PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مایکل جکسون زنده است !!!

EhsanEricsson
14-02-2010, 01:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شخصی در تماس بااین شبکه ادعا کرده است که نامش مایکل جکسون بوده و در سلامت کامل به سرمی‌برد و عکس‌ها، تصاویر و کلیپ‌هایی که
شبکه‌های مختلف جهانی پخش می‌کنندمتعلق به اوست. وی همچنین ادعا کرده که هم‌اکنون در یکی از کشورهایآفریقایی سکونت دارد و به زودی به آمریکا خواهد رفت و از کسانی که به دروغوی را کشتاندند!، شکایت خواهد کرد.
مایکل همچنین در بخشی از اظهارات خود گفت: «برخی از عوامل کارشکن کههم‌اکنون مشغول مرده جلوه دادن من هستند چند سال پیش نیز با مطرح کردنبحث‌های ضداخلاقی و تعرض به بعضی قربانیان کم‌سن از سوی اینجانب، قصدتخریب چهره بنده را داشتند که در همینجا هرگونه اتهام را محکوم کرده و آنرا تکذیب می‌کنم.»
این خواننده همچنین با اشاره به یکی از کلیپ‌های خود (تریلر) گفت: «من دودهه پیش این امر را پیش‌بینی کرده بودم و با ساخت این کلیپ هشدار دادهبودم که از داخل گور می‌توانم بیرون بیایم! ولی در آن زمان توجهی به اینامر نشده بود» لازم به ذکر است که نزدیک به دو ماه پیش برخی از لابی‌هایآپارتاید خبری را مبنی بر فوت این خواننده عنوان کردند و با ارائه تصاویرمبهمی از آمبولانس ! سعی داشتند فرضیه کشته شدن وی را حقیقی جلوه دهند.
در عین حال این گروه با اجرای کنسرتی در لس‌آنجلس و قرار‌دادن تابوتی مفخرسعی داشتند که اذهان عمومی را گمراه کنند که خوشبختانه با هوشیاری مردماین توطئه ناکام ماند. این شبکه تلویزیونی همچنین در پی تحقیقاتی وسیعدریافت که در کل جهان 5 نفر به نام مایکل جکسون وجود دارند که چهار نفرآنها در شاخ آفریقا و یک نفر نیز در آلاسکا سکونت دارند و هیچکدام‌شانحالا حالاها خیال مردن ندارند!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

darklord_8
14-02-2010, 02:07
ها؟
بیخیال بابا
اگه زنده بود اونهمه ملت رو واسه کنسرت علاف نمیکردن
بچه بازیه مگه

Creeping Death
14-02-2010, 02:09
جان لنون رو هم که کشتن یکی پیدا شد گفت جان لنون واقعی منم یکی دو ماه هم سر و صدا کرد و آخرش هم اعتراف کرد خالی بسته . البته یارو کم شباهت هم به جان لنون نبود ...

EhsanEricsson
14-02-2010, 02:11
ها؟
بیخیال بابا
اگه زنده بود اونهمه ملت رو واسه کنسرت علاف نمیکردن
بچه بازیه مگه
تو چندتا سایت خارجیم خوندم خبرشو . معلوم نیست داستان چیه شایدم مرده شایدم زنده .
از اینا همچی بر میاد . همین 2pac هم یه مدت میگفتن مرده یه مدت گفتن نمرده

darklord_8
14-02-2010, 02:18
چرا باید بزرگترین خواننده دنیای پاپ بگه مرده اونم وقته تازه داره رو میاد اعلام کنه که مرده؟
میدونید که سر همون کنسرت کلی ضرر کردن
توپاک که تیر خورده بود
منتها چون هنوزم آهنگاش رمیکس میشه یه عده فک میکنن زندست

Oracle_Eldorado
14-02-2010, 02:36
غیر ممکنه زنده باشه .
یعنی احتمالش به صفره .
شما مراسمی که واسش گرفتن رو دیدین ؟
گریه ی دخترشو دیدین ؟
اون همه ملت رو که علاف نکرده ( ایران که نیست ! )

mehryazdan
14-02-2010, 02:39
اینها نمیزارن روح مرده آرامش داشته باشه بابا به جای این خبرها یه فاتحه بخونین ثواب داره

EhsanEricsson
14-02-2010, 02:42
فکر میکنم چند وقت دیگه هیتلرم بگه من زنده ام ! :31:

LeBron
14-02-2010, 02:43
لطفا به لحن نویسنده توجه داشته باشین.
این مطلب طـــنزه. اگه اشتباه نکنم مال روزنامه اعتماد ملی هم بود.
کوتاه بیاین دوستان

Kurosh
14-02-2010, 02:45
شما منبع خبر رو نگاه کنید بعد خبر رو بخونید!! 
حتماً الان می خواین صد نمونه از سایتای خارجی رو مثال بیارین که این خبر رو منتشر کرده؟ خب مگه کمن سایتای زرد؟ ایرانی و خارجی نداره که! منبع معتبر بدین شاید بشه قبول کرد...

چنین ادعایی درست هم باشه ، زیر سر یه بنده خداییه که نشسته تریلر رو دیده ، با خودش گفته یه فیلمی پیاده کنیم این درست از آب در بیاد! هه هه!

EhsanEricsson
14-02-2010, 02:51
شما منبع خبر رو نگاه کنید بعد خبر رو بخونید!!
حتماً الان می خواین صد نمونه از سایتای خارجی رو مثال بیارین که این خبر رو منتشر کرده؟ خب مگه کمن سایتای زرد؟ ایرانی و خارجی نداره که! منبع معتبر بدین شاید بشه قبول کرد...

چنین ادعایی درست هم باشه ، زیر سر یه بنده خداییه که نشسته تریلر رو دیده ، با خودش گفته یه فیلمی پیاده کنیم این درست از آب در بیاد! هه هه!
حالا اگه واقعا هم زنده باشه و کاسه ای زیر نیم کاسه ی دولت امریکا باشه سایتا و شبکه های معتبر امریکایی که نمیان اطلاع بدن !

---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------

راستی منم زنده ام!

امضاء :

kurt Cobain (NIRVANA) :31:

قاهر - Gahir
14-02-2010, 07:48
بابا چی چی زندس ... اونروز خودم اونو چال کردم ! :دی .... :27:

mani6606
14-02-2010, 07:58
اگر واقعا زنده جرا بعد از این همه مدت به حرف آمده . راستی اون دکتر شخصیش که یک مدت متواری بود رو پیدا کردن؟؟

pandemonium
14-02-2010, 08:08
حالا اگه واقعا هم زنده باشه و کاسه ای زیر نیم کاسه ی دولت امریکا باشه سایتا و شبکه های معتبر امریکایی که نمیان اطلاع بدن !

راستی زوج لیلی و مجنون ایرانی- ونزوئلایی هم گفتند زلزله هائیتی کار دولت آمریکا بوده

چون هیج سایت و شبکه معتبر و آبروداری که نمیاد همچین ادعایی بکنه که ! میخوای رو اینم مانور بدیم ؟

ghahremanimehdi
14-02-2010, 08:14
با مرد سیاه پوش و دود سیاه رابطه ای نداره ؟

mani6606
14-02-2010, 08:17

چرا فکر کنم توسط دود سیاه بلعیده شده و همنوز زنده است:31::27:

بی باک بی بال
14-02-2010, 08:19
راهش این که بگن یه دهان آواز بخون :31:

EhsanEricsson
14-02-2010, 12:01
راستی زوج لیلی و مجنون ایرانی- ونزوئلایی هم گفتند زلزله هائیتی کار دولت آمریکا بوده

چون هیج سایت و شبکه معتبر و آبروداری که نمیاد همچین ادعایی بکنه که ! میخوای رو اینم مانور بدیم ؟

اتفاقا نیروی دریایی کشور روسیه هم رسما اعلام کرده که زلزله ی هائیتی کار امریکا بوده و این زلزله نتیجه ی آزمایش هسته ای تو اعماق اقیانوس بوده و هدف اون هم در آخر سر ایران هست !

اینم منابع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک آخریم المحیط هست - یعنی عربیه

S@nti@go_s&k
14-02-2010, 12:08

چرا دیگه تا حالا تو جزیره بوده

زیر دریایی رو که جان لاک ترکوند اونم اونجا آلاخون والاخون :دی شد

راستی علیشمس هم یه زمان مرده بود:31:

EhsanEricsson
14-02-2010, 13:05
راستی علیشمس هم یه زمان مرده بود:31:

اون قرتیا که واسه جلب توجه بیشتر ازین فیلما پیاده میکنن - مایکل کجا علیشمس کجا ! (علی شمس! :16:

EhsanEricsson
14-02-2010, 13:22
راهش این که بگن یه دهان آواز بخون :31:
حالا این هفته تو برنامه ی 90 معلوم میشه !

سوال اس ام اس فردوسی پور هم اینه :

به نظر شما مایکل زنده است؟

1- بله
2-نخیر
3-شاید
4-خدا میدونه
5- یاشاسین تیراختور
6-کدوم مایکل؟

pandemonium
14-02-2010, 13:26
اتفاقا نیروی دریایی کشور روسیه هم رسما اعلام کرده که زلزله ی هائیتی کار امریکا بوده و این زلزله نتیجه ی آزمایش هسته ای تو اعماق اقیانوس بوده و هدف اون هم در آخر سر ایران هست !

اینم منابع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینک آخریم المحیط هست - یعنی عربیه

به گربه هه میگن شاهدت کیه میگه : دمم !!

اینم نقل همون . روسیه همیشه تاریخ آتیش بیار معرکه با آمریکا بوده و هست !

روسیه جونتون نگه پس کی بگه ؟!!

منابع رو هم کیف کردم : ایرنا !!
و یه مشت خبرنگاری دیگه از همون طیف فکری!

:27:

EhsanEricsson
14-02-2010, 13:45
به گربه هه میگن شاهدت کیه میگه : دمم !!

اینم نقل همون . روسیه همیشه تاریخ آتیش بیار معرکه با آمریکا بوده و هست !

روسیه جونتون نگه پس کی بگه ؟!!

منابع رو هم کیف کردم : ایرنا !!
و یه مشت خبرنگاری دیگه از همون طیف فکری!

:27:
باشه ، این سری صبر میکنیم تا انگلیس و دوستای امریکا خبرای ضد امریکا رو تایید کنن تا باورمون بشه !:27:
بمیرم واسه امریکا که اینقدر مظلومه . چقدر پشت سرش حرف میزنن ، آخه امریکا به این ملوسی و بی گناهی چرا پشت سرش حرف میزنن ؟ اون زورش به یه مورچه هم نمیرسه چه برسه به زلزله هائیتی . آخی دلم کبابه براش .

خوب دیگه وارد بحثای سیاسی نشیم که میان اختار میدن . همون مایکل جکسونو فعلا بزارید به سرو سامون برسونیم دستشو بدیم تو دست خانوادش تا بعد نوبت هائیتی برسه . :10:

Mehran
14-02-2010, 13:48
و انحراف کامل تاپیک

قفل شد !

با تشکر مهران...