ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رد لاستیک روی زمین

tohidmirzaee
10-03-2010, 14:25
سلام خدمت همه دوستان
این مبحث نیمه کاره مونده چون من به جواب سوالم نرسیدم میخواستم بدونم چطوری میشه روی زمین ناهموار و بصورت مارپیچ مانند رد لاستیک بمونه توی مسیر صاف میشه ولی در این مورد نمی دونم بعد در حالت انیمیشن میخوام این کار انجام بشه کسی تا بحال اینکارو انجام داده ؟

SevenART
10-03-2010, 22:27
سلام خدمت همه دوستان
این مبحث نیمه کاره مونده چون من به جواب سوالم نرسیدم میخواستم بدونم چطوری میشه روی زمین ناهموار و بصورت مارپیچ مانند رد لاستیک بمونه توی مسیر صاف میشه ولی در این مورد نمی دونم بعد در حالت انیمیشن میخوام این کار انجام بشه کسی تا بحال اینکارو انجام داده ؟

با عرض سلام ... در این مورد باید عرض کنم شما سوالتون همچین ناقصه ... اولا با چه برنامه ای کار می خواهید بکنید ... بعد ... همین دیگه ... بفرمایید تا بچه ها کمکتون کنن...

SSS_HHH_OOO
11-03-2010, 11:18
خوب راه زیاده برای این کار
مثلا استفاده از پارتیکل ها
یا ورتکس انیمیت کردن
یا با اسکریپت نویسی کاری کنی یه تکسچر روی تکسچر اصلی زمین موقع حرکت چرخا کشیده بشه

ولی راهی که من پیشنهاد میدم استفاده از displace map هستش
کافیه یه طرح سیاه سفید که زمینش خاکستری هست رو انیمیت کنی که رد چرخا رو با رنگ خاکستری تیره به صورت انیمیشنی بیفته
بعد ماشین رو تنظیم کنی روی انیمیت مپت حرکت کنه
این مپ رو بدی به دیسپلیس انگار که دقیقا داره جای چرخ میفته
البته باید از پارتیکلها هم برای ایجاد گرد و خاک استفاده کنی طبیعی تر بشه

pclord
11-03-2010, 11:53
تو انجمن مجید انلاین یکی از بچه ها هم این سوال رو پرسیده بود که کاربری به نام reactor_master راهنماییش کرده بود،حالا با اجازش اینجا هم میزارم:

شما باید با پارتیکل فلو این حرکت درست کنید

خاصیت پارتیکل اینه که به طور اتومات یه شی رو تولید میکنه

شما باید پارتیکل رو به بدنه ماشین لینک کنید و از یک اپراتور به نام Shape mark برای تولید خط ترمز استفاده کنید

اینم از الگوریتم این حرکت با یه رویداد گرد و خاک اضافی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]