مشاهده نسخه کامل
: Fallout: New Vegas
bache pooldar
26-10-2010, 18:56
البته حواستون باشه چون بعضی از Perk ها از اسکیل کم میکنن.
راستی کسی زره خوب گیر آورده ؟ من هنوز اون لباس والت تنمه . تا یادم نرفته از دوستان بپرسم فشنگ چطور درست میکنن؟
آخه تیر مگنوم کمیاب و مجبورم که فشنگها رو دوباره پر کنم.
{sahand}
26-10-2010, 19:14
راستی کسی زره خوب گیر آورده ؟ من هنوز اون لباس والت تنمه . تا یادم نرفته از دوستان بپرسم فشنگ چطور درست میکنن؟
والا من یه metal armor دارم که البته دیگه وضعیتش به صفر رسیده.
کوئست های BoS رو انجام بدید می تونید Power Armor رو استفاده کنید، فقط مسئله اینه که کمیابه و تو تعمیرش به مشکل می خورید، که اونم راه حلش Jury Riggingـه.
Reloading benchـها! تیر 10 میلی متری رو به مگنوم تبدیل کنید.
-----------------------------------------------------------------------
راستی متوجه شدید Repair تو این نسخه تغییر کرده؟ تو فال 3 اگه 50 بود شما می تونستید هر وسیله رو حداکثر تا 50 درصد ببرید. ولی حالا اگه تواناییتون پایین هم باشه می تونید کاملا تعمیر کنید، فقط جنس بیشتری باید مصرف کنید.
ای بابا دهنه من سرویس شد.
Fallout 3 اینقدر سخت نبود که این سخته :دی
آقا من لطفا کمک کنید :
آقا من الان از Manny Vargas ( اون یارو تک تیر اندازه تویه Diny ... بود اسمش فکر کنم ، همون ساختمونه که شبیه دایناسوره :دی ) یک کوئست گرفتم گفته برو تویه کارخونه که غربه شهره.
من رفتم اونجا اون یارو Jason رو ملاقات کردم بعدش گفت برو Demon رو بکش که نمی زاره Great Journey ما بگزره و ... خلاصه ما رفتیم اما فکر نمی کردم اینقدر سخت باشه! این Night Walk ها خیلی قوین! چیکار کنم!! اعصابم قاطی کرده هیچیزه خوب هم پیدا نمیشه که اینا رو بزنم! کوئستمم به این بستگی داره.
در ضمن این وسایل Repair رو از کجا گیر بیارم؟ ماله تمام اسلحه هام غیر فعاله!
bache pooldar
26-10-2010, 23:34
راستی متوجه شدید Repair تو این نسخه تغییر کرده؟ تو فال 3 اگه 50 بود شما می تونستید هر وسیله رو حداکثر تا 50 درصد ببرید. ولی حالا اگه تواناییتون پایین هم باشه می تونید کاملا تعمیر کنید، فقط جنس بیشتری باید مصرف کنید.
آره اتفاقا منم اولش تعجب کردم. البته این طور خیلی بهتره چون تو فال 3 تو آخرای بازی میتونستم یه اسلحه یا زره رو 100% تعمیر کنم.
ای بابا دهنه من سرویس شد.
Fallout 3 اینقدر سخت نبود که این سخته :دی
آقا من لطفا کمک کنید :
آقا من الان از Manny Vargas ( اون یارو تک تیر اندازه تویه Diny ... بود اسمش فکر کنم ، همون ساختمونه که شبیه دایناسوره :دی ) یک کوئست گرفتم گفته برو تویه کارخونه که غربه شهره.
من رفتم اونجا اون یارو Jason رو ملاقات کردم بعدش گفت برو Demon رو بکش که نمی زاره Great Journey ما بگزره و ... خلاصه ما رفتیم اما فکر نمی کردم اینقدر سخت باشه! این Night Walk ها خیلی قوین! چیکار کنم!! اعصابم قاطی کرده هیچیزه خوب هم پیدا نمیشه که اینا رو بزنم! کوئستمم به این بستگی داره.
در ضمن این وسایل Repair رو از کجا گیر بیارم؟ ماله تمام اسلحه هام غیر فعاله!
من خودم با Pistol 9mm اونا رو کشتم. اول چند تا تیر بهشون بزن تا معلوم شن بعد تا میتونی به سرشون شلیک کن. در ضمن برای تعمیر به وسیله احتیاج نداری فقط کافیه که از اون نوع اسلحه چندتا داشته باشی تا بتونی تعمیرشون کنی.
Milad4171
26-10-2010, 23:50
دوستان یه سوال.
بعضی ها گفتن با توجه به ورژن قبلی بازی گرافیک آنچنانی نداره!!!
ولی به نظر من ( البته من خوره بازی نیستم و خیلی هم سلیقه ام ناجوره ) گرافیک بازی خیلی گیرا و دلپذیر هست . حتی نسبت به ورژن قبلی یکم هم شاید بهتر باشه!!
من تو ورژن قبلی اصلا کمبور فریم نداشتم .حتی وقتی ماشین ها میترکیدن و این حرفا.
توی این نسخه هم ندارم.
این بازی هم احیانان از این مکمل ها داره ( DLC) ؟
البته فکر کنم خود بازی کافی باشه....نه؟ :31:
---
شدیدا توصیه میشه سر رو هدف قرار بدین !!! :31:
Box Shot بازی رو کسـی داره !؟ ممنون میشـم .
GAM3-OV3R
27-10-2010, 00:30
ای داد بیداد عجب بازی عجیب غریبیه.یکی نیست به ما بگه داستان چیه؟اول یک نکته جالب بگم که این سگه که با دختره همش میره چشماش به دلایل اخلاقی(باگ)از سرش بیرونه یعنی دو تا چشماش سمت راستشه!:20:
بعدش یک نفر به من بگه که حتمآ نیاز هست که انگلیسی رو خوب بلد باشیم یا راه دیگه ای هم هست که این بازی رو انجام داد؟
من تا جای اون قبرستونه رفتم و جایی که علامت داده بود بعدش دیگه نوفهمیدم داستان چی بیده!
آقا صاف و صادق یکی به ما بگه داستان چیه:31:
من خودم با Pistol 9mm اونا رو کشتم. اول چند تا تیر بهشون بزن تا معلوم شن بعد تا میتونی به سرشون شلیک کن. در ضمن برای تعمیر به وسیله احتیاج نداری فقط کافیه که از اون نوع اسلحه چندتا داشته باشی تا بتونی تعمیرشون کنی.
راست میگیا اصلا حواسم نبود باید چند اسلحه داشته باشی... آخه 2 ساله که از اون نسخه که گذشت بازی نکردم چون واقعا اصلا دوست نداشتم از اول برم دیگه :دی
بعدشم سیستم جنگیدن Fallout اینقدر مزخرفه که نمیتونی سره یارو رو هدف گیری کنی!!( البته میشه ولی سخته ) اگه این V.A.T.S رو نداشت مونده بودم چیکار باید میکردیم!! واقعا اینقدر کند و بد قلق هستش این تیر اندازیش تازیه اسلحه هاشم در اوایل بازی بسیار مزخرفه طوری که من یادمه Fallout3 رو نزدیک بود ول کنم اون اوایل!
خداییش یکم به این میرسیدن حداقل میشد مثله یک شوتر اوله شخص شلیک کرد( چون سوم شخصش که واقعا فیلم هندیه یونیت بتونی بکشی ) بهتر میشد بازیش حداقل از این سختیش میومد بیرون!
ولی خوب دیگه Fallout هستشو برایه من که تنها بازییه که Range Lvl ی نداشت که به سختیه بازی اضافه میکنه ( موندم اونایی که رویه هاردکور رفتن چیکار میکنن :دی )
راستی شدیدا نسخه ی PC پیشنهاد میشه من که وایستادم نسخه ی PC رو گرفتم چون من تا اینجا که رسیدم خداییش یک باگم نداشت!:18: ( فقط یک باگ نیمه باگ بود که تویه بیشتر بازی ها از نظیر RDR هم بود اونم اینکه من یک بار یک Scorpian رو دیدم که بدنش رفت تویه زمین نیشش بیرون موند :دی که بعده 2 ثانیه دوباره درست شد )
ای داد بیداد عجب بازی عجیب غریبیه.یکی نیست به ما بگه داستان چیه؟اول یک نکته جالب بگم که این سگه که با دختره همش میره چشماش به دلایل اخلاقی(باگ)از سرش بیرونه یعنی دو تا چشماش سمت راستشه!
بعدش یک نفر به من بگه که حتمآ نیاز هست که انگلیسی رو خوب بلد باشیم یا راه دیگه ای هم هست که این بازی رو انجام داد؟
من تا جای اون قبرستونه رفتم و جایی که علامت داده بود بعدش دیگه نوفهمیدم داستان چی بیده!
آقا صاف و صادق یکی به ما بگه داستان چیه
داستان والا بازی یک هفته ی اومده هنوز تا تموم شه... :دی
حتمی شما به انگلیسی نیازمندین یعنی... آره دیگه باید بلد باشین ( در حد معمولی یعنی دبیرستان رو تموم کرده باشین میتونین یک چیزایی بفهمین )
bache pooldar
27-10-2010, 01:04
دوستان یه سوال.
بعضی ها گفتن با توجه به ورژن قبلی بازی گرافیک آنچنانی نداره!!!
ولی به نظر من ( البته من خوره بازی نیستم و خیلی هم سلیقه ام ناجوره ) گرافیک بازی خیلی گیرا و دلپذیر هست . حتی نسبت به ورژن قبلی یکم هم شاید بهتر باشه!!
من تو ورژن قبلی اصلا کمبور فریم نداشتم .حتی وقتی ماشین ها میترکیدن و این حرفا.
توی این نسخه هم ندارم.
این بازی هم احیانان از این مکمل ها داره ( DLC) ؟
البته فکر کنم خود بازی کافی باشه....نه؟ :31:
---
شدیدا توصیه میشه سر رو هدف قرار بدین !!! :31:
گرافیکش به نظرم بهتر از فال 3 هستش ولی و میتونست بهتر باشه . اما در مورد Dlc ها خدمتتون عرض کنم که اون طور که من شنیدم باعث میشن باگها بیشتر بشن ولی به حر حال تصمیم گیری باخودتونه من که رو بستر 360 Xbox بازی میکنم دسترسی به این چیزا ندارم.
ای داد بیداد عجب بازی عجیب غریبیه.یکی نیست به ما بگه داستان چیه؟اول یک نکته جالب بگم که این سگه که با دختره همش میره چشماش به دلایل اخلاقی(باگ)از سرش بیرونه یعنی دو تا چشماش سمت راستشه.gif
آقا صاف و صادق یکی به ما بگه داستان چیه:دی
داستان رو که کاربر عزیزsahand جون زحمت کشیدن در صفحه اول توضیح کامل دادن . اما در مورد زبان باید بگم که بیشتر تمرکز اصلی این بازی روی دیالوگهاست و انتخاب اشتباه ممکنه باعث درگیری و دشمن شدن طرف مقابل با شما بشه یا اینکه انجام دادن کوئست شما رو به تاخیر بندازه . تا حدودی باید زبانتون خوب باشه
حالا اگه عالی هم نبود از کلیت جمله میشه یه چیزهایی رو فهمید.
از sahand عزیز و بقیه دوستان هم تشکر میکنم که با حوصله به مشکلات دوستان از جمله من پاسخ میدن :10: و زحمت زیادی برای این تاپیک کشیدن و از اینکه گاهی اوقات بنده جواب دوستان رو میدم عذر میخوام به هر حال تا دوستان حرفه ای تر موندن ؛ من مبتدی نباید وارد بشم.
موفق باشید...:11:
xero.1992
27-10-2010, 08:05
جواب کامل چندتا از دوستان توی این پست ها هست :46: :
در مورد بازی و زبان :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته ای هم بگم که شما هر چقدر صحبت هارو بیشتر درک کنید بیشتر از بازی لذت می برید، پس سعی کنید یکم سطح زبانتون رو بالا ببریددرمورد آپدیت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیم اولین آپدیت و DLC های همراه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدی
ه چندتا سوال هم از خود بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست های اول بازی واقعاً اون نمراتی که اخرش می ده بستگی به جواب های ما داره یا برای همه یکیه ؟
بعد اینکه چون من باره اولمه این بازی رو انجام می دم وقت لول اپ کدوم موارد بهتره جهت افزایش ؟
از بین چیز های که بلدی چطور ؟ من دانش و قفل باز کنی و پنهانی حرکت کردن (Sneak) رو انتخاب کردم توی ادامه فقط همین 3 تا پیشرفت می کنن یا بقیه چیز ها هم می شه بالا برد ؟ به نظر من توی لول آپ ها سعی کن هرچی دیگه رو خواستی بالا ببری، حتما کنارش اونی که به قدرت صحبت کردن متقاعد کردن ( اسمش یادم نیست ) مربوط هست رو حتما ببری بالا، وقتی بری جلو تر اهمیت این موضوع مثله هلو برات روشن میشه.
{sahand}
27-10-2010, 09:48
یکی از دوستان در بازیسنتـر لطف کردن و پچ بازی رو برای 360 پیدا کردن.
در صورتی به دردتون می خوره که نتونید به لایو وصل شید.
پچ:
آموزش استفاده:
اگه پچ رو روی فلش می ریزید باید بدون هارد بازی کنید. راهش اینه که هم بازی هم پچ رو روی هارد اکسترنال بریزید.
soltanarash
27-10-2010, 13:52
بله...
باید یه مغز براش تهیه کنید!
.................................................. ..........
یه چیزی هم بگم برای کسایی که بار اولشونه فال آوت بازی می کنن.
من دفعه ی اولی که فال 3 رو بازی کردم حالم بهم خورد، گفتم اه پولم حروم شد...
بعد یه جا تو یه تاپیکی خوندم که داستان اصلی فال 3 رو می شه دو روزه رفت. منم گفتم برای این که اون 3 تومنه حروم نشه دو رو بازی رو تحمل کنم، اول سخت بود، محیط بزرگ بود و گیج شده بودم، از V.A.T.S بلد نبودم استفاده کنم، یه Mole rat می دیدم پدرم در میومد بکشمش. سیستم آپگریدش برام گنگ بود...
اما بعد کم کم خوشم اومد و اون دو روز دو سه ماه طول کشید. دیگه به جایی رسیده بود که کنسول رو که روشن می کردم می گفت: فال آوت دیگه؟:10:
من بعد از انجام دادن ماموریتای king برای زیاد کردن karma زدم کل دستشونو نابود کردم سگه هم تو در گیری مرد.جای دیگه رفیقی یا سگه دیگه ای گیر نمیاد
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
چجوری می گی تیر مگنام کمه من از دوتافروشنده نزدیک 200 تا تیر مگنام گرفتم.راستی این خفه کن اصلحه رو چجوری باید روی اصلحه بندازی؟
Leon-117
27-10-2010, 14:08
یکی از دوستان در بازیسنتـر لطف کردن و پچ بازی رو برای 360 پیدا کردن.
تعريف از خود نباشه ولي اون دوست من بودم!:31:(Leon 5260)
اين سگه رو گرفتيم.خيلي ازش خوشم اومد فقط اين واقعينبودنش يكم منو اذيت ميكنم.
راستي الان هر 4 گروه برا من پيغام دعوت فرستادن عضو كدوم شم بهتره؟
sepehr_x50
27-10-2010, 15:19
واو. همونطور که انتظار داشتم عالی!
همون سبک دوست داشتنی. یکی از نکات مثبت این بازی اینه که هرچیزی رو میشه به انتخاب برداشت یا هر دری تو بازی باز میشه...
آزمون اول بازی هم جالب بود : دی بعدش بهم حق انتخاب 3تا اسکیل رو داد....
Fallout.New.Vegas.Update.1-SKIDROW
و
Fallout.New.Vegas.Update.2-SKIDROW
هم نصب کردم.
درباره کرک هم که دوستان پرسیده بودند:
اولی نیازی به کرک کردن مجدد نداره ولی داخل Fallout.New.Vegas.Update.2-SKIDROW دوتا فایل exe هست که باید کپی بشه
:10:
! ?
popowoody
27-10-2010, 16:57
بفرمایـیـد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واو. همونطور که انتظار داشتم عالی!
همون سبک دوست داشتنی. یکی از نکات مثبت این بازی اینه که هرچیزی رو میشه به انتخاب برداشت یا هر دری تو بازی باز میشه...
آزمون اول بازی هم جالب بود : دی بعدش بهم حق انتخاب 3تا اسکیل رو داد....
و
هم نصب کردم.
درباره کرک هم که دوستان پرسیده بودند:
اولی نیازی به کرک کردن مجدد نداره ولی داخل Fallout.New.Vegas.Update.2-SKIDROW دوتا فایل exe هست که باید کپی بشه
Update2 کدوم رو میگید همون که خودم صفحه های قبل گذاشتم
این :
:40:
Alex merccer
27-10-2010, 18:03
من چند تا سوال داشتم:
1- این یارو سزار و MR.HOUSE جفتشون گفتن یک چیزی توی اون والت جای سزار هست باید به کدومشون بگم و اینکه توی والت که میرم 1 رادیو اکتیو میده در هر ثانیه. 10 دقیقه برم بیارم بر گردم می شه 600 تا.راهی هست. چیکار باید بکنم؟
2-از کجا می شه یه دونه از این نگهبان های new vegas رو گیر آورد.من تو کفه زره و اسنایپری که تو فیلم اول بازی نشون می ده موندم.
3-mr.house رو بکشم yes man به جاش بیاد بهتره یا نکشم؟
kumarbaz
27-10-2010, 18:22
دوستان چطور میشه Bullet ساخت؟ Skill میخواد یا چیزه دیگه ای لازمه؟
xero.1992
27-10-2010, 18:29
آقا آپدیت 2 رو لینک بده ما هم بگیریم
بفرمایـیـد
مرسـی ، کیفیت بالاتـر باشـه خیلی هم خوب :20:
{sahand}
27-10-2010, 21:44
من چند تا سوال داشتم:
1- این یارو سزار و MR.HOUSE جفتشون گفتن یک چیزی توی اون والت جای سزار هست باید به کدومشون بگم و اینکه توی والت که میرم 1 رادیو اکتیو میده در هر ثانیه. 10 دقیقه برم بیارم بر گردم می شه 600 تا.راهی هست. چیکار باید بکنم؟
2-از کجا می شه یه دونه از این نگهبان های new vegas رو گیر آورد.من تو کفه زره و اسنایپری که تو فیلم اول بازی نشون می ده موندم.
3-mr.house رو بکشم yes man به جاش بیاد بهتره یا نکشم؟
Advanced radiation suit -1 یا Space suit
Power Armor -2 که ازونا بهتره! اون لباس تو بازی ندیدم ولی بعید می دونم مال وگاس باشه، چون نگهبانا همه روباتن، احتمالا مال جمهوری کالیفرنیا باشه.
3- هر چهارتا حالتو برید به نظر من بهتره!
sepehr_x50
27-10-2010, 22:24
Update2 کدوم رو میگید همون که خودم صفحه های قبل گذاشتم
این :
Fallout New Vegas Update 2-SKIDROW
مرسـی ، کیفیت بالاتـر باشـه خیلی هم خوب :20:
خدمت شما:
من Update 2 رو نصب کردم چه جوری میشه فهمید که بازی Update شده کجا ورژن رو میزنه
{sahand}
27-10-2010, 22:52
من Update 2 رو نصب کردم چه جوری میشه فهمید که بازی Update شده کجا ورژن رو میزنه
Settings -> Display
David Jones
27-10-2010, 23:07
فال اوت 3 رو یکمشو بازی کردم , خیلی جالب بود ولی یکم حوصله سربره !
sepehr_x50
28-10-2010, 00:11
Settings -> Display
واسه من نوشته 1.1.1.271
یعنی چند؟ : دی
ضمنا رسیدم لول 3 :20:
bache pooldar
28-10-2010, 01:30
یه سوال پیش اومده:
زیر هر اسلحه وزن WG , ارزش Val , و میزان خسارتی رو که وارد میکنه نوشته یعنی همون Dam
اما یه گزینه جدید هم اضافه شده که مخففش DPS کسی میدونه این فاکتور جدید چه چیزو نشون میده؟
Fallout New Vegas Update 2-SKIDROW
خدمت شما:
سپهر جان این ابدیت که گذاشتی باگهای بازی رو برطرف می کنند یا کرک هستند
---------- Post added at 04:32 AM ---------- Previous post was at 04:28 AM ----------
دانلود آپدیت شماره یک Update 1 به همراه چندین DLC
لینک مستقیم 201mb
منبع
این آپدیت که شما گذاشتید به غیر از به همراه داشتن دی ال سی با آپدیتی که سپهر خان گذاشتند یکیه یا خیر?
حالا من کدومو دانلود بکنم
sepehr_x50
28-10-2010, 07:13
سپهر جان این ابدیت که گذاشتی باگهای بازی رو برطرف می کنند یا کرک هستند
Fallout New Vegas Update 2 █ █
█ █ ========================== █ █
█ █ █ █
█ █ - Preferences, quicksaves, and autosaves should behave █ █
█ █ normally. Cloud support currently disabled.
Fallout New Vegas Update 1 █ █
█ █ █ █
█ █ - This update fixes quest and scripting issues
{sahand}
28-10-2010, 09:52
یه سوال پیش اومده:
زیر هر اسلحه وزن WG , ارزش Val , و میزان خسارتی رو که وارد میکنه نوشته یعنی همون Dam
اما یه گزینه جدید هم اضافه شده که مخففش DPS کسی میدونه این فاکتور جدید چه چیزو نشون میده؟
Damage per second
طبیعتا اگه بیشتر از V.A.T.S استفاده می کنید DAM مهمه تره.
behrad66
28-10-2010, 10:02
من که عاشق Fallout 3 بودم و با مد Colorful Environment کلی باهاش حال میکردم. اینقدر از این یکی تعریف کردین که دهنم آب افتاد. ولی میترسم باگ هایی که داره حالمو بگیره.
یکی بیاد بگه صبر کنم یا بگیرم؟ من اهل دانلود پچ و DLC و اینا هم نیستما.
bache pooldar
28-10-2010, 10:08
Damage per second
طبیعتا اگه بیشتر از V.A.T.S استفاده می کنید DAM مهمه تره.
به نظرم DPS فقط برای سلاحهای مثل flamer معنی میده . چون مدت زمان برخورد اسلحه های دیگه به ثانیه هم نمیکشه.
من که عاشق Fallout 3 بودم و با مد Colorful Environment کلی باهاش حال میکردم. اینقدر از این یکی تعریف کردین که دهنم آب افتاد. ولی میترسم باگ هایی که داره حالمو بگیره.
یکی بیاد بگه صبر کنم یا بگیرم؟ من اهل دانلود پچ و DLC و اینا هم نیستما
بعید میدونم صبر کردن کاری از پیش ببره چون وقتی بازی منتشر میشه و باگ داره با استفاده از پچ مشکلاتشو حل میکنن و امکان اینکه دوباره بازی بدون باگ منتشر شه در حد صفره . مگر اینکه شرکتهای ایرانی پچهای بازیو تو خود سی دی جا بدن.
sepehr_x50
28-10-2010, 10:46
کجای بازی باگ داره دقیقا؟
من 2تا پچ رو نصب کردم. تا اینجام باگی ندیدم. اون دی ال سی ها چیکار میکنند؟!
کدوم شرکت منتشر کرده؟
واسه من نوشته 1.1.1.271
یعنی چند؟ : دی
ضمنا رسیدم لول 3 :20:
واسه منم زده 1.0.0.240
فقط همونی که خودم لینک دادم رو دان کردم
این آپدیت که شما گذاشتید به غیر از به همراه داشتن دی ال سی با آپدیتی که سپهر خان گذاشتند یکیه یا خیر?
حالا من کدومو دانلود بکنم
والا انگار فرق داره ورژن بازیه من و سپهر خان فرق داره
هرچی بالا تر باشه بهتره دیگه :5:
Fallout New Vegas Update 2 █ █
█ █ █ █
█ █ - Preferences, quicksaves, and autosaves should behave █ █
█ █ normally. Cloud support currently disabled.
Fallout New Vegas Update 1 █ █
█ █ █ █
█ █ - This update fixes quest and scripting issues
یعنی Update 2 کار Update 1 رو نمیکنه
یا این که Update 2 همون بروزشده Update 1 ـه
:34::24:
راسی دوستان یه رهنمایی چیزی سراغ ندارند مثل راهنمای Assassins.Creed.II.GAME.GUIDE
که سایت gamepressure.com ساخته بود
xero.1992
28-10-2010, 11:49
آقا آخر ما چه کنیم اول آپدیت 1 رو نصب کنیم بعد 2 ، یا یک دفعه 2 رو نصب کنیم ؟! من الان وارد بازیه پیچیده شدم :31:
sepehr_x50
28-10-2010, 13:13
آقا آخر ما چه کنیم اول آپدیت 1 رو نصب کنیم بعد 2 ، یا یک دفعه 2 رو نصب کنیم ؟! من الان وارد بازیه پیچیده شدم :31:
فرق میکنند این دوتا باهم. هرکدوم یه کار خاصی رو انجام میدن که بالا نوشتم...
behrad66
28-10-2010, 13:57
کجای بازی باگ داره دقیقا؟
من که خودم بازی نکردم یعنی هنوز نخریدم ولی تو صفحه های قبل بعضیا گفتن باگ داره مثلا یارو super mutant ـه رفته تو دیوار و زرتی مرده!!! حالا نمیدونم. اگه بخواد پچ مچ براش بیاد ترجیح میدم صبر کنم تا یه نسخه ایشو بخرم که تو سی دیش پچ و DLC و بقیه خرت و پرتا رو داشته باشه.
kumarbaz
28-10-2010, 14:11
دوستان تو بخش Aid بعضی ایتما SLP ,FOD ,POD میدن کسی میدونه اینا چین ؟
papillon11
28-10-2010, 16:39
[
راسی دوستان یه رهنمایی چیزی سراغ ندارند مثل راهنمای Assassins.Creed.II.GAME.GUIDE
:40:[/QUOTE]
Fallout New Vegas - Prima Official Strategy Guide خوب من یه همچین pdf گرفتم فقط متاسفانه لینک های شو سیو نکردم حجمش 260 مگ هستش . ولی کامله . شما اگه با همین اسم جستجو کنید حتما پیدا می کنید
The Rover
28-10-2010, 16:41
بعید میدونم صبر کردن کاری از پیش ببره چون وقتی بازی منتشر میشه و باگ داره با استفاده از پچ مشکلاتشو حل میکنن و امکان اینکه دوباره بازی بدون باگ منتشر شه در حد صفره . مگر اینکه شرکتهای ایرانی پچهای بازیو تو خود سی دی جا بدن.
شماره قبل مثل Oblivion بعد از یه مدت game of the year edition ش اومد که همه DLC ها و آخرین پچ همراش بود
شاید اگه دوستمون یه سال و خرده ای صبر کنه برای اینم بیاد :20:
sepehr_x50
28-10-2010, 17:43
[
Fallout New Vegas - Prima Official Strategy Guide خوب من یه همچین pdf گرفتم فقط متاسفانه لینک های شو سیو نکردم حجمش 260 مگ هستش . ولی کامله . شما اگه با همین اسم جستجو کنید حتما پیدا می کنید[/QUOTE]
Fallout New Vegas: Prima Official Game Guide
PDF | English | 253.02 MB
Genre: Game Guide
Description
• Super-detailed Mojave Wasteland map poster shows all 200+ Primary Locations and dozens more secondary areas, so you’ll never be lost in Sin City!
• Don’t miss anything! We reveal every collectible, unique item, major ammunition and health cache, and much more!
• Fully equipped adventuring! All the Crafting techniques are covered, plus every Campfire, Reloading Bench, Workbench, Caravan Player, Trader, Merchant, Healer, and Dealer is located!
• How S.P.E.C.I.A.L. are you? Learn when and how to use all the new Perks, Traits, and Skills, and how to upgrade every Follower!
• Ready to carve out an independent New Vegas, or act on behalf of a Faction overlord? Complete strategies, including all major Skill, Perk, and Faction decisions, for every Main Quest, Side Quest, and Challenge!
• Optimize your upgrades! Learn how to modify your weapons, where all the components are located, and compare your armaments using our detailed statistics charts. Tactics for manual aiming and new Unarmed attacks are also revealed.
• Character Archetypes, based on hundreds of hours of playtesting, are revealed so you know where to spend your Skill points, and the best attributes and items to seek out
• 100+ fully-detailed maps of all major settlements guide you instantly and easily to collectible locations!
Note : Type The Password , Don't copy & paste .
Password : irfree.com
sepehr_x50
28-10-2010, 19:03
Fallout New Vegas Update 1 + Hotfix + DLC Packs | 277MB
All new updates and DLC packs for Fallout New Vegas.
Step 1 : Install Update1
====================================
Extract into Fallout New Vegas/data and allow to overwrite.
10/20/2010 Update fixing quest and script issues
Step 2 : Install Hotfix : This update fixes quest and scripting issues
1. Run Fallout.New.Vegas.Update.1.Hotfix.exe and install
2. Copy the cracked content from SKIDROW directory to your main installation directory and overwrite.
3. Play the game
Step 3 : Install DLCs (Optional)
1- Put the files in the folder DLCs into Fallout New Vegas\Data
2- Activate the DLC in the launcher
3- Play
DLC Info:
Tribal
* Tribal raiding armor
* Broad machete
* 5 bleak venom doses
* 10 throwing spears
Mercenary
* Lightweight metal armor
* Mercenary’s grenade rifle
* 3 super stimpaks
* 3 doctor's bags
Classic
* Armored Vault 13 jumpsuit
* Weathered 10mm pistol
* Vault 13 canteen.
* 5 stimpaks
Caravan
* Lightweight leather armor
* Sturdy caravan shotgun
* 4 repair kits
* Binoculars
Read included txt for more information
مستقیم:
اینم فقط دی ال سی ها:
من اینارو تو پوشه دیتا ریپلیس کردم، ولی تصاویر بازی دچار مشکل شد! شانس آوردم بک آپ گرفته بودم! خلاصه...
xero.1992
28-10-2010, 20:28
خب منم بازی به دستم رسید، شروع کنیم دیگه به به :31:
SƏHƏND می خوای لینک آپدیت 1 و 2 رو بزار تو پست اول اگر کسی پرسید دوباره نزاریم...
میشه Hotfix رو جدا لطف کنید
اینم لینک مستقیم Fallout New Vegas: Prima Official Game Guide از XLpar
ممنون:40:
sepehr_x50
28-10-2010, 21:35
میشه Hotfix رو جدا لطف کنید
اینم لینک مستقیم Fallout New Vegas: Prima Official Game Guide از XLpar
ممنون:40:
فکر میکنم هاتفیکس با همون آپدیت 1 اعمال میشه. چیز جدایی پیدا نکردم
+
MAKING OF FALLOUT NEW VEGAS DVDRIP+2Bonus Trailer's
Year: 2010
Resolution: 544x304
Video Rate: 1034 kbps
Audio Rate: 124 kbps VBR
Size: 415 MB
RARs: 30x15 MB
-------------------------------------------------------
Release Notes /
-------------
Plot: This documentary DVD will contain exclusive
video content, including interviews with the
developers in which they take you from concept
to creation and discuss topics such as story,
setting, legacy of the Fallout franchise and
behrad66
28-10-2010, 21:42
شماره قبل مثل Oblivion بعد از یه مدت game of the year edition ش اومد که همه DLC ها و آخرین پچ همراش بود
شاید اگه دوستمون یه سال و خرده ای صبر کنه برای اینم بیاد :20:
عمرا بتونم اینقدر صبر کنم. دیگه مزه نمیده اون موقع. حالا که اینطور شد همین هفته میرم میخرم. :31:
xero.1992
29-10-2010, 00:15
خب، بازی از اولش خلاقانه پیش رفت خیلی حال کردم، کار با اسلحه ها و نشونه گیری خیلی بهتر شده....
خب من هم آپدیت 1 که باهاش DLC هم بود رو نصب کردم و هم آپدیت 2، البته توی آپدیت 2 خودش گفته بود برای اعمال شدت نیازی به آپدیت 1 نیست، اما آپدیت یکم کار خودش رو می کنه...
فقط این سگه اول بازی یه بند میومد تو دست و پا ما، نمیزاشت یه کلام با Sunny گپ بزنیم :31:
==============
sepehr_x50 توی این پستت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید لینک مستقیم این آپدیت که همراهشم یه سری DLC هست هم بزار و ذکر کن که برای اکتیو DLC بعد از اجرا از طریق Luncher باید گزینه Data Files رو زده و تیک نمام DLC هارو بزنند، اینم لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و اینم لینک کمکیش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSƏHƏND جان اگر صلاح میدونی لینک های دانلود بازی و مخصوصا کرک رو بزار، چون بعد از آپدیت 2 باید دوباره باید کرک رو کپی کرد و زد یکی نداشت، این هم لینک دانلود مستقیم بازی (با ذکر منبع دانلود بزارش) پسورد صفحه p30world هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو این هم کرک بازی :
سپهر عزیز شما با کدوم فایلا اپدیت کردید
اون update-2 که گذاشته بودم ورژن رو عوض نکرد یعنی علتش این بود که اول 2 و بعد 1 رو نصب کردم ؟؟؟؟
xero.1992
29-10-2010, 00:59
من خودم اول Update 1 که 206 مگ بود بعد Update 2 که 221 مگ بود رو نصب کردم و ورژن هم تغییر کرد...
البته توی اون سایتی که سپهر گفته درباره Hotfix چنین نوشته بود که مشکل Elsin از همینه :
Additional Notes:
Apparently the Update 1 consists of an updated FalloutNV.exe as well, but for some unknown reason, it never got updated when the other files updated the first time. That's why we choosed to label it Hotfix. فکر کنم که این مشکل با نصب آپ 2 حل شه و دیگه احتیاجی به نصب Hotfix نباشه چون برای من قشنگ Dlc ها که که همراهش بود رو راحت شناخت و تو بازی گفت که اضافه شد و همچنین که گفتم ورژن هم تغییر کرد .
sepehr_x50
29-10-2010, 01:13
سپهر عزیز شما با کدوم فایلا اپدیت کردید
اون update-2 که گذاشته بودم ورژن رو عوض نکرد یعنی علتش این بود که اول 2 و بعد 1 رو نصب کردم ؟؟؟؟
فقط این دوتا رو به ترتیب نصب کردم
بعدش هم کرکی که تو دومی هست رو جایگزین کردم...
من خودم اول Update 1 که 206 مگ بود بعد Update 2 که 221 مگ بود رو نصب کردم و ورژن هم تغییر کرد...
البته توی اون سایتی که سپهر گفته درباره Hotfix چنین نوشته بود که مشکل Elsin از همینه :فکر کنم که این مشکل با نصب آپ 2 حل شه و دیگه احتیاجی به نصب Hotfix نباشه چون برای من قشنگ Dlc ها که که همراهش بود رو راحت شناخت و تو بازی گفت که اضافه شد و همچنین که گفتم ورژن هم تغییر کرد .
Update 1 من 201mb مثل اینی که سپهر عزیز لینک دادند
Update 2 هم 216mb
حالا من میخواهم وین رو عوض کنم بعد درست Update میکنم ببینم چی میشه
:11:
فقط این دوتا رو به ترتیب نصب کردم
بعدش هم کرکی که تو دومی هست رو جایگزین کردم...
ممنون عزیز :11::10:
sepehr_x50
29-10-2010, 10:41
سلام.
چندتا شات میزارم، نمیدونم باید چکار کنم اینجا، با هیچکدوم از دستگاهاانمیشه ارتباط برقرار کرد، دوتا در هم هستند که نمیشه با اسکیل فعلی بازشون کرد...
سلام.
چندتا شات میزارم، نمیدونم باید چکار کنم اینجا، با هیچکدوم از دستگاهاانمیشه ارتباط برقرار کرد، دوتا در هم هستند که نمیشه با اسکیل فعلی بازشون کرد...
من تازه این جا رو رد کردم
باید در رو باز کنید و از برج برید پایین بعد اون جا یه کنترولر هست که بین 9AM و 3PM باید فعالش کنید تا صفحه های خورشیدی روشن بشند
اون رباته که اونجاه فکر کنم مال مامیشه اما باید اول سالم بشه کسی میدونه چه جوری باید درسش کنم
ایشون :31:
xero.1992
29-10-2010, 20:55
فکر نکنم این روبات برای شما بشه، چون این پیغام داره میگه که این روبات زبون بسته :19: کلا برای تعمیر وسایل صنعتی و از این حرفاست و چیزی دیگه توی اتاق نمونده که نیازی به تعمیر داشته باشه...
یعنی کلا بیخیال! چه نقشه ها که نداشتی :31:
==========
من الان تازه راکت هارو لانچ کردم و دارم میرم B چی چی Ciity ! :17:
{sahand}
29-10-2010, 21:39
مربوط به سه پست بالا:
من اون رباتو تعمیر کردم، رفت سیستم برقو درست کرد تا من بتونم از کامپیوتر کنترل Helios One استفاده کنم.
نکته ی جالب اینه که اگه اون گزینه ی Emergency output level (یا یه همچین چیزی) رو انتخاب می کردید و امکان استفاده از Helios one به عنوان سلاح رو از بین می بردید، یه باگی پیش میومد و می تونستید XP و Stimpak و Doctor's Bag نامحدود دریافت کنید!
sepehr_x50
29-10-2010, 22:14
باید در رو باز کنید و از برج برید پایین بعد اون جا یه کنترولر هست که بین 9AM و 3PM باید فعالش کنید تا صفحه های خورشیدی روشن بشند
اون رباته که اونجاه فکر کنم مال مامیشه اما باید اول سالم بشه کسی میدونه چه جوری باید درسش کنم
آره دیدم میگه اون ساعت بیا : دی حالا باید برگردم.
اینارو بیخیال، اون اسلحه رو از کجا آوردی؟ :31:
من اون رباتو تعمیر کردم، رفت سیستم برقو درست کرد تا من بتونم از کامپیوتر کنترل Helios One استفاده کنم.
ترینری چیزی استفاده میکنی شما؟ : دی
چطور اسکلیت رسید اونجا؟
------------
راستی این تعمیراتی ها که گلوله ها و Fuel و ... اونجا تعمیر و استفاده میشند، چی تحویل میده؟ یعنی Fuel هارو میگیره چی درست میکنه ازشون؟ کاربردش چیه؟!
ممنون :46:
aramesh_61
29-10-2010, 22:22
سلام دوستان
آقا راهی نیست که جملاتی که افراد میگن و بعدش باید شما جوابشونو انتخاب کنید، از صفحه کنار نرن؟!! یعنی مثل مث افکت جملات افراد بمونه و وقت داشته باشی بخونیش و معنیش کنی و بعدش جواب مناسبو انتخاب کنی؟ :13:
xero.1992
29-10-2010, 22:54
سلام دوستان
آقا راهی نیست که جملاتی که افراد میگن و بعدش باید شما جوابشونو انتخاب کنید، از صفحه کنار نرن؟!! یعنی مثل مث افکت جملات افراد بمونه و وقت داشته باشی بخونیش و معنیش کنی و بعدش جواب مناسبو انتخاب کنی؟ :13:
نه ! :whistle:
aramesh_61
29-10-2010, 23:48
نه ! :whistle:
خوب اینطوری که سخته که!!! آخه طرف زود حرفشو میزنه و جملاتش رد میشه میره، من که سختمه به این سرعت بفهممش!! چه کنم؟!! :13:
sepehr_x50
30-10-2010, 00:14
ایشون :31:
آره دیدم میگه اون ساعت بیا : دی حالا باید برگردم.
اینارو بیخیال، اون اسلحه رو از کجا آوردی؟ :31:
چطور اسکلیت رسید اونجا؟
------------
راستی این تعمیراتی ها که گلوله ها و Fuel و ... اونجا تعمیر و استفاده میشند، چی تحویل میده؟ یعنی Fuel هارو میگیره چی درست میکنه ازشون؟ کاربردش چیه؟!
ممنون :46:
+
تو اون محدوده زمانی هم رفتم نشد. یه چیز دیگه هم نیاز داره...
{sahand}
30-10-2010, 00:37
چطور اسکلیت رسید اونجا؟
ترینر رو 360؟!!
الان تو ویکیا دیدم، Science 50 می خواد، زیاد نیست که!
اصلا می تونید روباتو بی خیال شید و خودتون برقو درست کنید.
xero.1992
30-10-2010, 00:50
خوب اینطوری که سخته که!!! آخه طرف زود حرفشو میزنه و جملاتش رد میشه میره، من که سختمه به این سرعت بفهممش!! چه کنم؟!! :13:
شما سعی کن یکم زبانتو از نظر درک مفهوم قوی کنی، که بهترینش دیدن فیلم با زیرنویس انگلیسی هست... خب من چی کار کنم راه دیگه نیست دیگه :31:
sepehr_x50
30-10-2010, 06:47
اصلا می تونید روباتو بی خیال شید و خودتون برقو درست کنید.
چطور؟!
{sahand}
30-10-2010, 10:52
چطور؟!
You need at least 35 Repair and 1 Scrap Metal to access the mainframe due to lack of sufficient power which requires you to use an auxiliary generator next to the mainframe. Scrap metal can be found on any of the Protectrons you just killed. Or if you go to the upper level of the same room, towards the back there is an offline Mr. Gutsy named Python, which you can interact with if you possess a Poseidon Energy employee I.D. or having at least 50 Science, the robot will then fix the generator for you.
amirpers
30-10-2010, 12:49
أوستان لينك مستقيم آپديت 2 رو كسي نداره بذازه ؟
بچه ها من وقت نکردم این چند صفحه قبل رو بخونم،خواستم بگم توی بعضی قسمت ها بازی هنگ میکنه،هنوز پچی واسه این موضوع نیامده که حل بشه،واسه کسه دیگه اینجوری شده؟!!!
من یکمی بازی رو رفتم جلو بازی خیلی عالیه ولی حقیقتاً من هیچ پیشرفت خاصی در بازی نسبت به Fallout 3 حس نمیکنم حتی از جهتی داستان Fallout 3 خیلی جذاب تر شروع میشد حداقل و بیشتر قابل درک بود ولی New Vegas داستان جالبی نداره مخصوصاً اول بازی واقعاً بد شروع میشه. اگر بازی به عنوان یه Extension هم برای Fallout 3 عرضه میشد من اصلاً تعجب نمیکردم، در ضمن باگ های بازی هم خیلی زیاده.
Leon-117
30-10-2010, 14:46
من یکمی بازی رو رفتم جلو بازی خیلی عالیه ولی حقیقتاً من هیچ پیشرفت خاصی در بازی نسبت به Fallout 3 حس نمیکنم حتی از جهتی داستان Fallout 3 خیلی جذاب تر شروع میشد حداقل و بیشتر قابل درک بود ولی New Vegas داستان جالبی نداره مخصوصاً اول بازی واقعاً بد شروع میشه. اگر بازی به عنوان یه Extension هم برای Fallout 3 عرضه میشد من اصلاً تعجب نمیکردم، در ضمن باگ های بازی هم خیلی زیاده.
تاييد ميشه.بعضي جاها آدم احساس ميكنه داره فال 3 بازي ميكنه كه محيطش تغيير كرده!ولي در كل بازي خيلي خوبي هست.داستان هم من به شخصه از فال آوت 3 بيشتر خوشم اومد ولي توي شماره سوم آخراي بازي يهو يه اتفاقاتي افتاد كه يه كم نامفهوم بود.ولي در كل فال آوت شاهكاريه!:31::20:
sepehr_x50
30-10-2010, 14:52
You need at least 35 Repair and 1 Scrap Metal to access the mainframe due to lack of sufficient power which requires you to use an auxiliary generator next to the mainframe. Scrap metal can be found on any of the Protectrons you just killed. Or if you go to the upper level of the same room, towards the back there is an offline Mr. Gutsy named Python, which you can interact with if you possess a Poseidon Energy employee I.D. or having at least 50 Science, the robot will then fix the generator for you.
این Protectrons ها دقیقا کیا و کجان؟ پس الان من Scrp Metal پیدا کنم مشکل حل میشه روبت فعال میشه؟!
:20:
{sahand}
30-10-2010, 18:04
این Protectrons ها دقیقا کیا و کجان؟ پس الان من Scrp Metal پیدا کنم مشکل حل میشه روبت فعال میشه؟!
:20:
Scarp Metal داشته باشید فکر کنم باید خودتون به جای روباته تعمیر کنید برقو. من با روباته رفتم، نمی دونم...
أوستان لينك مستقيم آپديت 2 رو كسي نداره بذازه ؟
بچه ها من وقت نکردم این چند صفحه قبل رو بخونم،خواستم بگم توی بعضی قسمت ها بازی هنگ میکنه،هنوز پچی واسه این موضوع نیامده که حل بشه،واسه کسه دیگه اینجوری شده؟!!!
سپهر جان اول باید اون ژنراتور و اون دستگاه رو روشن کنید (اونی که طبقه پایینه تو ساختمانه) بعد بقیش
سلام.
من رسیدم new vegas رفتم توی freeside ولی دیگه اونجا نمی دونم چطور از اون روبات ها رد بشم؛ گفت یا پاسپورت بده یا 2000 نا قابل.
حالا چی کنم؟
فعلا رفتم جلوی در اسلحه فروشی نگهبانی بدم تا یکم پول گیر بیارم.
sepehr_x50
30-10-2010, 18:58
Scarp Metal داشته باشید فکر کنم باید خودتون به جای روباته تعمیر کنید برقو. من با روباته رفتم، نمی دونم...
Scrap Metal پیدا کردم. ولی باز نشد...
سپهر جان اول باید اون ژنراتور و اون دستگاه رو روشن کنید (اونی که طبقه پایینه تو ساختمانه) بعد بقیش
روشن نمیشه عزیز. اسکیل و اینجور چیزا میخواد! احتمالا باید لول های بالاتر بیام، الان لول 5 ام.
xero.1992
30-10-2010, 19:07
سلام.
من رسیدم new vegas رفتم توی freeside ولی دیگه اونجا نمی دونم چطور از اون روبات ها رد بشم؛ گفت یا پاسپورت بده یا 2000 نا قابل.
حالا چی کنم؟
فعلا رفتم جلوی در اسلحه فروشی نگهبانی بدم تا یکم پول گیر بیارم.
من خودم تازه اونجارو تموم کردم دارم میرم اونور وگاس با پاسپورت...
کاش اول اونجا نمیرفتی، ببین تو باید اینور یه کارایی رو بکنی بعد بری اون ور، که من خودم با 500 cap ردت می کنم :31:
خب اول برو Atomic Casino همونجایی که دختره سر کوچش داره میگه بفرما تو :31: بعد از 2 نفر اونجا باید Quest بگیری یه زنه هستو یه مرده که صاحب اونجان... بعد میری انجامشون میدی، کلا 2 نکته هی انجام کارا یادت باشه :
1 - سعی کن کمتر بکشی و بیشتر کارارو درست کنی اینجوری هم معروف میشی هم Karma میگیری...
2 - در ادامه بالا پیشه یه خانم دکتری هم میری باید کارای اونم انجام بدی بعد وقتی اینا تموم شد میری پیش Kings و با رئیسشون صحبت می کنی و Quest هاشو انجام میدی، XP خیلی بالایی میده، اگر درست بری سگشم بهت میده که ببری پیش یه دکتری درستش کنی، توی صحبت ها خودت می فهمی باس چی کار کنی...
3 - بعد هم اگر می خواستی پولت یکم بیشتر شه برو کازینو، البته قبلش سیو کن .
4 - بعدشم یه مغازه پایین freeside هست، باید بری باهاش صحبت کنی ( اینجاهاست که Speech به درد می خوره ) سعی کن تا اون موقع Speech رو تا 50 برده باشی ( من رسیدم Vegas Speech من 50 بود )، بعد که باهاش صحبت کنی می تونی ازش پاسپورت 500 Cap بخری..
* البته سره یه کوئست دیگه هم می تونی بیای پیشه همین یارو هه که ازش برنامه ای که باید بری یه S3X Robat :31: رو آزاد کنی میگیری، اگر این کارو کنی 150 تا Cap بیشتر میگیری... خلاصه اصل موضوع همینه، انگلیسیت ردیف باشه همه چیو می فهمی
===========
آقا ما رفتیم این کوئست S3X Robot :31: رو انجام بدیم، آزادش کردیم، یه دفعه دیدیم گفت، خودتو آماده کن :31: منم اول دقیقا نمیدونستم می خوا چی کار کنه گفتم باشه و یه دفعه صفحه سیاه شد و :31: دوباره اومد بعد توی گزینه ها دیدم که نوشته، آخ، من نمی تونم پامو حس کنم، تاز فهمیدم ماجرا چی بوده :31: سریع لود کردیم از قبلش، یه دفعه تو شهر پخش نشه مارو یه روبات بلند کرده :31:
دوستان من تازه دارم میرم اون ور وگاس،راهنمایی، Tip ی چیزی مهم نیست بگید ؟
من خودم تازه اونجارو تموم کردم دارم میرم اونور وگاس با پاسپورت...
کاش اول اونجا نمیرفتی، ببین تو باید اینور یه کارایی رو بکنی بعد بری اون ور، که من خودم با 500 cap ردت می کنم :31:
خب اول برو Atomic Casino همونجایی که دختره سر کوچش داره میگه بفرما تو :31: بعد از 2 نفر اونجا باید Quest بگیری یه زنه هستو یه مرده که صاحب اونجان... بعد میری انجامشون میدی، کلا 2 نکته هی انجام کارا یادت باشه :
1 - سعی کن کمتر بکشی و بیشتر کارارو درست کنی اینجوری هم معروف میشی هم Karisma میگیری...
2 - در ادامه بالا پیشه یه خانم دکتری هم میری باید کارای اونم انجام بدی بعد وقتی اینا تموم شد میری پیش Kings و با رئیسشون صحبت می کنی و Quest هاشو انجام میدی، XP خیلی بالایی میده، اگر درست بری سگشم بهت میده که ببری پیش یه دکتری درستش کنی، توی صحبت ها خودت می فهمی باس چی کار کنی...
3 - بعد هم اگر می خواستی پولت یکم بیشتر شه برو کازینو، البته قبلش سیو کن .
4 - بعدشم یه مغازه پایین freeside هست، باید بری باهاش صحبت کنی ( اینجاهاست که Speech به درد می خوره ) سعی کن تا اون موقع Speech رو تا 50 برده باشی ( من رسیدم Vegas Speech من 50 بود )، بعد که باهاش صحبت کنی می تونی ازش پاسپورت 500 Cap بخری..
* البته سره یه کوئست دیگه هم می تونی بیای پیشه همین یارو هه که ازش برنامه ای که باید بری یه S3X Robat :31: رو آزاد کنی میگیری، اگر این کارو کنی 150 تا Cap بیشتر میگیری... خلاصه اصل موضوع همینه، انگلیسیت ردیف باشه همه چیو می فهمی
===========
آقا ما رفتیم این کوئست S3X Robot :31: رو انجام بدیم، آزادش کردیم، یه دفعه دیدیم گفت، خودتو آماده کن :31: منم اول دقیقا نمیدونستم می خوا چی کار کنه گفتم باشه و یه دفعه صفحه سیاه شد و :31: دوباره اومد بعد توی گزینه ها دیدم که نوشته، آخ، من نمی تونم پامو حس کنم، تاز فهمیدم ماجرا چی بوده :31: سریع لود کردیم از قبلش، یه دفعه تو شهر پخش نشه مارو یه روبات بلند کرده :31:
دوستان من تازه دارم میرم اون ور وگاس،راهنمایی، Tip ی چیزی مهم نیست بگید ؟
انگلیسیم ردیفه ولی وقت وقت ندارم همه جا رو برم.
از شانس بدم امتحان دارم نمی تونم بازی بکنم.
راستی با کدوم اسلحه میشه بهتر هدف گرفت؟(وقتی right click می کنی)البته تیرش هم خوب پیدا بشه
من که با یه hunting rifle دارم میرم.فعلا یه 150 تایی تیر دارم. تو فکرشم از همین مغازه که داشتم نگهبانی می دادم یه تفنگ پلاسما بگیرم چون اشتباهی اول کار یه شلیک باهاش کردم یارو رو ترکوند،مگسکشم جون می داد برای حدف گیری.
راستی به نظرتون ارزش داره محافظ بگیرم؟جایی هست تو وگاس نشه تنها از پسش بر اومد؟اگه آره کدوم رو بگیرم؟
بهترین جای ممکن برای فروش (نه خرید) وسایل کجاست؟کلی لباس از تو جاده جمع کردم تعمیر کردم حالا دیگه زیادی سنگین شدم.
عجب خاطره ای:31:
اگه بخوای فردا که تونستم بازی کنم راه رو نمایان کنم؟
xero.1992
30-10-2010, 21:04
انگلیسیم ردیفه ولی وقت وقت ندارم همه جا رو برم.
از شانس بدم امتحان دارم نمی تونم بازی بکنم.
راستی با کدوم اسلحه میشه بهتر هدف گرفت؟(وقتی right click می کنی)البته تیرش هم خوب پیدا بشه
من که با یه hunting rifle دارم میرم.فعلا یه 150 تایی تیر دارم. تو فکرشم از همین مغازه که داشتم نگهبانی می دادم یه تفنگ پلاسما بگیرم چون اشتباهی اول کار یه شلیک باهاش کردم یارو رو ترکوند،مگسکشم جون می داد برای حدف گیری.
راستی به نظرتون ارزش داره محافظ بگیرم؟جایی هست تو وگاس نشه تنها از پسش بر اومد؟اگه آره کدوم رو بگیرم؟
بهترین جای ممکن برای فروش (نه خرید) وسایل کجاست؟کلی لباس از تو جاده جمع کردم تعمیر کردم حالا دیگه زیادی سنگین شدم.
عجب خاطره ای:31:
اگه بخوای فردا که تونستم بازی کنم راه رو نمایان کنم؟
من خودم الان بیشتر تنفگهام ترکیدن، باید تعمیر کنم، ولی بیشتر با Hunting Rifle بودم تا این که از همون مغازه ای که تو میگی موقع برگشتن دمه درش یه رایفل بود Rechargable یه چیز تو همین مایه ها برش داشتم، سریع پیچیدم بیرون، نه از کارما کم کرد فقط یارو داد زدد هووی عمو :31: این رایفل اصلا تیر نمیخواد خودش پر میشه، فقط باید تعمیرش کنی تا dmg هم قشنگ بره بالا..
نه نمی خواد محافظ بگیری، دمه همون کوئست ها که میری پیشه اون خانم دکتره، یه دکتر مرد هم اونجا هست، باهاش صحب ت کن که بیوفته دنبالت بعد هم بهش یه زره خوب بده نمیره بدبخت..
بهترین جای ممکن برای فروش ، بهترین جای ممکن برای خریده، یعنی همه جا :31: این که ارزونتر بخری یا گرون تر به Barter Skill مربوطه، البته من خودم الان زیاد نبردمش بالا 25 ایناس، ولی بعدا باید بردش بالا...
خط آخر رو نفهمیدم، الان اون سوال بود ؟! :31:
The Rover
30-10-2010, 21:21
درود به دوستان
می خواستم بدونم اکثر شما اسلحه گرم استفاده میکنید با سرد؟
کدومو ترجیح میدید؟
Scrap Metal پیدا کردم. ولی باز نشد...
روشن نمیشه عزیز. اسکیل و اینجور چیزا میخواد! احتمالا باید لول های بالاتر بیام، الان لول 5 ام.
من اون جا رو با لول 13 رد کردم , حتما یه اسکیلی میخواهد (باید تعمیر باشه چون اون ژنراتوره خرابه)
ازاد خیلی میتابم و هرچیزی هم که ببینم برمیدارم (کف میرم :21:) وبعد میفروشم الانم پولم توپه اون اسنایپه رو هم خریده بودم :46:
xero.1992
30-10-2010, 21:35
درود به دوستان
کدومو ترجیح میدید؟
من خودم اسلحه گرم رو ترجیح میدم، اسلحه سردم رو هم برای موقع بدبختی میزارم
درود به دوستان
کدومو ترجیح میدید؟
گرم و جوشان باشه بهتره :31:
برای اونای که سرد دارند هم میشه سرد استفاده کرد
اما اسکیل هم مهمه که کدوم رو بیشتر داشته باشی
درود به دوستان
کدومو ترجیح میدید؟
من اکثرا گرم میرم ولی مثلا توی کوئست come fly with me توی زیرزمین اون مرکز از یه گرز که مال همون nightkin ها بود استفاده می کردم و فکر نکنم اونجا هیچ چی بهتر از اون جواب می داد چون وقتی کسی هی بهتون نزدیک می شه نمی تونید درست هدف گیری کنید البته بعضی حیوانات مثل گرگ و عقرب رو بهتره از دور بزنید.من رو عقرب نیش زد تا چند وقت هی یهو صفحه تار می شد.البته همیشه یه گرز خوب مثل rebar club که کله دشمن رو می پرونه داشته باشید . من که نتونستم او nightkin ها رو با سلاح گرم بکشم با سه اشاره گرز توکوندمشون رو جسدشون حرکات موزون در کردم:5:(البته 4-5 تا گرز تعمیر کردم تا اینقدر توپ شد)
xero.1992 جان جمله آخرم نیمه سوالی بود؛ولی چیز خاصی توش نبود:10:
aramesh_61
30-10-2010, 22:36
آقا اینکه بعضی مواقع میپره از بازی بیرون علتش چیه؟ اون 2تا پچ که اومده اگه نصب کنم درست میشه؟ ویندوزم سون هستش
بله ممکنه درست بشه
ممکنه از کرک هم باشه
xero.1992
31-10-2010, 01:27
دوستان حتما Update 1 و Update 2 رو نصب کنید، بیشتریا قبل از این می گفتن پر از باگه، من که بازی رو با Patch هاش کامل نصب کردم تا الان باگی ندیدم
Shahroozs2
31-10-2010, 08:55
سلام دوستان
من بازی رو برای pc خریدم ولی وقتی که بازی نصب میکنم و میرم داخلش میا بیرون. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
shahramcat
31-10-2010, 12:47
سلام
ورژن بازی بعد از نصب دوتا آپدیت باید چند باشه دقیقا ؟
ممنون
xero.1992
31-10-2010, 13:26
سلام دوستان
من بازی رو برای pc خریدم ولی وقتی که بازی نصب میکنم و میرم داخلش میا بیرون. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
شاید از کرک باشه، شما برو صفحه 30 31 من توی یکی از پست هام کرک بازی رو گزاشتم...
سلام
ورژن بازی بعد از نصب دوتا آپدیت باید چند باشه دقیقا ؟
ممنون
برای من 1.0.0.240 هست .
دوستان حتما Update 1 و Update 2 رو نصب کنید، بیشتریا قبل از این می گفتن پر از باگه، من که بازی رو با Patch هاش کامل نصب کردم تا الان باگی ندیدم
Update 2 رو نصب کنید کافیه خودشم ذکر کرده که Update 2 خودش شامل Update 1 هم میشه.
Update 2 رو نصب کنید کافیه خودشم ذکر کرده که Update 2 خودش شامل Update 1 هم میشه.
اطمینان داری شما عزیز :10:
سپهر عزیز میگفت فرق داره
ورژن بازیشم 1.1.1 خورده ای بود
xero.1992
31-10-2010, 18:25
نه اینجور نیست، خودش ذکر کرده ولی گفته برای اعمال شدن آپدیت 2 نیازی به آپدیت 1 نیست نه اینکه آپدیت 1 هم توشه... اصلا کلا هر کدومشون یه کاری می کنن، تو چند صفحه قبل یکی از بچه ها نوشته خود منبعش رو گزاشته بود.
====
بابا این آخر بازی چقدر راه های متفاوت داره، آدم میگرخه :31: حالا نقشه دارم میکشم حمله کنیم Legion هار نابود کنم
aramesh_61
31-10-2010, 19:04
سلام
آقا من update 2 رو نصب کردم، یه سری خرت و پرت به من داد!!! مثلاً چند نوع اسلحه و چیزای دیگه! باید همینطوری باشه؟؟
bache pooldar
31-10-2010, 19:21
بروبچ خفترین اسلحه بازیو خریدم:18:. جای شما خالی با هر تیرش یه Deathclaw رو چند متر پرت میکنه و به دیار باقی میفرسته.
دیگه مزه بازی از بین رفته چون هیچی جلو دارش نیست.
اسم اسلحه رو میگم اما سه شرط داره که قوی بشه( بعدا شاکی نشید بگید قوی نیستا) . اسم اسلحه Guass gun که تو بازی استالکر هم قویترین بود اما:
1- باید اسکیل energy weapon رو تا 100 ببرید
2- اسلحه رو کامل تعمیر کنید ( یه پرکی رو یاید فعال کنید تا باهاش بتونید اسلحه های مشابه رو تعمیر کنید)
3- تیرهاشو با استفاده از work bench ( همون میزی که توش تیرهارو تبدیل می کنید) مکس شارژ Max charge
کنید.
خب حالا برید حالشو ببرید:8:.
Alex merccer
31-10-2010, 19:42
سلام به همگی
یک چیز بگم برای اونایی که تازه رسیدن به freeside یک مغازه اونجا هست به اسم silver rush .توی شهر اول بازی هم بگردین یک آیتم به اسم stealth boy پیدا می کنین وقتی رسیدین اینجا بزنینش بعد هر چی آیتم توی مغازه و جعبه ی کنار اون نگهبان بود کش برین.بعد هم ماموریت بگیرین از صاحبش بزارین همه برن تو یکیشون هست منفجر می کنه اونجارو بعد برین آرمور و اسلحه های همشون رو بر دارین.اول باید اسلحه ها رو بردارین بعد ماموریت بگیرین.:31::31::31:
shahramcat
31-10-2010, 19:45
برای من 1.0.0.240 هست .
دوست عزیز ممنون از شما
برای من شده 1.1.1.270 !
Leon-117
31-10-2010, 19:51
سلام به همگی
یک چیز بگم برای اونایی که تازه رسیدن به freeside یک مغازه اونجا هست به اسم silver rush .توی شهر اول بازی هم بگردین یک آیتم به اسم stealth boy پیدا می کنین وقتی رسیدین اینجا بزنینش بعد هر چی آیتم توی مغازه و جعبه ی کنار اون نگهبان بود کش برین.بعد هم ماموریت بگیرین از صاحبش بزارین همه برن تو یکیشون هست منفجر می کنه اونجارو بعد برین آرمور و اسلحه های همشون رو بر دارین.اول باید اسلحه ها رو بردارین بعد ماموریت بگیرین.:31::31::31:
منم همين كارو كردم!ولي وجدانم بهم گفت كار خوبي نكردم از سيو قبل تَرش اومدم:31:
anti-military
31-10-2010, 20:02
منم همين كارو كردم!ولي وجدانم بهم گفت كار خوبي نكردم از سيو قبل تَرش اومدم:31:
خوشم میاد از این جور گیمرها . اینجور بازی کردن واقعا لذت بیشتری برای گیمر داره ...
xero.1992
31-10-2010, 20:10
سلام
آقا من update 2 رو نصب کردم، یه سری خرت و پرت به من داد!!! مثلاً چند نوع اسلحه و چیزای دیگه! باید همینطوری باشه؟؟
بله، باید همینجور باشه
======
بکس کسی نمیدونه کجا یه لباس خوب بخرم ؟ من اون چند تا جایی که رفتم نداشتن، اگر می دونید بگید ناز نکنید :31:
بله، باید همینجور باشه
======
بکس کسی نمیدونه کجا یه لباس خوب بخرم ؟ من اون چند تا جایی که رفتم نداشتن، اگر می دونید بگید ناز نکنید :31:
سلام
من پیشنهاد می کنم این چند تا رو داشته باش:
1-یه لباس سبک و مقاوم که هم بتونید سریع در برید هم چیزی باشه که موقع جنگیدن به راحتی بتونید با زره دشمن بازسازیش کنید.
2-یه لباس سبک از هر گروه؛مثلا من دیدم تو صحرا legion ها دو تا NCR رو کشتن رفتم لباسشون رو برداشتم که راحت بتونم از بین نیرو های NCR رد بشم.
3-اگه کوئست come fly with me رو رفتید اونجا که باید برین توی زیر زمین از اون مهندس بد اخلاقه بپرسین چی برای پرتاب موشک لازمه توی یکی از قفسه ها یه لباس فضا نوردی هست که مقاومتتون رو در برابر رادیواکتیو 40 تا بالا می بره و اتفاقا سبکه(از لحاظ طبقه بندی)
4-یه لباس که تو چیزایی مثل speech یا repair کمکتون کنه
+پولت رو برای لباس استفاده نکنی خیلی بهتره.
راستی کسی ار snowglobe ها چیزی جمع کرده؟من یدونه پیدا کرده بودم دادم به روباتی که توی خونه mr.house بود 2000 تا گیر آوردم؛گفت اگه بازم بیاری ازت می خرم
xero.1992
31-10-2010, 21:58
سلام
من پیشنهاد می کنم این چند تا رو داشته باش:
1-یه لباس سبک و مقاوم که هم بتونید سریع در برید هم چیزی باشه که موقع جنگیدن به راحتی بتونید با زره دشمن بازسازیش کنید.
2-یه لباس سبک از هر گروه؛مثلا من دیدم تو صحرا legion ها دو تا NCR رو کشتن رفتم لباسشون رو برداشتم که راحت بتونم از بین نیرو های NCR رد بشم.
3-اگه کوئست come fly with me رو رفتید اونجا که باید برین توی زیر زمین از اون مهندس بد اخلاقه بپرسین چی برای پرتاب موشک لازمه توی یکی از قفسه ها یه لباس فضا نوردی هست که مقاومتتون رو در برابر رادیواکتیو 40 تا بالا می بره و اتفاقا سبکه(از لحاظ طبقه بندی)
4-یه لباس که تو چیزایی مثل speech یا repair کمکتون کنه
+پولت رو برای لباس استفاده نکنی خیلی بهتره.
راستی کسی ار snowglobe ها چیزی جمع کرده؟من یدونه پیدا کرده بودم دادم به روباتی که توی خونه mr.house بود 2000 تا گیر آوردم؛گفت اگه بازم بیاری ازت می خرم
ممنون عزیز،:11: من خودمم از قبل همین کارارو می کردم، فقط می خواستم بدونم جای خوبی تو بازی هست بشه لباس خرید یه چیز قوی ای داشته باشم و گرنه میرم پیشه Brother Hood ها یه Power Armor جور می کنم...
درمورد اون که شما میگید لباسشون رو بپوشیم از بینشون رد شیم، فکر نکنم این طور باشه، چون این که بهت حمله کنن، کارت نداشته باشن، یا رفیقت باشن به Status شما ربط داره، از توی pipboy برید توی قسمت General می بینید پیش گروه های مختلف چه جوری هستید...
bache pooldar
31-10-2010, 22:21
من الان جز Brother hood هستم , بعد از کشتن Mr house چیپ رو به Yes man دادم و اونو به قدرت رسوندم . اما الان Ncr باهام دشمن شده به نظرتون راه داستان رو اشتباه انتخاب نکردم؟
sepehr_x50
31-10-2010, 23:05
ورژن من دقیقا اینه: 1.1.1.271
---------
: ( نمیدونستم، فروختمش : دی
----
دوستان برای افزایش ظرفیت حمل وسایل چیکار میشه کرد؟
ورژن من دقیقا اینه: 1.1.1.271
---------
: ( نمیدونستم، فروختمش : دی
----
یکیش اینه که رادیواکتیوی نباشی یعنی الودگیت 0 باشه
aramesh_61
31-10-2010, 23:38
آقا چجوری شما لباس یه گروه رو میپوشید و افراد اون گروه به شما کاری ندارن؟!!! من مثلاً رفتم یکی از این افراد NCR رو کشتم :31: و لباسشو پوشیدم ولی بازم بقیه افراد اون گروه تا منو میدیدن به من تیراندازی میکردن! :13:
xero.1992
01-11-2010, 00:01
من الان جز Brother hood هستم , بعد از کشتن Mr house چیپ رو به Yes man دادم و اونو به قدرت رسوندم . اما الان Ncr باهام دشمن شده به نظرتون راه داستان رو اشتباه انتخاب نکردم؟
ببین اصلا مزش به اینه که هرکی یه جور تموم کنه، مثلا من الان فعلا دارم با Mr.House همکاری می کنم، بنی رو هم همون اول سرویسش کردم :31: و بعدا می خوام Legion رو بترکونم و بعدا که دوباره بازی رو شروع کردم با یه کاراکتر کاملا متفاوت باز یه جور دیگه بازی کنم...
افزایش Strength که به نظر من زیاد کردنش بیشتر از 6 یا نهایتا 7 لازم نیست تا ببینیم چقدر پیشرفت می کنیم
یک Perk هم هست که 60 تا اضافه می کنه، من گرفتمش، Perke خوبیه :31:
soltanarash
01-11-2010, 02:33
فقط قسمت دشمنی با ncr یکم مشکل داره چون خیلی قویند.من هم مثل شما داستانو جلو بردم ولی همچنان متحد Ncr هستم
{sahand}
01-11-2010, 07:03
آقا چجوری شما لباس یه گروه رو میپوشید و افراد اون گروه به شما کاری ندارن؟!!! من مثلاً رفتم یکی از این افراد NCR رو کشتم :31: و لباسشو پوشیدم ولی بازم بقیه افراد اون گروه تا منو میدیدن به من تیراندازی میکردن! :13:
حتما جایی که لباس عوض کردی یکیشون دیدتت، یه مقدار دور شو، عوض کن، برگرد.
.................................................. ............................................
این کوئست های آخر بازی چه حالتهای جالبی می تونه پیدا کنه! مثلا می تونید کاری کنید که Brotherhood و Enclave و NCR و Great Khans با هم همکاری کنن!! چه شود!!
ممنون عزیز،:11: من خودمم از قبل همین کارارو می کردم، فقط می خواستم بدونم جای خوبی تو بازی هست بشه لباس خرید یه چیز قوی ای داشته باشم و گرنه میرم پیشه Brother Hood ها یه Power Armor جور می کنم...
درمورد اون که شما میگید لباسشون رو بپوشیم از بینشون رد شیم، فکر نکنم این طور باشه، چون این که بهت حمله کنن، کارت نداشته باشن، یا رفیقت باشن به Status شما ربط داره، از توی pipboy برید توی قسمت General می بینید پیش گروه های مختلف چه جوری هستید...
چرا دوست عزیز ربط داره مثلا توی استریپ یه ایستگاه منو ریل هست که اگه سوار بشید می بردتون توی یه ایستگاه NCR خارج از freeside ولی وقتی که نزدیک در می شید نیرو هاشون به سمتتون شلیک می کنن؛
حالا اگه لباسشون رو بپوشید می تونید از بینشون رد بشید و سوار منو ریل بشید.:10:
وقتی اولین بار لباس یه گروه رو می گیرین توی pipboy یه پیام میده که بهتر توضیح میده.
البته خوب اون روابطتون با گروه ها هم باید اثر داشته باشه؛ولی نمی دونم چطور!:41:
پس کسی snowglobe جمع نکرده تا حالا؟:23:
Shahroozs2
01-11-2010, 16:20
من بازی رو به همراه دوتا اپدیتش نصب کردم ولی تو بازی ملت بدون قدم برداشتن راه میرن مثل ربات.
چرا اینجوریه؟
xero.1992
01-11-2010, 17:43
من بازی رو به همراه دوتا اپدیتش نصب کردم ولی تو بازی ملت بدون قدم برداشتن راه میرن مثل ربات.
چرا اینجوریه؟
eee ! حالا شاید بعضی جاها یه لحظه این جوری شه ولی اینکه کلا این طور باشه ایراد داره ! برو توی Settings قسمت Display ببین گوشه صفحه ورژن بازی رو چند می نویسه...
من که جفتش رو نصب کردم 1.0.0.240 حالا بچه های دیگه هم بودن نصب کرده بودن بیشتر بود ! والا من نمیدونم چه طور :31: احتمالا به ورژن اون آپدیت ربط داشته باشه... یکی از بچه ها 1.1.1.270 بود فکر کنم، هر کی هستی بگو ببینم آپدیت هاتو از کجا گرفتی بلا ؟ :31:
پس کسی snowglobe جمع نکرده تا حالا؟
من فقط همونی که پیش Boomer ها بود رو پیدا کردم، پیش اون پسره که تاریخشونو توضیح میده
Alex merccer
01-11-2010, 18:27
سلام
یک سوال
تو ماموریت های اصلی بازی چرا خبری از میوتنت ها نیست؟
یک سوال دیگه هم الان یادم اومد:31:
fat man یا چیزی مشابه اون از کجا می شه گیر آورد؟
Shahroozs2
01-11-2010, 18:32
eee ! حالا شاید بعضی جاها یه لحظه این جوری شه ولی اینکه کلا این طور باشه ایراد داره ! برو توی Settings قسمت Display ببین گوشه صفحه ورژن بازی رو چند می نویسه...
من که جفتش رو نصب کردم 1.0.0.240 حالا بچه های دیگه هم بودن نصب کرده بودن بیشتر بود ! والا من نمیدونم چه طور :31: احتمالا به ورژن اون آپدیت ربط داشته باشه... یکی از بچه ها 1.1.1.270 بود فکر کنم، هر کی هستی بگو ببینم آپدیت هاتو از کجا گرفتی بلا ؟ :31:
مال من 1.1.1.271 !!!:18:
چرا اینجوریه؟
The Rover
01-11-2010, 20:24
دوستان کسی از این ماد ultra realistic wasteland lighting استفاده کرده?
این تفاوتاشه:
غیر فعال
فعال
Milad4171
01-11-2010, 20:49
اعصابم داغونه. بازیم همون اول گیر کرد یکی از دیسک هام توی هول شدن بی خودیم زیر پایه ی صندلی خورد شد!!!
من دوباره بازی رو سفارش دادم. تا یه دو سه روز دیگه میرسه دستم!!
خواهشن تعریف میکنن بگذارین توی اسپیلر دلم نسوزه!!!:41:
DLC جدیده بدرد بخور هست بگم یارو اونم بفرسته؟؟
xero.1992
01-11-2010, 22:30
اعصابم داغونه. بازیم همون اول گیر کرد یکی از دیسک هام توی هول شدن بی خودیم زیر پایه ی صندلی خورد شد!!!
من دوباره بازی رو سفارش دادم. تا یه دو سه روز دیگه میرسه دستم!!
خواهشن تعریف میکنن بگذارین توی اسپیلر دلم نسوزه!!!:41:
DLC جدیده بدرد بخور هست بگم یارو اونم بفرسته؟؟
2 تا آپدیت براش اومده، هم توی پست اول هست هم توی صفحه های قبل 30 اینا فک کنم
مال من 1.1.1.271 !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینجوریه؟ :22:
سلام
یک سوال
تو ماموریت های اصلی بازی چرا خبری از میوتنت ها نیست؟تو آخرای بازی هست، البته اگر بخوای باهاشون جیلیز بیلیز کنی
دوستان کسی از این ماد ultra realistic world lighting استفاده کرده?بله عزیز، برای من اتوماتیک گرافیک رو روی Ultra گذاشت همینجوره
anti-military
01-11-2010, 22:41
من دارم بازی رو نصب میکنم . باید حتما آپدیت هارو هم بگیرم ؟
xero.1992
01-11-2010, 23:44
حتما حتما !
aramesh_61
02-11-2010, 00:25
دوستان بازیه شما نمیپره بیرون؟ من ویندوز سون دارم،حدوداً بعد از یک ساعت بازی میپره بیرون!!! من آپدیت 2 رو گرفتم نصب کردم ولی درست نشد، حالا آپدیت 1 رو هم گرفتم ولی نصب نکردمش! به نظرتون مشکل از چیه؟
xero.1992
02-11-2010, 00:54
دوستان بازیه شما نمیپره بیرون؟ من ویندوز سون دارم،حدوداً بعد از یک ساعت بازی میپره بیرون!!! من آپدیت 2 رو گرفتم نصب کردم ولی درست نشد، حالا آپدیت 1 رو هم گرفتم ولی نصب نکردمش! به نظرتون مشکل از چیه؟
وقتی شما آپدیت 2 رو نصب کنی بعد آپ 1 رو، آپ 1 اعمال نمیشه، یه نسخه ای از آپ 2 هم هست که اگر آپ 1 نباشه اعمال نمیشه..
پیشنهادم اینه Save های بازی رو بردارید، بازی رو کامل پاک کنید، دوباره نصب کنید، کرک رو از همین تاپیک دانلود کنید و بازی رو کرک کنید، اول آپ 1 بعد هم آپ 2 رو نصب کنید...
+ ویندوزتون آپدیت هم باشه شکی نمیمونه
anti-military
02-11-2010, 08:49
چرا حتما باید پچ ها رو نصب کنم ؟ من تا اینجا که اومدم ( وارد برج وگاس هم شدم ) هیچ مشکلی ندیدم !
The Rover
02-11-2010, 09:28
2 بله عزیز، برای من اتوماتیک گرافیک رو روی Ultra گذاشت همینجوره
دوست عزیزتر! فکر کنم شما داری اشتباه میکنی!
URWL ربطی به اجرای بازی روی ultra نداره
فقط رنگ بندی بازی رو تغییر میده که بیشتر شبیه صحرا بشه و هنوز سازندش داره روی چیزای دیگه مثل ابر و ... کار میکنه
امتحانش کنید
xero.1992
02-11-2010, 11:50
دوست عزیزتر! فکر کنم شما داری اشتباه میکنی!
URWL ربطی به اجرای بازی روی ultra نداره
فقط رنگ بندی بازی رو تغییر میده که بیشتر شبیه صحرا بشه و هنوز سازندش داره روی چیزای دیگه مثل ابر و ... کار میکنه
امتحانش کنید
e ! معذرت، من 2 روزی هست بازی نکردم به خاطر همین نرفتم ببینم، ممنون
چرا حتما باید پچ ها رو نصب کنم ؟ من تا اینجا که اومدم ( وارد برج وگاس هم شدم ) هیچ مشکلی ندیدم !
بازی پر باگه، شما چه طور تا اینجا اومدید ! حالا شاید تا اینجا طوری نشده باشه ولی جلوتر امکان داره، کلا آپ 1 200 مگه برای درست کردن باگ کوئست ها و اسکیرپتینگ بازی
xero.1992
02-11-2010, 22:56
آقا این یاره ما غیبش زده ! چه کنم !؟ راه کار ؟!
{sahand}
02-11-2010, 23:37
آقا این یاره ما غیبش زده ! چه کنم !؟ راه کار ؟!
برای PC
پاراگراف پایینش هم برای کنسوله.
xero.1992
02-11-2010, 23:58
حالا من RefId یش رو از کجا گیر بیارم !؟ اسمشم یادم نیست تو ویکیش دنبالش بگردم، همون دکتره بود که توی Freeside پیش اون یکی دکتر زنه بود
{sahand}
03-11-2010, 07:05
حالا من RefId یش رو از کجا گیر بیارم !؟ اسمشم یادم نیست تو ویکیش دنبالش بگردم، همون دکتره بود که توی Freeside پیش اون یکی دکتر زنه بود
Arcade Gannon
aramesh_61
03-11-2010, 15:32
چرا اینقدر طرفدارای این بازی کمند؟ تاپیک خلوتیه
من تو ویندوز سون با این بازی مشکل داشتم، هرکاری میکردم از بازی میپرید بیرون، همه آپدیتهارو هم انجام دادم ولی بازم نشد، رفتم روی ویندوز xp sp3 نصبش کردم درست شد، گفتم شاید بعضیا مشکل منو داشته باشن این کمکشون کنه
خوب سبکش اون قدرا طرفدار نداره (تو ایران) :41:
بعد ممکنه از کارت گرافیک شما باشه که میپره بیرون
من اون آپدیت که سپهر خان گذاشته بود رو دان کردم بعد از نصب ورژن بازی 1.1.1.271 شد
xero.1992
03-11-2010, 16:40
Arcade Gannon
ممنون، امروز بعد از لود تا رفتم تو کازینو Mr house دیدم اونجا وایساده !
را اینقدر طرفدارای این بازی کمند؟ تاپیک خلوتیه
من تو ویندوز سون با این بازی مشکل داشتم، هرکاری میکردم از بازی میپرید بیرون، همه آپدیتهارو هم انجام دادم ولی بازم نشد، رفتم روی ویندوز xp sp3 نصبش کردم درست شد، گفتم شاید بعضیا مشکل منو داشته باشن این کمکشون کنه
تاپیک Fallout 3 که خیلی شلوغ بود طرفدار ها هم خوب بود تعدادشون، حالا میان کم کم...
توی این نسخه karma وجود داره؟
Alireza.M67
03-11-2010, 17:19
بله وجود داره، شبیه شماره قبلی هم هست .
xero.1992
03-11-2010, 17:29
البته نوع محبوبیت توی گروه های مختلف هم بهش اضافه شده
papillon11
03-11-2010, 22:18
سلام دوستان . این یه فایل پی دی اف شاید به درد دوستان بخوره . راهنمای بازیه
من اون 260mb رو گرفتم خوب نبود این 25mb چه جوریه
papillon11
04-11-2010, 16:22
من اون 260mb رو گرفتم خوب نبود این 25mb چه جوریه
این همونه فقط کیفیت عالیه . از چه نظر خوب نبود کیفیتشو می گی ؟ وگرنه کل مامویت ها را با مکانشون داره و تمام چیزهاییو که لازم بازی رو کامل انجام بدی داره .
سلام؛چقدر اینجا سرده:41:
گرمش می کنیم!:8:
این یه راه که مجانی یا حداکثر با 100 سر بطری برین توی استریپ
خب،اولین کار اینه که یه لباس NCR جور کنید که خودش چند راه داره که دوتاشو می گوییم!
-اولین راه اینه که از جسد یه نیروی NCR لباسش رو بر دارین
-دومین راه اینه که توی camp McCarran از یه فروشنده لباس جور کنید که حدود 100 تا آب می خوره
بعد کاری که باید بکنید اینه که توی ساختمان ترمینال camp McCarran با لباس NCR قطار منوریل رو پیدا کنید(یه کم وقت گیره) بعد سوار قطار بشید و مستقیم می بردتون به یه ایستگاه توی استریپ و او اونجا هر کاری که خواستید می تونید انجام بدید.
توجه:لازم نیست هر بار برای ورود به استریپ از این راه استفاده کنید و بعد از بار اول که اومدید می تونید از دروازه freeside رفت و آمد کنید:27::40:
خوب بود؟؟؟
HADI ONLY
04-11-2010, 16:39
سلام دوستان
من اول بازی هستم . وقتی با اون پیرمرده صحبت می کنیم و از خانه می رویم بیرون . چکار کنیم ؟
راستی چرا طرف همه چی رو میتونه برداره ؟ از کتاب گرفته تا آشغال های دیگه ؟ چه بدر می خوره ؟ :31:
ما که گیج شدیم .
Milad4171
04-11-2010, 17:15
من اول بازی هستم . وقتی با اون پیرمرده صحبت می کنیم و از خانه می رویم بیرون . چکار کنیم ؟
راستی چرا طرف همه چی رو میتونه برداره ؟ از کتاب گرفته تا آشغال های دیگه ؟ چه بدر می خوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که گیج شدیم .
باید بری پیش یه دختره ای که بهت یه چیزایی رو یاد بده. تو نسقشه ببین اونی که مثل فلش میمونه.
همه چیزو میشه برداشت چون بعدا ممکنه بدرد بخوره یا بفروشی یا با یه چیزی عوضش کنی!!
--
من امروز نصبیدم.
اولش خوب شروع شد. تا اینجاش هم بدک نبود ولی خوب منم اولش هستم. فال آوت مثل بازیهای دیگه نیست که سه سوته تموم بشه!!
Alireza.M67
04-11-2010, 17:27
سلام؛چقدر اینجا سرده:41:
گرمش می کنیم!:8:
این یه راه که مجانی یا حداکثر با 100 سر بطری برین توی استریپ
خب،اولین کار اینه که یه لباس NCR جور کنید که خودش چند راه داره که دوتاشو می گوییم!
-اولین راه اینه که از جسد یه نیروی NCR لباسش رو بر دارین
-دومین راه اینه که توی camp McCarran از یه فروشنده لباس جور کنید که حدود 100 تا آب می خوره
بعد کاری که باید بکنید اینه که توی ساختمان ترمینال camp McCarran با لباس NCR قطار منوریل رو پیدا کنید(یه کم وقت گیره) بعد سوار قطار بشید و مستقیم می بردتون به یه ایستگاه توی استریپ و او اونجا هر کاری که خواستید می تونید انجام بدید.
توجه:لازم نیست هر بار برای ورود به استریپ از این راه استفاده کنید و بعد از بار اول که اومدید می تونید از دروازه freeside رفت و آمد کنید:27::40:
خوب بود؟؟؟
من که یه راه حل زدم در سطح تیم ملی :
ماموریت انجام دادم تا Science ام به 60 رسید .
بعد اون پرک که از هر کتاب 2 برابر اسکیل میده رو خریدم .
بعد کتاب Science رو که 20 تا اضافه میکرد خوندم شد 80 .
بعدشم رفتم با رباته صحبت کردمو رد شدم .
این همونه فقط کیفیت عالیه . از چه نظر خوب نبود کیفیتشو می گی ؟ وگرنه کل مامویت ها را با مکانشون داره و تمام چیزهاییو که لازم بازی رو کامل انجام بدی داره .
همون 260mb ,گفتم جدیده
خیلی گنگ بود :13:
من قبلا راهنمای ACII رو استفاده کردم عالی بود
من که یه راه حل زدم در سطح تیم ملی :
ماموریت انجام دادم تا Science ام به 60 رسید .
بعد اون پرک که از هر کتاب 2 برابر اسکیل میده رو خریدم .
بعد کتاب Science رو که 20 تا اضافه میکرد خوندم شد 80 .
بعدشم رفتم با رباته صحبت کردمو رد شدم .
تشکر!:11:
البته این راه برای کسایی که مهارت هاشون رو رو چیزای دیگه مثل فن بیان و تعمیرات و داد و ستد(سه تا انتخواب خودم) استفاده کردن خیلی قابل استفاده نیست.
این anti material rifle هم عجب چیزیه؟ خیلی به درد می خوره 8 تا تیر می زنه هر تیر حدود 100 تا dam داره!:18:
راستی ریخت Mr.house رو دیدین؟جنازه ایست متحرک:18:
Leon-117
04-11-2010, 21:46
راستی ریخت Mr.house رو دیدین؟جنازه ایست متحرک:18:
خيلي چيزه!:31:يعني يجوريه!
حالت داستاني بازي رو براي دومين بار تموم كرديم.خيلي بازي لذت بخشي هست!فعلا ميريم سراغ بازي هاي ديگه بعد دوباره از اول شروع ميكنيم!:20:
xero.1992
04-11-2010, 22:06
سلام دوستان
راستی چرا طرف همه چی رو میتونه برداره ؟ از کتاب گرفته تا آشغال های دیگه ؟ چه بدر می خوره ؟ :31:
ما که گیج شدیم .
خب شما که تازه فال شروع کردید بهترین راه اینه که برید جلو هر جا گنگ بود یا نمیدونستید چی کار کنید بیاین بپرسید...
توی Pipboy ( Tab) Data برید قسمت Quest تا وظیفه هاتونو که میگیرید ببینید، این بازی به طور کلی 2 نوع کوسئت داره یه توع Main Quest که داستان اصلی بازیه که الان شما باید کسیو پیدا کنی که شما رو میخواست بکشه و نوع دوم Side Quest که ماموریت های فرعی هستش...
من پیشنهاد می کنم چون تازه بازی رو شروع کردید فعلا Main Quest رو برید، در ضمن این بازی انگلیسی خوب می خواد تا ازش لذت ببرید، اگر زبانتون خوب باشه تمام جواب سوالاتون تو خوده بازی هست :46:
xero.1992
04-11-2010, 23:24
بروبکس غیز از Arcade Ganon که توی Freeside بود ، کجای بازی دیگه میشه یار ردیف کنی برا خودت ؟
بروبکس غیز از Arcade Ganon که توی Freeside بود ، کجای بازی دیگه میشه یار ردیف کنی برا خودت ؟
اینجا گفته:
kumarbaz
05-11-2010, 12:05
دوستان,این Ringo کجاست؟ من نمیتونم بپیدایمش!!! :دی
گرافيك بازي نصبت به بازي اصلي چقدر تغيير داشته؟ گيم پلي چطور؟
xero.1992
05-11-2010, 16:31
گرافيك بازي نصبت به بازي اصلي چقدر تغيير داشته؟ گيم پلي چطور؟
تغییر داشته، نه اونقدر که بگی کلا عوض شده، بیشتر تغیرات به نظر من تو محیط اعمال شده... گیم پلی هم از قبل بهتر شده، مخصوصا نوع هدف گیری با اسلحه ها، راحت خودت می تونی هد بزنی .
دوستان,این Ringo کجاست؟ من نمیتونم بپیدایمش!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من به اسم یادم نیست، بگو کجای بازی، چه ماموریتی، یه عکسی چیزی میزی :31:
kumarbaz
05-11-2010, 19:18
دمت گرم اخوی خودش منو پیدا کرد :دی
از دوستان اگه کسی نحوه بازی Caravan بلده یه Guid چیزی بده ممنون میشم :11:
shahramcat
06-11-2010, 16:08
سلام
کجاها بیشتر Bobby pin یا همون سنجاق برای باز کردن قفلها بیشتر هست ؟
تموم کردم نمیتونم پیدا کنم !
ممنون
آقا من کوئیست آولش گیر کردم. همونجایی که زنه میگه برو دو جا برام دوتاچیز بیار. اولیشو رفتم بالای یک تپه ای چن ا سیب کندم براش ، دومیشو نمی دونم چیکار کنم. کنار یک کنده درخت قطع شده علامت زده!!
kumarbaz
06-11-2010, 16:27
آقا من کوئیست آولش گیر کردم. همونجایی که زنه میگه برو دو جا برام دوتاچیز بیار. اولیشو رفتم بالای یک تپه ای چن ا سیب کندم براش ، دومیشو نمی دونم چیکار کنم. کنار یک کنده درخت قطع شده علامت زده!!
همونجا کنار درخت رو زمینو بنگاه :5:
Leon-117
06-11-2010, 17:16
سلام
کجاها بیشتر Bobby pin یا همون سنجاق برای باز کردن قفلها بیشتر هست ؟
تموم کردم نمیتونم پیدا کنم !
ممنون
سلام.جاي خاصي نداره.آدم هايي كه ميكشيد جيباشون رو بگرديد يا توي خونه ها هست.ولي دقيق يادم نيست توي يه كوئست يه جا 65 تا Bobby pin بهت ميداد!
NCR گروه پلیس منطقه هستند با پل و نیرو قدرت زیاد ، که DAM رو در اختیار داره . DAM یک منطقه تولید الکتریسیته هست. LEGION هم گروه دزد و قاچاقجی هستن. :دی درسته اینایی که گفتم ؟ ، می خواستم ببینم درست فهمیدم یا نه. دیگه گروهک دیگه ای وجود نداره؟
{sahand}
06-11-2010, 21:23
NCR گروه پلیس منطقه هستند با پل و نیرو قدرت زیاد ، که DAM رو در اختیار داره . DAM یک منطقه تولید الکتریسیته هست. LEGION هم گروه دزد و قاچاقجی هستن. :دی درسته اینایی که گفتم ؟ ، می خواستم ببینم درست فهمیدم یا نه. دیگه گروهک دیگه ای وجود نداره؟
تو فکرم کلا یه مقاله مانندی درباره تاریخ و جغرافیای دنیای فال آوت بنویسم!
ببین، تو فال آوت 1، یه دهاتی بود به اسم Shady Sands ، که اونجا یه دختر Tandi نامی وجود داشت که که با Vault Dweller (یعنی همون کاراکتر شما تو فال 1) همراه می شد. بین فال 1 و 2 تو اون منطقه کشوری تشکیل می شه به اسم New Calıfornıa Republıc یا به طور مخفف NCR و اون دختر می شه رییس جمهورش. جمهوری اول از 5 تا شهر تشکیل شده بود و کم کم گسترش پیدا کرد. NCR بزرگترین و متمدن ترین اجنماع تو دنیای بعد از جنگه و 700،000 نفر هم جمعیت داره.
شما توی این نسخه هیچ کدوم از مناطق اصلی جمهوری رو نمی بینید، و فقط شاهد تلاش جمهوری برای گسترش مرزها و الحاق نیو وگاس رو شاهد هستین.
اما لژیون دزد و قاچاقچی نیستن و برده دار هستن و اتفاقا از دزدهایی مثل Powder Gangers هم بدشون میاد. برای کارهاشون هم دلیل دارن.
کلا شما نمی تونی بگی جمهوری خوبه ست و لژیون بده. شما اگه دلایل لژیون رو برای کاراشون بشنوی ممکنه بهشون حق هم بدی. ویا به قول بنی، جمهوری بزرگترین گروه دزدهاست که فقط دزدیهاشو به صورت قانون دراورده.
Hoover Dam هم یه سده که فعلا دست جمهوریه.
تو فکرم کلا یه مقاله مانندی درباره تاریخ و جغرافیای دنیای فال آوت بنویسم!
ببین، تو فال آوت 1، یه دهاتی بود به اسم Shady Sands ، که اونجا یه دختر Tandi نامی وجود داشت که که با Vault Dweller (یعنی همون کاراکتر شما تو فال 1) همراه می شد. بین فال 1 و 2 تو اون منطقه کشوری تشکیل می شه به اسم New Calıfornıa Republıc یا به طور مخفف NCR و اون دختر می شه رییس جمهورش. جمهوری اول از 5 تا شهر تشکیل شده بود و کم کم گسترش پیدا کرد. NCR بزرگترین و متمدن ترین اجنماع تو دنیای بعد از جنگه و 700،000 نفر هم جمعیت داره.
شما توی این نسخه هیچ کدوم از مناطق اصلی جمهوری رو نمی بینید، و فقط شاهد تلاش جمهوری برای گسترش مرزها و الحاق نیو وگاس رو شاهد هستین.
اما لژیون دزد و قاچاقچی نیستن و برده دار هستن و اتفاقا از دزدهایی مثل Powder Gangers هم بدشون میاد. برای کارهاشون هم دلیل دارن.
کلا شما نمی تونی بگی جمهوری خوبه ست و لژیون بده. شما اگه دلایل لژیون رو برای کاراشون بشنوی ممکنه بهشون حق هم بدی. ویا به قول بنی، جمهوری بزرگترین گروه دزدهاست که فقط دزدیهاشو به صورت قانون دراورده.
Hoover Dam هم یه سده که فعلا دست جمهوریه.
اگر این کار رو بگنی که عالیه :10::46:
نمیدونم چرا این قدر از لژیون ها بدم میاد (اول براشون اقای خونه رو گشتم بعد دشمنشون شدم :31: )
اون اقای خونه شخصیت خوبی بود نه
xero.1992
06-11-2010, 23:45
اگر این کار رو بگنی که عالیه :10::46:
نمیدونم چرا این قدر از لژیون ها بدم میاد (اول براشون اقای خونه رو گشتم بعد دشمنشون شدم :31: )
اون اقای خونه شخصیت خوبی بود نه
من که فعلا دارم کارای Mr.House رو انجام میدم، البته به علت نصب مافیا 2 یه 3 4 روزیه بازی نمی کنیم، خیلی ممنونم :31:
اون Legion ها هم همچین می خوام برم دروشون کنم، راستی توی بازی بیشتر از 1 همراه میشه داشت ؟ چون من الان فقط سگ و Arcade باهامه
papillon11
06-11-2010, 23:46
سلام دوستان . این یارو کاراکتر اصلی خونه زدگی نداره همیشه باید آواره باشه؟
Milad4171
06-11-2010, 23:54
یه سوال.
این مراحل فرعی که میگین . مثلا همینا که دختره میگه برو بیار جزو مراحل فرعی محصوب میشه؟؟
بعد. تفنگ که خراب میشه پیش کی باید ببریمش؟
نرفتم دنبالش فقط دیدم تفنگم زد خراب شده!!!
{sahand}
06-11-2010, 23:59
راستی توی بازی بیشتر از 1 همراه میشه داشت ؟ چون من الان فقط سگ و Arcade باهامه
به طور عادی فقط همین تعداد می شه، اما تو فال 3 می شد محدودیتاشو دور زد، شاید تو این هم بعدا راهی پیدا بشه.
سلام دوستان . این یارو کاراکتر اصلی خونه زدگی نداره همیشه باید آواره باشه؟
چرا دیگه، تو وگاس چند تا سوییت مال شما می شه.
یه سوال.
این مراحل فرعی که میگین . مثلا همینا که دختره میگه برو بیار جزو مراحل فرعی محصوب میشه؟؟
بعد. تفنگ که خراب میشه پیش کی باید ببریمش؟
نرفتم دنبالش فقط دیدم تفنگم زد خراب شده!!!
بعضی از بازرگانا تعمیر هم می کنن. پک های تعمیر اسلحه هم هست. اگه مشابهشون رو داشته باشید خودتون هم می تونید تعمیر کنید.
چقدر بازی شبیه elder scrolls oblivion هست! سیستم خوابیدنش ، سیستم کوئیست هاش ، نقشه!!!! این دوتا بازیو یک شرکت نساخته؟
من می خوام karma خوب داشته باشم ، برای همین به Ringo کمک کردم و gang powder هارو کشتم. کار خوبی کردم یا خطرناک؟ gang powder ها خطرناکند؟
{sahand}
07-11-2010, 10:16
چقدر بازی شبیه elder scrolls oblivion هست! سیستم خوابیدنش ، سیستم کوئیست هاش ، نقشه!!!! این دوتا بازیو یک شرکت نساخته؟
من می خوام karma خوب داشته باشم ، برای همین به Ringo کمک کردم و gang powder هارو کشتم. کار خوبی کردم یا خطرناک؟ gang powder ها خطرناکند؟
جفتشون مال Betheda ست. موتور گرافیکیشونم یکیه.
با این کار کارما به دست آوردید، اگه بر عکسش رو انجام می دادید، یعنی با اونا متحد می شدید و شهرو نابود می کردید کارما از دست می دادید.
البته دست خودتونه که آدم خوبی باشید یا بد.
ما که داریم میریم این New Vegas رو با برادر Yes Man تصاحب کنید و دخل این Dr. House رو بیاریم. اینم عکس من با کت و شلوار Benny در کاباره Strip:
papillon11
07-11-2010, 19:01
سلام دوستان . این ماموریت این رباته که قرار بود بعد از دو روز یه پیغام از لورنزو بزاره خبری نشد ، چه کارش کنم میشه فعالش کرد به نظرتون
ali_disslove
07-11-2010, 19:31
سلام
این بازی با mass effect2 سبکش یکیه دیگه ؟هر دو نقش آفرینیه ؟
من تاحالا نقش آفرینی بازی نکردم این قشنگ ترو هیجانی تره یا مس افکت2؟کدوم احتیاج به زبان قوی تر داره ؟کدوم کوتاه تره ؟هیجانی تر ؟گرافیک کدوم ؟در کل کدوم ؟
{sahand}
07-11-2010, 21:05
سلام دوستان . این ماموریت این رباته که قرار بود بعد از دو روز یه پیغام از لورنزو بزاره خبری نشد ، چه کارش کنم میشه فعالش کرد به نظرتون
دو روز نیست، سه چهار روزه. وقتی تموم بشه خود بازی پیغام می ده که ادی برگشته به پریم.
سلام
این بازی با mass effect2 سبکش یکیه دیگه ؟هر دو نقش آفرینیه ؟
من تاحالا نقش آفرینی بازی نکردم این قشنگ ترو هیجانی تره یا مس افکت2؟کدوم احتیاج به زبان قوی تر داره ؟کدوم کوتاه تره ؟هیجانی تر ؟گرافیک کدوم ؟در کل کدوم ؟
مس افکت المان های اکشنش بیشتره و ترکیبی از اکشن و نقش آفرینیه. و به خصوص مس افکت 2 خیلی Open World نیست.
جفتشون در سطح قابل قبولی به زیان احتیاج دارن. مس افکت کوتاه تره. گرافیک مس افکت بهتره. در کل جفتشون + Dragon Age + Fable + Oblivion + Fallout 3 + ... . همشون شاهکارن، بهترو بدتر نداره...
Steps-Rap
07-11-2010, 21:51
البته مس 2 دیگه بهترین بازی سال شد.
پس یه نمور میشه گفت بحثش با اینا جداست...
ای بابا تموم شد خیلی زود بود من تا عید برنامه ریزی کرده بودم :31:
اخرش رو با حرف تموم کردم (هم با لژیون ها هم با NCR ها) اون ژنرال رو هم از سد انداختم پایین :31:
و همه چیز شد برای TES MAN :10:
دوست دارم یه بار هم برای اقای خونه کار کنم :27:
هییییییییییییییییییییییی :19: اینم تموم رفت :19:
{sahand}
07-11-2010, 22:33
ای بابا تموم شد خیلی زود بود من تا عید برنامه ریزی کرده بودم :31:
اخرش رو با حرف تموم کردم (هم با لژیون ها هم با NCR ها) اون ژنرال رو هم از سد انداختم پایین :31:
و همه چیز شد برای TES MAN :10:
دوست دارم یه بار هم برای اقای خونه کار کنم :27:
هییییییییییییییییییییییی :19: اینم تموم رفت :19:
چند ساعت شد کلا؟
46 ساعت 23 دقیقه 11 ثانیه
خیلی کم بود :19:
البته کمی فرعی هارو نرفتم
درباره پروفایلم
80302 هم پول داشتم :21:
xero.1992
08-11-2010, 01:33
درباره پروفایلم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید80302 هم پول داشتم :21:
ای شیطون , چقدر Nuka Cola خوردی که انقدر پول داری :31:
{sahand}
08-11-2010, 06:53
درباره پروفایلم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید80302 هم پول داشتم :21:
فقط 35 تا کوئست؟ حدود 50 تا کوئست رو نرفتید که!
Ncr support
با بدست آوردن این بخش از بازی شما می توانید از جمهوری کالیفرنیا درخواست پشتیبانی از 3 نوع
1_مهمات
2_سرباز
3_رنجر
برای خواندن ادامه متن برروی نمایش کلیک کنید
دربخش مهمات طی یک کوست که با تیک زدن آن در پیپ بوی به شما محل جعبه مهمات در نزدیکی شما نشان داده میشه
با انتخاب گزینه 2 و 3 یک نفر همراه به شما برای پیشروی اضافه خواهد شد دقت کنید که شما فقط یکی ازاین 3گزینه رو می توانید انتخاب کنید و تا 24 ساعت حق انتخاب ندارید برای انتخاب 2 باره کلید tاز نسخه کامپیوتر رافشار دهید تا بحالت صبر کردن بروید از محور روبرو ان را برروی 24 ساعت قرار دهید
برای بدست اوردن این قابلیت باید رابطه خوبی با گروه Ncr برقرار بکنید برای این عمر حمله گروه لژیون به nitpon road pitرا به کمپ ncr درmojave outpostگزارش دهید و در کوست they went that _a_wayبین گروه great khans و ncrصلح برقرار کنید سپس به primmتله پورت بکنید تا ncr rangerرا ملاقات کنید اگر آنجا نبود اورا می توانید در ranger station charlie بیابید در صورتی که گروه لژیون به آنجا حمله نکرده باشند در این صورت به mojave outpostبروید به هر حال اون خودش بدنبال شما می آید پیش از انکه شما پیداش بکنید بعد از یافتن او از کارها و عملکردهای خوب شما درقبال گروه حرف میزند و برای سپاس دستگاهncr emergency radioرا به شمامیدهد دربخش aid باانتخاب آن شما به این قابلیتها دست پیدا می کنید
درضمن توجه داشته باشید که با انتخاب گزینه 2 و 3 اگر به گروههای دوست و هم پیمان ncrحمله کنید همراه کمکی دمبش را رو کولش میزاره از مهلکه فرار میکنه این یک باگ نیست باید گفت عالیه
فقط 35 تا کوئست؟ حدود 50 تا کوئست رو نرفتید که!
راس میگی چراااااااااا نبود کجا بود من نبودم همون بود :34:
حالا شاید بعدا رفتم :15:
ای شیطون , چقدر Nuka Cola خوردی که انقدر پول داری
اره دیگه کلی هم BEEEEEEEEEEEER خوردم :21:
کجا نوشته Nuka Cola خوردم :18:
اینایی که مردمو رو صلیب کشیده بودن legion ها بودن؟ بعدش gang powder ها کیا هستند؟ ربطی دارن به NCR ? آخه پشت لباساشون نوشته NCR . رابطه هاشون چطورین اینا؟ کی با کی خوبه کی با کی دشمن؟
mohammad450
08-11-2010, 18:09
دوستان این بازی به این سیستم میخوره ببخشیدا پریدم وسط:
cpu:2.8
9500gt
2g ram
و یه سوال دیگه این که گرافیکش نسبت به نسخه سوم تغییری کرده؟تو عکسا که چیز زیادی مشخص نیست؟
اینایی که مردمو رو صلیب کشیده بودن legion ها بودن؟ بعدش gang powder ها کیا هستند؟ ربطی دارن به NCR ? آخه پشت لباساشون نوشته NCR . رابطه هاشون چطورین اینا؟ کی با کی خوبه کی با کی دشمن؟
اره گانگستر هستند
لژیونها با لباس سربازان رومی هستند رئیس شون سزار نام داره
ان سی ار مخفف جمهوری کالیفرنیاست لباسهاشون برنگ خاکی هستش و شبیه سربازهستند به دو دسته رنجر و سرباز تقسیم میشند رابطه این گروه با مردم بسیار خوبه حکم یک نیروی نظامی در منطقه رو داره دشمنان این گروه لژیونها و گانگها و گریت خانها هستند
گانگها کلا بالباس شبیه بی ماموران اف بی ای هستند و جلیقه ضد گلوله و یک بیسم همراه خود دارند رابطه این گروه با ان سی ار و لژیونها و بعضی شهرها خرابه آخه یک گروه گانگستری هستند
گریت خانها با ان سی ار رابطه خرابی دارند و همچنین با وگاس وقتی که با اونها حرف میزنی یک شعار دارند فاک بانی در واقع بانی صاحب وگاس باید باشه و کلوب شبانه از اون متنفرند اونها لباس چرمی و تنگ که عکس یک اسکلت و کلاه خودچنگیزخان
لژیونها این گروه از مذاکره هیچی حالیش نمیشه اونا هرجا برند با خود نابودی به همراه میارند عقرب غول آسا تا موجودات عجیب الخلقه گرفته تا یک گدا همه یکسان هستند و حکم شون مرگه تنها کسی که باهاش رابطه خوبی دارند شما هستید اما دراخر می توان رامشون کرد
ویک گروه دزد سرگردنه که کنار خیابان ها و خانه خرابه ها اطراق می کنند ومعمولا بالباسی هستند که دسته گلوله ضربدری رولباسشون نصبه ویا با لباس زیر هستند این افراد آدم حساب نمیشند بکش تا کشته نشی
گروههای دیگه رو فعلا از شرحشون عاجزم
امیدوارم اطلاعاتم بدردتون بخوره
{sahand}
08-11-2010, 20:04
Powder ganger ها زندانی های NCR بودن که اگه درست یادم باشه برای ساخت و ساز (عملگی، بیگاری) به موخاوه آورده شدن. مرکز نگهداریشون هم NCR Correctional Facility بوده (نزدیک Hidden Valley) . اما یه بار شورش می کنن و موفق می شن که کنترل زندان رو به دست بگیرن و یه گروه غارتگر تشکیل بدن. لژیون هم به شدت باهاشون دشمنه و همونطور که دیدید تو نیپتون به صلیب کشیدتشون.
shahramcat
08-11-2010, 20:48
سلام
من امروز بازی رو تموم کردم 41 ساعت .... آخرش دیگه کم آوردم با ترینر رفتم !
پایان بازی من هم اینطور تموم شد که new vegas رو بدست رباتها و yes man دادم تا بطور مستقل از گروهای دیگه باشه .
ترتیب mr house رو هم دادم Out of Picture !
خلاصه زیاد پایان خوبی نداشت فکر کنم ! برای من .
بازی باگ هم زیاد داشت با اینکه من 2 تا آپدیت رو نصب کرده بودم . مثلا بعضی جاها حشرات میرفتن داخل سنگها گیر میکردن یا 2 بار بازی برای من فریز شد !
در کل از اون دسته بازیهایی هست که خاطره میشه ..
Milad4171
08-11-2010, 21:08
بازی باحالیه تا اینجا که خوبه!!
من عاشق هد شات کردنشم!! یا وقتی تیر میزنه به دینامتی که دست طرفه و یارو آبگوشت میشه!!!
:31:
گفتی هد شات یاد این عکسم افتادم
لامسب شات مشتی شد (هم تیر هم عکس:27:)
اما اون که بالای تفنگه دخلمو اورد آخه زنشو کشتم :31:
Alex merccer
09-11-2010, 17:18
:18::18:
این یارو غول تشن ها کین :18:من که تا حالا ندیده بودم ازشون.اون اسنایپرو از کجا آوردی:31:؟؟
من الان کلا تو کفه این عکسم:31:!!!!
papillon11
09-11-2010, 18:30
دوستان توی وگاس از کجا باید یه سویتی واسه خودم دست پا کنم؟ اگه کسی یه نقشه کامل با کیفیت عالی داره ممنون میشم معرفی کنه ؟
اگه اژیون ها با Powder gang ها بدن ، پس چرا وقتی با لباس اونا میرم پیششون با من کاری ندارن؟
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
یعنی powder gang ها زندانی NCR ها بودن ، برای همین پشت لباسشون علامت NCR هست؟
aramesh_61
09-11-2010, 19:34
بچه ها چرا این بازی اینطوریه؟ :13: من انگاری توی این بازی هیچ استعدادی ندارم! :31: انگاری همه با من لجن هی به من حمله میکنن!!
من رفتم پیش eddie که یکی از powder gangerها (اگه درست نوشته باشم) هستش، بعد اون به من گفت که برم با یکی به اسم chaval یا اسمی تو همین مایه ها معامله کنم، منم داشتم میرفتم به سمت اون منطقه که chaval توش بود،هنوز نرفته بودم بیرون از محیط که دمه در یکی به من حمله کرد منم کشتمش!! بعدش همهی powder gangerها به من حمله کردن، منم کشتمشون و رفتم پیش chaval و درست نفهمیدم چی بهش گفتم :31: ولی قبول کرد و تو questها اومد که برم پیش eddie و بهش بگم که با chaval معامله کردم، منم داشتم میرفتم پیشش که همشون به من حمله کردن حتی eddie!! نمیدونم چکار کنم؟ اصلاً نفهمیدم چی شد که اینا با من بد شدن؟ باید چه کنم؟
Milad4171
09-11-2010, 19:35
بچه ها جواب این سواله چی میشد؟ من واسم جالب بود بدونم. اول بازی بود!
بچه ها چرا این بازی اینطوریه؟ :13: من انگاری توی این بازی هیچ استعدادی ندارم! :31: انگاری همه با من لجن هی به من حمله میکنن!!
من رفتم پیش eddie که یکی از powder gangerها (اگه درست نوشته باشم) هستش، بعد اون به من گفت که برم با یکی به اسم chaval یا اسمی تو همین مایه ها معامله کنم، منم داشتم میرفتم به سمت اون منطقه که chaval توش بود،هنوز نرفته بودم بیرون از محیط که دمه در یکی به من حمله کرد منم کشتمش!! بعدش همهی powder gangerها به من حمله کردن، منم کشتمشون و رفتم پیش chaval و درست نفهمیدم چی بهش گفتم :31: ولی قبول کرد و تو questها اومد که برم پیش eddie و بهش بگم که با chaval معامله کردم، منم داشتم میرفتم پیشش که همشون به من حمله کردن حتی eddie!! نمیدونم چکار کنم؟ اصلاً نفهمیدم چی شد که اینا با من بد شدن؟ باید چه کنم؟
اونجایی که شما رفتی فکر کنم بیرون شهر شهر primm بوده. اونجا powder ganger ها هستندکه نمیزارن کسی رد شه. منطقه ممنوعه هست.
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
بچه ها جواب این سواله چی میشد؟ من واسم جالب بود بدونم. اول بازی بود!
این سوال که جواب نداره!هر جوابی بدی شخصیتت بر همون اساس ساخته میشه.
aramesh_61
09-11-2010, 21:56
اونجایی که شما رفتی فکر کنم بیرون شهر شهر primm بوده. اونجا powder ganger ها هستندکه نمیزارن کسی رد شه. منطقه ممنوعه هست.
ممنون دوست عزیز، ولی من تو شهر primm که بودم رفتم یکیو نجات دادم اسمش یادم نیست، اون گفت که برو یه sheriff پیدا کن بیا، sheriff فکر کنم میشه کلانتر، و تو نقشه هم جایی که مشخص شده بود همین مکان powder gangerها بود واسه همین رفتم داخلش، به اون یارو هم که دمه درش نگهبان بود رشوه دادم تا گذاشت داخل بشم
آقا اینا خیلی مزخرفن، مگه اصلاً میمیرن لعنتیا، 1000 تیر بزن بهشون، دو تا میزنه تو کلت میمیری.
papillon11
10-11-2010, 00:45
دوستان الان ما با این یارو yes man همکاری کردم و mr house کشته شد. الان هشدار داده که ncr و برده فروش ها رابطتوشون قطع می کنن با ما . آخر عاقبت همکاری با این yes man می ارزه به این دردسرها. دوم الان کل کازینو 38 واسه ی منه یعنی خونه ی ماست دیگه ؟ جایی هست که یه خونه به صورت رسمی داشته باشه . مثل چیزی که تو فالوت سه بود.
xero.1992
10-11-2010, 02:28
دوستان توی وگاس از کجا باید یه سویتی واسه خودم دست پا کنم؟ اگه کسی یه نقشه کامل با کیفیت عالی داره ممنون میشم معرفی کنه ؟
شما وقتی کوئستی که از اون زنه که صاحبه Atomic Casino هست رو بگیری و انجام بدی آخرش کلید اتاق اون یارویی که باید بکشی رو بهت میده حله، Mr House هم بهت یه سوئیت میده تو برج خودش ( البته این برای جلوتره بازیه )
لامسب شات مشتی شد (هم تیر هم عکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما اون که بالای تفنگه دخلمو اورد آخه زنشو کشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اینا خیلی عصبی اند، من که تا دیدمش به Arcade گفتم فلنگ ببند فرار کنیم :31: فکر کنم آخر با Plasma Caster تونستم بزنمش، اسلحشم دزدی بود بدبختی :31:
bache pooldar
10-11-2010, 03:16
آقا اینا خیلی مزخرفن، مگه اصلاً میمیرن لعنتیا، 1000 تیر بزن بهشون، دو تا میزنه تو کلت میمیری.
اینطوری هم که شما میگید نیست . این هیولاها فقط با یه تیر گاوس گان (gauss gun ) از پا در میان :18:.
نه یه تیر بیشتر نه یه تیر کمتر!
Alireza.M67
10-11-2010, 13:18
من تو شماره 3 یه راه خوب واسه کشتن اینا داشتم ولی تو این هنوز امتحان نکردم .
شما اول پاهاشون رو فلج کن و بعد دیگه آروم راه میرن . اونوقت با هر اسلحه ای خواستی عقب عقب برو و بهشون تیر بزن تا بمیرن .
bache pooldar
10-11-2010, 13:39
یه اتفاق جالب!
دیشب تو یکی از کازینوها مشغول به حال و هول بودیم و نزدیک به 16000 دلار پول زدم به جیب:8: که یه دفعه یکی از گاردها اومد جلو و گفت : رفیق دیگه وقت ترک کردن سالنه
منم تو جواب بهش گفتم : باشه من که رفتم اما بابت این همه پول ازتون ممنونم , دلت بسوزه ( البته این تیکه آخری رو تو دلم گفتم!!)
Milad4171
10-11-2010, 14:48
من یه جایی گیر کردم
اصلا دقت نکردم به حرفاشون
اونجا که وارد منطقه ی آزاد میشی. بعد از اونطرف باید خارج بشی پلیس روباطه میگه باید پاسپورت داشته باشی!
چطوری؟ از کجا بیارم؟ فکر کنم موقع ورود پاسپورت داشتم که اومدم تو!! پس خروجم باید بتونم بشم! نه؟
:18::18:
این یارو غول تشن ها کین :18:من که تا حالا ندیده بودم ازشون.اون اسنایپرو از کجا آوردی:31:؟؟
من الان کلا تو کفه این عکسم:31:!!!!
بد چیزاییند
بهتر که ندیدی هر وقت هم دیدی فرار کن :31:
خریدم :21:
:11:
نباید وایسی باید راه بری و بزنی
اون پا هم باید خوب باشه
دوستان الان ما با این یارو yes man همکاری کردم و mr house کشته شد. الان هشدار داده که ncr و برده فروش ها رابطتوشون قطع می کنن با ما . آخر عاقبت همکاری با این yes man می ارزه به این دردسرها. دوم الان کل کازینو 38 واسه ی منه یعنی خونه ی ماست دیگه ؟ جایی هست که یه خونه به صورت رسمی داشته باشه . مثل چیزی که تو فالوت سه بود.
من که با yes man تموم کردم کسی هم باهام بد نشد (با NCR ها رفیق بودم کمی کم شد رفاقت همین :10:)
بابا اینا خیلی عصبی اند، من که تا دیدمش به Arcade گفتم فلنگ ببند فرار کنیم :31: فکر کنم آخر با Plasma Caster تونستم بزنمش، اسلحشم دزدی بود بدبختی :31:
ههههههههههههه:31:
حالا بریم سراق COD :21:
من یه جایی گیر کردم
اونجا که وارد منطقه ی آزاد میشی. بعد از اونطرف باید خارج بشی پلیس روباطه میگه باید پاسپورت داشته باشی!
چطوری؟ از کجا بیارم؟ فکر کنم موقع ورود پاسپورت داشتم که اومدم تو!! پس خروجم باید بتونم بشم! نه؟
باید 20000 پول بدی پول زور :27:
Milad4171
10-11-2010, 19:09
باید 20000 پول بدی پول زور
از کجا بیارم!؟:18:
Alireza.M67
10-11-2010, 19:49
از کجا بیارم!؟:18:
دوستمون اشتباه کرد .
یا باید 2000 پول بدی .
یا Sciense ت بالای 80 باشه .
یا با مترو بری ( اینو یکی قبلا گفته بود و من دقیقا نمیدونم باید چیکار کنی که با مترو بری )
اره اره 2000 نه 20000 :31:
با یه لباس که استفاده نمی کنی فرار کن :21:
نشد از رموزی میشه استفاده کرد :46:
xero.1992
10-11-2010, 20:40
از کجا بیارم!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا نگرخ :31: لازم نیست 2000 تا بدی من خودم با 500 تا ردت می کنم ( وعده های من )
شما که کوئست های مهم Freeside رو رفتی تموم شد یه مغازه که تو قسمت اول FreeSide هست و سر کوچشم یه پسره وایساده میگه بیاین مغازه ما خرید کنید چیزای خوب خوب داریم! ، باید بری اونجا
حال اینجاست که من از تجربه Fall 3 دیگه قهمیدم اسکیل Speech یکی از بهترین اسکیل هاست و تا به وگاس رسیدم فک کنم 50 اینا بود، شما باید بری اونجا با صحابش صحبت کنی ( که Speech 50 فکر کنم می خواست) بعد میگه که بهت پاسپورت میده با 500 تا...
شما هم اگر کوئست های فری ساید رو بری و یه سریم به کازینو بزنی بترکونی دره نوشابت تو روغنه !
اینم بخونی بد نیست :
آقا من یه سوالی داشتم آیا fallout :new vegas=fallout4 یا new vegas دی.ال.سی fallout3 است.یه سوال دیگه fallout new vegas ادامه fallout 3 است یا داستانی مجزا داره؟؟:11:
به جای عدد از اسم استفاده شده
نه هیچ ربطی به هم ندارند
mohammad450
10-11-2010, 21:51
سلام دوستان من این بازیو نصب کردم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی با اسلحه شکلیک میکنم صداش با7-8ثانیه تاخیر میاد اما سلاح های سرد این مشککلو نداره وصداش کامل میاد مشکل چیه؟:2:
kumarbaz
10-11-2010, 23:38
اره اره 2000 نه 20000 :31:
با یه لباس که استفاده نمی کنی فرار کن :21:
نشد از رموزی میشه استفاده کرد :46:
با 500Cap میتونی رد بشی باید بری پیش Mick بهش بگی تا برات Pass جعلی ردیف کنه :27:
kumarbaz
10-11-2010, 23:46
2 تا نکته که البته شاید دوستان بدونن فقط محض یاداوری :
1.دوستان حتما یه سری به New Vegas Clinic بزنن چون میتونن Implant کنن :8:
2.به عرض کسایی که تو کف Apperance ای هستن که تو Backshot loading نشون میده میرسونم که برا NCR Ranger هستش.برا به دست اوردنش میتونین C-4 بزارین تو جیبشون بعد با کمال احترام منفجرشون کنین تا Infame نشین :27:
papillon11
11-11-2010, 00:23
من یه جایی گیر کردم
شما برو پیش KING بعد ماموریتوش تکمیل کن بعد می فرستت پیش مایک و راف فکر کنم اونجا یه پس بت میده که میتونی راحت عبور کنی
Milad4171
11-11-2010, 11:46
مشکل اینه که من صحبت کردنم ضعیفه واسه همین پیش هیچ کدومشون نرفتم.
رفتم یکی از پلیس هارو کشتم کلیدش رو گرفتم از اونجا رد شدم و تا دم در هتل دنبالم اومدن !! بعدش هم که رفتم تو هتل یه چند نفر ریختم سرم با نامردی تمام منو کشتن. اونجا هم Speech نیاز بود که بازم کم داشتم!!!
xero.1992
11-11-2010, 13:58
بچه ها من اینجا گیر کردم، وقتی برای انجام کوئستی که باید برای Brotherhood انجام بدی اینجا میام که باید برم این تو، نه از ترمینال میشه بازش کرد خودشم کلید می خواد، کل والت 22 ( همینجایی که الان توشم ) رو گشتم چیزی پیدا نکردم....! هلپ !
ویرایش : رد کردم، باید اول بری طبقه 4 از همکفش یه کارتو از تو قفسه یه اتاق برداری بعد بیایی طبقه سوم با همین ترمیناله بازش کنی...
مشکل اینه که من صحبت کردنم ضعیفه واسه همین پیش هیچ کدومشون نرفتم.
رفتم یکی از پلیس هارو کشتم کلیدش رو گرفتم از اونجا رد شدم و تا دم در هتل دنبالم اومدن !! بعدش هم که رفتم تو هتل یه چند نفر ریختم سرم با نامردی تمام منو کشتن. اونجا هم Speech نیاز بود که بازم کم داشتم!!!
اگه هنوز گیری پست 387 هم رو دریاب که 100 تایی ردت می کنه!:20:
papillon11
11-11-2010, 17:55
سلام دوستان . من توی ماموریت Wild Card: You and Wh at Army?گیر کردم . من توی اون اتاقه که سه تا لجیون خفن هستن هستم دو تا کامپیوتر هست که ترمینال فعال نمی کنن من با لجیون در حالت جنگ هستم الان چه طور می تونم این جا را رد کنم ؟
d_a_n_t_e
11-11-2010, 20:27
من دیگه دارم دیوونه میشم ... !!!
هر کاری میکنم نمیتونم برم به The Fort ....؟؟؟
توی اون کمپ لژیون ها هم میرم ، پیش اون قایق ها هم میرم اما نمیتونم برشون دارم ...!!! خواهشا یکی کمک کنه ...!!!
حتی مثل خود لژیون ها هم لباس میپوشم اما نمیتونم این قایق ها رو بردارم ...!!!
توی اون کمپ لژیون ها هم میرم ، پیش اون قایق ها هم میرم اما نمیتونم برشون دارم ...!!! خواهشا یکی کمک کنه ...!!!
قایق رو بردارید؟؟؟
فکر کنم اونجا یه نفر توی اسکله هست باید باهاش حرف بزنید که ببردتون تو قلعه ی سزار
d_a_n_t_e
11-11-2010, 20:40
قایق رو بردارید؟؟؟
فکر کنم اونجا یه نفر توی اسکله هست باید باهاش حرف بزنید که ببردتون تو قلعه ی سزار
ممنون بابت جواب دادنتون
ولی کسی روی اسکله نیست ، دور و بر اسکله آدم هست اما روی اون کسی نیست
قبلش احتیاج نداره که ماموریت خاصی رو انجام بدم ؟
ممنون بابت جواب دادنتون
ولی کسی روی اسکله نیست ، دور و بر اسکله آدم هست اما روی اون کسی نیست
قبلش احتیاج نداره که ماموریت خاصی رو انجام بدم ؟
فکر کنم قبلش یکی از افراد سزار با لباس معمولی توی new vegas اومد پیشم گفت سزار باهات کار داره باید بری پیشش اگه وقت داری توی لینک زیر با توجه به اسم کوئست راهنمای قدم به قدم دریافت کنید
{sahand}
11-11-2010, 22:43
هست، زیاد هم هست. اصلیش همون پرزیدنتال سوئیت توی Lucky 38 ـه. که می تونید براش وسایل بخرید و همراهاتونو بفرستید اونجا. تو خود استریـپ 4-5 تا دیگه هست. Safe house های Followers و Brotherhood و لژیون هستن...
من یه جایی گیر کردم
اون در خروج نیست! در ورود به استریـپه! راه های ورودشم که دوستان گفتن...
بعد از اینکه بنی رو تو وگاس می بینید و مسائل مربوط، وقتی از کازینو میاید بیرون جاسوس لژیون میاد کوئستی رو به شما به می ده. بعد از اون یه نفر رو اون اسکله ای که دیدید هست که شما رو به Fort می بره.
papillon11
12-11-2010, 00:25
دوستان ما این سزارو به درک واصل کردیم الان میشه بابتش یه مجبوبیت یه پاداشی چیزی از ان سی آر گرفت؟
Milad4171
12-11-2010, 02:34
نه من ردش کردم .بعدش هم چند نفر رو کشتم از دستشون خلاص شدم رفتن تو اون کازینوهه با آقای هاوس هم حرف زدم پست اون کامپیورتره! با اون Yes man هم حرف زدم.
من خیلی به این بازی بی توجه بودم مخصوص ورژن قبلی
یه چیزی بگم بخندین
البته تو این ورژن از همون اولش این کارو کردم
که میتونم لباسم و تفنگم رو تعمیر و آپگریت کنم!!!
:31:
papillon11
12-11-2010, 19:13
[QUOTE=SƏHƏND;5602973]هست، زیاد هم هست. اصلیش همون پرزیدنتال سوئیت توی Lucky 38 ـه. که می تونید براش وسایل بخرید و همراهاتونو بفرستید اونجا. تو خود استریـپ 4-5 تا دیگه هست. Safe house های Followers و Brotherhood و لژیون هستن...
ممنون بابت راهنماییت . ولی از کجا واسش وسیله بخرم ؟ بعد با این دستگاه آپگرید که کار می کنم به عنوان مهمهان منو میشناسه نه صاحبخونه.
یه سوال دیگه داشتم من بعد این که با yes man ریختم رو هم حالا برادر هود می رم کمپشون بهم تیراندازی می کنن قضیه چیه؟ از چی شاکین؟
[QUOTE=SƏHƏND;5602973]هست، زیاد هم هست. اصلیش همون پرزیدنتال سوئیت توی Lucky 38 ـه. که می تونید براش وسایل بخرید و همراهاتونو بفرستید اونجا. تو خود استریـپ 4-5 تا دیگه هست. Safe house های Followers و Brotherhood و لژیون هستن...
ممنون بابت راهنماییت . ولی از کجا واسش وسیله بخرم ؟ بعد با این دستگاه آپگرید که کار می کنم به عنوان مهمهان منو میشناسه نه صاحبخونه.
یه سوال دیگه داشتم من بعد این که با yes man ریختم رو هم حالا برادر هود می رم کمپشون بهم تیراندازی می کنن قضیه چیه؟ از چی شاکین؟
لباس دشمنشون رو نپوشیدی؟
{sahand}
12-11-2010, 21:08
با همون کامپیوتره دیگه! مهمان چیه؟ یه گزینه بیشتر نداره که!
نمی دونم، ولی حدس می زنم چون توی کوئست Yes Man هستید و نقشه هایی بدی براشون دارید اونطوریه. من که با ورونیکا رفتم خیلی راحت رام دادن کوئستاشونم انجام دادم، الانم دوسم دارن!
papillon11
13-11-2010, 01:13
سلام دوستان. این دستگاه اپگرید lucky 38 واسه من فقط میشه بهش فروخت طرف راستش اصلا کار نمی کنه واسه شما هم این طوری به خاطر کار با یس من یا باگه؟
bache pooldar
13-11-2010, 01:18
دوستان اسلحه فروشی خفن سراغ ندارین؟:8:من از gun runner و brother hood خرید میکنم اما اسلحه هاشون خوب نیست و منوهاشون دیر به دیر عوض میشه . من الان در به در دنبال اسنایپر anti material هستم .
هیچ جا پیداش نمی کنم.:41:
papillon11
13-11-2010, 01:30
سلام . این تفنگی که توی free side از یه بچه ای می خریم تیرهاش کجا باید پیدا کرد من آخه این اسلحه رو قبلا تو ماموریت oldsun فعال کردم اما خشاباشو پیدا نمی کنم
دوستان اسلحه فروشی خفن سراغ ندارین؟:8:من از gun runner و brother hood خرید میکنم اما اسلحه هاشون خوب نیست و منوهاشون دیر به دیر عوض میشه . من الان در به در دنبال اسنایپر anti material هستم .
من بیشتر با gun runner حال کردم
برای anti material هم باید جلو برید تا بده اما من از gun runner خریدمش
ببین چه شات مشتی هم باهاش زدم :46:
xero.1992
13-11-2010, 16:45
خب ما هم بلاخره بازی رو تموم کردیم، من توی داستان با این که از Mr House خوشم نمیومد گفتم بزار باهاش کار کنم ببینم آخر چی میشه، حداقل یکم متفاوت تموم بشه :
خب به طور کلی بگم که این آقای Mr House خیلی دهن .... ـه ، کلا وقتی باهاش بازی رو تموم می کنی همه بدبخت تر میشن ! البته من با کاراکتر بعدی کلا متفاوت می خوام بازی کنم همچین از همون اول این Mr جان رو بترکونیم...
خلاصه همین دیگه، NCR هم نابود شد و ملت هم ترکیدن و House سلطشو توی Wastlant بیشتر کرد و War... War Never Change
آقا من یه سوالی داشتم آیا fallout :new vegas=fallout4 یا new vegas دی.ال.سی fallout3 است.یه سوال دیگه fallout new vegas ادامه fallout 3 است یا داستانی مجزا داره؟؟:11:
کسی نیست جواب منو بده سوالم واقعا سخته؟؟:13:
نه نیست (جدا از همه)
داستانی مجزا داره (هیچ ربطی به هم نداره)
aramesh_61
13-11-2010, 21:01
آقا یه کرک درست حسابی واسه این بازی اومده؟ من تو ویندوز 7 بازی میکنم که بعد از یکم بازی میپره بیرون، مشکل از چیه؟
xero.1992
13-11-2010, 21:17
آقا یه کرک درست حسابی واسه این بازی اومده؟ من تو ویندوز 7 بازی میکنم که بعد از یکم بازی میپره بیرون، مشکل از چیه؟
من از همون کرک Skid استفاده می کنم، توی 7 هم هست، ولی تا حالا اینطوری نشده، البته 2 3 بار توی کل بازی پرید بیرون اونم بعده 2 3 ساعت..و اما به طور کلی مشکلی نداشتم
{sahand}
13-11-2010, 23:48
Silver Rush! البته نیازی به خرید نیست. فت و فراوون اینور اونور ریخته!
اما اگه فقط همون یه نوع خاص رو مد نظر دارین، راهی جز خریدش نیست. کلا نداریدش یا داریدو می خواید تعمیرش کنید؟
papillon11
14-11-2010, 00:22
دوستان این بهترین بازیه برای پول درآوردن تو کازینو ها کدوم بازیه ؟ ماکز همشون 200 تاست ؟
bache pooldar
14-11-2010, 00:57
Silver Rush! البته نیازی به خرید نیست. فت و فراوون اینور اونور ریخته!
اما اگه فقط همون یه نوع خاص رو مد نظر دارین، راهی جز خریدش نیست. کلا نداریدش یا داریدو می خواید تعمیرش کنید؟
کلا نیست.:41: چون اگه یه نمونشو داشتم با همون پرک مخصوص تعمیرش میکردم.
دوستان این بهترین بازیه برای پول درآوردن تو کازینو ها کدوم بازیه ؟ ماکز همشون 200 تاست ؟
آره . ماکزیمم همشون 200 تاست. به نظرم اگه تو بلک جک ماهری اونو بازی کن اما من خودم همون بازیه که باید دو یا سه تا تصویر یکسان بیاد بازی کردم و اگه سه تا پرتقال بیاد پولت 160 برابر میشه:18::18:
سلام اتمی بازان عزیز اگه میشه لطف کنید لینک دانلود تمام Dlcها و patchرو بزارید و بگید از کجا استخراج کردید که می خوام دانلود کنم
Leon-117
16-11-2010, 14:09
دوستان گرامي يه 3-4 ساعتيHardcore بازي كرديم دهنمون با آسفالت كف خيابون يكي شد! :31:عجيب سخت ميشه بازي!
و اينكه تا حاال رفتين به Armory كه توي Vault 34 هست؟كلي اسلحه هستش اونجا.حتما بريد.
چند تا companion می تونی داشته باشی؟
چند تا کوئیست توپ و باحال توی freeside معرفی می کنین؟ مثلا من با رئیس یک کاسینو صحبت کردم گفت چند نفر رو استخدام کنم و از این حرفا ، با king م صحبت کردم و بهم کوئیست داد ، دیگه مثل اینا چه کوئیست هایی هست؟
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
واحد پول در نوشابه هاست؟
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
Karma بالایی داشته باشی چه خاصیتی داره؟
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
اولین کوئیست king همونی که میری دنبال اون گاردی که 200 تا می گیره ، اونجا یا باید intelligent داشته باشم یا medicine ? راه دیگه ای نیست؟ چطوری باید intelligent رو زیاد کرد؟
d_a_n_t_e
17-11-2010, 14:40
من امروز بازی رو تموم کردم
حدود 40 ساعت طول کشید و فکر کنم بین 30 تا 40 تا از موئست ها رو انجام دادم
در کل بازی جالبی بود و به RPG باز ها توصیه میکنم حتما این بازی زیبا رو انجام بدن
Milad4171
17-11-2010, 15:59
خشاب های پلاسما رو از کجا گیر بیارم؟؟
کلا من با دریافت کردن خشابها مشکلات دارم. اصلا گیر نمیاد!!! یا نمیدونم دقیقا از کجا باید بگیرم!
مثلا من عاشق اون شش لول هستم. ولی تیرهاش گیر نمیاد!!!:41:
Leon-117
17-11-2010, 19:07
اسم-تاريخ انتشار و قيمت اولينadd-on بازي براي X360 معلوم شد.
اسم:Dead Money
تاريخ انتشار:December 21st(2010)
sقيمت:800 پوينت مايكروسافت(800 Microsoft Points)
حيف مجاني نيست!
منبع:
manuelcalavera
17-11-2010, 19:19
چرا واسه بازی ِ RPG از Subtitle استفاده نکردن ؟؟؟
Leon-117
17-11-2010, 20:18
چرا واسه بازی ِ RPG از Subtitle استفاده نکردن ؟؟؟
تو بازي كه subtitle وجود داره!منظورم همون مكالمات اصلي هست كه با افراد مختلف داريم(اوني كه روي صورت طرف زوم ميكنه يكم!)ولي اگه منظورتون اون subtitleاي كه با هر فردي حرف ميزنيد و يه جمله كوتاه ميگه فكر كنم توي تنظيمات بازي فعال بشه.
aramesh_61
17-11-2010, 20:38
سلام
آقا این demons ها رو با چی باید بکشم؟ اون رئیس ghoulها به من میگه برو با این demonsها نمیدونم چکار کن، من که میرم اون پایین به زور 2 تا demons میکشم، با چه وسیله یا اسلحه ای اینا میمیرن؟
Leon-117
17-11-2010, 20:58
سلام
آقا این demons ها رو با چی باید بکشم؟ اون رئیس ghoulها به من میگه برو با این demonsها نمیدونم چکار کن، من که میرم اون پایین به زور 2 تا demons میکشم، با چه وسیله یا اسلحه ای اینا میمیرن؟
سلام.
اونا رو نميشه كشت!يعني ميشه ولي سخته.بايد برين با رئيسشون صحبت كنيد كه ميگه يه سري Stealth boy اينجا هست ولي ما نميتونيم بريم به اتاق آخر.بعد ميپرسي چرا كه ميگه يه ghoul اونجا هست كه شبيه ghoulهاي ديگه نيست و باهوشه و ....ميرين توي اون اتاقه با اون ghoulـه حرف ميزنيد بعد اونجا اگه از پله ها بالا برين يه كامپيوتر هست كه محتوياتش رو ميخونيد و برميگرديد پيش رئيس nightkin ها و پس از حرف زدن اونا ميرن و ....
(محل رئيسشون اگه درست يادم باشه:همون اول كه ميرين تو يه اتاقه سمت چپش يه راه رو هست{شايد سمت راستش!}بعد به سمت چپ برين يه جا يه راه به يه اتاق داره كه اونجا رئيسشونه.):10:
Alireza.M67
18-11-2010, 00:32
سلام.
اونا رو نميشه كشت!يعني ميشه ولي سخته.
چرا نمیشه ؟ من دست کم 10 تاشونو یا اون گرزه که سرش یه سنگه کشتم . خوب هم XP میدن .
باید بری نزدیک و صورتشونو هدف بگیری
Leon-117
18-11-2010, 09:22
چرا نمیشه ؟ من دست کم 10 تاشونو یا اون گرزه که سرش یه سنگه کشتم . خوب هم XP میدن .
باید بری نزدیک و صورتشونو هدف بگیری
گفتم كه ميشه ولي اگه لول پاييني داشته باشي و اسلحه و Armor مناسبي نداشته باشي سخته.كه در اين صورت مدارا كردن راه بهتريه!:31:
من خودم با OH!baby همشونو كشتم!
راستي كسي نرفت Armory والت 34؟توصيه من اينه به جز Rex يه همراه حتما ببريد و بهش بگيد با سلاح سرد بجنگه!اين چيزا توش پيدا ميشه:
Combat Armor-6x vault 34 security armor and helmet-10x 10mm pistol-4x 10mm SMG-2x Assault Carbine-Marksman Carbine-Missile Launcher-2x Grenade Launcher-Mini Gun-Riot Shotgun-All American-Pulse Gun-Detonator-3x C4 plastic explosive-2x Sniper rifle-Guns and Bullets....
و اضافه كنم توي Bloodborne Cave هم يه سري اسلحه و 7000 كَپ وجوده داره...
در مورد اولين DLC بازي:(كه صفحه پيش يه توضيحاتي داده بودم)
Bethesda رسما DLC جدید بازی Fallout: New Vegas را با نام Dead Money معرفی کرد و تاریخ انتشار ان را در XBL در روز 21 دسامر اعلام کرد.
قیمت این DLC برابر با 800 پوینت ماکروسافت میباشد.(تقريبا 10 دلار)
همچنین قسمتی از داستان DLC به این صورت میباشد:
سه تن ار اعضای یک گروه به دنبال پیدا کردن پول و گنج میروند و از طرفی به دنبال اطلاع یافتن از قضایای مخفی بازی هستند و همچنین بزرگترین هدفشان زنده ماندن است.
طبیعتا اقای Pete Hines از عرضه این DLC ابزار خوشحالی میکند و در این رابطه میگوید:
ما با تایید کردن این DLC برای بازی Fallout: New Vegas فرصت بسیار خوبی را به یک گیمر میدهم تا تجربه خود را در مورد این بازی افزایش دهد.
وی در ادامه سخنان خود میگوید که این بسته الحاقی بازی Fallout: New Vegas نشانه ایی از تعهد دیرینه ما نیز هست که برای تهیه و ساخت سرگرمی و گسترش تجربه برای بازی های پرطرفداری چون بازی Fallout: New Vegas است .
کمپانی Bethesda در ماه پیش عرضه یک DLC را برای کاربران Xbox Live را رسما تایید کرد بود.
منبع:BC
چند تا companion می تونی داشته باشی؟
چند تا کوئیست توپ و باحال توی freeside معرفی می کنین؟ مثلا من با رئیس یک کاسینو صحبت کردم گفت چند نفر رو استخدام کنم و از این حرفا ، با king م صحبت کردم و بهم کوئیست داد ، دیگه مثل اینا چه کوئیست هایی هست؟
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
واحد پول در نوشابه هاست؟
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
Karma بالایی داشته باشی چه خاصیتی داره؟
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
اولین کوئیست king همونی که میری دنبال اون گاردی که 200 تا می گیره ، اونجا یا باید intelligent داشته باشم یا medicine ? راه دیگه ای نیست؟ چطوری باید intelligent رو زیاد کرد؟
چرا کسی جواب نمیده؟
یک سوال دیگه هم علاوه بر پست بالایی دارم :
وقتی لباس رو از the king میگیری و قبول می کنه که ماهم جزو kings ها بشیم ، اونجا میگه برو سلمونی ، رفتم اوجا مدل مو و ریش و رنگشونو عوض کردم ، بعدشم لباس kings رو پوشیدم ، همین؟ نباید کار دیگه ای کنم؟ الان من هم kings هستم؟
به NCR چطوری بپیوندم؟
{sahand}
18-11-2010, 19:50
یک سوال دیگه هم علاوه بر پست بالایی دارم :
وقتی لباس رو از the king میگیری و قبول می کنه که ماهم جزو kings ها بشیم ، اونجا میگه برو سلمونی ، رفتم اوجا مدل مو و ریش و رنگشونو عوض کردم ، بعدشم لباس kings رو پوشیدم ، همین؟ نباید کار دیگه ای کنم؟ الان من هم kings هستم؟
به NCR چطوری بپیوندم؟
والا رسما بهشون نمی پیوندید، ولی وقتی Reputation شما پیششون بالا بره شما رو خودی محسوب می کنن.
ولی می تونید عضو brotherhood و followers باشید. با انجام دادن کوئست ها شون.
1-چند تا companion می تونی داشته باشی؟
2-چند تا کوئیست توپ و باحال توی freeside معرفی می کنین؟ مثلا من با رئیس یک کاسینو صحبت کردم گفت چند نفر رو استخدام کنم و از این حرفا ، با king م صحبت کردم و بهم کوئیست داد ، دیگه مثل اینا چه کوئیست هایی هست؟
3-واحد پول در نوشابه هاست؟
4-Karma بالایی داشته باشی چه خاصیتی داره؟
5- من benny رو کشتم و با کمک mr.house کردم ، توی این قسمت بازی دیگه میشد چیکار کرد؟ نتیجش چی میشد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.