا باید چی رو به کجا برسونیم تا H a c k بشه ؟!
چند تا شکل کامپیوتر هست و دایره و ..... کلا باید چطور عمل کرد ؟
ممنون
آسونه ...
ببین یه گردالی های سبز هست :31: باید دونه دونه node هارو رد کنی تا به اون گردالی های سبز برسی.
یعنی باید یه راهی رو انتخاب کنی تا به اونا برسی.
ببخشید اینجوری راهنمایی میکنم آخه عکسشو ندارم بزارم :40:
همونجا که -- میکنی نگاه کنی متوجه میشی ... یه چیز سبز رنگیه که باید به اونا برسی تا سیستم -- بشه :31:
hoomi_gta
11-10-2011, 13:06
بروبچ رمزی چیزی نیست بشه تعداد pixar ها رو زیاد کرد تا همه ی آپگرید ها را یجا انجام بدیم؟
Captain Sj
11-10-2011, 13:24
اقا مرحله اخرش باید چیکار کنیم؟اونجا کا zhaoرومی کشی بعدش اونایی رو که تو دستگاهن باید چیکار کنم؟
این همه پست دادبن جواب مارو ندادین.جواب منم بدین دیگه.
shahramcat
16-10-2011, 14:01
سلام
دوستان بازی کلا چند مرحله داره ؟
ممنون
Captain Sj
18-10-2011, 21:05
سلام
دوستان بازی کلا چند مرحله داره ؟
ممنون
16 یا 15 تا مرحله داره که من مرحله اخر و گیرکردم یک مرد پیدا نمیشه جواب منو بده؟
16 یا 15 تا مرحله داره که من مرحله اخر و گیرکردم یک مرد پیدا نمیشه جواب منو بده؟
بیا داداش اینم راهنمای کل مراحل:
mojtaba57
18-10-2011, 23:49
آسونه ...
ببین یه گردالی های سبز هست :31: باید دونه دونه node هارو رد کنی تا به اون گردالی های سبز برسی.
یعنی باید یه راهی رو انتخاب کنی تا به اونا برسی.
ببخشید اینجوری راهنمایی میکنم آخه عکسشو ندارم بزارم :40:
همونجا که -- میکنی نگاه کنی متوجه میشی ... یه چیز سبز رنگیه که باید به اونا برسی تا سیستم -- بشه :31:
لطفا بیشتر توضیح بدید.من هم اصلا سر در نمیارم
لطفا بیشتر توضیح بدید.من هم اصلا سر در نمیارم
خیلی مشکل نیست اینم یه پست راهنما:
برای اینکه درصد شناسایی شدنت رو هم بیاری پایین میتونی طبق این پست عمل کنی:
موفق باشی:46:
MILAD2799
19-10-2011, 07:48
دوستان الان دیدم اسکیدرو یه پچ گذاشته از این بازی کسی میدونه جریانش چیه؟
ویرایش : مثه اینکه DLC جدیده
Release name: Deus.Ex.Human.Revolution.The.Missing.Link-SKIDROW
Size : 2782 MB
Khan gholi
19-10-2011, 13:23
دوستان الان دیدم اسکیدرو یه پچ گذاشته از این بازی کسی میدونه جریانش چیه؟
ویرایش : مثه اینکه DLC جدیده
Release name: Deus.Ex.Human.Revolution.The.Missing.Link-SKIDROW
Size : 2782 MB
برای دانلود با سرعت خوب از سرور های همین سایت P30world خودمون با لینک مستقیم استفاده کنید
SA.JJ.AD
19-10-2011, 13:46
نمیدونم چرا با دیدن این عکس یاد GOD OF WAR افتادم :27:
silent-assassin
25-10-2011, 22:42
این dlc چیا اضافه کرده؟
ارزش دانلود داره؟
2 گیگ زیاده!
blackbird25
26-10-2011, 00:27
نمیدونم چرا با دیدن این عکس یاد GOD OF WAR افتادم :27:
منم اول که یه نگاه انداختم فکر کردم GOD OF WAR :31:
ilililililiili
06-11-2011, 01:38
یکیییییی به منننننننننن بگهههههههه چجوریییییییی 3ِِD بازیییییییییییی کنمممممممممممممممم
Khan gholi
06-11-2011, 11:50
این dlc چیا اضافه کرده؟
ارزش دانلود داره؟
2 گیگ زیاده!
کلا به نظرم DLC مثل قسمت های حذف شده تدوین برای نسخه سینما هستند.که اگر توی بازی / فیلم باشند باعث خسته شدن بیننده/بازیکن می شوند برای همین از قسمت اصلی بازی یا نسخه فیلم روی پرده سینما برای بدست اوردن پول و هم برای جذاب کردن بیشتر ,حذف می شوند .
DLC این بازی هم در ادامه قسمتی هست که شما میرید دفتر یک شخص بمب بذارید و متوجه می شوید بمب برای خودتون بوده.DLC اینجوری شروع میشه که شما در یک کشتی دارید شکنجه میشید که اسم و ماموریتتون رو بگید و به یک وسیله بسته شدید که قابلیت های مکانیکیتون رو غیر فعال میکنه.بعد از ازاد شدن دنبال مگان(اسم همون دوست دخترش) می گردید.بعد از گذشت کمی , کل داستان دستتون میاد(داستانش جالب نیست).پایان های داستان هم یکی هست و غول هم در بازی نیست و کلا عین خود بازی اصلی نمیشه جاهای مختلف رو با روش های مختلف رفت.کل DLC رو هم توی 2 ساعت میشه تموم کرد نه 5 ساعت.وقت زیاد دارید , همه بازی ها رو انجام دادید , اینترنت پر سرعت دارید از این DLC برای گذروند ن وقت میشه استفاده کرد
به نظر من DLC ها فقط باید توی تابستون عرضه بشه که بیشتر گیمر ها دارند از خماری تنشون درد میکنه نه توی فصل پاییز که کلی بازی هست
a.akhtarirad
09-12-2011, 12:06
سلام
منم امروز بازی رو تموم کردم.
اوایلش یه کمی جدید بود برام سبکش ولی چند مرحله که گذشت ازش خوشم اومد و تا آخرش رفتم.
درود
چقد این غولاش سخته.
غول سومش رو چه جوری بکشم ؟
هی بمب پرت میکنه اصلا مهلت نمیده بش تیر بزنی :41:
چقد این غولاش سخته.
غول سومش رو چه جوری بکشم ؟
هی بمب پرت میکنه اصلا مهلت نمیده بش تیر بزنی :41:
کشتمش چقد آسون بود :27:
CRIS Joon CR7
20-12-2011, 21:33
این بازیرو هر کی بازی کرده نظرشو بگه/
چجوریه؟
سبکش؟
کلا نظر شما چیه ؟
میخام بازیش کنم میترسم خوشم نیاد:41:
چجوریه؟
سبکش؟
کلا نظر شما چیه ؟
دوست من یه سرچی توی تاپیک بکن نظرات زیاده!!
ولی این نظر شخص منه:
چجوریه؟
سبکش؟
کلا نظر شما چیه ؟
اولاش شاید برات یه کم کسل کننده باشه ولی بعدش خیلی قشنگ بود.
در کل من خیلی با این بازی حال کردم ... خیلی :40::11::20::31:
hoomi_gta
21-12-2011, 16:34
اولاش شاید برات یه کم کسل کننده باشه ولی بعدش خیلی قشنگ بود.
در کل من خیلی با این بازی حال کردم ... خیلی :40::11::20::31:
برای من عکس این موضوع بود! اولاش برام جالب بود ولی به مرور کسل کننده شد و وسطای بازی هم unistall شد :41:
برا منم اولش خیلی سخت و حوصله سر بر به نظر اومد،اما بعد از یه مدت خیلی ازش خوشم اومد دی ال سیش رو هم تموم کردم.
واقعا بازی قشنگیه و من که از آر پی جی خوشم نمیاد عاشق داستان و گیم پلی و سختی این بازی شدم.
فقط این غولاش یکم رو اعصابن که با کمی فکر میشه از پسشون براومد.
Dark Soul
23-12-2011, 01:06
توی یکی از پایانهاش این جمله بود که خیلی خوشم اومد.
"آزادی...
برای کسانی که ندارنش، ارزشش از طلا هم بیشتره"
kkevinloren2006
23-12-2011, 09:54
والا من این بازیو دیروز گرفتم نصب کردم گرافیکش در حد میکرو بود همه تنظیمات گرافیکی هم بردم بالا ولی درست نشد
والا من این بازیو دیروز گرفتم نصب کردم گرافیکش در حد میکرو بود همه تنظیمات گرافیکی هم بردم بالا ولی درست نشد
نه دیگه اینقدم گرافیکش پایین نیس :18:
ولی بزرگترین ضعفش همین گرافیکش بود :41:
kkevinloren2006
23-12-2011, 20:49
نه دیگه اینقدم گرافیکش پایین نیس :18:
ولی بزرگترین ضعفش همین گرافیکش بود :41:
من که نصبش کردم گرافیکش زد تو ذوقم
من که نصبش کردم گرافیکش زد تو ذوقم
این بازی میتونست بهترین بازی سال شه !
جدی میگم ...
فقط کافی بود یه کم روش بیشتر کار بشه.
رو گرافیک و گیم پلی ش.
روی صحنه های سینماتیکش.
در کل نو آوری های خیلی خوبی داشت اما متاسفانه نتونستن اون نوآوری و تزهای جدیدشون رو خوب پیاده سازی کنن :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.