مشاهده نسخه کامل
: msvcrt.dll
حدود دو سه روز پیش ویندوز seven نصب کردم ولی بعد دیدم بعضی برنامه ها درست کار نمی کنن بعد مجبور شدم xp sp3 رو بریزم تو درایو d !!
بعد دیدم بعضی برنامه ها باز نمیشه هی هی ویندوز عوض کردم دو سه تا از فایل های سیستمی ویندوز xp رو از تو system32 کپی کردم تو system32 ویندوز سون (msvcrt71.dll) حالا تو ویندوز xp یه ارور میده(البته بعد از 5و 6 بار نصب ویندوز )
به متن:
the procedure entry point _ except_handler4_common could not be located in dynamic link library msvcrt.dll[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی بلده لطفا بذاره چون کم کم دارم سکته می کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید تو فولدر system 32 فایلی هست به نام dwmapi.dll روش راست کلیک کنید و جلوش off بزارید متلا
dwmapi.dll.off دیگه درست میشه
ebiblack
06-08-2012, 09:59
salam
dadash WIN man file dwmapi.dll nadare !!!
man bishtare bazia k nasb mikonam hamin errorro mide
=>>>
The procedure entry point_except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll
tazegia wow ro nasb kardam in error ro mide , chikar konam dadash ?
jafarian
06-08-2012, 14:24
salam
dadash WIN man file dwmapi.dll nadare !!!
man bishtare bazia k nasb mikonam hamin errorro mide
=>>>
The procedure entry point_except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll
tazegia wow ro nasb kardam in error ro mide , chikar konam dadash ?
روشهای پایین برین درضمن سئوال خودتون بصورت فارسی مطرح کنید:20:
روش اول
برنامه Microsoft Visual از لینک اول دانلود نصب کنید ببینیدرفع مشکل میشه
روش دوم
به این مسیر برین C:\Windows\System32 فایل dwmapi.dll پیدا کنید اسمش به dwmapi.dll_old تغییربدین بیاین بیرون
روش سوم
روی فایل خودتون کلیک راست گزینه Properties انتخاب کنید بعدشم به سربرگ Compatibility برین اونجا از لیست کشویی ویندوز xp sp3 رو بطور مثال انتخاب کنید تست کنید
روش چهارم
برنامه VMware Workstation نصب کنید بعدش برنامه خودتون از داخل این محیط اجرا کنید لینک دانلود برنامه هم داخل لینک دوم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hitman1210106
30-11-2012, 19:37
برید تو فولدر system 32 فایلی هست به نام dwmapi.dll روش راست کلیک کنید و جلوش off بزارید متلا
دمت گرم عالی بود مشکل من حل شد
ali.rawani7
11-01-2013, 10:54
من هم همین مشکل رو دارم فایل dwmapi.dll رو پیدا نمیکنم.لطفا کمکم کنین:n03:
haftkel7kl
24-09-2013, 02:46
سلام .آقا من طبق آدرسی که فرمودید وارد شدم ولی dwmapi.dl ندیدم. چی کار باید کنم؟
Afi-fitness
02-10-2013, 12:28
سلام
دوستان من خودم بارها شده که با مشکلات .dll مواجه شدم
اما با نصب ورژن های متفاوت DirectX و Microsoft Visual خوشبختانه حل شده.
به احتمال 90% مشکل شما هم با نصب این 2 برنامه حل میشه. امیدوارم
دمت گرم داداش. مشکل منو که خیلی حیاتی بود حل کردی. :n12:
endownload
13-05-2014, 21:07
سلام روش های 1 تا 3 رو رفتم ولی جواب نداد روش 4 هم که حجمش بالاس روش دیگه ای سراغ ندارید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.