ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیسک کمر

Ali Elcid
03-11-2009, 14:16
سلام من 17سالمه چند ماهیه که فهمیدم دیسک کمر دارم مهره های3تا 5
من به مدت سه سال در سطح حرفه ای ووشو کار میکردم که حالا دیگه گذاشتمش کنار
آیا علتش فقط ورزشه ؟
کی خوب میشم؟

eMer@lD
03-11-2009, 18:13
سلام
اغلب کمر دردها رو با دیسک کمر یا بهتر بگیم فتق دیسک کمر اشتباه میگیرند ...
اگر بین مهره های شما که دیسک قرار داره بیرون زدگی _دیسک بیرون زده شده باشه_ ایجاد شده باشه دچار دیسک کمر شدید و باید با عکس برداری و ام آر آی نقطه درد معلوم بشه تا ارتوپدی بشه و یا دقیقتر درمان کرد

اگر در بازوهای خود و یا پاهای خود احساس سستی و بی حسی میکنید حتما با پزشک مشورت فرمایید . این علامت بیشترین علامت نشاندهنده ی فتق دیسک کمر هست.

ولی اگر درد جزو دردهای معمولی هست چند نوع نرمش براتون قرار میدم امیدوارم مفید باشه:
برای برطرف كردن كمردرد، به پشت بخوابید، یك بالش زیر زانوهایتان قرار دهید. (در حالی كه زانوهایتان را جمع كرده اید). این طریقه خوابیدن فشار را از كمر شما بر می دارد. درمان اصلی همه كمردردها كم كردن فعالیت است. البته این كاهش فعالیت همان طور كه قبلاً گفته شد فقط برای چند روز پیشنهاد می شود و پس از آن با نرمش های مخصوص پایین كمر و «عضله چهار سر ران» می توان كمردرد را درمان كرد.

یوگا بهترین درمان دردهای مزمن كمر است؛ زیرا حالت مناسب را در بدن ایجاد می كند و با تنفس مناسب، كشش و فشار روی عضله را كم می كند. خیلی از بیمارانی كه از درمانهای دیگر نتیجه نگرفته اند می گویند یوگا در درمان آنها مؤثر بوده است.بعد از بهبود كمردرد، تمرینات نرمشی را ادامه دهید، وزن خود را كم كنید و به اصلاح حالت و كشش عضلات اهمیت دهید. نرمش عضلات مربوط به شكم را انجام دهید تا از كمردردهای آینده پیشگیری شود.

اگر در قسمت بالای كمر خود احساس ناراحتی می كنید، تمرینات خم شدن به سمت پایین و تمرینات نرمشی شانه ها را انجام دهید (شانه ها را به طرف یكدیگر كشیده و چند ثانیه نگه دارید سپس بر عكس عمل كنید).

هترین تمرین برای اصلاح حالت كمر این است كه با فاصله 30 سانتیمتر از دیوار و در مقابل آن تكیه دهید شكم خود را به داخل بكشید، سینه را بیرون دهید بعد از چسباندن كمر به دیوار، سر، شانه ها و پشت و لگن همه در یك ردیف قرار می گیرند و به این طریق گودی كمر از بین می رود. این حالت شبیه حالت ایستادن سربازان است. صدها سال قبل این طور گفته می شد كه سربازان می توانند ساعت ها بدون احساس كمردرد روی پا بایستند مشروط به اینكه حالت ایستادن آنها درست باشد.

Ali Elcid
05-11-2009, 01:00
سلام خیلی ممنون
من هم عکس وهم ام آر آِ گرفتم تازه یوگا هم چند وقتیه میرم به نظر شما میتونم به ورزش قبلیم ادامه بدم؟
تازه یه سوالی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما دکتر هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

eMer@lD
07-11-2009, 13:34
به طورکلی اگر فتق دیسک کمر دارید ورزشهایی مثل دراز و نشست و کوه نوردی و از این قبیل که باعث کشش بدن میشه رو نمیتونید انجام بدید .. اگر ووشو ورزش کششی هست و حرکتی باعث میشه به کمر آسیب برسونه پس ممکنه تا آخر عمر نشتونید فعالیت داشته باشید.

گاهی فتق دیسک کمر ارثی هست ولی اگر باعثش ضربه یا تصادف شدید بوده.با عمل جراحی مواجه میشید.
بهتره با جراح ارتوپد مشورت بفرمایید.

narges2
01-03-2010, 15:03
با سلام مدتی پیش یک حرکت سنگین ورزشی را انجام دادم متاسفانه در بررسی ام ار ای
مشخص شد دیسک 4.5 مشگل پیدا کرده بخاطر علاق ه به ورزش اکثر راههای درمان را طی
کردم ولی..... ایا کسی راهی برای درمان این اسیب دیدگی دارد

றД ĵ ĭ Đ
01-03-2010, 16:17
با سلام مدتی پیش یک حرکت سنگین ورزشی را انجام دادم متاسفانه در بررسی ام ار ای
مشخص شد دیسک 4.5 مشگل پیدا کرده بخاطر علاق ه به ورزش اکثر راههای درمان را طی
کردم ولی..... ایا کسی راهی برای درمان این اسیب دیدگی دارد

سلام
منم دقیقا به دلیل انجام دادن اشتباه یک حرکت سنگین طبق MRI و گفته ی دکتر دیسک مرکزیم دچار آسیب شد اما خدارو شکر به وسیله ی لیزر الان کاملا خوب شده و دیگه هیچ مشکل یا دردی ندارم . اینطور که شنیدم فقط اصفهان و تهران هستند که لیزر رو انجام میدن . پیشنهاد میکنم این راه درمان رو امتحان کن .

cdcenter
01-03-2010, 16:32
لیزر درمانی همیشه جواب گو نیست . اما حتما باید امتحان کرد .

morsadr
01-03-2010, 16:58
اگر جابجایی دیسک زیاده و پزشکتون توصیه به جراحی کرده از جراحی نترسید . از بهترین روشهای درمانی جراحیه . البته اگر دارو فیزیوتراپی یا ورزش جواب نده.

றД ĵ ĭ Đ
01-03-2010, 18:25
من خیلی ها رو دیدم که نیاز به جراحی داشتن ولی به جای جراحی با لیزر کاملا خوب شدن . پیشنهاد میکنم اول لیزر رو امتحان کن بعد برو سراغ جراحی . هزینش هم خیلی خیلی پایین تر از جراحی هست

narges2
02-03-2010, 13:57
ممنون از پاسخ دوستان لطفآ ادرسی .... ضمنآ بیرون زدگی دیسک من فعلآ احتیا ج به جراحی ندارد ولی با انجام حرکات
ورزشی درد شروع میشود

ertebatat
07-07-2010, 09:59
احساس درد و ناراحتی در ناحیه کمر، علامت شایع بسیاری از بیماریهای اسکلتی و غیر اسکلتی است.

ضربه: ضربه به کمر می‌تواند به صورت رگ به رگ شدن و یا شکستگی مهره باشد. رگ به رگ شدن کمر ناشی از بلند کردن جسم سنگین، افتادن به زمین یا کشیدگی ناگهانی عضلات کمر (مثلا در تصادفات) است که در اینجا درد محدود به کمر می‌باشد. شکستگی مهره‌ها در بیماریهای پوکی استخوان شدید، سرطانهای متاستاتیک ، مصرف کورتونها و پرکاری تیروئید و پرکاری پاراتیروئید با ضربه‌های خفیف و یا حتی بدون ضربه هم ممکن است رخ دهد.
دیسک کمری: معمولا با درد کمر که به پا انتشار پیدا می‌کنند، مشخص می‌شود.
آرتروز ستون فقرات: بیماران غالباً دردی دارند که با حرکت افزایش می‌یابد و با سفتی و محدودیت حرکتی همراه است.
اسپوندیلیت آنکیلوزان: بیماران غالبا مردان زیر 40 سال هستند. کمر دردی که با استراحت بدتر می‌شود و با فعالیت تسکین می‌یابد مشخصه این بیماران است.
تنگی مجرای نخاعی: کمردردی که بالنگش کاذب همراه هست، اغلب حاکی از تنگی کانال نخاعی است.
بیماریهای تخریبی مهره‌ها: از قبیل تومورها (اولیه یا متاستاتیک)، عفونت (عفونتهایی مثل مالاریا، سل و ...) و پوکی استخوان می‌توانند مهره‌ها را درگیر کنند.
درد ارجاعی از بیماریهای احشایی: بیماریهای معده و روده و دستگاه تناسلی بعضی اوقات می‌توانند باعث کمر درد شوند.
بیماریهای روانی: بسیاری از بیماران مبتلا به کمر درد مزمن (بیشتر از 3 ماه)، ممکن است دچار افسردگی، اختلال اضطراب و ناخوشی روانی باشند. ضربه‌های روحی کودکی از جمله سوء استفاده فیزیکی و جنسی می‌تواند باعث کمر درد مزمن شود.
درد وضعیتی کمر: در بسیاری از بیماران مبتلا به درد مزمن کمر، درد آنها مربوط به وضعیت‌های نامناسب نشستن، ایستادن و کار کردن می‌باشد که دردشان با استراحت برطرف می‌شود. در اینها ورزشهای تقویت کننده عضلات کمر و شکم موثر می‌باشد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AliBaMaram.13
27-09-2010, 17:40
سلام خدمت همه دوستان و اساتید
تقریبا 3 ساله بدن سازی رو یه صورت پاره و قت و نیمه حرفه ای ادامه می دم تا اینکه دو هفته پیش دچار کمردرد نسبتا شدیدی شدم که با مراجعه به پزشک بهم گفتم دیسک خفیف کمر یا عبارت دقیق که تو CTS بود نوشته بود bulging خفیف...از اون روز 3 تا دکتر رفتم که بدونم می تونم به ورزش مورد علاقم یعنی بدن سازی ادامه بدم یا نه ... ولی هنوز متاسفانه به علت کمی اطلاعات دکترا در مورد بدن سازی و تصوراتشون از این رشته جواب های متناقضی گرفتم پیش دو تا جراح مغز و اعصاب رفتم یکیش که گفت همه چی ببوس بزار کنار فقط پیاده روی و شنا! اما اون یکی گفت تو از من سالم تری اگه تو ورزش نکنی کی بکنه ؟؟ امروزم رفتم ارتوپد گفتم نه ادامه نده مربی خودمم می گه اشکالی نداره اینجا کسایی بودند که دیسک خفیف داشتند و با بدن سازی حتی خوب شدند!!! حالا موندم منتظر راهنمایی های شما اساتید

MehranVB
27-09-2010, 18:32
شما اگه هم خواستی بدنسازی کار کنی سعی کن اصلاً سنگین کار نکنی، کمر مثل دست و پا و شونه نیست که بگی یکم بگذره خوب میشه، اگه دیسک بگیری و دردت بیشتر بشه ضربات خیلی بد و جبران ناپذیری میخوری و برگشتی هم وجود نداره و اون وقت واقعاً باید همه چیز رو ببوسی بذاری کنار!
حرکتهایی که به کمر ربط دارن رو سنگین انجام نده (از اسکات گرفته تا پرس سینه و بازو و ...) و مثلاً سعی کن جلو بازو رو ایستاده نری و از میز استفاده کنی، پشت بازو رو خوابیده بری و بقیه حرکتها هم به همین ترتیب یه جوری که به کمرت فشار نیاد.
حرکتهای کمر هم فقط نرمشی کار کن و اگر هالتر استفاده میکنی خالی یا سبک باشه. حرکتای نرمش کمر خیلی تاثیر داره و باعث بهبود سریع و قوی شدن ستون فقرات میشه. در ضمن حرکتای زیر بغل و پا رو هم انجام بده اما سبک، چون کاملاً به کمر ربط دارن.
اگه یه وقت به کمرت فشار وارد شد و درد احساس کردی بقیه ورزش رو ادامه نده و چند روز استراحت کن.
اگه اینطوری ادامه بدی احتمالاً تا چند هفته یا ماه دیگه کاملاً خوب میشی و عین گذشته میشی دوباره (بعداً بازم پیش دکتر برو) اما اگه اشتباه کنی معلوم نیست چی بشه!
موفق باشی دوست من

AliBaMaram.13
27-09-2010, 23:09
ممنون که انقدر سریع جواب دادین...بیشتر دنبال یه منبع کامل از حرکاتی که باید حذف کنم و توصیه هایی که باید رعایت کنم می گردم فعلا تمام حرکات رو سبک و تا حد امکان نشسته می زنم(هر چند اصلا بهم حال نمی ده) حرکاتی رو که گفتین رو قبلا خذف کردم می خواستم یه سری حرکات کاملا بی خطر یا اگه لطف کنین یه برنامه کامل بهم بدین چون همون طور که می دونید اگه ماهیچه های ستون فقرات محکم باشه کمتر به مهره ها فشار می یاد(اصلا فکر کنم واسه همین این مشکل پیش اومده آخه من تمام بدنم رو تمرین نمی دادم یعنی تا خالا اصلا به حرکات پشت اهمیت نمی دادم و ماهیچه های پشتم نسبت به بازو و سینه هام خیلی ضعیفه) یک سری حرکات واسه تقویت عضلات پشتیم می خواستم چون من نمی دونم کدومش خوبه کدوم ممکنه ضرر داشته باشه؟ مثلا فیله خوبه؟؟ البته تو اینترنت خیلی گشتم تا مقاله کاملی پیدا کنم فعلا که موفق نشدم بهترینش این بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گه مقاله یا سایت با لینک خوبی تو همین سایت سراغ دارین ممنون می شم لینک بدین
پیشاشیش از وقتی که برای پاسخ دهی می گذارید سپاسگذارم
پاورقی: bulging بین مهره های L5 و S1 است

AliBaMaram.13
27-09-2010, 23:18
نکته جالب اینه که من الان اصلا درد کمر ندارم فقط بعضی وقتا حس می کنم پام سر می شه .. مثلا امروز باشگاه بودم تو بعضا همچین حسی داشتم با حس می کردم پام می گیره نمی دونم شایدم خیلی حساس شدم ...الانم بعد دوش آب گرم نشستم پشت صندلی ... یه حس خاصیه ...حس می کنم پام یه چیزیش هست ولی اونقدر نیست که اذیت کنه...ادامه دادن ورزش خیلی برام مهمه یه جورایی اعتیاد دارم وقتی دکتر اولیه گفت همه چیو بزار کنار انگار دنیا سرم خراب شد! حتما باید راهی پیدا کنم تا خوب شم هر کاری که باشه انجام می دم ای خداااااااااا

BLACK-BLACK
14-10-2010, 19:12
سلام بچه ها

20 سالمه بر اثر بلند کردن جسم سنگین دیسکام اسیب دید(2 هفته پیش) البته حدودا 3 سالی هست که سالی یکی دوبار دچار همین کمر درد میشدم ولی چون خودش بعد از یکی دوهفته خوب میشد جدی نمیگرفتم.قبلا وزنم زیاد بود از 3 سال قبل که 120 بودم الان شدم 81 .

رفتم ام آر آی معلوم شده یکی از دیسکام دهیدراته شده میخاستم ببینم درمان میشه یانه؟

morsadr
15-10-2010, 09:37
سلام بچه ها

20 سالمه بر اثر بلند کردن جسم سنگین دیسکام اسیب دید(2 هفته پیش) البته حدودا 3 سالی هست که سالی یکی دوبار دچار همین کمر درد میشدم ولی چون خودش بعد از یکی دوهفته خوب میشد جدی نمیگرفتم.قبلا وزنم زیاد بود از 3 سال قبل که 120 بودم الان شدم 81 .

رفتم ام آر آی معلوم شده یکی از دیسکام دهیدراته شده میخاستم ببینم درمان میشه یانه؟

دوست عزیز همانطور که خودتون اشاره کردید مشکل شما در اثر فشار های نا متعارف به دیکسهای بین مهره ای شما ایجاد شده است . در این موارد بستگی به شدت آسیب وارده به دیسک و ریشه اعصاب درمان می تواند متفاوت باشد . در موارد خفیف .کاهش وزن . مراعات از نظر فشار آوردن به کمر و فیزیوتراپی و همچنین مصرف داروهای ضد التهاب معمولا کفایت می کند .
در موارد شدید تر با نظر پزشک متخصص عمل جراحی توصیه می شود .
موفق باشید

mohamadreza24
25-02-2011, 18:35
سلام

منم 2 ساله دارم عغاب میکشم یکیو پیدا کردم اما میترسم تهرانه دکتر بصام پور شماره مطبش 09122032820 فوق تخصصه کاش میگن خوبه اگه نتیجه گرفتین منم مطلع کنین من میترسم از جراحی

maalih
25-02-2011, 22:29
از جراحي نترسيد .. پيش يك دكتر خوب بريد و تحقيق كنيد ..
خيلي ها بعد از جراحي كاملاً خوب ميشن ..

Saeed System
26-02-2011, 13:03
سلام من 3 روز پیش با یه نفر دعوا کردم...بعد ضربه ای به پایین کمرم وارد شده که 3 روزه درد میکنه و خوب نمیشه دقیقا

قسمت قرمز این عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا من دکتر باید برم یا اینکه خودش خوب میشه یا اینکه مشکلی برای دیسکم به وجود آمده؟

موقع راه رفتن درد میکنه و موقع چرخش و تغییر حالت در خواب و موقع خم شدن

AliSub
10-04-2011, 09:42
سلام

من این دو - سه سالی که دانشگام عادت کردم که دمرو (به رو ) دراز میکشم و درس میخونم، خوابیدن هم حتما باید دمرو باشم تا خوابم ببره. اما الان چند وقتی کمر درد گرفتم که پاهام هم گیز گیز میکنه ( تا کف پا).

کلا هر کاری میکنم این کمر درد دارم همینجوری!

الان یعنی دیسک کمری چیزی گرفتم؟ اونم تو سن 21 سالگی؟
چکار کنم؟:41:

parsa006
10-04-2011, 11:03
عزیزم احتمالا دیسک کمر داری سریعآ برو پیش 1 متخصص و درخواست MRI کن که عوارضش جدی تر نشه و بتونی با دستورات دکتر مشکلت حل کنی ،اگه متخصصت فیزیو تراپی تجویز کرد حتما برو و نرمشهایی هم که بهت میده روزانه انجام بده،راستی راه رفتم تو استخر آب تو 10 جلسه معجره می کنه.اگه اینکارارو انجام بدی دردت برطرف میشه ولی دیسکت .. خلاصه خیلیا الان با این مورد بدون درد و به راحتی زندگی میکنند و کاراشونو انجام میدن نگران نباش(فقط به شرطی که به توصیه ها پزشکت گوش بدی)

AliSub
10-04-2011, 20:10
من وقتی ورزش میکنم دردی ندارم یا خیلی کم میشه ولی ول میکن همیشه کمر درد دارم.
دارم بدنسازی کار میکنم. البته خیلی سبک میزنم.
مشکلی که نداره؟

parsa006
11-04-2011, 00:16
چرا در حال حاضر تمامی برنامه های ورزشیتو با پزشک فیزیوتراپ هماهنگ کن،بلند کردن وزنه در صورتیکه کوچکترین فشار بر روی کمر ایجاد کنه مضره،بلند کردن اجسام ،از پله زیاد بالا و پایین رفتن، از شیب بالا رفتن(مثلا کوه نوردی ) مضره زیاد روی صندلی نشستن بیشتر از 30 دقیقه(بهتره تناوب داشته باشی تو نشستنت یعنی 30 دقیقه بشینی بعدش 10 دقیقه بایستس یا راه بری) هل دادن اجسام سنگین(مثلا ماشین) مضره ،بهترین کار مراجعه سریع به متخصص و درخواست MRI هست
در ضمن نرمشهای فیزیوتراپ هم معجره می کنه سلامت باشید.

kamardard
29-10-2013, 13:19
سلام عزیز کجا عمل کردی روشش چگونه است
.................................................. ..............................

دوستان اگر کلینیک یا پزشکی که عمل جرااحی دیسک کمر انجام می ده و ازان مطمئن هستید را معرفی کنید
.................................................. ...............................

چه موقع درد داری وکجات درد می گیره

raana
29-10-2013, 19:04
سلام دوست عزیز.....

کاربر kamardard عزیز.....پیوستن به جمع کاربران پی 30 رو بهتون تبریک میگم.......
دوست عزیز....فقط به تاریخ پست های قبل دقت میکردید...برای سال 2011 هست.....لطف کنید تاپیک های زیر خاکی رو بالا نکشید......
می تونید برای مطرح کردن سوالتون تاپیک جدید بزنید....
و اینکه از ارسال پست های پشت سر هم خودداری کنید....

ممنون