مشاهده نسخه کامل
: مساله اين است : PC يا سيستمهاي صوتي تصويري
چند وقت پيش دستگاه دي وي دي پليرم خراب شد و فرستادمش گارانتي.
در كف ديدن يه فيلم DVD بودم. اين شد كه رفتم و كيس كامپوتر خودم رو آوردم و پورت HDMI كارت گرافيك رو وصل كردم به LCD خونمون.
نمي دونيد چقدر لذت بخشه. همه فيلمها و عكسها و موسيقي ها ، با همه فرمتها رو ميتونيد بدون محدويت پخش كنيد. هيچ مشكلي با زير نويسهاي فارسي وجود نداره.
بوسيله نرم افزار هايي مثل Power DVD مي تونيد كنترل كاملي رو فيلم داشته باشيد و با كيفيت عالي فيلم ببينيد.
اگه يه سينماي خانگي بخريد ، فقط فرمتهاي محدودي رو پخش ميكنه و بعد از يكي دوسال كه فرمتهاي جديد مياد بايد دو دستي بزنيد تو سرتون ولي توي كامپيوتر فقط كدك جديد رو نصب ميكنيد و لذت ميبريد.
يا سينماهاي خانگي اكثرا با زرنويسهاي فارسي در فيلمهاي DivX مشكل دارن ولي يه كامپوتر هيچ وقت با اين فرمتها مشكل نداره.
هزينه تعميرات دستگاهاي صوتي تصويري مثل سينماي خانگي ، خيلي بالاست. ولي يه كامپيوتر خيلي به ندرت مشكلات سخت افراري براش پيش مياد .
مثلا درايو پخش يه سينماي خاگي اگه خراب بشه تا حدود 100 تومن هزينه تعميرات داره.
حالا اگه درايو كامپيوترتون خراب بشه فقط با 28 تومن ميتونيد يه درايو جديد براش بخريد.
مساله اين است ، آيا بايد پولمون رو صرف خريد اين سيستمهاي صوتي تصويري گران قيمت با امكانات محدود بكينم يا اينكه يه كيس خوب كامپيوتري رو در مركز سرگرمي هاي خانگي قرار بديم.؟؟؟
من واقعا به اين متقاعد شدم كه هزينه دادن براي يه كامپيوتر خوب ، خيلي بهتر از هزينه دادن براي دستگاهاي صوتي تصويري هستش كه كلي محدوديت در زمينه مولتي مديا دارن.
شما چه نظري داريد ؟
ramincybran
02-03-2010, 16:26
مرسي
دوست عزيز اتفاقا اين بحثي بود كه يكجا بين من و چندي از دوستان پيش اومد
حرف شما كاملا درسته اما اكثر افراد حاضر نيستن كيس هاي عظيم الجثه pc رو كنار ht و ميز تلوزيون خودشون قرار بدن.حل اين مشكل ميتونه mini pc هايي مثل پلتفرم nvidia ion حل بشه. كه يك pc در ابعاد يك dvd player يا حتي كوچكتر هستش.قدرت اجراي بلوري و انواع ديسكها و تمامي فرمت ها رو داره چون روش ويندوز و امكانات pc نسب ميشه. البته mini pc خايي با پردازنده intel atom هم هستن كه با nvidia g9400 mobile ميتونن فيلمم هاي fullhd رو راحت هندل كنن. كيفيت پخشش به راحتي از بهترين bd player ميتونه بهتر باشه.
مرسي
حرف شما كاملا درسته اما اكثر افراد حاضر نيستن كيس هاي عظيم الجثه pc رو كنار ht و ميز تلوزيون خودشون قرار بدن.
كيسهاي بسيار زيبا ، با قاب مشكاي براق ، با قيمت بسيار مناسب به بازار اومده كه زيبايي فوق العادي در كنار lcd داره.
من خودم به يكي از دوستانم پيشنهاد كردم به جاي خرج براي سيستمهاي صوتي تصويري يه كامپيوتر بخره.
الان كامپيوتر رو خريده همرا با موس و كيبرد بي سيم. خودش خيلي راضيه و الان خودش هم به همه داره سفارش ميكنه كه كامپيوتر بخرن نه سيستمهاي صوتي تصويري.
===========
ممنون كه نظر دادي . اميدوارم بچه ها هم نظرلات خودشونو بگن تا بتونيم نتيجه گيري درستي بكنيم.
كيسهاي بسيار زيبا ، با قاب مشكاي براق ، با قيمت بسيار مناسب به بازار اومده كه زيبايي فوق العادي در كنار lcd داره.
من خودم به يكي از دوستانم پيشنهاد كردم به جاي خرج براي سيستمهاي صوتي تصويري يه كامپيوتر بخره.
الان كامپيوتر رو خريده همرا با موس و كيبرد بي سيم. خودش خيلي راضيه و الان خودش هم به همه داره سفارش ميكنه كه كامپيوتر بخرن نه سيستمهاي صوتي تصويري.
===========
ممنون كه نظر دادي . اميدوارم بچه ها هم نظرلات خودشونو بگن تا بتونيم نتيجه گيري درستي بكنيم.
از لپتاپ های مناسب هم میشه استفاده کرد
من خودم از لپ تاپ استفاده می کنم گرچه قدیمی است و روی برنامه عوض کردنش فکر می کنم
از لپتاپ های مناسب هم میشه استفاده کرد
من خودم از لپ تاپ استفاده می کنم گرچه قدیمی است و روی برنامه عوض کردنش فکر می کنم
بله اين هم ايده بسيار خوبيه. هم كوچك ، هم شيك و هم كارايي بالا.
لپ تاپهايي با قيمت مناسب وجود دارند كه پورتهاي HDMI هم دارند و براي وصل كردن به LCD مناسب هستند.
===============
با خودم فكر ميكنم چرا ما اينهمه پول رو صرف اين سيستمهاي صوتي تصويري كرديم ؟:19:
يه روز VCD Player بخر ........
يه روز DVD Player بخر........
يه روز سينماي خانگي بخر ........
يه روز Blu Ray Player بخر ........
يه روز DVD Recorder بخر ........
يه روز HDD Media Player بخر........
خب بابا آدم مگه مريضه ، از همون اول يه PC خوب اگه ميخريدم ، با كمترين هزينه مي تونستم سيستم رو ارتقا بدم و بدون هيچ گونه محدويتي از دنياي مولتي مديا لذت كامل ببرم.:31:
DJ POLESTAR
03-03-2010, 09:37
دوستان منم با نظرات شما کاملا موافقم...
میبینی یه روز VCD Player میاد به بازار اونم با قیمت نامناسب بعد از مد میفته بجاش DVD Player میاد که حالا اونم از مد یا بهتر بگم به بعضی از درخواستهای کاربراش جواب نمیده بعد Blue Ray player میاد و....
حالا کسی که همه اینا میاد یکی یکی میخره اگه حساب کنه کلا 500، 600، هزار تومن خرج میکنه!
اما یه PC اونم از نوع لپ تاپ بگیره بقول یکی از دوستان نه مشکل فرمت داره و نه با زیرنویس و... مشکل داره!
===========
دوست عزیز، اگه با سلیقه بریم جلو، گذاشتن یه کیس کنار میز تلویزیون یا کنار تلویزیون مناسب نیست!
بهتره یه لپ تاپ باشه تا هم جای کمی بگیره و هم اینکه بقول معروف باکلاس باشه:20:
دوستان منم با نظرات شما کاملا موافقم...
:40::11::20:
دوست عزیز، اگه با سلیقه بریم جلو، گذاشتن یه کیس کنار میز تلویزیون یا کنار تلویزیون مناسب نیست!
بهتره یه لپ تاپ باشه تا هم جای کمی بگیره و هم اینکه بقول معروف باکلاس باشه
يه سري ميزتلويزونهايي هستش كه طراحيش طوريه كه جا براي "ساب ووفر" يا " سيستم هاي فاي " داره.
ما الان خودمون از اين ميزتلويزونها داريم. ميشه كيس رو گذاشت اونجا و اگه كيس شما مشكي براق باشه كاملا ست ميشه.
اين عكس رو نگاه كن. توي اون فضاي خالي خيلي راحت ميشه يه كيس شيك رو گذاشت :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S A M S U N G
08-03-2010, 10:31
سلام .
از نظر من زیاد منظقی نمیاد . کیس به هر شیکی و قشنگی هم باشه از نظر من باز هم کیس هستش .
به خصوص واسه اشخاصی مثل من که LCD رو به دیوار میزنن دیگه بدتر میشه !
در کل به نظر من خرید Blu-Ray شاید بهتر باشه :دی
مخلصیم.
.
در کل به نظر من خرید Blu-Ray شاید بهتر باشه :دی
اوه اوه ..... تنها چيزي كه الان خريدش منطقي نيست همين Blu Ray هستش.
1 - قيمت بسيار نامعقول دستگاههاي Blu Ray Player
2- در دسترس نبود و همه گير نبودن فرمت Blu Ray
3- عدم پشتيباني از 3D در مدلهاي موجود در بازار ( به غير از مدلهاي سوني كه با آپديت فريمور اين ويژگي اضافه ميشه)
4- عدم پشتيباني بسيار ي از مدلهاي موجود از True HD و DTS HD
=========
اگه خواستي Blu Ray خبري ، فعلا بهترين گزينه PS3 هستش كه True HD و DTS HD ,BD-Live 2.0 رو داره و به زودي قابليت 3D با يه آپديت اضافه ميشه.
========
حالا پيشنهاد من به شما
دست از سوسول بازي بردار :31: و يه كيس مشكي براق بخر و بزار كنار سيستم صوتي و تصويريت ، فعلا باهاش عشق و حال دنيا رو بكن و وقتي Blu Ray همه گير شد ، يه بلوري پلير بخر ، بنداز تو كامپيوترت . شاديم بتوني Blu Ray Recoder بخري به جاي پلير كه ديگه اونجوري محشره.:11:
S A M S U N G
08-03-2010, 12:30
میدونی چرا اینو گفتم :دی
آخه حدود 500 تومن پول Blu-ray دادم :دی بهد شما ندین :دی زور داره خو :دی
دور از شوخی باشه فکرت خوبه ولی همین جائی که من گفتم میلنگه .
مخلصیم .
آخه حدود 500 تومن پول Blu-ray دادم :دی بهد شما ندین :دی زور داره خو :دی
مباركت باشه .....
ولي به نظر من بدترين كار ممكن رو با اين 500 تومن كردي :31:
حالا قطعات زير رو نگاه كن :
1 - كيس مشكي براق = 20
2- مادربرد گيگابايت با چيپست 785 = 95
3- سي پي يو چهار هسته اي AMD X4 620 به قيمت = 96
4- هادر 500 گيگابايت = 50
5-پاور 380 = 30
6- DVD Writer = به قيمت 28
7- اسپيكر خوب = 100
8- رم = 50
9- كيبرد و موس بيسيم = 28
مجمو عا = 497 تومن
شما مي تونستي اين سيستم رو بخري كه در واقع دستگاه شما رو قورت ميده.
سي پي يو چهار هسته اي داره. 500 گيگ هارد داره ، DVD Writer داره. خروجي HDMI داره. كارت صداي بسيار خوبي رو بردش هست .
همه فرمتها رو ميتونه پخش كنه. تمام فرمت هاي فيلم ، عكس ، موسيقي ، زيرنويس ها و........ رو پخش ميكنه
حتي در آينده اگه فرمت جديد بياد ميتوني نصب كني و دوياره لذت ببري.
مي تونستي كلي فيلم رو روي اون 500 گيگ هارد آرشيو كني.
تازه اين سيستم كه من پيشنهاد دادم يه اسپيكر 100 تومني هم گذاشتم كه اگه اونو برداريم ، قيمت ميشه 397 تومن.:31:
هر وقت هم كه Blu ray باب ميشد ، ميتونستي با خريد يه درايو بلوري ، فيلمهاي بلوري رو پخش كني و معمولا دراوي هاي بلوري قيمت خيلي خيلي پايين تري نسب به پليرها دارن.
اميدورام از دستگاهت لذت ببري ، ولي انتخابهاي بهتري هم بود :11::31::20::40:
دوستان این lcd های سری 6 که از usb فیلم هم پخش میکنند کیفیت فیلمی که از روی usb پخش میکنند با کیفیت فیلمی که از روی pc یا لپ تاپ پخش میکنن فرقی داره یا نه؟
دوستان این lcd های سری 6 که از usb فیلم هم پخش میکنند کیفیت فیلمی که از روی usb پخش میکنند با کیفیت فیلمی که از روی pc یا لپ تاپ پخش میکنن فرقی داره یا نه؟
خواهش ميكنم در جهت بحث تاپيك صحبت كنيد.
GiggleClub
10-03-2010, 17:50
فکر خیلی خوبیه ولی منم با نظر دوستانی که موافق گذاشتن کیس کنار تلویزیون نیستند موافقم!
هرچی هم کیس براق و قشنگ و اینا باشه کلا حس خوبی نداره!
به نظر من از کامپیوتر کوچولوها باید استفاده شه
من جمله Dell برای pc بازها:
و mac mini برای مک باز ها:
یه موس و کیبورد بیسیم هم بگیریم واقعا حال میده:
hummer_1990
10-03-2010, 18:42
کابل 10 12 متری HDMI پیدا نمیشه که از تو اتاق بشه کامپیوتر رو به TV وصل کرد؟
DJ POLESTAR
10-03-2010, 18:55
فکر خیلی خوبیه ولی منم با نظر دوستانی که موافق گذاشتن کیس کنار تلویزیون نیستند موافقم!
هرچی هم کیس براق و قشنگ و اینا باشه کلا حس خوبی نداره!
به نظر من از کامپیوتر کوچولوها باید استفاده شه
من جمله Dell برای pc بازها:
و mac mini برای مک باز ها:
یه موس و کیبورد بیسیم هم بگیریم واقعا حال میده:
یعنی چی کامپیوتر کوچولو! (لپ تاپ)
و اینکه اگه مثلا Dell نبود و HP بود یا Vaio بود اکالی داره
و Mac Mini هم چجوریه که مکباز داره! مگه ویندوز باز هم داریم!:31:
عجب........!
smoedrib
10-03-2010, 20:44
سلام
چند مدل PC هست که اندازه جعبه یه دی وی دی رایتر هست و از 300 هزار تومن شروع میشه که 300 هزار تومنیش روش XP نصبه
چند عکس براتون از 2 مدل با دیسک درایو و بدون دیسک درایو میگیرم میزارم ببینید خیلی جمو جوره
البطه چند مدل رو هم در نمایشگاه الکامپ دیده بودم که گرافیک 9600 داشتند و روشون ویستا نصب بود و کوچک تر هم بودند
حالا این مدلی که میگم رو شنبه چنتا عکس ازش میگیرم و مشخصات کاملش رو بهتون میگم شماره اون شرکتی که برامون آورده هم سعی میکنم گیر بیارم و اطلاعات کامل از انواع مدل هاشو بگیرم
GiggleClub
10-03-2010, 21:48
یعنی چی کامپیوتر کوچولو! (لپ تاپ)
و اینکه اگه مثلا Dell نبود و HP بود یا Vaio بود اکالی داره
و Mac Mini هم چجوریه که مکباز داره! مگه ویندوز باز هم داریم!
عجب........!
اسم اینا چیه ؟ :31:
mini PC میگن؟
من ۲تا مثال زدم که خودم دیده بودم و میشناختم
مدلای دیگه هم خوشحال میشم معرفی کنید
mac mini رو خیلیا میشناسم که میخرن میذارن کنارTVشون ولی به قیمتش نمی ارزه!
گرونه
amirrezan95
13-03-2010, 01:18
سلام
به نظر من حداقل باید یک سینما خانگی در کنار tv خرید (هم کلاس داره هم یک چیزیه که کل خانواده می تونن باش کار کنن)
اگه یک کیس میخای بخری حتما باید یک اسپیکر خوب که برای باندها پایه هم داشته باشه بخری تازه بازم ورودی اپتیکال نداره(ورودی اپتیکال برای ps3 وxbox ) که برای اینکه ورودی اپتیکال هم داشته باشه بازم باید پول بیشتری برای اسپیکر بدی که به نظر من باز هم به زیبایی یک سینما خانگی نمیشه)
سلام
به نظر من حداقل باید یک سینما خانگی در کنار tv خرید (هم کلاس داره هم یک چیزیه که کل خانواده می تونن باش کار کنن)
اگه یک کیس میخای بخری حتما باید یک اسپیکر خوب که برای باندها پایه هم داشته باشه بخری تازه بازم ورودی اپتیکال نداره(ورودی اپتیکال برای ps3 وxbox ) که برای اینکه ورودی اپتیکال هم داشته باشه بازم باید پول بیشتری برای اسپیکر بدی که به نظر من باز هم به زیبایی یک سینما خانگی نمیشه)
اولا سيستمي كه من بالا معرفي كردم ، اسپيكر هم روش هست . شما يه بار با دقت بخون ، ميبيني.
ثانيا اپتيكال و HDMI رو هم الان بسياري از مادربردها دارن.
روي مادربردهاي الان كارت صداهاي بسيار خوبي هستش .
اين خروجي هاي يه مادربرد گيگابايت هستش كه قيمتش حدود 100 تومنه. نگاه كن. اكثر پورتهاي مورد نياز براي يه سيستم صوتي تصويري رو داره.HDMI 1.3 رو داره. خروجي 7.1 كانال داره. ديكد كننده صداي دالبي داره.
مادربرد خودم همين چيپست صدا رو داره . واقعا صداي شفاف و بي نقصي داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.3* certification, support Full HD 1080P
HDMI is able to provide up to 5Gb/s video transmitting bandwidth and multi-channel high quality audio all through a single cable. Able to transmit superior, uncompressed digital video and audio, HDMI ensures the crispest rendering of digital content up to 1080p without the quality losses associated with analog interfaces and their digital-to-analog conversion. GA-MA780G-UD3H has obtained the latest HDMI 1.3* certification, able to support Full HD 1080p multi-media and HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) which allowing Blu-ray/ HD DVD and other protected contents playback.
* HDMI 1.3 certified in video spec only
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dolby Home Theater® - Enjoy a Rich Home Theater Surround Sound Experience
Dolby Home Theater places listeners in the middle of the action, giving their PCs a powerful set of tools to deliver a cinema-style experience in vivid surround sound.
Delivers vivid surround sound for music, movies, and games, using two to eight speakers or any set of headphones
Designed to automatically deliver the best possible listening experience.
ALC889A Enables a Superior Audio Experience
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Excellent Audio Performance
High-performance DAC (Digital-Analog Converter) with 106 dB Signal-to-Noise ratio playback quality, designed especially for Windows Vista Premium PCs.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Blu-ray/HD DVD Full Rate Audio Support
The ALC889A enables high quality Full Rate Lossless Audio for content protected media and support for both Blu-ray and HD DVD formats for an exhilarating home theater entertainment experience.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.1+2 Channel High Definition Output
The ALC889A provides support for 7.1 sound playback, plus 2 channels of independent stereo output (multiple streaming) through the front panel stereo outputs.
خلاصه كلام اينكه الان كامپيوترها از نظر تكنولوژي هاي صوتي تصويري هيچي كم ندارن و از نظر كارايي و عملكرد حتي بهتر از بهترين سينماهاي خانگي هستن.
در طي ساليان سال ما به اين دستگاه هاي صوتي تصويري بي مصرف عادت كرديم و پذيرش يه دستگاه همه كاره برامون سخته ! اما فقط كافيه كه يكبار PC رو در مركز سرگرمي هاي خونگي قرار بديد ، تازه ميفهميد چقدر پولتون الكي براي خريد سيستمهاي صوتي تصويري هدر داديد..
amirrezan95
13-03-2010, 12:50
اون اسپیکری که شما نوشتید 100 تومان به درد گیم هم نمی خوره چه برسه به دالبی
تازه مادربردها هم خروجی اپتیکال دارن تا به اسپیکری که ورودی اپتیکال داشته باشه وصل بشن نه ورودی اپتیکال
یه چیزی هم در بالا یادم رفت بگم که مصرف برق این کامپیوتر با یک اسپیکر خوب خیلی بیشتر از سینما خانگی است
ولی کامپیوتر یا لپتاپ به جای بلوری یا اچ دی پلیر به نظرم عقلانی است اگر ps3 نداشته باشین
منم با pc کنار سینما خانگیموافقم مخصوصا پی سی خودم که عکسشو پایین میبینید فقط خیلی خوب نیوفتاده
مشخصاته سیستم من :
cpu i7 920
main msi eclipse plus
ram g skill 6 gb
vga 2* hd5870 crossfire
psu enermax revoulation 1250 w
case haf 932
یادم رفت بگم مادربوردم رو خودش یه گرافیک نیمه حرفه ای از کریتیو داره که واقعا صدای فوق العاده ای داره
واقعا وقتی وصل میشه به v10 50 اینچم کولاک میکنه
منم با pc کنار سینما خانگیموافقم مخصوصا پی سی خودم که عکسشو پایین میبینید فقط خیلی خوب نیوفتاده
مشخصاته سیستم من :
cpu i7 920
main msi eclipse plus
ram g skill 6 gb
vga 2* hd5870 crossfire
psu enermax revoulation 1250 w
case haf 932
یادم رفت بگم مادربوردم رو خودش یه گرافیک نیمه حرفه ای از کریتیو داره که واقعا صدای فوق العاده ای داره
واقعا وقتی وصل میشه به v10 50 اینچم کولاک میکنه
سيستم جالبيه.:20:
ولي اين سيستم كامپيوتري خيلي قويه و احتياجي به اين CPU , VGA قوي نيست.
همون سيستمي كه چند پست قبل معرفي كردم، اقتصادي تره .:11:
اولا سيستمي كه من بالا معرفي كردم ، اسپيكر هم روش هست . شما يه بار با دقت بخون ، ميبيني.
ثانيا اپتيكال و HDMI رو هم الان بسياري از مادربردها دارن.
روي مادربردهاي الان كارت صداهاي بسيار خوبي هستش .
اين خروجي هاي يه مادربرد گيگابايت هستش كه قيمتش حدود 100 تومنه. نگاه كن. اكثر پورتهاي مورد نياز براي يه سيستم صوتي تصويري رو داره.HDMI 1.3 رو داره. خروجي 7.1 كانال داره. ديكد كننده صداي دالبي داره.
مادربرد خودم همين چيپست صدا رو داره . واقعا صداي شفاف و بي نقصي داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.3* certification, support Full HD 1080P
HDMI is able to provide up to 5Gb/s video transmitting bandwidth and multi-channel high quality audio all through a single cable. Able to transmit superior, uncompressed digital video and audio, HDMI ensures the crispest rendering of digital content up to 1080p without the quality losses associated with analog interfaces and their digital-to-analog conversion. GA-MA780G-UD3H has obtained the latest HDMI 1.3* certification, able to support Full HD 1080p multi-media and HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) which allowing Blu-ray/ HD DVD and other protected contents playback.
* HDMI 1.3 certified in video spec only
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dolby Home Theater® - Enjoy a Rich Home Theater Surround Sound Experience
Dolby Home Theater places listeners in the middle of the action, giving their PCs a powerful set of tools to deliver a cinema-style experience in vivid surround sound.
Delivers vivid surround sound for music, movies, and games, using two to eight speakers or any set of headphones
Designed to automatically deliver the best possible listening experience.
ALC889A Enables a Superior Audio Experience
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Excellent Audio Performance
High-performance DAC (Digital-Analog Converter) with 106 dB Signal-to-Noise ratio playback quality, designed especially for Windows Vista Premium PCs.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Blu-ray/HD DVD Full Rate Audio Support
The ALC889A enables high quality Full Rate Lossless Audio for content protected media and support for both Blu-ray and HD DVD formats for an exhilarating home theater entertainment experience.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.1+2 Channel High Definition Output
The ALC889A provides support for 7.1 sound playback, plus 2 channels of independent stereo output (multiple streaming) through the front panel stereo outputs.
خلاصه كلام اينكه الان كامپيوترها از نظر تكنولوژي هاي صوتي تصويري هيچي كم ندارن و از نظر كارايي و عملكرد حتي بهتر از بهترين سينماهاي خانگي هستن.
در طي ساليان سال ما به اين دستگاه هاي صوتي تصويري بي مصرف عادت كرديم و پذيرش يه دستگاه همه كاره برامون سخته ! اما فقط كافيه كه يكبار PC رو در مركز سرگرمي هاي خونگي قرار بديد ، تازه ميفهميد چقدر پولتون الكي براي خريد سيستمهاي صوتي تصويري هدر داديد..
به نظرت بهتر نیست از سینما به عنوان پخش کننده صدا استفاده کرد و رابط hdmi پی سی یا لپتاپ رو بزنیم به تلویزیون و بعد با استفاده از قابلیت انتقال صدا توسط hdmi و استفاده از خروجی صدای toslink از تلویزیون به سینما صدا رو منتقل کنیم ؟ اینجوری بنظرم باسه کسایی که قبلا سینما داشتن و نمی خوان هزینه باسه خرید مجدد بلندگو بدن و همچنین صداهایی که از منابع دیگر ( مثل کنسول های بازی ) میاد و با رابطhdmi به تلویزیون وصل هستن می تونن بدون هیچ کاری صدارو به سینما منتقل کنن بجای اینکه از تلویزیون پخش کنن. و از تمام تکنولوژی ها صدا هم پشتیبانی می شه )
راستش به دنبال صحبت دوستان، من واسه تست و خرید یه سیستم دوم، امروز کامپیوترمو با کابل HDMI به تلوزیون 40b690 سامسونگ وصل کردم. کارت گرافیک من GF8400-512 هست.
رزلوشون رو رو آخرین درجه یعنی 1920x1080 – 60Hz گذاشتم و یه فیلم HD واسه تست گذاشتم. اما راستش نتیجه زیاد جالب نبود:13:. البته اگه کسی تا حالا تصویر HD ندیده نباشه کیفیت به نظرش خیلی خوب میاد، اما وقتی همین فیلمو از طریف USB تلوزیون تماشا میکنم کیفیت به مراتب بهتره :27:.
کامپیوتر تصویر رو مقداری روشنتر و رنگها رو کمی گرمتر نشون میده که حالا زیاد مهم نیست و شاید بشه تنظیمش کرد اما مشکل اصلی یه حالت دون دون بودن تصویر کامپیوتره که تو عکسهای ثابت بیشتر خودشو نشون میداد. این موضوع باعث شد که اولویت رو به خرید یه هارد اکسترنال واسه تلوزیون بدم :31:.
djmilad_mrb
19-03-2010, 19:11
کلا ایده جالبیه :40:
اما خوب زیاد منطقی نیست از لحاظ دکور میگم شاید استفاده از لپ تاپ بهتر باشه فکر کنم بشه از طریق dlna با استفاده از لپ تاپ رویه پنل فیلم رو مشاهده کرد اما خدا وکیلی خیلی از ماها این جور چیزا رو بیشتر برایه دکور یا برایه اینکه از تکنولوژی عقب نباشیم میگیریم و از این وسایل استفاده نمیکنیم :19:
به نظرت بهتر نیست از سینما به عنوان پخش کننده صدا استفاده کرد و رابط hdmi پی سی یا لپتاپ رو بزنیم به تلویزیون و بعد با استفاده از قابلیت انتقال صدا توسط hdmi و استفاده از خروجی صدای toslink از تلویزیون به سینما صدا رو منتقل کنیم ؟ اینجوری بنظرم باسه کسایی که قبلا سینما داشتن و نمی خوان هزینه باسه خرید مجدد بلندگو بدن و همچنین صداهایی که از منابع دیگر ( مثل کنسول های بازی ) میاد و با رابطhdmi به تلویزیون وصل هستن می تونن بدون هیچ کاری صدارو به سینما منتقل کنن بجای اینکه از تلویزیون پخش کنن. و از تمام تکنولوژی ها صدا هم پشتیبانی می شه )
شما هم ایده تون جالبه به شرطی که کسی سینمایه خانگی داشته باشه :40:
راستش به دنبال صحبت دوستان، من واسه تست و خرید یه سیستم دوم، امروز کامپیوترمو با کابل HDMI به تلوزیون 40b690 سامسونگ وصل کردم. کارت گرافیک من GF8400-512 هست.
رزلوشون رو رو آخرین درجه یعنی 1920x1080 – 60Hz گذاشتم و یه فیلم HD واسه تست گذاشتم. اما راستش نتیجه زیاد جالب نبود:13:. البته اگه کسی تا حالا تصویر HD ندیده نباشه کیفیت به نظرش خیلی خوب میاد، اما وقتی همین فیلمو از طریف USB تلوزیون تماشا میکنم کیفیت به مراتب بهتره :27:.
کامپیوتر تصویر رو مقداری روشنتر و رنگها رو کمی گرمتر نشون میده که حالا زیاد مهم نیست و شاید بشه تنظیمش کرد اما مشکل اصلی یه حالت دون دون بودن تصویر کامپیوتره که تو عکسهای ثابت بیشتر خودشو نشون میداد. این موضوع باعث شد که اولویت رو به خرید یه هارد اکسترنال واسه تلوزیون بدم :31:.
منظروت از دون دون شدن چی هست؟ میشه بهتر توضیح بدی؟ می خوام رو تصویر خودم هم بررسی کنم ببینم رخ میده یا نه.....
از چه پلیری تو سیستم استفاده کردی باسه پخش؟؟؟ می تونی از مشخصات کدک های ویدیو و صدایی که استفاده شده در فیلمت و بیترت و .... هم یکم اطلاعات بزاری؟( باسه برسی)
کلا ایده جالبیه :40:
اما خوب زیاد منطقی نیست از لحاظ دکور میگم شاید استفاده از لپ تاپ بهتر باشه فکر کنم بشه از طریق dlna با استفاده از لپ تاپ رویه پنل فیلم رو مشاهده کرد اما خدا وکیلی خیلی از ماها این جور چیزا رو بیشتر برایه دکور یا برایه اینکه از تکنولوژی عقب نباشیم میگیریم و از این وسایل استفاده نمیکنیم :19:
شما هم ایده تون جالبه به شرطی که کسی سینمایه خانگی داشته باشه :40:
خوب منم تو اولین شرط این حالت رو گفته بودم:31:.
ولی من تصمیم دارم از این روش برم چون دیدم هم برام به صرفه تره هم بازدهی اش بیشتره و دستم هم در اینده بازتره
منظروت از دون دون شدن چی هست؟ میشه بهتر توضیح بدی؟ می خوام رو تصویر خودم هم بررسی کنم ببینم رخ میده یا نه.....
از چه پلیری تو سیستم استفاده کردی باسه پخش؟؟؟ می تونی از مشخصات کدک های ویدیو و صدایی که استفاده شده در فیلمت و بیترت و .... هم یکم اطلاعات بزاری؟( باسه برسی)
نمیدونم با ادیتور ACDSEE تا حالا سعی کردید یه عکسی رو شارپ کنید؟ چندبار که این فیلتر رو رو عکس اعمال کنید، هرچند که عکس واضح تر میشه اما حالت نقطه نقطه شدن و یا هون دون دون بودن تو عکس ظاهر میشه. این بهترین مثالیه که میتونم بزنم.
فکر نمیکنم این موضوع به پلیر و کدک ربطی داشته باشه، چون همونطور که گفتم تو تماشای عکس ثابت هم خودشو نشون میده. همون عکسهای نمونه ای که تو حافظه تلوزیون هست و رزولوشن 1920x1080 داره، وقتی با کامپیوتر نگاه میکنی تو بعضی از قسمتهاش که رنگها یه دست تره این حالت نقطه نقطه وجود داره.
لازم به توضیحه که وقتی رزلوشن کامپیوتر رو کم میکنم، مثلا رو 1024x768 میذارم این مسئله رو ندارم اما خب تصویر دیگه اون کیفیت اولیه رو نداره و ماته.
من فیلما رو با KMPlayer تماشا میکنم. یه نمونه اشم این مشخصات روداره:
D:\Movie\HD\Coraline.mp4
Format : MPEG-4
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 2mn 26s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 9 801 Kbps
Maximum bit rate : 55.1 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 036 pixels
Display aspect ratio : 1.853
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.206
Audio #2
Bit rate : 188 Kbps
Maximum bit rate : 344 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 16 bits
afshin b
20-03-2010, 10:45
منم فيلم ترنسفورمرز(فول اچ دي با بيتريت حدود 40) رو با لپتاپ وصل كرده بودم به ال سي دي و تصوير دقيقا همينطوري دون دون داشت و خيلي ضدحال خورده بودم، ولي بعدش پلير رو عوض كردم(فكر كنم اول km بود بعد گذاشتم رو powerdvd 9) تصوير شفاف شد بدون هيچ دون دوني خيلي خوب شده بود. شمام پلير رو عوض كن بايد خوب شه.
---------------------------------
لپتاپي وجود داره كه بشه ازش صداي چند كاناله خروجي گرفت؟ خروجي اپتيكال صدا دارن؟
ممنون از شما. powerdvd 9 ندارم. پیداش میکنم با اونم تست میکنم ببینم چطوریه.
نمیدونم با ادیتور ACDSEE تا حالا سعی کردید یه عکسی رو شارپ کنید؟ چندبار که این فیلتر رو رو عکس اعمال کنید، هرچند که عکس واضح تر میشه اما حالت نقطه نقطه شدن و یا هون دون دون بودن تو عکس ظاهر میشه. این بهترین مثالیه که میتونم بزنم.
فکر نمیکنم این موضوع به پلیر و کدک ربطی داشته باشه، چون همونطور که گفتم تو تماشای عکس ثابت هم خودشو نشون میده. همون عکسهای نمونه ای که تو حافظه تلوزیون هست و رزولوشن 1920x1080 داره، وقتی با کامپیوتر نگاه میکنی تو بعضی از قسمتهاش که رنگها یه دست تره این حالت نقطه نقطه وجود داره.
لازم به توضیحه که وقتی رزلوشن کامپیوتر رو کم میکنم، مثلا رو 1024x768 میذارم این مسئله رو ندارم اما خب تصویر دیگه اون کیفیت اولیه رو نداره و ماته.
من فیلما رو با KMPlayer تماشا میکنم. یه نمونه اشم این مشخصات روداره:
D:\Movie\HD\Coraline.mp4
Format : MPEG-4
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 2mn 26s
Bit rate : 9 801 Kbps
Maximum bit rate : 55.1 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 036 pixels
Display aspect ratio : 1.853
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.206
Audio #2
Bit rate : 188 Kbps
Maximum bit rate : 344 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 16 bits
منم فيلم ترنسفورمرز(فول اچ دي با بيتريت حدود 40) رو با لپتاپ وصل كرده بودم به ال سي دي و تصوير دقيقا همينطوري دون دون داشت و خيلي ضدحال خورده بودم، ولي بعدش پلير رو عوض كردم(فكر كنم اول km بود بعد گذاشتم رو powerdvd 9) تصوير شفاف شد بدون هيچ دون دوني خيلي خوب شده بود. شمام پلير رو عوض كن بايد خوب شه.
---------------------------------
لپتاپي وجود داره كه بشه ازش صداي چند كاناله خروجي گرفت؟ خروجي اپتيكال صدا دارن؟
من fullhd هنوز ندارم که پخش کنم بهترین کیفیتم hd است.....:41: پس شاید بخاطر همین متوجه این حالت نمیشم....
اگر خروجی hdmi داشته باشهباشه فکر کنم بدون احتیاج به چیز خواسی می تونین صدای چند کاناله رو منتقل کنین.
چه تاپیک توپی
یه سوال :
مباحثی که در اینجا مطرح میشه ربطی به کیسهای HTPC نداره ؟
آیا همچین کیسهایی تو ایران هست قیمتاش که تو اینترنت زیاد گرون نیست.
البته من این سیستم رو برای اینکه وصل کنم به سینمایه خانگی و فیلم ببینم نگرفتم ولی خوب میشه برای اینکارم ازش استفاده کرد
البته این سیستم من هنوز یه 1 تومنی خرج داره منتظره بودجش هستم
خیلی اهل بازی نیستم ولی بازی کردن باهاش خیلی حال میده کیفیت فوق العاده ای داره
بعضی ها هستن مثل من هیچ وقت برای یه سری چیزا به قیمتش فک نمیکنن ولی این سیستم اصلا اقتصادی نیست و اگرم کسی استفاده ای نداره همچین سیستمی نگیره چون میشه خرج الکی
چه تاپیک توپی
یه سوال :
مباحثی که در اینجا مطرح میشه ربطی به کیسهای HTPC نداره ؟
آیا همچین کیسهایی تو ایران هست قیمتاش که تو اینترنت زیاد گرون نیست.
چرا ....یکی از گزینه ها اینه .....قرار بود یکی یک لیست و قیمت بزاره نمی دونم چه شد......:13:
چرا ....یکی از گزینه ها اینه .....قرار بود یکی یک لیست و قیمت بزاره نمی دونم چه شد......:13:
من یکی تو پایتخت پیدا کردم 1650000 و 1700000 فرقشون تو هارد 500 و 750 گیگ .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
milad_a_v
01-04-2010, 11:42
برای ----S
چه کارتی پیشنهاد میدهید
اساتید محترم برای اینکه بهترین کیفیت و کارایی را داشته باشیم
PROOF SKYSTAR HD2, یا برند های دیگه؟؟؟
سلام:
من كل تاپيك رو خوندم
حالا من يك سوال دارم :
كامپيوتر من از تلوزيون 10 متر فاصله داره و تلوزيون هم ورودي hdmi نداره .
دوستم ندارم از كابل ورودي خروجي استفاده كنم چون اصلا كيفيت نداره.
من از يكي شنيدم كه يك دستگاهي هست كه به صورت بيسيم فيلم رو از كامپيوتر به تلوزيون ارسال ميكنه با امواج وايرلس كه يك فرستنده به كامپيوتر وصل ميشه و يك گيرنده به تلوزيون.
و گفت يك دستگاه ديگه هم هست كه به كامپيوتر وصل ميشه و فيلم رو به صورت UHF پخش ميكنه و تو ميتوني از طريق تلوزيون دنبال اون موج بگردي و به عنوان يك كانال فيلم رو نگاه كني كه البطه همسايه ها هم اگه بدونن ميتونن دنبال كانال تو بگردن و هر چي تو نگاه ميكني رو اونا هم نگاه كنن.
اين طرف تا همين قدر اطلاعات داشت ولي نمي دونست قيمتش چنده و از كجا ميشه خريد
حالا كسي هست كه اين دستگاه ها رو ديده باشه و بدونه از كجا ميشه خريد؟
milad_a_v
01-04-2010, 23:36
فکر میکنم این تاپیک با تاپیک زیر همزمان سر یک موضوع بحث میکنه!!
من خیلی وقته از این روش استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم
فقط شما یه قطعه مهم رو فراموش کردید و اونم یه دکودر صوتیه که میتونه این مجموعه رو کامل کنه
دکودر صوتی خروجی صدا رو از کامپیوتر میگیره و پردازش میکنه و میده به باندهاتون تا معنی کیفیت رو بفهمید
فکر میکنم این تاپیک با تاپیک زیر همزمان سر یک موضوع بحث میکنه!!
اره متاسفانه اینور نیامده فعلا یک مدل معرفی کرده ( که چند پست قبلتر هم هست ) که اگر تومانی باشد اصلا نمی ارزد و پی سی دستساز یا لپ تاپ به صرفه تره
( فقط ظاهرش ممکنه خوب باشه)
milad_a_v
02-04-2010, 14:31
دکودر قیمتش بالا در میاد
بعد باید براش باند جدا هم تهیه کنید که اگه کیفیت میخواهید باز هم مثلا باند های Monitor Audio باید تهیه کنید که دیگه خیلی گرون میشه
میشه از یه کارت صدای معمولی والو یا حرفه ای کریتیو استفاده کرد تا تفکیک صوتی بالا بده
دکودر صوتی خروجی صدا رو از کامپیوتر میگیره و پردازش میکنه و میده به باندهاتون تا معنی کیفیت رو بفهمید
برندش چی هست؟؟
دکودر قیمتش بالا در میاد
بعد باید براش باند جدا هم تهیه کنید که اگه کیفیت میخواهید باز هم مثلا باند های Monitor Audio باید تهیه کنید که دیگه خیلی گرون میشه
میشه از یه کارت صدای معمولی والو یا حرفه ای کریتیو استفاده کرد تا تفکیک صوتی بالا بده
برندش چی هست؟؟
من کریتیو دارم دو تا ورودی اپتیک داره pc و xbox360 رو بهش وصل کردم یه ست کامل جاز اسپیکر هم خریدم که ووفر وحشتناکی داره موقع فیلم و بازی ساختمون میلرزه ولی اصلا گوشو اذیت نمیکنه
الان نمیدونم قیمت چنده ولی هرچی باشه ارزششو داره تا صداشو نشنوی نمیفهمی چی میگم صدایی که از سینما خانوادگی میاد بچه بازیه در مقابل این
این لینک هم لوازم لازم با قیمتها برای ساخت یدونه htpc رو نشون میده سایت خارجیه!
amir3408
04-04-2010, 23:58
آقا منم دقیقا همینو تو برنامه گذاشتم.
چون فرمت ها هر روز تغییر میکنن ولی کامپیوتر همیشه کامپیوتر میمونه و میشه آپگریدش کرد .
اینجوری شاید الان یکم بیشتر پول بدم ولی خیالم راحت هست که تا چند سال آینده به جز بلوری هر فرمتی که بیاد به بازار رو میتونم راحت ببینم.
راستی میشه بگید اسپیکری در حد یه سینمای خانگی 400 تومنی رو چند میشه خرید؟؟ و کیفیت صداهای اینا چقدر باهم فرق دارند؟؟
الان تو خونه یه سیستم صوتی شارپ دارم که حدود 12 سال پیش از استانبول گرفتم 109 تومن که فقط سی دی صوتی پخش میکنه.
یه LG VCD دارم که حدود 9 سال پیش 135 گرفتم.
یه samsung DVD دارم که حدود 4 سال پیش گرفتم و قیمتشم یادم نیست.
الان همه اینا بی مصرف موندن.
من خودم هیچ مشکلی با گذاشتن کیس کنار تلوزیون ندارم به نظرم خیلی هم خوب میشه. البته تلوزیون روی میز هست.
در ضمن میتونم ----- رو هم بذارم توی کیس. کلا کیس میشه مرکز مالتی مدیا تو خونه.
حساب کن آهنگ گوش دادن با XBMC یا J-river media center با اون ویژوالایزیشن های محسور کننده چه حالی داره.
اینجوری شاید الان یکم بیشتر پول بدم ولی خیالم راحت هست که تا چند سال آینده به جز بلوری هر فرمتی که بیاد به بازار رو میتونم راحت ببینم.
بله دقيقا همينطوره.
در ضمن ، شما چندسال ديگه كه بلوري فراگير شد ، يه درايو بلوري ميخري ميزاري رو سيستمت كه تا اون موقع حتما به 20 يا 30 تومن ميرسه.
اونوقت فكرش رو بكن ، الان يه سري از بچه ها رفتن بلوري پلير خريدن با قيمت 500 كه البته هنوز خيلي از امكانات بلوري از جمله 3D رو ندارن.
راستي شما همين الان بدون داشتن بلوري درايو ، ميتونيد فيلمهاي HD با فرمت MKV رو از طريق اينترنت سفارش بديد. اين فرمت MKV رو هم خيلي از پليرها نميخونن.
كلا هرجور حساب كني خريد يه PC خيلي عاقلانه تره.
توي چندتا صفحه قبل يه سيستم به همراه قيمتاش گذاشتم كه ميتونيد از اون هم استفاده كنيد.
milad_a_v
05-04-2010, 23:38
توي چندتا صفحه قبل يه سيستم به همراه قيمتاش گذاشتم كه ميتونيد از اون هم استفاده كنيد.
این سیستم هایی که گرافیک آنبرد دارن معمولا تو اجرای فایلهای ریپ BD. HDdvd مشکل دارن و ایمج ها رو خیلی بد و کند نشون میدن
هر چه قدر هم که رم زیاد واسشون تعریف کنی فرقی نمیکنه البته من این قضیه رو تو GPU اینتل دیدم...:13:
تو بقیه چطوره.؟
یکی که کاملا تست شده باشه...:5:
1080i رو منظورم نیستا :41:
ریپ ها رو میگم:20:
این سیستم هایی که گرافیک آنبرد دارن معمولا تو اجرای فایلهای ریپ BD. HDdvd مشکل دارن و ایمج ها رو خیلی بد و کند نشون میدن
هر چه قدر هم که رم زیاد واسشون تعریف کنی فرقی نمیکنه البته من این قضیه رو تو GPU اینتل دیدم...:13:
تو بقیه چطوره.؟
یکی که کاملا تست شده باشه...:5:
1080i رو منظورم نیستا :41:
ریپ ها رو میگم:20:
سيستمي كه من معرفي كردم بر پايه AMD و با چيپ ست 785 هستش كه گرافيك آنبرد 4200 روي خودش داره كه به راحتي فيلمهاي HD رو پخش ميكنه.
اگر هم نخواستيد ميتونيد يه مادربرد ارزونتر با چيپست 770 بگيريد و بعد يه كارت گرافيك 4670 يا 4650 بگيريد كه قيمت هاي بسيار پاييني دارن و قابليت HD خوبي دارن.
من خودم با گرافيك آنبرد 4200 فيلمهاي HD Rip رو پخش كردم ، فقط بايد از پليري استفاده كنيد كه بتونه از كارت گرافيكتون كار بكشه.
در ضمن چون ميخواهيم يه سيستم با حداقل قيمت و حداكثر كارايي رو داشته باشيم ، سيستمهاي مبتني بر AMD بهتر جواب ميدن.
hamidR15
13-04-2010, 17:57
سلام دوستان
من اين تاپيك رو كامل مطالعه كردم.به گزينه هاي جالبي دوستان اشاره كردن.آيا كسي از شما يه فيلم بلو ري اورجينال كد A آمريكا يا كانادا رو داره؟
ببينيد دوستان شما اين فيلمهاي HD كه تو نت ميبينيد فرمت فشرده شده از روي يه فيلم HD هستش.
قبول دارم كه خيلي از دوستان با همين فيلمها هم به قول معروف حال ميكنن.ولي آيا تا حالا صداي DTS-HD رو كسي شنيده.آيا با اين دستگاههائي كه اشاره كرديد ميتونيد يه صدا 5.1 كانال قدرتمند داشته باشيد.به نظر من آدم بايد كمي هم براي چشم و گوشش ارزش غائل بشه.هيچوقت اين PC نميتونه و نخواهد توانست DSP و يه صداي فراگير واقعي رو بهتون ارائه كنه.
لذت بردن از يه فيلم به نظر من بعد از تصوير لذت شنيداري از امكانات صوتي يه فيلم هست.البته من خودم فيلم اورجينال هايبريد دارم ولي هنوز BD Player نگرفتم.ولي روي تراك DVD چنان صدائي ميگيرم كه نگو.درسته كه هزينه بالاست ولي با هزينه هاي كمتر هم ميشه يه سيستم خوب جمع كرد.
اين نظر من بود و به نظر همه دوستان هم احترام ميزارم.
موفق باشيد.
vahidsport
14-04-2010, 14:12
تا حال یه پلیر رو ندیدم که بتونه مثل JetAudio صدا رو با کیفیت پخش کنه ، حالا کاری با کارت صوت ندارم البته همین طوری کارت صوت هایی که رو مین ها میزان خوبه مخصوصا کارت صوت های مین های ASUS که حرف نداره(Analog Device) الان مین هایی هستند که صدا شون 7.1 هست اگه این ها هم بد بودن یه کارت صدا جا بخرین که اینا حرف ندارن کارت صدا قطعه ای هست که کارش فقط پردازش صداس هیچ وقت یه پلیر نمیتونه به کارت صدا برسه مشخصات EAGET M890 رو که یه HD Player هست رو ببینید که نوع صداش رو نوشته Realtek 1283 chipset, support 1080P output که این Realtek کارت صدات های رو مین هست که بدنیست پس یعنی تو پلیر ها هم دارن از کارت صوت PC استفاده میکنن با این حال کنار JetAudio یه قول میشه وای به حال روزی که از کارت صوت های حرفه ای استفاده کنی....
بزرگترین مضیت PC اینکه اگه یه نرم افزار حالا تو صدا یا تصویر مشکل داشته باشه شما میتونید با یه نرم افزار دیگه فیلم نگاه کنید برعکس پلیر های که باید دستگاه رو عوض کنید
ولی به یه دلیل با حرف های شما موافقم که من تا حالا یه اسپیکر درست و حسابی ندیدم که در عین حال که بیس داره بتونه صدای ریز فوقلعاده بیرون بده اکثر اسپیکر ها فقط بیس دارن حتی گرون قیمتاشون هم
hamidR15
14-04-2010, 16:27
تا حال یه پلیر رو ندیدم که بتونه مثل JetAudio صدا رو با کیفیت پخش کنه ، حالا کاری با کارت صوت ندارم البته همین طوری کارت صوت هایی که رو مین ها میزان خوبه مخصوصا کارت صوت های مین های ASUS که حرف نداره(Analog Device) الان مین هایی هستند که صدا شون 7.1 هست اگه این ها هم بد بودن یه کارت صدا جا بخرین که اینا حرف ندارن کارت صدا قطعه ای هست که کارش فقط پردازش صداس هیچ وقت یه پلیر نمیتونه به کارت صدا برسه مشخصات EAGET M890 رو که یه HD Player هست رو ببینید که نوع صداش رو نوشته Realtek 1283 chipset, support 1080P output که این Realtek کارت صدات های رو مین هست که بدنیست پس یعنی تو پلیر ها هم دارن از کارت صوت PC استفاده میکنن با این حال کنار JetAudio یه قول میشه وای به حال روزی که از کارت صوت های حرفه ای استفاده کنی....
بزرگترین مضیت PC اینکه اگه یه نرم افزار حالا تو صدا یا تصویر مشکل داشته باشه شما میتونید با یه نرم افزار دیگه فیلم نگاه کنید برعکس پلیر های که باید دستگاه رو عوض کنید
ولی به یه دلیل با حرف های شما موافقم که من تا حالا یه اسپیکر درست و حسابی ندیدم که در عین حال که بیس داره بتونه صدای ریز فوقلعاده بیرون بده اکثر اسپیکر ها فقط بیس دارن حتی گرون قیمتاشون هم
سلام
من هم تا حدودي با صحبتت موافقم.
ببين براي پخش يه صداي خوب بايد يه DAC خوب داشته باشيم.مثلا يه Audio پلير خوب با DAc 24Bit/192Khz رو نميشه با يه DVD Player خوب با همين شرايط مقايسه كرد.
كابل HDMI خوب خيلي تو انتقال اطلاعات و وفاداري به سورس موثره.يه كابل HDMI از برند VAN DEN HUL متري 120تومن قيمت داره.
كابل اسپيكرها هم تو انتقال صدا بسيار موثره كه اون هم قيمت بالائي داره.
اگر دنبال گوش كردن به موسيقي و بردن لذت واقعي ويا ديدن فيلم با كيفيت اصلي هستيد بايد پول خرج كنيد.در غير اينصورت ميشه از اين سيستمها و HTPC ها هم لذت برد.
هر كسي سليقه اي داره.
Nikonian
14-04-2010, 16:44
اسپیکرهای Altec Lansing رو امتحان کنید ، بی نظیره !
hamidR15
17-04-2010, 14:12
اسپیکرهای Altec Lansing رو امتحان کنید ، بی نظیره !
سلام
به نظر من دوستان اگر ميخواهند از اين سيتمهاي كامپيوتري براي اينكه دسترسي به فيلم اورجينال ندارن،استفاده نمايند،بهتره يه A/V Receiver خوب به همراه يه ست بلندگوي مناسب تهيه نمايند تا حد اكثر لذت از افكتهاي موجود در فيلمها خصوصا افكتهاي DTS رو برده باشن.
اين بلنگوئي كه شما معرفي خوبه ولي اگر بخواهيد فيلم رو روي LCD يا LED بزرگ ببينيد زياد مناسب نيست
مثلا يه همچين چيزي كه قيمت بسيار مناسبي داره،البته فقط اسپيكرهاش منظورمه:
file:///C:/DOCUME%7E1/jebeli/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.png
Javad_Ed
16-06-2010, 17:09
سلام دوستان کلا به این چیزی که شما میخواین میگن :
htpc
اصولا هم لازم نیست روش وین نصب بشه میتونید از یه مدیا سنتر قوی هم استفاده کنید...
براشون یسری کیس های خوشکل مشکل هم وجود داره که کوچیکند...
خب باز هم از مزيت PC براتون بگم.
يكي ديگه از خوبيهايي كه PC داره اينه كه شما ميتونيد كارت --- بخريد و با برنامه ProgDVB شبكه هاي اجنبي رو راحت باهش ببنيد ، كارتي ها رو باز كنيد ، فيلمها و سريالها رو در هارد ضبط كنيد.
خداييش PC خيلي حالش بيشتر از سيستمهاي صوتي تصويريه.
t_tanhayam
20-06-2010, 09:19
خب باز هم از مزيت PC براتون بگم.
يكي ديگه از خوبيهايي كه PC داره اينه كه شما ميتونيد كارت --- بخريد و با برنامه ProgDVB شبكه هاي اجنبي رو راحت باهش ببنيد ، كارتي ها رو باز كنيد ، فيلمها و سريالها رو در هارد ضبط كنيد.
خداييش PC خيلي حالش بيشتر از سيستمهاي صوتي تصويريه.
اين يكي رو موافقم چون همين كار رو دارم انجام ميدم و واقعا لذت داره بشيني شبكه هاي فول اچ دي ببيني واز شبكه هاي مثل mtv hd با فرمت ts ركورد كني با كارت :46::10:
بچه ها بهتر نیست روی قطعاتی که الان میشه با صرف هزینه کم تهیه کرد بحث کنیم و فناوری هایی که تو این زمینه هست؟
و همچنین روی نرم افزار هایی که میشه روی این سیستم ها برای نصب انتخاب کرد؟
بچه ها بهتر نیست روی قطعاتی که الان میشه با صرف هزینه کم تهیه کرد بحث کنیم و فناوری هایی که تو این زمینه هست؟
و همچنین روی نرم افزار هایی که میشه روی این سیستم ها برای نصب انتخاب کرد؟
چند صفحه قبل يه سيستم مبتني بر AMD رو نوشتم كه براي كار مولتي مديا و پخش فيلمهاي سنگين بسيار عالي عمل ميكنه و قيمت بسيار خوبي هم داره. ( البته دقت كنيد كه قيمتهاي اون پستي كه دادم حتي پايين تر هم اومده )
از نظر نرم افزاري هم من چندتا پلير رو توي ال سي دي تست گرفتم. كيفيت Power DVD 9 بهتر از بقيه بود و پيشنهاد ميكنم براي پخش DVD و بلوري و .... از اين نرم افزار استفاده كنين.
می گم این تاپیک جاش تو زیر بخش پخش کننده های صوتی تصویری نیست؟
happykhan
29-06-2010, 23:21
سلام
ممکنه انتخاب هایی رو که واسه خریداسپیکر واسه یه HTPC برای ایجاد یک سینمای خانگی رو با ذکر قیمت بفرمایید؟؟
aminashtari
17-04-2011, 15:05
سلام
حیف این تاپیک که این همه مدته بدون پاسخ داره خاک میخوره!!
اگه دوستان استقبال کنند دوباره موضوع رو ادامه بدیم.
آقا یه نفر پیدا نشد یه پاسخ دقیق و منطقی به اصل موضوع تاپیک بده :"pc یا سیستمهای صوتی و تصویری؟"
من جای دیگه ای هم این سئوال رو پرسیدم. کلی هم توی صفحات فروم جستجو کردم. یه جاهایی مثل " همه چیز در مورد HTPC" بحثهای مشابهی وجود داشت اما هیچ کدوم با قطعیت و علت محکم نتیجه رو اعلام نکرده بودند.
منظور من دقیقاً کیفیت خروجیه صوت و تصویر روی LED/LCD و یه مجموعه سینمای نسبتا خوب ( مثل پایونیر )هست. البته مشخصه که مثلاً برای دریافت صوت با کیفیت شما میتونید یه کارت صوتیه حرفه ای رو مثلا با قیمت 300 هزار تومن به pc وصل کنید و مسلماً خروجیه خوبی روی ست باندهاتون خواهید داشت.
من دقیقاً میخوام بدونم آیا یه کیس مناسب ( شبیه پیشنهاد هایی که دوستان در صفحات قبلی ارائه دادن که البته الان خیلی از اون قطعات نیاز به آپگرید داره ) نسبت به پلیرهای موجود در بازار ( مثلا بلوری پلیر ) با قیمت حدود 400 که دارای چیپستهای اختصاصی برای پردازش صوت و تصویر HD هستند، عملکرد بهتر و یا حتی برابر داره؟! و آیا این همه پلیرهای با مارکهای تجاریه مرغوب مثل فیلیپس و پاناسونیک وسامسونگ و ال جی تا نسباتاً حرفه ای مثل pioneer , DENON, oppo و ... ( با High endهای گرون قیمت کاری نداریم ) تصویر مشابهی داره با یک کیس که یه کارت گرافیک حدود 200 تومنی داره با سی پی یو مثلاً AMD چهار هسته ای؟!!!
من که به شخصه فکر میکنم از پلیرهای خوب خروجی های بهتری بتونیم بگیریم.
البته که یه کیس کاربردهای خیلی بیشتری داره. اما شما در این مورد فرض کنید کارایی های یه پلیر و کیس فقط محدود به پخش فیلم هست.
خواهشاً دوستانی که هر دو حالت رو تست کردند ( پخش full Hd روی tv حالا یا بصورت اوریجینال ایمیج یا دیسک بلوری ) پاسخ بدند که واقعاً کدوم یکی کیفیت واقعی و شفاف و بدون نویز و گرین اضافی رو براشون پخش کرده. چون فکر میکنم برای کسی که میخواد از تصویر تلویزیون فول اچدیش بیشترین استفاده رو ببره هیچ چیز مهمتر از برترین کیفیت تصویر و صدا نیست...
اين يكي رو موافقم چون همين كار رو دارم انجام ميدم و واقعا لذت داره بشيني شبكه هاي فول اچ دي ببيني واز شبكه هاي مثل mtv hd با فرمت ts ركورد كني با كارت :46::10:
استاد ابراهیم خان
با سلام
می شه لطفا تو پ.خ به من بگید چه کار باید بکنم؟؟؟ مدتیه دنبال این قضیه ام اما کسی که اطلاعات جامع و درست و حسابی داشته باشه، به پستم نخورده که درست حسابی راهنماییم کنه...
aminashtari
19-04-2011, 08:08
آقایون اساتید هیچکس جواب این سئوال ( پست 59 ) ما رو نداره؟!! فکر میکنم این سئوال خیلی از دوستان باشه.
t_tanhayam
22-04-2011, 00:30
سلام
آقا یه نفر پیدا نشد یه پاسخ دقیق و منطقی به اصل موضوع تاپیک بده :"pc یا سیستمهای صوتی و تصویری؟"
من جای دیگه ای هم این سئوال رو پرسیدم. کلی هم توی صفحات فروم جستجو کردم. یه جاهایی مثل " همه چیز در مورد HTPC" بحثهای مشابهی وجود داشت اما هیچ کدوم با قطعیت و علت محکم نتیجه رو اعلام نکرده بودند.
منظور من دقیقاً کیفیت خروجیه صوت و تصویر روی LED/LCD و یه مجموعه سینمای نسبتا خوب ( مثل پایونیر )هست. البته مشخصه که مثلاً برای دریافت صوت با کیفیت شما میتونید یه کارت صوتیه حرفه ای رو مثلا با قیمت 300 هزار تومن به pc وصل کنید و مسلماً خروجیه خوبی روی ست باندهاتون خواهید داشت.
من دقیقاً میخوام بدونم آیا یه کیس مناسب ( شبیه پیشنهاد هایی که دوستان در صفحات قبلی ارائه دادن که البته الان خیلی از اون قطعات نیاز به آپگرید داره ) نسبت به پلیرهای موجود در بازار ( مثلا بلوری پلیر ) با قیمت حدود 400 که دارای چیپستهای اختصاصی برای پردازش صوت و تصویر HD هستند، عملکرد بهتر و یا حتی برابر داره؟! و آیا این همه پلیرهای با مارکهای تجاریه مرغوب مثل فیلیپس و پاناسونیک وسامسونگ و ال جی تا نسباتاً حرفه ای مثل pioneer , DENON, oppo و ... ( با High endهای گرون قیمت کاری نداریم ) تصویر مشابهی داره با یک کیس که یه کارت گرافیک حدود 200 تومنی داره با سی پی یو مثلاً AMD چهار هسته ای؟!!!
البته که یه کیس کاربردهای خیلی بیشتری داره. اما شما در این مورد فرض کنید کارایی های یه پلیر و کیس فقط محدود به پخش فیلم هست.
خواهشاً دوستانی که هر دو حالت رو تست کردند ( پخش full Hd روی tv حالا یا بصورت اوریجینال ایمیج یا دیسک بلوری ) پاسخ بدند که واقعاً کدوم یکی کیفیت واقعی و شفاف و بدون نویز و گرین اضافی رو براشون پخش کرده. چون فکر میکنم برای کسی که میخواد از تصویر تلویزیون فول اچدیش بیشترین استفاده رو ببره هیچ چیز مهمتر از برترین کیفیت تصویر و صدا نیست...
-امين جان از نظر من pc يا همون كيس گزينه بهتري هست (اين تجربه شخصيم هست نه منبع معتبري)
-من لان يك كيس رو به hdtv وصل كردم و دارم ازش استفاده ميكنم
-خروجي كه از گرافيك گرفتم و تصويري كه از proof 8000 hd ميگيرم خيلي كيفيت بالايي داره ونويزي در كار نيست
-اجراي صرف وتنهاي فايل هاي ويدئويي از نظر من با هزينه هاي هنگفت دستگاههاي hd media player حرفه اي كار معقولي نيست
-درد سرهايي مثل اجراي بيت ريت هاي بالا
-مسائلي در مورد ساپورت كردن ويا نكردن زير نويس ربان فارسي
-مسائلي مربوط به اجراي كدينگ هاي مختلف
htcp ها خيلي انعطاف پذير هست
-در مورد كيفيت خروجي صدا وتصوير اصلا نيازي به هزينه هاي هنگفت نيست
من خودم با يك كارت گرافيك 55 توماني دارم خروجي بي نظيري ميگيرم كه با خروجي hdmi چند مدلي از hd media player هايي كه برخورد داشتم رقابت ميكنه اگر برتر نباشه
-در مورد صدا هم همينطور يك كارت گرافيك دالبي چند كاناله نهايت 40 توماني هم ميتونه خروجي با كيفيتي رو بهتون بده (من خودم صدا باز هستم وسيستم هاي بسيار گران قيمتي رو تست كردم ويا داشتم )
-از نظر كارايي واقعا يك كيس با hdtv لذت تجربه جديدي رو بهتون ميده كه اصلا قابل قياس با media player ها نيست
aminashtari
23-04-2011, 08:07
سلام و ممنون از پاسخ.
تشکر ویژه دارم از ابراهیم خان عزیز به خاطره راهنمایی های خوب و بی چشم داشت.
چقدر خوب شد که تجربه شخصیت رو گفتی. من خودم به شخصه اعتماد به سایتها ندارم.
در صورت خرید htpc نتایج تجربیات و مقایسه با پلیر رو حتماً در اختیار دوستان قرار خواهم داد.
benyamin2002
09-01-2012, 11:27
سلام
سلام
من هم خیلی به جواب این سوال علاقمند هستم اما هنوز به جواب قاطعی نرسیدم اما تجربه خودم را عنوان می کنم .
در حال حاضر من حدود ۱۵۰ ایمیج بلوری و بلوری 3D روی هارد دارم . تلوزیون Panasonic VT30 3D 50 inch و AV Receiver Marantz 6005 با اسپیکر های Focal 5.1
برای پخش ایمیج های بلوری یک دستگاه مدیا پلیر WD Live Hub رو به قیمت ۲۹۰ تومان خریدم . اما دو تا مشکل اساسی با مدیا پلیر دارم . اول اینکه ساپورت 3D نداره و دوم اینکه فقط حدود ۲۰٪ از ایمیج ها ی بلوری رو میتونه باز کنه .
برای رفع این مشکل در تاپیک ها جستجو کردم با فروشنده های کامپیوتر هم مشورت کردم چون نتیجه درستی نگرفتم باز هم شروع کردم به آزمون و خطا .
اول با خرید یک رابط برای کامپیوترم (imac 309 ) و نصب نرم افزارهای بلوری پلیر (روی مکینتاش ) و Power DVD 11 ( روی ویندوز ) سعی کردم ایمیج های بلوری رو روی TV پخش کنم .
نتیجه بد نبود چون هم بلوری و هم بلوری 3D رو پخش کردم اما با توجه به اینکه مجبور بودم برای پخش یک ایمیج از ویندوز به مک و باز برای ایمیج بعدی از مک به ویندوز برم خسته شدم . چون فقط یک نرم افزار برای پخش تمام ایمیج ها جواب نمیده .
این نتیجه منو به خرید یک کارت گرافیک بار خروجی HDMI 1.4a ترغیب کرد .
یک کارت گرافیک به قیمت ۱۰۵۰۰۰ تومان xfx 430 2G دارای خروجی HDMI 1.4a خریدم و نصب کردم روی یک کیس pc که حدود دو سال پیش جمعش کرده بودم . اما وقتی pc رو به TV وصل کردم با اینکه این کارت گرافیک
برای 3D طراحی شده اما متاسفانه ایمیج بلوری های 3D رو با لرزش زیادی پخش کرد .
فکر می کنم قدرت CPU پایینه . شاید هم باید کارت گرافیک قوی تر از برند معتبر تری می خریدم .
مشکل دیگه ای که هنگام پخش روی tv داشتم این بود که در ویندوز تصویر با ابعاد تلوزیون تنظیم نمیشد یا بزرگتر بود یا کوچکتر .
به هر حال من معتقدم برای پخش سورس های با کیفیت مثل بلوری دستگاه های پلیر قطعا بهتر و بی دردسر ترهستند . اما با توجه به اینکه بلوری پلیرها فقط کد منطقه خاصی رو پخش می کنند و اینکه بلوری دیسک ها بسیار گران هستند و دسترسی به ایمیج بلوری بسیار آسانتر و ارزانتر از دیسک بلوری هستش پس نتیجه اینه که PC بهتر از بلوری پلیر هست . ضمن اینکه یک دستگاه بلوری پلیر خوب بالای یک میلیون قیمت داره .
یک پیشنهاد هم به دوستانی که قصد خرید HTPC دارند :
اگر ایمیج بلوری ندارید حتما آینده نگر باشید و سیستمتون رو طوری جمع کنید که قدرت پخش ایمیج بلوری و بلوری 3D رو داشته باشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.