مشاهده نسخه کامل
: کمک درباره خرید لپ تاپ hp
سلام دوستان . من اولین پستم توی این سایته و خوشحالم که توی این قسمته .
من دوهفته ای هست که دارم تحقیق میکنم . مدل hp dv6-2020 خیلی چشمم رو گرفته . اولا از چندتا که پرسیدم گفتند اچ پی نگیر ، چون توی ایران نمایندگی رسمی نداره و گارانتی معتبری هم نداره . میخوام بدونم صحت داره یا نه؟
دوم اینکه من میخوام از اصفهان خرید کنم ، و به صورت اقساط . کسی میدونه نمایندگی اچ پی تو اصفهان کجاست ؟
سوم اینکه شنیدم مدلهای اچ پی جدیدا بیشترین برگشتی رو تو دنیا بین لپ تاپها داشته ؟ صحت داره؟
Microsoft24
18-02-2010, 02:49
سلام دوستان . من اولین پستم توی این سایته و خوشحالم که توی این قسمته .
با سلام به شما دوست عزیز ،
من دوهفته ای هست که دارم تحقیق میکنم . مدل hp dv6-2020 خیلی چشمم رو گرفته . اولا از چندتا که پرسیدم گفتند اچ پی نگیر ، چون توی ایران نمایندگی رسمی نداره و گارانتی معتبری هم نداره .
hp dv6-2020 ، مدل خوبی ست!
در مورد نمایندگی هم ، خدمتتون عرض کنم ، که اینجا ایرانه ، یک کشور در حال توسعه! پس انتظار نداشته باشید تمام شرکت های بزرگ تولید کننده ی کامپیوتری نمایندگی رسمی ، تو ایران داشته باشند!
درسته که نمایندگی رسمی نداره ، اما گارانتی معتبر زیاد داره ، مثل ایران اچ پی!
دوم اینکه من میخوام از اصفهان خرید کنم ، و به صورت اقساط . کسی میدونه نمایندگی اچ پی تو اصفهان کجاست ؟
اینو نمی دونم!
سوم اینکه شنیدم مدلهای اچ پی جدیدا بیشترین برگشتی رو تو دنیا بین لپ تاپها داشته ؟ صحت داره؟
خیر ، کسی که این حرف رو به شما زده ، حتما فروشنده ای بوده که اچ پی نداشته و می خواسته با این حرفها جنس خودش رو قالب کنه!
سئوالی بود بپرسید! :11:
18-02-2010, 07:18
اچ پي بيشترين فروش رو تو جهان داره! پس صد در صد يرگشتي بيشتري داره.مثلا توشيبا رو كه زياد نيست(البته تو ايران رو ميگم) خوب خرابي كمتري داره.
مرسی از کمکتون . من امروز hp dv6 2170 رو با قیمت 1490 با گارانتی ایران انفورماتیک دیدم . اقساط هم میده . فقط یه خورده روی گارانتیش شک دارم ؟ معتبره ؟؟ بعد مشکلی پیش نیاد ؟؟
اچ پي بيشترين فروش رو تو جهان داره! پس صد در صد يرگشتي بيشتري داره.مثلا توشيبا رو كه زياد نيست(البته تو ايران رو ميگم) خوب خرابي كمتري داره.
این دیگه چجور مقایسه ایه؟ اچ پی رو بعد جهانیش رو میبینید ولی توشیبا فقط ایران؟
توشیبا جزو 4 فروشنده برتره و خرابی خیلی کمتری هم داره
alireza306
24-02-2010, 11:28
خوب مهربان من گفتم که توشیبا در ایران خیلی کم هست و با تاکید گفتم .از فروش جهانیش خبر ندارم چون اصلا طرفش نرفتم.
You Were Mine
27-02-2010, 21:10
2020 ديگه توليد نميشه و به جاش 2170 امده گارانتي ايران انفورماتيك گارانتي خوبيه فقط بگرد ببين قيمتي كه داره ميده خوبه يا نه
بعدشم حالا چرا اچ پي ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.