مشاهده نسخه کامل
: depth of field
MountainGnome
05-03-2010, 04:50
سلام دوستان من تا حالا از dof استفاده نکردم اگه لطف کنین در مورد dof وطرز کارش یه مختصر توضیحی بدین ممنون میشم:11:
MountainGnome
07-03-2010, 17:33
بله دوستان واقعا شرمنده کردن :31:
خودم از روی هلپ مکس پیداش کردم :21:
خوب یعنی نشون دادن عمق زمینه
یعنی آبکت هایی که در مقابل هستن شفاف نشون داده میشن اما آبجکت هایی که در پشت صحنه هستن تارو بلوری دیده میشن
یه دوربین بزار و بعد توی تنظیماتش از مدیفایر ، تیک dof رو بزن
بعدم preview
N O V A L I S
07-03-2010, 23:42
دوستان یه آموزشی از Jeff Patton تو بخش آموزش های ویدئوئی اخیرا گذاشتن، آموزشه خوبیه..
چند راه رو توصیح داده..
سوالی که اینجا به ذهنم می رسه اینه که برای رسیدن به این جلوه چرا این همه روش (در واقع 3 یا 4 روش -و شاید بیشتر- از طریق پارامترهای متفاوت) توی مکس معرفی شده؟
و کدومشون مناسب تره..
ویرایش:
آموزشی که گفتم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SevenART
08-03-2010, 01:27
یعنی آبکت هایی که در مقابل هستن شفاف نشون داده میشن اما آبجکت هایی که در پشت صحنه هستن تارو بلوری دیده میشن
بعدم preview
این خصوصیت همون خصوصیت فوکوس توی دوریین فیلمبرداریه دیگه .... می گم تو مایا هم چنین چیزی داریم؟!
MountainGnome
08-03-2010, 08:11
بعدم preview
ممنون بابت اطلاعات:10: :11:
دوستان یه آموزشی از Jeff Patton تو بخش آموزش های ویدئوئی اخیرا گذاشتن، آموزشه خوبیه..
چند راه رو توصیح داده..
سوالی که اینجا به ذهنم می رسه اینه که برای رسیدن به این جلوه چرا این همه روش (در واقع 3 یا 4 روش -و شاید بیشتر- از طریق پارامترهای متفاوت) توی مکس معرفی شده؟
و کدومشون مناسب تره..
ویرایش:
آموزشی که گفتم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی تشکر:31:دوست عزیز دارم دان میکنم
:40: :11:
این خصوصیت همون خصوصیت فوکوس توی دوریین فیلمبرداریه دیگه .... می گم تو مایا هم چنین چیزی داریم؟!
ممنون:10:
Pejvak61
08-03-2010, 17:34
آيا پارامتر FOV يا Field of view در ديد دوربين نميتونه پاسخ پرسش شما باشه؟
SevenART
08-03-2010, 18:18
Field of view
نوچ..... چون فیلد آو ویو فرق داره با دیف آو فیلد ..... دیف آو فیلد ینی عمق فیلد .... فیلد آو ویو پارامترهای بیشتری داره ....
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
البته الان به برنامه دسترسی ندارم اگر نه کاملتر توضح می دادم....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.