PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب

255326310
02-03-2010, 11:52
من در شبکه شرکتم کاربری دارم که روی سیستم local فقط حق ورود به عنوان پاور یوزر دارد و هیچگونه حق اضافی ندارد اما مشکل !!!!! من روی پوشه document and setting سرور پوشه اضافه ای با نام این کاربر مبینم در حالیکه نه ادمین هست نه به سرور دسترسی داره که local بیاد بالا فقط هم حق ورود localy روی سیستم خودش دارد پسورد ادمین هم لو نرفته چون پوشه به اسم خود یوزر ساخته شده در ضمن درون این پوشه پوشه desktop ساخته نشده
ممنون میشم از اساتید کمک کنن

undertaker_ss
02-03-2010, 17:27
من در شبکه شرکتم کاربری دارم که روی سیستم local فقط حق ورود به عنوان پاور یوزر دارد و هیچگونه حق اضافی ندارد اما مشکل !!!!! من روی پوشه document andsetting سرور پوشه اضافه ای با نام این کاربر مبینم در حالیکه نه ادمین هست نه به سرور دسترسی داره که local بیاد بالا فقط هم حق ورود localy روی سیستم خودش دارد پسورد ادمین هم لو نرفته چون پوشه به اسم خود یوزر ساخته شده در ضمن درون این پوشه پوشه desktop ساخته نشده
ممنون میشم از اساتید کمک کنن

قبلا roaming profile براش درست نکرده بودید؟
ببینید profile path اش کجاست

255326310
03-03-2010, 20:37
با سلام
جواب سوال اول روی پوشه اسناد سرور خیر
سوال دوم روی سیستمی که به کاربر اجازه ورود مخصوص به آن را دارد
من 21 یوزر دارم اما این یکی هر روز یه مشکل جدید ایجاد میکنه یه روز سیستم ویروسی میکنه یه روز فایل رو فشرده میکنه رمز نگاری میکنه که شخصی یا شرکتی بودنش مشخص نشه حجم بک آپ بره بالاو........
یه جورایی فامیلش با رییس شرکت مبادلات داره منم نمیتونم برخورد جدی داشته باشم درضمن در ادامه سوالتون تو پروفایل ساخته شده پوشه های my document یا desktop که مهمترین پوشه هاست ساخته نشده

255326310
05-03-2010, 13:35
از اساتید
نظر دیگه ای ندارین

undertaker_ss
05-03-2010, 22:55
با سلام
جواب سوال اول روی پوشه اسناد سرور خیر
سوال دوم روی سیستمی که به کاربر اجازه ورود مخصوص به آن را دارد
من 21 یوزر دارم اما این یکی هر روز یه مشکل جدید ایجاد میکنه یه روز سیستم ویروسی میکنه یه روز فایل رو فشرده میکنه رمز نگاری میکنه که شخصی یا شرکتی بودنش مشخص نشه حجم بک آپ بره بالاو........
یه جورایی فامیلش با رییس شرکت مبادلات داره منم نمیتونم برخورد جدی داشته باشم درضمن در ادامه سوالتون تو پروفایل ساخته شده پوشه های my document یا desktop که مهمترین پوشه هاست ساخته نشده

والا نمی دونم چیکار کرده
نمی تونید یوزرش رو محدود کنید؟
یا از طریق اعمال policy محدودش کنید؟