مشاهده نسخه کامل
: ویروس فلش مموری
Hamid4777
04-03-2010, 15:28
سلام
سیستم من با ویروسی آلوده شده و با اینکه از آنتی ویروس Nod32 (با آپدیت روزانه) استفاده میکنم باز هم این ویروس از بین نمیره.
اولا این ویروس از طریق فلش به سیستم من منتقل شد.... روی یه فولدر که پسوند EXE داشت کلیلک کردم و ...
حالا فایلهای مخفی هارد رو نمیتونم ببینم و از طریق folder option هم نمیشه کاری کرد.
هر بار که فلشی رو به سیستم وصل میکنم ، تعدادی از فولدرهای روی فلش مخفی میشن و به جای اونها فولدری با همون نام ولی با پسوند EXE ساخته میشه.
هارد و فلش رو هم با Nod32 اسکن میکنم ولی چیزی پیدا نمیکنه.
لطفا کمک کنید.
Dr Hannibal
04-03-2010, 16:36
سلام
سیستم من با ویروسی آلوده شده و با اینکه از آنتی ویروس Nod32 (با آپدیت روزانه) استفاده میکنم باز هم این ویروس از بین نمیره.
اولا این ویروس از طریق فلش به سیستم من منتقل شد.... روی یه فولدر که پسوند EXE داشت کلیلک کردم و ...
حالا فایلهای مخفی هارد رو نمیتونم ببینم و از طریق folder option هم نمیشه کاری کرد.
هر بار که فلشی رو به سیستم وصل میکنم ، تعدادی از فولدرهای روی فلش مخفی میشن و به جای اونها فولدری با همون نام ولی با پسوند EXE ساخته میشه.
هارد و فلش رو هم با Nod32 اسکن میکنم ولی چیزی پیدا نمیکنه.
لطفا کمک کنید.
سلام دوست عزیز
این ویورس از هر فولدری که شما روی فلش دارید یک فولدر با همان نام میسازه. با پسوند exe یعنی اجرایی. تا با هر بار کلیک روی اون یک بار خودشو اجرا کنه
فلدر های اصلی رو هم به حالت سیتمی و مخفی در میاره تا اصلا قابل مشاهده نباشه.
این ویروس رو kaspersky اگر update باشه بدون مشکل پاک میکنه و بعدا شما به راحتی میتونید فایل های هیدن شده رو به حالت عادی در بیارید.
هیچ راهی اصولی به جز نصب و اپدیت یه انتی ویروس خوب مثل کسپرسکی ندارید.
موفق باشید.
Nima_Designer
04-03-2010, 19:38
البته فراموش نکن که اگر پاک کرد دیگه اون فایل رو که ساخته باید دستی پاک کنی
فکر نکن که ویروسه و دوباره اومده
دستی پاکش کنی درست میشه
فایل خودت هم hidden اش رو بردار.
Hamid4777
05-03-2010, 10:20
آنتی ویروس kaspersky رو نصب کردم. مشکل ویروس حل شد ( نمیدونم چرا Nod این ویروس رو پیدا نمیکرد با اینکه همیشه آپدیت بود).
حالا یه مشکل جدید دارم. وقتی kaspersky فعال هست مرورگر سیستم به اینترنت دسترسی نداره. تنها وقتی kaspersky رو Exit میکنم دوباره میتونم به اینترنت دسترسی داشته باشم. علت چیه؟
M E H R A N
05-03-2010, 19:07
آنتی ویروس kaspersky رو نصب کردم. مشکل ویروس حل شد ( نمیدونم چرا Nod این ویروس رو پیدا نمیکرد با اینکه همیشه آپدیت بود).
خب باید فرقی بین کسپرسکی و ناد32 وجود داشته باشه یا نه؟ اگر قرار بود همه آلودگی ها توسط همه آنتی ویروسها شناخته میشدند اونوقت فرق دیتابیس آنتی ویروسها توی چه چیزی مشخص میشد. اصلا شاید 1 آنتی ویروس برای همه کفایت میکرد و این همه محصول مختلف رو تولید نمیکردند.
حالا یه مشکل جدید دارم. وقتی kaspersky فعال هست مرورگر سیستم به اینترنت دسترسی نداره.
این مسیر رو دنبال کن.
Settings >> Firewall >> Settings
حالا اینجا دنبال مرورگری که استفاده میکنی بگرد و + بغلش رو باز کن. 3 قسمت برات باز میشه اگر هر 3 روی Allow نبودند کلیک راست کن و هر 3 رو برای اون مرورگر Allow کن. یک نگاه هم به پروسه Svchost یا همان Host Process بگرد. این پروسه هم هر 3 حالتش باید آزاد باشند.
اگر مشکل دیگه ای بود برو به تاپیک کسپرسکی در قسمت آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.