مشاهده نسخه کامل
: در این آشفته بازار برند و مدل LCD چی بگیریم ؟
qaranfil
24-02-2010, 16:26
سلام دوستان
امر همایونی بر این شد نمایشگری بگیریم که lcd بود نامش
لیک در این آشفته بازار اطلاعات قریب به غرقه هستیم
با عنایت به شهرت کیانی سامسونگ و خدمات ال جی در داخل و ...با توجه به اطلاعات بی در و پیکر در این دنیای مجازی اینترنت و گاها خیلی غلط درباره:
dvi - full HD HDMI پردازش کنتراست نور پس زمینه ساپورت کابل display port (قسم به سر مبارک که ما نفهمیدیم)
چه مونیتوری در این وادی قیمت (220.000)پیشهناد میکنید؟
نمونه هایی که استادباشی دربار پیشنهاد کرده اند :
amsung - 20700 Full HD قیمت 195000
AOC - 22" - 2236Swa + SPEAKER FULL HD قیمت 200000
lg w2261vp قیمت 215000
LG W2286L
HP 22 FH HRSHX 24 LHII(بخاطر قسطی بودنش)
نظرتون در مورد مونیتورهای ذکر شده چیست ؟ آیا شما مارک یا مدل دیگری را پیشنهاد میکنید؟
qaranfil
24-02-2010, 20:06
کسی نیست تا یاری کند ما را
dvi - full HD HDMI پردازش کنتراست نور پس زمینه ساپورت کابل display port (قسم به سر مبارک که ما نفهمیدیم
dvi کابلی برای انتقال تصویر از کارت گرافیک به مانیتور که فعلا رایج ترینه...
hdmi ساپورت کابل hd با کیفیت بالا 1080*1920 برای کنسولها (PS3/XB360) و BD PLAYER ها استفاده میشه...
کنتراست نسبت رنگ مشکی به سفید که نمایشگر قابلیت نشون دادنشو داره...
SAMSUNG P22500 FULL HD 22" :225000T
این مانیتور FULL HD نیست 900*1600
بقیه هم نمیدونم...
ess_1362
24-02-2010, 20:39
من هم اول p22500 سامسونگ را پيشنهاد مي دم و بعدش 2261 VP از LG و در پايان هم AOC 2236SWA
vahidsport
24-02-2010, 23:55
من هم اول p22500 سامسونگ را پيشنهاد مي دم
چرا این مدل رو پیشنهاد می کنید؟ در مقایسه با 2261 و 23700 بگید
ess_1362
25-02-2010, 08:16
خوب اگر بودجه شما به 23700 برسه كه اول 23700
در چند تاپيك ديگه هم همين بحث شما عنوان شده كه چرا مثلا 22500 و 23700 را نسبت به 2261 ارجحيت مي دي كه من باز هم جواب ميدم:
2261 يك مقدار خيلي جزيي مشكل زاويه ديد داره كه اكثر كاربران اون را احساس نمي كنند ولي كاربران حرفه اي كاملا متوجه اون مي شن البته اگر از پشت ميز به مانيتور مستقيم نگاه كنيد اين سه مدل هيچ تفاوتي با هم ندارند ولي اگر يكم با زاويه به اين سه مدل نگاه كنيد اونوقت يك تفاوت جزيي با هم دارند مخصوصا در تصوير از گوشه ها
اون دو مدل سامسونگ از نظر زاويه ديد مشكلي ندارند
pandora tomorro
25-02-2010, 10:18
خلاصش اینه که اگه میخوای روی میز بخوابی و از زیر به مانیتورت نگاه کنی 2261 یکم مشکل داره :دی
arian_49
25-02-2010, 10:28
دوستان تو سایز 21 چی پیشنهاد میکنن
مارک وقیمت مهم نیست
qaranfil
25-02-2010, 13:23
دوستان بنده برای P2250 سرچ کردم و نقل قولهای زیر رو آماده کردم:
نقل قول:
"من یه ماه پیش p22500 رو 215 خریدم که گارانتیش از مهر شروع شده بود گارانتیه p22500 شما از کی شروع شده؟!؟ وقتی زنگ زدم گفت از تاریخ فکتور حساب میشه ولی سام سرویس گفت از لیبل پشت مانیتور!!
هیچ کارتی به غیر از قرعه کشی داخلش نبود!"
نقل قول:
"سوال بعدی این که فیلم های دی وی دی رو مثلا قسمت مشکی رو شطرنجی میکنه این طبیعیه؟"
و نقل قول دیگر:
"مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )"
و نقل قولی دیگر:
"منم مانیتور P22500 دارم رفرش رو که رو 70 میرارم کلمات میلرزند "
ونقل قولی دیگر:
"سلام دوستان من یه 20500 دارم داشتم باهاش کار میکردم که یهو تصویر کمرنگ شد بعد قطع و وصل میشد انگار اتصالی داره بعد خاموش شد ولی هر بار دکمه خاموش روشن رو میزنم روشن میشه و تصویر هم میاد ولی بعد 2 ثانیه میره تصویرش کابلشم چک کردم مشکل از اونجا نبود حالا یه MB17830 وصل کردم مشکلی ندارم! یعنی چش شده؟"
و نقل قولی دیگر:
"دوستان یه سوال:
همیشه یه سایه ی سفید موفع حرکت متن ها و آبجکت ها (بیشتر تکست های صفحات وب) رو در مانیتور p22500 دارم! هر چند گرافیکم ضعیفه آنبرد مین dg33fb intel اما در هر رزولشنی این سایه ی کوچیک سفید رو موقع حرکت تکست ها دارم!
میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟؟؟"
و نقل قولی دیگر در مقایسه P22500 samsung با LG 2261v:
"در حالت تنظیمات کارخانه مانیتور سامسونگ تصویر روشن تر و سردتری داشت و بر عکس مانیتور ال جی تصویر کمی تیره تر و گرم تر. از نظر من گرمی رنگ مانیتور ال جی بیشتر از سردی رنگ مانیتور سامسونگ بود!
سعی کردیم با تنظیم رنگ و نور ، تصویر هر دو مانیتور رو به هم نزدیک کنیم. پس از تنظیم دقیقا تصویر دیده شده در مانیتور ال جی با تصویر مانیتور سامسونگ یکی بود و فقط در برخی عکسهای خاص به میزان خیلی کم کنتراست بیشتر مانیتور سامسونگ خودش رو نشون میداد. البته تست ما با مانیتور 2261v بود که کنتراست داینامیک 1:20000 داشت در صورتیکه مدل 2261vp کنتراست 1:50000 داره که کنتراستش با 22500 دقیقا یکیست. یعنی اصولا از این نظر هم بین مانیتور P22500 و 2261vp هیچ اختلافی نباید وجود داشته باشه.
در کل از نظر من هیچ فرقی بین این دو مانیتور وجود نداره و برای خرید بین این دو مدل میتونید به شکل ظاهری و تعصب برندی خودتون توجه کنید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هر کدوم رو که دوست داشتید بخرید."
و نقل قولی دیگر:
" رنگها در سامسونگ قبل از كاليبراسيون داراي انحراف از معيار بيشتري بودند"
(حالا این کالیبراسیون رو ما انجام میدیم؟)
و نقل قولی دیگر:
"شما باید موقع خرید یک LCD میخریدی که زاویه دید بیشتری داشت."
و نقل قولی دیگر:
"اي بابا . خوب از من ميپرسيدي ديگه. منم همين بلا سرم اومد گوش نكردم به حرف دوستام. اين زاويه ديد سامسونگا اينطوريه. من كه عوضش كردم خيالم راحت شد. اين سامسونگا هم همش خالي بندي ميكننااااا.
ولي جدي ميگم زاويه ديد 170 خيلي خوبه اگه واقعي باشه. LG زاويه هاش واقعي تره"
و نقل قولی دیگر:
"من یه مانیتور سامسونگ P22500 دارم و وقتی رزولوشن رو روی 1080*1920 میزارم وقتی میخوام وارد ویندوز بشم ویا از ویندوز خارج بشم صفحه حالت بریده بریده میشه و حالت Aero نداره
این مورد در یک رزولوشن پایینتر یعنی در 1000*1776 مشکلی نداره اما در این رزولوشن کل تصویر در تمام صفحه مانیتور پخش نمیشه و یه کادر سیاه دورش رو میگیره
از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده تا بحال ؟
به نظرتون چرا اینطور میشه ؟"
واینکه
درسته که میگن مشکل منبع تغذیه داره؟
درسته که میگن به علت بزرگتر بودن اندازه پیکسل هاشون لبه های تصویر رو خراب میکنند.؟
درسته که میگن بیشتر از 60 هرتز پشتیبانی نمیشه؟
درسته که میگن مشکل کار با کلیدهای لمسی این مدل وجود داره ؟
درسته که ساخت ایرانه و کیفیت ماژول خوبی نداره ؟
راستی این ماژول و پنل چیه؟
qaranfil
25-02-2010, 13:30
دوستان بنده برای P2250 سرچ کردم و نقل قولهای زیر رو آماده کردم:
نقل قول:
"من یه ماه پیش p22500 رو 215 خریدم که گارانتیش از مهر شروع شده بود گارانتیه p22500 شما از کی شروع شده؟!؟ وقتی زنگ زدم گفت از تاریخ فکتور حساب میشه ولی سام سرویس گفت از لیبل پشت مانیتور!!
هیچ کارتی به غیر از قرعه کشی داخلش نبود!"
نقل قول:
"سوال بعدی این که فیلم های دی وی دی رو مثلا قسمت مشکی رو شطرنجی میکنه این طبیعیه؟"
و نقل قول دیگر:
"مشکل من اینه که وقتی رزولوشن رو می زارم رو 1920 در 1080 که خودش هم می گه رو همین رزولوشن بزار ... وقتی می زارم رو این با 60 khz مشکلی نداره اما وقتی refresh rate رو از 60 khz بیشتر می کنم و می زارم رو 75 یا بیشتر تصویر کل مانیتور رو نمی پوشونه و یه کادر سیاه دور تا دور مانیتور میفته ... یعنی رزولوشن درسته اما تمام سطح مانیتور رو نمی پوشونه
لطفا کمک کنین ممنون (درایورشم ریختم )"
و نقل قولی دیگر:
"منم مانیتور P22500 دارم رفرش رو که رو 70 میرارم کلمات میلرزند "
ونقل قولی دیگر:
"سلام دوستان من یه 20500 دارم داشتم باهاش کار میکردم که یهو تصویر کمرنگ شد بعد قطع و وصل میشد انگار اتصالی داره بعد خاموش شد ولی هر بار دکمه خاموش روشن رو میزنم روشن میشه و تصویر هم میاد ولی بعد 2 ثانیه میره تصویرش کابلشم چک کردم مشکل از اونجا نبود حالا یه MB17830 وصل کردم مشکلی ندارم! یعنی چش شده؟"
و نقل قولی دیگر:
"دوستان یه سوال:
همیشه یه سایه ی سفید موفع حرکت متن ها و آبجکت ها (بیشتر تکست های صفحات وب) رو در مانیتور p22500 دارم! هر چند گرافیکم ضعیفه آنبرد مین dg33fb intel اما در هر رزولشنی این سایه ی کوچیک سفید رو موقع حرکت تکست ها دارم!
میخواستم بدونم طبیعیه یا نه؟؟؟"
و نقل قولی دیگر در مقایسه P22500 samsung با LG 2261v:
"در حالت تنظیمات کارخانه مانیتور سامسونگ تصویر روشن تر و سردتری داشت و بر عکس مانیتور ال جی تصویر کمی تیره تر و گرم تر. از نظر من گرمی رنگ مانیتور ال جی بیشتر از سردی رنگ مانیتور سامسونگ بود!
سعی کردیم با تنظیم رنگ و نور ، تصویر هر دو مانیتور رو به هم نزدیک کنیم. پس از تنظیم دقیقا تصویر دیده شده در مانیتور ال جی با تصویر مانیتور سامسونگ یکی بود و فقط در برخی عکسهای خاص به میزان خیلی کم کنتراست بیشتر مانیتور سامسونگ خودش رو نشون میداد. البته تست ما با مانیتور 2261v بود که کنتراست داینامیک 1:20000 داشت در صورتیکه مدل 2261vp کنتراست 1:50000 داره که کنتراستش با 22500 دقیقا یکیست. یعنی اصولا از این نظر هم بین مانیتور P22500 و 2261vp هیچ اختلافی نباید وجود داشته باشه.
در کل از نظر من هیچ فرقی بین این دو مانیتور وجود نداره و برای خرید بین این دو مدل میتونید به شکل ظاهری و تعصب برندی خودتون توجه کنید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هر کدوم رو که دوست داشتید بخرید."
و نقل قولی دیگر:
" رنگها در سامسونگ قبل از كاليبراسيون داراي انحراف از معيار بيشتري بودند"
(حالا این کالیبراسیون رو ما انجام میدیم؟)
و نقل قولی دیگر:
"شما باید موقع خرید یک LCD میخریدی که زاویه دید بیشتری داشت."
و نقل قولی دیگر:
"اي بابا . خوب از من ميپرسيدي ديگه. منم همين بلا سرم اومد گوش نكردم به حرف دوستام. اين زاويه ديد سامسونگا اينطوريه. من كه عوضش كردم خيالم راحت شد. اين سامسونگا هم همش خالي بندي ميكننااااا.
ولي جدي ميگم زاويه ديد 170 خيلي خوبه اگه واقعي باشه. LG زاويه هاش واقعي تره"
و نقل قولی دیگر:
"من یه مانیتور سامسونگ P22500 دارم و وقتی رزولوشن رو روی 1080*1920 میزارم وقتی میخوام وارد ویندوز بشم ویا از ویندوز خارج بشم صفحه حالت بریده بریده میشه و حالت Aero نداره
این مورد در یک رزولوشن پایینتر یعنی در 1000*1776 مشکلی نداره اما در این رزولوشن کل تصویر در تمام صفحه مانیتور پخش نمیشه و یه کادر سیاه دورش رو میگیره
از دوستان کسی به این مشکل برخورد کرده تا بحال ؟
به نظرتون چرا اینطور میشه ؟"
واینکه
درسته که میگن مشکل منبع تغذیه داره؟
درسته که میگن به علت بزرگتر بودن اندازه پیکسل هاشون لبه های تصویر رو خراب میکنند.؟
درسته که میگن بیشتر از 60 هرتز پشتیبانی نمیشه؟
درسته که میگن مشکل کار با کلیدهای لمسی این مدل وجود داره ؟
درسته که ساخت ایرانه و کیفیت ماژول خوبی نداره ؟
راستی این ماژول و پنل چیه؟
ess_1362
25-02-2010, 17:55
خوب اول از نقل قولها شروع مي كنم :
اولي كه خوب مشخص هست بايد موقع خريد به كارت گارانتي روي جعبه دقت كني مطمئنا انساني به دقت شما كه اين همه نقل قول بابت يك مانيتور جمع مي كنه چنين كلاهي سرش نميره:31:
دومي كه نمي تونم نظر بدم چون تا به حال همچين چيزي را نديدم . شايد مشكل از كارت گرافيكي ايشون و تنظيماتش باشه يا اصلا مانيتور ايراد داشته باشه
سومي خوب اين سومي را خودم تاپيك را قبلا به دقت خوندم. نتيجه اين هست كه در مانيتور هاي LCD (كه منظورم همه هست) برعكس مانيتور هاي CRT چيزي به عنوان لرزش تصاوير يا بعبارتي FLICKING وجود نداره و اصلا هم به REFRESH RATE نياز نداره
چهارمي در مورد قبل پاسخ دادم
5 خوب اين يك ايراد اساسي هست. شايد از مانيتور ايشون باشه يا حتي از گرافيك سيستم كه من احتمال زياد مي دم كه از مانيتور باشه
6 خوب مشكل ايشون اشكال نرم افزاري هست و به احتمال زياد از درايور كارت گرافيكشون هست
7 خوب اين دوستمون هر كي بوده كاملا حرفه اي هست و با دقت نشسته و مدلها را در كنار هم بررسي كرده. البته نتيجه مقايسه ايشون مورد تاييد من هم هست كه براي يك كاربر عادي مشكل زاويه ديد مانيتوري مثل 2261 اصلا مشاهده نخواهد شد!!!
8 اينو نمي تونم نظري بدم چون منظورشون را متوجه نميشم. هر چند كه در درايور كارت گرافيكي هم ميشه كاليبراسيون را انجام داد
9 خوب براي كاربران خيلي حرفه اي اين موضوع صادق هست
10 اينو هم من نمي تونم نظر بدم چون دوستان زيادي در اين سايت مدل 22500 خريدن و چنين مشكلي نداشتن
11 اين هم احتمالا به درايور كارت گرافيك يا خود كارت گرافيك ايشون مربوط ميشه
و اما سوالات خود شما به ترتيب :
نه درست نيست ولي در هر برندي ممكن هست جنس معيوب هم باشه يا حتي در حين كار معيوب بشه مخصوصا قسمتي مثل منبع تغذيه كه با برق پر نوسان ايران هميشه كار ميكنه
خير اندازه پيكسل ها در حدود 99% مانيتورهاي توليد شده كه در ايران به فروش مي رسند يك استاندارد بين المللي هست
خير قبلا هم گفتم چيزي به اسم REFRESH RATE در همه مانيتور هاي LCD معنايي نداره
اينو البته دوستان ديگه هم گفتن كه خوب به نوع كاربري هر شخص بر مي گرده و من نمي تونم اظهار نظ بدم
هر سه برندي كه مانيتور هاش در ايران فروش ميره توليد ايران هستند LG , AOC ساخت ( مونتاژ ) مادايران و سامسونگ مونتاژ ايران هست
ماژول را كه نمي دونم ولي پنل همون صفحه LCD ايش هست كه ساخت كره هست و هنوز ايران نتونسته توليد كنه و پنل به همراه ساير قطعات وارد ايران ميشه و در كارخانه جات وطني مونتاژ ميشه
RealDesigner
28-02-2010, 15:44
خوب اول از نقل قولها شروع مي كنم :
اولي كه خوب مشخص هست بايد موقع خريد به كارت گارانتي روي جعبه دقت كني مطمئنا انساني به دقت شما كه اين همه نقل قول بابت يك مانيتور جمع مي كنه چنين كلاهي سرش نميره:31:
دومي كه نمي تونم نظر بدم چون تا به حال همچين چيزي را نديدم . شايد مشكل از كارت گرافيكي ايشون و تنظيماتش باشه يا اصلا مانيتور ايراد داشته باشه
سومي خوب اين سومي را خودم تاپيك را قبلا به دقت خوندم. نتيجه اين هست كه در مانيتور هاي LCD (كه منظورم همه هست) برعكس مانيتور هاي CRT چيزي به عنوان لرزش تصاوير يا بعبارتي FLICKING وجود نداره و اصلا هم به REFRESH RATE نياز نداره
چهارمي در مورد قبل پاسخ دادم
5 خوب اين يك ايراد اساسي هست. شايد از مانيتور ايشون باشه يا حتي از گرافيك سيستم كه من احتمال زياد مي دم كه از مانيتور باشه
6 خوب مشكل ايشون اشكال نرم افزاري هست و به احتمال زياد از درايور كارت گرافيكشون هست
7 خوب اين دوستمون هر كي بوده كاملا حرفه اي هست و با دقت نشسته و مدلها را در كنار هم بررسي كرده. البته نتيجه مقايسه ايشون مورد تاييد من هم هست كه براي يك كاربر عادي مشكل زاويه ديد مانيتوري مثل 2261 اصلا مشاهده نخواهد شد!!!
8 اينو نمي تونم نظري بدم چون منظورشون را متوجه نميشم. هر چند كه در درايور كارت گرافيكي هم ميشه كاليبراسيون را انجام داد
9 خوب براي كاربران خيلي حرفه اي اين موضوع صادق هست
10 اينو هم من نمي تونم نظر بدم چون دوستان زيادي در اين سايت مدل 22500 خريدن و چنين مشكلي نداشتن
11 اين هم احتمالا به درايور كارت گرافيك يا خود كارت گرافيك ايشون مربوط ميشه
و اما سوالات خود شما به ترتيب :
نه درست نيست ولي در هر برندي ممكن هست جنس معيوب هم باشه يا حتي در حين كار معيوب بشه مخصوصا قسمتي مثل منبع تغذيه كه با برق پر نوسان ايران هميشه كار ميكنه
خير اندازه پيكسل ها در حدود 99% مانيتورهاي توليد شده كه در ايران به فروش مي رسند يك استاندارد بين المللي هست
خير قبلا هم گفتم چيزي به اسم REFRESH RATE در همه مانيتور هاي LCD معنايي نداره
اينو البته دوستان ديگه هم گفتن كه خوب به نوع كاربري هر شخص بر مي گرده و من نمي تونم اظهار نظ بدم
هر سه برندي كه مانيتور هاش در ايران فروش ميره توليد ايران هستند LG , AOC ساخت ( مونتاژ ) مادايران و سامسونگ مونتاژ ايران هست
ماژول را كه نمي دونم ولي پنل همون صفحه LCD ايش هست كه ساخت كره هست و هنوز ايران نتونسته توليد كنه و پنل به همراه ساير قطعات وارد ايران ميشه و در كارخانه جات وطني مونتاژ ميشه
شما كه براي هيچ كدوم جواب قانع كننده ندادي-
يا بگو نميدونم يا جوب منطقي بده.
قرار نيست هر مشكلي پيش مياد رو شما يبار ديده باشي كه
Alireza_PCNet
01-03-2010, 08:24
متاسفانه سامسونگ داره از پنل هاي چيني استفاده ميكنه وكيفيت قطعاتش خيلي پايين اومده اخيرا.
من كه خريد سامسونگ رو به شما پيشنهاد نميكنم
زیر 180 چی پیشنهاد میدید برای کار حرفه ایی میخوام که چشم و خسته نکنه
LeiliBaManAst
02-03-2010, 15:26
زیر 180 چی پیشنهاد میدید برای کار حرفه ایی میخوام که چشم و خسته نکنه
1-فول اچ دي باشه يا نباشه؟؟؟؟
2-چند اينچ ؟
3-برراي چه كاري؟
4-تهراني يا شهرستان؟
اگر فول ميخواي بايدAOC برداري
من از مدل هاي LG بهتون اينا رو پيشنهاد ميدم: >>>>>قيمت ها 5 تومان پايين تر بالاتر هستن<<<<<<<
صفحه نمايش گسترده
كنتراست منحصر بفرد 10,000:1
طراحي استثنايي و زيبا
داراي بدنه براق تركيبي مشكي و طوسي
مجهز به تکنولوژي DFC
زاويه ديد بسيار وسيع
زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
مجهز به موتور پردازش تصوير
مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
قيمت 180
نظر من : مدليه كه خيلي كار ميكنه و به اصطلاح خر كار. بخ علاوه + كنتراست 10.000 باعث ميشه چشمت كمتر خسته بشه
كنتراست منحصر بفرد 50,000:1
داراي بدنه مشكي براق با قاب كريستالي
مجهز به تکنولوژي DFC
مجهز به ورودي DVI
زمان پاسخدهي بسيار سريع (2ms)
مجهز به كليد (4:3 in Wide, ez Zooming, Photo Effect) fun
قيمت . 190
كنتراست بالا و زمان پاسخ دي كم داره. براي فيلم ديدن مناسبه و همينطور براي بازي و اين جور كارا. براي مطالعه Ebook و اينترنت گردي بايد به صورت دستي كم كني نورو
كنتراست منحصر بفرد 70,000:1
طراحي بسيار زيباي بدنه مشكي براق و كريستالي
مجهز به تکنولوژي DFC
داراي كليدهاي لمسي
زمان پاسخدهي سريع (2ms)
مجهز به ورودي DVI
مجهز به كليد (4:3 in Wide, ez Zooming, Photo Effect) fun
مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات (Smart Package)
قيمت : 185
من خيلي اين مدل رو دوست دارم و طرفداشم. كيفيتش خوبه. من براي هر كي بستم راضي بوده
اين مدل 19 اينچه
اگر خودت ميشناسي تا حددودي برو تو اين لينك:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد هر قيمتي زده حدود 30 تا 40 پايين تر از قيمتي كه زده تو بازار هست.
mojtabaalemi
02-03-2010, 15:54
aoc 2036 200000T
aoc 2036 160000T
aoc 203vw 150000T
CHEGUEVARA.
02-03-2010, 21:46
متاسفانه سامسونگ داره از پنل هاي چيني استفاده ميكنه وكيفيت قطعاتش خيلي پايين اومده اخيرا.
من كه خريد سامسونگ رو به شما پيشنهاد نميكنم
البته مدلهايي كه تو ايرن مونتاژ ميشن اين مشكل رو دارند.....:23:
مدلهاي 2770h و xl2370 وارداتي هستند و پنل هاشون ماله كره هست كه چين مونتاژشون كرده......:20:
آقایون من viewsonic گرفتم.19 اینچ و فول hd.زمان پاسخدهی2میلی ثانیه
qaranfil
03-03-2010, 15:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Good
Super stylish monitor with Touch of Color
Very slim profile fits on most desks
Starlight Touch controls look great
16:9 aspect ratio
و اینکه خیلی با حاله
The Bad
Only DVI input accepted (without adapters)(برای ورودی آنالوگ آداپتور داره)
External power supply makes for yet another power brick
Vertical viewing angles could be improved
No extra features like speakers or USB ports
دوستان p2370 گرفتم
تست کنم ببینم چه جوریه
نتیجه رو بهتون اطلاع میدم
موفق باشین
پی نوشت :
راستی من هیچ گزینه ای ندیدم که تصویر رو از چهار جهت بزرگ یا کوچک کنه فقط تصویر رو به چپ یا راست میبره
شاید باشه اما هرچی گشتم ندیدم
qaranfil
03-03-2010, 15:25
The Good
و اینکه خیلی با حاله
The Bad
دوستان p2370 گرفتم
تست کنم ببینم چه جوریه
موفق باشین
پی نوشت :
راستی من هیچ گزینه ای ندیدم که تصویر رو از چهار جهت بزرگ یا کوچک کنه فقط تصویر رو به چپ یا راست میبره
vahidsport
03-03-2010, 18:26
حتما جواب بده منتظرم....
چند گرفتی؟ از کجا گرفتی؟ عیبو ایرادی که نداره از نظر خرابی میگم؟
این عکس P23700 هست گزاشتی؟ خیلی بزرگه کار کردن باهاش باید حال بده....
CHEGUEVARA.
04-03-2010, 03:49
The Good
و اینکه خیلی با حاله
The Bad
دوستان p2370 گرفتم
تست کنم ببینم چه جوریه
موفق باشین
پی نوشت :
حتما" اين كارو بكن.....
راستي قضيه اين خانومه چيه....؟؟؟؟تو جعبش بود....باسه من نداره......!!!!:19::19:
چيكار كنم زنگ بزنم گارانتيش....؟؟؟؟:13:
LeiliBaManAst
06-03-2010, 15:34
حتما" اين كارو بكن.....
راستي قضيه اين خانومه چيه....؟؟؟؟تو جعبش بود....باسه من نداره......!!!!:19::19:
چيكار كنم زنگ بزنم گارانتيش....؟؟؟؟:13:
ببين من اسير و ابير اين امضاتم. عاليههههه:10::10::10:
ProGamer
07-03-2010, 12:50
البته مدلهايي كه تو ايرن مونتاژ ميشن اين مشكل رو دارند.....:23:
مدلهاي 2770h و xl2370 وارداتي هستند و پنل هاشون ماله كره هست كه چين مونتاژشون كرده......:20:
موافقم. مدل هاي مونتاژ ايرانش چون پنل غير مرغوب هستن مشكل دارن. اين دو مدلش هنوز به دست ايراني هاي محترم مونتاژ نمييشه. به اصطلاح: گاماس گاماس
saeed4055
07-03-2010, 12:52
مانیتورهای ایسوس چطور هستند؟
کسی اطلاعی داره؟
qaranfil
17-03-2010, 12:28
خیلی راضیم
گارانتی سام
عیب و ایرادی تا حالا ندیدم
vahidsport
17-03-2010, 13:52
خیلی راضیم
گارانتی سام
عیب و ایرادی تا حالا ندیدم
از کجا خریدی ؟
qaranfil
23-03-2010, 15:57
شهرستان عزیز
من تصمیم گرفتم xl2370 سامسونگ رو بگیرم..قیمت روز تهران چنده؟؟تو سایتها زده 360!!ولی اینجا میگن 330 هستش.
Dj_aghamajid
23-03-2010, 19:28
سلام به همه دوستان
سال نو مبارک
مانیتور تا حدود 300 تومن چی خوبه؟
اگه LED باشه خیلی بهتره!
برای گیم و مطالعه و فتوشاپ نیمه حرفه ای و... میخوام. روزی 8 ساعت کار میکنم
سایز 22 به بالا
اگه مدلی گرونتر و بهتر هم میشناسید معرفی کنید!
ببخشید اگه سوالمو اینجا مطرح کردم!
ممنون از لطفتون
xl2370 حدود 350 تومنه و LED هم هست خیلی تصویر شارپی داره
CHEGUEVARA.
25-03-2010, 14:37
xl2370 حدود 350 تومنه و LED هم هست خیلی تصویر شارپی داره
من اين مدل رو پيشنهاد نميكنم
به نظر من سامسونگ 2770 H بيشتر جوابگو نياز هاي شماست البته با همين قيمت....!!!:10:
alpha007
25-03-2010, 18:40
27 اینچ زیادی بزرگ نیست
اسمش روشه ------> مانیتور
به نظرم از 24 اینچ به بالا میشه تلویزیون
اونوقت نمیگن طرف پشت pc نشسته میگن پشت تلویزیون نشسته
من که گرافیک کار میکنم و اینترنتم 24 ساعته ست و مانیتور همیشه روشنه ، دارم با 17 کار میکنم
دنباله یه مدل و برند خوب تا حداکثر 24 اینچ میگردم
اینو همه همکارای منم تایید میکنن:11:
pedram_sad
29-03-2010, 23:59
دوستان من در شرف خرید LCD بودم برای شنبه از بین دو مدل
Samsung XL2370
Samsung P23500
که اگه اولی موجود نبود دومی
امروز اتفاقی با یک مدل دیگه اشنا شدم که فوق العاده زیبا بود و امکانات عالی هم داشت
ASUS MS236H
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتش رو گرفتم 290 گفتن
یکی از سایت هایی که نقدش کرده بود سایزش رو زده بود 23.6
مشخصاتش :
Panel Size: 23“ Wide Screen
Color Staturation 72%(NTSC)
True Resolution: 1920X1080
Pixel Pitch: 0.265mm
Brightness(Max): 250 cd/㎡
Contrast Ratio (Max.): 50000 :1 (ASCR)
Display Color: 16.7M
Viewing Angle (CR≧10): 170°(H)/160°(V)
Response Time: 2 ms (Gray-to-Gray)
PC Input: HDMI/D-Sub
Video Input: HDMI 1.3
AV Audio Input: HDMI 1.3
Earphone jack: 3.5mm Mini-jack (for HDMI only)
ASUS در زمینه Mainboard و همچنین برد vga و حتی odd حرف اول رو میزنه
میخواستم بدونم کسی به LCD هاش کار کرده ؟
چطورین ؟
دوستان من در شرف خرید LCD بودم برای شنبه از بین دو مدل
Samsung XL2370
Samsung P23500
که اگه اولی موجود نبود دومی
امروز اتفاقی با یک مدل دیگه اشنا شدم که فوق العاده زیبا بود و امکانات عالی هم داشت
ASUS MS236H
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتش رو گرفتم 290 گفتن
یکی از سایت هایی که نقدش کرده بود سایزش رو زده بود 23.6
مشخصاتش :
ASUS در زمینه Mainboard و همچنین برد vga و حتی odd حرف اول رو میزنه
میخواستم بدونم کسی به LCD هاش کار کرده ؟
چطورین ؟
به نظر من با توجه به قیمتش این مدل رو نگیر..قیمت این مدل حدودا 230 دلار هست..که اینها میدن 290
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل سامسونگ رو بگیر xl2370
pedram_sad
30-03-2010, 13:31
به نظر من با توجه به قیمتش این مدل رو نگیر..قیمت این مدل حدودا 230 دلار هست..که اینها میدن 290
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل سامسونگ رو بگیر xl2370
اره
اینا که کلا کارشون همینه
همین xl2370 که 300 تومانه رو میدن 345
این مدل هم از نظر امکانات جز HDMI هیچ برتری نسبت به P23500 نداره و دقیقا عین هم هستند
فقط قیمتش رو حدودا 45 گرونتر میدن اینها
ولی از نظر طراحی و زیبایی خداست واقعا
samira_googleOne
03-04-2010, 15:44
اين asus كه گفتين خيلي خداست به نظرم. خفن به نظر مياد.
ببين سري p سامسونگ رو اصلا بي خيال شو و خودتو به دردسر ننداز. خيلي ايراد دار. لينكاش تو كل سايت پر يه سرچ كني ميبيني چقدر مشكل دار
pedram_sad
03-04-2010, 22:21
اين asus كه گفتين خيلي خداست به نظرم. خفن به نظر مياد.
ببين سري p سامسونگ رو اصلا بي خيال شو و خودتو به دردسر ننداز. خيلي ايراد دار. لينكاش تو كل سايت پر يه سرچ كني ميبيني چقدر مشكل دار
من تحقیق کردم دیدم این سری ASUS فقط زیبایی داره و از نظر performance اصلا خیلی فاصله داره با samsung
با این قیمت 295 اصلا معقول نیست خریدش تا 220 می ارزه
سری p که میگید رو من شخصا با چند مدلش از نزدیک برخورد داشتم چه تو رنج 20 و 22 عالی بودن
چند تا از دوستانم هم چند ماهی هست گرفتن راضین و مشکلی نداشتن
تصویر هم یک چیز سلیقه ای هست مثل صدا
و مشکلاتی هم که تو نت گزارش شده برای همه مدل ها هست هر مدلی رو search بدی پیدا میشه که از خرابی موردی هم میتونه باشه و بد شانسی
سلام
همون xl2370 رو بگیر تا چند روز دیگه دوباره تو بازار پر میشه.
pooriya_hp
06-04-2010, 17:59
سلام دوستان
امر همایونی بر این شد نمایشگری بگیریم که lcd بود نامش
لیک در این آشفته بازار اطلاعات قریب به غرقه هستیم
با عنایت به شهرت کیانی سامسونگ و خدمات ال جی در داخل و ...با توجه به اطلاعات بی در و پیکر در این دنیای مجازی اینترنت و گاها خیلی غلط درباره:
dvi - full HD HDMI پردازش کنتراست نور پس زمینه ساپورت کابل display port (قسم به سر مبارک که ما نفهمیدیم)
نمونه هایی که استادباشی دربار پیشنهاد کرده اند :
AOC - 22" - 2236Swa + SPEAKER FULL HD قیمت 200000
lg w2261vp قیمت 215000
LG W2286L
HP 22 FH HRSHX 24 LHII(بخاطر قسطی بودنش)
نظرتون در مورد مونیتورهای ذکر شده چیست ؟ آیا شما مارک یا مدل دیگری را پیشنهاد میکنید؟
من LG رو پیشنهاد می کنم چون واقعا کفیفت خوبی داره
hassan_jr
06-04-2010, 18:38
سلام من می خوام 3 مانیتور بزارم
آیا باید مشخصات خاصی داشته باشن
لطفاً با ذکر قیمت مدل بدین
گرافیکم 5850 هست
با سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.