مشاهده نسخه کامل
: Fable III
Alireza.M67
27-05-2011, 10:21
چرا با اینکه آخر بازی آدم خوبی بودم مردم از من بدشون میاد؟؟؟
احتمالا آخر بازی بودجه جنگ رو نتونستی تامین کنی و ملت رو به کشتن دادی
بعد از ریختن کرک SKIDROW که فقط یک فایله.وقتی میخوام وارد بازی بشم هیچ اتفاقی نمیوفته.و در واقع بازی اجرا نمیشه.اگه میشه راهنمایی کنید.
Ehsanpark
27-05-2011, 13:45
اگه ممکنه کسی بگه چجوری این بازی رو فعال کنیم.من با کرک نتونستم فعالش کنم و ازم activation code میخواد
منم گفتم ولی :
آخه دوستش داشتم :31: ... گناه داشت .... ولی من یه جا خوندم دوباره برمیگرده ...تازه ازدواج هم کرده که انگار ما بهش میگیم برو با شوهرت بهم بزن و ..... فکر کنم برای موقعی هستش که نکشتیش.
خلاصه گفتم بدونی !
اون اتفاق در حالتی می افته که شما اون رو نکشید و در یکی از مراحل فرعی میشه اون کار رو کرد البته اگه بمیره یکی دیگه تو اون مرحله هست که میشه باهاش همون کار رو کرد. :46:
Soul Eater
29-05-2011, 23:00
این بازی جادو نداره؟
چطوری میشه ازدواج کرد؟
جادو داره دیگه. فکر کنم یا Y جادو می زنه.
برای ازدواج هم اول رابطه اتو خوب می کنه. بعدش که خوب شد سه چهار باز kiss و از این حرفا ... بعدش یک کوئیست میاد به نام DATE که باید اونو ببری بیرون دیتینگ. بعدش دوباره کیس ...
بعدش برو از یکی از دست فروشا یک حلقه بخر ، بهش پیشنهاد ازدواج بده.
mhv_kntu
30-05-2011, 14:11
الله اکبر
باز ما اومدیم یه بازی کنیم کرک نمیشه و مشلش از نوع جدیده !؟
تو فولدر کرک یه فایل Paul.dll هست که ظاهرا باید کپی پیست بشه ولی فایل رو DVD بصورت Read Only هست و کپی نمیشه:19:
دوستان کسی اگه این فایل چند کیلوبایتی رو آپلود کنه:11: بزاره خیلی ممنون میشم
babak2002
30-05-2011, 15:07
الله اکبر
باز ما اومدیم یه بازی کنیم کرک نمیشه و مشلش از نوع جدیده !؟
تو فولدر کرک یه فایل Paul.dll هست که ظاهرا باید کپی پیست بشه ولی فایل رو DVD بصورت Read Only هست و کپی نمیشه:19:
دوستان کسی اگه این فایل چند کیلوبایتی رو آپلود کنه:11: بزاره خیلی ممنون میشم
برات اپلود کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lordcena
31-05-2011, 19:14
بازی سیو نمیشه و هر بار که میرم از اول شوع میشه
Update تو کرک هم نصب نمیشه و ارور میده
لطفا راهنمایی کنید
سلام
مشکل ایشون مثل من هست من تازه بازی رو گرفتم تو فایل کرک آپدیت هست ولی نصب نمیشه میگه installation failed.
من فکر می کنم چون اتوران بازی اصلی نیست این اتفاق می افته ، دوستانی که بازی رو با اتوران اصلی ریختن می تونن Registry شو برای ما Export کنن از قسمت RegEdit?
mohsentanha
01-06-2011, 01:13
سلام
من میخوام نصب کنم سریال نامبر میخواد چیزی هم تو فایل ها نیست
کسی سریالشو نداره؟:41:
babak2002
01-06-2011, 09:57
سلام
من میخوام نصب کنم سریال نامبر میخواد چیزی هم تو فایل ها نیست
کسی سریالشو نداره؟:41:
همش عدد 2 رو بزن فقط تعداد عدد هات باید درست باشه
توی خود Setup معلومه باید چندتا عدد بزنی به شکل XXXXX مشخص کرده به اندازه X ها عدد 2 بزن
mhv_kntu
01-06-2011, 11:28
من انواع و اقسام راه ها رو رفتم ! و انواع ارور ها رو گرفتم ! :9:
دیگه بیخیال این بازی شدم .:23:
کلا می خواستم 3 روز بازیش کنم الان 3 روزه دارم انواع کرک ها و راه ها رو میرم و بازی رو هنوز نتونستم شروع کنم.:weird:
حالم از این بازی ها و نرم افزارهایی که کرک کردنشون از یادگیری محتواشون سخت تره بهم میخوره:4:
mhv_kntu
02-06-2011, 10:34
بالاخره به کمک بابک جان این بازی راه افتاد
بازی نسبت به FABLE1 و 2 به شدت افت کرده حتی از لحاظ گرافیکی هم ضعیف تر شده .
بعد 7 ساعت بازی و آپگرید کردن توانایی Blacksmith هنوز Mini Game مربوط به این پیدا نکردم .
اصلا معلوم نیست چقدر damge میزنی . جونت در چه وضعیتیه. Potion چند درصد جونت رو Heal می کنه .
ظاهر شخصیت و سگش چرا با انجام کار خوب و بعد مثل سری های قبلی عوض نمیشه؟
کوئست های کوچیک و بی خاصیت که فوق العاده وقت گیر هم هست زیاد داره !
قسمت Quick Transfer باگ داره و بعضی وقت ها بجای اینکه تو رو به نزدیک ترین محل برای انجام کوئستی ببره random تو رو یه جایی میندازه و 10 دقیقه مجبوری پیاده بدویی !
و N تا مشکل دیگه !
ولی بازم Fable هست دیگه ! ارزش بازی داره.
Crawling In MySkin
02-06-2011, 16:54
بعد 7 ساعت بازی و آپگرید کردن توانایی Blacksmith هنوز Mini Game مربوط به این پیدا نکردم .این که مشکل بازی نیست:دی
اصلا معلوم نیست چقدر damge میزنی چرا معلومه وقتی میری تو sanctury برو اون قسمتی که اسلحه انتخاب میکنی اونجا مینویسه چقدر دمیج میزنه
ظاهر شخصیت و سگش چرا با انجام کار خوب و بعد مثل سری های قبلی عوض نمیشه؟
میشه اما قسمت دوم بازی وقتی شاه هستی
بازی نسبت به FABLE1 و 2 به شدت افت کرده حتی از لحاظ گرافیکی هم ضعیف تر شده .من بازی نکردم 1 و 2 رو و در مورد گیم پلی نمیدونم.... اما گرافیک خیلی بیشتره....فوق العاده بیشتره....وقتی خودش گذاشته اول رو very low هست....این که مشکل بازی نیست دوباره...دستگاه شما نمیکشه:دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کجا البته کمم نیست 2اش ولی بازم..
جونت در چه وضعیتیه. Potion چند درصد جونت رو Heal می کنه . جون این بازی شده مثل بازی های الآن......مثل call of duty که تیر میخوره قرمز میشه اینم مثل همونه و اینکه قلبش تند تر میزنه پویشن هم کل هلث رو پر میکنه
کوئست های کوچیک و بی خاصیت که فوق العاده وقت گیر هم هست زیاد داره ! زیاد....
قسمت Quick Transfer باگ داره و بعضی وقت ها بجای اینکه تو رو به نزدیک ترین محل برای انجام کوئستی ببره random تو رو یه جایی میندازه و 10 دقیقه مجبوری پیاده بدویی !ما که این مشکلو ندیدیم ولی تا دلت بخواد باگ داره...
آقا مسئلتون ...ما اینو تموم کردیم تو 2 روز.....هم نشستیم به تخت......هم با darkness.....تموم شد......حالا سوال اینجاس ما اینجا خوندیم با کشور های دیگه جنگید....اصلا کشور دیگه ای وجود داره که بشه باش جنگید؟...و اینکه نقش من پادشاه چیه الآن.....؟!....خزانه رو پر کنم؟....پر کردیم بعدش چی....ازدواج کنیم...بعدش چی:دی بچه دار میشه شد؟!...تموم شده بم بگید برم lego pirates of caraiban بازی کنم حال کنم...ته حاله :دی(ویرایش:ازدواج کردیم.....چه غلطا.....رفتیم دفعه اول زدیم اون بنده خدا رو آه و اوهشون در اومد...1 ثانیه بعد بچه رفت تو گهواره...این چه وضعشه.....میگن --- به --- مغنی....نه دیگه تا این حد...:دی)
اینم متن:
مثال دیگر انتخاب رفتن به جنگ است.تا این زمان Albion تنها قاره و مکان بازی بود ولی در Fable 3 برای اولین بار محیط بازی گسترش یافته وشما از مرز ها عبور می کنید.
mhv_kntu
02-06-2011, 21:04
چرا معلومه وقتی میری تو sanctury برو اون قسمتی که اسلحه انتخاب میکنی اونجا مینویسه چقدر دمیج میزنه
Base Damage اسلحه منظورم نیست. منظورم دمیجی هست که به هر Mob در هر لحظه میزنی. بعضی Mob ها Def بیشتری دارن و بعضی ها جون بیشتری دارن و ...
کلا اسلحه و Melee بکار نمیاد ! همون Magic 99% کار ها رو خوب راه میندازه و اصلا نیازی به آپگرید بقیه نیست.
من بازی نکردم 1 و 2 رو و در مورد گیم پلی نمیدونم.... اما گرافیک خیلی بیشتره....فوق العاده بیشتره....وقتی خودش گذاشته اول رو very low هست....این که مشکل بازی نیست دوباره...دستگاه شما نمیکشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مگه از سیستم من خبر دارید ؟ سیستم من مخصوص گیم بسته شده و روی حداکثر تنظیمات بازی می کنم.
یک سوال دیگه : سگ رو میشه آپگرید کرد ؟ هر کاریش کردم تا حالا هنوز آمارش تغییری نکرده و هر 3 خاصیتش 1 ستاره مونده !
Crawling In MySkin
02-06-2011, 21:14
والا ما نگفتیم دستگاه شما بده....شما میگی نسبت به نسخه های قبلی کمه و کلا کمه...ما میگیم نه کم نیست و گرافیک خیلی هم عالیه
کلا اسلحه و Melee بکار نمیاد ! همون Magic 99% کار ها رو خوب راه میندازه و اصلا نیازی به آپگرید بقیه نیست.
یه جورایی موافقم یه جورایی مخالف.......مجیک قوی هست اما خیلی جاها چیز های دیگه نیاز میشه.....مثلا جنگ با ورگن ها شمشیر خیلی راحت تره بزنی گارد بگیری تا اینکه بری عقب اسپل بزنی...و یه سری باس که اسپل میزنن با تیر خیلی راحت تر میشه زدشون....البته گفتم که بسته به علاقه و نحوه استفاده شما هست
یک سوال دیگه : سگ رو میشه آپگرید کرد ؟ هر کاریش کردم تا حالا هنوز آمارش تغییری نکرده و هر 3 خاصیتش 1 ستاره مونده !
این برا منم سواله...ما که تموم کردیم و کلی باش کشتیم هنوز که هنوزه همون 1 دونس
مثال دیگر انتخاب رفتن به جنگ است.تا این زمان Albion تنها قاره و مکان بازی بود ولی در Fable 3 برای اولین بار محیط بازی گسترش یافته وشما از مرز ها عبور می کنید.
الان تو از Albion رفتی بیرون دیگه.
همون بیابونه خارج از آلبیون هست.
Crawling In MySkin
02-06-2011, 23:11
ا؟ اون بیرونه؟:دی
خوب اونا که خودین..نمیشه زدشون:دی یعنی میشه ولی جنگ نمیشه....میشه فقط تک تک کشت....گله ای نمیریزن سرت:دی
mhv_kntu
03-06-2011, 01:30
خوب من تموم کردم .
جالبه این بازی gold اصلا بکار نمیاد ! میشه بدون 1 گولد خرج کردن هم تا آخر بازی رفت !
تو سری های قبلی جزییات و تنوع چند برابر این سری بود و برای آپگرید و خرید لباس بهتر با آمار بهتر سرویس میشدیم. این سری با لباس خروس هم میتونی از اول تا آخر بری ! و لباس ها با هم فرقی ندارن !
این برا منم سواله...ما که تموم کردیم و کلی باش کشتیم هنوز که هنوزه همون 1 دونس
تو اون مغازه هایی که Gift میفروشن یکی دوتاشون کتاب در مورد Train سگ میفروشن که باعث میشه اون ستاره ها بیشتر شن ولی کلا فرقی نداره سگ همونی میمونه که اول بازی هست !
Crawling In MySkin
03-06-2011, 08:59
لباس خروس هم که خوبه.....لخت هم بشی هیچکی نمیگه چرا مگر یه 2 3 تا کوئست که لباس مخصوص میخواست
گلد رو بیشتر گذاشتن جهت فان و چیز اضافی....هیچ چیز خاصی نداره میتونی بخری البته اسلحه و لباس و خونه و مغازه و اینا ولی همه چیز های اضافیه هیچ نیازی نیست:دی
سوالی که داشتم اینه که این بچه ی ما چقدر بزرگ میشه و روزی به جای ما میشینه؟ یعنی خود ما میمیریم؟
mhv_kntu
04-06-2011, 20:36
عجب پایانی گذاشتن برای این بازی !
یعنی چیییییی ؟؟!!!
اگه شاه خوبی باشی و به فکر مردم و رفاه اونا باشی یه مدت کوتاه تو خوشی زندگی می کنن بعد کلا همشون بخاطر جنگ میمرن !
و تنها راه نجاتشون اینه که آدم بدی باشی و تا اونجایی که میشه بزنی زیر قولات و از مردم پچاپی و مردم رو تو فقر نگه داری تا پول کافی برای مقابله با دشمن داشته باشی !!؟
این مردم این وسط چوب دو سر نجس هستن؟! یا باید بمیرن یا باید تو فقر فلاکت زندگی کنن !!؟
خب دیگه... همینه دیگه ...
البته اگه من بجای شاه بودم بهشون می فهموندم که این چند سال کمک کنید تا اونا رو شکست بدیم ، بعدش به قول هام رسیدگی می کردم. ولی حتما باید بد می شدی!
Arrowtic
04-06-2011, 23:23
اسپویلری چیزی!!خوب الآن من که فردا میخواستم برم بخرم فهمیدم دو اتفاقی که آخر سر میتونه بیفته چیه و من برای به هدف رسیدنم باید چه کنم!!اه مزش پرید!!
اینو که همون اولای بازی می فهمی. اصلا این طوری نیست که آخرش این طوری برداشت کنی ، عین این جملات رو بهت می گن!!
Arrowtic
05-06-2011, 10:22
ok پس هیچی خوبه!!میرم بخرم با لذت بازی کنم!!:31:
Alireza.M67
05-06-2011, 12:35
عجب پایانی گذاشتن برای این بازی !
یعنی چیییییی ؟؟!!!
اگه شاه خوبی باشی و به فکر مردم و رفاه اونا باشی یه مدت کوتاه تو خوشی زندگی می کنن بعد کلا همشون بخاطر جنگ میمرن !
و تنها راه نجاتشون اینه که آدم بدی باشی و تا اونجایی که میشه بزنی زیر قولات و از مردم پچاپی و مردم رو تو فقر نگه داری تا پول کافی برای مقابله با دشمن داشته باشی !!؟
این مردم این وسط چوب دو سر نجس هستن؟! یا باید بمیرن یا باید تو فقر فلاکت زندگی کنن !!؟
اصلا اینطوری نیست:
بازی یه قابلیتی که داره اینه که میتونی پول رو از خزانه به جیب مبارک و از جیب مبارک به خزانه بریزی.
اگه می خوای هم شاه خوبی باشی هم ملت نمیرن باید بری کار کنی ، یا بزنی توی کار خرید و اجاره املاک تا پولدار شی و بعد پولو واریز کنی به خزانه تا به سقفش برسی .
Crawling In MySkin
05-06-2011, 13:27
شماها دیگه عجب دکترایی هستید:دی:دی
ما که به فکر مردم بودیم و به فلاکت ننداختیمشون
نه برادر من......شما خزانه رو پر نکن و آدم خوبی باشه یه قول ازت میگیرن یه امضا میزنی پاش که بعد جنگ پول سربازا رو بدی...به همین راحتی...این اولا....دوما حتما نیاز نیست هر چی اون قزمیتا میگن گوش کنی یه سری چیز هایی هم که reaver میگه رو هم گوش کن ...شما به قول ها عمل کنی آدم خوبه میشی بقیه هارو قبول نکن
شماها دیگه عجب دکترایی هستید:دی:دی
ما که به فکر مردم بودیم و به فلاکت ننداختیمشون
نه برادر من......شما خزانه رو پر نکن و آدم خوبی باشه یه قول ازت میگیرن یه امضا میزنی پاش که بعد جنگ پول سربازا رو بدی...به همین راحتی...این اولا....دوما حتما نیاز نیست هر چی اون قزمیتا میگن گوش کنی یه سری چیز هایی هم که reaver میگه رو هم گوش کن ...شما به قول ها عمل کنی آدم خوبه میشی بقیه هارو قبول نکن
خب عزیز دل :
این که اول بازی هستش. یا باید به قول هات عمل کنی و یا نه. اگه عمل کنی میشی خوب و اون نوار زیاد میشه اگه عمل نکنی میشه بد و نوار کم میشه. برای انجام قول ها هم پول می خوای. پس اگه به قول هات پایبند باشی آدم خوبی مشی ولی پول از دست میدی ولی اگه به قول هات عمل نکنی آدم بدی مشی ولی پول دار... این دو در تناقض هستن. هر چی اون reave هم می گه باعث کسر خوبی میشه
درضمن اون دوستی که گفتن کار کن.
با کار کردن نمیشه که!!!! شما خیلی زور بزنید یک دهم پول رو می تونید این طوری بدست بیارید . اصلا غیر ممکنه!!!
من خودم 3 بار بازی رو تموم کردم. شما اگه به هیچ قولتون پایبند نباشید و همه جا پول بگیرید باز هم پول کافی برای مقابله ندارید. اونجا هست که باید کار کنید!!! اگه بخواید همه ی پول رو با کار بگیرید که بدبختید!!!باید سال ها ی سال فقط کار کنید!!!!
Arrowtic
05-06-2011, 18:58
پس هیچ راهی نیست که هم خوب باشی هم ببری جنگو؟؟(اگه آره چه مسخره میشه!!!باید راه دیگه ای میذاشتن!!)
راه که هست. ولی تقریبا غیر ممکن.
همون راهی که دوستان گفتن ، به قول هات عمل کنی ولی پول رو از جیب در بیاری. ولی واقعا یک کار وحشتناک سخت کسل کننده و خسته کننده می باشد.
Soul Eater
06-06-2011, 00:23
یه راه اسون واسه pc بازا
یه ترینر خوب :31:
Crawling In MySkin
06-06-2011, 07:53
این که اول بازی هستش. یا باید به قول هات عمل کنی و یا نه. اگه عمل کنی میشی خوب و اون نوار زیاد میشه اگه عمل نکنی میشه بد و نوار کم میشه. برای انجام قول ها هم پول می خوای. پس اگه به قول هات پایبند باشی آدم خوبی مشی ولی پول از دست میدی ولی اگه به قول هات عمل نکنی آدم بدی مشی ولی پول دار... این دو در تناقض هستن. هر چی اون reave هم می گه باعث کسر خوبی میشه
درضمن اون دوستی که گفتن کار کن.
با کار کردن نمیشه که!!!! شما خیلی زور بزنید یک دهم پول رو می تونید این طوری بدست بیارید . اصلا غیر ممکنه!!!
من خودم 3 بار بازی رو تموم کردم. شما اگه به هیچ قولتون پایبند نباشید و همه جا پول بگیرید باز هم پول کافی برای مقابله ندارید. اونجا هست که باید کار کنید!!! اگه بخواید همه ی پول رو با کار بگیرید که بدبختید!!!باید سال ها ی سال فقط کار کنید!!!! برادر من شما منظور منو نفهمیدی....منظور من این بود که هم خوب باشی هم جنگو ببری هیچ سختی هم نداره اگه به جنگ بردنه من خوب بودم از این بالای فرشته سفید داشتم وقتی شارج میکردم اون شکلی میشد فقط هم 1 میلیون فکر کنم پول داشتم یا 500 هزار....یکی 2 تا از کارایی هم که ریور گفت رو انجام دادم و به قول هام عمل کردم چون میدونستم قول ها چیه..خودم پاشونو امضا کرده بودم ..هر چی اونا میگفتن قول نبود فقط یه سریش قول بود شما به قول ها عمل کنی خوب میشی به غیر قول عمل نکن....یا به 2 3 تاش هیچی نمیشه من خودم تا آخر سال همینطوری پیش رفتم نامه اومد گفت قول میدی بعد جنگ بقیه پول سربازارو بدی گفتم بله زیرشو امضا زدم سربازی هم تو جنگ ندیدم فقط خودمو دیدم و والتر و بن فین 3 تایی رفتیم تیریپ فرامرز قریبیان به جنگ دشمنان دشمنان رو هم شکست دادیم=))
خب درسته. ولی نوار خوبی تون تا ته زیاد نشده. تازه منم گفتم شما اگه همه کارهای + پولی رو انجام بدید باز همپول کم میارید چه برسه بعضی هاشونو انجام بدید !
Crawling In MySkin
06-06-2011, 11:27
خوب نه دیگه من منظورم این نبود که حتما پر شه:دی
mhv_kntu
06-06-2011, 20:23
خب درسته. ولی نوار خوبی تون تا ته زیاد نشده. تازه منم گفتم شما اگه همه کارهای + پولی رو انجام بدید باز همپول کم میارید چه برسه بعضی هاشونو انجام بدید !
چطوری میشه از پول خودت کم و به خزانه اضافه کنی ؟
Crawling In MySkin
07-06-2011, 08:53
برو به santcury و برو قسمت خزانه ی شخصی اونجا میتونی اینکارو بکنی
Arthas_02
07-06-2011, 09:49
من تو بازی خیلی افت فریم دارم اصلا هم نمیتونم این جوری بازی کنم
لطفا اگه پچی وجود داره که بتونه این مشکل رو حل کنه برام بزارید
مرسی .
mhv_kntu
07-06-2011, 11:09
آدم های عادی و بیگناهی که میکشی تو این بازی دیگه Respawn نمیشن ؟
من یه شهر ادم ها رو کشتم و اون شهر دیگه کاملا متروکه شده ! فقط بچه کوچیکا موندن ! چون اونا رو نمیشه کشت.
Crawling In MySkin
07-06-2011, 14:22
ا؟ پس برا من باگ بوده شاید.....من هر چی میکشم صبحش میخوابم دوباره زنده میشن
mhv_kntu
07-06-2011, 14:48
روی صورت زن وقتی ریش و سیبیل میزاری چطوری Remove میشه ؟
میرم قسمت Facial Hair فقط می تونی عوضشون کنی ! در نمیان !
Crawling In MySkin
07-06-2011, 15:08
Undress یا undess یا یه چیز تو همین مایه ها:دی یه چیز تو مایه های رختکنه همون پشت مشتاس اونجا باید در بیاد
geo2b850350
07-06-2011, 17:18
سلام
برای بازی کردن windows live می خواد. چه جوری باید بازی کرد چون با توجه با سریال نامبر نصب شده نمیشه بازی کرد. لطفا کمک کنید.
برای پی سی ، فکر کنم باید اکانت آفلاین بسازی
geo2b850350
07-06-2011, 19:12
برای پی سی ، فکر کنم باید اکانت آفلاین بسازی
سلام
چه جوری؟
نمی دونم والا... فقط شنیدم... احتمالا باید گزینه ای باشه که توش مثلا نوشته باشه : creat an offline Acount یا use offline account
geo2b850350
08-06-2011, 18:47
سلام
چه جوری؟
سلام کسی نیست خوب جواب من رو بده.
hosein ati
08-06-2011, 19:08
سلام .من این بازی اجرا نکردم ولی برای ساختن اکانت آفلاین باید وقتی که وارد بازی شدی کلید HOME رو بزنی و از اونجا creat account رو میزنی و یه اسم وارد میکنی و تمام.
babak2002
08-06-2011, 19:59
سلام کسی نیست خوب جواب من رو بده.
این ویدیو رو ببین
گزینه ها یکیه اما محیطشون فرق می کنه
دنبال گزینه های شبیه این ویدیو بگرد :10:
mhv_kntu
10-06-2011, 20:45
کسی تا حالا Quest های Gnoms یا Silver Keys رو انجام داده ؟!
خیلی وحشتناکن ! Help ی یا چیزی نیست کمک کنه تو انجام این Quest های عجیب !
یعنی چی 40 تا کوتوله تو کل دنیای بازی جا خوردن و ما باید پیداشون کنیم !:18:
کشتم خودم رو 20 تا Gnoms و 15 تا silver key از 50 تا رو پیدا کردم !
کسی تا حالا Quest های Gnoms یا Silver Keys رو انجام داده ؟!
خیلی وحشتناکن ! Help ی یا چیزی نیست کمک کنه تو انجام این Quest های عجیب !
یعنی چی 40 تا کوتوله تو کل دنیای بازی جا خوردن و ما باید پیداشون کنیم !:18:
کشتم خودم رو 20 تا Gnoms و 15 تا silver key از 50 تا رو پیدا کردم !
من همه رو پیدا کردم،البته co-op رفتم با دوستم بصورت آنلاین،
بهتره برید و از Youtube یا همچین سایت هایی پیدا کنید مکان هاشو..
کسی لینک کرک این بازی میزاره من الان بازس نصب کردم ولی وارد بازی نمیشه میگه بازیت ارجینال نیست
کسی لینک کرک این بازی میزاره من الان بازس نصب کردم ولی وارد بازی نمیشه میگه بازیت ارجینال نیست
من هم همین مشکل رو دارم:41:
hamidrezaj
21-07-2011, 18:14
سلام دوستان یه مشکل در اجرای این بازی دارم و این هست که
موقع اجرا این پیام رو نشون میده و داخل ابتدای بازی میره ولی وقتی میخواد وارد صحنه بازی بشه , صحنه سیاه هست و هیچ اتفاقی نمیفته.
improper shutdown detected - if this persists , please check readme file
Arrowtic
21-07-2011, 20:13
کرک بازی:
.
hamidrezaj
21-07-2011, 21:20
البته من تونستم با رفتن به بخش PCVideoOptionsApplet
با درآوردن از حالت full screen و کم کردن جزئیات بازی این مشکل رو حل کنم و داخل بازی بدون مشکل میره.
سلام یک قسمت در این بازی هست که ما میریم یک جایی و زنی رو که در قصر با ما بود ( فکر کنم نامزدمونه ) پیدا میکنیم و میگه من با یکی دیگه ازدواج کردم بعد من بهش گفتم که میخوامت گفت من رو میتونی اینجا پیدا کنی یک ادرس داد کسی میدونه کجاست یا باید کجا رفت هیچ جا رو نقشه معلوم نیست .:13:
توی اون شهر صنعتی بود فکر کنم.... منظورت همون دوست دختر اولیه هست؟
شهر صنعتی ، طرفای شرق نقشه علامت زده...
توی اون شهر صنعتی بود فکر کنم.... منظورت همون دوست دختر اولیه هست؟
شهر صنعتی ، طرفای شرق نقشه علامت زده...
علامت نزده میتونی بگی کجای شهره؟
دقیق یادم نیست.... ولی فکر کنم باید یکم صبر کنی تا اون جا بیاد...
یک شهر صنعتی هست که توش همون کارخونه ی معروف هست که به مردم قول میدیم که اون جا رو مدرسه کنیم.... برو روبروی اون ، یکم بالا تر.... توی نقشه علامت تعجب بزرگی داره... اگه نبود یکم صبر کن میاد....
سلام من این بازی رو رفتم تا یک جایی که والتر کشته شد . بعد یک سری فیلم نشون میده . بازی تموم شد ؟؟ یا ادامه داره ؟؟ اگر اون علامت تعجب هارو بریم چی میشه اخرش؟؟؟
راستی در مورد اون در هایی که صورت سنگی هستند یکیشون که میگفت یک اسلحه بیار رو باز کردم پشتش یک چیزی بود شبیه منظومه شمسی کوچیک که وقتی e میزدی اسمون رنگش عوض میشد قضیه چیه
در های دیگه که سنگی هستند رو چی جوری باز کنم
دیگه مشخصه پایانش که :دی اون شیاطین تیره حمله می کنن و... خیلی مشخصه...!
بعد از این که بازی رو تموم کردی می تونی بگردی و مراحل اضافی رو تموم کنی.
اون سنگ ها و کوتوله ها جزء کوئست ای فرعی طولانی بازی هستن که باید واکترو داشته باشی... اونا فقط co-op لذت دارن... وگرنه چون نه داستانی دارن نه چیزی تک نفره لذت بخش نیستن...
می تونی کوئست های فرعی داستان دار رو بری ، یا دوباره بازی رو با یک انتخاب دیگه تموم کنی.
shabnam1986
31-07-2011, 18:46
من تازه بازی رو خریدم دو تا دی وی دیه تو نصبش مشکل دارم میشه بگین نصبش چجوریه؟
shabnam1986
31-07-2011, 22:57
من تازه بازی رو خریدم دو تا دی وی دیه تو نصبش مشکل دارم میشه بگین نصبش چجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amin2011
02-08-2011, 01:08
با سلام
دوستان من از کرک SKIDROW استقاده می کنم ولی هر کار می کنم نمی تونم برم داخل بازی لطفا یه راهنمایی بکنید ؟
( تمام این کارها را هم می کنم ولی بازم بعد از اینکه ایمیل و پسورد دادم میگه باید به اینترنت متصل بشه تا بتونه سریال رو بفرسته .
توضیحات نصب بازی: ابتدا حتما آنتی ویروس خود را غیر فعال بسازید تا از پاک شدن فایل های کرک توسط آنتی ویروس شما جلوگیری شود. سپس به اکسترکت بپردازید. دقت داشته باشید که حتما از اینترنت قطع باشید. در هنگام نصب بازی نیاز به سریال نصب می باشد ، تمامی ارقام را عدد ۱ وارد کنید ، به صورت زیر: ۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱-۱۱۱۱۱
پس از اتمام نصب ، به فولدر UPDATE مراجعه نموده و فایل setup.exe را اجرا و نصب نمایید. پس از اتمام نصب آپدیت ، تمامی فایل های موجود در پوشه SKIDROW را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. دقت داشته باشید برای ذحیره سازی بازی ، نیاز به اکانت آفلاین Games for Windows Live دارید . این اکانت را می توانید در هنگامی که بازی اجرا می شود ، در منوی اول بازی ، ایجاد کنید. )
منظورم اینه وقتی میخوام وارد بازی بشم games for windows live میاد بعد یه صفحه باز میشه باید ایمیل و پسورد بدم وقتی میدم میگه باید به اینترنت وصل باشی !!! و وارد بازی نمیشه .
در واقع برای من ابتدا FableLauncher بالا می یاد و بعد از چندبار NEXT زدن وقتی میگه باید ایمیل و پسورد LIVE را وارد کنی وقتی کنسل رو می زنم این پیغام رو میده : TO PLay this game you must signed in to games for windows live وقتی هم که روی آیکون خود fable 3 در دایرکتوری کلیک می کنم میگه please use FableLauncher.exe
Khan gholi
29-09-2011, 01:39
دوستان من یک جاش گیر کردم. رفتم این رئیس دزدها یا همون مزدورها رو بجنگم(اوائل بازی).این حاج اقا من یک نیم ساعت کامل زدم هیچ اتفاقی نمی افته.یکی اگر امکانش هست راهنمایی کنه.
چقدر خط داستانی داره
witcher جدیده از لحاظ سختی در مقایسه با این چطوری هست.
panther99
20-02-2013, 11:56
آقا بازیه خوبیه ؟؟؟؟ به بازیهایی مثل COD یا Halo میرسه ؟؟ از نظر گرافیک و گیم پلی و صدا و ... ؟؟؟؟ ارزش داره بازی کنیم ؟؟؟؟؟
Khan gholi
20-02-2013, 15:26
بازی جالبیه.ولی اصلا مقایسه اش با اون ها اشتباهه.چون این نقش افرینی شمشیری هست که دنیا اطرافش بزرگ نیست.مراحل بامزه توش زیاد داره,داستان جالبی داره.مبارزه از لحاظ سختی متوسط هستند.خیلی هم طولانی نیست.من که با لذت تمومش کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.