ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظیم مقدار mr sky روی 0.0002

SAMPLE
10-03-2010, 00:46
بازم سلام ببخشید که انقدر تندو تند برام سئوال پیش میاد من تو یکی از آموزشهای منتال ری دیدم که مقدار mr sky رو بر روی 0.0002 تنظیم میکنه ولی من هر چقدر تنظیم میکنم صفر میشه کسی راه حلی داره؟

SSS_HHH_OOO
10-03-2010, 14:12
چه آموزشی بوده؟
آخه برای چی باید این مقدار بکنه؟
یهو خاموشش کنه دیگه
اسم آموزشو بگو

SAMPLE
10-03-2010, 14:27
Master classes Architectural Rendering
تو آموزش میگه ما میتونیم برای تنظیم شب از sky light استفاده کنیم ولی برای طبیعی تر شدن از Mr sky استفاده میکنیم
عدد اون رو روی 0.0002 قرار میدیم
من یه تاپیک هم تو cgtalk زدم سئوالم رو پرسیدم ولی چون اکانتم ریجیستر نشده تاپیکم نیاز به تعیید مدیر داره اگه اونجا کسی جواب داد جوابش رو اینجا میزارم.

MountainGnome
10-03-2010, 14:37
شاید بخاطر این بوده که تنظیمات یونیت ستاپش با ماله شما فرق میکرده

SAMPLE
10-03-2010, 14:40
شاید بخاطر این بوده که تنظیمات یونیت ستاپش با ماله شما فرق میکرده
یونیتها رو امتحان کردم نشد , اینطور به نظر میاد که هر مقداری کمتر از 0.001 مساوی صفر هست ولی یجایی میشه تغییرش داد کجا؟؟؟ خدا میدونه

SAMPLE
10-03-2010, 16:48
چه آموزشی بوده؟
آخه برای چی باید این مقدار بکنه؟
یهو خاموشش کنه دیگه
اسم آموزشو بگو

Master classes Architectural Rendering
تو آموزش میگه ما میتونیم برای تنظیم شب از sky light استفاده کنیم ولی برای طبیعی تر شدن از Mr sky استفاده میکنیم
عدد اون رو روی 0.0002 قرار میدیم
من یه تاپیک هم تو cgtalk زدم سئوالم رو پرسیدم ولی چون اکانتم ریجیستر نشده تاپیکم نیاز به تعیید مدیر داره اگه اونجا کسی جواب داد جوابش رو اینجا میزارم.

SAMPLE
10-03-2010, 19:40
تا آلان تو سایتهای

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این موضوع رو مطرح کردم هیچ کدوم نتونستن جواب بدن سایت اولی هم فقط نوشته فکر کنم مشکل از UNTIL باشه

اگر سایتی بجز CGTALK سرغ دارین حتما معرفی کنید.

SAMPLE
10-03-2010, 19:45
آقایون اگه کسی یه پروفایل تو سایت سیجی تالک داره که میتونه باهاش پست بده یه زحمتی بکشه مشکل من رو اونجا مطرح کنه چون از صبح تا حالا تاپیک من ساخته نشده

*Forgotten*
11-03-2010, 00:09
بازم سلام ببخشید که انقدر تندو تند برام سئوال پیش میاد من تو یکی از آموزشهای منتال ری دیدم که مقدار mr sky رو بر روی 0.0002 تنظیم میکنه ولی من هر چقدر تنظیم میکنم صفر میشه کسی راه حلی داره؟

خوب این کار با مکس اسکریپت عین آبخوردنه

mr sky رو در حالت انتخاب قرار بده و این کدو اجرا کن

البته این مقدارو در قسمت multi ما صفر میبینیم
ولی زمانی که ما مقدار 0.0002 وارد میکنیم وسپس در خط کد دوم ازش مقدار multi رو میپرسیم مقدار 0.0002 بهمون میگه
پس در واقع بعد از اجرای کد مقدار 0.0002 به mr sky تنظیم شده

SAMPLE
11-03-2010, 06:07
میشه یکم توضیح بدی چطوری این کارو انجام بدم
من این کد رو اجرا کردم ولی این پیغام و میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAMPLE
11-03-2010, 09:10
تو یکی از سایتهای خارجی بهم جواب دادن کار کرد , جوابش رو میزارم اینجا
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hi everyone i see gnomon tutorial and he set mr sky Multiplier to ""0.0002" but when i want to set this number to 0.0002 my
mr sky number change to "0" why???

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Go to Cutomize/Preferences and under the General tab go to the Spinners sub-section. In the Gnomon tutorial they probably have the precision set to 4 or higher. By default it is set to 3, which I'm sure is what yours is still at. Increase the number there and it should work.